S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto:"

Transkript

1 V Ostravě: Vyřizuje, tel.: Ing. Jiří Kiml, Věc: 1. Dodatečné informace č. 12 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Městská autobusová doprava v Přerově v souladu s 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 2. Oznámení zadavatele o úpravách v uveřejněném vyhlášení K bodu 1: Zadavatel tímto oznamuje, že s ohledem na provedené úpravy zadávacích podmínek z důvodu vyhovění námitkám podaným dne proti úkonu zadavatele lhůta pro podání nabídek k výše uvedené veřejné zakázce, prodlužuje v souladu s ust. 40 odst. 3 zákona lhůtu pro podání nabídek o 81 dnů, tj. o celou původní délku lhůty pro podání nabídek. S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto: 1) Bod 5.1 Lhůta pro podání nabídky: Lhůta pro podání nabídek končí dne v 10:00 hod. Na nabídky, které budou zadavateli doručeny po uplynutí této lhůty, bude pohlíženo, jako by nebyly podány a uchazeč bude zadavatelem v souladu s ust. 71 odst. 6 zákona bezodkladně vyrozuměn o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Pokud zadavatel obdrží ve lhůtě pro podání nabídek pouze jednu nabídku, obálka nebude otevírána a uchazeč bude zadavatelem v souladu s ust. 71 odst. 7 zákona bezodkladně o této skutečnosti vyrozuměn. Osobně mohou být nabídky doručeny v pracovní dny, a to v pondělí a středu od 8:00 17:00 hod., v úterý a čtvrtek od 8:00 15:00 hod. a v pátek od 8:00 14:30 hod., nejpozději dne do 10:00 hod. Rozhodující je prezenční razítko podacího místa, tzn. statutárního města Přerova - Podatelna. V případě doručení poštou je za okamžik předání považováno převzetí zásilky adresátem, tzn. Podatelnou Statutárního města Přerova. Lhůta pro podání nabídek končí dne v 10:00 hod. Na nabídky, které budou zadavateli doručeny po uplynutí této lhůty, bude pohlíženo, jako by nebyly podány a uchazeč bude zadavatelem v souladu s ust. 71 odst. 6 zákona bezodkladně vyrozuměn o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Pokud zadavatel obdrží ve lhůtě pro podání nabídek pouze jednu nabídku, obálka nebude otevírána a uchazeč bude zadavatelem v souladu s ust. 71 odst. 7 zákona bezodkladně o této skutečnosti vyrozuměn. Strana 1 (celkem 5)

2 Osobně mohou být nabídky doručeny v pracovní dny, a to v pondělí a středu od 8:00 17:00 hod., v úterý a čtvrtek od 8:00 15:00 hod. a v pátek od 8:00 14:30 hod., nejpozději dne do 10:00 hod. Rozhodující je prezenční razítko podacího místa, tzn. statutárního města Přerova - Podatelna. V případě doručení poštou je za okamžik předání považováno převzetí zásilky adresátem, tzn. Podatelnou Statutárního města Přerova. 2) Bod 5.5 zadávací dokumentace Termín otevírání obálek s nabídkami: Otevírání obálek se uskuteční dne v 10:00 hod. Místem otevírání obálek je Statutární město Přerov, nám. TGM 1, Přerov, zasedací místnost Rady města. U otevírání obálek má právo být přítomen kromě členů komise pro otevírání obálek, příp. členů hodnotící komise, dále osob určených zadavatelem či hodnotící komisí a zást. společnosti Unitender, s.r.o. rovněž jeden, plnou mocí zmocněný zástupce každého z uchazečů o veřejnou zakázku, jejichž nabídky byly doručeny v zadavatelem stanovené lhůtě pro podání nabídek. Zástupce uchazeče svou přítomnost potvrdí podpisem v listině uchazečů. O otevírání obálek bude sepsán protokol, který podepíší členové komise. Otevírání obálek se uskuteční dne v 10:00 hod. Místem otevírání obálek je Statutární město Přerov, nám. TGM 1, Přerov, zasedací místnost Rady města. U otevírání obálek má právo být přítomen kromě členů komise pro otevírání obálek, příp. členů hodnotící komise, dále osob určených zadavatelem či hodnotící komisí a zást. společnosti Unitender, s.r.o. rovněž jeden, plnou mocí zmocněný zástupce každého z uchazečů o veřejnou zakázku, jejichž nabídky byly doručeny v zadavatelem stanovené lhůtě pro podání nabídek. Zástupce uchazeče svou přítomnost potvrdí podpisem v listině uchazečů. O otevírání obálek bude sepsán protokol, který podepíší členové komise. 3) Bod 7 zadávací dokumentace Doba poskytování služeb a místo plnění veřejné zakázky: Zahájení služeb: Ukončení poskytování služeb: Místo plnění veřejné zakázky: územní obvod statutárního města Přerova Zahájení služeb: Ukončení poskytování služeb: Místo plnění veřejné zakázky: územní obvod statutárního města Přerova 4) Bod 8.5 zadávací dokumentace, písm. h) druhá a třetí odrážka - Technické kvalifikační předpoklady - má zajištěna vozidla, jejichž počet dosahuje ve vztahu k veřejné zakázce alespoň hodnotu 19 vozidel přičemž tato vozidla musí splňovat k datu zahájení plnění předmětu zakázky, t.j. k požadavek zadavatele na průměrné stáří vozového parku dopravce ve výši maximálně 6 let, přičemž tato vozidla musí současně splňovat k datu požadavek zadavatele na stáří jednotlivých vozidel, a to, aby každé jednotlivé vozidlo nebylo vyrobeno před datem Zadavatel dále požaduje, aby maximální průměrné stáří vozového parku činilo 9 let, dle Strana 2 (celkem 5)

3 ustanovení 3 odst. 1 nařízení vlády č. 63/2011 Sb., o stanovení minimálních hodnot a ukazatelů standardů kvality a bezpečnosti a o způsobu jejich prokazování v souvislosti s poskytováním veřejných služeb v přepravě cestujících. Pro vyloučení pochybností zadavatel uvádí, že pro účely prokázání splnění daného kvalifikačního předpokladu pro danou veřejnou zakázku postačí, pokud uchazeč doloží, že je schopen disponovat dostatečným počtem vozidel splňujících věkové kriterium. - Přitom však minimálně 70% vozového parku z nevyhnutné turnusové potřeby musí k datu zahájení této veřejné zakázky, tj. k tvořit nízkopodlažní, nebo částečně nízkopodlažní vozidla na alternativní pohon (CNG, elektrobusy, vodík,...), nebo s motorem EURO 5. Tento požadavek má zajistit vyšší komfort zejména pro starší a pro handicapované cestující vzhledem k vysokému podílu cestujících v důchodovém věku. Požadavek na ekologičnost vychází ze snahy města zmírnit negativní dopady již přehuštěné dopravy v Přerově. - má zajištěna vozidla, jejichž počet dosahuje ve vztahu k veřejné zakázce alespoň hodnotu 19 vozidel přičemž tato vozidla musí splňovat k datu zahájení plnění předmětu zakázky, t.j. k požadavek zadavatele na průměrné stáří vozového parku dopravce ve výši maximálně 6 let, přičemž tato vozidla musí současně splňovat k datu požadavek zadavatele na stáří jednotlivých vozidel, a to, aby každé jednotlivé vozidlo nebylo vyrobeno před datem Zadavatel dále požaduje, aby maximální průměrné stáří vozového parku činilo 9 let, dle ustanovení 3 odst. 1 nařízení vlády č. 63/2011 Sb., o stanovení minimálních hodnot a ukazatelů standardů kvality a bezpečnosti a o způsobu jejich prokazování v souvislosti s poskytováním veřejných služeb v přepravě cestujících. Pro vyloučení pochybností zadavatel uvádí, že pro účely prokázání splnění daného kvalifikačního předpokladu pro danou veřejnou zakázku postačí, pokud uchazeč doloží, že je schopen disponovat dostatečným počtem vozidel splňujících věkové kriterium. - Přitom však minimálně 70% vozového parku z nevyhnutné turnusové potřeby musí k datu zahájení této veřejné zakázky, tj. k tvořit nízkopodlažní, nebo částečně nízkopodlažní vozidla na alternativní pohon (CNG, elektrobusy, vodík,...), nebo s motorem EURO 5. Tento požadavek má zajistit vyšší komfort zejména pro starší a pro handicapované cestující vzhledem k vysokému podílu cestujících v důchodovém věku. Požadavek na ekologičnost vychází ze snahy města zmírnit negativní dopady již přehuštěné dopravy v Přerově. 5) Příloha č. 7 zadávací dokumentace - Návrh smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících čl. VI. Standardy poskytování Veřejné linkové dopravy - bod 11 úprava data zahájení realizace - bod 12 úprava tohoto bodu v souladu s DI č. 04 odpověď 11 čl. VIII. Další práva a povinnosti dopravce - bod 1 úprava data zahájení realizace čl. XV. Doba plnění a ukončení Smlouvy - bod 1 úprava data zahájení a ukončení realizace Strana 3 (celkem 5)

4 Příloha č. 7 návrhu smlouvy Výchozí finanční model upraveno dle změny doby realizace S ohledem na úpravy provedené v bodě 5.1 a 5.5 zadávací dokumentace se mění i termín pro doručení žádosti o dodatečné informace na Přílohu dodatečných informací tvoří: 1. Zadávací dokumentace Podrobné podmínky významné veřejné zakázky 2. Příloha č. 7 zadávací dokumentace Návrh smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících 3. Příloha č. 7 návrhu smlouvy Výchozí finanční model V dokumentech pod poř.č. 1 a 2 jsou úpravy zadávacích podmínek, které byly provedeny v rámci těchto dodatečných informací, zvýrazněny žlutě. Dodavatelé jsou povinni ve své nabídce předložit upravenou Přílohu č. 7 - Návrh smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících vč. její přílohy č. 7. K bodu 2: Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky tímto v souladu s ust. 147 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) oznamuje uchazečům o výše uvedenou veřejnou zakázku provedení úprav zadávacích podmínek - údajů zveřejněných v Oznámení o zakázce ve Věstníku veřejných zakázek (dále jen VVZ ). Úpravy se vztahují: Bod II.3 Doba trvání zakázky nebo lhůta pro dokončení (bod 7 zadávací dokumentace Zahájení: Dokončení Bod III.2.3) Technická způsobilost (bod 8.5 zadávací dokumentace, písm. h) druhá a třetí odrážka) Viz bod 1.4 výše. Bod č. IV.3.4) Lhůta pro doručení nabídek nebo přijetí žádosti o účast: (bod 5.1 zadávací dokumentace) Nový termín: Bod č. IV.3.8) Podmínky pro otevírání obálek: (bod 5.5 zadávací dokumentace) Nový termín: Zdůvodnění: S ohledem na provedené úpravy zadávacích podmínek v rámci dodatečných informací k výše uvedené veřejné zakázce, zadavatel prodloužil v souladu s ust. 40 odst. 3 zákona lhůtu pro podání nabídek o 81 dnů a úpravy zadávacích podmínek vč. nového termínu pro podání nabídek uveřejní ve Věstníku veřejných zakázek. Výše uvedené úpravy byly odeslány k uveřejnění do VVZ dne a budou uveřejněny ve lhůtě stanovené Provozním řádem provozovatele VVZ. Strana 4 (celkem 5)

5 S pozdravem Ing. Zdeněk Uher jednatel společnosti Unitender, s.r.o., organizace pověřená výkonem zadavatelských činností Příloha: 1. Zadávací dokumentace - Podrobné podmínky významné veřejné zakázky 2. Příloha č. 7 zadávací dokumentace - Návrh smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících 3. Příloha č. 7 návrhu smlouvy Výchozí finanční model Strana 5 (celkem 5)

Unitender, s.r.o. consulting a management

Unitender, s.r.o. consulting a management V Ostravě: 06.04.2013 Vyřizuje, tel.: Ing. Jiří Kiml, +420 733 759 339 Věc: Dodatečné informace č. 04 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Městská autobusová doprava v Přerově 2013-2023 v souladu

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 167/2012 Sb.)

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZJEDNODUŠENÉ

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2.

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2. *MUCHX010DSRR* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Jiří Kurucz 06.12.2016 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979 Profil

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zákon o zadávání veřejných zakázek, zakázka malého rozsahu Otevřená výzva 1. Zadavatel: Maso Třebovle s.r.o.

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlem: Blanická 1 ČR Ministerstvo zemědělství, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Jaromírem Součkem Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k.ú. Želechovice u Uničova Spisová značka

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE OBEC VALCHOV Valchov 97 680 01 Boskovice IČ: 00841838 č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva Nádražní 286/8 68001 Boskovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V souvislosti s realizací projektu,

Více

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci:

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci: Z A D Á V A C Í DO K U M E N T A C E ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. ( dále jen zákona ) P O D R O B N É P O D M Í N K Y O T E V Ř E N É H O Ř Í Z E N Í dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění N

Více

Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Veřejný zadavatel tímto vyzývá Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 12 odst. 3 a 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

Zateplení objektu MŠ Mládežnická v Kunovicích u Uh. Hradiště"

Zateplení objektu MŠ Mládežnická v Kunovicích u Uh. Hradiště Číslo jednací: 0000/MŠKU/2013 Ve Slavkově pod Hostýnem: 20.05.2013 Vyřizuje: Ing. Vilém Prajka Tel.: +420 608 231 256 E-mail: dotace@solator.cz Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Kalendář MOaP pro rok 2018

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Kalendář MOaP pro rok 2018 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem Kalendář MOaP pro rok 2018 zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 31 a 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce ZŠ Valtická ZADAVATEL:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení:

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Prachatice Sídlem: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Zastoupený: Ing. Františkem Šebestou Pověření číslo jednací 71814/2012-MZE- 13313

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

V Praze dne 23. 8. 2012. Dobrý den,

V Praze dne 23. 8. 2012. Dobrý den, V Praze dne 23. 8. 2012 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na služby s názvem: Projektová dokumentace, inženýrská činnost a průzkumy Dům s malometrážními

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, podle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Úpravy propojení

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) OBSAH 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikační údaje zadavatele 3 Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 55/2012 Sb.) OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NADLIMITNÍ P O D R O B N É P O D M Í N K Y VÝZNAMNÉ VEŘEJNÉ

Více

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: VÝBĚR SPRÁVCE BYTOVÉHO A NEBYTOVÉHO

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 12.04.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013046 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, SŠT, Přerov, Kouřílkova 8, oznamuje provedení veřejné zakázky na dodávky: Podpora rozvoje technických oborů, zejména strojírenství, mechatroniky a optiky technologie

Více

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zametací vůz TS Velké

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE v jednacím řízení s uveřejněním podle 22, odst. 1. a 2, zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na služby Pojištění majetku města Svitavy, odpovědnosti

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Praha Zbraslav dne 4. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Živičářské práce běžné údržby komunikací

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody zadávanou ve zjednodušeném

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Evidenční číslo VZ: 02/18/10/16/ZPŘ/OP ZAMĚSTNANOST Název veřejné Realizace vzdělávacích aktivit v oblasti zakázky: transformace sociálních služeb Název operačního Operační program

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem Výběr projektanta na zhotovení projektové dokumentace pro projekt Rekonstrukce obecního úřadu Roztoky Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

MĚSTYS ROKYTNICE NAD ROKYTNOU. Rokytnice nad Rokytnou 67, Rokytnice nad Rokytnou Právní forma:

MĚSTYS ROKYTNICE NAD ROKYTNOU. Rokytnice nad Rokytnou 67, Rokytnice nad Rokytnou Právní forma: PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Svoz bioodpadu Rokytnice

Více

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/244/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY dle Pravidel pro výběr dodavatelů Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost na zakázku Linka pro kalení skla Zadavatel BEPOF,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jitka Pechová / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: jitka.pechova@koprivnice.cz E-ZAK DATUM: Oznámení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE dle ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Posuzování

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Výkon technického dozoru investora (TDI) v rámci přípravy a realizace akce MěÚ částečná rekonstrukce objektu 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup multifunkčního

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MěÚ-R/1859/2019/OISM-Je Sp. zn.: Vyřizuje: Lucie Jendřejková Tel.: 596 543 047 Email: jendrejkova@rychvald.cz Datum: 22.5.2019

Více

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

Město Doksy finanční odbor náměstí Republiky čp. 193, Doksy

Město Doksy finanční odbor náměstí Republiky čp. 193, Doksy Město Doksy finanční odbor náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/5559/2013 VYŘIZUJE: K. Machytková TELEFON: 487 882 434 E-MAIL: machytkova@doksy.com DATUM: 21. 10.

Více

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ: 2VZ1703/2011 Zastoupený: Ing. Martou Gerychovou, Druh zadávacího řízení: ředitelkou

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015BZG0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43378/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel u doporučených Žádostí o podporu do 2

Více

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE MA LÉ H O R OZS AHU Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační

Více

3. Zadávací dokumentace nebo podmínky přístupu či poskytnutí zadávací dokumentace

3. Zadávací dokumentace nebo podmínky přístupu či poskytnutí zadávací dokumentace 3. Zadávací dokumentace nebo podmínky přístupu či poskytnutí zadávací dokumentace Výzvu včetně příloh si zájemci mohou stáhnout na profilu zadavatele, tj. https://www.kdv.cz/profil.php?ic=13643878. 4.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: OSRM/11020/2016 POČET LISTŮ DOPISU: 6 VYŘIZUJE: Ing. Krejčová TEL:

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, dle 27 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Název zakázky: Tiskové řešení Magistrátu města Přerova Identifikátor zakázky:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č. j.: ZE DNE: NAŠE Č. j.: MMH/13316 /2016 NAŠE Sp. zn.: OSV/13316/2016/Ps POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE:

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Věc: Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na služby pod označením V 000384 Provoz zařízení

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK SPISOVÁ ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/000201/2014 VYŘIZUJE: Radka Šanderová TELEFON: 495 707 301 EMAIL: Radka.Sanderova@mmhk.cz DATUM: 2.1.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KANCELÁŘSKÝ

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace veřejné zakázky na dodávky zadávané jako podlimitní veřejná zakázka ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Systém přivolání pomoci pro středisko SILOE Ostrava Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Ministerstva práce a sociálních

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel v termínu 31. 32. týdne od ukončení příjmu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky práce: Veřejný zadavatel, SŠT, Přerov, Kouřílkova 8, oznamuje provedení výběrového řízení na stavební Podpora rozvoje technických oborů, zejména strojírenství, mechatroniky a optiky

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nájem motorových vozidel. Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Obec Svojetice Zastoupené Mgr. Martinou Vedralovou, starostkou

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ÚZEMNÍ ENERGETICKÁ KONCEPCE PRO MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ A PARDUBICE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ÚZEMNÍ ENERGETICKÁ KONCEPCE PRO MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ A PARDUBICE SPISOVÁ ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: VYŘIZUJE: TELEFON: EMAIL: DATUM: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem ÚZEMNÍ ENERGETICKÁ KONCEPCE PRO MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ A PARDUBICE NA POSTUP ZADAVATELE

Více