MAXI MOVE MOBILNÍ PASIVNÍ ZVEDÁK PRO NÁROČNÉ PEČOVATELSKÉ PROSTŘEDÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MAXI MOVE MOBILNÍ PASIVNÍ ZVEDÁK PRO NÁROČNÉ PEČOVATELSKÉ PROSTŘEDÍ"

Transkript

1 MAXI MOVE MOBILNÍ PASIVNÍ ZVEDÁK PRO NÁROČNÉ PEČOVATELSKÉ PROSTŘEDÍ with people in mind

2 2 Maxi Move Osvědčený přinos pro každé pečovatelské prostředí Maxi Move, nejucelenější systém mobilního zvedáku na trhu, zaznamenal prokazatelný úspěch v pečovatelských prostředích na celém světě. Společnost ArjoHuntleigh nyní zdokonalila systém Maxi Move do takové míry, že přináší výhody všem typům zdravotnických zařízení. Maxi Move si klade za cíl dokonalost v jednoduchosti. Se zvedákem Maxi Move získáte bezpečnější a efektivnější řešení pro základní úkony při manipulaci s klienty zvedání a přesuny. Tento systém nabízí dvě jedinečné funkce SVS (stabilní vertikální systém) a DPS (dynamický polohovací systém) s pohonem, které společně poskytují ten nejbezpečnější a nejpohodlnější základ pro kompletní přesuny od prvního zvednutí po konečnou úpravu polohy klienta bez jakékoliv námahy. Tento mobilní pasivní zvedák s bateriovým napájením umožňuje jedinému ošetřovateli bezpečně provádět širokou řadu běžných úkonů při manipulaci s klienty. Díky své bezkonkurenční flexibilitě, stabilitě a spolehlivosti je Maxi Move tím nejlépe vybaveným zvedákem pro intenzivní používání v náročných pečovatelských prostředích. Flexibilita Závěs Combi umožňuje bezproblémovou výměnu závěsných ramen. Vyberte si optimální rozhraní pro klienta z nejširšího sortimentu závěsných ramen na trhu. Vyberte si příslušný vak z nejširší dostupné nabídky. FLEXIBILITA v řešení nejrůznějších každodenních problémů, viz strana 5. Stabilita Vertikální zvedání pomocí SVS (stabilního vertikálního systému) znamená bezpečnější postupy. Závěsná ramena DPS pomáhají zabránit kývání vaku během přesunu. Díky výborné stabilitě lze zvedat těžké klienty o hmotnosti až 227 kg. STABILITA pro bezpečné a pohodlné přesuny, viz strana 6. Spolehlivost Výrobek s osvědčenou výdrží: pohon prošel tisíci zkušebními cykly. Ošetřovatelé i klienti se mohou spolehnout na vysokou kvalitu pohonných funkcí Maxi Move. Maxi Move se standardně dodává se dvěma bateriemi, které zajišťují spolehlivý provoz 24 hodin denně. SPOLEHLIVOST pro vždy dobré a kvalitní pečovatelské postupy, viz strana 9.

3 Maxi Move 3 PŘÍJEMNÉ PROVEDENÍ, PŘÍJEMNÉ POUŽÍVÁNÍ Při konstrukci nového Maxi Move se kladl důraz na elegantní provedení s hladkými tvary a příjemným designem. Zaoblený povrch je atraktivní, snadno se čistí a symbolizuje bezproblémové pracovní postupy. Nové funkce Maxi Move s novou, vestavěnou elektronickou váhou a ručním ovladačem obohaceným o grafický displej nyní nabízí další příležitosti ke zkvalitnění péče. Nový, grafický návod k použití na sloupu nabízí ošetřovateli praktickou pomoc. Lepší život pečovatelů i klientů Chtěli byste klientům poskytnout bezpečnější, pohodlnější zacházení a zároveň zjednodušit a zefektivnit pečovatelské postupy? Chtěli byste ošetřovatelům poskytnout zdravější, ergonomičtější pracovní prostředí? Maxi Move vám může pomoci dosáhnout obou cílů. Komplexní řešení Když se Maxi Move používá v optimálních podmínkách, nabízí maximální výhody pro efektivní a kvalitní péči. Společnost ArjoHuntleigh nabízí kompletní řešení pro bezpečné zacházení s klienty ve vašem zařízení. ArjoHuntleigh je ideálním partnerem, který vám pomůže zajistit bezpečnější a spolehlivější prostředí pro klienty i personál. ArjoHuntleigh s.r.o. poskytovatel komplexních řešení, viz strana 15.

4 4 Maxi Move

5 Maxi Move 5 FLEXIBILITA PRO ŘEŠENÍ RŮZNÝCH PROBLÉMŮ KAŽDODENNÍ PÉČE Neexistuje nic takového jako typický klient či typické pečovatelské zařízení. Proto byl Maxi Move navržen jako komplexní systém s flexibilitou, která nabídne řešení pro konkrétní klienty v jakémkoliv pečovatelském prostředí. Správný výběr vaku Pohodlí a bezpečnost klienta v průběhu zvedání a přesunů je zabezpečena volbou nejvhodnější kombinace závěsného ramene a vaku. Systém úponů Combi vám nabízí přístup k nejširší škále závěsných ramen nejrůznější velikosti DPS (dynamického systému polohování), DPS s pohonem a dvoubodová ramena i lehátkové rámy. To vám dále umožní vybrat si z nejkomplexnější standardní nabídky více než 200 klipových vaků a vaků s poutky a stovek vaků a jednorázových vaků Flites šitých na míru. V nabídce jsou i tři různé typy lehátek. Optimální řešení pro zvedání ležících klientů v akutní péči... Vybavení pro nejrůznější pečovatelské situace Maxi Move je pasivní zvedák určený pro osoby, které se buď nemohou samy podpírat nebo které jsou zcela závislé (úroveň D a E v Galerii pohyblivosti). Zvedák zajišťuje optimální oporu těchto klientů v nejrůznějších pečovatelských situacích. Maxi Move: Zajistí pohodlný a bezpečný přesun klientů různých velikostí, od pediatrických klientů až po obézní osoby o maximální hmotnosti 227 kg. Zvládne rutinní úkony, jako je zvedání, přesuny a změna poloh klientů v geriatrických zařízeních, nemocnicích a dalších typech pečovatelských zařízení. Lze snadno přizpůsobit potřebám různých klientů a pečovatelským úkonům, což z něj činí ideální pomůcku pro zařízení pečující o široké spektrum klientů v různém věku, o různé hmotnosti a výšce. Je ideální pro nepředvídané situace klienta lze snadno zvednout z podlahy v případě, že upadne. Může sloužit jako opora pro lehátka, takže je dobrou pomůckou pro zvedání ležících klientů v akutní péči. Lze vybavit rozšířeným ramenem pro optimální přesuny z a na neskladné, profilované invalidní vozíky v zařízeních speciální péče. Lze vybavit dvoubodovým závěsným ramenem a polohovacím vakem umožňujícím bezpečné a snadné polohování nebo otáčení klientů na lůžku. Lze používat s optimalizovanými standardními vaky nebo se speciálními účelovými vaky, jako jsou například vaky pro osoby s amputacemi či pro obézní osoby, vaky určené pro celodenní použití nebo síťované klipové vaky či vaky s poutky, a to při řadě různých úkonů, jako je používání toalety, koupání, sprchování, kontrola infekce a lehátkové vaky....při rehabilitacích s použitím unikátní závěsné vesty......nebo pro polohování a obracení klientů na lůžku.

6 6 Maxi Move STABILITA PRO BEZPEČNÉ, POHODLNÉ PŘESUNY Dobrá stabilita je zásadní pro bezpečný provoz zvedáku a pro klientův pocit bezpečí během přesunu. Maxi Move je založen na principu zvedání, který zajišťuje vynikající stabilitu. Bezpečný a snadný způsob polohování klientů na lůžku... Vertikální zvedání (SVS) Řada pasivních zvedáků používaná v pečovatelském prostředí je založena na principu obloukového zvedání. Obloukový zvedák vykazuje tendenci nepříjemného přiblížení klienta ke sloupu, což může ztížit polohování klienta. Maxi Move nabízí odlišné řešení SVS (stabilní vertikální systém) ten je založen na vertikálním pohybu vzhůru, který zajistí bezpečné, pohodlné a důstojné přesuny. Teleskopický sloup s dvojí funkcí nabízí široké rozpětí dosáhne extrémně vysoko i extrémně nízko. SVS zvyšuje pohodlí a bezpečnost tak, že udržuje klienta v konstantní vzdálenosti od sloupu a ve stabilní poloze po celou dobu zvedání a přesunu, bez ohledu na to, jak vysoko či nízko ve zvedáku se klient nachází....přemíšťování klientů na vozík či do křesla... Bezpečnost pro klienty Většina zvedáků na současném trhu používá dlouhé popruhy a závěsná ramena, které umožňují houpání klienta. Maxi Move se svým designem čtyřbodového klipového upevnění vaku minimalizuje jakékoliv pohyby, a tak zvyšuje bezpečnost a zajištění klienta. Závěsné rameno s DPS je zcela stabilní a neumožňuje žádné houpání v celé šíři zvedání. Design vaků s krátkými klipovými úchyty společně se stabilním závěsným ramenem s DPS nabízí dosud nepřekonanou stabilitu a bezpečnost klientů. Je pravděpodobné, že klienti, kteří mají pocit bezpečí a jistoty, se nebudou cítit tak vyděšeně a nepříjemně. Stabilní základna pro vážení klientů Stabilita Maxi Move poskytuje silnou oporu pro každodenní manipulaci i pro náročnější úkoly, jako je přesun těžkých klientů nebo zdvihání ležících klientů na lehátkách. Vynikající stabilita také znamená, že klienty je možno vážit v době, kdy jsou ve vaku, a to pomocí nově zabudované elektronické váhy (volitelné). Váhu není vidět, je zabudována do krytu nad zařízením Combi. Toto konstrukční řešení zlepšuje zvedací kapacitu, neboť schválená váha třídy III neomezuje zdvihy. Hmotnost klienta se zobrazí na novém displeji zdokonaleného ručního ovládání. Vážení během přesunů šetří čas pečovatele a eliminuje potřebu dalších přesunů na nepřenosnou váhu....či zvedání ležících klientů na lehátku.

7

8 8 Maxi Move

9 Maxi Move 9 SPOLEHLIVOST PRO VŽDY KVALITNÍ PEČOVATELSKÉ POSTUPY Zajištění trvalé úrovně vysoké kvality péče v rušném pracovním prostředí vyžaduje trvalou dostupnost a vynikající provozní spolehlivost. Maxi Move prokázal výdrž a je vždy připraven k použití zvedák, na který se pečovatel může spolehnout. Trvalé napájení Zabudovaná baterie zajišťuje napájení pro zdvihání, spouštění, pohon DPS a otvírání a zavírání noh podvozku. Maxi Move poskytuje trvalý a stabilní vysoký výkon, a to díky jednoduchému a účinnému systému správy baterií, který zajišťuje, že zvedák je neustále připraven k použití. Standardní provedení obsahuje dvě baterie, což znamená, že vždy je náhradní baterie v nabíječce a druhá slouží jako napájení zvedáku, takže zvedák lze používat 24 hodin denně. Byly vyvinuty nové, účinnější baterie. Tyto baterie není třeba nabíjet až po úplném vybití. Tím se umožní vytvoření efektivních každodenních postupů dobíjení, takže vždy bude možno začít práci s plně dobitou baterií. Není zde riziko toho, že baterie by se vybila, aniž by si toho někdo povšimnul. Hladina nabití baterie se zobrazuje na novém displeji ručního ovládání. Když je baterie téměř vybita, bzučák upozorní pečovatele na to, že je třeba ji vyměnit. Nicméně před dobitím baterie je vždy čas dokončit probíhající postup zvedání. Výměna baterie představuje snadný ergonomický úkon baterie je totiž na jednotce umístěna v dobré pracovní výši. Podobně lze i novou nástěnnou nabíječku umístit do optimální výšky, aby se zamezilo zbytečné námaze při výměně baterií. Hladina dobití baterie je jasně zobrazena. Osvědčená spolehlivost Spolehlivost je součástí Maxi Move. Speciálně navržený pohon byl testován a vydrží tisíce cyklů před tím, než bude třeba jej vyměnit. Tato výdrž a dlouhá životnost napomáhá snižovat náklady. Výměna baterií je snadná. Maxi Move byl testován a splňuje všechny příslušné normy, jako např.: I EC : 1998 (CAN/CSA C22.2 NO IN 90) UL :2003 I EC : 2001 I SO : 2006 Tento osvědčený a plně testovaný zvedák je konstruován tak, aby dlouho vydržel a jeho výkon bude bezpečný, spolehlivý a optimální po celou jeho dlouhou životnost. Maxi Move lze dobře používat se systémem Carendo.

10 10 Maxi Move VŽDY OPTIMÁLNÍ ROZHRANÍ PRO KLIENTY Přídavné zařízení Combi je bezpečným, snadno použitelným, zajištěným prostředkem, který umožňuje u všech pasivních zvedáků ArjoHuntleigh snadnou výměnu závěsných ramen a lehátek v nejširší nabídce na trhu. Přídavné zařízení Combi pro maximální flexibilitu Závěsná ramena DPS znamená dynamický polohovací systém. Toto otevřené závěsné rameno (malé nebo středně velké), používané se čtyřbodovými klipovými vaky, umožňuje snadné polohování jakéhokoliv klienta. Jedinečné řešení DPS s pohonem představuje otevřené závěsné rameno (střední nebo velké) jako DPS, ale s přídavnou funkcí s elektrickým pohonem, která se ovládá prostřednictvím ručního ovladače a která pečovateli zajišťuje polohování klienta bez jakékoliv námahy. Dvoubodové rameno (malé, střední nebo velké) je kompatibilní s širokou nabídkou vaků s poutky. Dvoubodové rameno také podporuje závěsnou vestu, která se používá při rehabilitaci. Prodloužené rameno pro maximální dosah Komplexní nabídka vaků S jeho maximální flexibilitou lze Maxi Move konfigurovat pro použití buď klipových vaků nebo vaků s poutky nebo je střídavě měnit, jak je třeba. V naší standardní nabídce máme více než 200 vaků. Klipové vaky jsou k dispozici v široké řadě velikostí a pro snadnou identifikaci jsou barevně označeny. Tato řada zahrnuje vaky pro polohování, speciální účelové toaletní vaky, síťové vaky pro koupání a sprchování a vaky pro osoby s amputovanou jednou nebo dvěma končetinami. Řada vaků s poutky nabízí standardní nebo polstrované vaky, s opěrkou hlavy nebo bez ní, mnoho speciálních účelových vaků a také vak se zkrácenou oporou zad pro případy, kdy je ideální umístit paže klienta mimo vak. Naše vaky vyráběné na míru a naše široká řada jednorázových vaků (Flites) vám umožní kdykoliv nalézt to nejlepší řešení pro vašeho pacienta či klienta. Vaky pro individuální potřebu Lehátka Přídavné zařízení Combi je kompatibilní se skládacím lehátkovým rámem, který slouží jako opora tří typů lehátek: Vakového lehátka, jako řešení poskytující oporu celého těla u závislých klientů. Páskového lehátka, alternativy, která se snadno umisťuje pod tělo klienta. Lehátko s pevnou podložkou, které má pevnější povrch, pro klienty s případným poraněním páteře. Umožňuje snadné zvedání z lůžka pomocí lehátkového vaku.

11 Maxi Move 11 displej PRO NEPŘETRŽITOU KONTROLU Veškeré funkce Maxi Move s pohonem lze snadno ovládat pomocí tlačítek na ručním ovladači, který je nyní vybaven displejem, na němž se zobrazují údaje důležité pro uživatele. Pečovatel může kompletně ovládat následující funkce s pohonem: Zdvihání a spouštění zvedáku Rozevírání a zavírání noh podvozku Elektricky poháněný systém DPS Nyní se zobrazením na displeji Nové ruční ovládání je nyní také šikovným zdrojem aktuálních informací pro pečovatele. Lze vstoupit do nabídky, která zobrazí informace na barevném displeji zabudovaném do ručního ovladače. Tyto údaje mohou zahrnovat: Hmotnost klienta (buď v kg nebo v librách) Hladinu dobití používané baterie Použití pohonu Ruční ovladač je vyroben z extrémně trvanlivého materiálu se zabudovaným háčkem, který umožňuje jeho pohodlné zavěšení na zvedáku. Osvětlený displej ovládání. Funkce dvojího ovládání provozu Maxi Move pomocí ovládacího panelu na sloupu nebo pomocí ručního ovladače.

12 12 Maxi Move MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ MAXI MOVE... Maxi Move vám poskytuje nejlepší možnou volbu pro kvalitní manipulaci s klienty. Po konzultaci se společností ArjoHuntleigh si můžete vytvořit takový systém Maxi Move, který dokonale uspokojí potřeby vašeho pečovatelského zařízení. Využijte lepšího přístupu k základním věcem Jedinečné funkce poskytují nejlepší řešení pro základní požadavky na manipulaci s klienty. Zdvihání bezpečnější způsob přesunů pomocí stabilního vertikálního systému. Polohování systémy DPS a DPS s pohonem minimalizují ruční manipulaci a zvyšují přesnost. Flexibilita umožňující optimální péči Přídavné zařízení Combi poskytuje plně optimalizované rozhraní pro všechny jednotlivé klienty, neboť nabízí snadný přístup k: Nejširší řadě klipových vaků nebo vaků s poutky Rozpěrným rámům DPS či DPS s pohonem v různých velikostech Různým typům lehátek Výhody funkcí a příslušenství Všechny funkce a příslušenství Maxi Move jsou navrženy tak, aby podporovaly a zvyšovaly efektivitu a bezpečnost v souladu s potřebami pečovatelského zařízení. Tyto funkce a přislušenství zahrnují: Systém nouzového spouštění Souhrn pokynů pro uživatele na zvedáku Uživatelsky příjemný displej ručního ovladače, který je ve tmě osvětlen Volitelnou zabudovanou váhu Volitelné prodloužené rameno pro maximální dosah Volitelná nízká kolečka Dvě baterie jako součást standardního vybavení Nástěnnou nabíječku Dezinfekční prostředek Arjo Clean Systém nouzového spouštění umožňuje spuštění klienta bez použití jakýchkoliv nástrojů. Panel se souhrnem pokynů pro uživatele vždy při ruce, když jej potřebujete. Nízká kolečka pro snadnější zajíždění k lůžkům. Snímatelné kryty noh podvozku se dají snadno sejmout pro účely čištění. Pohodlná nástěnná nabíječka. Ergonomické rukojeti napomáhají hladkému manévrování.

13 Maxi Move 13 A PŘÍZNIVÝ ROZDÍL V ERGONOMII PEČOVATELE I KLIENTA Pečovatelé vnímají značné zlepšení svého pracovního prostředí, pokud používají Maxi Move. Bezpečnější, fyzicky méně namáhavé postupy zvyšují spokojenost pracovníků. Klienti jistě ocení, když se s nimi bude zacházet pohodlněji, bezpečněji a důstojněji. Pro pečovatele práce s Maxi Move znamená. Vždy práci s účinným systémem, který se snadno obsluhuje a který dává více času na pozitivní interakci s klientem. Žádné ruční zvedání, protože Maxi Move se postará o zvedání i spouštění. Možnost vždy použít správné závěsné rameno a vak podle potřeb klienta. Žádné čekání, až bude moci zvedák použít, protože je třeba dobít baterii. Díky ručnímu ovladači možnost vždy pracovat v blízkosti klienta. Žádné ruční polohování klienta, protože systémy DPS nebo DPS s pohonem zajistí vysoce přesné polohování během přesunů a změn polohy bez jakékoliv námahy. Možnost vždy pracovat ergonomicky správně. Pro klienta úkony s Maxi Move znamenají... Vždy zvedání a přesuny zvedákem, který je navržen tak, aby poskytl správnou úroveň opory. Už nikdy nedůstojnou manipulaci týmem pečovatelů, protože se zvedákem Maxi Move úkony zvládne jediný pečovatel. Vždy bezpečné a důstojné zvedání a přesuny bez ručního zvedání nebo manipulace. Už nikdy nutnost zvedání v nevhodném nebo nepohodlném vaku. Vždy pohodlí zajišťované oporou v pololeže v otevřeném zěvesném ramenu DPS. Už nikdy starosti s určitými pečovatelskými úkony, protože Maxi Move umožňuje trvale bezpečné a pohodlné provádění všech pečovateslkých úkonů. Vždy pocit bezpečí během úkonů, protože vak se při zvedání a přesunech nehoupe ze strany na stranu.

14 14 Maxi Move

15 Maxi Move 15 ArjoHuntleigh: POSKYTOVATEL KOMPLEXNÍCH ŘEŠENÍ Společnost ArjoHuntleigh není jen dodavatelem vysoce kvalitních výrobků, jako je Maxi Move. Firma je světovou špičkou v poskytování komplexních řešení v celé řadě pečovatelských oblastí. Optimální řešení založená na komplexní filozofii péče jsou poskytována zdravotnickým zařízením na celém světě. ArjoHuntleigh je partnerem nabízejícím jistotu a spolehlivost. Společnost uplatňuje své jedinečné znalosti v takových oborech, jako je prevence úrazů, péče o klienty, kontrola infekcí a plánování v zařízeních, ve vývoji a poskytování řešení v oblasti péče již déle než 50 let. Maxi Move je dokonalým příkladem trvalé snahy společnosti ArjoHuntleigh o poskytování systémů, které zlepšují kvalitu života klientů i pacientů v pečovatelských zařízeních a vytvářejí bezpečné pracovní prostředí pro ošetřovatele. Společnost ArjoHuntleigh nabízí ideální podporu při zavádění výrobků do praxe a servis po prodeji, aby vám pomohla efektivně pracovat se zvedákem Maxi Move od samého začátku. Startovací balíček zahrnuje jasný návod k použití. Staví na vysoce kvalitním servisu, který zajišťují servisní technici společnosti ArjoHuntleigh. Pacient/klient Dostatečný prostor, správné pomůcky a správné pracovní postupy Pečovatel 8 výhod dynamický model kvalitní péče. Komplexní filozofie Maxi Move je zásadním přínosem pro jakékoliv pečovatelské prostředí, ale společnost ArjoHuntleigh vám může také ukázat, jak lze zvedák Maxi Move začlenit do celkové strategie zlepšování péče. Společnost ArjoHuntleigh vyvinula dynamický model 8 výhod aby ukázala, jak lze zlepšit kvalitu péče zajištěním správných podmínek podporujících mobilitu klientů pomocí prostoru, mechanických pomůcek a pracovních metod. Výhody Maxi Move jakožto mechanické pomůcky se maximalizují, když se používá v optimálních podmínkách efektivní a kvalitní péče, jak je doloženo modelem 8 výhod. Naši poradci vám mohou pomoci vytvořit optimální pracovní prostory při plánování pečovatelských zařízení pomocí takových nástrojů, jako je Průvodce ARJO pro architekty a projektanty. Tím, že společnost ArjoHuntleigh nabízí výrobky splňující potřeby klientů a pacientů a zároveň poskytuje poradenské služby a školení, stává se ideálním partnerem při stanovení a vytvoření základů pro kvalitní péči. Poradenství v oboru plánování zařízení pro architekty. Celková řešení, která myslí na lidi.

16 Specifikace výrobku Prostorové požadavky Informace o výrobku Max. bezpečné pracovní zatížení 227 kg Max. bezpečné pracovní zatížení při použití prodlouženého ramene: 130 kg 3000 mm Hmotnost (včetně ramene combi + středního PDPS + baterie) Rozsah zdvihu Min. výše zdvihu (střední DPS) 70 kg 1315 mm 225 mm 800 mm Max. výše zdvihu (střední DPS) 1540 mm 200 mm 900 mm 800 mm mm mm Výška podvozku S nízkými kolečky Vnější šířka složených noh podvozku 117 mm 102 mm 718 mm Vnitřní šířka rozložených noh podvozku mm mm Třída ochrany Baterie Zvedák IPX4 Ruční ovladač IPX7 24V, 4.0Ah, utěsněné olověné Indikátor vybití baterie (BDI) Zobrazí zbývající energii a ukazuje, kdy je nutné baterii dobít. 800 mm 800 mm mm Servisní měřidlo zobrazuje celkovou provozní dobu (v hodinách) Přednostní spouštění při poruše systému Automatické bezpečnostní zastavení spouštění při nárazu na překážku Modrá plocha znázorňuje minimální pracovní prostor nutný pro personál, který používá mechanické pomůcky ergonomickým způsobem z jedné strany. Světle modrá oblast označuje požadované rozšíření pracovního prostoru, které umožní pracovat z obou stran tak, aby byl zajištěn odpovídající přístup pro klienta, mechanické pomůcky a asistujícího ošetřovatele. Galerie pohyblivosti A B C D E Kolečka s nízkým třením (zadní kolečka s brzdami) Výrobek je v souladu s aktuální legislativou a příslušnými normami platnými pro tento výrobek. Příslušenství Široká nabídka závěsných ramen Široká nabídka speciálních účelových vaků a jednorázových vaků Flite Typy lehátek Vhodné pro D a E D, kdonení schopen vlastní opory E, kdo je téměř zcela upoután na lůžko a závislý na pomoci Máte-li zájem o další informace o Galerii pohyblivosti, obraťte se prosím na společnost ArjoHuntleigh. Volitelné: Prodloužené rameno Váha (k dispozici také ve formě sady upgrade) Arjo Clean (dezinfekční prostředek) U zařízení a výrobků dodávaných ArjoHuntleigh musí být používány pouze součásti konstruované ArjoHuntleigh speciálně pro daný účel. Naší politikou je neustálý rozvoj, a proto si vyhrazujeme právo na provádění technických změn bez oznámení. a jsou ochranné známky firmy ArjoHuntleigh. ArjoHuntleigh, KM.26.4.CZ.1.AHG November GETINGE GROUP je přední celosvětový poskytovatel vybavení a systémů, které přispívají ke zlepšení kvality a efektivity nákladů, vynaložených v rámci zdravotní péče a vědy o životě. Pracujeme pod třemi značkami ArjoHuntleigh, GETINGE a MAQUET. ArjoHuntleigh se zaměřuje na mobilitu pacientů a řešení pro léčbu zranění. GETINGE poskytuje řešení pro zvládání infekcí v rámci zdravotní péče a prevenci kontaminace v rámci vědy o životě. MAQUET se specializuje na řešení, terapie a produkty pro chirurgické zákroky, intervenční kardiologii a intenzivní péči. ArjoHuntleigh s.r.o. Hlinky 118 CZ BRNO Tel.: Fax:

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Veškeré níže uvedené položky jsou speciální zdravotnické

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Splnění IEC Zdravotnické lůžko Standard. with people in mind

Splnění IEC Zdravotnické lůžko Standard. with people in mind Splnění 2-52 IEC60601-2-52 Zdravotnické lůžko Standard with people in mind Splnění 2-52 Co je IEC60601-2-52? IEC (Mezinárodní elektrotechnická komise) je mezinárodní skupina uznávaných odborníků, kteří

Více

Zvedací příslušenství

Zvedací příslušenství Zvedací příslušenství Pacientské závěsy pro dospělé Začalo to jedním závěsným vakem vyrobeným výhradně z textilu, v tom čase revoluční řešení. Dnes má Liko největší výběr závěsných vaků a ostatního příslušenství

Více

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů Rameno pro více monitorů Stropní rameno pro více monitorů umožňuje ergonomické uspořádání pracoviště a snadné a bezpečné polohování monitorů na hybridních operačních sálech. D-35581-2011 OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ

Více

Přesuny a zvedání D. Pomůcky pro přesun

Přesuny a zvedání D. Pomůcky pro přesun / Specialisté na dodávky do zdravotnictví již od roku 1990 Pomůcky pro přesun 2.D Pečovatelský personál musí denně provádět velký počet úkonů, při kterých pracuje s vahou pacienta. Pomůcky pro přesun tyto

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice.

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. HEYMAN ve zdravotnické technice V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. Elektronické uzávěry E-Keeper Hodí se velmi dobře pro použití do skříní na léky, takže léky může

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you Getinge 46 DeZinfekční myčky Always with you Jaké objemy potřebujete umýt a dezinfikovat? Jaké druhy a tvary? Modelová řada Getinge 46 nabízí přístroje a příslušenství, které dokonale vyhoví Vašim potřebám.

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Porodní lůžko AVE 2. Přivítáme spolu nový život

Porodní lůžko AVE 2. Přivítáme spolu nový život Porodní lůžko AVE 2 Přivítáme spolu nový život Cesta začíná Porodní lůžko AVE 2 je perfektní pro všechny fáze porodu. Rodičkám i rodinným příslušníkům navozuje pocit příjemného a bezpečného prostředí.

Více

Řada NIMBUS. with people in mind

Řada NIMBUS. with people in mind Řada NIMBUS Pokročilé systémy AKTIVNÍCH matrací with people in mind OPTIMÁLNÍ UVOLNĚNÍ TLAKU A POHODLÍ V klinické praxi již více než 20 let, Nimbus Systémy aktivních matrací se trvale ukazují jako nejefektivnější,

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

Odborný léčebný ústav Paseka, příspěvková organizace realizoval v roce 2013 tyto vybrané investiční akce:

Odborný léčebný ústav Paseka, příspěvková organizace realizoval v roce 2013 tyto vybrané investiční akce: Odborný léčebný ústav Paseka, příspěvková organizace realizoval v roce 2013 tyto vybrané investiční akce: A) Stavební část 1. Rekonstrukce čističky odpadních vod Akce realizována v měsíci říjen listopad

Více

gynekologické vyšetřovací křeslo

gynekologické vyšetřovací křeslo gynekologické vyšetřovací křeslo Komplexnost Dynamika Design Nabízíme vždy něco navíc Komplexnost KOMPLEXNOST Díky své komplexnosti křeslo ve všech ohledech splňuje zásadní požadavky lékaře na ergonomii

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

TIMIX. Elektrické invalidní vozíky. Volitelné polička na zavazadlo

TIMIX. Elektrické invalidní vozíky. Volitelné polička na zavazadlo TIMIX C71 C72 C73 zelená Volitelné polička na zavazadlo TIMIX umožňuje ostřejší otáčení se ve vnitřních prostorách a slouží pro lepší překonávání překážek, jako jsou např. prahy při vstupu do místního

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Tato příloha zadávací dokumentace stanoví minimální technické, materiálové a funkční požadavky na předmět plnění veřejné zakázky pod označením Dodávka zdravotnických potřeb a nábytku.

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů Italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího stroje s točnou nabízí jednoduché ovládání s barevným displejem a

Více

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon CESAB P320 2.0 t Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík Kompaktní velikost, vysoký výkon Skvělá manévrovatelnost a produktivita Kompaktní provedení poskytuje mimořádné manévrovací schopnosti Vhodný

Více

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ Air2Care Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ PEČOVATELSTVÍ Air2Care Komfort, kvalita a prevence Variabilní systém Air2Care přináší komfortní řešení pro dlouhodobě hospitalizované klienty

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího stroje s točnou nabízí jednoduché ovládání a je vyráběn se dvěma různými

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

ST ST 1100 MOBILNÍ SLOUPOVÉ ZVEDÁKY. Flexibilní řešení bez propojení sloupů kabely. Nosnost 8,5 / 10 t

ST ST 1100 MOBILNÍ SLOUPOVÉ ZVEDÁKY. Flexibilní řešení bez propojení sloupů kabely. Nosnost 8,5 / 10 t MOBILNÍ SLOUPOVÉ ZVEDÁKY ST 1085 - ST 1100 Flexibilní řešení bez propojení sloupů kabely Nosnost 8,5 / 10 t STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Bezdrátové mobilní sloupové zvedáky S inteligentním

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

CESAB S t. Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík. Manipulace bez námahy

CESAB S t. Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík. Manipulace bez námahy CESAB S200 1.0-1.4 t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík Manipulace bez námahy Manipulace bez námahy Kompaktní provedení poskytuje mimořádné manévrovací schopnosti Skvělé ergonomické vlastnosti

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7752, 8352, 8310.01 a 8320 Osobní váhy 7730-1, 7730.65, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801, 7810 a 7815 Fitness váha 7850 Vážicí plošiny 7708 / 7808 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Vám umožní přepravit se z domova přímo do Vašeho vozidla. Ve vozidle musí být namontována otočná deska na

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní Kategorizační strom zdravotnických prostředků viz http://szpcr.cz/aktuality/20130919.pdf doplněný o odborná kritéria (indikační omezení) vynechány preskripční omezení, množstevní a finanční limity, vlastnictví

Více

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou CESAB S300 1.35-1.6 t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu Spojili jsme výkon s variabilitou Ideální řešení Vašich vysokých nároků Vhodný pro využití v těžkém provozu a při vysokém

Více

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker Čtyřosý průmyslový robot picker Jedinečná řada čtyřosých a šestiosých robotů pro všechny aplikace Kdykoliv potřebují výrobní podniky ve své výrobě navýšit rychlost, opakovatelnost a spolehlivost, představují

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7725, 8320, 8310.01 a 8352 Osobní váhy 7730-1, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801 a 7870 Vážicí plošiny 7708 / 7808 a 7805 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704 Vážení lůžek 7710 / 7711

Více

Bezpečnost a komfort užívání zdravotnických prostředků v domácí péči - zdravotnická lůžka. Jan Michálek

Bezpečnost a komfort užívání zdravotnických prostředků v domácí péči - zdravotnická lůžka. Jan Michálek Bezpečnost a komfort užívání zdravotnických prostředků v domácí péči - zdravotnická lůžka Jan Michálek Obsah Zdravotnické lůžko Historie Legislativa a normativa Standardní zdravotnické lůžko Bezpečnost

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY Technická Specifikace SUPRA LINEA - pro rovné schodiště Supra Lineu lze nepochybně považovat za vrchol našich rozsáhlých zkušeností o oblasti šikmých zdvihacích plošinách. Zaoblené

Více

42 Kg (nejtěžší odnímatelná součást 23 kg) práškovou barvou lakovaná ocel 2 x 12 V, 2,9 Ah, olověné gelové akumulátory s regulačním ventilem

42 Kg (nejtěžší odnímatelná součást 23 kg) práškovou barvou lakovaná ocel 2 x 12 V, 2,9 Ah, olověné gelové akumulátory s regulačním ventilem zvedáky 2 Liko Sabina 200 Liko Sabina 200 Liko Sabina 200 je vysoce stabilní, elektrický zvedák určený k použití v ústavní, ambulantní čí domácí péči. Zvedák umožňuje uvedení pacienta ze sedu do stoje

Více

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji.

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji. RedVac POMÁHÁ ZACHRÁNIT ŽIVOT Systém vakuových fixačních prostředků RedVac využívá unikátní technologie 56 komor naplněných sypkým materiálem o přesně určeném tvaru, rozměru a hmotnosti. Materiál dokonale

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED 5000/7000 MC Vysoce konzistentní podání barev Vytvořením Sim.LED 5000/7000 Multicolour definuje SIMEON nové standardy na poli osvětlení

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP vzduchová a elektrická spirálová Díly TRP nabízí kompletní řadu vzduchových a elektrických spirálových vinutí i spirálových vinutí EBS

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS TP

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS TP Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů s výřezem v točně (TP-verze, pro snadný nájezd paletizačním vozíkem) Italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího

Více

Molift Raiser Návod k použití

Molift Raiser Návod k použití Molift Raiser Návod k použití 01.2017 VÝROBCE DISTRIBUCE A SERVIS Etac Supply Center AB MEYRA ČR s.r.o. Langgatan 12 Hrusická 2538/5 Box 203, 334 24 Anderstorp Sweden 141 00 Praha 4 - Spořilov tel +46

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Návod k použití. Viking M Obj. číslo 2040005

Návod k použití. Viking M Obj. číslo 2040005 Návod k použití Viking M Obj. číslo 2040005 Viking M je plně elektricky ovládaný mobilní zvedák pro použití při běžných situacích, kde je třeba zvedat klienta, např. při přesunu z lůžka na kolečkové křeslo,

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7725, 8320, 8310.01 a 8310.00 Osobní váhy 7730-1, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801 a 7870 Fitness váha 7850 Vážicí plošiny 7708 / 7808 a 7805 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704 Vážení

Více

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2 Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Moderní dětská lůžka pro pacienty předškolního věku musí být bezpečná a zároveň výborně přístupná pro ošetřující personál.

Více

ČERNÁ HORA Domov pro seniory

ČERNÁ HORA Domov pro seniory ČERNÁ HORA Domov pro seniory REKONSTRUKCE DVOU KOUPELEN NA ODDĚLENÍ PŘEDZÁMČÍ 4.04 TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY 4. Lékařská technologie Dokumentace pro provedení stavby Brno,

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2016 www.slezskadiakonie.cz Nabídka INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ...

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů s výřezem v točně (TPverze, pro snadný nájezd paletizačním vozíkem) Italské firmy ROBOPAC. Verze

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život Podívejte se na AC TIG jinak my jsme to udělali! Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC Zjednodušte si život Vybíráte si z příliš mnoha dodavatelů

Více

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je velmi praktická pomůcka na vysoké technické úrovni. Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je ideální pomůckou při chůzi v exteriéru nebo v interiéru. Chodítko Vám umožňí

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Tom 2. pro dětský úsměv

Tom 2. pro dětský úsměv Tom 2 pro dětský úsměv Přínosy Tom 2 360 bezpečí 2 LINET Tom 2 Maximální bezpečí pro malé pacienty Přívětivý design s dětskými motivy Pacient Plně elektricky polohovatelné lůžko Praktický neomezený přístup

Více

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla Dokonalost pro zdravotní péči SIMEON, průkopník v technologii LED, vám již déle než 10 let nabízí kompletní, nadčasové a vysoce kvalitní výrobky, vynikající na mezinárodním trhu cenově ekonomickou úsporností.

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Change the Way You Move

Change the Way You Move Change the Way You Move We are Percussive Therapy 50 % Redukce hluku 60 % Větší výdrž baterie Dva Nový Theragun TheraGun nové generace posune rázovou terapii na vyšší úroveň. Unikátní trojice, která se

Více

Série BLUE LINE. Pístové kompresory

Série BLUE LINE. Pístové kompresory Série BLUE LINE Pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a řemeslnické

Více

Produktový katalog. Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let

Produktový katalog. Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let Produktový katalog Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let Představení společnosti Společnost Schmitz u. Söhne GmbH & Co. KG je moderní společnost s výjimečnou

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Hladký pohyb, šetrné holení

Hladký pohyb, šetrné holení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Shaver series 7000 elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení se systémem AquaTec Wet & Dry Kroužky Comfort 50 min bezdrátového použití/1h

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled boční pohled přední pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20

Více

T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT

T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ SÍLA Zažijte sílu odolného, řízeného čistícího stroje s kompaktní čistící stopou PRODUKTIVITA Zvyšte

Více

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl J3 Karbon POZNEJTE ROZDÍL je tak lehká...... a stylová Karbon je tím správným materiálem pro výrobu extrémně lehké a pevné zádové opěrky, která bude přesně vyhovovat požadavkům aktivních uživatelů na co

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním třídy 95 l s gelovými bateriemi s nenáročnou údržbou a pracovní šířkou 60 až 75 cm. Nejlepší přehled, technika

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více