Tato ukázková hra tě provede několika koly hry Magic: The Gathering. Karty představují země a bytosti, které za tebe bojují.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tato ukázková hra tě provede několika koly hry Magic: The Gathering. Karty představují země a bytosti, které za tebe bojují."

Transkript

1 Tato ukázková hra tě provede několika koly hry Magic: The Gathering. Karty představují země a bytosti, které za tebe bojují. PRAVIDLA

2 V této ukázkové hře máš k dispozici dva balíčky, každý po 11 kartách. Jeden z vás bude Zlatý hráč a druhý bude Stříbrný hráč. Zlatý hráč bude hrát s balíčkem, kde jsou červené a černé karty. Stříbrný hráč si vezme druhý balíček. Dobře si balíčky prohlédněte. Najdete v nich dva typy karet - země a bytosti. Abyste mohli zahrát bytost, musíte zaplatit zeměmi. Bytosti za tebe bojují. V klasické hře začíná každý hráč s dvaceti životy, pro naši ukázkovou hru bude stačit životů 5 (také balíčky v klasické hře jsou o mnoho větší, než tyto). Cílem hry je snížit počet soupeřových životů na 0. Tyto karty si vezmi do ruky: Spineless Thug, Goblin Raider, Scathe Zombies, Hill Giant, Swamp, 2x Mountain. Tyto karty si vezmi do ruky: Eager Cadet, Grizzly Bears, Glory Seeker, Trained Armodon, Plains, 2x Forest. (4 karty) karty ve tvé ruce Zbytek karet polož na hromádku vedle sebe rubem nahoru (této hromádce se říká ). karty ve tvé ruce (4 karty) Zbytek karet polož na hromádku vedle sebe rubem nahoru (této hromádce se říká ). Hraješ první. To znamená, že si nelízneš kartu z knihovny. Vezmi horu (Mountain) a polož ji do hry. Každé kolo můžeš vyložit pouze jednu zemi. Tím pádem tvoje kolo končí. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: Vezmi pláň (Plains) ze své ruky a vylož ji na hrací stůl. 3. Vezmi Eager Cadet a vylož ho z ruky do hry. Stojí tě jednu bílou (W), takže tapni pláň (otoč ji o 90 ) jako cenu. Můžeš hrát pouze jednu zemi za kolo, takže jsi hotov. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: Eager Cadet (4 karty) hora (Mountain) (3 karty) taplá pláň (Plains)

3 1. Odtapni si taplé karty. (Momentálně žádné nemáš, takže tuto fázi přeskoč.) 2. Lízni si kartu z knihovny. 3. Vylož bažinu (Swamp). 4. Vylož Goblin Raider. Stojí 1 R (jedna jakákoli a jedna červe- ná). To znamená, že musíš tapnout jednu horu (Mountain) a jednu další zemi jako cenu. Takže nyní tapni obě své země. Goblin Raider má u sebe poznámku: Goblin Raider can t block (Goblin Raider nemůže bránit). Tento fakt bude za chvíli důležitý. Víc toho nyní udělat nemůžeš, tvoje kolo končí. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: Goblin Raider 1. Odtapni (Vrať do původní polohy) svoje taplé karty. 2. Lízni si kartu. 3. Vylož les (Forest). 4. Zaútoč na zlatého hráče Eager Cadetem! Tapni ho, aby jsi ukázal, že Cadet útočí. Goblin Raider nemůže bránit, takže Cadet udělí 1 zranění zlatému hráči. Jeho počet životů se snížil z 5 na Vylož Grizzly Bears. Medvědi stoji 1 G (jednu jakoukoli a jednu zelenou). Tapni tedy les a jednu další zemi, aby jsi tuto cenu zaplatil. To je pro toto kolo vše. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: taplý Eager Cadet Grizzly Bears (3 karty) taplá hora (Mountain) taplá bažina (Swamp) (2 karty) taplá pláň (Plains) taplý les (Forest) taplá hora (Mountain) taplá bažina (Swamp) (3 karty) Goblin Raider Jednou za kolo, kdykoliv poté co si lízneš, můžeš útočit se všemi nebo jen některými svými bytostmi. Útočit však také vůbec nemusíš. Jak funguje útok: L Tvé bytosti můžou útočit pouze na protihráče. Nemůžou útočit na ostatní karty. Pokud bytost útočí, je nutné ji tapnout. L Když útočíš bytostí, již netapuješ žádné země. L Každá bytost má sílu a odolnost. Jsou to čísla napsaná v pravém dolním rohu na každé bytosti. První číslo je síla. Udává, kolik je schopna bytost udělit zranění, když útočí. Druhé číslo je odolnost. Když bytost obdrží v jednom kole tolik zranění (nebo více), kolik má odolnost, zemře. L Pokud není útočící bytost zabráněna, udělí zranění, které je rovno její síle, přímo protihráči. Pokud je zabráněna, udělí všechna zranění bránící bytosti.

4 1. Odtapni si všechny své taplé karty. 2. Lízni si kartu. 3. Vylož horu (Mountain). 4. Zaútoč na stříbrného hráče Goblin Raiderem! Tapni ho, aby jsi ukázal, že Raider útočí. Stříbrný hráč ho zabrání Grizzly Bears. Bytosti spolu budou bojovat a obě zemřou. Jakmile je jedna z tvých bytostí zničena, musíš ji položit do hřbitova,, aby jsi uká- zal, že už není dále ve hře. Stříbrný hráč neobdrží žádné zranění. 5. Vylož Scathe Zombies. Zombie stojí 2 B (dvě a jednu černou). To znamená, že jako poplatek musíš tapnout jednu bažinu a dvě další země. Nyní je tapni. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: 1. Odtapni si taplé karty. 2. Lízni si kartu. 3. Vylož les (Forest). 4. Neútoč na zlatého hráče Eager Cadetem. Pokud by jsi zaútočil, Scathe Zombies by ho zabránily a Cadet by souboj prohrál. 5. Vylož Trained Armodon. Stojí 1 G G (jednu a dvě zelené). To znamená, že jako poplatek musíš tapnout dva lesy a jednu další zemi. Nyní je tapni. To je pro toto kolo vše. Tvá strana hracího stolu by na konci kola měla vypadat takto: Scathe Zombies Eager Cadet Trained Armodon Goblin Raider (hřbitov) (2 karty) taplé hory (Mountain) taplá bažina (Swamp) Grizzly Bears (hřbitov) (1 karta) taplá pláň (Plains) taplé lesy (Forest) Když tě protihráč napadne, můžeš se svými bytostmi bránit. Pokud to uděláš, útočící bytosti nezraní tebe, ale budou bojovat s bránícími bytostmi. Jak bránit: L Můžeš bránit pouze odtaplými bytostmi. Bytosti se při bránění netapují. L Každá odtaplá bytost může bránit pouze jednoho útočníka. Ale více bytostí se může na jednoho útočníka spojit a bránit ho společně. Útočící hráč rozhodne, jak rozdělí zranění mezi bránící bytosti. L Pokud bytost zabráni jinou, začnou spolu bojovat. Navzájem si udělí zranění rovno jejich silám. Pokud bytost obdrží zranění rovno své odolnosti (nebo více), zemře. L Na konci kola všechny zranění z přeživších bytostí zmizí. Goblin Raider Grizzly Bears

5 Už víte jak na to? Pokračujte v hraní, hra končí, jakmile má jeden z vás 0 životů. Pokud vám dojdou karty, dohrajte hru s nalízanými kartami. (V běžné hře prohraješ, když ti dojdou karty v knihovně, ale také máš o mnoho větší balíček.) Nezapomeň: L Každé kolo má tyto fáze: 1. Odtapneš si karty. 2. Lízneš si kartu. 3. Vyložíš zemi z ruky (pokud nějakou máš). 4. Můžeš zaútočit jednou nebo více bytostmi (ale nemusíš). 5. Vyložíš bytosti. Hráč, který začíná, si nelíže v prvním kole. L Můžeš hrát pouze jednu zemi za kolo. L Za bytost platíš pouze při vykládání, při útočení už ne. L Bytosti útočí pouze na protihráče, nikdy ne na jiné karty. L Můžeš útočit jen jednou za kolo. L Bytosti se tapují pouze při útočení, při bránění se netapují. Dobrá rada na závěr: Můžeš blokovat jednoho útočníka více obránci. Takto si můžeš poradit i se silnějšími bytostmi, pokud je zablokuješ dvěma nebo třemi bytosmi menšími. Útočící hráč poté udělí zranění do blokujících bytostí dle svého výběru. Pokud jsi ještě Magic nehrál, navštiv nebo kde se o této hře dozvíš mnoho dalších zajímavých informací. Pokud už zvládáš hru se základním balíčkem, je čas na opravdovou bitvu. Přesně pro Tebe jsou tady připravené balíčky 9. edice! Předkonstruovaný balíček je připraven pro okamžitou hru. Stačí jej vyndat z krabičky, zamíchat a můžeš hrát. Tento balíček je postaven výhradně z karet Deváté Edice, základní sady celého Magicu, a tak je přímo stvořen pro začínající hráče, kteří chtějí získat cit pro hru a více se seznámit s jednotlivými barvami Magicu. Pro každou barvu existuje jeden předkonstruovaný balíček. Takovýto balíček obsahuje čtyřicet karet. Až budeš připraven na hru se zkušenějšími hráči, budeš potřebovat balíček alespoň šedesátikartový. Toho můžeš dosáhnout přidáním sedmi zemí a třinácti kouzel, které lze získat z doplňkových balení boosterů. Také můžeš spojit dva různé předkonstruované balíky a získat tak dvoubarevný balík se šedesáti kartami prostě odeber pět zemí obou typů a pět kouzel obou barev a zamíchej zbytek balíků dohromady. Poté, co si se šedesátikaretním balíkem několikrát zahraješ, zkus ho začít upravovat. Vyndej karty, které ti nepřipadají dobré a přidej nové karty, které sis rozbalil v boosterech nebo vyměnil s kamarády a nyní je chceš vyzkoušet. Balíček můžeš měnit vcelku libovolně, pouze dej pozor, abys nezařadil více než čtyři stejné karty (kromě základních zemí, těch můžeš hrát libovolný počet). Dobrou myšlenkou ale je použít jenom jednu nebo dvě barvy a zařadit alespoň dvacet čtyři zemí. Magic je především o hraní s kartami, které se ti líbí, tak začni experimentovat!

6 Červená: Oheň a chaos Červená mana vzniká v hlubinách země z lávy, vulkanických skal a ohně. Červená magie představuje chaos, ničení a agresi. To je to, co získáš, když kolem sebe házíš oheň a kameny! Mágové používající červenou manu nemlátí prázdnou slámu. Užívají svá kouzla k ničení a destrukci. Červené kouzlo dokáže vytřást zem zpod soupeřových nohou nebo usmažit nepřítele lávovou koulí či elektrickým bleskem. Červení mágové ale nejsou zvlášť opatrní. Dokážou vytvořit ohnivé deště zraňující naprosto všechno včetně nich samotných. Červené bytosti jsou agresivní. Dokonce hodně agresivní. Bohužel, čím více jsou agresivní, tím méně jsou chytré. Jeden příklad za všechny - goblini. Jsou malí, ale nebojácní a jsou jich stovky. Obři, ogři a orci jsou další typy červených příšer. Jsou větší a silnější než goblini, ale stejně hloupí. Draci jsou mezi červenými bytostmi výjimkou. Draci jsou obrovští, chytří a nejednají v rukavičkách. Goblini jsou pro ně popcorn. Správný červený mág má na své straně barikády obě skupiny gobliny i draky. Zelená: Příroda a život Lesy všech druhů jsou plné zelené many. Ta vzniká z přírody a života. Zelená kouzla se zaměřují na rychlou produkci many a její využití k vyvolání největších bytostí, které kdy svět spatřil. Mágové využívající zelenou manu spoléhají na bytosti, které za ně vykonají veškerou špinavou práci. Většina zelených kouzel ti buď dává více potřebné many, nebo dělá z tvých příšer ještě větší a hrozivější bestie. Zelená kouzla také dokáží ničit artefakty a očarování (enchantmenty), dát ti více životů nebo třeba oživit země v bytosti. Především je však zelená jednoznačnou špičkou ve vyvolávání velkých příšer, které následně ještě zvětší. Všechny lesní bytosti jsou zelené. Elfové a druidi bojují, aby chránili své lesní domovy. Nespočetná množství zvířat, jako třeba obří opice, medvědi a pavouci, se také potulují mezi stromy a hledají potravu. Elementálové žijící v hlubinách hvozdů jsou mocní duchové přírody. Obří červi (wurms) se podobají drakům, jen nemají nohy ani křídla. S těmito potvorami na své straně prosadíš zákony džungle. Bílá: Zákon a pořádek V Magicu je bílá barvou dobra, světla a léčení. Bílé bytosti určují zákony a následně je prosazují ohněm i mečem. Mnoho bílých karet představuje rytíře a vojáky na bitevním poli. Jelikož bílá získává svou sílu ze slunce, mnoho jejích potvor žije na pláních nebo v oblacích. Andělé jsou mocní ochránci nebeských výšin a klerici pomáhají slabým a zraněným. Bílá kouzla umí vyčistit ze stolu enchantmenty a zbavit nepřátelské příšery vůle bojovat. Ochrání před zraněním tebe i tvé jednotky. Také ti dokáží přidat životy, čímž otupí snahu soupeře vyhrát. Většina bílých bytostí není zrovna velká, zato si v boji často vzájemně pomáhají. Pracují společně jako perfektně sehraná bojová jednotka. Mnoho bílých balíků obsahuje spousty malých bytostí, které můžeš zahrát na začátku hry a vyvinout tak brzký tlak na soupeře. Dále budeš mít k dispozici spoustu bílých obranných kouzel na ochranu svých bytostí i sebe samotného. Pokud soupeř nenajde způsob, jak si poradit s tvou armádou, zavládne pořádek.

7 Modrá: Iluze a podvody Jak se člověk může dostat na ostrov? Jedině vodou nebo vzduchem. A modrá mana, pocházející z ostrovů, ovládá právě vodu a vzduch. Modrá je také barvou mysli. Žádná jiná barva tak nemiluje učení nových kouzel a vymýšlení nových potvor jako modrá. Stejně jako mysl a vlny, modrá magie je těžko předvídatelná. Modrá kouzla často matou soupeře nebo maří jejich plány pomocí všemožných triků. Mágové používající modrou manu mají rádi situaci pod kontrolou, a tak se naučili vypořádat s kouzly hned v okamžiku seslání. Co nedokážou zastavit, to ukradnou. Modré bytosti přichází ve všech možných podobách a tvarech. Čarodějové (Wizards) můžou být malí vzrůstem, ale magické vědy, které studují, jsou velmi mocné. Iluze jsou imaginární potvory schopné měnit podobu nebo zmizet kdykoli se jim zamane. Obloha je plná ptáků, dráčků a džinů. Musíš být zároveň chytrý i vychytralý, aby ses stal modrým mágem. Černá: Smrt a nákaza Zdrojem černé many je temnota a hniloba bažin. Ve hře Magic černá kouzla představují smrt, zkaženost a temnější stranu věcí. Jsou to právě černé příšery, kdo miluje noc - v černé objevíš všechny druhy krys, impů a zombií. Černá kouzla dokážou být nebezpečná. Některá tě zraní ve chvíli, kdy je použiješ, ale to jen proto, aby ještě více zranila nepřátele. Mnoho černých kouzel vyhlazuje bytosti. Jiná dokáží ustrašit tvé soupeře k smrti nebo je obrat o karty z ruky. Mágové používající černou manu se vyžívají v zneklidňování a terorizování svých nepřátel. Černé potvory přichází v téměř jakkoli děsivé nebo nechutné podobě a velikosti. Většina z nich jsou nemrtví, jako kostlivci a zombie, nebo hmyz a krysy, kteří na nich hodují. Bývají poměrně malé, ale zase se těžko blokují či ničí. Černá také vlastní strašlivé duchy a spektry, které dokáží nahlodat duše smrtelníků. Černá mana tě učiní silným-pokud jsi za to ochoten zaplatit. Vrcholem Magicu jsou doplňkové balíčky tzv. boostery. Díky nim si můžeš doplnit svou armádu o nespočet bojovníků, kouzel a jiných karet, které budou pro Tvé soupeře určitě nepříjemným překvapením. V boosterech najdeš 15 náhodně namíchaných karet z konkrétní edice (třikrát do roka vychází nová edice sledujte na které nemůžeš jiným způsobem získat! Navíc zde můžeš najít i speciální metalické karty! Staň se zkušeným hráčem Magicu a postav si svůj první balíček! Nevíš jak na to? Podívej se na a přečti si o nových strategiích!

8 Magic: The Gathering znamenal v roce 1993 naprostou revoluci ve světě her. Dnes tuto skvělou hru hraje již přes aktivních hráčů a diky milionům strategií, kombinací karet a tisíci smrtících bytostí má Magic jednu obrovskou výhodu: Každá hra je úplně jiná. PRO DVA HRÁČE! Hraj s tím nejlepším Vezmi kamaráda a začni hrát nejlepší karetní hru na světě. Zápasy v Magic: The Gathering přináší fantastické bitvy plné důvtipu a zásahů. Zahraj silná kouzla, veď hrůzu nahánějící bytosti a strhni vítězství na svou stranu! Distributor pro ČR a SR: Toto balení obsahuje: balíčky karet pro dva hráče (22 karet) herní podložku v českém jazyce pravidla v českém jazyce interaktivní CD-ROM s vysvětlením pravidel i možností hry proti počítačovým soupeřům! Chceš se bavit? Tak si ADC Blackfire Entertainment, s.r.o. Novozámecká 4/ Praha 9 - Hostavice tel.: fax.: info@blackfire.cz

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček PRAVIDLA HRY 1 JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček a příručka! Poté stačí vyzvat kamaráda s vlastním balíčkem na duel! 2. Na začátku každého duelu

Více

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura Chandřina zuřivost Rozdmýchání plamenů Síla ohně Očarovaný Chodec získá +1, dokud není vázán. Rozdmýchání plamenů může očarovat pouze tvého Chodce. Všechny tvé figurky ve vzdálenosti až 4 pole čistého

Více

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO SETUP karty: každý hráč si náhodně vylosuje 6 karet, zvolí jednu a současně s ostatními hráči ji odkryje. města: každý hráč si zvolí barvu jednotek a umístí hlavní město. Při hře dvou, tří a čtyř hráčů

Více

aneb Mizerný nekromant

aneb Mizerný nekromant KOSTLIVEC aneb Mizerný nekromant Pravidla hry Úvod Kostlivec je desková/karetní hra, jejímž cílem je postavit ze souboru kostí a různých doplňků kostlivce, který bude schopen porazit kostlivce postaveného

Více

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PŘÍPRAVA NA HRU Každý hráč si připraví balíček s 20 kartami hrdinů a s 20 kartami zbraní. Do balíčku může dát maximálně 4 karty stejného typu (např. 4 Naftové rytíře

Více

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek)

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek) PRAVIDLA Cíl hry Cílem hry je zničit všechny oponentovy pevnosti (Forts). Na konci kola, pokud hráč nemá žádné pevnosti, tak prohrává hru. Případně, hráč hru prohrává, pokud si má líznout kartu z balíčku

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry.

Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry. PŘED DÁVNÝMI ČASY NA PŘEDALEKÉM OSTROVĚ...... se vyvinul potravní řetězec. Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry. Chameleoni lačně lovili bezstarostné komáry, zatímco

Více

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření Vážení přátelé, máte před sebou rozšíření hry Evoluce. Před tím, než začnete tuto hru hrát, spojte oba balíčky karet základní a rozšíření - a pořádně je zamíchejte.

Více

Vlastnická listina. Křišťálová koule

Vlastnická listina. Křišťálová koule Kapesní hodinky Vlastnická listina Zlaté váhy Pokud jsi v zápase poražen, můžeš se po zápase podívat na předměty vítěze. Zahraj po zápase, jehož se neúčastníš. Vezmi si jeden z předmětů použitých v zápase

Více

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen)

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen) MONSTRA & MÝTY (Monster & Mythen) Alan R. Moor Richard Borg 1.0 Úvod V jednom fantastickém světě spolu bojují mocní čarodějové, trpaslíci, trollové, skřeti a nemrtví. Hráči velí jejich armádám (pěchotě,

Více

1. Cíl hry. 2. Komponenty

1. Cíl hry. 2. Komponenty 1. Cíl hry Hráči se stávají dračími Akolyty, kteří hledají magické krystaly, aby se stali dračími králi či královnami. Krystalem zobrazeným na kartě bojiště je odměněn hráč, který vyhraje boj na bojišti,

Více

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce)

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce) Tato alternativní pravidla jsou určena hráčům, kteří již mají s hrou World of Tanks: Rush určité zkušenosti a chtěli by svůj zážitek ze hry prohloubit, a také obecně zkušeným hráčům moderních společenských

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let CELKOVÝ POHLED Odin, otec bohů, posílá své dva havrany: Hugina a Mugina do světa, aby dohlíželi na Zemi. Hráči vykládají karty, aby pohybovali opeřenými

Více

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let Obsah hry: 64 karet budov/mincí 1 karta startovního náměstí 16 karet dělníků (4 od barvy) 36 figurek (9 od barvy) 1 deska zdrojů 12 karet postav (3 od jené gildy) Hráči

Více

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut Obsah: 72 hracích karet - 64 karet s ovocem, 3 karty se slonem, 3 karty s opicí, 2 karty s prasátkem 1 zvonek 1 pravidla hry

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

AFRICKÝ PARK. (African Park) Stefania Niccolini Marco Canetta

AFRICKÝ PARK. (African Park) Stefania Niccolini Marco Canetta AFRICKÝ PARK (African Park) Stefania Niccolini Marco Canetta Cíl hry Ve hře Africký park představuje každý hráč ochránce zvířat, který je odpovědný za jednu africkou přírodní rezervaci a musí ji znovu

Více

Dungeon! Hra Dungeon! Je určena až pro 8 hráčů. Před samotnou hrou připravte komponenty podle následujícího popisu.

Dungeon! Hra Dungeon! Je určena až pro 8 hráčů. Před samotnou hrou připravte komponenty podle následujícího popisu. Dungeon! Obsah Podmínky vítězství Příprava hry Průběh hry Fáze 1 Pohyb Fáze 2 Setkání Fáze 3 Souboj Fáze 4 Kořist Kouzla Vítězství Příloha č.1 Zvláštní karty pokladů Příloha č.2 Hra jednoho hráče Herní

Více

Habermaaß-hra Kočkoslon

Habermaaß-hra Kočkoslon CZ Habermaaß-hra 4930 Kočkoslon Kočkoslon Rychlá hra podporující rychlé reakce pro 2-6 hráčů, ve věku od 6 do 99 let. Autor: Roberto Fraga Technická pomoc: Dr. Sabine Kubesch, Laura Walk Ilustrace: Daniel

Více

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. PRAVIDLA HRY Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. LEGENDA V kouzelné zemi Drakomlsech se děti už od malička učí lovit draky. Nejprve je nutné získat základní pomůcky k lovu, nabrat zkušenosti s

Více

návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády.

návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády. návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády. Hráči se střídají a každý ve svém tahu na bojiště vynese jednu kartu. Na konci každého kola si hráči

Více

RA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REAKCÍ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE L

RA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REAKCÍ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE L HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REAKCÍ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů a každé

Více

e erz vaná v aco rozpr

e erz vaná v aco rozpr rozpracovaná verze Představte si, že jste velryba. Jste velryba. Nyní jste připraveni hrát hru. Herní materiál 78 hracích karet (3 sady velryb, superhrdinové, želvy) 6 karet rolí (4x velryba, 2x superšpion)

Více

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Zde je výpis pravidel pro všechna základní povolání, která se budou vyskytovat v etapových částech tábora a za která půjde hrát. Jedná se o přehledová pravidla. Na začátku

Více

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50)

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50) The Mind Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Co je na Extreme nového? Na základních pravidlech originální hry The Mind se nic nemění. V

Více

KACÍŘI a bitva o Evropu

KACÍŘI a bitva o Evropu KACÍŘI a bitva o Evropu Historická karetní hra Kacíři jsou karetní hra na motivy náboženských bojů v 15.-17. století, v níž se hrající snaží získat evropská města pro náboženskou frakci, kterou si vybrali.

Více

Chytrý medvěd učí počítat

Chytrý medvěd učí počítat CZ Habermaaß-hra 3151A /4547N Chytrý medvěd učí počítat Medvědí kolekce vzdělávacích her pro 2 až 5 hráčů ve věku od 4 do 8 let. S navlékacím počítadlem Chytrého medvěda a třemi extra velkými kostkami.

Více

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY 104 hracích karet s čísly 1 104, pravidla hry CÍL HRY Na všech kartách jsou symboly krav. Každá kráva, kterou během hry vezmete, znamená jeden minusový bod.

Více

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek CZ Habermaaß-hra 4778A /4680N První hra Stavění zvířátek První hra Stavění zvířátek Tři skládací hry se zvířaty pro 1-4 hráče ve věku od 2let. Autor: Klaus Miltenberger Ilustrace: Kristin Muckel Délka

Více

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17)

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17) ŽEZLO ZE ZAVADORU I. Obsah hry - Herní deska obsahující stupnice Znalostí a stupnici vítězných bodů - Žetony v barvách jednotlivých hráčů - Desky hráčů obsahující stupnici limitu karet v ruce, pole pro

Více

Přehled Základy stavby balíčku a strategie Příprava a začátek Fáze kola Schopnosti Slovník Pojetí světa

Přehled Základy stavby balíčku a strategie Příprava a začátek Fáze kola Schopnosti Slovník Pojetí světa VĚK 15+ PRAVIDLA OBSAH Přehled 3 Cíl hry 3 Jak hrát 3 Části karty 4 Čtyři formy zla 6 Typy karet, manové karty a abominace 7 Zóny 8 Základy stavby balíčku a strategie 10 Příprava a začátek 10 Fáze kola

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

Na počátku hry nemáš nic než trochu peněz a malé pozemky. Dominion svět plný napínavých dobrodružství.

Na počátku hry nemáš nic než trochu peněz a malé pozemky. Dominion svět plný napínavých dobrodružství. Na počátku hry nemáš nic než trochu peněz a malé pozemky. Avšak brány světa jsou ti otevřeny dokořán, neboť svou říši si můžeš budovat stavbou vesnic, založením tržiště či postavením trůnního sálu. Ale

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek Cíl Představte si, že jste velryba. Jste velryba. Nyní jste připraveni hrát hru. Herní materiál Hráči se jako velrybí generálové pokouší sestavit nejsilnější možnou

Více

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2 Hlava 10 Inteligence 2 Učedníkova kápě zvyšuje znalosti o 1 10 Síla 2 Helma bystrosti zvyšuje inteligenci o 1 20 Síla 3 Helma vůdce zvyšuje výdrž o 2 10 Síla 2 Obratnost 2 Rytířská helma zvyšuje výdrž

Více

Možné umístění karty. V tomto příkladu je pět možných míst, kam je možné umístit kartu Člověk.

Možné umístění karty. V tomto příkladu je pět možných míst, kam je možné umístit kartu Člověk. Jak se hraje Cardline? Vítězí ten hráč, který jako první úspěšně umístí svoji poslední kartu. Každý hráč se ve svém tahu pokouší umístit jednu ze svých karet na správné místo. Pokud hráč umístí kartu špatně,

Více

Ilustrace na obálce: Piotr Socha. Princip hry

Ilustrace na obálce: Piotr Socha. Princip hry Autor: Andrey Kolupaev Ilustrace: Natela Manushakian T ohrátky var Toto je karta s obrázkem. Ilustrace na obálce: Piotr Socha Princip hry Tvarohrátky jsou karetní hra, v níž musí hráči předvést bleskový

Více

Zbraň - bodná. Kartu hraj během fáze plánovaní bitvy. Před bitvou zabiješ protivníkova vůdce.

Zbraň - bodná. Kartu hraj během fáze plánovaní bitvy. Před bitvou zabiješ protivníkova vůdce. LASGUN Zbraň - speciální KRISPEL Zbraň - bodná MÓLSKÁ PISTOLE Zbraň - střelná Bez ohledu na zahranou obrannou kartu je protivníkův vůdce zabit. Pokud některá ze stran použije štít, zemřou oba vůdci, jsou

Více

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár CZ Habermaaß-hra 3615A /4714N Kartová hra Najdi správný pár Kartová hra Najdi správný pár Monstrózně rychlá vyhledávací hra pro 2 až 6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Zahrnuje variantu pro experty na sbírání

Více

Přehled hry Délka hry: 5 minut Počet hráčů: 2 Každý hráč reprezentuje jeden klan, který usiluje o získání kontroly nad královstvím.

Přehled hry Délka hry: 5 minut Počet hráčů: 2 Každý hráč reprezentuje jeden klan, který usiluje o získání kontroly nad královstvím. TM Historie Skotská vysočina, 13. století Krysí válka mezi Eidamáky a Hermelíny se táhne již od nepaměti a vznikla údajně proto, že princ Plesnivec urazil princeznu Eidamínu, když jí na bále při tanci

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

Přehled hry. Cíl hry ... BARBAR ČARODĚJ BARBAR RYTÍŘ ČARODĚJ ZLODĚJKA POČET ŽIVO ŽIVOTY 4 ŽIVO POČET ŽIVOTŮ + 5. zabíjí nestvůry se silou 3 a méně.

Přehled hry. Cíl hry ... BARBAR ČARODĚJ BARBAR RYTÍŘ ČARODĚJ ZLODĚJKA POČET ŽIVO ŽIVOTY 4 ŽIVO POČET ŽIVOTŮ + 5. zabíjí nestvůry se silou 3 a méně. pravidla hry Přehled hry V průběhu každého kola hry se hráči postupně rozhodují, jestli zůstanou ve hře a pokusí se vstoupit s vybraným hrdinou do podzemí, nebo zda v daném kole ze hry odstoupí. Ve svém

Více

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů je mrtev. Podle tradice se nový král musí volit z elfích princů. Pro získání

Více

PRAVIDLA. OBSAH 56 karet 1 pravidla

PRAVIDLA. OBSAH 56 karet 1 pravidla PRAVIDLA Íháá, bůů, kvák kvák, haf haf! Každé zvíře se chce stát novým králem. Je na tobě, aby ses stal nejrychlejším v mimickém napodobení zvuku zvířete na kartě. Ale pozor! Správné zvíře na kartě závisí

Více

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná?

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná? CZ Habermaaß-hra 4646 Chutná nebo nechutná? Chutná nebo nechutná? Hra podporující exekutivní funkce pro 2 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Využívá Fex-efekt na zvýšení stupně obtížnosti hry. Autoři: Markus

Více

Obsah. 1. Hra Obecně Začátek hry Vyhrávání a prohrávání Zlaté pravidlo. 2. Karty Obecně Části karty. 202.

Obsah. 1. Hra Obecně Začátek hry Vyhrávání a prohrávání Zlaté pravidlo. 2. Karty Obecně Části karty. 202. Obsah 1. Hra 100. Obecně 101. Začátek hry 102. Vyhrávání a prohrávání 103. Zlaté pravidlo 2. Karty 200. Obecně 201. Části karty 202. Jméno 203. Manová cena 204. Ilustrace 205. Typ 206. Symbol sady 207.

Více

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra CZ Habermaaß-hra 3616A /4717N Zvířecí pyramida karetní hra Zvířecí pyramida karetní hra Rozechvělá hra pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Obsahuje dvě herní varianty. Autor: Ilustrace: Poskytovatel

Více

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min Autoři hry: Eilif Svensson a Kristian A. Østby Ilustrace: Kwanchai Moriya Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 20 30 min SOUČÁSTI HRY PŘÍPRAVA HRY 72 karet profesí Po 18 kartách v každé ze čtyř

Více

KARTY SETKÁNÍ Č.1 AŽ Č.6

KARTY SETKÁNÍ Č.1 AŽ Č.6 MoStArna - VYSVeTLIVKY V těchto vysvětlivkách najdete popis všech 59 karet setkání. Pro vaši první hru vám postačí popis prvních 6 karet setkání není zapotřebí číst celé vysvětlivky. KARTY SETKÁNÍ Č.1

Více

Autor: Stefan Alexander Ilustrace: Kristiaan der Nederlanden

Autor: Stefan Alexander Ilustrace: Kristiaan der Nederlanden Autor: Stefan Alexander Ilustrace: Kristiaan der Nederlanden V krajině spatříte hejna ptáků, kteří jen tak lelkují na drátech elektrického vedení. Pak se zničehonic zvednou, zavládne chaos a ptáčci se

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec

Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec Na začátku hry určíš dva vesničany, kteří se do sebe magicky zamilují. Jakmile je jeden z nich zabit, zemře i ten druhý. Můžeš určit i sám sebe. Jednou za noc se

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací Marketingový Plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací 3 způsoby výdělku s Nakupuješ pro sebe, používáš výrobky Betterware: šetříš na provizi Prodáváš

Více

Sežer svého turistu! Pravidla pokročilé verze

Sežer svého turistu! Pravidla pokročilé verze Sežer svého turistu! Pravidla pokročilé verze Autor hry: David Bimka Spolupráce: Marek Vlha Na tajemný hrad Bahňák přijíždí nic netušící zájezd. Návštěvníci nemají ponětí, že ve zdech starobylého sídla

Více

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Autor hry: Gary Kim Ilustrace: Stephane Gantiz Grafika: Ian Parovel Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Překlad do češtiny: Tomáš Endymion Hubka Choson je hra pro 2 až 4 hráče ve věku 14 a výše.

Více

MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech.

MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech. MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech. Kouzelná Kniha a kouzla Kouzelná Kniha je předmět, který svému uživateli

Více

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS od Uweho Rosenberga Hráči: 2-5 hráčů Věk: 10+ Herní doba: 45 min FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS I pěstitelé fazolí si po těžké celodenní dřině na poli chtějí užít trochu zábavy s kostkami. Zde se jim naskýtá

Více

KUBB HRA PRO VŠECHNY. Pravidla světového šampionátu

KUBB HRA PRO VŠECHNY. Pravidla světového šampionátu KU HR PRO VŠECHNY Pravidla světového šampionátu KU HR TRDIC Kubb je speciální hra pocházející z ostrova Gotland, části Švédska nacházející se uprostřed altického moře. Datum vzniku Kubbu je sice již zaneseno

Více

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král CZ Habermaaß-hra 5432A /4795N Koláček nebo král Koláček nebo král Rychlá karetní hra podporující rychlé rozhodování pro 2-4 hráče ve věku od 5 let. Hra má FEX efekt na zvýšení stupně obtížnosti! Autor:

Více

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Herní materiál 65 karet přísad na pizzu (13 od každého druhu: olivy, papričky, žampiony, salám a ananas) 40 karet s objednávkami (8 od každé v 5 barvách

Více

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super Lev, zebra, slon - divoká, daleká, krásná země! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Andreas Spies Karty Celkem 42 kopytníků (pakůň, zebra, antilopa) se chce dostat z jedné strany africké

Více

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY:

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY: Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 15 30 min OBSAH KRABIČKY: 24 žetonů rozdělených do 6 sad (každá po 4 žetonech). Každá sada obsahuje 3 žetony

Více

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA Samuraj & Katana je diplomatická a strategická hra odehrávající se v Japonsku 16tého století, uprostřed SENGOKU-JIDAI ( věku země ve válce ), který trval od Onin válek (1477)

Více

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min.

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Phil Walker-Harding 100 křížů - 1000 pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Materiál 47 map pokladů Od každé barvy (fialová, oranžová, zelená, šedá) je k dispozici vždy 12 karet

Více

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice CZ Habermaaß-hra 4280 Nešikovná čarodějnice Nešikovná čarodějnice Okouzlující sledovací hra podporující rychlé rozhodování, pro 2 až 4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Hra má FEX efekt pro zvýšení stupně

Více

Pravidla. Po ukončení hráčova celého tahu hraje vždy hráč po jeho levici (po směru hodinových ručiček).

Pravidla. Po ukončení hráčova celého tahu hraje vždy hráč po jeho levici (po směru hodinových ručiček). Pravidla Během hry si každý hráč buduje opevnění své tvrze, brání ji bojovníky ze svých karet a dalšími podniká útoky na tvrze svých protihráčů. Vítězí ten, kdo porazí své protihráče. Hráči si rozdají

Více

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let NÁVOD SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let Dílky s obrázky a anglickými slovíčky, které popisující obsah těchto obrázků jsou jednoduchou a atraktivní formou výuky pro nejmladší.

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo jaro 2013 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol Praha + 10 Organizace o studenti

Více

Dobře zamíchejte všechny karty a rozdejte hráčům následující počet karet podle toho, kolik je hráčů:

Dobře zamíchejte všechny karty a rozdejte hráčům následující počet karet podle toho, kolik je hráčů: PRAVIDLA HRY HERNÍ SOUČÁSTI 108 KARET 14 tempura 14 sashimi 14 knedlíček 12 2 maki rolky 8 3 maki rolky 6 1 maki rolka 10 lososové nigiri 5 nigiri s chobotnicí 5 vaječné nigiri 10 pudink 6 wasabi 4 hůlky

Více

V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte kombinovat jakou krajinou a jakým dopravním prostředkem budete cestovat.

V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte kombinovat jakou krajinou a jakým dopravním prostředkem budete cestovat. Elfenland Počet hráčů: 2-6 Doporučený věk: nejméně 10 let Délka hry: 60 až 80 minut Vydavatel: Amigo Rok vydání: 1998 Autor: Alan R. Moon V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte

Více

Design: Wilfried a Marie Fort

Design: Wilfried a Marie Fort Pravidla hry Design: Wilfried a Marie Fort Obsah hry 30 dřevěných dílků (5 různých tvarů, každý v 6 barvách) 14 vodních kapek Příprava hry Umístěte dřevěné dílky na hromádku doprostřed hrací plochy. Vodní

Více

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem CZ Habermaaß-hra 4931 Koza s motýlkem Koza s motýlkem Kombinační hra pro 2-6 hráčů ve věku od 5 do 99let. S "Fex efektem" pro větší zábavu a větší namáhání mozkových závitů! Autoři: Christiane Hüpper,

Více

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK Pravidla Toto jsou pravidla společenské hry na hrdiny, která je navržená zejména pro mladé hráče a pro ty kteří se chtějí zaměřit na akci a zábavu. Je zde hodně házení kostkou, trochu strategie a několik

Více

HRA PRO MALÉ I VELKÉ HRA O MNOHA ÚROVNÍCH ZÁBAVNÉ UČENÍ HROU. Klasické pexeso

HRA PRO MALÉ I VELKÉ HRA O MNOHA ÚROVNÍCH ZÁBAVNÉ UČENÍ HROU. Klasické pexeso HRA PRO MALÉ I VELKÉ HRA O MNOHA ÚROVNÍCH ZÁBAVNÉ UČENÍ HROU Klasické pexeso Společný grafický symbol Trojice, která patří k sobě Pexetrio : didaktická a zábavná hra. Hra Pexetrio plně naplňuje heslo Jana

Více

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra CZ Habermaaß-hra 8679A /4716N Hrad Strašidlákov karetní hra Hrad Strašidlákov karetní hra Roztřesená hra pro 2-4 malé duchy ve věku 4 do 99 let. Autoři: Kai Haferkamp & Markus Nikisch Ilustrace: Sabine

Více

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci K dispozici máte dvě verze: 1) s bílým pozadím pro úsporný tisk 2) s barevným pozadím, pokud se vám bude víc líbit Jedná se o oboustranný

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong PRAVIDLA HRY Kuraki Mura Wee Yee Chong Vítejte na soutěži kočičích jedlíků! Ve hře Mici Maki se snažíte sníst co nejvíce jídla a vyprovokovat své soupeře, aby se přejedli a bylo jim špatně. Kdo pozná,

Více

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí ŠTRUNC, s.r.o., Tlustice 215, 26801 Hořovice tel.: 775608203, 311513577, E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz, strunc@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Nabídka velkých kobercových

Více

OBSAH HRY JAK VYHRÁT. Stále se musíš stát nejmocnějším hrdinou Dice Townu, shromažďováním zlata, peněz, zboží a majetků s ranči a pozemky.

OBSAH HRY JAK VYHRÁT. Stále se musíš stát nejmocnějším hrdinou Dice Townu, shromažďováním zlata, peněz, zboží a majetků s ranči a pozemky. PRAVIDLA HRY 2 Malé město Dice Town láká více a více dobrodruhů, vábí zlatem a jednoduše získanými penězi. Aby všechny uspokojilo, všechny obchody a atrakce na hlavní ulici nabízejí nové možnosti. JAK

Více

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy:

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Podmaněné země 1. Nová budova Hrad Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Hrad úroveň Body klanu za hodinu Produkce surovin

Více

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice Ukradni Galaxy, Sharana, Alhambru Desková hra ve které si můžete vyzkoušet vzrušení jako velitel party zlodějů, která se snaží ukrást Ford Galaxy, Volkswagen Sharan anebo Seat Alhambra. Ve zkratce Každý

Více

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa CZ Habermaaß-hra 4530 Terra Kids Země světa Terra kids Země světa Vzrušující poznávací hra pro 2-4 cestovatele ve věku od 8 do 99 let. Herní nápad: zaměstnanci Haba Ilustrace: Albert Kokai Délka hry: cca.

Více

PRAVIDLO XI - OFSAJD. Pravidla fotbalu 2013-2014. Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce. Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR

PRAVIDLO XI - OFSAJD. Pravidla fotbalu 2013-2014. Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce. Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR PRAVIDLO XI - OFSAJD Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce Pravidla fotbalu 2013-2014 Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR IFAB s decision on 2 March, 2013: Interfering with an opponent

Více

Před první hrou setřiďte karty podle přiloženého pořadníku do drážek v krabici. 500 karet 130 karet peněz Název

Před první hrou setřiďte karty podle přiloženého pořadníku do drážek v krabici. 500 karet 130 karet peněz Název Něco visí ve vzduchu. Správce vypadá, jako by skrýval tajemství. Tvůj věrný sluha tě však varuje. Chystá se spiknutí. Tohle si přece nenecháš líbit. Vymysli vlastní plán, využij svého vlivu a známostí.

Více

ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ. Pokud jsou na 0 sníženy zároveň vaše body příčetnosti i vaše body zdraví, pak jste ihned zničeni dle základních pravidel.

ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ. Pokud jsou na 0 sníženy zároveň vaše body příčetnosti i vaše body zdraví, pak jste ihned zničeni dle základních pravidel. ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ Pravidla Pokud vaše body příčetnosti nebo zdraví klesnou na 0, můžete si místo zničení (pohlcení) své postavy, dobrat 1 kartu šílenství v případě ztráty příčetnosti nebo 1 kartu zranění

Více

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu.

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. Putování Středozemí Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. 2-4 hráči od 7 let čas neuveden obsahuje: 4x13 hracích kamenů s místy ve

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

Pravidla magie Soumrak 2017

Pravidla magie Soumrak 2017 Pravidla magie Soumrak 2017 Základní vybavení Dovezete si: Černokněžnický/mágský úbor, hůl+dýka/meč (dle specializace viz níže), kouzelnická kniha (kam si nalepíte kouzla), další hráč v případném kostýmu

Více

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče Královská zahrada Hra pro 2 4 hráče Úvod Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření své velkolepé zahrady. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá

Více

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč CZ Habermaaß-hra 4446 Nadýchaný koláč Nadýchaný koláč Foukací hra pro 1-4 hráče ve věku od 4 do 12 let s herní variantou pro foukače profesionály. Tato hra procvičuje motoriku rtů a úst čímž se hravou

Více

Uwe Rosenberg 2006 NOMINACE

Uwe Rosenberg 2006 NOMINACE Uwe Rosenberg HRA ROKU 2006 NOMINACE Uwe Rosenberg Počet hráčů: 3-5 Věk: od 12 let Doba trvání: ca. 45 minut Obsah: 104 hracích karet 6 karet 3. fazolové pole 1 návod ke hře CÍL HRY Každý hráč obchoduje

Více

CAS. Czech Association of Shogi

CAS. Czech Association of Shogi CAS Czech Association of Shogi www.cas.shogi.cz www.shogi.cz /Shogi.cz /Shogi.cz Príprava hry Při pohledu ze své vlastní strany staví hráč kameny v následujícím pořadí: První řada: ź kopiník jezdec stříbrný

Více

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze)

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze) CZ Habermaaß-hra 3389A /4521N Počítání s piráty (mini verze) Počítání s piráty mini verze Vzdělávací hra pro 2 až 4 piráty ve věku od 6 do 99 let. Obsahuje variantu pro jednoho hráče. Autor: Wolfgang Dirscherl

Více

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku :

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku : Metodika nácviku situace 1 vs. 1 Situace 1 vs. 1 je v utkání mnohonásobně opakovanou herní událostí, jejíž nácvik je důležitý, jak z pohledu útočné fáze, tak z pohledu obranné fáze. Úspěšné ovládnutí ofenzivních

Více

Habermaaß-hra 2523 CZ

Habermaaß-hra 2523 CZ CZ Habermaaß-hra 2523 Hra Habermaaß č. 2523 Pirát Joe Jednooký pirát Rychlá hra pro 2 až 4 nelítostné piráty ve věku 4-99 let. Autoři: Ilustrace: Délka hry: Markus Nikisch Susanne Krinke asi 10 minut Na

Více