2. uiel Dodatku Dodatek upiesiuje a dophiuje zn6ni Smlouvy. Upravuje-li tento Dodatek nekte16

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. uiel Dodatku. 2.1. Dodatek upiesiuje a dophiuje zn6ni Smlouvy. Upravuje-li tento Dodatek nekte16"

Transkript

1 in-st:itni riiad inspekce prdce Sidf o: Jednajici: le: dsle jen Zadavatel na strane jednd KolSiskd 45L/13,7 46 0L Opava Mgr. lng. Rudolf Hahn, generillni inspektor Autocont CZ a.s. Sidlo: Jednajici: Moravskd Ostrava, Hornopolni 3322/34, Ostrava Ing. Vlastimil Palata, mistopiedseda piedstavenstva Bankovnispojeni: deskil spoiitelna, /08oo ld: Dle: C Spisovii znaika OR: Krajskli soud v Ostrav6, oddil B, vlozka 814 dsle jen Zhotovitel na stran6 druh6, uzaviraji nize psan6ho dne, mdsice a roku tento dodatek iislo 10 (diile jen,,dodatek") ke Smlouv6 o dilo dislo P AS-2O (d6le jen,,smlouva"), kterf se st6vd nedilnou souidsti Smlouvy. 2. uiel Dodatku 2.1. Dodatek upiesiuje a dophiuje zn6ni Smlouvy. Upravuje-li tento Dodatek nekte16 ustanoveniodlisne a to tak, ie by mohlo dojit k nejednotn6mu v!'kladu il5nk0 Smlouvy, majf piednost ustanoveni tohoto Dodatku a Smlouvy pfed ustanovenimi vieobecnrich obchodnich podminek pro poskytovdnf sluzeb Tento Dodatek urduje zm6ny v dlenku i.5, i.6, t.7,8.8, i. 10 Smlouvy a v Piiloze i.3. Ostatni d5sti Smlouvy zrist6vaji beze zm6ny Tento Dodatek ddle oietiuje ochranu dfrvernfch informaci a ud6luje Zadavateli souhlas s uveiejnenim informaci.

2 3. eliinek i aliinek i. 5 se nove roziiiuje o tyto nov6 dl6nky: 5.4. piedmet pln6ni se roziiiuje o Poskytovini servisni a technick6 podpory informainiho svst6mu REUIP Technickii podpora se t'ikd programovi'ch produkti dle il' s vyuzitim funkcipouiitfchprostiedkrid ei ' abuderea izovdnavprostiedistdtniho0iadu inspekce prdce a oblastnich inspektor6ti p16ce' Skladba programovrich produkt0 Informadniho syst6mu REUIP. Microsoft DYnamics CRM. Microsoft Dynamics AX. MS Sharepoint r IBM Datacap. a roziiienfa specidlnich prav informatniho syst6mu vytvoienlich na zdklade t6chto uvedenvch Programi Pouiit6 prostfedky pro provoz Informainiho systdmu REUIP. relainidatab6zovv a analytickf syst6m MS SQL server, verze Enterprise. operaini syst6m Microsoft Windows server Dildi Pln6n( Poskytov6ni servisnia technick6 podpory informainiho syst6mu REUIP zahrnuje tyto sluiby: programovf' servis informainiho syst6mu v rozsahu uveden6m v piiloze i' 6 Smlouvy Legislativniservis informainiho syst6mu v rozsahu uveden6m v piiloze d' 6 SmlouvY ' Servisnizdsahy do informadniho syst6mu v rozsahu uveden6m v piiloze d' 6 Smlouw 4. A'l eldnek d. 6 V Odstavci i eliinku i. 6. Smlouvy, aktualizovan6m pozd6jiimi dodatky Smlouvy, se za tabulku dildich termin0 pln6ni dopliuje nou6 tabu,lka N 6zev d ildiho Pln6ni Poskvtov6ni servisni a technick6 podpory informadniho systdmu REUIP v garantovan6 irovni sluieb Termin V obdobi ode dne 0iinnosti Dodatku d. 10 do terminu Ot5 anebo vyderp6ni finandniho pln6ni piedm6tu plneni dle dl' 6.1 tohoto dodatku.

3 5. eliinek a , elsnek d. T.l Smlouvy se nahrazuje timto novfm zn6nim: 7.f Celkov5 cena piedm6tu Plndni podle i.5. Smlouvy je stanovena dohodou smluvnich stran na ,- Ki (slovy tiicetdev6tmilionrldev6tsetdtyficetdevettisic Kd) bez DPH el6nek 7. Smlouvy se rozliiuje o novli'dlsnek: 7.6. Celkovd cena dle odstavce 7.1. se tlmto Dodatkem iislo 10 rozliiuje o cenu ,-Ka bez DPH za Poskytov6n iservisni a technickd podpory informadniho syst6mu REUIP dle il. 5.4 tohoto dodatku. xt' 5.3. ClSnek 7. Smlouvy se roziiiuje o novri ilsnek: 7.7. Zadavatel izhotovitel jmenuji Odpov6dn6 osoby povdien6 veden[m projektu, kter6 se bude pravidelnd schdzet v rdmci kontrolnich dn0. Piedmdtem sch0zky bude vidy rekapitulace plneni poiadavk0 z piedchozlho kontrolniho dne tzv.,,definice priorit" pro dalii obdobi. Vydefinovan6 poiadavky budou Zhotovitelem dopiedu odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvsleni Zadavatelem uvolneny k realizaci. Finandni rozpodet stanovenf odstavcem 7.6. tohoto Dodatku bude poniien vidy o schviilenou pracnost poiadavkri ai do jejiho tipln6ho vyierp6ni. Odpov6dn6 osoba za Zadavatele: 1. Petra Vavredkovii, tel , oetra.vavreckova@su ip.cz Odpov6dnd osoba za Zhotovftele: 1. Du5an Chovanec, tel , d usan.chovanec(oautocont.cz 6, itrinek i. e 6.1. eliinek i. 8. Smlouvy se dopliuje timto novrf'm znenim: 8.6. Zadavatel se zavazuje uhradit cenu za nove dopln6n6 dildi Pln6ni dle odstavce d. 7.6 Smlouvy na zdklad6 faktury - dariov6ho dokladu, ve kter6 bude uveden ndzev veiejn6 zakdzky,,servis informadniho systdmu REUIP" takto: cena za dilii Pln6ni dle odstavce dislo 7.6. ve vfii Kd bude uhrazena na zdkladd fakturv - dariov6ho dokladu. Tato faktura bude Zhotovitelem vystavena po Akceptaci Pln6ni Poskytov6niservisni a technick6 podpory informadniho syst6mu REUIP dle dl. 5.4 tohoto dodatku a nebo k terminu vyderp6n i finanin iho limitu ve vfii uveden6m v odstavci dislo iliinek i aldnek i. 10. Smlouvy se dopliuje timto novfm zn6nim: Akcept;ice dildiho PlnEni Poskytovdni servisni a technick6 podpory Informadniho syst6mu REUIP dle odstavce 5.4. bude potvrzena podpisem Protokolu o Akceptaci na ziiklad6 niisledu.licich akceptadnich krit6rii:

4 O schv6lenipln6ni bude mezi smluvnimistranami sepsdn akceptadni protokol, na jehoi zdklad6 Zadavatel pii.ime Pln6niod Zhotovitele a uzn6 jej tak za iildn6 a bezvadn6. JestliZe Pln6ni bude obsahovat odstraniteln6 vady, bude Pln6niAkceptov6no s vrihradami. Tyto vlihrady budou uvedeny v akceptainim protokolu, v n6mi bude ddle uvedeno, do kdy a jaklim zp0sobem budou tyto vady odstran6ny. Zhotovitel je opr6vn6n si rldtovat jen tu ddst Plndni, kter6 bylo bezvadn6. Odstran6nivad bude potvrzeno Zadavatelem v nov6m akceptainim protokolu a Zhotovitel bude oprdvn6n vy0dtovat izb!'vajfci Pln6ni. 8. piiloha iislo 3 smlouvy 8.1, Ve zn6ni piilohy dislo 3 smlouvy, aktualizovan6 pozd6jsimi dodatky smlouvy, je nahrazena tabulka timto novvm zm6nim: Celkovd cena implementace (iddek 16) Cena celkem bez DPH dle Dodatku e.5 Sazba DPH v roce 2012 z0% ViSe DPH v roce 2O'J-2 Sazba DPH v roce r% V,iie DPH v roce ,- Kf ,80 Kt ,31 Ka Celkov6 cena Servisnia technick6 poaporit neutr - Dodaiatk d. 10. 'ri': : 'I Cena celkem bez DPH dle Dodatku ,-Ka Sazba DPH v roce t% Vfie DPH v roce ,- Ka Cena celkem bez DPH Cena celkem vietn6 DPH ,- Ke ,11 Ka 9. aliinek d al5nek d. 20. Smlouvy se nahrazuje timto novvm znenim: 20.7 Nedilnou soud6sti Smlouvy jsou piilohy: Piiloha d.1 - Poiadovan6 soudinnost Zadavatele Piiloha d.2 - Specifikace softwarovfch licenci REUIP Piiloha i.3 - Kalkulace a specifikace cen sluieb poskytovanich v rdmci Projektu Piiloha i.4 - Potiebnti HW a SW (licenci) aplikadni, syst6mov6 a komunikadni infrastru ktu ry Piiloha d.5 - V5eobecn6 obchodni podminky Autocont CZ pro poskytovdni slu:eb Piitoha i.6 - Specifikace sluieb Poskytov5ni servisni a technick6 podpory Informatniho syst6mu REUIP dle il' 5.4 Smlouvy

5 10. Piiloha E. 6 Smlouvy 1"0.L. Smlouva o dilo se doplriuje novou piilohou d. 6 v ndsledujicim zndni Specifikace sluzeb Poskytovdni servisni a technick6 podpory lnformainiho syst6mu REUIP dle dl. 5.4 Smlouvy 1. Programoui servis informatniho syst6mu Specifikace sluieb poiadavky na dopln6nl a vylepseni funkdnosti informatniho syst6mu, kter6 vznikaji na ziiklad6 praktick6ho pouiivd ni informadniho syst6mu bein6 uiivatelsk6 [pravy informainiho syst6mu pomoc pii dalsfm rozvoji syst6mu primdrni podpora - operativni ieieni zn6m'ich probl6m0 sekunddrni podpora - syst6movii podporu pii ieieni novrl'ch probl6mrj a fixaci chyb pravidelnrl' upgrade programi informadniho syst6mu U piesneni rozsahu plneni sluieb Poiadavky budou zadavatelem registrovdny v helpdesku. Vydefinovan6 poiadavky budou uchazedem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvdleni zadavatelem uvolndny k realizaci. Finandni rozpodet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schv6lenou pracnost poiadavkt ai do jejiho 0pln6ho vyderp;l n i. U:ivatelsk6 ripravy budou ieieny piedeviim sprdvci ls Zadavatele. V piipad6 potieby poskytne Zhotovitel podporu sprdvci ls Zadavatele. Finanani rozpoiet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvdlenou pracnost poiadavki ai do jejiho ipln6ho vyderpii ni. Budou dle potfeby organizovdny analytick6 schtzky, v rdmci kter!'ch bude pldnovdn a navrhovdn rozvoj ls RE0lP. Finandni rozootet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude ponizen vidy o schvdlenou pracnost poiadavk0 az do jejiho ripln6ho vyterpiini. Primdrni podporu poskytuje sprdvce ls Zadavatele. V piipadd potieby poskytne Zhotovitel podporu spriivci ls Zadavatele. Finandni rozpofet dle il.6.1tohoto Dodatku bude poniien vidy o schviilenou pracnost poiadavkri ai do jejiho tipln6ho vyderp6ni. Sekunddrni podpora bude zajiitdna v riimci konzultatnich schizek, piipadn6 dle rebistrovanl 'ch poiadavkri v helpdesku. Finandni rozpodet dle dl. 6.1tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvdlenou pracnost poiadavkrl ai do jejiho ripln6ho vyferpiini. Upgrade SW infrastruktury (5Q1, Windows server, apod.) je v rezii SUIP. Update aplikacf CRM, SP, AX lze prov6st pouze na zdkladd vziijemn6 dohody, kdy pro rozhodnuti o provedeni/neprovedeni upgrade musi blit brdno v potaz piipadn6 riziko znefunkin6ni ls RE0lP, zdsadni zm6ny, majici negativni dopad do ls RE 0lP. apod.

6 Specifikace sluieb ridriba specidlnich 0prav a roziiieni informadniho svst6mu instalace novd vytvoienlich specidlnich 0prav a roziiieni poiadavky na tvorbu nov'ich v'istup0 z dat informadniho syst6mu poiadavky na dopln6ni, vylepsenia bdin6 ipravy st6vajicich vistupi optimalizace postupfr v piipad6, ie to provedene ipraw vyiaduji vytvoieni aktuiilnich nilvod0 a postupi prdce v informainim svst6mu odborn6 konzultace, lkoleni uzivatelskii a administrdtorskii dle potieby UpiesnEni rozsahu plneni sluieb Finandni rozpotet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schv6lenou pracnost poiadavki ai do jejiho ripln6ho vyierpiini. Poiadavky budou Zadavatelem registrovdny v helpdesku. Vydefinovan6 poiadavky budou zhotovitelem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvdleni Zadavatelem uvolndny k realizaci. Finandni rozpodet dle al. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvdlenou pracnost poiadavkri ai do jejiho tlpln6ho vyderpdni. Soud6sti ieieni poiadavki registrovanich v helpdesku je nasazeni lprav z vivoje do testu a po schvdleni Zadavatelem jsou upravy pieneseny do produkdniho prostiedi. Poiadavky budou Zadavatelem registroveny v helpdesku. Vydefinovan6 poiadavky budou Zhotovitelem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvdlenf Zadavatelem uvolndny k realizaci. Finandnf rozpotet dle di.6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvslenou pracnost poiadavki ai do iejiho 0pln6ho vvderodn i. PoZadavky budou Zadavatelem registrovdny v helpdesku. Vydefinovan6 poiadavky budou zhotovitelem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvsleni zadavatelem uvolndny k realizaci. Finandni rozpoiet dle tl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvdlenou pracnost poiadavko ai do iejiho tipln6ho vyderpdni. Poiadavkv budou Zadavatelem registrov6ny v helpdesku, piipadn6 dle provozu piimo navrhov6ny Zhotovitelem. Vydefinovan6 poiadavky budou Zhotovitelem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schvsleni zadavatelem uvoln6ny k realizaci. Finanani rozpoiet dle dl.6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidv o schvdlenou pracnost poiadavk0 ai do ieiiho rlpln6ho vyderpdni. Zm6ny, majici podstatni dopad na funkdnost syst6mu budou updateovdny ve vytvoienich manudlech. Postupy prdce kopiruji mj. smdrnice zadavatele a jako takovd jsou spravovdny sprdvci ls REUIP Zadavatele. Postupy priice tak nejsou souissti poskytovant!'ch sluieb. Rozsah a obsah Skoleni, piipadnd konzultaci stanovi dle vziijemn6 dohody vedeni projektu. Vydefinovan6 poiadavky na ikoleni ii konzultace budou uchazeiem pied realizaci odhadnuty

7 Specifikace sluieb prom itn uti rea lizova nrf'ch zmdn do vytvo fenich v'j'stupfr a datovich sestav zdokumentovdni proveden!'ch zm6n a iprav do v5ech irovni dokumentace. informadniho systdmu a jeji pravidelnd a viasnd aktualizace Upiesn6ni rozsahu pln ni sluieb z pohledu pracnosti a po schvdleni zadavatelem uvoln6ny k realizaci. Finandni rozpotet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schviilenou pracnost poiadavk0 ai do jejiho ripln6ho vyierpd ni. Bude provedeno na zdkladd specifikace pozadavku Zadavatelem, piipadnd v rdmci plsnovdni rozvoje ls RE0lP. Finandni rozpodet dle el. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvdlenou pracnost poiadavk0 az do jejiho ripln6ho vyferpdni. Pii vwoji rozvojovfch poiadavkr) budou zpracovdny ndvrhy ieieni, kter6 budou po schvilleni zadavatele i uchazede poskytnuty jakoito dokumentace k proveden6mu zprisobu ieieni. 2. Legislativni servis informatniho syst6mu Specifikace sluieb provedeni riprav informadniho syst6mu z d0vodu legislativnich zmdn promitnuti realizovanfch zm6n do vytvoienfch v'/stupi a datovich sestav zdokumentovdni proveden'l'ch zm6n a iprav do vsech drovni dokumentace informadniho systdmu a je.ii pravidelnd a vdasnd aktualizace Upiesn ni rozsahu plnini sluieb PoZadavky budou Zadavatelem registrovdny v helpdesku. Vydefinovan6 pozadavky budou Zhotovitelem pied realizaci odhadnuty z pohledu pracnosti a po schviileni Zadavatelem uvoln6ny k realizaci. Finanini rozpoiet dle dl.6.1 tohoto Dodatku bude poniien vzdy o schvdlenou pracnost poiadavkri ai do jejiho tipln6ho vyterpiini. Bude provedeno na zdklad6 speciflkace pozadavku Zadavatelem, piipadn6 v rdmci pliinov6 ni rozvoje ls RE U lp. Finanani rozooiet dle dl. 6.1 tohoto Dodatku bude poniien vidy o schvslenou pracnost poiadavk0 ai do jejiho ri pln6ho vyierpiini. Pii v\ivoji rozvojovlich poiadavki budou zpracovdny ndvrhy ieieni, kte16 budou po schvdleni zadavatele i uchazede poskytnuty jakoito dokumentace k proveden6mu zp0sobu ie!eni. 3. Servisni zssahy do InformaEniho syst6mu Specifikace sluieb zprisoby komunikace - telefonickii hot-line, ovd komunikace, portdl pro zaddvdni ooia da vkt kritick6 doby, do kdy musi bvt dan6 kategorie probl6mi ieieny a vyieieny Upiesn6ni rozsahu plneni sluieb Bude zajist6no dle podminek uvedenlich v bodu 4 t6to pfilohy

8 Specifikace sluieb garantovand doba provozu ieieni probl6mu pomoci vzdillen6ho servisniho piistupu pravidelnv reporting Upiesndni rozsahu plndni sluieb Bude zajisteno prostiednictvim Helpdesku Zhotovitele. Bude zajistdno v 16mci vedeni projektu, resp. Kontrolnich dnrl. 4. Kritick6 doby, do kdy musi bft dan6 kategorie probl6m0 ieieny a vyieieny 0rovnE chyb Reakini doba Doba pro odstran6ni KRITICKA Je takovd chyba, kdy neni funkinisyst6m jako celek, nebo neni funkdnijedna z jeho zdkladnich i5sti (MS Dynamics CRM - modul inspekce, MS Dynamics AX - modul spr6vni ifzeni), nelze se piihl6sit, nelze vibec pracovat a to ani ndhradnim zprlsobem. VYSO KA Je takov5 chyba, kdy neni funkinikompletni agenda modulu (pi.: v0bec isdnrim zp0sobem nejdou zaznamenevat pracovni Irazy ani.lejich dildi diist, ostatnid6sti syst6mu jsou jinak funkini). STREDNi Jednd se o chybu, kter6je lokiilniho charakteru, tedy dand agenda je funkini, nelze viak zpracovat konkr6tnipiipad nebo skupinu piipad &. Doba odstran6ni 10 dni nebo dle dohody mezi dodavatelem a uchazedem. NizKA Jednii se o chybu, kterd svfm charakterem nepatii do v1i5e uvedenfch chyb. Pravideln6 sdruien6 poiadavky na ipravu syst6mu bez okamiiteho vlivu na provoz svstemu t hodina 2 hodiny 8 hodin 24 hodin po dohod6 sd zadavatelem Max do 24 hodin Max do 48 hodin Max do 10 dnri nebo dle dohody se zadavatelem Max do 20 dni nebo dle dohody se zadavatelem ' po dohod6 se zadavatelem Doba pro odstraneni nedostatkir se vztahu.ie pouze na chyby k6du, jehoije Zhotovitel autorem a je tak schopen ovlivnit odstrandni chyby vlastnimi silami vietn6 [prav obecn6ho k6du pouiitrich aplikaci. Vztahuje se rovn6i na chyby vznikld nasazenim aktualizaci pou)it6ho softwaru a instalace a reinstalace programov6ho vybaveni po ov6ieni v testovacim prostfedi. Za odstranenivady se povazuje i definovanf ndhradnipostup, kteri umoinidan'f P!99q!9!9!!aL

9 Pro vlastni odstran6ni piidiny pak definuje dodavatel termin pro odstran6ni vady. Chyby, kte16 nemrjie zhotovitel pln6 ovlivnit, budou ieleny v definovanfch dobiich pro odstraneni chyb, av5ak do tohoto dasu nebude zapodten ias, kdy je odstran6ni chyby postoupeno tzv.,,tieti stran6" anebo probihd testoviini ii upiesn6nf ze strany zadavatele. Je tak nutno vylouiit z definovan6 doby napiiklad chyby na stran6 externfspisovd sluiby, doby testov6ni di upiesrioviini hl55en6 chvbv ze stranv zadavatele ii zdsah tzv.,,tieti stranou" Prrhb6in6 poiadavky na ipravy syst6mu jsou realizov6ny v terminech dle dohodv mezi Zadavatelem a Zhotovitelem. Garantovan5 doba provozu ls je potvrzena denne v rozmezi mezi 5:00-20:00. Mezi timto definovanlim iasem tzn. mezi 20:00-5:00 hod' lze kdykoliv prov6st odstsvku syst6mu pro 0dely zdloh, tidriby, spuit6ni d5vkovrich tiloh, apod. Uvedend garantovand doba provozu ls miie b'it po dohod6 mezi Zadavatelem a Zhotovitelem pieruiena pro riiely nasazeniprovedenrlch riprav. 11. ostatni ujedndni pro dit6i plndni Poskytoviini servisni a technick6 podpory informadniho syst6mu REUIP v garantovan6 [rovni sluieb se smluvni strany zavazuji zajistit ochranu obchodniho tajemstvi a dfrvdrn,ich informaciv rozsahu tldnku t. 16 Smlouvy, odstavec 4 16'1. Smlouvy Zhotovitel ud6luje zadavateli souhlas s uveiejndnim smlouvy, Dodatki smlouvy a seznamu subdodavatele v pln6m rozsahu na webovlich strdnkdch urtentch Zadavatelem respektive profilu Zadavatele. Zhotovitel prohlaiuje, ie skutednosti uveden6 v Dodatku nepovazuje za obchodni tajemstvi ve smyslu obdansk6ho zdkoniku (zitkon i sb., ve zn6ni pozd6jiich piedpis0) a ud6luje svoleni k jejich uiiti a zvefejndni bez stanovenijakrichkoliv daliich podminek. V o p av6, an "./ /. /. 1.(.1/. I v Praze, ane./.{.//.,./.(7,"/[,'^),.[(i,"n"' Mgr. Ing. Rudolf Hahn gene16lniinspektor a piedstavenstva l i.:ir i ii )r I li i'. s.. l1' ': ha l;;:;i ",'.' ;ii.: ',il i.,'";3 i')t.),)7.!i.,'t)5,'rtl

10 #!:F 5!{F.rA:U qii;-,:,*+ RlEo# ;:;--:i f*r i:q;,8 s-ei;g ts:i{e$,l :Eser!:r;; 5

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

SERVISNÍ SMLOUVA o poskytování služeb a podpoře provozu informačního systému REÚIP

SERVISNÍ SMLOUVA o poskytování služeb a podpoře provozu informačního systému REÚIP Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy poskytovatele: SERVISNÍ SMLOUVA o poskytování služeb a podpoře provozu informačního systému REÚIP kterou uzavřely podle zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku,

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 20. prosince 2012 PID: MFCR2XLSWF Č. j.: MF-121562/2012/23-232

Více

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNí ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ. Smlouva o servisní a technické podpoře číslo DSj0024j2015jKT SMLOUVA

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNí ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ. Smlouva o servisní a technické podpoře číslo DSj0024j2015jKT SMLOUVA IIINTEGR.OV,ANÝ EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNí r: VESELí 1::1 NAD MORAVOU Smlouva o servisní a technické podpoře číslo DSj0024j2015jKT SMLOUVA o servisní a technické podpoře číslo DS/0024/2015/KT uzavřená

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF

Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF Veřejná zakázka na služby zadávaná v jednacím řízení bez uveřejnění dle 23

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) č. smlouvy kupujícího: č. smlouvy prodávajícího: Článek 1 Smluvní strany Kupující:

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Název: Projektové øízení projektu Service Desk ICT MF Èíslo:

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel. 257042590 Fax: 257042609 IČ: 00006947 V Praze dne 3.5.2013 PID: MFCR3XFBBY Č.j.: MF-37097/2013/23-2302/D Věc: Referent:

Více

Zad6vaci dokumentace na vefejnou zakdzku V souladu se ZVZ s 44,zad vaci dokumentace a technick6 podminky

Zad6vaci dokumentace na vefejnou zakdzku V souladu se ZVZ s 44,zad vaci dokumentace a technick6 podminky Piilha i. 1 vzvy k pdiini nabidek Zad6vaci dkumentace na vefejnu zakdzku V suladu se ZVZ s 44,zad vaci dkumentace a technick6 pdminky nstalace pticktich kabelfi sinle-mde v hlavni budve Gedetick6 bservatte

Více

PojistnA smlouva 6.8056971013

PojistnA smlouva 6.8056971013 PojistnA smlouva 6.8056971013 Smluvnistrany: CSOB Poji5t'ovna, a. s., 6len holdingu CSOe se sfdlem Pardubice, Zelen6 pledm6stl, Masarykovo n6m6sti dp. 1458 ps0 saz ra rco: +ssg+gog, otd: c2699000761 zapsan6

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou SMLOUVA o poskytov6ni odborn6 f rovn6 hospodaieni v lese 1. M6sto Rokytnice v Orlickrich hor6ch, se sidlem ndm. Jindiicha Simka ip. 3, 5L7 61, Rokytnice v Orlick'ich horich, It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,,

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

et. z UEel nadainiho fondu

et. z UEel nadainiho fondu STATUT NadaEniho fondu Neuron na podporu v6dy Preambule Karel JaneEek, PhD., r.e.:73o72612039, bytem U Tieti baterie to48121,160 00 Praha 5 Bievnov, zaloiil nadaini fond s ndzvem "Nadadni fond Neuron na

Více

Rámcová smlouva na Provoz, úpravy a rozvoj databázových aplikací CLIDATA a SDNES od 11/2015

Rámcová smlouva na Provoz, úpravy a rozvoj databázových aplikací CLIDATA a SDNES od 11/2015 Závazný návrh Rámcová smlouva na Provoz, úpravy a rozvoj databázových aplikací CLIDATA a SDNES od 11/2015 (uzavřená na základě zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a podle ustanovení 89 a násl. zákona

Více

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace evrops socialn i *t EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELOVVCHOVY p.o INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANi r.f+ A't t-l OP vd6l6vrnl lookultncllaio9aroat Piiloha E. 1 k vfzve k podini nabidek na

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem VÝZVA k předložení nabídky veřejné zakázky na dodávku systémové podpory stěžejních částí LAN (HW, SW) Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle Vnitřního předpisu města

Více

Smlouva uzavřená na základě zakázky Technická podpora pro softwarové produkty společnosti SOFT-PC s.r.o. SMLOUVA

Smlouva uzavřená na základě zakázky Technická podpora pro softwarové produkty společnosti SOFT-PC s.r.o. SMLOUVA SMLOUVA o poskytování technické podpory (maintenance), servisní podpory a rozvoje informačního systému společnosti SOFT-PC s.r.o. užívaného Správou a údržbou silnic Plzeňského kraje, příspěvkovou organizací

Více

''rdodatek 6.1 k ES certifik6tu o piezkou5eni typu

''rdodatek 6.1 k ES certifik6tu o piezkou5eni typu Fyzik6ln6 technickf zku5ebni ustav ''rdodatek 6.1 k ES certifik6tu o piezkou5eni typu (4) Zaiizeni Zaiizeni nebo ochrann6 syst6my urden6 pro pouziti v prostiedi s nebezpeiim vfbuchu podle Sm6rnice 94/9/EC

Více

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO TOP RETAIL PEOPLE for best customer service - Smlouva o dodsvce,,personiilniho auditu pro obecni uiad Pierov nad Labem,, Smluvni strany: Instituce: Adresa: Zastoupenyi: Obecni riiad Pierov nad Labem Pierov

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

O VYTVOŘENÍ KOMPLEXNÍHO ŘEŠENI NÁKUPNÍHO SYSTÉMU PRO PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE A POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A KONZULTAČNÍCH SLUŽEB

O VYTVOŘENÍ KOMPLEXNÍHO ŘEŠENI NÁKUPNÍHO SYSTÉMU PRO PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE A POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A KONZULTAČNÍCH SLUŽEB jmo J?.Vv\K0; tl-ssky (CR AJ - KRAJSKY ÚŘAD ') ív-ii.cíivy (DODATKU) KUI1SP00QHXV2 O VYTVOŘENÍ KOMPLEXNÍHO ŘEŠENI NÁKUPNÍHO SYSTÉMU PRO PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE A POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A KONZULTAČNÍCH SLUŽEB

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti RozHoDr\uri "rnnnvfho AKcroNAi,n v ptsonnosrr valne HRoMADy spor,nixosrr desk[ olympijslci a.s. IC 25268708, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 6, PSe 101 00, zapsanhv obchodnim rejstiiku veden6m Mdstsh-im

Více

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd .-. {e^: L-^t v operndrui procrnhlt zrvornf pnosrr.rof EVRoPSTA unre Fond soudrznosti Evropskyf fond pro regionslni rozvoj vzduch a piirodu sp. zn.: CN/266ICN/13 d.j. 8e4el13/cN ZADAVATEL: slolrv: P1SEU

Více

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY .r.t.f -.:'\ r-'$: Obiednatel: Ndzev objednatele: Sidlo: te: Dte : Jednajici: Firma je zaps6na v OR ddle jen objednatel Zhotovitel: Ndzev zhotovitele: Sfdlo: te: Dte : Jednajfci: Firma je zapsdna v OR

Více

SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW

SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW Příloha č. 5 vzor smlouvy o dodávce HW, SW a poskytnutí licencí k SW SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanoveními 409 a násl.,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ASSECO SOLUTIONS, A.S. PRO POSKYTNUTÍ UŽIVATELSKÝCH PRÁV A PODPORY K PRODUKTŮM HELIOS

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ASSECO SOLUTIONS, A.S. PRO POSKYTNUTÍ UŽIVATELSKÝCH PRÁV A PODPORY K PRODUKTŮM HELIOS VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ASSECO SOLUTIONS, A.S. PRO POSKYTNUTÍ UŽIVATELSKÝCH PRÁV A PODPORY K PRODUKTŮM HELIOS OBSAH: 1 PRÁVNÍ SUBJEKTIVITA ASSECO SOLUTIONS, A.S.... 1 2 DEFINICE POUŽITÝCH

Více

Odbor informatiky a provozu informačních technologií

Odbor informatiky a provozu informačních technologií POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR Odbor informatiky a provozu informačních technologií Příloha č. 1 a) název zakázky, Technická podpora software pro systém NS-VIS a VISMAIL b) předmět a rozsah plnění veřejné zakázky

Více

I reg.c. ls SFZP L4204753

I reg.c. ls SFZP L4204753 Registrace akce Poslqytovatel Ministerstvo Zivotniho prostfed( fdentifikaini dislo EDS: 7L5D222004975 Vriovickd 1442/65 L00 10 Praha L0 f dentifikadni dislo EIS : I reg.c. ls SFZP L4204753 Ndzev akce (projektu)

Více

KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY

KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY PRODÁVAJÍCÍ Název sídlem IČ DIČ zapsaná u Krajského /Městského soudu v oddíl vložka jednající a KUPUJÍCÍ Název Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. sídlem Bělidla 986/4a,

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a EU Investujeme do vaší budoucnosti 1

Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a EU Investujeme do vaší budoucnosti 1 KUPNÍ SMLOUVA dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012., občanského zákoníku, (dále jen občanský zákoník nebo NObčZ ) Smluvní strany: prodávající:... zapsaná v obchodním rejstříku vedeném..., sídlem... IČ:...,

Více

Příloha č. 2 výzvy k podání

Příloha č. 2 výzvy k podání Příloha č. 2 výzvy k podání OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smluvní strany: 1. Vyšší odborná škola zdravotnická,

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání veøejného výbìrového øízení Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Rekonstrukce místnosti è.420 v objektu

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

SMLOUVA O ZHOTOVENI A SERVISU SYSTÉMU EPS V OBJEKTU KS ČSÚ OSTRAVA

SMLOUVA O ZHOTOVENI A SERVISU SYSTÉMU EPS V OBJEKTU KS ČSÚ OSTRAVA Český statistický úíad jfa pasátem 81, Praha 10 SMLOUVA O ZHOTOVENI A SERVISU SYSTÉMU EPS V OBJEKTU KS ČSÚ OSTRAVA evid. č. ČSÚ: 114-2015-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká

Více

Čj.: ČŠIG-3222/15-G21 Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů čl. 1 Smluvní strany Česká republika Česká školní inspekce sídlo:

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android

KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský

Více

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu '$ t \ Ddle uveden6ho dne, mdsice a roku byla uzaviena tato Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu Smlouva o doddvce software (dale jen,,smlouva") podle zskona d,.892a12 Sb., obdansk6ho zdkoniku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Smlouva o koupi hardwaru a poskytnutí softwaru podle ustanovení 1725 a 1746 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen NOZ ) ( Smlouva )

Smlouva o koupi hardwaru a poskytnutí softwaru podle ustanovení 1725 a 1746 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen NOZ ) ( Smlouva ) Smlouva o koupi hardwaru a poskytnutí softwaru podle ustanovení 1725 a 1746 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen NOZ ) ( Smlouva ) Smlouva č.: CZI mezi společnostmi: Zákazník: Číslo zákazníka:

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Úprava a doplnìní kamerového

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se

Více

te: DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 (2) Kypta - Stavoservis s.r.o. 252L37s0 c225213750

te: DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 (2) Kypta - Stavoservis s.r.o. 252L37s0 c225213750 DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 uzavien6 podle pr6vniho iddu eeske republiky v souladu s ustanovenlm 5 2586 a ndsl. z5kona d. 89/2012 Sb., Obdanskri zdkonik (d5le t6z jako,,obdanskri zdkonik")

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Čj.: ČŠIG-3218/15-G21 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadána podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE. číslo TP40/11

SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE. číslo TP40/11 SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE číslo TP40/11 Poskytovatel: VITA software, s.r.o., Na Beránce 57/2, 160 00 Praha 6, IČ 61060631 zapsaná u Městského soudu v Praze, značka C/42951 zastoupená jednatelem RNDr.

Více

Podpora ekonomického informačního systému na bázi Microsoft Dynamics NAV

Podpora ekonomického informačního systému na bázi Microsoft Dynamics NAV VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Podpora ekonomického informačního systému na bázi Microsoft Dynamics NAV Lhůta pro podání nabídek: 21. 10. 2014, do 09.00 h Zodpovědná osoba:

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice článek 1 Smluvní strany 1. Nemocnice České Budějovice, a.s. se sídlem: České Budějovice, B. Němcové

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

Smlouva o dílo 2015-1118

Smlouva o dílo 2015-1118 BI"r.?:os~1I1 (! Morav.$k.á Tteoová 571 01!~: 411168921 cr.č: G 4816892t w.'v\ t, orcs.cz Smlouva o dílo 2015-1118 č. 2015/0788/0PS.DVZ (55/3224/2015) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586

Více

II. I. SMLUVNISTRANY. Objednatel: Dodavatel: 2.1 Specifikace 0drZby: viz. piiloha servisni smlouvy d.1

II. I. SMLUVNISTRANY. Objednatel: Dodavatel: 2.1 Specifikace 0drZby: viz. piiloha servisni smlouvy d.1 SMLoUVA o servisni UonZeE e islo smlouvy: ff20130424 I. SMLUVNISTRANY 1.1 Objednatel: Dodavatel: Psychiatricki k6iebna Cerveni Dv0r Cervenf Dvrir 1 eeskf Krumlov 381 01 Zastoupenf ieditelem MUDr. liiim

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 29.8.2013 PID: MFCR3XJSQU Č. j.: MF-71238/2013/23-2302/D Věc: Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění o

Více

S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Níže označené strany S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku statutární město Frýdek-Místek se sídlem Radniční 1148,

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GBYAR Smlouva na zhotovení Auditu bezpečnosti IT Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

SMLOUVA O DÍLO. Článek 1. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Článek 1. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Tato smlouva o dílo byla uzavřena dnešního dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a v souladu

Více

chkl. Iednu 20 14 zanikil Seznam katastrflnic h fizemi CHVALOVICE KLENOVICE KRALOVICE DOBROCKOV DUBSKA LHOTA DVOREC U DUBU OVICE U KTISE NOVA PEC

chkl. Iednu 20 14 zanikil Seznam katastrflnic h fizemi CHVALOVICE KLENOVICE KRALOVICE DOBROCKOV DUBSKA LHOTA DVOREC U DUBU OVICE U KTISE NOVA PEC F1\.\\r \lsl'll,\\.\ GENERALNI FINANENI Reorelswi Samostatny odbor komunikace a mezinsrodnich vztahi Lazarsk6 15n, 117 22 Praha 1 fe : 257 044 O25 ZmEny u dane z nemovitosti - jak se nis dotknou? NEkter6

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

Smlouva na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rozšíření regionální komunikační infrastruktury CamelNET úsek Košutka

Smlouva na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rozšíření regionální komunikační infrastruktury CamelNET úsek Košutka SMLOUVA na dodávku komunikační infrastruktury optických vláken a poskytování servisní podpory (Dohoda o SLA) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 269 odst. 2 za použití ustanovení 409

Více

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim evropslsi soci6lni MINISTERSTVO SKOLSTVI. MLADEZE A TELovVcHoVy pro r.f-+ t-i OPVzd6l6v6nf konkursncaschodnost INVESTICE DO ROA/OJE VZDELAVANI Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami: Příloha č. 2 zadávací dokumentace

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami: Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami:. IČ:..

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY.

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY. K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Článek I. SMLUVNÍ STRANY IČ: xxx DIČ: xxx bankovní spojení: xxx č. účtu: xxx zastoupený: xxx společnost

Více

I I. PRILOHA d.1 I I

I I. PRILOHA d.1 I I t al PRLOHA d. it J E L J t ll Metodikai Virobce/objednatel zkouiky: ZkouSen\i TUV sud czech sr.o. Povdien5 zkusebna MD er 23223r AC 6.00, ddst, odst.5.2. a 5.3 Zeder doo Beograd, Srbsko / Zederlock s

Více

MrNrsrERsrvo Srolsrvi,

MrNrsrERsrvo Srolsrvi, $ evropsl$i soci6lni t MrNrsrERsrvo Srolsrvi, EVROPSKA UNE MLADEZE n relovvcnovv pro NVESTCE DO ROZ/OJE VZDELAVAN r.f-u t-i OP Vzd6l6v6nf konkur nc66chopnost Smlouva na veiejnou zakdzku s ndzvem: Zahranidnijazykov6-vzddliivaci

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

Veřejná zakázka Rekonstrukce počítačových pracoven. v v. v ZS a MS Kopidlno. uchazeč: Sdružení fyzických osob

Veřejná zakázka Rekonstrukce počítačových pracoven. v v. v ZS a MS Kopidlno. uchazeč: Sdružení fyzických osob Veřejná zakázka Rekonstrukce počítačových pracoven v v v ZS a MS Kopidlno uchazeč: TeX. Sdružení fyzických osob v David Holman,Michal Spína T.G.Masaryka 179 Libáň 50723 IČ: 67455921 DIČ: CZ-7906083438

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

Kupní smlouva. č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656

Kupní smlouva. č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656 Kupní smlouva č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ), (dále jen smlouva ) I. SMLUVNÍ STRANY kupující:

Více

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace > lj sr MI NISTERSTVO ZDRAVOTN ICTV1 CESKE REPUBLIKY -,4 O. V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 zrtzovaci LtslNA st6tni pilsp6vkov6 organizace V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze Podle

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Smlouva o dílo č. smlouvy dodavatele:../2011

Smlouva o dílo č. smlouvy dodavatele:../2011 Smlouva o dílo č. smlouvy dodavatele:../2011 uzavřená podle 261 odst.2 a 536 a násl. zák.č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění (dále jen Obch.Z. ) I/ Účastníci smlouvy : 1. RCS Kladno, s. r.

Více

Smlouvu o servisni dinnosti

Smlouvu o servisni dinnosti Na zikjadd rysledku vyb6rov6ho iizeni ze dne 28-'7.1999 piedkl6dame Smlouvu o servisni dinnosti hu Dodavatel: Firma REMO sdruzeni oprivn6ny zistupce p. Jan ZaPach Rooseveltova 782 537 0l Chrudim tco: tzl+tozo

Více

Upln6 verze Zkusebnich i6dri se zapracovanymi zmenarni byla zaslilna na pobodnd spolky. Text navrhovanfch zm6n 2015

Upln6 verze Zkusebnich i6dri se zapracovanymi zmenarni byla zaslilna na pobodnd spolky. Text navrhovanfch zm6n 2015 Dodatek E.ll20l5 Reou ieskomoravsk6 mysliveck6 jednofr,2.s,, pro zkousky lovec\fch psfi z vykonu. efslovdni strdnek v textu navrhovanjch zmdn odpovid6 ti5tdnd verzi Zku5ebnich i6dri pro zkou5ky loveckd

Více