Město Most a e-aukce. Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Most a e-aukce. Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ"

Transkript

1 Město Most a e-aukce Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

2 Zahájení užívání e-aukcí v období 06-12/2008 byla provozována tzv. pilotní verze systému e-aukce v rámci tohoto zkušebního provozu bylo prověřováno, zda bude systém eaukcí pro město Most přínosem, dále byly prověřovány personální nároky na provoz e-aukcí v 01/2009 byla zakoupena tzv. ostrá verze systému e-aukce bylo zajištěno proškolení administrátorů e-aukcí do interního dokumentu úřadu PRAVIDLA PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTA MOST byla zakomponována možnost užívání e-aukcí jako formy zadání veřejných zakázek malého rozsahu (2)

3 E-aukce města Most v roce 2009 V roce 2009 celkem 18 e-aukcí 13 e-aukcí tis. Kč; 2 e-aukce 0,5 1 mil. Kč; 3 e-aukce nad 1 mil. Kč, Největší objem e-aukce 1,5 mil. Kč, Nejvíce účastníků jedné e-aukce : 20, Nejvíce položek jedné e-aukce: 58, (3)

4 E-aukce města Most v roce 2009 Nejvyšší dosažená úspora vůči předpokládané ceně VZ: 59,5 %, Nejvyšší dosažená úspora vůči nejnižší úvodní nabídkové ceně: 42,5 %, Průměrná úspora: 16,5 %, Celková úspora v roce 2009: ,- Kč, Nejdelší e-aukce: 2 hod. 38 min., 69x prodlouženo. plánuje se vytvoření samostatného odboru resp. oddělení zabývajícího se pouze veřejnými zakázkami dodržení striktního oddělení provádění veřejných zakázek od procesu zpracování PD a procesu realizace prací tzv. systém čínských zdí (4)

5 E-aukce města Most v roce 2010 Z celkového počtu cca 500 veřejných zakázek vyhlášených statutárním městem Most v roce 2010 byly provedeny: 4 e-aukce což činí <1% (5)

6 Jak se vyvarovat problémů? Co je nutné před a v průběhu provozování e-aukce zajistit?: Přesvědčit vedení organizace k zakoupení systému e-aukce, Současně přesvědčit vedení organizace k aktivní účasti na průběhu e-aukcí, Zajistit si podporu a součinnost složek (odborů magistrátu, příspěvkových organizací, společností ovládaných městem atd.) které budou e-aukce organizovat, (6)

7 Jak se vyvarovat problémů? Co je nutné před a v průběhu provozování e-aukce zajistit?: Zajistit důkladné proškolení administrátorů e-aukcí, Zajistit dostatečnou prezentaci v regionálních médiích tak, aby o nové formě veřejné zakázky byli dodatečně informováni i zástupci uchazečů, Případně zajistit, např. ve spolupráci s OHK, prezentaci či školení pro uživatele e-aukcí z řad uchazečů o veřejné zakázky Zajistit soulad systému e-aukce s interními směrnicemi organizace týkajícími se realizace veřejných zakázek. (7)

8 Jak se vyvarovat problémů? E-aukci využívá stále málo složek zadavatele E-aukci využívá v rámci všech složek statutárního města Most stále málo účastníků. Na magistrátu ji využívá především odbor informačních systémů a odbor rozvoje a dotací. Využití e-aukce u ostatních odborů magistrátu a především u příspěvkových organizací je téměř nulová. Hlavní problém spočívá především v neochotě příslušných vedoucích pracovníků jednotlivých odborů, úseků či složek využívat e-aukci jako formu výběru dodavatelů. Ač proběhla série školení a prezentací, nedaří se aplikovat předané poznatky a zkušenosti do praxe. Dalším problémem, především u příspěvkových organizací, je nedostatek pracovníků pro administrování e-aukcí. (8)

9 Jak se vyvarovat problémů? Jak tento problém řešit? Trpělivě přesvědčovat a prezentovat výhody e-aukcí, Zohlednit v interní směrnici zadavatele pro VZMR povinnost použít e-aukci jako formu výběru dodavatele u stanovených druhů dodávek, služeb či stavebních prací Realizovat koncepční změnu v rámci organizační struktury zadavatele a vytvořit tzv. oddělení/odbor/úsek veřejných zakázek (systém čínských zdí) toto oddělení by rozhodovalo o volbě způsobu provedení veřejné zakázky (9)

10 Centrální zadavatel výrazný úspěch e-aukce v roce 2011 E-aukce na centrální dodávky elektrické energie v 06/2011 vyhlásilo statutární město Most jako centrální zadavatel veřejnou zakázku na dodávky elektrické energie na dva roky v zastoupení celkem 29 dílčích veřejných zadavatelů (příspěvkové organizace města, společnosti ovládané městem), předmětem dodávek bylo VN v nízkém tarifu a vysokém tarifu a NN v nízkém tarifu a vysokém tarifu 4 účastníci soutěžního kola soutěžní kolo trvalo 50 minut CELKOVÁ ÚSPORA OPROTI PŘEDPOKLÁDANÉ CENĚ DLE PŘEDCHOZÍCH OBDOBÍ A OČEKÁVANÉMU NÁRŮSTU CEN ČINILA CCA 6 MIL. KČ = CCA 15% (10)

11 Centrální zadavatel výrazný úspěch e-aukce v roce 2011 E-aukce na centrální dodávky zemního plynu v 08/2011 vyhlásilo statutární město Most jako centrální zadavatel veřejnou zakázku na dodávky zemního plynu na dva roky v zastoupení celkem 29 dílčích veřejných zadavatelů (příspěvkové organizace města, společnosti ovládané městem), předmětem dodávek bylo VN v nízkém tarifu a vysokém tarifu a NN v nízkém tarifu a vysokém tarifu 5 účastníků soutěžního kola soutěžní kolo trvalo 1 hod a 18 minut CELKOVÁ ÚSPORA OPROTI PŘEDPOKLÁDANÉ CENĚ DLE PŘEDCHOZÍCH OBDOBÍ A OČEKÁVANÉMU NÁRŮSTU CEN ČINILA CCA 500 TIS. KČ = CCA 30% (11)

12 Město Most a budoucnost e-aukce Co hodláme zlepšit? budeme se dále snažit o vytvoření oddělení/odboru veřejných zakázek pokusíme se prosadit povinnost užívání e-aukcí u vybraných druhů dodávek a služeb město Most bude i nadále u veřejných zakázek na vybrané druhy dodávek a služeb vystupovat v roli centrálního zadavatele pro své příspěvkové organizace a společnosti ovládané městem město Most nabídne přilehlým obcím možnost provádění centrálního zadávání na jimi plánované akce provedeme e-aukci na služby mobilních operátorů (12)

13 Město Most a budoucnost elektronických nástrojů Další kroky k užívání elektronických nástrojů v roce 2012 zavedeme tzv. Systém optimalizačních procesů v rámci resortu zadavatele analýza stávajícího stavu nákupů a nakládání s městským majetkem návrh optimalizace nákupů návrh optimalizace nakládání s majetkem města využití jednotlivých elektronických nástrojů (e-aukce, e-tržiště, dražby) v rámci provozu systému optimalizačních procesů e- (13)

14 Celková úspora v rámci využívání e-aukcí Za celkovou dobu užívání e-aukce ( ) statutárním městem Most bylo dosaženo úspory celkem cca 9 mil. Kč (14)

15 Děkuji za pozornost Statutární město Most Ing. František Jirásek Odbor rozvoje a dotací Frantisek.Jirasek@mesto-most.cz Tel: , MT:

Město Most a e-aukce. www.mesto-most.cz. Statutární město Most Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094

Město Most a e-aukce. www.mesto-most.cz. Statutární město Most Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 Město Most a e-aukce Statutární město Most Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zahájení užívání e-aukcí Proč eaukce? 1) uspoříte nemalé finanční prostředky 2) získáte

Více

Statutární město Most centrální zadavatel

Statutární město Most centrální zadavatel Statutární město Most centrální zadavatel Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zahájení centrálního zadávání v roce 2011 byla provedena interní

Více

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY PRAHA 10-11. ČERVNA 2015 ING. CTIRAD FISCHER OBSAH Definice DNS 3-5 DNS ve VZP ČR 5 Přímé využití ve VZP ČR nákup

Více

Elektronická tržiště

Elektronická tržiště Konference 25. 4. 2013 Elektronická tržiště Rok 2012 Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Národní el. nástroj (NEN) Věstník veřejných zakázek a další části IS

Více

kompletní historie elektronické aukce

kompletní historie elektronické aukce kompletní historie elektronické aukce Dodávka elektřiny pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo Zadavatel: Název: Sídlo: Město Králíky Velké náměstí,

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček 476 448 449 karel.seddlacek@mesto-most.cz 27. 11. 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání. Vladimíra Kadlčíková

Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání. Vladimíra Kadlčíková Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání Vladimíra Kadlčíková Nejvýhodnější nabídka = 3E? VEŘEJNÉ VÝDAJE HOSPODÁRNOST EFEKTIVNOST ÚČELNOST VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 54 % kontrolních

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČ: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ

Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR RNDr. Jiří Svoboda, ředitel Odboru elektronizace veřejných zakázek a koncesí Konference VZ, Praha, prosinec 2013 Obsah

Více

Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, o podání informace o obsahu popisu pracovní činnosti (pracovní náplň)

Více

Elektronická tržiště

Elektronická tržiště ISSS Hradec Králové 2013 Elektronická tržiště - nový systém zadávání veřejných zakázek Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování IS dodavatele 2 TED Systémy egovernment

Více

Statutární město Most Sociálně odpovědné

Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most IPRM DEMOS veřejné zadávání Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zapojení nezaměstnaných

Více

Dopravní podnik Ostrava a.s. Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města)

Dopravní podnik Ostrava a.s. Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města) Dopravní podnik Ostrava a.s. Konference Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města) Představení společnosti: Dopravní podnik Ostrava a.s. - akciová společnost v majetku Statutárního

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení Vyřizuje: Ing. Lenka Maňáková Tel.: 476 768 856 E-mail: manakova@msss-most.cz Most dne: 27. června 2014 Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou

Více

Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích

Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích Marek Pieter Liberec 21. května 2019 Elektronické aukce motivace Vysoké možnosti úspory / zisku Transparentní postup (ochrana zaměstnanců

Více

Energy Performance Contracting

Energy Performance Contracting Energy Performance Contracting dobré dělají dobré přátele Vladimír Sochor SEVEn, o.p.s. mezinárodní konference ENEF 2010, Banská Bystrica, 13. 10. 2010 Proces EPC 1. fáze Zákazník = vlastník nebo správce

Více

*MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor

*MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor *MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 65475-64/VZ-2014 Praha 25. května 2015 Písemná zpráva zadavatele

Více

Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR

Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR Poodhalte budoucnost českého zadávání, aneb co nás čeká a nemine Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR Jiří Svoboda MMR ČR Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč Makroekonomické

Více

SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU O B E C P R A V L O V, Pravlov 30, 664 64 Dolní Kounice SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Postup dle této směrnice schválen na 23. zasedání zastupitelstva

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená formou otevřeného řízení VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Haušildová +420 476448285 Klara.Hausildova@mesto-most.cz 29. 9. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické

Více

OBEC DĚPOLTOVICE. Tel PSČ Mobil: starosta

OBEC DĚPOLTOVICE. Tel PSČ Mobil: starosta OBEC DĚPOLTOVICE Tel. 353 951 217 PSČ 362 25 Mobil: 725 051 054 starosta e-mail: ------------------------------------------------------------------------------ Děpoltovice dne

Více

Společné nákupy. zkušenosti Kraje Vysočina

Společné nákupy. zkušenosti Kraje Vysočina Společné nákupy zkušenosti Kraje Vysočina Doc. RNDr. Iveta Fryšová Ph.D. Ing. Miroslav Březina Obsah 1. Obecná východiska a zkušenosti 2. Informace ze společných nákupů plynu a elektrické energie 3. Kam

Více

Národní elektronický nástroj (NEN)

Národní elektronický nástroj (NEN) ISSS Hradec Králové Národní elektronický nástroj (NEN) MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OEVZK Praha, duben 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1

Více

NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze NIPEZ / NEN

NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze NIPEZ / NEN NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NIPEZ / NEN Praha 18. 9. 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1 500

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31. 01. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 02. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejná zakázka Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová

Více

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC Krakovec Krakovec 46 pošta Petrovice 270 35 IČO: 00639893 Datum zpracování: 9.9.2015 Směrnice nabývá účinnosti: 25.9.2015 1.

Více

Snižování nákladů ve zdravotnictví. Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích

Snižování nákladů ve zdravotnictví. Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích Snižování nákladů ve zdravotnictví Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích Výchozí situace Příkaz ministra 11/2011 formalizovány doporučené postupy při zadávání veřejných

Více

Národní elektronický nástroj, jeho vztah k IEN a uživatelská práva k NENu ze strany jiných osob

Národní elektronický nástroj, jeho vztah k IEN a uživatelská práva k NENu ze strany jiných osob Nová etapa v zadávání veřejných zakázek revoluce v roce 2016, aneb taky co nového v elektronizaci přezkumu a auditu Národní elektronický nástroj, jeho vztah k IEN a uživatelská práva k NENu ze strany jiných

Více

Podrobná anotace kurzu

Podrobná anotace kurzu Podrobná anotace kurzu Název kurzu: Úspěšné zadávání veřejných zakázek malého rozsahu praktický seminář s rozšířenou možností konzultací Praktický seminář s rozšířenou možností konzultací k zadávacím dokumentacím

Více

ebf 2014 Aktuální situace elektronizace VZ

ebf 2014 Aktuální situace elektronizace VZ ebf 2014 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Aktuální situace elektronizace VZ Jiří Svoboda Ostrava 6. listopadu 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Žernov

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Žernov Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Žernov Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA IČO: 00018562 Sídlo/místo podnikání: Slezská 100/7 12056

Více

Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravská komoditní burza Kladno. Svatomartinská konference ÚOHS 2011 Brno 29.11. 1.12.

Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravská komoditní burza Kladno. Svatomartinská konference ÚOHS 2011 Brno 29.11. 1.12. Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravská komoditní burza Kladno Svatomartinská konference ÚOHS 2011 Brno 29.11. 1.12. 2011 1. FUNKČNÍ BURZOVNÍ TRH VYTVÁŘÍ JIŽ ZE SVÉHO PRINCIPU OPTIMÁLNÍ SOUTĚŽNÍ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce

Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce Město Semily Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s interní směrnicí Města Semily č. 3/2007 2011 Úvodní

Více

SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU

SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU Specifika nákupu v LČR LČR realizuje nákupy ze 105 organizačních jednotek na celém území České republiky, fyzicky není možné zajistit veškeré nákupy z jednoho místa, ročně se

Více

Elektronické nástroje a NEN. Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra

Elektronické nástroje a NEN. Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra Elektronické nástroje a NEN Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra Elektronizace veřejných zakázek Plně elektronický proces zadávání veřejné zakázky prostřednictvím

Více

Elektronizace veřejné správy. součást boje proti korupci

Elektronizace veřejné správy. součást boje proti korupci Elektronizace veřejné správy součást boje proti korupci Praha, 27. 3. 2012 Milena Machová Založení APUeN Asociace Poskytovatelů a Uživatelů elektronických Nástrojů pro výběrová řízení a elektronické aukce

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka asfaltové emulze Druh zakázky nadlimitní veřejná

Více

OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 NIPEZ / NEN

OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 NIPEZ / NEN OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NIPEZ / NEN Jiří Svoboda Praha 2. 10. 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1 500

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Zadavatel Úřední název zadavatele: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových IČO: 69797111 Sídlo/místo podnikání: Rašínovo nábřeží 390/42 12800 Praha Kontaktní osoba: Růžena Kubisková Organizační

Více

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Janoušková + 420 476 448 285 klara.janouskova@mesto-most.cz 19. 5. 2015 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Města & eaukce. Milan Kaplan 3. 4. 2014

Města & eaukce. Milan Kaplan 3. 4. 2014 Města & eaukce Milan Kaplan 3. 4. 2014 4% 2% Velice pozitivní (50 %) Anketa Hodnocení eaukcí Jak hodnotíte využívání eaukcí ve vašem městě? Spíše pozitivní (44 %) 44% 50% Neutrální (4 %) Spíše negativní

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Mgr. Klára Janoušková TEL.: 476 448 285 E-MAIL: klara.janouskova@mesto-most.cz MOST DNE: 21.5.2015 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

MĚSTO MOST. most přes minulost. Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

MĚSTO MOST. most přes minulost.  Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ MĚSTO MOST most přes minulost Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Most do minulosti Měsíční krajina Zápary a ohně Inverze a smog Sídliště Chánov

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN IČO: 00261238 Sídlo/místo podnikání: Mírové nám. 1175/5 40502

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje IČO: 75151499

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 IČO: 00063797 Sídlo/místo podnikání: Zenklova 1/35 18000 Praha

Více

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu včetně Dodatku č. 1 schváleného radou města dne 18.3.2013 usnesením č. 70/2013, Dodatku č. 2 schváleného radou města dne 23.6.2014

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

Aktuální stav a budoucnost elektronizace zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR

Aktuální stav a budoucnost elektronizace zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Aktuální stav a budoucnost elektronizace zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Stanislav Bogdanov, ISSS 2019 Agenda 1) Aktuální stav elektronizace VZ 1) Platné právní předpisy

Více

Výkladová stanoviska k zákonu o zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR

Výkladová stanoviska k zákonu o zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Výkladová stanoviska k zákonu o zadávání veřejných zakázek MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních 211 odst. 3 Písemná komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 09.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nákup komodit elektrické energie a zemního plynu - pro město Písek, organizace a

Více

Centrální nákup státu

Centrální nákup státu od standardů k veřejným zakázkám PhDr. Tomáš Vyhnánek Ministerstvo financí České republiky Obsah 1. Organizace CNS Vymezení a pravidla Role MF Harmonogram standardizace Harmonogram nadresortních VZ Metodická

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické

Více

ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE č. 2/2015. Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Českým svazem včelařů z.s.

ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE č. 2/2015. Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Českým svazem včelařů z.s. ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE č. 2/2015 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Českým svazem včelařů z.s. Účinnost od 1.12.2015 Vyhotovil: Advokátní kancelář Zvolský & partners s.r.o. Schválil:

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky)

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Čl. 1 Obecná ustanovení 1.Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Pověřenec pro ochranu osobních údajů NIPEZ: 79100000-5 Právní služby Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Otevřená data, informace, znalosti. Principy 3E v praxi. PhDr. Tomáš Vyhnánek náměstek pro řízení sekce Finanční řízení a audit

Otevřená data, informace, znalosti. Principy 3E v praxi. PhDr. Tomáš Vyhnánek náměstek pro řízení sekce Finanční řízení a audit Otevřená data, informace, znalosti. Principy 3E v praxi. PhDr. Tomáš Vyhnánek náměstek pro řízení sekce Finanční řízení a audit Zásady veřejných výdajů Hospodárnost Účelnost Efektivnost Přiměřenost Transparentnost

Více

Manuál k jednotnému postupu při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Manuál k jednotnému postupu při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Manuál k jednotnému postupu při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tento dokument si klade za cíl stručně a přehledně informovat o základních postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky.

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky. Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 150. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 1. 2.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 150. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 1. 2. 1 z 5 2.2.2018 12:49 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 150. schůze Rady městského obvodu která se konala 1. 2. 201810:00 (usn. č. 6111/150 - usn. č. 6116/150) Bc. Martin Bednář

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Nákup energií prostřednictvím komoditní burzy PXE

Nákup energií prostřednictvím komoditní burzy PXE Nákup energií prostřednictvím komoditní burzy PXE Ing. Jaroslav Severin Nákup energie v organizacích veřejné správy Praha, 31. ledna 2018 Výběrové řízení na nákup energií Možnosti zadavatele Otevřené výběrové

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových IČO: 69797111 Sídlo/místo podnikání:

Více

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ecentre, a. s. Společnost ecentre, a.s je na trhu od r. 2006 a je tvořena týmem 48 odborníků v oblasti veřejných zakázek, práva a nastavování

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Ministerstvo vnitra IČO: 00007064 Sídlo/místo podnikání: Nad Štolou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

Budoucnost zákona o veřejných zakázkách

Budoucnost zákona o veřejných zakázkách Budoucnost zákona o veřejných zakázkách MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Mgr. Jan Sixta Účel regulace Vybrat ekonomicky nejvýhodnější nabídku Soukromoprávní úprava kontraktačního procesu Zajistit transparentní

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve znění dodatku č. 1 ze dne 4.2.2019 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Předmět směrnice 1. Tato směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více