Pokyny pro vyplnění Výkazu tvůrčích a ostatních aktivit za rok 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pokyny pro vyplnění Výkazu tvůrčích a ostatních aktivit za rok 2014"

Transkript

1 Pokyny pro vyplnění Výkazu tvůrčích a ostatních aktivit za rok 2014 Výkaz tvůrčích a ostatních aktivit za rok 2014 (dále jen výkaz ) je zpracován v souladu s platnou Metodikou pro hodnocení výzkumu a vývoje a jejich výsledků (dále jen Metodika ) a dále v souladu se směrnicí děkana SD/05/14. Výkaz zahrnuje vedle hodnocených tvůrčích aktivit dle metodiky také další tvůrčí a ostatní aktivity, které jsou zohledněny při stanovení osobního hodnocení pracovníků FAI. Při hodnocení jsou zohledňovány aktivity z následujících kategorií: 1. Výsledky tvůrčích činností dle Metodiky 2. Vybrané tvůrčí činnosti, které nejsou hodnoceny dle Metodiky 3. Kvalifikační růst, pedagogická a organizační činnost 4. Kladné ohlasy prací, uznání vědeckou komunitou 5. Řešení projektů a zisková činnost FAI 6. Ostatní Výkaz ve formátu XLS je rozdělen do několika listů, které ctí výše uvedené rozdělení aktivit. První list s názvem OH-sumarizace je souhrnem všech aktivit pracovníka. V tomto listu prosím vyplňte pouze vaše jméno a zkratku vašeho ústavu!! Jednotlivé aktivity vyplňujte teprve na dalších listech. Vyplňujte pouze buňky s názvem aktivity, mentálním podílem popřípadě další charakteristikou výstupu. NEZASAHUJTE DO BUNĚK (VZORCŮ), KDE JE UVEDEN POČET ZH (započitatelných hodin) ZA DANOU AKTIVITU. V případě, že potřebujete použít v dané kategorii více řádků v tabulce, proveďte to pomocí zkopírování celého řádku. Pro přidání řádku lze použít také kombinace kláves "CTRL + a". Pro správnou funkci této kombinace je třeba, abyste se nacházeli (byla aktivní buňka) v posledním řádku kategorie, kam chcete řádek přidat. Dále budou v těchto pokynech vysvětlena specifika vyplňování některých aktivit v jednotlivých kategoriích. Některé pokyny jsou uvedeny přímo v XLS souboru formou komentáře buněk.

2 1. Výsledky tvůrčích činností dle Metodiky pro hodnocení výzkumu a vývoje V této kategorii jsou hodnoceny striktně pouze výstupy, které jsou hodnoceny Metodikou. Impaktované časopisy V případě impaktovaného časopisu je třeba do výkazu uvést normované pořadí časopisu v daném oboru N. Hodnoty normovaného pořadí impaktovaných časopisů, ve kterých akademičtí pracovníci FAI (Cebia- Tech) publikovali v roce 2014, byla určena na oddělení tvůrčích činností (OTČ). Příslušné hodnoty naleznete v příloze tohoto dokumentu. Články v časopisech uvedené v databázi SCOPUS Podle nové metodiky se i články v časopisech uvedených v databázi SCOPUS hodnotí podobně jako impaktované časopisy. Tyto časopisy se vyhodnocují podle indexu SJR. Do výkazu je třeba doplnit opět normované pořadí časopisu v daném oboru podle SJR indexu. Hodnoty normovaného pořadí časopisů, ve kterých akademičtí pracovníci FAI (Cebia-Tech) publikovali v roce 2014, byla určena na oddělení tvůrčích činností. Příslušné hodnoty naleznete v příloze tohoto dokumentu. Článek ve sborníku - evidován v databázi SCOPUS a je mu přiřazena nenulová hodnota indexu SJR Pro zařazení článku do této kategorie platí následující pravidla: konference (sborník z konference) se alespoň jeden krát za poslední čtyři roky (2011,2012,2013,2014) objevila v databázi SCOPUS (v případě nesrovnalostí kontaktujte OTČ) sborník je typu (Source Type) "Conference Proceedings" nebo "Book Series" a je mu přiřazena nenulová hodnota indexu SJR Seznam hodnocených konferencí (včetně rozlišení s indexem SJR a bez přiřazení indexu SJR), na kterých akademičtí pracovníci publikovali v roce 2014, naleznete v příloze tohoto dokumentu. Článek ve sborníku - evidován v databázi ISI Proceedings společnosti Thomson Reuters nebo v databázi SCOPUS bez přidělené hodnoty indexu SJR Pro zařazení článku do této kategorie platí následující pravidla: konference (sborník z konference) se alespoň jeden krát za poslední čtyři roky (2011,2012,2013,2014) objevila v databázi ISI Proceedings společnosti Thomson Reuters nebo databázi SCOPUS (v případě nesrovnalostí kontaktujte OTČ) sborník je typu (Source Type) "Conference Proceedings" nebo "Book Series" a není mu v databázi SCOPUS přiřazena hodnota indexu SJR

3 Odborná kniha, kapitola v odborné knize U tohoto typu výstupu se uvádí počet autorských archů (AA). Počet autorských archů se určuje na základě následujícího předpisu: Text: 1 AA = znaků (20 normostran) Obrázky a grafy: 1 AA = 2300 cm2 2. Tvůrčí činnosti nehodnocené podle metodiky Články ve vědeckých a odborných časopisech, které jsou evidovány v "Seznamu recenzovaných neimpaktovaných časopisů (periodik) vydávaných v České republice" Uznány budou časopisy, které jsou uvedeny v seznamu, který je k dispozici na adrese: opisu%20pro%20rok% pdf Software, funkční vzorek, užitný vzor, certifikovaná metodika. Výsledky, které vznikly v rámci aplikovaného výzkumu. Jedná se o nepublikační výsledky projektů a smluvního výzkumu. Uplatněny budou moci být pouze takové projekty smluvního výzkumu, u nichž vyplacené prostředky očištěné od investic, služeb, doplňkových nákladů a financí vyplacených za subdodávky dosáhly v daném roce min. částku 50 tisíc Kč nebo jejich ekvivalent v zahraniční měně. Ostatní software, funkční vzorek, užitný vzor, certifikovaná metodika Pokud tento typ výstupu vznikl v rámci BP nebo DP může být mentální podíl akademického pracovníka maximálně 20%.

4 3. Kvalifikační růst, pedagogická a organizační činnost Studijní opora text, elektronická verze uvedená v databázi opor FAI Jedná se o elektronickou studijní oporu ve formátu PDF nebo Word, která neprošla ediční radou FAI, nemá ISBN a je uvedena v databázi opor FAI. (Jedná se například o řešené příklady, návody k laboratorním úlohám popřípadě další podpůrné materiály k výuce). U tohoto typu studijní opory lze jednoznačně určit počet autorských archů (AA). Studijní opora uvedená v databázi FAI software Jedná se o studijní oporu ve formě prezentací, nebo podpůrných programů a aplikací k výuce. Tyto opory musí být uvedeny v databázi studijních opor FAI. Vybudování laboratoře za podpory Rozvojových projektů UTB Jedná se o vybudování celé laboratoře z prostředků Rozvojového projektu UTB (tzv. IP projekty). Nejedná se o vybudování laboratorních úloh apod. Organizace a uspořádání kongresu, symposia, konference nebo workshopu popřípadě Organizace a uspořádání STOČ, olympiád, letních škol U těchto typů aktivity rozděluje předseda organizačního výboru (popřípadě pověřený člen organizačního výboru z FAI) daný počet ZH mezi členy organizačního výboru z FAI dle mentálního podílu (dle podílu na organizaci).

5 4. Kladné ohlasy prací, uznání vědeckou komunitou Citace díla autora v zahraničních časopisech a konferenčních příspěvcích dle databáze Web of Science a Scopus Jsou hodnoceny citace díla autora v zahraničních časopisech a konferenčních příspěvcích dle databáze Web of Science a Scopus. Do výkazu se uvede pouze počet publikací vydaných v letech , kde bylo citováno jakékoliv dílo autora. Práce ve kterých je autor citován jsou rozděleny do dvou kategorií: publikace autorů mimo UTB, publikace kde je alespoň jeden autor z UTB. K výkazu bude doložen výpis se seznamem prací s citacemi. Seznam bude získán na základě výpisu z databáze WoS a SCOPUS. Pokud je publikace uvedena v obou výpisech uvede se pouze jednou (ve výpisu z jedné databáze bude tento dvojitý záznam škrtnutý). Postup pro nalezení citací na Web of Science Na stránce vyberte z nabídky Search záložku Web of Science TM Core Collection (viz obrázek níže). V nabídce Basic Search vyberte záložku Cited Reference Search (viz obrázek níže)

6 Zadejte svoje příjmení a první písmeno vašeho jména bez diakritiky, dále zvolte interval hledání , poté klikněte na modré tlačítko Search (viz obrázek níže). Po předchozí operaci dojde k vypsání všech prací, ve kterých bylo nalezeno v referencích vámi požadované jméno. Nyní je třeba tento seznam projít a označit ty práce, kde jste opravdu autorem. Při výběru Vám může pomoci aktivace funkce SHOW EXPANDED TITLES (viz obrázek níže), která blíže identifikuje danou práci. Po finalizaci seznamu klikněte na tlačítko Finish search

7 Získáte seznam publikací z roku , kde byly vybrané práce dle předchozího kroku citovány. Vyloučíte z uvedeného seznamu autocitace. Tzn. vyloučíte práce, kde jste uveden jako autor. Zvolte v levém sloupci položku Authors, pak more options a zde uvidíte všechny autory, kteří vás citovali. Označte vaše jméno a stiskem Exclude vyloučíte autocitace (viz obrázek níže). Výsledný seznam publikací vytiskněte pomocí ikony tiskárny v horní nebo spodní části výpisu. Zvolte možnost Author, Title, Source. (viz obrázek níže). V případě, že se všechny záznamy nevešly při výpisu na jednu stránku, je třeba v nabídce tisku uvést celkový počet záznamů (v příkladu viz obrázek je 12 záznamů) Ve vytištěném seznamu označíte (např. zvýrazňovačem) publikace, u kterých jsou všichni autoři mimo UTB. Pomoci Vám může opět v levém sloupci položka Authors, pomocí které lze vyloučit (tak jako v předchozím příkladu) všechny autory z UTB. Do výkazu zapíšete pouze počet publikací v jednotlivých kategoriích. Nemusíte kopírovat jednotlivé publikace do excelovské tabulky!!

8 Postup pro nalezení citací v databázi SCOPUS Na vyberte položku Author search a zadejte své příjmení bez diakritiky, počáteční písmeno jména a do políčka Affiliation vepište slovo tomas (viz obrázek níže). Po kliknutí na ikonu lupy (Search) se zobrazí seznam dostupných autorů s požadovanými iniciály. V seznamu vyberete své jméno a po kliknutí na toto jméno se zobrazí detailní informace o autorovi včetně citací. Seznam publikací, kde byl autor citován, dostanete kliknutím na počet dokumentů s citacemi (viz obrázek níže). Výsledný seznam omezíme pouze pro rok 2013 a Toto lze provést pomocí položky Year v levém sloupci označením těchto roků a stiskem tlačítka Limit to. Dále ze seznamu vyloučíme autocitace pomocí položky Author Name označením vašeho jména a stiskem tlačítka Exclude. Konečný seznam vytisknete pomocí záložky More v horní části výpisu. Před tiskem je třeba označit všechny záznamy!! (viz obrázek níže). Typ výstupu zvolte Citation only.

9 Ve vytištěném seznamu opět označíte (např. zvýrazňovačem) publikace, u kterých jsou všichni autoři mimo UTB. Pomoci Vám může opět v levém sloupci položka Author Name, pomocí které lze vyloučit všechny autory z UTB. Do výkazu zapíšete pouze počet publikací v jednotlivých kategoriích. Nemusíte kopírovat jednotlivé publikace do excelovské tabulky!! K výkazu přikládáte takto získané seznamy. 5. Řešitel projektů a ziskové činnosti FAI List 5A. Hlavní řešitel projektů a ziskové činnosti FAI vyplňuje pouze hlavní řešitel projektu nebo smluvního výzkumu (ziskové činnosti). V tabulce se vyplňují pouze zelená políčka. Celkové uznané náklady na projekt pro rok 2014 (v tis. Kč) jsou uváděny bez DPH. Koeficient projektu volte následovně: K=1,3 mezinárodní projekty K=1,0 projekty GAČR,TAČR, resortní projekty (MPO, MO, Mze), projekty MŠMT K=0,7 evropské strukturální fondy (OP VK, VaVpI) K=0,5 interní projekty UTB, zisková činnost, smluvní výzkum, inovační vouchery V případě potřeby dalšího projektu se zkopírují řádky č do řádku č.47 apod. Spoluřešitelé pak vyplňují list 5B. Spoluřešitel projektů a ziskové činnosti FAI. Do tabulky pouze doplní počet ZH, které mu přidělil hlavní řešitel projektu. 6. Ostatní aktivity Další pedagogické, tvůrčí, výzkumné, vědecké a inovační aktivity, které nejsou hodnocené v předchozích kategoriích, mohou být po schválení ředitele ústavu uznány v rámci kategorie Ostatní aktivity. Celkový počet ZH v této kategorii nesmí překročit hodnotu 200 ZH. Ve Zlíně dne Ing. Bronislav Chramcov,Ph.D.

10 Příloha č.1: Seznam impaktovaných časopisů včetně normovaného pořadí Název zdroje ISSN: Normované pořadí Applied Physics Letters Chemické listy Quality and Quantity: International Journal of Methodology International Journal of Geometric Methods in Modern Physics Kybernetes X Applied Artificial Intelligence: an international journal Radiation Physics and Chemistry X Russian Journal of General Chemistry Soft computing International Journal of Electrochemical Sciences International Journal of Environmental Research and Public Health Příloha č.2: Seznam SCOPUS časopisů včetně normovaného pořadí Název časopisu ISSN: Normované pořadí WSEAS Transactions on Circuits and Systems WSEAS Transactions on Communications WSEAS Transactions on Computers WSEAS Transactions on Systems Working with Older People International Journal of Automation and Computing Applied Mechanics and Materials WSEAS Transactions on Heat and Mass Transfer WSEAS Transactions on Power Systems WSEAS Transactions on Environment and Development International Journal of Online Engineering (ijoe ) International Review of Automatic Control WSEAS Transactions on Systems and Control International Journal of Mathematical Models and Methods in Applied Sciences International Journal of Mathematics and Computers in Simulations International Journal of Mechanics International Journal of Circuits, Systems and Signal Processing Mediterranean Journal of Social Sciences Research Journal of Chemistry and Environment The Scientific World Journal

11 Příloha č.3: Seznam hodnocených konferencí sborníku je přiřazena hodnota indexu SJR Název konference ISSN: ISBN: Místo konání Datum konání 9th International Conference on Local Mechanical Properties, LMP Levoca rd International Conference on Materials and Applications for Sensors and Praha Transducers, IC-MAST The 19th World Congress of the International Federation of Automatic Control Cape Town th International conference ICAISC Zakopane th International Conference, HAIS Salamanca The 13th IFIP TC8 International Conference Ho Chi Minh City Millimetre Wave and Terahertz Sensors and Technology VII X Amsterdam The International Conference on Advanced Engineering - Theory and Applications Ho Chi Minh City International Joint Conference SOCO 13 - CISIS 13 - ICEUTE Salamanca rd Computer Science On-line conference 2014 (CSOC 2014) virtual conference Nostradamus 2014: Prediction, Modeling and analysis of Complex Systems Ostrava The Fifth International Conference on Innovations in Bio-Inspired Computing and Ostrava Applications MENDEL th International conference on soft Computing Brno International Conference on Advanced Materials, Structures and Mechanical Incheon Engineering, ICAMSME mezinárodní konference Experimentální analýza napětí Litoměřice SIM 2013: 12th International Symposium in Management Temešvár, Rumunsko

12 Příloha č.4: Seznam hodnocených konferencí bez přiřazení hodnoty indexu SJR Název konference ISSN: ISBN: Místo konání Datum konání 28th European Conference on Modelling and Simulation Brescia IEEE congress on Evolutionary Computation Beijing th International Conference on Remote Engineering and Virtual Instrumentation Porto Conference Proceeding 6th International Symposium on Communications, Conltrols, and Signal Processing Atény Proceedings of the th International Carpathian Control Conference (ICCC) Velké Karlovice th International Conference Radioelektronika Bratislava th European Workshop on Microelectronics Education, EWME Tallinn, Estonsko IEEE Symposium on Swarm Intelligence Proceedings Orlando IEEE Symposium on Differential Evolution Orlando IEEE Symposium on Foundations of Computational Intelligence - FOCI 2014 ;IEEE Orlando Symposium Series on Computational Intelligence - SSCI 2014 International Conference on Mathematics and Computers in Sciences and Industry Varna (MCSI 2014) The 10th International Conference on Natural Computation Xiamen th International Conference on Communications (part of CSCC '14) Santorini Island th International Conference on Computers (part of CSCC '14) Santorini Island th International Conference on Circuits (part of CSCC '14) Santorini Island th International Conference on Systems (part of CSCC '14) Santorini th International Conference on Systems (part of CSCC '14) Santorini Island The 13th International Conference on Telecommunications and Informatics (TELE Istanbul INFO 14) The 6th European Conference on Intellectual Capital Trnava ISCS 2014: Interdisciplinary Symposium on complex Systems Florencie ISCS 2013: Interdisciplinary Symposium on Complex Systems Praha DAAAM International Vídeň European Control Conference Strasbourg Th 32nd International Conference Mathematical Methods in Economics Olomouc

13 IX. International Conference on Applied Business Research ICABR Talce Federated Conference on Computer Science and Information Systems Varšava The 13th International Conference on aplied Computer and Applied Computational Kuala Lumpur, Science Malajsie The 14th International Conference on Robotics, Control and Manufacturing Kuala Lumpur Technology The 5th International Conference on Circuits, Systems, Control, Signals (CSCS '14) Salerno The 16th International Conference on Automatic Control, Modelling & Simulation Brašov th International Conference on Applied Mathematics, Simulation, Modelling (ASM 14) DATA rd International Conference on Data Management Technologies and Applications Florencie Vídeň

Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Kód: Druh: Název: SD/03/2018 VNITŘNÍ NORMA FAKULTY TECHNOLOGICKÉ Rámcová kritéria uplatňovaná při habilitačním řízení a řízení ke jmenování

Více

Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD

Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD ČVUT v Praze Fakulta dopravní Konviktská 20, Praha 1 www.fd.cvut.cz Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tato

Více

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4.

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4. Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4. 2014) Podle 28 odst. 1 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení UNIVERZITA PARDUBICE Směrnice č. 2/2015 Věc Evidence výsledků tvůrčí činnosti zaměstnanců a studentů Univerzity Pardubice v interním informačním systému OBD Působnost pro všechny útvary a studenty univerzity

Více

Závěrečná zpráva projektu specifického výzkumu zakázka č. 2106

Závěrečná zpráva projektu specifického výzkumu zakázka č. 2106 Závěrečná zpráva projektu specifického výzkumu zakázka č. 2106 Název projektu Výzkum prevence v boji proti počítačovému pirátství žáků základních a středních škol Specifikace řešitelského týmu Odpovědný

Více

Určeno: ústavy a pracoviště fakulty čj. 251/D/2010. Cíle evaluace. Zásady hodnocení

Určeno: ústavy a pracoviště fakulty čj. 251/D/2010. Cíle evaluace. Zásady hodnocení Určeno: ústavy a pracoviště fakulty 26. 2. 2010 čj. 251/D/2010 ROZHODNUTÍ DĚKANA č. 4/2010 Evaluace práce akademických a vědeckých pracovníků LDF MENDELU Cíle evaluace Získat přehled o výkonu pracovníků

Více

Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky. Tadeusz Sikora

Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky. Tadeusz Sikora Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky Tadeusz Sikora Program přednášky Proč publikovat? Hodnocení vědeckých výkonů v ČR Rešerše Zdroje informací pro

Více

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí nad Labem č. 1/2019 PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP I. ÚVODNÍ

Více

Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2016

Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2016 Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2016 Východiska Mezi hlavní cíle rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE zůstává kvalitní publikační činnost, zvyšování vědecké kvalifikace zaměstnanců

Více

RÁMCOVÁ KRITÉRIA PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ

RÁMCOVÁ KRITÉRIA PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Datum vydání: 29. 6. 2018 Za věcnou stránku odpovídá: prof. Ing. Martin Weiter, Ph.D. Účinnost: od 1. 7. 2018 Závaznost: FCH VUT v Brně Vydává: děkan FCH

Více

Změny v kategoriích Web of Knowledge (JCR) v letech a úloha kategorií v současném hodnocení výsledků VaV

Změny v kategoriích Web of Knowledge (JCR) v letech a úloha kategorií v současném hodnocení výsledků VaV Změny v kategoriích Web of Knowledge (JCR) v letech 1998-2008 a úloha kategorií v současném hodnocení výsledků VaV Věra Kroftová Agrotest fyto, s.r.o. Kroměříž kroftova.vera@vukrom.cz INFORUM 2010: 16.

Více

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV:

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV: NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV: 1) Můj článek vyšel jen elektronicky, mohu ho vykázat do RIV? A jak ho mám stránkovat? odpověď: Ano, do RIV ho lze poslat jako článek, pokud obsahuje původní

Více

Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu

Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu 6. 10. 2016 K publikačním výsledkům lze vkládat tzv. identifikátory dokumentů. Ty jednoznačně určují dokument v dané databázi. V ASEP

Více

ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Kód: SD/08/17 Druh: VNITŘNÍ NORMA FAKULTY APLIKOVANÉ INFORMATIKY Název: Směrnice děkana Fakulty aplikované informatiky doplňující Stipendijní řád Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Organizační Fakulta aplikované

Více

ISI WEB OF SCIENCE - manuál

ISI WEB OF SCIENCE - manuál ISI WEB OF SCIENCE - manuál Obsahuje především bibliografické údaje a abstrakty článků cca 8 000 vědeckých a odborných časopisů z oblasti přírodních a společenských věd od roku 1945 do současnosti. U některých

Více

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010 Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010 Hodnocení vědecko-výzkumné a pedagogické činnosti akademických pracovníků Filozofické fakulty UJEP Akademičtí pracovníci FF UJEP vykazují své vědecko-výzkumné,

Více

Interní grantová agentura PEF Seminář pro žadatele Ing. Jan Jarolímek, Ph.D. Předseda komise IGA PEF

Interní grantová agentura PEF Seminář pro žadatele Ing. Jan Jarolímek, Ph.D. Předseda komise IGA PEF Interní grantová agentura PEF Seminář pro žadatele 8.1.2019 Ing. Jan Jarolímek, Ph.D. Předseda komise IGA PEF Program semináře Účel IGA Dokumenty IGA IGA PEF ČZU v Praze Harmonogram a principy grantové

Více

Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM

Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM ÚVOD Kvantifikovaná kriteria jsou pomocným podkladem pro zahájení habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem

Více

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017 Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017 Hodnocení vědecko-výzkumné a pedagogické činnosti akademických pracovníků Filozofické fakulty UJEP 1. Akademičtí pracovníci FF UJEP vykazují své vědecko-výzkumné,

Více

ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO

ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO SPRÁVNÉHO DRUHU DOKUMENTU ASEP/RIV KDE NALEZNU INFORMACE O ZAŘAZENÍ DOKUMENTU? RIV Popis údajů RIV pro rok 2010 http://www.vyzkum.cz/frontclanek.aspx?idsekce=986 (pdf dole) ASEP v

Více

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí n. L. č. 2/2015 PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

Kterak si spočtu ohlasy Petr Šmilauer

Kterak si spočtu ohlasy Petr Šmilauer Kterak si spočtu ohlasy Petr Šmilauer Krok 1 Zadám si do webového prohlížeče na počítači v doméně *.jcu.cz nebo *.cas.cz tuto stránku: http://apps.webofknowledge.com/?product=wos Mělo by se Vám objevit

Více

Interní grantová agentura LDF MENDELU

Interní grantová agentura LDF MENDELU 7. 10. 2015 Ing. Pavlína Pancová Šimková, Ph.D. Rada Interní grantové agentury Interní grantová agentura LDF MENDELU Výzva pro rok 2016 strana 2 Základní informace Vyhlášení 1. 9. 2015 Uzávěrka 23. 10.

Více

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 138/2018 k finanční podpoře výzkumu, vývoje a inovací na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 138/2018 k finanční podpoře výzkumu, vývoje a inovací na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 138/2018 k finanční podpoře výzkumu, vývoje a inovací na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 14. 6. 2018 Článek 1 Podpora výzkumu, vývoje a inovací na EF

Více

PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV

PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV MASARYKOVA UNIVERZITA PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV 2 Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV OBSAH Impakt faktor... 4 Úvod... 4 Co je Impakt faktor (IF)...

Více

Problematiky vykazování a výkaznictví

Problematiky vykazování a výkaznictví Název: Školitel: Problematiky vykazování a výkaznictví Vojtěch Adam Datum: 27.11.2013 Reg.č.projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0023 Název projektu: Partnerská síť centra excelentního bionanotechnologického výzkumu

Více

Impaktované časopisy. Citační index

Impaktované časopisy. Citační index Impaktované časopisy Jedním z přístupů k hodnocení vědecké práce jsou scientometrické ukazatele. Jejich základní východiska jsou prostá: Každý autor používá při vzniku článku, příspěvku do sborníku aj.

Více

ASEP pracovní setkání. 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno

ASEP pracovní setkání. 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno ASEP pracovní setkání 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno Osnova RIV 2014 Formuláře, klient úpravy ARL Na co se ptáte?! Knihy povinný výtisk. Kontroly dat postup Termíny Hodnocení 2015 a ASEP Týmy, obory,

Více

1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013.

1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013. 1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013. 2. Soutěž se řídí směrnicí kvestora UHK č. 2/2012 a dalšími právními předpisy uvedenými v čl. I této směrnice. 3. Text vyhlášení

Více

ORCID. Návod na založení globálního identifikátoru vědce. (vytvořeno )

ORCID. Návod na založení globálního identifikátoru vědce. (vytvořeno ) ORCID Návod na založení globálního identifikátoru vědce (vytvořeno 23. 5. 2018) ORCID (Open Researcher and Contributor ID) Trvalý identifikátor autora - otevřený, nekomerční Lze podle ORCID vyhledávat

Více

Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2017

Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2017 Aktualizace projektu rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE na rok 2017 Východiska Mezi hlavní cíle rozvoje vědy a výzkumu na FPH VŠE patří kvalitní publikační činnost, zvyšování vědecké kvalifikace zaměstnanců

Více

Roční hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na FSI VUT v Brně

Roční hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na FSI VUT v Brně Vysoké učení technické v Brně Fakulta strojního inženýrství Datum vydání: 7. 7. 01 Čj.:S57/13900/01 Za věcnou stránku odpovídá: prof. Ing. Rudolf Foret CSc., proděkan Závaznost: všechny součásti FSI Vydává:

Více

Hodnocení kvality vědecké činnosti v odborných publikacích

Hodnocení kvality vědecké činnosti v odborných publikacích Hodnocení kvality vědecké činnosti v odborných publikacích OBSAH 1. VÝKLAD POJMŮ 2. PRAKTICKÝ POSTUP PŘI PRÁCI S AKADEMICKOU SLUŽBOU WEB OF SCIENCE 2.1 Vyhledávání impact factoru konkrétního časopisu 2.2

Více

Kdo může editovat záznam?

Kdo může editovat záznam? Kdo může editovat záznam? Nejvýznamnější výsledky od roku 2014 Které záznamy mohu zařadit do TOP10? Plné texty Kdo má možnost připojený plný text číst? Portlet Přehled záznamů pro zpracovatele jak ho přidat

Více

Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů.

Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 25. dubna, 2018 Vysoké učení technické v Brně DOKTORSKÉ STUDIUM NA FEKT aneb proč pokračovat v sebevzdělávání doc. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. proděkan pro tvůrčí činnost 2. května 2018 Pokračuj v dalším

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Zásady pro poskytování výkonnostní prémie pracovníkům kateder

Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Zásady pro poskytování výkonnostní prémie pracovníkům kateder OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 139/2018 k zásadám pro poskytování výkonnostní prémie pracovníkům kateder a ke kritériím hodnocení pedagogické a výzkumné, vývojové a inovační činnosti na Ekonomické fakultě JU v

Více

NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ

NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.3.00/09.0009 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a

Více

Modul MWA - Publikace a články

Modul MWA - Publikace a články Modul MWA - Publikace a články Stávající webová aplikace ČMI podporuje prostředníctvím Modulu RIV publikaci výstupů vykazovaných v Rejstříku informací o výsledkcích (dále jen RIV). Nový modul Publikace

Více

1. Publikační činnost přehled publikací v následující skladbě

1. Publikační činnost přehled publikací v následující skladbě OBSAH BILANCE TVŮRČÍ ČINNOSTI AKADEMICKÝCH PRACOVNÍKŮ FLKŘ za období posledních 2 let, tj. Ing. Martin Hart, Ph.D. ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ 662 10, datová schránka hkraife Čj. MO 170446/2017-2994 Počet listů: 4 Schvaluji: brigádní generál prof. Ing. Bohuslav Přikryl, Ph.D., v. r.,

Více

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií Podle 28 odst. 1 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů

Více

Počet stran: 4 Počet příloh: - Platnost ode dne: Účinnost ode dne: Zneplatněno dne:

Počet stran: 4 Počet příloh: - Platnost ode dne: Účinnost ode dne: Zneplatněno dne: N aříze ní děkana č. 2/2018 M o ti va čním pr o gr am na podporu říze ní kariéry a kademickýc h p racovn íků Fakult y r egionální ho rozvo je a me zi národních s t udi í akademickým pracovníkům Určeno:

Více

Počet citačních ohlasů

Počet citačních ohlasů Hirschův index PhDr. Hana Skálová Ústav vědeckých informací 1. LF UK a VFN v Praze Aktualizace 30_10_2015 Začátek An index to quantify an individual s scientific research output J. E. Hirsch* - Communicated

Více

METODIKA ODBORNÉ PŘÍPRAVY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

METODIKA ODBORNÉ PŘÍPRAVY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice METODIKA ODBORNÉ PŘÍPRAVY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice 2. SPECIFIKA JEDNOTLIVÝCH TYPŮ ODBORNÝCH PRACÍ Vysoká škola

Více

Zelinova 5586, Zlín, Česká republika

Zelinova 5586, Zlín, Česká republika Životopis Roman Šenkeřík OSOBNÍ ÚDAJE Roman Šenkeřík Zelinova 5586, 76005 Zlín, Česká republika +420 576 035 189 +420 777 621 792 senkerik@fai.utb.cz http://www.utb.cz/fai/struktura/roman-senkerik Pohlaví

Více

Doporučení k hodnocení habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem

Doporučení k hodnocení habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem Doporučení k hodnocení habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci Tato Doporučení k hodnocení habilitačních řízení a řízení ke jmenování

Více

Web of Science. Bibliotheca Academica

Web of Science. Bibliotheca Academica Web of Science Bibliotheca Academica 2018 31. 10. 2018 2 vyhledávat objevovat Web of Science ResearcherID Publons identifikovat a zviditelnit publikační činnost Research Cycle psát, citovat a publikovat

Více

Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014

Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014 www.vscht.cz Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014 10. 2. 2014 1 Obsah Metodika hodnocení výsledků stručně, význam, cíle, předpisy, postupy v roce 2014, druhy výsledků a jejich hodnocení (I.

Více

Mzdy na ÚFALu

Mzdy na ÚFALu Mzdy na ÚFALu 2009 4.5.2009 1 Mzdové tabulky UK Univerzitní mzdové tabulky (předpis UK) Nespadají po státní systém (odměňování státní správy) Třída ~ tarifní rozpětí, plus osobní ohodnocení Akademické

Více

Metodický pokyn ke kvantifikaci pracovních činností akademických pracovníků FTK UP Olomouc

Metodický pokyn ke kvantifikaci pracovních činností akademických pracovníků FTK UP Olomouc UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI FAKULTA TĚLESNÉ KULTURY METODICKÝ POKYN DĚKANA Metodický pokyn ke kvantifikaci pracovních činností akademických pracovníků FTK UP Olomouc OBSAH: Kvantifikace pracovních

Více

OA časopisy pro technické obory

OA časopisy pro technické obory OA časopisy pro technické obory Mgr. Věra Pilecká, Mgr. Lenka Němečková Open access aneb Open your mind! NTK, 26. 10. 2011 Co jsou OA časopisy zlatý open access (gold OA, OA publishing) zajišťuje pro uživatele

Více

Směrnice děkana č. 8/2008. Hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na LDF MZLU v Brně

Směrnice děkana č. 8/2008. Hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na LDF MZLU v Brně Směrnice děkana č. 8/28 Hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na LDF MZLU v Brně Úvod 1. Cílem Hodnocení práce studentů doktorských studijních programů na LDF MZLU v Brně (dále Hodnocení)

Více

SOUČASNÉ TRENDY VE VĚDĚ A VÝZKUMU

SOUČASNÉ TRENDY VE VĚDĚ A VÝZKUMU SOUČASNÉ TRENDY VE VĚDĚ A VÝZKUMU Michal Tvrdoň Proděkan pro vědu a výzkum ÚVOD Během posledních 5 let zásadní změny v hodnocení VaV (metodika 2004 = 6 stran textu, metodika 2012= 50 stran textu) Důraz

Více

SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2017

SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2017 SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2017 PRAVIDLA PRO HODNOCENÍ AKADEMICKÝCH PRACOVNÍKŮ PŘÍRODOVĚDECKÉ FAKULTY UJEP SMĚRNICE PRO PŘF UJEP Platná od: 12. 9. 2017 Zpracoval: Doc. RNDr. Jaroslav Pavlík, CSc., děkan Čl.

Více

V případě, že nenajdete pomoc v tomto manuálu, obraťte se prosím na helpdesk aplikace e- doktorand na e-mailové adrese edoktorand@vscht.cz.

V případě, že nenajdete pomoc v tomto manuálu, obraťte se prosím na helpdesk aplikace e- doktorand na e-mailové adrese edoktorand@vscht.cz. Uživatelský návod aplikace E-DOKTORAND 1. Na úvod E-doktorand je aplikace sloužící doktorandovi ke každoročnímu zadávání výroční zprávy a seznamu dosažených výsledků, ze kterého plyne jeho bodové hodnocení.

Více

BRDSM: Komplexní systém dynamického řízení kvality plynule odlévané oceli

BRDSM: Komplexní systém dynamického řízení kvality plynule odlévané oceli BRDSM: Komplexní systém dynamického řízení kvality plynule odlévané oceli Registrační číslo: 132071 Garant výsledku: prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. Typ: Software - R Rok vydání: 30. 12. 2016 Instituce:

Více

SMĚRNICE DĚKANKY Hodnocení pedagogických a tvůrčích aktivit na Fakultě humanitních studií Fakulta humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

SMĚRNICE DĚKANKY Hodnocení pedagogických a tvůrčích aktivit na Fakultě humanitních studií Fakulta humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Kód: Druh: Název: Organizační závaznost: SD/06/2015 Datum vydání: 16.09.2015 Účinnost: 01.10.2015 Vydává: Zpracoval: Počet stran: 6 Počet příloh: 1 Rozdělovník: Podpis oprávněné osoby: SMĚRNICE DĚKANKY

Více

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013 Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013 Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády, Odbor výzkumu, vývoje a inovací DERS, 26. - 27. 2. 2014 1 Obsah 1. Hodnocení výsledků výzkumných

Více

Směrnice č. 1/2010. děkana Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové k habilitačnímu řízení a řízení ke jmenování profesorem

Směrnice č. 1/2010. děkana Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové k habilitačnímu řízení a řízení ke jmenování profesorem Směrnice č. 1/2010 děkana Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové k habilitačnímu řízení a řízení ke jmenování profesorem Směrnice k habilitačnímu řízení a řízení ke jmenování profesorem

Více

Rejstřík informací o výsledcích (RIV) Lenka Kretschmerová

Rejstřík informací o výsledcích (RIV) Lenka Kretschmerová Rejstřík informací o výsledcích (RIV) Lenka Kretschmerová Vklap - Sada nástrojů pro podporu sběru dat do IS VaVaI http://www.isvav.cz/vklap/ Aplikace Vklap lze již bez problémů spouštět i v prostředí Java

Více

Kdo může editovat záznam?

Kdo může editovat záznam? Kdo může editovat záznam? Nejvýznamnější výsledky od roku 2014 Které záznamy mohu zařadit do TOP10? Plné texty Kdo má možnost připojený plný text číst? Mohu k záznamu kapitoly připojit plný text celé publikace?

Více

prof. Ing. Zdeněk Plíva, Ph.D. děkan Mgr. Tereza Stejskalová právník doc. Ing. Zbyněk Koldovský, Ph.D. proděkan 31.5.

prof. Ing. Zdeněk Plíva, Ph.D. děkan Mgr. Tereza Stejskalová právník doc. Ing. Zbyněk Koldovský, Ph.D. proděkan 31.5. Název: Garant: Právní kontrola: Odborný pracovník: Schválil: Směrnice děkana č. 1/2017 Upřesnění postupu při přípravě podkladových materiálů pro habilitační a jmenovací řízení na Fakultě mechatroniky,

Více

Vyhledávání v citační databázi Web of Science (WOS)

Vyhledávání v citační databázi Web of Science (WOS) Vyhledávání v citační databázi Web of Science (WOS) Petr Boldiš Stanislava Kohoutová Česká zemědělská univerzita v Praze Studijní a informační centrum 2004 Tento materiál byl vytvořen v rámci grantu FRVŠ

Více

Doktorský studijní obor Didaktika literatury. 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury

Doktorský studijní obor Didaktika literatury. 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury Obsah 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury... 1 1.1 Shrnutí požadovaných studijních aktivit včetně jejich kreditového ohodnocení... 2 1.2 Charakteristika a kreditové ohodnocení

Více

Vnitřní předpis Ostravské univerzity ZÁSADY PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM OSTRAVSKÉ UNIVERZITY

Vnitřní předpis Ostravské univerzity ZÁSADY PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM OSTRAVSKÉ UNIVERZITY Vnitřní předpis Ostravské univerzity ZÁSADY PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM OSTRAVSKÉ UNIVERZITY Schváleno VR OU: 14. února 2018 Platnost: 1. března 2018 Účinnost: 1. března 2018

Více

Dopad fenoménu Industrie 4.0 do finančního řízení

Dopad fenoménu Industrie 4.0 do finančního řízení Akademičtí řešitelé výzkumné organizace: Ing. Josef Horák, Ph.D. doc. Ing. Jiřina Bokšová, Ph.D. Katedra financí a účetnictví ŠKODA AUTO Vysoká škola o. p. s. 16. ledna 2019 Struktura prezentace: Základní

Více

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů Rámcový návod pro školitele doktorských studijních programů Univerzitní informační systém (UIS) Obsah Schvalování individuálního studijního plánu (ISP)-----------------------------------------------------

Více

Atestační formulář 2010

Atestační formulář 2010 Atestační formulář 2010 Kritéria pro hodnocení a zařazování pracovníků FZÚ AV ČR, v.v.i. do kvalifikačních stupňů podle Interní normy AV ČR 8/2008. Formulář má pět stran, atestovaný vyplňuje první čtyři;

Více

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009 Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009 Dokument je zveřejněn od 13. listopadu 2008 na www.vyzkum.cz. Obsah: 1. Základní informace...1 2. Pravidla

Více

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 24. 3. 2016 Článek1 Obecná ustanovení [1] Habilitační řízení se na Ekonomické fakultě

Více

Název prezentace Michal Krátký

Název prezentace Michal Krátký Zpráva o vědě a výzkumu za rok 2014 Proděkan pro VaV Název prezentace Michal Krátký Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB-Technická univerzita Ostrava Ostrava, 29.9.2015 Obsah Doktorské studium Projekty

Více

Náležitosti žádosti o zahájení řízení ke jmenování profesorem

Náležitosti žádosti o zahájení řízení ke jmenování profesorem Účinnost dokumentu od: 2. 10. 2018 Náležitosti žádosti o zahájení řízení ke jmenování profesorem Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/5

Více

Návod pro studenty pro tvorbu oficiálních zadání BP/DP

Návod pro studenty pro tvorbu oficiálních zadání BP/DP Návod pro studenty pro tvorbu oficiálních zadání BP/DP Do pátku 6. února 2015 jsou všichni studenti, u kterých je předpoklad konání Státních závěrečných zkoušek v červnu 2015, povinni odevzdat Podklad

Více

Počet stran: 6 Počet příloh: - Platnost ode dne: Účinnost ode dne: Zneplatněno dne:

Počet stran: 6 Počet příloh: - Platnost ode dne: Účinnost ode dne: Zneplatněno dne: N aříze ní děkana č. 8/2019 M o ti va ční pr ogram na podpor u říze ní kariéry akade mickýc h p racovn íků Fakult y r egionální ho rozvo je a me zi národních s t udi í Mendelovy univerzi t y v B r ně akademickým

Více

Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice

Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice Úřad vlády ČR Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice Ing. Martin Matějka 6.4.2010 MŠMT, Praha 1 Obsah Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací novela zákona 130/2002 Sb. základní

Více

OA časopisy pro technické obory

OA časopisy pro technické obory OA časopisy pro technické obory Mgr. Věra Pilecká, Mgr. Lenka Němečková Open access aneb Open your mind! NTK, 26. 10. 2011 Co jsou OA časopisy zlatý open access (gold OA, OA publishing) zajišťuje pro uživatele

Více

Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné

Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné O STANOVENÍ PODMÍNEK POSKYTOVÁNÍ ODMĚN AUTORŮM PUBLIKACÍ A PROJEKTŮ, A O PUBLIKAČNÍ SOUTĚŽI KATEDER SLEZSKÉ

Více

Rámcová hlediska hodnocení pro řízení ke jmenování profesorem. na UK v Praze, Farmaceutické fakultě v Hradci Králové platná od 1.

Rámcová hlediska hodnocení pro řízení ke jmenování profesorem. na UK v Praze, Farmaceutické fakultě v Hradci Králové platná od 1. Rámcová hlediska hodnocení pro řízení ke jmenování profesorem na UK v Praze, Farmaceutické fakultě v Hradci Králové platná od 1. ledna 2015 Následující hlediska hodnocení vycházejí ze zákona č. 111/98

Více

Datum vydání: Č. j.: Za věcnou stránku odpovídá: doc. Ing. Mária Režňáková, CSc. Fakulta podnikatelská VUT v Brně Vydává:

Datum vydání: Č. j.: Za věcnou stránku odpovídá: doc. Ing. Mária Režňáková, CSc. Fakulta podnikatelská VUT v Brně Vydává: Datum vydání: 19. 2. 2010 Č. j.: Za věcnou stránku odpovídá: doc. Ing. Mária Režňáková, CSc. Účinnost: dnem vydání Závaznost: Fakulta podnikatelská VUT v Brně Vydává: děkanka Nahrazuje: --- Doplňuje: -

Více

SCOPUS * 12. J neimp. článek v recenzovaném časopise. světově uznávané databáze 4)

SCOPUS * 12. J neimp. článek v recenzovaném časopise. světově uznávané databáze 4) statutárním orgánem příjemce). Vyúčtování podpory a ocenění výsledků se předává pouze poskytovateli jako samostatné dokumenty k podkladům pro předsedy OR. 6) Podklady pro předsedy OR zasílejte v jednom

Více

České vysoké učení technické v Praze je jednou z nejstarších technicky zaměřených univerzit.

České vysoké učení technické v Praze je jednou z nejstarších technicky zaměřených univerzit. České vysoké učení technické v Praze je jednou z nejstarších technicky zaměřených univerzit. Poskytuje kvalitní vysokoškolské vzdělání v rozsáhlém spektru zejména inženýrských disciplín, zajišťuje základní

Více

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů Dokumentace evidence verze: 3.0 únor 2014 OBSAH 1. Úvod 4 2. Postup sběru a ukládání dat 5

Více

Směrnice děkana č. 3/2012. Metodický postup pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Přírodovědecké fakultě UJEP

Směrnice děkana č. 3/2012. Metodický postup pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Přírodovědecké fakultě UJEP Směrnice děkana č. 3/2012 Metodický postup pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Přírodovědecké fakultě UJEP Platná od : 1. 11. 2012 1 Část I. Úvod: Čl.1. Habilitační řízení je upraveno

Více

Bibliografických manažerů je celá řada. Tento materiál popisuje práci s nástrojem zvaným EndNote Basic.

Bibliografických manažerů je celá řada. Tento materiál popisuje práci s nástrojem zvaným EndNote Basic. ENDNOTE BASIC Bibliografické, nazývané také citační nebo referenční, manažery jsou užitečné nástroje sloužící k vytváření osobních bibliografií, a to především pomocí jednoduchého stažení vybraných záznamů

Více

Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání

Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb Mendelovy univerzity v Brně 21. 5. 2012 Obsah Hodnocení

Více

Výběrové řízení na pracovní pobyty výzkumných pracovníků v zahraničí Zahradnická fakulta

Výběrové řízení na pracovní pobyty výzkumných pracovníků v zahraničí Zahradnická fakulta Výběrové řízení na pracovní pobyty výzkumných pracovníků v zahraničí Zahradnická fakulta Specifikace mobility Financování mobility bude plně zajištěno v rámci projektu OP VVV Rozvoj internacionalizace

Více

Pravidla grantové soutěže a výběrového řízení

Pravidla grantové soutěže a výběrového řízení Pravidla grantové soutěže a výběrového řízení Interní grantové agentury Fakulty regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity v Brně pro rok 2019 Čl. 1 Základní ustanovení 1. Pravidla

Více

NAŘÍZENÍ DĚKANA č. 3/2017

NAŘÍZENÍ DĚKANA č. 3/2017 č. Pravidla a požadavky pro doktorské studijní programy (DSP) na FLD Pravidla a požadavky: 1) Individuální studijní plán (ISP) Předměty stanovené příslušnou oborovou radou (OR): * pokud student složí podobně

Více

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 3/2007

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 3/2007 Filozofická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 3/2007 Hodnocení vědecko-výzkumné a pedagogické činnosti akademických pracovníků Filozofické

Více

SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2019

SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2019 SMĚRNICE DĚKANA Č. 1/2019 Podpora vědecko-výzkumné činnosti na FSE UJEP doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D., děkan SMĚRNICE PRO FSE UJEP Platná od: 1. 2. 2019 Účinná od: 1. 2. 2019 Vydal: doc. RNDr. Jaroslav

Více

Manuál pro autory/editory sborníků vydávaných ve Vydavatelství Mendelovy univerzity v Brně

Manuál pro autory/editory sborníků vydávaných ve Vydavatelství Mendelovy univerzity v Brně Manuál pro autory/editory sborníků vydávaných ve Vydavatelství Mendelovy univerzity v Brně Následující manuál vznikl jako podpora pro autory/editory sborníků, kteří chtějí vydat sborníky ve Vydavatelství

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2013 až 2015)

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2013 až 2015) Úřad vlády ČR Č.j.: 1417/2013-RVV Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2013 až 2015) Schváleno usnesením vlády ČR ze dne 19. 6. 2013

Více

Bibliometric probes into the world of scientific publishing: Economics first

Bibliometric probes into the world of scientific publishing: Economics first Bibliometric probes into the world of scientific publishing: Economics first Daniel Münich VŠE, Nov 7, 2017 Publication space Field coverage of WoS Source: Henk F. Moed, Citation Analysis in Research Evaluation,

Více

I. kategorie Publikace (Týká se drtivé většiny publikačních výstupů na FFÚ VŠE v Praze)

I. kategorie Publikace (Týká se drtivé většiny publikačních výstupů na FFÚ VŠE v Praze) CHARAKTERISTIKA NĚKTERÝCH PUBLIKAČNÍCH VÝSTUPŮ, UZNATELNÝCH V RIVU VČETNĚ JEJICH BODOVÉHO HODNOCENÍ (Výňatek z Metodiky hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů

Více

DOPRAVNÍ FAKULTA JANA PERNERA Univerzita Pardubice. SMĚRNICE č. 08/2012. Komplexní hodnocení akademických pracovníků DFJP.

DOPRAVNÍ FAKULTA JANA PERNERA Univerzita Pardubice. SMĚRNICE č. 08/2012. Komplexní hodnocení akademických pracovníků DFJP. DOPRAVNÍ FAKULTA JANA PERNERA Univerzita Pardubice SMĚRNICE č. 08/2012 Věc: Působnost pro: Komplexní hodnocení akademických pracovníků DFJP všechny útvary DFJP Účinnost od: 01. 01. 2012 Vypracoval: Schválil:

Více

Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP

Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP 5. 5. 2016 ASEP bibliografická databáze repozitář Online katalog Repozitář Analytika ASEP Novinky ASEP Evidence výsledků vědecké práce ústavů AV ČR od

Více

Journal Citation Reports (JCR)

Journal Citation Reports (JCR) Journal Citation Reports (JCR) Petra Kalců, Knihovna Akademie věd ČR e-mail: kalcu@lib.cas.cz Databáze Journal Citation Reports (http://jcrweb.com/) je výstupem bibliometrických analýz vědeckých časopisů,

Více

Uživatelská příručka. k uzavírání dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a ke zpracování souvisejících výkazů

Uživatelská příručka. k uzavírání dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a ke zpracování souvisejících výkazů Uživatelská příručka k uzavírání dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a ke zpracování souvisejících výkazů Univerzita Karlova, Právnická fakulta 2019 2 Uživatelská příručka k uzavírání dohod o

Více

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2 Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky Verze 1.2 2 Obsah 1. Úvod.. 3 1.1. Základní informace 3 1.2. Spuštění kalkulačky. 3 1.3. Přehled možných úprav 4 2. Sestavení technické změny.

Více