Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od 1.5.2009."

Transkript

1 Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od Objednávka a její náležitosti. Objednávka vystavená spoleností Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen BMBCZ) musí být dle interních pedpis spolenosti vyhotovena a dodavateli i prodávajícímu i zhotoviteli (dále jen dodavatel) pedána výhradn v písemné form na formuláích spolenosti BMBCZ. Je-li objednávka doruena poštou, musí být opatená otiskem firemního razítka a dvma podpisy. Objednávka doruená elektronicky je platná i bez podpisu a razítka. V pípad pochybností BMBCZ na požádání zašle objednávku opatenou elektronickým podpisem. Objednávka i smlouva mže být mnna pouze písemnými a datovanými dodatky podepsanými obma stranami. BMBCZ tímto upozoruje dodavatele na nutnost ovení oprávnnosti objednávky, která nespluje tyto Nákupní podmínky. 2. Pijetí objednávky. Lhta pro pijetí objednávky dodavatelem jsou 3 pracovní dny, v této lht musí být pijetí oznámeno dorueno BMBCZ, jinak se má zato, že objednávka nebyla akceptována. Není-li výslovn uvedeno jinak, za BMBCZ jsou v této vci oprávnni jednat zamstnanci nákupního oddlení. Dodavatel mže BMBCZ písemn oznámit osoby povené jednáním za jeho stranu. Potvrzením pijetí objednávky dodavatel akceptuje tyto Nákupní podmínky, které se stávají nedílným obsahem smlouvy. Plní-li dodavatel na základ nepotvrzené objednávky a BMBCZ dodávku pijme, akceptoval dodavatel tyto Nákupní podmínky, které se staly nedílným obsahem smlouvy. 3. Dodání zboží. Nestanoví li objednávka výslovn jinak, dodavatel je povinen dodat zboží do areálu BMBCZ na adresu: Benteler Maschinenbau CZ s.r.o., Hodkovická 981/42, Liberec, eská republika, ve stanoveném termínu v pracovní dny v dob od 7:00 do 15:00 hod., na své náklady, pokud nebude výslovn sjednáno jinak pro konkrétní pípad. V objednávkách mohou být konkrétní podmínky sjednány v konkrétním pípad i odkazem na mezinárodní dodací podmínky dle INCOTERMS BMBCZ mže k zajištní vykládky a manipulace dodaného zboží bezúplatn zapjit své manipulaní prostedky. Má k dispozici mostový jeáb 10 t, výška pod hákem 6,8 m, a vysokozdvižný manipulaní vozík 4,2 t. Dodávky, vyžadující vykládku pomocí manipulaní techniky BMBCZ, je dodavatel povinen oznámit písemn BMBCZ jeden pracovní den pedem. Vyžaduje-li vykládka další manipulaní techniku a má-li dodavatel zájem, aby tuto techniku zajistila BMBCZ, musí tuto skutenost oznámit BMBCZ nejpozdji 1 týden ped dodáním. Náklady spojené s pronájmem tchto zaízení vetn náklad na jejich dopravu do místa vykládky a zpt nesou strany rovným dílem. Odpovídající ást takto vzniklých Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 1 ze 7.

2 náklad zapote BMBCZ na úhradu faktury za tuto dodávku. Náklady za prostoje a ekání vzniklé v dsledku nedodržení uvedených lht pro oznámení dodávky nese dodavatel. U dodávek podléhajících celnímu ízeni je dodavatel vždy povinen oznámit BMBCZ písemn pesnou dobu dodání jeden den ped uskutenným dodáním nebo nejpozdji do 9:00 hod. dne dodání, nebo toto zboží musí být tentýž den nejpozdji do 12:00 hod pihlášeno u Celního úadu v Liberci k celnímu odbavení. V pípad nesplnní této povinnosti nemže BMBCZ vzhledem k nutnosti celního odbavení zajistit vykládku tentýž den a pípadné náklady za prostoje a ekání tímto zpsobené hradí dodavatel. Dodá-li dodavatel zboží ped urenou dobou, je BMBCZ oprávnna zboží pevzít nebo je odmítnout. Nestanoví li objednávka výslovn jinak, je dodavatel povinen zajistit veškerá úední a podobná povolení a kontroly, stejn jako proclení zboží a jeho zdanní a hradí všechny s tím spojené náklady vetn daní a cla. Dodání zboží ve vratných obalech musí být pedem dojednáno. V opaném pípad BMBCZ zajistí vrácení vratných obal v pimené lht na náklady dodavatele. 4. Pechod vlastnictví. Zboží dodávané dodavatelem se stává majetkem BMBCZ v okamžiku jeho pedání a pevzetí. Pi pevzetí musí být BMBCZ potvrzen dodací list. 5. Nebezpeí škody. Nebezpeí škody na zboží pechází na BMBCZ v dob, kdy pevezme zboží. 6. Dodání vtšího množství zboží. Dodá-li prodávající vtší množství zboží, mže BMBCZ dodávku pijmout nebo mže odmítnout pijetí pebyteného množství zboží. Jestliže pijme dodávku všeho nebo ásti pebyteného zboží, zaplatí i za n kupní cenu odpovídající objednávce. Odmítne-li pebytené zboží nebo jeho ást, oznámí toto dodavateli a vyzve ho, aby si nepijaté zboží odvezl na své náklady v urené lht, pokud se tak nestalo již pi jeho vykládce. Pokud tak dodavatel neuiní nejpozdji do dvou týdn, rozhodne BMBCZ zda toto zboží uskladní na náklady dodavatele nebo je na jeho náklady dopraví do jeho sídla nebo místa, odkud mu bylo dopraveno. Takto vynaložené náklady je BMBCZ oprávnna zapoíst na úhradu faktury za píslušnou dodávku. 7. Jakost, provedení a záruka prodávajícího. Dodavatel pejímá záruku za jakost dodávky po dobu 24 msíc po dodání a pejímá zákonné záruky za závady, které byly na zboží zjištny v zákonné lht po dodání, pokud nebyla dohodnuta jiná záruní lhta. Prodávající je povinen dodat zboží v množství, jakosti a provedení specifikovaném v objednávce a musí je zabalit nebo opatit pro pepravu vhodným zpsobem, pokud konkrétní zpsob nebyl uveden v objednávce. Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 2 ze 7.

3 Není-li objednávkou jakost nebo provedení zboží specifikováno, musí jakost a provedení odpovídat úelu, který je v objednávce uveden, pípadn úelu, k nmuž se takové zboží zpravidla užívá. Má-li být zboží dodáno podle vzorku nebo pedlohy, dodávka musí mít vlastnosti vzorku nebo pedlohy dodané BMBCZ. Je-li rozpor mezi urením jakosti nebo provedením zboží podle tohoto vzorku nebo pedlohy a urením zboží v objednávce, rozhodující je specifikace v objednávce, není-li mezi nimi rozpor, musí mít zboží vlastnosti podle obou tchto urení. Poruší-li dodavatel tyto povinnosti, má zboží vady. Za vady zboží se považuje i dodání jiného zboží a vady v dokladech. Dodavatel odpovídá za vadu, kterou má zboží v okamžiku, kdy pechází nebezpeí škody na zboží na BMBCZ, i když se vada stane zjevnou až po této dob. Odpovídá rovnž za jakoukoli vadu, jež vznikne po uvedené dob, jestliže je zpsobena porušením jeho povinností a za vady, které se vyskytnou bhem záruní doby. 8. Vady zboží, reklamace. BMBCZ oznámí vady dodavateli po jejich zjištní, tyto vady vyspecifikuje a zvolí zpsob, jakým budou nároky BMBCZ z odpovdnosti za vady uspokojeny. Mže požadovat dodání náhradního zboží za zboží vadné, dodání chybjícího zboží a požadovat odstranní právních vad nebo požadovat odstranní vad opravou zboží, jestliže vady jsou opravitelné, nebo požadovat pimenou slevu z kupní ceny, nebo mže odstoupit od smlouvy. Uplatnný nárok mže být zmnn dohodou stran a v pípad, že se ukáže, že vady zboží jsou neopravitelné nebo že s jejich opravou by byly spojeny nepimené náklady, je dodavatel povinen na to neprodlen upozornit a vyzvat k náhradní volb. Neodstraní-li prodávající vady zboží v pimené lht nebo oznámí-li ped jejím uplynutím, že vady neodstraní, mže BMBCZ odstoupit od smlouvy nebo požadovat pimenou slevu z kupní ceny. Pro postup vracení vymnného zboží a úhrady náklad s tím spojených platí obdobn ustanovení k vracení neobjednaného zboží. Právo volby má BMBCZ a dodavatel je povinen na tuto volbu vykat. Vedle tchto nárok má jako kupující nárok na náhradu škody, jakož i na smluvní pokutu. Nahrazuje se skutená škoda a za škodu se považuje též újma, která BMBCZ vznikla tím, že musela vynaložit náklady v dsledku vady zboží dodaného dodavatelem i vyplývající z porušení povinností dodavatele. Nárok na slevu z kupní ceny odpovídá rozdílu mezi hodnotou, kterou by mlo zboží bez vad, a hodnotou, kterou mlo zboží dodané s vadami, piemž pro urení hodnot je rozhodující doba, v níž se mlo uskutenit ádné plnní. BMBCZ mže o slevu snížit kupní cenu, byla-li již zaplacena, mže požadovat její vrácení do výše slevy spolu s úroky ve výši 18 % p.a. nebo provést zápoet proti jiné pohledávce. Do doby odstranní vad není BMBCZ povinna Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 3 ze 7.

4 platit ást kupní ceny, jež by odpovídala jejímu nároku na slevu, jestliže by vady nebyly odstranny. Úinky odstoupení od smlouvy nevzniknou nebo zaniknou, jestliže BMBCZ nemže vrátit zboží ve stavu, v jakém je obdržel s tmito výjimkami : a) jestliže nemožnost vrácení zboží ve stavu tam uvedeném není zpsobena jednáním nebo opomenutím BMBCZ, zejména když se vada objevila až bhem zpracování nebo vznikla v záruní dob, b) jestliže ke zmn stavu zboží došlo v dsledku prohlídky ádn vykonané za úelem zjištní vad zboží, c) jestliže ped objevením vad BMBCZ zboží nebo jeho ást prodala nebo zboží zcela nebo zásti spotebovala nebo je pozmnila pi obvyklém jeho použití. V tomto pípad je povinna vrátit zboží neprodané nebo nespotebované nebo zboží pozmnné a poskytnout prodávajícímu náhradu do výše, v níž by ml z uvedeného použití zboží prospch. Dodavatel je povinen vrátit celou kupní cenu, pokud již byla zaplacena. Pokud mezi stranami vznikne spor, zda zboží má skuten vady dodavatel nebude chtít reklamaci uznat, pípadn uzná, ale dojde ke sporu co do výše slevy z kupní ceny, jsou strany povinny pokusit se o smírné ešení: BMBCZ zajistí soudního znalce, jehož nezávislost je garantována tím, že se musí jednat o nezávislého znalce jmenovaného krajským soudem, vedeného v seznamu soudních znalc. Náklady vynaložené na toto ešení je povinna uhradit ta strana, v jejíž neprospch vyzní znalecký posudek. 9. Doklady ke zboží. Dodavatel je povinen pedat souasn se zbožím rovnž veškeré potebné doklady. Ve všech pípadech se jedná o prohlášení o shod, doklad o pvodu zboží, záruní list, doklady potebné k proclení zboží, pokud toto zajišuje BMBCZ, jinak doklady o provedení tohoto proclení, doklady o zaplacení daní, zejména DPH, tíží-li tato povinnost dodavatele, doklady o všech vyžadovaných úedních kontrolách. Dále pak dokumentace u konkrétního zboží obvyklou, vyžádanou v objednávce nebo povinn vyhotovovanou. Jedná se zejména o bezpenostní, provozní a servisní nebo jinou dokumentaci, atesty, revize atp. Ke každé dodávce musí být doruen dodací list s vyznaením ísla objednávky dle BMBCZ. 10. Prodlení a náhrada škody. Jestliže je dodavatel v prodlení, je BMBCZ oprávnna stanovit náhradní termín, požadovat splnní dodávky a náhradu škody nebo pouze úhradu vzniklé škody a od smlouvy odstoupit. Dodavatel je povinen BMBCZ o prodlení informovat ihned po jeho zjištní, oznámit BMBCZ povahu pekážky, která mu brání nebo bude bránit v plnní povinnosti, a o jejích dsledcích. Zpráva musí být podána bez zbyteného odkladu poté, kdy se povinná strana o pekážce dovdla nebo pi náležité péi mohla dovdt. Povinnosti Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 4 ze 7.

5 nahradit škodu se zprostí, prokáže-li, že porušení povinností bylo zpsobeno okolnostmi vyluujícími odpovdnost. Za okolnosti vyluující odpovdnost se považuje pekážka, jež nastala nezávisle na vli dodavatele a brání mu ve splnní jeho povinnosti, jestliže nelze rozumn pedpokládat, že by dodavatel tuto pekážku nebo její následky odvrátil nebo pekonal, a dále, že by v dob vzniku závazku tuto pekážku pedvídal. Odpovdnost nevyluuje pekážka, která vznikla teprve v dob, kdy dodavatel byl v prodlení s plnním své povinnosti, nebo vznikla z jeho hospodáských pomr. Úinky vyluující odpovdnost jsou omezeny pouze na dobu, dokud trvá pekážka, s níž jsou tyto úinky spojeny. Nahrazuje se skutená škoda a za škodu se považuje též újma, která poškozené stran vznikla tím, že musela vynaložit náklady v dsledku porušení povinnosti druhé strany. Odstoupila-li BMBCZ pi porušení smluvní povinnosti od smlouvy, má nárok i na náhradu škody, která vznikla tím, že neuzavela náhradní smlouvu k úelu, k nmuž mla sloužit smlouva, od které odstoupila. 11. Fakturace a platební podmínky. Splatnost kupní ceny nastává na základ faktury, která je ádn vystavena dle tchto podmínek, doruena BMBCZ na zde stanovenou adresu, a to v termínech splatnosti uvedených níže. Faktury musí být vystaveny na adresu sídla firmy - Benteler Maschinenbau CZ s.r.o., Hodkovická 981/42, CZ , a oddlen od dodávky ihned po odeslání (dodání) zboží zaslány na adresu sídla BMBCZ. Pokud není dohodnuto jinak, musí být zakázka fakturována celá, jednou fakturou dle objednávky a to až po úplném dodání. Splatnost faktury se poítá nejdíve ode dne dodání zboží pro pípad, že byla doruena díve, než došlo k dodání. Pokud nebyly pedem výslovn dohodnuty dílí dodávky s dílí fakturací, BMBCZ pijme pouze fakturu za celou zakázku a to až po dodání poslední dílí dodávky. U pedasných dodávek, i když budou pijaty, se splatnost faktury zane poítat nejdíve ode dne sjednané lhty dodání. Faktura musí obsahovat zákonné náležitosti daového dokladu a další dohodnuté údaje: íslo objednávky BMBCZ, jednotlivé pozice na faktue seazené a oíslované dle objednávky. Splatnost faktur základní, pokud není stanoveno jinak, je 60 dn ode dne doruení faktury. Pi splatnosti 14 dn poskytne dodavatel skonto ve výši 3 % z celkové ceny, pi splatnosti 30 dn ve výši 2%. Pokud dodavatel má zájem skonto poskytnout a zkrátit tak splatnost, pipraví fakturu s tímto skontem, kde bude celková ástka již ponížena. Na faktue je nutno uvést ceny za položky dle objednávky a skonto vyíslit samostatn. Jestliže byl dodavatel s dodávkou nebo její ástí v zavinném prodlení, je BMBCZ oprávnna bez ohledu na uplatnní jiných sankcí a úhrady škody bez oznámení prodloužit splatnost faktury (faktur) za tuto dodávku o dobu, po kterou byl dodavatel v prodlení. Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 5 ze 7.

6 Výbr mny je v kompetenci BMBCZ a je uveden na objednávce, dodavatel je povinen fakturu vystavit v mn dle objednávky. Faktury bez tchto náležitostí budou vráceny. U vrácených faktur se za rozhodné datum pro poítání splatnosti považuje datum doruení správné verze. 12. Povinnost mlenlivosti. Dodavatel je povinen považovat objednávky a informace obchodní, výrobní i technické povahy z nich vyplývající za obchodní tajemství a dvrn s nimi nakládat. Dodavatel mže v rámci své propagace poukázat na obchodní spojení s BMBCZ nebo skupinou Benteler i jakoukoliv její souástí jen s výslovným písemným souhlasem BMBCZ. Údaje o dodavateli je BMBCZ oprávnna uchovávat a zpracovávat ve smyslu Obchodního zákoníku a Zákona na ochranu dat. Výkresy, modely, technická dokumentace a veškeré jiné technické informace pedané mezi dodavatelem a BMBCZ z dvod dodání výrobku, zstávají ve vlastnictví pedávajícího a nesmí být použity k jinému úelu, druhá strana je s nimi povinna nakládat stejn jako s informacemi v objednávkách. Tyto výkresy a další dokumentace nesmjí být voln kopírovány, reprodukovány a rovnž s nimi nesmí být jiným zpsobem seznámen jiný subjekt bez pedchozího písemného svolení pedávajícího, a to i v pípad subdodávek. Dodavatel mže postoupit svá práva a závazky vi BMBCZ jen s výslovným písemným souhlasem BMBCZ. 13. Sankce. BMBCZ je oprávnna útovat smluvní sankci za pozdní dodání ve výši 80 EUR plus 0,15 % hodnoty zakázky za každý 1 den prodlení. V pípad zjištní vady vcné, vady právní a reklamované vady je BMBCZ je oprávnna útovat smluvní sankci do výše 120 EUR. BMBCZ je oprávnna útovat smluvní sankci za zpoždní odeslání faktury po uskutenném pedání zboží pesahující 20 dn ve výši 80 EUR. Pesáhne-li zpoždní odeslání faktury po uskutenném pedání zboží 30 dn, je BMBCZ oprávnna útovat smluvní sankci ve výši 80 EUR plus 0,3% hodnoty zakázky za každý další 1 den prodlení. Obdobn mže BMBCZ postupovat u faktur vrácených a znovu neodeslaných. V pípad nedodržení povinnosti mlenlivosti je poškozená strana oprávnna útovat smluvní sankci ve výši 5000 EUR. V pípad, že BMBCZ je v prodlení s úhradou oprávnných faktur, je dodavatel oprávnn útovat sankci ve výši 0,15% hodnoty dlužné ástky za každý 1 den prodlení. Splatnost sankcí je pro ob strany 10 dn po obdržení sankní faktury. Uplatnní sankcí nevyluuje možnost uplatnní škody. 14. Volba práva a píslušného soudu. Ve smyslu 9 zákona. 97/1963 se vzájemné vztahy obou stran budou ídit výlun právem eské republiky. Zárove se expressis verbis Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 6 ze 7.

7 vyluuje aplikace Vídenské úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží na jejich vzájemné vztahy dle jejího l. 6 a stejn tak i aplikace Úmluvy o promlení pi mezinárodní koupi zboží dle jejího l. 3. Dále se stanovuje pro všechny pípadné spory stran místn píslušný obecný soud BMBCZ, i když bude zahraniní dodavatel žalovaným. 15. Závrená ustanovení. Tyto Nákupní podmínky jsou nedílnou souástí objednávky, BMBCZ nakupuje výhradn na základ tchto Nákupních podmínek. Pro pípad, že objednávka není doruována poštou, nýbrž elektronicky i faxem, nebo dodavatel tyto Nákupní podmínky z jakéhokoliv dvodu s objednávkou neobdrží, BMBCZ zveejnila tyto Nákupní podmínky na internetové adrese: Tímto se mají tyto Nákupní podmínky za dodavateli doruené. Benteler Maschinenbau CZ s.r.o., Radovan Kout v.r. Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. platné od Strana 7 ze 7.

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o.

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o. 1. Všeobecná ustanovení 1. Tmito obchodními podmínkami se ídí všechny dodávky firmy SV metal spol. s r.o. Smlouva mezi SV metal spol. s r.o. a obchodním partnerem je uzavena dnem podpisu smlouvy nebo dnem

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky vydává obchodní společnost Geomine a.s. se sídlem Příbram VI, Husova 570, PSČ 261 02,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O.

VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O. VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O. 1. Obecná ustanovení Předmětem těchto podmínek je úprava právního vztahu mezi prodávajícím a kupujícím. Tyto podmínky jsou nedílnou součástí příslušné

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 z 6. 1. Základní informace. 2. Základní pojmy. 1.1. Základní údaje:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 z 6. 1. Základní informace. 2. Základní pojmy. 1.1. Základní údaje: OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Základní informace 1.1. Základní údaje: J&T ASSET MANAGEMENT, INVESTINÍ SPOLENOST, a.s. Pobežní 14/297 186 00 Praha 8 eská republika I: 476 72 684 Zápis v obchodním rejstíku vedeném

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

k uzavření kupní smlouvy je nabídkou, pokud je činěno písemně, obsahuje podstatné náležitosti kupní smlouvy tak, aby kupní smlouva mohla být uzavřena

k uzavření kupní smlouvy je nabídkou, pokud je činěno písemně, obsahuje podstatné náležitosti kupní smlouvy tak, aby kupní smlouva mohla být uzavřena Obchodní podmínky pro dodávky zboží společnosti SOLAR, spol.s.r.o.,, se sídlem Palackého 163, Jaroměř, PSČ 551 01, IČ 47473584, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové

Více

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY platné znění ke dni 30. 3. 2015

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY platné znění ke dni 30. 3. 2015 VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY platné znění ke dni 30. 3. 2015 1. Uzavření smlouvy, vymezení pojmů, aplikovatelnost 1.1 Kupujícím se rozumí společnost Graphite Týn, spol. s r.o., IČ: 251 82 340, se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O.

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O. VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O. 1. VŠEOBECNÉ 1. Tyto Všeobecné nákupní podmínky (dále také jen VNP ) jsou platné, účinné a upravují a vztahují se na všechny vztahy, ve kterých vystupuje společnost

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Služba Zvýšená servisní podpora

Služba Zvýšená servisní podpora PÍLOHA 1d Služba Zvýšená servisní podpora SMLOUVY o pístupu k infrastruktue sít spolenosti Telefónica O2 Czech Republic využívající technologie Carrier IP Stream mezi spolenostmi Telefónica O2 Czech Republic,a.s.

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis Závazný vzor smlouvy Píl.. 5 zadávací dokumentace íslo smlouvy objednatele: íslo smlouvy zhotovitele: KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztah

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztah VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztahy vyplývající z uzavřených kupních smluv, smluv o dílo

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Následující úkony jsou vyhrazeny pouze autorizovanému servisu kotl FERROLI. Firma V.I.Trade s.r.o. neruí za poškození majetku nebo zdraví osob vzniklé

Následující úkony jsou vyhrazeny pouze autorizovanému servisu kotl FERROLI. Firma V.I.Trade s.r.o. neruí za poškození majetku nebo zdraví osob vzniklé Následující úkony jsou vyhrazeny pouze autorizovanému servisu kotl FERROLI. Firma V.I.Trade s.r.o. neruí za poškození majetku nebo zdraví osob vzniklé v dsledku neoprávnné manipulace s kotlem. Tyto záruní

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh kupní smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Dodávka mobilních zařízení KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky )

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky ) Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. l. I. Úvodní ustanovení (dále jen Všeobecné podmínky ) V souladu s právním ádem eské republiky, zejména zákonem.

Více

FRAMIT, s.r.o. dřevařský sortiment 262 72 BŘEZNICE, Nádraží 298

FRAMIT, s.r.o. dřevařský sortiment 262 72 BŘEZNICE, Nádraží 298 Všeobecné obchodní podmínky Framit s.r.o. pro nákup zboží Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy (objednávky) a jsou platné a účinné ve všech bodech, pokud není v textu příslušné

Více

Nákupní obchodní podmínky společnosti ATONA s.r.o.

Nákupní obchodní podmínky společnosti ATONA s.r.o. Nákupní obchodní podmínky společnosti ATONA s.r.o. I. OBECNÁ USTANOVENÍ Tyto nákupní obchodní podmínky (dále též jen podmínky ) se vztahují na veškeré dodávky díla a dodávky zboží (věcí), které třetí osoby

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Kupující: Městská část Praha Kunratice Se sídlem: K

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti LABOR machine s r.o. zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ) prodávající: se sídlem: zastoupený: IČO: DIČ: bankovní spojeni: číslo bank. účtu: (dále

Více

Všeobecné obchodní a dodací podmínky

Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky společnosti STASTO Automation s.r.o., se sídlem Týnec nad Sázavou, K Náklí 512, PSČ 257 41, IČO 496 84 175, zapsané v obchodním

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen "obchodní podmínky") spolenosti NOVA nábytek, se sídlem Nová 252, 342 01 Sušice, identifikaní íslo: 48348040, (dále jen "prodávající")

Více

Odpovednost autosalonu Amilo Car a.s. za vady vozidla a právní záruka

Odpovednost autosalonu Amilo Car a.s. za vady vozidla a právní záruka Reklamační řád Tento dokument obsahuje Reklamační řád (dále jen RŘ ) autosalonu Amilo car a.s. se sídlem ve Zlíně, Prštné 526, 760 01, Zlín, IČ: 28278801, společnost zapsaná v obchodním rejstříku v Brně,

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního Kupní smlouva Č.j. PPR-15880-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

Smlouva o dílo. OMSI/14/22411

Smlouva o dílo. OMSI/14/22411 Smlouva o dílo. OMSI/14/22411 na zhotovení projektové dokumentace stavby Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského námstí 125 532 11 Pardubice

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více

Rámcová smlouva uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, (dále jen obchodní zákoník )

Rámcová smlouva uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, (dále jen obchodní zákoník ) Rámcová smlouva uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany Centrum kardiovaskulární a transplantační chirurgie

Více

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v Ing. Gabriela Burzová I: 70339791 se sídlem Veleslavínská 48/39, PS 162 00 Praha 6, Veleslavín, ustanovený insolvenní správce dlužníka Vladimír Kratochvíl, R 801007/4259, bytem V Násypu 345/13, Praha 5,

Více

WORKSTEEL s.r.o. Senetářov 185, PSČ IČ zapsána v OR vedeném u KS v Brně, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky

WORKSTEEL s.r.o. Senetářov 185, PSČ IČ zapsána v OR vedeném u KS v Brně, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Platnost a aktuálnost všeobecných obchodních podmínek: 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupních smluv na prodej výrobků WORKSTEEL s.r.o. a dále

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: IČ: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající ) a Ústřední vojenská nemocnice PRAHA příspěvková organizace zřízená Ministerstvem

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK ZBOŽÍ, PROVÁDĚNÍ DÍLA A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK ZBOŽÍ, PROVÁDĚNÍ DÍLA A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK ZBOŽÍ, PROVÁDĚNÍ DÍLA A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VZNIK SMLOUVY 1. Návrh na uzavření kupní smlouvy, smlouvy o dílo, smlouvy na poskytnutí služeb, či jiné obdobné smlouvy (dále jen smlouva

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Step TRUTNOV a.s.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Step TRUTNOV a.s. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Step TRUTNOV a.s. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též jen VOP ) upravují právní vztah mezi společností Step TRUTNOV a.s., se sídlem Na Příkopě

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky on-line obchodu provozovaného Stanislavem Chromákem na internetové adrese http://ztatovyhlavy.cz/obchod 1. OBECNÁ USTANOVENÍ A VÝKLAD POJM 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky

Více

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva)

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smlouva Traktor s příslušenstvím a servis str. 1 Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smluvní strany: KAREL HAHN Zastoupená: Karlem Hahnem Se sídlem: Čs. armády 1884/1a, 74801 Hlučín IČO:

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky... 1 podle 273 odst. 1 zákona. 513/1991 Sb.... 1 Specifikace pojm...1 Úvodní ustanovení... 2 Vznik smluvního vztahu... 2 Ceny... 3 Platba... 3 Výhrada vlastnického práva...

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647

Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647 Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Tyto všeobecné obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647, se sídlem Pickova 1096, 56201

Více

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:..

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:.. S M L O U V A o poskytování pístupu k SN ve formátu PDF prostednictvím služby SN online. uzavená podle ust. 262 odst. 1 zákona. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a podle ust. 5 a násl. zákona. 22/1997 Sb.,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPU

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPU 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPU 1.1 Tyto obchodní podmínky nákupu ( OPN ) kupujícího se ve smyslu 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( OZ ) vztahují na závazek vzniklý při nabytí

Více

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník)

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smluvní strany: Objednatel: Mateřská škola a Speciálně pedagogické centrum

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 2 k č.j.: PPR-2375-21/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ChinaCert s.r.o. se sídlem K Zaječímu vrchu 734, 33901 Klatovy, Česká republika identifikační číslo: 04267273 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku http:// SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku Smluvní strany Společnost:, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Mírová

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

se sídlem: zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. zapsaná/ý v. dále jen prodávající takto:

se sídlem: zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. zapsaná/ý v. dále jen prodávající takto: Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Gymnázium, Mimoň, Letná 263 Příspěvková organizace

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátce Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy. Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy. Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující Název: Česká republika Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost Sídlo: Mučednická

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné prodejní a dodací podmínky společnosti ZKL Bearings CZ, akciová společnost se sídlem v Brně, Líšeňská 2828/45, 363 00 Brno, IČ 250 88 637. I. Úvodní ustanovení 1.

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník")

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník) KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst. 2079 a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník") mezi OZVUČENÍ - LOKÁLNÍ ROZHLAS PRO BEROUN -HUSOVO NAMÉSTI(t»» Název IČO DIČ

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP Všeobecné podmínky poskytování veejných telekomunikaních služeb IP/WEB Spolenost FAS Computers.s.r.o. se sídlem Vítzná 26, 360 01, Karlovy Vary, I 26385210, DI CZ26385210 zapsaná dne 26.1.2005 v obchodním

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

Všeobecné obchodní podmínky B+J Power s.r.o. dodavatelské podmínky

Všeobecné obchodní podmínky B+J Power s.r.o. dodavatelské podmínky Všeobecné obchodní podmínky B+J Power s.r.o. dodavatelské podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky vydává obchodní společnost B+J Power s.r.o., se sídlem v Táboře, Údolní 501,

Více