Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou"

Transkript

1 Tyršova 29, Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ listopad Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou Úterý: 09:30 11:30 Herna - děti 1-2 roky se Staňkou a Mončou 10:00 11:00 Cvičení Orlovna - děti 2-3 roky s Evou a Radkou 15:30 16:15 Kurz dětské finanční gramotnosti (od ) 17:00 18:00 Cvičení pro těhotné s Katkou Středa: 09:30 11:30 Herna pro děti 2-3 roky s Lenkou 10:00 11:30 1. středa v měsíci v KKD (v MC není program) 10:00 11:00 Cvičení Orlovna - rozvíjej se děťátko s Jarkou 15:30 17:00 O zdravé výživě a vaření trochu jinak s Jitkou 16:00 17:30 2. středa v měsíci Nedonošeňátka s Danou Čtvrtek: 09:30 11:30 Hudební hernička - děti 1 2 roky s Ivou a Gábinou Pátek: 09:30 11:30 Mimísci s Jankou a Martinou 09:30 10:30 Kaštánek venkovní herna s Maruškou 15:15 16:00 Muzikohrátky pro děti do 3 let 16:15 17:15 Hry s hudbou a prvky muzikoterapie (děti 3-6 let)

2 VEDOUCÍ HERNIČEK A CVIČENÍ Dopolední herna pondělí 9:30 11:30 V herničce pro děti od 2 do 3 let budeme zpívat, hrát si, běhat, kreslit a tancovat. Natálka Iveta Orlovna s Terkou pondělí 17:00-18:00 Tradiční pondělní cvičení s Terkou! Neváhejte a přijďte si s dětmi protáhnout tělíčka. Terka Tyče, tyčky, míče, míčky, kotrmelec, otočka, přijď v pondělí na Orelnu, víš na co je lavička? Všechno si to vyzkoušíme, přijď k nám cvičit, přijď si hrát, a až přijdeš večer domů bude se ti krásně spát. Staňka Monika Broučci - herna pro děti od 1 do 2 let se Staňkou a Mončou uterý 9:30-11:30 Děti cvičí, skotačí, s maminkou se lépe učí. Naučí se básničky, hnedle také písničky. Potom hurá do dílničky, umažem si své ručičky. Vezmeme si zástěrky, namalujem obrázky. A na papír barevný, vyzkoušíme lepení. Pohrajem si na chvíli, abychom se na příště ještě více těšili. Radka Cvičení pro nejmenší Orlovna s Evou a Radkou úterý 10:00-11:00 Hop a skok a tralala, začíná nám zábava. Ručičky si protáhneme, nožičky si protřepeme. Stulíme se do klubíčka, natáhnem se jako svíčka. Až se cvičením skončíme, pohádku si povíme.

3 Radovánky s Lízinkou - herna pro děti 2-3 roky Milé maminky a děti, přijďte si pohrát, zazpívat a vyrobit si něco pěkného. Ráda bych se věnovala trochu Montessori metodě, tvoření z přírodních a netradičních materiálů, hrám, zpívankám a říkankám. To vše pod dohledem holčičky Lízinky. Lenka přednáška v knihovně, program není Dešťové kapičky, dostaly nožičky, běhaly po plechu, dělaly neplechu. Budeme si hrát s deštíkem a deštníky. Jakpak deštík ťuká, když prší málo? A když moc? A copak máme v dešti oblečeného? A kdo má deštík tuze rád? Snad ještě nebude sněžit :-) Bude zima, bude mráz, kam se ptáčku, kam schováš? Řekneme si, kde ptáčci hledají něco k snědku a co dělá v zimě ježek? a nesmíme zapomenout na Mikuláše. Tuším, že do MC chodí někdy dřív a dětem tam nechává něco dobrého. A příjde za námi Čertík Bertík, ale netřeba se ho bát. Hudební herna s kocourem pro děti od 1 do 2 let čtvrtek 9:30-11:30 Svět kolem nás zní a zvučí, tak budeme dobře naslouchat a zvučet si s ním. Taky budeme vyrábět a tvořit a BACHa můžeme se ušpinit. Gábina Iva Třísk a bum a ratata, svoláváme mrňata. Budem zvučet, tleskat, do stehen si pleskat. Buden zpívat, budem hrát, tancovat i malovat. O čem bude dnešní den, poradím se s kocourem.

4 Martina Jana Mimísci pátek 9:30-11:30 Přijďte si povídat o tom, co vás zrovna zajímá, odreagujte se, popovídejte si s ostatními rodiči a zjistěte, že mají stejné radosti i problémy jako vy. Poradí nám nejrůznější odborníci, budeme si spolu hrát a poznávat sebe i svět beseda s Ivetou Varhaníkovou Pohybové hry s kojenci s ohledem na jejich psychomotorický vývoj - význam a cíl pohybových her s kojenci - jednotlivé vývojové etapy kojenců - jak podpořit správný psychomotorický vývoj hrami - jak manipulovat s miminkem - praktický nácvik her, využití gymballů a overballů - spoustu rad, tipů, nápadů a doporučení - účastníci dostanou rozsáhlé tištěné materiály - rozepsané říkanky s návodem na jejich pohybové využití - seznam doporučené literatury a dalších vhodných aktivit - vhodné i pro ženy, které miminko teprve čekají beseda s Ivetou Varhaníkovou Látkové plenky v dnešní době - proč v dnešní době používat látkové plenky - základní orientace v nabídce na trhu - rozdělení plenek, popis jejich výhod i nevýhod - nezbytné a užitečné doplňky - kolik čeho budeme potřebovat - skladování, praní, sušení a žehlení - praktické ukázky vybraných tipů plen s návodem jak na to - podrobné tištěné materiály s ucelenými informacemi Jaroslava Rozvíjej se děťátko s Jarkou pro děti od 1 roku (poradna i pro mladší) středa 10:00 11:00 hod tělocvična Orlovna NEJEN rehabilitační cvičení pod vedením fyzioterapeutky Jaroslavy Kurialové pro děti s nerovnoměrnostmi v psychomotorickém vývoji, pro děti s postižením. Také preventivní cvičení pro děti ohrožené potížemi v pohybovém vývoji. A samozřejmě cvičení pro děti zcela zdravé pod odborným dohledem. kontakt: tel

5 Aktivity s Petrou Vinšovou - Petra Hry s hudbou a prvky muzikoterapie (pro děti od 3-6let) pátek - 16:00-17:00 Muzikoterapie je cestou k toleranci, ohleduplnosti k druhým a může být cestou velkého pokroku v oblasti poznávání a učení se a vyjadřování. Obsah: Procvičujeme sluch, objevujeme hudební nástroje a zvuky, snažíme se zkoordinovat pohyb s hudbou, vyjadřujeme se barvami, zkoušíme hrát divadlo a vyjadřovat se jakýmkoli způsobem. Muzikohrátky pro děti do 3 let pátek 15:00-15:45 Muzikoterapie pro děti do 3 let se provádí formou spolupráce maminky s děťátkem. Od společného broukání se dostáváme k dětským písním, objevujeme různé libé zvuky a učíme se koordinaci pohybů s říkadly. Relaxační muzikoterapie jednorázová akce... termín a čas dle domluvy Je známou skutečností že hudba, zvuky i vibrace mají velmi hluboký vliv na celý náš psychosomatický systém. Hudba, kterou posloucháte, nebo sami tvoříte je velmi účinným prostředkem ke zmírnění stresů i odstranění vnitřních bloků, což jsou často skryté příčiny mnoha vnějších fyzických onemocnění. Kromě toho navozuje pozitivní stav mysli, radost i celkovou vnitřní pohodu. Na všechny muziko-aktivity se hlaste přes mail: petravinsova@seznam.cz Zdena Laktační poradna v MC 08. listopadu v 10:00 hod Laktační poradna a podpůrná skupina kojících matek při MC Radost pod vedením Zdeny Leciánové. Je určena maminkám, které mají s kojením problémy a potřebují radu, nebo se jen chtějí podělit o své zkušenosti s ostatními. V rámci laktační poradny funguje i půjčovna pomůcek pro kojící maminky na podporu laktace. Vhodné i pro těhotné ženy. zdena.lecianova@seznam.cz

6 Kaštánek venkovní hernička s Maruškou pro děti od 2let s rodiči pátek až 10:30, sraz před vchodem do školní zahrady ZŠ Tyršova (brána nejblíže k řece Hané) S Kaštánkem projdem všemi ročními obdobími a pohrajeme si ve slunečních paprscích i dešťových provázcích. Zjistíme jaké Maruška poklady najdeme v přírodě a pohrajeme si na trávě, na sněhu i ve vodě. Zazpíváme si, zatančíme, povíme pohádky a něco pěkného si vyrobíme. Pojďte s námi ven, můžeme spolu s dětmi objevovat, na co už jsme zapomněli. Je třeba se vždy do středy přihlásit micheline@centrum.cz, tel.: Kaštánek v listopadu V listopadu nás čeká spousta poznávání a zábavy. Zahrajeme si s kaštany, žaludy a bukvicemi, šiškami a barvičkami. Přivítáme déšť, vítr a mlhu a ptáčkům dáme na zimu krmítka. Kaštánkuje se i v mrholení a jemném dešti! Pouze v případě hodně nepříznivého deštivého počasí se Kaštánek nekoná. Ale pokud budete chtít, můžeme obléct pláštěnky, nazout gumáky a vyrazit zkoumat déšť a fascinující louže :o)) Dana Klub rodičů předčasně narozených dětí 13. listopadu v 16:00 v MC Hlavní téma: Tajný svět miminek Povídání o psychologii novorozenců a kojenců, o tom, jak rozumí světu, co vnímají, co potřebují... Přijďte si popovídat, vyměnit zkušenosti, načerpat nové nápady a odpočinout si. Děti můžete vzít s sebou. Přihlášky a informace: dana.tvrdochova@seznam.cz, Pokud potřebujete probrat něco kolem Vašeho nedonošeného děťátka, poradit se, popovídat si a nehodí se Vám termín programu nebo Vám vyhovuje spíš individuální setkání, ozvěte se, domluvíme se. Pro ty, kteří chtějí podpořit rodiče předčasně narozených dětí, jsou určeny tyto projekty: Mámy pro mámy Můžete vyrobit drobný dárek, doplnit cedulkou, kterou si stáhnete na www. nedoklubko.cz a napíšete na ni vzkaz pro maminku nedonošeného děťátka. Dárečky poputují na neonatologii do FN Olomouc. (posíláme je tam pravidelně už tři roky...)

7 Pohádky pro kulíšky Kdokoliv z vás by rád napsal krátkou pohádku, rádi ji uvítáme. Pohádky budou určeny pro čtení miminkům v inkubátorech. Nejenom pro jejich povzbuzení, které jim bude předáváno formou hlasu rodičů, ale i jako terapii pro rodiče, kteří pomocí psaného textu snáze překonají rozpaky v neosobním prostředí JIP oddělení. Díky laskavým příběhům snáze alespoň na okamžik pozapomenou na svůj strach a obavy o život miminka Pokud se do některého z těchto projektů chcete zapojit, ozvěte se mailem nebo telefonicky na výše uvedený kontakt. Cvičení těhotných úterý 17:00 18:00 hod MC Radost Je určeno všem maminkám od 15. týdne s fyziologickým průběhem těhotenství. Těhotenské cvičení je zaměřeno na protažení a posílení svalů celého těla s ohledem na těhotenství. Součástí je i posilování a uvolňování svalů pánevního dna a nácvik správného dýchání. Katka Příprava těla k porodu i poporodnímu období. Pro účast na kurzu je nutné potvrzení lékaře - gynekologa o tom, že těhotná žena může cvičení absolvovat. Stačí vyjádření v těhotenské průkazce. Cena : 60 Kč / hodinu. Hlaste se na mail: katerina1petrova@seznam.cz Kurz předporodní přípravy V kurzu probereme možnosti přípravy k porodu, fyziologie i možné patologie vyskytující se u porodu, všechny doby porodní a jejich průběh, možnosti tlumení porodních bolestí, úlevové polohy a manévry, správné dýchání při porodu, význam partnera u porodu, homeopatii a aromaterapii při porodu, praktické rady týkající se základní péče o dítě a základy problematiky kojení a šestinedělí. Kurz je jednodenní a trvá cca 3-3,5 hodiny. Partneři jsou samozřejmě vítáni. Cena kurzu : 450,-kč Kontakt a přihlášky: tel , katerina1petrova@seznam.cz Kurz se koná se 1-2x měsíčně dle počtu zájemců, termín je vypsán alespoň 14 dní předem na webových stránkách nebo na Facebooku w w w. f a c e b o o k. c o m / p a g e s / C v i % C 4 % 8 D e n % C 3 % A D - t%c4%9bhotn%c3%bdch-s-porodn%c3%ad-asistentkou-kate%c5%99inou- Petrovou-MC-Radost/ ?ref=hl

8 Jitka O zdravé výživě a vaření trochu jinak s Jitkou Středa 15:30-17:00 v MC Je určeno všem maminkám a dětem, kteří mají chuť naučit se zdravěji vařit. V průběhu se budeme učit nejen zdravěji vařit a připravovat si zdravější snídaně, svačinky,..., ale dovíme se také zajímavé informace o výživě, potravinové pyramidě a Pyramidáčkovi. Společně si dobroty uvaříme a poté taky pěkně sníme dýňové mámení - těšte se nejen na polévku sladké pokušení - čarování s ovocem a smetanou Uspávání broučků 6. listopadu v 17:00 u Muzea Vyškovska lampióny a světýlka s sebou, nezapomeňte si vzít broučka, kterého můžete po skončení akce v Zámecké zahradě nechat spinkat více zde: Manipulace s miminky 4. listopadu v 17:00 v MC FIMOhmotnění 15. listopadu v 17:00 v MC Láká Vás vyrobit si korálky na osobní šperky nebo dětem vyrobit figurky ke stolní hře? Pokud ano, jste vítáni. Bližší info a přihlášky na veru.omastova@seznam.cz

9 Kurz dětské finanční gramotnosti - začneme úterý 15:30-16:15 v MC Co jsou peníze? Kde se berou? Jaká je jejich skutečná hodnota? KROUŽEK DĚTSKÉ FINANČNÍ GRAMOTNOSTI DĚTSKÁ FINANČNÍ GRAMOTNOST kroužek dětské finanční gramotnosti 5 hodinových lekcí / max. 5 dětí 1. setkání ZDARMA 400,- Kč /kurz /platba při 2. setkání materiál a podklady v ceně kde: MC Radost kdy: v 15:30 hod přihlášky: mcradost@seznam.cz info: lektor: Ing. Marie Provazníková Děti ve věku 5-7 let získají představu o rodinných výdajích a jejich ceně. Zjistí, jak mohou díky vlastním úsporám přispět rodičům na zakoupení vytoužené hračky.

10 S kočárkem do knihovny 6. listopadu v 10:00 v dětském oddělení KKD téma: Ženská poradna Přijde za námi MUDr. Marie Součková a zodpoví vaše dotazy v oblasti gynekologie. Vstupné 30,- Přijďte i s dětmi, knihovnice je případně rády zabaví. Hraček je tam spousta. Pokusy a hry s 22. listopadu 15:30-16:30 tentokrát s vodou Voda je jeden z živlů, který potřebujeme k životu. Ale je to také výborný materiál ke hraní :o)) Proto, kdo se nebojí že se namočí, ať se za námi přijde podívat! Hlaste se do pondělí na micheline@centrum.cz nebo Předvánoční všehochuť 29. listopadu v 17:00 v MC Radost Přijďte si popovídat nad ruční prací. Můžete si vzít háčkování/pletení nebo můžete zkusit dělat ozdoby na vánoční stromeček, které posléze budeme prodávat na vánočních trzích. A pokud háčkovat/plést neumíte a rády byste se naučily, přijďte, naučíme. Více info na mailu: krejca@centrum.cz

11 Tvořivé dílny pro vánoční trhy 8. listopadu v 17:00 těstovinoví andílci a sněhuláci z ponožek 12. listopadu v 17:00 výroba oboustranného puzzle

12 Tyršova Vyškov Informační zpravodaj MC Radost telefon MC Radost: Počet výtisků: 10 Své návrhy a připomínky posílejte na: g.vasickova@ .cz

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ červen Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prosinec Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. říjen. Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. říjen. Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou

Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ květen Pravidelný program pro šk. rok 2013/2014 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky s Natálkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Leden - od 9. 1. 2015 Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro

Více

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ BŘEZEN Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. červen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. červen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ červen Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky 17:00 18:00 Cvičení Orelna pro děti od 3 let 19:00 20:00

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ září Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let

Více

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ DUBEN Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let

Více

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou

Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3 let s Terkou a Ivou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ listopad Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 17:00 18:00 Cvičení Orlovna pro děti od 3

Více

mateřské centrum radost

mateřské centrum radost www.mcradost.cz mateřské centrum radost PO ÚT ST ČT PÁ herna AJ cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna / kkd flétna powerjóga mimísci / babykino sourozenci kaštánek pohádkové

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. prosinec. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. prosinec. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prosinec Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Very Tiny English - děti 2-3 roky 16:00 16:45 Angličtinka pro nejmenší 17:00 18:00

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. leden. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. leden. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ leden Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Very Tiny English - děti 2-3 roky 16:00 16:45 Angličtinka pro nejmenší 17:00 18:00 Cvičení

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. říjen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. říjen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Very Tiny English - děti 1-2 roky 16:00 16:45 Angličtinka pro nejmenší - od 1.10.2012

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. listopad. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. listopad. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ listopad Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Very Tiny English - děti 2-3 roky 16:00 16:45 Angličtinka pro nejmenší - od 1.10.2012

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. duben. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. duben. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ duben Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky 17:00 18:00 Cvičení Orelna pro děti od 3 let 19:00 20:00

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. březen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. březen. Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ březen Pravidelný program pro šk. rok 2012/2013 Pondělí: 09:30 11:30 Dopolední herna - děti 2-3 roky 17:00 18:00 Cvičení Orelna pro děti od 3 let 19:00 20:00

Více

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou

Čtvrtek: 09:30 11:30 Monte herna - děti 1 2 roky s Jankou a Verčou 09:30 11:30 Kaštánek venkovní herna s Jolanou Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ ČERVEN Pravidelný program pro šk. rok 2014/2015 Pondělí: 09:30 11:30 Herna - děti 2-3 roky s Mončou a Staňkou 18:00 19:00 Angličtina pro dospělé Úterý: 09:30

Více

mateřské centrum radost

mateřské centrum radost www.mcradost.cz mateřské centrum radost PO ÚT ST ČT PÁ herna AJ cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných herna flétna powerjóga mimísci sourozenci kaštánek herna NEPRAVIDELNĚ manipulace s novorozenci

Více

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ÚNOR Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna / kkd flétna powerjóga mimísci / babykino sourozenci

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ květen

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ květen Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ květen Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ duben

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ duben Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ duben Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ červen

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ červen Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ červen Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Pravidelný program pro šk. rok 2010/2011 Pondělí: 9,30 11,30 Zpívání a cvičeníčko pro děti od 2 let 16,00 17,00 Angličtinka (pro

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ říjen Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. květen

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. květen MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov Pravidelný program pro šk. rok 2010/2011 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ květen Pondělí: 9:30 11:30 Zpívání a cvičeníčko pro děti od 2 let 16:00 17:00 Angličtinka

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ únor

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ únor Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ únor Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15 Angličtinka

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prosinec

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prosinec Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prosinec Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ leden

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ leden Tyršova 29, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ leden Pravidelný program pro šk. rok 2011/2012 Pondělí: 09:30 11:30 Zpívánky s Cecilkou pro děti od 2 let 15:00 16:00 Angličtinka - pokročilí 16:15 17:15

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. prázdniny

MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. prázdniny MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ prázdniny Pravidelný program V prostorách MC Radost v době letních prázdnin pravidelný program není. Probíhat budou jen kurzy

Více

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST ČERVEN 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna / kkd flétna powerjóga

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2018

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2018 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2018 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna mimísci babykino

Více

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost

NEPRAVIDELNĚ : manipulace s novorozenci, laktační poradna, předporodní kurz, výlety do okolí, akce pro veřejnost INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST KVĚTEN 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna / kkd flétna powerjóga

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - KVĚTEN 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - KVĚTEN 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - KVĚTEN 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna mimísci

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna powerjóga

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna mimísci

Více

PROGRAM - Květen 2014. návštěvy v terénu, tzn.že Vás i miminko navštívíme doma, vstup 50,-Kč

PROGRAM - Květen 2014. návštěvy v terénu, tzn.že Vás i miminko navštívíme doma, vstup 50,-Kč Klub Ratolest Provozovaný Oblastní charitou Blansko při Centru PRO Blansko, Sladkovského 2b,Blansko 678 01, tel.516411400mob.731428369,e-mail:ratolest.blansko@charita.cz http:/www.blansko.charita.cz/ 28.dubna

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ZÁŘÍ 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ZÁŘÍ 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ZÁŘÍ 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna mimísci babykino

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, o.s. Lípová 2, 682 01 Vyškov INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Pravidelný program pro šk. rok 2010/2011 Pondělí: 9,30 11,30 Zpívání a cvičeníčko pro děti od 2 let 16,00 17,00 Angličtinka (pro

Více

Mateřské centrum slaví 2 roky

Mateřské centrum slaví 2 roky Mateřské centrum slaví 2 roky ohlédnutí za loňským rokem Mateřské centrum svou činností a programem zaměřeným na ty nejmenší rozvíjí a podporuje jejich psychomotorický vývoj řečové dovednosti jemnou motoriku

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2018

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2018 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ČERVEN 2018 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna mimísci kaštánek

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna mimísci

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna mimísci babykino

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - PROSINEC 2016

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - PROSINEC 2016 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - PROSINEC 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna powerjóga

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2016

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2016 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LISTOPAD 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna powerjóga

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ÚNOR 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ÚNOR 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ÚNOR 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna mimísci

Více

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz Program aktivit

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

Cvičení rodičů s dětmi

Cvičení rodičů s dětmi Cvičení rodičů s dětmi MAZLÍCI Vhodné pro miminka od 4 m do 18m. Podněcujeme přirozený rozvoj dítěte a správnou manipulaci s ním. Formou her, říkadel a písniček, včetně cvičení na gymbalónech a s vhodnými

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST ZÁŘÍ 2016

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST ZÁŘÍ 2016 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST ZÁŘÍ 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna powerjóga

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016 Roční plán Mateřské školy Daneta pro školní rok 2015/2016 AKTIVITY V MŠ Nadstandardní aktivity Tvoření Angličtina Cvičení s písničkami Muzikoterapie Kouzelná hlína Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Charakteristika

Více

Program Klubíčka Kroměříž, z. s. listopad HERNA pro rodiče s dětmi Otevírací doba. Akce měsíce listopadu 2016

Program Klubíčka Kroměříž, z. s. listopad HERNA pro rodiče s dětmi Otevírací doba. Akce měsíce listopadu 2016 Program Klubíčka Kroměříž, z. s. listopad 2016 Aktivity projektu Mateřství není handicap 2016 jsou podpořeny z dotačního programu Rodina a ochrana práv dětí MPSV. Provozní doba Klubu rodičů (rodičovských

Více

Projekt S knížkou do života (Bookstart) v Karlovarském kraji [1]

Projekt S knížkou do života (Bookstart) v Karlovarském kraji [1] [1] Autor: KANSY, Klára [2] Číslo: 2018, ročník 27, číslo 3 [3] Rubrika: Celostátní akce [4] Klíčová slova: děti [5], Městská knihovna Chodov [6], S knížkou do života [7] Region: 11 Karlovarský region

Více

Plavání dětí Plavací školičky (podle věku a zkušeností)- otvíráme nové cykly, nutno registrovat - Bc. Iva Procházková

Plavání dětí Plavací školičky (podle věku a zkušeností)- otvíráme nové cykly, nutno registrovat - Bc. Iva Procházková LEDEN 2016 PŘEDNÁŠKY Význam jednotlivých sedmiletí ve Vašem životě a v životě Vašich dětí pátek 15. 1. 2016-19 h PhDr. Anežka Janátová DIVADLO, SLAVNOSTI (nutná registrace e-mailem) Pohádka o 12 měsíčkách

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Program na duben 2017

Program na duben 2017 Program na duben 2017 Pravidelný týdenní program žďárské pobočky naleznete na http://zdar.charita.cz/programy-kopretiny/ Pondělí 08.30-12.30 hod. Zprostředkování poradenství v oblasti rodiny a rodičovství

Více

Obsah. První tři měsíce. Prostřední tři měsíce. Poslední tři měsíce

Obsah. První tři měsíce. Prostřední tři měsíce. Poslední tři měsíce Obsah 13 Předmluva k novému vydání 17 Předmluva k prvnímu českému vydání 19 Předmluva k prvnímu vydání Těhotenství První tři měsíce 27 Průvodní znaky těhotenství 33 Léky a potravinové doplňky v raném těhotenství

Více

Program Klubíčka Kroměříž,z.s.

Program Klubíčka Kroměříž,z.s. Program Klubíčka Kroměříž,z.s. září 2018 Aktivity projektu Mateřství není handicap 2018 jsou podpořeny z dotačního programu Rodina MPSV. Veškeré osobní údaje, které požadujeme o všech, kdo se účastní naší

Více

Program na únor 2017

Program na únor 2017 Program na únor 2017 Pravidelný týdenní program naleznete na http://zdar.charita.cz/programy-kopretiny/ Pravidelný týdenní program Pondělí 8.00 13.00 hod. 9.30 10.30 hod. od 10.30 hod. Středa 8.00 13.00

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2016

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2016 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2016 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna flétna powerjóga

Více

533 12 Chvaletice, IČO: 22829725

533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 RC CHVALETICE, U Stadionu 240 (naproti poště) 533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 HNÍZDEČKOVÝ ZPRAVODAJ 4/2011 web: rc-chvaletice.wz.cz tel.: 608 240 368 e-mail: rc-chvaletice@seznam.cz HLEDÁME NOVÉ LIDI...

Více

Okno do Pohádky. Červen 2012 - Srpen 2012 1 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU ROUSÍNOV

Okno do Pohádky. Červen 2012 - Srpen 2012 1 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU ROUSÍNOV Okno do Pohádky INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU MAMINEK POHÁDKA ROUSÍNOV Červen 2012 - Srpen 2012 1 Milé maminky, tatínkové, babičky, dědečkové a hlavně Vy, naši nejmenší děti! Tak si pokládám otázku, zda otvírat

Více

- Cvičení/Plavání/Výtvarka/Zpívánky s hýbánky na plavání záloha 100,-Kč, možné zakoupit

- Cvičení/Plavání/Výtvarka/Zpívánky s hýbánky na plavání záloha 100,-Kč, možné zakoupit Program září 2014 30.8. 2014 sobota od 12,30 hod Půlmaraton Moravským krasem Nám Republiky Blansko- přijďte podpořit běh za OCH Blansko, budeme mít i stánek s vyráběním a aroma poradnou!!! 1.září 2014

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Květen červen 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna od května pouze za nepříznivého

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2017

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2017 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - ŘÍJEN 2017 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek herna cvičení herna cvičení klubík cvičení těhotných cvičení pro ženy herna mimísci babykino

Více

Program Klubíčka Kroměříž,z.s.

Program Klubíčka Kroměříž,z.s. Program Klubíčka Kroměříž,z.s. listopad 2018 Aktivity projektu Mateřství není handicap 2018 jsou podpořeny z dotačního programu Rodina MPSV. Veškeré osobní údaje, které požadujeme o všech, kdo se účastní

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (14:30-15:30) Drama (15:30-16:30) Muzikál (16:30-17:30) třída Flétna (14:00-14:45)

Více

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem úterý 25. 12. 1. svátek vánoční 10:00 10:45 Rozcvička Ranní protažení celého těla Tělocvična s Mamutíkem 11:00 12:30 Andělíček strážníček Tvoříme závěsné třpytivé andělíčky Dětský svět z papíru a vaty

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Program na září 2015

Program na září 2015 Program na září 2015 25.srpna úterý a 2. září středa od 9:00 do 12:00 a od 14:00 do 16:00 hod. Zápis do aktivit Klubu Ratolest - Cvičení/Plavání/Výtvarka/Zpívánky, na plavání záloha 100,-Kč, na ostatní

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz 18. týden

Více

BŘEZEN 2016 KLUBY INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM

BŘEZEN 2016 KLUBY INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM BŘEZEN 2016 INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM Místo pro rodiny - od miminek k seniorům - pondělí až pátek od 7 do 17 hod. Přebalíte, nakrmíte, pobudete v kulturním prostředí s kuchyňkou, hernou a PC koutkem.

Více

JARNÍ JARMARK SPOLU DĚTEM

JARNÍ JARMARK SPOLU DĚTEM JARNÍ JARMARK SPOLU DĚTEM Zpracovala: Jiřina Hamplová, autorka projektu Úvodem Jarní Jarmark - Spolu dětem je charitativní akce, kdy se děti učí empatii, ohleduplnosti, toleranci, dobrosrdečnosti, laskavosti

Více

Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019

Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019 Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019 Str. 1 Dětské skupiny Kamenná informují Pracovní a výtvarné činnosti 14. únor se v Dětské skupině Mája nesl ve znamení svatého Valentýna, děti proto v tento

Více

13. února od 9 do 14 hodin (1 osoba za hodinu) v DC Dráček. Individuální rodinná poradna PhDr. Ilony Špaňhelové

13. února od 9 do 14 hodin (1 osoba za hodinu) v DC Dráček. Individuální rodinná poradna PhDr. Ilony Špaňhelové 1. února od 14 hodin na radnici Vítání občánků Opět slavnostně přivítáme čerstvě narozená Nehvizďátka. Chybět nebude krásné vystoupení žáků mateřské školy, paní fotografka Martina Venená, ani malý dárek

Více

*Permanentka je platná na 10 vstupů na zakoupený kurz po dobu 12 týdnů od vystavení.

*Permanentka je platná na 10 vstupů na zakoupený kurz po dobu 12 týdnů od vystavení. ARD Typ kurzu: jazykový Popis: angličtina pro rodiče s dětmi do 3 let Rozmluvte se spolu s dětmi Kurz pro maminky a tatínky s dětmi spojuje příjemné s užitečným. Věnuje se totiž jak dětem, tak rodičům.

Více

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV Péče o dítě v dětské skupině Obecná část zpracovaly Lenka Zuczková, DiS Šárka Žluvová, DiS Obsah Specifikace, metody a forma práce...3 Rámcový

Více

Hodnocení činnosti školní družiny za 1. pololetí školního roku

Hodnocení činnosti školní družiny za 1. pololetí školního roku Hodnocení činnosti školní družiny za 1. pololetí školního roku 2015-2016 V letošním školním roce bylo do školní družiny zapsáno celkem 30 dětí (maximálně možný počet dětí na jedno oddělení). Zájem o školní

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2019

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2019 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - LEDEN 2019 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Herna Cvičení Jóga pro děti Beseda s psycholožkou Herna Cvičení Cvičení těhotných Vvičení

Více

PROGRAMY. občanského sdružení. pro děti, mládež, rodinu a komunitu VOLNOČASOVÉ SOCIÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ

PROGRAMY. občanského sdružení. pro děti, mládež, rodinu a komunitu VOLNOČASOVÉ SOCIÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ 02/09 občanské sdružení Posláním o. s. Neposeda je napomáhat svou činností k rozvoji občanské společnosti na území Prahy 21 a okolí, zejména podporováním aktivit pro děti, mládež a rodinu. Naším cílem

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí Drama (15:00-16:00) Hrajeme si s písničkou třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr (15:00-16,30)

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. 44. týden Čt 1.11. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz

Více

Informace o MŠ. Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz. Počet tříd: 1

Informace o MŠ. Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz. Počet tříd: 1 Informace o MŠ Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz Počet tříd: 1 Věkové složení: zpravidla 2,5-6 let Ředitelka školy: Mgr. Kateřina Slabá Učitelka:

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2019

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2019 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ MC RADOST - BŘEZEN 2019 Zpravodaj je řazen chronologicky Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Herna Cvičení Jóga pro děti Beseda s psycholožkou Herna Cvičení Cvičení těhotných Cvičení

Více

ŠAMANKA - květnové akce

ŠAMANKA - květnové akce ŠAMANKA - květnové akce Datum Čas akce místnost bližší informace 1.5.16 2.5.16 2.5.16 3.5.16 Objektově orientované programování (jazyky C#.T, Java, PHP) Základy už zvládáte a chtěli byste se dozvědět,

Více

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ Dětská skupina Malíček Při definování Plánu výchovy, péče a vzdělávání jsme se inspirovali v Rámcovém programu pro předškolní vzdělávání. Začlenili jsme zde také filozofie,

Více

Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013

Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013 Oranžová třída Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013 Název třídy: ORANŽOVÁ Třídní učitelky: Hana Mičková, Kateřina Krausová Analýza skupiny: Počet dětí: 25 Věkové složení dětí: 3 6 let Specifika

Více

Zásady, formy a metody práce Výchovná zaměstnání: Pravidla vedoucí k rozvoji dítěte:

Zásady, formy a metody práce Výchovná zaměstnání: Pravidla vedoucí k rozvoji dítěte: OBJEVUJEME SVĚT KOLEM NÁS Plán výchovy a péče DS. Záměrem tohoto plánu výchovy a péče je rozvoj psychické, fyzické a sociální samostatnosti dětí. Rozvíjet poznávání prostředí kolem nich, naučit je dovednostem

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček listopad 2016 Náš Dráčkov ve školce. Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby

Více

DUBEN 2016 KLUBY INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM

DUBEN 2016 KLUBY INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM DUBEN 2016 INFORMAČNĚ SPOLEČENSKÉ CENTRUM Místo pro rodiny - od miminek k seniorům - pondělí až pátek od 7 do 17 hod. Přebalíte, nakrmíte, pobudete v kulturním prostředí s kuchyňkou, hernou a PC koutkem.

Více