Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor"

Transkript

1 Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: DIČ: CZ v y p i s u j e z a d á n í v souladu se směrnicí města Chrast č. 3/2014 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na stavební práce. Nejedná se o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. 1. Název veřejné zakázky Stavební úpravy (s realizací dvou nových b.j.) stávajícího bytového domu Chrast č.p Předpokládaná hodnota veřejné zakázky a způsob financování Předpokládaná hodnota veřejné zakázky (v Kč bez DPH): Dodávka a montáž ,- Kč Rozpočtová rezerva 10% ,- Kč Celková předpokládaná hodnota VZ (bez DPH): ,- Kč (tato celková předpokládaná hodnota je uvedena bez DPH a je stanovena včetně rozpočtové rezervy ve výši 10 % z předpokládané hodnoty zakázky. Nacenění 10% rezervy rozpočtu je povinné pro všechny uchazeče VZ!) Čerpání 10% rezervy je určeno pouze na nepředpokládané výdaje jako jsou zakryté stavební konstrukce a podobné práce mimo rámec zadávací dokumentace. Fakturace zakázky probíhá na základě skutečně provedených prací po odsouhlasení investorem. 3. Předmět veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky (dále také VZ ) jsou kompletní stavební úpravy s realizací dvou nových bytových jednotek bytového domu č.p. 152 v Chrasti u Chrudimi. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka uvedených materiálů a prací: Bourací práce: podlahy v přízemí, příčky, rozvody technického vybavení, okna, dveře. Stavební úpravy: založení příček, nová podlaha v přízemí, nové příčky, výměna oken a nové vstupní dveře. Výměna střešní krytiny, zateplení půdy, vnitřní rozvody technického zařízení budovy, zateplení obvodových stěn zateplovacím systémem ETICS v tl. 120 mm, omítky, podlahy.

2 Odhlučnění stěn mezi byty bude zajištěno sádrokartonovými izolačními přizdívkami. Střešní krytina bude poplastovaná plechová s parozábranou na plošném podbití krovu. Stropní konstrukce v prostoru půdy bude zateplena tepelnou izolací (vata) v tl. 300 mm, pod podlahou v přízemí bude provedena tepelná izolace v tl. 80 mm z podlahového polystyrénu a protiradonová izolace včetně pojistné v sociálním zázemí. Stropní konstrukce nad I. NP bude rovněž odizolována (kročejová izolace). Okna budou použita s plastovými rámy a izolačním sklem, dveře dřevěné. V 2. NP budou osazeny 2 ks protipožárních dveří a 1 ks protipožárních dveří v I. NP. Byty budou vybaveny systémem autonomní detekce. Nové dva byty budou vytápěny elektrokotli s ústředním topením, umístění elektroměrů bude v skříních stávajících elektrorozvaděčů (elektroměrů). Hromosvod bude stávající s úpravou. Úklidová komora na úklid společných prostor bude v místnosti v přízemí před skladem. Budova bude napojena na stávající přípojku: plynu (bude zachován stávající HUP a plynové přívody do stávajících bytů); vody (za hlavním vodoměrem budou nové byty napojeny přes podružný vodoměr); elektrické energie (ze stávající pojistkové skříně budou nově napojeny dva nové byty); sítě elektronických komunikací (bude zachován přístup do stávajícího účastnického rozvaděče a budou zachovány stávající přívody do stávajících bytů); odpadní vody budou svedeny kanalizací do stávající jímky na odpadní vody (jímka bude po odkrytí opravena a provedena zkouška těsnosti, kanalizace bude opravena). Dojde k navýšení odběru elektrické energie pro dva nové byty (vytápění elektrickou energií), stávající byty budou vytápěny stávajícím způsobem ústředním topením s kotli na zemní plyn. Okolní terén bude upraven. Vstupy do bezbariérových bytů budou zajištěny bezbariérovými přístupy, před vstupními dveřmi bude manipulační plocha 150 x 150 cm s přístupem přes zpevněnou plochu ve sklonu 1: 16. Bezbariérové byty budou vybaveny bezbariérovými prvky a soc. zařízením. Součástí nabídky musí být podepsaný návrh obchodní smlouvy o dílo. Zadavatel si vyhrazuje právo: - měnit, doplnit nebo upřesnit v průběhu zadávacího řízení podmínky, a to písemným sdělením všem přihlášeným dodavatelům, - neuzavřít smlouvu o dílo s žádným z přihlášených dodavatelů - uzavřít smlouvu o dílo pouze na část plnění předmětu veřejné zakázky - dále jednat o náplni smlouvy o dílo s vybraným uchazečem 4. Podklady pro zpracování písemných nabídek Jako podklad pro zpracování nabídky bude sloužit: projektová dokumentace pro stavební povolení zpracovaná Ing. Jan Jirsákem, ČKAIT a Michalem Tereskou, ČKAIT , položkový rozpočet stavebních prací a materiálů prohlídka na místě samém Prohlídka místa stavby pro zájemce o veřejnou zakázku bude uskutečněna na místě samém (bytový dům, č.p. 152, v ulici Tylově v Chrasti) dne od hodin. Zadání bude k dispozici na webových stránkách města a na profilu zadavatele

3 Je-li v zadávací dokumentaci definován určitými parametry nebo názvem nebo kódem konkrétní výrobek (nebo technologie), má se za to, že je tím definován minimální požadovaný standard a v nabídce může být nahrazen výrobkem nebo technologií parametrově srovnatelnou nebo vyšší a lepší. Jednotlivé detaily konstrukčních prvků (např. montáž střešní krytiny, oken, ETICS apod.) budou vycházet a musejí respektovat montážní a konstrukční postupy a požadavky výrobce. Upřesnění soutěžních podmínek poskytnou zájemcům pracovníci hospodářského odboru Města Chrast Martin Šíma, DiS., tel Radek Šár, tel Doba a místo plnění veřejné zakázky Zahájení : Dokončení : po podpisu SOD (předpoklad) (předpoklad předání dokončeného díla) Termín a rozsah plnění veřejné zakázky je podmíněn získáním dotace z Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Termín dokončení díla bude ve smlouvě o dílo upraven dle harmonogramu předloženého uchazečem. Místo plnění : Tylova čp. 152, Chrast bytový dům 6. Kritéria hodnocení nabídek - nabídková pevná cena strukturovaná dle bodu 7 výzvy. Uchazeč ve své nabídce uvede nabídkovou cenu za celý rozsah plnění veřejné zakázky včetně 10% rozpočtové rezervy. Rozhodná výše nabídkové ceny pro hodnocení nabídek je cena celkem v Kč včetně DPH. 7. Způsob zpracování nabídkové ceny - nabídková cena bude uvedena jako cena konečná, maximální a nejvýše přípustná bez DPH, samostatné DPH a včetně DPH platná po celou dobu plnění veřejné zakázky, - cena bude obsahovat ocenění dalších prací a dodávek, které nejsou obsaženy ve výčtu částí akce, v položkovém rozpočtu, ale vyplývají z vymezení plnění veřejné zakázky a dále v ní budou zahrnuty všechny práce a činnosti, nutné k realizaci této akce dle zadávacích podkladů pro zpracování nabídky a podmínek smlouvy o dílo. 8. Způsob zpracování nabídky Nabídka bude řazena v tomto pořadí: - krycí list nabídky (příloha č. 1), - obsah nabídky, - detailní kalkulace ceny a termínová nabídka, v nabídce bude uvedena i finanční rezerva ve výši 10% z nabídkové ceny - analogické reference ( v posledních 3 letech s uvedením referenčního kontaktu na objednatele), - čestné prohlášení (příloha č. 2), - návrh smlouvy o dílo signovaný statutárním zástupcem (příloha č. 3). Před podpisem smlouvy je uchazeč povinen předložit objednateli :

4 - prostou kopii výpisu z obchodního rejstříku či prostou kopii výpisu z jiné obdobné evidence, je-li v ní uchazeč zapsán, ne starší než 90 kalendářních dnů, - prostou kopii dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, - prostou kopii dokladu osvědčujícího odbornou způsobilost dodavatele (autorizace ČKAIT...), nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje. V případě, že tato odpovědná osoba není v pracovněprávním vztahu s dodavatelem, bude před podpisem smlouvy předloženo také závazné prohlášení této osoby o budoucí spolupráci s dodavatelem na předmětné zakázce. Uchazeč o zakázku uvede na zvláštním listě případné nesrovnalosti mezi předanými podklady, možností realizace a jejich oceněním. Po prozkoumání uvedených skutečností mohou být tyto nesrovnalosti zahrnuty do smlouvy o dílo. Nesplní-li uchazeč zadávací podmínky může být ze soutěže vyloučen. 9. Platební podmínky Nabídková pevná cena s DPH i bez DPH bude podložena oceněním všech částí díla. Fakturace bude probíhat na základě zhotovitelem vystavené faktury po podepsání soupisu provedených prací v rozsahu dílčího plnění dle harmonogramu realizace díla dozorem investora. Zadavatel neposkytuje zálohu. Konečná fakturace bude probíhat na základě zhotovitelem vystavené závěrečné faktury po dokončení a protokolárním předání díla bez zjevných vad a nedodělků. Na tuto zakázku se vztahuje režim přenesené daňové povinnosti dle 92a Zákona o DPH. Zhotovitel zakázky je tedy povinen vystavit fakturu v režimu přenesené daňové povinnosti, aby splňovala všechny náležitosti dané zákonem. 10. Soutěžní lhůta, místo a způsob podání nabídek Soutěžní lhůta začíná dnem a končí dnem ve hod. Otevírání obálek s nabídkami proběhne dne ve hodin v zasedací místnosti MěÚ v Chrasti. Lhůta pro podání nabídek končí dnem ve 14,00 hodin. Po tomto termínu a hodině nebudou nabídky přijímány. Nabídky budou doručeny osobně nebo doporučeně poštou v písemné formě v řádně uzavřené obálce s nápisem :!!! Neotvírat - nabídka!!! Veřejná zakázka akce : Stavební úpravy (s realizací dvou nových b.j.) stávajícího bytového domu Chrast č.p do podatelny zadavatele - adresa (Městský úřad Chrast, Náměstí č.p. 1, Chrast). Nabídka bude předložena v 1 originálním výtisku, v českém jazyce, v uzavřené obálce opatřené přelepkami a razítkem uchazeče.

5 Sešití nabídky bude přelepeno přelepkou s razítkem nebo provázkem s pečetí, jednotlivé listy nabídky budou vzestupně očíslovány. 10. Další podmínky zadavatele - uchazeč o zakázku je povinen do své nabídky uvést, že se v plném rozsahu uchazeč o zakázku je povinen do své nabídky uvést formou čestného prohlášení, že se v plném rozsahu seznámil se zadávací dokumentací a s podmínkami výzvy, že si před podáním nabídky vyjasnil veškerá sporná ustanovení nebo technické nejasnosti, a že s podmínkami výzvy souhlasí a respektuje je, - uchazeč může upřesnit závazné podmínky smlouvy o dílo v samostatné příloze jako návrh dalších smluvních podmínek, které musí být v souladu s podmínkami soutěže, - zadavatel si vyhrazuje právo: rozhodnout o přijetí dalších smluvních podmínek a požadovat jejich doplnění nebo změnu po dohodě s vybraným uchazečem, všechny předložené nabídky odmítnout a veřejnou zakázku změnit, částečně omezit, případně zrušit do podpisu smlouvy o dílo nevracet podané nabídky, vyžádat si od uchazečů doplňující informace, nehradit uchazečům žádné náklady, které vynaložili za účast v této soutěži. Výběr nejvhodnější nabídky oznámí zadavatel všem uchazečům prostřednictvím profilu zadavatele do pěti pracovních dnů od rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky. Uveřejněním na profilu zadavatele je informace považována za doručenou. V Chrasti dne Martina Lacmanová starostka města Chrast

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucím HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor. vypisuje výzvu k podání nabídky na akci Ošetření stromů městské zeleně ořezem

Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor. vypisuje výzvu k podání nabídky na akci Ošetření stromů městské zeleně ořezem Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Váš dopis ze dne: - Vaše značka: - Č. j.: HO/00243/2013 Č. spisu: - Vyřizuje: Michal Voráč DiS Tel.: 469 666 100 E-mail: hospodarsky@mestochrast.cz

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou paní Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucím HO panem Martinem Šíšou IČ: 00270

Více

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci:

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci: Z A D Á V A C Í DO K U M E N T A C E ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. ( dále jen zákona ) P O D R O B N É P O D M Í N K Y O T E V Ř E N É H O Ř Í Z E N Í dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění N

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784

Více

Hospodářský odbor. Město Chrast

Hospodářský odbor. Město Chrast Město Chrast v y p i s u j e v souladu se směrnicí města Chrast č. 4/2015 o veřejných zakázkách (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek) poptávkové řízení

Více

Poptávka Vypracování dokumentace akce: Chrast, ohradní zeď zámeckého parku generel oprav.

Poptávka Vypracování dokumentace akce: Chrast, ohradní zeď zámeckého parku generel oprav. Poptávka Vypracování dokumentace akce: Chrast, ohradní zeď zámeckého parku generel oprav. v souladu se směrnicí města Chrast č. 4/2015 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Nejedná se o zadávací

Více

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 3/2019, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka)

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích (výběrové řízení mimo režim

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,zateplení obecní knihovny Městys Zlonice č.p. 545 podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Zadání veřejné ejné zakázky ve smyslu zákona č.. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ní pozdějších předpisů (dále jen zákon) jako zakázka

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013038 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Stavební úpravy objektu č.p. 47 Velká Krajská, Litoměřice

Stavební úpravy objektu č.p. 47 Velká Krajská, Litoměřice Zadavatel Město Litoměřice Zastoupený Mgr. Ladislav Chlupáč starosta Mírové náměstí 15/7 41201 Litoměřice IČ: 00263958 DIČ: CZ00263958 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

pro veřejnou zakázku na stavební práce

pro veřejnou zakázku na stavební práce TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADANÉ V SOULADU S 27 zák č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) pro veřejnou zakázku na stavební

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Zadání veřejné zakázky ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) jako zakázka malého

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce:

Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V 1. Zadavatel: Město Sokolov Rokycanova 1929 356 01 Sokolov Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací zš Klášterní - úpravy interiérů, 2. a 3. etapa Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání

Více

Základní škola Sokolov, Rokycanova 258 - přístavba sociálního zařízení tělocvičny

Základní škola Sokolov, Rokycanova 258 - přístavba sociálního zařízení tělocvičny Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Základní škola Sokolov, Rokycanova 258 -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA VÝZVA zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku Výměna oken Dům zdraví, 28.října č.p.415, Nové Město nad Metují, kterou vyhlašuje město Nové Město nad Metují v souladu s ustanovením 6 a v návaznosti

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU (Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č.137/2006sb.) ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P.442,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

vyhlašuje výzvu k podání nabídek

vyhlašuje výzvu k podání nabídek MĚSTO SPÁLENÉ POŘÍČÍ Náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí, IČO: 00257249; DIČ: CZ00257249 tel./fax 371 594 654 tel. 371 594 636, 371 594 640 č.j. 42/2011 /MěÚSP ZADAVATEL vyhlašuje výzvu k podání

Více

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Svitavy Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Svitavy Zastoupený: Ing. Miroslavem Kučerou, ředitelem Pozemkového úřadu IČ: 00020478 Úprava

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Střední škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Volyně, Lidická 135 zadává Vás v souladu s ustanovením 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/007136/2019/MAJ/Bla Ing. Blahout 383 700 325 13.2.2019 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/027490/2015/MAJ/lach Houska 383 700 320 3. června 2015 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka ) Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou přiměřeně dle směrnice Městského úřadu Chrudim SM018, o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Název veřejné zakázky:

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Sociální zařízení a výdejna obědů na Střední průmyslové škole Hranice, pracoviště Teplická Střední průmyslová škola Hranice se sídlem:

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf. Název zakázky:

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf. Název zakázky: Město Varnsdorf nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce k podání nabídky na plnění veřejné zakázky zadávané dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf Název

Více

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel Tišnov dne 30. 4. 2018 Věc: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A ODPADŮ Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní spojení: Komerční

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu zadávané v souladu se

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf Město Varnsdorf nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce k podání nabídky na plnění veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Zadávací dokumentace. tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

Zadávací dokumentace. tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadávací podmínky zakázka malého rozsahu - Školní jídelna stavební úpravy č.p. 46 Stará strana : 1 Zadávací dokumentace ve smyslu 6 a 12 odst.3 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový

MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový MĚSTO STRAKONICE odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/022157/2016/MAJ/Bla Ing. Blahout / 383 700 325 2.5.2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice

Více

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OISM/7488/2013-6 Dle rozdělovníku VYŘIZUJE: Volná TELEFON:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

CENOVÁ POPTÁVKA č. 82/2012/ IaRR ze dne

CENOVÁ POPTÁVKA č. 82/2012/ IaRR ze dne CENOVÁ POPTÁVKA č. 82/2012/ IaRR ze dne 13. 11. 2012 Objednatel: Město Bílovec, odbor investic a regionálního rozvoje (oddělení regionálního rozvoje) Slezské náměstí 1, Bílovec, IČ: 00297755, bankovní

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy,

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy, Statutární města Jihlava M MJ/ORM/691.9/2018/1 M MJ/ORM/42054/2018-SvP jih Ivpl8vOofpq Podmínky výzvy k podání a vyhodnocení nejvhodnější nabídky na uzavření smlouvy ve smyslu 6, 27 a 31 zákona č. 134/2016

Více

M Ě S T O M N I C H O V O H R A D I Š T Ě

M Ě S T O M N I C H O V O H R A D I Š T Ě M Ě S T O M N I C H O V O H R A D I Š T Ě M A S A R Y K O V O N Á M Ě S T Í 1, P S Č 2 9 5 2 1 VÝZVA K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejná zakázka malého rozsahu podle vnitřní normy

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á věc: Gymnázium, Praha 5, Nad Kavalírkou 1 příspěvková organizace Nad Kavalírkou 1/100, Praha 5, 150 00 tel: 257210925, 257224269 tel/fax : 257212086 mobil: +420 606 617812 bankovní spojení: 2002680002/6000

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Sanace akumulační nádrže na úpravně vody Dvůr Králové nad Labem Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem, které se neřídí

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní směrnice

Více

Základní škola Sokolov, ul. Pionýrů 1614 oprava podlahy tělocvičny

Základní škola Sokolov, ul. Pionýrů 1614 oprava podlahy tělocvičny Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Základní škola Sokolov, ul. Pionýrů 1614

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více