*** * * INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁN r. Univerzita Palackého v Olomouci. I. Smluvní strany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "*** * * INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁN r. Univerzita Palackého v Olomouci. I. Smluvní strany"

Transkript

1 DI Č: CZ Jento projektje spolufnancován Evropským socálním fondem a státním rozpočtem Ceské republky. *** * * evropský * * socální *** 1 r f >l, v J St< ( I r v OP Vzděláván fond v CR EVROPSKÁ UNIE ' pro konkurenceschopnost INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁN r EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNf ROZVOJ INVESTICE DO VAŠf BUDOUCNOSTI OP Výzkum a vývoj pro Inovace Unverzta Palackého v Olomouc Kupní smlouva č. DNS/041/2013 I. Smluvní strany Unverzta Palackého v Olomouc IČ: DIČ: CZ se sídlem : Křížkovského 8, Olomouc rektor: prof. RNDr. Mroslav Mašláň, CSc. bankovní spojení : Komerční banka, a. s., pobočka Olomouc číslo účtu : /01 o o Oako jen "kupující") na straně jedné, a AutoCont CZ a.s. Se sídlem: Zastoupen: IČ: DIČ: Hornopolní 3322/34, Ostrava Moravská Ostrava ng. Jaroslav Bolek, předseda představenstva CZ Bankovní spojení: Česká Spořtelna a.s. Číslo účtu: /0800 Společnost zapsáná vor vedeném u KS Ostrava, oddíl B, vložka 814 Oako jen "prodávající") na straně druhé uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ust. 409 an. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpsů, tuto kupní smlouvu ( dále jen "Smlouva"):

2 ll. Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je kancelářské ICT vybavení (dále jen "zboží") v druhu a množství dle specfkace, která tvoří nedílnou součást této Smlouvy jako její příloha č Prodávající se zavazuje dodat za touto Smlouvou sjednaných podmínek kupujícímu zboží, specfkované v příloze č. 1 této Smlouvy a převést na něj vlastncké právo k tomuto zboží a kupující se zavazuje zboží převzít a zaplatt za něj sjednu kupní cenu způsobem a v termínu sjednaným touto Smlouvou. 3. Spolu se zbožím je prodávající povnen dodat kupujícímu kompletní dokumentac náležející ke zboží, tj. Dodací lst a Návod k obsluze v českém jazyce Dodací lhůta, místo a způsob plnění 1. Prodávající je povnen dodat zboží nejpozděj do: a) 20 kalendářních dnů ode dne uzavření této Smlouvy u počítačových sestav a montorů; b) 30 kalendářních dnů ode dne uzavření této Smlouvy u notebooků a tabletů. Dodání zboží a dokumentace náležející ke zboží smluvní strany potvrdí datovaným předávacím protokolem podepsaným oprávněným osobam prodávajícího kupujícího. 2. Místem plnění je Unverzta Palackého v Olomouc, jednotlvá odborná pracovště jsou upřesněna v příloze č. 1 této Smlouvy. 3. Osoby oprávněné k převzetí zboží za kupujícího jsou osoby uvedené v příloze č. 1 této Smlouvy. IV. Kupní cena a platební podmínky 1. Celková kupní cena zboží byla stvena dohodou obou účastníků Smlouvy ve výš , Kč bez DPH. Celková kalkulace kupní ceny je součástí přílohy č. 1 této Smlouvy. DPH bude účtována ve výš určené podle právních předpsů platných ke dn uskutečnění zdantelného plnění. 2. Kupní cena dle odst. 1 tohoto článku je konečná a zahrnuje veškeré náklady a zsk prodávající!lo spojené s dodáním zboží. 3. Kupní cenu dle čl. IV. odst. 1 této smlouvy je kupující povnen zaplatt prodávajícímu po částech, a to bankovním převody na bankovní účet prodávajícího uvedený v článku I. této Smlouvy na základě řádného/řádných vystavených daňových dokladů, který/é je prodávající oprávněn vystavovat ke dn uskutečnění zdantelného plnění, který je dnem podepsání předávacího protokolu podle čl odst. 1 této Smlouvy. Splatnost každého daňového dokladu je 30 dnů ode dne jeho prokazatelného doručení kupujícímu na adresu kupujícího uvedenou v čl. I. této Smlouvy. Každý vystavený daňový doklad musí být označen číslem kupní smlouvy. 4. Prodávající vystaví jednotlvé daňové doklady na ceny jednotlvých souborů kancelářského ICT vybavení, jak je stveno v příloze č. 1 Smlouvy. Každý daňový doklad musí splňovat náležtost daňového a účetního dokladu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnctví, ve znění pozdějších předpsů, zákona č. 235/2004 Sb., o dan z př dané hodnoty, ve znění pozdějších předpsů a musí mít náležtost obchodní lstny dle 13a zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

3 ve znění pozdějších předpsů. V případě, že daňový doklad vyse uvedené náležtost nebude splňovat nebo bude obsahovat nesprávné údaje, vrátí kupující daňový doklad do dne splatnost daňového dokladu k opravení bez jeho proplacení. Lhůta splatnost se v takovém případě dnem zpětného odeslání staví a poté počíná běžet znovu ode dne doručení opraveného č nově vyhotoveného daňového dokladu na adresu kupujícího uvedenou v čl. I. této smlouvy. 5. Platby dle čl. IV. odst. 3 této smlouvy budou probíhat výhradně v Kč a rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. v. Převod vlastnctví a nebezpečí škody na věc 1. Kupující nabývá vlastncké právo ke zboží dnem předání a převzetí zboží, uvedeném na předávacím protokolu podle čl odst. 1 této smlouvy. Nebezpečí nahodlé zkázy a nahodlého zhoršení zboží včetně užtků přechází na kupujícího současně s nabytím vlastnctví ke zboží. 2. Náklady spojené s dodáním zboží, zejména náklady na dopravu a zabalení zboží, nese prodávající. Náklady spojené s převzetím věc nese kupující. Vl. Záruka 1. Prodávající poskytuje na zboží záruku za jakost podle 429 ObchZ v délce mn. 24 měsíců ode dne podpsu předávacího protokolu dle čl odst. 1 této smlouvy, přčemž jednotlvé délky záruční doby jsou stveny v příloze č. 1 této Smlouvy. 2. Kontaktní místo prodávajícího pro nahlášení poruch, na kterém je prodávající povnen přjímat nahlášení závady v pracovní dny v době od 8 16hod na adrese: AutoCont CZ a.s., Koželužská 31, Olomouc. 3. Jestlže dodatečně vyjde najevo vada nebo vady, na které prodávající kupujícího písemně neupozornl, má kupující právo na bezplatnou opravu zboží č dodání náhradního zboží nejpozděj do 1 O dnů ode dne oznámení vady nebo na přměřenou slevu z dohodnuté ceny zboží, odpovídající povaze a rozsahu vady; jdel o vadu, která ční zboží neupotřebtelným, má kupující právo odstoupt od této Smlouvy. Zboží k opravě přebírá prodávající na adrese kupujícího uvedené v čl. I. této smlouvy, nedohodnoul se smluvní strany jnak. Prodávající nepožaduje předání do opravy v orgnálním obalu. 4. Prodávajícího nesmí bránt kupujícímu v otevírání pracovních stanc a ve změnách jejch konfgurace a toto jednání kupujícího nebude mít vlv na uplatňování vad dle této Smlouvy. Kupující s vyhrazuje právo výše uvedené čnt bez předchozího kontaktu s prodávajícím, a to výhradně pověřeným zaměstnanc CVT UP v Olomouc. 5. Právo odstoupt od této Smlouvy má kupující tehdy, jestlže jej prodávající ujstl, že zboží má určté vlastnost, zejména vlastnost kupujícím vymíněné, nebo že nemá žádné vady, a toto ujštění se ukáže nepravdvým. 6. Kupující má právo na náhradu nutných nákladů, které mu vznkly v souvslost s uplatněním práv z odpovědnost za vady. 7. Uplatněním práv z odpovědnost za vady není dotčeno právo na náhradu škody. Vll. Sankce 1. V případě prodlení prodávajícího s dodáním zboží oprot lhůtě sjednané v čl. ll. odst. 1 této smlouvy je prodávající povnen zaplatt kupujícímu smluvní pokutu ve výš 2.000, Kč za každý započatý den prodlení.

4 2. Sjednáním smluvních pokut podle tohoto článku není dotčeno právo poškozené smluvní strany na náhradu škody, a to ve výš přesahující sjednu smluvní pokutu. Takto se smluvní strany dohodly v souladu s ust. 545 odst. 2 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpsů Vll. Závěrečná ujednání 1. Závazkový právní vztah založený touto smlouvou se řídí zákonem č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpsů. Takto se smluvní strany dohodly ve smyslu jeho ust. 262 odst Tato smlouva nabývá účnnost dnem jejího podpsu oprávněným osobam obou smluvních stran. 3. Jakékolv změny závazkového právního vztahu založeného touto smlouvou mohou být čněny tolko písemným datovaným pořadově číslovaným dodatky podepsaným oprávněným osobam obou smluvních stran. 4. Prodávající bere na vědomí, že je osobou povnou spolupůsobt př výkonu fnanční kontroly dle 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o fnanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpsů a zavazuje se, že umožní všem subjektům oprávněným k výkonu kontroly projektu, z jehož prostředků je dodání zboží hrazeno, provést kontrolu dokladů souvsejících s plněním zakázky, a to po dobu du právním předpsy ČR k jejch archvac (zákon č. 563/1991 Sb., o účetnctví, a zákon č. 235/2004 Sb., o dan z přdané hodnoty). Prodávající se zavazuje uchovávat po dobu 15 let od skončení plnění této smlouvy doklady souvsející s jejím plněním. 5. Kupující je oprávněn odstoupt od Smlouvy anebo jen částečné odstoupt od Smlouvy především v případě, že nebude uvolněna platba poskytovatele prostředků (např. MŠMT) na úhradu kupní ceny podle této smlouvy kupujícímu nebo kupující nebude mít dostatek fnančních prostředků. 6. Tato Smlouva se pořzuje ve čtyřech vyhotoveních s povahou orgnálu, z nchž každá smluvní strana obdrží po dvou vyhotoveních. 7. Nedílnou součástí této Smlouvy je: příloha č. 1 Techncká specfkace a kalkulace ceny a místa plnění a osoby kupujícího oprávněné k převzetí zboží V Olomouc, dne V Olomouc, dne Za kupujícího : f / prof. RNDr. Mroslav Mašláň, rektor r ( CSc. Za prodávajícího: ng. Jaroslav Bolek předseda představenstva

5 N.! s ' j I ' l l ll p.a 1! l t E.. 5 I j j j j l s 1 l. j 1 l 3 j!!. l s h I! ; I. ' 1 u.,; o ' ' l fl ' lj h h j." h ; '# j j f = ::: L H j u u j J H ] 1!! f l H u! I= J I, " ll: 2 ' '.. :. ' ' j ' J l h ó.,; :..!1 t &.. l l ' H J I H f J. q J " f f H j j u t"l l! t l ;_:::,!5 = l J :. j l'.. 1 n H J fl o l. I I J H fl g l E B l l h ) A h : tl H u. r : j u n g H d E h ;j g 2 = t l :!" l l! f ol ' I 1 f 1 h f.; I j! f. 1 } 1, j j j! j l j : E n." a 5! T " " " ;; " " " " " "! o : f j H ] l l 1 I h h 1 Ě I ' t t f f 1 } t 1 ', j : l 5 E j s 5 5 ol L j ' j ' I H t. ". N.,. J í lf 1, 6 (! l h j 5 ' o! 1 1 I ) h 1 h I. ':!

6 l l I ' l, ; 5_ I j ' 1 '!_ h 1.;;;:.; % J h h.. H! = :< ' í ' ' j ' g. ' & j j j <L H g o. I o o.1: h E! :. h l.. " :t E '!. " l, I q ] " L ;]_ j, L l j 1 u l q!s : o.! :. t! ;; t! 1 t t 1 1 j!! j ] ] l t t j ll e.! 1 ; l l f j I q 8 o.. f q L J?j

7 Montor M22 22" LED BenQ GW2255 Full HD, VA, DVl Úhlopříčka (") 22 Rozteč bodu (mm) 0,248 Formát obrazu šrokoúhlý 16:9 Typ obrazovky LED podsvícení LCD VA/PVA/MVA Jas (cd/m2) 250 Kontrast :1 Doba odezvy (ms) Barva s černá Maxmální rozlšení (šxv) 1920 X 1080 Úhel pohledu ver. x hor. 178 X 178 Full HD VESA standart Konektor 15 Pn DSub Konektor DVl Montáž na stěnu Zdroj nterna I Záruka : 36 měs. Montor M23 23" LG LED IPS235P Full HD,IPS,DVI,HDMI,pvot Technologe Úhlopříčka (") Rozteč bodu (mm) Formát obrazu Typ obrazovky LCD 23 0,265 šrokoúhlý 16:9 LCD IPS

8 LED podsvícení Jas (cd/m2) Kontrast Doba odezvy (ms) :1 5 Barva černá Max mální rozlšení (šxv) 1920 X 1080 Úhel pohledu ver. x hor. Full HD (TV) VESA standart Konektor 15 Pn DSub Konektor DVl Konektor HDMI Montáž na stěnu Pvot Výškově nastavtelný stojan Zdroj 178 X 178 nterna I Záruka : 24 měs. Montor M24 24" LED BenQ GL2450 Full HO, DVl Úhlopříčka (") 24 Rozteč bodu (mm) Formát obrazu šrokoúhlý 16:9 Typ obrazovky LED podsvícení LCD TFT TN Jas (cd/m2) 250 Kontrast : 1 (dynamck kontrast ( : 1) Doba odezvy (ms) 5 Barva černá

9 Maxmální rozlšení (šxv) 1920 x 1080 Úhel pohledu ver. x hor. Full HD VESA standart Konektor 15 Pn DSub Konektor DVl Montáž na stěnu Zdroj 170 (H) I 160 (V) DVlD nterna! Záruka : 36 měs. Montor M24repro 24" LED BenQ GL2460HMFuHD,DVI,HDMI,rep. Technologe LCD Úhlopříčka (") 24 Rozteč bodu (mm) 0,276 Formát obrazu Šrokoúhlý 16 :9 Typ obrazovky LED podsvícení LCD TFT TN Jas ( d/m2) 250 Kontrast 1000: 1 (dynamcký 20M : 1) Doba odezvy (ms) 2 Barva Černá Maxmální rozlšení (šxv) 1920 X 1080 Úhel pohledu ver. x hor. 170/160 Full HD VESA standart Konektor 15 Pn DSub Konektor DVl Konektor HDMl

10 Montáž na stěnu Repro Zdroj Interna! Záruka : 36 měs. Montor X29 27" LCD Dell U2713HM UltraSharp Sms/IPS/16:9/DP Úhlopříčka (") 27 Rozlšení X Formát obrazu šrokoúhlý 16 :9 LED podsvícení Jas (cd/m2) 350 Kontrast : 1 Doba odezvy (ms) 8 VESA standart Konektor DVl Konektor DsplayPort Konektor USB Konektor HDMI, 4x Úhel pohledu 1780 I 1780 Hmotnost (kg) 5,6 Montáž na stěnu ostatní možnost naklopení, nastavení výšky a nato č ení Záruka : 36 měs. NBA2 HP ProBook 450/15,6/53230/8G/1 TB/DVD/ATI/W8

11 CPU: 3rd Generaton Intel CorerM 53230M (2.6 GHz, 3 MB L3 cache, 2 cores) Up to 3.20 GHz wth Intel Turbo Boost Technology Č pset : Moble Intel HM76 Express, Grafka : AMD Radeon rm HD 8750M Graphcs s 2048MB pamětí RAM: 8GB (2x4) DDR MHz Dsplej: 15.6" dagonal LEDbacklt HD antglare (1366 x 768) matný, WebCam, HOD: ltb 5400 rpm SMART SATA II, Mechanka : DVD+/RW SuperMult DL Drve, S í ť : Ralnk b/g/n (lxl) + Bluetooth rm 4.0 combo čtečka otsku prstu SRS Premum Sound, klávesnce s ochru prot poltí odvodové kanálky, 90W zdroj, 6cell LthumIon Battery (47WHr), výdrž až 8:00 hod, váha 2,4kg portová výbava: VGA lx HDMI lx USB 2.0 3x USB 3.0 2x Stereo mcrophone nput lx Headphone/lne out lx RJ45 (Ethernet) lx Power connector lx Dgtal Meda Slots Mult Meda Reader Slot supportng SD, SDHC, SDXC, Memory Stck, MSXC brašna Záruka : 36 měs. NBD onste NB Bl Dell Lattude E "HD+/53320M/4G/500G/W7Pro Procesor Frekvence procesoru Intel Core S 2.60GHz Úhlopř íčka LCD 14. Rozl šení LCD Typ LCD 1600x900 (WXGA++) matný Velkost operačn í pamět 4096MB Pevný dsk 500GB Otáčky pevného dsku 7200rpm

12 *Optcká mechanka *Čtečka karet DVD±RW Síťová karta (RJ45) LAN 10/100/1000, TPM *WF Grafcká karta *Polohovací zařízení *Webová kamera *Čtečka otsku prstu Intel se sdílenou pamětí TouchPad+ TrackPont *Podsvícená klávesnce Počet USB portu Výstup na montor *Buetooth Hmotnost USB 3.0 (2x) 1 kombnovaný port USB/eSATA USB 2.0 (2x) VGA (0SUB) + HDMI 2,014kg *Operační systém Wndows 7 Pro Záruka : 36 měs. NBD onste NBB2 HP ElteBook 8570pl15,6/73540/4G/500/RW/AT/3G/7P. Orgnální systém: Wndows 7 Professonal 64bt 3rd Generaton Intel Core'M 73540M Processor ( 4M Ca che, up to 3.70 GHz) Moble Intel QM77 Express (vpro support) RAM: nyní lx4gb, sloty 2x DDR3 PC SDRAM (1600 MHz), AMD Radeon TM HD 7570M, wth 1GB dedcated GDDR5 vdeo memory 15.6" dagonal LEDbacklt HD+ 16:9 WVA (1600 x 900) matný, HP Prvacy Flter support 500 GB 7200 rpm SMART SATA II DVD+/RW SuperMult DL Drve Broadcom BCM943228HM4L a/b/g/n WF Adapter (2x2), Bluetooth v4, 3G Modul 720p HD webcam, SRS Premum Sound PRQ TM Voděodolná klávesnce prot poltí odvodové kanálky External 90W HP Smart AC Adapter HP 6cell HP Long Lfe LthumIon Battery (55 WHr) s výdrží až 7 hod a 45 mn čtečka otsku prstu portová výbava: VGA lx

13 DsplayPort lx vl.2a Stereo m crophone port lx Stereo headphone port lx Power Connector lx Secondary Battery Connector lx Dockng Connector lx RJ 45 ( Ethernet) lx 1394a l x USB 3.0 2x USB 2.0 l x USB 2.0 chargng port lx esata/usb 2.0 combo port lx Seral port lx Dgtal Meda Slots 1 ExpressCard/54 slot 1 SD/MMC slot (supported meda nclude: SD, SDHC, SDXC, MMC, MMC+) Smart Card reader Záruka : 36 měs. NBD onste NBB4 HP ElteBook 8570w/15,6/7 3630/4G/24+500/NV/DV/8P Operační systém Wndows 8 Professonal 64 bt (CZ/SK/ENG) (W7 přednstalovaný na HDD a WS v balení na medích) + restore meda W7Pro 64bt, Offce Starter 2010, 3rd Generaton Intel Core'M QM (2.40 GHz, 6MB L3 cache, 45W, 4 cores) (no vpro support ), Up to 3.40 GHz wth Intel Turbo Boost Technology, Moble Intel QM77 Express, NVIDIA Quadro KlOOOM wth 2 GB dedcated DDR3 vdeo memory, Mcrosoft DrectX ll (Shader Model 5.0) and OpenGL 4.2 capable, 15.6" dagonal LEDbacklt FHD WVA antglare (1920 x 1080) matný, podpora prvátního fltru, 24GB msata Flash cache module support for Intel Smart Response Technology (bootuje cca o 50% rychlej a systém se chová, jako by byl prmární HDD SSD) 500GB 7200 rpm SMART SATA II 3D DrveGuard, 24GB msata Flash cache module (systém se chová jako by měl SSD HDD rychlejší fungování, DVD+/RW SuperMult DL Drve, lx4gb DDR3 PC SDRAM (1600 MHz), 4 sloty, Intel Centrno Advanced N 6205 (2x2) a/b/g/n, Bluetooth 4.0+EDR Wreless Technology, SRS Premum Sounď M PRO (Wndows OS only), 720p HD webcam, podsvícená klávesnce odolná prot poltí tekutnam, čtečka otsku prstu, External HP lsow Slm Smart AC adapter, Lang Lfe s cell LthumIon Battery (75 WHr) se zárukou 3 roky, váha 3,lkg, Portová výbava : VGA One DsplayPort vl.2 lx Stereo mcrophone n lx Stereo headphone/lne out lx Power Connector lx Secondary Battery Connector lx Dockng Connector lx RJ45 (Ethernet) lx 1394a lx USB 3.0 2x

14 USB 2.0 2x (1 USB napájený port) esata/usb 2.0 combo port lx Securty lock slot Dgtal Meda Slots ExpressCard/54 slot One (Supports ExpressCard/54) SD/MMC slot One (Supports SD (Secure Dgtal), SDHC, SDXC, MMC (MultMeda Card), MMC+) Integrated Smart Card Reader (Compatble wth ISO 7816 complant Smart Cards PC/SC nterface support) Záruka : 36 měs. NBD onste NBC3 ultrabook HP Folo 9470m/14/73687/8G/180SSD/B/7P+8P Operační systém: Wndows 8 Professonal 64 CZ/SK/ENG (přednstalovaný na HDD je W7 a WS je v balení na medích) CPU : Intel Core'M 73687U (2.1 GHz, 4 MB L3 cache, 2 cores) Up to 3.30 GHz wth Intel Turbo Boost Technology Chpset: Moble Intel QM77 Express, VPRO Grafka: Intel HD Graphcs 4000, Dsplej: 14.0" dagonal LEDbacklt HD+ 16:9 wdescreen antglare (1600 x 900) matný, HDD: SATA 6Gb/s 180GB Sold State RAM: 8GB DDR3 PC SDRAM (1600 MH z), 2 sloty, Síť : Intel Centrno AdvancedN 6235 Bezdrátové přpojení: 802.1la/b/g/n (2x2) + BT Combo 4.0 HS, SRS PRO Audo TM 720p HD webcam, podsvícená, voděodolná klávesnce (ochrana prot poltí tekuktonou), čtečka otsku prst External 45W HP Smart AC Adapter, 4cell LthumIon Lang Lfe Battery (52 WHr), výdrž na batere 10 hodn, ERGY STAR a EPEAT Gold,. portová výbava: VGA lx DsplayPort lx (vl.la) Headphone/Mcrophone combo port lx Power Connector lx Secondary Battery Connector lx Dockng Connector lx RJ45 (Ethernet) lx USB 3.0 2x USB 3.0 chargng port lx Dgtal Meda Slots 1 SD/MMC slot (supported meda nclude: SD, SDHC, SDXC, MMC, MMC+) váha 1.63 kg Záruka : 36 měs. NBD onste

15 NBX127 Apple MacBook Ar 13" 5 1.3GHz/4G/256/0S X/CZ Procesor typ Intel Core 5 Dsplej velkost 13"+ Dsplej rozlšení Dsplej typ Paměť velkost HD lesklý 4GB Paměť počet slot celkem 1 Paměť rychlost 1600 MHZ Paměť maxmální velkost 4GB Pevný dsk 256GB SSD Optcká mechanka bez optcké mechanky čtečka karet Ggabt ethernet WF Grafcká karta ntegrovaná Polohovací zařízení Multdotkový trackpad Numercká klávesnce Webová kamera Podsvícená klávesnce Dsplej dotykový USB 3.0 Frewre Thunderbolt 2 ks Výstup mn DsplayPort. Výstup sluchátka Vstup mkrofon Bluetooth Operační systém Mac OS X Materál šas hlník Hmotnost do 1,5

16 Výdrž na batere (hod.) 8 a více Záruka : 24 měs. NBX1 28 Apple MacBook Ar 11" 5 1.3GHz/4G/128/0S X/CZ Procesor typ Intel Core S Dsplej velkost do 13" Dsplej rozlšení Dsplej typ Paměť velkost HD lesklý 4GB Paměť počet slot celkem 1 Paměť rychlost 1600 MHz Paměť maxmální velkost 4GB Pevný dsk Optcká mechanka čtečka karet Ggabt ethernet WF 3G/4G modem Grafcká karta 128GB SSD bez optcké mechanky ntegrovaná Polohovací zařízení Multdotkový trackpad Numercká klávesnce Webová kamera Podsvícená klávesnce Dsplej dotykový. USB ks USB 2.0 Frewre Thunderbolt Výstup mn DsplayPort o ks

17 Výstup sluchátka Vstup mkrofon Bluetooth Opera č n í systém Mac OS X MS Offce Dodate č ná výbava ne Materál šas hl ník Hmotnost do 1,5 Výdrž na batere (hod.) 8 a více Záruka : 24 měs. Počí tač A HP Compaq 6300 MT HP Compaq Pro 6300 MT Busness PC [1] XL521AV Sngle Unt (MT} Packagng [1] QV987AV HP Compaq Pro 6300 MT HE Chasss [1] A3J35AV#AKB Mcrosoft Wndows 7 Home Premum Edton 64bt OS CZECH [1] B3E19AV Intel Core G 3M HD 2500 CPU [1] QX567AV 4GB DDR31600 DIMM (1x4GB) RAM [1] QX522AV 500GB 7200 RPM 3.5 HOD [1] BV397AV No lncluded Keyboard [1] BV035AV HP PS/2 Optcal JB Mouse [1] QX553AV HP SuperMult ODD [1] QX507AV#ABB 3/3/3 (materal/labor/onste) MT Warranty EURO [1] QX558AV#AKB HP Compaq Pro 6300 Country Kt CZECH [1] ZD011AV HP Door/Dock Delvery Desktops [1] DT528A#AKB HP Standard USB Keyboard [1] Rozhraní Volné sloty M anagment mn. 4x USB 3.0; mn. 6x USB 2.0, z toho mn. 2x USB na p ředním panelu; 2x PS/2 2x PC e x16, l x PCe x l, 1 x PCI vzdálený management bez ohledu na stav o pe rač ního systému, j enž j e ak tu á ln ě

18 nanstalován, zabezpečení pomocí čpu TPM I.2, možnost mechanckého zabezpečení pomocí zámku Kensngton, možnost mechanckého uzamčení PC skříně záruka: 3 rok NBD onste GB RAM, čtečka čtečka, las. myš Počítač B HP 8300 Elte CMT [1 x] HP Compaq Elte 8300 CMT Busness PC [1x] Sngle Unt (CMT) Pad<agng [1x] HP Compaq Elte 8300 CMT HE Chasss [1 x] Mcrosoft Wndows 7 Home remum Edton 64bt OS CZECH [1 x]lntel Core G 6M HD 2500 CPU [1x]4GB DDR1600 DIMM (1x4GB) RAM [1 x] 500GB 7200 RPM 3.5 HOD [1 x] HP PS/2 Keyboard CZECH [1 x] HP PS/2 Optcal JB Mouse [1x] SuperMult ODD [1x]22n MCR [1 x] 3/3/3 (materal/labor/onste) CMT Warranty EURO [1 x] HP Compaq Elte 8300 Country Kt CZ ECH [1 x] HP Door/Dod< Delvery Desktop s Rozhran Volné sloty Managment mn. 4xUSB 3.0; mn. 6xUSB 2.0, z toho 4xUSB 2.0 na předním panelu; 2xPS/2; lxcom; podpora RAID 2x PCe xl6, lx PCe xl, 3 x PCI vzdálený management bez ohledu na stav operačního systému, jenž je aktuálně nanstalován, zabezpečení pomocí čpu TPM 1.2, možnost mech nckého zabezpečení pomocí zámku Kensngton, možnost mechanckého uzamčení PC skříně záruka: 3 roky NBD onste las. Myš Tablet T07 Acer Ieon a Tab W700/11,6"/3337U/128 SSD/4G/8/W8 Model: Icona W G12as + obal se zabudovu wreless klávesnící Operační systém: Orgnální Wndows 8 Procesor: Intel CS 3337U (1,8GHz up to 2,7GHz, 3MB) Paměť: 4GB DDR2 Pevný dsk: SSD 128GB Dsplej: 11,6" IPS LED 10 pont MT FuHD (1920x1080) 16:9 Grafcká karta: Intel HD Graphcs 4000 (128MB) Bezdrátová komunkace: 802.1lbgn WLAN; Bluetooth 4.0 Ostatní: lx mcro HDMI, lx sluchátka/mkrofon, lx USB 3.0, lx zadní kamera HD 1080p, lx přední kamera HD 720p Batere: až 9 hodn 3čl. batere 4850 mah

19 I Rozměry: 295 (W) x 191 (D) x 9.15/11.9 (H) mm Váha: 0,95 kg 2 roky, servs collect and return

brašna v balení záruka: 3 roky NBD on-site

brašna v balení záruka: 3 roky NBD on-site Pořadové číslo položky: 1586, 1619, 1582, 1579 HP ProBook 4330s/13,3/i5-2450/4G/500/DVD/B/7P HP ProBook Frekvence procesoru 2.45 GHz Úhlopříčka LCD 13,3 500 GB Otáčky pevného disku 7200rpm Bezdrátová síťová

Více

* * *** INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. volomo.ci. I. Smluvní strany

* * *** INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. volomo.ci. I. Smluvní strany Tento projekt je spolufnancován Evropským socálním fondem a státním rozpočtem Ceské republky. *** * * evropský * * socální *** fond v CR. EVROPSKÁ UNE op Vzdělávání pro konkurenceschopnost NVESTCE DO ROZVOJE

Více

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site Pořadové číslo položky: 1656 HP ProBook 4330s/13,3/i5-2450/4G/500/DVD/B/7P HP ProBook Frekvence procesoru 2.45 GHz Úhlopříčka LCD 13,3 Bezdrátová síťová karta Počet USB portů 4 a více VGA (D-SUB) + HDMI

Více

Příloha č. 2 kupní smlouvy

Příloha č. 2 kupní smlouvy Příloha č. 2 kupní smlouvy Technická konfigurace z nabídky dodavatele (nabídnuté HW řešení) PC1 - Standardní počítač 30 ks Značka a model Označení nabízeného zařízení HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini PC

Více

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site Pořadové číslo položky: 1656 HP ProBook 4330s/13,3/i5-2450/4G/500/DVD/B/7P HP ProBook Frekvence procesoru 2.45 GHz Úhlopříčka LCD 13,3 Optická mechanika DVD±RW Bezdrátová síťová karta Webová kamera Počet

Více

2. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu předmět koupě do 10 dnů od podpisu této smlouvy.

2. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu předmět koupě do 10 dnů od podpisu této smlouvy. CS DATA, s.r.o. sídlo: Výstavní 1357, 702 00 Ostrava IČO: 61973629 DIČ: CZ61973629 bankovní spojení: Komerční Banka, č.ú. 7715060287/0100 zastoupená: ve věcech smluvních: Hanou Krůčkovou, jednatelkou ve

Více

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího)

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího) Příloha č. 1 kupní smlouvy (kupujícího) Upřesňující minimální HW konfigurace VZMR PC, NB a LCD V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

Notebook 15.6" (15 ks)

Notebook 15.6 (15 ks) Příloha č.1 Technická specifikace požadavků na vybavení hardwarem Notebook 15.6" (15 ks) Velikost obrazovky 15.6" Podsvícení LED, matný Rozlišení obrazovky min. 1366 x 768 x86-64 kompatibilní, min. dvoujádrový,

Více

Upřesňující minimální HW konfigurace

Upřesňující minimální HW konfigurace Upřesňující minimální HW konfigurace Technická dokumentace V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net zadavatel uchazečům pro lepší orientaci

Více

Dodávka ICT vybavení včetně SW

Dodávka ICT vybavení včetně SW Příloha C NÁVRH SMLOUVY Veřejná zakázka Zakázka malého rozsahu (podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - Tato veřejná zakázka na dodávky se neřídí

Více

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace:

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace: Příloha č.1 Popis nabídky: Dodávka hardware a software a dalšího vybavení dle specifikace. Doprava k zákazníkovi je již v ceně dodávky zahrnuta. Možnost úpravy nabídky co se týká parametrů, nebo počtu

Více

Příloha č. 3 - Technická specifikace

Příloha č. 3 - Technická specifikace Příloha č. 3 - Technická specifikace 1 Předmět plnění a technické podmínky Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a servisních služeb dle technické specifikace uvedené níže a v příloze

Více

Fujitsu Siemens Lifebook S752

Fujitsu Siemens Lifebook S752 Fujitsu Siemens Lifebook S752 OS: Windows 7 Pro CZ CPU: Intel Core i5 / 2,6GHz RAM: 4GB Pevný disk: 320GB Displej: 14" HD Záruka: 24 měsíců Cena: 5 990,- Kč s DPH Původ zboží Repasované Výrobce Fujitsu

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Kupní smlouva č. DNS/PC/65/2018

Kupní smlouva č. DNS/PC/65/2018 Kupní smlouva č. DNS/PC/65/2018 I. Smluvní strany Univerzita Palackého v Olomouci veřejná vysoká škola zřízená zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění některých zákonů (zákon o

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Prodávající: Ing. Jiří Macháček - INPRAISE sídlo/bytem Bratří Hlaviců 80, Vsetín, 755 01 IČ: 70322783 DIČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, 306 13 Plzeň Kupní smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Ultrabooky KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního

Více

** ** INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁN Í. Univerzita Palackého v Olomouci. I. Smluvní strany

** ** INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁN Í. Univerzita Palackého v Olomouci. I. Smluvní strany AutoCont D Č : CZ476 7 6 7 95 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem Ceské republiky. evropský sociální fond v ČR *** ** ** EVROPSKÁ UNE OP Vzdě l áváni pro konkurenceschopnost

Více

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

HP EliteBook 8440p. Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH

HP EliteBook 8440p. Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH HP EliteBook 8440p Windows 7 Professional CZ CPU: Intel Core i5 / 2,4GHz RAM: 4GB Pevný disk: 250GB Grafická karta nvidia 3100M 512MB Displej: 14" HD+ Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH Původ zboží

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

Příloha č. 3 - Technická specifikace

Příloha č. 3 - Technická specifikace Příloha č. 3 - Technická specifikace 1 Předmět plnění a technické podmínky Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a servisních služeb dle technické specifikace uvedené níže a v příloze

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 1172/2014 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 23. 7. 2014 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

PŘÍLOHA Č.1: PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY (FORMULÁŘ PRO NABÍDKU) SAMOSTATNÝ SOUBOR

PŘÍLOHA Č.1: PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY (FORMULÁŘ PRO NABÍDKU) SAMOSTATNÝ SOUBOR PŘÍLOHA Č.1: PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY (FORMULÁŘ PRO NABÍDKU) SAMOSTATNÝ SOUBOR SPECIFIKACE PŘEDMĚTŮ POČTY KUSŮ A ODKAZY NA PŘÍLOHY, KTERÉ BLÍŽE POPISUJÍ JEDNOTLIVÉ PŘEDMĚTY Sortiment

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

(zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek)

(zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek) 16. 6. 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zák. č. 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek) 1. Název zakázky Notebooky pro výuku TZB 2. Informace

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

PC základní výkon. PC střední výkon

PC základní výkon. PC střední výkon Orientační technická specifikace katalogových typů. Tento seznam konkrétních typů slouží pouze jako orientační. V žádném případě nelze uvedené typy techniky považovat za předmět dodávek v rámci nákupu

Více

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD č.j.: MUCT/4545/2019/KAT/VEBR/602 Zadávací podmínky pro uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku název DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD únor 2019 1. Identifikace zadavatele Zadavatel Město

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Dodávka notebooků, tabletů

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící

Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící a 1) Centrum sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace, Americká 242, 347 01 Tachov; IČ: 00377805, zastoupené Bc. Lukášem Bardonem, ředitelem (dále jako

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Článek I. Smluvní strany

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Článek I. Smluvní strany NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY uzavřené podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Kongresové centrum Praha, a.s. Sídlo:

Více

příloha A obchodní podmínky

příloha A obchodní podmínky příloha A obchodní podmínky veřejná zakázka ICT a mobilní dotyková zařízení pro projekt INTERES pro ZŠ Morkovice o o o o o krycí list nabídky návrh smlouvy příloha č. 1 smlouvy technická specifikace příloha

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

Plnění A. Počet kusů/ kompletů. Minimální požadavky na dodané zařízení/službu - upřesnění. zařízení/dodávky

Plnění A. Počet kusů/ kompletů. Minimální požadavky na dodané zařízení/službu - upřesnění. zařízení/dodávky Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Číslo Název zařízení/dodávky A Plnění A Počet kusů/ kompletů Operační program Vzdělávání pro

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

AKČNÍ NABÍDKA NOTEBOOKŮ

AKČNÍ NABÍDKA NOTEBOOKŮ říjen 2015 AKČNÍ NABÍDKA NOTEBOOKŮ Acer Aspire Nitro V15-15,6" LCD IPS display Acer Aspire V 15 (V3-574G-59F4) i5-5200u / 8GB+N / 1TB+8GB SSHD+N / NVIDIA GF940M 2G / DVD-RW / 15.6 FHD IPS LED / BT / W

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A Funkcionalita / program. vybavení Sestava PCW-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Sestava PCW-01 Systémová platforma zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows XP Prof.(compatibility list), aktuální

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) 20. 6. 2016 1. Název zakázky Notebooky a PC s monitory 2. Informace o zadavateli

Více

Technická specifikace notebooků pro DNS 020-2012 Notebook konfigurace A1 Síťová karta Zvuková karta Klávesnice Opt. mechanika Max. hmotnost Operační systém 13.3 HD 1366x768 LED, matný, integrovaná webkamera

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. ÚHÚL/4877/2016/HÚEL

KUPNÍ SMLOUVA č.j. ÚHÚL/4877/2016/HÚEL KUPNÍ SMLOUVA č.j. ÚHÚL/4877/2016/HÚEL I. SMLUVNÍ STRANY Prodávající : GEOTRONICS Praha, s.r.o. Se sídlem : Pikovická 206/11, 147 00 Praha 4, Braník Zastoupený : Ing. Davidem Jindrou, CSc. - jednatelem

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 904/2015 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 19. 6. 2015 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více

Kupní smlouva č. DNS/PC/66/2018

Kupní smlouva č. DNS/PC/66/2018 Kupní smlouva č. DNS/PC/66/2018 I. Smluvní strany Univerzita Palackého v Olomouci veřejná vysoká škola zřízená zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění některých zákonů (zákon o

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Beroun, Husovo nám. 68, 266 43 Beroun Centrum, IČ 00233129 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Nákup výpočetní techniky 1 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a vyhodnocení veřejné

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00B1Q5Z KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava Zastoupeno prof. PhDr. Zdeňkem Jiráskem, CSc., primátorem IČ: 00300535

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní smlouva č. DNS/022/2015. a AutoCont CZ a.s. Se sídlem: Zastoupen: IČ : DIČ: Un iverzita Palackého v Olomouci. I.

Kupní smlouva č. DNS/022/2015. a AutoCont CZ a.s. Se sídlem: Zastoupen: IČ : DIČ: Un iverzita Palackého v Olomouci. I. A-tJJlGCONT v DIČ: CZ47676795 Un iverzita Palackého v Olomouci Univerzita Palackého v Olomouci Kupní smlouva č. DNS/022/2015 I. Smluvní strany veřejná vysoká škola zřízená zákonem č. 111/1998 Sb.. o vysokých

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřeli níže uvedeného dne ve smyslu ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku v platném znění tuto smlouvu o dílo:

SMLOUVA O DÍLO. uzavřeli níže uvedeného dne ve smyslu ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku v platném znění tuto smlouvu o dílo: SMLOUVA O DÍLO C SYSTEM CZ a.s. se sídlem: Brno, Židenice, Otakara Ševčíka 840/10, PSČ 636 00 jednající: Simona Nečasová, předseda představenstva IČ: 27675645 DIČ: CZ27675645 Bankovní spojení: 35-4770570227/0100

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks)

Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks) Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks) Obecné technické podmínky Konstrukční provedení jednotky = Přenosný počítač (notebook) Procesor typ = 64bit

Více

HP Compaq Pro 6300 SFF

HP Compaq Pro 6300 SFF HP Compaq Pro 6300 SFF Windows 10 Home CZ CPU: Intel Core i3 / 3,3GHz RAM: 4GB Pevný disk: 500GB Opt. Mech.: DVD Záruka: 24 měsíců Cena: 5 700,- kč s DPH Původ zboží Repasované Výrobce Hewlett Packard

Více

Kupní smlouva č. uzavřená mezi

Kupní smlouva č. uzavřená mezi Kupní smlouva č. uzavřená mezi Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Sídlo: Denisova 3, 751 52 Přerov IČ: 619 85 759 DIČ: CZ61985759 Jednající: Mgr. Romana Studýnková,

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany Kupní smlouva uzavíraná na základě podlimitní veřejné zakázky s názvem KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Kupující : Masarykova univerzita, Institut biostatistiky a analýz se sídlem: : Žerotínovo náměstí 9, Brno, PSČ:

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Kupující : Masarykova univerzita, Institut biostatistiky a analýz se sídlem: : Žerotínovo náměstí 9, Brno, PSČ: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Smlouva) 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek Regioinfo, spol. s r.o. Jablonecká 8/31 460 01 Liberec 5 Tel. č.: 482 710 626 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Dodávka výpočetní techniky pro projekt Program dlouhobé péče o uchazeče o zaměstnání propojením rekvalifikace

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 3/2012, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující:

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník I. Smluvní strany Kupující: Gymnázium J.S.Machara, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Královická 668, Se sídlem:

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A Funkcionalita / program. vybavení Sestava PCW-01 Sestava PCW-01 Systémová platforma zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows XP Prof.(compatibility list), aktuální verze dostupné v době dodávky

Více

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Obecná specifikace Kompaktní kancelářský počítač v provedení small form factor. Procesor (CPU) Frekvence procesoru: min. 2,8 GHz Počet jader: 2 Počet

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Dodávka technického vybavení pro projekt Inteligentní budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele České vysoké

Více

DNS/016/2014. Kupní smlouva č. INVESTICE DO ROZVOJE VZD Ě LÁVÁN f * * * * evropský. I. Smluvní strany

DNS/016/2014. Kupní smlouva č. INVESTICE DO ROZVOJE VZD Ě LÁVÁN f * * * * evropský. I. Smluvní strany - Ten to proekt e spolufnancován Evropským socálním fondem a státním rozpočtem Ceské republky. * evropský * * * SOCální ** * MNSTERSTVO ŠKOLSTVÍ, OPVzděláván l fond V CR EVROPSKÁ UNE MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Více

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov IČ 008 46 279 ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka výpočetní techniky HW pro zlepšení výuky (OP Vzdělávání

Více

V Poličce dne 7. července 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 1

V Poličce dne 7. července 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 1 Zájemcům o veřejnou zakázku Podnikatelský inkubátor kolínský zámek V Poličce dne 7. července 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 1 Z pověření zadavatele výše uvedené nadlimitní veřejné

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

uzavřená podle ust a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění M Computers s.r.o. CSOB a.s /0300 Město Břeclav

uzavřená podle ust a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění M Computers s.r.o. CSOB a.s /0300 Město Břeclav KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2079 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění I. Smluvní strany PRODÁVAJÍCÍ: Obchodní jméno/název: Sídlo: IČ: DIČ: Zapsán v obchodním rejstříku: Bankovní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky:

Více

uzavřeli ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník dnešního dne tuto

uzavřeli ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník dnešního dne tuto a Níže uvedeného dne, měsíce a roku k právním úkonům způsobilí 1) SOŠ obchodu, užitého umění a designu, Plzeň, Nerudova 33, IČO: 00520152 se sídlem: Nerudova 33, 301 00 Plzeň zastoupená: Mgr. Marie Klesová,

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČO: 70890366

Více

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Notebooky... 2 Dokovací stanice... 9 Mini PC... 10 Zobrazovací zařízení... 11 Tablety... 12 Uložiště...

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více