l\,i tnji srr n$ T.vo Si<.oLS rr,,i, MLAoli-zg A TELt)tricu*vv EVROPSKA UNJIE SMLOUVA suluvr*f srmny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "l\,i tnji srr n$ T.vo Si<.oLS rr,,i, MLAoli-zg A TELt)tricu*vv EVROPSKA UNJIE SMLOUVA suluvr*f srmny"

Transkript

1 evropski sociiilni IONO V UH EVROPSKA UNJIE l\,i tnji srr n$ T.vo Si<.oLS rr,,i, MLAoli-zg A TELt)tricu*vv r..r*+ t--i OP VudEEvdri konkulencsschoom$t II\VESTICE DO ROZVOJE VZDELAVAN SMLOUVA na zajifteni dod6vky I. suluvr*f srmny OBJEDNAVATEL: OOOAVATEL: $tiedni odborni $kola a $tiedni odborn6 u6ili$t6, Hradec KrAlov6, Vocelova 1338 ziizei na Zastu p itel stve m Kr6l ovrsh radeck6h o kr aje ziizova c i I i sti n ou d.j SM12009 s 06innosti od 10. zilff 2A09 jako pflspdvkova organizace se sidlem Vocelova 1338, Hradec Krdlov6 le: Dle : C Jednajici lng. Vladislavem Ko6t'dlem, ieditelem Skoly Obchodnifirma BTSdiagnostikas.r.o. se sidlem: l3l'uo'"" DIC: Pfdnidkova 44213, Praha 6 Janern Richtrrnocemn Di$., jednatefem firrny c Bankovnlspojenf: eeskaspoiitelna fislo ri6tu: Zapsdna v obchodnlm rejstiiku vedendm Mdstskfm soudem v Praze, oddilu C, vlo2ce c tel.: mail: bts,1@b.ts1.cz lt. zaxmorui USTANoVENi Smluvni strany se vsouladu s nst. $ 262 odst. 1, zitkona /1991 Sb,, obchodniho z6koniku, ve zn ni pozddj$ich piedpisir (ddle jen,,obchz") dohodly, 2e se rozsah a obsah vzdjemnych prdv a povinnosii z t6to smlouvy vyplfvajfcich b'ude ifdit piislu5nyfrni ustanovenimi tohoto zdkoniku a tuto smlouvu uzavlrajf podle $ 269 odst. 2 obchodniho zdkoniku. $mluvni strany prohla$uji, ie *daje uveden6 v dl. I teto smlouvsr jsou v souladu s pravni skutednosti v dobd uzavieni smlouvy. $mluvhf strany se zavazuii, ie zmdny dotieniich [daj& ozndrni bez prodleni pisenrnd druhe smluvni stran6. V piipad* zm*ny ii6tu dodavatele je dodavatel povinen rovn62 doloiit vlastnictvi k novfmu udtu, a to kopif piislu$n6 smlouvy nebo potvrzenim pendinfho *stavu. Pii zm,6nd identifikadnich ridajfi smluvnfch stran vcetnb zm6nv uf,tu neni nutnd uzavirat ke srnlouvd dodatek.

2 3. fiodavatel prohla$uje, ie h;ankovni [cet uvedeny v ii. I odst. 2 tdto smlouvy je bankovnim irctem zveiejn*nym ve $n'ryslu z6kona e. 235/2004 $b., o dani E piidan* hodnoty, ve zn6ni p*zd6j$ich piedpisci. V pifpade xm*ny *dtu poskyt*vatefe ie poskytovatel pavinen doloiit vlastnictvi k nov6mu u4tu, a to kopif piislusn* smlauvy nebo potvrzenim penetniho u$tavu; navy ucet v6ak nrusf b'yt zveiejndnym *ct*m ve smysl.u piedchozi v6ty. $mluvni strany prohla$uji, ie osoby podepisujici tuto smlouvu jsou k iomuto 0konu oprdvnbny. Dodavatel prohla$uje, ie je odbornd zpirsobilii k zaji$tdni piedmdtu pln,bni podle t6to smlouvy. L t". Iil. PNEOUET SMLOUVY Piedm,Stem smlouvy je z*vazek dodavatele dodet zaiizeni v souladu s vymezenfm parametrir piedm6tu veiejn* zaklzky a cenovou nahidkou pro projekt Podpora technick6ho a piirodovddneho vzdbliivdrnf v KrAlov6hradeck6m kraji reg,0;,c2..1.atn.1.00/ (studentir $tfedni odbornd Skoly a $tfedniho odborn6ho u6ilist*, l-{radec Kr6lov6 a okolnich zdkladnich $kol) v obdobf od data uzavfeni smlouvy ds 30 dn&. Vyrnezenf pararnetrfi piedmetu vefejne zakazky je n*sledujici: a) Geometrie F karnerov6 m$feni geometrie:na s{dvajioim heveru (nelze umlstii sloup pied hever), moinost m6ieni na podlaze (u vozfi s del5im rozvorem) ) rychloupinaci kolov6 adaptdry > otoind plotny neelektronick6 F fixace volantu F flxace peddlu brzdy '> n{razu vzdorn6 konstrukce mdficich ter00 a hlav > 3D CCD technologie m6ienl tr mo*nost jednoduch6 kornpenuace pojezdern bez zvediinl vozu } m6ieni rozvoru a2 do 4m )> databanka hodnot vcizidel ts mofno*t tisku protokolu - tiskdrna P ziruini a pozdrudnl servis bude uskutedn6n do 5 dnii po nahld$eni zdvady b z sbr*zku je patrn6, te pied zvedi-k nelze nic urnistit jedn* se o 3il * CCD teohnologii (snim*c{ kamery). po*adavek uchyceni adapt6rir za pneumatiky neho jinf zprisob, kterf nepo$kodi ALU disky. pro m*ieni na podlaze po2adavek 4 ks oto0nlich ploch s ndjezdem irampou).

3 Rozmdr a umist6ni stivajiciho avedaku okno b Zafizeni na kontrolu a pln6ni klimatizaci vozidel )r pln6 automatickif cyklus provozu F databanka vozidel(mediurn, olej, olej vymdndnd komponenty) F kvalitni mdkkf podvozek (moinost piesunu na jinou dilnu) F moinost tisku protokolu - tiskdrna ts chladivo R134a F moinost pienosu dat! funkce automat, manu*l, proplach ) vysoki recyklovatelnost chladiva P hadice ddlka min cm F internizdsobnik cca min. 8[cg P test klimatizace vozu I easy odstrafiovini poruch na voze * r6dce Y z'arutni a pazarucni servis bude uskuiedndn nejdete do 5 dn0 po nahldrseni zfvady > pienos dat pies USB 2.0 Flash Disk > tisk protokolu piimo ze zaiizeni i poiadavek, aby zafizeni v pr&bdhu a po kontrole (napln6ni) vyhodnocovalo piipadne poruchy v systdmu klimatizace vozidla; ato z hodnot nam6ienllch za(izenim (plni6kou).

4 c) Zkuiebna vstiikovaiti {benzin, LPG vf,. ultrazvukov6 mydky} r mdieni rninimdln 6 vstiikovadit! kontrola rozpraiovani > kontrola rezistence el.okruhu z kontrola tlakov6 ztrdty! porovn6ni diivky - diference i rozsah testu otdcek F ultrazvukovdl distidka sou6*sti ) tesi v5ech tipir benzinoviich a LPG vstiikovai*! redukce a vedeni pro zapojenivstiikovaddl F zku$ebnl kapalina ts zdrudnla pozarufni servis bude uskutedndn nejddle do 5 dn& po nahlaseni zsvady P porovnini davky - diference cca 1,mf na cejchovan6 stupnici d} Modul - s6riovi diagnostika P' multiznafkovli modulovy diagnostickf tester F Integrovanf 2 kandlovli osciloskop mln. 9M Vzorkil/s P osciioskop s pam6ti prirbdhfi sign6lir min. 45x P lntegrovanf 2 kan6tovf rnultimetr s piimlfm porovndnim s pfedepsanymi hodnotami, zpbrazeni hodnot analogovd i graficky, F lcr:okyv jednotcevozidla min: vy0ten'[ parndti, identifikace, vymazani pamdti, nastaven[, skutedn6 hodnoty, akdni cleny, testy funkci > funkce pass{hru J2534 > pfipojeni na palubnf nap6ti 14V - 28V F konirunikafni nor:nta: Blikaci k6d,.l$o, K, L, SAE, CAN, OBD, v.cetn6' arrtornatick ho piepinani na sprdvnf pin (multiplexer) a rozpozn*nivozidlove redukce (napi. BMW 16 pin) F univerzflnl vedenl pro vozidla bez CARB zdsuvky, OBD vedeni F obsluinf software zdarma s dozivotnl on-line aktualizacizdarma F Zdarma telefonick! Hot-Line servis pro obsluhu zafizeni a konzultaci zdvady na voze P pfiprava pro hardwarovy update do budcucna (nov6 vozidla v budoucnu) F komunikace mezi PC a modulem pomoci Bluetooth min. 80m F obsluinf software kornpatibilni se v$emi dgstupn)fmi operadnimi systdmy u nds ve Skole )> obsluind software zabezpeden bez hardwarov6ho kli6e (moznost ztrdty)! moinost tisku ts uloienfkomunikace do pamdti > zdrudni a pozhrutnf servis bude uskutein6n nejd6le do 5 dnii po nahliseni zlvady F kompatibilita znamend od Win XP.v1i5 (XP, Vista, Win 7, Win 8) ts po dobu trvdnitohota projektu {spoluptdce} odpadd dalsi hrazeni poplatkfi apod., pomoci kterfch lze uskutednit piipojeni do star5lch typir diagnostickfch zasuvek. r od roku zhruba 2003 je povinnd do vozidel s iizenfmi emisnimi systdmy rnontovdna 16 pinovd CARB zdsuvka - tedy jeden kabel s OBD koncovkou" i pozadavek na telefonicky Hot-Line servis - mfrze bytza symbolicky poplatek (tieba 1Kd) i ulo2enf komunikace - po vydteni pamdti zivad a jejich ulozeni musi byt moine piipadn6 (i pazddjif) vyhteddrni- vyti5tdni > jednd se o jeden piistroj, kterf zadanou specifikaci splfruje.

5 e) CRecorder Zafizeni slouiici k eteni chybovlch zavad a nahrdvdni hodnot z iidicich jednotek motoru s diagnostickym konektorem OBD v prubdhu zkusebni jizdy. Timto tze zjistit sporadicke zavady modernich motoru a uriit pfimo komponent, ktenl zdvadu zpfrsobuje. Talizeni muslpracovat v norm6ch: OBDII: lsog141, $AEJ1 850VPW, SAEJ1850PWM EOBD: 1SO14230 KPW CANBUS: 1SO15765 Aktualizace firmwaru pro novd vozidla rnusi bit od dodavatele piimo dostupnd a bez poplatk&. Vfrobce zafizen! musi umoinit,,stahnuti" (zdarma) firmware z webu piimo do zatizeni v piipadr* nov6 verze. fl $koleni dodavatelem geometrie Uskuteindni zaikoleni obsluhy pro 4 ucitele.odborn6 vfuky - geometrie, minimdln6 ve dtyfech terminech. Do ndkladir jsou zahrnuty vsechny osobnl ndklady Skolitelfr vdetnd cestovn6ho a stravndho. gl Skofeni dodavatelem klimatizace Uskutedndni za$koleni cbsluhy zaiizeni pro utitele a pro studenty Skoly - klimatizace v*etnr6 moinosti zisk*nf certifikdtu pr,o obsluhu (UOV) zafizeni) pro osoby star.s'r 18 let (4x uditel odborn6 vfuky a 4x pfedvedeni v 8. rfrznfch ter:minech pro iaky SO$ a $OU). :Do n6klad0 jsou zahrnuty viechny osob'ni ndklady Skolitelfi vdetn6 cestovnsho a stravndho. Jednd se o I samostatnfch'-skoteni v r'fiznfch terminech uskutedndnfch dle dohody nejpozddji do 30. dub-na 2A15, mimo mdsfcfi dervenec a srpen (prdzdniny,). 3" Dod6vka bude uskutedndna na adre$u Stiednf odbornd Skoly a Stfedniho odborndha ufilist Hradec Kr6lov6, Viftni t098, Hradec Kr*lovd 3, a to vdetn6 piipojeni a zprovozndni zaiizeni. 4. Za poskytnut6 doddvky se objednavatel zavazuje zaplatit sjednanou cenu doddvky. l. tv. CENA DCIDAVKY Cena dodivky je stanovena v souladu s celkovou cenou uvedenou v cenov6 nabidce firrny v rdmcivlibdrovdrho iizeni, tj. ve vy5i ,50 Ki bez DPH {21% D?H ve vlf5i ,50 Ke), tj. vcelkov6 vy*i ,- Ke (slovy: $estsetosmdesdtdvatisic osmsetdvacetdevdt korun deskli'ch) vcetn6 DPH. Poskytovatel odpovid b za ta, 2e sazba dan6 z piidan6 hodnoty bude stanovena v souladu s platnlimi prdvnimi piedpisy. V piipadd, ie dojde ke zm6n6 zdkonnd sazby DPH, je poskytovatel k cend sluieb bez DPH povinen *dtovat DPH v platn6 vffi. V pifpadd zmdny ceny siu2eb v d*sledku zrndny sazby DPH neni nutnc ke smlouv* uzavirat dodatek.

6 V. Misro A DoBA pt-ruerui 1. Mistem plndni smlouvy je Stiedni odborn* Skola a Stiedni odborne uiili5i6, Hradec Kr6lov6, Vi2ni Termfn pln6nf smlouvy se sjedndva na dobu 30 dnfr od podpisu t6to smlouvy. vt. POVINNOSTI DCIDAVATELE Dodavatef je povinen: a. Zajistit doddvku i6dnd a vdas dle podmlnek uvedenlch v t6to smlouv6. b. Dodr2ovat pii plndni piedmdtu t6to smlouvy obecnd zavazn$ prdvni pfedpisy Evropsk6 unie, technick6 specifikace a normy, zdsady a metodicke pokyny platne pro projekty spolufinancovan6 ze struktur6lnlch fondir Evropsk6 unie v rdmci OF VK, pozadavky v oblasti pln6ni politik Evropskych spoledenstvl, tj. zejmena pravidla hospoddiskd sout6ie a veiejn6 podpory, principy udr"iiteln6ho rozvoje a prosazovdnl rovnlich piileiitosti. c. Umoinit v$em subjekt&m oprdvn6n1im k viikonu kontroly projektu, z jeho2 prostredkir je dod6vka hrazena, provdst kontrslu dokladfi souvisejicich s plnr*nim zakitzky, a to po dohu danou prdvninri piedpisy 0R t<ielicn uchovdv6nr (zdkan i, 563/1991 Sb., o 0tetnictvi, a z*kon t.235na04 Sb., o danf:z piidan6 hodnoty] VII. PLATEBN FOSIIIII*IXV tjhrada faktury za dodiivku zba*i bude provedena ve lhut6 splatnosti 30 dndr uveden* na faktuie na bankovni fdet uvedenf na tomto dafiovdm dokladu. Objednavatel neposkytuje zdlohy. Podkladem pro irhradu ceny dod6vky bude faktura vystavend dodavatelern, kterd bude mit ndteiitosti dariov6ho.dokladu dle zfkona t, 23512AA4 Sb., o dani z piidan6 hodnoty, ve zn6ni pozd6jsich piedpisfr, a ndlezitosti stanovene $ 13a ObchZ (d5le jen,,faktura"). Faktura musi d6le obsahovat: a) cislo smlouvy, le objednavatele, b) nazev projektu, tj.,,podpora piirodovddndho a technickdho vzddldviini v Krdlov6hradeck6m kraji" a registraini 6islo projektu, tj. CZ"1.A7n.1.00/ , c) piedmdt pln6ni a jeho piesnou specifikaci ve slovnim vyjddieni, d) oznadeni banky a cisla *itu, na kteni musi blt zaplaceno (pokud je 0islo riitu odliin6 od ilsla 0itu uveden6ho v dliinku ] odst. 2 t6to srnlouvy, je poskytovatel povinen o t6to skutednosti v souladu s cliinkem tt odst. 2 teto smlouvy objednavatele i nfo rmovat), e) lh*tu splatnosti faktury, l1 jm6no a vlastnoruini podpis osoby, kter6 faituru vystavila, vdetn6 kontaktniho telefonu. Lhuta splatnosti faktury iini 30 kalenddinich dnti qde dne jejiho dorudenl objednavateli. Faktura bude doruiena doporuiend prostiednictvim provozovatele po5tovnich sluieb nebo osobn6 povdien6mu zamdstnanci objednavatele proti plsemnemu potvrzeni. $tejnri lhtrta splatnosti plati i pii placenf jinfch plateb (smluvnich pokut, frroker z prodleni, ndhrady Skody apod.).

7 Povinnost zaplatit cenu dodavky je spln6na dnem odepsdni piislu$nd diistky z rjdtu objednavatele. Nebude-li faktura obsahovat ndkterou'povinnou nebo dohodnutou ndleiitost nebo bude chybn6 vytidtov6na cena nebo DPH, je objednavatel oprdvndn fakturu pied uplynutim lhftty splatnosti vr6tit poskytovateli k provedenl opravy s vyznadenlm d&vodu vrdceni. Poskytovatel provede opravu vystavenlm nov6 faktury. Odesl6nlm vadn6 faktury zp6t poskytovateli piestdvd bdzet pfrvodni lh0ta splatnosti. Novd lhftta splatnosti b62i ode dne dorudeni nov6 faktury objednavateli. VSechny diistky poukazovane v Kd vzdjemnd smluvnlmi stranami na zdklad6 teto smlouvy musi bit prost6 jakfchkoliv bankovnlch poplatkir nebo jinfch ndkladfr spojenfch s pievodem na jejich 0dty. Objednavatel uplatni institut zvl65tniho zp[rsobu zaji$tdni dans dle $ 109a zdkona o DPH a hodnotu plndnf odpovldajfci dani z piidan6 hodnoty uveden6 na faktuie uhradf v terminu splatnosti tdto faktury stanovendm dle smlouvy piimo na osobnl depozitnf fidet poskytovatele vedenf u mistnd piislusn6ho sprdvce dan6 v piipadd, ie: a) bankovni 06et poskytovatele urden! k rihradd plndni, uvedeny na fal<tuie, nebude sprdvcem dand zveiejndn v aplilraci,,registr pkitcfr DPI'I" nebo b) poskytovatel bude ke dni uskute6n6ni zdaniteln6ho plndni zveiejndn v aplikaci,,registr pldtcir DPH" jako nespolehlivf pldtce nebo c) poskytovatel'bude ke dni uskuteindni zdaniteln6ho pln6ni v insolvendnfm fizenf. Objednavatel nenese odpov6dnost za piipadnd pen6le a jine postihy vymdien6 di $tanovene sprdvcem dan6 posksrtovateli v souvislosti s potenoidlnd pozdni rihradou DPI'I, tj. po datu splatnosti t6to dan6. 4 lx. SMLUVNI SANKGE Nehude-li poskytovatel dodrzovat povinnosti stanovenri v dl. V['pismeno a) t6to smlouvy, tj, neposkytne-li objednanou doddvku, je povinen zaplatit objednavateli smluvni pokutu ,- K6. Pro pifpad prodleni se zaplacenirn ceny doddvky sjedndvaji strany rirok z prodleni ve v1f 5i sta noven6 o b'6.a nskoprdvn imi piedpisy. Smluvnf pokuty se nezapoditdvaji do n6hrady pilpadnd vznikld Skody, kterou lze vyrn6hat samostatn6 vedle smluvni pokuty, a to v pln6 v!si, X. ZANIK SMtoUVY 1. Tato smlouva zanik6: a) pisemnou dohodou smluvnich stran, b) jednostrann,fm odstoupenim od smlouvy pro jeji podstatnd poru5enf druhou smluvni stranou s tim, 2e podstatnym poru$enfm smlouvy se rozumizejm6na:. nedoddni pozadovan6ho zafizeni nebo sluieb ve sjednane lhfit6 xil. zavenecna usranovrrui 1. Tato smlouva nabyvd platnosti dnem, kdy vyj6dieni souhlasu s obsahem n6vrhu smlouvy dojde druh6 smluvnf stran6, a fcinnosti dnem fdinnosti Rozhodnuti o poskytnuti dotace vydand Ministerstvem Skolstvi, m{dde2e a tdloviichovy v r6mci opera6niho programu Vzd6liivdni pro konkurenceschopnost, prioritnl osa 1 - Poddtedni vzd6l6v6ni, oblast podpory ZvySovdnl kvality ve vzd6l6vdn[, na projekt I

8 o L. Podpora pilrodovddn6ho a technickdho vzd6laivani v Kr6lov6hradeck6m kraji (drile jen,,rozhodnuti'). V piipade, ie Rozhodnuti nabude 0dinnosti piede dnem nabyti platnosti tdto smlouvy, nabyvd smlouva 0dinnosti dnem platnosti smleuvy. O t6to skuteinosti vyrozumi z*stupce objednavatele dodavatele bezodkladnd pote, co se dozvi o nabyti Udinnosti Rozhodnuti. Dophiovdnf nebo zmdnu t6to smlouvy lze provdddt jen se souhlasem obou smluvnich stran, a to pouze formou pisemnfch dodatki, kter6 budou vzestupnd dislovdny, vlislovnd prohldieny za dodatek tdto smlouvy a podepsdny oprilvndnfmi zdstupci smluvnfch stran. Smluvnf strany shodnd prohlasuji, 2e si tuto smlouvu pied jejim podeps6nfm piedetty, 2e byla uzaviena po vziijemnem projedndni podle jejich prave a svobodn* virle a 2e se dohodly na cel6m jejim obsahu, coz stvrzuji svymi podpisy. $mlouva je vyhotovena v 3 stejnopisech s platnosti origin6lu, piicem2 objednavatel obdrzi dvd a dodavateljedno jeji vyhotoveni. Dolo2ka platnosti prdvnlho tikonu dle $ 23 z6kona e AAA Sb., o krajich (krajske zfizeni), ve zndnl pozddjiich piedpisu: K uzavieni t6to smlouvy md objednavatel souhlas hejtmana kraje vyjddienli ve srnlouvd o partnerstvlze dne V Hradci Kriilov* dne za objednatele: za dodavatele:. lil:1ll lfill;:ll ti:filir,- 'u,i{i'':i#iil:i#$ltil'i' '-4#r' Ing, Vladislav Ko$t'dl ieditel$0$ a $QU Flradec Krdlovd Vocelova fi){i,'-: f' {"u:.'t ;:-(,,.-*-_ Jan Richtrmoc, Dis jednatel spolecnosti BTS diagnostika s.r.o. ti'l's if iugn*rrika s.r.o. lull,rits(-ltli ;jj.aiiij - :i..r" Cj,r";,nrlir. B{}r{ii fii*njtk*rg JJ:,.1. ls: {:{} jrraha {,i li{.}t j$7 }.t} *iri. 1311'. {lr:4tjii',t4; iri.: 7?1 ljlt l;]i

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

ll. 0vodni ustanoveni

ll. 0vodni ustanoveni o Smlouva o dilo lahranidnijazykov6-vzdeldvaci pobyt pro 26ky,zahranidnijazykov6 kurzy pro pedagogy a stinovdni pro pedagogy l.c zahraniini jarykovi - vzdelfvacf pobyt pro i6ky Spandlsko 40 diti + 4 pedagogov6

Více

I. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava Ing. Tomáš Kotyza. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 27-1650676349/0800

I. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava Ing. Tomáš Kotyza. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 27-1650676349/0800 Veřejná zakázka č. 8/2016 - část 1. KUMSP80RM46W 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: v IC: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen kupující") I. Smluvní strany 28. října 117, 702 18 Ostrava

Více

laržby KUÍ1SP00SAFCS Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Ostrava Číslo účtu: 71238761/0100 (dálejen poskytovatel")

laržby KUÍ1SP00SAFCS Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Ostrava Číslo účtu: 71238761/0100 (dálejen poskytovatel) MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD KUÍ1SP00SAFCS OSLO SMLOUVY(DODATKU) laržby řkr. odb. i. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava Zastoupen: Ing. Tomášem Kotyzou,

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů

na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů SMLOUVA č. : KS 12/073/PB na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

KUÍ1SP90RN2LU. investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO 1 EVROPSKÉHO FONDU PRO REGiQNÁÍNÍ ROZVOJ LICENČNÍ SMLOUVA

KUÍ1SP90RN2LU. investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO 1 EVROPSKÉHO FONDU PRO REGiQNÁÍNÍ ROZVOJ LICENČNÍ SMLOUVA IMORAVSK.OSr r;í:-xv V- R.A. - KRAJSKÝ ÚŘAD KUÍSP90RNLU investice do vaší budoucnosti Evropská unie Čí^f.O SMI.OíJVY f^oo.víku) -4- T /ýffý i Wr rkv. odb. PODPOROVÁNO EVROPSKÉHO FONDU PRO REGiQNÁÍNÍ ROZVOJ

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

KUMSP00QFZP8. Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2. " KR AJSKÝ ÚŘAD. SMLUVNÍ STRANY L.,-_J2_l^_iL^U_^lipL zkr. odb.

KUMSP00QFZP8. Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2.  KR AJSKÝ ÚŘAD. SMLUVNÍ STRANY L.,-_J2_l^_iL^U_^lipL zkr. odb. KUMSP00QFZP8 Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2. V:0R JZfy\Z^ZIZ'fl r JÍ RAJ " KR AJSKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU) -

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

Smluvní strany. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 170181-1650676349/0800

Smluvní strany. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 170181-1650676349/0800 ' KUÍ1SP00SGEUB ^ * e; w Moravskoslezský Číslo veřejné zakázky: 104/2015 - část 4. - :^i: A'^AAAA : AAODy^^ ± Smluvní strany /Mí. y» Moravskoslezský kraj se sídlem: Zastoupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník)

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 53/99 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany Střední odborná škola a Střední odborné

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem

KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem 'flž STÁTNÍ VETERINÁRNÍ ÚSTAV JIHLAVA. Sídlo: Kontaktní adresa: KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem Článek l. Smluvní Strany ıćoż 13591554 DIČ; není plátce DPH Rantiřovská 93/20, 586 O5 Jihlava

Více

Smlouva o prodloužení platnosti licencí

Smlouva o prodloužení platnosti licencí KUÍÍSP00SGDMÍÍ Veřejná zakázka číslo: 19/2016 Smlouva o prodloužení platnosti licencí i. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 1 í 7, 702 18 Ostrava v10ravaku:.i h/slo KKVi KRAJSKY

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č. I. Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh Kupní smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č. I. Smluvní strany Okresní autobusová doprava Kolín s.r.o. se sídlem Polepská 867, 280 52 Kolín Zastoupená: Ing. Aloisem Koutkem IČ: 25095251 DIČ: CZ25095251

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Smlouva o poskytování technické podpory

Smlouva o poskytování technické podpory KUMSP90RÍ16G4 Veřejná zakázka číslo: 26/2016 Smlouva o poskytování technické podpory i. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^ ! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y '

; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^ ! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y ' ; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. KUMSP00RLZE4 ; tfnj j ^f^'^^7'' L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y ' SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ KONZULTAČNÍCH, PORADENSKÝCH A BEZPEČNOSTNÍCH

Více

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY .r.t.f -.:'\ r-'$: Obiednatel: Ndzev objednatele: Sidlo: te: Dte : Jednajici: Firma je zaps6na v OR ddle jen objednatel Zhotovitel: Ndzev zhotovitele: Sfdlo: te: Dte : Jednajfci: Firma je zapsdna v OR

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800 -,, SMLOUVA 0 DILO dohodnuta a nasledne uzavrena mezi ucastnfky a smluvnfmi stranami: clanek 1 SMLUVNi STRANY Objednatel: Mesto Hoi'ovice Palackeho nam.2, 268 01, Horovice, IC 00233242, DIC: CZ00322242

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUMSP08QECNC. Smluvní strany

KUMSP08QECNC. Smluvní strany iii v A í...\ i., í! / s _ K S Y ' i' KUMSP08QECNC Veřejná zakázka č. 83/2015 Smluvní strany Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dáiejen kupujícř) 28. října

Více

l-+ t--l DoslodneP;fuflq.-g]L Jazykovf kurz pro studenty a pedagogy reo: zoa+zsee Dle: C270842566 INVESTICE DO ROA/OJE \ZDELAVANI evropsl$i

l-+ t--l DoslodneP;fuflq.-g]L Jazykovf kurz pro studenty a pedagogy reo: zoa+zsee Dle: C270842566 INVESTICE DO ROA/OJE \ZDELAVANI evropsl$i il-p sfr gb a l Piiloha D evropsl$i socidlni fond v er f Mtt{lsrERsrvo Sxolsrvl, EVROPSKA UNIE ML,ADEZE R telovycnovy INVESTICE DO ROA/OJE \ZDELAVANI 9nlouvana veiejnou zakdzku s ndzvem: Jazykovf kurz

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava. Miroslavem Novákem

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava. Miroslavem Novákem KUMSP008K7ZH Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko VZ 42/2015 Smluvní strany ÍMOŘAVŠÍČÓIÍLÉŽ^ KKAJ_ - KRAJSKY URAP l > CtŠIoŠMtOUVY (DODATKU)

Více

MrNrsrERsrvo Srolsrvi,

MrNrsrERsrvo Srolsrvi, $ evropsl$i soci6lni t MrNrsrERsrvo Srolsrvi, EVROPSKA UNE MLADEZE n relovvcnovv pro NVESTCE DO ROZ/OJE VZDELAVAN r.f-u t-i OP Vzd6l6v6nf konkur nc66chopnost Smlouva na veiejnou zakdzku s ndzvem: Zahranidnijazykov6-vzddliivaci

Více

Kupní smlouva. Mgr. Josef Gilbert Matuška, starosta. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé.

Kupní smlouva. Mgr. Josef Gilbert Matuška, starosta. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. Kupní smlouva Kupující : Název firmy: Sídlo: Registrační číslo prodávajícího:... Město Manětín Manětín 89, 331 62 Manětín IČ: 00258091 DIČ: CZ00258091 Bankovní spojení: 246820690/0300 Tel.: +420 373 392

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ KUPNÍ SMLOUVA Dodávka 3D tiskárny I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Se sídlem: Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Zastoupena: Ing. Pavlem Řezníčkem IČ:

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy Návrh kupní smlouvy uzavřené podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších změn a doplňků, na dodávku pod názvem: Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 ze dne 22. 7. 2014 Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo 1. Údaje o zadavateli Identifikace

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ") I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

KUMSP00SF26C. Smlouva o poskytování služeb mainten^free

KUMSP00SF26C. Smlouva o poskytování služeb mainten^free KUMSP00SF26C Smlouva o poskytování služeb mainten^free í 0 Veřejná zakázka 192/2015!!.?^ KííAJ - MíAJSKÝCŘ URADÍ I. Smluvní strany 1, Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. řyna 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15. dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15. dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUÍ1SP00SHDCN Veřejná zakázka č. 150 / 2015 Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15 dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce

Více

uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, mezi Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o.

uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, mezi Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, mezi Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Sídlo: Dlouhá Lhota 70,29405 Dlouhá Lhota IČ

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva )

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva ) Číslo smlouvy kupujícího: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Číslo smlouvy prodávajícího: Příloha č. 2 uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Zhotovitel: SOVT-RADIO s.r.o., Budějovická 1320, 389 01 Vodňany ; zapsaný v obchodním rejstříku vedeným Krajským

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Zhotovitel: Fakultní nemocnice Hradec Králové se sídlem: Sokolská 581, 500 05

Více

Dodávka hardwaru a softwaru pro školení učitelů dodávka

Dodávka hardwaru a softwaru pro školení učitelů dodávka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Evropská unie. Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Evropská unie. Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Evropská unie Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci KUHSP00QH19C I. Smluvní strany MORAVSKoSt X-XKÝ KRAJ - KRAJSKÝ

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely tuto smlouvu o poskytování vozidla (dále jen smlouva ) dle ustanovení 1746 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Smlouva o zprostředkování

Smlouva o zprostředkování Smlouva o zprostředkování (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2445 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední škola

Více

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Kupující: Sídlo/místo podnikání: Kupní smlouva podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany KOUTECKÝ s.r.o. IČ: 63147084 Jednající osoba: Družby 1413, 419 01

Více

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Číslo smlouvy kupujícího:... Veřejná zakázka č.: Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany Povodí Odry, státní podnik

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER

Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER uzavřená ve smyslu 536 a násl. obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: kupující: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická jednajícím:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011.

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011. Servisní smlouva uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění Číslo smlouvy: 7/127/2011 mluvní strany Objednatel: Město Broumov Masarykova 239 550 14 Broumov IČ: 00272523

Více

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení:

Více

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB ev. číslo odběratele: O/16/126 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZD~LÁVÁNr SMLOUVA. Střední průmyslová škola Zlín, tř. T. Bati 4187, PSČ 762 47. Ing. Aleš Svoboda. Článek I Smluvní strany

INVESTICE DO ROZVOJE VZD~LÁVÁNr SMLOUVA. Střední průmyslová škola Zlín, tř. T. Bati 4187, PSČ 762 47. Ing. Aleš Svoboda. Článek I Smluvní strany Rtevropský -.r sociální SKCL.STVf. fondvcr INVESTICE DO ROZVOJE VZD~LÁVÁNr OP Vzdělávání KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi Střední průmyslová

Více

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA LICENČNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Nabyvatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 27-1842619349/0800

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE XEROGRAFICKÉHO PAPÍRU uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy kupujícího: 15/119-0 Česká republika - Úřad vlády

Více

KUPNi SMLOUVA. 2. firma: Navalo s.r.o. L, firma: C-KODECAR, spol. s.r.o.

KUPNi SMLOUVA. 2. firma: Navalo s.r.o. L, firma: C-KODECAR, spol. s.r.o. KUPNi SMLOUVA uzavfen6 nize uveden6ho dne, mdslce a roku v souladu s ustanovenim 5 2079 a ndsl. z6kona i.89/2012 Sb., obdanskri zdkonik, v platn6m zndn(mezismluvnimistranami L, firma: C-KODECAR, spol.

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

Smlouva o zájezdu- vzor

Smlouva o zájezdu- vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva o zájezdu- vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Zajištění dopravy, ubytování a stravy pro SOŠ SE Velešín Článek I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva. č.j.: PPR-20985-22/ČJ-2011-0099EC

Kupní smlouva. č.j.: PPR-20985-22/ČJ-2011-0099EC Kupní smlouva č.j.: PPR-20985-22/ČJ-20-0099EC Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 70 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Příloha č. 5 SMLOUVA O DÍLO č.../2010 uzavřená dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991, obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany Královehradecký kraj Se sídlem: Pivovarské náměstí 1245/2,

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Vyssi policejni skola Ministerstva vnitra v Praze Pod Taborem 102/5 190 24 Praha 9

Vyssi policejni skola Ministerstva vnitra v Praze Pod Taborem 102/5 190 24 Praha 9 Vyssi policejni skola Ministerstva vnitra v Praze Pod Taborem 102/5 190 24 Praha 9 DY90P0005UFD Pocet stran: 3 Prilohy: 2/2 DODATEK c. 1 KE KUPNf SMLOUVE c.j. VPSA-733/EU-2014/OVZI uzavrene v souladu s

Více