EKVÁDOR & GALAPÁGY. pro lékaře i techniky odborné přednášky, návštěva dentální kliniky, beseda s místními stomatology CENA:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EKVÁDOR & GALAPÁGY. pro lékaře i techniky odborné přednášky, návštěva dentální kliniky, beseda s místními stomatology CENA:"

Transkript

1 EKVÁDOR & GALAPÁGY Ekvádor - země na západním pobřeží Jižní Ameriky přímo na rovníku - odtud také její název. Územím státu prochází pohoří Andy s vulkánem Cotopaxi (6 005 metrů - nejvyšší aktivní sopka světa.) Před obsazením území Španěly zde byla vyspělá civilizace Inků. Hlavní město Quito je proslulé svými koloniálními stavbami z dob španělské nadvlády. Souostroví Galapágy jsou tvořeny 19 ostrovy. Jde v podstatě o kužely sopek vystupující nad hladinu Tichého oceánu. Jsou vzdáleny přibližně 1000 km západně od pobřeží Ekvádoru, pod jehož správu spadají. Povrch je suchý, s četnými lávovými skalisky na pobřeží, pouze vrcholové partie jsou pokryty lesními porosty. Přestože Galapágy leží na rovníku, zdejší klima je mírné, protože ostrovy jsou obtékány studeným proudem. Nejvyšším vrcholem je sopka Wolf (1646 m), kráter protíná rovník. Odlehlost Galapág a neobvyklé přírodní podmínky daly vznik jedinečné fauně, kterou sem jezdí obdivovat celý svět. Celá oblast je zapsána na Seznam světového dědictcví UNESCO. Leguáni, obrovské želvy, nelétaví kormoráni, ale také 13 druhů pěnkav, které světoznámého přírodovědce Charlese Darwina inspirovaly v jeho teorii o vývoji druhů. Ostrovy jsou vyhlášeny národním parkem a turistický ruch je zde limitován. ČÍSLO ZÁJEZDU: 1017 TERMÍN: října 2017 (12 dnů) NENECHTE SI UJÍT: Quito staré město s koloniálními památkami, rovník indiánské město Otavalo národní park Cotopaxi s výhledem na nejvyšší aktivní sopku izolovaný svět Galapág MĚNA: ekvádorský sucre (ECS) ČASOVÝ POSUN: - 6 hod (Sucre i Galapágy) UBYTOVÁNÍ (2 lůžkové pokoje): Quito Hotel Quito (First Class) se snídaní San Cristobal Casa Opuntia/Hotel Miconia (Tourist Superior Class; skupina bude dle počtu osob ubytována ve dvou hotelích) Isabela Hotel Iguana Crossing (First Class) Santa Cruz Hotel Sol y Mar (First Class) ODBORNÁ ČÁST: pro lékaře i techniky odborné přednášky, návštěva dentální kliniky, beseda s místními stomatology CENA: bude upřesněno ZÁLOHA: Kč/2 220 EUR (splatná na základě zaslané faktury) CENA ZAHRNUJE: pojištění léčebných výloh + asistence pojištění CK proti úpadku dopravu (letenka v nejnižší knihovací třídě, místní transfery) ubytování ve 2 lůžkových pokojích stravu dle programu český doprovod a místního průvodce odborný program CENA NEZAHRNUJE: cestovní připojištění (NEZAPOMEŇTE na něj, prosím je nutno toto přiobjednat zároveň s přihláškou později NELZE!) individuální vstupy, které nejsou uvedeny v programu spropitné PŘÍPLATKY: připojištění PLUS 990 Kč UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK: 30. června 2017 VÍZA: Nejsou vyžadována.

2 PROGRAM ZÁJEZDU: Vzhledem k nepředvídatelným změnám letových řádů může být upraven program příletového/odletového dne; letecká společnost si vyhrazuje právo změny času letů. Dovolujeme si Vás upozornit, že obrázky uvedené v programu mají ilustrační charakter! 12. ŘÍJNA DEN 1: ODLET Odlet z Prahy/Vídně Přílet do Amsterodamu Odlet do Quito Přílet do Quito, odbavení osob a zavazadel. Transfer do hotelu, ubytování. Přivítání v Ekvádoru seznámení s programem a dalšími důležitými informacemi. Volný večer 13. ŘÍJNA DEN 2: QUITO CITY TOUR/ROVNÍK Quito má díky své poloze po celý rok velmi mírné klima. Bohatá koloniální historie a dramatické zasazení do hor z něj činí ideální destinaci. Čeká nás procházka s průvodcem skrze zachované staré město Quito, včetně návštěvy nejdůležitějších muzeí. Nejdříve se vydáme do Koloniálního centra městského klenotu zahrnutého organizací UNESCO na seznam světového dědictví díky svým překrásným kostelům, fascinujícím muzeím a dalším památkám. Na Plaza de la Independencia se dozvíme více o okolních monumentálních budovách včetně Prezidentského paláce. Poté se vydáme do středu země ekvádorského nejnavštěvovanějšího místa. Pouhých 15 minut od Quito se postavíme oběma nohama na rovníku! Na něm se také rozkládá původní kráter sopky. Na závěr vyjedeme na vyhlídku El Panecillo, odkud je krásný pohled na celé město a okolní vulkány. Návrat do hotelu 14. ŘÍJNA DEN 3: IMBABURA Na sever od Quito leží provincie Imbabura, která je nejpopulárnějším a nejvíce kulturním cílem v Ekvádoru. Existuje zde mnoho doporučených míst, která by cestovatelé neměli ponechat bez povšimnutí, ať už se jedná o mytologická místa nebo o živoucí kultury. Navštívíme Calderon, kde se vyrábějí figurky z chlebového těsta. Pokračovat budeme údolími Guayllambamba a Cayambe, kde je velké množství mléčných farem a květinových zahrad. Po obědě navštívíme město San Antonio de Ibarra, známé svými dřevo rytbami. Dále Cotacachi známé velmi kvalitními koženými výrobky a na závěr Peguche se svými ručně tkanými klasickými textilními výrobky. Ubytování v haciendě, večeře

3 15. ŘÍJNA DEN 4: OTAVALO Návštěva před-inckého indiánského tržiště v Otavalo. Jedinečná možnost seznámení s místní kulturou a produkty ponča, vlněné oděvy, originální Panama klobouky, indiánské šperky a další rukodělné výrobky. V závislosti na datu možnost účasti na místní slavnosti. Návrat do Quito 16. ŘÍJNA DEN 5: NÁRODNÍ PARK COTOPAXI Zatímco budeme cestovat do provincie Cotopaxi, bude naši cestu lemovat malebná krajina a sloupořadí vulkánů. Mezi nejznámější atrakce patří malé malebné vesnice, indiánské tržiště, nejvyšší aktivní vulkán na světě, koloniální města a národní park. Čeká nás celodenní poznávání jižně od Quito. Dalo by se říci, že do národního parku vede avenue vulkánů! V národním parku Cotopaxi navštívíme Interpretation Center a jezero Limpiopungo. Národní park je ekologickou rezervací o rozloze hektarů a přitahuje zvláště milovníky přírody svou zvláštní vegetací nazvanou Andean Paramo. Návrat do Quito 17. ŘÍJNA DEN 6: PŘELET NA GALAPÁGY SAN CRISTOBAL ISLAND Transfer na letiště, přelet na Galapágy. Přílet na ostrov San Cristobal, transfer do hotelu, ubytování. a krátké představení programu na Galapágách. Nejdříve zavítáme do místního návštěvnického centra, kde se dozvíme více o unikátním ekosystému Galapág, geologie, přírodní historii a společenské dynamice. Výšlap na Frigate Hill po stezce vedoucí skrze lávová pole. Cestou nám průvodce poví více o obklopující galapážské vlně, palo santu (kuřidlu), akáciích a kaktusech. Také mezi vegetací a útesy uvidíme tereje modronohého (blue-footed booby, sula nebouxii), fregatku vznešenou (frigate bird, fregata magnificens), pelikány, volavky (heron, ardea Herodias), racky, lesňáčky (warbler, dendroica coronata), drozdce (mockingbird, mimus polyglottos) a pěnkavy (finch bird). Tato procházka nabízí překrásný výhled na skalnaté pobřeží a malé město Puerto Baquerizo Moreno. Cestou zpět zastávka na koupání a šnorchlování na krásné pláži Carola Beach. Zde můžete vidět želvy, lachtany a mořské leguány. Po západu slunce a večeři se ještě můžete projít příjemným městečkem. Doporučujeme procházku značenou stezkou, kde uvidíte kolonii endemických galapážských lachtanů.

4 18. ŘÍJNA DEN 7: SAN CRISTOBAL ISLAND: SEVERNÍ POBŘEŽÍ Dnes nás čeká nezapomenutelné dobrodružství! Šnorchlování na Galapágách! Lodí přejedeme k ostrovu Isla Lobos, který prozkoumáme. Na útesech nás budou opět doprovázet mořské želvy, lachtani, fregatky a terejové. Nesmíte se lekat, protože během šnorchlování Vás budou doprovázet lachtani, mořští leguáni a nespočet červených ryb! Místo je považováno za nejlepší, kde se můžete setkat s lachtany. Přeložíte-li název ostrova Isla Lobos, pak Vám vyjde Lachtaní ostrov! Vyrazíme na otevřené moře k Leon Dormido (Kicker Rock) dvěma neuvěřitelným skalním masívům (tufovým kuželům), které jen tak čouhají z oceánu. Nad vodní hladinou uvidíte tisíce mořských ptáků jen tak visící na skále, zatímco pod nimi plují miliony ryb! Průplav mezi těmito skalami je snad nejlepším místem na Galapágách pro šnorchlování. Pravděpodobně uvidíte sibu skvrnitou (spotted eagle ray, aetobatus narinari), sibu Steindachnerovu (golden ray, rhinoptera steindachneri), galapážské žraloky, hvězdice, mlže a ryb všech velikostí, tvarů a barev. Můžete vidět i žraloky kladivouny! Po celodenní poznávání moře se vrátíme zpět na pevninu. 19. ŘÍJNA DEN 8: ISABELA ISLAND: PLÁŽE, LAGUNY A OSTRŮVKY Krátký přelet na ostrov Isabela Island. Jedná se o největší z galapážských ostrovů, neustále se měnící a vyvíjející díky přítomnosti 6ti vulkánů, které vytvářejí nejúchvatnější vulkanické místo na světě! Výšlap a návštěva El Muro de Las Lagrimas (Stěna slz) ohromou stěnu z lávových kamenů, která byla postavena vězni v době, kdy byla Isabela trestaneckou kolonií. Stěna neměla jiný účel než zaměstnat vězně a tak je vytrhnout ze šílenosti izolace. Budeme pokračovat bílých písčitých pláží, okouzlujících jablečných lesů, lávových valů, tmavých mangrovů a poloslaných lagun. Oblast je plná obřích želv a ptačího života včetně plameňáků! Po obědě prozkoumáme krásné Tintoreras sadu malých ostrůvků naplněnou skrytými jeskyněmi a plážemi. Tady se můžeme setkat s endemickým a neuvěřitelně rychlého plavce galapážského tučňáka a také žraloka černoploutvého (reef shark, carcharhinus melanopterus), mořské želvy a lachtany. Na konci dne si odpočineme v Iguana Crossing, galapážský hotel na Isabela v horké vířivce nebo na blízké pláži s bílým pískem. Doporučujeme procházku téměř nekonečnými plážemi a uličkami tichého města.

5 20. ŘÍJNA DEN 9: SANTA CRUZ ISLAND: ŽELVY, LÁVOVÉ TUNELY, PIRÁTI A ENDEMICKÉ PRALESY Přejezd lodí na ostrov Santa Cruz. Cestou budeme pozorovat velryby a delfíny! Po zakotvení zamíříme do rezervace El Chato přirozené rezervace na vysočině ostrova, domova obřích želv. Musíte považovat za čest procházet se mezi těmito obřími a fascinujícími tvory z nichž jsou někteří starší více než 175 let! Mimo jiné uvidíme také ostralky štíhlé (pintail duck, anas acuta), pěnkavy, fregatky, volavky bílé (egret, Ardea alba) a snad i tyranovce rubínového (vermillion flycatcher, pyrocephalus rubinus) rudý klenot mezi ptactvem! Budeme pokračovat v prozkoumávání přírodní historie procházkou skrze lávové tunely, kde piráti často a snad i možná ukryli incké zlato! Pokračujeme k Los Gemelos dvěma hlubokým vulkanickým závrtům na vrcholku ostrova. Procházka vede endemickým pralesem skalézií (Scalesia pedunculata), kde budeme hledat kalouse pustovku (short-eared owl, asio flammeus). Stromy jsou pokryty kapradinami a epifyty, vyzařující téměř děsivý pocit! Odpoledne se vrátíme do hotelu v Santa Cruz, který je umístěn v zálivu a nabízí se odsud krásné výhledy na záliv, pobřeží a město. 21. ŘÍJNA DEN 10: CHARLES DARWIN RESEARCH STATION/ODLET Návštěva Charles Darwin Research Station, kde se dozvíme více o snahách o zachování přírody na těchto začarovaných ostrovech, zemi leguánů a obřích galapážských želv. Budeme mít možnost srovnat rozdíly mezi jednotlivými tvory z různých ostrovů. Na závěr nás čekalo setkání s Osamělým Georgem (Lonesome George) jediným přežívajícím zástupcem poddruhů Pinta Island. S politováním Vám však musíme sdělit, že George je už v želvím nebi Transfer na Baltra Island, odlet na pevninu. Přílet do Quito, přestup na mezinárodní let 22. ŘÍJNA DEN 11: ODLET Volné dopoledne na poslední poznávání města Transfer na letiště, odbavení UPOZORNĚNÍ: Při odletu z Ekvádoru se platí místní odletová taxa ve výši 41 USD/osobu. Tuto nelze zahrnout do ceny letenky a je nutno ji hradit v hotovosti, prosím pamatujte na tuto skutečnost! Odlet do Amsterodamu 23. ŘÍJNA DEN 12: PŘÍLET Přílet do Amsterodamu Odlet do Prahy/Vídně Přílet do Prahy/Vídně

Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012)

Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012) Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012) Galapágy byly objeveny 10. března 1535. Potápění na Galapágách patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na

Více

S P A R K A I R T I C K E T S

S P A R K A I R T I C K E T S Galapágy byly objeveny 10. března 1535. Ponory na Galapágách patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na světě, se stále ještě unikátní endemickou faunou a flórou, které se tady nebývale daří díky oceánským

Více

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD MORONDAVA NP KIRINDY VAKONA RESERVE - ANALAMAZAOTRA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35

Více

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ 10 - denní zájezd Pobytový zájezd, 10 dní, 3+* hotel, polopenze Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Zájezd Vám dokážeme prodloužit, nakombinovat

Více

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR RANOMAFANA AMBALAVAO NP ISALO - TULEAR PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35 Přílet na mezinárodní letiště

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Fjordy, vodopády, písečné duny, skály na pobřeží moře To je jen malý výčet přírodních krás, které můžete na této trase spatřit. Poznávací

Více

GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!!

GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!! GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!! Potápěčské safari s dvoudenní prohlídkou Quita a okolí Termín: 9. - 21. listopadu 2018 Cena:144 600,- Unikátní laboratoř

Více

Kolumbie, Ekvádor + Galapágy

Kolumbie, Ekvádor + Galapágy Kolumbie, Ekvádor + Galapágy termín: 21. 3. 6. 4. 2019 17 dní v ceně zájezdu zahrnuto: letenka Praha Paříž - Bogota a zpět s přestupem (let může být operován z letiště v Německu, v takovém případě zajistí

Více

Cesta za rumy. Případní zájemci se mohou Hlásit již nyní u předsedy této sekce Ing. Dany Johnové na telefonním čísle +420 775 963 272.

Cesta za rumy. Případní zájemci se mohou Hlásit již nyní u předsedy této sekce Ing. Dany Johnové na telefonním čísle +420 775 963 272. Pražská sekce České barmanské asociace, o.s. srdečně zve všechny barmany a jejich příznivce na patnáctidenní studijní cestu v lednu 2009 za rumy do exotických zemí Nicaragua a Costa Rica. Případní zájemci

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU. Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku. Číslo a název DUM: VY_32_INOVACE_20_Andské státy, práce s internetem

ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU. Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku. Číslo a název DUM: VY_32_INOVACE_20_Andské státy, práce s internetem OPVK Šablona klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU Název sady: Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku Číslo a název DUM: VY_32_INOVACE_20_Andské

Více

termín: dní

termín: dní poznávací zájezd - KOLUMBIE, EKVÁDOR + ostrovy Galapágy termín: 16. 3. 2. 4. 2018 17 dní V CENĚ ZÁJEZDU ZAHRNUTO: letenka Praha Bogota a zpět s přestupem (let může být operován z letiště v Německu, v takovém

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04)

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) cena již od 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 8 nocí polopenze transfery průvodce exkurze a výlety viz program pojištění CK proti úpadku

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

PALAU POTÁPĚNÍ. PDW - Pisces Diving World Mgr. JOSEF PISCA Legionářská 11, Olomouc Tel.: web:

PALAU POTÁPĚNÍ. PDW - Pisces Diving World Mgr. JOSEF PISCA Legionářská 11, Olomouc Tel.: web: PALAU POTÁPĚNÍ PDW - Pisces Diving World Palau 30.1. - 11.2. 2018 (10 nocí v destinaci) LETENKY LINKA TERMÍN Z DO ODLET PŘÍLET CI 064 30.1. VÍDEŇ TAIPEI 1100 0600 +1 CI 028 31.1. TAIPEI KOROR 1335 1835

Více

Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0

Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0 Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/12-vyprava Sluncem zalité Mexiko Přeneste se z šedivé

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM: PORTUGALSKO z Porta na Algarve Poznávací, Svět s průvodci Periscope KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Portugalsko historické, slunečné, exotické, přímořské O dalších pozitivních přívlastcích této krásné země

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie

Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie Peru a Bolívie Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie Termín: 13. 9. - 29. 9. 2018 Počet účastníků: 14 osob 1. den 13. 9. 2018: Praha/Lima Odlet z Prahy, celodenní přelet do Limy, hlavního města Peru

Více

Poznávací okruh Islandem

Poznávací okruh Islandem Poznávací okruh Islandem Termín cesty: 25. 7. 2. 8. 2015 Objevte magickou energii a nikdy nekončící dny pohádkového Islandu. Navštivte společně s námi zemi, která proslula největší koncentrací činných

Více

17.1.2014 odlet z Drážďan

17.1.2014 odlet z Drážďan TENERIFE 17.1.2014 odlet z Drážďan Španělsky za čtyři a půl hodiny El Teide - 3479 m nejvyšší hora Španělska El Médano hotel Arena del Mar je jen 7 km od letiště Pláž u hotelu Teplota vzduchu i moře je

Více

MEXIKO. Fotogalerie. 14 - denní zájezd. Atraktivní program zájezdu po Mexiku. Exponovaná místa. POznávací zájezd Mexiko.

MEXIKO. Fotogalerie. 14 - denní zájezd. Atraktivní program zájezdu po Mexiku. Exponovaná místa. POznávací zájezd Mexiko. MEXIKO 14 - denní zájezd Atraktivní program zájezdu po Mexiku. Exponovaná místa. POznávací zájezd Mexiko. Poloha: dle programu dle programu dle programu Fotogalerie Program 1. den: 2. den: 3. den: 4. den:

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

GALAPÁGY

GALAPÁGY GALAPÁGY 4. 13.11.2019 JEN TO NEJLEPŠÍ Adrenalin ve větším než malém množství si nejvíce užijete u severních ostrovů Darwin a Wolf. Již při příjezdu vás pozdraví hejna delfínů, možná i kosatky černé či

Více

Seychely Asie - La Digue - Mahé

Seychely Asie - La Digue - Mahé Seychely - La Digue - Mahé Poznávací zájezdy na Seychely Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Seychely Asie - La Digue - Mahé Poznávací Čína zájezdy Seychely Seychely

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte kouzlo západního Středomoří a vydejte se s námi na plavbu z Řecka až ke břehům slunného

Více

HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3***

HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3*** HAVANA/VINALES COMODORO 4****/LOS JAZMINES 3*** Měna Kč Stravování Se snídaní / Se snídaní Země a lokalita Kuba, HAVANA Letecká spol. Termín 20.03.2017-30.03.2017 56 200 Kč 9 NOCÍ/11 DNÍ 26.03.2017-07.04.2017

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty 20. 9. - 28. 9. 2017 Hurghada Luxor plavba lodí po Nilu Asuán Káhira Hurghada Avšak záleží pouze na Vás, zdali

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Že Finsko je zemí jezer a nekonečných, krásných lesů, ví téměř každý. Méně se už ví, že Finsko bylo a je domovem skvělých architektů.

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 Souostroví Palau je místo, které je potápěčsky velmi vyhledávané a tvoří jej 26 ostrovů a

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

Palau (10 nocí v destinaci)

Palau (10 nocí v destinaci) PALAU POTÁPĚNÍ PDW - Pisces Diving World LETENKY Palau 30.1. - 11.2. 2018 (10 nocí v destinaci) LINKA TERMÍN Z DO ODLET PŘÍLET CI 064 30.1. VÍDEŇ TAIPEI 1100 0600 +1 CI 028 31.1. TAIPEI KOROR 1335 1835

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10) cena 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování ve dvoulůžkovém pokoji doprava mezi ostrovy polopenze český servis program exkurzea výety viz program

Více

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM 14 - denní zájezd Poznávací zájezd, 14 dní, hotel 3*, snídaně Skupinový zájezd s ČESKY hovořícím průvodcem

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 Výbor ZO OS KOVO připravil opět pro své členy nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 V CK Diamant Club s.r.o. lze sjednat individuální rekreaci ušitou na míru každému z Vás zájemců. Dotace na tuto rekreaci

Více

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla Burgundsko krajem vína a dobrého jídla (letecky z Vídně/Prahy) Předpokládaný termín zájezdu 26. 4. 29. 4. 2018 (4 dny), čtvrtek až neděle Doprava Přímý let Praha Lyon se společností Hop Čtvrtek: odlet

Více

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca:

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Důležité upozornění: Ceny a popisy jsou pouze orientační a budou aktualizovány na místě fakultativní výlety jsou organizovány společností Euroseniors fakultativní

Více

KRÁSA ISLANDSKÝCH KONÍ A POLÁRNÍ ZÁŘE NA ISLANDU Poznávací s turistikou

KRÁSA ISLANDSKÝCH KONÍ A POLÁRNÍ ZÁŘE NA ISLANDU Poznávací s turistikou KRÁSA ISLANDSKÝCH KONÍ A POLÁRNÍ ZÁŘE NA ISLANDU Poznávací s turistikou KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Využijte jedinečnou možnost navštívit Island za skvělou cenu! Na Island se dostanete pohodlně a rychle

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty 5.11.- 12.11.2016 Hurghada - Luxor - plavba lodí po Nilu Asuán - Káhira Avšak záleží pouze na Vás, zdali chcete meditovat nebo

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Ekvádor a Galapágy s Vítkem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: Bude upřesněn Volná místa: 8 Termín:

Ekvádor a Galapágy s Vítkem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: Bude upřesněn Volná místa: 8 Termín: Ekvádor a Galapágy s Vítkem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: Bude upřesněn Volná místa: 8 Termín: 12.11.2017-24.11.2017 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/55-vyprava Ekvádor a Galapágy Výpravou

Více

Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE (PRIVÁTNĚ) - AKCE PRO PRVNÍCH 50 KLIENTU V ROCE od Kč (PRIVATNÍ SAFARI PRO 2 OS!

Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE (PRIVÁTNĚ) - AKCE PRO PRVNÍCH 50 KLIENTU V ROCE od Kč (PRIVATNÍ SAFARI PRO 2 OS! CA AFRICATRAVEL, Provozní zařízení KOVÁK ArcelorMittal Ostrava, Vratimovská 142 / 131, 719 00 Ostrava Kunčice mobil: +420/731 004 453, email: jana@africatravel.cz Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE

Více

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO 15 - denní zájezd Poznávací zájezd, 15 dní, 3*/4* hotely, snídaně, vč. všech vstupů! PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Vydejte se na plavbu po kouzelném východním Středomoří. Vyplouváme z Athén, odkud se vydáme

Více

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ 23 - denní zájezd Poznávací zájezd, 23 dní, hotely 2-3*, polopenze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí se snídaní 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Středomořské sluníčko, krásné památky a teplé moře. To všechno vás čeká

Více

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa Palau - Mikronésie Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Termín 21. - 30. listopadu 2017 Cena potápění s ubytováním v hotelu 4**** 78 900,- Kč

Více

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Termín cesty: 14. - 25. 4. 2016 Během této 11ti denní zahraniční poznávací cesty zavítáte do severní části Vietnamu, která je neprávem tak trochu

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ

Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ Termín: 1. 15. KVĚTNA 2013 Cena první části: 65 800,-Kč / 57 800,-Kč Nepotápěč Cena druhé části: 14 400,- Kč Pro letošní rok jsme

Více

Plavba: Po krásách Kanárských ostrovů a Maroka na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Po krásách Kanárských ostrovů a Maroka na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Po krásách Kanárských ostrovů a Maroka na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Před plavbou nás čekají tři dny odpočinku na plážích ostrova Gran Canaria. Poté

Více

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře a jejich rodinné příslušníky s jízdenkami FIP: ÖBB a FS ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO 26.3. - 31.3.2019 5990 Kč (letní rezidence papeže) ŘÍM FLORENCIE CASTEL

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

KAWAMA 3* Kč Kč

KAWAMA 3* Kč Kč KAWAMA 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 10.12.2018-21.12.2018 34 800 Kč 30 900 Kč 28.12.2018-08.01.2019 48 300 Kč 28.12.2018-09.01.2019 60 800 Kč

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE"

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI  MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE" KOMODO SE PYŠNÍ TÍM, ŽE PATŘÍ MEZI NEJPESTŘEJŠÍ POTÁPĚČSKOU LOKALITU INDONÉSIE, KDE JSOU JEŠTĚ RYBY...? :-)) Termín 9. - 19. listopadu

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Kouzlo Vietnamu. Termín: (12 dnů / 9 nocí)

Kouzlo Vietnamu. Termín: (12 dnů / 9 nocí) Kouzlo Vietnamu Termín: 9. 20.10.2018 (12 dnů / 9 nocí) Ve Vietnamu můžete obdivovat nádherné přírodní scenerie, žulovo - vápencové útesy vystupující z moře, údolí řek nebo stupňovitá rýžová pole. Turisté

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 26 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 26 PROGRAM: ISLAND 55+ Poznávací, Pobytový s výlety, Zájezd 55+, Eurovíkendy KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Tento zájezd jsme připravili především pro klientelu 55+. Na Island se pohodlně dostanete přímým letem z Prahy.

Více

plavba katamarán Tahiti

plavba katamarán Tahiti exklusiv sailing plavba katamarán Tahiti Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci, na palubě s milým a zkušeným kapitánem Jiřím Kučerou. Zažijte s námi

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

BELIZE ZEMĚ TISÍCŮ TVÁŘÍ

BELIZE ZEMĚ TISÍCŮ TVÁŘÍ BELIZE ZEMĚ TISÍCŮ TVÁŘÍ Tato maličká středoamerická země láká turisty na potápěčský ráj, karibskou náturu a bájnou mayskou kulturu. Pobřeží je lemováno druhým největším korálovým útesem na světě. Žije

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více