Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Michalík poprvé v první desítce i za volantem"

Transkript

1 Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, :36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha výrazných výsledků. V poslední době se začíná čtyřiatřicetiletý jezdec prosazovat i v automobilových soutěžích. Profil Romana Michalíka Mistr světa ve třídě do 125 ccm, trojnásobný mistr Evropy, člen vítězného týmu na Šestidenní na Novém Zélandu a několikanásobný mistr ČR, to je jen zlomek z úspěchů Romana Michalíka, kterých dosáhl na motorce. A zřejmě se blíží doba, kdy budeme muset s valašskomeziříčským jezdcem počítat i do širšího okruhu jezdců aspirujících na vítězství v rally. První soutěž absolvoval Roman v roce S Hondou Civic VTi dojel šestý ve třídě N2 při vsetínském rallysprintu. O dva roky později již usedl Palič do Mitsubishi Lancer EVO IX. Se stejným vozem absolvoval v loňském roce sedm závodů. Prakticky celou sezonu jsme zkoušeli a testovali naše Mitsubishi, neboť s tímto vozem ještě nemám dostačující zkušenosti. Čím více jsme měli v loňském roce odjeto závodů, tím jsme se ve výsledcích propracovávali dopředu. Proto jsem s loňskou sezonou spokojený, zhodnotil sportovní rok 2008 Roman Michalík. První závod odjel Michalík na domácí Valašské rally. Zde obsadil velmi pěkné 20. místo. Následoval start v Lužických horách. V průběhu sprintu se Roman pohyboval na konci první desítky absolutního pořadí. Absolutně třetí nejrychlejší čas na 3. RZ jej posunul na osmou příčku. Ovšem o zkoušku dále se odporoučelo jezdci turbo a bylo po výsledku. Defekt a výměna kola přímo na trati erzety při Kopné také Michalíka nijak nepovzbudily. Slušovický sprint ovšem dokončil, byť hluboko ve výsledcích. Až poslední tři sprinty sezony byly ze strany Romana Michalíka vydařené. V Pelhřimově obsadil valašský jezdec 10. místo, v Jeseníkách 13. a sezonu zakončil skvělým pátým místem při vsetínském rallysprintu.

2 Při WURTHce se mi velmi líbily rychlostní zkoušky. Až na některé úseky nebyly extrémně rychlé, a to mi vyhovovalo. Hlavně se jelo v okolí Vsetína, kde mám spoustu kamarádů a fanoušků. Ve velkém množství mne přišli podpořit a vytvořili mi senzační atmosféru, zavzpomínal na poslední soutěž loňského roku Michalík a doplnil: Výsledek ze Vsetína byl hlavně díky fanouškům. Zcela jinak se jede, když vám lidé mávají a tlačí vás dopředu. Snažili jsme se jet bez chyb a zbytečných smyků, což se nám podařilo. Roman Michalík se bil se soupeři na trati jako lev. V cíli soutěže se mohl radovat dokonce ze čtvrté příčky. O ni přišel díky necitlivému verdiktu sportovních komisařů. Co se stalo? Na RZ Kunčice havarovala posádka startující před Michalíkem. Zkouška byla zrušena a posádkám byl přidělen náhradní čas. Roman dostal horší čas, než kterého dosáhl soupeř bojující s Michalíkem o čtvrté místo v soutěži. V cíli sprintu jsme moc nadšení nebyli, neboť náhradní čas při zrušené rychlostní zkoušce nás posunul o místo zpět. Chtěli jsme tento problém řešit a řešili jsme jej. Připadlo mi ale, že ze strany sportovních komisařů nebyl zájem cokoli opravit. Z výsledku jsem rozhodně zklamaný nebyl. Byl jsem zklamaný z přístupu sporťáků. Oslavy po závodě to ale nijak nenarušilo. Slavili jsme čtvrté místo, neboť to mělo být naše, připomněl incident ze závěru WURTH Partr rally Michalík.

3 Celý tým okolo Paliče byl z výsledku nadšený. Rozhodně jsme nepředpokládali, že bych mohl takový výsledek zajet. To nikdo z týmu nepředvídal ani ve snu. Kamarádi, kteří jezdí s podobně silnými vozy mi říkali, že mi bude trvat tři čtyři roky, než se s Lancerem pořádně sžiji. Mají pravdu, neboť jak auto opravdu funguje, nezjistím během několika závodů. Dodneška třeba nevím, kde má Lancer svůj limit, dokdy se dá auto udržet na cestě. To se nejlépe zjistí, když se bourá, ale to je pro mne strašně drahá zkušenost, uvedl Michalík. Do výčtu startů z loňské sezony chybí ještě jedna soutěž. Zlínskou Barum rally Michalík nedokončil pro poruchu převodovky.

4 Během sezony 2008 usedli vedle Romana tři spolujezdci. Sezonu jsem začal na doporučení s Viktorem Hausknotzem. Bylo mi řečeno, že je kvalitní a pečlivý spolujezdec, což se vždy, když jsme spolu jeli, potvrdilo. Později se Viktor domluvil na starty ve slovenském mistrovství a tady se začaly krýt mé starty s jeho. Proto se mi nabídl Richard Lasevič, se kterým jsem jel jeden závod. Po zbytek sezony mi četl noty Radim Orava. Domluvili jsme se s Radimem již před dvěma roky, že pokud budu potřebovat, tak se mnou rád pojede. Náš první společný start se nakonec uskutečnil až na Barum rally I letošní sezonu budu jezdit s Radimem, naznačuje vyhlídky pro novou sezonu meziříčský rodák. A pokud už hovoříme o sezoně 2009, tak pro Michalíka začíná domácí Valašskou rally, která se pojede opět v okolí Valašského Meziříčí. Soutěž bere jezdec jako trénink, neboť hlavní prioritou sezony bude sprintové mistrovství. Každý jezdec si klade na začátku sezony cíle. Nejinak je tomu i u Paliče. Mám jeden velký cíl. Chtěl bych vyhrát aspoň jednu rychlostní zkoušku. Tato hranice snu není až tak daleko, ale je tady pořád hodně kvalitních jezdců. Věřím ale, že se budeme soutěž od soutěže zlepšovat a tento cíl si letos splním, prozradil Michalík. V průběhu loňského roku neusedal Roman Michalík pouze do závodního Lanceru, ale také na svou oblíbenou motorku. Mistrovské závody pro problémy s rameny vynechal, postavil se však na start dvou volných podniků. Od jedenácti let jsem seděl na motorce a ramena jsou zkrátka již opotřebovaná. Tento problém se dá odstranit chirurgickou cestou, ale letos ji zřejmě podstupovat nebudu. Volný podnik v Frýdlantu nad Ostravicí je oblíbeným dostaveníčkem jezdců. Schází se zde závodníci z celé republiky a bývá tady okolo dvou set jezdců. Druhý volný podnik byl v Náměšti nad Oslavou. Oba závody jsem bral jako odreagování a trénink. V letošním roce, pokud se mi nebudou starty krýt se sprinty, tak bych měl absolvovat kompletní český mistrák ve třídě E2, což jsou 450-ky čtyřtakty, přiblížil loňskou endurovou sezonu a plány do letošního roku Roman Michalík.

5 A co říci na závěr? Určitě bych chtěl poděkovat sponzorům, neboť bez jejich pomoci by to nešlo. Díky patří i Radimovi, že má vůbec odvahu sednout si vedle mne do závodního auta, protože pořád ještě nejsem zkušený řidič. Myslím si, že když pojedeme spolu, tak to bude lepší a lepší. Chtěl bych také poděkovat kamarádům a přátelům, kteří mi během loňského

6 roku pomáhali. Zvláštní poděkování pak míří ke všem fanouškům. Čím více jich bude chodit na rally, tím bude atmosféra krásnější. A pomůže to nejenom mně nebo druhým jezdcům, ale i celému motoristickému sportu, poděkoval nejbližším přátelům a fanouškům Roman Michalík. Tím by hodnocení sezony Romana Michalíka mohlo skončit. Mě však vrtala hlavou ještě jedna otázka. A upřímně, vrtá mi hlavou i poté, co jsem ji položil Romanovi. Romane, jak jsi přišel k přezdívce Palič a co vlastně znamená? To je přezdívka mého otce, kterou jsem po něm zdědil. Dodneška nevím, proč je Palič Paličem. Odmalička mi říkali Palič, a to mi zůstalo, neodhalil pro mne záhadu Michalík.

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři Martin Hudec ze dvou kol na čtyři 1. Kdy a jak jste se dostal od motocyklových soutěží k automobilovým? K autům jsem se dostal díky kamarádovi od motorek, který si zkusil jet sprint na Hondě a když jsem

Více

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27 Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, 13. 1. 2016 12:27 Kunovický René Dohnal začal jezdit rally v roce 2011. Již v následující sezoně získal absolutně 2. místo ve třídě 10 ve sprintech.

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49 Násedlovice Průběžné třetí místo udržela sudoměřická vrchařská stáj v seriálu Liqui Moly Berg Cup 2012. Tým REC získal v součtu jednotlivých jezdců v týmové trofeji pětapadesát bodů ze šedesáti možných.

Více

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Autor: Petr Sabotage Medřík, 22. 11. 2009 17:01 Přestože je Ostravsko jen něco málo přes 100 kilometrů vzdáleno mecce rallysportu Zlínu, posádek z této oblasti startujících

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu.

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu. Michal Ernst se uzdravuje Autor: Petr Sabotage Medřík, 15. 11. 2009 17:05V sobotu tomu bylo 3 týdny, kdy se v průběhu Wurth Partr Sprintrally Vsetín rozletěla do médií zpráva Nepříjemné zranění spolujezdce

Více

16. ročník seriálu MČR OffROAD Maraton Stanovy pro AUTOMOBILY 2015 kategorií Speciál do 1000 ccm, do 2000 ccm a nad 2000 ccm a Amatér

16. ročník seriálu MČR OffROAD Maraton Stanovy pro AUTOMOBILY 2015 kategorií Speciál do 1000 ccm, do 2000 ccm a nad 2000 ccm a Amatér 16. ročník seriálu MČR OffROAD Maraton Stanovy pro AUTOMOBILY 2015 kategorií Speciál do 1000 ccm, do 2000 ccm a nad 2000 ccm a Amatér I. Vozidla a posádka Závodu se účastní osobní terénní vozidla do 3

Více

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Definice historického automobilu (HA) Historický vůz je takový vůz, který lze zařadit do některé z kategorií nebo formulí uvedených v Příloze K MSŘ FIA.

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

Rali Vinho da Madeira

Rali Vinho da Madeira Úspěšný start Jandíka na Madeiře Autor: Zdeněk Weiser, 3. 8. 2004 00:00 Rali Vinho da Madeira Pátým dílem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla Rally madeirského vína na stejnojmenném ostrově

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

5. podnik BRC, 8. října, Pickering Yorkshire, šotolina, 12 RZ 105 mil, posádky klasifikace international (start/cíl) 29/22. ewrc.

5. podnik BRC, 8. října, Pickering Yorkshire, šotolina, 12 RZ 105 mil, posádky klasifikace international (start/cíl) 29/22. ewrc. Trackrod Rally Yorkshire - komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 10. 10. 2006 00:00 5. podnik BRC, 8. října, Pickering Yorkshire, šotolina, 12 RZ 105 mil, posádky klasifikace international (start/cíl)

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín F automobilové rally NSŘ FAS AČR Stanislav Kafka Pro rok 2014 jsou v rally vypsána tyto mistrovství: Mezinárodní mistrovství ČR Mistrovství ČR ve

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky Druhý závod Mistrovství Evropy v truck trialu se jel v Drnovicích u Lysic. Do zdolávání náročných terénů v pískovně firmy SEDOS se pustilo 22 převážně dvoučlenných

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

TipCars Pražský Rallysprint 2013

TipCars Pražský Rallysprint 2013 TipCars Pražský Rallysprint 2013 Další volný podnik v rámci Czech Rally Cupu se odehrál na území hlavního města. Na přelomu listopadu a prosince se tak do Prahy sjelo celkem 40 posádek, ale do cíle soutěže

Více

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou Bleskovka s... Inessou Tushkanovou (Text: Marek Felt, foto: archiv jezdce) Dnes jsme vyzpovídali čtyřiadvacetiletou Inessu Tushkanovou. Tato ukrajinská závodnice, žijící však v Moskvě, se účastní rallyového

Více

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín ZPRAVODAJ AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín 1 VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ VSETÍN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Zatímco letos zařadili sestavovatelé motoristického kalendáře Valašskou rally na druhé místo harmonogramu

Více

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Autor: Martin Rasghan Raška, 27. 6. 2007 00:00 V okolí Slušovic se v sobotu odehrají další souboje o body do našlapaného sprintového mistrovství. Jak se stalo pomalu

Více

ewrc.cz Foto: Petr Frýba

ewrc.cz Foto: Petr Frýba Profil nejen spolujezdce: Rudolf Kouřil Autor: Vlastimil Resl, 18. 7. 2007 00:00 Rudolf Kouřil patří k našim nejzkušenějším spolujezdcům. V posledních letech je také ředitelem nádherné a velmi ambiciózní

Více

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Vrchol české sezony evropská Barum Czech Rally Zlín dopadl pro značku Opel, zejména pro modely ADAM R2, parádně. Vozy německé automobilky obsadily čelní

Více

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 02/19

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 02/19 02/19 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR V RALLY 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Autoklub Mistrovství ČR v rally (dále jen MČR) se mohou zúčastnit soutěžící, jezdci a spolujezdci s platnou mezinárodní a národní licencí

Více

STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016

STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016 STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016 Úvodní ustanovení Standardní propozice MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz pro automobilové sprinty obsahují základní

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

Věra Pečenková: Za největší úspěch...

Věra Pečenková: Za největší úspěch... Věra Pečenková: Za největší úspěch... Autor: Pavel Vydra, 10. 11. 2015 19:22 Do konce devadesátých let nebylo v české rally vůbec obvyklé, aby za volanty soutěžních vozů seděly ženy pár se jich našlo,

Více

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec První den Rally Bohemia se stal druhým letošním podnikem XTG Opel ADAM Cupu 2015. Na sedmi náročných rychlostních zkouškách nakonec dojel vítězně do cíle

Více

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Letos již po dvaačtyřicáté zamíří soutěžní posádky do Mladé Boleslavi, kde se ve dnech 10. 12. července uskuteční Rally Bohemia. Tato soutěž bude započítávána

Více

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR V RALLY 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Autoklub Mistrovství ČR v rally (dále jen MČR) se mohou zúčastnit soutěžící, jezdci a spolujezdci s platnou mezinárodní

Více

SV K ba b a Smr m ž r SV Ra R d a im V v a rˇí rˇ k Rac ciin g te tea m

SV K ba b a Smr m ž r SV Ra R d a im V v a rˇí rˇ k Rac ciin g te tea m SV SV Kuba Smrž Radim Vavřík Racing team DANIEL VALENTA Manager teamu SV Racing Jednatel nadnárodní společnosti MONZA CZ s r.o. zabývající se odpadovým hospodářstvím a vývojovou činností v oblasti likvidace

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Autor: Standa standak Komínek, 8. 3. 2008 08:07 Škoda Fabia WRC s označením 06 a původní registrační značkou 3S3 1947 je podle počtu svých startů nejvíce využívanou

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

II. Rally Vyškov 2010

II. Rally Vyškov 2010 Celkové pořadí závodu II. Rally Vyškov 2010 Jezdec Team Karoserie Celkový čas Ztráta na 1. Ztráta na př. Pavlát Petr 02. 84 Havlík Petr 03. 5 Oppitz Michal 04. 77 Mudřík Martin 05. 6 Horák Aleš 06. 12

Více

CCB Index nemocnic - obchodních společností

CCB Index nemocnic - obchodních společností počet nemocnic FINANČNÍ ZDRAVÍ NEMOCNIC Žebříček nemocnic (rok 2012) Zpracováno společností CCB Czech Credit Bureau, a. s., pro Health Care Institut Věra Kameníčková, analytička Nemocnice jsou pro stanovení

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 14. 10. 2011 09:38 Sezóna 2002 znamenala pro Škodu Motorsport první kompletní sezónu ve světovém šampionátu. Do ní vstupovala s druhou

Více

2. podnik mistrovství JAR, dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) km. ewrc.cz

2. podnik mistrovství JAR, dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) km. ewrc.cz Sasol Rally komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 25. 4. 2007 00:00 2. podnik mistrovství JAR, 21. - 23. dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) - 200 km Po měsíční pauze pokračoval na jihu Afriky místní

Více

Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit

Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit Autor: Jakub "kuře" Kura, 11. 11. 2013 16:00Návraty za volant po delší pauze nebývají v rally nejobvyklejším jevem, ale jedním příkladem toho, že se tak děje je

Více

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz Sata Rali dos Acores komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 9. 7. 2008 15:52 4. podnik portugalského mistrovství, 3. - 5. července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ Portugalský šampionát se přesunul k dalšímu

Více

Tvorba internetových stránek

Tvorba internetových stránek VŠB TU Ostrava, Ekonomická fakulta Tvorba internetových stránek www.enduroteam-frenoil.wz.cz Pavlíková Tereza Pav0086 EB2API01 5.1.2012 Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 1. Název webu... 4 2. Záměr a cíle...

Více

BULLETIN č. 1/16 K ROČENCE FAS AČR 2016 A. OBECNÁ ČÁST

BULLETIN č. 1/16 K ROČENCE FAS AČR 2016 A. OBECNÁ ČÁST BULLETIN č. 1/16 K ROČENCE FAS AČR 2016 A. OBECNÁ ČÁST 1.4 Sportovní svazy FAS AČR 1.4.1 Svaz rally AČR: předseda: Tomáš Kunc kunc@autoklub.cz místopředseda: členové: Stanislav Kafka Petr Černohorský Roman

Více

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych Nejsem magor, jen se chci bavit Autor: Dalibor Benych, 17. 6. 2013 12:12 Zatím poslední rozhovor s jihočeským soutěžním jezdcem Jiřím Sojkou se uskutečnil po úvodní soutěži Timeseal MČR ve sprintrally,

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

ewrc.cz Speed Racing Team se představuje Autor: Speed Racing Team, :08

ewrc.cz Speed Racing Team se představuje Autor: Speed Racing Team, :08 Speed Racing Team se představuje Autor: Speed Racing Team, 15. 3. 2011 19:08 Rádi bychom se Vám představili prostřednictvím stránek portálu ewrc. Pro ty kdo nás neznáte, tak vězte, že jsme parta mladých

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Kontakt: Miloslav Regner mobil:

Kontakt: Miloslav Regner mobil: Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2013 je vypsáno Mistrovství České republiky a Česká Trofej JUNIOR v automobilovém slalomu. 1.1.2 Mistrovství ČR se mohou

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2011 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, dovolte,abychom Vás seznámili se sportovními výsledky týmu a taktéž s reklamní činnosti v uplynulé

Více

Mikula show

Mikula show 1 308,0 m po 1 308,0 m 1. 1:30,28 0:00,00 1 1. 01:30,28 00:00,00 2. 30 Honza Petr 1:36,03 0:05,75 2 2. 30 Honza Petr 01:36,03 00:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 0:00,00 0:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 00:00,00

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na I. II. a III. stupeň obtížnosti tratě Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno,

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ JAN ČERNÝ SPORTOVNÍ CÍLE PRO 2016 - Umístění v top 3 šampionátu absolutně - Snížení ztráty na vítěze soutěže (s/km) - Boj o vítězství

Více

6. RC Rally Soběslav

6. RC Rally Soběslav eznam všech aktivních RZ 6. RC Rally oběslav Index Název RZ tav Čas startu 1 Kardašova Řečice I Dokončená 25.0809:00 2 Kardašova Řečice II Dokončená 25.0809:25 3 Deštná I Dokončená 25.0809:50 4 Deštná

Více

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu 10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu Autor: Kamil Nechvilka, 29. 11. 2009 14:49 Třetí kolo Lausitz Cupu, které bylo součástí jubilejní, tedy 10. Lausitz Rally je minulostí. Připomeňme si tedy boje

Více

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Bylo to už před dvěmi týdny, v sobotu 2.4., ale ke zpracování načerpaného materiálu jsem se dostal až nyní... Dovozce značky TM Racing do České a Slovenské

Více

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45 Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, 26. 6. 2012 21:45 V sídle společnosti Subaru ČR si minulý týden plzeňský tým ROTO převzal nový vůz Subaru Impreza STI, který bude využit pro stavbu náhrady,

Více

FINANČNÍ ZDRAVÍ NEMOCNIC

FINANČNÍ ZDRAVÍ NEMOCNIC FINANČNÍ ZDRAVÍ NEMOCNIC Žebříček nemocnic (rok 2012) Zpracováno společností CCB Czech Credit Bureau, a. s., pro Health Care Institut Věra Kameníčková, analytička Nemocnice jsou pro stanovení jejich pořadí

Více

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor.

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. P C ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. hceme na sobě pracovat a zdokonalovat se. Důležitým faktorem v soutězích

Více

Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í. Mělnický okruh CZECH RACING TEAM z. s. mezinárodní závod historických závodních motocyklů.

Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í. Mělnický okruh CZECH RACING TEAM z. s. mezinárodní závod historických závodních motocyklů. CZECH RACING TEAM z. s. Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í Mělnický okruh 2018 mezinárodní závod historických závodních motocyklů & závod automobilů o pohár Jiřího Peroutky 1 1. Oznámení... 3 2. Sekretariát

Více

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team Rally Cyprus ONLINE - III. etapa Autor: Redakce, 24. 9. 00:00 Oficiální stránky zde Časový harmonogram: zde Seznam přihlášených posádek: zde Výsledky: zde Splity: zde Diskuze k soutěži: I. etapa online

Více

6. podnik australského mistrovství (ARC), září, šotolina, Melbourne, 1. etapa 8 RZ/110 km, 2. etapa 8 RZ/98km (2 RZ zrušeny) ewrc.

6. podnik australského mistrovství (ARC), září, šotolina, Melbourne, 1. etapa 8 RZ/110 km, 2. etapa 8 RZ/98km (2 RZ zrušeny) ewrc. NGK Rally of Melbourne - komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 29. 9. 2006 00:00 6. podnik australského mistrovství (ARC), 23. 24. září, šotolina, Melbourne, 1. etapa 8 RZ/110 km, 2. etapa 8 RZ/98km (2

Více

Terénní soutěže motocyklů E N D U R

Terénní soutěže motocyklů E N D U R Terénní soutěže motocyklů E N D U R O Vážení přátelé, 2 do rukou se Vám dostává bulletin, jehož smyslem a cílem je představit Vám oddíl soutěžního motocyklového sportu ENDURO VTJ Benešov ARMY TEAM. Tento

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48 Fotky žloutnou, vzpomínky ne... - 8. díl Autor: Jiří Seliger, 31. 3. 2014 19:48 Nedávno přibyly na ewrc-results.com výsledky Rallye Toužim 1979 a já jsem si vzpomněl, že jsme tuto rallye také jeli. Začal

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ JAN ČERNÝ SPORTOVNÍ CÍLE PRO 2016 - Umístění v top 3 šampionátu absolutně - Snížení ztráty na vítěze soutěže (s/km) - Boj o vítězství

Více

Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010

Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010 Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010 Název podniku: Cross Country Martinice 2010 Místo konání: Martinice v Krkonoších Datum pořádání: 11. 9. 12. 9. 2010 1. POŘADATEL Název klubu: Enduro Martinice

Více

Základní popis ovládání GPS jednotky na rally

Základní popis ovládání GPS jednotky na rally Základní popis ovládání GPS jednotky na rally Self - test Pobíhá při instalaci jednotky během technické přejímky Nastavení jazyka Jazyk se nastavuje dlouhým stisknutím levého tlačítka na pod displejem.

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na Leštěnky a Speciály. Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno, určí hlavní

Více

Co jsou silniční motocyklové závody?

Co jsou silniční motocyklové závody? PARTNERSKÁ NABÍDKA PRO ROK 2012 Co jsou silniční motocyklové závody? Je to druh motocyklového sportu, při kterém se jezdí na automotodromech s asfaltovým povrchem pro tento sport předem určených. Před

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

Tajemství rallyového navigátora https://www./cs/zivotni-styl/sport/motorsport-cs/tajemstvirallyoveho-navigatora/ Jak moc může spolujezdec při rallye ovlivnit výsledný čas? Jak přesně vzniká itinerář a

Více

KALENDÁŘ AUTOMOBILOVÝCH PODNIKŮ 2018

KALENDÁŘ AUTOMOBILOVÝCH PODNIKŮ 2018 Příloha 3 KALENDÁŘ AUTOMOBILOVÝCH PODNIKŮ 2018 1. AUTOMOBILOVÉ RALLY 1.1 Mistrovství České republiky v rally 23.-24.03. Valašská Rallye AR00118 20.-21.04. Rallye Šumava Klatovy AR00218 18.-19.05. 46. Rallye

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2007 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte,abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022 Národní sportovní řády FMS AČR pro SZM AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022 2016 www.autoklub.cz

Více

Rally Camp POŘADATEL PRO KOHO JE RALLY CAMP URČEN MÍSTO KONÁNÍ TERMÍNY. 02. 03. dubna 20. 21. srpna 05. 06. listopadu

Rally Camp POŘADATEL PRO KOHO JE RALLY CAMP URČEN MÍSTO KONÁNÍ TERMÍNY. 02. 03. dubna 20. 21. srpna 05. 06. listopadu Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno (LEŠTĚNKY / SPECIÁLY), určí hlavní rozhodčí

Více

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014 PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014 1. Subjekty - Promotérem Poháru Pirelli 2014 je firma Motorsport, spol.s r.o. odpovědná za dodávky pneumatik pro účastníky Poháru Pirelli 2014 a vyplácení cen pro vítěze, -

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006 Mistrovství ČR historických automobilů 2006 Brněnský drak 2006 Automotodrom Brno 2. dubna 2006 Kapitola I Všeobecný program

Více

O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR

O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2016 je vypsáno Mistrovství ČR, kterého se mohou účastnit jezdci s platnou národní, nebo mezinárodní licencí pro karting vydanou

Více

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Tým CUT 2012 Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Po čtyřech ultramaratonských sezónách má realizační tým, který Jíru doprovází na závodech,

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s.

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s. 1. Šampionát a závod 1.1. Winter Slalom Cup je zimní šampionát automobilových závodů pro amatérské i profesionální jezdce na uzavřených tratích se sériovými i závodními automobily. 1.2. Pořadatelem a promotérem

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 3. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 3. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 3. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 7. 10. 2011 08:35 Třetím rokem působnosti Škody Octavie WRC byla sezóna 2001. Ani v tomto roce Škoda Motorsport neobsadila celou sezónu,

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992.

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, 7. 9. 2010 10:21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Před mnoha roky k nám na rallye jezdili soutěžáci ze Švédska a já

Více

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Autor: Martin Agnus Bobek, 5. 4. 2006 00:00Filip Schovánek před odjezdem do dějiště Rally Korzika odpověděl na všechny dotazy návštěvníků ewrc.cz. Jelikož měl Filip

Více

MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014

MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014 MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014 MMČR V MOTOSKIJÖRINGU Mňuk - Langer " vicemistři ČR v motoskijöringu" Tisková informace vyhlášení mistrů V dobřanském Dřeváku se v neděli 02. 03., sešli všichni

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

II. RC RALLY TÁBOR 08-26.4.2008

II. RC RALLY TÁBOR 08-26.4.2008 vůz penalty 1 272,0 m po 1 272,0 m 1. 11 Tomáš Evžen Lovčík 1:19,78 0:00,00 1. 1. 11 Tomáš Evžen Lovčík 01:19,78 00:00,00 Nissan Primera / XRAT T1 Rally 0:00,00 0:00,00 Nissan Primera / XRAT T1 Rally 00:00,00

Více

I. Valašský automobilový slalom

I. Valašský automobilový slalom I. Valašský automobilový slalom MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 13. 14. 10. 2018 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ I. PROGRAM A. Časový harmonogram Uzávěrka písemných přihlášek úterý 9. října 2018 do 16:00 hod. Přihlášení

Více

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA Příloha N 072 MMČR družstev Extraliga - Přebor družstev 1. Liga.doc - 28 - PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA N 072. 1 N 072. 2 N 072. 3 N 072. 4 N 072. 5 N 072.

Více

Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08

Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08 Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08 Autor: Přemysl maevad Budín, 6. 3. 2008 10:14 Loni sice stihl odjet jediný závod, ale myslím, že nejen mě na něm udivil svou rychlostí. Nebyl jsem překvapen,

Více

SETKÁNÍ MISTRŮ 2008. II. ročník. "Memoriál Miroslava Fajkuse" Zvláštní ustanovení

SETKÁNÍ MISTRŮ 2008. II. ročník. Memoriál Miroslava Fajkuse Zvláštní ustanovení SETKÁNÍ MISTRŮ 2008 II. ročník "Memoriál Miroslava Fajkuse" Zvláštní ustanovení Volný automobilový závod u příležitosti ukončení MMČR v ZAV Ostrava 11. října 2008 Kapitola I. Všeobecný harmonogram sportovního

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail:

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail: AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČR TESTOVAL SUV LETNÍ PNEUMATIKY TEST SUV LETNÍCH PNEUMATIK 215/65 R16 H Autoklub

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Bezpečnost na rally z pohledu lékaře MUDr Milan Procházka JEDINÁ BEZPEČNÁ RALLY JE TA, KTERÁ NEODSTARTUJE Prvky bezpečnosti Volba rychlostních zkoušek

Více