PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění"

Transkript

1 PROVOZNÍ ŘÁD školní tělocvičny v Okříškách Článek I. Základní ustanovení Školní tělocvična je součástí Základní školy Okříšky, která je současně provozovatelem a pronajímatelem. stanovuje pravidla pro provoz nutná k zajištění bezpečnosti, pořádku a ochrany tohoto sportovního zařízení a jeho uživatelů. Je závazný pro všechny pracovníky a uživatele objektu. Přímým dozorem nad dodržováním provozního řádu jsou provozovatelem určené osoby. Článek II. Rozsah a umístění 1. Součástí školní tělocvičny jsou: a) velký b) malý sál c) zrcadlový sál d) šatny a sociální zařízení e) kancelář f) místnost hlavní stanice kabelové televize g) kabinet a sklady h) hlediště 2. Vstup do školní tělocvičny je pro základní školu spojovacími chodbami z učebnového a stravovacího pavilonu ZŠ. Pro veřejnost je vstup zajištěn hlavním samostatným vchodem v přízemí objektu. Za zádveřím hlavního vchodu, kde je povinné přezutí (nebo použití návleků), následuje vstupní hala a z ní přístup do jednotlivých šaten podle určení. Článek III. Využití objektu 1. Školní tělocvična je určena pro školní výuku tělesné výchovy a mimoškolní činnost ZŠ Okříšky (dále jen škola), pro sportovní činnost a akce občanů Okříšek, jejich sdružení i dalších subjektů (dále jen veřejnost). 2. Užívání školní tělocvičny je pro pravidelné uživatele podmíněno uzavřením písemné smlouvy o užívání nebytových prostor s provozovatelem objektu. Bez ní nemůže být nikdo zařazen do rozvrhu akcí v tělocvičně s výjimkou jednorázových akcí pořádaných po dohodě se správcem objektu a po zaplacení poplatku za užívání.

2 Článek IV. Provozní doba 1. Základní provozní doba tělocvičny je následující: Dny školního vyučování: 7:00 15:00 hod. vyhrazeno pro školu 15:30 22:00 hod. veřejnost dle rozvrhu Mimo dny školního vyučování: veřejnost dle rozvrhu akcí 2. Provozní doba může být dále upravena individuálně a přizpůsobována podle požadavků a využitelnosti objektu. Drobné úpravy provádí provozovatel tělocvičny. Ve zvláště významných změnách v provozní době rozhoduje na základě žádosti zájemce provozovatel. 3. V rámci provozní doby pro veřejnost sestavuje provozovatel rozvrh jednotlivých tréninků a sportovních akcí na základě předložených požadavků. 4. Informace o provozní době a programu včetně rozpisu tréninků jsou zveřejněny na webových stránkách školy - Článek V. Oprávnění ke vstupu a užívání 1. Oprávnění ke vstupu do objektu (do prostor určených k příslušnému účelu) mají následující osoby: a) zástupci provozovatele a provozovatelem určené osoby pověřené činnostmi souvisejícími s provozem objektu, b) zaměstnanci, žáci a vedoucí sportovních kroužků Základní školy Okříšky, c) členové sportovních a jiných oddílů v době tréninků a soutěží za přítomnosti trenéra (vedoucího), d) veřejnost v době konání veřejně přístupných turnajů jako diváci, ve vymezeném prostoru a při dodržování podmínek bezpečnosti e) závodníci soupeře se svými vedoucími při sportovních utkáních, f) dočasní uživatelé podle samostatných smluv nebo dohody s provozovatelem objektu, g) kontrolní orgány, h) zástupci sportovních svazů, novináři za přítomnosti zástupce provozovatele nebo ÚM i) rozhodčí pozvaní na řízení sportovních utkání, j) hosté, diváci při sportovních utkáních jen do vyhrazených prostor k) osoby zajišťující údržbu systému kabelové televize. 2. Vstup osob mladších 15 let je povolen pouze za doprovodu trenérů, cvičitele, vedoucího nebo učitele. 3. Vjezd vozidel do areálu školy a sportovního pavilonu je povolen pouze dopravní obsluze. 4. Účast diváků a necvičících osob je s výjimkou veřejně přístupných akcí vyloučena. 5. Vstup do objektu v době stanovené provozním řádem je zásadně vymezen týdenním rozvrhem tělocvičen a je povolen jen za přítomnosti odpovědného vedoucího (učitele, trenéra). 6. Čip od objektu a užívaných prostor je evidován u pronajímatele a může být zapůjčen pouze vedoucím (trenérům) seznámeným s provozním řádem a odpovědným za jeho dodržování na základě písemné dohody. Čip je zapůjčen po uhrazení zálohy ve výši stanovené provozovatelem. Záloha se po vrácení čipu vrací. Vedoucí (trenér) nesmí čip zapůjčit jiným osobám. Mimo dobu vyhrazenou rozvrhem se nesmí ve školní tělocvičně nikdo neoprávněně zdržovat. 7. Cvičební prostory jsou vybaveny účelově, a proto je v nich dovoleno provozovat jen takové činnosti, pro které jsou určeny.

3 Článek VI. Povinnosti uživatelů 1. Uživatelé jsou povinni: a) seznámit se s provozním řádem a dodržovat jej, b) střežit a ochraňovat majetek, c) dodržovat pořádek a kázeň, d) dodržovat požární a poplachové směrnice, e) dodržovat rozpis tréninků, f) správně zacházet a správně používat zařízení, jímž je tělocvična vybavena, g) je na každém nájemci tělocvičny, zda umožní divákům přístup do hlediště h) za dodržování pravidel užívání hlediště odpovídá nájemce i) zapůjčené nářadí, náčiní a pomůcky vracet na určené místo (rozsah použití nářadí a vybavení tělocvičny je vymezen smlouvou mezi provozovatelem a uživatelem), j) dodržovat běžné zásady hygieny v šatnách a sprchách, šetřit vodou a elektřinou, k) do objektu vstupovat v očištěné obuvi, do čisté chodby a dalších prostor lze vstupovat jen v čisté sportovní obuvi se světlou podrážkou, l) při sportovních akcích používat sportovní oděv a obuv, m) pronajímateli tělocvičny oznámit vzniklé závady a poškození, současně je zapsat do knihy závad, n) upozornit pronajímatele tělocvičny na osoby, které poškozují zařízení tělocvičny nebo sportovců nebo opakovaně porušují provozní řád, o) po ukončení vymezeného času pro sportovní činnosti neprodleně opustit prostory tělocvičny, p) zabezpečit uložení cenných předmětů tak, aby nedošlo k jejich zcizení., pronajímatel neodpovídá za vzniklé ztráty, q) před odchodem z prostor tělocvičny je uživatel povinen: - zkontrolovat, zda nedošlo k poškození zařízení a vybavení, kontrolovat podlahu - zajistit dodržení pořádku a čistoty v šatnách a sociálních zařízeních, - zajistit vrácení nebo uložení sportovních pomůcek a náčiní na určené místo, - zkontrolovat vypnutí všech použitých elektrických spotřebičů a vodovodních baterií, - zavřít okna a uzavřít přidělené prostory, zhasnout světla - zkontrolovat uzamčení hlediště včetně kontroly uzavření dveří únikového východu z hlediště - řídit se dalšími pokyny pronajímatele a dozorových orgánů pronajímatele. 2. Vedoucí oddílů, trenéři a učitelé zodpovídají za: a) dodržování provozního řádu všemi členy družstva, b) pořádek a sportovní kázeň v celém objektu, c) uzavření užívaného prostoru a ochranu čipu před zcizením nebo paděláním, d) dodržování pokynů správce objektu, e) odjištění obou křídel dveří z tělocvičny směrem do únikových východů po dobu sportovních utkání s účastí diváků, f) dohodnutí způsobu opravy jeho oddílem poškozeného zařízení, nářadí, náčiní, obložení stěn a nebo palubovky, a to se správcem objektu na náklad svůj nebo organizace, která jej řízením činnosti pověřila, g) zamezení neodborné manipulace s vybavením a zařízeními, které mohou obsluhovat pouze zaškolené nebo pověřené osoby. 3. Dodržování uvedených pokynů kontroluje pověřená osoba pronajímatele školní tělocvičny.

4 Článek VII. Zakázané činnosti 1. Uživatelům školní tělocvičny je zakázáno: a) vstupovat do ostatních - nepřidělených prostor (jiné šatny apod.), b) bezdůvodně se zdržovat v prostorách objektu, c) vyvěšovat vývěsky, oznámení, propagační materiál apod. bez předchozího povolení správce tělocvičny, d) neoprávněně manipulovat s rozvody a skříněmi elektrických, vodovodních, plynových a sdělovacích zařízení, e) kouřit v prostorách objektu, f) požívat v objektu alkoholické nápoje, g) používat obuv s podrážkou zanechávající na sportovní podlaze stopu, h) používat vybavení a zařízení způsobem, kterým by se toto vybavení poškozovalo, nebo kterým by došlo k poškození podlahy, i) do objektu ukládat jízdní kola, koloběžky, kočárky apod. (ani do chodeb a vstupních prostor), j) do prostoru tělocvičen vnášet nebo zde konzumovat jídlo a žvýkat žvýkačky, k) při cvičení mít u sebe hodinky, řetízky a jiné předměty, které mohou způsobit úraz, místo k jejich uložení určí osoba řídící cvičení, l) skladovat ve školní tělocvičně jakékoliv vlastní vybavení a zařízení, pokud smlouvou mezi uživatelem a pronajímatelem tělocvičny není dohodnuto jinak. Článek VIII. Kancelář pavilonu 1. Kancelář se nachází v přízemí tělocvičny a navazuje na hlavní vstupní halu. 2. V kanceláři jsou uloženy: a) kniha vzniklých závad. Lze ji sloučit s provozní knihou, b) požární řád, c) schéma rozmístění požárních hydrantů a ručních hasicích přístrojů, d) klíče od šaten č. 1, č. 2, č. 3 a č. 4. (Čísla místností 105, 106, 109 a 110) e) klíč od hlediště. Článek IX. Využívání šaten 1. Klíče od šaten jsou uloženy v kanceláři tělocvičny, od šatny č. 6 (ČM 301) je pověšen v MS. 2. Nájemce využívá pouze přiměřeného počtu šaten. 3. Při turnajích využívá nájemce velkého sálu pouze šaten č. 1, č. 2. č. 3 a č Nájemce ZS nebo MS, je-li to možné, využívá šatnu č. 6. (číslo místnosti 301). 5. Nájemce zodpovídá za pořádek v a udržování čistoty v šatnách. Článek X. Hlediště

5 a) Vstup je vlastní nebezpečí. b) Kapacita hlediště je 110 osob c) Vstup dětí do 10 let v doprovodu rodičů nebo jiné osoby starší 18 let d) za bezpečnost dětí odpovídají rodiče nebo jejich doprovod e) Není dovolen(o): - lézt na zábradlí a nahýbat se přes něj hrozí riziko pádu, - skákání, dupání a bušení do skleněných výplní, - vstupovat s nápoji, potravinami a žvýkačkami, - vhazování předmětů na hrací plochu, - vstup se zvířetem. f) Chovej se ukázněně neohrožuj ostatní návštěvníky ani hráče. Článek X. Opatření v případě úrazu 1. První pomoc a nezbytné ošetření (přivolání lékařské pomoci) je povinen zajistit učitel, trenér nebo vedoucí družstva. 2. Každý úraz nebo zranění je trenér (vedoucí družstva) povinen zapsat do knihy úrazů, která je k dispozici v kanceláři. 3. Trenér (vedoucí družstva) je povinen zajistit sepsání protokolu o úrazu a podepsaný v jedné kopii předat do 10 dnů po události předat pronajímateli. 4. Úrazy vzniklé v době školního vyučování se řídí interními předpisy školy, záznam do knihy úrazů se však pořizuje. 5. Lékárnička je uložena v kanceláři objektu. Telefonní čísla důležitých stanic Lékařská služba 155 Policie 158 Hasiči 150 Poruchy rozvodu elektřiny a vody - ohlásit pronajímateli, č. telefonu , Článek XI. Úhrada nákladů za provoz a poplatky za užívání pavilonu 1. Náklady za provoz školní tělocvičny nese pronajímatel objektu ze svého rozpočtu a poplatků vybraných za užívání tělocvičny. Náklady hrazené školou jsou městysem Okříšky zohledněny při stanovení ročního příspěvku městyse na provoz školy. 2. Užívání školní tělocvičny školou ve vyhrazené době dle čl. IV tohoto provozního řádu je bezplatné. 3. Poplatky za užívání školní tělocvičny veřejností a školou v rámci mimoškolní činnosti se řídí ceníkem, který je přílohou tohoto provozního řádu. Článek XII. Úklid a údržba

6 1. Úklid a údržba prostor školní tělocvičny jsou zajišťovány pronajímatelem v případě pravidelných pronájmů tréninků. Po turnajích je nájemce povinen provést zevrubný úklid, popřípadě si domluvit úklid za úplatu. Článek XIII. Závěrečná ustanovení 1. Na zásady protipožární ochrany a činnosti při vzniku požáru a jiných krizových situací se vztahují veškeré provozní předpisy a provozní řády celého areálu Základní školy Okříšky. 2. Základní škola Okříšky je oprávněna doplnit tento provozní řád dle potřeb provozu školy. Takové doplňky však mají platnost pouze pro užívání školní tělocvičny školou. 2. Tento provozní řád vydal provozovatel dne a vstupuje v platnost dne pronajímatel za: Ing. Ludmila Langová ŘŠ

Provozní řád tělocvičny

Provozní řád tělocvičny Základní škola a mateřská škola Dobratice, okres Frýdek-Místek příspěvková organizace Provozní řád tělocvičny Článek I. Základní ustanovení Tělocvična v Dobraticích je majetkem obce Dobratice, která pověřila

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu PROVOZNÍ ŘÁD školní tělocvičny v Okříškách Článek I. Základní ustanovení Školní tělocvična je součástí Základní školy Okříšky, která je současně provozovatelem a pronajímatelem. stanovuje pravidla pro

Více

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní stadion v Jilemnici 514 01 Jilemnice e-mail: info@sport-jilemnice.cz www.sport-jilemnice.cz

Více

Provozní řád posilovny

Provozní řád posilovny 17. listopadu 177, Provozní řád posilovny Vlastníkem a provozovatelem posilovny je Bezpečnostně právní akademie, s.r.o., střední škola, 17.listopadu 177,. 1. Provozovatel Provozovatelem posilovny je BPA

Více

Provozní řád Městské sportovní haly Skalná

Provozní řád Městské sportovní haly Skalná Provozní řád Městské sportovní haly Skalná Majitel: Místo: Město Skalná, Sportovní 9, 351 34 Skalná Sportovní 412, 351 34 Skalná Část I. Základní ustanovení Článek 1 Tento provozní řád určuje zásady chování

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Centrum dopravní výchovy Praha 15

PROVOZNÍ ŘÁD. Centrum dopravní výchovy Praha 15 PROVOZNÍ ŘÁD Centrum dopravní výchovy Praha 15 Provozní řád Centrum dopravní výchovy Praha 15 I. Údaje o CDV Údaje o zařízení: dětské dopravní hřiště Název zařízení: Centrum dopravní výchovy Praha 15 Adresa:

Více

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele PROJEKT k žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory na zajištění podmínek pro sportovní činnost mládežnických mužstev fotbalového oddílu ČSK Uherský Brod Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALY SENICE NA HANÉ

PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALY SENICE NA HANÉ PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALY SENICE NA HANÉ Článek I. Základní ustanovení 1. Vlastníkem i provozovatelem Multifunkční sportovní haly v areálu Základní školy v Senici na Hané, na ulici Žižkov

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Tento návštěvní řád určuje zásady chování uživatelů tělocvičny, jejich práva a povinnosti. Návštěvní řád se vztahuje na všechny uživatele tělocvičny

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR č /2019 tělocvičny v budově ZŠ a MŠ Rozdrojovice, Šafránka 54, Rozdrojovice

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR č /2019 tělocvičny v budově ZŠ a MŠ Rozdrojovice, Šafránka 54, Rozdrojovice SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR č. 5400 /2019 tělocvičny v budově ZŠ a MŠ Rozdrojovice, Šafránka 54, 664 34 Rozdrojovice Pronajímatel: ZŠ a MŠ Rozdrojovice Šafránka 54 664 34 Rozdrojovice IČ: 75003759 zastoupená

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO HŘIŠTĚ

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO HŘIŠTĚ NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO HŘIŠTĚ Vnitřní předpis č. 456b/2017 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Ředitel školy vydává na základě ustanovení 7 zákona č.258/2000, o ochraně veřejného zdraví, v platném znění, tento

Více

Obec Nebovidy Sportovní a společenská hala Nebovidy PROVOZNÍ ŘÁD

Obec Nebovidy Sportovní a společenská hala Nebovidy PROVOZNÍ ŘÁD Obec Nebovidy Sportovní a společenská hala Nebovidy PROVOZNÍ ŘÁD Část I. Základní ustanovení Článek 1 1. Tento provozní řád určuje zásady chování uživatelů, návštěvníků a pracovníků Sportovní a společenské

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sociálních studií, Joštova 10, 602 00 Brno

MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sociálních studií, Joštova 10, 602 00 Brno SEZNÁMENÍ STUDENTŮ S PŘEDPISY V OBLASTI POŽÁRNÍ OCHRANY A BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI 1) Požární ochrana V souladu se zákonem č.133/85 Sb. o požární ochraně, v platném znění, studenti jsou k

Více

PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO HŘIŠTĚ

PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO HŘIŠTĚ Masarykova základní škola Vracov, příspěvková organizace Komenského 950, 696 42 Vracov PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO HŘIŠTĚ Čl.I Vstup do areálu víceúčelového hřiště 1. Víceúčelové hřiště v ul. Komenského

Více

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Vydáno dne: 3. 2. 2014 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) SU OPF Karviná

Více

Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8

Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8 Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8 Preambule Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Prahy, Kundratka 19, Praha 8 (dále jen SSHMP ) je vydán provozním náměstkem SSHMP

Více

HBC PLZEŇ-LITICE NÁVŠTEVNÍ ŘÁD HOKEJBALOVÉHO STADIONU V MĚSTSKÉM SPORTOVNÍM AREÁLU VE ŠTRUNCOVÝCH SADECH, V PLZNI

HBC PLZEŇ-LITICE NÁVŠTEVNÍ ŘÁD HOKEJBALOVÉHO STADIONU V MĚSTSKÉM SPORTOVNÍM AREÁLU VE ŠTRUNCOVÝCH SADECH, V PLZNI NÁVŠTEVNÍ ŘÁD HOKEJBALOVÉHO STADIONU V MĚSTSKÉM SPORTOVNÍM AREÁLU VE ŠTRUNCOVÝCH SADECH, V PLZNI I. Úvodní ustanovení 1. Hokejbalový stadion v Plzni ve Štruncových sadech (dále jen stadion ) provozuje

Více

Organizační směrnice č. 2/2014/SŘ. Provozní řády pracoviště Opočno. učebny pro teoretickou výuku učebny výpočetní techniky tělocvičny posilovny

Organizační směrnice č. 2/2014/SŘ. Provozní řády pracoviště Opočno. učebny pro teoretickou výuku učebny výpočetní techniky tělocvičny posilovny Organizační směrnice č. 2/2014/SŘ Provozní řády pracoviště Opočno učebny pro teoretickou výuku učebny výpočetní techniky tělocvičny posilovny Čj.: SŠNM/191/2014 Zpracovala: Mgr. Pavlína Sobotková Schválila:,

Více

Návštěvní řád. 1. Úvodní ustanovení

Návštěvní řád. 1. Úvodní ustanovení Návštěvní řád 1. Úvodní ustanovení Po vstupu do areálu Zimního stadionu (dále jen ZS) je každý návštěvník povinen se seznámit a dodržovat ustanovení tohoto návštěvního řádu pro kluziště a dbát pokynů obsluhy

Více

Provozní řád tělocvičny

Provozní řád tělocvičny Provozní řád tělocvičny Vlastník tělocvičny: Obec Bohdalice - Pavlovice Provozovatel tělocvičny: Základní škola a mateřská škola Bohdalice Zastoupená ředitelkou školy: Mgr. Bc. Karin Šulcovou Kontakt:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY ZÁKLADNÍ ŠKOLY KRNOV, JANÁČKOVO NÁMĚSTÍ 17, okres Bruntál, příspěvková organizace ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 1) Provozní řád sportovní haly ZSJN

Více

Provozní řád tělocvičny Základní školy Pelhřimov, Osvobození 1881

Provozní řád tělocvičny Základní školy Pelhřimov, Osvobození 1881 Provozní řád tělocvičny Základní školy Pelhřimov, Osvobození 1881 Dodatek č. 1 nahrazuje bod 1. směrnice 10/2007 a ostatní části se tímto nařízením nemění. Vlastníkem tělocvičny je město Pelhřimov. Provozovatelem

Více

Vnitřní řád pro účastníky zájmového vzdělávání Domu dětí a mládeže Hradec Králové

Vnitřní řád pro účastníky zájmového vzdělávání Domu dětí a mládeže Hradec Králové Vnitřní řád pro účastníky zájmového vzdělávání Domu dětí a mládeže Hradec Králové Dům dětí a mládeže Rautenkrancova 1241 Hradec Králové 500 03 Vnitřní řád pro účastníky zájmového vzdělávání Domu dětí a

Více

ŠKOLNÍ HŘIŠTĚ PRO VEŘEJNOST V ROCE 2018

ŠKOLNÍ HŘIŠTĚ PRO VEŘEJNOST V ROCE 2018 ŠKOLNÍ HŘIŠTĚ PRO VEŘEJNOST V ROCE 2018 I v letošním roce se za příznivého počasí otevírají ve Šternberku školní hřiště veřejnosti. Níže naleznete informace o jejich provozní době. Pobyt na hřištích lze

Více

Dům dětí a mládeže, Jablunkov, Dukelská 145, příspěvková organizace

Dům dětí a mládeže, Jablunkov, Dukelská 145, příspěvková organizace Dům dětí a mládeže, Jablunkov, Dukelská 145, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD TURISTICKÉ UBYTOVNY JASENÍ čp. 343 pokyny pro účastníky pobytu v turistickém středisku DDM Jablunkov v Jasení Název zařízení:

Více

Návštěvní a provozní řád sportovní haly a sportovního areálu Pelhřimov

Návštěvní a provozní řád sportovní haly a sportovního areálu Pelhřimov Technické služby města Pelhřimova, p.o. Návštěvní a provozní řád sportovní haly a sportovního areálu Pelhřimov I. Obecná ustanovení 1. V zájmu zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti a ochrany zdraví

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO Obec Staré Město je vlastníkem objektu Sokolovny č.p. 82, na parcele č. st. 212 v katastrálním území Staré Město u Moravské Třebové. Provozní řád Sokolovny Staré Město

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KATEŘINICE,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KATEŘINICE, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KATEŘINICE, okres Vsetín čp. 154, 756 21 KATEŘINICE PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY část: ŘÁD TĚLOCVIČNY č. j. 87/2016 Pedagogická rada projednala: 30. 8. 2016 Směrnice nabývá platnosti:

Více

ze dne Nájemní smlouva mezi Základní školou Rakovského v Praze 12 a Via Cordata, o.p.s.

ze dne Nájemní smlouva mezi Základní školou Rakovského v Praze 12 a Via Cordata, o.p.s. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-187-008-18 ze dne 1.10.2018 Nájemní smlouva mezi Základní školou Rakovského v Praze 12 a Via Cordata, o.p.s. Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

Školní dílny- KOVOOBOR. Provozní řád učebny

Školní dílny- KOVOOBOR. Provozní řád učebny Školní dílny- KOVOOBOR Provozní řád učebny 1) Žáci přicházejí do školní dílny převlečeni, spořádaně, ukázněně a společně s vyučujícím. 2) Žáci jsou vybaveni předepsaným pracovním oděvem- montérkovou soupravou

Více

OBEC HOSTOUŇ okres Kladno

OBEC HOSTOUŇ okres Kladno OBEC HOSTOUŇ 273 53 okres Kladno PROVOZNÍ ŘÁD pro uživatele společenského sálu v Kulturním domě v Hostouni Článek I. Práva a povinnosti vypůjčitele 1) Tento provozní řád je bezvýhradně závazný pro všechny

Více

PROVOZNÍ ŘÁD AREÁLU ZDRAVÍ VELKÉ LOSINY

PROVOZNÍ ŘÁD AREÁLU ZDRAVÍ VELKÉ LOSINY PROVOZNÍ ŘÁD AREÁLU ZDRAVÍ VELKÉ LOSINY Část I. Základní ustanovení Článek 1 Závazný předpis Obce a podmínky užívání víceúčelové haly Vlastník a provozovatel: Obec Velké Losiny Rudé armády 321 788 15 Velké

Více

Ročník: 1. Zpracováno dne:

Ročník: 1. Zpracováno dne: Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUMJI_TELOCVIK_11 Název materiálu: Vnitřní řád tělovýchovného zařízení Tematická oblast: Tělesná výchova 1. ročník Anotace: Za účelem zajištění bezpečného provozu tělocvičny

Více

PROVOZNÍ ŘÁD CENTRA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ. O b s a h : ODDĚLENÍ TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY A ODDĚLENÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ

PROVOZNÍ ŘÁD CENTRA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ. O b s a h : ODDĚLENÍ TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY A ODDĚLENÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ PROVOZNÍ ŘÁD CENTRA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ODDĚLENÍ TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY A ODDĚLENÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ O b s a h : Článek 1: Článek 2: Článek 3: Článek 4: Článek 5: Článek 6: Článek 7: Článek 8:

Více

Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy, Stará cesta 407, Plasy, Vnitřní řád DDM Kopretina

Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy, Stará cesta 407, Plasy, Vnitřní řád DDM Kopretina Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy, Stará cesta 407, Plasy, 33101 Vnitřní řád DDM Kopretina 1 Obsah: Čl. 1 Úvodní ustanovení Čl. 2 Účel a působnost vnitřního řádu Čl. 3 Účastníci zájmového vzdělávání Čl.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU. ICE ARENA Plzeň. Studentská 2143, 117, Plzeň. 1. Vstup do prostoru zimního stadionu a šaten.

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU. ICE ARENA Plzeň. Studentská 2143, 117, Plzeň. 1. Vstup do prostoru zimního stadionu a šaten. PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU ICE ARENA Plzeň Studentská 2143, 117, Plzeň Provozovatel: ICE ARENA Košutka s.r.o. IČ: 074 54 171 náměstí Generála Píky 2703/27, 326 Plzeň zast. Karlem Makariusem jednatel

Více

Adaptace nových zaměstnanců

Adaptace nových zaměstnanců Adaptace nových zaměstnanců OBECNÁ ČÁST Adaptace nových zaměstnanců Adaptací nového zaměstnance je myšleno jeho začlenění do firemní struktury a kolektivu, efektivní zapracování a zjednodušení orientace

Více

PROVOZNÍ ŘÁD LOGISTICKÉ A DISTRIBUČNÍ CENTRUM JENEČ PROVOZNÍ ŘÁD 1 / 5 2011

PROVOZNÍ ŘÁD LOGISTICKÉ A DISTRIBUČNÍ CENTRUM JENEČ PROVOZNÍ ŘÁD 1 / 5 2011 PROVOZNÍ ŘÁD LOGISTICKÉ A DISTRIBUČNÍ CENTRUM JENEČ 2011 PROVOZNÍ ŘÁD 1 / 5 2011 Tento pro provozní řád obsahuje 5 stran tištěného textu. Platnost provozního řádu je od 1. 1. 2011. 1. PROVOZOVATEL BraFil

Více

Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY MĚNÍNSKÁ 4

Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY MĚNÍNSKÁ 4 Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY MĚNÍNSKÁ 4 Směrnice č.: 93 Bc. Petr Štika, MBA, LL.M., v.r. Vydání č.: 1 tajemník ÚMČ Brno-střed Účinnost: 01.03.2018 Vydal/schválil:

Více

Vlastnictví a provoz areálu. Využití sportovního areálu

Vlastnictví a provoz areálu. Využití sportovního areálu Provozní řád areál Sokol Libčice Provozovatel: TJ Sokol Libčice nad Vltavou Sídlo: náměstí Svobody 249, Libčice nad Vltavou, IČ: 00663832 info@sokollibcice.cz, www.sokollibcice.cz Vlastnictví a provoz

Více

Tento provozní řád nabývá platnosti 29. 8. 2012 PaedDr. Irena Frňková správce UIKT

Tento provozní řád nabývá platnosti 29. 8. 2012 PaedDr. Irena Frňková správce UIKT Provozní řád učebny výpočetní techniky Všeobecná ustanovení 1. Učebna informačních a komunikačních technologií (dále jen UIKT) vybavená osobními počítači je určena: - pro potřeby výuky, - pro zpracování

Více

PROVOZNÍ ŘÁD Sportovní areál Staré Město

PROVOZNÍ ŘÁD Sportovní areál Staré Město Obec Staré Město PROVOZNÍ ŘÁD Sportovní areál Staré Město Čl. I. Základní ustanovení 1. Majitelem a provozovatelem Sportovního areálu Staré Město (dále jen sportovní areál ) je Obec Staré Město, Staré

Více

PROVOZNÍ ŘÁD OBECNÍ SOKOLOVNY

PROVOZNÍ ŘÁD OBECNÍ SOKOLOVNY PROVOZNÍ ŘÁD OBECNÍ SOKOLOVNY 1. Základní ustanovení - Provozní řád je vydáván za účelem stanovení pravidel chování uživatelů, návštěvníků a pracovníků areálu sokolovny. - Areál sokolovny včetně budovy

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ICE ARENA FITNESS

PROVOZNÍ ŘÁD ICE ARENA FITNESS 1. Návštěvník Ice Arena Fitness centra je povinen seznámit se s tímto provozním řádem a jednat a chovat se v souladu s ním. Uhrazením vstupného dle platného ceníku s ním vyjadřuje plný souhlas. 2. Návštěvník

Více

SMĚRNICE K POŽÁRNÍ OCHRANĚ

SMĚRNICE K POŽÁRNÍ OCHRANĚ Základní škola a Mateřská škola Doudleby Doudleby 2, 370 07 České Budějovice IČ 75000849 Směrnice 25 SMĚRNICE K POŽÁRNÍ OCHRANĚ Povinnosti naší organizace na úseku požární ochrany jsou dány zejména těmito

Více

Nákupní centrum Galerie Slovany náměstí Generála Píky 2703/27, Plzeň. Provozní řád

Nákupní centrum Galerie Slovany náměstí Generála Píky 2703/27, Plzeň. Provozní řád Nákupní centrum Galerie Slovany náměstí Generála Píky 2703/27, 326 00 Plzeň Provozní řád 1) Obecná ustanovení Tento provozní řád upravuje práva a povinnosti nájemce. Nájemce se zavazuje dodržovat jeho

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Sportovní haly Dašická. Část I. Základní ustanovení. Článek 1 Název, adresa: Sportovní hala Dašická, Dašická 1083, Pardubice

PROVOZNÍ ŘÁD. Sportovní haly Dašická. Část I. Základní ustanovení. Článek 1 Název, adresa: Sportovní hala Dašická, Dašická 1083, Pardubice PROVOZNÍ ŘÁD Sportovní haly Dašická Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní hala Dašická, Dašická 1083, 530 03 Pardubice e-mail: info@gypce.cz webové stránky: www.gypce.cz Provozovatel:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Sportovně rekreační areál v Javornici

PROVOZNÍ ŘÁD. Sportovně rekreační areál v Javornici PROVOZNÍ ŘÁD Sportovně rekreační areál v Javornici Čl. I. Základní ustanovení 1. Majitelem a provozovatelem sportovního areálu je Obec Javornice, Javornice čp. 3, Javornice 517 11, IČ: 274 933 2. Sportovní

Více

Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice

Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovně relaxační centrum Nezamyslice 1. máje 233, 798 26 Nezamyslice e-mail: src@nezamyslice.cz,

Více

Provozní řád sportovní haly v Dubí 2, Sportovní ul. 200

Provozní řád sportovní haly v Dubí 2, Sportovní ul. 200 Provozní řád sportovní haly v Dubí 2, Sportovní ul. 200 Článek 1 Závazný předpis Města a podmínky užívání sportovní haly 1. Město Dubí je vlastníkem Sportovní haly - adresa Sportovní ul. 200, Dubí 2 (dále

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE Část I. Základní ustanovení Článek 1 1. Provozní řád Sportovní haly Vysoké školy ekonomické v Praze (dále jen PŘ SH ) je vydáván v souladu se

Více

PROVOZNÍ ŘÁD TĚLOCVIČNY PŘI ZŠ A MŠ VYSOKÉ VESELÍ

PROVOZNÍ ŘÁD TĚLOCVIČNY PŘI ZŠ A MŠ VYSOKÉ VESELÍ PROVOZNÍ ŘÁD TĚLOCVIČNY PŘI ZŠ A MŠ VYSOKÉ VESELÍ Část I. Základní ustanovení Článek 1 Majitel: Město Vysoké Veselí Provozovatel: ZŠ a MŠ Vysoké Veselí, okres Jičín Pověřený odpovědný pracovník: ředitelka

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. pro Koupaliště Milevsko. Provozovatel : SPOS Milevsko s.r.o. J. A. Komenského 1034 399 01 Milevsko IČ : 260 30 756

PROVOZNÍ ŘÁD. pro Koupaliště Milevsko. Provozovatel : SPOS Milevsko s.r.o. J. A. Komenského 1034 399 01 Milevsko IČ : 260 30 756 PROVOZNÍ ŘÁD pro Koupaliště Milevsko Provozovatel : SPOS Milevsko s.r.o. J. A. Komenského 1034 399 01 Milevsko IČ : 260 30 756 V. Milevsku dne 1.1.2012 1 PROVOZNÍ ŘÁD KOUPALIŠTĚ V MILEVSKU Čl. I. Úvodní

Více

Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY STAROBRNĚNSKÁ 7

Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY STAROBRNĚNSKÁ 7 Statutární město Brno, městská část Brno-střed PROVOZNÍ ŘÁD BUDOVY STAROBRNĚNSKÁ 7 Směrnice č.: 94 Bc. Petr Štika, MBA, LL.M., v.r. Vydání č.: 1 tajemník ÚMČ Brno-střed Účinnost: 01.03.2018 Vydal/schválil:

Více

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 Seznámení s provozním řádem ASC je podmínkou účasti při všech aktivitách a akcích pořádaných v rámci ASC, které každý potvrdí svým podpisem

Více

MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA

MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA Základní škola a Mateřská škola Švihov, okres Klatovy, příspěvková organizace MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA Článek 1 Závazný předpis pro užívání multifunkční sportovní haly (dále jen hala): Provozní řád

Více

Mgr. Alena Charbuláková Monika Skýpalová, ředitel školy. Školská rada schválila dne: 20. 11. 2015

Mgr. Alena Charbuláková Monika Skýpalová, ředitel školy. Školská rada schválila dne: 20. 11. 2015 Základní škola a mateřská škola Karla Svolinského, Kunčice pod Ondřejníkem, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 2. ŠKOLNÍ ŘÁD Č.j.: zš/122 /2015 Vypracoval: Schválil: Pedagogická rada projednala

Více

Fakulta architektury Vysokého učení technického v Brně Poříčí 273/5, 639 00 Brno. Směrnice děkana č. 2/2010 PROVOZNÍ ŘÁD

Fakulta architektury Vysokého učení technického v Brně Poříčí 273/5, 639 00 Brno. Směrnice děkana č. 2/2010 PROVOZNÍ ŘÁD Fakulta architektury Vysokého učení technického v Brně Poříčí 273/5, 639 00 Brno Směrnice děkana č. 2/2010 PROVOZNÍ ŘÁD pravidla provozu objektů FA Poříčí 273/5, Brno Rozdělovník: - vedoucím ústavů, ateliérů

Více

ZPRACOVAL: OVĚŘIL: SCHVÁLIL: ZÁVAZNÝ PRO:

ZPRACOVAL: OVĚŘIL: SCHVÁLIL: ZÁVAZNÝ PRO: DÍLENSKÝ ŘÁD Číslo vydání: Řády Účinnost od: 1. 9. 2017 Obsah: A. Rozvrh učebního dne B. Členění pracovního dne C. Povinnosti žáka D. Žákům na pracovištích odborného výcviku je zakázáno E. Práva žáka ZPRACOVAL:

Více

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD ZIMNÍHO STADIONU. Článek 1. Vstup do prostoru zimního stadionu a šaten.

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD ZIMNÍHO STADIONU. Článek 1. Vstup do prostoru zimního stadionu a šaten. PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD ZIMNÍHO STADIONU Slouží k zajištění hygienicky nezávadného a bezpečného provozu ve všech prostorách a musí být bezpodmínečně dodržován všemi návštěvníky, nájemníky a zaměstnanci

Více

I. Úvod. Provozní řád je závazný pro všechny fyzické i právnické osoby, které se v prostorách objektu pohybují. II. Provozní doba objektu

I. Úvod. Provozní řád je závazný pro všechny fyzické i právnické osoby, které se v prostorách objektu pohybují. II. Provozní doba objektu Kód: SD/09/12 Druh: Organizační směrnice Název: Provozní řád pro objekt VTP ICT, Nad Stráněmi 5656, Zlín Organizační závaznost: Vědeckotechnický park Informačních a komunikačních technologií, Fakulta aplikované

Více

Žádost o krátkodobý pronájem

Žádost o krátkodobý pronájem Žádost o krátkodobý pronájem Pořadatel odpovědná osoba : Příjmení : Adresa: Jméno: E-mail Název a adresa právnické osoby : IČ: DIČ: E-mail: Požadovaný termín : Datum : Od do hod. Požadavaná místnost k

Více

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Tento provozní řád vydává Městský obvod Pardubice V za účelem harmonického rozvoje tělovýchovy a sportu a využívání volného času zejména mládeže

Více

Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí" Rokycany

Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí Rokycany Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí" Rokycany Město Rokycany opatření orgánů města č. 5/2012 Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí Rokycany účinnost od 1. srpna 2012 Obsah: Čl. I.

Více

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí" Město Rokycany opatření orgánů města č. 1/2013 Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí Rokycany účinnost od 1. září 2013 Obsah: Čl. I. Čl. II. Čl.

Více

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Tento provozní řád vydává Městský obvod Pardubice V za účelem harmonického rozvoje tělovýchovy a sportu a využívání volného času zejména mládeže

Více

Pravidla pro používání sálu a přilehlých prostor v budově Lidového domu Chrást Ceny za pronájmy sálů

Pravidla pro používání sálu a přilehlých prostor v budově Lidového domu Chrást Ceny za pronájmy sálů Pravidla pro používání sálu a přilehlých prostor v budově Lidového domu Chrást Ceny za pronájmy sálů I. Úvodní ustanovení. Tato pravidla určují práva a povinnosti nájemce sálů a přilehlých prostor při

Více

Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, Albrechtice nad Orlicí PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU SOKOLÁK

Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, Albrechtice nad Orlicí PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU SOKOLÁK Číslo jednací: 2015/MS/644 Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, 517 22 Albrechtice nad Orlicí PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU SOKOLÁK Provozovatel: Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275,

Více

Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, Albrechtice nad Orlicí

Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, Albrechtice nad Orlicí Číslo jednací: 2016/MS/828 Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275, 517 22 Albrechtice nad Orlicí PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU SOKOLÁK Provozovatel: Obec Albrechtice nad Orlicí, Na Výsluní 275,

Více

ORGANIZACE PROVOZNÍ PŘEDPIS TECHNICKÉHO ZAŘÍZENÍ

ORGANIZACE PROVOZNÍ PŘEDPIS TECHNICKÉHO ZAŘÍZENÍ Zpracovatel neručí za případné škody vzniklé aplikací této předlohy nesprávným způsobem. ORGANIZACE NÁZEV PŘEDPISU PROVOZNÍ PŘEDPIS TECHNICKÉHO ZAŘÍZENÍ Zpracoval Schválil datum vydání datum účinnosti

Více

POUČENÍ ŽÁKŮ O BEZPEČNOSTI

POUČENÍ ŽÁKŮ O BEZPEČNOSTI STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace POUČENÍ ŽÁKŮ O BEZPEČNOSTI Účel: Škola je povinna zajistit, aby žáci byli poučeni o možném ohrožení zdraví

Více

I. VŠEOBECNÁ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ PRAVIDLA VYUŽITÍ SPORTOVIŠTĚ

I. VŠEOBECNÁ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ PRAVIDLA VYUŽITÍ SPORTOVIŠTĚ I. VŠEOBECNÁ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ 1. Fotbalový areál Tyršova je sportovní zařízení v majetku města Vsetín. Objekt spravuje a provozuje Vsetínská sportovní, s.r.o. se sídlem Na Lapači 394, Vsetín, IČ 28893987.

Více

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY. Článek 1. Úvodní ustanovení

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY. Článek 1. Úvodní ustanovení PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY Článek 1 Úvodní ustanovení Areálem Výletiště se pro účely tohoto řádu rozumí oplocený pozemek s provozní budovou, sportovním skladem, hudebním altánem,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY ZELENÁ HALA V BÍLINĚ

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY ZELENÁ HALA V BÍLINĚ PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY ZELENÁ HALA V BÍLINĚ Článek 1 Závazný předpis města a podmínky užívání sportovní haly 1. Město Bílina je vlastníkem sportovní haly Zelená hala - adresa Žižkovo údolí 374, Bílina,

Více

Provozní řád. Městské společenské centrum SOKOLOVNA

Provozní řád. Městské společenské centrum SOKOLOVNA Provozní řád Městské společenské centrum SOKOLOVNA Městské společenské centrum SOKOLOVNA (dále jen MSC ) je zřízeno a provozováno pro oblast kulturního a společenského života občanů a rozvoje kulturních

Více

Provozní řád Sportovního areálu Na Sádkách TJ Fezko Strakonice

Provozní řád Sportovního areálu Na Sádkách TJ Fezko Strakonice Provozní řád Sportovního areálu Na Sádkách TJ Fezko Strakonice Vlastník a provozovatel: TJ Fezko Strakonice Kontaktní osoba (pověřená osoba TJ): p. Vavrušková Telefon: +420 606 364 267 Provozní doba: Po

Více

Provozní řád. Víceúčelové sportovní hřiště Martinov

Provozní řád. Víceúčelové sportovní hřiště Martinov Provozní řád Víceúčelové sportovní hřiště Martinov Vydáno dne: 7. června 2010 Čl. 1 Využívání hřiště 1. Provozovatelem víceúčelového sportovního hřiště je SMO Městský obvod Martinov. 2. Hřiště je určeno

Více

Vnitřní řád školní družiny. SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7. I. Poslání školní družiny

Vnitřní řád školní družiny. SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7. I. Poslání školní družiny Vnitřní řád školní družiny SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7 I. Poslání školní družiny ve dnech školního vyučování tvoří mezistupeň mezi výukou ve škole a výchovou v rodině není

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO ORANŽOVÉHO HŘIŠTĚ V OBCI MEDLOVICE

PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO ORANŽOVÉHO HŘIŠTĚ V OBCI MEDLOVICE PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO ORANŽOVÉHO HŘIŠTĚ V OBCI MEDLOVICE Multifunkční hřiště bylo vybudováno pro občany Medlovic, zdejší MŠ, Domov pro osoby se zdravotním postižením a obyvatele přilehlých obcí za

Více

PROVOZNÍ ŘÁD 2015_2. Kulturního a společenského střediska Střelnice příspěvkové organizace města Český Těšín. Článek I.

PROVOZNÍ ŘÁD 2015_2. Kulturního a společenského střediska Střelnice příspěvkové organizace města Český Těšín. Článek I. PROVOZNÍ ŘÁD 2015_2 Kulturního a společenského střediska Střelnice příspěvkové organizace města Český Těšín Článek I. Úvodní ustanovení Provozní řád Kulturního a společenského střediska Střelnice, příspěvkové

Více

Bezpečnostní pokyny pro obchodní partnery v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a ochrany majetku. Článek I. Úvod

Bezpečnostní pokyny pro obchodní partnery v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a ochrany majetku. Článek I. Úvod Příloha č. 10 Bezpečnostní pokyny pro obchodní partnery v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a ochrany majetku Článek I. Úvod Tento dokument: 1) je písemnou informací o rizicích a dokladem o dohodnuté

Více

Povinnosti organizace

Povinnosti organizace Povinnosti organizace Povinnosti naší organizace na úseku požární ochrany jsou dány zejména těmito předpisy: Zák. o požární ochraně č.133/85 Sb. v platném znění ( 320/02 Sb. ), vyhl. o požární prevenci

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. pro objekt Garáže Těšíkova 912/1, Praha 4 Kamýk. nepřetržitý provoz

PROVOZNÍ ŘÁD. pro objekt Garáže Těšíkova 912/1, Praha 4 Kamýk. nepřetržitý provoz PROVOZNÍ ŘÁD pro objekt Garáže Těšíkova 912/1, Praha 4 Kamýk nepřetržitý provoz Vydaný provozovatelem Správou bytových objektů Praha Modřany, příspěvková organizace Obchodní nám. 25/3, Praha 4 Modřany

Více

Základní škola Lužec nad Vltavou, příspěvková organizace

Základní škola Lužec nad Vltavou, příspěvková organizace Základní škola Lužec nad Vltavou, příspěvková organizace Příloha č. 4 Pravidla pro tělesnou výchovu Školní řád P 4 strana 1 z 5 Obsah ŠKOLNÍ ŘÁD... 3 Příloha č. 4 PRAVIDLA PRO TĚLESNOU VÝCHOVU... 3 Nepřítomnost

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA Ekonomicko-správní fakulta, Lipová 41a, 602 00 Brno

MASARYKOVA UNIVERZITA Ekonomicko-správní fakulta, Lipová 41a, 602 00 Brno Pozor: Po seznámení s předpisy v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci vytisknout přílohu č. 6 a podepsanou předat při zahájení akademického roku nebo odevzdat přímo na studijní

Více

Metodický pokyn ZUŠ Otakara Ševčíka v Písku k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků

Metodický pokyn ZUŠ Otakara Ševčíka v Písku k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků Metodický pokyn ZUŠ Otakara Ševčíka v Písku k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků Úvodní ustanovení Pro bezpečnost a ochranu zdraví při výchově a vzdělávání žáků má výkon dozoru nad činností žáků

Více

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu.

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. Hrací řád 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. 2. Oprávnění ke hře mají členové oddílu po zaplacení příspěvků a splnění brigádnické

Více

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ u Matky Boží Jihlava

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ u Matky Boží Jihlava STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ u Matky Boží Jihlava Provozní řád školy Úvod Tento provozní řád stanovuje režim dne zohledňující věkové a fyzické zvláštnosti žáků, podmínky jejich pohybové výchovy režim

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a mateřská škola Plzeň-Božkov, Vřesinská 17, příspěvková organizace Dokument Směrnice č. 21 Počet listů 7 Čj.: Platnost od: 1.9.2012 Platnost ukončena dne: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Část

Více

PROVOZNÍ ŘÁD STŘEŠNÍ TERASY PROVOZNĚ EKONOMICKÉ FAKULTY MENDELOVY UNIVERZITY V BRNĚ

PROVOZNÍ ŘÁD STŘEŠNÍ TERASY PROVOZNĚ EKONOMICKÉ FAKULTY MENDELOVY UNIVERZITY V BRNĚ PROVOZNÍ ŘÁD STŘEŠNÍ TERASY PROVOZNĚ EKONOMICKÉ FAKULTY MENDELOVY UNIVERZITY V BRNĚ (dále jen Provozní řád ) Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Střešní terasa Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity

Více

ZÁKLADY BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI V LABORATOŘI

ZÁKLADY BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI V LABORATOŘI ZÁKLADY BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI V LABORATOŘI Platné pro interní potřebu Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze OBSAH: 1. Obecné povinnosti a doporučení..3 2.

Více

Vyšší odborná škola a Střední škola technická Česká Třebová Habrmanova 1540, 560 02 Česká Třebová

Vyšší odborná škola a Střední škola technická Česká Třebová Habrmanova 1540, 560 02 Česká Třebová Příloha č. 1 Bezpečnostní směrnice pro žáky školy Žáci jsou povinni zejména: 1. Počínat si tak, aby neohrožovali zdraví a bezpečnost vlastní i svých spolužáků, vyvarovat se nevhodných žertů, kamarádských

Více

Provozní řád učeben ČVUT FIT

Provozní řád učeben ČVUT FIT FAKUTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ODDĚLENÍ ICT Ing. Tomáš Kadlec vedoucí Praha, 5. 5. 2017 čj. 71-1/18301/17 Strana 1/4 Provozní řád učeben ČVUT FIT 1 Úvodní ustanovení 1. Tento provozní řád v návaznosti

Více

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Zasedací sály v 1. patře Sankturinovského domu Obsah Článek 1 Článek 2 Článek 3 Článek 4 Článek 5 Článek 6 Úvodní ustanovení Vymezení pojmů Nájem zasedací místnosti

Více

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006,

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006, OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob Zastupitelstvo města Tišnova se na svém zasedání

Více

Vnitřní řád ŠD č.j. 452/2013

Vnitřní řád ŠD č.j. 452/2013 Vnitřní řád ŠD č.j. 452/2013 Aktualizace k 1.9.2016 1. Školní družina je umístěna v přízemí pavilonu A a v přízemí pavilonu C a 3.patře pavilonu C školní budovy. Zabezpečuje žákům zájmovou činnost náplň

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVIŠŤ

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVIŠŤ Tělocvičná jednota SOKOL PRAHA VRŠOVICE Vršovické náměstí 111/2 101 00 Praha 10 tel: 271 741 081 e-mail:sokolvrsovice@tiscali.cz www.sokoprahavrsovice.cz PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVIŠŤ Provozní řád je obecně

Více

Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384

Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384 ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola Liberec, Kaplického 384 Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384 č.j.: ZŠKAP/0352/2017 ŘEDITEL ZÁKLANÍ ŠKOLY, LIBEREC, KAPLICKÉHO 384 v souladu

Více

ŠKOLENÍ STUDENTŮ 1. ROČNÍKU

ŠKOLENÍ STUDENTŮ 1. ROČNÍKU Pozor: Po seznámení s podmínkami požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci vytisknout přílohu č. 14 a podepsanou ji odevzdat na začátku semestru na studijní oddělení fakulty. 1) Požární

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a mateřská škola Plzeň-Božkov, Vřesinská 17, příspěvková organizace Dokument Směrnice č. 21 Počet listů 7 Čj.: Platnost od: 1.12.2014 Platnost ukončena dne: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Část

Více