Návnady pro rybaření '16/'17

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návnady pro rybaření '16/'17"

Transkript

1 Návnady pro rybaření '16/'17 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo Návnada na háček Stabilní ve vodě Krmná peleta

2 Match RS Gumová struktura po namočení / napumpování Velmi stabilní ve vodě Protein 37% 4.5 mm Tuk 7% 6.0 mm Vláknina 1,9% 6,6% 1875 Napumpované nebo namočené pelety jsou dostatečně pružné na to, aby zůstaly na háčku po dlouhou dobu a zároveň jsou dost měkké na to, aby z nich háček šel vytáhnout. Expert na rybaření ve videu "Pellet pumping" (pumpování pelet) vysvětluje, jak se dá Match RS použít. Pro sledování tohoto výukového videa naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku firmy Coppens, nebo videa "Coppens Explains" na YouTube.

3 Black halibut Pelety na háček s dírkou Extrémně stabilní ve vodě Plné atraktantů jako jsou fish solubles Vysoký obsah oleje z mořských ryb Obsahuje betain 8.0 mm mm Protein 40% 40% Tuk 25% 21% Vláknina 1,2% 1,6% 7,3% 6,1% Tato unikátně vonící a chutnající návnada je velmi stabilní ve vodě, což umožňuje rybařit se stejnou návnadou po velmi dlouhou dobu a navíc jí nejsou malé ryby schopny spolknout. Její přirozená chuť se uvolňuje do vody s okamžitým i dlouhotrvajícím efektem. Black Halibut byl vyvinut především pro použití s návazcem. Pro sledování výukového videa "Hookable predrilled pellet" (peleta s dírkou na háček) naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku Coppens, nebo se podívat na "Coppens Explains" videa na YouTube.

4 Red halibut Pelety na háček s dírkou Extrémně stabilní ve vodě Plné atraktantů jako jsou fish solubles Vysoký obsah oleje z mořských ryb Obsahuje kril a betain 8.0 mm mm Protein 40% 40% Tuk 25% 18% Vláknina 1,3% 1,7% 7,1% 6,2% Tato provrtaná návnada obsahuje rozpustné proteiny a kril, což dělá tento produkt velmi lákavý a chutný pro ryby a má velmi dlouho trvající efekt. Red Halibut je ideální návnada pro lovení kaprů, sumců a parm. Stejně jako Black Halibut je i Red Halibut velmi stabilní ve vodě a může být použit po dlouhou dobu. Pro sledování výukového videa "Hookable predrilled pellet" (peleta s dírkou na háček) naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku Coppens, nebo se podívat na "Coppens Explains" videa na YouTube.

5 Diablo Pelety na háček s dírkou Extrémně stabilní ve vodě Plné atraktantů jako je rybí moučka, rybí tuk a solubles Vysoký obsah tuku z mořských ryb Vysoký obsah živočišného proteinu Obsahuje betain Protein 33% 28.0 mm Tuk 16% Vláknina 2,1% 3,9% Tato 28mm peleta na háček je unikátní svou velikostí. Navíc do ní byla udělána perfektně okrouhlá dírka, aby bylo její nasazení na háček rychlé a snadné. Diablo je excelentní návnada vyvinutá především pro použití s návazcem a může velmi usnadnit chytání určitých druhů ryb.

6 < 30 min Gardon Plné atraktatnů jako je rybí moučka Vysoký obsah proteinu Mikropelety pro dlouhotrvající vnadný efekt Protein 40% 1.5 mm Tuk 10% Vláknina 1,2% 6,9% Vitamin A (m.j./kg) Vitamin D 3 (m.j./kg) Vitamin E (mg/kg) 230 Vitamin C - stabilní (mg/kg) 180 Gardon lze přidat k vnadidlům. Po smíchaní s nimi může být použít v krmítku pro extra vnadivost. Podívejte se na video "Feeder fishing" (rybaření s pomocí krmítka), kde je tento postup ukázán. Pro sledování tohoto výukového videa naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Další možností je použít tyto pelety samostatně tak, že se malé dávky házejí pravidelně do vody pro přilákání ryb. V rybářských oblastech, kde se smí krmit jen malým množstvím krmiva, nabízí Gardon dobrý poměr počtu částic krmiva na jednotku hmotnosti.

7 Premium Coarse < 3 Ideální pro method rybaření Vysoce stabilní ve vodě Plné atraktatnů jako je rybí tuk Obsahuje kril Protein 32% 2.0 mm Tuk 9% 4.5 mm Vláknina 2,4% 6.0 mm 5,3% 8.0 mm Tento relativně nový druh pelet byl vyvinut pro moderní způsoby lovu jako je method rybaření. Method rybaření vyžaduje pelety, které se po připravení vytvarují podle krmítka a udrží se při nahazování. Jakmile se dostanou do vody, tak pomalu expandují a odpadávají od krmítka, dokud nedojde k odkrytí návnady na háčku. Výukové video "Method fishing" (method rybaření) toto názorně ukazuje. Premium Coarse lze použít také s kroužkem na pelety, což je zase ukázáno ve videu "Pellet band". Pro sledování těchto videií naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkazy. Pro více informací navštivte webovou stránku Coppens, nebo se podívejte na "Coppens Explains" videa na YouTube kanále Coppens.

8 Green Betaine < 5 Vysoce stabilní ve vodě Plné atraktantů jako je rybí moučka a rybí olej Obsahuje betain Obsahuje spirulinu Protein 47% 2.0 mm Tuk 18% 4.5 mm Vláknina 1,0% 6.0 mm 9,3% Tyto pelety s vysokým obsahem rybí moučky a rybího oleje mohou být použity jako samostatné krmné pelety, nebo se dají přidat k vnadidlům. Po smíchaní s vnadidlem mohou být pelety použity v krmítku pro extra vnadivost. Další možností je uchytit pelet do kroužku na pelety. Všechny tyto možnosti jsou vysvětleny ve videích "Feeder fishing" a "Pellet band". Pro sledování těchto videí naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na jeden z odkazů. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku Coppens, nebo se podívat na videa "Coppens Explains" na YouTube.

9 Premium carp < 3 Obsahuje atraktanty jako je rybí moučka a rybí olej Vysoký obsah živočišného proteinu Protein 33% 3.0 mm Tuk 6% 4.5 mm Vláknina 2,7% 6.0 mm 8,4% 8.0 mm Tyto pelety nenasycují kapry a kaprovité ryby tak rychle a jsou velmi vhodné pro rybaření v zimě kvůli nízkému obsahu rybího oleje. Premium carp se dá použít buď jako samostatné krmivo, nebo může být smícháno s vnadidlem. Po smíchaní s vnadidlem mohou být tyto pelety použity v krmítku pro extra vnadivost. Pro sledování videa "Feeder Fishing" naskenujte QR níže, nebo klikněte na odkaz. Další možností je umístit Premium Carp v PVA sáčcích blízko k vaší návnadě. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku Coppens, nebo se podívat na "Coppens Explains" videa na YouTube.

10 Giant Plné atraktatnů jako je rybí moučka a rybí olej Vysoký obsah živočišného proteinu Velmi stabilní ve vodě Láká největší ryby Obsahuje betain Protein 36% 28.0 mm Tuk 14% Vláknina 2,1% 5,9% Vitaminy - přidané Giant byl vyvinut pro velké kapry a sumce. Pravidelné krmení v daném místě udržuje ryby blízko. Díky své velikosti Giant láká pouze větší ryby. Kromě velikosti je pro ryby tak lákavý také díky svému složení, které stimuluje ryby ke krmení. Velmi dobře se doplňuje s novým krmivem Diablo.

11 Premium Select 1-2 Plné atraktantů jako je rybí moučka a rybí olej Vysoký obsah živočišného proteinu Obsahuje betain Vetší rozměry krmiva jsou stabilní ve vodě až 6 hodin Protein 34% Tuk 15% Vláknina 2,1% 7,0% 2.0 mm, 3.0 mm 4.5 mm, 6.0 mm 10.0 mm, 16.0 mm 20.0 mm Premium Select pelety jsou unikátní krmné pelety, které jsou schopny přilákat i další ryby kromě kaprů a sumců a jsou proto dostupné v mnoha velikostech, aby vyhovovaly jakémukoliv druhu rybaření. Premium Select lze použít jako samostatné krmné pelety, nebo přidat do vnadidla. Pro zvýšení vnadivosti lze pelety použít v krmítku nebo v PVA sáčcích blízko vaší návnady. Pro sledování výukového videa "Pellet band" naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Pro více informací navštivte webovou stránku Coppens, nebo se podívejte na "Coppens Explains" videa na YouTube kanále Coppens.

12 Red Premium Select 1-2 Plné atraktantů jako je rybí moučka a rybí olej Vysoký obsah živočišného proteinu S krilem Protein 35% 2.0 mm Tuk 18% 4.5 mm Vláknina 2,0% 6.0 mm 7,2% Krilová moučka v kombinaci s moučkou z mořských ryb a rafinovaným rybím olejem dělají z Red Premium Select extrémně atraktivní pro sladkovodní ryby. Tyto pelety lze použít více způsoby. Mohou být použity jako samostatné krmivo, smíchány s vnadidlem nebo nastraženy v PVA sáčcích. Ve videu "Pellet band" expert na rybaření ukazuje, jak použít kroužek na pelety. Pro sledování tohoto videa naskenujte QR kód níže, nebo klikněte na odkaz. Pro více informací můžete navštívit webovou stránku Coppens, nebo se podívat na "Coppens Explains" videa na YouTube.

13 Halibut super crush Plné atraktantů jako je rybí moučka nebo olej Vysoký obsah živočišného proteinu Protein 34% < 0.8 mm Tuk 15% Vláknina 2,1% 7,0% Halibut Super Crush je unikátní granulát, který je schopen přilákat ryby všech druhů. Dá se smíchat s vnadidlem a použít buď s nebo bez krmných peletů pro chytání nelososovitých ryb a soutěžní rybaření. Halibut Super Crush lze použít také na vylepšení spod mixů pro chytání kaprů. Další možnost je použít toto krmivo jaké základ do boilie mixů.

14 Red Halibut super crush Plný atraktatnů jako je rybí moučka a rybí olej Vysoký obsah živočišného proteinu Obsahuje kril Protein 35% < 0.8 mm Tuk 18% Vláknina 2,0% 7,2% Tento rozdrcený produkt s krilovou moučkou and moučkou z mořských ryb je atraktivní pro všechny ryby. Red Halibut Super Crush udělá vaše vnadidlo ještě více lákavé pro ryby a může být použito s krmnými pelety i bez nich pro chytání nelososovitých ryb a ve sportovním rybaření. Další možností je použít Red Halibut Super Crush jako základ pro váš boilie mix.

Návnady pro rybaření '16/'17

Návnady pro rybaření '16/'17 Návnady pro rybaření '16/'17 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo Chytací peleta Stabilní ve vodě Krmná peleta Match RS Gumová struktura po namočení / napumpování Velmi stabilní

Více

Návnady pro rybaření '18/'19

Návnady pro rybaření '18/'19 Návnady pro rybaření '18/'19 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo Chytací peleta Stabilní ve vodě Krmná peleta Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens:

Více

Návnady pro rybaření 2019

Návnady pro rybaření 2019 Návnady pro rybaření 2019 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo POLOPLOVOUCÍ krmivo Stabilní ve vodě Krmná peleta OBSAHUJE ASTAXANThin Chytací peleta DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

Krmiva pro kaprovité ryby 2018

Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovocí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17

Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17 Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vital Vysoká stravitelnost Vysoký obsah vitamínu C Obsahuje BIO-MOS (mannan-oligosacharid)

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2016

Krmiva pro sumcovité ryby 2016 Krmiva pro sumcovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

METHOD MIXY BOILIE MIXY. CARP-B plus s.r.o.

METHOD MIXY BOILIE MIXY. CARP-B plus s.r.o. KATALOG 2010 CARP-B plus s.r.o. Naše společnost vznikla v prosinci loňského roku a od prvopočátku se zaměřuje na velkoobchodní nabídku surovin potřebných pro výrobu boilie a pelet. Současně se rovněž se

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2016

Krmiva pro jeseterovité ryby 2016 Krmiva pro jeseterovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro lososovité ryby 2016

Krmiva pro lososovité ryby 2016 Krmiva pro lososovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro mořské ryby 2016

Krmiva pro mořské ryby 2016 Krmiva pro mořské ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských zvířat

Více

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Za poskytnutí fotografií do katalogu děkujeme panu Romanu Černému. Grafika a tisk: SOS print s.r.o., Plzeň

Za poskytnutí fotografií do katalogu děkujeme panu Romanu Černému. Grafika a tisk: SOS print s.r.o., Plzeň BOILIES OD PAVLA KATALOG 2019 OD PAV PA OD BOILIES PAVLA AVLA Boilies od Pavla Jmenuji se Pavel Šik a v roce 2015 jsem založil kaprařskou speciálku v Plzni. Hlavním produktem je boilies, a proto jsem ji

Více

Program pro tilápie 2016

Program pro tilápie 2016 Program pro tilápie 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských zvířat

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

SPECIAL WEDSTRIJD - Lehká návnada na malé ryby (ouklej)

SPECIAL WEDSTRIJD - Lehká návnada na malé ryby (ouklej) RECORD ZILVER - Cejn Record zilver je kompletně připravená návnada pro lov cejnů.tato návnada je určena pro závodníky i pro sportovní rybáře.do klidné vody méně vlhčit.do proudící vody silněji vlhčit,

Více

PZN. Speciál. Extra Speciál. PZN 1 1 kg pr. 13 mm 319 Kč EUR. PZN 1 1 kg pr. 17 mm 299 Kč EUR. PZN 1 1 kg pr. 20 mm 299 Kč 11.

PZN. Speciál. Extra Speciál. PZN 1 1 kg pr. 13 mm 319 Kč EUR. PZN 1 1 kg pr. 17 mm 299 Kč EUR. PZN 1 1 kg pr. 20 mm 299 Kč 11. PZN PZN 1 1 kg pr. 13 mm 319 Kč 12.50 EUR PZN 1 1 kg pr. 17 mm 299 Kč 11.80 EUR PZN 1 1 kg pr. 20 mm 299 Kč 11.80 EUR PZN 1 1 kg pr. 25 mm 299 Kč 11.80 EUR PZN 2 1 kg pr. 13 mm 449 Kč 17.60 EUR PZN 2 1

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

KAPROVÝ KATALOG Speciální vybavení na kapry. Kaprový katalog

KAPROVÝ KATALOG Speciální vybavení na kapry. Kaprový katalog Kaprový katalog Speciální vybavení na kapry KAPROVÝ KATALOG SPRO - Sports Professionals www.spro.eu www.gamakatsu.eu www.strategycarp.eu www.strategybaits.eu 1 Kaprový katalog Strategy baits, nad Vaše

Více

pletené šňůry 100m 100m 300m síla 300m 300m Pletená kulatá šňůra CORAMID 3000m 1000m 3000m 1000m 3000m Erfolg durch Technik

pletené šňůry 100m 100m 300m síla 300m 300m Pletená kulatá šňůra CORAMID 3000m 1000m 3000m 1000m 3000m Erfolg durch Technik pletené šňůry ŠŇŮRY CORASTRONG ZOOM7 Pletená kulatá šňůra CORAMID Splétaná Hi-Tech šňůra s meganosností pro smekací navijáky a multiplikátory. Umožňuje preciznější a delší hody. 33-40006 0.06 8.4 20.2

Více

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/ AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/2018 Krmivo pro potěr Aqua Start 0,4...3 Aqua Start 0,6...4 Aqua Start 1,0...4 Aqua Start 1,2...5 Aqua Start 1,5...5 Pstruh

Více

fishing ČESKÝ VÝROBCE NÁVNADY A NÁSTRAHY PRO RYBOLOV

fishing ČESKÝ VÝROBCE NÁVNADY A NÁSTRAHY PRO RYBOLOV fishing ČESKÝ VÝROBCE NÁVNADY A NÁSTRAHY PRO RYBOLOV www.ufofishing.com OBSAH POTÁPIVÉ BOILIES PLUTONIUM HOT SPACE BIO ELEMENTS RETRO BASIC DUMBLES TWO TONE OBALOVACÍ PASTY OBALOVACÍ PRÁŠKY PLOVOUCÍ BOILIES

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

Rychlé Chytání. Tradice od roku let praxe. Od rybářů, pro rybáře. My víme, jak na ně...

Rychlé Chytání. Tradice od roku let praxe. Od rybářů, pro rybáře. My víme, jak na ně... Katalog rybářských návnad a nástrah 2017 Rychlé Chytání Tradice od roku 1998 19 let praxe Od rybářů, pro rybáře My víme, jak na ně... Rychlé Chytání Jako novinku pro letošní rok máme pro Vás měkčené boilies

Více

KATALOG 2016 SORTIMENT V KRAJI WWW.CHYTAPUST.CZ 21 KG

KATALOG 2016 SORTIMENT V KRAJI WWW.CHYTAPUST.CZ 21 KG KATALOG 2016 OSOBÁK KAPR 21 KG SORTIMENT V KRAJI WWW.CHYTAPUST.CZ AHOJ KAMARÁDI A PŘÁTELÉ PETROVA CECHU. Firma Chyť a Pusť pro vás připravila katalog novinek na nadcházející rybářskou sezonu 2016. Filozofií

Více

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263 72 Aquamaster Color - na barvy Teplota vody od 15 C Proteiny 40,0% Tuky 3,0% Vláknina 3,0% Popeloviny 13,0% Vápník 1,0-3,0 % spirulina, stabilizovaný vitamín C, vitamíny A/D3/E, selenové kvasnice, astaxantin,

Více

další druhy: jahoda, ryba, krab, oliheň, kaviár, brusinka, med vhodné pro závodní lov kaprů a kaprařské maratony Průměr: 18mm ( další dle dohody)

další druhy: jahoda, ryba, krab, oliheň, kaviár, brusinka, med vhodné pro závodní lov kaprů a kaprařské maratony Průměr: 18mm ( další dle dohody) Dobrý den a dobrou sezonu Vám přeje Petronelli. Pro tento rok Vám jak již každoročně přináším katalog Petronelli, v kterém je spousta novinek. Všechny produkty Petronelli jsme podrobovali těm nejpřísnějším

Více

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Hlavní atributy KOI krmiv JPD: velmi kvalitní rybí krmiva obohacená o vitamíny C a E výrobní technologie na vysoké úrovni spolupráce s předními

Více

... novinky SBS NOVINKY 2016

... novinky SBS NOVINKY 2016 2016... novinky 1 www.sbsbaits.com/cz /SBSCeskaRepublika /sbstacticalbaits SBS Novinky Příchutí Ace Lobworm (červ oliheň) Bio Big Fish (bio velká ryba) C1 (karamel a mandle) C2 (oliheň a brusinka) C3 (kořeněné

Více

KATALOG KRMENÍ 2018

KATALOG KRMENÍ  2018 KATALOG KRMENÍ www.sensas.cz 2018 CO BYSTE MĚLI ZNÁT O KRMENÍ? Hrubost Čím hrubší krmení, tím atraktivnější pro velké ryby. Hrubé krmení je vhodné především pro chytání v teplé vodě na jaře a v létě. Lepivost

Více

Carp cup Korouhev Pravidla

Carp cup Korouhev Pravidla Termín: 19.- 22. Září 2019 Kde: Rybník Ráj Korouhev Počet závodníků: 10 Startovné: 3 500,- Kč Carp cup Korouhev Pravidla Startovné se platí bankovním převodem na účet, který bude zaslán na e-mail přihlášeného

Více

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test č.14 Tento test je určen organizačním jednotkám Českého rybářského svazu na přezkoušení

Více

3. Rybářské závody na štěrkovně Koblov

3. Rybářské závody na štěrkovně Koblov 3. Rybářské závody na štěrkovně Koblov Ve dnech 10.7. 13.7.2014 se pořádají rybářské závody na štěrkovně Koblov v lovu kaprů a amurů. Pořadatel závodů: Tomáš Tichý a spol. Registrace: Příjezd a registrace

Více

STRHANÁ HRÁZ. 24 hodin Organizátoři závodu: Milan Pícha, Petr Vokroj, Jakub Vokroj, Pavel Kolařík

STRHANÁ HRÁZ. 24 hodin Organizátoři závodu: Milan Pícha, Petr Vokroj, Jakub Vokroj, Pavel Kolařík STRHANÁ HRÁZ _ 24 hodin 2019 Místo konání: Sportovní rybník Strhaná hráz Dolní Bukovsko Datum konaní: sobota 21. 9. 2019 neděle 22. 9. 2019 Věková kategorie: Dospělí Druh závodu: Všeobecné (kaprařina)

Více

BOILIES A NÁSTRAHY 2017

BOILIES A NÁSTRAHY  2017 A NÁSTRAHY www.starbaits.cz 2017 řada Concept... 3-6 řada Probiotic... 7-9 řada Grab & Go...10 řada Global...11 PLOVOUCÍ řada Concept...12 řada Probiotic...12 řada Fluoro-Lite...13 řada Pop Tops...14 DIPY

Více

1. krajské kolo přeboru ČRS SÚS v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání:

1. krajské kolo přeboru ČRS SÚS v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání: 1. krajské kolo přeboru ČRS SÚS v lovu ryb udicí na položenou Místo konání: Mnichovo Hradiště Revír 411 112 RMV Veselá 25. - 28. dubna 2019 P O Z V Á N K A Místní organizace Českého rybářského svazu Mnichovo

Více

BOILIES A NÁSTRAHY

BOILIES A NÁSTRAHY A NÁSTRAHY www.starbaits.cz 2018 OBSAH - KONTAKT řada Concept... 3-6 řada Probiotic... 7-9 řada Feedz...10 řada Global...11 ZÁLIVKY řada Add IT...16 řada Squirtz...16 ESENCE A BOOSTERY PLOVOUCÍ řada Concept...12

Více

INNOVATION. Vítejte 2017

INNOVATION. Vítejte 2017 2017... NOVINKY INNOVATION NEVER STOPS Milý rybáři, kapraři! V sezoně 2016 jsme byli velmi zaneprázdněni, ale je za námi mnoho úspěchů a velkolepých výsledků! Na jaře jsme otevřeli dveře na SBS centrále

Více

2. ročník poháru předsedy ČRS v lovu kapra

2. ročník poháru předsedy ČRS v lovu kapra 2. ročník poháru předsedy ČRS v lovu kapra Místo konání: Veslařský kanál Račice Revír 441 501 Veslařský kanál Račice 17. - 20. října 2019 P O Z V Á N K A ČRS SÚS sekce položená z pověření ČRS Rady pořádá

Více

Metody sportovního rybolovu položená, plavaná

Metody sportovního rybolovu položená, plavaná Sportovní rybolov Metody sportovního rybolovu položená, plavaná Historický vývoj vybavení pro sportovní rybolov, rybářské potřeby používané k lovu, technika lovu na plavanou a položenou prof. Ing. Petr

Více

Rybářský řád PLATÍ OD 1. LEDNA 2016

Rybářský řád PLATÍ OD 1. LEDNA 2016 Rybářský řád PLATÍ OD 1. LEDNA 2016 Všeobecné podmínky 1. Před započetím lovu nutno zakoupit povolení k lovu u správce jezera Nebesák a seznámit se s místním rybářským řádem! V nepřítomnosti správce volat

Více

Krmná doporučení pro chovná prasata

Krmná doporučení pro chovná prasata Krmná doporučení pro chovná prasata Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 1 2 Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 2016 3 Krmná doporučení pro chovná prasata V tomto dokumentu přinášíme základní krmná doporučení

Více

Labský pohár v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání:

Labský pohár v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání: Labský pohár v lovu ryb udicí na položenou Místo konání: Brandýs nad Labem Stará Boleslav Revír 411 050 Labe 18 1. - 4. srpna 2019 P O Z V Á N K A Středočeským územním svaz (odbor LRU POLOŽENÁ) ve spolupráci

Více

AKVARISTIKA AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO

AKVARISTIKA AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO VITA Flake-Mix vločky Bohatá směs pěti různých vloček s výživnými ingrediencemi jako jsou krevety a spirulina. uje prebiotika pro podporu správného zažívání. Beta-glukany, multivitamíny

Více

Školní rok 2016 / 17

Školní rok 2016 / 17 Školní rok 2016 / 17 Moravský rybářský svaz z.s., Pobočný spolek Kyjov Zahájení kroužku 21.září 2016. Ukončení kroužku 12.května 2017. Pasování nových rybářů a předání prvních rybářských dokladů 28.května

Více

Hodnotící zpráva o produktech anglické firmy HINDERS

Hodnotící zpráva o produktech anglické firmy HINDERS Hodnotící zpráva o produktech anglické firmy HINDERS 1 Úvod V měsíci srpnu roku 2008 jsme byli osloveni Zemědělskou agenturou s.r.o., jestli bychom se chtěliaktivně zapojit do testování nových produktů

Více

MIMOŘÁDNĚ ÚČINNÉ NÁSTRAHY

MIMOŘÁDNĚ ÚČINNÉ NÁSTRAHY MIMOŘÁDNĚ ÚČINNÉ NÁSTRAHY I NA SILNĚ PROCHYTANÝCH VODÁCH KATALOG NÁSTRAH SHADTAIL Shad tail se díky svým úspěchům stal klasikou mezi rybáři napříč celým světem. Jak již samotný název vyjadřuje jedná o

Více

2. kolo krajského přeboru SÚS v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání:

2. kolo krajského přeboru SÚS v lovu ryb udicí na položenou. Místo konání: 2. kolo krajského přeboru SÚS v lovu ryb udicí na položenou Místo konání: Brandýs nad Labem Stará Boleslav Revír 411 050 Labe 18 2. - 5. srpna 2018 P O Z V Á N K A Místní organizace Českého rybářského

Více

CARDINAL 800 AMBASSADEUR BIG GAME

CARDINAL 800 AMBASSADEUR BIG GAME ZÁSILKOVÁ SLUŽBA KAJMAN NAVIJÁKY CARDINAL C3-40% KAPACITA PŘEVOD/LOŽISKA VÁHA Cardinal C3 0,20/250m 5,5:1/7 270g 2.475,- 1.499,- CARDINAL 100-47% KAPACITA PŘEVOD/LOŽISKA VÁHA 100 UL 0.15/140m 5,1:1/5+1

Více

Rybářství. Ročníková práce. Školní rok 2017/2018. Autor: Petr Mrázek, IX. B Konzultant: Mgr. Marie Doležalová

Rybářství. Ročníková práce. Školní rok 2017/2018. Autor: Petr Mrázek, IX. B Konzultant: Mgr. Marie Doležalová Rybářství Ročníková práce Školní rok 2017/2018 Autor: Petr Mrázek, IX. B Konzultant: Mgr. Marie Doležalová Prohlášení Prohlašuji, že jsem ročníkovou práci zpracoval samostatně a použil jen prameny uvedené

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KAŠAVA

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KAŠAVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KAŠAVA Kašava 193 763 19 Kašava ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Rybářství Michal Krupík, 9. ročník Kašava 2016 Vedoucí práce: Mgr. Vladimír Drápal 1 Obsah Annotation:... 4 Anotace...

Více

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test č.14 Tento test je určen organizačním jednotkám Českého rybářského svazu na přezkoušení

Více

Kapr maraton MO Poděbrady 2018

Kapr maraton MO Poděbrady 2018 Kapr maraton MO Poděbrady 2018 1. Závod v lovu ryb odhozem pro 20 dvou až tří členných teamů 2. První místo je rezervováno pro vítěze předchozího závodu z roku 2017, další 3 místa jsou rezervovány pro

Více

Carp Devil Baits KATALOG VÝROBKŮ 2010

Carp Devil Baits KATALOG VÝROBKŮ 2010 Carp Devil Baits KATALOG VÝROBKŮ 2010 www.carpdevil.cz 2 Carp Devil Baits Naše firma vznikla v roce 2003, kdy jsem se rozhodl, že své léty nabyté zkušenosti a vlastní osvědčené výrobky nabídnu i široké

Více

Connect with the Best

Connect with the Best Connect with the Best 99 Super G-Line Neo Gamakatsu s Super G-Line Neo je citlivý vlasec s extrémní absorbcí šoků. Kombinuje citlivost Fluorocarbonu s pružností běžného nylonu. Jasně cítíte rozdíl! Zejména

Více

20.12.2012 ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ - ČRS RYBÁŘSKÝ ŘÁD, ANEB CO RYBÁŘ MUSÍ VŠECHNO ZNÁT JAK SE STÁT RYBÁŘEM? SPORTOVNÍ RYBOLOV RYBOLOVNÉ TECHNIKY

20.12.2012 ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ - ČRS RYBÁŘSKÝ ŘÁD, ANEB CO RYBÁŘ MUSÍ VŠECHNO ZNÁT JAK SE STÁT RYBÁŘEM? SPORTOVNÍ RYBOLOV RYBOLOVNÉ TECHNIKY SPORTOVNÍ RYBOLOV RYBOLOVNÉ TECHNIKY ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ - ČRS 7 územních svazů 479 místních organizací 256 679 členů 2 276 rybářských revírů 35 200 hektarů rybářských revírů (z toho 31.900 ha mimopsruhových

Více

Splávek na štiku Klasický splávek na štiky. Ideální pro velké návnady. Prod. č.

Splávek na štiku Klasický splávek na štiky. Ideální pro velké návnady. Prod. č. muškařské šňůry plávky na cílové ryby plávek na štiku Klasický splávek na štiky. Ideální pro velké návnady. cm 43-14010 8.0 43-14015 9.0 1 43-14020 9.5 20.0 43-14025 2 43-14030 1 30.0 plávek s chemickým

Více

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KONCEPT KRMIV SMARTY DOG Značka SMARTY přináší širokou škálu výrobků, které vynikají maximální ekonomickou výhodností. Z hlediska použitých vstupních surovin jsou však dodrženy

Více

Propozice WINTER CARP RACE TOUŠEŇ 2019

Propozice WINTER CARP RACE TOUŠEŇ 2019 Propozice WINTER CARP RACE TOUŠEŇ 2019 Mezinárodní závod v lovu kaprů na 45 ha pískovně Toušeň u Čelákovic Termín: 10. 11. 15. 11. 2019 112 hodin nonstop Počet týmů: 22 Sraz účastníků v areálu jezera Toušeň:

Více

Tři š astní chlapíci při jejich úspěšném školení na Linearu s Bryanem během roku 2008. Školení je individuálně šito na míru dle schopností.

Tři š astní chlapíci při jejich úspěšném školení na Linearu s Bryanem během roku 2008. Školení je individuálně šito na míru dle schopností. Vítejte v našem katalogu pro rok 2009, který obsahuje spoustu nových výrobků plus všechny naše slavné granule, partikly, liquidy a multimixy. V minulém roce jsme měli napilno, pokud jde o přípravu DVD.

Více

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test č.19 Tento test je určen organizačním jednotkám Českého rybářského svazu na přezkoušení

Více

VYBERTE KRMIVO ACANA ACANA CLASSICS ACANA HERITAGE

VYBERTE KRMIVO ACANA ACANA CLASSICS ACANA HERITAGE VYBERTE KRMIVO ACANA 50 % MASA 1/3 ČERSTVÉHO NEBO SYROVÉHO 3 DRUHY ČERSTVÝCH MAS NÍZKOGLYKEMICKÝ OVES ACANA CLASSICS 60 % - 75 % MASA 1/3 ČERSTVÉHO 3 DRUHY ČERSTVÝCH MAS NÍZKÝ OBSAH SACHARIDŮ ACANA HERITAGE

Více

HIGH MEAT GLUTEN FREE

HIGH MEAT GLUTEN FREE HIGH MEAT Bezlepková krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Chicken & Rice HIGH MEAT & Lamb & Rice HIGH MEAT & SBT - Chicken Úvod HIGH MEAT & GRAIN FREE Chicken

Více

CARP MARATHON PRAHA 2018 Mezinárodní závod v lovu kaprů na řece Vltavě, Praha

CARP MARATHON PRAHA 2018 Mezinárodní závod v lovu kaprů na řece Vltavě, Praha CARP MARATHON PRAHA 2018 Mezinárodní závod v lovu kaprů na řece Vltavě, Praha Termín: 04. 08. 10. 08. 2018 120 hodin nonstop Počet týmů: 26 Sraz účastníků v areálu kempu Kotva: 04. 08. 2018 16:00 18:00

Více

Seznam prodejen s nabídkou Mikbaits

Seznam prodejen s nabídkou Mikbaits Seznam prodejen s nabídkou Mikbaits Česká republika: Rybarshop RP Muller LOVY Red fi sh Rybářská pohotovost RS Libor Zábranský RP Richard Popadinec RP František Jiřele Hanák s.r.o. Ráj Rybářů U Malše RP

Více

KAPŘÍ DOBROTY. Cenník pre SR v Eur s DPH. Objevte kouzlo přírody a lovu ryb. www.chytil.sk

KAPŘÍ DOBROTY. Cenník pre SR v Eur s DPH. Objevte kouzlo přírody a lovu ryb. www.chytil.sk KAPŘÍ DOBROTY K A T A L O G 2 0 1 0 Cenník pre SR v Eur s DPH Objevte kouzlo přírody a lovu ryb www.chytil.sk Všude dobře, u vody nejlépe. V našem novém katalogu najdete produkty těchto firem a značek:

Více

Automatické krmení. Automatické krmení je připraveno právě pro vás. Chytré krmení. Automatický systém funguje. Výhody častého krmení

Automatické krmení. Automatické krmení je připraveno právě pro vás.   Chytré krmení. Automatický systém funguje. Výhody častého krmení Výhody častého krmení 03 Chytré krmení 05 Automatický systém 07 funguje krmení Lely Vector Častější krmení má pozitivní vliv na zdraví zvířat a přírůstek hmotnosti. Krmení několikrát denně přesnými krmnými

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno.

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. Stručná příručka 1 Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. 2 3 Obsah balení 4 Kamera Arlo Q Plus Kabel micro USB 2.0 Adaptér PoE TOP deska pro montáž na stěnu Napájecí adaptér

Více

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů Doplňková krmiva LR koncept profesionálů S obsahem kolostra: Všechny produkty řady Professional od LR obsahují přírodní látku kolostrum podporující zdraví! Vyvinuto zvěrolékaři: Receptury byly vyvinuty

Více

4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ

4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ 4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ Chcete svému tělu dopřát maximum živin, vitamínů, minerálů a cenných látek? Zároveň se vyhýbáte prázdným cukrům a udržujete si postavu? Pak pro vás máme 4 nejlepší

Více

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č. 1-502 Přidává se do krmných dávek skotu s vyrovnaným poměrem vápníku a fosforu. Deklarované jakostní znaky: 1-502 Vápník 6 % Fosfor 5,2 % Sodík 7,5 % Hořčík

Více

FACEBOOK

FACEBOOK Vážení přátelé rybářky a rybáři, do nové sezóny 2018 vstupuje firma CSV s vědomím, že jsme vykonali nemalý kus práce ve vývoji našich produktů a náš team došel svým snažením k mnoha výjimečným úspěchům.

Více

KATALOG 2014 tradice/kvalita/úspěch

KATALOG 2014 tradice/kvalita/úspěch KATALOG 2014 tradice/kvalita/úspěch JAK NÁS NAJDETE? Máte-li chuť se něco dozvědět o produktech a činnosti firmy Carp Servis Václavík potažmo pak o značce Carp Zoom, jíž jsme výhradními dovozci, můžete

Více

Ženský tým FnH v Norsku aneb kurz mořského rybolovu díl 2. 1.1.2014 17:30 hod.

Ženský tým FnH v Norsku aneb kurz mořského rybolovu díl 2. 1.1.2014 17:30 hod. F&H PREMIÉRA! Ženský tým FnH v Norsku aneb kurz mořského rybolovu díl 2. 1.1.2014 17:30 hod. Děvčata si vychutnávají první úlovky a Standa jim i celému kolektivu zatím připravuje jednu z jeho rybích specialit,

Více

METHODMIXY POČTENÍ PRO RYBÁŘE NOVINKY ZPRÁVY OD VODY ČÍSLO 2 LEDEN 2013 VYDÁVÁ FIRMA CHYTIL STARÉ MĚSTO U UHERSKÉHO HRADIŠTĚ. Feederová sada.

METHODMIXY POČTENÍ PRO RYBÁŘE NOVINKY ZPRÁVY OD VODY ČÍSLO 2 LEDEN 2013 VYDÁVÁ FIRMA CHYTIL STARÉ MĚSTO U UHERSKÉHO HRADIŠTĚ. Feederová sada. Jaké použít nástrahy na feeder? METHODMIXY Háčky s nekonečnou zarážkou Co je nekonečná zarážka? Úspěšný rok 2012 CHYTILJSEM.CZ POČTENÍ PRO RYBÁŘE NOVINKY ZPRÁVY OD VODY ČÍSLO 2 LEDEN 2013 VYDÁVÁ FIRMA

Více

RYBÁŘSKÉ ZÁVODY DVOUČLENNÝCH TÝMŮ V LOVU KAPRŮ 2. ročník

RYBÁŘSKÉ ZÁVODY DVOUČLENNÝCH TÝMŮ V LOVU KAPRŮ 2. ročník Termín konání: 5. 9. 8. 9. 2019 RYBÁŘSKÉ ZÁVODY DVOUČLENNÝCH TÝMŮ V LOVU KAPRŮ 2. ročník Místo konání: katastr obce Spytihněv, rybářský revír Morava 11A, úseky U jezu (20 ha; 49 7'55.2936"N, 17 30'32.4144"E)

Více

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS

Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS Test č.18 Tento test je určen organizačním jednotkám Českého rybářského svazu na přezkoušení

Více

JMÉNO: PŘÍJMENÍ: DATUM NAROZENÍ: TELEFON: ADRESA: JSEM ČLENEM MO ČRS: ÚŘEDNÍ DEN V MO ČRS: ÚŘEDNÍ HODINY V MO ČRS: JMÉNO VEDOUCÍHO KROUŽKU:

JMÉNO: PŘÍJMENÍ: DATUM NAROZENÍ: TELEFON: ADRESA: JSEM ČLENEM MO ČRS: ÚŘEDNÍ DEN V MO ČRS: ÚŘEDNÍ HODINY V MO ČRS: JMÉNO VEDOUCÍHO KROUŽKU: JMÉNO: PŘÍJMENÍ: DATUM NAROZENÍ: TELEFON: ADRESA: JSEM ČLENEM MO ČRS: ÚŘEDNÍ DEN V MO ČRS: ÚŘEDNÍ HODINY V MO ČRS: JMÉNO VEDOUCÍHO KROUŽKU: 1 DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA Záchranná služba 155 Hasiči 150 Policie

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Nyní více. selenu. z lásky ke koním

Nyní více. selenu. z lásky ke koním Nyní více selenu z lásky ke koním Standard Energys Standard (granule): Toto krmivo má vysoký podíl melasy, která slouží jako pohotový zdroj energie podporující rychlou regeneraci organismu a zchutňuje

Více

METODA K-70... 10 VÝŇATEK Z RYBÁŘSKÉHO ŘÁDU... 11 PLAVANÁ... 16 POLOŽENÁ... 17 PŘÍVLAČ... 18 MUŠKAŘENÍ A LOV NA UMĚLOU MUŠKU... 19 ČEŘÍNKOVÁNÍ...

METODA K-70... 10 VÝŇATEK Z RYBÁŘSKÉHO ŘÁDU... 11 PLAVANÁ... 16 POLOŽENÁ... 17 PŘÍVLAČ... 18 MUŠKAŘENÍ A LOV NA UMĚLOU MUŠKU... 19 ČEŘÍNKOVÁNÍ... Obsah ÚVODEM............................................................... 7 NOVÁČKOVSKÁ ZKOUŠKA.............................................. 7 JAK SE STÁT SPORTOVNÍM RYBÁŘEM..............................

Více