DODAVATELÉ AHR ČR NEWSLETTER DODAVATELŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODAVATELÉ AHR ČR NEWSLETTER DODAVATELŮ"

Transkript

1 NEWSLETTER DODAVATELŮ Vitana food service Mělnická Byšice VITANA NOVINKY pro Vaši kuchyni ČERVENEC 2012 Vážení kolegové, dovolujeme si Vám zaslat další vydání našeho přehledu aktuálních nabídek Garantovaných dodavatelů AHR ČR. Pokud byste měli zájem se dozvědět něco více o přiložených nabídkách, zveme Vás srdečně na některou z našich Roadshow, kde značná část z uvedených partnerů s námi vystavuje a navíc můžete získat některé další užitečné informace. Harmonogram Roadshow naleznete na našich webových stránkách a účast na této akci je pro naše členy bezplatná. Věříme, že si z aktuální nabídky vyberete a těšíme se na další společná setkání. S přáním úspěšné sezóny Václav Stárek MAKRO Cash & Carry ČR Jeremiášová 1249/ Praha info@makro.cz Obohaťte Vaší nabídku o produkty, které Vám zaručí spokojené hosty. Vepřová roláda se sušenou švestkou a šunkou prošuto Mléčná rýže broskvová a malinová Marcipánové řezy Wok Med a zázvor Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní Mražená pizza Hawai a Šunková H-Line produkty pro Hotely Značka byla vyvinuta speciálně pro hotely a penziony, které chtějí uspokojit potřeby svých hostů kvalitními produkty. Další přidanou hodnotou je jednotné značení a ucelený vzhled celých produktových řad. H-Line nabízí širokou škálu výrobků: Kosmetické a hygienické produkty pro hotelové koupelny (mýdla, sprchové gely, šampony, ručníky, župany, bačkory) Ložní prádlo a textil k vybavení hotelových pokojů Produkty pro prostírání a profesionální servis v hotelových restauracích Řada H-Line má vysokou kvalitu zpracování a ucelený a moderní design, který podpoří prestiž vašeho hotelu.

2 C.O.T. media s.r.o. Opletalova Praha 1 marketing@cot.cz HOTEL TIME, a.s. U Vodárny 896/ Praha 3-Vinohrady Jan Kubeš, Marketing manager Jan.kubes@hoteltime.cz SPP CZ, a.s. Novodvorská 803/ Praha 4 Zdeněk Měchura zdenek.mechura@spp.sk Ecolab Hygiene s.r.o. Hlinky Brno Ing. Václav Matoušek vaclav.matousek@ecolab.com Předplatné časopisu COT business za speciální cenu pro členy AHR ČR Nejčtenější odborný měsíčník pro experty v cestovním ruchu zpravodajství ze všech oblastí cestovního ruchu komentáře k problematice oboru trendy v tuzemském i světovém turismu detailní analýzy rozhovory s osobnostmi oboru právní a jiné poradenství reportáže z konferencí, veletrhů a dalších akcí Předplaťte si COT business na rok za speciální cenu pro členy AHR ČR 808 Kč a dostanete: zdarma 1 číslo časopisu (11 čísel za cenu 10) zdarma přístup na odborný web a do archivu časopisu zdarma aktuální zpravodajství z oblasti cestovního ruchu na váš (každých 14 dní) zdarma doručování COT business do schránky Letní nabídka na hotelový systém a systém pro Wellness s 15% slevou! Nabídka platí do ! Nabízíme komplexní systémové řešení pro hotelový provoz HotelTime on-line hotelový rezervační a recepční systém pro Hotely, Pensiony a jiná Ubytovacích zařízení Vento WellnessTime Nové přípravky pro ruční mytí nádobí a ploch Pur Professional on-line pokladní a skladový systém pro Hotelové bary a Restaurace on-line rezervační systém pro Wellness, Spa a Sportovní zařízení Kubík AHR exkluzivní nabídka pro členy AHR ČR Levný zemní plyn pouze pro členy AHR ČR jedna cena nejlepší garantovaná cena do konce roku 2013 žádná měsíční platba žádné obavy při zdražování plynu na světových trzích žádná odběrovou povinnost a žádné aktivační poplatky Koncentrovaný prostředek pro ruční mytí nádobí i veškerých omyvatelných ploch. Univerzální použití, vynikající odmašťující schopnost, nízké dávkování. Assert Lemon Vysoce kvalitní prostředek pro ruční mytí nádobí a ploch se svěží citrónovou vůní. Vynikající výsledky mytí při nízkých provozních nákladech. Šetrný vůči pokožce rukou.

3 VECTOR INTERNATIONAL spol. s r. o. Čsl. armády Hostivice vector@minibar.cz KRONEN Praha, spol. s r.o. Lysinská 1863/ Praha 4 ing. F. Kainc obchod@kronen.cz Winterhalter Gastronom s.r.o. Modletice 103, Říčany Šimunič Luboš marketing@winterhalter.cz GALTOP s.r.o. Nad Obcí 748/2, Ostrava Ing. Věroslav Ryška galtop@galtop.cz Nové řady hotelových sejfů od firmy SafePlace Při předložení tohoto kupónu u objednávky, získáte na sejfy SafePlace slevu 10 % Nové sejfy SafePlace spojují pokročilou technologii s elegantním designem. Varianty Extreme, Solid a Tiara II byly vypracovány podle současných požadavků hoteliérů. Široká škála velikostí uspokojí každého klienta a zaručuje umístění i 17" notebooku. Inovace, kterou očekáváte od renomované značky, kterým důvěřujete: velká LED displej s vizuální zpětnou vazbou pro bezpečný provoz podsvícená tlačítka indikace vybitých baterií režim spánku po zadání pěti chybných kódů IR komunikace se servisní jednotkou ULTIMAX audit posledních 500 záznamů volitelné funkce: zásuvka pro dobíjení notebooku, vnitřní osvětlení, vnější síťový adapter Další informace: Získejte více za své peníze konvektomaty ALBA ACM PLUS za cenu předchozí řady ACM INOVOVACE VÝKON SPOLEHLIVOST ACM Plus nyní nové funkce: Pětistupňové měření a regulace vlhkosti ve varném prostoru Programování 50 programů o 10 krocích 5 rychlostí ventilátoru Poloautomatické mycí programy USB rozhraní, možnost programování, aktualizace softwaru a práce s daty pro HACCP Díky optimalizovanému varnému prostoru a novému ventilátoru o 30 % vyšší kapacita a výtěžnost Další informace a ceny Vám rádi sdělí naši obchodní zástupci. Zpětný odkup stávající myčky při nákupu myčky Winterhalter Další akce: Zvýhodněná cena za sadu mycích prostředků Winterhalter. Zvýhodněná cena za balíček kuchyňské hygieny Winterhalter vč. hygienického plánu. Bližší informace Vám sdělí naši obchodní zástupci. Akce platí do odvolání. Ochráníme Vaše matrace před znečištěním Textil pro hotely Ochráníme Vaše matrace vzdušnými a při tom nepropustnými chrániči na bázi polyuretanu za nejnižší ceny na trhu. Nabízíme komplexní sortiment hotelového a restauračníko textilu pro Vaše hotely, penziony, ubytovny, restaurace.

4 KAF Facility, s.r.o. Tovačovského Mladá Boleslav Otakar Kvapil jednatel a výkonný ředitel info@kaf-facility.cz GUMOTEX, akciová společnost Mládežnická 3A, č.p Silvie Helešicová silvie.helesicova@gumotex.cz CHRIŠTOF, spol. s r.o. Sportovní 39/ Vyškov info@christof.cz NEKTAR NATURA s.r.o. Ledařská 8, Praha 4 Jan Engel info@nektarnatura.cz Facility Management komplexní služby pro hotely Rozhýbeme věci správným směrem Co nejčastěji trápí hotelový management? Jak zapůsobit, aby se hosté do hotelu rádi opakovaně vraceli? Jak sladit vývoj provozních nákladů s jejich obsazeností v průběhu roku? Jak docílit kvalitního profesionálního personálu? Jak zajistit hygienu a čistotu ve všech prostorách hotelu, včetně kuchyně? Sladění vývoje provozních nákladů s jejich obsazeností v průběhu roku je starostí většiny hoteliérů. Obsazenost ovlivňuje spousta vnějších faktorů jako je sezónnost, počasí atd. V obdobích nevytížených kapacit hotelu potom celkové náklady hotelu na jednoho ubytovaného hosta neúměrně rostou. Naopak, pokud je hotel vytížen na 100 %, je někdy těžké sehnat v krátké době dostatečné množství personálu a odráží se to tak na kvalitě poskytovaných služeb. Trápí Vás stejné problémy? Pomůžeme Vám. Kvalitní a pohodlné matrace pro Vaše hosty Nakupujte u firmy GUMOTEX Zajistěte Vašim hostům kvalitní a příjemný spánek. Odpočatý a do růžova vyspaný zákazník se bude ráno při placení účtu na Vaší recepci usmívat. Nechte se oslovit nabídkou matrací a příslušenství určeného speciálně pro hotely, penziony, lázně a nemocnice. V našich výrobcích se snoubí dlouholetá tradice se zkušeností v oblasti vlastního vývoje a výroby s použitím nejnovějších materiálů a technologií. My nekopírujeme, my vymýšlíme a vyvíjíme. Proto dokážeme vyhovět i speciálním požadavkům hotelů, penzionů a jiných ubytovacích zařízení. Komplexní servis a pronájem hotelového prádla Efektivně zvýšíme chod vašeho zařízení Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti pronájmu hotelového prádla nabízíme ekonomicky hospodárnou službu napříč celou ČR provozy ve Vyškově, Brně a ve Štětí. Zákazníkům nabízíme několik variant ložního a froté prádla, stolní program. Služba zahrnuje veškeré činnosti spojené s péčí o prádlo praní, žehlení, skládání, opravy, doprava a obnova prádla. Kontaktujte nás a my Vám připravíme individuální nezávaznou nabídku s možností snížení provozních nákladů z hlediska prádla ve vašem zařízení. Objevte POSTMIX přírodních nápojů zaručující kvalitu, hygienu a osvěžující chuť pro vaše hosty Kompletní nápojový servis poradenství ohledně nejvýhodnějšího a nejmodernějšího typu stáčecího systému ZDARMA dodávka a montáž přístrojů ZDARMA dodávky koncentrátů nápojů dle konkrétní potřeby ZDARMA údržbu a preventivní servis při každé dodávce nápojů ZDARMA intervenční servis ZDARMA splnění hygienických norem HACCP

5 HORES PLUS s.r.o. Na Celné 2, Praha info@horesplus.cz T&M CREATIVE, s. r. o. Nový Zlíchov 3172/ Praha 5 Miroslava Helmichová info@tmcreative.cz Gubi computer systems s.r.o. Na Strži 1702/ Praha 4 Jiří Bittner obchodní ředitel info@gubi.cz Nestlé Česko s.r.o. Mezi Vodami 2035/ Praha 4-Modřany info@nestle.cz Propojení HORES FASTBOOKING Hotelový software HORES nabízí exkluzivně propojení s rezervačním systémem FASTBOOKING Hotelový software HORES nyní nabízí propojení s rezervačním systém FASTBOOKING. Všechny rezervace z těchto systémů automaticky přichází přímo do HORESu. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Marketing a produkce v hotelnictví a gastronomii reklamní marketingově-poradenská agentura specializovaná na ho.re.ca segment odborné vydavatelství časopis profesionální gastronomie GASTRO REPORT MINUTKA, speciál věnovaný kavárenství a cukrárenství CAFÉ&PATISSERIE, profesní katalog HOTREQ ROČENKA DODAVATELŮ PRO HOTELNICTVÍ, LÁZEŇSTVÍ, GASTRONOMII A VEŘEJNÉ STRAVOVÁNÍ pořadatel festivalu profesionální gastronomie GASTRO TOUR organizace, marketing a produkce akcí v oboru hotelnictví a gastronomie GubiSPA pro aktivní styl řízení Spolehlivé řešení pro Hotel, SPA&Wellness GubiSPA hotel Systém pro řízení a kontrolu ubytovacího úseku hotelů a lázní. Modul Hotel poskytuje rezervaci pokojů jednotlivcům i skupinám (rezervační modul, internetová rezervace) s vazbou na osobní účet, práci s neomezeným počtem pokladen, fakturační modul, funkce pro housekeeping, napojení na systémy PayTV, telefony, zámkové a ekonomické systémy. GubiSPA wellness Systém pro řízení a kontrolu wellness a rehabilitačních úseků lázeňských a wellness hotelů. Modul Wellness zajišťuje rezervaci rehabilitačních kapacit a služeb s vazbou na osobní účet, tvorbu a časování balíčků procedur, respektování specifik při časování (návaznosti procedur, kontraindikace), přehledy vytíženosti provozu Komplexní profesionální nápojové řešení přímo na míru vašemu podnikání Nejen pro hotely a restaurace NESCAFÉ Milano je ucelený prémiový koncept nápojového řešení pro restaurace a kavárny. Hlavním parametrem je jednoduchost obsluhy, rychlost přípravy a stálá kvalita výsledného šálku kávy. Řešení NESCAFÉ Alegria přináší nový rozměr kávovarů pro hotely, restaurace, kanceláře i další provozy. Na český trh přichází ve třech variantách se snahou uspokojit různorodé potřeby zákazníků. Moderní design, bezúdržbový provoz, jednoduchost obsluhy či evidence vydaných nápojů patří mezi hlavní výhody celého řešení. Nový kávovar NESCAFÉ Alegria A510 je navržen především pro použití v menších kancelářích a na malých pracovištích. Díky štíhlému a elegantnímu designu přístroje lze kávovar umístit kamkoliv budete potřebovat. Do konferenční místnosti, recepce či kuchyňky.

6 Šafra & partneři s.r.o., advokátní kancelář NÁZEV PROVOZOVNY BENEFIT pro členy 1. MEFISTO SOFTWARE a.s. 30% sleva na pořízení licence na software 2. T&M Creative s.r.o. 15% sleva na komerční prezentaci v tiskovinách 3. FAGOR GASTRO Cz s.r.o. 4. PAPILLONS a.s. 5% sleva 20% sleva z katalogové ceny zboží značky Fagor nebo 5% sleva z katalogové ceny a 5 let záruky 5. VITANA a.s. 10% sleva na realizovanou objednávku 6. Ecolab Hygiene s.r.o. 10% sleva na produkty 7. ASW Systems a.s. 15% sleva na pokladní a informační systém Septim 8. hoteltime, a.s. 15% sleva na systém hoteltime a WellnessTime 9. UniConsulting s.r.o. 10% sleva na veškeré služby 10. Lukáš Pelech Atelier 20% sleva na hotelové fotografie (min. 10 fotografií) Revoluční 8/ Praha 1 Mgr. Martin Holub advokát martin.holub@safra-advokati.cz BENEFITY DODAVATELŮ pro členy AHR ČR 2012 Winterhalter Gastronom s.r.o. IMMOINVEST Group corporate trading s.r.o. Litigace, insolvence, zastupování v rozhodčím řízení Umíme Vás chránit Poskytujeme ochranu Vašim hmotným i procesním právům. SOUDNÍ SPORY zaměřujeme se zastupován klientů v soudních sporech před soudy všech stupňů a také v rozhodčím řízení. INSOLVENCE přihlašujeme pohledávky za dlužníky, účastníme se úkonů v rámci insolvenčního řízení za klienty, připravujeme návrhy na zahájení insolvenčního řízení a vyjádření ve věci samé včetně daňového a účetního aspektu. TRESTNÍ ŘÍZENÍ přihlašujeme a zastupujeme poškození v rámci trestního řízení. UMÍME VÁS CHRÁNIT. bezplatná konzulatace k jejich současnému stavu mytí, optimální plánování nového projektu mycí kuchyně, včetně kalkulace a možnosti úspor při mytí. Možnost zapůjčení mycího stroje na zkoušku a sleva 15 % na mycí stroje a příslušenství. Zpětný odkup stávajícího stroje. Sleva 15 % na mycí prostředky při objednávce službou hygiene express % slevy ze základní ceny podle obchodního případu + navíc zdarma vypracování znaleckého posudku od soudního znalce společnosti pro platbu daně z převodu nemovitosti 13. MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o. každý člen obdrží Stříbrnou Makro kartu partnera s výhodami 14. GALTOP s.r.o. 5% sleva ze základních cen, při nákupu nad Kč bez DPH sleva dalších 5%, při nákupu nad Kč individuální ceny. 15. GUMOTEX a.s. 5% sleva z velkoobchodních cen 16. NECTAR NATURA s.r.o. až 20% slevy ze základní ceny při podpisu smlouvy

FÓRUM. partneři. Vše co potřebujete v jedné dodávce do 24 hodin!

FÓRUM. partneři. Vše co potřebujete v jedné dodávce do 24 hodin! ŘÍJEN 2013 partneři FÓRUM NP ER WASVLO ED T TAEJ RA A I ACCEE HHOOTTEELLŮŮ A A R RE ES T A AU R A C Í Č Z S SOOCCI A ČR R Vážené kolegyně, vážení kolegové, přinášíme Vám říjnový Newsletter s aktuální inzercí

Více

FÓRUM. partneři. Vše co potřebujete v jedné dodávce do 24 hodin! NOVĚ! Elektronický jídelní lístek pro ipad HORES SE SLEVOU 30 % PRO ČLENY AHR ČR

FÓRUM. partneři. Vše co potřebujete v jedné dodávce do 24 hodin! NOVĚ! Elektronický jídelní lístek pro ipad HORES SE SLEVOU 30 % PRO ČLENY AHR ČR ČERVENEC 2013 partneři FÓRUM NP ER WASVLO ED T TAEJ RA A I ACCEE HHOOTTEELLŮŮ A A R RE ES T A AU R A C Í Č Z S SOOCCI A ČR R Vážené kolegyně, vážení kolegové, přinášíme Vám aktuální inzerci garantovaných

Více

DODAVATELÉ AHR ČR NEWSLETTER DODAVATELŮ DUBEN 2012. Staropramen COOL Grep. Inspirace chutí pro českou kuchyni. H-Line produkty pro Hotely

DODAVATELÉ AHR ČR NEWSLETTER DODAVATELŮ DUBEN 2012. Staropramen COOL Grep. Inspirace chutí pro českou kuchyni. H-Line produkty pro Hotely NEWSLETTER DODAVATELŮ Vitana food service Mělnická 133 277 32 Byšice +420 315 645 282 food.service@vitana.cz www.vitanafs.cz Zažeň žízeň grepem DUBEN 2012 Vážení kolegové, dovolujeme si Vám zaslat další

Více

partneři Den Gastronomie a pohostinství S pozdravem Klára Zachariášová Generální sekretář AHR ČR 6. května 2014 Grandhotel PUPP, Karlovy Vary

partneři Den Gastronomie a pohostinství S pozdravem Klára Zachariášová Generální sekretář AHR ČR 6. května 2014 Grandhotel PUPP, Karlovy Vary partneři N E W S L E T T E R A s o c i a c e h o tel ů a resta u ra c í Č R d u b en 2 0 1 4 Editorial Vážené kolegyně, vážení kolegové, přinášíme Vám další letošní vydání Newsletteru, kde inzerují členské

Více

PARTNEŘI. Vážené kolegyně, vážení kolegové, www.bidvest.cz. Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5

PARTNEŘI. Vážené kolegyně, vážení kolegové, www.bidvest.cz. Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 PARTNEŘI N E W S L E T T E R A S O C I A C E H O T E L Ů A R E S TA U R A C Í Č R ČERVENEC 2014 Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 Vážené kolegyně, vážení kolegové, tel.: 251 027

Více

partneři Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5

partneři Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 partneři N E W S L E T T E R A s o c i a c e h o tel ů a resta u ra c í Č R leden 2014 Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 Vážené kolegyně, vážení kolegové, tel.: 251 027 251 tel.:

Více

Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu. Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR

Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu. Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR KDO JSME? Asociace hotelů a restaurací České republiky profesní svaz

Více

NEWSLETTER KVĚTEN 2018 PARTNEŘI. PREZENTACE dodavatelů AHR ČR. BENEFITY dodavatelů pro rok STAŇTE SE garantovaným dodavatelem

NEWSLETTER KVĚTEN 2018 PARTNEŘI. PREZENTACE dodavatelů AHR ČR. BENEFITY dodavatelů pro rok STAŇTE SE garantovaným dodavatelem NEWSLETTER KVĚTEN 2018 PARTNEŘI NEWSLETTER EDITORIAL Vážené kolegyně, vážení kolegové, dostává se Vám do rukou první letošní Newsletter partnerů AHR ČR. Naleznete zde jak potřebné kontakty, tak i členské

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Starý Hrozenkov 14. 10. 2009 1. Pozice Centrály cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu

Více

partneři Registrace: 20. 21. 11. 2014 NH HOTEL PRAGUE Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5

partneři Registrace: 20. 21. 11. 2014 NH HOTEL PRAGUE Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 partneři N E W S L E T T E R A s o c i a c e h o tel ů a resta u ra c í Č R ŘÍJEN 2014 Editorial Pivovary Staropramen s.r.o. Nádražní 84, Praha 5 Vážené kolegyně, vážení kolegové, přinášíme Vám říjnový

Více

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král Media informace 2016 magazín profesionální gastronomie gastro & report oficiální Časopis minutka asociace KUCHaŘŮ a CUKráŘŮ Čr Trendy na talíři gastro Hradec Vitana Cup 2015 Květiny v restauraci 1/2015

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Profesionální systém v zákulisí Víme, co potřebujete Splníme požadavky Vašich zákazníků Vaši hosté dnes kladou stále vyšší nároky na rozsah a celkovou

Více

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období.

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. NESCAFÉ Alegria kávovar A510 malý ale šikovný Pět skvělých kávových nápojů od intenzivního

Více

media akce konference reklama + + MEDIA KIT

media akce konference reklama + + MEDIA KIT MEDIA KIT kompetence Economia největšívydavatel ekonomického (Hospodářskénoviny, Ekonom) a odborného tisku v ČR (celkem 19 titulů); leader na mediálním trhu v segmentech marketing, management, logistika,

Více

INFORMATIKA pro LÁZEŇSTVÍ. Ing. Petr Janík

INFORMATIKA pro LÁZEŇSTVÍ. Ing. Petr Janík ULGAT/L0015 přednáška č.2 1 1 janik@vosahs.cz konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) 26. března 2009 Obsah přednášky 1 2 Schéma Objekty

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

Pro aktivní styl řízení INFORMAČNÍ MATERIÁL. OpenHotel. Komplexní řešení pro: Lázně, Hotely a Wellness. Gubi computer systems s.r.o.

Pro aktivní styl řízení INFORMAČNÍ MATERIÁL. OpenHotel. Komplexní řešení pro: Lázně, Hotely a Wellness. Gubi computer systems s.r.o. Pro aktivní styl řízení INFORMAČNÍ MATERIÁL OpenHotel Komplexní řešení pro: Lázně, Hotely a Wellness Gubi computer systems s.r.o. www.gubi.cz Základní popis - OpenHotel Komplexní řešení pro Lázně, Hotely

Více

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Společnost DOTYKAČKA s.r.o. je našim obchodním a servisním partnerem pro mobilní řešení Elektronické evidence tržeb Naše

Více

NEWSLETTER DODAVATELŮ

NEWSLETTER DODAVATELŮ NEWSLETTER DODAVATELŮ prosinec 2011 Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolujeme si vám zaslat již třetí vydání speciální nabídky našich garantovaných dodavatelů. Všichni naši partneři, kteří se na této

Více

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie 65-41-L/01 Gastronomie 1. Praktická zkouška Prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických dovedností a schopností

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

KASA FIK ORANGE KLASIK

KASA FIK ORANGE KLASIK KASA FIK ORANGE KLASIK Originálně jednoduchý systém pro EET VÝHODY SYSTÉMU Jednoduché ovládání s minimálním zaškolením Prodej pomocí číselné klávesnice jako na kalkukačce - není nutné evidovat položky

Více

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost NABÍDKA na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost Základní škola Slovan, Kroměříž, příspěvková organizace Zeyerova 3354/2, 767

Více

TÉMATA PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok OBOR: HOTELNICTVÍ PŘEDMĚT: MATURITNÍ PRÁCE A JEJÍ OBHAJOBA. Témata ve školním roce 2016/2017

TÉMATA PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok OBOR: HOTELNICTVÍ PŘEDMĚT: MATURITNÍ PRÁCE A JEJÍ OBHAJOBA. Témata ve školním roce 2016/2017 TÉMATA PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY PŘEDMĚT: MATURITNÍ PRÁCE A JEJÍ OBHAJOBA Témata ve školním roce 2016/2017 Otec vlasti Karel IV. 700: výročí narození Rio de Janeiro 2016 ohlédnutí za letními olympijskými

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim.

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim. Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu protel hotelsoftware GmbH 2015 www.protel.net www.septim.cz protel Air Bez limitů. Benefity jen začít! Hotelový management

Více

Rezervační systém cestovního ruhu Jižní Moravy

Rezervační systém cestovního ruhu Jižní Moravy Rezervační systém cestovního ruhu Záměr zadavatele: Zavedení rezervačního systému pro služby cestovního ruchu v rámci portálů www.jiznimorava.info a www.jizni-morava.cz Cíl projektu: Zavést rezervační

Více

Celářada vlastností vykazuje vysokou míru důležitosti, což poukazuje na náročnost zákazníků ubytovacích zařízení.

Celářada vlastností vykazuje vysokou míru důležitosti, což poukazuje na náročnost zákazníků ubytovacích zařízení. POHLED OČIMA ČESKÝCH ZÁKAZNÍKŮ aneb Co opravdu chtějí naši zákazníci? 1 Průzkum potřeb zákazníků pro sektor HOTELNICTVÍ a GASTRONOMIE Průzkum potřeb zákazníků pro sektor HOTELNICTVÍ 2 Vlastnosti ubytovacího

Více

partneři Benefity dodavatelů Editorial pro rok 2015 Staňte se Garantovaným dodavatelem Prezentace dodavatelů

partneři Benefity dodavatelů Editorial pro rok 2015 Staňte se Garantovaným dodavatelem Prezentace dodavatelů Newsletter Asociace hotelů a restaurací ČR Duben 2015 partneři Editorial Benefity dodavatelů pro rok 2015 Prezentace dodavatelů Staňte se Garantovaným dodavatelem Vážené kolegyně, vážení kolegové, v dubnovém

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

partneři Benefity dodavatelů Editorial pro rok 2015 Staňte se Garantovaným dodavatelem Prezentace dodavatelů

partneři Benefity dodavatelů Editorial pro rok 2015 Staňte se Garantovaným dodavatelem Prezentace dodavatelů Newsletter Asociace hotelů a restaurací ČR leden 2015 partneři Editorial Benefity dodavatelů pro rok 2015 Prezentace dodavatelů Staňte se Garantovaným dodavatelem Vážené kolegyně, vážení kolegové, již

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY BEST OF EVENTS INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BUSINESS COMMUNICATIONS LIVE MARKETING EVENT SERVICES

Více

Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec náměstí Svobody 318

Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec náměstí Svobody 318 Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec náměstí Svobody 318 Obor: 64 41 L / 51 Podnikání Třída: PO2A Období: jaro 2013 Profilová část ústní maturitní zkoušky 1. Povinná zkouška Ekonomické

Více

HOTEL TIME, a.s. Reporting v systému HotelTime

HOTEL TIME, a.s. Reporting v systému HotelTime HOTEL TIME, a.s. Reporting v systému HotelTime OBSAH 1. Standardní provozní reporting... 3 1.1. Analýza obsazenosti... 3 1.2. Výkony hotelu dle středisek... 4 1.3. Denní uzávěrka... 5 1.4. Partneři dle

Více

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 mezi: Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném IČO:, DIČ: CZ zastoupená: jednatelem Kontaktní

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013 NOVASOL GROUP NOVASOL Informace pro nové majitele 27. Května 2013 30.000 rekreačních objektů ve 26 evropských zemích Vážený majiteli rekreačního domu, chaty, chalupy nebo apartmánu, firma NOVASOL patří

Více

TÉMATA POVINNÉ PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok 2015-2016 OBOR: OBCHODNÍ AKADEMIE PŘEDMĚT: EKONOMIKA

TÉMATA POVINNÉ PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok 2015-2016 OBOR: OBCHODNÍ AKADEMIE PŘEDMĚT: EKONOMIKA PŘEDMĚT: EKONOMIKA Základní ekonomické pojmy, ekonomické systémy společnosti, zákony trhu Podnikání jednotlivce, živnostenský zákon Obchodní korporace osobní společnosti Oběžný majetek Náklady, výnosy,

Více

V případě dodávky informačního systému včetně příslušného hardware ručí dodavatel za kompletní dodávku.

V případě dodávky informačního systému včetně příslušného hardware ručí dodavatel za kompletní dodávku. Z technologického hlediska je Mefisto GRAND 3.4 informačním systémem nové generace s prvky třívrstvé architektury, která umožňuje optimální zpracovávání velkého množství dat. Tato vlastnost je umocněna

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU OBCHODNÍMU MODELU. UMOŽŇUJE VÝVOJ NOVÝCH FUNKCÍ, ÚPRAVU STÁVAJÍCÍCH MODULŮ, PŘÍPADNĚ NÁVRH A VÝVOJ MODULU NOVÉHO.

Více

TÉMATA POVINNÉ PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok OBOR: OBCHODNÍ AKADEMIE PŘEDMĚT: Praktická zkouška z odborných předmětů

TÉMATA POVINNÉ PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY. Školní rok OBOR: OBCHODNÍ AKADEMIE PŘEDMĚT: Praktická zkouška z odborných předmětů TÉMATA POVINNÉ PROFILOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY OBOR: OBCHODNÍ AKADEMIE PŘEDMĚT: Praktická zkouška z odborných předmětů Ekonomika Zásobovací propočty Personální propočty Dlouhodobý majetek Propočty kapacity

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Segmenty zákazníků Status 2012

Segmenty zákazníků Status 2012 Marketing v praxi Kdo je váš zákazník? Zamyslete se nad tím, kdo je váš zákazník? Jaké chcete mít zákazníky? Kterou skupinu zákazníků můžete lehce a s rozumnými náklady získat? Jakým způsobem můžete konkrétní

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Kč/ks. super cena! Kč/ks. Miska Empilable 10 cm 109851. Kč/ks. 12 cm. Kč/ks. Podnos 45,7 x 35,6. červený hnědý modrý šedý. jednotná cena 59,00.

Kč/ks. super cena! Kč/ks. Miska Empilable 10 cm 109851. Kč/ks. 12 cm. Kč/ks. Podnos 45,7 x 35,6. červený hnědý modrý šedý. jednotná cena 59,00. PRO ŠKOLY A ŠKOLKY Vy se staráte o naše děti, my se staráme o Vás... pro školy a školky do 3.0. SLEVY AŽ 25 % PORCELÁN Miska na polévku 460ml, Gastro 4 29,90 PŘÍBORY Chromová ocel 8/0, síla materiálu,8

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin Efektivita nákladů Současné hektické prostředí stravovacích zařízení a prodejen potravin čelí stále rostoucí

Více

suz.vse.cz ISKAM Představení ubytovacího systému používaného na kolejích SÚZ VŠE

suz.vse.cz ISKAM Představení ubytovacího systému používaného na kolejích SÚZ VŠE ISKAM Představení ubytovacího systému používaného na kolejích SÚZ VŠE AGENDA O ISKAMu, uživatelé ISKAM Hotové funkcionality Webové rozhraní (iskam-web.vse.cz) Různé platební možnosti (hotovost, inkaso,

Více

Olympik Holding, a. s.

Olympik Holding, a. s. Výroční zpráva společnosti Olympik Holding, a. s. za rok 2007 Obsah: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku Zpráva auditora Rozvaha k 31.12.2007 Výkaz zisku

Více

CONCIERGE Unique Concept

CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE UNIQUE CONCEPT Virtuální svět budoucnosti vypráví o životě bez starostí. CONCIERGE Unique Concept nabízí takový svět již nyní. Svět, ve kterém je na dosah vše, co si

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat dobrovolné

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

HOTELOVÝ TEXTIL. Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu

HOTELOVÝ TEXTIL. Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu HOTELOVÝ TEXTIL Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu O firmě P olska Grupa Tekstylna Sp. z o.o. je společnost, která vznikla z lásky k textilu. Naším

Více

Obsah informačního systému cestovního ruchu Jihočeského kraje (ISCR) v 1. fázi vzniká sjednocením stávajících internetových informačních zdrojů

Obsah informačního systému cestovního ruchu Jihočeského kraje (ISCR) v 1. fázi vzniká sjednocením stávajících internetových informačních zdrojů Obsah informačního systému cestovního ruchu Jihočeského kraje (ISCR) v 1. fázi vzniká sjednocením stávajících internetových informačních zdrojů Realizujeme úzkou a vzájemně výhodnou spolupráci s vybranými

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

do firem i pro operátory

do firem i pro operátory Nabídka e automatů do firem i pro operátory MIXA VENDING s.r.o. Jugoslávská 23, Nový Jičín Telefon: 556 710 040 Mobil: 605 267 779 www.mixa.cz KOMPLETNÍ NÁPOJOVÉ ŘEŠENÍ AZKOYEN ZEN krásný moderní automat

Více

Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň

Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň 1. Činnost společnosti LUKR CZ a.s. 1.1 Předmětem podnikání společnosti LUKR CZ a.s., se sídlem Pallova 44/12,

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13 1. Síťování, destinační management Rozvoj kompetencí a podpora spolupráce (síťování) aktérů cestovního ruchu z veřejného, soukromého i neziskového sektoru v TO Opavské Slezsko. Organizace školení, seminářů

Více

Olympik Holding, a. s.

Olympik Holding, a. s. Výroční zpráva společnosti Olympik Holding, a. s. za rok 2005 Obsah: Výsledky a vývoj společnosti Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku Zpráva auditora Účetní

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

Specializace Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč. CZ-ISCO Mzdová sféra Platová sféra

Specializace Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč. CZ-ISCO Mzdová sféra Platová sféra Recepční Recepční zajišťuje ubytování a doplňkové služby v ubytovacím zařízení. Odborný směr: Pohostinství, cestovní ruch, wellness Odborný podsměr: ubytování a hotelový provoz Kvalifikační úroveň: Střední

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2018 Platné ceny od 1. 3. 2018. Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21 % DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA Seminární sál

Více

VÝUKA HOTELOVÉHO SOFTWARU MICROS FIDELIO NA VŠH

VÝUKA HOTELOVÉHO SOFTWARU MICROS FIDELIO NA VŠH VÝUKA HOTELOVÉHO SOFTWARU MICROS FIDELIO NA VŠH Martina SOCHŮRKOVÁ Resumé: Příspěvek pojednává o významu informačních a komunikačních technologií pro oblast hotelnictví. Představuje pojmy jako Property

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill.

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill. Ročenka Travel & Event Manager s HANDBOOK je určena všem manažerům, kteří mají na starosti marketing, získávání nových zákazníků a s tím spojené organizování firemních akcí a večírků, konferencí a kongresů.

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN VITALE S jednoduché ovládání skvělé řešení jak pro kanceláře, hotelové snídaně, malé provozy (stánky, pekárny...)

Více

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Vzácnou knihu z roku 1935, Zlín město životní aktivity, má ve své knihovně Jan Beránek ze Zlína. Na jednom ze snímků je i autobusové nádraží,

Více

Hodnoticí standard. Ubytování v soukromí (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Ubytování v soukromí (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Ubytování v soukromí (kód: 65-016-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Pomocný pracovník v pohostinství Kvalifikační

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz Dáváme druhou šanci KDO JSME A JAK FUNGUJEME Zaměřujeme se na oddlužení jednotlivců a rodin podle insolvenčního zákona. Společnost, jejíž jediným společníkem je JUDr. Ing. Lucie Gregor, Ph.D. vznikla ve

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY Kärcher Maintain: Zaručí vám maximální provozuschopnost Servisní balíčky Kärcher Maintain spojují špičkovou technickou

Více

- Návštěvnost informačních zdrojů Transformace a rozvoj Oficiálního informačního systému Český Krumlov

-  Návštěvnost informačních zdrojů Transformace a rozvoj Oficiálního informačního systému Český Krumlov www.ckrumlov.cz - www.ckrumlov.info Návštěvnost informačních zdrojů Transformace a rozvoj Oficiálního informačního systému Český Krumlov Návštěvnost OIS Český Krumlov v roce 2004 Meziroční nárůst o 900

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela zdarma. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat

Více

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS Live Shop v 2.5.1 by AZ Computers Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 Vážení, potěšil nás zájem o naše služby a věříme, že Vám bude naše nabídka vyhovovat. Pročtěte si naši nabídku

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

NEWSLETTER SRPEN 2018 PARTNEŘI. PREZENTACE dodavatelů AHR ČR. BENEFITY dodavatelů pro rok STAŇTE SE garantovaným dodavatelem

NEWSLETTER SRPEN 2018 PARTNEŘI. PREZENTACE dodavatelů AHR ČR. BENEFITY dodavatelů pro rok STAŇTE SE garantovaným dodavatelem NEWSLETTER SRPEN 2018 PARTNEŘI NEWSLETTER EDITORIAL Vážené kolegyně, vážení kolegové, léto se nám pomalu, ale jistě blíží ke konci. My ale rozhodně nezahálíme. Připravili jsme pro Vás druhé vydání Newsletteru

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe v překladu znamená Nebeská dokonalost Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí.

Více

Management hotelnictví

Management hotelnictví Specializace Management hotelnictví Studijní program Ekonomika a management Studijní obor Podniková ekonomika a management Specializace je určena zájemcům, kteří chtějí získat: jazykové a komunikační dovednosti,

Více

představujeme vám první newsletter, ve kterém bychom vás rádi seznámili s novinkami v Cafeteria Systems.

představujeme vám první newsletter, ve kterém bychom vás rádi seznámili s novinkami v Cafeteria Systems. PROSINCOVÝ NEWSLETTER 2010 ÚVODEM Vážení klienti, představujeme vám první newsletter, ve kterém bychom vás rádi seznámili s novinkami v Cafeteria Systems. Tento newsletter pro vás budeme připravovat pravidelně,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více