Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne"

Transkript

1 č.j.: ST-0630/2013/Sed Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký s místostarostou Karlem Urbánkem Přítomni: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Zdeněk Kubák, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Urbánek Karel Omluven: Zapisovatelka: Milena Sedláková 1.) Zahájení: Schůzi zahájil pan místostarosta Karel Urbánek, konstatoval, že oznámení o konání zastupitelstva bylo zveřejněno v souladu se zákonem o obcích dne , stejný den vyvěšeno na úřední desce a www stránkách města, vyhlášeno místním rozhlasem dne Zastupitelé se sešli v nadpoloviční většině, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z minulého zasedání byl k nahlédnutí v kanceláři městského úřadu. Nebyla vznesena připomínka, proto se považuje za schválený. 2.) Volba ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatelky Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Vladimír Adam a Iveta Sýkorová Zapisovatelkou je určena Milena Sedláková. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje za ověřovatele zápisu z dnešního 20. zasedání zastupitelstva: Vladimíra Adama a Ivetu Sýkorovou - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Zdeněk Kubák, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek Usnesení č. 1 bylo schváleno.

2 3.) Schválení programu zasedání zastupitelstva Pan starosta Jaromír Krátký se ujal slova, přivítal všechny přítomné a přednesl návrh programu. Návrh programu: 1.) Zahájení 2.) Volba ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatelky 3.) Schválení programu 20. zasedání zastupitelstva 4.) Kontrola usnesení z minulého 19. zasedání zastupitelstva 5.) Zpráva o činnosti rady města schůze rady 6.) Základní škola Strmilov nová ředitelka ZŠ 7.) Žádost evangelické církve 8.) Vyúčtování vodného a stočného 9.) Zpráva Policie ČR o bezpečnostní situaci za 1. pololetí ) Veřejná vyhláška stanovení místní úpravy na silnici 1. třídy 11.) Podnět k odstranění pevné překážky 12.) Současné stavební a další akce a dotace na ně 13.) Další informace starosty o dění ve městě 14.) Diskuse 15.) Závěr Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje program 20. zasedání zastupitelstva tak, jak byl předložen před začátkem zasedání - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Zdeněk Kubák, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek Usnesení č. 2 bylo schváleno. 4.) Kontrola usnesení z minulého 19. zasedání zastupitelstva Usnesení č.: 1 11 splněno schválením 12 výběr firmy na zhotovení výběrové řízení na dodavatele prací zateplení ZŠ Strmilov probíhá 5.) Zpráva o činnosti rady města ( schůze rady) 39. schůze projednáváno výběrové řízení na nového ředitele ZŠ Strmilov schválení odměny končícímu řediteli ZŠ Strmilov povodně žádost SDH Česká Olešná SDH Česká Olešná Osadní výbor Česká Olešná řešení neshod

3 reakce na vyjádření Vl. Adama k tréninkové ploše rozpočtové opatření 2/2013 přijaté dotace nabídka reklamy v Jihočeské televizi informace starosty žádost evangelické církve zvýšení nájmů v bytech města 40. schůze ZŠ Strmilov protokol o předání a převzetí školy, schválení platového výměru nové ředitelky finanční příspěvek AVOZ obchvat žádost o snížení rychlosti vyúčtování vodného a stočného zpráva Policie ČR Kunžatecká ulice propojení vodovodu podnět odstranění pevné překážky úprava pláně tréninková plocha investiční akce rozpočtové opatření 3/2013 informace starosty 41. schůze kontrola usnesení Smlouva o poskytnutí dotace zateplení MŠ Strmilov schválení věcné břemeno s E.on - 3x veřejná vyhláška informace starosty příprava zastupitelstva rozpočtové opatření 4/ ) Základní škola Strmilov nová ředitelka ZŠ Po splnění všech podmínek byla dne jmenována na dobu od do nová ředitelka ZŠ Strmilov Mgr. Ludmila Plachá, která je hostem tohoto zasedání zastupitelstva. Starosta Jaromír Krátký vyzval Mgr. Plachou o představení svých představ o budoucnosti ZŠ Strmilov. Mgr. Ludmila Plachá seznámila zastupitele se svým plánem práce, se svými představami spolupráce se zřizovatelem, poděkovala za dosavadní spolupráci s vedením města. Poděkovala zastupitelům, kteří odměnu zastupitelů za práci v zastupitelstvu věnují pro potřeby školy a požádala je o vyslovení souhlasu s investováním větší částky do vybavení školy. Ředitelka ZŠ Strmilov zodpověděla dotazy jí položené.

4 Plán práce: navázat na práci předešlého ředitele, dokončit výměnu oken, nadále zlepšovat technický stav školy. Mimoškolní činnost ve školním roce bude mnoho kroužků s učiteli i s rodiči. J. Hronek kolik dětí zbývá do naplnění kapacity školy? Mgr. Plachá kapacita školy je 250 žáků, navštěvuje ji 150 žáků. D. Běhounková dochází strmilovské děti na jinou školu? Mgr. Plachá ano dochází, rodiče vozí děti na základní školu s rozšířenou výukou, z páté třídy odchází děti na víceletá gymnázia 7.) Žádost evangelické církve Doručena žádost o pomoc bezúplatný převod hřbitova. Rada navrhla pokračovat ve stávající spolupráci sečení hřbitova, farské louky, neposkytovat finanční příspěvky. Rada nedoporučuje přebrat církevní majetek vzhledem k církevním restitucím. Ke hřbitovu v Palupíně zastupitelstvo přijalo totožné stanovisko. místostarosta mulčujeme zahradu, 3 x ročně sečou pracovníci města hřbitov Ing. Hrbková jaký je stav hřbitova? místostarosta špatný plot, márnička rozbitá Ing. Hrbková nedoporučuje přebrat do majetku města, doporučuje počkat na církevní restituce Vl. Adam církevní restituce nemají vliv na tento majetek Ing. Hrbková, I. Sýkorová nedoporučují přebrat do majetku města, církevní restituce přinesou církvím peníze, ty budou moci být použity na opravy církevního majetku Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města neschvaluje převzetí evangelického hřbitova vč. pozemku a pozemku nutného pro přístupovou cestu k němu dle dopisu ze dne Pro: Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek - Zdržel se: Vladimír Adam, Jiří Brach, Stanislav Jonáček, Zdeněk Kubák, Usnesení č. 3 bylo schváleno. 8.) Vyúčtování vodného a stočného za rok 2012 Starosta města přečetl prohlášení o spolupráci s firmou Instalatérství Miloslav Nezdara zhodnotil dosavadní spolupráci, která je dobrá. Firma zhodnocuje majetek města, o vodovod a kanalizaci se stará, havárie řeší operativně, neodkladně. Finanční závazky vyplývající z dohody o odvodu 15,- Kč na zvláštní účet města nejsou řešeny včas. Vznikl dluh, který se uhradí z dnes došlých faktur za provedené práce od počátku roku 2013 dosud (dluh roku 2012 a část z roku 2013). Byly provedeny opravy v Malém Jeníkově, v Palupíně, ve Strmilově. Jsou vyfakturovány práce v hodnotě ,- Kč. Po společné dohodě s panem Nezdarou budou peníze započteny na zvláštní účet města k úhradě dlužné částky. Starosta města předložil ke schválení vyúčtování vodného a stočného za rok 2012, které bylo vyvěšeno též na úřední desce.

5 J. Eder uvedení chodníku do původního stavu po zásahu při opravách u bývalé dětské ordinace: chodník dodnes rozkopaný, část kostek se ztratila starosta projedná s panem Nezdarou J. Brach v srpnu velký zápach z čističky odpadních vod starosta vzniká navážením žump z okolních kempů u Komorníka, čistička nezvládá nápor čištěného materiálu Vl. Adam kde je uveden zisk z čištění splašek dovážených z kempů starosta již řešeno loni, ale znova přesně zjistí Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov bere na vědomí Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2012 a ukládá starostovi a účetní města vymáhat platby nájemného za vodné a stočné od firmy Instalatérství Nezdara tak, jak to umožňují a nařizují finanční předpisy - Pro: Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Jaromír Krátký, Zdeněk Kubák, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek - Zdržel se: Vladimír Adam, Stanislav Jonáček Usnesení č. 4 bylo schváleno. 9.)Zpráva policie ČR o bezpečnostní situaci za 1. pololetí 2013 Starosta přečetl zprávu Zprávu policie ČR o bezpečnostní situaci za 1. pololetí ) Veřejná vyhláška stanovení místní úpravy na silnici 1. třídy Dne byla odeslána žádost o zajištění opatření na křižovatce. Adresováno: MěÚ Jindřichův Hradec, odbor dopravy; PČR, dopravní policie. Ti předali naši žádost KÚ Jč kraje České Budějovice, který vydal veřejnou vyhlášku s odvoláním na informace získané v zaslaném vyjádření PČR, dopravní policie Jindřichův Hradec, která neeviduje žádné problémy chodců za pozorované období. Dotčené orgány mohou do podat připomínky k možné úpravě dopravního značení na silnici 1. třídy. Rada doporučuje zaslat podpůrná vyjádření firem a občanů pro podporu změny rychlosti z 90 km/h na 70 km/h. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov bere na vědomí Veřejnou vyhlášku Oznámení o návrhu opatření obecné povahy stanovení místní úpravy provozu na silnici I. třídy a ukládá členům zastupitelstva shánět do 17. září 2013 podpůrná stanoviska občanů a firem pro omezení rychlosti na silnici I. třídy u křižovatky se silnicí na Kunžak - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Karel Frühauf, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Zdeněk Kubák, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek -

6 Usnesení č. 5 bylo schváleno. 11.) Podnět k odstranění pevné překážky Dne byl doručen na MěÚ Strmilov podnět k odstranění pevné překážky. Starosta citoval vyjádření MěÚ Jindřichův Hradec, odboru VÚP a právní rozbor k této problematice a odpověď MěÚ Strmilov, která byla odeslána VL. Adamovi, D. Běhounkové a S. Jonáčkovi, kteří podnět k odstranění pevné překážky podali. Majitel pozemků kolem diskutované cesty učinil opatření k ochraně svého majetku. Na cestě je instalovaná branka, ale není uzamčená. Průchod je možný. Vl. Adam majitel to průchozí kupoval J. Brach branka je otevřená, ale po pozemcích běhá velký pes, který může ohrozit kolemjdoucí D. Běhounková cesta je nezrušitelná (citovala zákon o místních komunikacích) J. Jeřábková cestu u autokempu Komorník totožná situace cesta byla průchozí, nový majitel oplocením pozemku průchod zamezil 12.) Současné stavební a další akce a dotace na ně výměna oken a dveří v ZŠ Strmilov - hrazeno z odpisů ZŠ Strmilov zateplení MŠ Strmilov akce původně za 3,5 mil. vysoutěženo za 1,557 mil., dotace na tuto akci necelý milion: v současné době jsou vyměněná okna, hotové vnitřní práce. Venkovní práce budou probíhat v průběhu září proběhne na zahradě MŠ slavnost, u této příležitosti bude možno si opravenou školku prohlédnout opravy místních komunikací Malý Jeníkov náves, Strmilov Martínkova ul. za prodejnou Flop chodník v Popelínské ulici dotace ve výši 170 tis. Kč propojení vody v Kunžatecké ulici cena ,- Kč kanalizace Palupín opravy studní v Malém Jeníkově 121 tis. Kč kompletní rekonstrukce prameniště Horní Dvorce opravy KD Strmilov + kino (podlaha, dveře) hrob padlí vojáci za 2. sv. války: cena 35 tis. Kč, dotace 25 tis. Kč sociální zařízení Česká Olešná 2 záchody kaplička Česká Olešná, boží muka

7 rekonstrukce bytu Česká Olešná 11 veškeré práce provedli nájemníci sami, město hradilo pouze materiál zahradní slavnost Terezie Feldwert Doležalová místní rodačka, založila ve Strmilově chudobinec, nyní v budově sídlí MŠ Strmilov české vydání knihy o této rodačce náklady 43 tis. Kč, dotace 20 tis. Kč alej u hřbitova vysázeny lípy opravy balkonů DPS rozšíření kanalizace: nepodařilo se sehnat peníze 17.) Další informace starosty o dění ve městě Dětský den Strmilov, Česká Olešná Kácení máje Strmilov, Česká Olešná proběhly 3 svatby cyklistické závody sbírka ošacení pro Diakonii Broumov návštěva partnerské obce Trubschachen YMCA Praha SEM: soustředění ve Strmilově THL závody v požárním útoku: 45 družstev rozloučení MŠ, ZŠ vítání dětí návštěva klubu americké armády představení kočovného divadla Kočébr zastavení Padajatra fotbalový turnaj: 4. roční o pohár starosty města Strmilov, Kraft Strmilov pouť Česká Olešná poděkování Diakonie Broumov za uspořádanou sbírku poděkování: paní Kučerová - rekreantka SEM České republiky poděkování za spolupráci a ochotu při proběhnutém kempu evangelické mládeže povodně 6/2013: začátek II. st. povodňové aktivity Česká Olešná společenské centrum: předány klíče Jiřímu Hronkovi předseda OV a Vladimírovi Jirků starosta SDH Česká Olešná znečištění studny v Palupíně na návsi předáno Polici ČR 2 x odcizení kabelů - nádrž u hřbitova v Palupíně nové pohledy Strmilova 3 druhy kontrola evidence obyvatel období zvýšeného nebezpečí požárů po ukončení nebezpečí shořel stoh za Strmilovem řešilo i SDH Strmilov chodba pod svatou trojicí vyčištěna, zpřístupněna, odcizené kryty od osvětlení opět vráceny nová tréninková plocha u fotbalového hřiště po jaru plocha krásně zatravněná, sklon plochy 1% je v normě, po schválení se zde na podzim začne hrát

8 Připravuje se: tradiční pouť 3. tkalcovské slavnosti svatební obřad 14.) Diskuse M. Švehlová kdy bude výběr poplatků? starosta dle rozpisu paní Počátecké, je vyvěšeno na vývěsce 20.) Závěr Pan starosta ukončil schůzi ve hod., poděkoval přítomným za účast. Zastupitelstvo ukládá starostovi, místostarostovi a pracovnicím Městského úřadu ve Strmilově zajistit úkoly spojené se splněním všech bodů tohoto usnesení. Souhrn usnesení z 20. zasedání zastupitelstva města 1 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje za ověřovatele zápisu z dnešního 20. zasedání zastupitelstva: Vladimíra Adama a Ivetu Sýkorovou 2 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje program 20. zasedání zastupitelstva tak, jak byl předložen před začátkem zasedání 3 Zastupitelstvo města Strmilov neschvaluje převzetí evangelického hřbitova vč. pozemku a pozemku nutného pro přístupovou cestu k němu dle dopisu ze dne Zastupitelstvo města Strmilov bere na vědomí Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2012 a ukládá starostovi a účetní města vymáhat platby nájemného za vodné a stočné od firmy Instalatérství Nezdara tak, jak to umožňují a nařizují finanční předpisy 5 Zastupitelstvo města Strmilov bere na vědomí Veřejnou vyhlášku Oznámení o návrhu opatření obecné povahy stanovení místní úpravy provozu na silnici I. třídy a ukládá členům zastupitelstva shánět do 17. září 2013 podpůrná stanoviska občanů a firem pro omezení rychlosti na silnici I. třídy u křižovatky se silnicí na Kunžak Zápis byl vyhotoven dne

9 Přílohy zápisu: 1.) Prezenční listina 2.) Souhrn usnesení z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov 3.) Rozpočtová opaření č. 2-4/2013 Zapisovatelka: Milena Sedláková.. Ověřovatelé zápisu: Vladimír Adam.... Iveta Sýkorová. Starosta: Jaromír Krátký..

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0996/2016/Sed Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 10. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0641/2016/Sed Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 25. 08. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0719/2018/Sed Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 09. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0908/2014/Sed Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 18. 12. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0197/2017/Sed Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 28. 02. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0214/2015/Sed Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 02. 04. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0706/2014/Sed Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 25. 09. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0231/2018/Sed Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 14. 03. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0574/2014/Sed Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 07. 08. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0144/2012/Sed Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 23.02. 2012 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0617/2017/Sed Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 15. 06. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0253/2018/JaS Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 10. 04. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0588/2016/Sed Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 16. 06. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0805/2017/Sed Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 31. 08. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0718/2011/Sed Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 01. 09. 2011 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Strmilov Začátek: 18.0 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0747/2011/Sed Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 13. 10. 2011 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0488/2013/Sed Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 30. 05. 2013 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0638/2015/Sed Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 08. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0249/2012/Sed Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 11. 04. 2012 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST-337/2011/Sed Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 19.04.2011 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0187/2015/Sed Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 12. 03. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0894/2014/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 11. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 15.02.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 18.02 hodin

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství.

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství. Program: 1. Zpráva starosty 2. Rozpočtové opatření č. 2/2015 3. Zpráva o hospodaření

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.1.2012 v 18:00 Ve Studené dne 24.1.2012 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2. Program jednání...

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Přítomni: Oldřich Rezek, Miloš Exnar, Ing. Pavel Pouznar, Denisa Součková, Vladimír Fišar, Ing. Eva Slezáková, Omluveni: Ing.

Přítomni: Oldřich Rezek, Miloš Exnar, Ing. Pavel Pouznar, Denisa Součková, Vladimír Fišar, Ing. Eva Slezáková, Omluveni: Ing. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Rasošky č. 39 ze dne 3. 5. 2018 Č. j.: OUR/67/2018 Místo konání: Obecní úřad Rasošky Začátek jednání: 18:35 hod Konec jednání: 19:37 hod Přítomni: Oldřich Rezek, Miloš

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 15.10.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

( 95 zákona o obcích)

( 95 zákona o obcích) Výpis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Benešov nad Černou ( 95 zákona o obcích) Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Benešově nad Černou Začátek: 17:00 hodin Zasedání řídila: Veronika Korchová

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne 25.11.2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: D.Holková, R.Juliš, J.Dufková, L. Malčánek, I. Svobodová Zahájení zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 24.září 2014 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Mišta, p.novák,.p.

Více

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č.

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.03/10 ve Vysokém konaného dne 21.5.2010

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Datum : 30.3. 2010 Začátek : 19.00 Místo : OÚ Hatín Zasedání řídil : starosta Ing. Jiří Boček Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více