Lidské zdroje a Personální agenda. Organizační opatření

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lidské zdroje a Personální agenda. Organizační opatření"

Transkript

1 STRANA: 1 z 6 Orgnizční optření 1. je závzná pro změstnnce školy. 2. je pltná dnem podpisu účinná dnem ZPRACOVAL: PODPIS: SCHVÁLIL: PODPIS: VYDAL: DATUM: Pvlín Schneiderová PedDr. Soň Vlušková ESOZ personlistk Ředitelk školy DATUM: DATUM: ORIGINÁL ULOŢEN: Sekretriát ředitelky KONTROLOVAL: PODPIS: UVOLNIL DO SYSTÉMU: PODPIS: ZRUŠENO DNE: Ing. Alexndr Tomnová Vlstimil Kocourek Vedoucí ekonomicko-správního úseku Předstvitel mngementu pro kvlitu DATUM: DATUM: NAHRAZENO: Upozornění: Tento výtisk podléhá změnovému řízení je určen výhrdně pro interní potřebu orgnizce. Dokument je duševním vlstnictvím orgnizce. Jeho rozmnožování předávání jiným orgnizcím není dovoleno bez souhlsu ředitelky školy.

2 STRANA: 2 z 6 Střední odborná škol energetická stvební, Obchodní kdemie Střední zdrvotnická škol, Chomutov, příspěvková orgnizce (dále jen škol ) vydává tuto směrnici, jejímž cílem je zbezpečit způsobilost pedgogických prcovníků změstnnců (dále jen změstnnců ) k prcovním výkonům se změřením n prohlubování jejich dovedností znlostí. Při stnovování nezbytné odborné způsobilosti změstnnců, která ovlivňuje kvlitu vzdělávání podpůrných služeb, se škol řídí zákonnými poždvky poždvky vedoucích změstnnců jednotlivých úseků. I. Plánování relizce potřeb změstnnců. 1. Plánování potřeb změstnnců vychází z procesů vzdělávání, ubytování podpůrných služeb pro příslušný školní rok dále ve čtyřletých cyklech. 2. Plán potřeb změstnnců ovlivňují počty žáků, skldb oborů finnční zdroje pro příslušný školní rok. 3. Způsob relizce úkolů potřeb pro příslušný školní rok je stnoven zejmén rozhodnutím ředitelky v Pedgogicko-orgnizční zjištění školního roku. II. Získávání nového změstnnce 1. Získávání změstnnců z vlstních zdrojů. 2. Získávání změstnnců z vnějších zdrojů. III. Výběr nového změstnnce 1. Výběr nového změstnnce spočívá v porovnání jeho vlstností předpokldů s nároky práce, kterou má vykonávt. K tomu má škol zprcovány zákldní chrkteristiky prcovních činností formou popisu prcovního míst. 2. Vlstní výběr přijímcí řízení zhrnuje zejmén: ) úvodní rozhovor s uchzečem (zjišťuje příslušný vedoucí změstnnec), b) shromáždění nlýz potřebných údjů o uchzeči n zákldě jim poskytnuté osobní dokumentce, které bezprostředně souvisejí s uzvřením prcovní smlouvy, c) ověření profesních, kvlifikčních osobnostních předpokldů, d) celkové vyhodnocení rozhodnutí o přijetí, resp. nepřijetí uchzeče. IV. Prcovní poměr 1. Náležitosti týkjící se prcovního poměru tj. vznik, průběh (resp. změn) skončení prcovního poměru řeší zákoník práce v pltném znění jeho prováděcí předpisy. 2. Činnost změstnvtele při přijetí změstnnce do prcovního poměru je uveden v příloze č. 1.

3 STRANA: 3 z 6 V. Stnovení kvlifikčních poţdvků n prcovní míst změstnnců 1. Škol má zprcovný Ktlog povolání prcí, kde jsou uvedeny: ) kvlifikční poždvky n prcovní míst, b) obecná chrkteristik prcí, c) příkldy prcí, d) pltové zřzení. 2. Pedgogičtí prcovníci Předpokldy poždvky pro výkon činnosti pedgogických prcovníků, dlší vzdělávání kriérní systém pedgogických prcovníků uprvuje zákon č. 563/2004 Sb. o pedgogických prcovnících v pltném znění prováděcí předpisy. VI. Vedení záznmů 1. Škol vede osobní spis změstnnce v souldu s obecně pltnými právními předpisy. Osobní spis obshuje nezbytné záznmy pro sjednný výkon práce v prcovněprávním vzthu. 2. Do osobního spisu smí nhlížet přímý vedoucí změstnnci. Dále smí do osobního spisu nhlížet v souldu se zákonem jen ten, komu to umožňuje zákon (orgán inspekce práce, úřd práce, soud, státní zástupce, příslušný orgán Policie ČR, Národní bezpečnostní orgán, zprvodjské služby). 3. Změstnnec má právo nhlížet do svého osobního spisu, činit si z něho výpisky pořizovt si stejnopisy dokldů v něm obsžených, to n nákldy změstnvtele. VII. Evidence změstnnců v dtovém systému Škol vede evidenci změstnnců v progrmu GORDIC. VIII. Odměňování změstnnců, vč. systému změstnneckých výhod. 1. Způsob odměňování změstnnců poskytování změstnneckých výhod uprvuje pltný právní předpis je předmětem kolektivní smlouvy. 2. Záznmy o odměňování jsou ukládány v osobním spise změstnnce. IX. Odborný rozvoj změstnnců 1. Odborný rozvoj způsobilosti změstnnců, je nepřetržitý proces poskytování příležitostí ke vzdělávání osobnímu rozvoji směřujícímu k rozšíření znlostí k rozvoji dovedností změstnnce. 2. Odborný rozvoj zhrnuje vzdělávání, stáže, účst n konferencích, dlší činnosti ktivity.

4 STRANA: 4 z 6 3. Výčet forem (včetně práv povinností), jimiž změstnvtel pečuje o odborný rozvoj změstnnců, podává zákoník práce v pltném znění. 4. Škol podporuje sebevzdělávání jko proces rozvoje způsobilosti změstnnce pro výkon své funkce, zložený n vlstní zodpovědnosti ochotě se dále rozvíjet. 5. Zákldní okruhy vzdělávání zhrnují: ) Povinné vstupní školení pro nové změstnnce periodicky se opkující školení. Součástí tohoto vzdělávání je zejmén: - BOZP požární ochrn (směrnice 5-PP03-03), - seznámení s Politikou kvlity (vstupní školení), - zákldní školení z oblsti mngementu kvlity (vstupní školení), - seznámení s předpisy postupy pro výkon dné funkce (průběžně), - dlší dle poždvků potřeb (mimo jiné i uvedené ve směrnici 5-PP03-03). b) Odborné vzdělávání souvisí bezprostředně s prcí změstnnce do velké míry ovlivňuje jeho způsobilost (včetně prvidelného vzdělávání školení, které je vyždováno předpisy). c) Speciální vzdělávání nemusí bezprostředně souviset s vykonávnou prcí změstnnce, le může vykonávnou práci podsttně zjednodušit zkvlitnit. Součástí tohoto vzdělávání mohou být npř. jzykové kurzy, znlosti metod nástrojů mngementu kvlity, práce s počítčem (kncelářské progrmy, práce s internetem), dlší. d) Jednotlivé vzdělávcí kce nebo školení mohou být určeny pro vybrné změstnnce nebo skupiny změstnnců. 6. Záznmy o odborném rozvoji změstnnce jsou ukládány v osobním spise změstnnce. X. Hodnocení změstnnců 1. Hodnocení změstnnců řeší: ) interní pokyn 6-PP03-01 Hodnocení nepedgogických prcovníků-metodický pokyn b) interní pokyn 6-PP03-02 Hodnocení pedgogických prcovníků-metodický pokyn 2. Hodnocení změstnnců je ukládáno v jejich osobním spise.

5 STRANA: 5 z 6 Příloh č. 1 Část A Činnost změstnvtele při přijetí změstnnce do prcovního poměru je zejmén: 1. Uzvřít prcovněprávní vzth. 2. Před sepsání prcovní smlouvy shromáždit příslušné osobní dokldy budoucího změstnnce: ) potvrzení o změstnání (tzv. zápočtový list), b) osobní dotzník, c) výpis z rejstříku trestů (kde to vyžduje právní předpis), d) potvrzení o zdrvotní způsobilosti vykonávt dnou činnost pouze závodním lékřem, e) dokld o ukončeném vzdělání, f) dlší dokldy nutné k výkonu funkce. 3. Vyžádt si písemný souhls s uchováváním osobních údjů změstnnce v souldu se zákonem č. 101/2000 Sb. 4. Písemná žádost změstnnce o zsílání bezhotovostní výplty pltu n jeden účet změstnnce u peněžního ústvu. 5. Informovt budoucího změstnnce o prcovních pltových podmínkách. 6. Zložit evidenční list důchodového pojištění změstnnce. 7. Evidovt prohlášení změstnnce o jeho zdrvotní pojišťovně povinnosti oznámit její změnu vystvit potvrzení změstnnci o převzetí prohlášení o jeho zdrvotní pojišťovně. 8. Prokztelně seznámit změstnnce s prcovním řádem, kolektivní smlouvou příslušnými vnitřními předpisy k výkonu funkce, informovt ho o právech povinnostech, pokud je neobshuje prcovní smlouv pk o délce dovolené, výpovědních dobách, týdenní prcovní době, mzdě nebo pltu termín výplty. 9. Provést vstupní školení k zjištění bezpečnosti ochrny zdrví při práci podepst záznm o instruktáži o BOZP. 10. Je-li s výkonem práce spojen neomezená odpovědnost, uzvřít v den nástupu dohodu o odpovědnosti. 11. Vystvit písemné potvrzení o převzetí prcovních předmětů, ochrnných prcovních prostředků jiných obdobných předmětů, z něž nese změstnnec odpovědnost. 12. Uzvřít se změstnncem písemnou dohodu o odpovědnosti z ztrátu svěřených prostředků, jejichž hodnot převyšuje ,-Kč. 13. Nepředloží-li nstupující změstnnec zápočtový list z předchozího změstnání, je nutné vyplnit prohlášení o průběhu nemocenských dávek z posledních 12 měsíců (u důchodců tto povinnost vzniká vždy týká se příslušného klendářního roku). 14. Ve lhůtě 30 dnů po vstupu do změstnání zprcovt změstnncem podepsné Prohlášení popltník dně z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti funkčních požitků, ke kterému musí být doloženy všechny dokldy k upltnění příslušných slev n dni dňové zvýhodnění n nezoptřené děti. 15. Do 8 dnů po vstupu do změstnání přihlásit změstnnce k pojištění u místně příslušné správy sociálního zbezpečení n příslušném formuláři. Tuto povinnost lze plnit i elektronicky prostřednictvím Portálu veřejné zprávy.

6 STRANA: 6 z Do 8 dnů splnit ohlšovcí povinnost u zdrvotní pojišťovny změstnnce n příslušném formuláři. 17. Ve lhůtě do 10 dnů oznámit úřdu práce obszení volného prcovního míst. 18. Do 8 dnů po vstupu poživtele strobního důchodu, který nesplňuje podmínky pro výpltu tohoto strobního důchodu při výkonu výdělečné činnosti do změstnání, poživtele plného invlidního důchodu částečného invlidního důchodu do změstnání splnit ohlšovcí povinnost vůči plátci důchodu příslušné správě sociálního zbezpečení podle trvlého pobytu změstnnce nebo orgánu sociálního zbezpečení Ministerstv vnitr, Ministerstv obrny Ministerstv sprvedlnosti. 19. Při nástupu změstnnce do prcovněprávního vzthu, z jehož mzdy jsou prováděny srážky ze mzdy, musí orgnizce bez odkldu oznámit soudu, že u ní nstoupil povinný jko nový změstnnec. Část B Činnost změstnvtele při ukončení prcovního poměru změstnnce je: 20. Změstnvtel předá změstnnci: ) Zápočtový list - v den ukončení prcovního poměru b) Potvrzení o zákldu dně sržených dňových zálohách - po výpočtu vyúčtování z poslední měsíc. 21. Dlší povinnosti, které musí změstnvtel zjistit v uvedených termínech: ) Mít písemnou výpověď nebo dohodu o ukončení prcovního poměru s přiměřenou dobou dle dt způsobu ukončení prcovního. Při prcovním poměru n dobu určitou, upozornit změstnnce písemně, zprvidl 3 dny předem, že mu prcovní poměr končí uplynutím doby určité. b) Odhlásit změstnnce n OSSZ do 8 dnů od ukončení změstnání n předepsném tiskopise. c) Odhlásit změstnnce n jeho zdrvotní pojišťovně do 8 dnů od ukončení změstnání n předepsném tiskopise. d) Odevzdt Evidenční list důchodového pojištění n OSSZ do 8 dnů po konečném vyúčtování. 22. Při ukončení prcovního poměru kždého změstnnce je třeb vystvit výstupní list s úkony: ) Výstupní lékřská prohlídk s vyjádřením jen závodním lékřem. b) Převzít prcovní pomůcky nejpozději v den ukončení prcovního poměru. c) Provedení inventrizce svěřených hodnot sepst odpovědnost z přípdný schodek n svěřených hodnotách pokud změstnnec schodek způsobil. d) V přípdě, že změstnnec způsobil změstnvteli škodu, dohodnout úhrdu náhrdy škody popřípdě jejího zůsttku. e) Do jednoho týdne oznámit soudu, který nřídil výkon soudního rozhodnutí srážkmi ze mzdy (exekuci), že povinný (změstnnec) přestl u něho prcovt zslt soudu vyúčtování provedených srážek ( 295 odst. 2 občnského soudního řádu).

VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účastníka (dodavatele): MARHOLD a.s.

VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účastníka (dodavatele): MARHOLD a.s. VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účstník (dodvtele): MARHOLD.s. veřejná zkázk Tto veřejná zkázk je zdáván v souldu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek,

Více

kritérium Návaznost na další dokumenty Dokument naplňující standard

kritérium Návaznost na další dokumenty Dokument naplňující standard 1. CÍLE A ZPŮSOBY ČINNOSTI POVĚŘENÉ OSOBY Dokument obshuje zákldní prohlášení středisk Služby pro pěstouny, do kterého se řdí: poslání, cílová skupin, cíle zásdy, v souldu s kterými je služb poskytován.

Více

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účstník (dodvtele): HABAU CZ s.r.o. veřejná zkázk Tto veřejná zkázk je zdáván v souldu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek,

Více

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015 Smlouv č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotce ze státního rozpočtu ČR v oblsti sportu n rok 2015 Název : Šchový svz České republiky Adres : Zátopkov 100/2, 160 17 Prh 6 IČ : 48548464 Bnkovní

Více

Platné znění schválené usnesením rady města č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 a radou Městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou dne 17. 2.

Platné znění schválené usnesením rady města č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 a radou Městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou dne 17. 2. Pltné znění schválené usnesením rdy měst č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 rdou Městského obvodu Liberec - Vrtislvice nd Nisou dne 17. 2. 2014 Interní předpis PRO ZŘIZOVÁNÍ SLUŽEBNOSTÍ Čl. 1 Předmět ceny 1.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. "Poradenství a vzdělávání při zavádění moderních metod řízení pro. Město Klimkovice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Poradenství a vzdělávání při zavádění moderních metod řízení pro. Město Klimkovice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro zjednodušené podlimitní řízení n služby v rámci projektu Hospodárné odpovědné město Klimkovice, reg. č. CZ.1.04/4.1.01/89.00121, který bude finncován ze zdrojů EU "Pordenství

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI)

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI) Veřejná zkázk mlého rozshu zdávná podle 6 zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek (dále jen zákon) pod názvem: Výrob (grfické zprcování, szb tisk) odborný překld korektur metodiky, souvisejících

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní význmné veřejné zkázce n stvební práce zdávné v otevřeném řízení dle zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zkázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem:

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem: SMLOUVA O DÍLO Číslo smlouvy Objedntele: DIL/40/01/001605/2008 uzvřená níže uvedeného dne, měsíce roku podle ustnovení 536 násl. zákon č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v pltném znění (dále jen Smlouv

Více

SYLABUS MODULU UPLATNĚNÍ NA TRHU PRÁCE DÍLČÍ ČÁST II BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ + PŘÍPRAVA NA PRAXI. František Prášek

SYLABUS MODULU UPLATNĚNÍ NA TRHU PRÁCE DÍLČÍ ČÁST II BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ + PŘÍPRAVA NA PRAXI. František Prášek SYLABUS MODULU UPLATNĚNÍ NA TRHU PRÁCE DÍLČÍ ČÁST II BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ + PŘÍPRAVA NA PRAXI Frntišek Prášek Ostrv 011 1 : Sylbus modulu Upltnění n trhu práce, dílčí část II Bklářská práce + příprv n prxi

Více

Přílohy: Tato směrnice zrušuje Směrnici č. 10 ze dne 1.1.2007 a nabývá účinnosti dne 1.1.2008.

Přílohy: Tato směrnice zrušuje Směrnici č. 10 ze dne 1.1.2007 a nabývá účinnosti dne 1.1.2008. 10. Náhrd škody - dohod o odpovědnosti, písemné potvrzení Tto směrnice obshuje vzory písemného potvrzení, dohody o odpovědnosti z ztrátu svěřených předmětů dohody o odpovědnosti dle příslušných ustnovení

Více

Dotace na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy

Dotace na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy Dotční progrm n podporu ktivit v olsti sportu tělovýchovy dětí mládeže ze Sportovního fondu Městského ovodu Lierec Vrtislvice nd Nisou n rok 2016 Dotce n podporu ktivit v olsti sportu tělovýchovy Účel

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI)

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI) Veřejná zkázk mlého rozshu zdávná podle 6 zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek (dále jen zákon) pod názvem: Energeticky úsporná renovce objektu č.p. 178 Výbor Domov Mxov zhotovitel PD ve vzthu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zdvtel: Morvskoslezský krj se sídlem Ostrv, 28. říjn 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zkázk: Přístvb Domu umění Glerie 21. století, výběr zhotovitele PD, AD, koordinátor BOZP, IČ zdávná v otevřeném

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 39 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 39 ze dne č.j.: 55/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rd městské části U S N E S E N Í č. 39 ze dne 28.01.2015 Dotce z rozpočtu kpitoly Ministerstv vnitr ČR ve prospěch obcí n zjištění bydlení osob s udělenou mezinárodní

Více

... Prof. MUDr. Vladimír Staněk, CSc., předseda EK.. 1/7

... Prof. MUDr. Vladimír Staněk, CSc., předseda EK.. 1/7 SOP - Příloh č. 8 Dohod Oddělení Účel Etická komise Institutu klinické experimentální medicíny Thomyerovy nemocnice, Prh 4 Dtum pltnosti od: 1.1.2019 do: 31.12.2019 Period revizí: 1 rok nebo legisltivní

Více

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2016 o požadavcích na systém řízení

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2016 o požadavcích na systém řízení Částk 166 Sbírk zákonů č. 408 / 2016 Strn 6363 408 VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2016 o poždvcích n systém řízení Státní úřd pro jdernou bezpečnost stnoví podle 236 zákon č. 263/2016 Sb., tomový zákon, k

Více

Kultura Žďár, příspěvková organizace

Kultura Žďár, příspěvková organizace Mteriál bez osobních údjů Kultur Žďár, příspěvková orgnizce MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64 DNE: 10. 4. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1019/2017/PO Kultur NÁZEV: Přijetí dru ANOTACE: Kultur Žďár, PO žádá n zákldě Prvidel

Více

Partner. Časov ý plán realiza ce Zřizovatel VCT MAS Partner. Časový plán realizace NIDV, CVLK, VCT,

Partner. Časov ý plán realiza ce Zřizovatel VCT MAS Partner. Časový plán realizace NIDV, CVLK, VCT, Aktivity spolupráce Cíl 1. Vyhovující mteriální podmínky, dlších subjektů poskytujících zájmové celoživotní vzdělávání Cíl ktivity, optření 1.6, 1.6.1 1.7, 1.7.1 Popis ktivity Spolupráce v zjištění bezbriérového

Více

A101 Počet zaměstnanců, odpracované a placené hodiny 08A101 A102. Příloha ÚNP 4-01 (g)

A101 Počet zaměstnanců, odpracované a placené hodiny 08A101 A102. Příloha ÚNP 4-01 (g) IČO Příloh ÚNP 4-0 (g) A0 Počet změstnnců, odprcovné plcené hodiny A0 Průměrný evidenční počet změstnnců ve fyzických osobách 0 změstnnci s krtší prcovní dobou Průměrný evidenční počet změstnnců přepočtený

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: 1. Eret Tomáš, r.č. 711107/1814 bytem: nám. Krále Jiřího z Poděbrd 1/14, 350 02 Cheb 2 jko budoucí prodávjící n strně jedné 2. mnželé xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O REZERVACI POZEMKU A SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Prh 2, PSČ 120 00, zpsná

Více

Pojistná smlouva č. 8051534719

Pojistná smlouva č. 8051534719 Pojistná smlouv č. 8051534719 Smluvní strny: ČSOB Pojišťovn,. s., člen holdingu ČSOB Sídlo: Prdubice, Zelené předměstí Msrykovo náměstí čp. 1458 PSČ 532 18 IČ: 45534306 Zápis v OR: KS v Hrdci Králové,

Více

ŽÁDOST NÁJEMCE(Ů) BYTU O SOUHLAS PRONAJÍMATELE S DOHODOU O VÝMĚNĚ BYTU

ŽÁDOST NÁJEMCE(Ů) BYTU O SOUHLAS PRONAJÍMATELE S DOHODOU O VÝMĚNĚ BYTU 1 z 15 ŽÁDOST NÁJEMCE(Ů) BYTU O SOUHLAS PRONAJÍMATELE S DOHODOU O VÝMĚNĚ BYTU 1. ŽADATEL(É) BYT 2. ŽADATEL(É) město v ulici číslo popisné podlží číslo bytu o velikosti bytu nájemné/m 2 /měsíc nájemné z

Více

Konvence Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) Účastníci Konvence:

Konvence Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) Účastníci Konvence: Konvence Integrovného doprvního systému Libereckého krje (IDOL) Účstníci Konvence: KORID LK, spol. s r.o. Liberecký krj Město Česká Líp Město Jblonec nd Nisou Sttutární město Liberec Město Turnov České

Více

mezi (dále jen Investor postupitel 3 ) a... (Investor postupitel 1 až Investor - postupitel... dále společně jen Investoři - postupitelé )

mezi (dále jen Investor postupitel 3 ) a... (Investor postupitel 1 až Investor - postupitel... dále společně jen Investoři - postupitelé ) SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY uzvřená podle 1879 násl. zákon č. 89/2014 Sb., občnský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občnský zákoník ) Jméno příjmení:... Jméno Uživtele:... Adres trvlého

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice U S N E S E N Í z 2. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 12. 12. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7 členů

Více

Smlouva č _5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016

Smlouva č _5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016 Smlouv č. 502016_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotce ze státního rozpočtu ČR v oblsti sportu n rok 2016 Název : Šchový svz České republiky, z.s. Adres : Zátopkov 100/2, 160 17 Prh 6 IČ : 48548464

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Smlouv o spolupráci uzvřená podle 1746 odst. 2 zákon č. 89/2012 Sb., občnského zákoníku, v pltném znění Jihočeská vědecká knihovn v Českých Budějovicích IČ: 00073504 evidovná u Ministerstv kultury ČR pod

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Lechovský & Bck, v.o.s., se sídlem Prh, Šlejnická 1547/13, PSČ 160 00, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPH 65 INS 13609/2018-A-15, -------------------------------------------------------

Více

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ veřejná zkázk mlého rozshu zdávná druhem otevřeného řízení DODATEČNÉ INFORMACE Č 1 ZADAVATEL Název: Institut postgrduálního vzdělávání ve zdrvotnictví

Více

Kolektivní smlouva ze dne

Kolektivní smlouva ze dne Kolektivní smlouv ze dne 29. 6. 2005 (pltná Kolektivní smlouv ze dne 12. 6. 2007 ) uzvřená mezi smluvními strnmi: Univerzitou Krlovou v Prze, Prh 1, Ovocný trh 3/5, IČ: 00216208, zstoupenou rektorem, Prof.

Více

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI REVIZE

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI REVIZE Veřejná zkázk n stvební práce zdávná v užším řízení podle ustnovení 3 písmeno c), 14 odstvec (3), 15, 26 pltí souvisejících zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek, v pltném znění (dále rovněž

Více

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I.

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Jkub Hnik nr. 15.1.1974 bytem: U Potok 170, 273 53 Hostouň nr. 31.1.1979 bytem: Lidečská 387, 155 21 Prh Zličín (dále jen budoucí oprávněný ) IČ: 00234397 Kldenská 119, 273 53 Hostouň bnkovní spojení:

Více

Veřejná zakázka na dodávky

Veřejná zakázka na dodávky Veřejná zkázk n dodávky zdávná v otevřeném řízení podle ustnovení 3 písmeno b), 14 odstvec (1), 15, 26 souvisejících zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek, v pltném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: JUDr. Vldimír Szbo, identifikční číslo: 66257930, se sídlem Prh 4, Jeremenkov 1021/70, PSČ 147 00, ustnovený prvomocným usnesením Městského soudu v Prze č.j. MSPH

Více

Dohoda o partnerství a spolupráci na Integrovaném systému nakládání s komunálními odpady v Plzeňském kraji

Dohoda o partnerství a spolupráci na Integrovaném systému nakládání s komunálními odpady v Plzeňském kraji Dohod o prtnerství spolupráci n Integrovném systému nkládání s komunálními odpdy v Plzeňském krji kterou níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřely n zákldě ustnovení 51 zákon č. 40/1964 Sb., občnského zákoníku,

Více

Podmínky externí spolupráce

Podmínky externí spolupráce Podmínky externí spolupráce mezi tlumočnicko překldtelskou genturou Grbmüller Jzykový servis předstvující sdružení dvou fyzických osob podniktelů: Mrek Grbmüller, IČO: 14901820, DIČ: CZ6512231154, místo

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Jn Hovězák, identifikční číslo: 02708281, se sídlem Brno, Mrešov 305/14, PSČ 602 00, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ostrvě pobočk v Olomouci,

Více

/ Poliklinika Prosek a.s.

/ Poliklinika Prosek a.s. / Poliklinik Prosek.s. SMLOUVA O DÍLO Číslo smlouvy obdntele: uzvřená níže psného dne, měsíce roku podle ustnovení 2623 násl. Občnského zákoníku č. 89/2012 Sb. v pltném znění, mezi smluvními strnmi: Poliklinik

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Zoologická zhrd hl. m. Prhy, příspěvková orgnizce, IČO: 00064459 se sídlem U Trojského zámku 120/3, 17100 Prh 7 zstoupená Mgr. Miroslvem Bobkem, ředitelem (dále

Více

Z A K L Á D A C Í S M L O U V A

Z A K L Á D A C Í S M L O U V A Z A K L Á D A C Í S M L O U V A obecně prospěšné společnosti VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. ve znění pltném ke dni 1. ledn 2011 Dole uvedeného dne, měsíce roku rozhodli níže uvedení zkldtelé obecně

Více

Stavební firma. Díky nám si postavíte svůj svět. 1.D Klára Koldovská Šárka Baronová Lucie Pancová My Anh Bui

Stavební firma. Díky nám si postavíte svůj svět. 1.D Klára Koldovská Šárka Baronová Lucie Pancová My Anh Bui Stvební firm Díky nám si postvíte svůj svět. 1.D Klár Koldovská Šárk Bronová Lucie Pncová My Anh Bui Obsh 1) Úvod 2) Přesvědčení bnky 3) Obchodní jméno, chrkteristik zákzník, propgce 4) Seznm mjetku 5)

Více

Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon. I. Smluvní strany

Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon. I. Smluvní strany KUMSP08NVTH5 M0RAV:;K.sr U.T.T KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD Cis VG SMLUVY ÍÍJDATKU. -4- no? '"i*!* Smlouv o závzku veřejné služby vyrovnávcí pltbě z jeho výkon Z^/T mk Aoy zkr, odb. I. Smluvní strny. Morvskoslezský

Více

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne 5. schůze rdy městského obvodu konné dne 21.01.2019 čís. 0063/RMOb-Pro/1822/5-0076/RMOb-Pro/1822/5 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/10 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ

SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ stránk 1/5 SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ uzvřená mezi smluvními strnmi (jkožto Prodávjícím)... (jkožto Kupující)... (jkožto Advokátem) stránk 2/5 TUTO SMLOUVU O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ (dále jen Smlouv ) uzvřely

Více

výrobní sortiment n a b í d k o v ý k a t a l o g

výrobní sortiment n a b í d k o v ý k a t a l o g výrobní sortiment n b í d k o v ý k t l o g 20 Sídlo firmy: OPTYS, spol. s r. o. Rybářská 89/44 746 0 Opv Nše poslání: Proszováním nových trendů v polygrfii šetříme čs prostředky zákzník, usndňujeme mu

Více

Národní centrum výzkumu polárních oblastí

Národní centrum výzkumu polárních oblastí Národní centrum výzkumu polárních oblstí Dohod o spolupráci při výzkumu polárních oblstí Země Msrykov univerzit Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ 00216224, zstoupená rektorem Prof. PhDr. Petrem Filou,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce. IC: za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce. IC: za rok 2015 ;-- i -v. :,... _ ^i f* f f f* li fl (T-fH Q K \í: K f*ji l F 1 -u ODBOR KONTROLY- -""v" S" Zborovská 11 15021 Prh 5 SpZn: SZJ374592/2015/KUSK Čj,: 163400/2015/KUSK Stejnopis č. Zpráv o výsledku přezkoumání

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: štncl - insolvence v.o.s., identifikční číslo: 29105048, se sídlem Kltovy, Čs. legií 172, PSČ 339 01, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ústí nd Lbem

Více

Text kolektivní smlouvy

Text kolektivní smlouvy Text kolektivní smlouvy KOLEKTIVNÍ SMLOUVA uzvřená mezi smluvními strnmi: Univerzitou Krlovou, Prh 1, Ovocný trh 560/5, IČ: 00216208, zstoupenou rektorem, prof. MUDr. Tomášem Zimou, DrSc., n strně jedné

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Hornolidečska na období Příloha: Analýza rizik

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Hornolidečska na období Příloha: Analýza rizik Strtegie komunitně vedeného místního rozvoje n období 2014 2020 Příloh: Anlýz rizik Příprv strtegie byl spolufinncován z rozpočtu Zlínského krje z operčního progrmu Technická pomoc Anlýz rizik Tto příloh

Více

Čl. 1 Předmět úpravy. a) Smlouvy o budoucí smlouvě zřízení služebnosti komunikačních sítí, a b) smlouvy o zřízení služebnosti komunikačních sítí,

Čl. 1 Předmět úpravy. a) Smlouvy o budoucí smlouvě zřízení služebnosti komunikačních sítí, a b) smlouvy o zřízení služebnosti komunikačních sítí, INTERNÍ PŘEDPIS KE STANOVENÍ VÝŠE NÁHRADY ZA ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI KOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ DLE ZVLÁŠTNÍHO PŘEDPISU NA POZEMCÍCH A STAVBÁCH VE VLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC Rd měst Liberec n své 21. schůzi

Více

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Národní orgán pro koordinaci POKYN PRO TVORBU A OBSAH ZPRÁVY O REALIZACI OPERAČNÍHO PROGRAMU PRO MONITOROVACÍ VÝBOR

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Národní orgán pro koordinaci POKYN PRO TVORBU A OBSAH ZPRÁVY O REALIZACI OPERAČNÍHO PROGRAMU PRO MONITOROVACÍ VÝBOR MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Národní orgán pro koordinci POKYN PRO TVORBU A OBSAH ZPRÁVY O REALIZACI OPERAČNÍHO PROGRAMU PRO MONITOROVACÍ VÝBOR ŘÍJEN 2014 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Odbor řízení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 55 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 55 ze dne č.j.: 58/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rd městské části U S N E S E N Í č. 55 ze dne 01.02.2017 Dotce z rozpočtu kpitoly Ministerstv vnitr ČR ve prospěch obcí prostřednictvím krjů n zjištění bydlení osob s

Více

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 34. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.11.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 948/34 souhlsí s použitím

Více

(Text s významem pro EHP)

(Text s významem pro EHP) 9.9.2015 L 235/7 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2015/1502 ze dne 8. září 2015, kterým se stnoví minimální technické specifikce postupy pro úrovně záruky prostředků pro elektronickou identifikci podle čl.

Více

Rámcová dohoda č. SMLDEU-24-25/2018 na projektové práce na lesních cestách

Rámcová dohoda č. SMLDEU-24-25/2018 na projektové práce na lesních cestách Rámcová dohod č. SMLDEU-24-25/2018 n projektové práce n lesních cestách Objedntel: Správ Krkonošského národního prku se sídlem: Dobrovského 3, Vrchlbí 543 01 00088455 CZ00088455 zstoupená: PhDr. Robinem

Více

Ochrana osobních údajů zaměstnavatelem v ČR a v EU. Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát pracovní verze článku

Ochrana osobních údajů zaměstnavatelem v ČR a v EU. Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát pracovní verze článku Mgr. Ilon Kostdinovová, dvokát ild@seznm.cz http://www.dvoktnisluzby.com/ 19. 04. 2017 Ochrn osobních údjů Ochrn osobních údjů změstnvtelem v ČR v EU Mgr. Ilon Kostdinovová, dvokát 19. 04. 2017 prcovní

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne V souldu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů o změně některých zákonů, je dokument zveřejněn v uprvené podobě. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 4. schůze

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI)

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE (POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI) Veřejná zkázk n stvební práce zdávná podle 53 zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek (dále jen zákon) pod názvem: Plošné rekonstrukce komunikcí v Prze- Kunrticích podlimitní režim zjednodušené

Více

K O L E K T I V N Í S M L O U VA

K O L E K T I V N Í S M L O U VA Mendelov univerzit v Brně K O L E K T I V N Í S M L O U VA Úplné znění ze dne 01.03.2018, č.j. 5939/2018-989 KOLEKTIVNÍ SMLOUVA uzvřená podle 22 násl. zákon č. 262/2006, zákoník, práce ve znění pozdějších

Více

Pro jablka žádám o sjednání vyšší varianty pojistného plnění (pojištění 1. jakostní třídy): ano ne

Pro jablka žádám o sjednání vyšší varianty pojistného plnění (pojištění 1. jakostní třídy): ano ne NÁVRH NA POJIŠTĚNÍ OVOCE 2017 Österreichische Hgelversicherung - Versicherungsverein uf Gegenseitigkeit, orgnizční složk Střešovická 748/48 162 00 Pr 6 tel: 233 312 836, fx: 233 312 839 e-mil: gr@grpojistovn.cz,

Více

Interní audit. Organizační opatření

Interní audit. Organizační opatření STRANA: 1 z 5 Organizační opatření 1. je závazná pro představitele managementu kvality, interní auditory a zaměstnance odpovědné za prověřovanou oblast. 2. nabývá platnosti dnem podpisu a účinnosti 1.9.2012.

Více

Národní akční program. bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. pro období

Národní akční program. bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. pro období Národní kční progrm bezpečnosti ochrny zdrví při práci pro období 2017 2018 Aktulizovné znění pro rok 2018: Úvod Část I. Úkoly NAP s termínem splnění v roce 2018 Část II. - Stv plnění osttních úkolů NAP

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: INS-SPRÁVCE v.o.s., se sídlem Hrdec Králové, Dlouhá 103/17, PSČ 500 03, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSHK 40 INS 20410/2016 - A - 13 ze dne 17. ledn 2017

Více

Typ. Povinný (A/N) Poznámka uvedená na podání. Kód OSSZ./kodOSSZ A N 3 Kód pracoviště číselník C_COKR Název OSSZ./nazevOSSZ N L2 1- Název pracoviště

Typ. Povinný (A/N) Poznámka uvedená na podání. Kód OSSZ./kodOSSZ A N 3 Kód pracoviště číselník C_COKR Název OSSZ./nazevOSSZ N L2 1- Název pracoviště * Dtová vět NEMPRI v2.12 Dt dokumentu Celá dtová vět je uzvřená elementem , kter je umístěn přímo pod kořenovm elementem NEMPRI. N této úrovni není povolen žádn dlší element. Element dtovvet má

Více

Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance. Přednášející: Iveta Lišková

Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance. Přednášející: Iveta Lišková Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance Přednášející: Iveta Lišková I. Ukončení PP na kartě zaměstnance II. Přeplatek/dluh zaměstnance rekapitulace mimořádných srážek II. Přeplatek/dluh zaměstnance

Více

Memorandum o spolupráci (dále jen Memorandum )

Memorandum o spolupráci (dále jen Memorandum ) enteri.s. se sídlem: Jiráskov 169, Zelené Předměstí, 530 02 Prdubice IČO: 275 37 790 zpsná v obchodním rejstříku vedeném Krjským soudem v Hrdci Králové v oddíle B, vložce 2770 zstoupená: [BUDE DOPLNĚNO]

Více

Z P R Á V A O Ž I V O T N Í M P R O S T Ř E D Í Z A R O K 2 0 1 1

Z P R Á V A O Ž I V O T N Í M P R O S T Ř E D Í Z A R O K 2 0 1 1 Z P R Á V A O Ž I V O T N Í M P R O S T Ř E D Í Z A R O K 2 0 1 1 Moderně s letitou trdicí Zprcovl: Ing. Tomáš Gociek referent životního prostředí Schválil: Ing. Zdeněk Vldár ředitel společnosti Slévárny

Více

Roční výkaz o evidenčním počtu zaměstnanců a o správní činnosti orgánů ochrany veřejného zdraví H(MZ)2-01

Roční výkaz o evidenčním počtu zaměstnanců a o správní činnosti orgánů ochrany veřejného zdraví H(MZ)2-01 Ministerstvo zdrvotnictví Schváleno ČSÚ pro Ministerstvo zdrvotnictví. ČV 116/19 ze dne 17. 10. 2018 v rámci Progrmu sttistických zjišťování n rok 2019. Vyplněný výkz předložte prcovišti státní sttistické

Více

Roční výkaz pro malé ekonomické subjekty vybraných produkčních odvětví za rok 2001

Roční výkaz pro malé ekonomické subjekty vybraných produkčních odvětví za rok 2001 Roční výkz pro mlé ekonomické subjekty vybrných produkčních odvětví z rok 00 P4-0 Registrováno ČSÚ ČV 93/0 ze dne 30. 8.00 IKF 500 Výkz je součástí Progrmu sttistických zjišťování n rok 00. Podle zákon

Více

Rozvaha (platná od )

Rozvaha (platná od ) Minimální závzný výčet informcí podle vyhlášky č. 500/00 Sb Rozvh (pltná od..06) v plném rozshu ke dni... 3.3.06 (v celých tisících Kč) IČ 47569 Obchodní firm nebo jiný název účetní jednotky Burz cenných

Více

Smlouva o spolupráci Regionální onkologická skupina

Smlouva o spolupráci Regionální onkologická skupina Smlouv o spolupráci Regionální onkologická skupin č. OLP/58/2019 uzvřená ve smyslu ustnovení 1746 odst. 2 zákon č. 89/2012 Sb., občnského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními strnmi

Více

DAROVACÍ SMLOUVA. kterou uzavřeli podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci:

DAROVACÍ SMLOUVA. kterou uzavřeli podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci: Číslo smlouvy 010/14/168/03/00 KUJCP01AEIGN DAROVACÍ SMLOUVA kterou uzvřeli podle 2055 násl. zákon č. 89/2012 Sb., občnský zákoník níže uvedeného dne, měsíce roku účstníci: Město Týn nd Vltvou se sídlem

Více

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI Veřejná zkázk n služby zdávná v otevřeném řízení podle ustnovení 3 písmeno b), 14 odstvec (2), 25 souvisejících zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek, v pltném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Kteřin Širhlová, LL.M., se sídlem Plckého 641/11, 772 00 Olomouc, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSOL 16 INS 14296/2012 ze dne 22.11.2012 insolvenčním

Více

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových program MŠMT na rok 2006

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových program MŠMT na rok 2006 Závěrečná zpráv o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových progrm MŠMT n rok 2006 Fkult/Ústv: Univerzit Prdubice/rektorát Název projektu: Vytváření příležitostí k uspokojení zvyšování zájmu ndných

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: obchodní společnost IČ: 24797880 se sídlem Dělnická 1324/9, Holešovice, 170 00 Prh 7 zpsná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Prze oddíl H, vložk 298

Více

Vnitřní řád školní výdejny

Vnitřní řád školní výdejny Zákldní škol ZVOLE Vnitřní řád školní výdejny Vyprcovl: Mgr H Vítová Schválil: Pedgogická rd 28 8 2017 Účinnost ode dne : 192017 Telefon : 777 787 587 Kpcit : 30 žáků IÚvodní ustnovení 1 Vnitřní řád školní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzvřená v souldu s ustnovením 2079 násl. zákon č. 89/2012 Sb. (občnský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firm: ZENERGO Morvi s.r.o. Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120 00

Více

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI

POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI Veřejná zkázk n stvební práce zdávná v užším řízení podle ustnovení 3 písmeno c), 14 odstvec (3), 15, 26, 52, 58 dlších souvisejících ustnovení zákon č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek, v pltném

Více

Seznam druhů dokladů a funkčního pověření zaměstnanců v procesu finanční kontroly na Lékařské fakultě MU

Seznam druhů dokladů a funkčního pověření zaměstnanců v procesu finanční kontroly na Lékařské fakultě MU Příloh č. 1 Optření děkn LF MU č.1/2009 Seznm druhů dokldů funkčního pověření změstnnců v procesu finnční kontroly n Lékřské fkultě MU A. Seznm druhů dokldů dokumentujících hospodářské, finnční operce

Více

Jedštěd 73, spolek Horní Hanychov 153 468 08 Liberec 8 Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu

Jedštěd 73, spolek Horní Hanychov 153 468 08 Liberec 8 Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu ROZVAHA dle vyhlášky 54/22 1.1.-31.12.213 Název, sídlo právní form s účinností pro účetní jednotky (v celých tisích Kč) účetní jednotky účtující podle účtové osnovy pro nevýdělečné orgnizce IČO Jedštěd

Více

- 0984/RMOb-Pro/1418/91

- 0984/RMOb-Pro/1418/91 91. schůze rdy městského obvodu konné dne 08.10.2018 čís. 0972/RMOb-Pro/1418/91-0984/RMOb-Pro/1418/91 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/8 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Štncl - insolvence v.o.s., IČ: 291 05 048 se sídlem Kollárov 619/44, 301 00 Plzeň ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPL 54 INS 542/2014 A-8, ze dne 27.03.2014,

Více

Komuniké. předsedy Nejvyššího kontrolního úřadu Slovenské republiky. prezidenta Účetního dvora Slovinské republiky

Komuniké. předsedy Nejvyššího kontrolního úřadu Slovenské republiky. prezidenta Účetního dvora Slovinské republiky Komuniké předsedy Nejvyššího kontrolního úřdu Slovenské republiky prezident Účetního dvor Slovinské republiky prezident Nejvyššího kontrolního úřdu, Česká republik prezident rkouského Účetního dvor o výsledcích

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA - FYZICKÁ OSOBA

RÁMCOVÁ SMLOUVA - FYZICKÁ OSOBA RÁMCOVÁ SMLOUVA - FYZICKÁ OSOBA Smlouv č. uzvřená v (doplní XTB) dne (doplní XTB) mezi Zákzníkem: Jméno příjmení Trvlé bydliště Telefonní číslo E-mil Korespondenční dres (je-li odlišná od Trvlého bydliště)

Více

Školní vzdělávací program 36 67 H/01 Zedník

Školní vzdělávací program 36 67 H/01 Zedník Střední odborná škol Střední odborné učiliště Jindřichův Hrdec Školní vzdělávcí progrm 36 67 H/01 Zedník Zkrácené studium - 1 - OBSAH ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název školy: Střední

Více

I. Prohlášení smluvních stran

I. Prohlášení smluvních stran 8/14118 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ A SOUHLAS SE ZŘÍZENÍM STAVBY uzvřená podle * 1785 násl. ~ 2055 násl., občnského zákoníku * 110 odst. 2) písm. ) zák. Č. 183/2006 Sb., stvební zákon Smluvní strny:

Více

POŽADAVKY ZADAVATELE VZ NA JEDNOTLIVÉ ČÁSTI SYSTÉMU KVALITY

POŽADAVKY ZADAVATELE VZ NA JEDNOTLIVÉ ČÁSTI SYSTÉMU KVALITY Komplexní úklidová služb pro krjské nemocnice Veřejná zkázk n služby zdávná podle 21 odst. 1 písm. ) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zkázkách, v pltném znění (dále jen zákon): Komplexní úklidová služb

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Petr Vysoudil, sídlem Mtiční 730/3, 702 00 Ostrv-Morvská Ostrv, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSOS 36 INS 8513/2014-A-13, ze dne 03.10.2014, insolvenčním

Více

Moderně s letitou tradicí

Moderně s letitou tradicí ZPRÁVA O ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ ZA ROK 2010 Moderně s letitou trdicí Zprcovl: Schválil: Ing. Tomáš Gociek Ing. Zdeněk Vldár referent životního prostředí ředitel společnosti Slévárny Třinec,.s. Dtum: 01.03.2011

Více

Roční výkaz o výzkumu a vývoji

Roční výkaz o výzkumu a vývoji Roční výkz o výzkumu vývoji z rok 20 VTR 5- (b) Registrováno ČSÚ ČV 1/ ze dne 16. 6.20 IKF 32 (pro vládní sektor sektor vyššího odborného vysokého školství) Výkz je součástí Progrmu sttistických zjišťování

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: obchodní společnost IČ: 24797880 se sídlem Dělnická 1324/9, Holešovice, 170 00 Prh 7 zpsná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Prze oddíl H, vložk 298

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Rdek Frkl, identifikční číslo: 72015357, se sídlem Brno, Příkop 6, PSČ 602 00, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Brně, č.j. KSBR 32 INS 8786/2015-A-9

Více

Čtvrtletní výkaz zdravotních pojišťoven

Čtvrtletní výkaz zdravotních pojišťoven Čtvrtletní výkz zdrvotních pojišťoven Zdp 3- Registrováno ČSÚ ČV 79/ ze dne 6. 9.20 IKF 2770 čtvrtletí 20 Výkz je součástí Progrmu sttistických zjišťování n rok 20. Podle zákon č. 89/15 Sb., o státní sttistické

Více

Rozvaha. v plném rozsahu. ke dni (v celých tisících Kč) POWER EXCHANGE. CENTRAL EUROPE,.a.s. Rybná 682/14, Praha 1

Rozvaha. v plném rozsahu. ke dni (v celých tisících Kč) POWER EXCHANGE. CENTRAL EUROPE,.a.s. Rybná 682/14, Praha 1 Minimální závzný výčet informcí podle vyhlášky č. 500/00 Sb Rozvh v plném rozshu ke dni... 30.06.09 (v celých tisících Kč) IČ 7865444 Obchodní firm nebo jiný název účetní jednotky POWER EXCHANGE CENTRAL

Více

S M L O U V A o nájmu

S M L O U V A o nájmu S M L O U V A o nájmu Smluvní strny Plzeň, sttutární město sídlo: náměstí Republiky č. 1, 306 32, Plzeň IČO: 00075370 zst. primátorem Mgr. Mrtinem Bxou město Město Touškov sídlo: Dolní náměstí 1, 330 33,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Rdn Melk, IČ: 71456872 se sídlem Trojnov 18, 120 00 Prh 2 ustnoven prvomocným Usnesením č.j. KSPH 60 INS 21034/2014-A-9, ze dne 13.08.20154, insolvenčním správcem

Více