Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu"

Transkript

1 Mdsto Strilil, po'd Ralskemo starostfka evoludni dp. L64, 47It\7 Str6L, pod Ri.alskem c 1. : tr,iust nt ffll/ D0 r Ve Str6Zi pod Ralskem dne 17, Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu zaddvan1, vsouladu s $ 12 odst.3 zirkonal 13i' Sb., o veiejnychzakfnktrch, ve zndni pozddjsich piedpisri (d61e jen,,za\<on"). Nejedn6 se o zaddvaciiizeni dle z6kona, Yyzyvhme V6s timto k podrini nabidky ria plndni veiejnd zaktnky maldho rozsahu na sluzby: o,zpracovilni projektov6 dokumentace - stavebnf rftpravy Mateiisk6 Skoly StrdZ pod Ralskem -vyzvzr E,2o' Zaddvane dle Srndrnice pro zadfwini veiejnych za.kdzek maldho rozsahu schv6lend usnesenim Rady mdstastrifi, pod Ralskem d..fv , dne 16. ztiii2009 a doplndne usnesenim Rady mdstastral pod Jlalskem d. R/50/201 1 dne 2. inora'.l}ll l. Zadsvatel 7.1, Zii<ladni rfulaje o veiejn6m zadavateliz obchodni ndzev: Mdsto StrdZ pod Ralskem sfdlo: Revoludni 164, 47 I 27 Strf.ilpod Ralskem statutdrni z6stupce: Bc. Vdra Reslov6, starostker mdsta IC: DIi : cz Telefon: gtr Fax: 4877r starosta@stazpr.cz l.2.kontaktni osoby Osobou opr6vndnou k dindni pr6vnich rikonfi v zillelitostech veiejne zakdzky je : Ilc. Vdra Reslov6, starostka mdsta, telefon , starosta@strazpt,cz. Kontaktni osobou ve vdcech technickych je Monika Proch6zl<ottdu, vedouci OSMaRIVI, telefon 48' , mai etkov_y. vedouci@strazpr'.c2. (ddle j en,,zadav atelo') 2. Piedm6t pln6r i zakhzkv Piedmdtem plndni veiejnd zakizj<y je zpracc,r'6ni projektovd dokumentace [< Zddosti o stavebni oovoleni vdetnd projedndni zpracovand projektov6 dokumentace s dotdenymi Veielnti zakdzka maldho rozsahu: "ZpracovAni projektovd dokumentar:e- stavebni riprary Matelsk6 likoly StrdZ pod litrana 1 ze 5 Raf skem- vizva t,2 "

2 orgilny. Dokumentaoe bude zpracovina dle piflohy d.l k vyhl65ce d. 4991'.2006 Sb,v platndm zndni a v souladu s pozadavky zdk.(: Sb., o :fizemnim pl6novanf il stavebnimu i6du v plandm zndni (,,stavebni zitkon") a souvisejicimi v.rhl65kami. Soud6sti pi'edmdtu za)<62)<y je i projedn6ni projektovd dokumentace s dotdenymi orgfuny a organizacerni vdetnd vy'd6ni pravomocndho stavebnfho povoleni. Zadavatel m6 k dispozici dokumentaci stdvajiciho stavu, zpracovany errergeticky audit a projektovou dokumentaci pro pod6ni Lddosti o dotaci zoperc(niho programu Zivotni prostiedi (d6le jen,,)pzp\. Rozsah tdchto podkladii musi b;it respektov6n. Projektov6 dokumentace bude zpracovdna na vnitinf stavebni ripravy st6vajiciho objektu Skolky, byvalfch jes.ti (nyni restaurace a vin6rna) a trospodaisk6ho pavilonu (nyni knihovna). Zftmlremie sloudit uveden6 prostory a vytvoiit tak j,;den objekt s vyuzitim mateisk6 5koly. Rozsah pozadavkri plndni piedmdtu veiejnd zakdzky je uveden v investidnitn ztnndru vypracovall6m firmou B KN, spol. s r. o., Vladislavova2glI, Vysok6 Mjto (piiloha E,.2 teto zadtwaci dokumentace). Piipadne zmlny, budou ie5eny v prribdhu samotnd reahzace zakhzky. Podet vyhotovenf doliumentace : 8 ks parf proje[<tov6 dokumentace pro stavebnji povoleni stavby v ti5tiind formd a jedno elektronick6 vyhotoveni na CD ve form6tu pdf. 3. Doba. misto a dal5i pozadavky na plnini veiein(i-zakilzkv Dokumentace ke stavebnimu povoleni bude piedana clo : Pod6ni fplnd Zadosti o stavebni povoleni : do dtyi tydtnfi od pieddni projekto'vd dokumentzrce ke stavebnimu povoleni Mistem plndni veiejnd zakazky je : budova Mateiskd Skoly, U potoka d.p. 1:36 a 137, Strfii pod Ralskem 4. PoZadavky na kvtrlifikaci uchazeie: Uchazed je povinen prokhzat splndni kvalifikace ve thritd pro pod6ni nabfdek. Khodnoceni bude piij at a nabidka vchazede, ktery prok6ze splndni : - profesnich kvalifikainfch piedpokladri v obdobd $ 54 zitkona - splndni profesnich kvalifikadnichl piedpokladri prok6le uchazed,.ktery piedlozf : vypis zobchodniho rejstiiku pokud, je v.n6m zapsdn, di vypls zjin6 obdobn6 evidence, pokud je v ni zapsftn, doklad o opr6vndni k podnik6nf podle zvllistnich pr6vnich piedpisri v rozrsahu odpovidajicfm piedmdtu veiejne zakhzky, izejmdna doklad prokazujici piislru5n6 Zivnostenskd opr6vndni di licenci, zejmenaoprfvndni k provozovdnivtnanygh Zivrrosti projektovd dinnost ve vystavbe dle piilohy d. 2 zilkona d. 4551I,,99I Sb., o ZivnostensktSm podnikdni, doklad osvdddujici odbornou zpfisobilosl. dodavatele nebo osoby, je.iiml prostiednictvirn odbomou zpfisobilost zabezpeduje ve smyslu zitkonra.8.360/1992 Sb., o vykonu povolani autorizovanych architektri a o vykonu povoldni autorizovanych Veiejndzakazkamaldhorozsahu:"Zpracov{niprojektovddokumentace-stnvebnirlpravyMatefskdSkolyStrfZpod Strana2ze 5 Ralskem- vlzva 8.2 "

3 inzen;frt a technikri dinnfch ve vystavbd,'ve zndni pozddj5ich piledpisfi. Konlrdtnd se jedn6 minim6lnd o osvdddeni o autorrzaci v oboru pozemmi stavby, v oboru d.ynamika a statika staveb, poldrni bezpednost staveb. - ekonomickych a finaninich kvalifikainrich piedpokladfi v obrdobi $ 55 ziflkona - piedlozen.lm pojistnd smlouvy, jejiml piedmdtem je poji5tdnf o<lpovddnosti z:a Skodu zpfisobenou dodavatelem tieti osob6. Dordavatel piedlozi ridinnou pojistnou smlouw na tento druh pojistdni. Dodavatel piedloili pojistnou smlouvu, :zniibude.patm6 vy5e pojistnd dirstky pro tento druh poji5tdni v rninim6lni vf5i 3 miliorny Kd. - technickych kvalifikainich piedpokladri v obdobi $ 56 zirkona - seznam minim6ln(: 5 ks provedenych zakdzek obdobn6ho charakteru v uplynulyctr 3 letech - za zaktnky obdobndho charakteru je povazovana projektov6 dokumentaqe objr:ktii pro vychovu a vzdllixdni v hodnotd nad 50C) tis. Kd bez DPH. Uchazed uvede v tomto seznamu: ndzev zakinky, jeji cenu v I(d bez DPH, identifikaci obiednatele a osobv obj ednatele, u nil je molne ridaj e ovdiit. Pravost a stdii dokladfi Ve5kerd doklady pozadovane kprokdzdni sptndni kvalifikace mur;eji bitt. piedlozeny v pros{fch kopiich. Bude-li zadavatel po uch.azedi pozadovat piedlozit origin6ly nebo ovdiend kopie dokladri prokazujicich splndni kvalifikace pied uzavienim smlouvy, pak je uchaze( povinen tyto doklady piedlozit. Doklady prokazu.jici splndni zdkladnich kvalifik:adnich piedlpokladri a qfpis z obchodniho rejstifku nesmdji bft k poslednimu dni, ke kterd,rnu m6, byt prokdzdno splndqf kvaliifikace, star5i 90 kalendiiinfch dnfr. NedoloZeni kterdhlokoli z vy5e uveden;fch dokladfr bude mit za ndsl,edek vylou{eni uohazede z dal5iho hodnoceni. 5. Jin6 nozadavkyi Soud6sti piedlozend nabidky uchazede bude zdvttzne prohlilseni uchazede, Lq jeho vlastni podil na plndnf veilejnd zal<6zky bude dinit minimdrlnd 80% celkovdho ob,j emu plp6ni. 6. PoZadavky na iiednotnf zprisob zpracovfnf nrabidkovd cenv: Nabfdkov6 cena bude ve smlouvd o dilo uvedena v Kd v rozddleni na: Cena v KI bez DPH DPH Ceria v Kt: vietnd DPII Projektovd dokumentace pro stavebni povoleni vdetnd inzenli rskd dinnosti Cena piedmdtu v'eiejne zakdzky musi by dokumentaci a bude stanovena v desk6 mdne. zpracov6na pro rozsah ruvedeny v zadiwaci Veiejnd zakazka maldho rozsahu: "ZpracovAnl projektovd dokumentace - stavebnf ripravy Matefsk6 Skoly StrdZ pqd Ralskem- vizva(..2" Strana 3 ze 5

4 Nabidkovd cena bude obsahovat veskerd ndklady dodavateie nutnd k i6dn6mu splndni zakazky. celkovs. narbidkov6 cena bude stanovena jak.o cena neiqise piipust.n6. 7. PoZadavkv a podminkv pro zpracovinf nabidkyg Nabfdka bude zpra.covdna v desk6m jazyce v pisemnd formd, podeps6na opravndlnlfm z6stupcem uchazede (statut6rnim z6stupcem uchazerie nebo osobo., k to--u zmocndnou, plnit moc musi byt soudiisti piedlozen6 nabfdky). Bude odevzddna ve vytistd:nd, pevnd sp<ljen6 podobd tak' aby bylo zabrdtdno ztrdte di vymdnd jednotlivych listfi nabiclky. Veskerd d6sti nabidky budou tvoii't jeden celek. Nabfdka nebude obsahovai piepisy u opruuy. Nabidka bude piedlozena vjednom origindlnim vyhotoveni. Jedn,otlivd str6nky nabidly budou v:zestupn6 dislov6ny. Nabfdka bude zpraaovdna v ndsledujfci struktuier a) obsah nabidky b) doklady pr okazujici splndni kvalifi kadnf ch piedpokladri c) n6vrh smlouvy o dilo d) zfxazne prohl6senf uchazede, Le jeho vlastni podil na plndni veie.in6 zakfizky l5ude dinit minimillnd 80%o celkovdho objemu plndnli 8. Zprisob a postup hodnocenf nabidek: Zhl<ladnim hodnotfcfm krit6riem pro zadhni veie.in6 zakhzky je jedin6 Jkrit6riqm a to nejniz5i nabidkovr{ eena v Ki bez DPH. Zill<ladnim hodnoticfm krit6riem pro naditnii veiejn6 zaki,zky je ekonomickf vyhodnost nabid(y. Zpfis ob hodnocenf nabfdek; Zptsob hodnoceni :nabidek je stanoven v obdobd $ 79 odst. 4 zdkona. Kritpriem pro hodnocenf nabidek je nejniz5i nabidkovd cena (v Kd bez DpH). Nabidkov6 cena se hodnoti tak, Le nejnizsi nabidkovd cena je cena nejvyhoclndjsi. 9. Podrini nabidky Lhrita pro poddni nahridekonii dne ve 12, t00 hodin. 10. Misto a zprisob poddni nabidek: Nabidky jsou uchazedi povinni podat pfsemnd a to v jednd i6dn6 uzaviend obiilce, oznaiiend ndzvem veiejnd zakinky:,,zpracovhni projekto'r,6 dokumentace - srtavebnfi rtpravy MateFsk6 Skoly Str6L, pod Ralskem- winta i.2o', na l<terd musi byt uvedenladresal, na nil je molne zaslat oznlnte'ni v obdobd $ 71 odst. 6 zttkona. Ob6lka bude zinovern opatiena hesrlem,,neotvifia'i.', po,cpisem a popiipadd razitkemuclmzede (pokud uchazed ruiitko pouzf,rz6). Nabidky se pod6vaji osobnd, doporudend po5tou nebo kuryrni postou v pracovnich dnech ponddli, stieda 6,30-17,00 hod., itery, dtvrtek 6, ,30 hod., p6tek 6,30-11,30 hod. Nabfdka bude piedilna osobne na podatelnd M6stsk6ho riiadu StrdZ pod Ralsg.ern nebo zaslfld,na po5tou na adresu Mdstskf riiad StrfZ pod ltalskem, Revoluinf ri. p.164, Str6t pod Ralskem. Vefeindzakazkamaldhorozsahu'."Zpracovflni projektov dokumentace-stavebnifprayymatefskdskolysrtr.6zpod Strana4ze 5 Ralskem- vlzva 8,2 "

5 Pii podrinf nabfdky postou nebo jinym veiejnym piepravcem se za okamzikpod6ni nabidky povaluje jeji fyzicke pievzeti adres6tem. Nabidky, kterd trudou dorudeny po skondenf lhliity pro pod6ni nabidek, nebudou.,r obdobd $ 71 odst. 6 zdkonaotevirilny. Kaldy zilemce nuize podat pouze jednu nabidku 1 1. Vyhrazend p rfv a zadav atele Zadavatel si vyhlazuje pr6vo zmdnit rozsah praoi a terminy pied uzavienim smlouvy o dilo, nevracet podan6 nabidky, neposkytovat odmilny za zpracovani nlabidky. Zada.vatel si vyltrazuje prdvo odmitnuti v5ech piedlozenych nabidek, pokud nebudou vyhovo.vat jeho potieb6m a poladavktim, zru5it zadini zakazky vjakdkoliv fdzi a to i bez-udtni drivtdfr, neuzaviit smlouvu o dilo se Zddnym dodavatelem, zmdnit zadilacipodrntinky. Zadavatel si vyhrazuje pr6vo nato, aby zakazkabylapln6na postupnd ( ne v celdm rozsahu), dle finandnich moznos ti zadav atele. Zadavatel si vyhrazuje pr6vo vybdrovd iizenizrusrit. Pifpadnd nejasnosti si musf uchaze(, o zakfnku objasnit pied podanim nabi<iky, nebot' nedostatedn6 informovanost nebo myln6 ch6p6nizadini neopravf,uj I uchaze(e pctiadovat zmonu ceny. Uchaze dfim nev zr rikd ndrok na n6hradu n6kl adrispoj enych se zpracovrlnim nabidky. 12. Prohlidka mfrsta zaki.zkv Prohlidku mfsta zabezpe(,i zadavatel po dohodd s uchazedem. Kontaktni osobou pro zaji5t6ni prohlfdky mista plndni je Miroslav Holub, odbor spr6vy majetku a rczvc,je mdsta, Vei StraZ pod Ralskem (tel , g, e-mul: majetkovy.odbor3@sg:azw.cz ). Uchaze(,je opr6vndn pozadovat po zadavateli dodatednf informacekzad.d.vaci dokumentaci. Zadavatel poladuie, aby uchazed piedlozil Ladost pisemnd, bud' v listinnd podotrd nebo zasland em nebo faxem. Na telefonickd Z6dosti nebude zadavatelreagovat. Zadavatelje opr6vndn poskytnout uchazedfim dodatednd informac e k zadhiaci dokumentaci i bez piedch ozi Lhd<> sti. Varianty nabidek nejsou piipustnd. Mdsr.u -Tlj:r_ry r)ocj tiarskenr PsC 47J 27,fiil Veiejndzakazkamaldhorozsahu:"Zpracovfniprojektovddokumentace-sfavebnfripravyMatelskdSkolyStr{Zpod Ralskem- vlzva L.2 " Strana5ze 5

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI evropsky socidlni fond v er x EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO MLADEZE A TELovVcF{ovY SKOLSTVI. pro INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost Yyzva k poddni nabidek (pro fdely

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ:

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ: Podle $ 80 zrikona (,. 13712006 Sb., o veiejnli ch zak6zk6ch, ve znhnipozddj5ich piedpisri (d6le,,zrikon,,) ze dne 8,9.2014 v 15,00 hod v zasedaci mistnosti x{. rfzs Kraje Vysoiina, 2 Np, dvele 225 iislo

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130,

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130, vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blnenskd I l9l, postovnf schrdnk 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fx: 541555130, ISDS:4cqd4k vas ooprs dj.: ZE DNE: NsE ej.: vyrtzulp: TELEFON: FAX: E.MAIL:

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 zikilln AkademievEd ir, v. v. i. Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU ZasilfimeYhmvyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfnkumal6ho rozsahu

Více

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU Y Praze dne 20. 1.2015 vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU ZasilttmeYitm vyzvu k pod6nf nabidky na veie.jnou zaklzku mal6ho rozsahu na stavebni prdce s n6zvem: Rekonstrukce slaboproudych

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI zadlvaci ootumentace Veiejnii zakdzka maldho rozsahu 2. kategorie zadfxan podle Zhvaznychpokynri pro Zadatele a piijemce v OPZP, mimo relim zftkona o veie.jnfch zak6zkirch N6zev veiejn6 zakdvky: Zatepleni

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

Akademievid e R, v. v. i.

Akademievid e R, v. v. i. Akademievid e R, v. v. i. Y Praze dne 10. ll.20t4 WZVN,K PODANI NIEIITY K VEf,.EJNE ZAKAZCEMALEHO ROZSAHU Zasilitme Yhm vyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfuku mal6ho rozsahu na dod6vky s n6zvem: Ndkup

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail:

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail: Podlimitni veiejnti zakdzka na sluzby zadand ve zjednoduiendm podlimitnim iizeni podle! 38 ziikona i.137/2006 Sb., o veiejnych zakdzkdch, v platndm zndni. Ndzelr: Mdsto VlaSim Sidlo: Jana Masaryka 302

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi:

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi: ademie strana 1 (celkem 5) YPraze dne 16.7.2013 t, j. : FZU,THS - 76912013 WZVN.K PODANI N.q.NIUTY K VEf,,EJNft, ZNK.NZCE MALEHO ROZSAHU ZasilfrmeYimrvyzvtk podani nabfdky na veiejnou zakinkumal6ho rozsahu

Více

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici"

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici KvALIFTKAcNf uoxullunracr K vrf,srn.e zakazce zadavane zjednoouspnvvr podlrmrrni'h,l niznnivr DLE $ :s zarou A (,.137t2006 sb., o verejnycuzxxdzkach, vg znenf pozoprsicu pnpoprsu parn JEN,,zAKoN.,; Nizev

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta 7 ZADAVACI DOKUMENTACE f na veiejnou zakhzku v rdmci LXIV. vfzvy Ministerstva Zivotniho prostiedi s n6zvem: eesk6 republiky na dod6vku,,sber a svoz bioodpadu v obci i.ivanice,, vyhl65enou v souladu se

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: ,

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: , OBEC DOBRA vyhlasuje wzvu k podini nabidek na veiejnouzakhzku mal6ho rozsahu,,havarijni OPRAVU SOCIALNiHO ZAf,,iZEN i ZS V DOBRE, OBJEKT E 1. a 2. NP *. Obec Dobr6 hodl6 v souiadu s ustanovenim $ 6 zilkona

Více

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin F)PPl \.1 Oprnn(nf PRocRAM PRAHA KONKURfNCgSCHOPNOST @le [ _..;:-l T MIEIE J H r r r * i l Hffin nli I *.i l EVROPSKAUNTE ZADAVACI DOKUMEINTACE pro zpracovdni nabidky k vetejn6 zakdzce mal6ho rozsilhu

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

vyzvar pooani Nnsixv Veiejnd zakdzka mal,lho rozsahu

vyzvar pooani Nnsixv Veiejnd zakdzka mal,lho rozsahu vyzvar pooani Nnsixv Veiejnd zakdzka mal,lho rozsahu ZADAVATEL: G-centrum T6bor Sidlem: Kpt. Jaro5e 2958,390 03 T6bor Zastoupen!: Ing. Olgou Bastlovou Ie:67189 393 NAZEV ZAKAZKY: ZadavatelYds Lehdtkovy

Více

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni INVESTICE: DO ROZVOJE VZDELAVANI Yyzva k pod6ni nabfdek (pro Lidely uveiejndni na IIL\v-ut!!lu!.!Z nebo www shiinkiich k ajfi plo zad6vrini zakiizek z prostiedki llnandni podpory OP VK, kterd se vztahuji

Více

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon" ei,,alz")

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon ei,,alz) ZnoAvnci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni (d6le jen,,zflkon" ei,,alz") pro zpracov6ni nabidky k podlimitni veiejne zak1zce na stavebni pr6ce zad5van6

Více

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH,

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH, ,t LIBERECKA /ts Liberecke ts, a.s., Mrltikova g-l6t Zt Liberec l telffax: +420 485 243 03 1 e-mail: lis@lis.tiberec,cz lc: 254 50,t 3 l ole : CZ2s450i3i V5:eni obchodni pidtel6. - dovoluji si Vds informovat

Více

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"*

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',,tiit,i* Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"* Yyzva k podfnf nabidek dislo zakazky (bude dopln6no MPSV pii uveiejn6ni): NAzev zak6zky: Piedm6t zakdzky (sluzba, dod6vka nebo stavebni pr5ce): sluiba Datu m

Více

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky:

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky: Adaptace dvou staveb - kravinfr pro potieby ustdjeni koni Zadfvaci dokumentace prrc podlimitniveiejnou zakdzku na stavebni prdce zadanou formou zjerdnodu5endho podlimitniho iizen( dle z6kona :137 /2006

Více

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd .-. {e^: L-^t v operndrui procrnhlt zrvornf pnosrr.rof EVRoPSTA unre Fond soudrznosti Evropskyf fond pro regionslni rozvoj vzduch a piirodu sp. zn.: CN/266ICN/13 d.j. 8e4el13/cN ZADAVATEL: slolrv: P1SEU

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVANI NABIDKY

ZADAVACI DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVANI NABIDKY SRvy Wtsrnruu Htul" ***** ufli tetnm Tff'VTTT ZADAVAC DKMTAC A PKYY PR ZPRACVA ABDKY n khku,rp lieni vybveni htelv6 restu rce" Zdvtel Svy Westend Htel, s.r.. Rybn6 66812 Prh 1. Strd Mst Tt vlibdrve iieni

Více

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek OBEC KRASOV i. p. 29r.794 01 Krasov C 002 96 l2l D datov6 schrinkv: ubxavmm Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek pro zakfnku mal6ho rozsahu na stavebni pr6ce,,zkvalitneni zdzemf volnodasovych

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 4960132.586 04 Jihlava 4 t.i.: nsn-89-2ru-zor+ ZADAVACI DOKUMENTACE pro zloani NAD[,IMrrNi vnf,.nrxtr ztr

Více

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324 OPERACNT PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin ev. i. YYZz 488324 Zadivaci dokumentace pro nadlimitni veiejnou zakfzku na dodivky zadivanou v otevien6m zadfvacim

Více

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr a rl. ; 00235750, tel,:321 693 t3t Ve Stiibrn6 Skalici dne 27.8.2012 Vyz'!.vame.V.69, jako jednoho z vybranfch uchazed0, k pod6ni nabldky na realizaci veiejn6 zakazky na doddvku s nizvem o,technika pro

Více

MESTSKY URAD NYRANY odbor vfstavby

MESTSKY URAD NYRANY odbor vfstavby Y I ' V 7 Y MESTSKY URAD NYRANY odbor vfstavby 2?5,33023 Nliiany Bene5ova i j., 2009 OV-Vol15257 Vyiizuje: Telefon: Fax: E-mail: JanaVolfov6 377 832 326 Nyiany, dne 26.8.2009 377 832300 volfova@mesto-nyrany.cz

Více

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele.

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele. ZahAieni zad6vaciho iizeni dle zisad $6 a $8,odst.S z6kona E.3Z2006 Sb., o veiejnf ch zakazk6ch, ve zn6ni pozddjsich piedpisri va k podini nabidek v reiimu zakazky mar6ho rozsahu dle gi2, odstj fikadni

Více

EVRo PsKA unre. Fond soudinosti. Evropski fond pro regionrlni ro*oj KVALIFIKACE. (registra6ni dislo projektu), 6Q. v';/zva OP ZP,

EVRo PsKA unre. Fond soudinosti. Evropski fond pro regionrlni ro*oj KVALIFIKACE. (registra6ni dislo projektu), 6Q. v';/zva OP ZP, 9:';l;ll;;:."-u li.. EVRo PsKA unre Fond soudinosti Evropski fond pro regionrlni ro*oj pisrurua vfzvn r pooarui Nasiorv R x pnorazarui spllerui KVALIFIKACE v zakdzce mal6ho rozsahu v souladu s 5 12 odst.3

Více

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele:

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele: ESr w, l!i/f:lii.:ir tti Yyzva k podrini nabidek k zaji5t6nf dodrlvky vypoietnf techniky a software pro multimedirllnf uiebnu informatiky a poiftaiov6 grafiky na Gymniniu a Jazykov6 Skole ve ZlinE v r6mci

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1 Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / m#*1fi mruh a : -, f i -'.,i" ;i;l:: '4/ ' ' ^ /,//{f////t. r * q n F.. * n'-,)."r,-t,i,-.,".: *ity3'i,,: Praha: 8.2.2008 Cislojednaci: 19866/2008/KUSK Spisovf znaika:

Více

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona)

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona) Pr'iloha l< vyhldsce d. 578/2006 Sb V Cestn6 prohld5enf Oznfmenf o jinfch vykonsvanych dinnostech, ozndmeni o majetku nabyt6m v prribdhu vfkonu funkce a ozndrnenf o piijmech, darech r zfvtzcich poddvan6

Více

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53.

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53. ./ evropshi sociiilnl fond v er tk EVROPSKA UNIE M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy INVESTICE DO ROA/OJE \ZDTMVANI r.ft t-i OP VzdEl6vdni konkurenceschopnost Zilpis o posouzeni a hodnoceni

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR ZADAVACI DOKUMENTACE K vyeenovetvtu nizerui NA ZAHRADNiTRAKTOR 1 DEFINICE POJMO Zadavatel ZadAvaci dokumentace Nabidka Uchazed Den Denni doba Kvaf ifikace posouzeni nabidek Hodnoceni nabidek Hodnotici

Více

ztdtv,tci DoKUMENTACE

ztdtv,tci DoKUMENTACE MINISTERSTVO SKOLSTVi. MLADEZE A IELoVvcHoVY EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI rexrova iasr ztdtv,tci DoKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentqce nadlimitnf

Více

ZDAnKY. ZMENU E. 1 TJZEMxiHo PLANU obce. Ozn meni o vydfnf zm6ny i. 1 rfizemniho plsnu obce ZterVy formou opatienf obecn6 povahy

ZDAnKY. ZMENU E. 1 TJZEMxiHo PLANU obce. Ozn meni o vydfnf zm6ny i. 1 rfizemniho plsnu obce ZterVy formou opatienf obecn6 povahy e;.:ozroa Vyiizuje: Ing.Jerman Ozn meni o vydfnf zm6ny i. 1 rfizemniho plsnu obce ZterVy formou opatienf obecn6 povahy vefejnou vyhl6skou Zastupitelstvo obce i:ter$, jako v6cni piislu5nf sprdvnf orgfn

Více

Ě Á ť ě ž ě ř ý ř ě ý ř ě ů ř ř ů ě ý ů ě ě ž ý ý ě ř ů š ú ř ů š Č ř ě ř š ř ů š ř ř ý ý ř ý ě ž ů ř ř š ň ř š ž ů ř ř š ř š ř ů ě ř ě ď ž ý ě ř š ů ř ě ý ů š ř ř ě ý ý ř ě ý Í Ýř ř ě ý É É ý ř ě ř ě

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim evropslsi soci6lni MINISTERSTVO SKOLSTVI. MLADEZE A TELovVcHoVy pro r.f-+ t-i OPVzd6l6v6nf konkursncaschodnost INVESTICE DO ROA/OJE VZDELAVANI Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Město Stráž pod Ralskem, starostka evoluční čp. 164, 471 27 Stráž pod Ralskem Č.j.:MUSPR/ -/~f 12012 Ve Stráži pod Ralskem dne 29.2.2012 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

MESTO NERATOVICE. Zfpis

MESTO NERATOVICE. Zfpis MESTO NERATOVICE ul. Kojetickri 1028 277 11 NERATOVICE Zapsala: J. Lencovii Zfpis Dnq3.1.2012 zjedndni komise pro hodnoceni nabidek v rrlmci zadavaclho iizeni veiejn6 zakazky E, 06t20lllKU Doddvka osobnich

Více

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv vyzva K PoDAr.ri NeeiDKY N6zev zakazky: e islo zak6zky: Forma zadani'.,,zaji5t6ni praktick6ho vfcviku v iizeni vozidel skupiny

Více

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015 M6stskf df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E. 53t2015 11. 11. 201.5 Zodpovidrl Termin rrlneni Nov6 usneseni iislo Soln6no Kontrolni termin Podpisy zdstupce starosty I lx*ffi',- t\j'(h/ffi : \_fr.s

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zak{zku na služby s n{zvem Poskytnutí úvěru k zajištění dofinancov{ní projektu s n{zvem Bernartice u Trutnova vodovod - 3. etapa včetně refinancov{ní st{vajícího úvěru

Více

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou -])G 5--].tT -^ Pelrrlrmov Eou S tie d n i o -*'f 'l-? ol"",il:j: i I i s t 6 P e I hii m o v :,:i;f ;:Ir'ifii Ylzva k pod6ni nabidky a zadavaci dokumentace pro pod6ni nabidky na podlimitni veiejnou zakazku,,lct

Více

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE pro zpracovsni nabidky ve veiejn6 zakszce mal6ho rozsahu ve smyslu g 12 odst. 3 Zdkona d. L37/2006 Sb., o veiejnfch zakizkich, v platn6m zn6nl (d5le tak6 jako,,zdkon" ii,,zvz.').

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

zadfvaci dokumentace na veiejnou zak6zku

zadfvaci dokumentace na veiejnou zak6zku @Vyzkumnyr[stageodeticky,topograIickyakartograficky,..i. Piif oha E. Lgzy k poddnf nabfdek zadfaci dokumentace na eiejnou zak6zku "Osobni automrcbil,, ldentifikace zadaatele ureoni ndze zadaatele: Vlizkumnf

Více

-ffi. *t i g $Ff #$ir *#J"*,,ffi,*,,,, i i 3N t. ;- J,O piiloha 28. ;1 ': c o TNVEST.IcE Do Roa/oJE\zDELAvANt. leo: Dte : dsle jen,,poskytovatel"

-ffi. *t i g $Ff #$ir *#J*,,ffi,*,,,, i i 3N t. ;- J,O piiloha 28. ;1 ': c o TNVEST.IcE Do Roa/oJE\zDELAvANt. leo: Dte : dsle jen,,poskytovatel t x E r N / F F t i g $Ff #$ir #J",,ffi,,,,, -ffi. ;1 ': c o TNVEST.IcE Do Roa/oJE\zDELAvANt i i 3N t. ;- J,O piiloha 28 l&! r.t- e - { H '4 Ndvrh smlouvyo dilo E.2/2OI5 na veiejnou zak5zku s n5zvem: Zahraniini

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou dislo j ednaci : 4538 I 13 lyy stlmit, spisovi zrraika : MNnO I 700/13flf st/mid Vyfizuje

Více

2. Nrizev veiein6 zakrlzkv a proiektu: 3. Informace o veiein6 zakfzce: 1. Identifikaini ridaie zadavatele

2. Nrizev veiein6 zakrlzkv a proiektu: 3. Informace o veiein6 zakfzce: 1. Identifikaini ridaie zadavatele Yyzva a zadhvacf dokumentace k podfnf nabidky v rimci zadrivaciho tizeni k vefejn6 zakhzce mal6ho rozsahu 2. kategorie na stavebni pr{ce, mimo relim zikona i. 13712006 Sb. 1. Identifikaini ridaie zadavatele

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon 6i,,ZVZ\ OPERAEHI PROGRAM PRAHA *** i * * i * * *** ] EVRoPsnFuNtE ZaoAvAci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\ pro zpracovdni nabidky

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni RadhoKtEm Spisov6 znadka: M1IJ N y st/ 2053 1 I 2Ol 4l lmr ij. dokumentu: MdU-RpWz7 7 41 12014 Vyiizuje: opr6vnend riiedni osoba

Více

"Zaji5tini sluzeb v rfmci reiimu nihradnfho plneni6' Vladimir Levandovsk;f +420 266 052 59r levandovsky@fzu,cz. kafkav@fzu.cz

Zaji5tini sluzeb v rfmci reiimu nihradnfho plneni6' Vladimir Levandovsk;f +420 266 052 59r levandovsky@fzu,cz. kafkav@fzu.cz Akademievdd CR, v. v. i. VYZY A K PODANi NNNIITY K VEREJNE ZAKAZCEMALEHo RoZSAHU s n6zvem doddvek a souvisejfcfch "Zaji5tini sluzeb v rfmci reiimu nihradnfho plneni6' I. Identifikaini fdaje zadavatele:

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v souladu s ustanoveními 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) DODÁVKA ZDRAVOTNÍHO A OČKOVACÍHO

Více