Stáhněte si do Vašeho iphonu nebo chytrého. mobilního telefonu s operačním systémem. Android bezplatně aplikaci VW seemore,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stáhněte si do Vašeho iphonu nebo chytrého. mobilního telefonu s operačním systémem. Android bezplatně aplikaci VW seemore,"

Transkript

1 up!

2 02 03 Stáhněte si do Vašeho iphonu nebo chytrého mobilního telefonu s operačním systémem Android bezplatně aplikaci VW seemore, která je dostupná jak na App Store, tak na Google Play. Nainstalujte si ji a poté držte svůj mobil ve vodorovné poloze cca 15 cm nad vyobrazeným symbolem Scan a lehce s ním pohybujte do stran. Integrovaná kamera bude automaticky uvedena v činnost a aplikace se samočinně spustí. Příjemnou zábavu! Užijte si teď up! ještě více. S interaktivním katalogem pro Váš ipad si jej bezplatně můžete stáhnout z App Store. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

3 04 05 Na up! se můžete těšit z několika důvodů. Přestože jeho vnější rozměry jsou malé, velkorysé je to, co se za nimi skrývá: například velmi kvalitní design nebo moderní technologie, které se v tak kompaktním automobilu objevují vůbec poprvé. Rovněž jeho každodenní využití přináší spoustu pohodlí, a to díky precizně promyšlené funkčnosti. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

4 06 07 Na pouhých 3,54 m ukazuje up! nejmodernější interpretaci výrazových prostředků designu automobilů Volkswagen: například charakteristicky tvarovaná boční okna, jedinečná kola z lehké slitiny nebo zcela prosklené dveře zavazadlového prostoru. Znaky typickými pro automobily Volkswagen jsou také průběžné horizontální linie čela vozu nebo tvarově čisté plochy boků karoserie. Výsledkem je design, který nezaujme jen na první pohled, ale moderním dojmem působí i po mnoha letech. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

5 Ať v dvoudveřovém nebo čtyřdveřovém provedení, ve voze up! na Vás za každými dveřmi čeká neuvěřitelná spousta prostoru. Přesto zde však najdete jemný rozdíl. Zatímco u dvoudveřového provedení spodní linie oken směrem dozadu dynamicky stoupá, u čtyřdveřové varianty probíhá vodorovně. Díky tomu mohou mít okna zadních dveří větší plochu a cestující na zadních místech mají pocit většího prostoru. Na pouhých 3,54 m ukazuje up! nejmodernější interpretaci výrazových prostředků designu automobilů Volkswagen: například charakteristicky tvarovaná boční okna, jedinečná kola z lehké slitiny nebo zcela prosklené dveře zavazadlového prostoru. Znaky typickými pro automobily Volkswagen jsou také průběžné horizontální linie čela vozu nebo tvarově čisté plochy boků karoserie. Výsledkem je design, který nezaujme jen na první pohled, ale moderním dojmem působí i po mnoha letech. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

6 up! je plnohodnotný čtyřmístný automobil s dostatkem komfortu i prostoru Objem zavazadlového prostoru při nesklopených zadních sedadlech činí 251 litrů, což je nejlepší hodnota v této automobilové třídě. up! je radost, o kterou se můžete podělit až se třemi dalšími spolujezdci. Nabízí více místa než kterýkoliv jiný automobil v této třídě a k tomu ještě spoustu odkládacích prostor. Od výbavové linie move up! je navíc k dispozici mimořádně variabilní zavazadlový prostor: lavice zadního sedadla je dělitelná a sklopná a podlaha zavazadlového prostoru může být nastavena ve dvou rovinách vznikne tak buď maximální úložný prostor, nebo zcela rovná ložná plocha. Je zde zkrátka neuvěřitelná spousta místa pro každého a pro vše od malých dětí až po velké nákupy. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. Pro vytvoření většího zavazadlového prostoru je zadní sedadlo v závislosti na linii výbavy dělené nebo zcela sklopné. Při transportu neskladných nebo velmi dlouhých předmětů je možné zcela sklopit opěradlo sedadla spolujezdce.

7 INDIVIDUALITA VE VELKÉM STYLU Abyste se ve voze up! cítili tak dobře, jak je to jen možné, můžete si jej vybavit přesně podle Vašich přání. Základem, ze kterého můžete vycházet, jsou výbavové linie take up!, move up! a high up! a model cross up! take up! move up! high up! cross up! To co činí up! velkým a výjimečným, je k dispozici již v základní výbavě: například velká využitelnost díky spoustě promyšlených úložných prostor a rozsáhlá bezpečnostní výbava, která mimo jiné zahrnuje čtyři airbagy, nebo komfort mimořádně pohodlných integrálních sedadel. Součástí sériové výbavy je také příprava pro rádio. A kdyby snad ještě nějaké přání zůstalo nesplněné, máte mnoho možností, jak můžete svůj take up! dále vylepšit. Při pohledu zvenčí poznáte linii výbavy move up! podle krytů vnějších zpětných zrcátek a madel klik dveří lakovaných v barvě vozu. Hodnotu interiéru navyšují černé leštěné dekory a speciální potahové látky. Sériový komfortní paket přispívá k pohodlí cestujících mnoha prvky, jako např. elektrickým ovládáním oken předních dveří nebo centrálním zamykáním. Součástí bezpečnostní výbavy je elektronický stabilizační systém. Linie high up! vděčí za své jméno nejrozsáhlejším možnostem individualizace a bohaté sériové výbavě. K ní patří např. patnáctipalcová kola z lehké slitiny spoke, mlhové světlomety, klimatizace, rádio s podporou MP3, volant potažený kůží, vyhřívaná přední sedadla a palubní počítač. V interiéru můžete vybírat z několika vzorů potahových látek a kvalitních palubních desek s integrovaným přístrojovým panelem. Řada interiérových prvků je navíc zdobena chromem. Nový cross up! s motorem o výkonu 55 kw* má díky podvozku zvýšenému o 15 mm, rozšířeným blatníkům a prahům v antracitově černé barvě i výrazným nárazníkům vpředu i vzadu ty nejvyšší ambice. Mlhové světlomety se postarají o dobrou viditelnost za špatných povětrnostních podmínek. Magnetem pro pohledy okolí jsou pak podélné střešní nosiče, šestnáctipalcová kola z lehké slitiny cross a vnější zpětná zrcátka lakovaná stříbrnou metalízou light silver. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. * Motor 1,0 l, 55 kw (75 k): Spotřeba paliva (l/100 km): město 5,8; mimo město od 4,1; kombinovaný provoz 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 109; energetická třída: C. Více informací o modelu cross up! najdete na stranách

8 LAKY 06 Pro up! si můžete zvolit jeden z osmi laků. Ať se však rozhodnete pro kterýkoli z nich, výsledkem bude vždy jeho vysoká kvalita a dlouhá trvanlivost, jež jsou zaručeny náročným procesem lakování a dokonalou protikorozní ochranou Základní lak červená (G2) SO 02. Základní lak bílá (B4) S 03. Základní lak modrá (D7) S 04. Metalíza light silver (8E) SO 05. Metalíza dark silver (K5) SO 06. Metalíza dark blue (Z2) SO 07. Lak s perleťovým efektem bílá pearl (0R) SO 08. Lak s perleťovým efektem černá pearl (2T) SO Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

9 KOLA Ať se rozhodnete pro kola s celoplošnými kryty nebo pro kola z lehké slitiny, pro velikost čtrnáct, patnáct či šestnáct palců, pro kola sportovní nebo elegantní jedno budou mít vždy společné: design každého z nich byl vytvořen speciálně pro up! Ocelové kolo s celoplošným krytem, 5 J x 14, pneumatika Ocelové kolo s celoplošným krytem, 5 J x 14, pneumatika 165/70 R Kolo z lehké slitiny spoke, 5,5 J x 15, pneumatika Kolo z lehké slitiny spoke anthracite, 5,5 J x 15, pneumatika Kolo z lehké slitiny waffle, 5,5 J x 15, pneumatika 185/55 R /70 R 14. S S, pouze pro BlueMotion Technology M 185/55 R 15. H 185/55 R 15. SO, pouze pro výbavu high up! SO, pouze pro výbavu move up! Kolo z lehké slitiny classic 1), Kolo z lehké slitiny classic white 1) Kolo z lehké slitiny upsilon 2), Kolo z lehké slitiny triangle 1), Kolo z lehké slitiny triangle black 1), Kolo z lehké slitiny polygon 1), J x 16, pneumatika 185/50 R 16. s bílým krytem středu, 6 J x 16, 6 J x 16, pneumatika 185/50 R 16. N 6 J x 16, pneumatika 185/50 R 16. N 6 J x 16, pneumatika 185/50 R 16. N 6,5 J x 17, pneumatika 195/40 R 17. N SO, pouze pro výbavu high up! pneumatika 185/50 R 16. N 1) Nabídka firmy Volkswagen R GmbH. 2) Originální příslušenství Volkswagen se vztahuje pouze na německý trh. O odchylkách pro Českou republiku se prosím informujte u svého prodejce automobilů Volkswagen. Další informace získáte na Naše automobily jsou sériově vybaveny letními pneumatikami. Pro zimní období je nutné respektovat zákonnou úpravu. O zimní výbavě se prosím poraďte se svým prodejcem automobilů značky Volkswagen. Kola vyobrazená na stranách 18 a 19 nejsou v nabídce pro model cross up! Kola určená pro tento model najdete na stranách Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO Není v nabídce pro Českou republiku N

10 20 21 Každý up! vyrábíme s maximální pečlivostí. Můžete to pocítit na vlastní kůži podle použitých materiálů a jejich zpracování. Navíc máte k dispozici i širokou nabídku výbavy a designů a rozsáhlé možnosti individuálního přizpůsobení. Abyste se však cítili nejenom pohodlně, ale také okamžitě našli vše, co potřebujete, je každý spínač a každý přístroj přesně tam, kde jej intuitivně očekáváte. Kromě potěšení pro Váš zrak jde i o důležitý příspěvek k bezpečné a uvolněné jízdě. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

11 PANELY PALUBNÍ DESKY Panely palubní desky vnášejí do interiéru barevné akcenty. V závislosti na linii výbavy jsou k dispozici varianty barevného provedení béžová grained, stříbrná metalíza dark, červená, černá perleť pearl, bílá perleť pearl, modrá a bílá pure. Dolní panel palubní desky je vyveden v jedné ze dvou barev v závislosti na barvě zvoleného polstrování buď v béžové, nebo v barvě anthracite spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: bílá pure H spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: bílá pearl SO spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: červená SO spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: modrá SO spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: bílá pearl SO spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: béžová grained M spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: červená H spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: stříbrná metalíza dark H spodní panel palubní desky: béžová, horní panel palubní desky: černá pearl H spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: bílá pure H spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: stříbrná metalíza dark H spodní panel palubní desky: anthracite, horní panel palubní desky: černá pearl M H Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

12 SEDADLA Linie výbavy, resp. model Potahová látka Horní panel palubní desky bílá (B4) modrá (D7) červená (G2) stříbrná metalíza light silver (8E) stříbrná metalíza dark silver (K5) modrá metalíza dark blue (Z2) bílá pearl (0R) černá pearl (2T) Dolní panel palubní desky Koberce Čalounění stropu KOMBINACE take up! Látkové potahy dots anthracite (JM) anthracite černá světle šedá V interiéru na Vás čekají integrální sedadla, která jsou nejen pohodlná, ale současně potěší i Váš zrak. Jejich design a barevnost se liší v závislosti na výbavové linii. 01. Látkové potahy dots, anthracite (JM) S 02. Látkové potahy structure, anthracite (JI/JM) M 03. Látkové potahy structure, černá denim béžová (JS) M 04. Látkové potahy dots, černá anthracite (JK) H 05. Látkové potahy dots, béžová šedá čevená salsa (JT) H 06. Látkové potahy dots, béžová šedá hnědá (JV) H 07. Potahy z umělé kůže squares, anthracite (OO)* SO Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. Výše uvedené potahové látky nejsou v nabídce pro model cross up! Individuální potahové látky pro model cross up! najdete na straně 44. * Výbava za příplatek. Lze získat jako součást paketu leatherette Volkswagen Exclusive. Nabídka firmy Volkswagen R GmbH. Není v nabídce pro model take up! move up! high up! cross up! Látkové potahy structure anthracite (JI) béžová grained béžová černá světle šedá anthracite (JM) černá pearl anthracite černá světle šedá černá denim béžová (JS) béžová grained béžová černá světle šedá Potahy z umělé kůže squares 1) anthracite (OO) černá pearl anthracite černá světle šedá Látkové potahy dots černá anthracite (JK) bílá pure anthracite černá světle šedá červená anthracite černá světle šedá stříbr. metal. dark anthracite černá světle šedá modrá anthracite černá světle šedá bílá pearl anthracite černá světle šedá černá pearl anthracite černá světle šedá béžová šedá hnědá (JV) bílá pure béžová černá světle šedá stříbr. metal. dark béžová černá světle šedá bílá pearl béžová černá světle šedá černá pearl béžová černá světle šedá béžová šedá červená salsa (JT) bílá pure béžová černá světle šedá červená béžová černá světle šedá stříbr. metal. dark béžová černá světle šedá bílá pearl béžová černá světle šedá černá pearl béžová černá světle šedá Potahy z umělé kůže squares 1) anthracite (OO) bílá pure anthracite černá světle šedá červená anthracite černá světle šedá stříbr. metal. dark anthracite černá světle šedá modrá anthracite černá světle šedá bílá pearl anthracite černá světle šedá černá pearl anthracite černá světle šedá Látkové potahy cross anthracite quarz (JO) červená anthracite černá světle šedá stříbr. metal. dark anthracite černá světle šedá černá pearl anthracite černá světle šedá červená quarz (JC) červená anthracite černá světle šedá Sériová výbava Výbava za příplatek Tato kombinace se nedodává. 1) Výbava za příplatek. Nabídka firmy Volkswagen R GmbH. Lze získat jako součást paketu leatherette Volkswagen Exclusive. Vyobrazení na těchto stranách jsou pouze orientační, protože tiskové barvy nemohou vyjádřit sytost a brilanci laků ani krásu a příjemnost čalounění tak, jak vypadají ve skutečnosti. Vozidla vyobrazená v tomto katalogu jsou částečně vybavena příplatkovou výbavou. Údaje o vzhledu, výkonech, rozměrech a hmotnostech, spotřebě pohonných hmot a provozních nákladech automobilu vycházejí z podmínek německého trhu a odpovídají stavu v době tisku tohoto katalogu. Na případné odchylky pro Českou republiku se prosím informujte u svého prodejce automobilů Volkswagen. Změny vyhrazeny. Skutečnost, že značka není v tomto dokumentu označena, nelze vykládat tak, že není registrovanou značkou a/nebo že by mohla být použita bez předchozího písemného svolení akciové společnosti Volkswagen. Volkswagen zajišťuje zpětný odběr a recyklaci starých vozů. Všechny vozy Volkswagen jsou proto ekologicky recyklovatelné a při splnění zákonných předpokladů mohou být bezplatně odevzdány k recyklaci. Bližší informace obdržíte u svého prodejce automobilů Volkswagen, na internetové adrese nebo na telefonní lince 0800 VOLKSWAGEN ( ), která je v rámci Německa bezplatná.

13 EXISTUJE POKROK, KTERÝ JE DOST VELKÝ PRO KAŽDÉHO. FUNKCE NOUZOVÉHO BRZDĚNÍ CITY up! je prvním automobilem v této automobilové třídě, jehož výbava zahrnuje funkci nouzového brzdění City, která je cenným příspěvkem k bezpečnosti jízdy. Systém prostřednictvím laserového senzoru v horní části čelního skla sleduje vpředu jedoucí vozidla a překážky v dosahu do deseti metrů ELEKTRONICKÝ STABILIZAČNÍ SYSTÉM Elektronický stabilizační systém může v kritických jízdních situacích v rámci daných možností zabránit smyku automobilu prostřednictvím cíleného zásahu do řídicího systému motoru a brzd.* M H SO PARKPILOT Systém ParkPilot Vás při parkování v rámci daných možností varuje prostřednictvím akustických signálů před překážkami za vozem: čím kratší je vzdálenost překážky od ultrazvukových senzorů, tím vyšší je frekvence varovných tónů. Ve spojení s přenosným navigačním a infotainment systémem před vozem. Systém je funkční při rychlosti do 30 km/h maps + more, který je dodáván na přání, máte k dispozici a v případě nebezpečí vyvine v rámci daných možností tak také optické informace. SO, ne pro výbavu take up! vysoký brzdný tlak, že v mnoha situacích sníží následky kolize na minimum nebo v ideálním případě kolizi zcela zabrání. SO ,54 m Uvedení co možná největšího množství inovací do praxe je silnou stránkou našich techniků. Proto je up! skutečným symbolem. Jeho výbava zahrnuje AIRBAGY Kromě čelních airbagů pro řidiče a spolujezdce jsou součástí sériové výbavy také velkoplošné boční airbagy. V případě nehody chrání hlavu a hrudník cestujících na předních místech. S TO VŠE NAJDETE V NEJBEZPEČNĚJ- ŠÍM VOZE TÉTO AUTOMOBILOVÉ TŘÍDY. řadu opatření, která činí jízdu komfortnější, efektivnější a hlavně bezpečnější. A právě v tom tkví skutečná velikost vozu up! Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. * I přesto je však nutné dbát na zásady bezpečné jízdy, protože ani elektronický stabilizační systém nedokáže zrušit platnost fyzikálních zákonů.

14 THINK BLUE. Kdo vyrábí automobily, nese odpovědnost. Za své zákazníky i za životní prostředí. Pro Volkswagen jsou proto stálost a trvalé hodnoty podnikatelským cílem, a tedy i něčím víc než jen pouhým ušlechtilým úmyslem. Chceme méně mluvit a více konat, a to každý den. Říkáme tomu Think Blue. Myslet modře. Zvláštností na Think Blue. je, že se tohoto procesu můžete zúčastnit i Vy. Chceme totiž společně s Vámi přispět k vyšší odpovědnosti při jízdě automobilem a k ohleduplnějšímu chování vůči životnímu prostředí obecně, nejen v autě, ale i všude mimo něj. S našimi BlueMotion Technologies určujeme již dnes nová měřítka v silničním provozu. Výroba automobilů, které produkují méně CO 2, aniž by bylo nutno rezignovat na komfort a každodenní využitelnost, je však pro nás pouhým začátkem. Prostřednictvím řady inovací, sahajících od naftových a benzinových motorů s nízkou spotřebou i emisemi, přes nejrůznější technologie směřující k dalším úsporám paliva až po celé modely BlueMotion, chceme podpořit řidiče vozů značky Volkswagen a zároveň umožnit šetrné využívání přírodních zdrojů. Našich společných cílů můžeme totiž dosáhnout jen díky společnému myšlení a jednání. Více informací na BLUEMOTION TECHNOLOGY. Opatření BlueMotion Technology, mezi která patří využívání energie uvolněné při brzdění, systém Start-Stop a pneumatiky se sníženým valivým odporem, zajišťují ještě nižší spotřebu paliva a emise CO 2. VYUŽITÍ ENERGIE ZÍSKANÉ PŘI BRZDĚNÍ SYSTÉM START-STOP PNEUMATIKY SE SNÍŽENÝM ODPOREM TRENÉR THINK BLUE. Díky systému využívání energie uvolněné Systém Start-Stop se stará o to, aby motor Pneumatiky mají optimalizovaný valivý Trenér Think Blue. je součástí navigačního a infotain- při brzdění je energie získaná při zpoma- byl v činnosti pouze v případě, kdy je to odpor a ve srovnání s modely bez Blue- ment systému maps + more, jenž Vám pomáhá při lování ukládána do akumulátoru vozu. skutečně nutné. Proto v situacích, kdy je Motion Technology je u nich také mírně úsporné jízdě, která je šetrná k životnímu prostředí. Dis- Snižuje se tak zatížení motoru, což vede automobil v klidu, například při stání na zvýšen tlak vzduchu. Přispívají tak rovněž plej na základě statistiky zobrazuje aktuální spotřebu ke snížení spotřeby paliva. červenou, systém automaticky motor vypne ke snížení spotřeby paliva a emisí CO 2. a dává tipy pro úsporný způsob jízdy. Detailní informace a po sešlápnutí pedálu spojky jej opět na- o systému maps + more najdete na straně 38. startuje. Lze jej deaktivovat pomocí tlačítka. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

15 TANKUJTE JINAK: TANKUJTE MÉNĚ ČASTO. Díky úspornému pohonu na zemní plyn a mnoha opatřením BlueMotion Technology zatěžuje model eco up! výrazně méně jak životní prostředí, tak Vaši peněženku. Zemní plyn je podstatně výhodnější než benzin nebo nafta a při spotřebě pouhých 2,9 kg na 100 km může snížit náklady na palivo až o 50 procent. A to zcela bez komplikací. Tankovat můžete u více než 45 tankovacích stanic po celé republice. A jejich počet neustále roste. JEZDĚTE NEUVĚŘITELNĚ: NEUVĚŘITELNĚ ČISTĚ. eco up! dosahuje s pouhými 79 g/km nejlepší úrovně emisí ve své automobilové třídě. K dosažení této hodnoty přispívají nejen moderní technologie, ale zejména podstata principu Think Blue. automobilky Volkswagen vyjadřující odpovědnost při jízdě automobilem. Připojte se i Vy k našemu úsilí o ochranu životního prostředí. Více se dozvíte na OBSAH NÁDRŽE 220 km 10 l BENZIN D O J E Z D O V Á kg CNG V Z D Á L E N O 380 km S T Na obrázku je model 1.0 EcoFuel BlueMotion Technology: Spotřeba paliva (kg/100 km) [m 3 /100 km]: město 3,6 [5,5]; mimo město 2,5 [3,8]; kombinovaný provoz 2,9 [4,4]. Emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz 79. Energetická třída: A+.

16 MOTORY S vozem up! budete již dnes jezdit velmi ekonomicky. Důvodem je nejen jeho nízká hmotnost, ale také velmi efektivní technologie pohonných jednotek. Odpovědí na každodenní výzvy městského provozu jsou motory, které jsou těmto podmínkám optimálně přizpůsobené Benzinové motory 44 kw (60 k) 44 kw (60 k) 6) BlueMotion Technology 55 kw (75 k) 3) 55 kw (75 k)3), 6) BlueMotion Technology Spotřeba paliva (l/100 km) 1) s manuální převodovkou: 5stupňovou 5stupňovou 5stupňovou 7) 5stupňovou město 5,6 5,0 5,9 5,1 mimo město 3,9 3,6 4,0 3,7 kombinovaný provoz 4,5 4,1 4,7 4,2 se sekvenční převodovkou ASG: 5stupňovou 5stupňovou město 5,3 5,5 mimo město 3,9 4,0 kombinovaný provoz 4,4 4,5 Emise CO 2 kombinace (g/km) 1) s manuální převodovkou: se sekvenční převodovkou ASG: Energetická třída 2) s manuální převodovkou: C B C B se sekvenční převodovkou ASG: C C 50 kw (68 k) EcoFuel EcoFuel/Motor na stlačený zemní plyn BlueMotion Technology Spotřeba paliva zemní plyn CNG 4) (kg/100 km) 5) s manuální převodovkou: 5stupňovou město 3,6 mimo město 2,5 kombinovaný provoz 2,9 Spotřeba paliva zemní plyn CNG 4) (m 3 /100 km) 5) s manuální převodovkou: 5stupňovou město 5,5 mimo město 3,8 kombinovaný provoz 4,4 Emise CO 2 kombinace (g/km) 1), 5) s manuální převodovkou: 79 Energetická třída 2) s manuální převodovkou: A+ SEKVENČNÍ PŘEVODOVKA ASG Chovejte se v hektickém prostředí městského provozu zcela uvolněně. Sekvenční převodovka ASG Vás zbaví nutnosti řazení a ovládání pedálu spojky. Převodovka podle aktuální jízdní situace zvolí optimální převodový stupeň i okamžik řazení a ve srovnání s již úspornou manuální převodovkou ještě více snižuje spotřebu paliva. Navíc můžete kdykoliv přepnout do módu manuálního řazení. Údaje o výkonu a spotřebě paliva předpokládají použití benzinu s oktanovým číslem 95 podle normy DIN EN 228. Při provozu je v zásadě možné použít bezolovnatý benzin s oktanovým číslem 95 s maximálním podílem etanolu do 10 procent. Podrobné informace o kompatibilitě paliva E10 najdete na nebo na 1) Uvedené hodnoty jsou získávány předepsaným způsobem měření. Údaje se nevztahují na konkrétní vozidlo a nejsou součástí nabídky, ale slouží pouze pro účely srovnání jednotlivých typů vozidel. Spotřeba paliva a emise CO2 konkrétního vozidla závisí nejen na hospodárném využití paliva, ale jsou ovlivněny také způsobem jízdy a dalšími netechnickými faktory (např. okolními podmínkami). Dodatečná výbava a příslušenství (nástavby, pneumatiky atd.) mohou mít za následek změnu jízdních parametrů, např. hmotnosti, valivého odporu či aerodynamických vlastností, a mohou tak kromě počasí a podmínek v dopravě ovlivnit spotřebu i užitečnou hmotnost vozu. Podle pokynů směrnice ES 1999/94, v platném znění, je návod na měření spotřeby paliva, emisí CO2 a energetické spotřeby, který obsahuje údaje pro všechny nové modely osobních automobilů, zdarma k dostání na všech prodejních místech v rámci celé Evropské unie. 2) Energetické třídy hodnotí vozidla podle produkovaných emisí CO2 při zohlednění jejich užitečné hmotnosti. Automobily, které dosahují průměrných hodnot, jsou zařazeny do třídy D. Vozidla, jež dosahují lepších hodnot, než je aktuální průměr, jsou klasifikována do třídy A+, A, B nebo C a ta, jejichž hodnoty jsou vyšší než současný průměr, jsou zařazena do třídy E, F nebo G. 3) Není v nabídce pro výbavu take up! 4) Kvalita plynu H nebo L. 5) Udávané hodnoty se vztahují na H-plyn. Při použití L-plynu mohou vycházet jiné hodnoty pro výkon, točivý moment, jízdní výkony a spotřebu. Šíře rozpětí hodnot spotřeby vychází z hmotnosti prázdného vozidla s dodatečnou výbavou. 6) Není v nabídce pro Českou republiku. 7) Pro model cross up! platí odlišné hodnoty: Spotřeba paliva (l/100 km): město 5,8; mimo město 4,1; kombinovaný provoz 4,7. Emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz 109. Energetická třída: C.

17 Ať jsou to první jarní sluneční paprsky nebo vlahý letní podvečer pod širým nebem up! má výjimečný smysl pro okamžiky, které jsou k nezaplacení. Výbava na přání proto zahrnuje panoramatické výklopné a posuvné střešní okno, jehož plocha je mnohem větší než u běžného střešního okna. Jeho zásluhou je interiér vozu dokonale prosvětlen a současně je zajištěn i přísun čerstvého vzduchu. Panoramatické střešní okno, vybavené sluneční žaluzií a ochranou proti přivření, lze plynule otevřít nebo vyklopit Pro vůz up! jsme vytvořili pakety výbavy, které se budou náležitým způsobem starat o Vaše pohodlí, podporu při řízení a zábavu. PAKET COMFORT COOL & SOUND DRIVE PACK WINTER PACK PAKET CHROM PAKET LEATHERETTE * VOLKSWAGEN EXCLUSIVE SPORTOVNÍ PAKET* TRIANGLE BLACK SPORTOVNÍ PAKET* POLYGON 4 DVEŘE Tento paket kromě jiného zahrnuje elek- Dvě nepostradatelné výbavy v jednom Ať jedete v hustém městském provozu Zárukou většího komfortu a bezpečnosti K umocnění lesku Vašeho vozu přispívají Obsahuje vysoce kvalitní čalounění sedadel Sportovní design šestnáctipalcových kol Sportovní podvozek, zatmavené sklo dveří up! se čtyřmi dveřmi usnadňuje nejenom trické ovládání oken dveří, centrální paketu: klimatizace a rádio RCD 215 nebo po dálnici, s tempomatem, systé- v chladných obdobích roku jsou vyhří- chromované kryty vnějších zpětných squares z umělé kůže s bílými ozdobnými lemy z lehké slitiny triangle black propůjčuje zavazadlového prostoru a zadních bočních nastupování, ale i nakládání a vykládání zamykání s dálkovým ovládáním s CD přehrávačem s podporou formátu mem ParkPilot pro kontrolu prostoru vaná přední sedadla, elektricky nastavi- zrcátek a boční ochranné lišty. Dalším a logy up! na opěradlech. Jeho součástí je také vozu více dynamiky, a to jak vizuálně, tak dveří, stejně jako speciálně pro up! navr- rozměrnějších předmětů. Také instalace a výškově nastavitelné sedadlo MP3, rozhraním AUX-IN, dvěma repro- za vozem a multifunkčním ukazatelem telná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka prvkem, který přitahuje pohledy okolí, vyhřívání předních sedadel, další interiérové prvky i z hlediska jeho jízdních vlastností. Součástí žená obzvláště velká sedmnáctipalcová dětských sedaček na zadní sedadlo je u této řidiče. M H C SO duktory a výkonem 2x 20 W. Pro Českou palubního počítače bude Vaše cestování a mlhové světlomety. jsou chromované lemy mlhových potažené kůží a kvalitní textilní koberce s černo- paketu je také sportovní podvozek, zatma- kola z lehké slitiny polygon podtrhují varianty mnohem pohodlnější. Výklopná republiku se tyto výbavy dodávají v rámci daných možností a v závislosti H SO, ne pro výbavu take up! světlometů. bílým olemováním. SO, ne pro výbavu take up! vené sklo zadních dveří a zatmavená zadní sportovní vzhled Vašeho vozu up! N zadní boční okna zajistí přísun čerstvého samostatně. H C SO na sklonu stoupání či klesání mnohem SO, pouze pro výbavu high up! boční okna. N vzduchu do interiéru. SO jednodušší. SO, ne pro výbavu take up! Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Sériově pro cross up! C Výbava za příplatek SO Není v nabídce pro ČR N Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. * Nabídka firmy Volkswagen R GmbH.

18 Zajímavým prvkem výbavy na přání je přenosný navigační a infotainment systém maps + more, který je možné získat v kombinaci s rádiem RCD 215. Systém spojuje veškeré informační a komunikační funkce a dokonale integruje uživatelská i předdefinovaná data. 01 Zobrazení a ovládání se uskutečňuje prostřednictvím 01. Automobil. V této sekci se dozvíte vše o otáčkách motoru, vnější teplotě, barevného dotykového displeje. C SO spotřebě paliva a ve spojení s paketem plus o odstupu při parkování. 02. Think Blue. Trainer. Trenér Think Blue. představuje pro Volkswagen konkrétní cíl dosažení ekologicky udržitelné jízdy automobilem. Systém maps + more k tomuto cíli prakticky přispívá tím, že po každé jízdě provede její analýzu a připraví cenné tipy ke zlepšení ekologického způsobu cestování. 03. Média. Pod touto položkou se skrývá celý svět hudby. Zahrnuje funkce rádia, ovládání slotu pro SD karty do kapacity 32 GB a funkce přehrávače skladeb ve formátu MP Navigace. Srdcem systému maps + more je integrovaný navigační systém, k jehož výbavě patří například hlasové ovládání, kniha jízd, mód pro chodce a cyklisty, poznávací a oblíbené funkce, stejně jako databáze více než dvou milionů různých cílů po celé Evropě. 05. Telefon. Prostřednictvím bluetooth handsfree s hlasovým ovládáním můžete v průběhu jízdy pohodlně komunikovat. Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Sériově pro cross up! C Výbava za příplatek SO Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

19 AUDIOSYSTÉM FENDER 02 SLUŽBA GARMIN-LIVE GARMIN Důležité informace přijdou vhod zejména v situaci, kdy je člověk potřebuje. GARMIN je bezplatný software, díky kterému můžete aktualizovat Váš Zde jede dokonalá hudba! Exkluzivní audiosystém, jenž byl A to nejlépe okamžitě. Se službou Garmin-Live budete mít vždy ta nejaktuál- přenosný navigační a infotainment systém maps + more nebo rozšířit jeho vyladěn kultovním výrobcem kytar Fender a jehož součástí nější data. Traffic Live (informace o dopravě), Local Search (vyhledávání lokálních cílů) a Weather Live (aktuální předpověď počasí) Vám poskytnou funkce. Řidiči vozů up! si tak mohou bezpečně stáhnout aktualizovaná data map, řadu bezplatných služeb a aktualizace softwaru, stejně jako data pro je šest reproduktorů, promění Váš up! ve skutečný hudební zázrak veškeré informace, které budete v průběhu jízdy potřebovat. Ovládání pří- přístroj maps + more. Současně získají přístup k praktickým aplikacím, jako stroje je přitom velmi jednoduché přes Bluetooth propojíte navigaci je radiostanice up! či textový editor Notepad light, dále kapesní baterku 01. Jádrem audiosystému Fender je integrované rádio Garmin s Vaším mobilním telefonem a získáte tak přístup k internetu. Službu s vysokou svítivostí a mnoho dalšího. RCD 215 vybavené příjmem digitálního vysílání DAB+, které Garmin-Live si můžete nezávazně bezplatně vyzkoušet po dobu čtyř týdnů. přijímá i digitálně vysílané stanice a informace o aktuální Další informace získáte na adrese dopravní situaci. SO, sériově pro model cross up! 02. O dokonalý a intenzivní zvuk na délce pouhých 3,54 m Služby Live pro maps + more mohou být využívány pouze prostřednictvím mobilních telefonů (s podporou Bluetooth), které pracují s operačním systémem ios od verze 4.0, nebo pomocí vybraných modelů se systémem Android od verze 3.0. V závislosti na Vašem tarifu může být připojení přes Bluetooth se postarají dvě dvojice výškových reproduktorů umístěné v trojúhelnících proti vnějším zpětným zrcátkům a vzadu v bočním obložení, hlubokotónové reproduktory vpředu i vzadu a navíc také subwoofer, stejně jako zesilovač omezeno operátorem mobilní sítě. Seznam kompatibilních mobilních telefonů najdete na stránce o výkonu 300 wattů. SO 01

20 Nový Malý je teď ještě všestrannější: nový cross up! je stejně kompaktní a účelný jako jeho sourozenci, avšak díky své výbavě probouzí ještě větší touhu po dobrodružství Motor 1,0 l, 55 kw (75 k): Spotřeba paliva (l/100 km): město 5,8; mimo město od 4,1; kombinovaný provoz 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 109; energetická třída: C.

21 01. Interiér nového vozu cross up! je stejně komfortní, jak výrazný je jeho vnější vzhled. Sedadla jsou čalouněná potahovou látkou speciálně vytvořenou pro tento model, horní panel palubní desky je lakován v barvě vozu a volant, hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy jsou potažené kůží. 02. V novém voze cross up! budete mít přehled i za deště nebo mlhy. Sériově dodávané mlhové světlomety s chromovanými lemy zajistí optimální výhled i viditelnost. 03. Nástupní prahové lišty s nápisem cross up! Vás uvítají při nastoupení do vozu a chrání prahy před poškrábáním drsnými podrážkami nebo ostrými podpatky. 04. Vysoce kvalitní potahová látka s jedinečným designem vyvinutým speciálně pro 01 model cross up! je k dispozici ve dvou provedeních: střední plochy sedadel mohou být buď v barvě anthracite, nebo v červené. 05. Exkluzivní šestnáctipalcová kola z lehké slitiny cross, podélné střešní nosiče a kryty vnějších zpětných zrcátek lakované ve stříbrné metalíze light silver harmonicky završují unikátní vzhled nového vozu cross up! Naše automobily jsou sériově vybaveny letními pneumatikami. Pro zimní období je nutné respektovat zákonnou úpravu. O zimní výbavě se prosím poraď te se svým prodejcem automobilů značky Volkswagen. Motor 1,0 l, 55 kw (75 k): Spotřeba paliva (l/100 km): město 5,8; mimo město od 4,1; kombinovaný provoz 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 109; energetická třída: C.

22 Nápady najdete i na střeše: díky originálnímu designu fólií Volkswagen* THIS SIDE up! je up! z každé perspektivy skutečným magnetem pro oči. 04. Dokovací stanice connect up! pro ipod Volkswagen Original 05 Fólie lze získat buď v černé, nebo v bílé barvě Amalfi. Další polepové fólie, jež učiní Váš up! nezaměnitelným, najdete na je díky vynikajícímu designu a povrchové úpravě se vzhledem klavírního laku dokonale sladěná s designem středové konzoly vozu up! V dokovací stanici mohou být připojeny a využívány všechny současné modely iphonů i ipodů s dokovacím konektorem. 05. Posluchačský zážitek na té nejvyšší úrovni. Audiosystém Plug & Play Vás okouzlí sytým zvukem a zaujme specifickým nastavením jak pro interiér, tak i pro řidiče. 06. Nástupní prahové lišty z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli s nápisem up! završují individuální projev vozu a chrání plochu prahů. 02. Malý, a přesto dráždivě sportovní. Díky paketu Spoiler působí up! nižším, silnějším a dynamičtějším dojmem, současně je však zásluhou optimalizované aerodynamiky podporováno jeho sportovní chování při jízdě. Paket zahrnuje aerodynamicky tvarovaný přední spoiler s černým vstupem vzduchu uprostřed, sadu bočních prahů, zadní spodní spoiler a spoiler na zadní hranu střechy. Všechny díly jsou lakovány základní barvou a dolakovány do barvy vozu. Jsou vyrobeny z elastického a kvalitního plastu, a proto jsou velmi odolné. Zářivou tečku designu potom tvoří ochranná lišta hrany dveří zavazadlového prostoru v chromovém vzhledu. Samozřejmým doplňkem jsou také vysoce sportovní kola z lehké slitiny v designu upsilon, ve velikosti 6 J x 16, ET 43 LK 100/4 s černým leštěným povrchem. 03. Základní nosič se velmi snadno nainstaluje na střechu vozu a tvoří optimální základnu pro montáž dalších střešních nástaveb, např. pro aerodynamický plastový nosič jízdních kol. Nosič kola, který je na obrázku, je vybaven držákem jízdního kola z chromované oceli, je uzamykatelný a testovaný v nárazových zkouškách City-Crash * Dekorační fólie mohou po jednom až třech letech v případě, že jsou vystaveny intenzivnímu slunečnímu záření, nebo již po jednom roce v místech s horkým klimatem, vykazovat známky opotřebení a stárnutí. Po dlouhodobé aplikaci fólie může po jejím odstranění vzniknout rozdíl v barevném odstínu laku mezi místy, která byla zakryta fólií, a ostatními plochami karoserie. Nabídka originálního příslušenství Volkswagen se vztahuje pouze na německý trh. O odchylkách pro ČR se prosím informujte u svého prodejce vozů Volkswagen. Další informace získáte na Spotřeba paliva (l/100 km): kombin. provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombin. provoz od 95 do

23 Ležérní pánská mikina s kapucí up! je určena pro ty, kteří preferují jednoduchost. Pro up! jsou typické malé věci, jež přinášejí radost např. potištěné logo, kontrastní barevné prvky nebo pružná stahovací šňůra k regulaci velikosti kapuce. V kombinaci s teplou černou prošívanou vestou up! s podšívkou z ripstop tkaniny a stojacím límcem si můžete život užívat aktivním způsobem za každého počasí. Suché zipy na přední straně a kapsy prošívané vesty jsou odolné proti vodě. Materiál: 100% polyester. Barva: černá. Velikosti: S XXL. 08. Multifunkční batoh ve stylu zavazadla pro kurýry Vás okouzlí Je známo, že malé pozornosti jsou základem velké radosti. Pro up! je proto k dispozici speciálně navržená kolekce boxů, jejichž hravý design je současně také praktický. Boxy je možné složit, mají protiskluzový povrch, jejich tvar lze měnit pomocí patentních tlačítek a kromě toho jsou rovněž dokonale přizpůsobené rozměrům zavazadlového prostoru. svým jednoduchým designem prostě typický up!: je celý v bílé barvě, svým provedením evokuje nákladní vůz a na přední straně nese decentní logo up! Zapínací popruh na suchý zip a další vnitřní zip umožňují snadný přístup k obsahu. Polstrování kontaktní plochy batohu se zády a nosných popruhů zajišťuje vysoký komfort při jeho nošení. Materiál: 100% tarpaulin-pvc. Barva: bílá. Rozměry (d x v x š): 490 x 400 x 250 mm. 09. Malé detaily s působivým účinkem. Obal na klíč se stylovým logem up! je rozměrově přesně přizpůsoben klíči od vozu a je vyroben z odolného materiálu. Prostě jej pouze přilepíte na klíč 01 a vydáte se na cestu. 10. Dámská softshelová bunda up! dokonale spojuje funkčnost a vkusné provedení. Chrání proti větru a zipy předního zapínání i zipy kapes mají vodoodpudivý povrch. Vnitřní strana je podšita tmavou látkou. Kapuca a límec mohou být staženy pružnou šňůrou, šířka rukávů se upravuje suchými zipy. Na přední straně je logo up! z reflexní fólie. Materiál: 100% polyester. Barva: bílá. Velikosti XS XL. 01. city box. Jeho součástí je chladicí box, nákupní taška a termohrnek v designu up! Je téměř škoda, že s vozem up! najdete vždy velmi rychle místo k zaparkování. SO 02. kid box. up! má rád děti a obráceně to platí také. Soubor zahrnuje praktickou tašku pro zadní plochu opěradla předního sedadla, plyšáka, kterého je možné použít jako polštář nebo malou tašku, a lunch box. SO Sériová výbava/take up! S Sériově pro move up! M Sériově pro high up! H Výbava za příplatek SO * Kolekce boxů není v nabídce pro Českou republiku. Nabídka originálního příslušenství Volkswagen se vztahuje pouze na německý trh. O odchylkách pro Českou republiku se prosím informujte u svého prodejce automobilů Volkswagen. Další informace získáte na

24 50 51 >> Prohlídka Autostadtu světa mobility ve Wolfsburgu se pro Vás s výjimečným charakterem značky se automobilka Volkswagen v Auto- ukryté pod přírodním pahorkem. Zde se na otáčivém pódiu představují stane nezpomenutelným zážitkem. V jejím průběhu se seznámíte se stadtu prezentuje originálním pavilonem ve tvaru kostky, ve kterém se nejnovější modely vozů Volkswagen a ve vitrínách na stěnách a v pod- značkami koncernu Volkswagen. Poté následuje prohlídka muzea ukrývá koule fascinujících rozměrů. laze jsou ukázky nejvyspělejších technických prvků vystavených modelů. ZeitHaus, která mapuje milníky ve vývoji automobilů, dozvíte se novinky na téma udržitelného rozvoje na výstavě LEVEL GREEN nebo >> Koule a krychle (nebo kruh a čtverec) jsou odvěkými symboly racio- >> Svět užitkových vozů Volkswagen v pavilonu této koncernové značky můžete žasnout nad tím, jak si Vaši nejmenší udělají dětský řidičský nální dokonalosti a zároveň představují výzvu k neustálému zlepšování je rozdělen do dvou částí hala o rozloze m 2 ukazuje užitkové průkaz. Svou návštěvu Autostadtu si můžete dokonce dopředu naplá- a hledání nových cest a postupů právě proto zvolili architekti pro automobily Volkswagen na jedné straně jako tvrdé pracanty, ale na >> Volkswagen finance. Zvolte originální značkovou řadu financování novat pomocí aplikace pro chytré mobilní telefony s operačním systé- pavilon automobilky Volkswagen toto symbolické emotivní pojetí. druhé straně i jako příjemné společníky pro volný čas. Volkswagen Finance od ŠkoFINu, která Vás přivede k novému vozu up! mem Android. Další podrobné informace získáte na Unikátem pavilonu značky Volkswagen je sférické kino ukrývající se snadno a rychle. Volkswagen Finance, to je spojení výhodných úvěro- nebo na bezplatné lince právě v kouli o průměru osmnáct metrů. V kině, ve kterém diváci sedí >> Do Autostadtu lze zajet s celou rodinou a strávit den objevováním vých či leasingových podmínek (včetně akčních nabídek s nízkým RPSN v kruhu ve spodní části koule, běží sedmiminutový film o věčném lid- nových, dosud nepoznaných zážitků spojených s automobily a motory, a řadou dalších výhod) s garancí kvality, stability a solidnosti koncernu >> Autostadt, který je prezentačním centrem automobilky Volkswagen, ském hledání cesty za uznáním a úspěchem. Díky unikátnímu způsobu testovat svoje smysly, lámat si trochu hlavu, dumat nad smyslem Volkswagen. Společnost ŠkoFIN nabízí také celou škálu pojištění za se nachází na pozemcích o rozloze 25 ha v těsném sousedství výrob- snímání filmu jsou diváci doslova vtaženi do děje, obrazy i hudba je a významem uměleckých plastik V každém případě je Autostadt zvýhodněné sazby přímo ve splátkách vybrané formy financování. ních hal ve Wolfsburgu. Do provozu byl uveden před patnácti lety zcela obklopují a oni se stávají součástí promítaného příběhu. dalším výrazným bodem, který by si mezi své cíle měl zařadit každý V rámci havarijního pojištění a povinného ručení můžete navíc uplatnit v roce V jeho areálu mají své samostatné pavilony všechny motorista, pro nějž automobil není jenom prostým nástrojem mobility. bonus za bezeškodný průběh Vašeho stávajícího pojištění. koncernové značky, tedy Audi, Bentley, Lamborghini, Scania, Seat, >> Po opuštění sférického kina přicházejí návštěvníci pavilonu značky Svět automobilů je stále ještě skvělým místem pro výpravy za poznáním Škoda, Volkswagen a Volkswagen užitkové vozy. Zcela v souladu Volkswagen do prostor, které nejsou zvenku vůbec vidět, protože jsou i dobrodružstvím. Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

25 up! Tištěno v Německu. Změny vyhrazeny. Vydání: říjen Váš prodejce automobilů Volkswagen DAVID VE SVĚTĚ PLNÉM GOLIÁŠŮ.

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caddy Spotřeba paliva, emise CO 2 Caddy Caddy Trendline/Trendline BlueMotion, Caddy Comfortline, Caddy Highline 1), (l/100 km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108.

Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. up! 02 03 Spotřeba paliva (l/100 km): kombinovaný provoz od 4,1 do 4,7; emise CO2 (g/km): kombinovaný provoz od 95 do 108. 04 05 Na up! se můžete těšit z několika důvodů. Přestože jeho vnější rozměry jsou

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE.

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. IKONA VE SVÉ ŠESTÉ GENERACI. Multivan je ve své šesté generaci znovu nově vytvořený a přesto se jako nový Multivan Gene ration Six na první pohled zcela jasně hlásí ke svému

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg)

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg) Motor Pohon Převodovka přípustné přívěsu soupravy Crafter 30 střední rozvor se základní střechou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 000 2 022 978 384 1 800/2 100 2 500/750

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost přípustné soupravy Crafter 35 střední rozvor s jednokabinou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 500 1 680 1 820 1 350 1 800*/2 /750 5 500 2,0 l TDI BMT Pohon předních

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caravelle Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

Nové Polo Trendline 1,0 5G

Nové Polo Trendline 1,0 5G Nové Polo Trendline 1,0 5G Model Nové Polo Trendline 1,0 5G Celková cena 329 300,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2

Více

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 780 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen.

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Multivan dition 25 let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Jak oslavit významné výročí? Nebo lépe: Jak oslavit dvě významná výročí? Není to totiž jenom Multivan, od jehož vzniku uplynulo

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 347 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 1 185 900,- Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 g/km

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Technická data Platná pro modelový rok Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2018 Motory 1,2 l TSI 62 kw (84 k) 1,0 l TSI 75 kw (102 k) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový benzinový motor/4 3válcový benzinový motor/4 Vstřikování/přeplňování

Více

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč FIAT FAMILY 500L FAMILY nabízí bohatou výbavu: 6 airbagů Klimatizace Volant čalouněný kůží 3,5" barevný TFT displej UConnect rádio s 5" dotykovým displejem, handsfree bluetooth, ovládáním na volantu, vstupy

Více

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 025 600,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

Technická data Platná pro modelový rok Transporter

Technická data Platná pro modelový rok Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2018 Transporter Motory splňující emisní normu Euro 6 2,0 l TSI 110 kw (1 k) 2,0 l TSI 1 kw (204 k) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový benzinový motor/4 4válcový

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Multivan Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Multivan Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při otáčkách

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

Akční nabídka Škoda Family

Akční nabídka Škoda Family Akční nabídka Škoda Family AKČNÍ MODELY ŠKODA FAMILY Fabia Family Fabia Family Grand Roomster Family Roomster Family Grand Octavia Tour Family verzi Škoda Fabia Family a Fabia Combi Family Pod kapotou

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 012 200,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více