CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG"

Transkript

1 CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG Pušky typu M4 jsou v současné době asi nejrozšířenější platformou airsoftových zbraní. Snadno dostupné zásobníky, příslušenství a především široký sortiment, jsou hlavními důvody oblíbenosti napříč všemi hráči. I proto většina současného vývoje airsoftových zbraní probíhá v rámci pušek řady M4. Když se na trhu objevila první zbraň s elektrickým blowback systémem, jistě nikdo nečekal, že záhy bude mít každá airsoftová značka vlastní řadu zbraní s takovým mechanismem. Ačkoliv vám takové elektrické zbraně nedají nijak zásadní pocit zpětného rázu (až na drobné výjimky), působí takové zbraně efektně a ve světě po nich je stále poptávka. Principů pro pohyb výhozího okénka vzniklo všakvíce a jeden z těch zajímavějších má na svědomí Taiwanská G&G. A proto se dnes rozepíši o G&G Colt M4A1 Tactical kov blow back AEG, vyráběné v licenci pro Cybergun. G&G obvykle disponuje hezkým obalem (krabicí), ale v tomto případě nečekejte něco zajímavého. Olivově zelená krabice s nápisy G&G a jedním barevným obrázkem zbraně nijak nezaujme. Vnitřek krabice je z tvarovaného průhledného plastu, ve kterém je uložena zbraň s jedním zásobníkem, plastová taktická R.I.S. rukojeť, dvě krytky na R.I.S. lišty, čistič hlavně, klíč na seřízení mušky a samozřejmě anglický návod. Návod je zde od francouzského Cybergunu. Z neznámého důvodu chybí klasická plnobarevná brožura přímo od G&G, která je plná obrázků a je velmi přehledná. Manuál od Cybergunu sice svůj účel splní také, jen to není ono a jednoduše není tak pěkný.

2 Cybergun G&G Colt M4A1 Tactical (v označení G&G je zbraň vedena jako TR16 R4) je puška M16 s krátkou hlavní. Je to tedy karabina, byť s celkovou délkou zbraně 88 cm by se o tom dalo mírně polemizovat. Váha je ovšem překvapivě nízká, protože ačkoliv je zbraň celokovová, váží pouhých 2,7 kg. A to už karabině skutečně odpovídá. Stejně váží například mnohem menší airsoftová G36C nebo čínská AK-Beta v plastovém provedení. Při bližším zkoumání vnímám velmi pozitivně barvu celé zbraně. Ta je černá a její odstín je nachlup stejný na všech dílech zbraně. Je jedno zda se jedná o kov či plast, odstín sedí. Samozřejmě vyjma pár ovládacích prvků. A to není úplně obvyklé u všech výrobců. Často se u některých výrobců liší třeba celé bloky mušky, lišty, či výraznější díly. Kdo pamatuje třeba první číny, ví o čem je řeč. Navíc celá zbraň vypadá věrohodněji i díky matné úpravě veškerých povrchů. Záležet si G&G dalo nejen s povrchovou úpravou, ale i modelářským provedením. Podíváme se tedy na jednotlivé části detailně. Tělo zbraně je kovové, s matně černou barvou a zdrsněným povrchem. Celé tělo bylo velmi dobře zaleštěno a poté přelakováno, takže nenajdete ani jedinou, byť sebenepatrnější stopu po lití či obráběcích procesech. V tomto ohledu G&G dohnalo i značku ICS, která je svojí precizností v této fázi výroby známá. Kdo viděl poslední modely ICS a G&G, dá mi jistě za pravdu.

3 Celkově jsou horní i spodní díl provedeny velmi pěkně. K pěknému vzhledu přispívá i ražení Colt, včetně loga Colt, příslušných popisků a sériového čísla. To by bez licence značky Cybergun nebylo možné. A zatímco toto ražení je na zbrani udělané laserem, režimy střelby jsou do těla vyraženy natvrdo. Horní část celého závěru má pak montážní R.I.S. lištu, která je pevnou součástí horního dílu. Takže nehrozí její poškození, nebo nechtěný pohyb po té, co na ni uchytíte nějaký kolimátor či puškohled.

4 Pažbení zbraně není nic neobvyklého. Plastová pažba pušky M16 s plastovou patkou. Samozřejmě, že pažba slouží jako úložný prostor pro velkou baterii s velkým konektorem Tamiya. Patka má klasické otevírací okénko, kterým se baterie vkládá dovnitř, takže ta nejpohodlnější možná varianta uložení. Nechybí ani kovový kroužek pro uchycení popruhu.

5 Pistolová pažbička má tvarovaný výstupek a zdrsnění. Je samozřejmě také plastová, což není nic neobvyklého. Jednoduše klasická pažbička pro pušky typu M4.

6 Předpažbí je naopak celokovové. Stejně jako u jiných modelů M4 i zde se předpažbí opírá o plechový prstenec před muškou a je fixováno pojistným delta ringem (prstencem) u těla zbraně. Předpažbí je ze dvou dílů, majících dohromady čtyři R.I.S. lišty. Tři lišty přísluší hornímu dílu, který je také pevně přišroubován a nelze ho sejmout jen pouhým povolením delta ringu. Spodní kovový díl se čtvrtou lištou lze naopak snadno sejmout. K tomuto dílu je navíc upevněn ohnutý plech, který slouží jako další upevňující element spodního dílu v horním díle. Spodní díl je tak pojištěn nejen v krajních prstencích, ale je i dobře zacvaknut pomocí plechu v horním dílu pažbení. V podstatě spodní díl drží po celém obvodu, nikoliv jen na dvou koncích, jak je tomu obvyklé jinde. Je proto nezvykle pevný. Ideální pro upevnění taktické rukojeti, která je součástí zbraně, ale ještě vhodnější třeba pro svítilnu, granátomet, brokovnici...

7

8 Když už jsme u předpažbí, měl bych zmínit i vnější hlaveň a mušku s hledím. Do mušky vede z hlavně kovová imitace plynové trubice, která však slouží jako další výstuha pro hlaveň a předpažbí, jak bylo řečeno výše. Celý předek zbraně je prostě bytelný a tuhý. Blok mušky je taktéž kovový osazen seřiditelnou muškou a kovovým kroužkem na popruh. Na hlavni

9 drží celý blok mušky za pomocí dvou čepů, stejně jako originál. Vnější hlaveň je kovová z jednoho kusu. Na konci hlavně najdete i pěkný tlumič výšlehu, který ukrývá 14mm levotočivý závit.

10 Hledí je kovové, plně seřiditelné a odnímatelné. Pokud vám tedy nevyhovuje, dejte ho pryč a nahraďte nějakým stylovým kolimátorem či puškohledem.

11 Když se zaměříme na detaily a ovládací prvky, lze vše jednoduše shrnout, že jsou všechny z kovu a ve světlejším, matně šedém odstínu. Kovový přepínač režimu střelby velmi dobře přecvakává mezi jednotlivými polohami a není nutné si hlídat, jakou polohu má. Rozhodně vám v žádné mezipoloze nezůstane. Pojistka zásobníku, odnímatelný lučík, či záchyt závěru jsou stejné barvy a funkčně jim není co vytknout. Poslední částí je kovový zásobník. Vysokokapacitní zásobník (točák) je na 450 ran a je díky tomu i o trochu vyšší než klasické zásobníky. Má matně šedou barvu s ražením 5.56mm x 45. Jinak je zbraň kompatibilní se standardními zásobníky pro M4 ať už se jedná o tyto vyšší ve stylu ICS nebo klasické na 300 ran. Teď se trochu podíváme na vnitřek této záležitosti. Jak jste se dozvěděli na začátku, Cybergun G&G Colt M4A1 Tactical je elektrika s blowback mechanismem. Narozdíl od jiných zbraní, zde není klasické mechanické uspořádání blowback mechanismu, ale pneumatický blowback. Pro bližší popis tohoto mechanismu využiji odstavec ze staršího článku, kde jsme upgradovali M4A1 od G&G. Koho zajímá více podrobností o pneumatickém blowback mechanismu, nebo rovnou celý článek o upgradu zbraně s pneumatickým blowback mechanismem (z ledna 2014) najde ho ZDE. Pneumatický blowback funguje na principu odběru vzduchu z válce, který pak pohání samotnou imitaci závěru (tedy plech ve výhozím okénku zbraně). Ve válci je malá díra, která je vedena k miniaturnímu válci závěru (blowbacku). Při pohybu pístu vpřed se vzduch opírá do kuličky a stlačuje se. Současně s tím však vniká i do blowback válce, který ihned natahuje závěr. V koncové poloze nataženého závěru se dokončí i pohyb hlavního pístu ve zbrani, tlak vzduchu se zvýší na maximum a ten pak vytlačí (vystřelí) kuličku. Blowback válec se posléze vrátí zpět - tažený pružinou závěru. Aby tedy blowback fungoval, musí být ve zbrani kulička. Pokud kulička ve zbrani není, veškerý vzduch unikne standardně tryskou a závěr se ani nepohne. Ve své podstatě je mechanismus shodný s mechanismem odběrů plynů z hlavně u ostrých zbraní. Je to šikovný systém, na kterém toho není moc co zkazit a přitom přináší realistický pocit z pohybu závěru. Ještě drobný pohled na samotný vnitřek mechaboxu.

12 G&G blowback mechabox verze 2 je stejný jako kterýkoliv jiný mechabox, pouze je opatřen malým kanálkem k blowbackovému válci v horní části mechaboxu. Bronzový válec vzduchotechniky je plný, taktéž opatřen malým otvorem pro blowback. Standardní kovová kola G&G, plastový píst s jedním kovovým zubem, plastový trn s ložiskem, plastová tryska s těsněním, plastová hlava válce s bronzovým nosem a dopadovou gumou, plastová hlava pístu protitlaká s ložiskem. A samozřejmě 8mm kuličková ložiska. Bohužel pružina není uváděná, ale dle výkonu (cca 100 m/s s 0,20g kuličkami) půjde zhruba o pružinu M100. Přesnost zbraně také nevybočuje ze standardu díky použití kvalitní bronzové hlavně o délce 357 mm. Velmi dobře funguje i plastový hop-up mechanismus, který lze velmi jemně a precizně seřídit. Ve své podstatě uvnitř zbraně nacházíme takový ten průměr, který dovoluje zbrani dobrou funkci a životnost. Samozřejmě, že ti co lační po upgradech budou muset nějaký ten díl vyměnit. Takže shrnutí na závěr. Je to M16 s krátkou hlavní. Je dostatečně kompaktní pro všestranné použití, vhodná pro začátečníky a nebo pokročilé hráče, jež zvažují upgrade a hledají pěkné tělo za dobrou cenu. Příslušenství ve formě krytek RIS lišt či taktická rukojeť asi nebudou ten důvod, kvůli kterému stojí za to si tuto zbraň koupit, ale pevné a bytelné celokovové provedení už ano.

13 Cena Cybergun G&G Colt M4A1 Tactical je Kč ve standardní záruce, nebo pak se slevou 400 Kč v záruce dekorační na eshopu airsoftshop.cz. Autor článku Alfred, článek byl napsán :31. URL článku:

Warrior - APS PR304 TAN

Warrior - APS PR304 TAN Warrior - APS PR304 TAN Rozhodli jste se začít hrát airsoft a hledáte svoji první zbraň? Tak tady je! Původně jsem měl napsaný dlouhý odstavec o tom, jak si vybírat vhodně první zbraň a zároveň vyjádřit,

Více

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak ICS SMG5 SD6 upgrade Asi není typičtější zbraně pro jakoukoliv policejní zásahovou jednotku, než samopal H&K MP5. A pravděpodobně není ani rozšířenějšího airsoftového samopalu, než jeho různých licencovaných

Více

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez)

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Na konci 80. let představuje Ústřední vědecko-technický ústav přesného strojírenství novou odstřelovací pušku s integrovaným tlumičem. Zbraň je určená pro přesnou střelbu

Více

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme.

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme. Umarex AR16 Elite Osobně, když jako airsoftový hráč slyším slovo Beretta, představím si ihned pistoli. Věřím, že lidé od ostrých zbraní si možná ještě dříve vybaví brokovnice značky Beretta. Ale spojení

Více

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím...

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím... Umarex H&K UMP Firma HK se na poli útočných pušek a samopalů vždy prezentovala především svojí legendární MP5 a futuristickou G36. Ale v roce 1999 přibyl k těmto modelům bratříček, který teprve získává

Více

Warrior APS ASK201 H BB

Warrior APS ASK201 H BB Warrior APS ASK201 H BB Když v roce 1949 zavedla sovětská armáda do výzbroje slavný automat AK-47, jistě nikdo nepředpokládal, že i v novém tisíciletí budou miliony těchto zbraní stále v oběhu a plně funkční.

Více

Historie airsoftu - Airsoftový AUG

Historie airsoftu - Airsoftový AUG Historie airsoftu - Airsoftový AUG Steyr AUG se zapsal do srdcí mnoha hráčů. Je to esteticky krásná airsoftová zbraň, s ladnými tvary a úžasnou ergonomií. Je vhodná pro praváky i leváky, muže i ženy, silné

Více

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION Nabídka pušek V-AR v ráži 5.56x45 (223 Rem.) ve speciální edici Pouze u NoCompromise.House s.r.o. V-AR MAGPUL ULTIMATE EDITION Navržena profesionály pro bojové i sportovní

Více

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 Samopal CZ SCORPION EVO 3 A1 je univerzální, lehká, samočinná ruční zbraň jednotlivce kategorie PDW. V šedesátých letech dvacátého století byl v Československu zaveden do výzbroje

Více

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s.

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s. AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO KÓD NÁZEV MODELU MC 15 698 CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s Hmotnost: 503 g Energie: 0,4J 15 564 CZ 75D Compact CO2 : 6mm BB s 1990,00 Hmotnost:

Více

to je radost ze střelby

to je radost ze střelby vzduchovky to je radost ze střelby lapač diabolo plochý mikrohledí TRUGLO GLO... TRUGLO optická vlákna, stavitelné stranově i výškově pojistka s automatickou, resp. manuelní funkcí dle volby střelce hlaveň

Více

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit Kapesní pistole SRC Mnoho lidí, kteří se zajímají o airsoft, jistě nabývají dojmu, že základem je silná a výkonná zbraň. Ale není tomu tak vždy. Někdy není důležitý výkon, ale rozměry zbraně. Je pravdou,

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 Kód 001010094 001010095 001010096 001010097 001010098 001010099 001010100 001010101 001010102 Název /06 - Mísa oplachová (vč. 2 otvoru pro trysky)

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097 8596220005250 001010098 8596220005267 001010099

Více

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Za těch několik let, co se naplno profesionálně věnuji airsoftu (píši o něm, prodávám jej a jakožto člověk od řemesla s praxí i zdatně nakukuji přes rameno kolegům

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 03.12.2018 WT SERVIS spol. s r.o. www.weltservis.cz MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097

Více

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis Je o mně dobře známo, že jsem fanoušek Rugeru 10/22 a setkání s jiným výrobkem, který poskytuje spolehlivost nebo přesnost jako tato samonabijecí

Více

VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství

VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství Základy konstrukce hlavňových palných zbraní Róbert Jankových (robert.jankovych@seznam.cz ) Brno, 18. září 2012 Osnova 1. Definice hlavňových palných zbraní 2.

Více

Uˇ ZIVATELSK Y MANU AL Kolim ator Mini Shot ˇ Cesky

Uˇ ZIVATELSK Y MANU AL Kolim ator Mini Shot ˇ Cesky UŽIVATELSKÝ MANUÁL Kolimátor Mini Shot Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů, svítilen a dálkoměrů. Produkty

Více

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Už to budou téměř tři roky, kdy firma Bohemia Air Soft otevřela své airsoftové centrum. Je na čase se podívat, jak naše prodejna a další prostory vypadají v současnosti.

Více

Uživatelský manual. Obsah. Úvod. 3 Účel použití. 3 Technická specifikace. 3 Příslušenství. 5 Princip pohonu na stlačený vzduch

Uživatelský manual. Obsah. Úvod. 3 Účel použití. 3 Technická specifikace. 3 Příslušenství. 5 Princip pohonu na stlačený vzduch Obsah Uživatelský manual Taipan Veteran Úvod Účel použití Technická specifikace Příslušenství 5 Princip pohonu na stlačený vzduch 7 Pravidla bezpečné střelby 8 Začínámé 9 Čištění, údržba, mazání 12 Transportation

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

Triple Duty CRL(Compact Rail Laser)

Triple Duty CRL(Compact Rail Laser) UŽIVATELSKÝ MANUÁL Laserový zaměřovač Triple Duty CRL(Compact Rail Laser) Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů,

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

Triple Duty AT5R & AT5G

Triple Duty AT5R & AT5G UŽIVATELSKÝ MANUÁL LASEROVÝ ZAMĚŘOVAČ Triple Duty AT5R & AT5G Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů, svítilen

Více

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300 Výprodej Air-soft Elektriky KAC PDW VFC 10000 12500 Elektriky FN SCAR CHINA Gun 3500 3850 Elektriky FN Fall Carbine se sklopnou pažbou 6400 8000 Elektriky L85a1 China (kovový mechabox) 3800 4399 Elektriky

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

Technické údaje kompaktní se zatemovanými hlavami. jednočinný nebo dvojčinný. hliníkové hlavy, ostatní viz Označení modelů min. : 1 bar max.

Technické údaje kompaktní se zatemovanými hlavami. jednočinný nebo dvojčinný. hliníkové hlavy, ostatní viz Označení modelů min. : 1 bar max. Válce série 42 jednočinné a dvojčinné,pro bezkontaktní snímání polohy, průměr 32, 40, 50 a 63mm s tlumením krajních poloh, na přání s integrovanou regulací rychlosti 1 Technické údaje Konstrukce kompaktní

Více

ETA 0405 ( ) Rok výroby: Příkon: 650W/800W Stav: Funkční Počet: 3 kusy Uložení: Krabice 06, 14 a 18 Pozice: Pátá a čtvrtá řada

ETA 0405 ( ) Rok výroby: Příkon: 650W/800W Stav: Funkční Počet: 3 kusy Uložení: Krabice 06, 14 a 18 Pozice: Pátá a čtvrtá řada ETA 0405 (1994-1997) Rok výroby: 1994-1997 Příkon: 650W/800W Stav: Funkční Počet: 3 kusy Uložení: Krabice 06, 14 a 18 Pozice: Pátá a čtvrtá řada ETA 0405 1994-1997 Uložení Stav Rok výroby Příkon Poznámka

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

ETA 7400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W/1000W/1150W Stav: Funkční Počet: 13 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Celá krabice

ETA 7400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W/1000W/1150W Stav: Funkční Počet: 13 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Celá krabice ETA 7400 (1984-1995) Rok výroby: 1984-1995 Příkon: 800W/1000W/1150W Stav: Funkční Počet: 13 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Celá krabice ETA 7400 1984-1995 Uložení Stav Rok výroby Příkon Poznámka Krab.

Více

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Model: CM 162 EI CM 162 EI SHORT CM 162 MI CM 162 MI SHORT 1.1 Zapnutí elektroniky (Fig.1) Zapnout spínací páčku (1 ) nahoru. Kontrola napětí baterie (akumulátoru)

Více

Prázdné průmyslové skříně AcquaCOMBI

Prázdné průmyslové skříně AcquaCOMBI Prázdné průmyslové skříně IK08 Vylomitelné vstupy Prázdné průmyslové skříně Nový koncept modulárních průmyslových skříní v krytí. Vybrané typy skříní je možno mezi sebou spojovat jak vertikálně tak horizontálně

Více

Kompaktní válce "EUROPE" Série 1500

Kompaktní válce EUROPE Série 1500 Kompaktní válce "UROP" Série 0 Všeobecně Konstrukce Tato série válců je k dispozici ve dvou provedeních s různými připojovacími závitovými otvory. První verze zahrnuje válce od do 0 nazývané ISO, s připojovacími

Více

Porovnání a popis vlastností dvou typů kleštin lineárního dávkovače

Porovnání a popis vlastností dvou typů kleštin lineárního dávkovače Porovnání a popis vlastností dvou typů kleštin lineárního dávkovače Zavadil L., Dušek J., Hoppe V. SEV Litovel s.r.o. Palackého 34, 784 01 Litovel Česká republika E-mail: zavadil@sev-litovel.cz, hoppe@sev-litovel.cz

Více

Kompaktní válce "EUROPE" Série 1500

Kompaktní válce EUROPE Série 1500 Kompaktní válce "UROP" Série 0 Všeobecně Tato série válců je k dispozici ve dvou provedeních s různými připojovacími závitovými otvory. První verze zahrnuje válce od do 0 nazývané ISO, s připojovacími

Více

TRAINMANIA ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ

TRAINMANIA ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ V roce 2015 firma Arnold oznámila ve velikosti TT novinku, čtyřosé výsypné vozy OOtv v tříkusových setech a navíc ve dvou provedeních; s nižšími a s vyššími sajtnami. Dva sety spadají do III. epochy pod

Více

Dávkovač přísad. Popis

Dávkovač přísad. Popis Dávkovač přísad Dávkovač přísad je určen pro přesné dávkovaní malého množství surovin nejen v průmyslové výrobě (např. při výrobě betonových směsí), ale i v potravinářském průmyslu. Kompaktní ověřené provedení

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

Podzim se zbraněmi. Platí pouze do vyprodání zásob. S 100 Classic XT akční cena: Kč. S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28.

Podzim se zbraněmi. Platí pouze do vyprodání zásob. S 100 Classic XT akční cena: Kč. S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28. ilustrativní foto S 100 Classic XT akční cena: 26.570 Kč S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28.880 Kč Sauer S100 Classic XT - mechanická mířidla / bez mířidel - plynule nastavitelná přímá spoušť -

Více

Historie airsoftu Blow back pistole část 2.

Historie airsoftu Blow back pistole část 2. Historie airsoftu Blow back pistole část 2. V minulé části jsme si chronologicky představili historii blowback plynovek. Nyní se podíváme na konkrétní modely pistolí, které zásadně ovlivnily trh s těmito

Více

MANNLICHER (str 6-15) 2007

MANNLICHER (str 6-15) 2007 Stránka 1 MANNLICHER (str 6-15) 2007 MANNLICHER LUXUS Základní konfigurace Luxus, polopažba dřevo třída 1, dřevěné boční panely, hlaveň 600mm, standardní klika závěru, napínáček / bez napínáčku, picatinny

Více

katalog PRoDUktU 2014.1

katalog PRoDUktU 2014.1 katalog PRoDUktU 2014.1 UNPOTEC RUNPOTEC StaNDaRD RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPotEC RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- UNPOTEC RUNPOTEC Kontrola RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- EC RUNPOTEC Produkty

Více

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2)

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 0-08-CZ-PL-RUS Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 08 () Obsah MS 66, MS 66 C Kliková skříň Kliková skříň, Víko řetězky (Přední trubková rukojeť) Víko řetězky Válec, tlumič výfuku Olejové čerpado,

Více

Technická specifikace nabídky 1. Identifikační údaje zakázky

Technická specifikace nabídky 1. Identifikační údaje zakázky Označení zakázky Zadavatel zakázky Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: E-mail: IČ: DIČ: Spisová značka v OR: Osoba opráv. Jednat za uchazeče: Kontaktní osoba: Tel./fax. E-mail: Technická specifikace

Více

Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Je zbraň XY lepší než zbraň YX?

Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Je zbraň XY lepší než zbraň YX? Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Dostřel ani přesnost výrobci u airsoft zbraní obvykle neuvádějí. A proto je nemůžeme závazně uvést ani my.

Více

Autor: Bc. Miroslav Světlík. Škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, příspěvková organizace

Autor: Bc. Miroslav Světlík. Škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, příspěvková organizace Paměťové karty Autor: Bc. Miroslav Světlík Škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, příspěvková organizace Kód: VY_32_INOVACE_ICT_834 1. 11. 2012

Více

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3)

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3) 01-2017 CZ-PL-RUS Obsah MS 650 4 Kliková skříň 6 Válec, tlumič výfuku 8 Olejové čerpado, zařízení pro napínání řetězu 10 Spojka, řetězka 12 Systém AV 14 Víko řetězky 17 Zapalování 19 Startovací zařízení

Více

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ (MPD) je určené pro jedno a dvojkolejnicové systémy. Mikromazání je navrženo k mazání ložisek rolen dopravníků během jejich provozu, kdy jsou dodávány přesné dávky maziva

Více

Těsnění pístu a pístnice

Těsnění pístu a pístnice Těsnění pístu a pístnice Úvod» Těsnění» Těsnění pístu a pístnice Těsnění pístu a pístnice Těsnění pístu hydraulických komponent Kompaktní těsnění Simko 300 Dvoudílné kompaktní těsnění (oboustranné) s polyuretanovým

Více

Odkalovací filtr FSMad

Odkalovací filtr FSMad Leden 2014 objednací kód FSMadxx.200 (typ F76S) Odkalovací filtr FSMad JEMNÝ FILTR SE ZPĚTNÝM PROPLACHEM Použití KATALOGOVÝ LIST Filtry se zpětným proplachem zajišťují nepřetržitou dodávku filtrované vody.

Více

ZÁSUVKOVÉ KOMBINACE - NÁSTĚNNÉ materiál pouzdra: vysoce odolný plast, chráněno proti stříkající vodě IP44, prodrátováno, zásuvky s ochranným kolíkem, každá kombinace vybavena standardně připojovací svorkovnicí

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 4. do 30. 6. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E034805 98dÍlná sada 1/4" a 1/2" nářadí obj. č. E032900

Více

Al-profil, se svorníky jednočinné nebo dvojčinné hlavy hliník, ostatní díly viz "Označení modelů válců"

Al-profil, se svorníky jednočinné nebo dvojčinné hlavy hliník, ostatní díly viz Označení modelů válců Hliníkové válce série 41 (DIN/ISO 6431) pro bezkontaktní snímání polohy,s tlumením konc. poloh jednočinné 32, 40, 50, 63, 80, 100, 125, 160, 200 mm, dvojčinné 125, 160 a 200 mm, na přání s intergrovanou

Více

Plastform Brno KATALOG

Plastform Brno KATALOG pm Plastform Brno KATALOG 2015 kontakt: Plastform Brno, s.r.o. Cejl 76, 602 00 Brno tel: 545 243 153 fax: 545 126 591 e-mail: plasty@plastform.cz web: www.plastform.cz v areálu nás najdete zde: Obsah:

Více

ETA 0400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 12 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Druhá a třetí řada

ETA 0400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 12 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Druhá a třetí řada ETA 0400 (1979-1990) Rok výroby: 1979-1990 Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 12 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: Druhá a třetí řada ETA 0400 1979-1990 Uložení Stav Rok výroby Příkon Poznámka Krab. 03 Funkční

Více

3.2 Dávkovače CENTROMATIC

3.2 Dávkovače CENTROMATIC III. KOMPONENTY MAZACÍCH SYSTÉMŮ 3.2 Dávkovače CENTROMATIC Charakteristika Jednopotrubní dávkovače injektory řady SL - jsou použitelné pro všechny běžné minerální oleje a tuky do třídy NLGI 2. Jedná se

Více

VYSOKÉ TLAKY - ventily. Přepínací ventil D3V

VYSOKÉ TLAKY - ventily. Přepínací ventil D3V Přepínací ventil D3V Korpus - ocelový odlitek Trn - tvrzená ocel 3-cestný přepínací ventil je používán v hydraulických systémech pro ovládání směru u ho média. Ovládání pomocí ruční páky. D1 [mm] DC-D3V-04

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

AACT5R(červený) & AAT5G(zelený)

AACT5R(červený) & AAT5G(zelený) UŽIVATELSKÝ MANUÁL LASEROVÝ ZAMĚŘOVAČ AACT5R(červený) & AAT5G(zelený) Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů,

Více

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ ŠKODA 1000/1100MB, 1000MBG, 1000/1100MBX 11. část: KAROSÉRIE TUDOR. Svařená karoserie s montážními díly do 17.

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ ŠKODA 1000/1100MB, 1000MBG, 1000/1100MBX 11. část: KAROSÉRIE TUDOR. Svařená karoserie s montážními díly do 17. Svařená karoserie s montážními díly do 17. série 1 Svařená karoserie s montážními díly do 17. série 1. 12-063-99906 Úplná karosérie svařená (Tudor) pro levé řízeni 1 110-701100 1. 12-064-99906 Úplná karosérie

Více

Specifikace pro technické prostředky Dräger - náhradní díly, servis a revize

Specifikace pro technické prostředky Dräger - náhradní díly, servis a revize Specifikace pro technické prostředky Dräger - náhradní díly, servis a revize Předmětem veřejné zakázky je: Část A) Provádění servisu a pravidelných revizí výrobcem u předepsaných částí dýchacích přístrojů

Více

Příslušenství ložisek

Příslušenství ložisek Příslušenství ložisek Upínací pouzdra... 975 Stahovací pouzdra... 995 Pojistné matice... 1007 973 Upínací pouzdra Konstrukce... 976 Standardní provedení... 976 Upínací pouzdra pro metodu tlakového oleje...

Více

Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu S45 Pumpa (20-45; 30-45; 56-45), L70 Pumpa (30-70; 56-70) Pořadové číslo Počet kusů Staré Nové S

Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu S45 Pumpa (20-45; 30-45; 56-45), L70 Pumpa (30-70; 56-70) Pořadové číslo Počet kusů Staré Nové S ČERPADLA Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu Specifikace označení Typ čerpadla 20 45 30 45 56 45 30 70 56 70 15 90 28 90 15 135 28 135 Převodový poměr 20 : 1 30 : 1 56 : 1 30 : 1 56 :

Více

Hydraulické válce. Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK

Hydraulické válce. Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK Hydraulické válce Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK V260LKcat.CZ01-2007 Všeobecné vlastnosti: - Maximální provozní tlak: až 260 bar - Průměr pístu: 24 až 105 mm. - Průměr pístnice:

Více

PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB

PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB MONTÁŽNÍ POKYNY A NÁVOD K OBSLUZE PRAVIDLA PRO BEZPEČNÝ PROVOZ Jakékoli poháněné zařízení může způsobit zranění, je-li nesprávně obsluhováno nebo je-li používáno osobou,

Více

VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství

VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství 09 Zamiřování HPZ a ZAMĚŘOVAČE VUT v Brně Fakulta strojního inženýrství Róbert Jankových (jankovych@fme.vutbr.cz ) Brno, 13. listopadu 2012 Studijní literatura Osnova Princip zamiřování zbraní Klasifikace

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Teplotní snímače řady TE-6300

Teplotní snímače řady TE-6300 Sekce katalogu Snímače teploty Informace o výrobku Řada TE-6300 Datum vydání 10 03/10 03 Cz Rev. 1 Teplotní snímače řady TE-6300 Teplotní snímače řady TE-6300 nabízí ekonomická řešení pro široký rozsah

Více

Copyright Delphi Upraveno AutoKelly 2015

Copyright Delphi Upraveno AutoKelly 2015 Informace pro diesel TECHNICKÁ BŘEZEN 2015 DT517/4(EN) E3 ELEKTRONICKÁ JEDNOTKA VSTŘIKOVAČŮ - ZMĚNY KONSTRUKCE VYBAVENÍ: TÉMA: 1. ÚVOD ELEKTRONICKÁ JEDNOTKA VSTŘIKOVAČŮ - E3 Změny konstrukce elektronických

Více

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na. nebo u prodejců.

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na.   nebo u prodejců. Každý měsíc pro Vás máme SLEVY Elektronářadí NA VYBRANÉ PRODUKTY Informujte se na nebo u prodejců. Multifunkční nářadí Ideální pomocník při broušení, dělení, strhnutí koberce, vyříznutí otvoru, řezání

Více

TITAN. Centrální motor s převodovkou pro mříže

TITAN. Centrální motor s převodovkou pro mříže TITAN Centrální motor s převodovkou pro mříže Montážní pokyny a upozornění Pozor: dodržujte uvedené pokyny kvůli bezpečnosti osob. Uchovejte tento návod pro pozdější použití. CE Prohlášení o shodě Centrální

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

Sa vz. 61 Pistol Návod k obsluze ráže 7,65 mm Br., 9 mm Br., 9 mm Makarov

Sa vz. 61 Pistol Návod k obsluze ráže 7,65 mm Br., 9 mm Br., 9 mm Makarov Sa vz. 61 Pistol Návod k obsluze ráže 7,65 mm Br., 9 mm Br., 9 mm Makarov - 1 - Návod k obsluze Sa vz. 61 Pistol ráže 7,65 mm Br., 9 mm Br., 9 mm Makarov 1. Popis Sa vz. 61 Pistol ráže 7,65 mm Br., 9 mm

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. E220109 145DÍLNÁ SADA NÁřADÍ V SErVISNÍM KufřÍKu 11x očkoploché

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E110313 18dÍLNÁ SAdA očkoplochých KLÍčů VE ViNYLoVém

Více

PRODUKTOVÉ NOVINKY FORMAŘINA II / E 3330 a E 3360 Kompaktní posuvná jednotka. Objednejte ihned v online katalogu!

PRODUKTOVÉ NOVINKY FORMAŘINA II / E 3330 a E 3360 Kompaktní posuvná jednotka. Objednejte ihned v online katalogu! PRODUKTOVÉ NOVINKY FORMAŘINA II / 2016 Objednejte ihned v online katalogu! www.meusburger.com E 3330 a E 3360 Kompaktní posuvná jednotka Vysoce kvalitní a ihned zabudovatelné kompaktní posuvné jednotky

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ M E T R O Elektromechanický podzemní pohon pro jednokřídlé nebo dvoukřídlé brány MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Tento manuál je určen pouze pro montážní firmy - 1- Typy pohonů a jejich charakteristika

Více

RA/192000/MX,.../M Kompaktní válce Dvojčinné - Ø 20 až 125 mm

RA/192000/MX,.../M Kompaktní válce Dvojčinné - Ø 20 až 125 mm A/92/M,.../M Kompaktní válce Dvojčinné - Ø 2 až 25 mm plňuje normu IO 2287 Magnetický píst jako standard Nízké tření, dlouhá životnost těsnění pínače lze namontovat přímo do profilu TECHNICKÁ DATA Médium:

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínacím KolEčKEm (ráčnový mechanismus se 72 zuby

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Řada zásobníků Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Zásobníkový držák nástavců LiftUp První zásobníkový držák s osvědčením VDE na světě Zásobníkový držák nástavců slimbits Šest slimbits v rukojeti

Více

P S M

P S M Bezpístnicové válce řady S1, S5 a VL1 najdou své uplatnění zejména tam, kde není místo pro standardní válec. Z válce se totiž nevysouvá pístní tyč. Díky svému maximálnímu zdvihu až 6 metrů je možné je

Více

Hydraulické válce V220CBL. Hydraulické válce kompaktní 220 bar V220CBL

Hydraulické válce V220CBL. Hydraulické válce kompaktní 220 bar V220CBL Hydraulické válce Hydraulické válce kompaktní 220 bar V220CBL V220CBL V220CBLcat.CZ01-2007 Hydraulické válce k 1 2 Ocelová hlava s integrovaným vedením pístnice s masivním stíracím kroužkem a těsněním

Více

Německý výcvik se zbraní Jonathan Bocek

Německý výcvik se zbraní Jonathan Bocek Německý výcvik se zbraní Jonathan Bocek Níže najdete základní Německé příkazy pro karabinu a správné způsoby, jak je provést. Ilustrace z originálního německého návodu. Doufejme, že Vám toto napomůže ke

Více

DAEWOO NUBIRA combi Typ : VTZ 30

DAEWOO NUBIRA combi Typ : VTZ 30 DAEWOO NUBIRA combi Typ : VTZ 30 PARAMETRY : Připojení bržděného přívěsu o hmotnosti... 1 200 kg Maximální zatížení vozidla...1 720 kg Průměr kulového čepu... 50 mm Statické zatížení na kouli čepu... 50

Více

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní MIS 600, MIS 900, SIS 600, SIS 900 Nová generace skříní MIS 600, 900 a SIS 600, 900 vychází ze stavebnicového systému šíře 548 mm a hloubky

Více

Popis konstrukce a funkce HC 7203 2/2003. Malé kompaktní agregáty SMA 03. Nahrazuje HC 7203 4/2002. p max 20 MPa Q max 0,5-17 dm 3 min -1

Popis konstrukce a funkce HC 7203 2/2003. Malé kompaktní agregáty SMA 03. Nahrazuje HC 7203 4/2002. p max 20 MPa Q max 0,5-17 dm 3 min -1 Malé kompaktní agregáty SMA 03 p max 20 MPa Q max 0,5-17 dm 3 min -1 HC 7203 2/2003 Nahrazuje HC 7203 4/2002 Malý kompaktní agregát pro zdvihací plošiny, stoly, rampy, lisovací zařízení, obráběcí stroje,

Více

ETA 2400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 5 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: První řada

ETA 2400 ( ) Rok výroby: Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 5 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: První řada ETA 2400 (1982-1990) Rok výroby: 1982-1990 Příkon: 800W Stav: Funkční Počet: 5 kusů Uložení: Krabice 03 Pozice: První řada ETA 2400 1982-1990 Uložení Stav Rok výroby Příkon Poznámka Krab. 03 Funkční 1982

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada:

Více

Jménem výboru odborné sekce Hydraulika a Pneumatika Vás vítá na semináři Tlakové zásobníky a chladiče pro hydrauliku.

Jménem výboru odborné sekce Hydraulika a Pneumatika Vás vítá na semináři Tlakové zásobníky a chladiče pro hydrauliku. Březen 2019 Back to Start Jménem výboru odborné sekce Hydraulika a Pneumatika Vás vítá na semináři Tlakové zásobníky a chladiče pro hydrauliku. Ing. Petr Jáchym jachym.petr@hydac.cz Novotného lávka 6.března

Více

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122 PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT nabízí kompletní řadu pilových kotoučů pro kotoučové pily, pilových listů pro mečové a přímočaré pily, nožů pro hoblíky a hřebíků pro nastřelovací pistole, které jsou k dispozici pro

Více

ETA Rok výroby: 1992 Příkon: 1000W Stav: Nefunkční Servis: Ne Uložení: Krabice 07 Pozice: Druhá řada, první zleva

ETA Rok výroby: 1992 Příkon: 1000W Stav: Nefunkční Servis: Ne Uložení: Krabice 07 Pozice: Druhá řada, první zleva ETA 1440 Rok výroby: 1992 Příkon: 1000W Stav: Nefunkční Servis: Ne Uložení: Krabice 07 Pozice: Druhá řada, první zleva ETA 1440 Model z roku 1992. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Krab.

Více

CENÍK 2015 pro výtahovou techniku

CENÍK 2015 pro výtahovou techniku STROJON-výtahy s.r.o., záruka vysoké kvality a bezkonkurenčně nejnižší ceny na našem trhu CENÍK 2015 pro výtahovou techniku DVEŘNÍ UZÁVĚRKY A DOVÍRAČE PRO RUČNÍ DVEŘE STROJON-výtahy s.r.o. Masarykovo nám.

Více