Katalog doplňků stravy a kosmetiky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog doplňků stravy a kosmetiky"

Transkript

1 Katalog doplňků stravy a kosmetiky

2 DOPLŇKY STRAVY Náhradní přírodní sladidla 1000 tbl. 600 tbl. 300 tbl. 50 ml 35 g Allnature Stevia tablety / kapky / prášek z rostliny Stevia rebaudiana Stevie je přírodní sladidlo bez kalorií, které má skvělou chuť, nezvyšuje hladinu cukru v krvi a je tak vhodnou náhradou cukru nebo umělých sladidel pro oslazení nápojů a všech typů potravin. Díky těmto vlastnostem je vhodné pro diabetiky nebo při redukcích nadváhy. Stevia rebaudiana (zkráceně stevia) je rostlina pocházející z jižní Ameriky, kde je také již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250x sladší než cukr. V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy proteiny, vláknina, karbohydráty, železo, fosfor, vápník, draslík, sodík, magnesium, zinek a vitamíny A a C. Dávkování: Dle potřeby ke slazení nápojů i pokrmů tbl. EAN: / PDK: tbl. EAN: / PDK: tbl. EAN: / PDK: ml (kapky) EAN: / PDK: g (prášek) EAN: / PDK:

3 DOPLŇKY STRAVY Posílení imunity Aloe Vera BIO 100% šťáva Má jemnou chuť bez výrazného aroma, může napomáhat ke zvyšování imunity, stimulaci zažívacího traktu a tím k regulaci zažívacích problémů. Aloe Vera může mít také vliv na stabilizaci krevního tlaku, navíc může napomáhat vyvažovat kyselé prostředí v trávicím traktu a zvyšovat fyzickou výkonnost a vytrvalost. Aloe Vera je rostlina obsahující mnoho důležitých látek vitamíny, aminokyseliny, enzymy a mono a polysacharidy. Tyto látky poskytují Aloe Vera léčivé vlastnosti ml EAN: / PDK: ml EAN: / PDK: Noni BIO 100% šťáva Šťáva z plodů Noni má jemnou chuť a působí blahodárně na lidský organismus. Obsahuje velké množství vitaminů, aminokyseliny, minerály, stopové prvky a enzymy. Mix těchto výživných látek dodá vašemu organismu přísun energie, vitality a fyzické i psychické pohody ml EAN: / PDK: ml EAN: / PDK: Premium Graviola 100% šťáva 500 ml Příjemně nakyslá šťáva má dobrý vliv na funkci imunitního a nervového systému, pomáhá snižovat pocit únavy a vyčerpání. Významným způsobem se podílí na tvorbě kolagenu v těle a optimalizuje tím funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, pokožky celého těla a zubů. Přípravek podporuje dobrou psychickou pohodu, přispívá k regeneraci vitaminu E v těle a zvyšuje schopnost vstřebávání železa. Šťáva má velmi šetrné složení, které organismus nezatěžuje a dodává mu látky v naprosto čisté přírodní formě. EAN: / PDK:

4 DOPLŇKY STRAVY Posílení imunity Goji BIO šťáva 100% Kustovnice čínská, známá také jako Goji. Tento poklad čínské medicíny nyní můžete mít ve formě 100% přírodní šťávy té nejvyšší kvality v BIO provedení bez barviv a konzervantů. Je to účinný antioxidant, revitalizuje, podporuje celkový imunitní systém, zlepšuje paměť a pomáhá ulevovat od bolesti. Goji obsahuje nejvyšší koncentraci karotenoidů, které posilují imunitu, srdce, cévy a oči. Významné účinky má také pro nemocné trpící lupénkou. Tento doplněk stravy, který obsahuje 500x více vitaminu C než pomeranč ve stejné váze, je ideálním způsobem, jak tělu dopřát potřebné látky a udržet si tak své zdraví. 500 ml EAN: / PDK: ml EAN: / PDK: Rakytníková šťáva 100% BIO Šťáva z rakytníku řešetlákového je 100% přírodní doplněk stravy, který obsahuje pouze šťávu lisovanou z tohoto polyvitaminového ovoce. Obsahuje kombinaci deseti důležitých vitaminů, které působí jako antioxidanty, patnácti stopových prvků, nenasycených mastných kyselin a dalších biologicky aktivních látek nepostradatelných pro lidský organismus. Šťáva z rakytníku řešetlákového účinně pomáhá při léčbě plicních, jaterních nebo zažívacích potíží, rozpouští hleny, zlepšuje stav kloubů při revmatismu a reguluje krevní oběh. Vykazuje protinádorové účinky, pomáhá při respiračních nemocech, podporuje imunitní systém a celkově posiluje organismus. Rakytníková šťáva je skvělým doplňkem zdravé výživy, který působí blahodárně na zdraví i psychickou pohodu člověka, dodává tělu energii a zvyšuje výkonnost lidí. 500 ml EAN: / PDK:

5 DOPLŇKY STRAVY Detoxikace organismu BIO Mladý ječmen Prášek vyrobený ze sušených výhonků mladého BIO ječmene určený pro přípravu instantního svěžího zeleného nápoje. Přírodní produkt, který obohacuje stravu o řadu vitamínů, minerálů, enzymů, chlorofyl a jiné antioxidanty. Mladý ječmen (Hordeum vulgare) nejvyšší kvality se pěstuje bez použití pesticidů a herbicidů, v souladu se zásadami ekologického zemědělství. Aktivní látky ječmene napomáhají v detoxikaci organismu, při pálení žáhy, eliminovat únavu, migrény, poruchy spánku a zlepšovat náladu - mladý ječmen obsahuje serotonin (hormon štěstí). Celkově propívá lidskému tělu. prášek 250 g EAN: / PDK: tablet EAN: / PDK: Ostropestřec mariánský Tyto kapsle obsahují přírodní aktivní látku silymarin z ostropestřce mariánského. Silymarin podporuje obnovu jaterních buněk a posiluje trávicí funkce. Celkově je Ostropestřec mariánský běžně využíván nejen pro zlepšení funkce žlučníku, v boji proti žlučovým kamenům, detoxikaci jater, ale také při žloutence, infekční mononukleóze, při otravách léky, tvrdnutí jater (cirhóze), při obdobných bakteriálních onemocněních jater a dále je hojně využíván při následcích chemoterapie. 90 kapslí EAN: / PDK: Omega 3 Omega 3 mastné kyseliny jsou nepostradatelné a nezbytné živiny, které samo tělo nedokáže vyrobit, proto je potřeba pravidelně konzumovat potraviny bohaté na tento typ Omega 3 mastných kyselin nebo je lidskému tělu dodávat vhodným způsobem, například v podobě kapslí Sanct Bernhard. Důležitými zástupci Omega 3 mastných kyselin je DHA (kyselina dokosahexaenová) a EPA (eikosapentaenová kyselina), které prokazatelně přispívají ke správné srdeční funkci. Omega 3 tob. 400 EAN: / PDK:

6 DOPLŇKY STRAVY Vitalita Chia semínka Drobná semínka chia z rostliny Šalvěje hispánské pocházejí z horských oblastí Střední Ameriky. Bylina patří do čeledi hluchavkovitých a je pěstována speciálně pro jedlá semínka, která místní obyvatelé konzumují od pradávna, zejména pro jejich vysokou výživnou hodnotu a schopnost vázat vodu. Řada studií prokázala, že semínka chia jsou díky svému bohatému složení účinných látek, vitaminů a minerálů velmi prospěšná organismu člověka. Oceňují je zejména sportovci, diabetici, osoby trpící vysokým tlakem nebo zvýšeným cholesterolem, lidé s redukční dietou, vegetariáni i vegani. Allnature Chia semínka 1000 g EAN: / PDK: Allnature Chia semínka 500 g EAN: / PDK: Allnature Chia semínka 200 g EAN: / PDK: Allnature Chia semínka 100 g EAN: / PDK: Bio Chia semínka Bio Semínka Chia neobsahují konzervační látky a jsou pěstována bez chemického hnojení nebo jiného chemického ošetřování rostlin. Semínka jsou významným zdrojem proteinů, vlákniny, kvalitních sacharidů a tuků, z nichž mají vysoké zastoupení omega 3 mastné kyseliny. Semínka dokáží skvěle zasytit a pomohou překonat pocit hladu osobám, které začínají s redukční dietou ke snížení nadváhy. Můžete je přidávat do různých jídel, nemají žádnou chuť a proto nebudou výslednou chuť jídel ovlivňovat. Allnature Bio Chia semínka 1000 g EAN: / PDK: Allnature Bio Chia semínka 500 g EAN: / PDK:

7 DOPLŇKY STRAVY Vitalita Matcha Tea Prášek z čajových lístků Premium Matcha Tea obsahuje řadu účinných látek, které jsou pro lidský organismus přínosem. Matcha podporuje spalování, po konzumaci čaje bude spalování vašeho těla až 4x rychlejší, proto je čaj často vyhledáván osobami s redukční dietou. Pozitivní účinek má matcha také na regulaci cholesterolu a cukru v krvi. Čaj má lahodnou a jemně aromatickou chuť, kterou si můžete vychutnat v různých úpravách. Konzumace čaje posílí vaši imunitu, zlepší vám náladu, podpoří správnou funkci mozku a celkově vám pomůže udržovat zdravý životní styl. Allnature Premium Matcha Tea 100g EAN: / PDK: Kokosový olej Kokosový olej Sonnenmacht Premium Bio je 100% přírodní olej, který je lisován za studena a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tento jedinečný přípravek má všestranné použití, je možné používat ho při přípravě pokrmů, ale skvěle působí také jako kosmetický přípravek, zejména pro suchou až atopickou pokožku. 100% přírodní složení je k pokožce velmi šetrné, a proto je možné použít olej i na pokožku dětí nebo osob s citlivou pokožkou. Olej se snadno vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Skvěle působí také jako výživa na vlasy. Allnature Premium BIO Kokosový olej 250 ml EAN: / PDK: Allnature Premium BIO Kokosový olej 1000 ml EAN: / PDK:

8 KOSMETIKA Minerální deodoranty Bekra Minerální sprej do podpaží Deodorant po jednorázovém použití ochrání vaše tělo po celých 24 hodin. Má mikrobicidní účinek, který silně omezuje růst bakterií na pokožce a mírně stahuje póry, které vylučují pot. Přípravek tyto póry neuzavírá, pouze mírně stahuje a reguluje tak činnost potních žláz. Deodorant Bekra udrží vaši pokožku svěží a voňavou i v náročných podmínkách. Je nedráždivý a vhodný i pro citlivou pokožku, což potvrdily i klinické studie na Univerzitě ve Vídni a dermatologické testy Univerzitní kliniky v Erlangenu. Použití: Nastříkejte do oblasti podpaží přímo na čistou pokožku a vyčkejte do vstřebání přípravku. 100 ml EAN: / PDK: ml EAN: / PDK: Bekra Minerální deodorant tuhý krystal Přírodní minerální deodorant Bekra v podobě tuhého krystalu je unikátní vysoce účinný kosmetický přípravek, který vám zajistí perfektní pocit čisté a svěží pokožky po celých 24 hodin. Deodorant je založen na bázi minerálů ze surových krystalů, které se získávají z bauxitu v Asii. Přípravek je 100 % bez alkoholu a parfemace, neobsahuje konzervační látky ani žádné barvy a je proto vhodný i pro citlivou pokožku. Jeho jedinečné vlastnosti dokáží ochránit vaši pokožku od nadměrného pocení a zápachu potu. Použití: Krystal navlhčete čistou vodou, aplikujte do podpaží a nechte zcela vstřebat. Krystal po použití omyjte a usušte. Krystal by neměl přijít do kontaktu s mramorem a přírodním kamenem. 100 g EAN: / PDK: g EAN: / PDK:

9 KOSMETIKA Minerální deodoranty Bekra Minerální deodorant Roll-on 50 ml Přírodní minerální roll-on deodorant Bekra je jedinečný vysoce účinný kosmetický přípravek, který vám zajistí perfektní pocit čisté a svěží pokožky po celých 24 hodin. Deodorant je založen na bázi pečujících minerálních krystalů, které se získávají v Asii z bauxitu. Jeho jedinečné složení dokáže ochránit vaši pokožku od nadměrného pocení a zápachu potu. Použití: Aplikujte na čistou kůži do podpaží a nechte zcela vstřebat. EAN: / PDK: Bekra Minerální sprej na nohy 150 ml Přírodní minerální deodorant Bekra je velmi účinný sprej na nohy, který vám zajistí pocit čistoty a svěžesti po celý den. Deodorant je založen na bázi pečujících minerálních krystalů, které se získávají v Asii z bauxitu. Jeho jedinečné složení dokáže ochránit pokožku vašich nohou od nadměrného pocení a zápachu potu. Použití: Nastříkejte sprej na čistá chodidla, prsty a mezi prsty nohou. Nechte důkladně zaschnout. Při únavě nohou nastříkejte přípravek i na lýtka, sprej dodá pokožce vitalitu a příjemné osvěžení provoněné chladivým mentolem. EAN: / PDK: Bekra Minerální sprej do bot 150 ml Přírodní minerální deodorant Bekra je velmi účinný sprej do bot, který vám zajistí počit čistoty a svěžesti po celý den. Sprej je vhodným doplňkem deodorantu na nohy. Deodorant do bot je založen na bázi pečujících minerálních krystalů, které se získávají v Asii z bauxitu. Jeho jedinečné složení dokáže ochránit vaši obuv a tím i nohy od zápachu potu. Použití: Nastříkejte sprej do bot a nechte důkladně zaschnout. V případě potřeby opakujte podle potřeby. Ideální je používat sprej na nohy a do bot současně a pravidelně. EAN: / PDK:

10 KOSMETIKA Micelární vody Dermedic Angio Preventi Micelární voda 200 ml Micelární voda je vhodná k čištění citlivé pleti a pleti mající sklony k zarudnutí. Jak používat: Aplikujte pomocí vatového tamponu. Lze užít kolem očí, na obličej, krk i dekolt. EAN: / PDK: Dermedic Hydrain3 Hialuro Micelární voda Micelární voda HYDRAIN3 Hialuro je ideální pro péči o suchou, velmi suchou a dehydratovanou pleť. Jak používat: Aplikujte pomocí vatového tamponu. Lze užít kolem očí, na obličej, krk i dekolt. 200 ml EAN: / PDK: ml EAN: / PDK: Dermedic Normacne Preventi Micelární voda 200 ml Micelární voda je vhodná k čištění problematické pleti. Jak používat: Aplikujte pomocí vatového tamponu. Lze užít kolem očí, na obličej, krk i dekolt. EAN: / PDK: Diet Esthetic Micelární voda 250 ml Micelární voda je vhodná ke každodennímu odličování pleti. Jak používat: Aplikujte pomocí vatového tamponu. Lze užít na obličej, krk i dekolt kromě očních partií. EAN: / PDK:

11 KOSMETIKA Exotická kosmetika Diet Esthetic Arganový olej Arganový olej je multifunkční přípravek, který dokáže dokonale ošetřit, vyživit, hydratovat a celkově omladit pleť vašeho obličeje, pokožku celého těla a výborné výsledky má tento speciální olej také v ošetřování vlasů a pokožky hlavy. Použití: Naneste na potřebné místo. Při aplikaci na vlasy věnujte zvýšenou pozornost konečkům, použijte na celou délku vlasů 30 minut před mytím. 30 ml EAN: / PDK: Diet Esthetic Arganový pleťový krém Arganový krém se těší velké oblibě zejména díky svým omlazujícím, zklidňujícím, zvláčňujícím a hojivým účinkům. Podporuje buněčné okysličování, zajišťuje pružnost a hedvábnou jemnost pleti, zároveň chrání pokožku celého těla před škodlivými vnějšími vlivy. Esenciální mastné kyseliny hydratují pokožku, aniž by ji nechaly mastnou a neprodyšnou. Použití: Arganový krém aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku. Pro lepší vstřebatelnost jemně vmasírujte krouživými pohyby. 50 ml EAN: / PDK: Diet Esthetic Goji pleťový krém Goji, neboli kustovnice čínská je využívána tradiční čínskou medicínou po více jak 2000 let a to především pro její prokazatelné omlazující účinky. Úspěchy a účinky goji spočívají ve zrychlení metabolismu buněk kůže, což zapříčiní, že se buňky rychleji obměňují a urychluje se růst buněk nových. Díky tomu je pleť jemnější, pružnější a má mladistvý vzhled. Použití: Aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku. Pro lepší vstřebatelnost jemně vmasírujte krouživými pohyby. 50 ml EAN: / PDK:

12 KOSMETIKA Exotická kosmetika Diet Esthetic Hadí pleťový krém Pleťový krém s hadím jedem je velmi účinný kosmetický přípravek, který má unikátní složení a je určen k ošetření smíšené a mastné pleti. Jemná konzistence krému se dobře nanáší a rychle vstřebává. Nezanechává na pleti mastný film, nezatěžuje pleť a neucpává kožní póry. Šetrné složení krému neobsahuje minerální oleje ani parabeny a může tak být použito i pro osoby s citlivou pokožkou. Použití: Nanášejte každé ráno na čistou a suchou pleť a jemně vmasírujte. V případě potřeby nanášejte i na noc, na perfektně odlíčenou pleť. 50 ml EAN: / PDK: Diet Esthetic Hlemýždí pleťový krém Hlemýždí sliz má skvělé hydratační schopnosti, které jsou srovnatelné s velbloudí schopností držet vodu v těle. Jak známo, hydratovaná pleť = pleť bez vrásek! Pro pacienty trpící jizvami po těžkém akné tak svítá nová naděje. Právě gel či krém s hlemýždím slizem pomáhá znovu obnovit hladkou a čistou pleť. Použití: Je vhodnou denní i noční péčí. 50 ml EAN: / PDK: Diet Esthetic Aloe Vera gel Tento gel celkově regeneruje a poskytuje hloubkovou hydrataci bez mastných skvrn. Je dobrým pomocníkem v boji proti akné a je také dobře známý jako tradiční domácí "první pomoc" při spáleninách. Podporuje hojení ran a omezuje následný výskyt jizev. Má velmi silné antibakteriální a protizánětlivé účinky. Naší pleti poskytuje nejen hloubkovou hydrataci, ale také pleť omlazuje. Aloe Vera gel je ideální péči pro problémovou, stárnoucí, citlivou, suchou a spálenou pleť. Je vhodný také po laserové, elektrické nebo voskové epilaci. Použití: Naneste optimální množství a nechte zcela absorbovat. 250 ml EAN: / PDK:

13 KOSMETIKA Exotická kosmetika Diet Esthetic Arbutin bělící sérum 30ml Sérum Xtreme Arbutin zajistí postupné zesvětlení pigmentových skvrn. Navíc má také antibakteriální a protiplísňové účinky. Použití: Nanášejte každé ráno a večer na vyčištěnou pleť. Jemnou kruhovou masáží dosáhnete lepšího proniknutí séra do pokožky. 30 ml EAN: / PDK: ANTIPARAZITIKA PRO PSY Antiparazitní obojek klíšťata blechy 60cm Přírodní obojek pro psy proti hmyzu (blechy, vši, komáři a klíšťata). Obojek poskytuje repelentní ochranu po dobu 90 dnů a může být používán od prvního měsíce života u psů všech plemen. Je netoxický, obsahuje základní přírodní oleje. Může být použit u štěňat, březích fen a psů s alergií na běžné insekticidy. Obojek má jednotnou velikost, nastavitelný s bezpečnostní přezkou. Návod k použití: Umístěte obojek kolem krku zvířete, tak že necháte mezeru asi na dva prsty a zbývající kus odřízněte. Složení: Silice, tráva citronová, glykoly, voda a pomocné látky. Velikost balení: 1ks. EAN: / PDK: Antiparazitní pipety klíšťata blechy komáři 4 x 1,5 ml Pipeta poskytuje repelentní ochranu proti napadení hmyzem (roztoči, blechy, klíšťata a létající hmyz). Přírodní repelent obsahuje výtažky z citronely a používá se pro lokální aplikaci, která umožňuje vysokou ochranu po dobu 30 dní. Je vhodný pro používání po celý rok. Může být použit u štěňat, březích fen a psů s alergií na běžné insekticidy. Složení: Silice, tráva citronová, glykoly, voda a pomocné látky. Velikost balení: 4x 1,5ml pipeta. EAN: / PDK:

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E Exkluzivní složení založené na spojení starověkých čínských poznatků a moderní technologie Proč jsou mastné kyseliny důležité? mastné kyseliny patří do

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

Nově pěstované rostliny a jejich využití

Nově pěstované rostliny a jejich využití 1. Schisandra Plody věčného mládí Posiluje srdce, podporuje trávení Uvolňuje kašel, posiluje zrak Odstraňuje únavu a stimuluje výkonnost Schisandra Léčivá rostlina čínské přírodní medicíny Z usušených

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa.

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. Na. Zemi se poprvé objevila přibližně před 3,5 miliardami let a je to jedna z nejstarších forem života na této planetě. Přirozeně se vyskytuje

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým 1. Co je TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým? TIENS Kardi je výživový doplněk obsahující olej z antarktického krillu, olej z plodů rakytníku

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem Čistá výživa pro mozek Výborná chuť s maximálním účinkem Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita. Již déle než 20

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné?

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12 Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Tuky se v zásadě dělí na přirozené a umělé. Rozlišují se zejména podle stravitelnosti. Nedávný průzkum renomované

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily Co je to zdraví? Zdraví je stav úplné fyzické, mentální a sociální pohody, nejen pouhá absence nemoci.* *Definice Světové zdravotnické organizace Faktory ovlivňující

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT 1 Odjistit pojistku. Láhev neklopit. Netřepat. 2 Postupným tlakem na pístek uvolňovat obsah Æ počkat na vyprázdnění Æ protřepat Æ odšroubovat uzávěr Æ vypít. 3 Naplnit láhev vodou

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 AMINO 1000 STAR pro podporu kostí, chrupavek a cév 525 Kč imunita vitalita tvorba kolagenu nervová

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

JVi. Často kladené dotazy OBSAH

JVi. Často kladené dotazy OBSAH JVi Často kladené dotazy OBSAH 1. Co je to JVi? 2. Proč bych měl/a užívat 120 ml JVi? 3. Mohu užívat JVi spolu s dalšími produkty Nu Skin? 4. Je JVi produktem certifikovaným pro skener? 5. Platí pro JVi

Více

Anew Ultimate Multi-Performance

Anew Ultimate Multi-Performance Anew Ultimate Multi-Performance První komplexní péče o pleť, která redukuje viditelnost všech projevů stárnutí Informace o nové linii poskytla Eva Přibylová, Oficiální dermokosmetička AVON. Současný trh

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11 OPTIMÁLNÍ VÝŽIVA PRO SPORTOVCE Správná sportovní výživa vám dodá sebedůvěru. Formula 1 Sport obsahuje vyvážené množství sacharidů, proteinů, vitamínů a minerálů a vytváří tak pevný základ pro dosažení

Více

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život SRPEN 2014 Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 Esenciální mastné kyseliny naše tělo neumí produkovat v dostatečném množství. Podporují růst, zrak a správnou funkci mozku. & omega 3 omega 6 Mastné kyseliny

Více

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

Vznik a vize značky EPIDERMA

Vznik a vize značky EPIDERMA 1. Vznik a vize značky EPIDERMA 2. Účinná látka Betuldiol 3. Krém při ekzému 4. Krém při akné 5. Krém při lupénce 6. Šampón při lupénce 7. Klidnící sprchový gel 8. Micelární vody 9. Potravinové doplňky

Více