Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---"

Transkript

1 Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Program jednání: 1. Sdělení JčK využití školských objektů 2. Okresní soud ČB-předvolání o určení vlastnického práva k nemovitosti 3. Rozhodnutí JčK-silnice II/156, objekt 103 chodník 4. Nadace ČEZ-informace o projektu z grantového řízení Oranžové hřiště ČEVAK-vyúčtování za rok 2010 Trhové Sviny-Todně, Něchov 6. Rekonstrukce ulice Nové Město-napojení dešťové vody a geigerů 7. Rekonstrukce ulice Nové Město-osazení skříní HUP 8. Oprava konstrukce a živičného povrchu ulice okolo Čáhů 9. Informační systém města 10. Pořadí opravy chodníků 11. Rekonstrukce chodníku u č.p Budovatelská ulice 12. Grantový program JčK-prevence kriminality 13. Grantový program Jčk-podpora činnosti SDH 14. Vyčištění obtokové stoky Velkého rybníka v k.ú. T.S. 15. Nařízení obce I/ Rekapitulace oprav kulturních památek 17. Jižní Čechy do kapsy kniha 18. Žádost o koupi pozemku Jakešovi 19. VŘ na stavební práce Rekonstrukce sběrného dvora 20. Smlouva o zřízení práva věcné břemeno (bez materiálu) 21. ČEVAK výroční zpráva 2009/2010 (bez materiálu) 22. Rozbor hospodaření města (bude předloženo při jednání rady) 23. Rozbor hospodaření TH (bude předloženo při jednání rady) 24. Ohňostroj (bez materiálu) 25. Refundace mzdy (bez materiálu) 26. Různé 26) Žádost o výměnu oken v č.p. 804, ul. Třebízského v T.S. 27) Žádost o odkoupení pozemku Průkovi 28) Nabídka pozemku k prodeji pí. Peprná 29) Žádost o koupi zahrádky za DPS pí. Sigmundová 30) Rozpočtové opatření č. 3/ ) Informace o pojistných událostech 32) Smlouva o převodu práv, emisní povolenky informace 33) Sportovní olympiáda mateřských škol ) Poskytování služeb v oblasti placené reklamy 35) Grantový program JčK-podpora SDH 36) Rekonstrukce sociálního zařízení KD Něchov 37) Výběrové řízení zpracování a zajištění tisku Trhosvinenských listů

2 38) Informace o dopravním řešení v Trhových Svinech (bez materiálu) 39) Žádost o sponzorský dar Domov pro seniory Chvalkov 40) Žádost o poskytnutí finančního daru 41) Výběrové řízení na zaměstnance KIC 42) Odměna za 40 odběrů krve- p. Ing. Luděk Klain 43) Zveřejňování prodeje pozemků Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0 1) Sdělení JčK využití školských objektů Rada města obdržela od Jihočeského kraje v Č.Budějovicích sdělení ohledně využití školských objektů na území města Trhové Sviny, kdy zřizovatelem je právě Jihočeský kraj. Vzhledem k tomu, že ještě není v orgánech kraje definitivně schválena optimalizace škol a školských zařízení na území Jihočeského kraje, bude informace o rozsahu a lokalitách při snižování počtu škol upřesněna. Sdělení JčK o využití škol v T.Svinech, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí sdělení Jihočeského kraje o využití školských objektů v Trhových Svinech. starosta 2) Okresní soud ČB předvolání o určení vlastnického práva k nemovitosti Rada města obdržela od Okresního soudu v Českých Budějovicích předvolání ve věci určení vlastnického práva k nemovitosti. Žalobkyně paní Božena Hlaďová požaduje narovnání vlastnických vztahů k pozemku parc. č. 212/2 v k.ú. Trhové Sviny. Kopie předvolání, došlá pošta ze dne Usnesení RM 132/2011: Rada města byla starostou města informována o předvolání od Okresního soudu v Českých Budějovicích ve věci určení vlastnického práva k nemovitosti a pověřuje Mgr. Tomáše Radu, advokáta, se sídlem Na Sadech 2017/13, České Budějovice v zastupování Města Trhové Sviny v této věci. starosta, Práv. 3) Rozhodnutí JčK-silnice II/156, objekt 103 chodník Rada města obdržela od Jihočeského kraje rozhodnutí ve věci odvolání proti stavebnímu povolení. Stavební úřad Trhové Sviny vydal povolení ke stavbě jednostranného chodníku umístěného vlevo budoucí přeložky silnice II/156, na rohu ulice Sv.Čecha a P. Bezruče v Trhových Svinech. Proti tomuto povolení padala paní PhDr. Věra Váchová a pan Mgr. František Švepeš odvolání ke Krajskému úřadu v Č. Budějovicích. Krajský úřad, jako věcně a místně příslušný odvolací orgán provedl přezkoumání podaného odvolání a rozhodl, že odvolání paní PhDr. Věry Váchové a Mgr. Františka Švepeše se zamítá a napadené rozhodnutí Stavebního úřadu Trhové Sviny se potvrzuje. Proti tomuto rozhodnutí není možné odvolání. Kopie rozhodnutí, došlá pošta ze dne Rada města byla starostou města informována o rozhodnutí Jihočeského kraje v Českých Budějovicích.

3 starosta 4) Nadace ČEZ-informace o projektu z grantového řízení Oranžové hřiště 2011 Rada města obdržela od Nadace ČEZ informaci o projektu s názvem Sportovní zázemí pro děti a mládež v Trhových Svinech v rámci grantového řízení Oranžové hřiště Vzhledem k velkému počtu žadatelů, nebyl tento projekt finančně podpořen. Informace o nepřidělení dotace, došlý ze dne Rada města vzala na vědomí informaci o nepřidělení dotace z Grantového řízení Oranžové hřiště starosta 5) ČEVAK a.s. vyúčtování za rok 2010 Trhové Sviny Todně, Něchov Rada města obdržela od společnosti ČEVAK a.s. vyúčtování z provozování veřejného vodovodu a kanalizace za hospodářský rok 2010 města Trhové Sviny v místních částech Todně a Něchov. Kopie vyúčtování provozování vodovodu a kanalizace Trhové Sviny Todně, Něchov, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí předložené vyúčtování z provozování veřejného vodovodu a kanalizace za hospodářský rok 2010 Trhové Sviny Todně, Něchov, od společnosti ČEVAK a.s., České Budějovice se ztrátou ,- Kč. Vzhledem ke smlouvě jde tato ztráta k tíži firmy ČEVAK a.s. starosta, EKO 6) Rekonstrukce ulice Nové Město napojení dešťové vody a geigerů Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o projektu stavby silnice II/156, kde nejsou řešeny přípojky svodů dešťové vody k okapům jednotlivých nemovitostí. Nabídková cena od firmy Swietelsky s.r.o. činí dle tabulkového ocenění ,93 Kč vč. 20 % DPH. Zakoupení a sazení geigerů provede každý majitel nemovitosti sám. Informace o napojení svodů + kopie nabídkové ceny, došlá Usnesení RM 133/2011: pošta ze dne Rada města souhlasí s financováním přípojek svodů dešťové vody v ulici Nové Město, ale vzhledem k navržené ceně rada města pověřuje pana starostu a pana Ing. Kocinu k dalšímu jednání s firmou SWIETELSKY s.r.o., starosta 7) Rekonstrukce ulice Nové Město osazení skříní HUP Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o možnosti provedení osazení skříněk HUP (hlavní uzávěr plynu) včetně vysekání drážky pro připojení firmou Kubík a.s., která bude provádět plynofikaci v rámci stavby. Město uhradí jednotlivá osazení firmě Kubík a.s., s žadateli uzavře smlouvu o osazení HUP a vysekání drážky, kdy tato smlouva bude platná po složení zálohy a doplatek pak bude rozúčtován jednotlivým žadatelům po skončení díla. Celková cena díla nepřesáhne Kč vč. DPH. Informace o možnosti provedení napojení HUP + kopie nabídky firmy Kubík a.s., došlá pošta ze dne 5. 4.

4 Usnesení RM 134/2011: Rada města souhlasí s předloženou nabídkou firmy Kubík a.s. na osazení HUP včetně vysekání drážek pro osazení v ulici Nové Město. Cenová nabídka nepřesáhne Kč vč. DPH. 8) Oprava konstrukce a živičného povrchu ulice okolo Čáhů Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o opravě konstrukce a živičného povrchu ulice okolo Čáhů. Byly osloveny tři firmy. Nejvýhodnější nabídku s celkovými náklady ,81,- Kč včetně DPH předložila firma Stavitelství Matourek s.r.o., Rudolfov, Informace o opravě konstrukce a živičného povrchu + kopie Usnesení RM 135/2011: nabídek, došlá pošta ze dne Rada města souhlasí se zadáním opravy konstrukce a živičného povrchu ulice okolo Čáhů firmě Stavitelství Matourek s.r.o., Rudolfov. 9) Informační systém města Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o výrobě informačního systému města. Jedná se o výrobu směrníků (sloupky s informačními cedulkami pro místní orientaci) a poté jejich osazení, které by se provádělo postupně, dle finančních možností města. Informace o výrobě informačního systému + nabídka firmy Usnesení RM 136/2011: RESIT s.r.o., České Budějovice, došlá pošta ze dne Rada města nesouhlasí se zadáním výroby informačního systému Města Trhové Sviny firmě RESIT s.r.o., České Budějovice a ukládá ve spolupráci s KIC zpracovat celkovou koncepci možností informačních systémů. 10) Pořadí opravy chodníků Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny pořadí realizace oprav chodníků: Ulička okolo Čáhů oprava povrchu po havárii kanalizace Chodník u č.p Budovatelská Chodník (vjezd) v ulici Třebízského k č.p. 804 Přechod pro chodce u Fruty a chodník parčíkem z Trocnovské ulice směrem k DPS Vyřešení zálivů pro stání aut po obou stranách ulice Trocnovská od Žižkova náměstí k Farskému potoku Toto stanovené pořadí je sestaveno na základě nutnosti oprav a bylo sestaveno ve spolupráci s Komisí výstavby. Pořadí opravy chodníků, došlá pošta ze dne Usnesení RM 137/2011: Rada města souhlasí s předloženým pořadím realizace oprav chodníků v Trhových Svinech, do kterého bude doplněn chodník u polikliniky.

5 11) Rekonstrukce chodníku u č.p Budovatelská ulice Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o opravě chodníku kolem domu č.p v Budovatelské ulici v Trhových Svinech. Tato rekonstrukce byla zařazena Komisí výstavby a do oprav v roce Nabídky na realizaci díla byly předloženy radě města v měsíci únoru, kde byla vybrána firma Stavitelství Duda a Beneš s.r.o s nabídkovou cenou ,- Kč vč. DPH. Informace o opravě chodníku u č.p v Budovatelské ulici Usnesení RM 138/2011: v T. Svinech, došlá pošta ze dne Rada města souhlasí se zadáním rekonstrukce chodníku u č.p v Budovatelské ulici firmě Stavitelství Duda a Beneš, s.r.o., Trhové Sviny. 12) Grantový program JčK prevence kriminality Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny informaci o vyhlášené 2. výzvě v rámci GP JčK na podporu činnosti související s nízkoprahovými zařízeními, s přednáškovou činností, tiskem propagačních materiálů apod. Domeček v Trhových Svinech zajišťuje chod nízkoprahového zařízení Archa pro děti od 12 do 26 let. Stávající prostory v ulici Nového Města jsou nevyhovující, bude tedy zařízení Archa přestěhováno do prostor bývalého zemědělského učiliště, kde budou nutné stavební úpravy. Zařízení Archa by potřebovalo finančně pomoci, ovšem žadatelem o dotaci může být pouze město. Město tedy může pomoci tak, že si u Archy objedná službu rozšíření nízkoprahového zařízení a uhradí 10 % z celkových nákladů v rámci své sociální činnosti a Archa v rámci objednávky zajistí městu úpravu nově pronajatých prostor. Informace o možnosti podání žádosti o dotaci v rámci 2. výzvy GP JčK + kopie rozpočtu předpokládaných prací a vybavení, Usnesení RM 139/2011: došlá pošta ze dne Rada města rozhodla podat žádost o poskytnutí finančních prostředků z Grantového programu Jihočeského kraje na podporu prevence kriminality. Nízkoprahové zařízením Archa v Trhových Svinech zajistí rozšíření poskytovaných služeb. Rada města souhlasí s úhradou vlastního podílu žadatele ve výši 10 % z celkových nákladů. EKO 13) Grantový program JčK podpora činnosti SDH Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny informaci o vyhlášeném GP JčK na nákup mobilní techniky pro podporu činností SDH. Členové SDH Todně potřebují zakoupit dodávku, která by byla využita nejen na zásahy hasičů, ale i pro chod Todně, např. hasičské soutěže, úklid sálu apod., předpokládaná cena dodávky je Kč. Žadatelem o dotaci v rámci tohoto GP musí být město a uhradit tak vlastní podíl ve výši 30 % z celkových nákladů. SDH Todně by zpětně podíl žadatele městu uhradilo z vlastních úspor.

6 Informace o možnosti podání žádosti o dotaci v rámci GP JčK, došlá pošta ze dne Usnesení RM 140/2011: Rada města rozhodla podat žádost o poskytnutí finančních prostředků z Grantového programu Jihočeského kraje na podporu SDH na zakoupení dodávky pro SDH Todně a souhlasí s úhradou vlastního podílu žadatele ve výši 30 % z celkových nákladů, za podmínek zpětné úhrady podílu žadatele od SDH Todně. EKO 14) Vyčištění obtokové stoky Velkého rybníka v k.ú. T.S. Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o špatném technickém stavu obtokové stoky u Velkého rybníka v majetku města. Po dobu řady let se stále zhoršují obtokové podmínky a přestává tato stoka plnit svou funkci a to zejména při povodňových situacích, kdy nelze regulovat odtok vody ve směru do Farského nebo Svinenského potoka. Tuto obtokovou stoku je tedy nutné vyčistit a předejít tak možným komplikacím při povodňových situacích. Bylo osloveno 5 firem, z toho pouze dvě zaslaly svoji nabídku. Informace o nutnosti vyčištění obtokové stoky Velkého rybníka, Usnesení RM 141/2011: došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí informaci o nutnosti vyčištění obtokové stoky Velkého rybníka a ukládá jednat s ČRS MO Trhové Sviny o společném postupu při řešení problematiky nutnosti vyčištění předmětné obtokové stoky Velkého rybníka. 15) Nařízení obce I/2011 Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o doplnění Nařízení obce - tržního řádu č.ii/2010. Jedná se o doplnění místa pro prodej a poskytování služeb a to Žižkovo náměstí. Informace o doplnění Nařízení obce č. II/2010, došlá pošta ze Usnesení RM 142/2011: dne Rada města souhlasí s Nařízením obce č. I/2011 tržní řád dle návrhu, kterým se doplňuje Nařízení obce č. II/2010 tržní řád. 16) Rekapitulace oprav kulturních památek Rada města obdržela od odboru Výstavby a kulturních památek Trhové Sviny rekapitulaci o opravách, rekonstrukcích a restaurování kulturních památek za období Informace o opravách, rekonstrukcích a restaurování kul. památek, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí předloženou rekapitulaci oprav, rekonstrukcí a restaurování kulturních památek. VÝST.

7 17) Jižní Čechy do kapsy - kniha Rada města obdržela od firmy VIDEO-FOTO-KUNC, Havlíčkův Brod, specializující se na natáčení propagačních videofilmů a tvorbu obrazových publikací nabídku na odběr nové publikace Jižní Čechy do kapsy, zaměřen na Trhosvinenský region. Dodavatelská cena publikace je 250 Kč + 10 % DPH. Při odběru 20 ks této publikace bude městu nabídnuta zdarma dvoustránková propagace města Trhové Sviny. Nabídkový dopis pro vytvoření nové publikace, došlá pošta ze dne Návrh smlouvy o dílo, došlá pošta ze dne Publikace edice do kapsy Šumava, došlá pošta ze dne Usnesení RM 143/2011: Rada města nesouhlasí s odběrem nové publikace edice do kapsy. starosta 18) Žádost o koupi pozemku - Jakešovi Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o žádosti koupi pozemku v místní části Čeřejov, jedná se o rybník a přilehlé pozemky. Informace o žádosti, došlá pošta ze dne Kopie žádosti + kopie katastrální mapy, došlá pošta ze dne Usnesení RM 144/2011: Rada města nesouhlasí s prodejem pozemků a nedoporučuje ZM schválit prodej pozemků parc. č. KN 1803 o výměře 980m 2 a KN 1805 o výměře 420m 2 v k.ú. Otěvěk. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 19) VŘ na stavební práce Rekonstrukce sběrného dvora Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny informaci o výběrovém řízení na dodavatele stavebních prácí na Rekonstrukce sběrného dvora. Celkem byly obeslány tři firmy, další čtyři se přihlásily na základě zveřejnění na webových stránkách města. Čtyři firmy byli vyloučeny z důvodu nesplnění zadávacích podmínek. Ze zbývajících třech firem podala nejvýhodnější nabídku firma LEYER+GRAF s.r.o., České Budějovice, jejíž nabídka byla Kč vč. DPH, projektovaná cena byla Kč. Informace o výběrovém řízení na dodavatele stavebních prací, Usnesení RM 145/2011: došlá pošta ze dne Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na stavební práce Rekonstrukce sběrného dvora Trhové Sviny s firmou LEYER + GRAF s.r.o. se sídlem Jivno 43, České Budějovice za celkovou cenu Kč vč. DPH ( Kč bez DPH). EKO

8 20) Smlouva o zřízení práva věcné břemeno Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice s názvem Trhové Sviny, INTERCOM Bohemia kabel NN. Věcné břemeno se týká pozemku parc.č. 421/2 v k.ú. Trhové Sviny. Informace o doplnění Nařízení obce č. II/2010, došlá pošta ze Usnesení RM 146/2011: dne Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice s názvem Trhové Sviny, INTERCOM Bohemia kabel NN. Věcné břemeno se týká pozemku parc.č. 421/2 v k.ú. Trhové Sviny. 21) ČEVAK výroční zpráva 2009/2010 Rada města obdržela od společnosti ČEVAK a.s. výroční zprávu za hospodářský rok 2009/2010. Výroční zpráva, došlá pošta ze dne Rada města byla starostou města informována o výroční zprávě společnosti ČEVAK a.s. za hospodářský rok 2009/2010 a je k nahlédnutí na sekretariátu města. starosta 22) Rozbor hospodaření města Rada města obdržela od Odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny rozbor hospodaření města k Rozbor hospodaření města, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí předložený rozbor hospodaření města. Předložený rozbor hospodaření města bude předložen ZM. EKO 23) Rozbor hospodaření TH Rada města obdržela od Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny rozbor hospodaření za měsíc leden a únor Rozbor hospodaření TH, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí předložený rozbor hospodaření Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny a pověřuje p. Ing. Kocinu zajištěním rozboru hospodaření TH dle požadavků rady města. starosta, TH 24) Ohňostroj Rada města byla informována starostou města o každoročním konání Lampiónového průvodu s ohňostrojem při příležitosti ukončení II. světové války. Usnesení RM 147/2011: Bez přílohy Rada města rozhodla vyčlenit částku ,-Kč na uspořádání ohňostroje v rámci oslav k 66. výročí osvobození a ukončení II. světové války, které se budou konat dne 7. května

9 starosta, EKO 25) Refundace mzdy Rada města byla starostou města informována o refundaci mzdy paní Mgr. Hany Halešové, jelikož se pí Mgr. Halešová zúčastnila školení Obecní zpravodaj a radniční noviny v Českých Budějovicích. Usnesení RM 148/2011: Bez přílohy Rada města souhlasí s refundací mzdy paní Mgr. Hany Halešové za účast na školení v Českých Budějovicích dne starosta, EKO 26) Žádost o výměnu oken č.p. 804 v T. Svinech Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o výměně oken v bytě č. 8, v ulici Třebízského, č.p. 804 v Trhových Svinech. Výměna oken by byla na náklady žadatelky. Informace o výměně oken, došlá pošta ze dne Kopie žádosti o povolení výměny oken, došlá pošta ze dne Usnesení RM 149/2011: Rada města souhlasí s výměnou oken v domě č.p. 804, Třebízského ulice, byt č.8 v Trhových Svinech. Tato úprava nebude zohledňována při případném prodeji bytu stávajícím nájemníkům. 27) Žádost o odkoupení pozemku - Průkovi Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o žádosti o odkoupení pozemku o výměře 78m 2 v k.ú. Bukvice. Tento pozemek je využíván již dlouhodobě jako součást zahrady. Na to, že je tento pozemek ve vlastnictví města se přišlo při tvorbě nové digitální mapy. Informace o žádosti odkoupení pozemku, došlá pošta ze dne Kopie žádosti, došlá pošta ze dne Kopie katastrální mapy, došlá pošta ze dne Usnesení RM 150/2011: Rada města doporučuje ZM prodat pozemek parc. č. KN 29/8 o výměře 78m 2 v k.ú. Bukvice u Trhových Svinů za cenu stanovenou ZM v Bukvici tj. 50,- Kč/m 2. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

10 28) Nabídka pozemku k prodeji pí.peprná Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o nabídce k prodeji pozemku Městu Trhové Sviny, který se nachází pod místní komunikací na Svaté Trojici. Pozemek vznikl zaměřením pozemku a rodinného domu. Informace o nabídce k prodeji, došlá pošta ze dne Kopie nabídky k prodeji, došlá pošta ze dne Kopie mapy pozemku z geometrického plánu, došlá pošta ze dne Usnesení RM 151/2011: Rada doporučuje ZM koupit nové zaměřený pozemek parc. č. 1700/9 o výměře 108m 2 v k.ú. Trhové Sviny za cenu 50,- Kč/m 2. Rada města ukládá předložit radě města (před schvalováním v ZM) upřesňující informace o nabízeném pozemku, jelikož z předložené geometrické mapy není zřejmé, zda se nabízený pozemek nachází pod místní komunikací na Svaté Trojici. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 29) Žádost o koupi zahrádky za DPS pí. Sigmundová Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o žádosti o odkoupení dosud pronajímané zahrádky. Informace o žádosti o koupi zahrádky, došlá pošta ze dne Kopie žádosti o odkoupení zahrádky, došlá pošta ze dne Kopie katastrální mapy, došlá pošta ze dne Usnesení RM 152/2011: Rada doporučuje ZM prodat pozemek zahrádku č. 9 za DPS, parc. č. KN 260/11 o výměře 374m 2 v k.ú. Trhové Sviny za cenu 120,- Kč/m 2. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 30) Rozpočtové opatření č. 3/2011 Rada města obdržela od odboru ekonomiky a školství MěÚ Trhové Sviny informaci o rozpočtovém opatření č. 3/ Informace o rozpočtovém opatření č. 3/2011, došlá pošta ze dne Kopie žádosti o povolení výměny oken, došlá pošta ze dne Usnesení RM 153/2011: Rada města schválila rozpočtové opatření č. 3/2011 a doporučuje ZM schválit toto rozpočtové opatření. - Změny v příjmech o celkovou částku ,00 Kč - Změny ve výdajích o celkovou částku ,00 Kč EKO

11 31) Informace o pojistných událostech Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny informaci o pojistných událostech za období Informace o pojistných událostech, došlá pošta ze dne Usnesení RM 154/2011: Rada vzala na vědomí informaci o pojistných událostech za období a souhlasí s jejich vyřízením ve spolupráci se společností GrECo. 32) Smlouva o převodu práv, emisní povolenky - informace Rada města byla starostou města informována o Smlouvě o převodu práv (emisní povolenky). Smlouva, která byla ze strany města podepsána a dne odeslána k podpisu je již podepsaná firmou BTG Bioheat International B.V., Nizozemí a měla by být doručena Městu Trhové Sviny v nejbližších dnech. Informace o podpisu smlouvy, došlý ze dne Rada města byla starostou města informována o Smlouvě o převodu práv. starosta 33) Sportovní olympiáda mateřských škol 2011 Rada města obdržela od Odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny informaci o sportovní olympiádě mateřských škol, která se uskuteční pod záštitou starosty města Ing. Radislava Buška. Zároveň je rada města požádána o úhradu Kč za pronájem multifunkční atrakce (Závodník - skákací hrad), která bude sloužit pro zabavení dětí nejen před samotným závodem, ale i po něm. Informace o sportovní olympiádě mateřských škol, došlá pošta Usnesení RM 155/2011: ze dne Rada souhlasí s úhradou Kč za pronájem nafukovacího skákacího hradu při pořádání Sportovní olympiády mateřských škol 2011 v Trhových Svinech. EKO, MŠ 34) Poskytování služeb v oblasti placené reklamy Rada města byla starostou města informována o návrhu smlouvy o poskytování služeb v oblasti placené reklamy. Jedná se o reklamu Buškova hamru, která bude umístěna v cykloturistické mapě Novohradska expedice květen 2011 a na exteriérových mapových a informačních panelech po dobu od do za cenu Kč vč. DPH. Návrh smlouvy, došlá pošta ze dne Usnesení RM 156/2011: Rada souhlasí s placenou reklamou Buškova hamru dle návrhu a pověřuje starostu podpisem smlouvy. starosta, EKO

12 35) Grantový program JčK - podpora SDH Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny informaci o možnosti podání žádosti v rámci Grantového programu Jihočeského kraje na podporu SDH. Tato žádost by řešila nákup hasičské stříkačky a dvou motorových pil, v celkové hodnotě Kč. Podíl města by byl ,- Kč. Rada města se usnesla, že každá žádost, kterou by bylo možné podat musí být předem a včas projednána, poté předložena radě ke schválení. Informace o žádosti o dotaci, došlá pošta ze dne Usnesení RM 157/2011: Rada rozhodla nepodat žádost o dotaci v rámci GP JčK. EKO 36) Rekonstrukce sociálního zařízení KD Něchov Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny informaci o možnosti podání žádosti o dotaci v rámci Programu rozvoje venkova, vyhlášené 6. výzvy MAS Sdružení růže. Tato žádost by řešila rekonstrukci sálu v KD Něchov, v celkové hodnotě Kč. Podíl města by byl až 20 %. Informace o žádosti o dotaci, došlá pošta ze dne Usnesení RM 158/2011: Rada rozhodla nepodat žádost o dotaci v rámci GP rozvoje venkova. EKO 37) Výběrové řízení zpracování a zajištění tisku Trhosvinenských listů Rada města byla panem Mgr. Slípkou informována o návrhu na výběrové řízení na zpracování a zajištění tisku Trhosvinenských listů ve třech variantách na základě zpracování redakční rady. Variantní návrh, došlá pošta ze dne Usnesení RM 159/2011: Rada rozhodla vypsat výběrové řízení na zpracování a zajištění tisku Trhosvinenských listů a to ve variantách: a) černobílé provedení b) kombinace černobílé a barevné provedení c) barevné provedení. EKO, redakce TL 38) Informace o dopravním řešení v Trhových Svinech Rada města byla starostou města a místostarostou města informována o dopravním řešení v Trhových Svinech, které bylo projednáváno dne na MěÚ T. Sviny za účasti náměstka Jihočeského kraje pana MUDr. Kuby, pana Študlara, pana Žemličky a dalších. Rada se shodla na tom, že bude nutné vyvolat další jednání v této věci, aby byl z těchto jednání učiněn již konečný výsledek, který bude vyhovovat oběma stranám, jak Městu Trhové Sviny, tak Jihočeskému kraji. starosta, místostarostka

13 39) Žádost o sponzorský dar Domov pro seniory Chvalkov Rada města obdržela od příspěvkové organizace Domov pro seniory Chvalkov žádost o sponzorský dar na nákup pečovatelských elektrických lůžek s laterálním sklonem. Vzhledem k tomu, že těchto služeb využívá 13 klientů z obvodu města Trhové Sviny, rozhodla rada, že finanční, sponzorský dar bude poskytnut. Žádost (dopis) o sponzorský dar, došlá pošta ze dne Usnesení RM 160/2011: Rada rozhodla poskytnout sponzorský dar ve výši Kč příspěvkové organizaci Domov pro seniory Chvalkov, Trhové Sviny na nákup pečovatelských elektrických lůžek s laterálním náklonem. EKO, místostarostka 40) Žádost o poskytnutí finančního daru Rada města byla místostarostou města informována o žádosti občanského sdružení Dar života o poskytnutí finančního daru ve výši 400 Kč a vyššího, dle uvážení a možností. Tento finanční dar bude použit k zakoupení reklamního prostoru na projekčních plátnech celorepublikové sítě multikin společnosti CineStar, obsahem této propagace bude podpora dobrovolného dárcovství krve. Informace o žádosti o poskytnutí finančního daru, došlý Usnesení RM 161/2011: ze dne Rada rozhodla poskytnout finanční dar ve výši 500 Kč z reprefondu starosty města na propagaci dobrovolného dárcovství krve občanskému sdružení Dar života o.s. EKO, místostarostka 41) Výběrové řízení na zaměstnance KIC Rada města byla místostarostkou města informována o návrhu na výběrové řízení na zaměstnance KIC (Kulturní a informační centrum) Trhové Sviny. Místostarostka dále sdělila radním, jaké podmínky budou požadovány po případných zájemcích. Usnesení RM 162/2011: Bez přílohy Rada rozhodla vypsat výběrové řízení na zaměstnance KIC Trhové Sviny. místostarostka 42) Odměna za 40 odběrů krve p. Ing.Luděk Klein Rada města obdržela od Červeného kříže v Českých Budějovicích sdělení o udělení zlaté medaile prof. MUDr. J.Jánského panu Ing. Luďku Kleinovi za 40 bezpříspěvkových odběrů krve. Kopie sdělení o udělení zlaté medaile, došlá pošta ze dne Usnesení RM 163/2011: Rada schválila odměnu panu Ing. Luďku Kleinovi za 40 bezpříspěvkových odběrů krve. EKO, tajemník

14 43) Zveřejňování prodeje pozemků Rada města byla panem tajemníkem informována o návrhu nového formuláře na zveřejňování prodeje pozemků Městem Trhové Sviny. tajemník,

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15. 1. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Žádost rekonstrukce soc. zařízení

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání:

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Dodatek č.2 ke smlouvě o poskytnutí úvěru 2. Vyrozumění ve věci

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté: Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský Program jednání: 1. Koupě pozemku pod hřbitovem

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem Ing. N.Bustové Ing. K. Kocina Program jednání: 1.

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.1.2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. N.Holý Bustová Program jednání: 1. Sdružení místních samospráv-petice

Více

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu 7. 12. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Program jednání: Jan Bělohlav TDI, Stavební poradna s.r.o. Ing.

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Stodolovský Ing. Král Program jednání: 1. Smlouva o dílo zpevněná plocha

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského)

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek 13.2. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Program jednání: 1. Rozpočtové

Více

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 5. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Rada Program jednání: 1. Ukončení nájemní

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Protokol o kontrole výkonu samostatné působnosti města. 2) Oznámení

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Procházková, Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz Program jednání:

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Přístavba společenského sálu ke KD projednání změnových listů

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu) Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Milan Horňák Nepřítomen: Hosté: p. Maroušek (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Prezentace

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 05. 08. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Ing. D. Štojdl

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Zápis z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem pana Mgr. Slípky Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Městská policie bez

Více

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny Program jednání: 1. Návrh Územního plánu 2. Žádost o stanovisko fa ENERMA a.s. fotovoltaická

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15.10.2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. MěKs vyřazení drobného hmotného majetku 2. Aktualizace

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5. 5. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Pavel Stodolovský Program jednání: 1. Schvalování účetních

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2.9.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Odvodnění volného prostranství kolem přístavby KD 2. Výsledky

Více

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin.

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 4. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. Výběrové řízení na dodavatele stavby

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Jan Bělohlav, Ing. Ivana Božáková Program jednání: 1. Změnové listy

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák.

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák. Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák Ing. František Kolář, Ing. Ivana Božáková Program

Více

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin.

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Bustová se dostavila až k projednávání bodu 5 Nepřítomen: Hosté: Program

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel - 1 - ZÁPIS z III. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 20. června 2016 v novém sále Kulturního domu v Trhových Svinech Přítomno: 18 zastupitelů Omluveni: p.polášek, Ing. Hacker,

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 6. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny ( s pozdějším příchodem Mgr. M. Horňáka) Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. David Štojdl, Ondřej Kolář

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 01. 04. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. P. Stodolovský Ing. E. Kunz, Ing. M. Rojdl, Ing. V. Král

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 4. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Kalena Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Jmenování na vedoucí

Více

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. František Slípka Nepřítomen:--- Hosté: František Herbst (k bodu č. 1), Ing. Ivana Božáková

Více

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.1. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I.Božáková, Ing. V.Král, Ing. M. Rojdl, Ing. Jiří Šimek fa GPN T.S,

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 9. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: p. Stodolovský Nepřítomen: Hosté: R. Vacík, zástupce Lesy obcí TS a Besednice Program jednání:

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Dagmar Lošková (k bodu č. 1) Program jednání: 1. KIC-zhodnocení dosavadní

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Korčaková Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, pí E. Dvořáková, Mgr. E.

Více

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny.

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny. Usnesení z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nabídka úrazového pojištění starosta 2. Nabídka úrazového pojištění

Více

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 4. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Štojdl, Mgr. Steinbauer, Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Trnka Program

Více

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny "Živé město 2016" Subjekt žádá schváleno

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny Živé město 2016 Subjekt žádá schváleno Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4.4. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král Program jednání: 1. Živé město 2016 2. Pořízení

Více

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Randa, Mgr. Horňák Ing. Král, p. Hohenberger Program jednání: 1. ZŠ

Více

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin.

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Zápis ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Program jednání: 1) Dokončení výběrového řízení. 2) Zpevnění cesty na Svatou Trojici. 3) Výběrové řízení Kulturní

Více

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0 Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. 9. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Ing. Jan Nepraš (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Základní ceny

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 6. schůze městské rady ze dne 07.01.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. L.Klein, Ing. I.Božáková, Ing. V.Král Program jednání: 1. Realizace

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 9. schůze městské rady ze dne 18.02.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011 Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Natálie Bustová a Ing. Karel Kocina s pozdějším příchodem Nepřítomen:--- Hosté: --- Program

Více

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne Zápis z 77. schůze městské rady ze dne 18.3.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Král, Ing. Božáková, Bc. Roulová Program jednání: 1. Dotační

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

2. Majetkové záležitosti

2. Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Omluveni: Z á p i s z 75.

Více

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne 28.4.2008 261/16/R/2008 Kontrola plnění usnesení bere na vědomí splněná usnesení č.94/6/r/2008, 121/7/R/2008, 206/13/R/2008, 224/13/R/2008, 226/14/R/2008,

Více

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13. 05. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. V. Král, Ing. I. Božáková Program jednání: 1. Prodej

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Prodej částí pozemků parc.č. 2015/24, parc.č. 2015/32 a parc.č. 2015/34, vše v k.ú. Tišnov (ul. Majorova)

Prodej částí pozemků parc.č. 2015/24, parc.č. 2015/32 a parc.č. 2015/34, vše v k.ú. Tišnov (ul. Majorova) Materiál číslo: 24 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 34. schůze městské rady ze dne 16.12.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 4. 2015 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Zápis z 15. schůze městské rady ze dne

Zápis z 15. schůze městské rady ze dne Zápis z 15. schůze městské rady ze dne 28. 03. 2011 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut Ing. F.Kolář Program jednání: 1. Výběrové

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 13. 6. 2018 Číslo rady: 62/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, pí. Valentová Omluveni: PaedDr. Baláš Program jednání: 1. Kontrola

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 111. schůze městské rady ze dne 15.4.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány,

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. 1) Tepelné hospodářství. 2) Rozbor hospodaření k 30.6.2007. 3) Vyúčtování položek výpočtu vodného a stočného

Více

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.)

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 31. schůze městské rady ze dne 18.11.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 24. 6. 2009 v zasedací místnosti MěÚ

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 16

Město Broumov určeno Radě města č. 16 Město Broumov určeno Radě města č. 16 Majetkové záležitosti k jednání dne: 25.05.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK, Mgr.Špůr 18.05., 19.05.2015 předloženo RM dne: 20.05. 2015 Komentář:

Více

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 1/8/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/2/RM/2012, 29/7/RM/2012-bod 1), 2), 30/RM/2012 -bod 2), 3). II. Rada města-schvaluje

Více