Město Vrchlabí Rada města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Vrchlabí Rada města"

Transkript

1 Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 51. schůze dne od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA Přítomni: M. Dejmek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. B. Hanousek, A. Plašil, Ing. J. Sobotka, PhDr. M. Vávra, Ing. P. Řehák Schválený pořad jednání: 1. Žádost p. Vladimíra Paulů STEAM production o finanční podporu projektů: koncert Daniela Hůlky a hostů v augustiniánském klášteře, vydání propagačního Klášterního bulletinu 2. Souhlas s přijetím odměny za administraci krajského Programu obnovy venkova za rok Spolek Galerie na Půdě podmínky dalšího užívání nebytových prostor v objektu Vrchlabí, Nádražní čp Fotbalový stadion Vejsplachy změny smlouvy o dílo 5. Změna rozpočtu fondů č. 4/2014 a rozpočtové opatření č. 4/ Finanční podpora na projektovou dokumentaci pro akci Stezky pro pěší a cyklisty podél silnice I/14 v úseku ul. Nerudova a ul. Nádražní 7. Veřejná zakázka svoz bioodpadu výběr nejvhodnější nabídky 8. Sběrný dvůr bezúplatný převod pozemků 9. Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí 10. Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmů nemovitostí 11. Bytové záležitosti 12. Souhlas s uložením optického kabelu gymnázium 13. Grantový program města na rok Činnost komisí 15. Rally Krkonoše Veřejná zakázka ZŠ Školní Vrchlabí zateplení pavilonů MVD3 a S4 - II 17. Přijetí dotace na projekt Konsolidace IT a nové služby ORP Vrchlabí 18. Finanční dar ocenění příkladného chování při pomoci bližnímu 19. Projekt ČEZ Smart Region Rada města schválila pořad schůze. (Pro 7, proti 0, zdržel se 0)

2 Přijatá usnesení k jednotlivým bodům a hlasování o nich: 1. Žádost p. Vladimíra Paulů STEAM production o finanční podporu projektů: koncert Daniela Hůlky a hostů v augustiniánském klášteře, vydání propagačního Klášterního bulletinu Viz příloha č. 1 RM schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši ,- Kč panu Vladimíru Paulů STEAM production na koncert Daniela Hůlky a hostů v augustiniánském klášteře. (k vyřízení KST, FO) 2. Souhlas s přijetím odměny za administraci krajského Programu obnovy venkova za rok 2014 Viz příloha č. 2 RM souhlasí s přijetím odměny za administraci krajského POV od Královéhradeckého kraje. (k vyřízení KST, FO) 3. Spolek Galerie na Půdě podmínky dalšího užívání nebytových prostor v objektu Vrchlabí, Nádražní čp. 471 Viz příloha č. 3a - 3e RM: 1. schvaluje výši nákladů vynaložených spolkem Galerie Na půdě, sídlo: Vrchlabí, Vančurova 378, IČ: (dále jen Spolek) na opravy a úpravy nebytových prostor ve 2. nadzemním podlaží objektu Vrchlabí, Nádražní čp. 471 v celkové částce ,- Kč. (po snížení o 75.tis. Kč dotace MK ČR + podíl města) 2. schvaluje přijetí dotace ve výši 66 tis. Kč na opravy dveří a oken (broušení, nátěry, kování) ve 2. nadzemním podlaží objektu Vrchlabí, Nádražní čp. 471 od MK ČR s povinným podílem města Vrchlabí ve výši minimálně 10 % 3. schvaluje uzavření smlouvy o dílo na repasi oken, dveří a zárubní (broušení, nátěry, kování) ve 2. nadzemním podlaží objektu Vrchlabí, Nádražní čp. 471 s panem Milanem Šustkem, Prostřední Lánov čp. 262, IČ: za maximální cenu díla 75 tis. Kč včetně DPH 4. schvaluje zveřejnění záměru prodloužit Spolku výpůjčku nebytových prostor ve 2. nadzemním podlaží objektu Vrchlabí, Nádražní čp. 471 vzniklou na základě smlouvy BP471/2014 o 10 let s podmínkou, že uplynutím sjednané doby výpůjčky, nebo jejím předčasným ukončením z důvodů stojících na straně Spolku, zaniká nárok Spolku na úhradu nákladů vynaložených na opravy a úpravy předmětu výpůjčky dle odstavce 1) tohoto usnesení 5. svěřuje starostovi města Vrchlabí rozhodování o podmínkách prodloužení smlouvy o výpůjčce BP471/2014 s výjimkou omezení dle bodu 4) tohoto usnesení 6. požaduje neprodlené přemístění sídla Spolku mimo objekt ve vlastnictví města Vrchlabí (k vyřízení KST) Strana 2 (celkem 11)

3 4. Fotbalový stadion Vejsplachy změna smlouvy o dílo Viz příloha č. 4a 4b RM na základě posouzení průběhu realizace a průběhu výběrového řízení a ve snaze o zachování kvality díla a na základě souhlasu MPO s prodloužením termínu dokončení stavby schvaluje: posunutí termínu splnění díla Fotbalový areál Vrchlabí - Vejsplachy zhotovitel Chládek a Tintěra, Pardubice a.s., K Vápence 2667, Pardubice Zelené předměstí, na 31.května 2015 posunutí finančního milníku tvořeného finančním objemem prací realizovaných na předmětu díla k Změna termínu splnění díla je podmíněna zhotovením hřiště s umělým povrchem bez atletické dráhy do Zhotovitel je povinen vytvořit podmínky pro zkušební provoz hřiště s umělým povrchem. (k vyřízení KST, RMÚP) 5. Změna rozpočtu fondů č. 4/2014, rozpočtové opatření č. 4/2014 Viz příloha č. 5a 5c, 6a 6f, 7a - 7f RM schvaluje změnu rozpočtu fondů č. 4/2014 dle návrhu RM projednala návrh rozpočtového opatření č. 4/2014 RM požaduje zapracování rozhodnutí o stavbě Fotbalového stadionu Vejsplachy do návrhu rozpočtového opatření č. 4/2014 jako variantu č. 3 a doporučuje ZM tuto variantu ke schválení: Zastupitelstvo města Vrchlabí schvaluje: 1. Rozpočtové opatření č. 4/2014 varianta 3 ve struktuře: příjmy ,72 tis. Kč, výdaje ,95 tis. Kč, financování 1.587,77 tis. Kč. 2. závazné ukazatele rozpočtu obsažené ve sloupci č. 8 výdajové části návrhu rozpočtového opatření 3/ poskytnutí příspěvků příspěvkovým organizacím a poskytnutí transferů fyzickým a právnickým osobám identifikovaným v tabulkové příloze návrhu rozpočtového opatření č. 4/2014 v uvedené výši a na uvedený účel. 6. Finanční podpora na projektovou dokumentaci pro akci Stezky pro pěší a cyklisty podél silnice I/14 v úseku ul. Nerudova a ul. Nádražní Viz příloha č.8a 8b RM schvaluje přijetí dotace ve výši ,- Kč z rozpočtu Královéhradeckého kraje na projektovou dokumentaci pro akci Stezky pro pěší a cyklisty podél silnice I/14 v úseku ul. Nerudova a ul. Nádražní, Vrchlabí. (k vyřízení RMÚP) Strana č. 3 (celkem 11)

4 7. Veřejná zakázka svoz bioodpadu výběr nejvhodnější nabídky Viz příloha č. 9a 9c Závěr a usnesení. RM rozhodla, že nejvhodnější nabídkou na splnění veřejné zakázky s názvem Systém svozu bioodpadu ve městě Vrchlabí, zveřejněné na portálu veřejných zakázek zadavatele dne , evidenční číslo zadavatele: , je nabídka firmy: SIMED s.r.o., Slovany 140, Dvůr Králové, IČ: Pro další pořadí nabídek platí pořadí dle Zprávy o posouzení a hodnocení nabídek na shora uvedenou veřejnou zakázku. (k vyřízení RMÚP) 8. Sběrný dvůr bezúplatný převod pozemků Viz příloha č. 10a - 10f RM doporučuje ZM schválit bezúplatné nabytí nemovitého majetku: pozemku parc.č. st. 3296, jehož součástí je stavba bez čp/če garáž), pozemku parc..č. 1436/24 a pozemku parc..č. 1436/41, vše k.ú. Vrchlabí, ve vlastnictví České republiky, s příslušností hospodařit pro subjekt Zotavovna Vězeňské služby České republiky Přední Labská dle smlouvy o bezúplatném převodu nemovité věci č.j. ZOT 1/42-801/ Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí Viz příloha č. 11a 11f 1) Lokalita Hořejší Vrchlabí (ul. Bucharova) RM schvaluje pronájem části pozemku p.p.č. 131/2 (50 m 2 ) v k.ú. Hořejší Vrchlabí pro stavbu, dle ceníku města A2 (50 Kč/m 2 /rok) manželům... 2) Pronájem nebyt Pražská čp. 876 ve Vrchlabí RM potvrzuje pana Jiřího Kavána jako nájemce nebytu o výměře 15 m 2. RM ruší nabídku na nový pronájem ze dne , přihlášeným zájemcům bude zaslán vysvětlující dopis 3) Lokalita Vápenická ve Vrchlabí RM souhlasí s tím, aby Agile spol. s r.o. užívala část pozemku p.č. 1436/19 v k.ú. Vrchlabí do Požaduje však úhradu 10 tis. Kč, jako vratnou kauci tak, aby byla plocha nejdéle do vyklizena a vrácena zpět. 4) Zřízení služebnosti na pozemku města Vrchlabí (smlouva o smlouvě) Viz též příloha č. 12a 12c, 13a - 13c RM schvaluje zřízení služebnosti pro RWE GasNet, s.r.o., IČ: , DIČ: CZ , Ústí nad Labem, Klíšská 940, Strana č. 4 (celkem 11)

5 Stavba: Rekonstrukce plynovodu v lok. Ul. Na Bělidle ve Vrchlabí.. 2 smlouvy (NTL a STL) Dotčené pozemky: 1784/1 a 1523/1, k.ú. Vrchlabí Záloha za budoucí VB : NTL Kč + DPH STL Kč + DPH 5) Lokalita LK výstavba RD RM doporučuje ZM prodat pozemek v k.ú. Podhůří-Harta pro výstavbu RD: - p.p.č. 933/220 o výměře m 2 pro výstavbu RD č. 11, paní..., (respektuje podmínky, nabízí Kč/m 2 ) 6) Prodej BJ č. 5/130 ul. Nádražní ve Vrchlabí RM doporučuje ZM schválit panu... dodatečný termín k úhradě kupní ceny a uzavření kupní smlouvy v termínu nejdéle do Marným uplynutím i této dodatečné lhůty však již bude jednáno o uzavření smlouvy se schváleným zájemcem INTROSPECT s.r.o. 7) Lokalita Vápenická, Vrchlabí RM doporučuje ZM zrušit usnesení dle bodu č. 10, odst. třetí, z 20. ZM ze dne a schvaluje přijetí daru - část pozemku parc.č o výměře cca 244 m 2, k.ú. Vrchlabí (viz grafická příloha) od vlastníka pana..., trvale bytem... Důvod změny: pozemek parc.č v k.ú. Vrchlabí, není ve vlastnictví schválené společnosti BoboReal s.r.o., IČ: ) Zámecká konírna ve Vrchlabí RM bere na vědomí skončení nájemního vztahu s paní Irenou Kašákovou Desenskou vzniklého z nájemní smlouvy OS2013/1/1 uplynutím výpovědní lhůty, tedy k RM schvaluje zrušení výpovědi nájmu panu Davidu Krausovi z nájemní smlouvy OS2013/1/1 RM schvaluje snížení nájmu z nájemní smlouvy OS2013/1/1 do doby zajištění podnájemce restaurace v objektu čp. 1451, nejdéle však na dobu od do na částku 1,- Kč/měsíčně RM ukládá Bytovému podniku Vrchlabí neprodleně zajistit vytápění objektu čp (Konírna) 9) JUNÁK RM schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke stávající smlouvě o výpůjčce OS 2001/5, ve znění dodatku č. 1 ze dne , ke dni uzavření darovací smlouvy KS2014/41 na převod nemov. majetku v k.ú. Pecka. 10) Plot u MŠ Komenského reklamní zařízení RM schvaluje umístění reklamního zařízení pro Lidl Česká republika v.o.s., IČ: , Praha 5, Nádražní 1359/11, na plotě MŠ Komenského ve Vrchlabí dle běžných podmínek (tj. do 1 m Kč, za každý i započatý m Kč), celkem Kč/rok + DPH. Strana č. 5 (celkem 11)

6 10.Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmů nemovitostí Viz příloha č. 11a 11f 1) Lokalita LK, k.ú. Podhůří-Harta RM neschvaluje zveřejnění nabídky na prodej části p.p.č. 930/8 (220 m 2 ) v k.ú. Podhůří- Harta manž.... pozemek zůstává v pronájmu 2) Lokalita ul. Krátká, k.ú. Podhůří-Harta RM neschvaluje zveřejnění nabídky na prodej části p.p.č. 236/5 v k.ú. Podhůří-Harta manž...., pozemek zůstává v pronájmu, 3) Areál AUN ve Vrchlabí RM schvaluje označení provozovny (nezpoplatněno) nájemce nebytového prostoru na AUN D.MI. spol.s r.o., IČ: návrh č.1 RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout boční plochu skladu na AUN pro umístění reklamního panelu do 2 m 2 - návrh č. 2, dle běžných podmínek, tj. do 1 m Kč, za každý i započatý m Kč/kalend. rok + DPH. 4) Lokalita Krkonošská čp. 31 ve Vrchlabí RM schvaluje nájemkyni paní Lidmile Vališkové režim pro nový neb. prostor v období: 10-11/2014 formou výpůjčky, od 12/2014 pak již řádný pronájem. Podmínky: vyklizení levé části nebytu, přesun do pravé části prostor schválených SÚ, darování nároku na úpravu neb. prostoru a úhrada dluhu na nájemném za původní prostor (07-09/2014) nejdéle však do ) Lokalita Krkonošská čp. 45, Vrchlabí RM schvaluje zveřejnění záměru pronajmout pro dům čp. 45 pozemek par.č. 4/4 + část par.č.st. 45/1 (užívané kůlny) v k.ú. Vrchlabí, dle ceníku B2 (5 Kč/m 2 /rok) 11.Bytové záležitosti Viz příloha č. 18a 18h RM schvaluje přidělení: BZU (1+1) č. 60/4.np. o výměře 31,40 m 2, Pražská 1343, Vrchlabí, panu......, doporučení PS, uvolní byt v ulici Bělopotocká 944 ve Vrchlabí Bezb. BJ (1+1) č. 2/1.np. o výměře 58,46 m 2, Na Výšině 1530, Vrchlabí, panu..., kauce 7 tis. Kč + vrácení BJ (1+2) č. 13/6.np. o výměře 57,80 m 2, Školní 1395, Vrchlabí, dohodou s družkou paní..., která do bez. bytu jde spolu s nájemníkem BJ (1+1) č. 6/4.np. o výměře 40,70 m 2, Vančurova 408, Vrchlabí, paní... (pro dceru...), doporučení SO, kauce 7 tis. Kč Strana č. 6 (celkem 11)

7 BJ (1+3) č. 27/3.np. o výměře 74,40 m 2, Nerudova 1188, Vrchlabí, paní..., pokud paní... ukončí pronájem dohodou a bude uhrazena kauce 8 tis. Kč (důvod- pracovní pobyt mimo město, následně se vrátí jako osoba v bytě dcery) BJ (1+4) č. 47/4.np. o výměře 73,80 m 2, Nerudova 1186, Vrchlabí, paní pokud ukončí pronájem dohodou bez požadavku na případné zhodnocení BJ, bude uhrazena kauce 8 tis. Kč a uhrazen dluh dle uzavřené dohody. Paní...opakovaně žádá o menší byt a paní... naopak byt vrací k BJ (1+1) č. 8/2.np. o výměře 44,85 m 2, Tkalcovská 719, Vrchlabí, paní......, doporučení SO, kauce 7 tis. Kč Po uvolnění BZU (2+kk) č. 65/4.np. o výměře 35,10 m 2, Pražská 1343, Vrchlabí, manž...., doporučení PS, uvolní byt v ulici Krkonošská 162 ve Vrchlabí Po uvolnění BZU (1+1) č. 27/2.np. o výměře 34,63 m 2, Pražská 1343, Vrchlabí, panu..., doporučení PS, uvolní byt (1+5) v ulici Školní 1399 ve Vrchlabí RM schvaluje výměnu: BJ (1+kk) č.1/2.np. o výměře 49,65 m 2, Labská 298, Vrchlabí, panu pokud bude uzavřena dohoda o ukončení původního pronájmu a uhrazena kauce 7 tis. Kč a BJ (1+2) č.4/3.np. o výměře 61,02 m 2, Labská 298, Vrchlabí, panu......, pokud bude uzavřena dohoda o ukončení původního pronájmu a uhrazena kauce 8 tis. Kč RM schvaluje nabídku paní... (Krkonošská čp. 203) na přesun do BJ (1+2) č. 1/2.np. o výměře 59,80 m 2, Slovanská 101, Vrchlabí (kauce 7 tis. Kč), důvod zdravotní problémy, chce byt v přízemí RM schvaluje záměr zveřejnit: BJ (1+1) č. 15/3.np. o výměře 42,40 m 2, Lánovská čp.476, Vrchlabí, jednorázová částka 10 tis. Kč + kauce Kč BJ (1+1) č. 4/2.np. o výměře 50,60 m 2 v ul. Vančurova čp. 408 ve Vrchlabí, jednorázová částka 15 tis. Kč + kauce Kč Po uvolnění BJ (1+2) č. 10/1.np. o výměře 53,00 m 2, Bělopotocká čp. 944, Vrchlabí, jednorázová částka 20 tis. Kč + kauce Kč Po uvolnění BJ (1+2) č. 13/6.np. o výměře 57,80 m 2, Školní 1395, Vrchlabí, jednorázová částka 20 tis. Kč + kauce Kč opakovanou nabídku BJ (1+5) č. 43/4.np. o výměře 90,80 m 2, Nerudova 1187, Vrchlabí, po rekonstrukci (schválená nabídka 48. RM), jednorázová 25 tis. Kč + kauce 8 tis. Kč Strana č. 7 (celkem 11)

8 RM schvaluje splátkový kalendář dle 1. Žádosti pana... o prodloužení splátkového kalendáře na úhradu dluhu Kč za období 02-04/2013. Běžné nájemné je již bude hrazeno, úhrada dluhu nejdéle do Důvod: pracovní neschopnost po úrazu 2. Žádosti paní..., o splátkový kalendář na úhradu dluhu Kč (+ kauce 7 tis. Kč). Dluh bude hrazen od 11/2014 v max. 18 splátkách, odklad výzvy k vystěhování (NS již skončila). Důvod: pracovní neschopnost po vážné operaci. 3. Žádosti paní..., o splátkový kalendář na úhradu dluhu Kč za období 06-09/ zbytek kauce 4 tis. Kč. Dluh bude hrazen od 11/2014 v max. 18 splátkách Důvod: samoživitelka, nové zaměstnání od 10/2014 Rekonstrukce objektu čp. 595 v ul. Českých bratří ve Vrchlabí RM odkládá rozhodnutí. Rekonstrukce bytu manž.... Bělopotocká čp. 943 ve Vrchlabí RM schvaluje, že manželé... nebudou hradit vícenáklady na úpravu původního bytu a zároveň neschvaluje poskytnutí dalšího příspěvku manželům... na rekonstrukci nového bytu. (4,0,3) (k vyřízení SMM) 12.Žádost o povolení uložení optického kabelu Viz příloha č. 14a - 14b RM souhlasí s položením optického kabelu na pozemku p. č. 465/1 v k. ú. Vrchlabí, který je v nájmu Gymnázia, Vrchlabí, Komenského 586 za podmínky zhotovení projektu, obstarání veškerých náležitostí týkajících se povolení pokládky kabelu na stavebním úřadu MěÚ Vrchlabí a uvedením pozemku do původního stavu. (k vyřízení OŠK) 13.Grantový program města na rok 2015 Viz příloha č. 15a - 15b RM doporučuje ZM počítat v přípravě rozpočtu města na rok 2015 s částkou ve výši ,- Kč s tím, že: ,- Kč bude dle seznamu účelově vázanými prostředky na předem dané akce v jednotlivých příspěvkových organizacích, ,- Kč na jednotlivé akce v rámci grantového programu města Vrchlabí na podporu občanských aktivit Strana č. 8 (celkem 11)

9 Seznam konkrétních akcí, o které bude posílen provozní příspěvek organizace na její činnost a které budou účelově vázány a budou zúčtovány nejpozději do 20. ledna následujícího roku: 1. Kulturní akce města Vrchlabí ,- Kč pořadatel ZUŠ Vrchlabí 2. Vánoční hra 5.000,- Kč pořadatel DDM Vrchlabí 3. Oliver taneční soutěže ,- Kč pořadatel DDM Vrchlabí 4. sportovní akce ,- Kč pořadatel DDM Vrchlabí 14. Činnost komisí Komise majetková a bytová Viz příloha č. 11a - 11f RM bere na vědomí zápis z jednání komise Komise grantová Viz příloha č. 16a 16c RM bere na vědomí zápis z jednání komise. RM schvaluje rozdělení grantů dle návrhu. (k vyřízení OŠK) Komise inventarizační Viz příloha č. 17a - 17b a) RM bere na vědomí zápis IK z jednání, které proběhlo korespondenčně dne b) RM dle usnesení IK schvaluje: 1 ) vyřazení majetku: dle navržených položek př. č. 1 (položka č. 9-11,17-18,) (navrhovatel ZUŠ, Al. Jiráska 748, Vrchlabí ) dle navržených položek př. č. 2 (položka č.1-3) (navrhovatel MŠ, Labská 338, Vrchlabí ) dle navržené položky př. č. 6 (položka č.1) zrušení majetku (navrhovatel MěÚ Vrchlabí -SO), zrušení z důvodu nefunkčnosti a velkých nákladů na případnou opravu, návrh na prodej za symb. cenu Strana č. 9 (celkem 11)

10 2) odpis pohledávky dle navržených položek př. č. 4 (položka č.1-2) úmrtí nájemníka, byt vyklizen, jedná se vyúčtování služeb (navrhovatel BP Vrchlabí, Labská 964, Vrchlabí ) dle navržené položky př. č. 5 (položka č.1) nedobytná pohledávka (navrhovatel Služby města Vrchlabí, Jihoslovanská 441, Vrchlabí ) (k vyřízení SMM, FO) Komise sociální Viz příloha č. 18 RM bere na vědomí zápis z jednání komise. 15. Rally Krkonoše 2014 Viz příloha č. 19a 19c RM souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí na tiskovinách Rally Krkonoše 2014 pro HBV Motosport. RM souhlasí pro HBV Motorsport s výpůjčkou nám. TGM včetně podia od soboty hod. do neděle hod. za cenu jednodenního nájemného dle ceníku města pro sportovní akce. Na náměstí bude umístěna startovací rampa a uzavřené parkoviště a další dle žádosti ze dne 23.září RM schvaluje udělení výjimky z OZV č. 2/2010 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství HBV Motorsport pro akci Rally Krkonoše v sobotu v době hod. a v neděli v době hod. RM souhlasí s pronájmem od hod. do hod. tří kluboven a šatny v KD Střelnice pro HBV Motosport za účelem umístění ředitelství 8. Rally Krkonoše. RM dává souhlas vlastníka komunikace k úplné uzavírce Krkonošské ulice od hrany zaústění do náměstí Míru (od čp. 208) až po hranu křižovatky s ulicí Sv. Čecha v sobotu v době hod. a v neděli v době hod. Uzávěra může být umístěna na vjezd pouze v době konání ceremoniálů probíhajících na startovní rampě a v uzavřeném parkovišti a v době průjezdu soutěžních vozidel. Vše pouze za podmínky, že žadatel do doloží úhradu dlužné částky ve výši ,- Kč ve prospěch KD Střelnice. (k vyřízení KST, FO, RMÚP) 16. Veřejná zakázka ZŠ Školní Vrchlabí zateplení pavilonů MVD3 a S4 - II Viz příloha č. 20a 20d RM rozhodla, že nejvhodnější nabídkou na splnění veřejné zakázky s názvem ZŠ Školní Vrchlabí zateplení pavilonů MVD3 a S4 - II, zveřejněné na portálu veřejných zakázek zadavatele dne , evidenční číslo zadavatele: , je nabídka firmy: Stavební společnost s.r.o. Hostinné, Chotěvice 360, Chotěvice, IČ: Pro další pořadí nabídek platí pořadí dle Zprávy o posouzení a hodnocení nabídek na shora uvedenou veřejnou zakázku. (k vyřízení RMÚP) Strana č. 10 (celkem 11)

11 17. Přijetí dotace na projekt Konsolidace IT a nové služby ORP Vrchlabí Viz příloha č. 21a 21d RM schvaluje přijetí dotace ve výši ,- Kč z Integrovaného operačního programu na projekt Konsolidace IT a nové služby ORP Vrchlabí za předpokladu, že spoluúčast města na projektu nebude navyšovat výdaje v rozpočtu města. (6,0,0) (k vyřízení KST) 18. Finanční dar ocenění příkladného chování při pomoci bližnímu Viz příloha č. 22 Závěr a usnesení. RM schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 1.000,- Kč panu......a panu jako ocenění za příkladné chování při pomoci bližnímu dne při pádu osobního automobilu do koryta řeky Labe. (6,0,0) (k vyřízení KST, FO) 19. Projekt ČEZ Smart Region Viz příloha č. 23 Informace Za správnost: Ing. Pavel Řehák Ve Vrchlabí dne Ing. Jan Sobotka starosta města Alfred Plašil místostarosta města Strana č. 11 (celkem 11)

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 48. schůze dne 12.06.2014 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Přehled usnesení [46/RM/26.9.2018] Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 46. schůze rady města, která se konala dne 26.9.2018 1403/46/RM/2018 Propagace elektromobility na elektrobusech v

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 39. schůze rady města, která se konala dne 24.1.2018 1045/39/RM/2018 RTIC Krkonoše - trvalé zastupování vedoucího zaměstnance I. Rada města bere na vědomí

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 28. schůze dne 31.10.2012 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 36. schůze rady města, která se konala dne 4.10.2017 923/36/RM/2017 Žádost o poskytnutí dotace - Branka, o.p.s. poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 14.9.2016 94/11/ZM/2016 Změna č.9 územního plánu Vrchlabí - schválení upraveného zadání

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 17. schůze dne 18.01.2012 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 30. schůze dne 19.12.2012 od 14 hodin konaného

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 5. zasedání dne 8. července 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 14. jednání dne 22.05.2013 UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.3.2019 37/3/ZM/2019 Volba přísedících Okresního soudu v Trutnově I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA

UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 2. schůze dne 17.12.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 40. schůze dne 29.01.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města, která se konala dne 20.2.2019 128/4/RM/2019 Programové prohlášení zastupitelstva města I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 41. schůze dne 19.02.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze rady města, která se konala dne 9.5.2019 255/7/RM/2019 Ocenění osob podílejících se na rozvoji partnerství měst Vrchlabí a Trouville sur Mer

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VRCHLABÍ, KONANÉHO DNE 10.6.2009 OD 15 HOD. VE VELKÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU ================================================================== 1. PROJEKT

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 34. schůze rady města, která se konala dne 23.8.2017 873/34/RM/2017 Žádost o povolení výjimky - hudební produkce - akce Giant Meeting - 15.9.2017 povolení

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 38. schůze dne 30.10.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 49. schůze dne 09.07.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 20 Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. schůze rady města, která se konala dne 4.2.2016 150/13/RM/2016 Zpráva o činnosti Centra psychologické podpory, z.s. I. Rada města bere na

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne 4.3.2013 Číslo 1659 Zodpovídá: OdPVV Termín: 4.3.2013 program schůze dne 04.03.2013 Číslo 1660 Zodpovídá: FO Termín: 4.3.2013 Inventarizační zprávu o inventarizaci

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.12.2017 203/17/ZM/2017 Změna č.13 územního plánu Vrchlabí - doplněné pořízení Z13-2

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. schůze rady města, která se konala dne 23.1.2019 74/3/RM/2019 Schválení konání farmářských trhů na náměstí TGM v roce 2019 jako místo, na kterém lze

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení z 32. schůze dne 13.02.2013 od 13 hodin konané

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 20. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 22.09.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: p. Kaiser,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. schůze rady města, která se konala dne 14.10.2015 67/10/RM/2015 Darovací smlouvy ŠKODA AUTO uzavření třech darovacích smluv, kde dárce ŠKODA AUTO

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva města, kt eré se konalo dne 9.3.2016 38/8/ZM/2016 Složení slibu nového člena zastupitelstva města I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. schůze rady města, která se konala dne 17.8.2016 380/21/RM/2016 Ocenění města Vrchlabí I. Rada města souhlasí s udělením Ocenění města Vrchlabí:

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 31. schůze dne 23.01.2013 od 13 hodin konané

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 16. schůze dne 13.12.2011 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 9. 2. 2015 čís. 65/7 73/7 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 52. jednání dne 03.11.2010 od 14 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: P. Dědek, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 105. schůze Rady města Hostinné, konané dne 24.01. 2018 1643/105/RM/2018 Schválení programu 105. schůze rady města program 105. schůze: 1. Schválení

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 35. schůze dne 12.06.2012 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 25. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.10.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis ze 45. jednání konaného dne 27.04.2010 od 15 hodin v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů, Ing.

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 87

Město Broumov určeno Radě města č. 87 Město Broumov určeno Radě města č. 87 Majetkové záležitosti k jednání dne: 19.2. 2014 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK, starosta, Mgr.Špůr dne: 3.2.,14.2.2014 předloženo RM dne: 14.2.

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 11.01.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY M

ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY M ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA ZE DNE 28.1.2009 V MALÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VE VRCHLABÍ Přítomni: P. Dědek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Mgr. S. Joukal, Ing. J. Konvalina, Mgr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 12.12.2018 21/2/ZM/2018 Určení zastupitele pro spolupráci při pořizování územně plánovací

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 41. schůze rady města, která se konala dne 28.3.2018 1152/41/RM/2018 Kancelář senátora uzavření nájemních smluv na kancelář senátora a její vybavení

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 24. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 11.09.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 88. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 27.08.2014 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Zápis z jednání bytové komise dne

Zápis z jednání bytové komise dne Zápis z jednání bytové komise dne 13. 06. 2016 Přítomni: p. Radomír Baszó, Ivo Valášek, JUDr. Karel Krčmárik, Milan Získal Nepřítomni: Tomáš Mikula omluven, Host: 20/16 BK projednala a doporučuje RM schválit

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 21. schůze dne 16.05.2012 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 39. schůze dne 04.12.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD ze 4. schůze konané dne

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD ze 4. schůze konané dne USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD ze 4. schůze konané dne 5. 1. 2015 Rada města Železný Brod po projednání 84/15rm schvaluje program dnešní schůze rady města 85/15rm schvaluje rozšíření pracovního úvazku

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze rady města, která se konala dne 24.2.2016 183/14/RM/2016 Novela jednacího řádu rady města jednací řad rady města platný od 1.3.2016 dle návrhu

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. schůze rady města, která se konala dne 18.10.2016 440/23/RM/2016 Kultivace veřejného prostoru Městské památkové zóny - podklad pro návrh vyhlášky

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 50. schůze dne 20.08.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení ze 4. zasedání dne 13. května 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL

Více

schválit Dohodu o partnerství uzavřenou mezi Čmelákem Společnost přátel přírody, Švermova 32, Liberec a Městem Jablonné v Podještědí.

schválit Dohodu o partnerství uzavřenou mezi Čmelákem Společnost přátel přírody, Švermova 32, Liberec a Městem Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 4 ze dne 17. 12. 2014 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3974/2014 Počet stránek dokumentu: 5 Usnesení RM č. 68/2014 schválit Dohodu o

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 3. 2018 R18/173 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Vydání

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 12. jednání dne 05.12.2012 UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze rady města, která se konala dne 21.8.2019 350/11/RM/2019 Sportovně rekreační areál Vejsplachy - bazén - příprava PDPS I. Rada města doporučuje

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.10.2016 1011/67/RM/2016 Schválení programu 67. schůze rady města program 67. schůze: 1. Schválení programu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. září 2014, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 25/2012, které se konalo v pondělí dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 25/2012, které se konalo v pondělí dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 25/2012, které se konalo v pondělí dne 10. 12. 2012 v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ 1/25/2012 Rada města schvaluje program 25. zasedání s navrženým doplněním.

Více