ZAPIS ze 3. veíejného zasedóní zastupitelswa mèsta dne PhDr.Biskupovó

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZAPIS ze 3. veíejného zasedóní zastupitelswa mèsta dne 12.5.2008. PhDr.Biskupovó"

Transkript

1 ZAPIS ze 3. veíejného zasedóní zastupitelswa mèsta dne VeÍejné zasedfuní iídil - starosta mésta pan Jaroslav Rovnf Místo konríní - zasedací místnost MèstU llroanètín Òas konóní od 18,00 do 19,30 h. PÍítomno - 14 zastupitelù Omluvena- Poéethostu - 2 Program - PhDr.Biskupovó 1) Zahigeni 2) Volba nówhové komise, ovéíovatelú zipisu a zapisovatele 3) Schvólení programu jednóní 4) Prodej a nókup pozemkù nazó./r.ladé dosgch ihdostí 5) Piijmutí daru od p. Holeóka - pozemky v areólu Velhj Rybník - Pod Lesem na zikladé píedlozené smlouvy 6) Piijetí daru od firmy BrAùskó stavební s.r.o. Sokolov na komunikaci a veíejné osvétlení v areólu Velky Rybník - Pod Lesem nazítkladé píedlozené smlouvy 7) Schvólení dodavatele stavby (ZS thozrètín * rekonstrukce tiíd a chodby II. st.) nazékladé rozhodnutí qibérové komise 8) Schvólení dodavatele stavby (oprava chodnftù a odstavnfch ploch - sídli5tè Flroznètín) nazitkladé rozhodnutí qibérové komise 9) Schvólení dodavatele stavby na píestavbu nebytového prostoru v é.p.2 na bytovou jednotku t+2nazfukladé rozhodnutí qfbèrové komise 10) Rùzné 1l) Usnesení azivér ad 1) ad2) ad 3) Zahó$ení zased,iní provedl starosta mésta p. Jaroslav Rovny, kteqf seznómil píítomné s obsahem jednríní. S potè5ením v5em píítomqim mohl ozniímit, ùehîozrrétín dostal pii auditu poprvé zrómku A. Dóle v5ak podal nepiíznivé informace ohlednè stavu iesení situace kolem domú è. 4 a 73, kde se nyní objevuj i zava,íné nedostatky, Nakonec se zmínil o tom, Í:e jiír je k dispozici projektovó dokumentace k plinovanému sportovnímu areólu. Òtentami nóvrhové komise byly jednohlasnè zvoleny Mgr. Divi5ovó a p. Boldy5ovó, zapisovatelem byl jednohlasné zvolen p. Grieó a ovéìovateli z4pisu stejním zpùsobem zastupitelé p. Koch a p. I{ru5ka. PÍedloZenf program 3. veíejného zasedhnízastupitelstva byl po doplnèní Zpríwy o qfsledku píezkoumóní hospodaíení mésta [Irozrètín pod bodem 10) jednohlasnè pirjat. Rùzné tak bylo projednóvrino pod bodem 11) a usnesení se aívérem pod bodem 12).

2 ad 4) Zastupitelswo mésta projednalo Zódosti o prodeje a koupè pozemkù nazilkladé dos$ch iídostí a nabídek. Jednohlasnè byl schvólen prodej p.p.é.2655/l o vymèíe 691rr:É v k.ú. Hroznétín v cenè 80 Ké zam2, ale pod podmínkou, Ze se bude jednat o nového majitele domu è.234. Jednohlasnè bylo odmítnuto odkoupení p.p.ò. 71 o vyméíe 279 m2 v k.ú. Flroznétín od Kru3nohorské stavební. Jednohlasnè byl schvólen prodej stavební p.p.è.553 o qimèíe 46 nf v k.ú. Fhoznétín panu Tomóikovi. Jednohlasné byl schvólen prodej p.p.ó.lrcu52 o qfmèie 139 m2 a éósti b) o qimèìe 68 m2 v k.ú. tlroznétín panu Grofovi. Jednohlasnè byl schvólen prodej èósti p.p.è.2659 o vymèíe I I m2 v k.ú. I{roznètín panu BartùSkovi. Jednohlasnè byl schvólen prodej òósti p.p.è.2659 o qfmèíe 50 m2 v k.ú. Flroznètín paní Kanòiové. Jednohlasnè byl schvólen prodej èósti p.p.ò.1101/32 o qimèíe 7 m2v k.ú. tkoznètín panu Vaiouókovi. Jednohlasné byl schvólen bezuplatnf píevod 15 pozemkú v k.ú.i{roznètín, 3 pozemkù v k.ú. Ruprechtov a 1 pozemek v k.ú. BystÍice dle piilozeného seznamu v majetku Pozemkového fondu ÒR na mèsto l{rozrétín dle Zéú<onaé.gzllgglv platném zrèní. Jednohlasnè byl schvólen bezuplatnlf píevod 9 pozemkú v k.ú. [koznètín dle píilozeného sezlamu v majetku Pozemkového fondu ÓR na mèsto Hroznètín dle Zilkona é.g5llg9g v platném zrténi. Jednohlasné bylo schvóleno pronajmutí 27 pozemkú v k.ú. tkoznètín a 5 pozemkú v k.ú. BystÍice dle píilozeného seznamu do doby, nez bude dopracovón noqf územní phin celého spróvního územi mèsta Fkoznètín. ad 5) Zastupitelstvo mésta projednalo a jednohlasné schvólilo piijetí daru od p. Holeòka - pozemkù v areólu Vellcj Rybník-Pod Lesem nazíkladé píedlozené smlouvy, kferó bude konzultovéna po próvní striince s próvníkem JUDr. Ríhovou. ad 6) Zastupitelstvo mésta projednalo a jednohlasnè schvólilo pírjetí daru od firmy Bríiskó stavební s.r.o. Sokolov na komunikaci a veiejné osvètlení v areólu Vellcf Rybník-Pod Lesem na zàkladé píedlozené smlouvy. Také v tomto píípadè bude smlouva konzultovóna po próvní strónce s JUDr. Ríhovou. ad7) Zastupitelswo mèsta projednalo a jednohlasnè schvólilo na zékladé rozhodnutí qibèrové komise firmu Zednictví Holeèek jako dodavatele pro rekonstrukci tííd a chodby II.st. ZS Hrozrètín. ad 8) ad 9) Zastupitelstvo mèsta projednalo a jednohlasnè schvólilo na zéàdadé rozhodnutí vybèrové komise firmu Horna - Doprava a mechanizace s.r.o. Sokolov jako dodavatele pro opravu chodníkù a odstavn;fch ploch na sídli5ti v tlroznètínè. Zastupitelstvo mésta projednalo a jednohlasnè schvólilo na zhkjadé rozhodnutí qfbérové komise firmu Petr Janíòek tlroznètín a CBpO Elektroinstalace Ostrov jako dodavatele pro stavbu a píestavbu nebytového prostoru v é.p.2 na bytovou jednotku 1+2. ad 10) ad l1) Zastupitelstvo mèsta projednalo a jednohlasné schvólilo Zprivu o stavu hospodaíení mèsta rhoznètín v roce 2a07 nazíjrladé auditu z Kú Karlovy vary Jednohlasné byla schvàlen odpisoqi plón na finanèní óóstku ,-Ké za n6kap kamery pro ZS Hroznétín.

3 Jednohlasné bylo schvóleno pskynrutí finanèní ó,óstky ,-Kó p. Sokolové na zakoupeni leóebného piísboje MOTOPEDVWA 2. ad 10) Jednohlasné bylo piijato celkové znéní usnesení ze3. veiejného zasedírni nstupitelstva mésta pìednesené paní Boldy5ovou. Starosta mèsta na zóvér podékoval v5em piítomnfm zastupitelúm i hostùm za úèast na zasediní. V llroznétíné Z,apsal: Milan GRIEÒ Podpisy \vís"t"v'- )t {. Jrto I {21'n^}r "

4 Usnesení23. Íódného veíeiného zasedóní zastupitelstva mésta ó. 3 lnlzaùb ze dne L2.5.2O08. Piítomno: 14.zastupitelù Omluven": 1. Zastupitel ( PaeDr. Biskupové ) 1. ZM schvélilo névrhovou komisi ( Mgr. DiviSové, p. BoldySové ), ovéiovatele zépisu p. HruÈku a p. Kocha, zapisovatele p. Grieèe pro: 14 proti: 0 zdràel se: 0 2. ZM schvélilo doplnén'i program jednéní ( zpréva o rnisledku piezkoumaní hospodaíení mèsta Hroznétín za rok 2OO7 3. Prodeje a nékup pozemkù na zàkladé doslúch iédostí a) ZM schvélilo prodej p.p.è. 2655/1v k.ú. Hroznètín oddèlené dle GP é,.1i23-164a/20a7 z p.p.è v k.ú. Hroznétínovému majitelidomu é.p.234 n uliciòsa Hroznétín. b) ZM neschvélilo odkoupení p.p.è.st.71v k.ú. Hroznétín z dùvodu vysoké ceny pozemku. pro neschvélení: 14 pro schvélení: 0 zdraàel se: 0 c) ZM schvélilo prodej p.p.è.st. 553 v k.ú. Hroznètín pod garéàí p. Tomé5kovi. d) ZM schvélilo prodej èésti p.p.è. LIAL4 a prodej p.p.è. 1101/52 v5e v k.ú. Hroznétín p. Grofovi pro: 14 proti: 0 zdràelse: 0 e) ZM schvélilo prodej èésti p.p.è v k.ú. Hroznètín o v'iméie: 1L m2 p. BartuSkovi f) ZM schvélilo prodej èésti p.p.è v k.ú. Hroznètín o rnimèie: 50 m2 p. Kanèi Pro: 14 proti: 0 zdrzelse: 0 g) ZM schvélilo prodej éésti p.p.è. ttol/32 v k.ú. Hroznétín o v'imèie: 7 m2 p. Vaóouèkovi Pro: 14 proti: 0 zdrielse: 0 4. ZM schvélilo Zédost o bezúplatn'i pievod pozemkú ve vlastnictví Pozemkového fondu na mésto Hroznètín dle zékona é.92/l991sb. v platném znéní a dle zékona è. 95/1999 Sb. v platném znèní dle piedloien'ich iédostí, které jsou souèéstí tohoto usnensení. pro: 1,4 proti: 0 zdrzelse: 0 5. ZM schvélilo iédost o pronéjem pozemkú ve vlastnictví Pozemkového fondu s mèstem Hroznétín dle seznamu, kteni je souèéstítohoto usnesení. prot L4 proti: 0 zdràelse: 0 5. ZM schvélilo piijmout dar od pana Pavla Holeèka ve formè pozemkú pod komunikací a veiejn'im osvètlenínr v lokalité Velkf Rybník - Pod Lesem dle píedloàeného névrhu darovací smlouvy. pro: 74 proti: 0 zdràelse: 0 7 ' ZM schvélilo píijmou dar od BéÉské stavební spoleènosti s.r.o. Sokolove formé komunikace a veíejnéhosvétlení v lokalitè Velk'i Rybník - Pod Lesem dle piedloàeného névrhu darovací smlouvy. 8. ZM schvélilo jako dodavatele stavby Oprava tiíd a chodeb ll.st. ZS Hroznètína zékladè rozhodnutí rnibérové komise fa: Zednictví HoleÈek Héjek 34, ostrov pro: L4 proti: 0 zdràelse: 0 9. ZM schvélilo jako dodavatele stavby oprava chodníkù a odstavnyich ploch va sídli5ti Hroznètín na zékladè rozhodnutí v'ibèrové komise fa: Horna-Doprava a mechanizace Sokolov. pro: L4 proti: 0 zdràelse: ZM schvélilo jako dodavatele stavby PÈestavba nebytov'fch prostor v è.p.2 Hroznètína bytovou jednotku L+2 na zékladè rozhodnutí v'ibérové komise: fa: Petr Janíèek - zednictví Hroznètín a fa: Òe po Elektroinstalace Ostrov. pro: 14 proti: 0 zdraàelse: 0

5 tl. ZM schvélilo zprévu o vtsledku piezkoumaní hospodaiení mésta Hroznètín v roce 2@7 dle protokolu t.j. goz / xn I at z oa8. pro: 14 proti: 0 zdrèelse: ZM schvélilo odpis èéstky L2.177,-Ké, dle iédosti Z5 Hroznétín na zékladé odpisového plénu na poíízení kamery pro úèely iékú ZS Hroznétín. pro: 14 proti: 0 zdriel se: 0 13) ZM schvélilo poskytnout na zékladè iédosti p. Heleny Sokolové èéstku ve v'i5i , Kè na zakoupení piístroje MOTOMED VIVA 2, kteú piispèje ke zlep5ení jejího zdravotního stavu. pro: L4 proti: 0 zdràel se: 0 Zapsal: Martin Maleèek,,%ú Ovèiil: p. Koch p. HruSka Schvélil: *1 aleèek-místostarosta Vyvé3eno: Sejmuto:

zàprs ze 2. veiejného zasedriní zastupitelstva mèsta dne 18.5.2009

zàprs ze 2. veiejného zasedriní zastupitelstva mèsta dne 18.5.2009 zàprs ze 2. veiejného zasedriní zastupitelstva mèsta dne 18.5.2009 Vefejné zasedóní Íídil - Místo konriní - starosta mésta pan Jaroslav Rovqf zasedací míshost MèstU tkozrètín Òas konóní - 18.5.2009 od

Více

aétr6e És r OZNAMENI p.p.è.7 /4v k.ú. Hroznétín qiméra: L34mZ prodei-mapa ó.1

aétr6e És r OZNAMENI p.p.è.7 /4v k.ú. Hroznétín qiméra: L34mZ prodei-mapa ó.1 OZNAMENI Na zikladé Zódostí o koupi pozemku ve vlastnictví mésta, do5lfch na Mésts\i úíad Hroznétín, piedklàdóme seznam dotèenfch parcel. K piipomínkém ziad, obóanú bude píihlédnuto do 15 denního vyvé5ení.

Více

z't\' tt {' t-r Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín Véc : Nàvrh

z't\' tt {' t-r Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín Véc : Nàvrh Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín t-r z't\' tt {' w í Véc : Nàvrh Navrhuji, aby bylo zruéeno veiejné zasedàní Zastupitelstva mésta Hroznétín dne 25.06.2012. Dùvod tohoto nàvrhu je

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 6. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ)

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) Zápis č. 26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 13. 4. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 13.1.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Martin

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/ 2018 Místo konání : Zasedací místnost SH ve Skalné Datum konání : 08.02.2018 Čas konání : 16, 30 hod. Ukončeno

Více

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kobylech. Program: 1/ Zahájení, schválení programu,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomno: Omluveni: P r o g r a m: 8 členů zastupitelstva obce 3 členi zastupitelstva obce 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 1.11.2018 od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Marie Tichá,

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni 3 občané P r o g r a m :

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2018 konaného dne 9. 5. 2018, od

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 13. 7. 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 13. 7. 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 13. 7. 2011 Místo a čas: budova obecního úřadu 18,00 hodin Přítomni: 6 Omluveni: 1 Zastupitelstvo obce Přední Výtoň je usnášeníschopné Ověřovatelé

Více

1 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

1 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 1 / 2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 27. 2. 2018 Zapsal : Josef Klíma 27. 2. 2018 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 27. 2. 2018

Více

Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Omluveni: Jan Hojda, Milan Novák Hosté: Program zasedání:

Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Omluveni: Jan Hojda, Milan Novák Hosté: Program zasedání: 1 Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Hušek Josef, Renata Festová, Petr Černý Omluveni: Jan Hojda,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne 12.9.2018 v Přibyslavicích Přítomní zastupitelé: Klaus Josef, Kořínek Bohuslav, Novák Oldřich, Pavlas Stanislav, Pavlas Václav, Semrádová Bohumila,

Více

Zápis z XI. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z XI. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z XI. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 23. 11. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky A. Štechová a V. Šolcová

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 14.12. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Hadrbolec Marek, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing. Málek Jan, Ing. Pich

Více

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Ing. Miroslav Cincibus, Karel Čermák,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 18.08. 2015 v 20 hodin Termín: úterý 18.08.2015 od 20 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2015: Program

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 9.9.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Luboš Špitálník, Mgr. Petra Rajterová,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) závěrečný účet a přezkoumání hospodaření

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov.

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. P ítomni : 6 zastupitel, Omluveni : p. ev ík, p.hanzlík, pí.ku erová Ov

Více

Zápis. ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ.

Zápis. ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ. Zápis ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ. Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, J. Kasalický, V. Šumná, K. Trnobranský, L. Sušická Omluveni:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 28.2.2018 Termín: středa 28.2.2018 od 20 hodin, hasičárna Bor Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení zapisovatele

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 7/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 30. 7. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.6.2018 18:09 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 20.6.2018 20:27

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 25.2. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Ing. Chochole Milan,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 19. června 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 19. června 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 19. června 2015 Přítomni: Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluveni: Buchal J.,

Více

ZAPIS ze 5. veiejného zasedóní zastupitelstva mèsta dne

ZAPIS ze 5. veiejného zasedóní zastupitelstva mèsta dne ZAPIS ze 5. veiejného zasedóní zastupitelstva mèsta dne 29.9.2008 VeÍejné zasedríní iídil - Místo konriní - Cas konriní - PÍítomno - Omluveni - Poóet hostu - Program - starosta mésta pan Jaroslav Rovny

Více

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne 3. 10. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Pavel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sýkořice konaného dne 13.9.2012 od 19 ti hodin na Obecním úřadě v Sýkořici

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sýkořice konaného dne 13.9.2012 od 19 ti hodin na Obecním úřadě v Sýkořici Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sýkořice konaného dne 13.9.2012 od 19 ti hodin na Obecním úřadě v Sýkořici Účast : Šulc Jiří, Zelenka Zdeněk, Vokounová Jana, Zuska František, Mutinský Jan, Jíslová

Více

Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 5. 4. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta obce Radek Krupa,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 29. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 26.4.2013 od 19.00 hodin do 19.52 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Z áp i s. Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan, Pospíšil Jan, Valek Roman, Černý Jaromír.

Z áp i s. Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan, Pospíšil Jan, Valek Roman, Černý Jaromír. Z áp i s ze zasedání zastupitelstva místnosti OÚ Košice obce Košice, konaného dne 21.12.2012 od 18.00 hodin v zasedací Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan,

Více

U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 19.12.2015 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Zdeňka Vejmelková

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 5.11.2015 od 18:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne 14. 4. 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomno: Omluveno: P r o g r a m: 10 členů zastupitelstva obce 1 člen zastupitelstva obce 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 16.06. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Barbier, Duchajová, Červenka, Gutová, Hlava, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. UVÍTÁNÍ PŘEDSEDAJÍCÍ PAN

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 9. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno.

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno. Obec Chraštice, okres Příbram 2011 Zápis č.3/2011 ze zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 18.4.2011, 19.00-21.00 hodin) PŘÍTOMNI: D.Čejková, K.Derfl, M.Cíza, P.Jouja, J.Vostarek, H.Krejčová, M.Peterková,

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 10.4. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petra Ernestová

Více

Zápis č. 14 / ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 14 / ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 14 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 19. 2. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni: p.

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 29.9.2010 o 18.00 hod., číslo zápisu 121/2010, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/154/18/KY Výpis z Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce

Více

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Z Á P I S z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne 28.7. 2016 od 19.00 h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Přítomni: Vejšický, Převrátil, Mašek, Šilha, Srbová, ing. Zeman

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

Přítomni: Bachura Zdeněk, Preclík Stanislav, Rudolfová Helena, Klouček Vít, Schejbal Luboš, Sedláček Josef

Přítomni: Bachura Zdeněk, Preclík Stanislav, Rudolfová Helena, Klouček Vít, Schejbal Luboš, Sedláček Josef Zápis a usnesení z 0312 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, které se uskutečnilo dne 28. 6. 2012 od 17,00 hodin v prostorách hasičské zbrojnice Přítomni: Bachura Zdeněk, Preclík Stanislav,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 57. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 11. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S č. 21 ze zasedání zastupitelstva obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách

Z Á P I S č. 21 ze zasedání zastupitelstva obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách Z Á P I S č. 21 ze zasedání zastupitelstva obce Nupaky konaného dne 7.12.2016 v 19.00 hod na Obecním úřadě v Nupakách Přítomni: Řezáč, Chmelíček, Kabeláč, Mráz, Míka, Hnát, Gilík, Vačkář, Málková Přítomno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 31. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 03.12.2008 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více