DVD Traveller 8.0. přenosný DVD přehrávač. český manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DVD Traveller 8.0. přenosný DVD přehrávač. český manuál"

Transkript

1 DVD Traveller 8.0 přenosný DVD přehrávač český manuál

2 Obsah 02 Bezpečnostní opatření 03 Seznámení se zařízením Multimediální přehrávač 04 IR Dálkový ovladač Vložení baterií do ovladače 05 Barevný LCD monitor 01 / Obsah 06 Začínáme Instalace druhého LCD monitoru 07 Připojení přehrávače k TV / AUDIO setu. 08 Vložení disku Základní funkce Volba PAL / NTSC Pause (pauza) / Stop / Play (přehrávání) Ovládání hlasitosti Spořič obrazovky Výběr položek v menu (Disc menu nebo Setup menu) Pokročilé funkce Výběr z on-disc menu Výběr skladby na hudebním CD 09 Rychlé přetáčení vpřed / zpět Pomalé přehrávání Skok na další / předchozí (kapitolu nebo skladbu) Zobrazeni seznamu právě přehrávaných skladeb nebo kapitol Opakované přehrávání Výběr jazyka pro titulky Výběr zvukového kanálu Naprogramování přehrávání 10 Výběr pohledu Zobrazení informací o přehrávaném na LCD displeji Přiblížení / oddálení Systémové nastavení 11 Obecné nastavení (General setup page) 12 Nastavení zvuku (Audio setup page) 13 / 14 Nastavení videa (Video setup page) 15 Nastavení preferencí (Preference page) 16 Heslo (Password setup page) Odchod z nastavení MP3, WMA, MPEG4 17 Přehrávací režimy Další funkce Práce s obrázky Zobrazení obrázku Převracení obrázku Zrcadlové překlopení obrázku Výběr předchozího / následujícího obrázku. Přiblížení / oddálení 18 Šachovnicové zobrazení obrázků Prezentace Další funkce 19 A-TIME menu Propojení DOLBY DIGITAL Obsah balení

3 Bezpečnostní opatření Důležité upozornění. Přečtěte si pečlivě tento návod a uschovejte jej do budoucna. - Nesnažte se otevřít přehrávač ani barevny TFT displej předejdete úrazu elektrickým proudem. - Nevystavujte zařízení dešti, vlhkosti ani jiným kapalinám, nemanipulujte se zařízením máte-li mokré ruce, ve vlhkém prostředí nebo na místech, kde by zařízení mohlo přijít do kontaktu s vodou (např. váza naplněná vodou a položená na přístroji). - Nikdy nepoužívejte zařízení ihned po přesunu z chladného do teplého prostředí uvnitř v jednotce se muže vytvořit vlhkost a jednotka nemusí správně fungovat. Vytáhněte DISK ze zařízení a vyčkejte minut než se vlhkost odpaří. - Toto zařízeni je laserový produkt třídy 1, využívající viditelný laserový paprsek, který by mohl být pro Vaše oči škodlivý. Riskantn ímu vystavení laserovému paprsku předejdete, nebudete-li se dívat dovnitř do otevřeného přehrávače. - Nedotýkejte se laserových čoček. - Nikdy nepokládejte na sítový kabel těžké předměty. Mohly by způsobit trvalé poškození kabelu. - Nikdy nevkládejte do přehrávače ani do jeho otvorů cizí předměty. - V případě nefunkčnosti přístroje vyhledejte autorizovaný servis. - Nikdy nečistěte přehrávač alkoholem. Jednotku čistěte pouze měkkým a suchým hadříkem a to pouze je-li jednotka odpojená od elektrické sítě. - Nepokládejte na zařízení žádné nechráněné hořící předměty (jako např. svíčky). - Připojujte ke zdroji dodávajícímu stejnosměrné napětí 12V. - Nevystavujte zařízeni přímému slunečnímu světlu, oblastem s vysokou prašností, vysokým teplotám (přes 40 C) nebo vysoké vlhkosti (přes 90%). - Používejte zařízení v dobře větraných prostorách. - Pokud zařízeni nepoužíváte, vypněte ho hlavním vypínačem a odpojte od zařízení napájecí kabel. - Po vypnutí přehrávače vždy počkejte minimálně 10 sekund než přehrávač opět zapnete. - Nevkládejte do přehrávače poškrábané, ohnuté nebo zlomené disky. - Pokud není disk normálně načten, nesnažte se jej do mechaniky opakovaně vkládat. 02 / Bezpečnostní opatření Všechny údaje budou na displeji zobrazovány v angličtině. Design a popis v manuálu se muže částečně lišit podle aktuální verze produktu. Přehrávač používá barevné systémy NTSC/PAL. Nemůže přehrávat disky nahrané v jiném formátu jako je např. SECAM. Regionální kód pro tento přehrávač je Region 2 (Evropa). Přehrávač může přehrávat tyto typy disku: DVD / CD / CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW a disky s JPEG obrázkovými soubory [.JPG přípona]. Jiné disky než výše uvedené není možné na tomto zařízení přehrát. Prosíme, nezkoušejte přehrávat disky menší než 12cm (disky různých tvarů), přehrávejte pouze kulaté 12cm disky.

4 Seznámení se zařízením Multimediální přehrávač 03 / Seznámení se zařízením Vstup pro 12V napájení S-Video výstup Optický výstup Levý Audio výstup Pravý Audio výstup Kompositní Video výstup Koaxiální výstup Disc lid PLAY, PAUSE(pauza), ENTER, šipky Stiknutím zavřete S tiskněte tlačítko OPEN pro otevření Infra červené čidlo REVERSE (zpět) Výběr jazyka PREVIOUS (předchízející) NEXT (následující) FORWARD (dopředu) Ovládání hlasitosti Vstup pro sluchátkový 3,5mm jack Scart konektor Vypínač STOP

5 IR Dálkový ovladač - Nepoužívejte ovladač na větší vzdálenost než 7 m od infračerveného čidla přehrávače a pod úhlem ± Pokud nebude dlouho používat dálkový ovladač, vyjměte z něj baterie předejdete tak možnému poškození obsahem baterií - Nevkládejte žádné předměty mezi dálkový ovladač a přehrávač. - Nepoužívejte více dálkových ovladačů najednou - mohly by se vzájemně rušit a nechtěně spouštět různé operace. - Při nefunkčnosti ovladače se ujistěte,že IR čidlo přehrávače není zakryto. 04 / Seznámení se zařízením (1) MENU (2) ZAPNUTÍ (VYPNUTÍ) (3) NUMERICKÁ TLAČÍTKA 0-9 (4) TITULKY (5) DISPLEJ (6) VÝBĚR JAZYKA (7) ÚHEL (8) ŠIPKA NAHORU (9) SETUP (nastavení) (10) ENTER (11) ŠIPKA DOLEVA (12) ŠIPKA DOLŮ (13) FUNKCE VIRTUAL REMOTE (14) VOLUME + (15) VOLUME - (16) TITUL (17) MUTE (18) 10+ (19) A-TIME (20) PAL / NTSC (21) PROGRAM (22) LEVÝ/PRAVÝ KANÁL (23) REPEAT (24) ZOOM (25) PLAY / PAUSE (26) ŠIPKA DOPRAVA (27) STOP (28) RYCHLE VZAD (29) RYCHLE VPŘE D (30) PŘEDCHOZÍ (31) DALŠÍ Vložení baterií do ovladače Otevřete nejprve kryt ovladače a vložte dvě AAA baterie. Zkontrolujte správnou polaritu (+ / -). Označení na bateriích a na krytu ovladače se musí shodovat. - Baterie vydrží v ovladači asi jeden rok, záleží však na tom, jak často je ovladač používán. - Jestliže ovladač nefunguje ani na krátkou vzdálenost, vyměňte baterie. - Používejte pouze alkalické baterie AAA. - Nefunkčnost baterií může být způsobena také poškozením baterií (vytečení, koroze, exploze). Jestliže vytečou staré baterie do ovladače, vytřete před vložením nových baterií potřísněný povrch.

6 Barevný LCD monitor 05 / Seznámení se zařízením Tlačítko světlosti 2. Mute 3. Typ obrázku: normální / obrácený 4. MODE: Brightness (jas), Conntrast (kontrast), Volume Switch (hlasitost) 5. Zeslabení hlasitosti 6. Zesílení hlasitosti 7. POWER: zapnutí / vypnutí 8. Audio / Video / 12V DC USB style konektor 9. Jack pro sluchátka V DC napájení - Nepropojujte TFT LCD monitor přes USB s Vaším počítačem - mohlo by dojít k poškození jak LCD monitoru, tak i Vašeho počítačce. USB konektor byl speciálně navržen pouze pro použití s Yakumo DVD Traveller Tento TFT monitor je vyroben ze speciálního skla a tekutiny, proto netlačte na obrazovku - zabráníte tak poškození a případnému zhoršení kvality obrazu. - Dávejte pozor na poškrábání obrazovky tvrdými (ostrými) přemety. - Čistěte pouze jemným hadříkem.

7 Začínáme Instalace zařízení do opěrky sedadla v automobilu 1. Rozepněte zip na zadní straně. Uvidíte řemínek zakončený suchým zipem a krátký řemínek s umělohmotných kroužkem. 2. Přidržte YAKUMO DVD TRAVELLER 8.0 u operky hlavy a přetáhněte dlouhý řemínek přes opěrku 3. Protáhněte řemínek kroužkem a pevně utáhněte. Poté řemínek uchyťte suchým zipem. 4. Vyhrňte látku operky a zajistěte monitor pomocí jeho vrchní klapky a suchého zipu. 5. Přidejte elastické řemínky na boky YAKUMO DVD TRAVELLER 8.0 a zajistěte je pomocí háčků za přední sedadlo. 06 / Začínáme Varování: Nenatahujte elastické pásky do plna, mohlo by to způsobit zranění přepravovaných osob. opěradlo sedadla Instalace druhého LCD monitoru YAKUMO DVD TRAVELLER 8.0 umožňuje jednoduše napojit i druhou obrazovku, která může být instalována na operku hlavy. Tato doplňující sada obsahuje barevný LCD monitor, tašku na monitor a ostatní věci potřebné k instalaci. Uvnitř balení je i A/V splitter kabel, který připojíte z boční strany přehrávače. Druhý monitor připojíte pomocí USB-style A/V kabelu k YAKUMO DVD TRAVELLER 8.0. Protože tento kabel slouží také jako napájecí kabel, nepotřebujete ke zprovoznění druhého monitoru žádné další kabely

8 Připojení přehrávače k TV / AUDIO setu. Multimediální přehrávač je vybaven vším co budete potřebovat pro propojení s TV / AUDIO setem (jen SCART a S-VIDEO kabel nejsou součástí balení). 1. TV-set nebo projektor připojte buď pomocí Composite Video, S-VIDEO nebo přes SCART 2. Připojte audio. 3. Zapojte napájecí kabel do 12V stejnosměrného zdroje. 4. Nakonec nalaďte televizi na požadovaný AV kanál. 07 / Začínáme 12V DC 12V DC - S-Video - Pravý audio (červený) - Levý Audio (bíly) NEBO - Composite Video (žlutý) - Pravý audio - Levý Audio SCART (AUDIO + VIDEO) Adapter 100~240V AC 12V DC/2A Adapter 100~240V AC 12V DC/2A 12V DC Adapter 5,1 CH (6 kanálový) zesilovač / přijímač - Obvykle má TV set jeden nebo více SCART nebo S-Video vstupních zdířek. Na propojení s přehrávačem používejte SCART nebo S-Video kabely. Zařízení připojujte vhodnými kabely. Po zapojení každého kabelu se vždy ještě ujistěte lehkým zatlačením, že jsou kabely správně zasunuté.

9 - V případě, že propojujete zařízení k TV S-Video kabelem, budete muset zapojit také Levý a Pravý audio kanál do audio vstupu televize. Jinak by jste neslyšeli ve Vaší televizi žádný zvuk. - Nepropojujte přehrávač s televizí S-Video kabelem a Composite Video kabelem zároveň. - Při propojování zařízení by neměl být zapojen napájecí kabel do sítě. - Přehrávač může být propojen s Vaší televizí přímo. - Pokud připojujete VRC přehrávač nebo podobné zařízení, může být zobrazení videa / obrázků zkreslené, protože některé DVD disky mají ochranu proti kopírování. Vložení disku 1. Vložte disk datovou stranou dolů a snažte se, aby se vaše prsty pokud možno vůbec této strany nedotýkaly. 2. Posuňte OPEN (otevřít) na přehrávači doleva, aby se Vám otevřel kryt pro vložení nebo vyjmutí disku. K otevíraní jednotky používejte pouze OPEN. Nikdy nepoužívejte předměty jako např. šroubovák. 3. Disk umístěte do jednotky přesně na střed (vodič disku). Nevkládejte disk do jednotky násilím, mohli by jste poškodit disk nebo jednotku. 4. Jakmile je disk vložen, začne ho jednotka automaticky načítat - toto může trvat několik sekund. Poté se Vám zobrazí na obrazovce v levém horním rohu typ vloženého disku a začne přehrávání. - Otisky prstů a prach na povrchu disku stejně jako ušpiněná čočka přehrávače mohou způsobit zhoršení kvality zvuku a obrazu. - Disky čistěte pouze jemným bavlněným hadříkem ve směru od středu disku k okraji. Nečistěte krouživými pohyby. K čistění disku nepoužívejte v žádná ředidla, benzín, čistící prostředky, ani benzínový antistatický aerosol používaný pro vinylové desky, mohly byste tím způsobit poškození disku. - Nevystavujte disk přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. - Nelepte na disk žádné nálepky ani papíry. - Doporučujeme pravidelnou kontrolu a údržbu zařízení asi po každých 1000 hodinách používání. 08 / Začínáme / Základní funkce / Pokročilé funkce Základní funkce - Volba PAL / NTSC Jestliže je Váš TV-set NTSC, mačkejte tlačítko N/P na dálkovém ovladači než se na Vaší obrazovce zobrazí NTSC. Jestliže je Váš TV-set PAL, vyberte stiskem tlačítka N/P na dálkovém ovladači volbu PAL. Jestliže je Váš TV-set podporuje obojí PAL i NTSC, zvolte mačkáním tlačítka N/P volbu MULTI. - Pause (pauza) / Stop / Play (přehrávání) Když při přehrávání disku stisknete na dálkovém ovládání nebo na přehrávači PAUSE, přehrávání se pozastaví. Stisknete-li na dálkovém ovládání nebo na přehrávači tlačítko PLAY, bude jednotka pokračovat v přehrávání. Stisknete-li jedenkrát tlačítko STOP, zastavíte přehrávání disku. Přehravač si zapamatuje pozici disku a příště můžete pokračovat v přehrávání ze stejného místa. Stisknete-li dvakrát tlačítko STOP přehrávání se zcela zastaví. Po stisknutí tlačítka PLAY se spustí přehrávání zase od začátku Disk je v pohotovosti a stále se točí ještě asi 4 minuty po stisknutí tlačítka STOP. - Ovládání hlasitosti Otáčejte VOLUME na pravé straně přehrávače nebo mačkejte tlacitko VOL+ / VOL- na dálkovém ovládání, hlasitost. Stisknutím MUTE na dálkovém ovládání vypnete zvuk (na obrazovce se zobrazí ikona). Opětovným stiskem tlačítka MUTE zvuk zapnete. - Spořič obrazovky Přehrávač je vybaven automatickým spořičem obrazovky, který Vaši obrazovku šetří. Po 180 sekundách, kdy je přehrávač neaktivní (není přehráván disk) obrazovka zčerná a objeví se logo. Po stisknutí jakékoliv tlačítka se spořič vypne. - Výběr položek v menu (Disc menu nebo Setup menu) 1. Pro pohyb v menu mačkejte. 2. Pro výběr a pro potvrzení stiskněte tlačítko ENTER. Pokročilé funkce - Výběr z on-disc menu Jestliže DVD disk podporuje tzv. on-disc menu, můžete si jej nechat zobrazit stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovládání. Na obrazovce se Vám zobrazí DVD menu a možnosti výběru. Pro pohyb v menu používejte šipky a ENTER, případně číselná tlačítka na dálkovém ovladači (např. pro výběr 13. skladby, stiskněte 10+ a 3). - Výběr skladby na hudebním CD Pomocí numerických kláves zvolte číslo skladby. Jestliže je číslo skladby do 10 stiskněte tlačítka 0 9. Má-li číslo skladby vyšší číslo než 10, stisknete tlačítko 10+ a poté 0 9. Pokud se na obrazovce objeví nebo, potom funkce není k dispozici. Důvodem může být, že skladby na disku nejsou očíslovány, zadané číslo není správné nebo je zapnuté PBC. Pro vypnutí PCB stiskněte MENU/PBC na dálkovém ovládání a nastavte PBC na off.

10 - Rychlé přetáčení vpřed / zpět Pokud stisknete na ovladači nebo přehrávači tlačítko FWD, záznam se začne přetáčet ve zrychleném Fast Forward (FFWD) režimu. Pokud stisknete na dálkovém ovládání nebo přehrávači tlačítko REV, záznam se začne přetáčet ve zrychleném Fast Backward (FRWD) režimu. K dispozici je pět rychlostí. 2x 4x 8x 16x 32x Normal play (DVD) 2x 4x 6x 8x Normal play (jiný disk) - Pomalé přehrávání 09 / Pokročilé funkce Při přehrávání videa, vyberte tlačítko SLOW MOTION a video se začne přehrávat ve zpomaleném režimu. Tuto funkci je možné využívat jak při přehrávání dopředu, tak i dozadu. Na výběr máme 4 různé rychlosti zpomaleného přehrávání, které si navolíte pomocí numerických kláves. Opakovaným mačkáním tlačítka ENTER můžete také přepínat mezi jednotlivými rychlostmi. 1/2x 1/4x 1/8x 1/16x Normal play - Skok na další / předchozí (kapitolu nebo skladbu) Při přehrávání DVD stisknete tlacitko NEXT pro skok na další nebo PREVIOUS pro skok na předchozí kapitolu. Pokud je do přehrávače vloženo hudební CD, budete přeskakovat mezi jednotlivými skladbami. - Zobrazeni seznamu právě přehrávaných skladeb nebo kapitol Pokud se přehrává disk a PBS je zapnuté, stisknete MENU pro zobrazení právě přehrávaných skladeb nebo kapitol. - Opakované přehrávání Při přehrávání disku stiskněte tlačítko REPEAT a vyberte jednu z nabízených variant opakovaného přehrávání: - pro DVD disk: opakování kapitoly ( chapter) opakování titulu ( title) kompletní opakováni ( all) - pro ostatní disky a vypnutý PBC: opakování skladby ( track) kompletní opakování ( all) vypnutí opakování (repeat off) Pro odchod z nabídky stiskněte opět REPEAT. - Výběr jazyka pro titulky Stisknete SUBTITLE pro otevření nabídky jazyků a stejné tlačítko mačkejte dokud se Vámi požadovaný jazyk nenavolí. Tato funkce je závislá na typu použitého disku. - Výběr zvukového kanálu Stiskněte tlačítko AUDIO během přehrávání disku. Tato funkce funguje pouze pokud má DVD k dispozici více jazyků. Jazyk se mění podle množství stisků tlačítka AUDIO (jedenkrát angličtina, dvakrát francouzština, třikrát španělština atd.). - Naprogramování přehrávání 1. Pokud je PBC vypnuto a jednotka nepřehrává žádný disk, stisknete tlačítko PROGRAM a na obrazovce se objeví následující schéma. Jestliže je na přehrávaném DVD disku pouze jediný titul, programové menu bude podobné tomu u CD Program: Chapter(01 xx) Exit Start Next Program: track(01 xx) Exit Start Next 2. Pomocí číslic vyberte skladby nebo kapitoly a potvrďte svůj výběr tlačítkem ENTER (např. pokud se chcete podívat na kapitolu 3, 6 a 12, stiskněte 3, poté 6 a nakonec 10+, 2). 3. Zvolte START a potvrďte tlačítkem ENTER. Stisknete-li dvakrát STOP, přerušíte výběr. 4. Ze sekce odejdete opětovným stisknutím tlačítka PROGRAM.

11 - Výběr pohledu Některá DVD mají možnost zvolit si z více pohledů. Jestliže přehráváte takový typ disku, můžete si při sledování filmu vybrat různé pohledy a úhly pomocí tlačítka ANGLE, aniž by jste museli přehrávání zastavit. Mačkejte tlačítko ANGLE dokud se nezobrazí požadovaný pohled. Předtím než si během přehrávání začnete měnit úhly pohledu, zkontrolujte v setup menu, zda máte tuto funkci zapnutou. - Zobrazení informací o přehrávaném na LCD displeji Tlačítko DISPLAY na dálkovém ovládaní slouží pro kontrolu uplynulého / zbývajícího času. Je možné ho používat u každého titulu, kapitoly nebo skladby. Muže také zobrazovat zbývající čas celého disku. - pro DVD disk: Stiskněte tlačítko DISPLAY a na obrazovce se objeví uplynulý čas titulu. 10 / Pokročilé funkce / Nastavení Stiskněte DISPLAY dvakrát a na obrazovce se objeví zbývající čas titulu - pro CD disk: Stiskněte DISPLAY a na obrazovce se objeví zbývající čas přehrávání. Stisknete DISPLAY dvakrát a na obrazovce se objeví zbývající čas přehrávané skladby. - Přiblížení / oddálení Stisknete DISPLAY třikrát a na obrazovce se objeví uplynulý čas celého disku. Stisknete DISPLAY čtyřikrát a na obrazovce se objeví uplynulý čas celé kapitoly Při prohlížení obrázku nebo DVD disku můžete využít možnosti ZOOM IN (přiblížení) a ZOOM OUT (oddálení). K dispozici jsou tři úrovně přiblížení / oddálení. Stisknete tlačítko ZOOM a podržte jej dle potřeby. Obraz se bude postupně zvětšovat / zmenšovat. mačkáním šipek se můžete pohybovat v přiblíženém obrázku. Pro vrácení do původní velikosti, stiskněte tlačítko ZOOM sedmkrát. Nastavení 1. Stiskněte SETUP na dálkovém ovládání a dostanete se do hlavního menu. 2. Použijte šipky na dálkovém ovladači pro pohyb mezi jednotlivými položkami. 3. Výběr potvrďte tlačítkem ENTER. 4. Sekci opustíte opštovným stiskem tlačítka SETUP. Obecné nastavení (General setup page) K dispozici jsou tři režimy zobrazení - 16:9 WIDE, 4:3LB (Letterbox) a 4:3PS (Pan Scan). Různé diskové formáty se budou různě zobrazovat. Vše závisí na nastavení a velikosti obrazovky. Níže si můžete prohlédnout příklady jednotlivých zobrazení:

12 4:3 LB Umožňuje sledovat filmy v originálním poměru, vždy s černým orámováním. 4:3 PS Film bude zobrazen přes celou obrazovku bez černého orámováníobraz bude částečně ořezán z pravé i z levé strany. D V D T r a v e l l e r :9 Umožňuje sledovat filmy v originálním poměru, po spojení s obrazem widescreen bude obraz bez černého orámování, ale závisí to na formátu obrazovky (např. 2.35:1). 11 / Nastavení ON: Zapnuta funkce pro sledování DVD disku v různých úhlech (pokud tuto funkci disk má). OFF: Funkce sledování z různých úhlů je vypnuta. Zvolte si jazyk pro Vaše zobrazení menu (OSD). K dispozici máte hned několik jazyků angličtina, němčina, francouzštin a,španělština, italština, portugalština, holandština, dánština. ON: Na displeji se zobrazí titulky (Subtitles) OFF: Titulky se na displeji zobrazovat nebudou (No Subtitles). Pokud se přehrávač nějakou dobu nepoužívá, automaticky naskočí spořič obrazovky. ON: Spořič obrazovky je aktivní. OFF: Spořič obrazovky je neaktivní.

13 ON: Pokaždé, když vypnete přehrávač, zapamatuje si poslední přehrávání a když přehrávač znovu zapnete, začne přehrávání v místě, kde byl disk zastaven. OFF : Vypnutí funkce ukládání stop do paměti. 12 / Nastavení Nastavení zvuku (Audio setup page) Menu sekce Nastavení zvuku (Analog Audio Setup). Stiskněte pro vsup do submenu. Jestliže chcete analogový stereo signál, stisknete šipku, vyberte položku STEREO a potvrďte ENTER. Jestliže chcete Dolby Pro Logic stereo vyberte LT/RT a potvrďte ENTER. EKVALIZER. Zde si můžete upravit zvuk podle Vašeho přání na výběr máte z několika režimů: vypnuto (off), rock, pop, živě (live), taneční (dance), techno, klasika (classic), soft. Můžete si také zvolit jeden z nabízených režimů a upravit tak basy či výšky podle Vašeho přání. ON (zapnuto) zapne zvolený režim a volbou OFF (vypnuto) se vrátíte k normálnímu přehrávání. Některé BASY na Audio CD či DVD jsou velmi nízké, použitím Bass Boost nebo Super Bass - by mohlo dojít k zatížení Vašich reproduktoru a zhoršení kvality.

14 Zvolte REVERB a vytvořte oblíbený 3D reřim. Stisknutím ENTER potvrďte tento výběr a vytvořte Vámi preferovaný audio režim pro lepší surround efekt. Máte na výber z několika režimů koncert, obývací pokoj (living room), hala, koupelna (bathroom), sklep (cave), aréna, kostel (church). Stiskněte ENTER nebo RIGHT šipku pro potvrzení výběru. 13 / Nastavení Zvolte HDCD pro vytvoření oblíbeného audio režimu pro HDCD. Stisknete PLAY a potvrďte Váš výběr, vytvoří se Vámi nastavený filtr HDCD (standardně je 1x, 1x = 48K Sampling, 2x = 96K Sampling). Nastavení videa (Video setup page) Zvolte tuto položku a potvrďte. OSTROST. Pokud je video světlé, vyberte možnost LOW. Pokud je video tmavé, vyberte možnost HIGH.

15 JAS. Stisknete ENTER nebo, stisknete a upravte obraz podle potřeby. Stiskněte pro návrat do menu. 14 / Nastavení KONTRAST. GAMMA. Představuje exponent mezi videem, množstvím pixelů a jasem. NASTAVENÍ BAREV PRO NTSC. SYTOST BAREV.

16 Můžete si upravovat opoždění jasu. Vyberte z nabízených možností ten lépe odpovídající Vašemu TV. 15 / Nastavení Nastavení preferencí (Preference page) V menu zvolte položku pro nastavení Vašeho výstupního video formátu. PAL běžně používaný v Evropě a NTSC se používá v USA a Japonsku. Zvolte MULTI pokud Vaše TV podporuje oba formáty, výstupní signál bude automaticky přepínat video formát. Toto nastavení můžete provádět pouze v případe, že právě nepřehráváte žádný disk. Pro VCD a SVCD, zapněte zde ON nebo OFF pro funkci Playback Control (PBC). VCD nebo SVCD media mají PBC menu, která obsahují seznam stop. Standardně PBC vyjadřuje výběr ON. V OFF režimu nemohou být vybrány žádné stopy. RODIČOVSKÝ ZÁMEK. U některých DVD disku s přeprogramovaným systémem (např. Severní Amerika CARA) mohou rodiče zakázat sledování obsahu disku, která jsou pro děti nevhodná. Stisknete pro přechod do této nabídky. Jestli chcete měnit úroveň rodičovského zámku, stisknete pro pohyb v nabídce. Jednotlivé režimy: výběr 1 pro děti vhodné, výběr 2 je částečně vhodné, výběr 3 některé části nemusí být vhodné pro děti, výběr 4 je nevhodné pro děti mladší 13-ti let, výběr 5 pro děti do 17-ti let je možné sledovat, ale pouze za dohledu rodičů, výběr 6 omezení sledování, výběr 7 je nepřístupné pro děti mladší 17-ti let, výběr 8 je pouze pro dospělé. NO PARRENTAL je určeno všem. Obnovení výchozího nastavení od výrobce.

17 Heslo (Password setup page) ON: Heslo je aktivní. OFF: Heslo je neaktivní. 16 / Nastavení / MP3, WMA, MPEG4 Použijte pro změnu hesla. Heslo nastavené od výrobce je Pomocí číselných tlačítek na dálkovém ovladači napište staré heslo do pole, potvrďte ENTER, vložte nové heslo a potvrďte ENTER, napište znovu Vaše nové heslo a stisknete ENTER. Nezapomeňte Vaše nové heslo, neexistuje žádný jiný způsob jak toto heslo zjistit nebo změnit. Odchod z nastavení (Exit setup menu) Odejdete ze systémového nastavení a vrátíte se do klasického zobrazení videa. MP3, WMA, MPEG4 Tento přehrávač je schopný přehrávat disky (CD-R / CD-RW) nahrané s MP3 / MPEG4 audio a video soubory. Jestliže je disk s MP3 / MPEG4 soubory (včetně adresátů) načten v systému, zobrazí se na obrazovce: 1. Zvolte adresář pomocí a výběr potvrďte stisknutím tlačítka ENTER. 2. Navolte Vámi požadovanou skladbu nebo video pomocí a potvrďte stisknutím tlačítka ENTER.

18 - Přehrávací režimy SINGLE. Všechny písně / videa se jedenkrát přehrají REPEAT ONE. Aktuální píseň / video se jedenkrát zopakuje REPEAT FOLDER. Písně / videa z dané složky se přehrají znovu FOLDER. Všechny písně / videa z dané složky se přehrají jednou SHUFFLE / RANDOM (Písně / videa se budou přehrávat v náhodném pořadí 17 / MP3, WMA, MPEG4 / Práce s obrázky - Další funkce Funkce jako je MUTE, VOLUME, PAUSE, PREVIOUS, NEXT, atd. je možné používat samozřejmě také u MP3 / MPEG4 disků. Tyto operace fungují stejně jako u audio CD. Práce s obrázky Tato funkce je podobná jako u MP3. Po načtení disku s obrázky se na obrazovce objeví takovéto menu: - Zobrazení obrázku Stiskněte pro pohyb mezi obrázky a výběr vždy potvrďte tlačítkem ENTER. Zobrazí se obrázek. - Převracení obrázku Po stisknutí se bude obrázek otáčet doleva nebo doprava. - Zrcadlové překlopení obrázku Po stisknutí se bude obrázek otáčet horizontálně, po stisknutí vertikálně. - Výběr předchozího / následujícího obrázku. Po stisknutí PREVIOUS se posunete na předchozí obrázek, po stisknutí NEXT na následující. - Přiblížení / oddálení Stiskněte zároveň tlačítko ZOOM a REV nebo FWD. Zmenšením obrázků, můžete přejít na seznam zmenšených devíti obrázků.

19 - Šachovnicové zobrazení obrázků Jestliže disk obsahuje více než jeden soubor, může přehrávač zobrazit devět malých obrázků v náhledu. Pokud je disk právě přehráván, stisknete tlačítko STOP, poté se zobrazí 12 malých obrázků v náhledu. První z nich bude barevně označen. Stiskem tlačítek PREVIOUS nebo NEXT přejdete automaticky na dalších 12 malých obrázků. Pro výběr obrázku použijte a potvrďte ENTER. Vybraný obrázek se zobrazí na obrazovce. Jestliže nechcete označit žádný soubor stiskněte tlačítko STOP, tak se vrátíte do normálního režimu. - Prezentace Jestliže je na disku uložen více než jeden soubor s obrázky, přehrávač muže přehrát tyto soubory v šestnácti různých režimech. Stiskněte PROGRAM a vyberte požadovaný režim. - Další funkce Funkce PAUSE, PREVIOUS, NEXT, REPEAT ALL, REPEAT SINGLE, atd. je možné použít i pro práci s obrázky. A-TIME menu 18 / Práce s obrázky / A-TIME menu Stiskněte tlačítko A-TIME na dálkovém ovladači a objeví se informační okno s nabídkou. V nabídce se pohybujete pomocí. Zde můžete vidět, který titul se právě přehrává. Stisknutím tlačítka ENTER můžete změnit titul. Výběr kapitoly. Zde vidíte, která kapitola se právě přehrává. Pokud potvrdíte tuto nabídku pomocí tlačítka ENTER, můžete přeskočit do jiné kapitoly pomocí. Výběr zvukových stop. Zde vidíte, která stopa se právě přehrává. Pokud potvrdíte tuto nabídku pomocí tlačítka ENTER, můžete přeskočit do jiné kapitoly pomocí číselných tlačítek na dálkovém ovladači.

20 Výběr titulků. Pokud potvrdíte tuto nabídku pomocí tlačítka ENTER, můžete přeskočit do jiné kapitoly pomocí. 19 / A-TIME menu Výběr úhlu. Můžete vidět, pod kterým uhlem se film právě přehrává. Pokud nabídku potvrdíte tlačítkem ENTER můžete úhel měnit podle Vašeho přání pomocí číselných tlačítek na dálkovém ovladači. Funkce Total Time. Pokud potvrdíte nabídku pomocí tlačítka ENTER můžete přeskočit do určitého času, který zadáte pomocí číselných tlačítek na dálkovém ovladači. Ovládání času v kapitolách. Pokud potvrdíte nabídku pomocí tlačítka ENTER můžete přeskočit do určitého času v kapitole, který zadáte pomocí číselných tlačítek na dálkovém ovladači. Možnost opakování. Tuto funkci aktivujte stisknutím tlačítka ENTER a potom vyberte požadovaný režim opakování.

21 Propojení DOLBY DIGITAL Funkce Time Display, která ukazuje uplynulý čas na OSD. Pokud potvrdíte nabídku pomocí tlačítka ENTER můžete si zvolit různé režimy. Jestliže je disk DVD nahrán v Dolby Digital (AC-3) nebo MPEG audio, jsou digitální informace posílány přes koaxiální nebo přes optický výstup. Pokud je přehrávač propojen s Dolby Digital nebo MPEG audio dekodérem může být zvuk přenášen skutečně pomocí 5.1 kanálové kvalite. Je ovšem zapotřebí mít speciální koaxiální nebo optický kabel (není součástí balení). Audio výstup z koaxiálního digitálního konektoru: TYP DISKU ZVUKOVÝ FORMÁT Dolby Digital (AC-3) KOLOXIÁLNÍ nebo OPTICKÝ DIGITÁLNÍ AUDIO VÝSTUP Dolby Digital bitstream (2-5.1ch) nebo PCM (2ch)(48 khz/16bit) 20 / A-TIME menu / Propojení DOLBY DIGITAL / Obsah balení DVD VCD CD Linear PCM (48/96 khz 16/20/24 bit) MPEG1 MPEG2 MPEG1 Linear PCM Linear PCM (2ch) (48 khz sampling/16 bit only) MPEG2 Audio bitstream nebo PCM (2ch)(16bit) PCM (44,1 khz sampling) Linear PCM (44,1 khz sampling) - Dolby Digital (AC-3) je digitální upravený zvuk technologií vyvinutou v licencovaných laboratořích. Dolby Digital podporuje 5.1-kanálový surround zvuk stejně jako 2-kanálový stereo zvuk. Tato technologie umožňuje záznam zvuku v opravdu vysoké kvalitě. - Linear Phase Code Modulation (LPCM) je nahrávací formát používaný pro CD. Zatímco CD jsou nahrávány v 44.1kHz/16bit kvalitě, DVD jsou nahrávány od 48kHz/16bit až do 96kHz/24bit kvalitě. - Pokud vlastníte Dolby Digital Surround dekodér, získáte stejnou kvalitu Pro Logic zvuku jako mají u DVD filmu 5.1-kanálové Dolby Digital soundtracky. Varování: Nepropojujte koaxiální nebo optický konektor se zesilovačem, který není kompatibilní s tímto typem propojení. Pokus přehrát DVD přes zesilovač bez správného AC-3 nebo MPEG dekodéru by mohlo způsobit vysoké hlukové zatížení. To by mohlo mít za následek jak poškození reproduktoru, tak i Vašeho sluchu. Obsah balení - 8mi palcový TFT barevný LCD monitor - multimediální přehrávač - IR dálkové ovládání - 2x AAA baterie - 12V auto adaptér - AC/DC adaptér s napájecím kabelem - RCA audio / video kabel - cestovní plátěná taška s oddělitelnou kapsou - řemínky - manuál

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

IC-930 MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM

IC-930 MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM IC-930 MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM UPOZORNĚNÍ K PROVOZU ZAŘÍZENÍ PŘEČTĚTE SI POZORNĚ VŠECHNA UPOZORNĚNÍ A INSTRUKCE, KTERÉ JSOU UVEDENY V TÉTO PŘÍRUČCE. PŘÍRUČKU SI TAKÉ USCHOVEJTE PRO POZDĚJŠÍ POTŘEBU. Z DŮVODU

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101td Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem 9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem Návod pro uživatele Kompatibilní s: DVD, MP4, MP3, VCD, CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVCD Před instalací do auta a spuštěním přístroje, přečtěte si, prosím,

Více

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 *

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze... 4 Úvod... 4 Napájení... 4 Napájecí kabel... 4 Použití a uskladnění...4 Umístění přehrávače... 4 Kondenzace... 4 Čištění... 4 Používaní disků... 4 Používání disků...

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 80 234 Multimediální přehrávač DVD/MP4/VCD/MP3/WMA/JPEG/CD/CD-R/CD-RW se vstupem pro USB a SD kartu Velikost 1/2 DIN Obsah Upozornění....1 Péče o disky..2 Přední panel..3 Schéma zapojení....4

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců USB/SD slotem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců USB/SD slotem IC-1549USB TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců USB/SD slotem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2 Ovládání prostřednictvím

Více

TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem

TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW Uživatelská příručka Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně všechna upozornění

Více

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Portable Media Center. Užívejte si na vaší televizi filmy, hudbu

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04 Rozhraní c.logic lite Mi-092 + umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel vybavených navigačním systémem Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Funkce

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

DS 850 HD. TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem. Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW

DS 850 HD. TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem. Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW DS 850 HD TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW Uživatelská příručka Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně

Více

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem Důležité bezpečnostní předpisy Pozor! Neotevírejte vystupuje tady ohrožení porážením elektrickým proudem. Důležité! Za účelem předejít požáru nebo porážením elektrickým proudem, nevystavujte přijímače

Více

Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál

Dotykový 10,4 LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT 10''/10,4'' multifunkční monitor Uživatelský manuál Drazí zákazníci, abyste zajistili, že vámi zakoupený výrobek bude správně fungovat, přečtěte si nejprve tento

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 3 Funkce přehrávače... 3 Dálkový ovladač a funkce tlačítek...

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze SENCOR SDF 1260 Digitální fotorámeček Návod k obsluze 0 Bezpečnostní informace: Udržujte přístroj mimo působení vody, vlhkosti a prachu. Provozní teplota je 0-40 0 C. Nikdy neumísťujte přístroj do míst

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do max. vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka

egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka Upozornění: a) Před používáním si pozorně přečtěte tyto instukce. b) Nedotýkejte se přívodního kabelu mokrýma rukama. c) Při vytahování napájecího kabelu netahejte

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2. Rozhraní c.logic lite + MCS-02 umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.5 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 1 AV vstup Ovládání

Více

IC 1000fgr. TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka

IC 1000fgr. TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka IC 1000fgr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka Upozornění Úpravy přístroje provedené bez souhlasu výrobce mohou vést k poškození přístroje a v tomto případě nelze uplatnit

Více

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití Braun DigiFrame 7001 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Technosonic-MP119P. Návod k obsluze

Technosonic-MP119P. Návod k obsluze Technosonic-MP119P Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

.: trak vxp-711vm :. DVD player

.: trak vxp-711vm :. DVD player .: trak vxp-711vm :. DVD player Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu DVD přehrávače TRAK VXP-711VM a doufáme, že vám bude sloužit k vaší plné spokojenosti. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Před vlastním zapojením

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu F-WV812YB Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu! Výstraha:! Přístroj je řízen mikroprocesorem; nevhodné použití může mít za následek přerušení činnosti. V takovém případě vypněte a restartujte

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka.

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka. ÚVOD Děkujeme za zakoupení Vtech dětské hudební centrum. Jedná se o jedinečné klávesy navržené speciálně pro mladší děti. Můžete nahrávat vlastní písničky a melodie. Jestli se chcete podělit o své vlastní

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T

Multi-dotykový 10,1 LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Drazí zákazníci Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali náš TFT LCD monitor. Tento výrobek obsahuje integrované obvody, má nízkou spotřebu

Více

DVD VIDEO/SACD přehrávač

DVD VIDEO/SACD přehrávač DVD VIDEO/SACD přehrávač UPOZORNĚNÍ Použití ovládacích prvků, nastavení nebo postupování jiným způsobem, než je v návodu uvedeno, může způsobit nebezpečné záření nebo jiné nebezpečí. Mezi jednotlivými

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování:

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování: Uživatelský manuál Varování: Prosím, vypněte při vkládání a vyjímání paměťové karty, abyste předešli poškození jednotky nebo karty. Bezpečnostní opatření 1) Nevystavujte přístroj do vody. 2) Vypněte před

Více

Výklopný displej 11 / 12,1 s DVD přehrávačem

Výklopný displej 11 / 12,1 s DVD přehrávačem DS-X11d Výklopný displej 11 / 12,1 s DVD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění a použité

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty DS-X13AV Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Úvodní informace...

Více

T-60X Návod na obsluhu

T-60X Návod na obsluhu OD ROKU T-60X Návod na obsluhu 2.0 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením.

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. Vícekanálový AV receiver STR-DN1030 Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. 1 Instalace reproduktorů 2 Připojení TV a dalších zařízení 3 Další zapojení 4 Výběr reproduktorů a optimalizace zvuku

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 1 Základní bezpečnostní pokyny Nevystavujte přístroj vlhkosti nebo dešti, abyste zamezili vzniku požáru nebo úrazu způsobenému elektrickým

Více

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 ÚVOD...1 OVLÁDÁNÍ PŘEHRÁVAČE...1 NAVIGAČNÍ PŘEHLED...2 TV...3 VSTUPNÍ ZDROJ...3 SEZNAM KANÁLŮ...3 PLÁN...4 NASTAVENÍ...5 EPG...7 PŘEHLED OVLADAČŮ TV...7

Více

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD CDP 5400 SPCD MODE PROG DC IN 4.5 V Ó SKIP 8 SKIP + 9 LINE OUT 0 VOLUME STOP 5 ASP/DIR NEXT HOLD OPEN 8 OFF BASS BOOST ON MP3 3 DAS 00 00:00 41 ALL PROG INTRO ALBUM

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

F550X Návod na obsluhu

F550X Návod na obsluhu F550X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 Tato šipka ve tvaru blesku označuje neizolované části ve vašem přístroji, které mohou způsobit úraz elektrickým proudem. Z důvodu bezpečnosti všech členů domácnosti

Více

IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6"/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI

IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6"/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace...2 Obsah balení...3 Funkce přehrávače...3 Dálkový ovladač a funkce

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka

Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka Obsah Obsah 2 Bezpečnostní instrukce 3 Pohled na monitor 4

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 110. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více