Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série"

Transkript

1 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek o ,- Kč - poskytnutí finančního příspěvku na úhradu části nákladů souvisejících s konáním 1. Mistrovství České republiky v Budo karate 3419 (ostatní tělovýchovná činnost) pol (ostatní neinv. transfery neziskovým a podobným organizacím) ,- Kč Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní RZ č. 68 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o ,- Kč na výplatu příspěvku na péči podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v následující rozpočtové skladbě: 4195 ( příspěvek péči ) ,- Kč pol ( sociální dávky ) ÚZ Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP ROZ 2/197/2010 ze dne Poznámka: Zvýšení v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 69 Snížení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o ,- Kč na výplatu dávek sociální péče pro těžce zdravotně postižené a dávek pomoci v hmotné nouzi v následující rozpočtové skladbě: 4185 ( příspěvek na provoz motorového vozidla ) ,- Kč pol ( sociální dávky ) ÚZ Strana 1 (celkem 12)

2 Zdroj krytí: Snížení příjmů se projeví v dotaci ze státního rozpočtu viz dopis č.j. MHMP ROZ 2/184/2010 ze dne Poznámka: Snížení v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 70 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci o ,- Kč finanční dar občanskému sdružení TŘI provozovateli Hospice Dobrého Pastýře Čerčany. Rozpočtová skladba: 4359 ( ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče ) pol (neinvestiční transfery občanským sdružením ) ,- Kč Finanční dar občanskému sdružení TŘI provozovateli Hospice Dobrého Pastýře Čerčany, poskytující paliativní (úlevovou) a ošetřovatelskou péči pro pacienty v terminální fázi života. Poznámka: Finanční dar je podmíněn přijetím 3 klientů občanů s trvalým pobytem na území MČ Praha 12. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní RZ č. 71 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci o ,- Kč navýšení příspěvku zřizovatele pro příspěvkovou organizaci Sociální služby městské části Praha 12 v následující rozpočtové skladbě : 4359 (ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče) pol (neinvestiční příspěvky příspěvkovým organizacím) ,- Kč ORG 218 V souvislosti s výrazným zkrácením dotace na provoz a sociální služby, poskytované příspěvkovou organizací Sociální služby MČ Praha 12, ze strany MPSV ČR pro letošní rok cca o tis. Kč, bylo realizováno v průběhu roku 2010 několik opatření (zvýšení vlastních příjmů organizace, posílení rezervního fondu ponecháním nedočerpaného příspěvku roku 2009) ke snížení tohoto schodku, který tímto opatřením ze strany MPSV až po schválení příspěvku zřizovatele za rok 2010, vznikl. V současné době je zřejmé, že do konce roku 2010 je třeba posílit příspěvek od zřizovatele celkem o 430 tis. Kč. Toto navýšení příspěvku v sobě zahrnuje také již schválené opatření navýšení mezd a povinných odvodů zaměstnavatele pro 10 pracovníků přeřazených do vyšších platových tříd v souvislosti s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, jehož účinnost je od Dále je nutné posílit položku 502 spotřeba energie o 200 tis. Kč (teplo) a položku 518 ostatní služby výdaje na terénní pečovatelskou službu. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní Strana 2 (celkem 12)

3 RZ č. 72 Navýšení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o 2 600,- Kč na stavbu Revitalizace veřejných ploch U Vlečky a Labe, a to 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy a stavby) ORJ 0213, ORG Revitalizace veřejných ploch U Vlečky a Labe ,- Kč O navýšení rozpočtu výše uvedené stavby žádáme z důvodu poskytnutí pojistného plnění z pojistné události č Tato částka bude použita k úhradě odstranění škod vzniklých na stavbě. Zdroj krytí: Příjmy roku ostatní nedaňové příjmy (příjmová položka 2322 přijaté pojistné náhrady) pojistné plnění Kooperativa. RZ č. 73 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o ,- Kč na částečnou úhradu nákladů, vzniklých při odstraňování vyvrácených stromů po bouřce, která proběhla v srpnu Tato částka bude zaplacena JSDH Cholupice prostřednictvím odboru vnitřní správy (ORJ 0019) viz RZ č. 74. Rozpočtová skladba: 3745 (vzhled obcí a veřejná zeleň), pol (nákup služeb j.n.) ,- Kč Zdroj krytí: Snížení - ORJ 0012 RZ č. 74 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (pohon. hm. a maziva) ,- Kč Finanční prostředky budou použity na částečnou úhradu nákladů vzniklých JSDH Cholupice při odstraňování vyvrácených stromů po bouřce, která proběhla v srpnu 2010 viz RZ č. 73. Zdroj krytí: ORJ 0012 Strana 3 (celkem 12)

4 RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na úhradu zvýšených osobních výdajů souvisejících s uplatněním nového katalogu prací (nárokové posuny zaměstnanců do vyšší platové třídy) dle nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, s přípravou a zajištěním voleb do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva Městské části Praha 12 a předpokládanou výplatou odměn po skončení funkčního období uvolněným členům zastupitelstva dle 55 zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, v platném znění. Rozpočtová skladba: 6171 (činnost místní správy), pol (platy zam. v prac. poměru) ,- Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) ,- Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) ,- Kč 6112 (zastupitelstva obcí), pol (odměny členů zastup. obcí a krajů) ,- Kč Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní RZ č. 76 Snížení rozpočtu ORJ 0016 Kultura o ,- Kč 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ostatních služeb) ,- Kč Moderace VI. reprezentačního plesu městské části Praha 12 nebude zajištěna nákupem služby, tak jak bylo původně plánováno, ale na základě dohody o provedených pracích konaných mimo pracovní poměr viz RZ č. 77. Zdroj krytí: Snížení - ORJ RZ č. 77 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na úhradu osobních výdajů spojených s realizací projektu VI. reprezentační ples městské části Praha 12 (viz RZ č. 76), a to 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) ,- Kč Zdroj krytí: ORJ 0016 Strana 4 (celkem 12)

5 RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč pro předškolní zařízení a základní školy, a to na integraci žáků pro asistenty pedagoga na dokrytí období od do Rozpočtová skladba: 3111 (předškolní zařízení), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Mateřská škola Větrníček v Praze 12, č. org Kč 3113 (základní školy), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org Kč Základní škola prof. Švejcara v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org Kč Základní škola Písnická v Praze 12, č. org Kč Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org Kč Finanční prostředky budou označeny UZ 091 Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP ROZ 2/223/2010 ze dne Poznámka: Zvýšení v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 79 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: a) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (drobný hm. dlouh. maj.) ,- Kč b) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (nákup mater. j.n.) ,- Kč c) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (pohon. hm. a maziva) ,- Kč d) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (nákup ost. služeb) ,- Kč Finanční částky účelové neinvestiční dotace jsou určeny na požární výzbroj, výstroj, technické pomůcky, PHM a STK. Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis čj. MHMP/ROZ2/206/2010 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč je nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. města Prahy za rok Strana 5 (celkem 12)

6 RZ č. 80 Posílení rozpočtu ORJ 0017 Doprava o ,- Kč 3319 (ostatní zál. kultury), pol (nákup ostatních služeb) ,- Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu nákladů spojených s výměnou žárovek na 27 dekorech vánočního osvětlení. Celkem se jedná o 243 nových úsporných LED žárovek. Společnost ELTODO CITELUM, s.r.o, zaslala informaci o ukončení prodeje energeticky neefektivních světelných zdrojích. Sdělila, že pro letošní vánoční období nemůže zaručit dostatek zásob pro výměnu poškozených stávajících žárovek jak před samotnou instalací dekorů na sloupy veřejného osvětlení v rámci revize, tak popř. v průběhu vánočního osvětlení ulic. Odbor dopravy nenechává vyměnit 36 ks žárovek na dekoru v kruhové křižovatce ulic Čsl. Exilu a Lhotecká, neboť ta by se v příštím roce měla stavebně přeřešit a rozšířit. Instalací těchto úsporných žárovek se však výrazně sníží nájemné za spotřebu elektrické energie. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní Rozpočtové úpravy RÚ č. 21 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (dr. hm. dlouh. majetek) na 6171 (činnost místní správy), pol (výpočetní technika) ,- Kč ,- Kč Vzhledem ke zvýšenému růstu objemu dat je nezbytné vybudovat sekundární serverovnu v hlavní budově úřadu. Z těchto důvodů žádáme o převod finančních prostředků na položku 6125, ze které budou pořízena do nové serverovny disková zařízení umožňující snadnou správu, obnovu a ukládání dat. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0024 RÚ č. 22 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu) na 6171 (činnost místní správy), pol (nákup služeb) ,- Kč ,- Kč Strana 6 (celkem 12)

7 V rámci nákupu diskových zařízení pro zvýšení bezpečnosti, obnovu a ukládání dat, je nutné řešit také technickou podporu a maintenance těchto zařízení. Z těchto důvodů žádáme o převod finančních prostředků na položku 5169, ze které budou tyto služby hrazeny. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0024 RÚ č. 23 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce ,- Kč z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly, stavby) Kč 1. na 3113 (základní školy), pol (drobný hmotný majetek), č. org Kč 2. na 3113 (základní školy), pol (nákup materiálu j.n.), č. org Kč K přesunu finančních prostředků dochází přeúčtováním drobného hmotného majetku a nákupu materiálu, který byl pořízen v rámci provádění investiční akce rekonstrukce školní jídelny při Základní škole prof. Švejcara v Praze 12, ul. Mráčkova. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0014 RÚ č. 24 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0010 Odbor majetku v částce 1.000,- Kč z 3635 (územní plánování), pol (nákup ostatních služeb ) ,- Kč na 3635 (územní plánování), pol (platby daní a poplatků státnímu rozpočtu) ,- Kč Finanční prostředky budou použity na jednorázovou úhradu daně z nemovitosti, zvýšenou o místní koeficient pro r. 2010, za rekreační objekt Desná, v následující rozpočtové skladbě: Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0010 Strana 7 (celkem 12)

8 RÚ č. 25 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0017 Doprava v částce ,- Kč z 2212 (silnice), pol (konzult., porad. a práv. služby) na 2229 (ostatní zál. v sil. v dopravě ), pol (opravy a udržování) ,- Kč ,- Kč Přesunuté finanční prostředky jsou určené na opravy svodidel a zábradlí, včetně údržby, jako např. zábradlí v ul. Karasova. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 26 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura v částce ,- Kč z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ostatních služeb) na 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Kč Finanční prostředky budou přesunuty v souvislosti se zajištěním programu a nákupu drobných dárků pro soutěžící děti na akci VÁNOČNÍ TĚŠENÍ. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 27 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce Kč z 3113 (základní školy), 6121 (budovy, haly, stavby) Kč na 3111 (mateřské školy), 6121 (budovy, haly, stavby), č. org Kč Finanční prostředky budou použity na dofinancování oprav na základě dodatku smlouvy na rozšíření kapacity, zateplení, opravu fasády Mateřské školy Větrníček v Praze 12. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 8 (celkem 12)

9 RÚ č. 28 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladě: 1. z 3111 (mateřské školy), 6121 (budovy, haly, stavby) UZ 084, č. org na 3111 (mateřské školy), 6121 (budovy, haly, stavby) UZ 084, č. org na 3113 (základní školy), 6121 (budovy, haly, stavby) UZ 084, č. org Kč Kč Kč 2. z 3111 (mateřské školy), 6121 (budovy, haly, stavby), č. org Kč na 3111 (mateřské školy), 6121 (budovy, haly, stavby), č. org Kč na 3113 (základní školy), 6121 (budovy, haly, stavby), č. org Kč HMP uvolnilo ,- Kč na rozšíření kapacity, zateplení, opravy fasád v mateřských školách. Součástí dotace byla spoluúčast MČ ve výši ,- Kč. Finanční prostředky byly využity v Mateřské škole Větrníček v Praze 12 a v objektu Palmetova, který je součástí Základní školy a mateřské školy K Dolům v Praze 12. Žádáme o přeúčtování na příslušné paragrafy a čísla org.. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 29 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč z 3349 (noviny Prahy 12), pol (nákup materiálu) na 6171 (činnost místní správy), pol (programové vybavení) na 6171 (činnost místní správy), pol (nájemné) ,- Kč ,- Kč ,- Kč Vzhledem k mírnému přečerpání jednotlivých položek, žádáme o přesun finančních prostředků a dorovnání částek na výše uvedených položkách. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 9 (celkem 12)

10 RÚ č. 30 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (Opravy a udržování) na 6171 (činnost místní správy), pol (Nákup služeb) ,- Kč ,- Kč V rámci vytváření a zpracovávání nových webových stránek městské části Praha 12 a zároveň také v rámci vybudování nové serverovny v hlavní budově úřadu, žádáme o přesun finančních prostředků na položku 5169 Nákup služeb, ze které budou případné doplatky za tyto služby hrazeny. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 31 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce ,- Kč 1/ z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (sl. školení a vzdělávání) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) ,- Kč Přesunutá finanční částka bude použita na úhradu výdajů na nutné opravy a údržbu. 2/ z 6171 (činnost místní správy), pol (knihy, učební pom. a tisk) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hm. dlouhod. maj.) Přesunutá finanční částka bude použita na nákup lískovnice pro OED ,- Kč Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 32 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura Kč v následující rozpočtové skladbě: z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (budovy, haly, stavby), č. org Kč na 3314 (činnosti knihovnické), pol (neinvest. příspěvky zřízením PO), č. org Kč Strana 10 (celkem 12)

11 Finanční částka bude použita na navýšení příspěvku Husovy knihovny v Modřanech na krytí výdajů vyplývajících z novelizace nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, v souvislosti s novým zařazením některých zaměstnanců. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 33 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce Kč z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby) Kč na 3113 (základní školy), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO), č. org Kč Přesun finančních prostředků bude v rámci provádění investiční akce rekonstrukce školní jídelny při Základní škole prof. Švejcara v Praze 12, ul. Mráčkova. Je nutno dokoupit 3 pracovní nerezové stoly. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 34 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hm. dlouhod. maj.) Finanční částka bude použita na nákup přívěsného vozíku. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 35 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce Kč ,- Kč z 3113 (základní školy), pol 5331 (neinvest. příspěvky zřízeným PO), č. org Kč na 3113 (základní školy), pol (investiční transféry zřízeným PO), č. org. 101, UZ Kč Strana 11 (celkem 12)

12 K přesunu dochází z potřeby převodu neinvestičního příspěvku na investiční příspěvek na dofinancování kombinovaného způsobu oprav rekonstrukce výměníkové stanice v Základní škole a mateřské škole Angel v Praze 12 objekt Mladenovova. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0014 Petr Hána v. r. starosta JUDr. Helena Chudomelová v. r. zástupce starosty Strana 12 (celkem 12)

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 65.48.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-186-012-18 ze dne 24.9.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VII. série Rada městské

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-094-001-12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017 PŘÍJMY v tis. Kč Schválený Schválený Schválený rozpočet rozpočet rozpočet 1341 Poplatky ze psů 23 25 26 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 60 30 35 1351 Odvod výtěžku z provozování loterii

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet ,00

Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet ,00 Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 3 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob placená poplatníkem 100 000,00 0000 1113 Daň

Více

Návrh zpracoval: Jan Malát verze 3

Návrh zpracoval: Jan Malát verze 3 Návrh rozpočtu městyse Nový Rychnov na rok 2015 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 2 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výd. činn. 100 000,00 0000 1121

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

I. Rozpočtové příjmy - 1 -

I. Rozpočtové příjmy - 1 - Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2013 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 2 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výd. činn. 100 000,00 0000 1121 Daň

Více

Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný)

Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný) Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný) OdPa pol 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 300 000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 600 000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK 2005 - NÁVRH PŘÍJMY ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST Daň z příjmu FO závislá činnost 2 131 000,00 2 180 400,00 2 180 281,00 Daň z příjmu FO ze samost. výděl. činn. 276 000,00 800 700,00

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

8115 zapojení volných prostředků 2009 2 000 000

8115 zapojení volných prostředků 2009 2 000 000 Rozpočet 2010 pracovní podklad položkově Příjmy OdPa Rozpočet pol 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 300 000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 500 000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit výnosů

Více

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 Rozpočet Obce Srní na rok 2010 byl sestaven v souladu s platnými právními předpisy upravujícími financování obcí. Sestaven byl jako schodkový. V průběhu roku bylo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2011 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2010 Návrh 2011 Pozn. 2212 5169 Nákup ostatních služeb 1 600 000 1 930 000 1 919 467 1 600 000 2212

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočet příjmů na rok 2012

Rozpočet příjmů na rok 2012 Rozpočet příjmů na rok 2012, pol. Text Rozpočet 2012 v tis. Kč 1111 Daň z příjmů FO (závislá činnost) 4200 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 100 1113 Daň z příjmů FO z kapitálových výnosů 350 1121 Daň z příjmů

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 29 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis Rozpočet 8 Rozpočet 8 po Plnění 28 Návrh 29 schválený změnách 1341 Poplatek ze psů 22 22 267 514 27 1342 Poplatek za lázeňský

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO:

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO: Rozpočet 216 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, 252 17, CZ, IČO: 233871 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet a b - - 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 1 685 1112 Daň z příjmu

Více

Návrh rozpočtu pro rok 2011. Výpis dle paragrafů, položek a UZ

Návrh rozpočtu pro rok 2011. Výpis dle paragrafů, položek a UZ Návrh rozpočtu pro rok 2011 P Ř Í J M Y Par. Pol. Popis rozpočet návrh ke schválení 0 1111 daň z příjmu FO ZČ 3 500 000 1112 daň z příjmu OSVČ 850 000 1113 daň z příjmů FO z kapitál. 300 000 1121 daň z

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 166 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3 na

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 235 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 235 ze dne č.j.: 270/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 235 ze dne 22.04.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Návrh zpracoval: Jan Malát

Návrh zpracoval: Jan Malát Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2016 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 2 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výd. činn. 100 000,00 0000 1121 Daň

Více

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Paragraf Název paragrafu Položka Název položky SR 2014 SR 2015 SR 2016 2212 Silnice 5139 Nákup materiálu j.n.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 10 5165 Nájemné za půdu 6 5361 Nákup kolků 30 6130

Více

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 Část A - PŘÍJMY v tis. Kč PAR POL TEXT tisíc Kč 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 3 809 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 160 1113 Daň z

Více

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice 5165 Nájem půdy 6 6 6 6 0 0 Podnikání v zemědělství 6 33 7 6 0 0 1031 5021 Ostatní osobní výdaje 0 0 0 0 10 10 5139 Nákup materiálu 113 20 18 52 105 105 5163 Služby peněžních ústavů 3 3 1 3 3 3 5169 Nákup

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 26.9.2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í MUDr. Miloslav Mandík Ing. Svatomír

Více

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY v tis.kč název položky ORJ OdPa položka RS 2017 RS 2017 položky celkem poplatek ze psů 900 0000 1341 90 poplatek za užívání veřejného

Více

Návrh rozpočtu na rok 2017

Návrh rozpočtu na rok 2017 Příjmy: Obec Hvozd, Hvozd 65, 331 01 Plasy Návrh rozpočtu na rok 2017 v tis. Kč 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti 600,00 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti 10,00 1113

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2.

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2. MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ 2. v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2.

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2. MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ 2. v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 P ř í j m y v pol. 1111 daň z příjmu FO 1112 daň z příjmu FO z podnikání 1113 daň z příjmu FO zvl. sazba 1121 daň z příjmu PO 1211 daň z přidané hodnoty 1340 popl.

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 153 ze dne 17.2.2015 Název: Návrh rozpočtu hlavní činnosti MČ Praha 15 pro rok 2015 R a d a městské části Praha 15 a) b

Více

Rozpočet výdajů na rok 2019

Rozpočet výdajů na rok 2019 Rozpočet výdajů na rok 2019 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 2 5165 Nájemné za půdu 6 5169 Nákup ostatních služeb

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2013 2014 Návrh 2015 1341 Poplatek ze psů 44 43 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM Třída Daňové příjmy - položkový rozpis. I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY tis. Položka ORJ Text Rozpočet 2019 Rozpočet 2020 1361 Správní poplatky 160,00 160,00 917 OVS-ověřování 150,00 150,00 954 OSŽDP-rozh. 10,00

Více

Rozpočet obce Lužnice rok 2019, IČO PŘÍJMY

Rozpočet obce Lužnice rok 2019, IČO PŘÍJMY Třída 1 - Daňové příjmy Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti Daň z příjmů fyz.osob ze samostatné výd.čin. Daň z příjmů fyz.osob z kapitálových výnosů Daň z příjmů právnických osob Daň z příjmu právnickýh

Více

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 7. 12. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení volební a mandátový výbor ve složení v o l í Ing. Miloš Langr Petra Hilmarová

Více

Rozpočet obce Habřina pro rok 2017

Rozpočet obce Habřina pro rok 2017 Rozpočet obce Habřina pro rok 2017 Závazný ukazatel je paragraf Příjmy Daňové příjmy ODPA POL Text Částka 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 720 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze

Více

Rozpočet obce Velichov pro rok podrobné členění Příloha zápisu č. 1

Rozpočet obce Velichov pro rok podrobné členění Příloha zápisu č. 1 Rozpočet obce Velichov pro rok 2015 - podrobné členění Příloha zápisu č. 1 Obec Velichov, Velichov 13, IČ 00255122 Text SU AU Položka Paragraf Uz Org Návrh 2015 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

ROZPOČET VÝDAJE

ROZPOČET VÝDAJE ROZPOČET 216 - VÝDAJE Běžné výdaje dle paragrafů a položek rozpočtové skladby na rok 216(v tis. Kč) Michálkovice 2212 2219 2321 3111 3113 Silnice 5139 nákup materiálu 82 5169 nákup ostatních služeb 355

Více

Rozpočet pro rok 2007

Rozpočet pro rok 2007 Rozpočet pro rok 2007 P Ř Í J M Y Výpis dle paragrafů a položek Par. Pol. Popis 0 1111 daň z příjmu FO ZČ 3 700 000 1112 daň z příjmu OSVČ 1 600 000 1121 daň z příjmu PO 3 700 000 1211 DPH 5 600 000 1334

Více

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 0000 1112 DAň z příjmu fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti -70.000 0000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapitálových výnosů

Více

Návrh rozpočtu města pro období 2007

Návrh rozpočtu města pro období 2007 Rozpočet města Smiřice na rok 2007 0 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 450 000 0 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 1 050 000 0 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit výnosů 250 000 0 1121 Daň z příjmu

Více

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan U S N E S E N Í Z 29. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 25.6.2014 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele Ing. Langr Miloš Hilmarová Petra Hnětkovský

Více

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Schválený rozpočet 2018 Upr. rozpočet 2018 Skutečnost 2018 Rozpočet 2019 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin.

Více

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 OdPa Pol Popis Rozpočet 2017 0 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin 3 200 000,00 Kč 0 1112 Daň z příjmů

Více

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 PŘÍJMY ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ V ROCE 2013 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 550000 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30000 Daň z příjmu fyzických osob z

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000 Rozpočet na rok 2012 paragraf položka příjmy 1111 daň z příjmů fyz. osob 1100000 1112 daň z příjmů fyz. osob 70000 sam. výd. 1113 daň z příjmů fyz. osob 100000 kapitál.výnosy 1121 daň z příjmů práv. osob

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č , Daň z příjmů fyz.osob z kapit.

Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č , Daň z příjmů fyz.osob z kapit. strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1 300 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 100 000,00

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 12. zasedání dne 18. 5. 2016 USNESENÍ č. xxx/16/zmč K rozpočtovému opatření č. 3 pro rok 2016 Zastupitelstvo MČ po projednání bere na vědomí radou

Více

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku Návrh Rozpočet rozpočtu na na rok rok 2014 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 200 000 0000 1112 Daň z příjmu

Více

Schválený rozpočet 2015

Schválený rozpočet 2015 Schválený rozpočet 215 OBEC ZELENEČ REKAPITULACE Příjmy rozpočtu 42 855 Výdaje rozpočtu 23 95 Financování -18 95 Rozdíl I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet schválený a b 1 - - 1111 Daň

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2016

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-101-016-13 ze dne 5.2.2013 Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 Rada městské části 1. souhlasí 1.1. s návrhem rozpočtu městské části Praha

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více