Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015"

Transkript

1 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc. Ověřovatel: pí. P. Hainzová, M.A. Zapisovatel: Ing. I. Zikmundová, odd.architekta MČ Praha 8 1. Jednání bylo zahájeno v 16,35 hod. 2. Komise hlasovala o dozařazení bodů č. 3.6 a 3.7. Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se 0 Program byl s touto změnou schválen. Na jednání přichází p. Ing. Janků. 3. Diskuze k předmětu jednání komise: /2015 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu řízení Polyfunkční dům Klapkova na pozemcích parc.č. 411/1, 411/2, 2339/1, k.ú. Kobylisy Žadatel: právnická osoba (primární žadatel: fyzické osoby) Podáno: Poznámka: navazuje na podání 43/2015, předloženy varianty uliční fasády navrhovaného objektu. Komise navrhuje ponechat v platnosti původní usnesení. Výsledek hlasování: pro 9 zdržel se 0

2 /2015 Žádost o vyjádření k návrhu na pořízení změny Územního plánu sídelního útvaru hl.m.prahy pro pozemek parc.č. 993/3, k.ú. Čimice, ul. K Mlýnu, ze ZMK na OB-B Žadatel: právnická osoba Podáno: Stanovisko odboru dopravy: souhlasí, Stanovisko odboru živ.prostředí: navrženou změnu nelze doporučit. Předmětná plocha je vymezena pro funkci ZMK (zeleň městská a krajinná) a tvoří součást nezastavitelného území dle ÚPn. Komise navrhuje nesouhlasit se změnou Územního plánu sídelního útvaru hl.m.prahy. Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se /2015 Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci k územnímu řízení a stavebnímu řízení Nástavba bytového domu, parc.č. 628/11, 628/12, 628/16, 621/1, 621/9, 628/29, k.ú. Kobylisy, ul. Pod Sídlištěm Žadatel: právnická osoba Podáno: Stanovisko odboru správy majetku: nesouhlasí s projektovou dokumentací. Nástavba bytového domu by zasahovala do pozemku parc.č. 628/16, k.ú. Kobylisy, který je svěřen do správy MČ Praha 8, Stanovisko odboru dopravy: S navrženým způsobem řešení dopravy v klidu nelze souhlasit, neboť pozemky nejsou ve vlastnictví žadatele ani vlastníka objektů, na kterých je navrhovaná nástavba plánována. Zároveň zásadně nesouhlasíme, s případným udělením výjimky, týkající se řešení dopravy v klidu, neboť kapacita parkovacích stání na síti místních komunikací v dané lokalitě je již zcela vyčerpána. Rovněž nelze souhlasit s vjezdem, navrženým pro účel stavby a její parkování, neboť se jedná o pozemky ve vlastnictví jiných subjektů (pozemky č. parc. 628/16 a 628/29, k. ú. Kobylisy, svěřené do správy nemovitostí MČ Praha 8 a pozemek č. parc. 628/1, k. ú. Kobylisy ve vlastnictví společnosti Pěkná Lesná s.r.o., Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha 5), Stanovisko odboru živ.prostředí: Z projektové dokumentace vyplývá, že nástavba bytového domu v ulici Pod Sídlištěm nevyžaduje kácení dřevin rostoucích mimo les ve smyslu ustanovení 3 odst. 1 písm. i) zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny (dále jen zákon o ochraně přírody a krajiny). Upozorňujeme, že dřeviny jsou dle 7 odst. 1 zákona chráněny před poškozováním a ničením. Při realizaci stavby je nezbytné postupovat v souladu s obsahem ČSN Technologie vegetačních úprav v krajině Ochrana stromů, porostů a vegetačních ploch při stavebních pracích. Pokud budou při vlastní realizaci stavby dodrženy povinnosti vyplývající ze zákona o ochraně přírody a krajiny a bude zachována stávající zeleň, ke stavbě nemáme zásadní připomínky.

3 3 Komise navrhuje nesouhlasit s projektovou dokumentací, protože nesouhlasí s řešením dopravy v klidu a nesouhlasí s využitím části pozemku parc.č. 628/16, k.ú. Kobylisy, svěřeného do správy Městské části Praha 8. Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se /2015 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci pro územní řízení Nástavba a přestavba domu č.p. 31 na hotel, ul. Sokolovská a Prvního pluku, parc.č. 83, k.ú. Karlín Žadatel: fyzická osoba Podáno: Stanovisko odboru dopravy: Upozorňujeme, že umístěním vjezdu dojde, vzhledem ke stávajícímu dopravnímu režimu v ulici Prvního pluku, kde je v současné době povoleno šikmé parkování k likvidaci cca 3 veřejně přístupných parkovacích míst na síti místních komunikací dané lokality bez náhrady. Rovněž, v případě zásobování objektu nelze, vzhledem k blízkosti křižovatky s ulicí Sokolovská a frekvencí vozidel v ulici Prvního pluku, s přihlédnutím na šířkové uspořádání (jednosměrnost) počítat s možností, byť krátkodobého zastavení v jízdním pruhu. Zásobovat lze pouze z vyhrazených parkovacích míst v dané lokalitě k tomu určených. Dále upozorňujeme, že Karlín je zóna se zákazem vjezdu autobusů. Na základě výše uvedeného, nesouhlasíme zejména s likvidací veřejně přístupných parkovacích míst v ulici Prvního pluku, Stanovisko odboru živ.prostředí: netýká se jde o nástavbu. Poznámka: jde o novostavbu Komise navrhuje nesouhlasit s projektovou dokumentací. Výsledek hlasování: pro 7 zdržel se /2015 Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci pro společné řízení - rozhodnutí o umístění a stavební povolení Nástavba a stavební úpravy nebytového objektu č.p. 1109, parc.č. 2537, 2538, 2539, 2540, 2541, 2543, k.ú. Kobylisy, ul. Třeboradická Žadatel: fyzická osoba Podáno:

4 4 Stanovisko odboru správy majetku: Odbor správy majetku Úřadu Městské části Praha 8 nesouhlasí s projektovou dokumentací k územnímu a stavebnímu řízení. Nástavba bytového domu by zasahovala do pozemků parc. č a parc. č. 2543, k.ú. Kobylisy, které jsou svěřeny do správy MČ Praha 8. Stanovisko odboru dopravy: S předloženým návrhem rekonstrukce a nástavby objektu v Třeboradické ulici, k. ú. Kobylisy, souhlasíme. Stanovisko odboru živ.prostředí: Za předpokladu, že bude zachována zeleň v daném území a budou splněny povinnosti vyplývající ze zákona o ochraně přírody a krajiny, k realizaci předmětného záměru nemáme námitky. Komise navrhuje souhlasit s projektovou dokumentací. Výsledek hlasování: pro 1 proti 7 zdržel se 1 Návrh nebyl přijat /2015 Žádost o stanovisko k prodeji pozemku parc.č. 2588, k.ú. Kobylisy, ul. Třeboradická za účelem umožnění přístupu k pozemkům parc.č. 2586, 2587 ve vlastnictví žadatele Žadatel: MHMP SVM Podáno: Stanovisko odboru dopravy: vzhledem k tomu, že se jedná o účelovou komunikaci/parkovací plochu veřejně přístupnou, dle pasportu komunikací označenou jako NN 4960, která je ve správě TSK hl.m.prahy a na pozemku ve vlastnictví Hl.m.Prahy, s předloženým záměrem úplatného převodu z hlediska námi chráněných zájmů nesouhlasíme, Stanovisko odboru živ.prostředí: nemá námitky, Poznámka: plocha je veřejně přístupná, žadatel má ke svým pozemkům přístup. Komise navrhuje nesouhlasit s prodejem pozemku, protože se jedná o účelovou komunikaci a parkovací plochu veřejně přístupnou, která by měla veřejnou zůstat. Výsledek hlasování: pro 7 zdržel se /2015 Žádost o stanovisko k prodeji části (cca 54 m 2 ) pozemku parc.č. 670/7, k.ú. Libeň za účelem přístavby terasy pro dvě bytové jednotky, ul. Bublíkova Žadatel: MHMP SVM (primární žadatel: fyzické osoby) Podáno: Stanovisko odboru dopravy: souhlasí, Stanovisko odboru živ.prostředí: nemá námitky.

5 5 Komise navrhuje nesouhlasit s prodejem části pozemku, protože se jedná o nevhodný zásah do veřejného prostoru. Výsledek hlasování: pro 9 zdržel se 0 4. Různé podněty členů komise: Na dotaz pí Hainzové proběhla krátká diskuze o stavbě Troja Horizons. Na dotaz pí Vojtíškové proběhla krátká diskuze o zveřejňování projektových dokumentací. 5. Další jednání komise se koná 7. prosince 2015 od 16,30 hod. na obvyklém místě v přízemí Grabovy vily. 6. Termíny jednání komise pro 1. pololetí 2016 (vždy úterý od 16,30 hod.): 12/1, 2/2, 23/2, 15/3, 5/4, 26/4, 17/5, 7/6, 28/6. 7. Jednání bylo ukončeno v 17,25 hod. Podpis předsedajícího: Garlík v.r. Podpis ověřovatele: Hainzová v.r. Přílohy: prezenční listina Rozdělovník: - členové komise em - Hana Šindelová, sekretariát OKS em

6 Presenční listina ze zasedání komise RMČ Prahy 8 pro územní rozvoj a památkovou péči ze dne titul, jméno, příjmení telefon podpis, Doc. lne. Bohumír Garlik, CSc. předseda komise - zastupitel Bohumir. Garlik@praha8.cz ~ I Mor. Et Mgr. Jana Pešlová členka komise - zastupitelka Jana. Peslova@praha8.cz ~.(\M f~\ Radomír Nepil člen komise - zastupitel Radomir. Nepil@praha8.cz U OkLu\JttJ Bc. Karel Šašek člen komise - zastupitel Karel. Sasek@(2raha8.cz M4\j~{:I\..)/ Roman Petrus člen komise - zastupitel Roman. Petrus@(2raha8.cz ~0-J_ MqA. Petr Vilqus Ph.D. člen komise - zastupitel Petr. Vilg us@(2raha8.cz I C::L lnq. Hana Matoušová členka komise - zastupitelka Hana.Matousova@(2raha8.cz J%,---=- /'1 -é/ -J( MVDr. Vladislava Vojtíšková členka komise - zastupitelka Vladislava.vojtiskova@praha8.cz /;p;j' /Q-:;../'""""<. Petra Hainzová, M.A. členka komise - zastupitelka Petra.Hainzova@(2raha8.cz ~~\ e lnq. Jiří Janků člen komise - zastupitel Jiri.Janku@(2raha8.cz /~=- Ing.Cyril Čapka člen z řad občanů Cyril. Ca(2ka@mvcr.cz ty; > r - _.

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: R. Petrus Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 9. 3. 2015 v přízemí Grabovy vily

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 9. 3. 2015 v přízemí Grabovy vily Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 9. 3. 2015 v přízemí Grabovy vily Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc. Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp Zápis č. 14 z 14. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 4. ledna 2017 v 16,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing. Jan

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 109. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 11. dubna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

25. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

25. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 25. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 113. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. června 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ.

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ. Z á p i s ze 75. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. března 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 120. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. září 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 112. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 18. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 10. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

p. Michal Fišer, MBA, p. Vladislav Kopal, p. Jiří Toušek, Ing. Jan Červenka, p. Jakub Čáp, p. Radomír Nepil, Mgr. Radim Zátopek

p. Michal Fišer, MBA, p. Vladislav Kopal, p. Jiří Toušek, Ing. Jan Červenka, p. Jakub Čáp, p. Radomír Nepil, Mgr. Radim Zátopek Zápis č. 8 z 8. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 1. března 2016 v 17,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 116. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 25. července 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 12. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 103. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 7. února 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 23. 1. 2019 s místem konání Na Košince 502/1 v zasedací místnosti v přízemí budovy od 16.00 h Přítomni: dle prezenční listiny Tajemnice:

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 122. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 17. října 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 118. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 22. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 22. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 25. dubna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. D. Rödig, p. T. Slabihoudek,

Více

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise. Zápis č. 13 z 13. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 9. listopadu 2016 v 15,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

Kopal, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda kontrolního výboru ZMČ.

Kopal, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda kontrolního výboru ZMČ. Z á p i s z 95. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. listopadu 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA Zápis č. 4/2015 ze 4. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 17. srpna 2015 v 17:00, v kanceláři č. 303 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing.

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing. Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20. prosince 2010 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Alinčová Lenka 9 členů zastupitelstva MČ dle presenční listiny 2 (MUDr. Mandík

Více

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 10. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

81. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:30 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

81. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:30 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s z 81. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 31. května 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Milan Matoušek

U S N E S E N Í. v o l í. Milan Matoušek U S N E S E N Í ZE 17. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 1. 2. 2017 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: v o l í Ing. Pavel

Více

Městská část Praha Rada městské části ze dne USNESENI

Městská část Praha Rada městské části ze dne USNESENI Městská část Praha 8 47. Rada městské části ze dne 06.04.2016, USNESENI č. Usn RMC 0188/2016 k návrhu prominutí a odpisu dluhu evidovaného v programu DES vř celkové výši 118 690 Kč, vedeného na bytě č.

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne Zastupitelstvo MČ v o l í. Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne Zastupitelstvo MČ v o l í. Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne 16.9. 2019 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ověřovatele zápisu: v o l í Petra Hilmarová Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek Ing. Karel

Více

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 3. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. listopadu 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr.

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Mgr. P. Veselý, vedoucí oddělení OOZ OKS ÚMČ.

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Mgr. P. Veselý, vedoucí oddělení OOZ OKS ÚMČ. Z á p i s z 89. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 30. srpna 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 v přízemí městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 21. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75 Z á z n a m z 12. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného ve čtvrtek dne 15. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11.12.2013 Řízení: Ing. arch. Kabelová Ivana (body 1-6) Ing. Alinčová Lenka (body 7-9) Přítomni: 9 členů zastupitelstva MČ Do 18.10

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová. (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová. (= 2 radní MČ). Z á p i s z 92. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 4. října 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

100. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:35 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

100. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:35 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 100. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. prosince 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne 11.01.2016 Přítomni: p. Kopal, p. Čáp, p. Gros, pí Ing. Kroutil, pí Ing. Kuchtová, Ph.D., p. Ševčík, p. Ing. Havel a tajemník p. Ing. Doležal Jednání

Více

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise. Zápis č. 22 z 22. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 13. března 2018 v 16,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan U S N E S E N Í Z 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 20. 9. 2017 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing.Čihák Pavel Ing. Langr Miloš

Více

115. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

115. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 115. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve čtvrtek dne 28. června 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4

Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 KOMISE ÚZEMNÍHO ROZVOJE A VÝSTAVBY RMČ Praha 4 Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od 16.00 v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 Přítomni dle prezenční

Více

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 15. května 2018 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Mgr. J. Schejbal, p.

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 17. ledna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.,

Více

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 5. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27. 1. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 9 členů Zastupitelstva MČ od 19.40hod 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční

Více

Petr Dolínek, Ing. Petr Hlubuček, RNDr. Jana Plamínková

Petr Dolínek, Ing. Petr Hlubuček, RNDr. Jana Plamínková MAJETKOVÁ KOMISE RADY HMP Zápis z pokračování jednání Majetkové komise Rady hl. města Prahy konaného v úterý 3. 10. 2017 od 15:00 hod. v místnosti č. 135, Mariánské nám. 2, Praha 1 PŘÍTOMNI: Ing. Karel

Více

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 6. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. prosince 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ.

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ. Z á p i s ze 7. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR)

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Datum jednání: 14. 4. 2014 Místo jednání: velká zasedací místnost, přízemí ÚMČ Praha 21 Přítomní: Ing. Mergl, Ing. Polák, Ing. arch. Záhora, p. Samec,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 102. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. ledna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 5. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 5. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 5. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 15. 11. 2016 ve

Více

77. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:15 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

77. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:15 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 77. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. dubna 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

10. funkční období. Žádost o souhlas Senátu s trestním stíháním senátora Milana Pešáka

10. funkční období. Žádost o souhlas Senátu s trestním stíháním senátora Milana Pešáka 12 10. funkční období 12 Žádost o souhlas Senátu s trestním stíháním senátora Milana Pešáka 2014 SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 10. FUNKČNÍ OBDOBÍ MANDÁTOVÝ A IMUNITNÍ VÝBOR 5. USNESENÍ z 3. schůze konané

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 6. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 6. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 6. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 6. 12. 2016 ve

Více

Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 18. října 2016 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. D. Rödig, p. Mgr.

Více

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Přítomni: Hosté: Omluveni: zastupitelé Marie Brunová Dana Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek

Více

Přehled přijatých usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, které se konalo dne

Přehled přijatých usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, které se konalo dne Přehled přijatých usnesení ze 13. zasedání které se konalo dne 28. 2. 2017 1/17 Další postup transformace SSS MČ Praha 9 2/17 Rozpočet Městské části Praha 9 na rok 2017 3/17 Návrh na rozdělení finančních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 19. schůze, konané dne 8. 8. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 16. května 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.

Více

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni:

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni: Zápis z 2. mimořádné schůze Rady městské části Brno-Komín konané dne 22. 01. 2019 od 08.15 do 10.15 hodin v prostorách Úřadu městské části Brno-Komín, Vavřinecká 15 -----------------------------------------------------------------------------

Více