KONTROLA USNESENÍ ZO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KONTROLA USNESENÍ ZO"

Transkript

1 KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE Stav obecních veřejných studní ZO ukládá stavebnímu výboru provedení soupisu všech obecních veřejných studní v obci včetně popisu stavu studní a návrhu na individuální řešení. 8.3 Zázemí pro činnost SDH + vybudování služebního bytu ve zdravotním středisku M. Novák Mgr. Kořánová ZO ukládá starostovi, místostarostům, stavebnímu výboru, SDH a PO ZŠ a MŠ připravit návrh na řešení umístění školní družiny a zázemí pro činnost SDH. 8.4 Změna č. 3 územního plánu obce ZO ukládá starostovi projednat připomínky ke změně č. 3 ÚP s odpovědnými orgány, sladit ji s harmonogramem projednávání změny č. 4 ÚP a poté ji předložit ke schválení ZO. 8.7 Zřízení vodovodní přípojky k provozovně VOEX L. Vondrášek ZO ukládá 1. místostarostovi realizovat vodovodní přípojku k provozovně VOEX dle původního projektu. 8.8 Pasport dopravního značení v obci ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci se stavebním výborem upravit původní pasport dopravního značení, zveřejnit ho na internetových stránkách obce k připomínkám veřejnosti i zastupitelů, projednat s DOSS a SÚS Rokycany a realizovat nové dopravní značení v obci. 8.9 Vymáhání pohledávek na poplatku za popelné ZO ukládá starostovi zjistit stav ve vymáhání pohledávek za popelné, připravit návrh řešení a zahrnout do vymáhání také pohledávky z roku 2009.

2 8.10 Realizace bezbariérové trasy obce ZO ukládá starostovi projednat s původním projektantem Ing. Pankrácem stav ve zpracování bezbariérových chodníků, dát kompletní projekt do souladu s požadavky SFDI, zajistit vydání stavebního povolení na celou akci a podat žádost o dotaci na tento projekt. Dále pokračovat v realizaci dalších opatření vyplývajících ze schválené bezbariérové trasy Rekonstrukce a odbahnění Holoubkovského rybníka trvale ZO ukládá starostovi sledovat vývoj ohledně rekonstrukce a odbahnění Holoubkovského rybníka a poskytnout majiteli maximální podporu ze strany obce v realizaci této akce PD na rekonstrukci komunikace v části obce Ke Kabelu a ve Starém sídlišti ZO ukládá starostovi zadat zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci komunikace, veřejného osvětlení a realizace nových parkovacích stání v části obce Ke Kabelu a ve Starém sídlišti a zajistit vydání stavebního povolení na celou akci PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy ZO ukládá starostovi vyvolat jednání s původním projektantem akce Ing. Machem a společností REVOS Rokycany s.r.o. ohledně PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy, případně zadat zpracování oponentury k předložené PD. Poté PD buď upravit a/nebo zajistit vydání stavebního povolení a zjistit stav v podané žádosti o dotaci, přip. podat žádost znovu Bezpečnostní a dopravní situace v obci ZO ukládá starostovi vyvolat jednání se SÚS Rokycany ohledně technického stavu hlavní komunikace II/605 vč. dořešení převzetí její části do správy SÚS a naopak převod bývalé Sklenohuťské silnice do majetku obce Spotřeba plynu v budovách PO ZŠ a MŠ Holoubkov Mgr. Kořánová ZO ukládá starostovi, místostarostům, stavebnímu výboru a PO ZŠ a MŠ prověřit a zadat zpracování návrhu na řešení optimalizace spotřeby plynu ve všech 3 budovách PO.

3 8.17 Investiční akce Dostavba DPS ZO ukládá starostovi, místostarostům a stavebnímu výboru zajistit veškeré podklady pro administraci dotace z ROP Jihozápad na dostavbu DPS a zajistit pokračování v realizaci této akce Změna vytápění v obecních bytech Na starém sídlišti ZO ukládá starostovi zrealizovat změnu vytápění ve zbývajících obecních bytech Na starém sídlišti po dohodě s jednotlivými nájemníky Změna č. 4 územního plánu obce Holoubkov ZO ukládá starostovi nechat možnost podávat návrhy na změnu ÚP č. 4 ještě otevřenou a zjistit u zpracovatele ÚP Ing. arch. Leitla požadavky na změny ÚP po roce 2015 v souvislosti s novelou zákona o územním plánování Řešení bytových domů Na Rudě ZO ukládá starostovi projednat s firmou AAA Thermohouses Ltd. Praha možnosti v pokračování projektu řešení bytových domů Na Rudě Oprava hráze rybníka + vybudování chodníku ZO ukládá starostovi, místostarostům a stavebnímu výboru sledovat akci opravy hráze rybníka a výstavby chodníku na hrázi Propoj VN mezi transformátory akce ČEZ Distribuce ZO ukládá starostovi poskytnout součinnost firmě ČEZ Distribuce a.s. při realizaci akce Propoj VN mezi transformátory. USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 3 ZE DNE /01/ Zajištění projektové dokumentace na realizaci Bezbariérové trasy obce ZO schvaluje zadání zpracování projektové dokumentace na realizaci bezbariérového vstupu do budovy obecního úřadu.

4 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 4 ZE DNE /03/ Provozování vodohospodářského majetku firmou REVOS Rokycany s.r.o. Ing. Tůma R. Hašek Ing. Kepka ZO bere na vědomí jednotlivé body projednané se správcem vodohospodářského majetku firmou REVOS Rokycany s.r.o. a ukládá pokračovat v jejich postupném plnění. 04/03/ Provozování vodohospodářského majetku firmou REVOS Rokycany s.r.o. Ing. Kepka ZO ukládá správci vodohospodářského majetku firmě REVOS Rokycany s.r.o. dodržovat závazné finanční limity položek cenové kalkulace V+S a v případě požadavku na jejich překročení předložit zdůvodněný návrh k odsouhlasení starostovi obce. 04/03/ Investiční akce Chodník na hrázi rybníka ZO schvaluje po odpojení domu č.p. 101 od el. energie podání žádosti na MěÚ Rokycany, odbor stavební o vydání rozhodnutí o odstranění stavby a o provedení terénních úprav v této lokalitě. 04/03/ Úkony učiněné v souvislosti s tvorbou digitální katastrální mapy ZO schvaluje výkup pozemků p.č. 211/34 o výměře 147 m2, 211/35 o výměře 9 m2, 211/36 o výměře 116 m2, 211/37 o výměře 32 m2 a 211/38 o výměře 34 m2, vše ostatní plocha s využitím jiná plocha, v k.ú. Holoubkov od společnosti RWE GasNet s.r.o., Ústí nad Labem. USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 5 ZE DNE Provozování tepelného hospodářství POLYTEZA POLYTEZA SBD Rokycany ZO schvaluje odpojení BD č.p. 289 a 290 od centrální obecní plynové kotelny za těchto podmínek: doložení vyjádření statutárního zástupce SBD Rokycany, že odpojení od CZT je konečné a nezvratné řešení a že SBD ani případnému právnímu nástupci v obou bytových domech nebude nikdy v budoucnu umožněno zpětné připojení k CZT, úhrada nákladů vyvolaných odpojením od CZT v souladu s energetickým zákonem, časová koordinace odpojení s následnými kroky obce tak, aby nebyli negativně zasaženi ostatní odběratelé zvýšením ceny tepla, a ukládá společnosti POLYTEZA realizovat veškeré potřebné kroky k realizaci tohoto usnesení.

5 5.3 Provozování tepelného hospodářství POLYTEZA POLYTEZA ZO ukládá společnosti POLYTEZA zpracovat varianty technického řešení nového CZT po odpojení domů č.p. 289 a 290, možnost diverzifikace surovinové základny využitím obnovitelných zdrojů energie a stanovení rozsahu rekonstrukce topné soustavy s ohledem na možnosti různých zdrojů financování. 5.4 Provozování tepelného hospodářství POLYTEZA ZO schvaluje na základě vyhodnocení technického řešení zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci obecní plynové kotelny. 5.5 Provozování tepelného hospodářství POLYTEZA POLYTEZA ZO ukládá starostovi jednat se společností POLYTEZA o způsobu financování této investice a o možnostech jejího ochránění. 6.1 Správa obecních bytů firmou INZULA ZO ukládá starostovi připravit ekonomické vyčíslení jednotlivých variant dalšího vývoje obecních bytových domů č.p. 4, č.p , č.p a č.p. 291 (návrh prodejních cen bytů, návrh na zvýšení nájemného k celkové opravě domů), po projednání v ZO vyvolat s nájemníky těchto domů jednání a provést mezi nimi průzkum zájmu o jednotlivé varianty. 7.1 Rozdělení příspěvků z rozpočtu obce na činnost zájmových organizací ZO schvaluje poskytnutí příspěvků zájmovým organizacím na jejich činnost v roce 2011 takto: TJ Holoubkov (fotbal) ,- Kč SDH Holoubkov ,- Kč LLM, JILM Holoubkov ,- Kč Český rybářský svaz, MO Holoubkov 5.000,- Kč TJ Sokol Holoubkov ,- Kč AVZO a SSK Holoubkov 5.000,- Kč Dart club Holoubkov (šipkaři) 4.000,- Kč Klub seniorů 8.000,- Kč ZO schvaluje přijetí daru od Plzeňského kraje SÚS PK, příspěvková organizace v podobě pozemků p.č. 337, ostatní plocha silnice o výměře 4118 m2, p.č. 340/1, ostatní plocha silnice o výměře 2424 m2, p.č. 340/2, ostatní plocha dálnice o výměře 1018 m2 a p.č. 340/3, ostatní plocha dálnice o výměře 903 m2, vše v k.ú. Holoubkov, a tělesa silnice III/23211a ležící na výše uvedených pozemcích a podle 40 odst. 5 písm. a) zákona č. 13/1997, o pozemních komunikacích ve znění pozdějších předpisů tuto pozemní komunikaci zařazuje mezi místní komunikace obce Holoubkov.

6 11.1 Dotace na nákup komunální techniky ZO schvaluje podání žádosti o dotaci na nákup komunální techniky ke snížení imisní zátěže omezením prašnosti z plošných zdrojů z Operačního programu Životní prostředí Rekonstrukce VO ZO schvaluje uzavření smlouvy s firmou Elektro Zajíček, Rokycany v ceně ,- Kč vč. DPH na rekonstrukci veřejného osvětlení provádění v souvislosti s akcí ČEZ Distribuce a.s. na přeložku vedení NN od zdravotního střediska k viaduktu u Máčkovny PD vodovod Na Rudě ZO schvaluje zpracování projektové dokumentace na výstavbu vodovodu v části obce Na Rudě firmou INGVAMA Ing. Mach, Bližanovy v ceně ,- Kč vč. DPH. USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 6 ZE DNE Závěrečný účet hospodaření obce za rok 2010 ZO schvaluje závěrečný účet hospodaření obce za rok 2010 bez výhrad. M. Zajíčková 5.2 Závěrečný účet hospodaření obce za rok 2010 M. Zajíčková ZO schvaluje převod kladného výsledku hospodaření za rok 2010 z hlavní i hospodářské činnosti celkem ve výši tis. Kč do nerozděleného zisku minulých let. 5.3 Závěrečný účet hospodaření obce za rok 2010 ZO ukládá starostovi postupně přijmout opatření k minimalizaci rizik v hospodaření obce popsaných ve zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce. 6.1 Rozpočtový výhled obce na období let ZO schvaluje rozpočtový výhled obce na období let

7 7.1 Průběh investiční akce Dostavba DPS ZO bere na vědomí, že v souvislosti s investiční akcí Dostavba DPS budou na čelní stranu objektu osazeny 4 restaurované sádrové sochy a provedena celková oprava původní fasády. 7.2 Průběh investiční akce Dostavba DPS ZO schvaluje provedení bezbariérové úpravy ze zadního vchodu objektu k venkovní stanici výtahu. 7.3 Průběh investiční akce Dostavba DPS ZO schvaluje osazení elektrických ohřívačů vody do původních 13 bytů v I. a II. NP a zrušení centrálního ohřevu TUV. 8.1 ZO schvaluje přijetí daru od Plzeňského kraje SÚS PK, příspěvková organizace v podobě pozemků p.č. 329/4, ostatní plocha silnice o výměře 1565 m2, p.č. 422/3, ostatní plocha silnice o výměře 189 m2, p.č. 422/4, ostatní plocha silnice o výměře 77 m2 a p.č. 329/5, ostatní plocha silnice o výměře 104 m2, vše v k.ú. Holoubkov podle GP č /2011 zpracovaného Ing. Jiřím Stránským ZO schvaluje koupi pozemku p.č. 2/2 zahrada o velikosti 75 m2 od p... a pozemku p.č. 56/46 zahrada o velikosti 18 m2 od., vše v k.ú. Holoubkov podle GP č /2011 zpracovaného Ing. Jiřím Stránským za cenu 100,- Kč/m2 + náklady na převod ZO schvaluje záměr prodeje pozemku p.č. 432/2, ostatní plocha jiná plocha o velikosti 104 m2 v k.ú. Holoubkov podle GP č /2011 zpracovaného Ing. Jiřím Stránským ZO schvaluje záměr prodeje pozemku p.č. 433, ostatní plocha jiná plocha o velikosti 45 m2 v k.ú. Holoubkov.

8 ZO schvaluje záměr prodeje části pozemku p.č. 57/3 zahrada o velikosti 215 m2 v k.ú. Holoubkov. Předmětem prodeje bude část pozemku pod domy č.p. 30 a č.p. 108 kopírující hranice parcel st. 117/2 a st. 117/ ZO schvaluje prodej bytové jednotky č. 197/1 o velikosti 1+2 o celkové podlahové ploše 48,00 m2 s podílem jednotky 4800/92645 na společných částech domu č.p. 196 a 197 za ,- Kč.... a spoluvlastnického podílu ve výši 4800/92645 ke st. pozemkům parc. č. 389 a parc. č. 390, kat. území Holoubkov. 9.1 Stavební úpravy v MŠ ZO schvaluje provedení stavebních úprav v MŠ za účelem zvýšení kapacity z 55 na 60 dětí Chodník na mostě na silnici III/2341 ZO schvaluje podání žádosti na SÚS PK, okresní správu Rokycany ohledně změny umístění chodníku na mostě přes Holoubkovský potok na silnici III/2341 na pravou stranu ve směru jízdy z centra obce k viaduktu.

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 8.8 Pasport dopravního značení v obci M. Vild V. Bezstarosti 31.10.2011 ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci se stavebním

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.3 Zázemí pro činnost SDH + vybudování služebního bytu ve zdravotním středisku M. Novák Mgr. Vodičková 10.3.2011 12.9.2011

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 8.3 Zázemí pro činnost SDH + vybudování služebního bytu ve zdravotním středisku P. Dongres Mgr. Vodičková 10.3.2011 12.9.2011 31.8.2012

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO 26.6.2017 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.14 PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy 31.12.2011 30.6.2013 ZO ukládá starostovi vyvolat jednání

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO 19.9.2016 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.8 Pasport dopravního značení v obci 31.10.2011 31.12.2012 31.12. ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO 18.12.2017 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.14 PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy 31.12.2011 30.6.2013 ZO ukládá starostovi vyvolat jednání

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.14 PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy 31.12.2011 30.6.2013 ZO ukládá starostovi vyvolat jednání s původním

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.14 PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy 31.12.2011 30.6.2013 31.12.2014 ZO ukládá starostovi vyvolat jednání

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 3 ZE DNE 24.1.2011 03/01/2011 7.1 Zajištění projektové dokumentace na realizaci Bezbariérové trasy obce 31.12.2011 31.12.2017 ZO schvaluje zadání zpracování

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO 14.12.2015

KONTROLA USNESENÍ ZO 14.12.2015 KOROLA USNESENÍ ZO 14.12.2015 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.8 Pasport dopravního značení v obci 31.10.2011 31.12.2012 ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 3 ZE DNE 24.1.2011 03/01/2011 7.1 Zajištění projektové dokumentace na realizaci Bezbariérové trasy obce 31.12.2011 31.12.2017 ZO schvaluje zadání zpracování

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Zpráva o činnosti finančního výboru v roce

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Zpráva o činnosti finančního výboru v roce Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 27.1.2014 od 15:00:00 do 16:40:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 28.03.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 561/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Mgr.

Více

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 5.6.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne v 17 hodin v kanceláři starosty obce

35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne v 17 hodin v kanceláři starosty obce 35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne 4. 2. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, Petr Vojkůvka,

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11 z jednání rady města konaného dne 22.08.2011 Usnesení obsahuje: 5 strany, body č. 486-520 RM schvaluje 486) nevybudovat vodovodní řad v rámci výkopových prací

Více

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 24.5.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 238/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Mgr.

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Prodej ppč. 484 a ppč.st. 215 v k.ú. Borek u Rokycan - Martin Kysela - IV.

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Prodej ppč. 484 a ppč.st. 215 v k.ú. Borek u Rokycan - Martin Kysela - IV. Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 26.1.2015 od 15:00:00 do 17:20:00 v budově v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy.

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.6.2012 v 15:00 hodin ve velkém sále budovy IPOS, na ul. K. Čapka 1147 v Jeseníku 614. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení z jednání Rady č. 12/2019. města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady č. 12/2019. města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady č. 12/2019 města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne 10. 04. 2019 Rada města postoupilakprojednánízastupitelstvuměsta: RM - 362/12/10/1/2019 žádost o nové posouzení žádosti

Více

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav Usnesení 24. zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného ve středu 20. června 2018 Zastupitelstvo obce Dětmarovice v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 435/24

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města číslo : 78 konaného dne: 20.1.2004 od 15:00:00 do 19:40:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo

Více

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 26.10.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 405/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Lenku

Více

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová.

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová. z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 19. 6. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 70/1547.) Rada městského

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. zasedání zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 15. 06.2016 o d 16:00 hodin v sále dom u kultury 329/14/ZM/2016 Určení ověřovatelů

Více

Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice č. 2, konaného dne od 18 hodin ve školícím centru restaurace Ve Století.

Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice č. 2, konaného dne od 18 hodin ve školícím centru restaurace Ve Století. Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice č. 2, konaného dne 28.05.2014 od 18 hodin ve školícím centru restaurace Ve Století. Zastupitelstvo obce Loděnice: Schvaluje : - Program veřejného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Fr. Mach - ověřovatelé zápis: J. Soukal,

Více

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 15.11.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 3. dubna 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 9.6.2011 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Usnesení. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 27.4.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 197/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Vladimíra

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 14. 4. 2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIII/16: ZM schvaluje program

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 22.12.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury I. Město Písek je vlastníkem veřejné vodovodní a kanalizační sítě na území města, správcem

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 31.ledna 2006 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města -1- Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 8.2.2016 Zastupitelstvo města 11/216 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 3/2016, které se konalo dne 2. 3. 2016 v 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, I. Ernestová, M. Hlaváč,

Více

5/06/2011- ZO -U Příloha k usnesení. úřadu

5/06/2011- ZO -U Příloha k usnesení. úřadu z 5.zasedání zastupitelstva úřadu 5/06/2011- ZO -U Příloha k usnesení obce konané dne 20.6.2011 v 16.hodin v zasedací síni obecního Přítomni: dle prezenční listiny Omluven: pan Miroslav Martyčák Ověřovatel:

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 17. 6. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne

Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne 20.6.2016 Usnesení č. 2016/3/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p. Antoniva a p. Krbce. Usnesení č. 2016/3/2 - ZM schvaluje

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 23.6.2009 303/17z předložený program 17. zasedání Zastupitelstva

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 87. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 26. června (č. 1147/ /87)

- 1 - U S N E S E N Í. z 87. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 26. června (č. 1147/ /87) - 1 - U S N E S E N Í z 87. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 26. června 2018 (č. 1147/87 1161/87) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 17. 12. 2018 1. Zastupitelstvo města Újezd u Brna jmenuje ověřovateli zápisu Radomíra Lakomého a Ing. Libora Lattenberga. 2. ZM

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne 27.04.2016 Usnesení č. 01/02/2016 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schvaluje program Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Prostředky na účtu u SBERBANK CZ - možná rizika v důsledku aktuální politické situace

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Prostředky na účtu u SBERBANK CZ - možná rizika v důsledku aktuální politické situace Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 1.9.2014 od 15:00:00 do 17:30:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Starosta. Návrh usnesení

Starosta. Návrh usnesení Starosta 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 13. 02. 2019 Bod pořadu jednání: 11. BUDOUCÍ PRODEJ POZEMKU ČÁSTI P.P.Č. 2152/4 Věc: Budoucí prodej pozemku - části

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice

Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice Návrh usnesení 11/1: ZO určuje zapisovatelkou zápisu

Více

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích.

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích. Město Horažďovice Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 13. jednání rady města dne 11.07.2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/13/01/2011 schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e předložený program 12. jednání rady

Více

Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42

Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42 Městys Chodová Planá Pohraniční stráže 129 348 13 CHODOVÁ PLANÁ Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42 Ze dne: 03. 10. 2016 229. RM schvaluje: 1. Propachtovat níže uvedené pozemky: k.ú. Michalovy

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

185. Zprávu o činnosti rady obce za období od do příloha č. 1 ZO bere na vědomí.

185. Zprávu o činnosti rady obce za období od do příloha č. 1 ZO bere na vědomí. U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva obce Bělá pod Pradědem konaného dne 27.6.2016 v 18.00 h v zasedací místnosti obecního úřadu ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne 15.8.2019 Návrh č. 228/2019 Návrh OZV č. 1/2019 o stanovení koeficientu pro výpočet daně z nemovitých věcí I. doporučuje zastupitelstvu města schválit Obecně závaznou

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 15/14

Město Blovice Rada města Usnesení č. 15/14 Město Blovice Rada města Usnesení č. 15/14 z jednání rady města konaného dne 26.11.2014 Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 34 69 RM schvaluje 34) program zasedání v předloženém znění včetně navržených

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 41/3/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 2. zasedání ZMě. 42/3/15. ZMě schvaluje program 3. zasedání ZMě takto: Program:

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra:

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra: U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne 24.02.2016 Zastupitelstvo města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 1. Zprávu o kontrole plnění úkolů z usnesení Zastupitelstva města Stříbra

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury Příloha č. 4 k č. j.: MUMO-KT/32088/15 Sp. zn.: KT/36/2015/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 09.12.2015

Více