VACKUB Servis s.r.o. Bc. Radek Kubíček. Dolní Hejčínská 25. jednatel. tel.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VACKUB Servis s.r.o. Bc. Radek Kubíček. Dolní Hejčínská 25. jednatel. tel.:"

Transkript

1 VACKUB Servis s.r.o. Bc. Radek Kubíček Dolní Hejčínská 25 jednatel tel.:

2 VACKUB Servis s.r.o. Spolupráce měst, obcí a jiných partnerů v oblasti sociálního podnikání a zadávání veřejných zakázek.

3 Sociální cíl firmy Založení sociální firmy Vackub servis s.r.o. 1. Úkolem sociální firmy je integrovat příslušníky romské komunity a lidé dlouhodobě nezaměstnané v městěch a obcích Olomouckého a Moravskoslezského kraje na trh práce a do společnosti. 2. Sociální cíl je v zakládací listině, netýká se jenom období trvání projektu a podpořených osob, ale veškerého počínání společnosti, viz. následující body.

4 Koncepce sociální firmy Sociální firma Vackub servis s.r.o. bude reinvestovat více, než 51% čistého zisku do rozvoje společnosti. Finanční prostředky formou reinvestice budou využity k : 1. Technickému rozvoji a stabilizaci společnosti formou trhu 2. Dodržení obecně prospěšných cílů v oblasti sociální integrace Romů 3. Péči o zaměstnance ( příspěvek na rekvalifikaci, vzdělání) 4. Získání lepšího postavení na trhu práce 5. Podporovat zapojení sociálního začlenění do života obce a pomáhat řešit jejich specifické sociální problémy

5 Koncepce sociální firmy Finanční prostředky budou použity : 6. Společnost se bude aktivně podílet na sociální integraci obyvatel vyloučených romských lokalit na Olomoucku a obcí Olomouckého kraje. 7. Zapojení do činnosti lokálního partnerství v Olomouci, aktivní činnosti v pracovní skupině zaměstnanost, v oblasti komunitního plánování města Olomouce a jiných obcí. 8. Aktivní spolupráce s městem a obcemi a dalšími důležitými partnery firmy 9. Naplňování koncepce zvýšení zaměstnatelnosti obyvatel sociálně vyloučených lokalit, rozvíjení možnosti rekvalifikace ve spolupráci s ÚP

6 Podnikatelský plán, záměr Cílové skupiny : Primární skupina : etnické a národnostní menšiny a osoby z jiného sociokulturního prostředí Sekundární skupina : cizinci legálně dlouhodobě legálně usazení v ČR osoby bez přístřeší, bezdomovci osoby dlouhodobě nezaměstnané na Úřadu práce, kde je prioritou zaměstnat lidi i na krátkodobý pracovník úvazek s přihlednutím na věkovou hranici mladší než 18-let věk a starší než 50-let věku.

7 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Podnikatelská činnost 1. Poskytování technických služeb 2. Začínající a dokončovací stavební práce

8 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Úklid a čištění města, obcí strojní i ruční čištění vozovek, chodníků, podchodů výsyp a odvoz z odpadkových košů nárazové úklidy vyvolané mimořádnými výkyvy počasí, pravidelný úklid městkých částí mimořádnými akcemi apod. zajištění nezbytného úklidu města ve dnech pracovního klidu likvidace psích exkrementů vysáváním.

9 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Zemní a výkopové práce Výkopy sklepů a základů rodinných domů Výkopy pro kabely, vodu, kanalizaci, plynové potrubí Výkopy pro bazény, čističky, jímky Čištění vodních toků i stok Úpravy zahrad Přípravné práce pro zakládání staveb, dokončovací práce, terénní úpravy Výkopy pro kanalizace a ostaní inženýrské sítě Výkopy pro základy rodinných domů

10 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Údržba mobiliáře Údržbou mobiliáře se rozumí údržba laviček, odpadkových košů, stojanů na kola, pergol, hracích prvků dětských hřišť a dalšího mobiliáře na území města, obce či areálu firmy. Tato služba zahrnuje především následující činnosti: provádění oprav či výměn poškozených částí prvků mobiliáře, provádění nátěrů dřevěných i kovových konstrukcí, čištění odpadkových košů apod. Uvedené nedostatky odstraňujeme neprodleně, nejpozději do 10 dnů od obdržení objednávky. Rádi se postaráme o jednorázové akce, ale stejně tak poskytujeme i dlouhodobou smluvní péči.

11 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Údržba zeleně Zákazníkům z řad obcí a měst, ale i soukromých společnostía fyzických osob poskytujeme kompletní údržbu zeleně, která se skládá z těchto činností: úklid ploch zeleně, sekání a hnojení trávníků, postřik selektivními herbicidy, odstranění spadaného listí, zdravotní řezy dřevin, kácení stromů výsadba keřů a stromů,

12 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Zimní údržba zahrnuje: úklid sněhu z veřejných komunikací a chodníků, parkovišť, střech budov posyp při sněžení a náledí, preventivní posyp odklízení sněhu pluhováním 24 hodinovou pohotovost a kapacitní připravenost k provedení prací. Zimní údržbu a odklízení sněhu děláme podle aktuálních klimatických podmínek a stavu udržovaných ploch, nebo na základě telefonické výzvy objednatele.

13 Podnikatelské aktivity firmy Vackub servis Olomouc s.r.o. Odstraňování graffity zajišťujeme odstraňování graffiti z fasád, plotů, automobilů, autobusů, tramvají, trolejbusů či sloupů sejmeme i několikavrstvý nástřik bez poškození podkladového materiálu disponujeme účinnými, ekologickými prostředky. Odstraňujeme grafitti z: Z EXTERIÉRŮ BUDOV (VČETNĚ PAMÁTKOVĚ CHRÁNĚNÝCH OBJEKTŮ) Z INTERIÉRŮ BUDOV Z DOPRAVNÍCH ZNAČEK (VČETNĚ SÍTOTISKU) ZE ZASTÁVEK HROMADNÉ DOPRAVY Z OBTÍŽNĚ DOSTUPNÝCH MÍST (VÝŠKOVÉ PRÁCE) Z EXTERIÉRŮ HROMADNÝCH DOPRAVNÍCH PROSTŘEDKŮ Z INTERIÉRŮ HROMADNÝCH DOPRAVNÍCH PROSTŘEDKŮ KAMENNÉ POVRCHY

14 Spolupracující města a obce - Zapojení do subdodávek v rámci komisí městských částí města a obcí a spolupráce s technickými službami daného města. - Spolupráce s partnery : Úřad práce, Sociální odbor, neziskové organizace - Účast ve veřejné soutěži za zvýhodnění podmínek dle zákona č. 137/ 2006 Sb., o veřejných zakázkách.

15 Zákon o veřejných zakázkách Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Část druhá: Zadávací řízení Hlava IV: Zadávací dokumentace a technické podmínky 44, odst. 8: Zadavatel může v zadávacích podmínkách uvést též požadavky týkající se zvláštních podmínek na plnění veřejné zakázky, a to zejména v sociální oblasti, v oblasti zaměstnanosti nebo v oblasti životního prostředí.

16 Zadávací podmínky jako kvalifikační předpoklady ve veřejné soutěži dle zákona š. 137 / 2006 Sb. Zvláštní podmínka na plnění veřejné zakázky v zadávací dokumentaci: Ve smyslu 44 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách zadavatel požaduje, aby alespoň 10 % z celkového počtu pracovníků dodavatele, kteří se budou podílet na plnění zakázky, pocházelo z řad dlouhodobě nezaměstnaných osob, tj. uchazečů o zaměstnání, kteří byli bezprostředně před započetím plnění zakázky evidováni úřadem práce po dobu alespoň 5 měsíců. Podmínku dodavatel splní, pokud tyto osoby prokazatelně ukončí evidenci na úřadě práce v souvislosti s uzavřením pracovněprávního vztahu s dodavatelem. Součástí nabídky musí být prohlášení uchazeče o tom, že nejméně 10 % osob, které se budou podílet na plnění zakázky, přijme do pracovního poměru či na dohodu o pracích konaných mimo pracovní poměr, z řad dlouhodobě nezaměstnaných osob (viz příloha č. ) Vítězný uchazeč o zakázku před podpisem smlouvy se zadavatelem předloží seznam osob, s nimiž uzavřel pracovněprávní vztah v souvislosti s plněním zakázky potvrzený místně příslušným úřadem práce, a zároveň předloží prohlášení o celkovém počtu osob, které se budou na plnění zakázky podílet.

17 Zadávací podmínky jako kvalifikační předpoklady ve veřejné soutěži dle zákona š. 137 / 2006 Sb. Příloha č. k zadávací dokumentaci: Prohlášení ve smyslu 44 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Prohlašuji, že nejméně 10 % z celkového počtu pracovníků, kteří se budou podílet na plnění zakázky, bude pocházet z řad dlouhodobě nezaměstnaných osob. Bude se jednat o uchazeče o zaměstnání, kteří jsou evidováni úřadem práce po dobu alespoň 5 měsíců, s nimiž uzavřu pracovněprávní vztah v souvislosti s plněním zakázky formou zakládající ukončení jejich evidence na úřadě práce. Zavazuji se k tomu, že před podpisem smlouvy předložím zadavateli seznam osob z řad dlouhodobě nezaměstnaných, s nimiž byl uzavřen pracovněprávní vztah v souvislosti s plněním zakázky, potvrzený od místně příslušného úřadu práce, spolu s uvedením celkového počtu osob, které se na plnění zakázky budou podílet.

18 Osoba oprávněná jednat za uchazeče: Příklad z Mostu Prohlášení ve smyslu 44 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách: Prohlašuji, že nejméně 10 % z celkového počtu pracovníků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky Rekonstrukce bloku 2 v Chanově, bude pocházet z řad dlouhodobě nezaměstnaných osob. Bude se jednat o uchazeče o zaměstnání, kteří jsou evidováni úřadem práce po dobu minimálně 5 (pět) měsíců, s nimiž uzavřu pracovněprávní vztah v souvislosti s plněním veřejné zakázky Rekonstrukce bloku 2 v Chanově formou zakládající ukončení jejich evidence na úřadě práce. Pracovněprávní vztah bude trvat minimálně po dobu celého plnění veřejné zakázky. Zavazuji se k tomu, že před podpisem smlouvy předložím zadavateli (objednateli) seznam osob z řad dlouhodobě nezaměstnaných, s nimiž byl uzavřen pracovněprávní vztah v souvislosti s plněním veřejné zakázky Rekonstrukce bloku 2 v Chanově, potvrzený od místně příslušného úřadu práce, spolu s uvedením celkového počtu osob, které se na plnění zakázky budou podílet. V Mostě dne..

19 Co přináší spolupráce s naší sociální firmou pro město a obce? Uklidnění situace v sociálně vyloučených lokalitách na základě pracovní a sociální rehabilitace firmy a zaměstnávání klientů z těchto lokalit př: V části města se provádí pravidelně údržba zeleně technickými službami, ty však nemají kapacitu lidí svých zaměstnanců a lidé, kteří jim přicházejí na veřejnou službu, tak tuto práci nedělají pořádně. Možností tedy je zadat tuto subdodávku naší firmě, která v návaznosti na poskytnutí zaměstnání spolupracuje s klientem, ÚP a jinými institucemi. 1. Možnost částečně eliminovat počet bezdomovců v městech, kde i na základě krátkodobé pracovní příležitosti, mohou změnit svou životní situace 2. Omezení nelegální práce 3. Obnovení pracovních návyků dlouhodobě nezaměstnaných 4. Naše firma garantuje nízké ceny na základě subdodávek, nejsme plátci DPH.

20 Veřejné zakázky nejsou službou, ale vítězným opatřením v práci v sociálně vyloučených lokalitách či s lidmi dlouhodobě evidovánými naúp. Pro obce: legitimizace investic v sociálně vyloučených lokalitách, příklady dobré praxe pro ostatní nezaměstnané, dobré jméno starosty a dalších politiků Pro občany: pracovní příležitosti ve městě, kde bydlí Pro firmy: potlačování nekalé soutěže při využívání nelegálního zaměstnávání Pro všechny: postupná změna od vnímání zakázek, jakožto věci neprůhledné, k zakázkám skutečně veřejným, s viditelnými dopady

Sociálně odpovědné zadávání veřejných zakázek jako podpora zaměstnanosti

Sociálně odpovědné zadávání veřejných zakázek jako podpora zaměstnanosti Sociálně odpovědné zadávání veřejných zakázek jako podpora zaměstnanosti 25. setkání k problematice RLZ v krajích ČR, Karlovy Vary, 1.11.2011 Agentura pro sociální začleňování byla zřízena usnesením vlády

Více

Podmínka zaměstnávání 10 % dlouhodobě nezaměstnaných osob ve veřejných zakázkách

Podmínka zaměstnávání 10 % dlouhodobě nezaměstnaných osob ve veřejných zakázkách Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách je jedním z odborů Sekce pro lidská práva při Úřadu vlády ČR. Podmínka zaměstnávání 10 % dlouhodobě nezaměstnaných osob ve veřejných zakázkách www.socialni-zaclenovani.cz

Více

Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek (SOZVZ) dobrá praxe

Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek (SOZVZ) dobrá praxe Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek (SOZVZ) dobrá praxe Seminář pro MAS 25. června 2015 Úkoly vlády pro Agenturu a MMR v oblasti veřejných zakázek vyplývající z následujících usnesení: [Ukládá]

Více

Statutární město Most Sociálně odpovědné

Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most IPRM DEMOS veřejné zadávání Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zapojení nezaměstnaných

Více

PODMÍNKA ZAMĚSTNÁVÁNÍ 10 % DLOUHODOBĚ NEZAMĚSTNANÝCH OSOB VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

PODMÍNKA ZAMĚSTNÁVÁNÍ 10 % DLOUHODOBĚ NEZAMĚSTNANÝCH OSOB VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PODMÍNKA ZAMĚSTNÁVÁNÍ 10 % DLOUHODOBĚ NEZAMĚSTNANÝCH OSOB VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH www.socialni-zaclenovani.cz Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách je jedním z odborů Sekce pro lidská

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Letní a zimní

Více

TABULKA JEDNOTKOVÝCH CEN JEDNOTLIVÝCH PRACÍ

TABULKA JEDNOTKOVÝCH CEN JEDNOTLIVÝCH PRACÍ TABULKA JEDNOTKOVÝCH CEN JEDNOTLIVÝCH PRACÍ Názvy požadovaných služeb Jednotka Cena za jednotku (v Kč) Úklid ploch Běžná údržba ploch veřejné zeleně Zametání svah od 1:5 do 1:2 svah od 1:2 do 1:1 Vyhrabání

Více

Čištění a zimní údržba komunikací a úklid a oprava autobusových zastávek

Čištění a zimní údržba komunikací a úklid a oprava autobusových zastávek Název veřejné zakázky: Čištění a zimní údržba komunikací a úklid a oprava autobusových zastávek Nadlimitní významná veřejná zakázka na sjednání rámcové smlouvy dle 89 zákona zadávaná v otevřeném řízení

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Úklid komunikací ve správě města Nový Bor dle ustanovení 156 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění platném od 01.04.2012 (dále jen ZVZ ) Zadavatel Název Město Nový

Více

Indikativní seznam projektů. 2. Neinvestiční projekty. Aktivita v IPRM Název projektu Nositel projektu Cíl 1 Opatření 1.2 Rekvalifikace, Stručný popis

Indikativní seznam projektů. 2. Neinvestiční projekty. Aktivita v IPRM Název projektu Nositel projektu Cíl 1 Opatření 1.2 Rekvalifikace, Stručný popis Indikativní seznam projektů 2. Neinvestiční projekty Aktivita v IPRM Název projektu Nositel projektu Rekvalifikace, DRK zprostředkování, motivace Nová cesta k Pracovní poradenství Tréninkové a motivační

Více

Poskytování zahradnických prací prováděných na pozemcích Úřadu městské části Praha 11 a celoroční úklid chodníků a parkoviště

Poskytování zahradnických prací prováděných na pozemcích Úřadu městské části Praha 11 a celoroční úklid chodníků a parkoviště ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů Obecné zadání: Regionální vzdělávací a informační středisko Vladař vypisuje zadání na dodávku služby na zajištění

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

AKADEMIE VEŘEJNÉHO INVESTOVÁNÍ, , PRAHA ODPOVĚDNÉ VEŘEJNÉ ZADÁVÁNÍ PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE

AKADEMIE VEŘEJNÉHO INVESTOVÁNÍ, , PRAHA ODPOVĚDNÉ VEŘEJNÉ ZADÁVÁNÍ PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE AKADEMIE VEŘEJNÉHO INVESTOVÁNÍ, 15. 5. 2018, PRAHA ODPOVĚDNÉ VEŘEJNÉ ZADÁVÁNÍ PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE PROGRAM 10:10-10:25 Zaměstnanost a kvalifikace (Město Kadaň, VD Letovice) 10:25-10:40 Textil (MPSV) 10:40-11:05

Více

KALKULAČNÍ VZOREC - MODEL ÚDRŽBA ZELENĚ

KALKULAČNÍ VZOREC - MODEL ÚDRŽBA ZELENĚ 1 KALKULAČNÍ VZOREC - MODEL ÚDRŽBA ZELENĚ 2 3 4 5 6 7 Názvy požadovaných služeb ÚKLID PLOCH: ZAMETÁNÍ (práce + odvoz a likvidace veškerého odpadu) KOSENÍ: Kosení ploch včetně pohrabání - rovina a svah

Více

Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám

Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám Zavádění kritérií zvýhodňující uchazeče, které zaměstnávají osoby se zdravotním postižením v rámci zadávacích řízení vyhlašovaných městskou částí

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01DUPF7* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 101155/2014 Sp. zn.: KŘ/20879/2014/ 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Karin Šindlerová Odbor. Odbor

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo priority 3 Název priority Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo opatření 3.2 Název opatření Číslo globálního grantu

Více

Plán zimní údržby pro místní komunikace města Hlinska a jeho přilehlé místní částí (Chlum, Srní, Čertovina, Blatno, Kouty)

Plán zimní údržby pro místní komunikace města Hlinska a jeho přilehlé místní částí (Chlum, Srní, Čertovina, Blatno, Kouty) Plán zimní údržby pro místní komunikace města Hlinska a jeho přilehlé místní částí (Chlum, Srní, Čertovina, Blatno, Kouty) textová část Plán zimní údržby je vypracován pro místní komunikace, jejichž vlastníkem

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Písemná výzva k podání nabídky PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zakázka: Druh zakázky podle jejího předmětu: Druh zakázky podle předpokládané hodnoty: dodávka investice a terénní úpravy

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01D2XQ8* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 76497/2014 Sp. zn.: KŘ/15347/2014/Les 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Veronika Lesáková Odbor. Odbor

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB V OBLASTI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK při realizaci národních a regionálních individuálních projektů Úřadem práce v Karlových Varech v rámci Operačního programu Lidské

Více

Veřejné prostranství Dobratice

Veřejné prostranství Dobratice Příloha b) Zadávací dokumentace Veřejné prostranství Dobratice Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na prokázání splnění kvalifikace.

Více

Představení společnosti

Představení společnosti Představení společnosti Společnost ZAKATO služby, s.r.o. se sídlem v Přerově je firma založená v roce 2017 na základě transformace podnikání fyzických osob, s historií již od roku 2010, a zabývá se širokým

Více

Zadání veřejné zakázky

Zadání veřejné zakázky Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Údržba zelených ploch

Více

Název a číslo projektu. Žadatel projektu. Kontaktní osoba. Cíle projektu. Cílové skupiny

Název a číslo projektu. Žadatel projektu. Kontaktní osoba. Cíle projektu. Cílové skupiny ANOTACE PROJEKTU OP LZZ WWW.ESFCR.CZ Název a číslo projektu Zpracování ovoce a bylin ve Velké Kraši CZ.1.04/3.1.06/30.00128 Žadatel projektu VS Rychleby s.r.o. 24704971 Olivova 303/49 Praha 251 01 Kontaktní

Více

v příměstské obci Měšice

v příměstské obci Měšice Věc: Výzva k podání nabídky č. 18/2012 Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Technické služby Tábor s.r.o. Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený: Zdeňkem Novákem, jednatelem společnosti

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

v příměstské obci Větrovy

v příměstské obci Větrovy Věc: Výzva k podání nabídky č. 19/2012 Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Technické služby Tábor s.r.o. Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený: Zdeňkem Novákem, jednatelem společnosti

Více

Příloha č. 2 usnesení č. 1209/34/R/2016. Objednávka

Příloha č. 2 usnesení č. 1209/34/R/2016. Objednávka Příloha č. 2 usnesení č. 1209/34/R/2016 Městská část Praha 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Objednávka Verze 1 1 z 1 Dodavatel: Jihoměstská majetková a.s. IČ/RČ: 28199081 Adresa: Ocelíkova 672/1 Praha 11-Háje 149

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

Seminář SMO Sociální podnikání. Přínosy sociálního podnikání a zaměstnanost znevýhodněných osob

Seminář SMO Sociální podnikání. Přínosy sociálního podnikání a zaměstnanost znevýhodněných osob Seminář SMO Sociální podnikání Přínosy sociálního podnikání a zaměstnanost znevýhodněných osob Alena Zieglerová Magistrát hl. m. Prahy, 20.5.2014 Podpora zaměstnanosti znevýhodněných osob v ČR Míra nezaměstnanosti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY "Přírodní hřiště MŠ ve Vatíně" VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: OBEC VATÍN Sídlem: Vatín 82, 591 01 Vatín IČ: 00842362 Veřejná zakázka v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce na služby a dodávky malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Bukovině, dne 27. 7.2015 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky: v rámci dotačního programu: Podpora zapojení dětí a mládeže do

Více

Zahradnické práce Praha

Zahradnické práce Praha Zahradnické práce Praha, založení trávníku RoyalMayer Čtvrtek, 14 Duben 2011 08:35 Aktualizováno Pondělí, 11 Únor 2013 08:35 Zahradnické práce Praha Hledáte odborníky na zahradní práce? Chtěli byste vytvořit

Více

Příloha č. 2. Podporované cílové skupiny 1/5

Příloha č. 2. Podporované cílové skupiny 1/5 Příloha č. 2 Podporované cílové skupiny Cílovou skupinou v IP 2.3 jsou osoby sociálně vyloučené a osoby sociálním vyloučením ohrožené, uchazeči a zájemci o zaměstnání, neaktivní osoby a zaměstnanci místních

Více

PLÁN ZIMNÍ ÚDRŽBY MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ

PLÁN ZIMNÍ ÚDRŽBY MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ PLÁN ZIMNÍ ÚDRŽBY MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ Městské části Praha - Běchovice pro zimní období od 1.11.2017 do 31.3. 2018 schváleno usnesením rady městské části číslo 5/090/17 dne 15.11.2017 OBSAH A Základní ustanovení

Více

Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Zimní údržba vozovek v Újezdě nad Lesy pro zimní období II.

Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Zimní údržba vozovek v Újezdě nad Lesy pro zimní období II. Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby zimní období 2015 2017 II. Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Projekt MAJÁK Integrace sociálně vyloučených cizinců a azylantů na území Olomouckého kraje (registrační číslo CZ.04.1.03/2.1.25.

Projekt MAJÁK Integrace sociálně vyloučených cizinců a azylantů na území Olomouckého kraje (registrační číslo CZ.04.1.03/2.1.25. Projekt realizovaný ve spolupráci s Evropským sociálním fondem: Projekt MAJÁK Integrace sociálně vyloučených cizinců a azylantů na území Olomouckého kraje (registrační číslo CZ.04.1.03/2.1.25.2/2334) SPOLEČNOST

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Bukovině, dne 29.6.2015 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky: v rámci dotačního programu: Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Výstavba školní jídelny v obci

Více

OBEC DVORCE Dvorce

OBEC DVORCE Dvorce OBEC DVORCE 793 68 Dvorce OUDV-2246/2015-Ko Kopřiva 554 745 272 21.9.2015 Výzva k podání nabídky Obec Dvorce vyhlašuje na základě níže popsaných údajů a požadavků a v souladu s podmínkami zadávání zakázek

Více

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ. Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí

PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ. Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ A ZAMĚSTNÁVÁNÍ ZNEVÝHODNĚNÝCH SKUPIN PRACOVNÍKŮ Gabriela Melková Ministerstvo práce a sociálních věcí 24. října 2016, Praha OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST 2014 2020 Navazuje

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Písemná výzva k podání nabídek

Písemná výzva k podání nabídek Písemná výzva k podání nabídek dle 38 odst. 4. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění na zakázku Údržba komunikací včetně součástí a příslušenství mimo veřejného osvětlení Zadavatel:

Více

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Plán rozvoje sociálních služeb se řídí zákony: zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách zákon

Více

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA k podání cenové nabídky na dodávku stavebních prací (tesařské, klempířské a pokrývačské) včetně stavebního materiálu na akci "Oprava krovů a střech hospodářských

Více

OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD)

OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD) OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD) SEMINÁŘ PRO MAS PRAHA 29. 7. 2015 VĚCNÉ ZAMĚŘENÍ OPZ IP 2.3 CLLD Specifický cíl 2.3.1: Zvýšit zapojení lokálních aktérů do řešení problémů nezaměstnanosti

Více

Smlouva o poskytování služeb péče o děti

Smlouva o poskytování služeb péče o děti Smluvní strany Poskytovatel: Smlouva o poskytování služeb péče o děti Obec Valy se sídlem: V Lukách 21, Valy, 353 01 Mariánské Lázně IČO: 00572781 Zastoupena starostou Quido Vlkem Příjemce služeb: jméno

Více

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Smlouva o dílo kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo:

Více

k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Výzva k podání nabídek k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Zahrádka v Zahrádkách Zadavatel: Obec Zahrádky 378 53 Zahrádky 42 IČ: 006 66 564

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Zhotovitel stavby v rámci projektu Protipovodňová ochrana a odstranění povodňových škod Hrádek n. N. - Zittau

Zhotovitel stavby v rámci projektu Protipovodňová ochrana a odstranění povodňových škod Hrádek n. N. - Zittau Š A B L O N Y D O K U M E N T Ů Příloha č. 3 do nabídky dodavatele k veřejné zakázce dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jako zákon ) ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

Možnost financování projektů z OP LZZ prioritní osa 3 v období 2007-2013. Mgr. Ivana Příhonská Praha, 19. října 2011

Možnost financování projektů z OP LZZ prioritní osa 3 v období 2007-2013. Mgr. Ivana Příhonská Praha, 19. října 2011 Možnost financování projektů z OP LZZ prioritní osa 3 v období 2007-2013 Mgr. Ivana Příhonská Praha, 19. října 2011 Sociální integrace a rovné příležitosti Podpora a rozvoj systému sociálních služeb je

Více

Výzva 03_17_075 Příloha č. 3 Zdůvodnění dílčích alokací

Výzva 03_17_075 Příloha č. 3 Zdůvodnění dílčích alokací Výzva 03_17_075 Příloha č. 3 Zdůvodnění dílčích alokací Finanční alokace výzvy (rozhodná pro výběr projektů k financování) činí 298 000 000 Kč. V rámci této celkové alokace výzvy jsou vymezeny dílčí alokace

Více

Oprava lesní svážnice U seníku

Oprava lesní svážnice U seníku Správa lesů města Tábora, s.r.o. U Čápova dvora 2712 Měšice 390 02 Tábor V Táboře dne 6. 11. 2015 Počet stran textu: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SLMT/261/2015/Ka k veřejné zakázce malého rozsahu podle

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: IČ zadavatele: 00285455 Pověřená osoba: Název: Město Veselí nad Moravou Tř. Masarykova 119, 698 01 Veselí nad Moravou Jan Husák - veřejné

Více

ZIMNÍ ÚDRŽBA CHODNÍKŮ SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ MĆ BRNO-STŘED, LOKALITA MASARYKOVA ČTVRŤ-STARÉ BRNO, V OBDOBÍ

ZIMNÍ ÚDRŽBA CHODNÍKŮ SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ MĆ BRNO-STŘED, LOKALITA MASARYKOVA ČTVRŤ-STARÉ BRNO, V OBDOBÍ Odbor životního prostředí Dominikánská 2, 601 69 Brno Pracoviště: Měnínská 4, 601 92 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0100794/STRU Vyřizuje: Lucie Strnadová, tel. 542 526 193 ID datové schránky: qykbwe7 V

Více

Příprava zákona o sociálním podnikání Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek

Příprava zákona o sociálním podnikání Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Pracovní skupina Zaměstnanost a podnikání projektu SMO Podpora meziobecní spolupráce Příprava zákona o sociálním podnikání Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Alena Zieglerová Kongresové centrum

Více

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01 P O P T Á V K A k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3, 18 odst. 5 a 6 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) na službu Likvidace

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 196/15/RMČ. 25. zasedání dne

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 196/15/RMČ. 25. zasedání dne Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 25. zasedání dne 19. 10. 2015 USNESENÍ č. 196/15/RMČ Ke smlouvě na zimní údržbu komunikací se společností Purum s.r.o. Rada po projednání I. bere na vědomí

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 2 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce: Provádění drobných oprav na veřejném prostranství v MČ Brno Královo Pole zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská část Praha-Suchdol Suchdolské nám. 734/3, 165 00 Praha - Suchdol Zadávací dokumentace veřejná zakázka malého rozsahu Údržba veřejné zeleně na území MČ Praha Suchdol 2014 / 2015 Dle ustanovení 10

Více

PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE VE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÉM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V ČR. Petra Francová Praha 25.11. 2015 Asociace pro veřejné zakázky

PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE VE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÉM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V ČR. Petra Francová Praha 25.11. 2015 Asociace pro veřejné zakázky PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE VE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÉM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V ČR Petra Francová Praha 25.11. 2015 Asociace pro veřejné zakázky P3 prosazuje téma sociálního podnikání v ČR. Koncept trojího

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ

Více

Možnosti využití veřejné služby a dobrovolnictví v obci. Veřejná služba & dobrovolnictví v obci 16. května 2013, Praha

Možnosti využití veřejné služby a dobrovolnictví v obci. Veřejná služba & dobrovolnictví v obci 16. května 2013, Praha Možnosti využití veřejné služby a dobrovolnictví v obci Veřejná služba ve Vsetíně - počátky Zákon č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi Zahájení výkonu veřejné služby ve Vsetíně k 15. 6. 2009 Vytvořena

Více

Příloha č. 2. Podporované cílové skupiny 1/6

Příloha č. 2. Podporované cílové skupiny 1/6 Příloha č. 2 Podporované cílové skupiny Cílovou skupinou v IP 2.3 jsou osoby sociálně vyloučené a osoby sociálním vyloučením ohrožené, uchazeči a zájemci o zaměstnání, neaktivní osoby a zaměstnanci místních

Více

MPSV, odbor řízení pomoci z ESF VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

MPSV, odbor řízení pomoci z ESF VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MPSV, odbor řízení pomoci z ESF ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PROJEKTY HRAZENÉ Z TECHNICKÉ POMOCI OP RLZ DLE OPATŘENÍ 5.2 OSTATNÍ OPRÁVNĚNÉ ČINNOSTI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ANALÝZA PŘÍSTUPU ŽEN IMIGRANTEK A MUŽŮ IMIGRANTŮ

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů

Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů 2.1. Čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů Veřejná zakázka Ostraha parků Havlíčkovy sady, Folimanka, Karlovo náměstí a veřejných

Více

Odbor sociálních služeb a sociální práce

Odbor sociálních služeb a sociální práce Stanovisko MPSV k otázce rozšíření registrace u sociální služby sociální rehabilitace o cílovou skupinu osob žijících v sociálně vyloučených lokalitách Zákon o sociálních službách nehovoří nikde o tom,

Více

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva)

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie a státního rozpočtu. Název operačního programu, ze kterého je zakázka hrazena Integrovaný operační program

Více

Příloha č. 1: KRYCÍ LIST NABÍDKY A VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

Příloha č. 1: KRYCÍ LIST NABÍDKY A VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ KRYCÍ LIST NABÍDKY Veřejná zakázka Název: Ekonomický informační systém se začleněním lesní výroby v národních parcích Základní identifikační údaje: Zadavatel: Název: Sídlo: Česká republika Ministerstvo

Více

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘENÍ BLÍZKÁ PŘÍRODĚ BRODEK U PROSTĚJOVA, ZA SÝPKAMI

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘENÍ BLÍZKÁ PŘÍRODĚ BRODEK U PROSTĚJOVA, ZA SÝPKAMI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ČÁST - (součást výzvy k podání nabídek) Zadavatel:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na dodávky s názvem: Název projektu: Sadové úpravy

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007.

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007. Obec Stratov Stratov 90, 289 22 Lysá nad Labem Tel./fax (+420) 325 551 461 e-mail: obec.stratov@tiscali.cz Bankovní spojení: Komerční banka Nymburk č. účtu: 8727-191/0100 IČO: 239828 Stratov 20.4.2012

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více

1) priorita vzdělávání AKČNÍ PLÁN DEKÁDY ROMSKÉ INKLUZE 2005 2015 ČESKÁ REPUBLIKA

1) priorita vzdělávání AKČNÍ PLÁN DEKÁDY ROMSKÉ INKLUZE 2005 2015 ČESKÁ REPUBLIKA 1) priorita vzdělávání AKČNÍ PLÁN DEKÁDY ROMSKÉ INKLUZE 2005 2015 ČESKÁ REPUBLIKA Prioritní oblast Cíl Úkol Indikátor 1. Včasná péče Zvýšit účast sociálně dětí v předškolním vzdělávání. Vytvoření komplexního

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci Vysočany zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

A) Název a přesná adresa uchazeče s označením pověřeného zástupce pro případná další jednání, včetně uvedení telefonického a ového spojení.

A) Název a přesná adresa uchazeče s označením pověřeného zástupce pro případná další jednání, včetně uvedení telefonického a  ového spojení. Příloha č.1 ZD A) Název a přesná adresa uchazeče s označením pověřeného zástupce pro případná další jednání, včetně uvedení telefonického a e-mailového spojení. Strana 1 (celkem 8) B) Celková maximální

Více

Váš dopis zn. Naše značka Vyřizuje/linka Praha

Váš dopis zn. Naše značka Vyřizuje/linka Praha MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Váš dopis zn. Naše značka Vyřizuje/linka Praha S-ÚMČP17 020006/2014/1 Ing. Havlíčková 4.12.2014 tel. 235321926 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1.2. zadávací dokumentace NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Údržba veřejných komunikací,chodníků a příslušenství na území města Šumperka Zadávací dokumentace 1.2.2. rozsah,četnost a náročnost prací Podklad

Více

Smlouva o spolupráci. 1. Povodí Moravy, s. p. Dřevařská 932/11, Veveří, Brno

Smlouva o spolupráci. 1. Povodí Moravy, s. p. Dřevařská 932/11, Veveří, Brno Číslo smlouvy: Povodí Moravy, s. p.: Statutární město Olomouc: Olomoucký kraj : PM057249/2016-500 OCHR-HPOO/SPO/002665/2016/Fal Spisový znak: 56.6, skartační znak/skartační lhůta: A/15 2016/04336/OŽPZ/DSM

Více

dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo 51/SMMS/2009

dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo 51/SMMS/2009 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. 51/SMMS/2009 / Smlouva na zabezpečení veřejně prospěšných služeb ostatní služby / Město Stříbro, Masarykovo nám. 1, 349 01 S t ř í b r o, zastoupené starostou města Mgr.

Více

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Vzdělávací program k sociálnímu podnikání

Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Sociální podnikání jako efektivní nástroj snižování nezaměstnanosti CZ.1.07/3.2.05/04.0067 5. téma Podpora sociálního podnikání ze strukturálních fondů EU do roku

Více

OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ V IPRM Č. 4

OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ V IPRM Č. 4 OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ V IPRM Č. 4 Reg. číslo IPRM: 1/SZ/40 Nositel IPRM: Statutární město Chomutov Dohoda č.: 4463 (v CES) se sídlem: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov Plánované změny v IPRM výstiţný popis dle

Více

REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA

REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA KOMERČNÍ DOMY ROŽNOV, spol. s r.o. REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : V rámci projektu bude revitalizována nevyužívaná plocha na veřejné prostranství sestávající ze dvou

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Výzva k podání nabídky - Management zvláště chráněných území v Moravskoslezském kraji. Identifikační údaje zadavatele:

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Výzva k podání nabídky - Management zvláště chráněných území v Moravskoslezském kraji. Identifikační údaje zadavatele: MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01M5TJN* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 34536/2016 Sp. zn.: KŘ/5298/2016/Chol 091.1 V10 Vyřizuje: Ing. Eva Cholevová Odbor. Odbor kancelář

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Poskytování technické podpory na akcích pořádaných městskou částí Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Více