Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť."

Transkript

1 Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. The new cloth Explorer of Italian manufacture combines the lightness to the resistan-ce, the elegance to the practicality.

2 BR 07/EX BR 07/EX/2 Řemen na zbraň s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Protiskluzová úprava, nastavitelnost délky. Ručně přišitá poutka s přezkou. BR 07/EX. Délka max. 103 cm, BR 07/EX/2. Délka max. 115 cm. Remeň na zbraň s Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Protišmyková úprava, nastaviteľnosť dĺžky. Ručne prišité pútka s prackou. BR 07/EX. Dľžka max. 103 cm, BR 07/EX/2. Dľžka max. 115 cm. Waterproof treated rifle sling with Explorer and leather. It is completely lined in anti-slip, adjustable length. Stitched straps have handmade finishing and buckle protections. BR07/EX/P with covered bullets carrier. BR 07/P/EX BR 07/P/EX/2 Řemen na zbraň s Explorerem, se zásobníkem na střelivo, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Protiskluzová úprava, nastavitelnost délky. Ručně přišitá poutka s přezkou. BR 07/P/EX. Délka max. 103 cm, BR 07/P/EX/2. Délka max. 115 cm. Remeň na zbraň s Explorerom a so zásobníkom na strelivo, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Protišmyková úprava, nastaviteľnosť dĺžky. Ručne prišité pútka s prackou. BR 07/P/EX. Dľžka max. 103 cm, BR 07/P/EX/2. Dľžka max. 115 cm.

3 AZR 01/EX Batoh v Exploreru s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitý pratelným a prodyšným materiálem. Přední kapsa má zámek na magnet, zatímco vnitřní kapsa je uzavíratelná na zip. Velikost: 25 x 30 x 17 cm. Batoh v Exploreri s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý prateľným priedušným materiálom. Predné vrecko má zámok na magnet, zatiaľ čo vnútorné vrecko je uzatvárateľné na zips. Veľkosť: 25 x 30 x 17 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched in Explorer backpack leather with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. The front pocket has a magnetic lock, while the internal pocket has a zipper opening. Size: 25x30x17 cm. AZR 02/EX Batoh v Exploreru s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitý pratelným a prodyšným materiálem. Přední dvě kapsy mají zámky na magnet, zatímco vnitřní kapsa je uzavíratelná na zip. Velikost: 30 x 35 x 20 cm. Batoh v Exploreri s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý prateľným priedušným materiálom. Predné dve vrecká majú zámky na magnet, zatiaľ čo vnútorné vrecko je uzatvárateľné na zips. Veľkosť: 30 x 35 x 20 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched in Explorer backpack with leather nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. The two front pockets have magnetic locks, while the internal pocket has a zipper opening. Size: 30x35x20 cm.

4 AZR 05/EX Batoh v Exploreru s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitý pratelným a prodyšným materiálem, s pěti vnějšími kapsami a dvěma vnitřními a polohovatelnými pásy. Velikost: 40 x 24 x 55 cm. Batoh v Exploreri s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý prateľným priedušným materiálom, s piatimi vonkajšími vreckami, dvoma vnútornými a polohovateľnými pásmi. Veľkosť: 40 x 24 x 55 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched in backpack with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material, 5 pockets anterior and 2 inside pockets, adjustable shoulder belts. Size: CM 40 x 24 x 55. AZR 06/EX Batoh v Exploreru s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitý pratelným a prodyšným materiálem, se čtyřmi vnějšími kapsami, dvěma vnitřními a polohovatelnými pásy s neklouzavou úpravou. Velikost: 45 x 28 x 40 cm. Batoh v Exploreri s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý prateľným priedušným materiálom, so čtyrmi vonkajšími vreckami, dvoma vnútornými a polohovateľnými ramennými pásmi. Veľkosť: 45 x 28 x 40 cm. Loden and leather backpack, waterproof, hand finished. The lining is washable and breathable, 4 front pockets and 2 inside pockets, contoured shoulder straps lined with antislip and adjustable. Sizes: 45cm x 28cm x 40cm.

5 SPEC/EX Pouzdro na spektiv, vodovzdorně upravené, pevně ušité, s Explorerem a kůží s efektem teletiny. Je vhodné pro optiky až do průměru 85 mm. Olemované a vycpané, s pevně přišitými poutky. Určené pro spektiv 45 SPEC 02/EX nebo rovný SPEC 01/EX. Púzdro na spektiv, vodeodolnou úpravou, pevne ušité, s Explorerom a kožou s efektom teľaciny. Je vhodné pre optiky až do priemeru 85 mm. Olemované a vypchaté, s pevné prišitými pútkami. Určené pre spektiv 45, nebo rovný SPEC 01/EX. hand finished, tough stitched spektive carrier in with nabuck effect. It is suitable for optics up to 85 mm, lined and stuffed, tough stitched straps Available for Spektive 45 SPEC 02/EX and right SPEC 01/EX. GBP 05/EX Nábojové pouzdro s Explorerem, vodovzdornou úpravou, pevně ušité, kůže v efektu teletiny. S elastickými kapsičkami a lůžkem pro hrot střely. Kompletně podšité antikorozním materiálem. Určené pro 7 nábojů, ráže od 223 do 300WM. Nábojové púzdro s Explorerom, vodeodolnou úpravou, pevne ušité, koža v efektu teľaciny. S elastickými kapsičkami a lôžkom pre hrot strely. Kompletne podšité antikoróznym materiálom. Určené pre 7 nábojov, kalibrov od 223 do 300WM. hand finished, tough stitched cartridge case in with nabuck effect, elastic cells, and ball stopper. It is completely lined in material antioxidant. It fits 7 shots. Calibers vary from 223 to 300 WM.

6 FO 03/EX Pouzdro na zbraň (brokovnici) s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka a YKK zip 10 mm s možností celkového rozepnutí. Velikosti: 130 cm/120 cm/110 cm. Púzdro na zbraň (brokovnicu) s Explorerom a vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Vo vnútri má syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka, YKK zips s možnosťou celkového rozopnutia. Veľkosti: 130 cm / 120 cm / 110 cm. padded gun holster in with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, tough stitched straps, and YKK zippers 10mm for complete opening. Available sizes: 130 cm/120 cm/ 110 cm. FO 06/EX Pouzdro na kulovnici (s optikou) a Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka a YKK zip 10 mm s možností celkového rozepnutí. Velikosti: 120 cm/110 cm/100 cm. Púzdro na guľovnicu (s optikou) a Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Vo vnútri má syntetickú kožušinu. Kožené detaily, pevne prišité pútka, YKK zips s možnosťou celkového rozopnutia. Veľkosti: 120 cm / 110 cm / 100 cm. rifle (with optic) holster in with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, tough stitched straps, and YKK zippers 10mm for complete opening. Available sizes: 120 cm- 110 cm-100 cm.

7 FO 07/EX Pouzdro na kozlici (ráže 12 20, express) s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka. Určená pro hlavně 65 cm/70 cm/75 cm. Možnost schránky pro optiku. FO 14/EX ráže Púzdro na kozlicu (kaliber 12 20, express) s Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Má vnútornú syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka. Určená pre hlavne 65 cm / 70 cm / 75 cm. Možnosť schránky pre optiku. FO14/EX kalibre gun (caliber 12-20/shooting/express) holster in with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, and tough stitched straps. Available for barrel sizes: 65 cm/70 cm/ 75 cm. FO 14/EX caliber /kipplauf. FO 09/EX Pouzdro na dvě zbraně s Explorerem, ručně dokončené, s vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Pouzdro je na straně hlavně uzavřeno všitým kruhovým dnem. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka. Toto pouzdro je rovněž možné rozdělit a využít jednotlivě. Určené pro velikost: 120 cm. Výroba velikostí na zakázku možná. Púzdro na dve zbrane s Explorerom, ručne dokončené, s vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Púzdro je na strane hlavne uzavreté všitým kruhovým dnom. Má vnútornú syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka. Toto púzdro je možné tiež rozdeliť a využiť samostatne. Určené pro veľkosť: 120 cm. Výroba veľkosti na zakázku možná. hand finished, double gun holster in Explorer and leather with nabuck effect, fin and round point. It has synthetic fur, leather details, and tough stitched straps. This holster can be also utilized as a single unit. Available for sizes: 120 cm. Custom made sizes are also available.

8 FO 16 Pouzdro na zbraň (s optikou) a s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, 20litrový nastavitelný batoh s řadou kapes, nastavitelné ramenní pásy z kůže a s protiskluzovou úpravou. Určený pro velikosti: 125 cm, 120 cm, 110 cm, jiné rozměry na zakázku. Púzdro na zbraň (s optikou) a Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Má vnútri synteticku kožušinu, 20 litrový nastaviteľný batoh s radou vreciek, nastaviteľné ramenné pásy z kože a s protišmykovou úpravou. Určený pre veľkosti: 125 cm, 120 cm, 110 cm, iné rozmery na zákazku. rifle (with optic) holster in with nabuck effect. It has synthetic fur, with 20 liters backpack adjustable and multiple pockets, shoulder belts in leather adjustable with anti-slip. Available sizes: 120 cm- 110 cm other sizes on request. FO 17/EX Pouzdro na poloautomatické zbraně (s optikou/kolimátorem), s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, nastavitelný ramenní řemen, dvě kapsy, dva pásy a YKK zip 10 mm s možností celkového rozepnutí. K dispozici velikost: 110/115 cm. Púzdro na poloautomatické zbrane (s optikou / kolimátorom), s Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Má vnutri syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka. Nastaviteľný ramenný remeň, dve vrecká, dva pásy a YKK zips 10 mm s možnosťou celkového rozopnutia. K dispozícii veľkosť: 110/115 cm. rifle semi-auto (with optic / red dot) holster in Explorer and leather with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, shoulder belts adjustable, 2 pockets and YKK zippers 10mm for complete opening. Available sizes: 110 cm 115cm.

9 FO 18/EX Pouzdro na poloautomatické zbraně s Explorerem, vodovzdornou úpravou, kůže s efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, nastavitelný ramenní řemen, dvě kapsy, dva pásy a YKK zip 10 mm s možností celkového rozepnutí. K dispozici velikost: 110/115 cm. Púzdro na poloautomatické zbrane s Explorerom, vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Má vnútri syntetickú kožušinu, kožené detaily, nastaviteľný ramenný remeň, dve vrecká, dva pásy a YKK zips na 10mm s možnosťou celkového rozopnutia. K dispozícii veľkosť: 110 cm / 115 cm. rifle semi-auto holster in Explorer and leather with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, shoulder belts adjustable, 2 pockets and 2 straps, YKK zippers 10mm for complete opening. Available sizes: 110 cm 115 cm. BORSA 055/EX Kožená brašna s Explorerem. vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá kůže s efektem teletiny. Je podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřní kapsou uzavíratelnou na zip. Velikost 40 cm x 14 cm x 28 cm. Kožená taška s Explorerom, vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútorným vreckom uzatvárateľným na zips. Veľkosť 40 cm x 14 cm x 28 cm. hand finished, tough stitched bag in Explorer and leather with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size: 40 cm x 14 cm x 28 cm.

10 BORSA 060/EX Kožená brašna s Explorerem, vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, kůže s efektem teletiny. Je podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřní kapsou uzavíratelnou na zip. Velikost 45 cm x 16 cm x 30 cm. Kožená taška s Explorerom, vodedolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútorným vreckom uzatvárateľným na zips. Veľkosť 45 cm x 16 cm x 30 cm. hand finished, tough stitched bag in Explorer and leather with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size: 45 cm x 16 cm x 30 cm. BORSA 065/EX Kožená brašna s Explorerem, vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, kůže s efektem teletiny. Je podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřní kapsou uzavíratelnou na zip. Velikost 65 cm x 25 cm x 37 cm. Kožená taška s Explorerom, vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútorným vreckom uzatvárateľným na zips. Veľkosť 65 cm x 25 cm x 37 cm. hand finished, tough stitched bag in Explorer and leather with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size: 65cm x 25cm x 37cm.

11 CPD 01/EX Aktovka Explorer/kůže s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, plně podšitá, kožené detaily, rukojeť na kroužcích a podšitý ramenní pás. Rozměry: 43 cm x 33 cm x 15 cm. Aktovka Explorer/koža s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, plne podšitá, kožené detaily, rukoväť na krúžkoch a podšitý ramenný pás. Rozmery: 43 cm x 33 cm x 15 cm. briefcase, waterproof treated, hand finished. fully lined, leather details, rings for strap and leather shoulder strap lined. Sizes: 43cm x 33cm x 15cm. PSTC 01/EX Obal na boty s Explorerem, vodovzdornou úpravou. Ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, kůže s efektem teletiny. Je podšitý pratelným a prodyšným materiálem, má pevně přišitá poutka. Velikost: 47 cm x 31 cm x 22 cm. Obal na topánky s Explorerom, vodeodolnou úpravou. Ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, koža s efektom telaciny. Je podšitý prateľným a priedušným materiálom, má pevne prišité pútka. Veľkosť: 47cm x 31 x 22 cm. hand finished, tough stitched hands boots in with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material, leather details, and tough stitched straps. Size: 47cm x 31cm x 22cm.

12 SPECIÁL Zakázková výroba na přání zákazníka. Zákazková výroba na želanie zákazníka. Special processing on request and customer specifications.

13 Ilustrace a barvy výrobků uvedených v tomto katalogu jsou pouze orientační. Artipel si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění vylepšit své modely, nebo provést změny konstrukční povahy. Ilustrácie a farby výrobkov uvedených v tomto katalógu sú iba orientačné. Artipel si vyhradzuje právo bez predchádzajúceho upozornenia vylepšiť svoje modely, alebo previesť zmeny konštrukčnej povahy.

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť.

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. The new cloth Explorer

Více

Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost.

Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. The new cloth Explorer of Italian manufacture combines the lightness to the resistan-ce, the elegance to the practicality.

Více

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna. Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna. Original Loden of Italian manufacture 100% wool

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna. Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna. Original Loden of Italian manufacture 100% wool Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna Original Loden of Italian manufacture 100% wool BRL 07 BRL 07/2 Řemen na zbraň s Lodenem, vodovzdornou

Více

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Original Loden of Italian manufacture 100% wool BRL 07 BRL 07/2 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou, s efektem teletina a Lodenem. Neklouzavá úprava,

Více

Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži!

Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži! Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži! Tiger line je vyrobená z ručne farbenej kože nejedná se o reálnú kožu z tygra! The TIGER line is made out of hand-painted

Více

BRE02/1. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm.

BRE02/1. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm. KATALOG 2018 BRE01 Řemen na zbraň z kůže nejvyšší kvality. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 102 cm. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne

Více

BR 01/R. Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná).

BR 01/R. Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná). KATALOG 2015 BR 01/R Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná). Délka: 102 cm Economic gun sling made of lined leather, stitched

Více

KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE

KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE CRAZY HORSES Stránka 2 OBSAH O nás.... 4-5 Sedlo drezurní.. 6 Ohlávka... 7 Opasek...... 8 Pouzdro na pistoli... 9 Pouzdro na nůţ... 10 Tepaný řemen na pušku.. 11 Nábojový pás...

Více

batohy A B C D E F G H backpacks VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES Dvě komory Two compartments Adjustable Husky Back System

batohy A B C D E F G H backpacks VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES Dvě komory Two compartments Adjustable Husky Back System 24 VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES A B C D E F G H Dvě komory Posuvný zádový systém Prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných rameních a bederní popruzích, hrudní poprhuh

Více

Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH

Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH šedočerné nebo zelené provedení s možností odejmutí pomocného bederního popruhu lehký, pohodlný voděodolný batoh o objemu 30 litrů, vybavený

Více

MERCHANDISE. Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current logos FUTURE NATURE. www.robe.cz. Fabric: 100% Cotton

MERCHANDISE. Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current logos FUTURE NATURE. www.robe.cz. Fabric: 100% Cotton N A B Í D K A F I R E M N Í H O O B L E Č E N Í A 3 D P Ř E D M Ě T Ů, k o n c e p t, d e s i g n a l a y o u t ( c ) E L L I P S E, 2 0 1 2 Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current

Více

Barrier. Baltic. Buckskin. oblečení. clothing

Barrier. Baltic. Buckskin. oblečení. clothing Barrier Outdoorová bunda Materiál: Pontetorto NOWIND membrána zabraňující proniknutí větru s výbornými perspiračními vlastnostmi. Dva větrací otvory vpředu, stahování na bocích a za krkem, oboustranný

Více

pánská peněženka / men s wallet 100598 size: 13,5 x 11 cm pánská peněženka / men s wallet 102306 size: 15 x 9,5 cm

pánská peněženka / men s wallet 100598 size: 13,5 x 11 cm pánská peněženka / men s wallet 102306 size: 15 x 9,5 cm kolekce CLASSIC Precizní zpracování přírodně činěných, ručně tamponovaných materiálů a použití klasických výrobních postupů dává možnost vzniku klasického výrobku. Individuální výběr každého jednotlivého

Více

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex. Lanex SAFETY HARNESS

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex. Lanex SAFETY HARNESS 09_postroje_221-225.qxd 7/12/07 4:40 PM Str. 221 LX 2 *PSHLX2MXL Jedná se o univerzální typ postroje s širokou škálou použití. Zachycovací postroj LX 2 má zadní a přední kotvící prvek polohovací pás s

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3 lovecké plátno, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň

Více

ODĚVY. 2 in1 PRÁCE A VOLNÝ ČAS WORK AND FREE TIME GARMENTS GARMENTS CV TM CV TM. Vesta / Waistcoat IDAHO. Vesta / Waistcoat IDAHO

ODĚVY. 2 in1 PRÁCE A VOLNÝ ČAS WORK AND FREE TIME GARMENTS GARMENTS CV TM CV TM. Vesta / Waistcoat IDAHO. Vesta / Waistcoat IDAHO ODĚVY GARMENTS kód 1308-VV název Vesta TEXAS Zateplená, oboustranná, se zipem a krycí légou, 7 kapes, materiál: 65% polyester, 35% Bavlna barva velikost CV TM code 1308-VV Waistcoat TEXAS Padded, reversible,

Více

PRACOVNÍ ODĚVY / Workwear

PRACOVNÍ ODĚVY / Workwear COOL TREND COOL TREND - KIDS H8700 modro-žlutá /blue-yellow H8701 šedo-oranžová /grey-orange H8702 modro-červená /blue-red dětské montérkové kalhoty s laclem, 100% bavlna, 270 g/m 2, reflexní pruhy kids

Více

Cestovní potřeby. Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 22,71

Cestovní potřeby. Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 22,71 Cestovní potřeby Cestovní potřeby Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm cena: 22,71 Hubert 70210 Kožená aktovka s páskem přes rameno rozměry: 42 34,5 10 cm barva na obrázku: 66 hnědá

Více

od 0, 829 od 0, M mm 196 Kompletný sortiment papierových tašiek a cenník on-line je na našich www stránkach alebo na dopyt.

od 0, 829 od 0, M mm 196 Kompletný sortiment papierových tašiek a cenník on-line je na našich www stránkach alebo na dopyt. 160 100 230 mm ks 1-399 400+ 2 000+ 4 000+ 0,477 0,460 0,442 0,428 20992.B 20994.B 220 110 300 mm ks 1-249 250+ 1 250+ 2 500+ 0,853 0,805 0,773 0,749 20991.C 20995.C s darčekovou visačkou (komplimentkou)

Více

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex FLXK01 LX 2 Jedná se o univerzální typ postroje s širokou škálou použití. Zachycovací postroj LX 2 má zadní a přední kotvící prvek polohovací pás s bočními oky nastavitelné ramenní a stehenní popruhy

Více

04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS. 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS

04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS. 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS ESSENTIALS by 04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS ESSENTIALS Pelcor je značka doplňků vyrobených z korkové kůže, která kombinuje modernost

Více

BOOK LEATHER COLLECTION 2015

BOOK LEATHER COLLECTION 2015 BOOK LEATHER COLLECTION 2015 prvotřídní kůže, kterou nám dodávají naši indičtí partneři z Kalkaty. Zde se toto tradiční řemeslo předává už po mnoho generací, zdejší kůže proto dosahuje nejvyšší kvality.

Více

YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY. PRECIOSA Jewellery & Decoration

YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY. PRECIOSA Jewellery & Decoration YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY PRECIOSA Jewellery & Decoration 2 SILVER ELEGANCE YOUR CRYSTAL HARMONY PRECIOSA Jewellery & Decoration 3 SILVER ELEGANCE GENTLE PASSION 5213 69 Rosa Earrings Ag

Více

ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA ROCKDALE

ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA ROCKDALE ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA Zateplená nepromokavá vesta,100% polyester povrstvený PVC, zateplení a podšívka polyester, vnitřní kapsa na mobil, velikosti S - XXXL Waterproof, thermoinsulated vest, 100% polyester

Více

Dodací lhůta max. 2 týdny, cena dle objednávky zboží + dobírka. MNOHO ÚSPĚŠNÝCH KILOMETRŮ VÁM VŠEM PŘEJE Fa GODULOVÁ

Dodací lhůta max. 2 týdny, cena dle objednávky zboží + dobírka. MNOHO ÚSPĚŠNÝCH KILOMETRŮ VÁM VŠEM PŘEJE Fa GODULOVÁ NABÍDKOVÝ CENÍK 2012 Fa.: EVA GODULOVÁ Adresa : EVA GODULOVÁ PLYNÁRENSKÁ 4a / 1444 HAVÍŘOV 4 PROST. SUCHÁ 735 64 www.ewog.websnadno.cz Fa GODULOVÁ si vyhrazuje právo na změnu materiálů, dle možnosti výrobce

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými A ERO S PEED P A CKS Batohy Tamrac Aero Speed Pack jsou ideálním řešením pro fotografy, kteří upřednostňují komfort batohu, ale nechtějí přijít o výhodu rychlé dostupnosti svého vybavení. Firma Tamrac

Více

Americký pěšák v Československu 1945

Americký pěšák v Československu 1945 Americký pěšák v Československu 1945 Příslušník 2. pěší divize Indianhead, 38. pěší pluk (Domažlicko, 5. května 1945) Autor: Daniel Malý, Foto: Blanka Chocová, Figurant: Stanislav Bečvář KVH Tommy & Yankee

Více

spisovky (90 92) aktovky (92 93) kufr (93) tašky na notebook (93) diáře Filofax (94) diáře ADK (95) KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY

spisovky (90 92) aktovky (92 93) kufr (93) tašky na notebook (93) diáře Filofax (94) diáře ADK (95) KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY spisovky (90 9) aktovky (9 9) kufr (9) tašky na notebook (9) diáře Filofax (94) diáře ADK (9) KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY spisovky spisovky Spisovka Guriatti Classic A konferenční desky formátu

Více

PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2

PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 TEXTILNÍ TEXTILE PARTIALproduction Produkty Products QUALITY 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 9951 black Základní řada, která vyhoví i těm nejnáročněj- 9951 black Froté vyrobené

Více

Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou )

Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou ) CENNÍK SPOJOK 2016 Cena kompletnej spojky (FB)* (hotovou dierou skladových priemerov) Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou ) Ceny jednotlivých častí spojok veľkosť spojky SW L 180 mm 180 mm

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň E jiné provedení

Více

MODEL 97. Cena s DPH Colt (5 shot) 4¼", 5½", 7½" ,-Kč Special (5shot) 4¼", 5½", 7½" ,-Kč

MODEL 97. Cena s DPH Colt (5 shot) 4¼, 5½, 7½ ,-Kč Special (5shot) 4¼, 5½, 7½ ,-Kč MODEL 97 Model 97 Premier Grade Adjustable Sights Adjustable sight models are drilled and tapped for scope mounts. Nerezové provedení, broušený/jemně perličkovaný povrch, pažbičky z tvrdého dřeva Seřiditelné

Více

váš nový kamarád your new buddy

váš nový kamarád your new buddy váš nový kamarád your new buddy fabula Jídelní židlička je součástí každé domácnosti s malým dítětem. Doporučujeme židličku Fábulu, která je komfortní a polohovatelná. multifunkční židlička pro děti od

Více

cestovní zavazadla cestovná batožina

cestovní zavazadla cestovná batožina cestovní zavazadla cestovná batožina 1 2014 CAT Douglas Millennial Trolley cestovní taška CAT Travel Power Trolley cestovný kufor ideální na služební cesty a dovolenou lehký a zároveň tvrdý kufr z plastu

Více

ODĚVY zimní. winter CLOTHING

ODĚVY zimní. winter CLOTHING 03_Odevy07_070-130.qxd 7/12/07 2:43 PM Str. 73 CLOTHES BLESBOK Zateplená nepromokavá bunda, 100% polyester povrstvený PVC, odepínací kapuce, vnitřní kapsa na mobil, polyesterová podšívka se zipem přizpůsobená

Více

ZORO WINTER BRIAN WINTER URBI WINTER XX. Zimní rukavice / Winter gloves 9, 11 CAT CAT CAT 0003-XX XX L-9 Z

ZORO WINTER BRIAN WINTER URBI WINTER XX. Zimní rukavice / Winter gloves 9, 11 CAT CAT CAT 0003-XX XX L-9 Z ZORO WINTER 3700 006 000 XX 0003-XX CZ / Zimní rukavice s podšívkou. Doporučené použití: práce v chladném počasí v suchém prostředí. Odvětví: stavebnictví. Materiál: dlaň - vepřovicová štípenka, hřbet

Více

www.alu-sv.com BLATNÍKY A BEDNY NA NÁŘADÍ MUDGUARDS AND TOOLBOXES 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5

www.alu-sv.com BLATNÍKY A BEDNY NA NÁŘADÍ MUDGUARDS AND TOOLBOXES 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5 5.1 CZ LATNÍKY A EDNY NA NÁŘADÍ 5.1 latníky 5.2 edny na nářadí 5.3 Kanystry na vodu a schránky na hasící přístroje 5.4 Zakládací klíny 5.5 Držáky rezervy a navijáky EN 5.1 Mudguards 5.2 Toolboxes 5.3 Plastic

Více

Tabulka pro velikosti postrojů

Tabulka pro velikosti postrojů 250 252 254 256 BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE SAFETY HARNESSES TLUMIČE PÁDU ENERGY ABSORBERS LANA, UPÍNACÍ POMŮCKY ROPES, CONNECTORS DOPLŇKY ACCESSORIES PRÁCE VE VÝŠKÁCH Tabulka pro velikosti postrojů velikost

Více

Ceník opravy obuvi a galantérie. platný od

Ceník opravy obuvi a galantérie. platný od Ceník opravy obuvi a galantérie OPRAVY I platný od 1. 1. 2013 DÁMSKÁ PÁNSKÁ Podešve 250,- 330,- Podrážky 150,- 200,- Podrážky speciál 200,- 200,- Patníky 100,- 150,- Patníky vlastní 65,- 65,- Patníky speciál

Více

Šablona strom. str. 20 Skutečná velikost (mřížka 10 x 10 mm)

Šablona strom. str. 20 Skutečná velikost (mřížka 10 x 10 mm) Šablona strom str. 20 (mřížka 10 x 10 mm) Šablona trojúhelníkové aplikace str. 25 (mřížka 10 x 10 mm) Kruhové šablony na aplikace str. 27 (mřížka 10 x 10 mm) Šablona na patchworkový šestiúhelník str. 30

Více

Obsah katalógu. strana 3. strana 4. strana 6. strana 7. strana 8-9. strana 10. strana 11. strana strana 14. strana 15. strana

Obsah katalógu. strana 3. strana 4. strana 6. strana 7. strana 8-9. strana 10. strana 11. strana strana 14. strana 15. strana KATALÓG 2016 Obsah katalógu Naša filozofia Materiály a technológie - detaily dresu a farebné varianty + - kombinácie farieb - detaily dresu a farebné varianty + - kombinácie farieb - detaily dresu a farebné

Více

Originálne a štýlovo aj v zime.

Originálne a štýlovo aj v zime. Originálne a štýlovo aj v zime. Nápady na darčeky z Audi Originálneho príslušenstva. Audi Originálne príslušenstvo 3. 7. 9. 10. 4. 1. 2. 5. 6. 8. 1. Audi pánske hodinky Flatline Hodinky s troma ručičkami

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nákup batohů

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nákup batohů 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KR ÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Ředitel Krajského ředitelství policie Králov éhradeckého kraje KRPH-99071-3/ČJ-2013-0500NE-VZ V Hradci Králové dne 16. října 2013 Počet listů: 6 Počet

Více

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106 JOY-AAB106 Držák ipadu 2/3/4 na trubku - možnost připevnit držák na jakýkoliv pevný povrch bez ohledu na tvar - stůl, loketní opěrka, regál, kočárek, postel - upevnění na desku do tloušťky cca. 4,1cm a

Více

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu CENÍK VÝMĚNY ZIPU SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu cena v Kč sukně bez podšívky 100,- sukně s podšívkou 110,- kalhoty bez podšívky 100,- kalhoty s podšívkou 110,- riflové

Více

project ladies jacket active plus

project ladies jacket active plus content /obsah: inspiration / inspirace 4 fashion design / návrh oděvu.. 6 color variation / barevné variace.. 7 technical draft and description / technický nákres a popis.... 9 description / english.....

Více

stany A B C D tents VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 tents ACCESSORIES

stany A B C D tents VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 tents ACCESSORIES VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 ACCESSORIES A B C D E F Voděodolnost Husky Dostatečné vodní sloupce v hodnotě až 6000 mm/cm 2 tropiko a 10000 mm/cm 2 podlážka (dle typu stanu), PU zátěry a podlepené

Více

Kulovnice a malorážky

Kulovnice a malorážky MODEL 700 SPS CENTERFIRE BOLT ACTION RIFLE w/r3 Recoil Pad New 7349.204 Ruger 18 333 Kč New 7353 New 7351 New 7355 New 7357 New 7359 New 7361 New 7363 New 7331 New 7333 New 7385 New 7387 New 7389.270 WSM.300

Více

Kolekcia Alpine BUTIK 2017

Kolekcia Alpine BUTIK 2017 Kolekcia Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIČKA POLOTRIČKA KOŠELE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČIAPKY STRANA 13 3 BUTIK PRE DETI STRANA 18 4 DOPLNKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIČKA POLOTRIČKA

Více

ZÁKLADNÍ KATEGORIE PRACOVNÍ OBUVI / BASIC CATEGORIES OF WORK AND SAFETY FOOTWEAR

ZÁKLADNÍ KATEGORIE PRACOVNÍ OBUVI / BASIC CATEGORIES OF WORK AND SAFETY FOOTWEAR WORKING SHOES OBUV - PIKTOGRAMY / WORKING SHOES - PICTOGRAMS absorbce energie v patě absorption of energy in heel protiskluzová podešev antislip sole odolnost proti vodě water resistant bezpečnostní tužinka

Více

Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní

Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní Pouzdra na kulovnice Vypolstrovaná pouzdra a dvojpouzdra na kulovnice z polyester nylonové tkaniny 900 - D. Na straně osazeno kapsou na munici

Více

Kolekcia Alpine BUTIK 2017

Kolekcia Alpine BUTIK 2017 Kolekcia Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIČKA POLOTRIČKA KOŠELE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČIAPKY STRANA 13 3 BUTIK PRE DETI STRANA 18 4 DOPLNKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIČKA POLOTRIČKA

Více

kapitola 42 - tabulková část

kapitola 42 - tabulková část 4200 00 00 00/80 KOŽENÉ ZBOŽÍ; SEDLÁŘSKÉ A ŘEMENÁŘSKÉ VÝROBKY; CESTOVNÍ POTŘEBY, KABELKY A PODOBNÉ SCHRÁNKY; VÝROBKY ZE STŘEV (JINÝCH NEŽ Z HOUSENEK BOURCE MORUŠOVÉHO) 4201 00 00 00/80 Sedlářské a řemenářské

Více

Automatika na dávkování chemie automatic dosing

Automatika na dávkování chemie automatic dosing Automatika na dávkování chemie automatic dosing Swimmingpool Technology Autodos 700 Automatické dávkování Autodos Autodos automatic dosing Autodos 700 je jedno-kanálové zaøízení, pro mìøení a dávkování.

Více

Evropské bezpečnostní standardy

Evropské bezpečnostní standardy OCHRANNÉ POMŮCKY Evropské bezpečnostní standardy Evropské PPE nařízení 89/686/EEC EN 381-5: PPE nohy EN 381-7: PPE - ruce EN 345-2 / EN 20345 & EN 17249: PPE - obuv EN 397: hlava EN 352: sluch EN 1731:

Více

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00 Plážové doplňky 108.425 Létající talíř Frisbee - klasická sportovní potřeba s velkou plochou pro potisk. Materiál: plast. Rozměr: ø 22 cm. Technologie potisku: sítotisk. Plocha pro potisk: ø 12 cm. Množství

Více

QFS Quick fit system. Dvě ergonomicky tvarované duralové výztuhy. Ergonomicky tvarované vyztužené ramenní

QFS Quick fit system. Dvě ergonomicky tvarované duralové výztuhy. Ergonomicky tvarované vyztužené ramenní 1 2014 C A R R Y I N G S Y S T E M S QFS Quick fit system CS Nejnovější zádový systém vyvinutý naší firmou. Díky nové konstrukci umožňuje velmi rychlou změnu vzdálenosti mezi bederním pásem a ramenními

Více

Tašky, batohy, cestovní zavazadla

Tašky, batohy, cestovní zavazadla Tašky, batohy, cestovní zavazadla Papírová taška s plochým držadlem, bílá kraft papír od 4, 50 Papírová taška s plochým držadlem, natural sulfátový papír od 4, 70 91371.B 440 140 500 mm 913H1.B 320 130

Více

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL NOVINKA NOVINKA 2016 Podšívka límce z polar fleecu Golier s polar flis podšívkou DMACHGIW Dekorativní reflexní proužek na zádech Dekoratívne reflexné pásy na chrbte Zateplená vesta s mnoha kapsami (řada

Více

BERGAMO FIRENZE RIMINI. Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges

BERGAMO FIRENZE RIMINI. Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges 3 BERGAMO FIRENZE RIMINI Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges Bartosini s.r.o. Kancelář: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín tel.: +420 602 322 276; e-mail: bartosini@bartosini.cz

Více

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema. Profesionální ochranné oblečení vyšší stupeň ochrany při produkci potravin Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.cz KLEEN FLEXOTHANE Kleen má anti bakteriální vlastnosti, Povrch ze

Více

S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k

S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k 31.12.2017 Produkt Popis Katalogové číslo Skladem Cena průměrná Celkem FIFO 001749 Pouzdro na dva zásobníky SA 58 levé S - khaki 2 95,73 191,45 001750 Pouzdro

Více

Je navržena s několika otvory pro snadný přístup k Vašim kapsám, a tak jistě poskytuje slot pro rádio anténu. kapsám

Je navržena s několika otvory pro snadný přístup k Vašim kapsám, a tak jistě poskytuje slot pro rádio anténu. kapsám XPR Signal Vest XPR Signal Vest Kód 301 Fitting entirely in its own mesh pocket, the XPR signal vest is compact, silent and functional. Vesta, It is designed která se with celá multiple vejde openings

Více

Zbraně, munice a doplňky

Zbraně, munice a doplňky Zbraně, munice a doplňky www.remington.com www.remingtonle.com www.remingtonmilitary.com Kulovnice Remington Remington 700 SPS Nový model, který nahrazuje Model 700 ADL, pažba z kompozitu. Oproti model

Více

www.proline-tools.pl 81

www.proline-tools.pl 81 www.proline-tools.pl 81 SKŘÍŇKY, TAŠKY 1 SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ ZÁSUVEK Tool cabinet KOVOVÁ SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ Tool boxes zásuvek o rozměrech 8x1 cm a hluboké 1x0cm a x10 cm zásuvek 10 88 x 8 x 1 SKŘÍŇKA NA

Více

Exxcurve. Exxcurve. W 940 x H 1050 x D 560 mm. deska Graphic size: Cena celkem. Exxcurve Mini. W 780 x H 950 x D 460 mm.

Exxcurve. Exxcurve. W 940 x H 1050 x D 560 mm. deska Graphic size: Cena celkem. Exxcurve Mini. W 780 x H 950 x D 460 mm. EXXCOUNTER model MODEL kat. ART č. NR rozměry SIZE grafiky PRICE cena () 57609 57609 Exxcurve Exxcurve W 940 x H 1050 x D 560 2 ks. 390x1000 čelní 1 pcs zahnutá 903x1000 deska, 2 pcs 390x1000 1 ks. 903x1000

Více

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody.

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody. Představení značky * 2006 Kanada 2010 partner ZOH Vancouver Kombinace trendů do města i přírody Inovativní tkaniny Prověřené konstrukční metody Dlouhá životnost Sportovní duch Logo inspirováno Zimními

Více

Elektroinstalační lišty a tvarovky. Elektroinstalační lišty / Cable trunkings

Elektroinstalační lišty a tvarovky. Elektroinstalační lišty / Cable trunkings Elektroinstalační lišty a tvarovky Elektroinstalační lišty / Cable trunkings Z důvodu jednodušší instalace jsou lišty na spodní straně opatřeny montážními otvory. Délka 2m. Na přání lze vyrobit v různých

Více

JARO / LÉTO 2012 SPRING / SUMMER 2012 OBUV / SHOES BATOHY / BACK PACKS TAŠKY / BAGS DOPLŇKY / ACCESSORIES

JARO / LÉTO 2012 SPRING / SUMMER 2012 OBUV / SHOES BATOHY / BACK PACKS TAŠKY / BAGS DOPLŇKY / ACCESSORIES JARO / LÉTO 2012 SPRING / SUMMER 2012 OBUV / SHOES BATOHY / BACK PACKS TAŠKY / BAGS DOPLŇKY / ACCESSORIES OBUV SHOES EXTREME OUTDOOR PERFORMANCE AUTHENTIC BATOHY, TAŠKY, DOPLŇKY BACK PACKS, BAGS, ACCESSORIES

Více

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107 CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 1 3500 Šňůrka na krk - lanyard s kovovou karabinkou polyester 48 2 cm potisk: TR3 20 1,8 cm 6,30 3506 Šňůrka na krk - laynard s kovovou karabinkou a poutkem na mobilní telefon, polyester

Více

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění.

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění. ß 6301 0 Příslušenství, jako např. desky na nářadí, schránka na dno atd. lze dodat na vyžádání. 6301 101 Kufřík na nářadí Plast ABS, černý, extrémně odolný vůči nárazům, vhodný do letadla. S masivním hliníkovým

Více

Kroko 213 050402 dámský set z pravé kůže, klíčenka, vizitkář a manikůra v dárkovém balení 999,- Luka 213 1103P01. pánský set z pravé kůže,

Kroko 213 050402 dámský set z pravé kůže, klíčenka, vizitkář a manikůra v dárkovém balení 999,- Luka 213 1103P01. pánský set z pravé kůže, Kleopatra 213 D01 dámská peněženka z pravé kůže Nicolal 213 P010809 peněženka, nultifunkční kapesní nůž a propiska (možné dle výběru zákazníka) Kůže+opasky Volitelné sady kůže a peněženek Camel 213 060705

Více

Executive office furniture system LINEART. Systém manažerského nábytku LINEART

Executive office furniture system LINEART. Systém manažerského nábytku LINEART Systém manažerského nábytku LINEART Executive office furniture system LINEART L i n e a r t Rozmístění zásuvek a polic ve skříních a komodách umožňuje pohodlné ukládání dokumentů a kancelářského sortimentu.

Více

Samozavírače Floor springs BERGAMO

Samozavírače Floor springs BERGAMO Samozavírače Floor springs BERGAMO TD800 Podlahový samozavírač BERGAMO TD800 Floor spring BERGAMO TD800 Nastavitelné ventily 108 307 64 40 54 54 319 61 129 25 Samozavírač - bez aretace / Floor spring

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

='L 'C\ znacky Primossa + /Z / N&~m T" ' - -"" '" S/)e/"kE)' :" 7. El m. fp '

='L 'C\ znacky Primossa + /Z / N&~m T ' - - ' S/)e/kE)' : 7. El m. fp ' El m ='L \ \ 'C\ fp ' T" ' - -"" '" /Z / :" 7 N&~m S/)e/"kE)' znacky Primossa + Dr i"" " Šperky znacky Primossa (Nú-m"e, Primossa / Tradice od roku 1930 Obsah / Content Kolekce / Collection DIAMONDS 4

Více

Ceník 2013. Ráže Délka hlavně MO Cena vč. DPH 10/110 LAW ENFORCEMENT RIFLES w/accutrigger

Ceník 2013. Ráže Délka hlavně MO Cena vč. DPH 10/110 LAW ENFORCEMENT RIFLES w/accutrigger Ceník 2013 10/110 LAW ENFORCEMENT RIFLES w/accutrigger - Muzzlebrake (10 Round) 10BA (Includes Rail System) 011356 19125 0 308 WIN 24" 70 765 Kč - Muzzlebrake (5 Round) 011356 18901 1 300 WIN MAG 26" 76

Více

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami.

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami. NOVINKA Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami www.irwin.eu ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ NÁŘADÍ S MĚKKÝMI BOČNÍMI STRANAMI: USPOŘÁDÁNÍ, PŘENÁŠENÍ A OCHRANA Značka IRWIN nabízí výběr úložných systémů v oblíbených

Více

Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem

Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem výkon RUKU V SE STYLEM. Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem hráčových ambicí a uchvacují stejnou

Více

KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY. spisovky (88 89) kufr (90) tašky na notebook (90 91) diáře Filofax (92 93) diáře ADK (94)

KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY. spisovky (88 89) kufr (90) tašky na notebook (90 91) diáře Filofax (92 93) diáře ADK (94) KONFERENČNÍ DESKY, TAŠKY NA NOTEBOOKY spisovky (88 89) kufr (90) tašky na notebook (90 91) diáře Filofax (92 9) diáře ADK (94) spisovky Spisovka A Guriatti Classic konferenční desky formátu A, vybavené

Více

ODĚVY zimní. winter CLOTHING

ODĚVY zimní. winter CLOTHING GLIDER Zateplená nepromokavá bunda, 100% polyesterové mikrovlákno povrstvené PVC, zateplení a podšívka polyester, černá / šedá, odepínací kapuce, vnitřní kapsa na mobil, Waterproof, thermoinsulated jacket,

Více

P Ø E H L E D P R V K Ù P R O G R A M P O R T E

P Ø E H L E D P R V K Ù P R O G R A M P O R T E PØEHLED PRVKÙ P R O G R A M P O R T E 1 OBSAH 1 KORPUSY KOMOD / CABINET CORPUSES 2 DOPLŇUJÍCÍ PRVKY KORPUSŮ / CORPUS ACCESSORY 3 KOMBINACE KOMOD A - R / RANGE OF CABINETS A - R 7 ZAVĚSNÉ SKŘÍŇKY / WALL

Více

Ostatní / Accessories

Ostatní / Accessories _Ostatní 71060 I1045 tříokruhový komfortní bezpečnostní postroj, velikost L nastavitelná, váha 1138 g fullbody safety harness, 3 gear rings, size L adjustable, weight 1138 g 71070 I1046 pracovní polohovací

Více

Přivařovací šrouby Zdvihový zážeh - DIN 32 500

Přivařovací šrouby Zdvihový zážeh - DIN 32 500 Přivařovací šrouby Zdvihový zážeh - DIN 32 500 SIMAF CZ s.r.o. V Aleji 113/20 Brno 620 00 Tel./fax: 547 211 044 SIMAF CZ s.r.o.; V Aleji 113/20; Brno 620 00; Tel./fax: 547 211 044 Přivařovací šrouby DIN

Více

GARMENTS JACKETS - ČERVA

GARMENTS JACKETS - ČERVA TEREK Zateplená voděodolná bunda 100% polyester povrstvený PU, podšívka a zateplení 100% polyester, šedé refl exní doplňky, zapínání na zip, výztuha zad v kříži, nastavitelný pas na suchý zip, velikosti

Více

LA H 002 Fialové květované holinky

LA H 002 Fialové květované holinky LA H 001 Červené květované holinky Holinky s nastavitelnou přezkou pro větší pohodlí a jednoduchost použití. Voděodolné. Odolná gumová podrážka s podpatkem. LA H 002 Fialové květované holinky Holinky s

Více

Al A. tu Bu e. g o. Bazénové žebříky Pool ladders Madla Handrails Bazénové žebříky, příslušenství...

Al A. tu Bu e. g o. Bazénové žebříky Pool ladders Madla Handrails Bazénové žebříky, příslušenství... Žebříky, schodiště Pool ladders, staircase azénové žebříky.................................. 108 Pool ladders...................................... 108 Madla...........................................

Více

Všechny části jsou podšity tkaninou Tebox, což zaručuje dobré

Všechny části jsou podšity tkaninou Tebox, což zaručuje dobré 2012 QFS Quick fit system SNZS SYSTEM II SNZS SYSTEM I C A R R Y I N G S Y S T E M S CS Nejnovější zádový systém od firmy Doldy. Díky nové konstrukci umožňuje velmi rychlou a snadnou změnu výšky ramenních

Více

Pohodlí po celý den. Stable quantity of comfort for the whole day.

Pohodlí po celý den. Stable quantity of comfort for the whole day. WORKING SHOES - RANG Pohodlí po celý den. Stable quantity of comfort for the whole day. Photo Rang Cambrelle - odolný hygienický materiál podšívky Durable hygienic lining material Cambrelle Vodotěsný polstrovaný

Více

Produced for 27 years in the Czech Republic

Produced for 27 years in the Czech Republic Produced for 27 years in the Czech Republic 1 2015 C A R R Y I N G S Y S T E M S QFS Quick fit system CS Nejnovější zádový systém vyvinutý naší firmou. Díky nové konstrukci umožňuje velmi rychlou změnu

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZKOUŠKY APS ČR

BEZPEČNOSTNÍ ZKOUŠKY APS ČR Příloha č. 1. BEZPEČNOSTNÍ ZKOUŠKY APS ČR TEST Tento test je teoretickou částí BZ APS ČR. Odpovědi napište rukou na určený řádek. Test, zpracovaný strojově či za užití počítače, kopírovacích a obdobných

Více

FS990. Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges

FS990. Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges 3 FS0 Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges FS0 Samozavírací dolní závěs s aretací 0 Hydraulic bottom hinge, hold in 0 0 0 4 57 ± 3 8 7 48 28 0 ±4 24 ± 3 0 4 0 ɸ,5 48 Montážní podlahová základna

Více

PC/104, PC/104-Plus. 196 ept GmbH I Tel. +49 (0) / I Fax +49 (0) / I I

PC/104, PC/104-Plus. 196 ept GmbH I Tel. +49 (0) / I Fax +49 (0) / I  I E L E C T R O N I C C O N N E C T O R S 196 ept GmbH I Tel. +49 (0) 88 61 / 25 01 0 I Fax +49 (0) 88 61 / 55 07 I E-Mail sales@ept.de I www.ept.de Contents Introduction 198 Overview 199 The Standard 200

Více

LED pásky. LED pásky LED strips

LED pásky. LED pásky LED strips 02 LED pásky LED pásky LED strips 30 Aplikační: 126015100-2.png Jednobarevné LED pásky 12V DC (návin 5 m) pro vnitřní použití Obj. číslo Název položky V Barva CCT (K) W/m LED/m š (mm) Segm.(mm) l (mm)

Více

PODZIM ZIMA 2016 AUTUMN WINTER 2016

PODZIM ZIMA 2016 AUTUMN WINTER 2016 PODZIM ZIMA 2016 AUTUMN WINTER 2016 PODZIM / ZIMA 2016 AUTUMN / WINTER 2016 Kolekce podzim/zima 2016 je ve znamení sladěnosti šperků a uhlazenosti, s čistými a moderními doplňky, které jsou perfektní

Více

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE Vegan kůže Styl, elegance, móda, kvalitní zdravý materiál. To jsou naše výrobky, které vyrábějí lidé v chráněných dílnách. Pro výrobu upřednostňujeme materiály šetrné k životnímu

Více

AIR + SYSTEM AIR SYSTEM VENTILATION SYSTEM

AIR + SYSTEM AIR SYSTEM VENTILATION SYSTEM AIR + SYSTEM AIR SYSTEM VENTILATION SYSTEM CS Nový zádový systém zaručuje dokonalé rozložení nákladu a výborné odvětrání zad. Plastový Plastový panel. Ergonomicky tvarované duralové výztuhy ve tvaru X.

Více

www.lanex.cz Photo Lanex

www.lanex.cz Photo Lanex www.lanex.cz Photo Lanex 08_01_postroje_Lanex_k01.indd 373 22.7.2009 10:02:49 Statická lana vyráběná v akciové společnosti LANEX a.s. v Bolaticích jsou výrobky, které budou i v těch nejnáročnějších situacích

Více