FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO"

Transkript

1 FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO 1901 V domě na předměstí italské Vicenzy se 26.srpna 1901 narodil Gentullio Tullio Campagnolo- otec Valentino Campagnolo,matka Elise Paiusco Tullio Campagnolo zahajuje svou závodní kariéru ve Veloce clubu Vincenza, která trvá až do roku Den 11.listopadu 1924 můžeme označit jako myšlenkový start firmy Campagnolo, toho dne se Tullio Campagnolo účastnil závodu GRAND PRIMO DELLA VITTORIA. Při přejezdu zasněženého pasu Croce d' Aune Pass ( v 80. letech byl název tohoto pasu použit na jednu ze sad Campagnolo) potřeboval demontovat zadní kolo aby mohl otočit kolo a změnit tak převod(na každé straně byl pastorek s jiným počtem zubů). Jelikož však svými zkřehlými prsty nedokázal povolit zamrzlé křídlové matky zadního kola a tudíž provést nutnou změnu převodu v tu chvíli vyřkl větu: Bisogna cambia qualcossa de drio...něco je třeba změnit v zadní části. První myšlenka na rychloupínací náboj. Ten den ztratil svou šanci na vítězství února 1930 Tullio Campagnolo patentuje zadní rychloupínací náboj první ze svých 135 patentů.

2 1933 Po té co Tullio začal s výrobou v zadní části otcovi dílny, zakládá firmu Campagnolo S.p.A. která produkuje zadní rychloupínací náboje je patentován první patent přehazovačky Cambio Campagnolo, Cambio Corsa. Veřejnosti byla představenav srpnu Díly přehazovačky jsou vyráběny všechny ručně, výroba vyžaduje mnoho úsilí a času. Fratelli Brivio z Brescie se stává subdodavatelem dílů. Oficiálním názvem podniku se stává Campagnolo Brevetti Int. SPA 1934 v Gazzetta dello Sport se objevuje první reklama na Cambio Campagnolo Tullio přijímá svého první zaměstance na "plný úvazek", Enrica Piccola vydán první jednostranný leták na výrobky firmy Campagnolo 1943 představeno první oficiální logo Campagnolo okřídlené kolo. Mělo upozorňovat na rychloupínací mechanismus nábojů, který je standardem do současnosti registrováno logo s okřídleným kolem a nápisem Cambio Campagnolo. Od tohoto roku je přehazovací systém Campagnolo se dvěma pákami a kluzným nábojem nazýván camboi corsa je vyráběn ve dvou variantách... s krátkou pákou (short lever) a názvem corsa či ve verzi s dlouhou pákou(sport) 1947 Je zahájen vývoz komponentů.

3 1948 V Itálii je natočen film "Zloděj kol" ("Lardi di Biciclette"). Mezi mnoha koly která jsou použita při natáčení je použito i několik kol se závodní přehazovačkou Campagnolo Corsa. Gino Bartli vyhrává Tour de france s použitzím přehazovacího systému Corsa 1949 Campagnolo vyvíjí dvoulankovou verzi přehazovačky GRAN SPORT kterou představuje na milánské kontraktační výstavě na podzim tohoto roku. Na rozdíl od přehazovačky která byla představena v roce následujícím používá tento model jedno lanko k řazení na vyšší převody a druhé na nižší. Tohoto dvoulankového modelu bylo vyrobeno pouhých 10kusů Je to jeden z nejdůležitějších roků pro Campagnolo. V tomto roce je na říjnové milánské výstavě představena jednolanková verze přehazovačky GRAN SPORT EXTRA (foto A) s prodlouženým vnějším vodítkem. Tato přehazovačka se stává vůbec první moderní přehazovačkou, která zaznamenává široké použití v cyklistickém pelotonu a je pokládána za model, který později odstartoval výrobu řady C-RECORD Po úpěchu v jarních klasických závodech a úspěchu Fausta Coppiho v závodě PARIS - ROUBAIX je celý závodní tým BIANCHI (pravděpodobně nejúspěšnější tým 50tých let) vybaven přehazovacím systémem Campagnolo a to speciálně pro etapový závod GIRO D'ITALIA a též pro závody následující. Hugo Koblet vítězí na Tour de France s použitím komponentů Gran Sport. Vychází nečíslovaný katalog.

4 1952 Je představena lehce upravená verze přehazovačky GRAN SPORT. V letech 1951 a 1952 Campagnolo provádí pouze malé technické úpravy vedoucí k vylepšení funkcí předcházejícího modelu V srpnu 1953 je představena pozměněná verze přehazovačky GRAN SPORT vycházející z modelu z roku V prosinci jsou též představeny první náboje Campagnolo, jednokladková přehazovačka SPORT a páčka ovládající přesmykač SPORT. ( zveřejněno v číslovaném katalogu č.12 ) 1956 Jsou představeny pedály GRAN SPORT s ocelovou hřídelí a v červnu téhož roku sedlová trubka následovaná v srpnu vylepšenou přehazovačkou GRAN SPORT s nižším tělem a přepracovaným vodítkem. Je též představen parallelogramový přesmykač RECORD Katalog č.14 představuje na konci roku novinky které zahrnují například sadu RECORD s bezklínkovým středem a klikami ( pěti-packa na čtyř-hranou osu), frézované náboje, hlavové složení, V katalogu je též nabízen dřevěný kufr s nářadím a přípravky.

5 1961 Je představena trojpřevodníková sada STRADA a sada CYCLOCROSS. Dále je představena vylepšená přehazovačka GRAN SPORT se zesílenou středovou částí která pomáhala při řazení na 6ti kolečku. // Campagnolo otevítá továrnu v Boloni kde vyrábí superlehká hořčíková kola určená pro automobily a motocykly stejně jako součástky pro vojenský a letecký průmysl. Campagnolo se stává první firmou na světě, která používá nízkotlaké odlévání magnézia jakožto revoluční metody při zpracovávání tohoto materiálu V říjnu 1963 je představena bronzovochromovaná přehazovačka RECORD. Ta má oproti předcházející pozměněné vodítko s čepem na jeho zadní straně Do výroby uvedena ekonomická sada VALENTINO 1966 Je představena přehazovačka "NUOVO RECORD".Patentován otvírák na víno,který se vyrábí dodnes v několika provedeních Je vydán katalog č.15 určený pro podzimní milánský veletrh. Hlavní novinkou je duralová přehazovačka NUOVO RECORD. Je také zmenšena rozteč na klikách pro upevnění převodníků, je možné použít nejmenší převodník se 41 zuby Do výroby přichází pedály Superleggero (hliníková a později i černá anodizace a také extraekonomický model přehazovačky valentinov katalogu č.16 je poprvé představena kompletní sada včetně brzd RECORD s bočním tahem lanka. Představena ocelová přehazovačka Gran Turismo V listopadu tohoto roku je vydán dodatek ke katalogu číslo 16 který představuje superlehké pedály s černě eloxovanou duralovou klecí a sedlovku RECORD SUPERLIGHT Katalog č.17 je vydán u příležitostí podzimních výstav v Paříži a Miláně. Jsou představeny kompletní sady SUPER RECORD ROAD a TRACK s titanovými středovými osami u středových složení. Jako novinka je též představena vývrtka na lahve Tullio Campagnolo byl oficiálně vyznamenán cenou C.O.N.I. (Italským olympijským výborem) za jeho mezinárodní přínos v odvětví cyklistiky.

6 1979 Byl vydán dodatek katalogu č.17 ve kterém bylo vůbec poprvé představeno nové logo Campagnolo v jeho rukou psané podobě. // Tullio Campagnolo byla presidentem Italské republiky uděleno ocenění CAVALIERE DEL LAVORO jakožto nejvyšší pocta udělována za pracovní úspěchy Zahájen vývoj volnoběžného kolečka campagnolo v kombinaci materiálů hliník, titan, ocel. Je to poslední projekt na kterém se tulio osobně podílel.v roce 1980 spatřily světlo světa první produky určené pro terenní kola (předchůdce kol horských) Nový katalog vydaný u příležitosti olympijských her představuje nové volnoběžné kolečko Campagnolo společně s přesmykačem řady SUPER RECORD. Dále jsou představeny nové klipsny pro pedály a to jak v ocelovém tak i duralovém provedení, nové RECORD náboje, druhá verze středové titanové osy (tentokrát bez odvrtání), Gran Sport Rallye přehazovačka s kapacitou 32 zubů a mnoho dalšho února 1983 umírá Tullio Campagnolo ve věku 81 let. V prodeji limitovaná výroční sada (50.let) Campagnolo Super Record s vyrytým nápisem 50-th Anniversary a zlatým gravírováním předali sadu s č.002 italští cyklističtí nadšenci, zaměstnanci firmy v soukromé audienci papeži janu Pavlu II.

7 1984 V tomto roce jsou představeny vůbec poprvé brzdové čelisti typu DELTA Představení a zavedení do výroby sady C- record s brzdovými čelistmi Delta. Super record kliky bez frézované drážky (ryté logo později leptané laserem). Sedlovky také bez frézovaných drážek.

8 1986 Do výroby zavedena 7-mi rychlostní kazeta Compact-jednotlivé pastorky se nasazují na ořech náboje + použití uzavírací matice Rok 1987 je rokem kdy končí výroba sady SUPER RECORD a je představena nová sada CHORUS. Dodatek katalogu č. 18 obsahuje silniční sadu C-record, silniční a dráhovou sadu Record, ekonomické sady Victory a triomphe a samostatné komponenty 980, Campagnolo do své nabídky zahrnuje MTB řady Euclid a Centaur včetně ráfků Campagnolo.

9 1991 Katalog Campagnolo pro rok 1991zahrnuje velké množství sad a to jak pro silniční a dráhovou cyklistiku, tak pro cyklokros a MTB (Record, Croce D'Aune, Chorus, Athena, Xenon, Euclid, Themis, Olympus a Centaur) 1992 Do prodeje přichází řazení v bzdových pákách Campagnolo ERGO POWER, zapouzdřené středové složení,nové našlapné pedály ( licence LOOK ). Představen také první 8-rychlostní prototyp elektronického řazení 1993 Campagnolo vydává životopisnou knihu o Tulliovi Campagnolovi THE GIANT AND THE FILE. Kniha nebyla nikdy nabízena k volnému prodeji a jako taková se stala středem zájmu sběratelských fandů značky Campagnolo. Nová zapletená kola Shamal.

10 1994 Po jednáních s vedením firmy Campagnolo probíhajících v roce 1993 zahajuje firma KOLA ŠÍRER oficiální dovoz výrobků značky Campagnolo na český trh. Novinky- první karbonový díl v řadících pákách, karbonová kola BORA, na zapletených kolech Shamal vyhrává Miguel Indurain a Eugein Berzin Giro d Italia, vylepšení prototypu elektronického řazení (silnější motory, baterie a centrální jednotka se přesouvá do sedlovky) Zavedena nová přehazovačka a přesmykač, hladčí funkce ERGO POWER ( KARBON BB systém ), odlehčená řadící páčka 1996 V tomto roce se objevují titanové díly v pákách ERGO POWER, přehazovačce, zadním náboji- zde společně s duralovým tělem unašeče pastorků, odlehčený přesmykač, karbonové tělo zapouzdřeného středového složení, celotitanové 8- kolečko 1997 Je představena první 9ti rychlostní sada, nový typ hlavového složení, nový typ rychloupínáků, prototyp elektronického řazení přechází na 9 pastorků Novinky- nový tvar pák ERGO POWER,Campagnolo PRO-FIT našlapné pedály, nová ocelová sedlovka, RECORD EXA DRIVE MK2 9-ti kolečko společně s novým zadním kazetovým nábojem, druhá generace karbonových kol Bora s hliníkovou brzdnou plochou.

11 1999 Představen komponent k jehož výrobě byl použit karbon. Jednalo se o řadící systém RECORD ErgoPower a také odlehčené over size náboje Je představena první 10ti rychlostní sada, karbonová sedlovka RECORD s titanovými díly, přehazovačka RECORD s karbonovým tělem a cyklocomputer ERGOBRAIN, který lze propojit s řadícími pákami V tomto roce získává firma KOLA ŠÍRER statut AUTORIZOVANÉHO SERVISNÍHO CENTRA CAMPAGNOLO pro střední a východní Evropu. Toto servisní centrum (ASC) poskytuje veškerý odborný servis výrobků Campagnolo a zajišťuje prodej a distribuci více než 1600ks náhradních dílů Novinkou jsou brzdové čelisti RECORD, kdy přední zůstává v provedení s excentrickým uložením osy, kdežto zadní má osu uloženou ve středu čelisti což přineslo výrazné odlehčení. Přepracovaná verze 10-ti rychlostního řazení, které poprvé využívá ovládacích prvků umístěných na páce stejně jako u mechanické verze.

12 2002 Campagnolo představuje karbonové kliky RECORD, karbonová kola HYPERON, brzdové gumičky pro karbonové ráfky. Startuje také výroba výroba cyklistického oblečení pod značkou Campagnolo Největší novinkou je představení celokarbonových kol BORA U přehazovačky a přesmykače RECORD přibývá karbonové vodítko. Dalším karbonovým dílem se stává držák lahve RECORD. Další novinky- nový řetěz Record C10 ULTRA odlehčený, karbonová kola Hyperon ve verzi pro pláště, karbonová sedlovka s karbonovým upínacím systémem Novými produkty jsou kliky Record Compact Drive ( převodníky s menším počtem zubů a k tomu také přesmykač CT. Elektronické řazení s výrazným podílem karbonu je poprvé testováno profesionálními týmy.

13 2006 Novinky- čtvrtá generace karbonových kol BORA ULTRA, řetěz Record Ultra Narrow, objímka campagnolo pro uchycení přesmykače Campagnolo přichází se zcela přepracovaným systémem klik/středové osy. Nový systém dostal jméno ULTRATORQUE. Od tohoto roku jsou také veškeré sady nabízeny již pouze v 10ti rychlostním prodení Další novinkou jsou nové brzdové čelisti s označením SKELETON 2009 Překvapivě nedošlo k oficiálnímu představení dlouho očekávaného elektronického řazení. Campagnolo se rozhodlo překvapit svět tím co nikdo neočekával: vzkřísilo legendární sadu SUPER RECORD které "přiřklo" 11ti kolečko (stejně tak jako sadám RECORD a CHORUS)

14 2009 Rok 2009 přinesl opravdu velkou řadu novinek: dva typy keramických ložisek do vybraných typů klik a zapletených kol, nová zapletená kola určená pro bezdušové pláště a také nový typ řazení ULTRA-SHIFT V roce 2010 se firma Campagnolo rozhodla vzkřísit jméno ATHENA a použít jej pro nejlevnější sadu obsaující 11ti kolečko Další významnou novinkou je představení zapletených kol BORA ULTRA ONE která se tak stávají ekonomickou variantou professionálních kol BORA ULTA TWO

FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO

FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO 1898 1901 FIRMA ŠÍRER s.r.o. PŘEDSTAVUJE HISTORII ZNAČKY CAMPAGNOLO Narodila se Amelie Campagnolo, prvorozené dítě Valentina Campagnola a jeho manželky (oficiální životopis Tullia Campagnola neuvádí její

Více

Historie a vývoj značky CAMPAGNOLO. www.camapgnolo-sirer.cz campagnolo@sirer.cz tel. 775 590 956

Historie a vývoj značky CAMPAGNOLO. www.camapgnolo-sirer.cz campagnolo@sirer.cz tel. 775 590 956 Historie a vývoj značky CAMPAGNOLO Zpracoval: Šírer s.r.o., V Lukách 253, 267 01 Králův v Dvůr www.camapgnolo-sirer.cz campagnolo@sirer.cz tel. 775 590 956 1901 V domě na předmp edměstí italské Vicenzy

Více

CENÍK SERVISNÍCH PRACÍ - MACHALA PŘÍBOR

CENÍK SERVISNÍCH PRACÍ - MACHALA PŘÍBOR CENÍK SERVISNÍCH PRACÍ - MACHALA PŘÍBOR 2015 V ceníku naleznete podrobnou nabídku servisních prací prováděných v naší cykloprodejně. Všechny ceny jsou uvedeny bez materiálu a s DPH. RÁMY A VIDLICE Výměna

Více

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu.

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu. NÁBOJE remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks.

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks. náboje remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

Ceník servisních prací 2018

Ceník servisních prací 2018 I.Prohlídka kola S 101 Garanční prohlídka placená : 490 Kč kontrola vůlí nábojů a jejich případné seřízení docentrování a kontrola tlaku v pneumatikách seřízení brzd seřízení řazení - mazání řetězu projet

Více

Ceník servisních prací

Ceník servisních prací Ceník servisních prací Sevisní pakety BASIC MEDIUM SPECIAL Cena 390, 590, 990, Celková kontrola stavu jízdního kola Dotažení všech šroubových spojů Dotažení středového složení Sežízení řazení Seřízení

Více

CENÍK SERVISNÍCH PRACÍ KOLA

CENÍK SERVISNÍCH PRACÍ KOLA ZÁKLADNÍ SEŘÍZENÍ KOLA odmaštění brzdových ploch, seřízení brzd seřízení přehazovačky a přesmykače, jejich promazání změření stavu řetezu, kazety, převodníků a oznámení výsledku měření zákazníkovi kontrola

Více

užíváním).v ceně není mazivo,desinfekce a mycí prostř.-cca 200.- 1500,00

užíváním).v ceně není mazivo,desinfekce a mycí prostř.-cca 200.- 1500,00 cena Str.1 KOMPLETNÍ MALÝ SERVIS -obsahuje : 201001 Celková prohlídka a seříz.kola,případná výměna vadných dílů(brz.špalky,lanka,centrování 2 kol,huštění,seř.brzd,seř.řazení,čištění a mazání řetězu,brz.lanek

Více

I. PROHLÍDKA KOLA S101 garanční prohlídka 550 Kč S111 garanční prohlídka elektrokola a celoodpružená kola 620 Kč

I. PROHLÍDKA KOLA S101 garanční prohlídka 550 Kč S111 garanční prohlídka elektrokola a celoodpružená kola 620 Kč I. PROHLÍDKA KOLA S101 garanční prohlídka 550 Kč S111 garanční prohlídka elektrokola a celoodpružená kola 620 Kč kontrola vůlí nábojů a jejich případné seřízení docentrování a kontrola tlaku v pneumatikách

Více

V dubnu 2011 SCOTT představil zbrusu novou řadu silničních kol FOIL

V dubnu 2011 SCOTT představil zbrusu novou řadu silničních kol FOIL FOIL V dubnu 2011 SCOTT představil zbrusu novou řadu silničních kol FOIL Váha rámové sady: HMX: rám 840gr, vidlice 330gr HMF: rám 920gr, vidlice 370gr Rámové sady jsou ve dvou provedeních: Mechanické řazení

Více

CENÍK SERVISNÍCH ÚKONŮ

CENÍK SERVISNÍCH ÚKONŮ CENÍK SERVISNÍCH ÚKONŮ Vážení zákazníci, k prodeji jízdních kol poskytujeme široký okruh služeb, včetně kompletního servisu. Jízdní kola u nás zakoupená jsou připravena k užívání. Jelikož se jedná o nové

Více

CENÍK PRACÍ A OPRAV JÍZDNÍCH KOL s DPH

CENÍK PRACÍ A OPRAV JÍZDNÍCH KOL s DPH Do oprav přijímáme pouze očištěná kola a náhradní díly. V opačném případě budeme účtovat k servisu příplatek podle stupně znečištění. Uvedené ceny jsou smluvní. CENÍK PRACÍ A OPRAV JÍZDNÍCH KOL s DPH 1)

Více

PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba)

PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě, že nejste proškoleni k montáži systému 12x2, svěřte montáž odborně proškolenému mechanikovi. Nesprávná montáž a seřízení

Více

94 104 110 112 116 130 135 144 151 CH. 58 64 68 74 94 104 110 112 116 130 135 144 151 KLASIC typ zubů A-JG 1000. TRACK typ zubů A-JG 1000

94 104 110 112 116 130 135 144 151 CH. 58 64 68 74 94 104 110 112 116 130 135 144 151 KLASIC typ zubů A-JG 1000. TRACK typ zubů A-JG 1000 email: info@gebhardt.cz, www.gebhardt.cz, IČO : 15 66 51 19 Ceník Převodníky KLASIC ceny v Kč, s DPH Převodníky Standard KLASIC standadní převodník (obvykle MTB a silnice bez speciálních úprav) time trial,

Více

FRÉZOVACÍ NÁSTROJE A VÝSTRUŽNÍKY

FRÉZOVACÍ NÁSTROJE A VÝSTRUŽNÍKY K a t a l o g p r o d u k t ů 2 0 1 4 w w w. k o v y s. c z FRÉZOVACÍ NÁSTROJE A VÝSTRUŽNÍKY 22001 22002 22003 21001 22001 Fréza hlavového složení 1" 22002 Fréza hlavového složení 1 1/8" 22003 Fréza hlavového

Více

Řadicí páčky SRAM X.0 trigger. Objímky řazení SRAM X.0 trigger. Sedlová objímka STANDARD. Sedlová objímka LIGHT. Sedlová objímka SUPER LIGHT

Řadicí páčky SRAM X.0 trigger. Objímky řazení SRAM X.0 trigger. Sedlová objímka STANDARD. Sedlová objímka LIGHT. Sedlová objímka SUPER LIGHT Řadicí páčky SRAM X.0 trigger Hmotnost: 13,8g / pár Šroub: M3 Alu Objímky řazení SRAM X.0 trigger Hmotnost: 12,4g / pár Šroub: M5 Alu Sedlová objímka STANDARD Hmotnost: 8,2g (34,9mm) Šroub: M4 Ti Sedlová

Více

2014 SILNIČNÍ KOMPONENTY. Red 22 - přehled Hydraulické silniční brzdy Force 22 - přehled 10ti rychlostní kliky - novinky

2014 SILNIČNÍ KOMPONENTY. Red 22 - přehled Hydraulické silniční brzdy Force 22 - přehled 10ti rychlostní kliky - novinky SRAM ROAD 2014 1 2014 SILNIČNÍ KOMPONENTY Red 22 - přehled Hydraulické silniční brzdy Force 22 - přehled 10ti rychlostní kliky - novinky 2 3 22 použitelných rychlostí pro perfektní jízdu Přepracovaný RED

Více

UPOZORNĚNÍ: Cross (trekking) Horské (MTB)

UPOZORNĚNÍ: Cross (trekking) Horské (MTB) UPOZORNĚNÍ: Výrobky jsou určeny pro jízdu mimo veřejné komunikace a za nesnížené viditelnosti. Pro jízdu na těchto komunikacích musí být jízdní kolo dovybaveno doplňky dle obecně závazných právních předpisů.

Více

Dyna-Sys: 10-rychlostní řadicí systém Nová generace značky SHIMANO pro MTB kola

Dyna-Sys: 10-rychlostní řadicí systém Nová generace značky SHIMANO pro MTB kola Dyna-Sys: 10-rychlostní řadicí systém Nová generace značky SHIMANO pro MTB kola Shimano představuje zcela novou technologii řadicího systému pro MTB kola. Tento revolulční systém je odlišný od předchozích

Více

Hodnoticí standard. Cyklomechanik sportovního týmu (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Cyklomechanik sportovního týmu (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Cyklomechanik sportovního týmu (kód: 23-114-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK

Více

Hodnoticí standard. Mechanik pro prodej jízdních kol (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Mechanik pro prodej jízdních kol (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Mechanik pro prodej jízdních kol (kód: 23-116-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK

Více

DM-FD (Czech) Příručka prodejce. Přesmykač FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700

DM-FD (Czech) Příručka prodejce. Přesmykač FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 (Czech) DM-FD0002-05 Přesmykač Příručka prodejce FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ... 4 MONTÁŽ... 5 NASTAVENÍ... 9 ÚDRŽBA... 17 2 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato

Více

název položky 5300 Přehazovačka Shimano Deore RD-M531 875 Kč 1 259 Kč 2 519 Kč 5001 Přehazovačka Shimano XTR FC-M972 Karbon

název položky 5300 Přehazovačka Shimano Deore RD-M531 875 Kč 1 259 Kč 2 519 Kč 5001 Přehazovačka Shimano XTR FC-M972 Karbon SELLA Sp+E S ella I ndividual B ike Skalice 90 412 01 Skalice u Litoměřic info@sella-bike.cz www.sella-bike.cz 604 899 078 kód zboží název položky SELLA CENA 5600 Přehazovačka Shimano Altus 263 Kč 5500

Více

PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba)

PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě, že nejste proškoleni k montáži systému 12x2, svěřte montáž odborně proškolenému mechanikovi. Nesprávná montáž a seřízení

Více

MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800

MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800 MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800 Aktuálně: Staňte se členem (fanouškem) našeho profilu na Facebooku a získáte tím 10% slevu na nákup ND. Náš profil na www.facebook.com/nitroscooters

Více

Ceník vyráběných součástí:

Ceník vyráběných součástí: Ceník vyráběných součástí: dne 20.2.2014 Vyzvedněte si vždy aktuální ceník. Typ stroje Obj.kód Cena Katalogové Množství JAWA 175 villiers Kč číslo kříž stupaček - stojan kříž stupaček komplet 0103 600

Více

Trek X-Caliber

Trek X-Caliber Trek X-Caliber 8 2017 Výrobce: Trek Kód: P3244 Záruční doba: 2 roky Cena bez DPH: 20652.89 Kč Cena s DPH: 24990 Kč Parametry Určení: pánské Detailní popis Nákupem získáte finanční bonus Pozor: Na X-Caliber

Více

Ceník oprav jízdních kol

Ceník oprav jízdních kol Pramos, spol. s r.o. Sladkovského 656/38 783 71 Olomouc- Holice IČO: 15272371, DIČ: CZ15272371 Ceník oprav jízdních kol (včetně DPH) Hlavové složení Rozebrání, oprava a složení, včetně montáže a demontáže

Více

SIMPLY CLEVER JÍZDNÍ KOLA 2006. ŠkodaOriginální příslušenství

SIMPLY CLEVER JÍZDNÍ KOLA 2006. ŠkodaOriginální příslušenství SIMPLY CLEVER JÍZDNÍ KOLA 2006 ŠkodaOriginální příslušenství JizdniKola2006_210x148.indd 1 17.3.2006 17:27:10 JÍZDNÍ KOLA A ŠKODA Historie firmy Škoda Auto je neodlučitelně spojena s jízdními koly a sportem

Více

ceník Mavic 2007 zapletená kola MTB DEEMAX UST INTL DEEMAX 12x150 INTL DEETRAKS INTL CROSSMAX SLR DISC 07 INTL LEFTY

ceník Mavic 2007 zapletená kola MTB DEEMAX UST INTL DEEMAX 12x150 INTL DEETRAKS INTL CROSSMAX SLR DISC 07 INTL LEFTY DEEMAX UST INTL 14 999 DEEMAX 12x150 INTL 19 990 DEETRAKS INTL 8 990 CROSSMAX SLR DISC 07 INTL LEFTY 24 750 CROSSMAX SLR DISC 07 INTL 24 750 CROSSMAX SLR DISC 07 CL 24 750 CROSSMAX SLR 22 999 CROSSMAX

Více

Otoupalík Bikes s.r.o. Rozdrojovice 332, CZ-664 34 info@otoupalik-bikes.cz, www.otoupalik-bikes.cz

Otoupalík Bikes s.r.o. Rozdrojovice 332, CZ-664 34 info@otoupalik-bikes.cz, www.otoupalik-bikes.cz Otoupalík Bikes s.r.o. Rozdrojovice 332, CZ-664 34 info@otoupalik-bikes.cz, www.otoupalik-bikes.cz KÓD ŘÍZENÍ / Model MATERIÁL BARVA POZNÁMKY 4301 Řízení-Kolová ložiskové / Professional A-Head (speciální

Více

Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Přesmykač METREA FD-U5000

Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Přesmykač METREA FD-U5000 (Czech) DM-UAFD001-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač METREA FD-U5000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ... 4 SEZNAM POTŘEBNÉHO

Více

ELEKTROKOLA 2018 PRODUKTOVÉ LISTY

ELEKTROKOLA 2018 PRODUKTOVÉ LISTY ELEKTROKOLA 2018 PRODUKTOVÉ LISTY Vážení obchodní přátelé Předně bychom Vás s radostí chtěli informovat, že kompletní produkce elektrokol CRUSSIS se středovými motory pro sezónu 2018 bude námi vyráběna

Více

Návod k použití a záruční list. Ŭwww. ƕąĉģśǝâ.cz

Návod k použití a záruční list. Ŭwww. ƕąĉģśǝâ.cz Návod k použití a záruční list 1 Ŭwww. ƕąĉģśǝâ.cz 2 www. ƕąĉģśǝâ.cz Vážený zákazníku, Děkujeme vám za koupi jízdního kola BULLS. Věříme, že budete spokojeni. Při koupi kola jste obdrželi spolu s návodem

Více

Hodnoticí standard. Mechanik výroby jízdních kol (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Mechanik výroby jízdních kol (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Mechanik výroby jízdních kol (kód: 23-117-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK -

Více

Ceník Rockshox 2007 Název MOC 29390,- 18490,- 13390,- 27990,- 27990,- 16090,- 16090,- 18890,- 14690,- 13390,- 16090,- 13390,- 2790,- 4690,- 3790,-

Ceník Rockshox 2007 Název MOC 29390,- 18490,- 13390,- 27990,- 27990,- 16090,- 16090,- 18890,- 14690,- 13390,- 16090,- 13390,- 2790,- 4690,- 3790,- Ceník Rockshox 2007 MOC SID WORLD CUP, Dual Air, 80 mm, poploc, bílá, V-brake 29390,- SID TEAM, Dual Air, 80 mm, poploc, černá, V-brake 18490,- SID RACE, Dual Air, 80 mm, stříbrná, V-brake 13390,- REBA

Více

zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety.

zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety. 2018 zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety. Nové trendy širších plášťů i ráfků s vyšší účinností a odolností. WER 26-29 " STING 26-29 " Zapletená kola s vnitřní roztečí

Více

Orlické hory pro všechny

Orlické hory pro všechny M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Příloha č. 1 Zadávacích podmínek zadávacího řízení na dodávku, montáž, dopravu, uvedení do provozu a záruční servis zařízení (výrobků)

Více

PREZENTACE NOVINEK CAMPAGNOLO 2018

PREZENTACE NOVINEK CAMPAGNOLO 2018 142 Stálice v souhvězdí neztrácí lesk Nad letošním pozváním od Campagnola se do poslední chvíle vznášela řada otazníků. I přes podrobné hledání, zda neunikla nějaká kusá informace, co se v italské Vicenze

Více

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka. Seznam náhradních dílů

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka. Seznam náhradních dílů AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521 Bubnová sekačka Seznam náhradních dílů Strana 2 Poz. Název Obj. č. Ks 1 Podvozek jednoúčelový viz strana 4 1 2 Matice M6 168516 2 3 Podložka 6,6 195530 2 4 Nýt s trnem

Více

Silnicní kola ˇ. Peloton Ltd 119.999 Kč / 144.999 Sk. Peloton Pro 67.999 Kč / 81.999 Sk. Peloton 45.999 Kč / 55.999 Sk

Silnicní kola ˇ. Peloton Ltd 119.999 Kč / 144.999 Sk. Peloton Pro 67.999 Kč / 81.999 Sk. Peloton 45.999 Kč / 55.999 Sk Historie Značka Schwinn byla založena roku 1895 v Chicagu. Patří tedy mezi výrobce kol s nejbohatším dědictvím nejen v USA, ale na celém světě. Postupem času se v Americe značka Schwinn stala synonymem

Více

Hodnoticí standard. Mechanik jízdních kol (kód: 23-069-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Mechanik jízdních kol (kód: 23-069-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Mechanik jízdních kol (kód: 23-069-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Mechanik jízdních kol Kvalifikační

Více

XCO RIO HGS. novinka HARD GLOSSY SURFACE

XCO RIO HGS. novinka HARD GLOSSY SURFACE novinka KOLA HGS XCO RIO HGS HARD GLOSSY SURFACE Moderní technologie povrchové úpravy hliníkových ráfků. Na profily se nanáší speciální akrylátové barvy s dvojím tepelným zpracováním. Tím vzniká nepřilnavý,

Více

CENÍK. 7 000-10 000 Kč. Leštění hliníkových dílů Páčky na řidítka. Motocyklové díly JAWA 500-02. Benzínový kohoutek. Třecí tlumič sedla

CENÍK. 7 000-10 000 Kč. Leštění hliníkových dílů Páčky na řidítka. Motocyklové díly JAWA 500-02. Benzínový kohoutek. Třecí tlumič sedla CENÍK Motocyklové nádrže Jawa 500 OHC Jawa Pérák Jawa Kývačka Jawa Panelka Jawa ČZ Stadion Manet Jawa Robot Jawa Spec. 175,250 Jawa Villiers Jawa 350 OHV, SV Jawa Duplex Jawa Rumpál Ariel BSA PUCH Leštění

Více

Hurricane F Není-li jinak uvedeno, tabulky ND platí pro všechna provedení stroje.

Hurricane F Není-li jinak uvedeno, tabulky ND platí pro všechna provedení stroje. Mulčovač Hurricane Seznam náhradních dílů od r.v. 2005 Není-li jinak uvedeno, tabulky ND platí pro všechna provedení stroje. 2 Rám a pohon nože 100 Šasi mulčovače svařenec 22 9 1536 055 184 023 1 101 102

Více

MV3-047 (MV ) náhradní díly pro sběrací návěs. (sada 02/28+02/29) Řetězový třmen (MV3-030 MV3-031)

MV3-047 (MV ) náhradní díly pro sběrací návěs. (sada 02/28+02/29) Řetězový třmen (MV3-030 MV3-031) Skupina - Kryty tabulka č. 01 532098520028 4701.01 Oko závěsu 1 998 Kč Skupina - Podlahový dopravník tabulka č. 02 532034250378 4702.01 Tažná řetězka 837 Kč 532038101018 4702.05 Hnací hřídel Ø 40-4t 532038110728

Více

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm Nový Gambler je výsledkem několikaletého vývoje. Při vývoji byl kladen důraz na nízkou váhu, dlouhou životnost, optimalizaci jízdních vlastností a snadnou údržbu. Váha rámové sady je 3.9kg bez tlumiče.

Více

Výběr. Cestou dalšího vývoje k dokonalosti. Produkty vybrané Vašimi WNT technickými poradci. H5G-Z pro 5osé obrábění DSG-4 pro vícenásobné upínání

Výběr. Cestou dalšího vývoje k dokonalosti. Produkty vybrané Vašimi WNT technickými poradci. H5G-Z pro 5osé obrábění DSG-4 pro vícenásobné upínání Září 2017 Výběr Produkty vybrané Vašimi WNT technickými poradci Cestou dalšího vývoje k dokonalosti pro 5osé obrábění S- pro vícenásobné upínání TOTL TOOLIN=KVLIT x SERVIS 2 WNT Česká republika s.r.o.

Více

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelová bubnová sekačka

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelová bubnová sekačka LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620 Víceúčelová bubnová sekačka Seznam náhradních dílů 2019 Přehled modelů: Modelová řada BDR-620B BDR-620 BDR-620 (limitovaná edice) Provedení 1004400164 1004400154 1004400186

Více

Řešení pro jízdní kola

Řešení pro jízdní kola Řešení pro jízdní kola Návrhy & vývoj Disponujeme rozsáhlými schopnostmi pro provádění vnitropodnikových návrhů, testů a výzkumu & vývoje a využíváme naše mezinárodní technická střediska pro podporu místních

Více

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521 Bubnová sekačka Seznam náhradních dílů 2019 Přehled modelů: Modelová řada DS-521Z DS-521B DS-521 Provedení 1004400113 1004400101 1004400146 Obrázek Výroba do konce 2018

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Řetězový dopravník NTVS-4-1(MV3-025) tabulka č. 8675 3605 258675.00 Řetěz dopravníku komplet 5 537 Kč 48,00 kg 3608 258675.01 Náhradní řetěz samostatný 1 352 Kč 12,00 kg 3612 258675.02 Lišta

Více

HURRICANE MAX. F-580 / F-580BiS. Víceúčelový mulčovač

HURRICANE MAX. F-580 / F-580BiS. Víceúčelový mulčovač HURRICANE MAX F-580 / F-580BiS Víceúčelový mulčovač Seznam náhradních dílů 2019 Strana 2 1 Podvozek víceúčelový MaX viz strana 4 1 2 Kryt pracovního prostoru viz strana 24 1 3 Náhon nože viz strana 25

Více

ŘAZENÍ CAMPAGNOLO ERGOPOWER ULTRA-SHIFT 11S (montáž, seřízení, údržba)

ŘAZENÍ CAMPAGNOLO ERGOPOWER ULTRA-SHIFT 11S (montáž, seřízení, údržba) ŘAZENÍ CAMPAGNOLO ERGOPOWER ULTRA-SHIFT 11S (montáž, seřízení, údržba) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě, že nejste proškoleni k montáži systému 12x2, svěřte montáž odborně proškolenému mechanikovi. Nesprávná

Více

ŘAZENÍ CAMPAGNOLO BAR END 10S/11S (montáž, seřízení, údržba)

ŘAZENÍ CAMPAGNOLO BAR END 10S/11S (montáž, seřízení, údržba) 1) POTŘEBNÉ NÁŘADÍ imbusový klíč 3mm, 4mm a 5mm momentový klíč ŘAZENÍ CAMPAGNOLO BAR END 10S/11S (montáž, seřízení, údržba) 2) KOMPATABILITA časovkářské řazení Bar End 11s je kompatabilní pouze se systémy

Více

STŘEDOVÉ SLOŽENÍ E13 Hive BB30 PF E13 Hive BB30 PF. PŘESMYKAČ E13 vodítko řetězu E13 vodítko řetězu

STŘEDOVÉ SLOŽENÍ E13 Hive BB30 PF E13 Hive BB30 PF. PŘESMYKAČ E13 vodítko řetězu E13 vodítko řetězu S (15.5") 395 595 562 110 430 1180 67 64 568-15 83 30,9 34,9 1 1/8" M (17") 410 615 585 110 430 1200 67 64 568-15 83 30,9 34,9 1 1/8" VELIKOST S, M S, M RÁM dural 6061, odpružený, pružinový tlumič ROCK

Více

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač (Czech) DM-RAFD001-05 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 FD-R7000 Postupy nastavení napnutí lanka

Více

Haro Leucadia (dříve Downtown/100.1)

Haro Leucadia (dříve Downtown/100.1) BMX KOLA 2016 Haro Leucadia (dříve Downtown/100.1) Rám HT 20.3" - nový lehčí / řidítka Haro 8,25 / Haro představec Alu Top Load / 3-pc kliky 175 mm US BB / převod 25/9 zubů / Kenda Kontact pneu 2.25" Haro

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP EVROPA 70 MINI GP ŽÁCI Národní předpis (2009) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní

Více

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač (Czech) DM-RAFD001-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 Postupy nastavení napnutí lanka a nastavení

Více

Novinky Legenda. rám průměr kol vidlice systém elektropohonu motor baterie. display kliky přehazovačka řazení brzdy cena

Novinky Legenda. rám průměr kol vidlice systém elektropohonu motor baterie. display kliky přehazovačka řazení brzdy cena elektrokola Novinky 2017 celkem 54 různých variant elektrokol cenách od 19.990 Kč do 75.990 Kč modely Bosch ve 3 cenovy ch úrovních s cenou již od 48.990 Kč 2 barevné provedení u každého modelu / varianty

Více

www. apache-power.cz

www. apache-power.cz www.apache-power.cz Uvažujete o pořízení elektrokola, ale je vám líto opustit své stávající kolo? Udělejte elektrokolo z něj. Jednoduše a efektivně. Sada pro elektrifikaci jízdního kola Apache Power V

Více

ELEKTROKOLA JÍZDNÍ KOLA

ELEKTROKOLA JÍZDNÍ KOLA ELEKTROKOLA JÍZDNÍ KOLA 2014 www.crussis.cz Elektrokola Crussis Podstatnou a nedílnou součástí výbavy každého elektrokola je kvalitní baterie. Všechny modely elektrokol CRUSSIS proto využívají vysoce kvalitní

Více

Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ URBAN SPORT E-BIKE komfortní bicykl Přesmykač SLX DEORE

Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ URBAN SPORT E-BIKE komfortní bicykl Přesmykač SLX DEORE (Czech) DM-MBFD001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač SLX FD-M7025 FD-M7020 FD-M7005 FD-M7000 DEORE FD-M6025 FD-M6020 FD-M6000 OBSAH DŮLEŽITÉ

Více

Cannondale SuperSix Evo Hi-Mod. By: ivelo.cz Published: July 2, 2015

Cannondale SuperSix Evo Hi-Mod. By: ivelo.cz Published: July 2, 2015 Cannondale SuperSix Evo Hi-Mod By: ivelo.cz Published: July 2, 2015 Začátkem tohoto týdne představil Cannondale novinářům z celého světa novou podobu modelu SuperSix Evo Hi-Mod a hliníkový CAAD 12. I my

Více

Volkswagen Lifestyle. Kolekce jízdních kol 2012/2013

Volkswagen Lifestyle. Kolekce jízdních kol 2012/2013 Volkswagen Lifestyle Kolekce jízdních kol 2012/2013 01 02 01 Pánské trekingové kolo. Sportovní design, state-of-the-art technologie, vysoká spolehlivost: trekingové kolo s matným, černým hliníkovým rámem

Více

2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR

2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR 2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR DŮVODY PRO TRENAŽÉRY RACER & TOUR VÝKONEM ŘÍZENÝ TRÉNINK KVALITNÍ KOMPONENTY Sledování a měření výkonu je jedním z hlavních témat v cyklistice.

Více

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620 Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů Strana 2 1 Podvozek víceúčelový MaX viz strana 4 1 2 Sestava disk MaX

Více

INOVACE TECHNOLOGIE DESIGN

INOVACE TECHNOLOGIE DESIGN INOVACE TECHNOLOGIE DESIGN 1 OBSAH 1. BEZPEČNOST............ STR. 4 2. PROVOZ..... STR. 4 3. ÚDRŽBA......... STR. 8 4. ZÁRUČNÍ PODMÍNKY........... STR. 8 5. ZÁRUČNÍ PODMÍNKY ODPRUŽENÍ NA KOLECH SCOTT.......

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Vážený zákazníku,

NÁVOD K OBSLUZE. Vážený zákazníku, Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste se rozhodl pro kolo značky POLYGON. Věříme, že Vám bude spolehlivě sloužit po mnoho let a že s ním budete spokojen natolik, že až se budete rozhodovat o další koupi

Více

2011/12. katalog produktů. 20 let s Vámi na trhu

2011/12. katalog produktů. 20 let s Vámi na trhu 2011/12 katalog produktů 20 let s Vámi na trhu G r a n t u r i s m o K n o w h o w f i r m y W i l i e r j e s p o j e n o s r e v o l u č n í i n o v a c í. Te c h n o l o g i e m o n o c o q u e - p

Více

Akční nabídka. platná do vyprodání zásob! MTB Rock Shox REBA SL Disc Poploc 2010 bílá. Plášť MTB Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2.

Akční nabídka. platná do vyprodání zásob! MTB Rock Shox REBA SL Disc Poploc 2010 bílá. Plášť MTB Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2. CSS Cyklosport Sobotka Petr Sobotka Pulice 47 518 01 Dobruška gsm +420 737 614 571 e-mail info@sobotkasport.cz web www.sobotkasport.cz Akční nabídka platná do vyprodání zásob! MTB Rock Shox REBA SL Disc

Více

Volkswagen. Kolekce jízdních kol

Volkswagen. Kolekce jízdních kol Volkswagen Kolekce jízdních kol MĚSTO. VENKOV. HORY. KAM POJEDEME DNES? Tak vážně. Existuje něco krásnějšího, než se pohybovat po světě na bicyklu? Ve sluneční záři se vznášet nad asfaltem. Jednoduše si

Více

Přesmykač. Příručka prodejce ALIVIO FD-M4000 FD-M4020. Nesériové FD-MT400. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE

Přesmykač. Příručka prodejce ALIVIO FD-M4000 FD-M4020. Nesériové FD-MT400. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE (Czech) DM-MDFD001-02 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač ALIVIO FD-M4000 FD-M4020 Nesériové FD-MT400 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ

Více

TL 2000 Sting Sport Ilustrovaný katalog náhradních dílů ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000. Sting Sport

TL 2000 Sting Sport Ilustrovaný katalog náhradních dílů ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000. Sting Sport ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000 Sting Sport Číslování kapitol k a p i t o l a - 0 1 - k a p i t o l a - 0 2 - k a p i t o l a - 0 3 - k a p i t o l a - 0 4 - k a p i t o l a - 0 5 - k a p i

Více

Pravidla triatlonu ČTA. (pro kategorii žactva)

Pravidla triatlonu ČTA. (pro kategorii žactva) Pravidla triatlonu ČTA (pro kategorii žactva) 1 ÚČEL Tato přiručka slouží mladým závodníkům pro snažší pochopení pravidel triatlonu a obsahuje i návody na přípravu k závodu. Tato Příručka obsahuje výtah

Více

1 PŘEVODNÁ ÚSTROJÍ... 7 2 MOTORY... 93

1 PŘEVODNÁ ÚSTROJÍ... 7 2 MOTORY... 93 OBSAH 1 PŘEVODNÁ ÚSTROJÍ................................. 7 1.1 Účel převodných ústrojí a jejich částí....................... 7 1.2 Spojky................................................ 10 1.2.1 Druhy

Více

Řetězový program. válečkové řetězy

Řetězový program. válečkové řetězy Řetězový program válečkové řetězy Válečkové řetězy - řetězový základ Válečkové řetězy představují nejběžnější typ kloubového řetězu. Vyrábíme a dodáváme ucelený sor ment válečkových řetězů ve všech rozměrech

Více

Obsah. Úvodem. Historie terénních závodů. Předmluva... 9. Počátky terénních závodů... 10. Terénní závody: nový druh motosportu...

Obsah. Úvodem. Historie terénních závodů. Předmluva... 9. Počátky terénních závodů... 10. Terénní závody: nový druh motosportu... Obsah Obsah Úvodem Předmluva................................................................. 9 Historie terénních závodů Počátky terénních závodů.................................................. 10 Použití

Více

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg Orig.číslo Číslo SOKO Název ND / použití u: MOcena Kč/ks Obr. Váha skupina - tabulka č. 02 4131771912 302002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 303) 3,00 kg tabulka č. 03 4131771535

Více

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS V této části jsou kompletně popsány postupy při demontážních, montážních a kontrolních pracích na převodovce, vnitřní a vnější soustavě řazení. Na konci této části v Tabulce

Více

ZÁRUČNÍ LIST. PRO JÍZDNÍ KOLA. Váš prodejce: ZARUCNI LIST 2015 CZ_tisk 20. dubna :26:21

ZÁRUČNÍ LIST.  PRO JÍZDNÍ KOLA. Váš prodejce: ZARUCNI LIST 2015 CZ_tisk 20. dubna :26:21 Váš prodejce: ZÁRUČNÍ LIST PRO JÍZDNÍ KOLA 9 7 2 www.maxbike.cz ZARUCNI LIST 21 CZ_tisk 2. dubna 217 7:26:21 ZÁRUČNÍ LIST PRO JÍZDNÍ KOLA PRODEJCE model: ZÁZNAMY O PROVEDENÝCH SERVISECH datum prohlídky:

Více

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu (Czech) DM-HB0004-01 Příručka prodejce Silniční náboj pro kotoučovou brzdu HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům.

Více

ASK AČR Registrační list motoru

ASK AČR Registrační list motoru ASK AČR Registrační list motoru Registrační list č.: M/01/08 Platné od: 01.01.2008 Platné do: 31.12.2010 1. Všeobecné 1.1 Výrobce: IAME spa - ZINGONIA (ITALY) 1.2 Obchodní označení -(Typ/model): PARILLA

Více

Středový konverzní kit s motorem 8FUN 36V/250W 48V/750W (500W) Návod k montáži a provozu

Středový konverzní kit s motorem 8FUN 36V/250W 48V/750W (500W) Návod k montáži a provozu Středový konverzní kit s motorem 8FUN 36V/250W 48V/750W (500W) Návod k montáži a provozu Verze: 1.4 www.e-pohon.cz Instalace 1. Otevřete balení a zkontrolujte přítomnost všech dílů motoru a příslušenství

Více

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III VÝROBCE: Vladimír Vácha VM MOTOR Sedláčkova 2570 397 01 Písek Tel.: 382 215 434 Fax: 382 215 434 E-mail: vmmotor@iol.cz Web.: www.vmmotor.com Technické informace: Utahování šroubů a matek motoru VM 125

Více

Sestava náboje (kotoučová brzda)

Sestava náboje (kotoučová brzda) (Czech) DM-RAHB002-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Sestava náboje (kotoučová brzda) HB-RS770 FH-RS770 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

UPOZORNĚNÍ: Excentrickou podložku lze použít pouze u tlumiče Nude 2. Excentrická podložka není kompatibilní s jinými modely kol.

UPOZORNĚNÍ: Excentrickou podložku lze použít pouze u tlumiče Nude 2. Excentrická podložka není kompatibilní s jinými modely kol. SPARK Nastavitelná výška středového složení Na kolech Spark vybavených tlumičem Nude 2 TC lze pomocí excentru, umístěném na čepu vahadla (Mono-U Link), změnit výšku středového složení nad terénem ve dvou

Více

GENIUS 700/900 2013. Nude 2

GENIUS 700/900 2013. Nude 2 V roce 2013 SCOTT připravil novinku pro segment Trailovo/ maratónských kol. Model Genius je ve dvou variantách dle průměru kol: 27.5 a 29 palců Po dvou letech výzkumu a testování se podařilo vyvinout jeden

Více

DM-TRRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000

DM-TRRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 (Czech) DM-TRRD001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ...

Více

Ceník automatických pohonů RIB a LIFTMASTER

Ceník automatických pohonů RIB a LIFTMASTER Ceník automatických pohonů RIB a LIFTMASTER E a P s.r.o. Štěrboholská 11 Praha 10 - Hostivař 102 12 tel: 272 702 241, 272 703 459 (také fax) web: www.e-p.cz email: eplusp@e-p.cz Platnost od 27.8.2012 Ceny

Více

Katalog výroby od 1.9.2014

Katalog výroby od 1.9.2014 Katalog výroby od 1.9.2014 Výroba: vyroba@tkmoto.cz Telefon výroba: 733 689 983 Popis výrobku Obrázek Skl. číslo Jawa pérák Krytka zadního kola, surová 0001 Krytka zadního kola, chrom 0002 Krytka předního

Více

DUAL RATE CONTROL VALVE (DRCV)

DUAL RATE CONTROL VALVE (DRCV) TECHNOLOGIE CELOODPRUŽENÝCH KOL ❶ ❷ DUAL RATE CONTROL VALVE (DRCV) Vzduchový tlumič s dvoustupňovým systémem vyvinutý ve spolupráci s firmou FOX. První stupeň je stále aktivní a druhý se plynule využije

Více

BORRIES. Běžné razicí technologie. Informace o produktu. Informace o produktu MARKING-SYSTEMS. Informace o produktu

BORRIES. Běžné razicí technologie. Informace o produktu. Informace o produktu MARKING-SYSTEMS. Informace o produktu Běžné razicí techniky Rycí/Razicí technologie Technika ražby typovým kolečkem Laserová technologie Dohledatelnost Výroba speciálních strojů Informace o produktu Informace o produktu Informace o produktu

Více

Lectron Adventor - nejlehčí MTB elektrokolo na trhu. www.lectron.cz

Lectron Adventor - nejlehčí MTB elektrokolo na trhu. www.lectron.cz Elektrokola 2014 Lectron Adventor - nejlehčí MTB elektrokolo na trhu Značka Lectron je synonymem pro elektrokola, která vynikají dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent. Dosažené

Více

STING STING. kola SPORTOVNÍ mtb

STING STING. kola SPORTOVNÍ mtb kola SPORTOVNÍ mtb STING 26" - 559 x 18, paprsků 28, 28 27,5" - 584 x 18, paprsků 28, 28 29" - 622 x 18, paprsků 28, 28 26-1680 g 27,5-1736 g 29-1820 g STING nerezové paprsky Závodní zapletená kola s 28

Více

SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL

SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL Superior Vám gratuluje ke koupi Vašeho nového jízdního kola. V naší společnosti klademe při volbě materiálů a jejich zpracování důraz na nejvyšší kvalitu,

Více

Přesmykač. Příručka prodejce XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617 FD-M618 SLX FD-M672 FD-M677

Přesmykač. Příručka prodejce XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617 FD-M618 SLX FD-M672 FD-M677 (Czech) DM-FD0003-06 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617

Více

Přesmykač. Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677

Přesmykač. Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 (Czech) DM-FD0003-05 Přesmykač Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 4 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ... 5 SEZNAM

Více