PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s."

Transkript

1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Zpracovali společně: Ing. Jaroslav Hanzal, předseda představenstva spol. UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Vlastimil Hanzal, místopředseda představenstva spol. UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Hynek Klempíř, člen představenstva spol. UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Petr Klempíř, jednatel společnosti PÁVEK, s.r.o. Datum vypracování projektu: 17. listopadu 2014 Strana 1 (celkem 9)

2 Obsah: Článek 1 Článek 2 Článek 3 Článek 4 Článek 5 Článek 6 Článek 7 Článek 8 Přílohy: Zúčastněné společnosti Výměnný poměr podílů společníků zanikající společnosti na nástupnické společnosti Rozhodný den fúze Práva, která nástupnická společnost poskytne vlastníkům dluhopisů popř. opatření, jež jsou pro ně navrhována Práva, která nástupnická společnost poskytne vlastníkům účastnických cenných papírů nebo zaknihovaných účastnických cenných papírů, které nejsou akciemi nebo zatímními listy popř. opatření, jež jsou pro ně navrhována Zvláštní výhody, které by některá ze zúčastněných společností poskytovala členům statutárního orgánu nebo dozorčí rady či znalci přezkoumávajícímu projekt fúze Změny zakladatelského jednání/stanov nástupnické společnosti Důležité informace k průběhu a realizaci projektu fúze a UPOZORNĚNÍ PRO AKCIONÁŘE ZÚČASTNĚNÉ AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NA JEJICH PRÁVA 1. Výpis z obchodního rejstříku společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. 2. Výpis z obchodního rejstříku společnosti PÁVEK s.r.o. 3. Mezitímní účetní závěrka společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 4. Účetní závěrka společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 5. Mezitímní účetní závěrka společnosti PÁVEK, s.r.o. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 6. Účetní závěrka společnosti PÁVEK, s.r.o. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 7. Zahajovací rozvaha nástupnické společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Strana 2 (celkem 9)

3 Článek 1. Zúčastněné společnosti Společnost 1. Firma: UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Sídlo: Praha 5 Zličín, Strojírenská 259, PSČ Právní forma Akciová společnost IČ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 754 Společnost 2. Firma PÁVEK s.r.o. Sídlo Praha 5, ul. Fantova 1786 Právní forma Společnost s ručením omezeným IČ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka Další důležité údaje o zúčastněných společnostech: a) Společnost PÁVEK, s.r.o. je zanikající společností. b) Společnost UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. je nástupnickou společností. c) Nástupnická společnost UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. je jediným společníkem zanikající společnosti PÁVEK, s.r.o., a tak fúze sloučením těchto společností proběhne ve zjednodušené formě. Strana 3 (celkem 9)

4 Článek 2. Výměnný poměr podílů společníků zanikající společnosti na nástupnické společnosti Výměnný podíl společníků zanikající společnosti na nástupnické společnosti nebude stanoven, protože k výměně podílu na zanikající společnosti za akcie nástupnické společnosti nedojde. Odůvodnění: Nástupnická společnost je jediným společníkem zanikající společnosti - obchodní podíl společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. ve společnosti PÁVEK, s.r.o. činí 100% a odpovídá zcela splacenému vkladu ve výši ,- Kč (slovy: jedno sto tisíc korun českých). V souladu s ustanovením 154 odst. 5, resp. 97 písm. a), resp. 134 písm. a) zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, nástupnická společnost nevymění při fúzi podíly zanikající společnosti za své akcie, je-li tento podíl v době zápisu fúze do obchodního rejstříku v jejím majetku. Skutečnost, že nástupnická společnost má obchodní podíl zanikající společnosti ve svém majetku je doložena následovně: a) výpisem společnosti PÁVEK, s.r.o. z obchodního rejstříku (Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu č. 2 tohoto projektu) b) účetní závěrkou nástupnické společnosti (účetní závěrka zpracovaná ke dni ověřená auditorem tvoří přílohu č. 3 tohoto projektu) S ohledem na výše uvedenou skutečnost nebude v rámci tohoto projektu fúze rovněž určováno kolik akcií určitého druhu, formy, jmenovité hodnoty obdrží společník s.r.o. za svůj podíl v zanikající společnosti a zda akcie budou emitovány jako cenný papír. V souladu s ustanovením 100 odst. 2 zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, nebude v rámci tohoto projektu fúze určován ani den, od kterého vzniká společníku zúčastněné s.r.o. právo na podíl na zisku či zvláštní podmínky týkající se tohoto práva, pokud by existovaly. Strana 4 (celkem 9)

5 Článek 3. Rozhodný den fúze Rozhodným dnem fúze je Článek 4. Práva, která nástupnická společnost poskytne vlastníkům dluhopisů popř. opatření, jež jsou pro ně navrhována Nástupnická společnost nevydala žádné dluhopisy, a tak není potřeba v rámci tohoto projektu upravovat tuto problematiku. Článek 5. Práva, která nástupnická společnost poskytne vlastníkům účastnických cenných papírů nebo zaknihovaných účastnických cenných papírů, které nejsou akciemi nebo zatímními listy popř. opatření, jež jsou pro ně navrhována Zúčastněná akciová společnost nevydala na podíl v zanikající společnosti s ručením omezeným žádný účastnický cenný papír nebo zaknihovaný účastnický cenný papír, a tak není potřeba v rámci tohoto projektu upravovat tuto problematiku. Článek 6. Zvláštní výhody, které by některá ze zúčastněných společností poskytovala členům statutárního orgánu nebo dozorčí rady či znalci přezkoumávajícímu projekt fúze Ani jedna ze zúčastněných společností nebude poskytovat žádné zvláštní výhody členům statutárního orgánu nebo dozorčí rady a ani znalci přezkoumávajícímu projekt fúze, protože přezkoumání projektu této fúze znalcem nebude vyžadováno a zpracováváno. Strana 5 (celkem 9)

6 Článek 7. Změny zakladatelského jednání/stanov nástupnické společnosti Žádné změny zakladatelského jednání nebo stanov nástupnické společnosti v souvislosti s tímto projektem fúze nebudou provedeny. Článek 8. Důležité informace k průběhu a realizaci projektu fúze a UPOZORNĚNÍ PRO AKCIONÁŘE ZÚČASTNĚNÉ AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NA JEJICH PRÁVA 1. Datum vypracování projetu: Datum zveřejnění projektu přeměny Projektu fúze: Zveřejnění informací o přeměně: Zúčastněné společnosti využívají postupu dle 33a zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, a zveřejňují tento projekt spolu s upozorněním pro věřitele ve smyslu ustanovení zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, na jejich internetových stránkách: - internetové stránky společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. internetové stránky společnosti PÁVEK s.r.o. 4. Den schválení Projektu fúze zúčastněnými společnostmi: Rozhodnutí o schválení fúze přijme představenstvo společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. jako rozhodnutí jediného společníka v působnosti valné hromady dne a o tomto rozhodnutí bude pořízen notářský zápis 6. Rozhodnutí o schválení fúze v nástupnické společnosti proběhne na valné hromadě společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s., která se bude konat dne v kanceláři notáře Heleny Čapkové (Praha 1, Národní tř. 21, 3. patro od 12:30 hod., prezence bude zahájena 15 min. předem) a o tomto rozhodnutí bude pořízen notářský zápis. Strana 6 (celkem 9)

7 7. Pozvánka na valnou hromadu společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. je od zveřejněna na internetových stránkách této společnosti ( a zároveň byla tohoto dne osobně doručena nebo odeslána doporučenou listovní zásilkou akcionářům společnosti na jejich adresu uvedenou v seznamů akcionářů ke dni , a to vč. podkladových materiálů pro jednotlivé body programu jednání valné hromady. 8. Práva akcionářů nástupnické společnosti: (a) V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, mají akcionáři zúčastněné společnosti právo požadovat na valné hromadě, která bude schvalovat projekt přeměny (Projekt fúze) informace, jež se týkají ostatních osob zúčastněných na přeměně na fúzi sloučením; (b) Ode dne právo nahlédnout v sídle společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. do následujících dokumentů: i. Projekt fúze ii. Účetní závěrky společnosti za poslední 3 účetní období iii. Konečné účetní závěrky obou zúčastněných společností vč. jejich ověření auditorem iv. Zahajovací rozvaha nástupnické společnosti ověřená auditorem v. Mezitímní účetní závěrky zúčastněných společností vč. jejich ověření auditorem V souladu s ustanovením 119 odst. 3 zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění, může akcionář požádat o zaslání kopií výše uvedených listin elektronicky. 9. Na základě předchozího projednání s akcionáři nástupnické společnosti disponujícími 95% hlasovacích práv v nástupnické společnosti představenstvo předkládá návrh, aby v souvislosti s realizací tohoto projektu bylo zároveň rozhodnuto, že: Strana 7 (celkem 9)

8 (a) Zpráva o přeměně nebude zpracována - viz ustanovení 27 písm. b) zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění (b) Ocenění jmění zanikající společnosti znalcem se nevyžaduje, protože v rámci fúze nedojde ke zvyšování základního kapitálu nástupnické společnosti ze jmění zanikající společnosti (c) Znalecká zpráva o fúzi se nevyžaduje s ohledem na ustanovení 117 zákona č. 125/2008 Sb., zákona o přeměnách obchodních společností a družstev v platném znění Strana 8 (celkem 9)

9 Přílohy: 1. Výpis z obchodního rejstříku společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. 2. Výpis z obchodního rejstříku společnosti PÁVEK s.r.o. 3. Mezitímní účetní závěrka společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 4. Účetní závěrka společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 5. Mezitímní účetní závěrka společnosti PÁVEK, s.r.o. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 6. Účetní závěrka společnosti PÁVEK, s.r.o. zpracovaná ke dni ověřená auditorem 7. Zahajovací rozvaha nástupnické společnosti UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. V Praze dne Za společnost UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Ing. Jaroslav HANZAL, předseda představenstva Vlastimil Hanzal, mpř. představenstva Hynek Klempíř, člen představenstva Za společnost PÁVEK s.r.o. Petr Klempíř, jednatel společnosti... Strana 9 (celkem 9)

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi:

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: PROJEKT FÚZE tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: 1) GANSA FINANCIAL s.r.o., se sídlem Ostrava Hrabůvka, Hasičská

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Vyhotovený společnostmi VIGO Epsilon s.r.o se sídlem U průhonu 1589/13a, Holešovice, 170 00 Praha 7 IČO: 02716551 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová

Více

uzavřený investiční fond, a.s.

uzavřený investiční fond, a.s. Oznámení o uložení projektu fúze sloučením společnosti UNIMEX GROUP, uzavřený investiční fond, a.s. se společností UNISTAV International, a.s. ve sbírce listin, Upozornění na práva akcionářů a věřitelů

Více

Projekt fúze sloučením

Projekt fúze sloučením Projekt fúze sloučením LUTZ INDUSTRIA s.r.o. Techni Trade s.r.o. 1 Projekt fúze sloučením vypracovaný ve smyslu ustanovení 70 a následujících zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností

Více

\%\\\\\N\\\\ N PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14

\%\\\\\N\\\\ N PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14 . \%\\\\\N\\\\ N N / PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14 OBSAH: 1. PREAMBULE 2 2. Důvod realizace Fúze sloučením 2 3. Identifikace Zúčastněných společností 2 4.

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Zúčastněné společnosti: ALEXANDER ELECTRIC s.r.o. TESLA ELECTRIC s. r.o. 1 A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ I. Preambule 1.1 Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní fúzí sloučením

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Projekt fúze Sportovní areál fotbal, a. s. a Sportovní areál Liberec, s. r. o. Zpracoval: odbor,

Více

strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS

strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS sepsaný Mgr. Daliborem Novákem, notářem s sídlem v Pardubicích, v notářské kanceláři v Pardubicích, Zelené Předměstí, Jindřišská 698, dne dvacátého

Více

PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM NIELSEN ADMOSPHERE, A.S. JAKO NÁSTUPNICKÉ SPOLEČNOSTI A ADMOSPHERE, S.R.O. JAKO ZANIKAJÍCÍ SPOLEČNOSTI (dále jen Projekt ) PRAHA, 2015 TENTO PROJEKT VYHOTOVILY NÁSLEDUJÍCÍ

Více

Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností. ProSpanek a.s.

Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností. ProSpanek a.s. Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností ProSpanek a.s. IČ: 24661554 se sídlem Praha 2 - Vinohrady, Kunětická 2534/2, PSČ 12000 společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ

PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ Priessnitzovy léčebné lázně a.s. a G-berg, a.s. 2019 Zúčastněné osoby: 1. Nástupnická společnost: Priessnitzovy léčebné lázně a.s. Sídlo: Priessnitzova

Více

GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o.

GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o. PROJEKT FÚZE Zúčastněné společnosti: GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o. Stránka 1 z 13 A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ I. Preambule 1.1 Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM I. Preambule 1. Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní fúzí sloučením (dále jen Fúze ) dle 61 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. (dále jen Projekt )

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. (dále jen Projekt ) PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM (dále jen Projekt ) vyhotovený dne 25.8.2018 v souladu s 14 a násl., 70 a 88 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti Chemoprojekt, a.s. a společnosti SAFINA Service a.s. Obsah 1. Předmět projektu... 4 2. Identifikace zúčastněných společností... 4 2.1. Nástupnická společnost... 4 2.2.

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., IČ: 258 16 039, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 70602, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H : 392. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 250/2005 Sb., o závazných formulářích na podávání návrhů

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti Aluminium Group, a.s., IČ: 25546660, Sídlo: č.p. 74, 679 13 Sloup zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, sp.zn: B 2832 určeno všem akcionářům

Více

OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN

OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN Společnost MITU Automotive a.s. se sídlem Ve svahu 482/5, Podolí, 147 00 Praha 4, identifikační číslo 27609332, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Projekt fúze sloučením

Projekt fúze sloučením Projekt fúze sloučením (dále jen Projekt) vyhotovený dne 15. 11. 2016 v souladu s 15, 70 a 88 zákona č. 125/2008 o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění (dále jen Zákon o přeměnách),

Více

BÉBR & SEIDLOVÁ. Advokátní kancelář. Ostrovského 3, Praha 5 - Smíchov, tel.: , fax: ,

BÉBR & SEIDLOVÁ. Advokátní kancelář. Ostrovského 3, Praha 5 - Smíchov, tel.: , fax: , BÉBR & SEIDLOVÁ Advokátní kancelář Ostrovského 3, 150 00 Praha 5 - Smíchov, tel.: 257 003 451, fax: 257 003 455, e-mail: info@akabas.cz Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany ATAR s.r.o.,

Více

PROJEKT FÚZE. Výše vkladu a výše obchodního podílu společníků zanikající společnosti HYGOTREND s.r.o. před zápisem fúze do obchodního rejstříku

PROJEKT FÚZE. Výše vkladu a výše obchodního podílu společníků zanikající společnosti HYGOTREND s.r.o. před zápisem fúze do obchodního rejstříku PROJEKT FÚZE Ve smyslu 14 a následně ve spojení s ust. 70 a 88 zákona č.125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev I. Zúčastněné společnosti: Nástupnická společnost: HABITAE ČR, spol.

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

na den 24. 4. 2014 v 8.30 hod. do hotelu Nová radnice, Vsetín, Horní náměstí 29

na den 24. 4. 2014 v 8.30 hod. do hotelu Nová radnice, Vsetín, Horní náměstí 29 P O Z V Á N K A Představenstvo společnosti se sídlem Jasenická 1106, 755 01 Vsetín, IČ 47674652 zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 682 zve společnost Valašská vodohospodářská

Více

PROJEKT FÚZE. ANAH + SK, s.r.o. WELDPLAST ČR s.r.o.

PROJEKT FÚZE. ANAH + SK, s.r.o. WELDPLAST ČR s.r.o. PROJEKT FÚZE ANAH + SK, s.r.o. a WELDPLAST ČR s.r.o. 1 Obsah I.PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM... 3 II. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 III. ZÚČASTNĚNÉ SPOLEČNOSTI... 4 IV. FÚZE SLOUČENÍM... 5 V. ZÁKLADNÍ KAPITÁL NÁSTUPNICKÉ

Více

STEJNOPIS NZ 554/2017 N 366/2017 N o t á ř s k ý z á p i s

STEJNOPIS NZ 554/2017 N 366/2017 N o t á ř s k ý z á p i s Strana jedna STEJNOPIS NZ 554/2017 N 366/2017 N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne 16.10.2017 (šestnáctého října roku dvoutisícího sedmnáctého) v sídle společnosti KPMG Legal s.r.o., advokátní kancelář,

Více

Přehled druhů přeměn

Přehled druhů přeměn Přehled druhů přeměn fúze vnitrostátní přeshraniční sloučení splynutí Převod jmění na společníka Změna právní formy rozdělení se vznikem nových společností sloučením kombinací odštěpením se vznikem nových

Více

Notářský zápis. Strana první NZ 170/2018 N 230/2018

Notářský zápis. Strana první NZ 170/2018 N 230/2018 Strana první NZ 170/2018 N 230/2018 Notářský zápis sepsaný dne 20. 6. 2018 (dvacátého června roku dva tisíce osmnáct) mnou, Mgr. Marií Hájkovou, notářkou se sídlem v Praze, v mé kanceláři na adrese Praha

Více

Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb.

Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb. Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb. 1 OBECNÁ USTANOVENÍ obecná ustanovení, speciální ustanovení, vzdání se práva, právní účinky vkladu, přejímající společnost,

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

PŘEMĚNY ZMĚNA PRÁVNÍ FORMY FÚZE SLOUČENÍ, SPLYNUTÍ

PŘEMĚNY ZMĚNA PRÁVNÍ FORMY FÚZE SLOUČENÍ, SPLYNUTÍ 33 ZoPS lhůta 1 měsíc VEŘEJNÉ zveřejnění v Obchodním věstníku (Nařízení vlády č. 503/2000 Sb.) (1) Je-li osoba zúčastněná na přeměně zapsána do obchodního rejstříku, a) uloží do sbírky listin obchodního

Více

Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Tento projekt fúze sloučením byl vypracován v souladu s českým právem, zejména s ustanovením 15 a násl. zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a

Více

STEJNOPIS. N o t á ř s k ý z á p i s

STEJNOPIS. N o t á ř s k ý z á p i s Strana jedna STEJNOPIS N o t á ř s k ý z á p i s NZ 4029/2017 N 2062/2017 sepsaný dne 15.11.2017 (patnáctého listopadu roku dvoutisícího sedmnáctého) v notářské kanceláři v Praze 1, U Prašné brány 1078/1,

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU představenstvo společnosti GLASS SERVICE, a.s. se sídlem Rokytnice 60, 755 01 Vsetín, IČO: 25849077, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV

ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV Seznam zkratek... XIII Předmluva... XV ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV Část první Obecná ustanovení ( 1 až 59zb)... 1 Hlava I Základní ustanovení ( 1 až 9)... 1 Hlava II Některá ustanovení

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv Představenstvo společnosti BYTSERVIS Brno a.s. se sídlem Panelová 289, Satalice, 190 15 Praha 9, IČO: 26219654 vedená u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8492 s v o l á v á řádnou valnou hromadu

Více

STEJNOPIS Notářský zápis

STEJNOPIS Notářský zápis NZ 512/2017 N 406/2017 strana první STEJNOPIS Notářský zápis sepsaný dne dvacátého devátého listopadu roku dva tisíce sedmnáct (29.11.2017), mnou Mgr. Petrou Vymazalovou, notářkou v Brně, v notářské kanceláři

Více

PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM Chovanec Media Slovakia s.r.o. Chovanec Media Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Chovanec Media Germany GmbH - 1 - uzavřený mezi: identifikační číslo 28781112,

Více

II.3 KAPITOLA: Vnitrostátní fúze komanditní společnosti

II.3 KAPITOLA: Vnitrostátní fúze komanditní společnosti II. Část Vnitrostátní fúze lečníků zde však není možné, neboť schválení vnitrostátní fúze vyžaduje konsensus všech společníků všech zúčastněných v. o. s. Společníci se však mohou v projektu vnitrostátní

Více

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář)

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) Návrhy na zápis rozdělení do obchodního rejstříku, rejstříku obecně prospěšných

Více

Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Krajská nemocnice Liberec, a.s. Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu společnosti Krajská nemocnice Liberec, a.s. se sídlem Liberec I - Staré Město, Husova 10, PSČ 460 63, IČ: 272 83 933 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost

Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost Jednatel obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. IČ: 284 77 359, se sídlem Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov zapsané

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo společnosti Severočeské vodovody a kanalizace, a.s., Teplice, Přítkovská 1689, IČO 49099451, registrované u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl B, vložka 465

Více

Obsah I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 XIII. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN...

Obsah I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 XIII. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... Obsah Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... 3 I. DÍL: Úvodní výklady... 3 1. kapitola: Historický exkurs... 3 1. oddíl:

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka

Více

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S Strana první: NZ 947/2017 S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný jménem JUDr. Ivany Demutové, notářky v Žatci, dne 21.11.2017, tj. dvacátého------- prvního listopadu roku dvoutisícího sedmnáctého

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením

PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tento projekt přeměny upravuje přeměnu zúčastněných společností, při které dojde k rozdělení

Více

STEJNOPIS Notářský zápis

STEJNOPIS Notářský zápis strana jedna NZ 271/2018 STEJNOPIS Notářský zápis sepsaný dne dvacátého čtvrtého dubna roku dva tisíce osmnáct (24. 4. 2018) v advokátní kanceláři AK Seddons na adrese Melounová 520/4, 12000 Praha 2, mnou

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI Litovelská cukrovarna, a.s. se sídlem Litovel, Loštická 131, PSČ 78401 IČO 64509109 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, v oddíle B,

Více

EP Development RPR a.s. ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

EP Development RPR a.s. ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, Představenstvo obchodní společnosti EP Development RPR a.s. se sídlem: Boženy Němcové 1720, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČO: 06242685, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě,

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2008 5. volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. ledna 2008 k vládnímu návrhu na vydání zákona o přeměnách obchodních společností

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti AGRO Brno - Tuřany, a.s. IČ: 293 65 619, se sídlem Brno, Dvorecká 521/27, PSČ 620 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY. akciové společnosti. ČSAD Benešov a.s. na společnost s ručením omezeným

PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY. akciové společnosti. ČSAD Benešov a.s. na společnost s ručením omezeným PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY akciové společnosti na společnost s ručením omezeným Strana 1 PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NA SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM vyhotovený ve smyslu ustanovení

Více

Obsah I. ČÁST: ÚVODNÍ A SPOLEČNÉ VÝKLADY I.1 kapitola: Historický exkurs... 1

Obsah I. ČÁST: ÚVODNÍ A SPOLEČNÉ VÝKLADY I.1 kapitola: Historický exkurs... 1 Obsah Předmluva... V Přehled použitých zkratek... VII I. Zkratky právních předpisů... VII I.1 České právní předpisy... VII I.2 Právní předpisy ES/EU... VIII II. Zkratky zahraničních obchodních společností...

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna KOFOLA, holdinška družba d.o.o.

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna KOFOLA, holdinška družba d.o.o. ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM ze dne 18. dubna 2016 za KOFOLA, holdinška družba d.o.o. 532039-v1\PRADOCS 1 Obsah 1 ÚVOD 2 ODŮVODNĚNÍ VÝMĚNNÉHO POMĚRU AKCIÍ A PODÍLŮ Z PRÁVNÍHO I EKONOMICKÉHO HLEDISKA

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti SingHaus group a.s., se sídlem Ukrajinská 428/2, Vršovice, 101 00 Praha 10, IČ: 022 84 014 zapsané v obchodním rejstříku u Městského

Více

SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení)

SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení) SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení) společností AXA Česká republika s.r.o. a AXA Services, s.r.o. TENTO PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM, který je současně

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM. a změna právní formy nástupnické společnosti. vypracovaný společnostmi. ANERO a.s.

Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM. a změna právní formy nástupnické společnosti. vypracovaný společnostmi. ANERO a.s. Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM a změna právní formy nástupnické společnosti vypracovaný společnostmi ANERO a.s. IČ: 28771869 se sídlem Praha 1, Jungmannova 750/34, Nové Město, PSČ 11000

Více

PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI

PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI vyhotovený společností T I Centrum, a. s. dne 19.11.2014 (dále jen Projekt ) Čl. 1 Úvodní ustanovení 1.1. Tento Projekt je vyhotovován statutárním

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti RENATEX CZ a.s., IČ 451 92 731, se sídlem K Myslivně 2140/61, Poruba, 708 00 Ostrava, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl

Více

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s.,

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s., POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PRAGMET, a.s., IČ: 257 89 449 se sídlem Praha 1, Havlíčkova 1043/11, PSČ 110 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.

Více

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s.

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. IČ: 463 55 863 sídlo: Praha 1, Senovážné náměstí 978/23, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

Obsah I. ČÁST PŘEMĚNY. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I.1 HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... 3

Obsah I. ČÁST PŘEMĚNY. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I.1 HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... 3 Obsah Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. ČÁST PŘEMĚNY I.1 HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... 3 I.1.1 DÍL: Úvodní výklady... 3 I.1.1.1 kapitola: Historický exkurs... 3 1. oddíl:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 5. 2016 Bod pořadu jednání: Delegace zástupce obce na valnou hromadu spol. KNL, a.s. Stručný obsah: Spol. Krajská nemocnice

Více

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN)

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN) INFORMACE O POJIŠŤOVNĚ dle vyhlášky č. 306/2016 Sb. STAV KE DNI: 30. 06. 2017 (ROZHODNÝ DEN) 2 I. Údaje o tuzemské pojišťovně nebo tuzemské zajišťovně 1. Obchodní firma: Servisní pojišťovna, a.s. Právní

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Datum zápisu: 29. června 1990 Spisová značka: B 118 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: Planet A, a.s. Sídlo:

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ ve smyslu ustanovení 24 a ustanovení 59p zákona České republiky č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění vyhotovená, podepsaná a vydaná

Více

PROJEKT PŘEMĚNY. Obchodní firma: Thalia, a.s. Thalia s.r.o. IČ: 630 79 542 630 79 542 Praha 6 Bubeneč, Podbabská 1112/13, PSČ 16000

PROJEKT PŘEMĚNY. Obchodní firma: Thalia, a.s. Thalia s.r.o. IČ: 630 79 542 630 79 542 Praha 6 Bubeneč, Podbabská 1112/13, PSČ 16000 PROJEKT PŘEMĚNY Projekt změny právní formy dle zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění, obchodní společnosti Thalia, a.s., IČ: 630 79 542, se sídlem Praha

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

Teplárna České Budějovice, a.s.

Teplárna České Budějovice, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Teplárna České Budějovice, a.s. se sídlem České Budějovice, Novohradská 32, PSČ 372 15, IČ: 60826835, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského

Více

Návrh. ZÁKON ze dne. 2007, o přeměnách obchodních společností a družstev ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. Hlava I Základní ustanovení

Návrh. ZÁKON ze dne. 2007, o přeměnách obchodních společností a družstev ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. Hlava I Základní ustanovení II. Návrh ZÁKON ze dne. 2007, o přeměnách obchodních společností a družstev Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Hlava I Základní ustanovení Tento zákon upravuje

Více

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro VALNÁ HROMADA 26. 4. 2017 / 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro Představenstvo společnosti, se sídlem v Praze 6, Evropská 2690/17, PSČ: 160 41, IČ: 47116129

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A.

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A. ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM ze dne 18. dubna 2016 vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A. 532019-v1\PRADOCS 1 OBSAH 1. PRÁVNÍ A EKONOMICKÉ ODŮVODNĚNÍ... 2. ODŮVODNĚNÍ VÝMĚNNÉHO POMĚRU

Více

Zníženie základného imania

Zníženie základného imania O000510 Ing. Vladimír Pajta, CSc. Rakovice 82, 922 08 Rakovice, Slovensko Aramis VP, s.r.o. Rakovice 82, 922 08 Rakovice 36 244 945 12937 Okresný súd Trnava oznamuje (oznamujú) podľa 147 ods. 1 Obchodného

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI Litovelská cukrovarna, a.s. se sídlem Litovel, Loštická 131, PSČ 78401 IČO 64509109 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, v oddíle B, vložce

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. Představenstvo obchodní společnosti Amper Market, a.s., IČ: 24128376, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1076/33a, PSČ 140 00 zapsané v

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4.

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4. Představenstvo akciové společnosti AQUATEST a.s. se sídlem Praha 5, Geologická 4, PSČ: 152 00 IČ: 447 94 843 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu B, vložce 1189 svolává

Více

Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010

Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010 Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010 Schváleno : na zasedání představenstva společnosti dne 28.4.2010 Předkládá : představenstvo společnosti

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČO: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice Maleč a.s., se sídlem Ku Ptáku 387, 284 01 Kutná Hora,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, sp. zn. B 1509

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Představenstvo společnosti AGRO spol., akciová společnost sídlo: Legerova 224, Kolín III, 280 02 Kolín IČO: 463 56 002 zapsané v obchodním rejstříku Městského

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s., na svém zasedání dne 23. 4. 2015 rozhodlo v souladu s ust. 402 odst. 1) zákona č. 90/2012 Sb.

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti DŽV Rychnov nad Kněžnou a.s., IČ: 474 68 050, se sídlem V Grundě 511, 517 42 Doudleby nad Orlicí, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých obchodních společností a družstev. I.2.2.1 KAPITOLA: Fúze veřejné obchodní společnosti

I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých obchodních společností a družstev. I.2.2.1 KAPITOLA: Fúze veřejné obchodní společnosti Posudek znalce pro ocenění jmění může být součástí znalecké zprávy o fúzi; v takovém případě se znalecká zpráva o fúzi ukládá do sbírky listin obchodního rejstříku. I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 8. února 2017 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Částka 40. ZÁKON ze dne 19. března 2008 o přeměnách obchodních společností a družstev. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Částka 40. ZÁKON ze dne 19. března 2008 o přeměnách obchodních společností a družstev. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Strana 1570 Sbírka zákonů č. 125 / 2008 Částka 40 125 ZÁKON ze dne 19. března 2008 o přeměnách obchodních společností a družstev Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti Moravská zemědělská, akciová společnost

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti Moravská zemědělská, akciová společnost Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti Moravská zemědělská, akciová společnost Představenstvo společnosti Moravské zemědělské, akciové společnosti, se sídlem Prosenice č.p. 268, PSČ 751

Více

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Představenstvo společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. v souladu se stanovami a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech

Více

svolává která se bude konat v pátek 12.6. 2015 od 15:00 hodin v sídle společnosti v Kameničné čp. 100

svolává která se bude konat v pátek 12.6. 2015 od 15:00 hodin v sídle společnosti v Kameničné čp. 100 Představenstvo VIKA Kameničná a.s. se sídlem v Kameničné čp. 100 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského obchodního soudu v Hradci Králové oddíl B, vložka 1443 svolává V A L N O U H R O M A D

Více

SEZNAM PŘÍLOH PŘIKLÁDANÝCH K NÁVRHU NA ZÁPIS AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NEBO ZMĚNU ÚDAJŮ O AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI. Základní údaje

SEZNAM PŘÍLOH PŘIKLÁDANÝCH K NÁVRHU NA ZÁPIS AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NEBO ZMĚNU ÚDAJŮ O AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI. Základní údaje SEZNAM PŘÍLOH PŘIKLÁDANÝCH K NÁVRHU NA ZÁPIS AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NEBO ZMĚNU ÚDAJŮ O AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Základní údaje Pokud dochází k zápisu, změně nebo výmazu základních údajů, přikládají se a) notářský

Více