ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Otevřené zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Část 1. (z celkem 1) Předmět veřejné zakázky DODÁVKA ANALYTICKÝCH PŘÍSTROJŮ PRO UK V PRAZE, PŘF Nadlimitní veřejná zakázka Část zadávací dokumentace Název části zadávací dokumentace 1(z celkem 1) Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadavatel: veřejný Typ veřejné zakázky: na dodávku zařízení Zadavatel veřejné zakázky Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, Albertov 2030/6, , Praha 2 Oprávněný k poskytování informací a konzultací: RNDr. Radomír Čabala, Ph.D. Strana 1 (celkem 30)

2 Obsah 1. Zadavatel Základní údaje Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Obecná ustanovení o zadávací dokumentaci 4 2. Vymezení plnění veřejné zakázky Technické požadavky pro zařízení Část I.(a): Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze, PřF Systém I. (a) Část I.(b): Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze,PřF Systém I. (b) Podmínky nezbytné Technické požadavky zadavatele, které jsou předmětem hodnocení nabídky Část II.: Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze, PřF Systém II Podmínky nezbytné Technické požadavky zadavatele, které jsou předmětem hodnocení nabídky Doba a místo plnění veřejné zakázky Doba a plnění veřejné zakázky Místo plnění veřejné zakázky Kvalifikace uchazečů Obecná ustanovení o prokazování splnění kvalifikace Prokázání kvalifikace pomocí subdodavatele Prokázání kvalifikace v případě podávání nabídky více osobami společně Prokázání kvalifikace v případě zahraničních osob Základní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Pojistná smlouva Výkaz celkového obratu Technické kvalifikační předpoklady Seznam významných zakázek Přehled techniků a technických útvarů Certifikát systému řízení jakosti Postup zadavatele při hodnocení kvalifikace Prokazování kvalifikace pomocí výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Návrh smlouvy Obchodní podmínky Subdodavatelé Trestní a disciplinární bezúhonnost vybraných osob Zadavatelem požadované zajištění závazků a smluvních pokut Zadavatelem požadovaná délka záručních lhůt Zadavatelem požadované platební podmínky Dokumentace k nabízenému plnění Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Podmínky pro překročení nabídkové ceny Požadavky zadavatele k obsahovému členění a formě zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Způsob a forma zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Elektronická verze nabídky 23 Strana 2 (celkem 30)

3 8.3 Požadavky na jednotné uspořádání písemné verze nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Prohlídka místa plnění a poskytování dodatečných informací k zadávací dokumentaci Způsob a místo pro podávání nabídek Elektronické podání nabídek Lhůta pro podání nabídek a zadávací lhůta Kritéria pro zadávání veřejné zakázky a postupy celkového hodnocení nabídek Další práva a podmínky vyhrazené zadavatelem Zadávací dokumentace souhrn 27 Příloha A 28 Příloha B 29 Strana 3 (celkem 30)

4 1. Zadavatel 1.1 Základní údaje Univerzita Karlova v Praze Sídlo: Ovocný trh 560/3-5, Praha 1, Týká se její součásti: Přírodovědecká fakulta Adresa: Albertov 2030/6, Praha 2, Česká republika IČ: DIČ: CZ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Osobou oprávněnou jednat jménem zadavatele ve věcech smluvních je Prof. RNDr. Pavel Kovář, CSc., děkan Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Kontaktní osobou zadavatele je RNDr. Radomír Čabala, Dr. Katedra analytické chemie, UK v Praze PřF; Telefon: ; cabala@natur.cuni.cz 1.3 Obecná ustanovení o zadávací dokumentaci Zadavatel zpracoval tuto zadávací dokumentaci s cílem zajistit transparentní, nediskriminační a hospodárné zadání veřejné zakázky. Zadavatel proto žádá uchazeče, aby neprodleně po převzetí této zadávací dokumentace tuto podrobili vlastnímu přezkoumání a v případě nesouhlasu s jakoukoliv skutečností resp. procesem v ní obsaženým využili svého práva podat námitku ve smyslu 110 zákona. Námitku proti skutečnostem upraveným v zadávací dokumentaci lze podat nejpozději do 15 dnů ode dne vyzvednutí zadávací dokumentace, a to v souladu s odst zákona. Zadavatel výslovně upozorňuje uchazeče, že jakékoliv námitky, směřující proti skutečnostem obsaženým v zadávací dokumentaci nebo skutečnostem získaných uchazečem při studiu zadávací dokumentace, podané později než ve lhůtě 15 dnů od data vyzvednutí zadávací dokumentace, zadavatel zásadně posoudí jako nedůvodné. Zadavatel dále upozorňuje uchazeče na skutečnost, že zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele a nikoliv konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně platných norem. Uchazeč se musí při zpracování své nabídky vždy řídit požadavky obsaženými v zadávací dokumentaci a též ustanoveními příslušných obecně závazných norem. 2. Vymezení plnění veřejné zakázky Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dvou systémů analytických přístrojů: analytický systém I. složený z (a) HPLC-MS-MS doplněný UV/VIS DAD detektorem a z (b) CE umožňující připojení k MS části systému I.(a); analytický systém II. GC-MS nebo GCxGC-MS systém s EI, NCI a PCI, jejich instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy a ekologická likvidace obalů. Dodávka zařízení je složena z dodávek několika dílčích přístrojů, jejichž požadované parametry jsou uvedeny níže. Strana 4 (celkem 30)

5 2.1 Technické požadavky pro zařízení Část I. (a): Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze, PřF Systém I. (a) Všeobecné vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je komplexní dodávka kapilárního kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól a jejich uvedení do provozu na místě určeném zadavatelem. Dodávka se skládá z následujících položek: 1a. Kapilární kapalinový chromatograf s autosamplerem a DAD detektorem 2a. Hmotnostní spektrometr typu trojitý kvadrupól 3a. Generátor dusíku 4a. Dvě řídící PC s periferiemi pro kapalinový chromatograf a hmotnostní spektrometr 5a. Řídící softwary pro ovládání kapalinového chromatografu a hmotnostního spektrometru, sběr dat a vyhodnocování dat 6a. Spotřební materiál 7a. Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací 8a. Záruční doba Všechny dodané přístroje musí být nové a nepoužité Část I. (b): Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze, PřF Systém I. (b) Všeobecné vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je komplexní dodávka kapilární elektroforézy a její uvedení do provozu na místě určeném zadavatelem. Dodávka se skládá z následujících položek: 9b. Kapilární elektroforéza s DAD detektorem 10b. Řídící PC s periferiemi 11b. Řídící software pro ovládání kapilární elektroforézy, sběr dat a vyhodnocování dat 12b. Spotřební materiál 13b. Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací 14b. Záruční doba Všechny dodané přístroje musí být nové a nepoužité Podmínky nezbytné nesplnění jakékoliv z níže uvedených podmínek je důvodem k vyřazení z výběrového řízení Kapilární kapalinový chromatograf s autosamplerem a DAD detektorem Systém musí být použitelný s kapilárními kolonami vnitřních průměrů od 0,3 mm do 1,0 mm, a musí být schopen dodávat reprodukovatelné průtoky od 1 ul/min do 100 ul/min Systém musí umožňovat gradientovou eluci a být schopen dodávat mobilní fázi pod tlakem alespoň do 400 bar Systém musí být doplněn vakuovým degasserem eluentů a termostatem pro temperaci kolon alespoň v rozsahu pokojová teplota až 50 ºC Autosampler systému musí být schopen dávkovat vzorky o objemech 0,1 až 5 ul Strana 5 (celkem 30)

6 Hmotnostní spektrometr typu trojitý kvadrupól Generátor dusíku Dvě řídící PC s periferiemi pro kapalinový chromatograf a hmotnostní spektrometr Spotřební materiál Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací Záruční doba Systém musí být opatřen DAD detektorem s rozsahem vlnových délek nm s možností snímat celé spektrum a vybaven dvěma průtokovými celami o objemu desítek a stovek nl pro oba dva vnitřní průměry kolon Systém musí být kompatibilní s hmotnostním spektrometrem jako detektorem typu trojitý kvadrupól Systém musí mít vlastní počítač a ovládací software pro případ provozu bez hmotnostního spektrometru Hmotnostní spektrometr typu trojitý kvadrupól musí být plně kompatibilní s kapalinových chromatografem a kapilární elektroforézou Hmotnostní spektrometr musí být vybaven ionizačními technikami elektrosprejová ionizace (ESI) a chemická ionizace za atmosférického tlaku (APCI) Citlivost MS/MS vyjádřená jako limit detekce musí být alespoň 10 femtogramů Hmotový rozsah MS musí být alespoň m/z s přesností alespoň 0,1 v celém rozsahu MS musí mít možnost softwarového přepínání mezi pozitivním a negativním modem alespoň za 500 ms Dynamický rozsah MS musí být alespoň 5 řádů a rychlost skenu musí být alespoň 5000 u/s MS musí umožnit skenovací mody MS, MS/MS produktový iont, MRM, MS/MS neutrální ztráta a SIM Hmotnostní spektrometr musí mít vlastní počítač a ovládací software pro případ jeho připojení ke kapilární elektroforéze Generátor dusíku musí být kompatibilní se systémem MS a dodávat dusík v čistotě a množství nezbytném pro práci systému MS Pro případ samostatného použití kapalinového chromatografu bez MS, musí být celý systém opatřen dvěma PC se dvěma LCD barevnými monitory a jednou černobílou laserovou tiskárnou, a dále pak řídícími softwary pro ovládání kapalinového chromatografu, hmotnostního spektrometru, sběru a vyhodnocování dat Celý systém kapalinového chromatografu a hmotnostního spektrometru musí být ovládán z jednoho softwaru Systém musí obsahovat alespoň nezbytný spotřební materiál pro spuštění a vyzkoušení systému a zaškolení obsluhy včetně separační kolony, propojovacích kapilár, vialek a zásobních lahví na eluenty Nabídka musí zahrnovat dopravu, instalaci a základní zaškolení zadavatelem vybraných osob v obsluze systému, ovládacím softwaru, kvalitativním a kvantitativním vyhodnocování dat a v základní údržbě HW systému v délce alespoň 2 pracovních dnů Záruční doba musí být alespoň 12 měsíců od podpisu předávacího protokolu Strana 6 (celkem 30)

7 Kapilární elektroforéza Řídící PC a software Spotřební materiál Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací Záruční doba Systém musí být použitelný pro kapilární elektroforézu i kapilární elektrochromatografii Systém musí obsahovat interface pro hmotnostní spektrometr jako detektor a přídavné isokratické čerpadlo pro pomocnou kapalinu s instantním pilotem pro její ovládání Systém musí mít vlastní počítač a ovládací software Systém musí být opatřen autosamplerem a DAD detektorem Systém musí umožňovat promývání kapilár před a po elektroforetickém experimentu alespoň tlakem 900 mbar Systém musí umožňovat dávkování z obou stran kapiláry v tlakovém rozsahu alespoň 0 50 mbar a napěťovém rozsahu alespoň 0 30 kv Separační kapilára musí být uzavřena v kazetě, která umožňuje temperaci kapiláry vzduchem alespoň v rozsahu pokojová teplota až 50 ºC Systém musí být opatřen DAD detektorem s rozsahem vlnových délek nm s možností snímat současně alespoň 3 signály nebo celé spektrum Systém musí umožňovat provádění sekvence analýz přes noc a bez přítomné obsluhy Systém musí být opatřen vlastním PC s LCD barevným monitorem a černobílou laserovou tiskárnou, a dále pak řídícím softwarem pro ovládání kapilární elektroforézy, sběr a vyhodnocování dat Systém musí obsahovat alespoň nezbytný spotřební materiál pro spuštění a vyzkoušení systému a zaškolení obsluhy včetně separačních kapilár, vialek, kazet na kapiláry a alignmentů pro kapiláry s detekčním okénkem Nabídka musí zahrnovat cenu dopravy systému, instalaci a základní zaškolení zadavatelem vybraných osob v obsluze systému, ovládacím softwaru, kvalitativním a kvantitativním vyhodnocování dat a v základní údržbě HW systému v délce alespoň 1 pracovního dne Záruční doba musí být alespoň 12 měsíců od podpisu předávacího protokolu Technické požadavky zadavatele, které jsou předmětem hodnocení nabídky uchazeče Za splnění daného parametru či vlastnosti je přidělen odpovídající plný počet bodů v pravém sloupci. Za nesplnění je přiděleno 0 bodů. Část Ia. Parametr, vlastnost Body Kapilární kapalinový Systém umožňuje chladit vzorky v autosampleru pod laboratorní teplotu 8 Strana 7 (celkem 30)

8 chromatograf s autosamplerem a DAD detektorem Hmotnostní spektrometr typu trojitý kvadrupól Dvě řídící PC Systém je plně automatizován a umožňuje provádět sekvence analýz přes noc a bez přítomné obsluhy 2 Systém je vybaven zařízením pro přepínání kolon 2 Systém umožňuje dávkovat z vialek a well-plate destiček 2 DAD detektor umožňuje měřit ve větším rozsahu vlnových délek než nm 2 Hmotnostní spektrometr má citlivost vyjádřenou jako limit detekce lepší než 10 femtogramů 14 Hmotový rozsah MS je větší než m/z 2 Dynamický rozsah MS je větší než 5 řádů a rychlost skenu je větší než 5000 u/s 2 MS umožňuje více než 100 MRM přechodů v daném časovém segmentu 2 Rozlišení (full width at half maximum, FWHM) je menší než 0,9 u 2 s periferiemi pro kapalinový chromatograf a hmotnostní spektrometr Obě řídící PC mají alespoň 500 GB harddisk, oba barevné LCD monitory jsou alespoň 19, černobílá laserová tiskárna má LAN připojení/interface 2 Spotřební materiál Zaškolení personálu Záruční doba Se systémem bude dodána 300 um ID kapilární kolona a 1 mm ID kapilární kolona pro reverzní kapalinovou chromatografii Prodloužení zaškolení obsluhy o 2 pracovní dny 2 Prodloužení záruční doby o 12 měsíců 5 2 Část Ib. Parametr, vlastnost Body Kapilární elektroforéza Řídící PC a software Systém je kompatibilní s hmotnostním spektrometrem typu trojitý kvadrupól 30 Zásobník autosampleru má alespoň 40 míst pro vialky 2 Zásobník autosampleru umožňuje temperaci vialek 2 Systém umožňuje automaticky vyprázdnit vialky s pufrem a naplnit je novým pufrem během sekvence analýz bez 2 přítomnosti obsluhy Řídící PC má alespoň 500 GB harddisk, barevný LCD monitor je alespoň 19, černobílá laserová tiskárna má LAN připojení 2 Řídící software umožňuje ovládání napětí, proudu, tlaku, teploty kazety s kapilárou a promývání kapilár 2 Řídící software umožňuje softwarové vypnutí lampy DAD detektoru po měření sekvence analýz 2 Spotřební materiál Se systémem bude dodána současně 25 um ID, 50 um ID a 75 um ID kapilára s rozšířenou optickou dráhou detekční cely 2 Strana 8 (celkem 30)

9 Zaškolení personálu Záruční doba Prodloužení zaškolení obsluhy o 1 pracovní den 2 Prodloužení záruční doby o 12 měsíců Část II.: Dodávka analytických přístrojů pro UK v Praze, PřF Systém II. Všeobecné vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je komplexní dodávka plynového chromatografu s hmotnostním detektorem a jeho uvedení do provozu na místě určeném zadavatelem. Dodávka se skládá z následujících položek: 1. Plynový chromatograf s hmotnostní detekcí 2. Autosampler 3. Řídící PC s periferiemi 4. Databáze MS spekter NIST 05 nebo obdobná implementovaná do řídícího softwaru plynového chromatografu s hmotnostní detekcí a umožňující identifikaci analyzovaných látek 5. Spotřební materiál 6. Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací 7. Záruční doba Všechny dodané přístroje musí být nové a nepoužité Podmínky nezbytné nesplnění jakékoliv z níže uvedených podmínek je důvodem k vyřazení z výběrového řízení Plynový chromatograf Teplotní rozsah pece musí být do 450 C Počet teplotních ramp musí být min. 7 Maximální nárůst teplotní rampy musí být min. 100 ºC/min Musí umožňovat současné připojení 2 injektorů Musí umožňovat současné připojení 2 detektorů (kromě MS detektoru) Musí mít elektronickou regulaci toku nosného plynu v pracovních režimech konstantní tlak, konstantní průtok, konstantní lineární průtoková rychlost Musí umožňovat použití nosných plynů He, H 2, N 2, Ar Kombinovaný Teplotní rozsah (izotermický) musí být v rozsahu: teplota místnosti +5 ºC do min. 450 ºC split/splitless injektor Tlakový rozsah musí být: kpa elektronické regulace Nastavitelný split poměr musí být: min. 1:5000 až 1:5 (v závislosti na koloně) Musí umožňovat nástřik tlakovým pulzem Rozsah velikosti objemu nástřiků musí být: 0,1 250 ul (v závislosti na stříkačce) Musí umožňovat použití linerů pro split, splitless, split/splitless a SPME nástřiky On-column injektor Teplotní rozsah musí být do 450 C Musí umožňovat programování teploty Řízení musí být přímo z chromatografického softwaru Velikost možných nástřiků musí být: 0,1 250 ul Strana 9 (celkem 30)

10 FID detektor Musí mít elektronickou regulaci průtoků plynů Horní hranice rychlosti sběru dat musí být min. 100 Hz Musí mít možnost jeho provozu paraleně k MS měření Hmotnostní detektor Musí mít rozsah m/z: Skenovací rychlost musí být: min m/z/s Reálná frekvence skenů pro rozsah m/z od 50 do 400 musí být alespoň 20 Hz Musí umožňovat kombinaci SIM a SCAN módu v jedné analýze Musí se jednat o kvadrupól Musí obsahovat ionizační techniky EI s volitelnou energií od 40 do 100 ev, PCI a NCI Citlivost musí být pro EI: scan - jednotky pg oktafluoronaftalenu (m/z 272, OFN) při S/N > 30 (RMS), SIM desetiny pg OFN (m/z 272) při S/N > 30 (RMS) PCI: scan stovky pg benzofenonu (m/z 183, BF) při S/N > 30 (RMS), SIM desítky pg BF ((m/z 183) při S/N > 30 (RMS) NCI: scan desetiny pg OFN (m/z 272) při S/N > 30 (RMS), SIM desítky fg OFN (m/z 272) při S/N > 30 (RMS) Musí umožňovat automatické ladění ve všech režimech ionizace Musí mít samostatně vyhřívaný GC-MS interface, do min. 300 C Musí mít vakuové pumpy turbomolekulárního typu dostatečný čerpací výkon odpovídající průtokové rychlosti do 10 ml/min He Autosampler Musí umožňovat obsluhu obou injektorů (ne však současně) Min. počet vialek na vzorky musí být 10 Standardní vialky na vzorky musí být 2 ml Min. 2 vialky musí být na proplachovací rozpouštědla Musí umožňovat dávkování objemů v rozsahu 0,1 250 ul (dle použité stříkačky) Musí umožňovat přibírání externího standardu ke vzorku Musí umožňovat Mnastavení pozice jehly ve vzorku a v injektoru Databáze hmotnostních Musí obsahovat knihovnu MS spekter (min. NIST 05) implementovanou do vyhodnocovacího softwaru - bez spekter nutnosti manuální konverze dat Řídící PC a software Musí být OS Microsoft Vista nebo XP, 4 GB RAM, 2 x 500 GB S-ATA HD, LAN, DVD-DL recorder, LAN, 22 plochý barevný monitor, čb laserová tiskárna s duplexním tiskem a LAN, musí umožňovat plné řízení celého systému, vyhodnocování dat z MS kvalitativní i kvantitativní, paralelní sběr dat z MS a dvou dalších detektorů Spotřební materiál Musí obsahovat: Ferule na ID 0,1, 0,25 a 0,32 mm kolony po 50 ks, 100 ks kvalitních sept (ekvivalent typu Thermogreen LB-2), těsnění pro linery do injektoru 50 ks, linery pro split, Strana 10 (celkem 30)

11 Zaškolení personálu pro práci s dodanou instrumentací Záruční doba splitless a SPME po 3 ks, MS-filamnety 2 ks, olej do rotační vývěvy 1 l, kapilární kolona 30 m x 0,25 mm ID, 0,25 µm typu 5 % fenyl polydimethylsiloxan - 1ks, kapilární kolona 30 m x 0,25 mm ID, 0,25 µm typu polyethylenglykol 1 ks, stříkačka do autosampleru 10 µl 2 ks Školení zadavatelem vybraných osob v obsluze systému, ovládacím softwaru, kvalitativním a kvantitativním vyhodnocování dat a v základní údržbě HW systému musí být v délce min. 4 pracovních dnů Záruční doba musí být 12 měsíců od podpisu předávacího protokolu Technické požadavky zadavatele, které jsou předmětem hodnocení nabídky uchazeče Za splnění daného parametru či vlastnosti je přidělen odpovídající plný počet bodů v pravém sloupci. Za nesplnění je přiděleno 0 bodů. Část II. Parametr, vlastnost Body Plynový chromatograf GCxGC systém 37 Systém umožňuje práci v GCxGC (comprehensive) 10 On-column injektor Zvlášť chlazený 4 FID detektor Rychlost sběru dat nad 100 Hz 4 Druhý FID 5 Rozsah m/z nad Rozsah m/z nad Hmotnostní detektor Rychlost skenu nad m/z/s 2 Reálná frekvence skenů pro rozsah m/z nad 40 Hz 6 Bezúdržbová bezolejová vakuová pumpa 5 Autosampler Počet vialek na vzorky nad 50 1 Řídící PC a software Programování a vyhodnocování analýz v GCxGC režimu 10 Spotřební materiál Dvojnásobek spotřebního materiálu uvedeného v nezbytných podmínkách 5 Záruční doba Prodloužení záruční doby o 12 měsíců 5 3. Doba a místo plnění veřejné zakázky 3.1 Doba a plnění veřejné zakázky Doba plnění veřejné zakázky je stanovena zadavatelem. Zadavatel požaduje zahájení plnění veřejné zakázky ihned po podpisu smlouvy s vybraným uchazečem. Uchazeč je povinen dodat přístroje nejpozději do 60 dnů po podpisu smlouvy oběma smluvními stranami. Strana 11 (celkem 30)

12 3.2 Místo plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky jsou laboratoře 114 a 114a na Katedře analytické chemie UK v Praze PřF, Hlavova 2030/8, Praha 2, Kvalifikace uchazečů 4.1 Obecná ustanovení o prokazování splnění kvalifikace Uchazeč je povinen prokázat splnění kvalifikace. Veškeré doklady požadované k prokázání splnění kvalifikace musejí být v souladu s 57 odst. 1 zákona předloženy v originálu nebo v ověřené kopii. Je-li zadavatelem vyžadováno čestné prohlášení, musí být podepsáno statutárním orgánem dodavatele, v případě podpisu jinou osobou musí být originál nebo úředně ověřená kopie zmocnění této osoby součástí dokladů, kterými uchazeč prokazuje splnění kvalifikace. Nesplnění těchto podmínek posoudí zadavatel jako nesplnění kvalifikace s následkem vyloučení dodavatele ze zadávacího řízení. Splněním kvalifikace se rozumí: a) splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, c) splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů podle 55 zákona, d) splnění technických kvalifikačních předpokladů podle 56 zákona. Dojde-li do doby rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky k jakékoliv změně v kvalifikaci dodavatele, která by jinak znamenala nesplnění kvalifikace podle 60 zákona, je dodavatel povinen nejpozději do 7 dnů tuto skutečnost veřejnému zadavateli písemně oznámit a současně předložit potřebné dokumenty prokazující splnění kvalifikace v plném rozsahu. Povinnost podle předchozího odstavce se vztahuje obdobně na uchazeče, se kterým je v souladu s rozhodnutím zadavatele možné uzavřít smlouvu, a to až do doby uzavření smlouvy. V takovém případě musí uchazeč, s nímž veřejný zadavatel uzavírá smlouvu, předložit potřebné dokumenty prokazující splnění kvalifikace v plném rozsahu nejpozději při uzavření smlouvy. Veškeré dokládané údaje týkající se dodavatele se musejí vztahovat výhradně k osobě dodavatele se současným identifikačním číslem nebo k osobě, která byla právním předchůdcem dodavatele a jejíž závazky převzal dodavatel Prokázání kvalifikace pomocí subdodavatele Pokud není uchazeč schopen prokázat splnění určité části kvalifikace požadované zadavatelem dle shora uvedených bodů b) až d) v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém případě povinen veřejnému zadavateli předložit smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace. Strana 12 (celkem 30)

13 Ve shora uvedeném smlouvě se je subdodavatel povinen zavázat dodavateli k poskytnutí práva plného a nedělitelného ručení za škody vzniklé nekvalitním, pozdním či jinak vadným plněním dodavatele a též za škody vzniklé z důvodu finanční nestability dodavatele, a to v případě, kdy tuto náhradu odmítne, resp. není schopen vůči zadavateli provést sám dodavatel. K rozhodnutí o skutečnosti vzniku škody a stanovení jejího rozsahu a náhradové povinnosti je vždy příslušný výhradně zadavatel. Splatnost veškerých pohledávek vyplývající z povinnosti nahradit škodu je 7 dní a případný nesouhlas dodavatele či jeho subdodavatele ohledně vzniku škody resp. rozsahu její náhrady nemá jakýkoliv odkladný účinek. Zadavatel dále stanoví, že podpisy smlouvy subdodavatelem a dodavatelem musí být úředně oceněny. V opačném případě posoudí zadavatel takto předloženou smlouvu jako neplatnou s následkem vyloučení uchazeče ze zadávacího zařízení Prokázání kvalifikace v případě podávání nabídky více osobami společně Má-li být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů a profesního kvalifikačního předpokladu v rozsahu předložení výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, v plném rozsahu. Splnění kvalifikace podle výše uvedených bodů b) až d) musí všichni dodavatelé prokázat společně. V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn společně několika dodavateli, jsou veřejnému zadavateli povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči veřejnému zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky Prokázání kvalifikace v případě zahraničních osob Zahraniční dodavatel prokazuje splnění kvalifikace způsobem podle právního řádu platného v zemi jeho sídla, místa podnikání nebo bydliště, a to v rozsahu požadovaném zákonem a zadavatelem. Pokud se podle právního řádu platného v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele určitý doklad nevydává, je zahraniční dodavatel povinen prokázat splnění takové části kvalifikace čestným prohlášením. Není-li povinnost, jejíž splnění má být v rámci kvalifikace prokázáno, v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele stanovena, učiní o této skutečnosti čestné prohlášení. Doklady prokazující splnění kvalifikace předkládá zahraniční dodavatel v původním jazyce s připojením jejich úředně ověřeného překladu do českého jazyka; to platí i v případě, prokazuje-li splnění kvalifikace doklady v jiném než českém jazyce dodavatel se sídlem, místem podnikání nebo místem trvalého pobytu na území České republiky. Strana 13 (celkem 30)

14 4.2 Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady splňuje dodavatel, a) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch zločinného spolčení, trestný čin účasti na zločinném spolčení, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijímání úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) který nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, d) vůči jehož majetku neprobíhá insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) který není v likvidaci, f) který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, a i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů, je-li podle 54 písm. d) zákona požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů; pokud dodavatel vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost dodavatele, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby. Strana 14 (celkem 30)

15 Uchazeč prokazuje splnění kvalifikačních předpokladů dle předchozích bodů a) i) předložením: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů pro body a) a b), b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení pro bod f), c) potvrzení příslušného orgánu či instituce pro bod h), d) čestného prohlášení pro body c) až e), g) a i). Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace starší 90 kalendářních dnů. 4.3 Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 zákona prokáže dodavatel, který předloží: a) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, Zadavatel dále stanoví, že doklady dle shora uvedeného bodu b) je dodavatel povinen předložit v minimálním rozsahu nutném k plnění této veřejné zakázky Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje k prokázání splnění ekonomických a finančních předpokladů dodavatele dle 55 zákona předložení níže uvedených dokladů prokazujících dále popsané skutečnosti: Pojistná smlouva Dodavatel prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě. Výše pojistného plnění je ,- Kč Výkaz celkového obratu Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením údajů o celkovém obratu dodavatele zjištěného podle zvláštních předpisů a obratu dosaženého dodavatelem s ohledem na předmět veřejné zakázky, a to za poslední 3 účetní období. Jestliže uchazeč vznikl později nebo prokazatelně zahájil činnost vztahující se k předmětu veřejné zakázky později, postačí, předloží-li údaje o svém obratu za všechna účetní období od svého vzniku nebo od zahájení příslušné činnosti. Minimální obrat uchazeče musí být ,-Kč. Uchazeč předloží shora požadované údaje ve formě čestného prohlášení přičemž toto nesmí být učiněno s datem starším než je datum oznámení veřejné zakázky. Zadavatel v této souvislosti dále stanoví, že ke splnění kvalifikace požaduje, aby v každém dokladovaném účetním období dosáhl výsledek hospodaření kladné hodnoty. Strana 15 (celkem 30)

16 Zadavatel k této části prokázání kvalifikace stanoví, že dodavatel může doklady požadované zadavatelem nahradit i doklady jinými. Zadavatel však tyto doklady uzná jen tehdy, pokud z těchto dokladů bude nade vší pochybnost vyplývat splnění celého rozsahu kvalifikace požadované zadavatelem. 4.5 Technické kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje k prokázání splnění kvalifikačních předpokladů dodavatele předložení níže uvedených dokladů prokazujících dále popsané skutečnosti: Seznam významných zakázek Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením seznamu významných dodávek realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnění; přílohou tohoto seznamu musí být: a) osvědčení vydané či podepsané veřejným zadavatelem, pokud bylo zboží vydáno veřejnému zadavateli, nebo b) osvědčení vydané jinou osobou, pokud bylo zboží dodáno jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo c) čestné prohlášení uchazeče, pokud bylo zboží dodáno jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li možné osvědčení podle bodu b) od této osoby získat z důvodů spočívajících na jejich straně. Za poskytnutí významné dodávky zadavatel považuje řádně (tj. předaná objednateli včetně absence nevypořádaných reklamací) ukončené plnění spočívající v dodávce přístroje obdobných technických parametrů jako je předmětem této veřejné zakázky a výrobce totožného s výrobcem přístroje, který je předmětem nabídky uchazeče. Uchazeč je povinen předložit seznam ve formě čestného prohlášení, kde strukturovaně (v podobě tabulky) uvede následující údaje: a) název objednatele, b) název zakázky, kde byla významná zakázka realizována, c) celkový rozsah plnění (ve finančním vyjádření v Kč bez DPH), d) doba a místo provedení dodávky, e) údaj o tom, zda je přiloženo osvědčení objednatele o řádném provedení dodávky. Osvědčení vyhotovené zadavatelem o provedení nejvýznamnějších dodávek přitom musí, ve strukturované podobě jednotně zpracovaných tabulek, obsahovat níže uvedené údaje: a) název zadavatele, b) název zakázky, kde byla významná dodávka realizována, c) celkový rozsah plnění (ve finančním vyjádření v Kč bez DPH), d) hlavní technické parametry dodávky, e) informace o tom, zda dodávky byly řádně poskytnuty, f) informace o nevypořádaných reklamacích, g) doba a místo provedení dodávky. Strana 16 (celkem 30)

17 Zadavatel v této souvislosti dále stanoví, že ke splnění kvalifikace požaduje pro výše uvedené nejvýznamnější dodávky předložit alespoň 1 kus osvědčení resp. prohlášení. Pokud uchazeč nemůže získat takovéto osvědčení vyhotovené zadavatelem může nahradit výše popsaným prohlášením dodavatele. Zadavatel dále stanoví, že při hodnocení splnění kvalifikace přihlédne pouze k seznamům a osvědčením, která splňují shora uvedené formální a obsahové podmínky zadavatele Přehled techniků a technických útvarů Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením seznamu techniků či technických útvarů, jež se budou podílet na plnění veřejné zakázky, a to zejména techniků a technických útvarů zajišťujících kontrolu jakosti, bez ohledu na to, zda jde o zaměstnance dodavatele nebo osoby v jiném vztahu k dodavateli. Zadavatelem požadovaný seznam je uchazeč povinen předložit v níže uvedené formě: a) grafické znázornění organizace týmu určeného uchazečem pro plnění veřejné zakázky, b) strukturované profesní životopisy jednotlivých pracovníků (vedoucí projektu a technik), které musí obsahovat níže uvedené informace včetně vlastnoručního podpisu: - jméno a příjmení pracovníka, - podrobný popis funkce pracovníka na plnění této veřejné zakázky, - dosažené vzdělání, - celková délka praxe, - přehled dosažené kvalifikace vztahujících se k plnění této veřejné zakázky včetně souvisejících certifikátů, - přehled profesní praxe vztahující se k plnění této veřejné zakázky, - nejdůležitější referenční zakázky realizované pracovníkem v minulosti, - místo stálého pracoviště, - vlastnoruční podpis pracovníka. Žádný z profesních životopisů nesmí být vyhotoven s datem starším než je datum oznámení veřejné zakázky. Zadavatel přitom stanoví dále uvedené podmínky, které musejí splňovat uvedení pracovníci: - vedoucí projektu minimální délka praxe 5 let, pracovní znalost českého jazyka, účast na minimálně 1 obdobné zakázce v posledních 3 letech, - technik minimální délka praxe 3 roky, účast na minimálně 1 obdobné zakázce v posledních 3 letech Certifikát systému řízení jakosti Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením certifikátu systému řízení jakosti vydaného podle českých technických norem akreditovanou osobou. Zadavatel v této souvislosti dále stanoví, že ke splnění kvalifikace požaduje, aby uchazeč předložil certifikát systému řízení jakosti řady ISO 9001 pro dodávky jež jsou předmětem této veřejné zakázky. Zadavatel též uzná rovnocenné doklady vydané v členském státě Evropské unie. Strana 17 (celkem 30)

18 V případě, že sám uchazeč není výrobcem dodávaného předmětu plnění, postačí ke splnění tohoto kvalifikačního předpokladu pouhé předložení příslušného dokladu výrobce dodávky a sám uchazeč již požadované doklady předkládat nemusí. 4.6 Postup zadavatele při hodnocení kvalifikace Zadavatel resp. zadavatelem pověřená hodnotící komise posoudí prokázání splnění kvalifikace dodavatele z hlediska požadavků stanovených v souladu se zákonem. Uchazeč, který nesplní kvalifikaci v požadovaném rozsahu nebo nesplní povinnost informovat zadavatele o změně své kvalifikace, musí být zadavatelem vyloučen z účasti v zadávacím řízení. Zadavatel bezodkladně písemně oznámí dodavateli své rozhodnutí o jeho vyloučení z účasti v zadávacím řízení s uvedením důvodů. 4.7 Prokazování kvalifikace pomocí výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Uchazeč může při prokazování své kvalifikace předložit zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ( 127 zákona), a to ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace, přičemž tento výpis nahrazuje prokázání splnění: a) základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 a b) profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění těchto profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky. Zadavatel při předložení výpisu nepožaduje předložení dokladů prokazujících splnění kvalifikace podle 53 odst. 1 písm. f) až h) zákona. Zadavatel přijme výpis ze seznamu, pokud k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, není výpis ze seznamu starší než 3 měsíce. 5. Návrh smlouvy Uchazeč je povinen předložit v nabídce návrh smlouvy. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče nebo osobou příslušně zmocněnou a podpis musí být úředně ověřen; originál nebo úředně ověřená kopie zmocnění musí být v takovém případě součástí nabídky uchazeče. Předložení nepodepsaného textu smlouvy (resp. bez úředně ověřeného podpisu) není předložením této smlouvy. Nabídka uchazeče se tak stává neúplnou a zadavatel vyloučí takovéhoto uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. Uchazečem předložený návrh smlouvy musí po obsahové i formální stránce bezvýhradně odpovídat veškerým požadavkům uvedeným v zadávacích podmínkách. Návrh smlouvy rovněž musí akceptovat ustanovení obecně závazných právních předpisů, které se vztahují na provádění příslušné veřejné zakázky. Strana 18 (celkem 30)

19 6. Obchodní podmínky Zadavatel stanoví dále uvedené obchodní podmínky pro plnění veřejné zakázky. Veškeré dále uvedené obchodní podmínky jsou zadavatelem stanoveny jako minimální a uchazeči tak mohou nabídnout zadavateli výhodnější obchodní podmínky. Nesplnění kterékoliv obchodní podmínky stanovené zadavatelem, posoudí zadavatel jako nesplnění zadávacích podmínek s následkem vyloučení příslušného uchazeče ze zadávacího řízení. Způsob prokázání splnění jednotlivých obchodních podmínek je uveden u každé podmínky samostatně Subdodavatelé Uchazeč prokáže tuto obchodní podmínku zadavatele předložením dále požadovaných dokladů co by přílohy č.1 k návrhu smlouvy. Uchazeč je povinen připojit k návrhu smlouvy čestné prohlášení, které musí obsahovat údaj o částech veřejné zakázky, kterou zamýšlí zadat jiným osobám. Uchazeč je povinen do čestného prohlášení zapracovat údaje o všech navrhovaných subdodavatelích jejichž plnění v rámci této veřejné zakázky přesáhne 10% výše nabídkové ceny, včetně definice části plnění veřejné zakázky subdodavatelem. Zadavatel v této souvislosti upozorňuje uchazeče, že za subdodavatele je považován i samotný výrobce dodávaného zařízení, a to za předpokladu, že výrobcem není sám uchazeč. 6.2 Trestní a disciplinární bezúhonnost vybraných osob Uchazeč prokáže tuto obchodní podmínku zadavatele předložením níže uvedených dokladů jako přílohu č.2 návrhu smlouvy. Uchazeč je povinen k návrhu smlouvy připojit níže uvedené doklady: a) Úplný aktuální výpis ze živnostenského rejstříku v rozsahu, z něhož je patrné, kdo vykonává činnost odpovědného zástupce uchazeče ve smyslu 11 zákona č.455/1991 Sb. Pro všechny živnosti související s předmětem plnění zakázky. Není-li uchazeč povinen stanovit odpovědného zástupce, uvede tuto skutečnost ve formě čestného prohlášení a tímto nahradí zadavatelem požadovaný výpis. Uchazeč, který je zahraniční osobou, připojí k návrhu smlouvy namísto výpisu ze živnostenského rejstříku doklad obdobný doklad podle právního řádu v zemi jeho sídla, resp. bydliště. Pokud takový doklad prokazatelně v příslušné zemi neexistuje a není jej možné v této zemi získat, uchazeč nahradí požadovaný doklad čestným prohlášením o nemožnosti získání zadavatelem požadovaný doklad v zemi svého sídla resp. bydliště. b) Jméno a příjmení manažera (vedoucího projektu) odpovědného za plnění veřejné zakázky. c) Čestná prohlášení jednotlivých shora uvedených pracovníků o tom, že nebyli v posledních 3 letech disciplinárně potrestáni podle zvláštních předpisů (pokud toto v daném případě přichází do úvahy). Strana 19 (celkem 30)

20 6.3 Zadavatelem požadované zajištění závazků a smluvních pokut Uchazeč prokáže splnění této obchodní podmínky zapracováním dále požadovaných údajů do návrhu smlouvy. Zadavatel požaduje níže uvedené smluvní pokuty a jejich minimální výše: a) smluvní pokuta za prodlení sjednaného termínu dodávky zadavateli, a to v minimální výši 5000,- Kč za každý den prodlení, b) smluvní pokuta pro případ, že některá část předmětu veřejné zakázky nesplňuje parametry požadované zadavatelem přičemž toto není důvodem jeho celkové nefunkčnosti, a to v minimální výši 1 000,- Kč za každý den trvání tohoto stavu, c) smluvní pokuta pro případ, že některá část předmětu veřejné zakázky nesplňuje parametry požadované zadavatelem, přičemž toto je důvodem jeho celkové nefunkčnosti, a to ve výši 5 000,-Kč za každý den trvání tohoto stavu, d) smluvní pokuta za prodlení termínu pro odstranění vad v záruční době přičemž vada je důvodem celkové nefunkčnosti předmětu veřejné zakázky, a to v minimální výši 5 000,- Kč za každou vadu a každý den prodlení oproti sjednanému termínu. e) smluvní pokuta za prodlení termínu pro odstranění vad v záruční době přičemž vada není důvodem celkové nefunkčnosti předmětu veřejné zakázky, a to v minimální výši 1 000,- Kč za každou vadu a každý den prodlení oproti sjednanému termínu. Zadavatel požaduje splatnost smluvních pokut do 14 dnů od doručení faktury, a to na základě faktury vystavené oprávněnou smluvní stranou smluvní straně povinné. 6.4 Zadavatelem požadovaná délka záručních dob Uchazeč prokáže splnění této obchodní podmínky uvedením dále požadovaných údajů v návrhu smlouvy. Zadavatel požaduje minimální záruční doba na dodávané zařízení v délce 12 měsíců od data písemného předání a uvedení zařízení do provozu. Případný návrh delší záruční doby se stane předmětem jednoho hodnotícího kritéria. 6.5 Zadavatelem požadované platební podmínky Uchazeč prokáže splnění této obchodní podmínky uvedením dále požadovaných údajů v návrhu smlouvy. Zadavatel požaduje níže uvedené platební podmínky: Úhrada za splnění veřejné zakázky se provede v české měně. Příslušné platby se uskuteční, vždy na základě daňového dokladu (faktury) vystaveného vybraným uchazečem. Splatnost dokladů musí být nejméně 21 dnů. Zadavatel neposkytne vybranému uchazeči zálohu. Vybraný uchazeč je oprávněn vystavit daňový doklad až po dodání předmětu plnění a uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a podpisu přejímacího protokolu. Veškeré účetní doklady musejí obsahovat náležitosti daňového dokladu dle zákona č.235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění. V případě, že účetní doklady Strana 20 (celkem 30)

21 nebudou mít odpovídající náležitosti, je zadavatel oprávněn zaslat je ve lhůtě splatnosti zpět vybranému uchazeči k doplnění, aniž se tak dostane do prodlení se splatností. Lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného doručení náležitě doplněných či opravených dokladů. 6.6 Dokumentace k nabízenému plnění Uchazeč prokáže tuto obchodní podmínku zadavatele předložením dokumentace, která bude tvořit přílohu č. 3 návrhu smlouvy. Uchazeč je povinen v této příloze detailně popsat technické parametry dodávaného zařízení. Zadavatel v této souvislosti upozorňuje uchazeče, že případné návrhy lepších servisních podmínek, než jaké požaduje zadavatel, se následně stanou předmětem jednoho z hodnotících kritérií. Doklady požadované k tomuto bodu, lze doložit v českém jazyce, nebo v anglickém jazyce. Uchazeč je povinen předložit níže uvedené dokumenty v nabídce: a) podrobný popis a specifikace dodávaných přístrojů, z něhož musí být patrné dodržení zadavatelem požadovaných vlastností a technických parametrů, b) podrobný popis konstrukce přístrojů, c) podrobný popis nároků na provoz a údržbu, d) schéma a rozměry dodávaných přístrojů, e) přehled potřebného přídavného a pomocného vybavení a doporučené náhradní díly včetně cen, f) doba nástupu odstranění závad v záruční době. Zadavatel přitom stanoví, že tato nesmí být delší než 48 hodin od nahlášení závady. Veškeré závady přitom musí být odstraněny a bezvadný přístroj opět nainstalován v místě plnění nejpozději do 5 dnů od nahlášení závady; g) kontaktní telefonické spojení na servisní středisko s garancí obsluhy pondělí až pátek od 8.00 do hod. h) adresa servisního střediska, které však nesmí být umístěno dále než 50 km od místa plnění. Servisní středisko musí být schopno odstraňovat veškeré závady vzniklé na dodávaných přístrojích nebo alespoň vadný přístroj přijmout a dále zajistit veškeré úkoly spojené s odstraněním závady, dovozem zpět do místa plnění s opětovnou základní instalací. Uchazeč je dále povinen garantovat provoz servisního střediska ještě minimálně 5 let po uplynutí záruční lhůty. V opačném případě veškeré povinnosti servisního střediska přecházejí bezvýhradně na uchazeče. Strana 21 (celkem 30)

22 7. Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky 7.1 Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Uchazeč stanoví celkovou nabídkovou cenu za kompletní splnění veřejné zakázky v souladu se zadávací dokumentací, a to absolutní částkou v českých korunách. Nabídková cena musí být stanovena jako nejvýše přípustná, a to v členění: celková nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), výše DPH 19%, výše DPH 5% a celková nabídková cena včetně DPH. Uchazeč uvede nabídkovou cenu v požadovaném členění do návrhu smlouvy. Nabídková cena musí obsahovat ocenění všech položek nutných k řádnému splnění předmětu veřejné zakázky. Za nabídkovou cenu je považována cena celkem v Kč bez DPH. Tato kalkulace nabídkové ceny musí být na titulní straně podepsána. Uchazeč je povinen v návrhu smlouvy uvést, že nabídková cena obsahuje ocenění veškerých nákladů nutných na řádné splnění veřejné zakázky, zejména veškeré náklady: a) na dodávku, přepravu a správu předmětu veřejné zakázky, b) které vyplynou ze specifik realizace, c) na úřední jednání a schvalovací řízení, d) na provádění všech příslušných a normami, vyhláškami stanovených zkoušek předmětu veřejné zakázky, e) spojené s celní manipulací a náklady na proclení, f) na pojištění odpovědnosti dodavatele, g) na daně a poplatky spojené s prováděním veřejné zakázky, h) na nutná či úřady stanovená opatření k provádění veřejné zakázky. 7.2 Podmínky překročení nabídkové ceny Nabídková cena může být měněna pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů majících prokazatelný vliv na cenu předmětu plnění. Z jakýchkoliv jiných důvodů nesmí být nabídková cena měněna. 8. Požadavky zadavatele k obsahovému členění a formě zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Níže popsané požadavky považuje zadavatel za nedílnou součást zadávacích podmínek, a proto jejich nesplnění ze strany uchazeče posoudí zadavatel jako nesplnění zadávacích podmínek s následkem vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. 8.1 Způsob a forma zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Nabídka a doklady k prokázání splnění kvalifikace musí být, včetně veškerých požadovaných dokladů a příloh, svázány do jednoho svazku a budou zabezpečeny proti manipulaci s jednotlivými listy včetně příloh. Nabídka včetně veškerých požadovaných dokladů musí být zpracována v českém jazyce, pokud u některé položky není výslovně stanoveno jinak. Veškeré doklady či prohlášení, u nichž je požadován podpis uchazeče, musejí být podepsány statutárním orgánem uchazeče. Strana 22 (celkem 30)

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú Příloha č. 7 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Supervize

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV.

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV. PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky zakázky s názvem Penzion U Karla IV. 1 Tato příloha č. 1 výzvy k podání nabídky a k prokázání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: ,

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: , Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II.

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II. Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00 Příloha 3 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY ZADANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu a pojištění

Více

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Horní 791/3, 700 30 Ostrava-Hrabůvka K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E v rámci Programu Regionálního operačního programu Moravskoslezsko

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 ZD - Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Zajištění odborných školení pro pracovníky projektové kanceláře MPSV Část 2 - Školení se zaměřením na IT zadávanou

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Obec Uherčice splašková kanalizace a ČOV evid.číslo veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon) zadávána

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

TISKOVÉ SLUŽBY PRO ČESKOU TELEVIZI. Zadavatel. Kavčí hory, Praha 4. Petr Dvořák,generální ředitel. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

TISKOVÉ SLUŽBY PRO ČESKOU TELEVIZI. Zadavatel. Kavčí hory, Praha 4. Petr Dvořák,generální ředitel. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: TISKOVÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Zařízení pro Výzkumné centrum JAMU ve vztahu k zákonu se jedná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Dodavatel prokáže splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. V případě, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení čestného prohlášení dodavatele o splnění

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: ANALÝZA BILATERÁLNÍCH VZTAHŮ MEZI SUBJEKTY Z ČESKÉ REPUBLIKY A SUBJEKTY

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VÝZVA ZAJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VZ/2010/01 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle 38 k veřejné

Více

[ STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA - RENARKON ]

[ STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA - RENARKON ] ROP A: Kvalifikační dokumentace k výběrovému řízení na stavení práce Zakázka je zadaná, dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, zjednodušené podlimitní řízení na

Více

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zateplení

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn)

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízením na stavební práce podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace Kvalifikační dokumentace Výběrové řízení na stavební práce s názvem: vyhlášené v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Podnikání a inovace Zadavatele: Holzindustrie Chanovice

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

REALIZÁTOR PROJEKTU ZPĚT DO PRÁCE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

REALIZÁTOR PROJEKTU ZPĚT DO PRÁCE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění na projekt Velehrad Trnava,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele...

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA DODAVATELE SVOZOVÉHO VOZU, SBĚRNÝCH NÁDOB A PŘEKOPÁVAČE KOMPOSTU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA DODAVATELE SVOZOVÉHO VOZU, SBĚRNÝCH NÁDOB A PŘEKOPÁVAČE KOMPOSTU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA DODAVATELE SVOZOVÉHO VOZU, SBĚRNÝCH NÁDOB A PŘEKOPÁVAČE KOMPOSTU 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní jméno: Sídlo: IČ/DIČ: Právní forma: Statutární zástupce: Služby města

Více

Zadavatel: Obec Určice

Zadavatel: Obec Určice Zadavatel: Obec Určice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM NADLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 27 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 1 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

POSUZOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE MPSV NA R Zadavatel

POSUZOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE MPSV NA R Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 50 A NÁSLEDUJÍCÍMI ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Dodávka obalovaných směsí I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb., podlimitní veřejná zakázka Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury

Více

1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob pr

1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob pr Kvalifikační dokumentace k podání nabídek na veřejnou zakázku na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů Příloha č. 2 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů zadané v oblasti obrany nebo bezpečnosti v užším řízení dle

Více

V Praze dne 11.10.2013. Čj. 404-79/2013/DP ÚVN. Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha

V Praze dne 11.10.2013. Čj. 404-79/2013/DP ÚVN. Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha Čj. 404-79/2013/DP ÚVN V Praze dne 11.10.2013 Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, vyhlašuje výběrové řízení na stavební práce, veřejná

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE Příloha č. 5 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce SOU Valašské Klobouky Rekonstrukce kotelen, rozvodů a topných

Více

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace,

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, Veřejný zadavatel: Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, přičemž v souladu s ust. 18 odst. 3 z. č. 137/2006 Sb.,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Poskytování nových metrologických služeb formou analýz a měření za pomocí RCT v návaznosti na úsporu času a materiálu při náběhu výroby plastových dílů - 3D multisenzorový měřicí

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE:

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: Příloha č. 4 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: Varovný protipovodňový systém pro Svazek obcí Novoborska (MIS) Zakázka: Druh zakázky podle jejího

Více

Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění kvalifikačních předpokladů v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje

Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění kvalifikačních předpokladů v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje Dodatečné informace 1 Zadavatel: Obec Velký Týnec Se sídlem: Zámecká 35, 783 72 Velký Týnec IČ: 00299669 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: PhDr. Petr Hanuška, Ph.D., starosta obce Dodatečné informace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Technický dozor investora na stavbě Kanalizace a ČOV Kunštát - Sychotín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Technický dozor investora na stavbě Kanalizace a ČOV Kunštát -

Více

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Evropský fond pro regionální rozvoj

Evropský fond pro regionální rozvoj VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel (název subjektu) Právní forma Fyzická osoba ost. nez. V OR IČ 69057061 DIČ CZ7154200075 Adresa Dejvická 919/38, 160 00 Praha 6 Adresa ordinace (příjem nabídek) Maďarská

Více

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů Příloha č. 3 zadávací dokumentace k č.j.: SOAA-6122/30-2015 Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů 1. Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady splňuje uchazeč v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na stavební práce: Chodník Mošnov hřiště Zadavatel: Obec Mošnov,, 742 51 Mošnov

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice Příloha č. 2 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a dle zákona 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VODOVOD V OBCÍCH SPÁLENÉ POŘÍČÍ, TĚNOVICE, ČÍČOV, DOLNÍ LIPNICE A HOŘEHLEDY, DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE Preambule Tato výzva k podání nabídky a textová

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: VÝMĚNA OKEN V Č. P. 1838 VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf Poštovní

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. UK KaM - Kolej Budeč, Rekonstrukce a oprava pláště objektu

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. UK KaM - Kolej Budeč, Rekonstrukce a oprava pláště objektu KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů UK KaM - Kolej Budeč, Rekonstrukce a oprava pláště objektu KVALIFIKAČNÍ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Nadlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU Poskytnutí úvěru společnosti Vodárenská společnost Táborsko, s r.o k zajištění dofinancování evidenční číslo v ISVZUS: 60030703 (ISVZUS je informační

Více

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová - Lutyně IČ 00297577 Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízení na stavební práce podle zákona č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY "Přírodní hřiště MŠ ve Vatíně" VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: OBEC VATÍN Sídlem: Vatín 82, 591 01 Vatín IČ: 00842362 Veřejná zakázka v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce na služby a dodávky malého

Více

Čj.:404 77/2013/DP ÚVN V Praze dne Stavební úpravy na pavilonu A7

Čj.:404 77/2013/DP ÚVN V Praze dne Stavební úpravy na pavilonu A7 Čj.:404 77/2013/DP ÚVN V Praze dne 3.10.2013 Stavební úpravy na pavilonu A7 Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, vyhlašuje výběrové řízení na stavební úpravy na pavilonu A7,

Více

Výkon činnosti Autorizovaného inspektora pro vydání certifikátu podle 117 stavebního zákona a 10 vyhl. č. 526/2006 Sb.

Výkon činnosti Autorizovaného inspektora pro vydání certifikátu podle 117 stavebního zákona a 10 vyhl. č. 526/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje zakázku Výkon činnosti Autorizovaného inspektora pro vydání certifikátu podle 117 stavebního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na služby pro projekt: Projektová a inženýrská činnost k akci: Novostavba tělocvičny

Více

Zadavatel: Fakultní nemocnice Brno se sídlem Jihlavská 20, Brno, IČ: ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ

Zadavatel: Fakultní nemocnice Brno se sídlem Jihlavská 20, Brno, IČ: ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 27 a násl. zákona

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu"

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

v y z ý v á k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v rámci veřejné zakázky Rekonstrukce intervenční kardiologie angiografické pracoviště

v y z ý v á k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v rámci veřejné zakázky Rekonstrukce intervenční kardiologie angiografické pracoviště Nemocnice Na Homolce Roentgenova 2 150 30, Praha 5 Sp.zn. 3/2011 V Praze dne 15.6.2011 Vyřizuje: Ing. Stanislav Adam Tel.: 257 272 310 Věc: Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace dle 38

Více