květináče stěrkové řešení hydroizolace okraje žlaby alsan flashing okraje & zahrady

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "květináče stěrkové řešení hydroizolace okraje žlaby alsan flashing okraje & zahrady"

Transkript

1 květináče stěrkové řešení hydroizolace žlaby okraje alsan flashing okraje & zahrady

2 alsan flashing 10 let zkušenosti, 100 % spolehlivost S Alsan Flashing nabizí SOPREMA inovativní a komplexní řešení, které garantuje vysoce spolehlivou hydroizolaci a eliminuje potřebu tvoření okapového nosu : již žádné složité tvarování plechů, řezání drážek do stěn, atd...! 100 % spolehlivost 2 První a jediné stěrkové hydroizolační řešení pro okraje s evropským technickým souhlasem ETA a CSTB. Alsan flashing stěrkové hydroizolační řešení pro opracování okrajů získalo označení CE, prostřednictvím evropského technického schválení (ETA-08/0114), vydaného EOTA (European Organisation for Technical Approvals). 10 let užívání a jeho 100 % spolehlivost nastavila kvalitu Alsan Flashing na evropské úrovni, což nabízí hydroizolačním specialistům v řešení střech a teras řadu výhod.

3 10 let zkušenosti, 100 % spolehlivost alsan flashing UGC Ciné Cité, La Défense, PAŘÍŽ PŘEDSTAVENÍ Alsan Flashing je jednosložková bitumeno polyuretanová stěrka která se aplikuje přímo na stavbě v in situ, pomocí válečku nebo širokého štětce. Alsan Flashing ve žlabu 10 let zkušeností 100 % spolehlivost 3 POUŽITÍ Systém řešení Alsan Flashing může být použit na všechny okraje, u novostaveb i při rekonstrukcích. Používá se ve spojení s hydroizolačními pásy SOPREMA z SBS asfaltu nebo z APP, s povrchem z břidličného nebo pískového posypu. Navrženo pro terasy přístupné pro pěší, nebo vozidla, stejně jako nepřístupných a technických střech. Ve variantě Alsan Flashing Jardin je použitelné pro hydroizolační řešení okrajů a detailů v přímém kontaktu se zeminou (vegetační střechy, střešní zahrady, květináče) Alsan Flashing + výhody + Řešení bez okapových konstrukcí + Bez penetrace + Přilnavost výrazně lepší než u tradičního řešení % prodlužovací kapacita + Aplikace za studena + Perfektní přilnavost k povrchu + Přizpůsobení různým druhům podkladů, tak i složitým tvarům % kompatibilní s asfaltem + SOPREMA Inovace + CSTB Technický souhlas + Evropský technický souhlas Alsan Flashing u okraje Alsan Flashing ve žlabu MOŽNÉ PODKLADY Tvary které jsou obvyklé u ohraničujících konstrukcí hydroizolací (viz DTU č.43), jako je zdivo, kovové okraje střech, dřevo, stejně jako izolační materiály, jako vláknem vyztužený perlit, pěno sklo Ostatní povrchy: prosím, konzultujte s výrobcem SOPREMA. Podklad musí být v dobrém stavu, čistý, suchý, bez mastných látek.

4 alsan flashing výhody spolehlivost 4 Alsan Flashing Žádná další nutná ochrana na okraji střechy. Vynikající spolehlivost řešení v Alsan Flashing znamená, že může být použitý i bez okapových prvků pro odvod dešťové vody ze svislé konstrukce na hydroizolací. Tato výjimečná výhoda znamená, že není potřeba: - zdivo opatřit okapovým nosem, nebo zářezy, - kovovými okrajovými plechy, - ale take vede k ušetření až 50% ve srovnání s tradičními okraji a plechovými pásy,i více v případě zděného okraje (okolo 75 % když se okapový nos nelepí).

5 VÝJIMEČNÁ SPOLEHLIVOST Prodloužení Allongement (%) % výhody alsan flashing - Perfektní, trvalé přilepení k podkladu. Testy přilnavosti venku v in situ provedené společností SOPREMA s oddělením pro hydroizolašní stěrky (Liquid Waterproofing department) a laboratoří na novém a starém flashingu dle standardu NF P Výsledky ukazují přilnavost podstatně vyšši než při použití standartních postupů: od 3 do 4 MPa ve srovnání s 0,5 MPa pro svařované asfaltové pásy. - Tekuté přizpůsobí se jakémukoli tvaru. - Umožňuje absorbovat pohyby bez popraskání. - Aplikování Alsan Flashing v jednom kroku, eliminuje tvoření přesahů vyžadované u produktů typu asfaltových pásů. - Fyzikální a chemické vlastnosti Alsan Flashing se v průběhu času nemění. Je UV odolný a zůstává pružný i při nízkých teplotách. Již žádná delaminace jak na pásech s hliníkovým povrchem tak nevzhledné zmačkávání Nově Etat provedený neuf dní jours při 70 C à 70 C 1000h UV Excellent ageing behaviour confirmed by laboratory tests. Tlakové Essai à la zkoušky compression na izolaci de l'isolant provedené v okrajové en zone de oblasti relevé Flashing 250 kpa Asfaltový Membrane pás bitumineuse Isolant Izolace: : laine minerální minérale vlna Beton Béton Laboratorní testy při tlaku 250 kpa, který zapříčinil destrukci tepelné izolace, bez jakéhokoliv porušení v hydroizolaci z Alsan Flashing. výhody 5 POŘÁRNÍ BEZPEČNOST Většina požárů vzniká u okrajů: okraje u přesahů střechy, v dolních částech šindelů, uvnitř hořlavých kopulí, na dřevěných bedněních nebo na panelech vyrobených ze dřevěných derivátů, okraje na hořlavé izolaci, okraje kolem vzduchotechnických instalací, pod sklem Alsan Flashing se aplikuje bez použití plamene, to umožňuje bezpečně realizovat okraje hydroizolačních systémů tam, kde je to z hlediska požáru nebezpečné.

6 alsan flashing úhledné ukončení okrajů Alsan Flashing 6 estetický Estetický a odolný. Vzhled Alsanu Flashing. Se časem nemění. Má takové složení, aby se po dobu let neměnilo, nedošlo k delaminaci nebo zvrásnění.

7 Alsan Flashing cmůže být ponechán viditelně, jelikož je UV odolný. Nicméně, když je střecha viditelná, tak je doporučeno přidat do čerstvé vrstvy Alsan Flashing břidličnou drť ve stejné barvě jako střecha. Skutečnost že se netvoří spoje a přesahy zaručuje skutečně homogenní a atraktivní efekt. Eliminování nutnosti použít napojovací prvky u stěn jako okapové nosy, zářezy do omítek a nutnost použití plechových profilů take umožňuje větší architektonickou svobodu: křivky, čisté linie. Výsledkem je výrazně lepší estetika teras a střech. Hliníkový povrch je možné docílit použitím vrstvy Curalu nebo je možné dokončení za pomoci finální vrsvy z výrobku Curfer v jeho barevné škále. úhledné ukončení okrajů alsan flashing Předpřipravené koutové tvarovky Vnitřní I vnější rohy se snadno a rycle opracují, díky předpřipraveným tvarovkám. estetické ukončení okrajů Alsan Flashing jardin: s odolností proti kořenům! Díky přidaným látkám proti prorůstání kořenů je Alsan Flashing jardin ideálním řešením pro ochánění jakékoli konstrukce v kontaktu se zeminou. Je určen především pro okraje až 50 cm vysokých zahradních teras a zelených střech v systémusopranature terasy a pro truhlíky, stejně tak pro hydroizolaci v místech kde je potřeba odolnost proti kořenům. Flashing Alsan Flashing Jardin avec Jardin couche s krycím de finition en résine nátěrem optionnelle z pryskyřice 7 V případě boxů na květiny může být celý povrch opatřen stěrkou Alsan Flashing Jardin. BALENÍ Alsan Flashing : 5 a15 kg plechovky Alsan Flashing Jardin : 5 a 15 kg plechovky Renfort RS : 0,10 m x 50 m Břidličný posyp : Barvy : 2 nebo 30kg pytle Břidlice Ardoisé Šedá gris Břidlice Ardoisé Černá noir Veronese Vert Véronese Zelená Brun Matisse Matisse Hnědá Ocre Van Van Gogh Gogh Ochre Rouge Gauguin Gauguin Červená Gris Chagall Chagall Šedá Sienne Cézanne Cézanne Sienna Curfer : 5 a 20kg plechovky Barvy : šedá, béžová, zelená, hnědá a červená taška Cural : 1 a 25kg plechovky

8 alsan flashing aplikace Alsan Flashing jednoduchost 8 Rychlá a jednoduchá aplikace bez penetrace. Aplikuje se přímo na hydroizolaci. Provádí se dle technického schválení (Technical Approvals)/DTAs nebo dle technologických návodů pro Alsan Flashing - Alsan Flashing Jardin schválených SOCOTEC technickým dozorem.

9 aplikace alsan flashing JEDNODUCHÉ, NA MÍSTO ÚSPORNÉ NÁŘADÍ aplikace JEDNOSLOŽKOVÝ VÝROBEK Alsan Flashing je dodáván v balení k okamžitému použití a není nutné dodatečné míchání na stavbě. BEZ PENETRACE Po položení asfaltových hydroizolačních pásů v plošné části střechy (pásy které mají technické osvědčení ETA a nebo jsou instalovány a odpovídají předpisům SOPREMA se okraje ošetří pomocí Alsan Flashing bez penetrace. UPOZORNĚNÍ: Alsan Flashing nesmí být použit na již napenetrovaný povrch. JEDNODUCHÝ PROCES Postup aplikace Alsan Flashing se skládá jen ze 3 jednoduchých kroků: Příprava podkladu (viz přípravné práce) Položení Renfort RS, přilepení v rozích do vrstvy Alsan Flashing (500 g/m 2 ) Dvě vrstvy Alsan Flashing (Alsan Flashing Jardin) (900 g/m g/m 2 ). RYCHLÁ POLYMERIZACE Po polimerizaci vlivem vlhkosti okolního prostředí Alsan Flashing utvoří opravdu vodotěsný nátěr. Polymerace obvykle trvá od 2 do 5 hodin na jednu vrstvu, v závislosti na povětrnostních podmínkách. PRAKTICKÁ OCHRANA PROTI DEŠTI Konstrukce je chráněná proti dešti jakmile je položen a natřen Renfort RS. ŘEŠENÍ UKONČENÍ ASFALTOVÉ HYDROIZOLACE PŘI POUŽITÍ FLASHING JARDIN U SOKLU NAMÍSTO UKONČOVACÍ LIŠTY 1. Výztužná textilie lepená na Alsan Flashing Jardin + 2 vrstvy Alsan Flashing Jardin 2.Curfer (možné dokončení) Přípravné práce Ačkoli žádná penetrace není nutná, podklad musí být stale čistý a suchý, a měl by být podroben některým přípravným pracem: - Odstranit prach z dřevěných podkladů, - Odstranit mastnotu z kovových podkladů, - Očistit veškeré hliníkové nebo ocelové výztuhy, - U pásů s ochranným minerálním posypem smést pryč veškeré volné kousky břidlice nebo písku pomocí ocelového kartáče, - Odstranit veškerou opalitelnou fólii. 9

10 alsan flashing aplikace alsan flashing bez penetrace 10 CSTB Technický Souhlas Byl přijat většinou dodavatelů napříč Evropou jakmile byl vydán. Alsan Flashing již byl použit na opracování více než 1 miliónu podélných metrů okrajů. Unikátní řešení, které nabízí Alsan Flashing je uznáno CSTB od roku 2005, jako otestované dle Elastophene flam / Sopralene flam technického předpisu, a dle Dvouvrstvý systém Soprafix technickým souhlasem vydaným v roce Ostatní aplikace jsou detailně popsány v souboru technických pokynů schválených SOCOTEC technickým centrem.

11 aplikace alsan flashing 5 cm approx env. H 5 cm env. H = dle požadovaných technických pokynů conforme au DTU Ochrana rohů/atiky Alsan Flashing, 2 nátěry 900 g/m g/m² Relevé Flashing 2 couches 900 g/m g/m 2 Vyztužení z Renfort RS lepené do Alsan Flashing (500 g/m2) Renfort par Voile Flashing collé à l aide de Flashing (500 g/m 2 ) Možné použití Alsan Flashing + jemného písku Remplissage éventuel par Flashing + sable fin 15 cm mini 15 cm minimum Asfaltový hydroizolační pás v hlavní ploše Etanchéité bitumineuse de la partie courante Nosná konstrukce Elément porteur přes 1 milion liniových metrů aplikace FLASHING v 5 krocích 11 Odstraňte nepřilepený posyp břidlice ocelovým kartáčem. Přilepte výztužnou tkaninu Renfort RS (10 cm šířka) pomocí Alsan Flashing (500 g/m 2 ). Naneste první vrstvu Alsan Flashing (900 g/m 2 ). Aplikujte druhou vrstvu Alsan Flashing (700 g/ m 2 ). Povrchová úprava z břidličného posypu (nepovinné) LEPENÍ VÝZTUHY RENFORT RS Při pokládání výztužné vrstvy doporučujeme aplikovat v pásech maximálně 5m dlouhých, aby bylo možné jej umisťovat na čerstvý nátěr výrobku. DOPORUČENÍ Alsan Flashing by měl být aplikován při teplotě +5 C až +35 C. Výztuž a plechovky s výrobkem by před použitím měly být skladovány v chladném a suchém místě. TIP Pro perfektní ukončení v linii doporučujeme použít maskovací stavební krepovou pásku.

12 SOPREMA k Vašim službám Hledáte další informace? Neváhejte nás kontaktovat: SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Tel.: Fax: info@soprema-sro.cz Více informací na Export Department- DC 10/109_CZ New SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/1, Praha 4 Chodov, Tel.: , Fax: info@soprema-sro.cz, Mateřská společnost SOPREMA SAS s kapitálem Sídlo: 14 rue de Saint-Nazaire-BP STRASBOURG Cedex 1. RCS: S O P R E M A s i v y h r a z u j e p r á v o, v s o u l a d u s v ý v o j e m s v ý c h z n a l o s t í a t e c h n o l o g i e, u p r a v o v a t s l o ž e n í a p o d m í n k y v y u ž i t í j e j í h o m a t e r i á l ů a t u d í ž i j e h o c e n y, b e z p ř e d c h o z í h o u p o z o r n ě n í. P r o t o b u d o u v š e c h n y o b j e d n á v k y p ř i j í m á n y p o u z e v s o u l a d u s p o d m í n k a m i a t e c h n i c k ý m i s p e c i f i k a c e m i k t e r é j s o u platné ve dni jejího obdržení.

hydroizolace samolepící asfaltový pás modifikovaný soprastick SI

hydroizolace samolepící asfaltový pás modifikovaný soprastick SI asfaltový pás hydroizolace samolepící modifikovaný soprastick SI soprastick SI bezpečná hydroizolace soprastick SI 2 Potřebujete BROOF (T3) klasifikaci? Použijte výrobek Soprastick SI Fe (podle EN 13501-5)Ve

Více

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/1 149 00 Praha 4 Tel: +420 242 447 695 Fax: +420 242 447 697 IČO: 28966686

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/1 149 00 Praha 4 Tel: +420 242 447 695 Fax: +420 242 447 697 IČO: 28966686 SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova / 49 00 Praha 4 Tel: +40 4 447 695 Fax: +40 4 447 697 IČO: 8966686 ALSAN FLASHING Popis Charakteristika ALSAN FLASHING je jednosložková hydroizolace na bázi pryskyřice

Více

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/ Praha 4 Tel: Fax: IČO:

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/ Praha 4 Tel: Fax: IČO: SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/1 149 00 Praha 4 Tel: +420 242 447 695 Fax: +420 242 447 697 IČO: 28966686 Popis Složení Charakteristika MAMUT S4 P je SBS modifikovaný asfaltový pás vyztužený

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

reflexní ochranný lak denbit reflex alu...4 asfaltová opravná stěrka denbit u...4

reflexní ochranný lak denbit reflex alu...4 asfaltová opravná stěrka denbit u...4 obsah: seznam produktů hydroizolace speciální produkty lepidla popis aplikací použité piktogramy: asfaltový penetrační lak br-alp...3 asfaltový izolační lak dk-atn...3 Gumoasfaltová penetrace disper as...3

Více

Construction. Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor. Sika CZ, s.r.o. Construction Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor Sika CZ, s.r.o. Oblasti použití Izolace spodní stavby, základů vlivy dešťová a podzemní voda, humusové kyseliny rozpouštěcí posypové

Více

KATALOG VÝROBKŮ GROUP

KATALOG VÝROBKŮ GROUP KATALOG VÝROBKŮ GROUP IZOLMAT PLAN ventimax Top NATAVITELNÉ FINÁLNÍ ASFALTOVÉ PÁSY - LEPENKY druh asfaltu, ohebnost: modifikace SBS, -20 C tloušťka: 5,2 mm±0,2mm tahová síla:1100±150, 900±200 N/50mm Natavitelný

Více

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Verze I/2016 TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Skladba H01 Novostavby s tloušťkou tepelné izolace do 350 mm RD i BD Administrativní budovy Výrobní a skladovací haly Mechanicky kotvená, s tepelnou izolací

Více

okapy Stěrkové tekuté hydroizolace ALSAN Alsan inovativní řešení pro dokonalou hydroizolaci

okapy Stěrkové tekuté hydroizolace ALSAN Alsan inovativní řešení pro dokonalou hydroizolaci okapy Stěrkové tekuté hydroizolace ALSAN Alsan inovativní řešení pro dokonalou hydroizolaci SOPREMA tekuté hydroizolace Vyrovnávací a opravná hmota EP 0 strany 4-5 Dlažby Alsan 40 strany 6-7 Balkony, terasy

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

SKLADBY PRO PLOCHÉ STŘECHY

SKLADBY PRO PLOCHÉ STŘECHY SKLADBY PRO PLOCHÉ STŘECHY PŘEHLED OVĚŘENÝCH A CERTIFIKOVANÝCH SKLADEB PLOCHÝCH STŘECH Z HLEDISKA: TEPELNÉ OCHRANY BUDOV ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI Z HLEDISKA VÝSKYTU VLHKOSTI UVNITŘ I NA POVRCHU KONSTRUKCÍ

Více

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/ Praha 4 Tel: Fax: IČO: SOPRAFIX HP

SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/ Praha 4 Tel: Fax: IČO: SOPRAFIX HP Popis je pružný hydroizolační pás z SBS elastomerického asfaltu s výztuží stabilizovaný polyester/ sklo. Na horní straně pásu je spalitelná folie, na spodní straně pásu je jemný písek. První vrstva je

Více

Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil

Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil Sikaplan a Sarnafil Materiálové složení hydroizolačních pásů PVC Hydroizolační pásy na bázi měkčeného PVC jsou nejpoužívanějším hydroizolačním

Více

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE ZNALOSTI. ZKUŠENOSTI. ZRUČNOST. WWW.TN-EUROPE.COM MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO STŘECHY Budovy všech typů vyžadují trvanlivé střechy. Střecha by měla mít dlouhou životnost bez nutnosti

Více

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY OBSAH 1. ÚVOD DO PROBLEMATIKY HYDROIZOLACÍ SPODNÍ STAVBY 2 2. ROZDĚLENÍ HYDROIZOLACÍ SPODNÍ STAVBY A POPIS TECHNICKÝCH PODMÍNEK ZPRACOVÁNÍ ASFALTOVÝCH HYDROIZOLAČNÍCH PÁSŮ 3.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ EPDM TPE PVC ECB STŘEŠNÍ VPUSTĚ. jednoduché vpustě, sifonové vpustě, nástavce

PŘEHLED PRODUKTŮ EPDM TPE PVC ECB STŘEŠNÍ VPUSTĚ. jednoduché vpustě, sifonové vpustě, nástavce PŘEHLED PRODUKTŮ EPDM STŘEŠNÍ VPUSTĚ jednoduché vpustě, sifonové vpustě, nástavce STŘEŠNÍ VPUSTĚ TPE jednoduché vpustě, vpustě s bočním odtokem, adaptéry, nástavce ODVĚTRÁVACÍ KOMÍNKY jednoduché, dvojité,

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ STŘEŠNÍ VPUSTĚ ODVĚTRÁVACÍ KOMÍNKY PROSTUPY, ROHY, PROFILY. s.r.o. ECB jednoduché, dvojité DILATAČNÍ PRVKY WATERSTOP

PŘEHLED PRODUKTŮ STŘEŠNÍ VPUSTĚ ODVĚTRÁVACÍ KOMÍNKY PROSTUPY, ROHY, PROFILY. s.r.o. ECB jednoduché, dvojité DILATAČNÍ PRVKY WATERSTOP PŘEHLED PRODUKTŮ EPDM STŘEŠNÍ VPUSTĚ jednoduché vpustě, sifonové vpustě, nástavce STŘEŠNÍ VPUSTĚ jednoduché vpustě, vpustě s bočním odtokem, adaptéry, nástavce TPE ODVĚTRÁVACÍ KOMÍNKY jednoduché, dvojité,

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí 1. Oblast použití suchých podlahových systémů... 2 2. Podklad a příprava... 2 2.1. Podklad... 2 2.1.1. Masivní strop... 2 2.1.2. Nepodsklepené stropy nebo

Více

hydroizolace systémy pásy Produkty a systémy mamut asfaltové hydroizolace

hydroizolace systémy pásy Produkty a systémy mamut asfaltové hydroizolace hydroizolace systémy produktysystémy y pásy Produkty a systémy mamut asfaltové hydroizolace třechys izolace O firmě Firma SOPREMA světový lídr ve výrobě hydroizolačních systémů pro stavebnictví a pozemní

Více

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Jirkov, Jindřiššká - Šerchov POPIS Projekt Rekonstrukce úpravny vody Jirkov řeší novostavbu budovy vápenného hospodářství a objekt vápenné jímky. Společnost HIPOS

Více

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily 5 Instalační detaily 5.1 Spojování plachet................................................................ 3 5.2 Připevnění po obvodu............................................................. 9 5.3

Více

PO stěny: REI 45. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39

PO stěny: REI 45. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39 HST-M/ 1 2 Nášlapná vrstva* Knauf F164 2xmm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení ukončovací lišty SDK deska Knauf Diamant 1mm

Více

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení Veškeré y a výrobky uvedené v této dokumentaci jsou specifikovány s ohledem na požadované

Více

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -FOXX PLUS P R E M I U M Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. Ideální jako vodotěsné podstřeší. Vodotěsné disperzní povrstvení.

Více

STAVEBNÍ SERVIS.NET, s.r.o. JANÁČKOVA 1783, 696 62 STRÁŽNICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: ING. FRANTIŠEK MINAŘÍK, ČKAIT 1002179

STAVEBNÍ SERVIS.NET, s.r.o. JANÁČKOVA 1783, 696 62 STRÁŽNICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: ING. FRANTIŠEK MINAŘÍK, ČKAIT 1002179 SITUAČNÍ VÝKRES ŠIRŠÍCH VZTAHŮ C.1 1:1000 2561 4930 4931 27 3 5888 9154 2 4201 4202 4203 4204 4205 4206 4207 /62 56 2774 1 /73 /74 /22 /57 2079 2 2467 12 CELKOVÝ SITUAČNÍ VÝKRES STAVBY C.2 1:500 2561 4930

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 45 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 45 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12, HST-M/ 379, 1 27 12, Nášlapná vrstva* Knauf F164 2x12,mm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení zakládací lišty Podlahová lišta*

Více

PROVOZNÍ STŘECHY SPODNÍ STAVBY ŠIKMÉ STŘECHY RADONOVÉ ZÁBRANY PLOCHÉ STŘECHY PAROTĚSNÉ ZÁBRANY ASFALTOVÉ HYDROIZOLAČNÍ PÁSY EXCEL BIT

PROVOZNÍ STŘECHY SPODNÍ STAVBY ŠIKMÉ STŘECHY RADONOVÉ ZÁBRANY PLOCHÉ STŘECHY PAROTĚSNÉ ZÁBRANY ASFALTOVÉ HYDROIZOLAČNÍ PÁSY EXCEL BIT PLOCHÉ STŘECHY PROVOZNÍ STŘECHY ŠIKMÉ STŘECHY PAROTĚSNÉ ZÁBRANY SPODNÍ STAVBY RADONOVÉ ZÁBRANY ASFALTOVÉ HYDROIZOLAČNÍ PÁSY EXCEL BIT EXCEL BIT V60 S35 5 C Podkladní hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu

Více

PO stěny: REI 30. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39

PO stěny: REI 30. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39 HST-M/ 1 2 Nášlapná vrstva* Knauf F164 2xmm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení ukončovací lišty SDK deska Knauf Diamant 1mm

Více

+2.840 -1.600 -3.155-3.460 NAVRHOVANÉ ŘEŠENÍ - NOVÉ KONSTRUKCE INTERIEROVÉ PŘÍČKY Z DESEK MDF ČÁST PD: MÍSTO STAVBY: INVESTOR: ARCHITEKTURA:

+2.840 -1.600 -3.155-3.460 NAVRHOVANÉ ŘEŠENÍ - NOVÉ KONSTRUKCE INTERIEROVÉ PŘÍČKY Z DESEK MDF ČÁST PD: MÍSTO STAVBY: INVESTOR: ARCHITEKTURA: +6.600 6530 2925 1055 2550 +2.490-0.435 +5.540 +2.690 +0.090-0.250 200 2600 120230 2400 50 140 100 3210 340 2600 450 2400 560 1500 3550 3050 2960 505 2720 310 2605 220 3195-0.250-2.955 3045 6005 +2.840-1.600-3.155

Více

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -ALPINA P R E M I U M Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Pro podstřeší s nejvyššími nároky na spolehlivost.

Více

Střešní pás RDI 3D. Červená klasická RDI 3D 11 Hnědá klasická RDI 3D 12 Pálená klasická RDI 3D 13

Střešní pás RDI 3D. Červená klasická RDI 3D 11 Hnědá klasická RDI 3D 12 Pálená klasická RDI 3D 13 Střešní pás RDI 3D Pás z SBS modifikovaného asfaltu - zejména pro šikmé střechy, - s působivým vzhledem posypu, - s vysokou hydroizolační spolehlivostí, - pro sanace i nové střechy Červená klasická RDI

Více

BRUCHAPaneel. Protipožární střešní DP-F

BRUCHAPaneel. Protipožární střešní DP-F 333 BRUCHAPaneel Protipožární střešní DP-F protipožární střešní DP-F sedlové a pultové střechy vysoká odolnost vůči povětrnostním podmínkám vysoká nosnost nehořlavé použitelný od 3 (5,2 %) sklonu střechy

Více

Střešní pláště - přehled

Střešní pláště - přehled ČVUT v Praze Fakulta stavební PS01 - POZEMNÍ STAVBY 1 Střešní pláště - přehled doc. Ing. Jiří Pazderka, Ph.D. Katedra konstrukcí pozemních staveb K124 2015/16 Základní rozdělení střech pozemních staveb

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY

SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY P1 PODLAHA V 1.NP STĚRKA POLYURETANOVÁ PODLAHOVÁ STĚRKA DLE VÝBĚRU ARCHITEKTA 5mm VYROVNÁVACÍ SAMONIVELAČNÍ STĚRKA BETONOVÁ MAZANINA CEMFLOW CT-30-F6, VYZTUŽENÁ KARI SÍTÍ 4/150/150

Více

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Účinnost: Vydání: 22

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Účinnost: Vydání: 22 Technický list TL 5-1008-06 Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Účinnost:21.06.2018 Vydání: 22 Popis výrobku Použití FATRAFOL 810 (810/V) je střešní fólie na bázi PVC-P vyztužená polyesterovou mřížkou. Odolává

Více

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 30 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 30 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12, HST-M/ 379, 1 27 12, Nášlapná vrstva* Knauf F164 2x12,mm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení zakládací lišty Podlahová lišta*

Více

TileTech ROCCA. Royal Revoluce finské technologie. always on top.

TileTech ROCCA. Royal Revoluce finské technologie. always on top. Royal Revoluce finské technologie Střešní krytina Royal. Profil vyrobený finskou technologií, jedinečný ve svém tvaru, funkci a estetice. TileTech Výhody střešní krytiny Royal 6 1 2 1 2 3 3 Profil má výjimečnou

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm P1 1.NP (přízemí chodba) PODLAHA 1.NP - ker.dl. tl. mm Keramická dlažba protiskluzová R 10 s vnitřním oblým soklíkem,

Více

systém šikmých střech Přehled produktů

systém šikmých střech Přehled produktů systém šikmých střech Přehled produktů Leden 0 S vydáním tohoto přehledu produktů se stávají předchozí verze neplatnými. Vyhrazujeme si právo dělat změny. Obsah Systémové skladby strana Tepelně izolační

Více

Dektite Potrubní manžety

Dektite Potrubní manžety Dektite Potrubní manžety Potrubní manžeta umožňuje dokonalé utěsnění potrubních prostupů na střechách a fasádách. Pružné profilované hrdlo nebrání teplotním délkovým změnám trubek. Únavové praskliny, které

Více

PARAELAST G S40-25 (-15)

PARAELAST G S40-25 (-15) asfaltové vodotěsné izolace modifikované pásy PARAELAST G S40-25 (-15) Složení výrobku 2) 3) 4) 5) 1) 1) horní úprava jemnozrnný minerální posyp 2) krycí vrstva < 1 mm 3) nosná vložka skelná tkanina G

Více

POŢÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŢÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ AKCE: Stavební úpravy skladové haly na p.č. st. 270 a přístavba přístřešku na části p.č. 1070/2, k.ú. Poučník STAVEBNÍK: KERVAL, a.s., Karlštejn 261, okres Beroun KONTROLOVAL: ING. ARCH. VLADIMÍR SMEJKAL

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

DELTA -Střešní program

DELTA -Střešní program DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. Střešní program Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. Pojistné hyroizolacea

Více

DETAIL x 220/ , / HYDROIZOLACE +6,315 +8,195 KT1 KT1 KT2 +8,057 KT2 4,1%+7,933 4,1% +6,465 +7,854 +7,902 KT1 DETAIL 2

DETAIL x 220/ , / HYDROIZOLACE +6,315 +8,195 KT1 KT1 KT2 +8,057 KT2 4,1%+7,933 4,1% +6,465 +7,854 +7,902 KT1 DETAIL 2 B 29060 30 x 630 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 960 KT2 480 8525 1685 1765 B' 7900 480 7900 20080 2580 8410 V3 7600 6000 V4 0,5% 0,5%

Více

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 ÚČEL OBJEKTU Zpracovaná projektová dokumentace k žádosti o stavební povolení řeší stavební úpravy stávajícího objektu MŠ v obci Hrabyně - zateplení střešního pláště a fasády,

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

H-DESMO POPIS SOULAD - CERTIFIKACE OMEZENÍ VLASTNOSTI A PŘÍNOSY DOPORUČENÉ POUŽITÍ

H-DESMO POPIS SOULAD - CERTIFIKACE OMEZENÍ VLASTNOSTI A PŘÍNOSY DOPORUČENÉ POUŽITÍ HDESMO Polyuretanová kapalná membrána pro hydroizolaci a ochranu 1/5 POPIS HDESMO je jednosložková polyuretanová kapalina, která tvrdne pomocí vzdušné vlhkosti. Vytváří velmi pružnou membránu se silnou

Více

Max Exterior balkonové podlahové desky

Max Exterior balkonové podlahové desky BALKONOVÁ PODLAHOVÁ DESKA Max balkonové podlahové desky Obr. 1 POVRCH HEXA Obr. 2 AKRYL-POLYURETAN (ochrana proti povětrnostním vlivům) S POVRCHEM HEXA UNI-DEKOR POPIS MATERIÁLU Max balkonové podlahové

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy CZ.1.07/1.5.00/34.0394 VY_32_INOVACE_19_TECH_1.10 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor Tématický celek Ing. Zdenka

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, K Lukám 664

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, K Lukám 664 TECHNICKÁ ZPRÁVA ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, K Lukám 664 Obrázek 1: Pohled na ploché střechy budovy Mateřské školy OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: 1. Fotodokumentace 2. Schéma střech

Více

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY KATALOG VÝROBKŮ 79 NORPHEN POOL Epoxidový nátěr pro bazény. NORPHEN POOL je dvousložkový přípravek, který se připravuje k použití bezprostředně před aplikací smícháním dvou složek pomocí mechanického mixéru.

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR PREZENTACE CETRIS Přednášející: Glos Martin Obchodní manažer ČR, SR Složení cementotřískové desky CETRIS Hlavní přednosti desek CETRIS Fyzikálně mechanické vlastnosti Lineární roztažnost při změně vlhkosti.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373 TECHNICKÁ ZPRÁVA ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373 Obrázek 1: Pohled na ploché střechy F a G 2 u budovy Mateřské školy OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: 1. Fotodokumentace 2. Schéma

Více

Technický list Nopová fólie 400, 500

Technický list Nopová fólie 400, 500 Funkce Balení Barva Technické údaje Materiál Tloušťka Výška nopu Tepelná odolnost Odolnost Značení Specifikace Izolace proti zemní vlhkosti s ventilační nebo drenážní funkci. Pružné profilované membrány

Více

První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X

První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. První fólie na světě testovaná silákem roku: DELTA -MAXX X P R E M I U M Daniel Wildt, nejsilnější muž Německa 2013 Videa z testování fólie silákem

Více

SEZNAM ZNAČEK. Oblast použití. Společné injektáže

SEZNAM ZNAČEK. Oblast použití. Společné injektáže SEZNAM ZNAČEK Symbol Popis Oblast použití Společné injektáže Interiérové povrchy stěn a podlah i pod úrovní terénu, vnější povrchy stěn, rovněž pod úrovní terénu. Interiérové povrchy stěn a podlah, vnitřní

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! Lepení desek z EPS a XPS na modifikované a oxidované asfaltové izolace 1 dóza = až 20 m 2 Na asfaltové izolace, dřevo, cihly, beton, omítky Vysoká úspora času Úspora

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

HYDROSEAL TM vodou ředitelná stěrková hydroizolace na asfaltové bázi Výhody a příklady použití stěrkové hydroizolace Hydroseal. Úvodem je třeba zdůraznit, že Hydroseal je plnohodnotnou, moderní náhradou

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU ZÁKLADOVÁ DESKA Stavba bude založena na základových pasech šířky 400 mm, výšky 1200 mm. Vyrovnávací řada ze ztraceného bednění. Pokládka ležaté kanalizace. Pod takto provedené

Více

Systém obkladu železobetonových stěn + 3 WS 1/AP

Systém obkladu železobetonových stěn + 3 WS 1/AP Systém obkladu železobetonových stěn + Popis: Nenosné, jednostranné opláštění železobetonového panelu (tl. 140 mm i s omítkou) deskou fermacell 12,5 mm na akustických profilech fermacell. Systém je tvořen

Více

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ Technická zpráva Všeobecně Název stavby : Místo stavby : ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ MŠ Přílepy, Přílepy č.p.4, 769 01 Holešov parcela číslo 25 k.ú. Přílepy Okres : Kroměříž Kraj : Zlínský Investor : Obec

Více

TESTUDO SP 25. Technický list TESTUDO SP 25

TESTUDO SP 25. Technický list TESTUDO SP 25 TESTUDO SP 25 1. Název výrobku: TESTUDO SP 25 2. Výrobce: INDEX S.p.A. Construction Systems and Products Via G. Rossini 22 37060 Castel d Azzano Italy 3. Technická specifikace: Pás je speciálně vyvinutý

Více

Rodinný dům Sobotka, Housko INVESTOR: Eva Sobotka STUPEŇ PD: Vrchlického 1031/35, Ostrava - Radvanice

Rodinný dům Sobotka, Housko INVESTOR: Eva Sobotka STUPEŇ PD: Vrchlického 1031/35, Ostrava - Radvanice STAVBA: Rodinný dům Sobotka, Housko INVESTOR: Eva Sobotka STUPEŇ PD: Vrchlického 1031/35, 716 00 Ostrava - Radvanice DSP MÍSTO STAVBY: obec Vysočany, část obce Housko, parc. č. 9/15 STAV. OBJEKTY: SO.01,

Více

Technický list TL Nopová fólie 400, 500

Technický list TL Nopová fólie 400, 500 Technický list TL 80.30 Nopová fólie 400, 500 Produkt Fólie NOP 400 a 500 je vyrobena z kompozitní dvouvrstvé vytlačované nízkotlaké polyetylénové membrány. Jde o fólii standardní kvality pro základové

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové.

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a konkurence, jakož i zvýšení ekologických požadavků na stavby, vyžaduje od investorů používání moderních materiálů při realizaci svých

Více

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 - NUSLE

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 - NUSLE SPOJPROJEKT PRAHA A.S., BYSTŘICKÁ 9, 140 00 PRAHA 4, ATELIÉR AULICKÝ ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 - NUSLE D O K U M E N T A C E P R O V E D E N Í S T A V B Y S O 0 1 - A D

Více

Konstrukční řešení charakteristických detailů

Konstrukční řešení charakteristických detailů Konstrukční řešení charakteristických detailů Spojování fólií FATRAFOL navzájem a s liniovými úchytnými prvky Detail 201: Spoj fólie FATRAFOL v přesazích pásů bez kotvení a v příčném napojení pásů Detail

Více

EJOT PVC EJObar a TPO EJObar Návod na montáž. Jednoduché řešení upevnění pro fóliové střechy z PVC a TPO.

EJOT PVC EJObar a TPO EJObar Návod na montáž. Jednoduché řešení upevnění pro fóliové střechy z PVC a TPO. EJOT PVC EJObar a TPO EJObar Návod na montáž Jednoduché řešení upevnění pro fóliové střechy z PVC a TPO. Použití EJObar jako volně položeného nebo přivařeného k fólii V řadě případů, které nevyžadují pevné

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Objekt: Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku Místo: Datum: 23.07.2014 Objednavatel: Statutární město

Více

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily. Instalační detaily TPO

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily. Instalační detaily TPO 5 Instalační detaily 1 Spoje.................................................................... str. 5. 3 2 Připevnění po obvodu........................................................ str. 5. 9 3 Rohy.....................................................................

Více

D.1.3. Technická zpráva požárně bezpečnostního řešení

D.1.3. Technická zpráva požárně bezpečnostního řešení Zakázka číslo: 2014-002756-RT D.1.3. Technická zpráva požárně bezpečnostního řešení PROJEKT OPRAVY STŘECHY Dokumentace pro provedení stavby Gymnázium Čakovice Náměstí 25.března 100, 196 00 Praha-Čakovice

Více

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty Chráníme hodnoty St řechy chráněné zásypem Střechy tohoto typu sourhně označujeme též jako užitné nebo zasypávané, ať už např. kamenivem, nebo zeminou. V poslední době je kladen stále větší důraz na tzv.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: STAVBA : MINAS INNOVATION PARK INVESTOR : Minas innovation park s.r.o., Truhlářská 1108/3, Praha 1, Nové Město 110 00 MÍSTO STAVBY : katastr. území Staré Město u Uherského

Více

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Technický list č.: TL 5-1008-06 Vydání č.: 9 Účinnost od: 15.02.2011 opis výrobku FATRAFOL 810 (810/V, 810 AA, 810/V AA) je střešní fólie na bázi VC- vyztužená polyesterovou

Více

DELTA -Střešní program. Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii.

DELTA -Střešní program. Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -Střešní program Jediný evropský systém pro každou šikmou střechu. Jedinečná ochrana tepelné izolace. Snižuje náklady za energii. Pojistné hyroizolace

Více

Řešení vzorových detailů

Řešení vzorových detailů Řešení vzorových detailů Detaily soklu. Detail soklu s přechodem na suterénní stěnu -průběžná soklová izolace 2.2 Detail soklu s přechodem ř na suterénní stěnu - ustupující soklová izolace. Detail soklu

Více

CENÍK - ŠIKMÉ STŘECHY

CENÍK - ŠIKMÉ STŘECHY CENÍK - ŠIKMÉ STŘECHY Platnost od 01-09-2009 TEGOLA BOHEMIA, s.r.o. Náchodská 2604/21a; 193 21 Praha - Horní Počernice Tel.: +420 286 882 946; Fax: +420 286 885 722 E-mail: tegola@tegola.cz, www.tegola.cz

Více

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty.

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX COMFORT P R E M I U M První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné

Více

w w w. ch y t r a p e n a. c z

w w w. ch y t r a p e n a. c z CHYTRÁ PĚNA - střešní systém EKO H ROOF Jedním z mnoha využití nástřikové izolace Chytrá pěna EKO H ROOF jsou ploché střechy. Náš střešní systém je složen ze dvou komponentů, které jsou aplikovány přímo

Více

Systém doplňků pro hydroizolační materiály a stavební konstrukce

Systém doplňků pro hydroizolační materiály a stavební konstrukce STŘEŠNÍ DOPLŇKY Systém doplňků pro hydroizolační materiály a stavební konstrukce Vpusti, Rohové vpusti, balkónové vpusti, Odvětrávací komínky, Tvarovky: Anténní prostupy, Lapače listí a kamení atd Terasové

Více

omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů

omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů DETAIL DETAIL 0 0 00 00 IZOLOVÁNÍ A ZATEPLENÍ PODZEMNÍ ČÁSTI IZOLOVÁNÍ A ZATEPLENÍ PODZEMNÍ

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO 01/08 173 technický list Akustická izolace pro pod potěry pro plovoucí i lepené podlahy v soukromém, komerčním i průmyslovém prostředí. Vhodná rovněž pod podlahové vytápění. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Vynikající

Více

REALIZACE TERASY S LEPENOU DLAŽBOU

REALIZACE TERASY S LEPENOU DLAŽBOU REALIZACE TERASY S LEPENOU DLAŽBOU SKLADBY STŘEŠNÍCH TERAS SE PROVÁDÍ V RŮZNÝCH MATERIÁLOVÝCH A KONSTRUKČNÍCH ŘEŠENÍCH. V TOMTO ČLÁNKU SE ZAMĚŘÍME NA TERASY, KDE PROVOZNÍ SOUVRSTVÍ JE POLOŽENO NA JEDNOPLÁŠŤOVÉ

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810

Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Hydroizolační fólie FATRAFOL 810 Technický list č.: TL 5-1008-06 Vydání č.: 16 Účinnost od: 19.03.20 opis výrobku FATRAFOL 810 (810/V) je střešní fólie na bázi VC- vyztužená polyesterovou mřížkou. Odolává

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice 9. JEDNOPLÁŠŤOVÉ A DVOUPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘEŠNÍ KONSTRUKCE MATERIÁLY A TECHNOLOGIE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento

Více

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015 Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015 Seznam-skupina-podskup. zcela / částečně Název skupiny výrobků Název podskupiny výrobků přešlo pod CPR 01_01_01

Více

Ohnivzdorné STŘEŠNÍ panely Trimoterm

Ohnivzdorné STŘEŠNÍ panely Trimoterm Ohnivzdorné STŘEŠNÍ panely Trimoterm TRVALÉ ŘEŠENÍ Trimoterm SNV a SRV ohnivzdorné panely jsou vhodným řešením pro jak šikmé, tak pro ploché střechy. Tento typ střechy se používá jak pro průmyslové a občanské

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

VÝZTUŽE PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ

VÝZTUŽE PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ KATALOG VÝROBKŮ 147 MAT 22 Výztuž ze skelného vlákna Chopped Strand Výztuž ze štěpin apretovaných skelných vláken, které mohou být impregnovány většinou tekutými impregnačními prostředky tak, aby byly

Více