Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha, Omluveni: P.Janouš Zasedání zahájila starostka obce. Konstatovala, že jednání je přítomno 8 členů zastupitelstva obce a je tedy usnášeníschopné. Starostka seznámila přítomné s programem, který byl doplněn, jak je uvedeno níže. Tento program jednání byl jednomyslně schválen. Program: 1. Zahájení 2. Kontrola úkolů z minulého zápisu 3. Dotace Pozemkové úpravy 5. Zpráva o přezkoumání hospodaření obce za rok Účetní závěrka za rok 2015 a Závěrečný účet obce za rok Zápisy ze zasedání kontrolního a finančního výboru 8. Pozemky 9. Různé 10. Diskuse 11. Usnesení 12. Závěr Ověřovateli zápisu byli určeni p.zdena Vondrušová a p.eva Bočková, zapisovatelkou paní Eva Šonková. Návrhová komise byla schválena ve složení: I.Zetocha, M.Nováková, K.Šebesta. Kontrola úkolů z minulého zápisu Všechny úkoly z minulého zápisu byly splněny. Dotace na rok 2016 Projekt Oprava místních komunikací parc. Č. 287 a 291 v k.ú. Drahoňov (jedná se o místní část Knížata). S vítěznou firmou Swietelsky stavební s.r.o. byla podepsána Smlouva o dílo na vítěznou částku, tj ,- Kč bez DPH ( ,32 Kč s DPH) s termínem realizace červen listopad Rovněž byla podepsána Příkazní smlouva na technický dozor na tuto stavbu s Ing. Zadražilem Integra Pelhřimov. V současné době probíhají přípravné práce, po předání staveniště bude započato s opravou předběžný termín zahájení prací konec června-začátek července. Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o stavu tohoto projektu.. Usnesení č. 211 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo, že květnová kontrola na projekt Oprava technického objektu Těmice proběhla v pořádku. V řádném termínu byly předloženy všechny potřebné podklady a nyní budeme čekat již jen na podpis Dohody o přidělení dotace z POV Kraje

2 Vysočina. Na základě našeho Zadání a výzvy pro předložení nabídky jsme obdrželi 3 nabídky, z nichž nejvýhodnější byla nabídka firma Klempířství-pokrývačství Karel Janouš, která bude opravu realizovat. Zastupitelstvo obce bere na vědomí stav v realizaci tohoto projektu. Usnesení č. 212 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo, že dne zpracovala ve spolupráci s velitelem SDH žádost o dotaci na zakoupení dopravního automobilu pro potřeby SDH pro rok Tato dotace dosud nebyla vyhodnocena. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. Usnesení č. 213 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo, že byla schválena žádost a podepsána Smlouva o poskytnutí dotace na zajištění akce schopnosti JSDH ve výši ,- Kč. Starostka zároveň informovala zastupitelstvo, že byla podána ještě další žádost o přidělení neinvestiční dotace na rok 2016 za odbornou přípravu JPO. Zatím není vyhodnocena. Zastupitelstvo bere na vědomí.. Usnesení č. 214 bylo schváleno. Pozemkové úpravy Starostka informovala zastupitelstvo o průběhu pozemkových úprav v našich katastrech. V současné době je k dispozici také na OÚ Těmice Oznámení o dokončení obnovy katastrálního operátu a jeho vyložení k veřejnému nahlédnutí pro k.ú. Dráchov. Jsou k dispozici mapy a srovnávací sestavení parcel. V souvislosti s tím zastupitelstvo projednalo a odsouhlasilo Seznamy budov s č.p. pro k.ú. Dráchov u Těmic a Babín. Tyto seznamy budou obratem předány Katastrálnímu úřadu. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a schvaluje seznamy č.p. pro k.ú. Dráchov a Babín. Usnesení č. 215 bylo schváleno. Schválení Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2015 Zastupitelstvo projednalo a schválilo Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2015 s výhradou. Starostka zároveň předložila zastupitelstvu Opatření k nápravě chyb a nedostatků, vyplývající z tohoto přezkoumání. Zastupitelstvo Opatření v plném rozsahu jednomyslně schvaluje. Opatření tvoří přílohu k tomuto zápisu. Zastupitelstvo schvaluje Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2015 s výhradou. Zastupitelstvo jednomyslně schvaluje Opatření k nápravě chyb a nedostatků. Usnesení č. 216 bylo schváleno.

3 Schválení účetní závěrky obce Těmice za rok 2015 a Závěrečného účtu za rok 2015 Zastupitelstvu byly předloženy tyto podklady: 1. Schvalovaná účetní závěrka za rok 2015, která obsahuje Výkaz Fin 2-12 M, Rozvahu, Výsledovku, Přílohu a Závěrečný účet všechny materiály k datu Inventarizační zprávu ze dne Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok Závěrečný účet za rok 2015 Zastupitelstvo předložené dokumenty projednalo. Závěrku za rok 2015 jednomyslně schválilo. Závěrečný účet za rok 2015 byl schválen s výhradou. Zastupitelstvo jednomyslně schvaluje účetní závěrku obce Těmice za rok 2015, Závěrečný účet za rok 2015 schvaluje s výhradou. Usnesení č. 217 bylo schváleno. Sepsání protokolu V příloze k tomuto Zápisu je Protokol o schválení účetní závěrky Obce Těmice za rok Zápisy ze zasedání kontrolního a finančního výboru Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo zápisy ze schůze finančního výboru ze dne a ze schůze kontrolního výboru ze dne Zastupitelstvo obce bere na vědomí zápisy z výborů. Usnesení č. 218 bylo schváleno. Pozemky Manželé L. požádali zastupitelstvo o prověření možnosti směny pozemků v k.ú. Těmice u Kamenice nad Lipou takto: ve prospěch obce nabízí pozemky KN 2385/4 o výměře 4.179m2 a 2385/6 o výměře m2, tj. celkem m2 za pozemky PK 2385 o výměře m2, 1521 o výměře m2 a 4.911m2 z pozemku PK 2387/1. Zastupitelstvo zveřejní záměr směny obecních pozemků ve výměře m2. Po uplynutí zákonné lhůty na zveřejnění bude možné směnu smluvně dojednat. Zastupitelstvo obce projednalo žádost a zveřejní záměr směny pozemků. Usnesení č. 219 bylo schváleno. Pan Jiří L. projevil zájem o směnu nebo odprodej nikam nevedoucí cesty p.č. 2340/46. S ohledem na to, že se jedná o přístupovou cestu k dvěma popisným číslům není možné pozemek odprodat. Má výměru 379 m2. Bylo by ale možné směnit část tohoto pozemku (přesně 124 m2) za pozemky p.č. 1708/8 (výměra 21m2) a 1708/7 (výměra 103 m2). Tento návrh bude panu J.L. předložen s náčrtem, ve kterém místě bude 124 m2 odděleno. Poté bude zpracován GP, na jehož úhradě se budou obě strany podílet rovným dílem. Záměr směny pozemků musí být samozřejmě zveřejněn. Zastupitelstvo nesouhlasí s odprodejem cesty, souhlasí se směnou pozemků.. Usnesení 220 bylo schváleno.

4 Různé Starostka předložila zastupitelstvu rozpočtové změny č. 2/2016. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtové změny č. 2/2016. Usnesení č. 221 bylo schváleno. Starostka předložila zastupitelstvu revizi herních prvků Hlavní roční kontrolu herních a sportovních zařízení Zastupitelstvo bere zprávu na vědomí. Usnesení č. 222 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o dokončeném bezúplatném převodu vyřazeného osobního automobilu Škoda Felicia kombi pro potřeby SDH Těmice. Automobil bude předán ke kontrole do autoservisu, aby mohl být využíván. Zastupitelstvo bere na vědomí informaci. Usnesení č. 223 bylo schváleno. Opravy a údržby v obci s ohledem na nutnost vyvážení bioodpadu bylo nutno opravit alespoň část cesty p.č Firma 1.Kamenická stavební předložila nabídku na zpevnění této cesty ve výši Kč vč. DPH. Zastupitelstvo s cenou souhlasí a nejhorší část cesty bude vyspravena. Starostka informovala zastupitelstvo, že Povodí Vltavy jako každoročně objednalo sečení potoka za pevnou cenu za 3 seče ve výši ,- Kč. Starosta dále informovala zastupitelstvo, že prudké deště minulých dnů velmi poškodily přístupovou cestu k faře a bude tedy nutné řešit opravu. Minulou úpravu povrchu hradil v plném rozsahu majitel fary. Starostka proto požádala firmu Swietelski o předložení návrhu na řešení, včetně finanční nabídky. Zastupitelstvo souhlasí s opravou cesty p.č podle nabídky firmy 1.Kamenická a bere na vědomí objednávku Povodí a způsob řešení cesty k faře.. Usnesení č. 224 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o výpovědi z nájmu, kterou obdržel opatrovanec obce pan F.K. od své sestry. Starostka vstoupila do jednání s právním zástupcem navrhovatelky a také s domovem ve Věži, kde by snad bylo možné zajistit pro F.K. s jeho diagnózou ubytování. Příští týden bude uskutečněno jednání s pracovníky domova ve Věži. Zastupitelstvo bere na vědomí a souhlasí se způsobem vyřizování této věci. Usnesení č. 225 bylo schváleno. Starostka předložila zastupitelstvu žádost Ivety Jiránkové o příspěvek na turnaje, soustředění a dopravu ve sportu teakwondo, ve kterém reprezentuje republiku. K žádosti přiložila i výčet

5 turnajů a umístění na nich. Zastupitelstvo žádosti projednalo a odsouhlasilo příspěvek ve výši ,- Kč. Po podpisu smlouvy bude tato částka vyplacena. Zastupitelstvo schvaluje poskytnutí příspěvku I.Jiránkové. Usnesení č. 226 bylo schváleno. Starostka předložila zastupitelstvu Osvědčení o úspoře emisí za rok Obec je dlouhodobě zapojena do systému EKO-KOM. Zastupitelstvo bere na vědomí. Usnesení č. 227 bylo schváleno. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo termíny pro výběr vodného a stočného za 1. pololetí 2016, druhou polovinu odpadů a poplatek za psy takto: Těmice od čtvrtka od do hod. Dráchov sobota od 9.00 hod. Babín sobota od hod. Drahoňov sobota od hod. Nový Drahoňov sobota od hod. Zastupitelstvo schvaluje termíny na výběry poplatků. Usnesení č. 228 bylo schváleno. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo termín pro konání akce Rozloučení s prázdninami na sobotu od hod. u koupaliště. Zastupitelstvo schvaluje termín pro konání akce Rozloučení s prázdninami. Usnesení č. 229 bylo schváleno. Diskuse Diskuse byla vedena ke všem projednávaným otázkám. Příští zasedání ZO se bude konat v úterý dne od hod. Ověřovatelé: Zapsala: Eva Šonková Hana Tomanová V Těmicích, dne Vyvěšeno dne: Sejmuto dne:

6 Opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2015 přijatá na zasedání zastupitelstva obce dne Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písm. h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Vyhláška č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky Nakoupený drobný dlouhodobý majetek, zahrnovaný do účtu 028, bude v budoucnu účtován na účtu 558 a nikoli 501. V Těmicích, dne Hana Tomanová Starostka Schváleno ZO dne

7 P r o t o k o l o schválení účetní závěrky Obce Těmice za rok 2015 Schvalující orgán zastupitelstvo Obce Těmice dne projednal předložené podklady a jednomyslně schválil účetní závěrku Obce Těmice za rok V Těmicích: Hana Tomanová Starostka

8 * * * Obec Těmice, Těmice 53, IČO: * * * Tel Okres: Pelhřimov, Kraj: Vysočina Obec Těmice vyhlašuje podle 39 Zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů tento: Záměr směny pozemků: Parcelní číslo pozemku Katastrální území Výměra PK 2385 Těmice u Kamenice nad Lipou m2 PK 1521 Těmice u Kamenice nad Lipou m2 Část PK 2387/1 Těmice u Kamenice nad Lipou m2 Část KN 2340/46 Těmice u Kamenice nad Lipou 124 m2 Vyvěšeno: Sejmuto:

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.9.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Hosté:

Více

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.3.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Hosté:

Více

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.10.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš Omluveni: J.Kuklová, Z.Vondrušová

Více

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.12.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni:

Více

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 10.1.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová Omluveni: P.Janouš Hosté:

Více

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš, Z.Vondrušová, Omluveni:

Více

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.5.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, Z.Vondrušová, E.Bočková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.11.2018 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, K.Šebesta, T.Hron Omluveni: 1.

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha Omluveni: P.Janouš Zasedání

Více

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 5.11.2013 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu Z á p i s z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 25. 6. 2016 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Černý K., Fara J., Čápová P., Výborný M., Zídková E. Omluveni: Formánková G., Vacek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 03/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 03/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 03/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 4. 2017 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 26. 6. 2014 Zapsal : Josef Klíma 26. 6. 2014 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 26. 6. 2014

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2015 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2015

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

OBEC PODVEKY ÚČETNÍ ZÁVĚRKA OBCE PODVEKY ZA ROK 2013

OBEC PODVEKY ÚČETNÍ ZÁVĚRKA OBCE PODVEKY ZA ROK 2013 OBEC PODVEKY Podveky 54, 285 06 ÚČETNÍ ZÁVĚRKA OBCE PODVEKY ZA ROK 2013 Dne 17.6.2014 předložil Finanční výbor Zastupitelstvu Obce Podveky návrh účetní závěrky Obce Podveky za rok 2013. Přílohou účetní

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne 20. 6. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 18,15 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 16.06.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav

Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav-9.6.2016 Zahájení a program Zasedání zastupitelstva obce Budislav zahájil starosta obce Ing. Roman Čížek a konstatoval, že zasedání bylo řádně

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 11.05.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák 2. Omluveni

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41)

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41) Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne 19.5.2017 - veřejné zasedání ( jednání č. 41) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, J.Žižka, = členové Zastupitelstva Obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová, Martin Rak

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová, Martin Rak OBEC OKROUHLÁ RADOUŇ ZÁPIS Č. 3.2015 ze zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň, dne 22. 5. 2015 Zasedání zastupitelstva obce se konalo na obecním úřadu od 19:00 hod. Zasedání vedl starosta obce p.

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2016 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2016 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2016

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 9. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS 30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS Přítomni: 4 Omluven: 1 Zástupci veřejnosti: 0 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Rozpočtové opatření 4. Žádost

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne 21. 5. 2018 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli řítomni: Vlastimil Jureček, Josef Matějka, Mgr. Michaela

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018 Obec Buš, okres Praha západ, IČ 00242021 Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne 6. 6. 2018 na OÚ Buš č. 7/2018 Zahájení: Přítomni: Omluveni: 18.00 hod. Laštovka, Cardová, Javůrek, Kůrka, Krmelová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012,.., obce SENETAROV, okres Blansko

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012,.., obce SENETAROV, okres Blansko Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolni a právní - odděleni přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3/5 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 69920/2012 OKP Č. j.: JMK 69920/2012 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Obec Jehnědí Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Přítomni: Milan Myšák, Jana Šplíchalová, Milan Pospíšil, Vlastimil Fikejz, Doležalová Kateřina, Rozlívka Jaroslav

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 225 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p Pikart, p Sláma, p Bardoňová, p pkuba, p Vondrášek, pnytra, Omluveni: p Bambousek Hosté: Zasedání

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne 26.6.2018 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 5 členů ZO - Josef Jalovecký, Věra Machálková, Hana Háková, Mgr.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více