2015/2016. ICONIC by

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2015/2016. ICONIC by"

Transkript

1 2015/2016 ICONIC by

2

3

4

5 Člověk si svůj svět rozdělil do zemí a států, naplánoval jim hranice a určil, kde co končí a začíná. Voda je však živel, který se spoutat hranicemi NEDÁ. Souznění s vodou a nacházení způsobů, jak nejlépe využívat její očistnou energii, je naším posláním. Ani naše výrobky neznají hranice, a tak se lze s nimi setkat ve více než padesáti zemích světa, v nejznámějších hotelech, ve firmách i v soukromých rezidencích. Všude, kde zákazníci ocení prověřenou značku, kvalitu a především originální design.

6 Obsah

7 Design 12 Formy NOVINKA Jemná proměna tvarů. 18 BathGallery Minimalistická harmonie. 26 Freedom O Svoboda je stav mysli Freedom R Svoboda je stav mysli. 36 LoveStory II Láska na celý život. 40 You Komfort pro každou postavu. 44 Evolution Nadčasová a emotivní Koncept, který vám jde vstříc. 62 Chrome Dokonalé elementy pro dokonalý celek Naše životy se skládají z bezpočtu malých a velkých rozhodnutí. Každý den volíte mezi kompromisem a splněným přáním, mezi průměrem a originalitou, mezi tím, co má každý a tím, co je jen vaše. Můžete se spokojit s většinovým vkusem, nebo dát přednost jedinečnosti našeho řešení. Otočte list a poznejte výrobky, které symbolizují naši současnou tvář. Vše, co tvoříme srdcem, inovativním přístupem a řemeslnou precizností. Your life, your choices. 76 Termo Přináší radost z vody. 82 Jet Inox a Jet Glass Výjimečný zážitek ze sprchování. 86 Brilliant Vybroušená dokonalost. 88 Walk-In Život nemusí být kompromis. 90 Matrix Styl, který mluví sám za sebe. 92 Chrome/ Floor/ Galaxy Pro/ Galaxy Pro Flat Bezpečný pocit, stabilita a kontakt se zemí.

8 Design Design STORZ Achim Storz Zakladatel studia Design Storz. Při navrhování našich van čerpá studio Storz z bohatých zkušeností získaných při konstruování automobilových interiérů u značek Porsche, BMW nebo Audi, ale i navrhování spotřebního zboží, jako jsou výrobky Adidas, Hugo Boss nebo Colgate. Našim produktům dodává Achim Storz originální autorský otisk a precizní řešení.

9 08 09 Design vytváří identitu. Identita vytváří image. Image přináší úspěch.

10 Design Kryštof Nosál Zakladatel studia Nosal design. Špičkový český designér orientující se na produktový design, ve kterém vyznává hlavně pravidlo nekomplikovaných řešení s jasnou myšlenkou. Svou invenci dodal např. produktům značky Narex, je spoluautorem pračky pro muže Electrolux a mnoha nejoblíbenějších koupelnových výrobků RAVAK. Je pravidelným účastníkem prestižních designových soutěží - nominován na Czech Grand Design, výherce cen EDIDA, Top design a Red Dot.

11 10 11 Použitím jednoduchých prostředků se snažím dosáhnout maximálního účinku. Zjednodušením a odstraněním všeho nepotřebného vznikne výrobek, který vnímáme intenzivněji.

12 NOVINKA Formy 01 Formy Pro každou stránku vaší osobnosti. Jemná proměna tvarů ve dvou formách. Design Kryštof Nosál

13

14 NOVINKA Formy Formy 01 Minimalismus ve své nejčistší podobě.

15 14 15 Myšlenka konceptu Formy je založená na novém pohledu na tak tradiční výrobky, jakými jsou vany a umyvadla. Z klasického očekávatelného tvaru jsme vyrobili dva nové, jeden puristicky čistý a druhý v ladně prohnutých liniích. Formy 02 Transformace přímek v oblé křivky vytváří formu s emocionálním nábojem.

16 NOVINKA Formy 01 Koncept Formy 01 - vana v rozměrech 180 x 80 cm nebo 170 x 75 cm. Umyvadlo v rozměrech 50 x 39 cm a 60 x 39 cm. ceny na vyžádání u výrobce. Baterie na vanu - typ vodopád, model cr , cena Kč.

17 Koncept Formy 02 - umyvadlo a vana s mírně zaoblenými tvary. Vana 180 x 80 cm, umyvadlo 50 x 41 cm a 60 x 41 cm. ceny na vyžádání u výrobce.

18 BathGallery

19 BathGallery Minimalistická harmonie Design Kryštof Nosál

20 BathGallery BathGallery by

21 20 21 Koupelnový set BathGallery Nepořádku dává řád Umyvadlo, vana a doplňky vytvářejí minimalistickou harmonii, ve které má každý z výrobků své místo, a dohromady tvoří vždy vysoce estetickou kompozici. Srdcem kolekce je široká odkládací plocha se zvýšeným lemem kolem celého umyvadla a vany, která zabraňuje pádu věcí, a tím definuje jejich umístění. Součástí setu je snadno vyměnitelné dno umyvadla v pěti barvách, vyrobené z umělého kamene, a doplňky (dóza a mýdelník) z akrylátového skla, které přesně padnou do rohů umyvadla. Vana o rozměrech 190 x 90 cm nabízí množství individuálních podob finálního ztvárnění, jako je například obložení dřevěným korpusem, umělým kamenem nebo obkladem. Umyvadlo s pěti barevnými variantami vyměnitelného dna spolu s doplňky (dóza a mýdelník) stylově doplňují vanu a rozvíjí designovou hru bez hranic.

22 BathGallery vyměnitelné barevné dno a dóza s mýdelníkem vytvářejí z umyvadla uměleckou kompozici, ve které se prolíná estetika a praktický účel. GAlerIe KreATIVITY Život není jednobarevný. Zkombinujte barvy mýdelníku a dózy s dnem umyvadla tak, aby celek odpovídal vašim individuálním představám. hrajte si se stylem a vytvořte svůj vlastní look.

23 22 23 Jde o symbiózu mezi jednotlivými prvky kolekce. Snažil jsem se, aby z ní byla cítit harmonie, aby každý předmět měl své místo. Nekupujete si jen umyvadlo, ke kterému musíte hledat doplňky. Kupujete si celek, který už nic nebude narušovat. KrYŠTOF NOSál, autor kolekce Zvýšený lem brání pádu umístěných předmětů a spolu s designem mýdelníku a dózy vytváří na umyvadle efektní čistou kombinaci. Více podrobností naleznete na:

24

25 POŽITEK Z PROSTORU

26 Freedom O Volně stojící vana Freedom O. Čistý design, který snadno ovládne prostor. Rozměr 170 x 80 cm, cena Kč.

27 26 27 Freedom O Svoboda je stav mysli Vykročte do nové dimenze, ve které pravidla určujete vy. Umístěte vanu do prostoru a zvolte si pro koupel tu stranu vany, ze které máte lepší výhled. Neomezujte se. Relaxujte. V designovém setu s baterií do podlahy FM

28 Freedom O Baterie FM zabudovatelná do podlahy. Cena Kč.

29 28 29 Baterie Freedom O Designový celek s volně stojící vanou Vysoká štíhlá silueta armatury s ramínkem vytváří v koupelně symfonii krásy a užitku. Možnost zabudování baterie kamkoli do podlahy zajišťuje absolutní svobodu při vytváření individuálního řešení koupelny.

30

31 PRO MODERNÍ INTERIÉR

32 Freedom R Freedom R Ornament je zločin napsal klasik české moderní architektury Adolf Loos. Vana Freedom R splňuje estetický ideál harmonie, účelnosti a důstojné elegance. V designovém setu s baterií do podlahy FM

33 32 33 Volně stojící vana Freedom R. Čistý design, který snadno ovládne prostor. Rozměr 175 x 75 cm, cena Kč.

34 Freedom R Baterie Freedom R Svoboda volby Hladký povrch masivního kovu, odlesky lomených ploch armatury a její důstojná vertikála tvoří nerozlučný celek s vanou puristických tvarů. Stojí vždy při vás, kdekoli v koupelně u volně stojící vany.

35 34 35 Baterie FM zabudovatelná do podlahy. Cena Kč.

36 LoveStory ll Emoce i jednoduchý design v neopakovatelné kombinaci. Vana pro milence ideálně vhodná i k zabudování originálního hydromasážního systému HMS Atomic. Rozměr 196 x 139 cm, cena od Kč. Autor Achim Storz.

37 36 37 LoveStory II Inovovaná, tvarově nadčasová vana LoveStory II Láska na celý život Vnitřní tvar srdce plný emocí a čisté vnější linie v puristickém výrazu pro nezapomenutelnou koupel ve dvou.

38 LoveStory ll Módní a nepraktické výstřelky ve světě designu brzy zanikají. Přežívají jen promyšlená, uživatelsky příjemná řešení s přidanou hodnotou. Vana LoveStory je ikonou mezi vanami už od roku 2002.

39 38 39 Emotivní a výrazově čistá Původní LoveStory jsme vyvíjeli pro lidi, kteří si při koupeli rádi užívají vzájemný tělesný kontakt, souznění a pohodlí. Inovovaná LoveStory II tuto původní ideu dodržuje a hravý a dynamický vzhled vany posunuje do kontextu soudobé architektury. Naším cílem bylo ukázat, že design může být současně emotivní i výrazově čistý. říká autor vany Achim Storz, zakladatel studia Storz.

40 You Vana promyšlená do detailu. Unikátně řešený vnitřní prostor ergonomicky členěný nejen pro dokonalé pohodlí všech částí těla, ale i pro každou výšku postavy. Výjimečná hloubka vany zaručuje příjemné prohřátí včetně ramen a krku.

41 40 41 You Žádné kompromisní pohodlí, žádná dvoumístná vana, maximální komfort pro jednoho just YOU!

42 You Stačí ponořit celé tělo, usadit se pohodlně do ergonomicky tvarovaného prostoru, dopřát odpočinek rukám i nohám v jejich nejpohodlnější pozici a nechat se hýčkat teplou vodou.

43 42 43 Vana You, rozměry 185/175 x 85 cm, cena od Kč. K vaně je možno dokoupit dva na míru vyvinuté hydromasážní systémy You Plus a You Duo. Autor Achim Storz.

44 Evolution Evolution

45 Jednotlivé prvky konceptu se stanou inspirací pro ty, kteří hledají jedinečné a neobvyklé věci. Dominantní tvar elipsy najdeme jak na umyvadle, tak u skříňky a vany Evolution. Ve spojení tvoří kompaktní celek založený na nejjednodušších tvarech přírody, které přirozeně navozují pocit uvolnění a relaxace.

46 Evolution evolution Nadčasová a emotivní Oproti zcela solitérním vanám je univerzálnější díky několika možnostem svého umístění. evolution má charakter, je dominantní a dokáže komunikovat s prostředím. KrYŠTOF NOSál, autor výrobku

47 46 47 Výjimečná vana charakteristická svým organickým tvarem. rozměr 180 x 102 cm a 170 x 97 cm, cena od Kč. Autor Kryštof Nosál.

48 Evolution Umyvadla a nábytek Evolution Originální tvar předního lemu umyvadla Evolution a skříněk v lesklém bílém provedení doplňuje estetické vyznění vany.

49 Krásná řešení mohou být i praktická. Styl má jen taková koupelna, která je domyšlená a snoubí se v ní estetika s funkcí

50 10

51 50 51 Koupelnový koncept 10, který vám jde vstříc. 10 Principem konceptu je mírná rotace jednotlivých prvků o 10. Vana, umyvadla a vodovodní baterie budí dojem, jako by šly svému uživateli naproti, a přináší tak větší komfort a užitek. Mírnou rotací běžné obdélníkové vany vznikla asymetrická vana s velkou odkládací plochou či sedátkem. Rohové umyvadlo díky pootočení umožňuje pohodlnější přístup. A vodovodní baterie jde vaší ruce vstříc. Design Kryštof Nosál

52 10 Mám rád jednoduché věci, a proto jsem se snažil pro kolekci 10 najít nějakou jednoduchou nosnou myšlenku s osobitým nábojem. Jako první jsem vzal klasickou obdélníkovou vanu a mírně ji pootočil o 10. Tento princip jsem pak použil i na umyvadla a baterie. Jednoduchý nápad tak propojuje celý koncept, říká autor Kryštof Nosál.

53 52 53 Rád vidím svoje produkty vyrábět ve velkém Spolupracuješ s námi už jedenáct let. Jak ses s naší firmou seznámil? Už během studií na VŠUP jsem se snažil dělat reálné produkty a abych získal nějakou praxi, oslovoval jsem různé firmy. Tehdy RAVAK vyhlásil soutěž pro studenty, které jsem se ale nezúčastnil, zpracovával ji vyšší ročník. V ateliéru už tím pádem kontakt byl a mě napadlo, že bych pro RAVAK mohl zkusit navrhnout vanu. A vznikla tehdy naprosto převratná vana Evolution, která i po jedenácti letech vypadá pořád současně. A co naopak tvůj nedávný projekt pro RAVAK? Série 10 má s prvním projektem Evolution vlastně něco společného. Dostal jsem zadání vytvořit moderní asymetrickou vanu a stejně jako u vany Evolution jsem nejprve začal úvahami, co mi na stávajících vanách vadí. Typický model asymetrické vany není ani rovný, ani úplně rohový, vnitřní prostor bývá často přetvarovaný, různě prohnutý a dokonce s vytvarovaným sedátkem. Vadila mi ta tvarová komplikovanost, a tak jsem vzal jednoduchou klasickou vanu a o 10 jsem jí pootočil. Tento princip jsme pak rozvinuli i u baterií a umyvadel, abychom vytvořili celou sérii. Zvolený princip není jen estetickou záležitostí, přinesl i řadu praktických výhod. Za své návrhy pro značku RAVAK jsi posbíral mnohá ocenění, kterého si nejvíc vážíš? Špatně se rozlišuje, které ocenění pro mě znamená více, protože každé z nich má nějaké souvislosti. Cena Výrobek roku 2006 pro vanu Evolution byla důležitá tím, že vzešla z mé první spolupráce se značkou RAVAK a hned byla takto úspěšná. Mezitím proběhlo několik nominací na Czech Grand Design, které nás zase podporovaly ve víře, že cesta, kterou jsme v designu nastavili, má svou odezvu. A aktuálně mě nejvíce těší soubor letošních ocenění konceptu 10, ze kterých je asi nejvýznamnější mezinárodní cena Red Dot. Máš nějaký designérský sen? Chtěl bych udělat něco, co je hodně sériově rozšířené, nejlépe po celém světě. A v zásadě se mi můj sen plní. Dělám věci, které mě baví a živím se tím. Děkuji za rozhovor Jana Šlefrová Tento koncept už asi není primárně myšlen pro malou koupelnu? Tuto zažitou představu, že RAVAK dělá malé koupelny, se snažíme posouvat dál. Žádná z nových kolekcí už není určena výhradně do malých prostor, série jsou promíchané, najdete v nich například i spoustu nábytku, volně stojící vany a velká umyvadla. Tím se vlastně dostáváme k tvé naprosto čerstvé zakázce - k projektu FORMY... Ano, FORMY zahrnují právě prostorné vany do větších koupelen, a to dokonce dvě. Je o dualitě, o dvou různých myšlenkách. Jedna forma je čistě minimalistická, její vana i umyvadlo mají puristicky čisté tvary. Umyvadla jsou na desku, což poskytuje úplně jiný zážitek a praktické hodnoty. Druhá forma je více o emocích, rovné přímky se transformovaly do křivek a její tvary jsou dynamičtější. Je tak na každém, jakou formu si pro sebe vybere. Kryštof Nosál, autor většiny současných výrobků RAVAK, studio Nosal Design.

54 10 Atraktivní přírodní materiál v barvě tmavého ořechu, vysoce kvalitní kovové prvky a hloubková impregnace korpusu skříňky proti vlhkosti. Cena umyvadla od: Kč a cena nábytku od: Kč. Autor Kryštof Nosál.

55 54 55 Umyvadla a nábytek 10 Umyvadla 10 ladí s ostatními součástmi a přitom zachovávají vysoký standard v praktických detailech. Mírné pootočení o 10 do prostoru poskytuje u rohového umyvadla mnohem větší uživatelský komfort. Není třeba tísnit se u zdi, paže se mohou při mytí volně pohybovat. Přímá umyvadla 55 a 65 cm Rohová umyvadla 55 a 65 cm

56

57

58 10 10 extracomfort zone comfort zone standard zone Baterie 10 Baterie jdou vstříc ruce, mají originální styl a příjemně se ovládají. K dispozici ve třech výškách standardní, prodloužené a vysoké pro větší komfort.

59 Vanová baterie 10. Vysoká vrstva pochromování, keramická karutš a pětiletá záruka. Cena Kč

60 10 Vanová baterie 10 Dynamická hra s asymetrií Hra s úhlem 10 dělá baterie zajímavé na pohled a významně zvyšuje jejich užitnou hodnotu.

61 60 61 NAKLONĚNÁ SPOLUPRÁCI Podomítková baterie 10 Svým uložením na stěně se armatura o 10 mírně naklání směrem k uživateli. Ovládání je tak ještě příjemnější, design vstřícnější a vaše spokojenost větší. KRYŠTOF NOSÁL, autor designu, studio Nosal Design

62 Chrome Chrome

63 62 63 Jen z dokonalých elementů může vzniknout dokonalý celek. Koupelnový koncept Chrome je designově sladěný do každého detailu, a to jak funkčností jednotlivých součástí, tak jejich designem.

64 Chrome Promyšleně členěný vnitřní prostor, vysoce kvalitní kovové prvky a hloubková impregnace korpusu skříňky proti vlhkosti. Dekor StrypOnyx. Rozměr 120 x 49 x 47 cm. Cena Kč. Autor Kryštof Nosál.

65 64 65 Umyvadla a nábytek Chrome 40 cm Umyvadla Chrome ladí s ostatními součástmi a přitom zachovávají vysoký standard v praktických detailech. Šíře rozměrových a typových variant vyhoví každému. Sortiment umyvadel Chrome sahá od velkých dvojumyvadel přes klasická umyvadla až k malým umývátkům, určeným nejčastěji na toalety. 60 cm 70 cm 80 cm 120 cm

66 jednoduché Baterie Chrome Chrome spolehlivé Baterie Chrome Nekompromisní kvalita, čistý styl a designová harmonie se stejnojmenným konceptem.

67 66 67 Stojánková umyvadlová baterie Chrome. Vysoká vrstva pochromování, keramická kartuš a pětiletá záruka na baterii. Cena od Kč.

68 Chrome Umyvadlová baterie chrome Nejlepší nápady bývají ty nejjednodušší Minimalistické pojetí baterií i celého konceptu jsem oživil oválnými tvary. Tyto prvky se promítají do celého konceptu, který působí univerzálně a zároveň má výrazný charakter. KrYŠTOF NOSál, autor designu, studio Nosal Design

69 68 69 Vanová baterie Chrome Když se snoubí design a funkce Originální způsob napouštění vany. UNIKÁTNÍ SYSTÉM výklopného RAMÍNKA Vanová baterie jako výjimečný estetický solitér. V základní poloze baterie nezabírá žádný prostor navíc. Pohybem páky dojde k přepnutí na sprchu, vyklopením ramínka se začíná napouštět vana.

70 Chrome Doplňky chrome Koupelnové doplňky stylově propojí každou koupelnu i Wc. Jejich jednoduchá elegance a kvalita zaručují, že budou koupelnovému vybavení dělat důstojnou společnost po neomezeně dlouhou dobu.

71 70 71

72 Chrome

73 72 73 Úspěch celku se skrývá v detailech Všechny koupelnové doplňky jsou vyrobeny z matného skla v kombinaci s lesklým chromovaným povrchem. Vrstva pochromování je stejně silná jako u vodovodních baterií, proto jsou i doplňky velmi snadno udržovatelné a trvanlivé.

74

75 O ÚROVEŇ VÝŠ

76 Termo Sprchový sloup s termostatickou baterií a nastavitelnou výškou hlavové sprchy, a to v rozmezí cm od baterie. Cena Kč.

77 76 77 Baterie Termo Duální sprchový systém, jehož srdce tvoří luxusní termobaterie vytváří jedinečný zážitek i z každodenní rutiny. Optimálně široká hlavice doplněná ruční sprchou v sobě navíc spojují praktický účel, styl a pohodlí.

78 Termo Přináší radost z vody Tělo termobaterie z kvalitního materiálu ve spojení s nejrychlejší technologií mísení teplé a studené vody tvoří nepostradatelnou součást koupelen budoucnosti. Zkrotí vodní živel tak, aby svým uživatelům zajistila komfort a bezpečí při relaxaci. Sprchové nástěnné baterie

79 78 79 Integrovaný přepínač Přepínač vana/sprcha integrovaný v hlavici pro jednoduché ovládání. Jasné značení Vylučuje záměnu teplé a studené vody. Pojistka Proti samovolné změně teploty vody nad 38 C. Vanové nástěnné baterie Podomítkové baterie

80 RADOST Z KAŽDÉHO DNE

81

82 Jet Inox

83 82 83 Hydromasážní panel Jet Inox Hydromasážní panel vyrobený z luxusní nerezové oceli je vybavený nejmodernějšími funkcemi. Tři typy kruhově rozmístěných trysek, hlavová sprcha a funkce vodopád vytvoří z každého použití sprchového koutu s panelem Jet Inox neopakovatelnou chvíli. To vše pod kontrolou termobaterie pro bezpečný požitek ze sprchování. Nerezový hydromasážní panel Jet Inox, ruční a hlavová sprcha, masážní vodopád a termostatická baterie pro výjimečný požitek ze sprchování. Rozměr 26 x 161 cm, cena Kč.

84 Jet Glass Hydromasážní panel Jet Glass Subtilní design panelu Jet Glass je v protikladu k síle zážitku, který poskytuje. Osm naklápěcích masážních trysek a osvěžující déšť kapek z velkoformátové hlavové sprchy nebo pohodlně ovladatelný proud z ruční sprchy. Panel je vybaven termostatickou baterií. Hydromasážní panel Jet Glass o rozměru 27 x 150 cm. Cena Kč.

85 84 85

86 Brilliant Brilliant Vybroušená dokonalost Propracovaný design a masivní pochromované panty v unikátně plochém a zaobleném tvaru dělají ze sprchového koutu Brilliant šperk výjimečné koupelny. Dlouho jsme testovali různá řešení tak, aby se nesla v současném trendu jednoduchosti, ale aby zároveň nepůsobila příliš stroze. Lehkým zaoblením rohů Brilliant nakonec dosáhl ideálního přátelského minimalismu, KRYŠTOF NOSÁL, autor, studio Nosal Design

87 86 87 Model BSDPS ze série Brilliant sprchové dveře a pevná stěna se vstupem zpředu. Největší kout této řady v mnoha rozměrových variantách. Rozměr 90 x 120 cm, cena od Kč.

88 Walk-In Sprchový kout Walk-In Free. Pevná stěna z bezpečnostního 8 mm silného skla, šířka až 160 cm, dvě leštěné vzpěry, vstup z obou stran, ukotvení na dlažbu nebo na sprchovou vaničku. Cena od Kč

89 88 89 Walk-In sprchové kouty na míru Neomezujte se rozměry sprchových koutů, vaniček ani dispozicemi koupelny. Žijte svůj život a diktujte si podmínky. Sprchové kouty Walk-In se přizpůsobí vašim požadavkům. hladké plochy masivního bezpečnostního skla v kombinaci s lesklými subtilními vzpěrami dodají koupelně vzdušnost a osobitý styl.

90 Matrix Matrix Styl, který mluví sám za sebe Čistý přímočarý design založený na rovných liniích se hodí do všech moderních koupelen. Nestrhává na sebe pozornost je přirozeně sebevědomý a dokonale slouží.

91 90 91 Model MSDPS ze série Matrix sprchové dveře a pevná stěna se vstupem zpředu. Rozměr 120 x 90 cm, cena Kč. Sprchové kouty Matrix budou k dispozici od ledna 2016.

92 Žlaby a vaničky Bezpečný pocit a stabilita Rozhodněte se sami, zdali při sprchování oceníte dotyk keramické dlažby, které dodá potřebnou funkci kvalitní nerezový odtokový žlab, nebo naopak přivítáte hladký jednolitý povrch sprchové vaničky. Odtokové žlaby se nejlépe snoubí s průchozím řešením sprchových koutů typu Walk-In, u kterých podpoří dojem opticky sjednocené podlahy. Sprchové vaničky naopak poskytují ideální spojení jednoduchého plochého designu s kvalitním materiálem, díky kterému jsou trvanlivé, pevné a snadno udržovatelné. Nerezový odtokový žlab Chrome Kvalitní nerezová ocel, více rozměrových variant vhodných pro každou velikost sprchového koutu a nevtíravý design, který nenaruší plochu koupelny.

93 92 93 Nerezový odtokový žlab Floor Takřka neviditelný žlab vyrobený z kvalitního nerezu nechá maximálně vyniknout efektu keramické dlažby. Dostupnost na vyžádání u výrobce. Vaničky Galaxy Pro a Galaxy Pro Flat Velmi nízké a kvalitní jsou vaničky z litého mramoru. Množství rozměrových a tvarových variant poskytuje optimální řešení všem typům sprchových koutů.

94

95 Iconic by RAVAK Vydání: říjen 2015 Vydavatel: RAVAK a. s. Editor: Jan Hudák Šéfredaktor: Iva Mezerová Autor textů: Jana Šlefrová Grafický design: studio Nosal Design Pro více informací prosím navštivte Výrobce si vyhrazuje právo na technické změny jednotlivých výrobků, změnu vzhledu a obalu výrobku, cenovou úpravu a neručí za případné tiskové chyby.

96 ravak a. s. / tel.: , , / Info@ravak.cz /

2016/2017. ICONIC by

2016/2017. ICONIC by 2016/2017 ICONIC by ČLOVĚK SI SVŮJ SVĚT ROZDĚLIL DO ZEMÍ A STÁTŮ, NAPLÁNOVAL JIM HRANICE A URČIL, KDE CO KONČÍ A ZAČÍNÁ. VODA JE VŠAK ŽIVEL, KTERÝ SE SPOUTAT HRANICEMI NEDÁ. Souznění s vodou a nacházení

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Koupelnové doplňky Chrome

Koupelnové doplňky Chrome Koupelnové doplňky Chrome KOMPLETNÍ SORTIMENT 2014 / 2015 Novinka 2014 www.ravak.cz Nejširší koncept na českém trhu - největší počet komponentů, které na sebe designově i funkčně navazují. Koncept zahrnuje

Více

BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI

BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI BATERIE ISEO Ladné křivky tryskajícího proudu vody zachycené v jediném okamžiku. Takové jsou elegantní linie baterií

Více

KRÁSA VE SVÉ NEJČISTŠÍ PODOBĚ GROHE ESSENCE

KRÁSA VE SVÉ NEJČISTŠÍ PODOBĚ GROHE ESSENCE KRÁSA VE SVÉ NEJČISTŠÍ PODOBĚ 39 608 00H Umyvadlo na desku, 60 cm 39 571 00H Závěsné WC 39 577 000 Sedátko a poklop s plynulým sklápěním 39 611 000 Vana, volně stojící 32 901 001 Umyvadlová baterie Essence,

Více

Vana City. Elegantní, prostorná, nenápadná. RAVAK přichází s novou vanou v pohodlném městském stylu.

Vana City. Elegantní, prostorná, nenápadná. RAVAK přichází s novou vanou v pohodlném městském stylu. Vana City Elegantní, prostorná, nenápadná. RAVAK přichází s novou vanou v pohodlném městském stylu. Akrylátová vana City má rozměry 180 x 80 cm a poskytuje tak komfortní místo pro každodenní relaxaci.

Více

Umyvadla a koupelnový nábytek

Umyvadla a koupelnový nábytek Umyvadla a koupelnový nábytek Praktické a dokonale sladěné PROTI VLHKOSTI Speciální impregnace do Více viz str. 13 194 Spojení užitku, krásy a jedinečnosti Výsledkem spojení značky RAVAK s předními designéry

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

Příjemná a relaxační koupel

Příjemná a relaxační koupel Vany Příjemná a relaxační koupel Pohodlí může nabírat desítky forem. Zvolte si tvar vany, který Vám bude nejvíce vyhovovat a který se Vám zalíbí. A pak se sami přesvědčíte, že v akrylátové vaně Kolo je

Více

Koncept Chrome. novinka 2013. Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu. www.ravak.cz

Koncept Chrome. novinka 2013. Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu. www.ravak.cz Koncept Chrome Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu novinka 2013 www.ravak.cz 2 Jen z dokonalých elementů může vzniknout dokonalý celek. 1 Koncept Chrome Vana s plochým oválným dnem

Více

Nábytek a umyvadla KOMPLETNÍ SORTIMENT 2014 / 2015. www.ravak.cz

Nábytek a umyvadla KOMPLETNÍ SORTIMENT 2014 / 2015. www.ravak.cz Nábytek a umyvadla KOMPLETNÍ SORTIMENT 214 / 215 www.ravak.cz 1 2 Design v kombinaci s účelností vytváří kouzlo každé koupelny. Je to místo, kde vítáme nastávající den a relaxujeme večer po práci. 3 4

Více

Nábytek a umyvadla. www.ravak.cz

Nábytek a umyvadla. www.ravak.cz Nábytek a umyvadla 2012 www.ravak.cz Design v kombinaci s praktičností vytváří kouzlo každé koupelny. Je to místo, kde vítáme nastávající den a relaxujeme večer po práci. 2 Inspirujte se naším katalogem

Více

Nábytek a umyvadla KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013. www.ravak.cz

Nábytek a umyvadla KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013. www.ravak.cz Design v kombinaci s funkčností vytváří kouzlo každé koupelny. Je to místo, kde vítáme nastávající den a relaxujeme večer po práci. 2 novinka Inspirujte se naším katalogem a vytvořte si neopakovatelný

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru

vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru špičková kvalita produktů SANITY SWISS Sprchové vaničky SANITY SWISS jsou vyráběny s maximálním důrazem na vysoce kvalitní materiály a konstruovány pro

Více

single-lever basin mixer

single-lever basin mixer 410230575 single-lever basin mixer 416710575 single-lever bath and shower mixer 6785005-00 bath-shower set 1S Nádech luxusu NEW Kombinací luxusu a extravagance můžete vylepšit svůj koupelnový interiér.

Více

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega.

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. 2 Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. Barvy, světlo a zařízení propůjčují prostoru svoji tvář. Teprve však detaily mu dodají charakter. Takové detaily, jako ovládací desky Viega

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Umyvadla a nábytek KOMPLETNÍ SORTIMENT 2015 / 2016. www.ravak.cz

Umyvadla a nábytek KOMPLETNÍ SORTIMENT 2015 / 2016. www.ravak.cz Umyvadla a nábytek KOMPLETNÍ SORTIMENT 2015 / 2016 www.ravak.cz 1 2 Design v kombinaci s účelností vytváří kouzlo každé koupelny. Je to místo, kde vítáme nastávající den a relaxujeme večer po práci. 3

Více

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6 AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA více na straně 6 www.koupelnyprobrno.cz PLATNOST AKCE DO 31. 8. 2013 SLEVA - 30 % V kolekci koupelnových doplňků Citterio její designér Antonio Citterio kombinuje čisté a přírodní prvky.

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci velmi vysokého standardu provedení KOMFORT nabízíme zcela bez příplatku umyvadla a WC z keramického setu Lyra Plus. Jedná se o velmi oblíbenou sérii vyznačující se elegantními

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic.

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Umělecké ztvárnění vaší koupelny. Díky nové řadě baterií Metropol Classic přináší Hansgrohe novou klasickou řeč tvarů do vaší koupelny. Metropol Classic

Více

Sprchové žlaby s luxusním designem ACO ShowerDrain

Sprchové žlaby s luxusním designem ACO ShowerDrain Sprchové žlaby s luxusním designem ACO ShowerDrain ACO v koupelně Nejkvalitnější materiály, precizní zpracování a nadčasový design zaručují, že voda ve Vaší koupelně bude téct jak vy chcete, nyní a ještě

Více

GROHE Kuchyňské armatury

GROHE Kuchyňské armatury 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Kuchyňské armatury www.

Více

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou KOUPACÍ VANY z masivního dřeva Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou a vzduchem zažívají

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

KATALOG STANDARDŮ. Stella Rozdělov

KATALOG STANDARDŮ. Stella Rozdělov KATALOG STANDARDŮ Stella Rozdělov V Plzni dne 16. 10. 2015 VYŠŠÍ STANDARD 2 OBKLADY, DLAŽBY - KOUPELNY, WC, KUCHYNĚ, BYTOVÉ CHODBY, KOMORY OBKLAD LIVING Slonová kost 29,8x59,8 Světle béžová 29,8x59,8 Béžovošedá

Více

www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH. www.staviva.cz Platnost akce: 10. 2. 31. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou včetně DPH. *Nabídka koupelny obsahuje kompletní vybavení obklady, dlažby, sanitu, stavební materiál, baterie,

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu Nábytek a umyvadla PLAN od firmy KEUCO jsou koncipovány pro milovníky designu se smyslem pro

Více

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů Designová otopná tělesa Harmonie pohodlí a tvarů Teplo nebo design design nebo teplo? Teplo a design design a teplo! I teplo může mít svůj tvar Čím blíže se technická zařízení nacházejí k člověku, tím

Více

Newsletter. 4 Magazín Bath Inspiration. 2 Sprchový sloup. 3 Nábytek. 5 Napsali o nás. Vydání č. 5 ročník VI. 27. 11. 2014 OBSAH

Newsletter. 4 Magazín Bath Inspiration. 2 Sprchový sloup. 3 Nábytek. 5 Napsali o nás. Vydání č. 5 ročník VI. 27. 11. 2014 OBSAH Newsletter Vydání č. 5 ročník VI. 27. 11. 2014 Vážení příznivci značky RAVAK, vítám vás u dalšího souhrnu našich novinek. Přestože intenzivně pracujeme na přípravách kolekce pro příští rok, v nedávné době

Více

OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE

OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE Budoucnost je tady a jmenuje se: one. Serie one je vstupem do fascinujícího světa VIGOUR. Vany, keramika i armatury splňují vysoké nároky kvality dané značkovým výrobcem

Více

Connect. Design pro praktická řešení

Connect. Design pro praktická řešení Connect Design pro praktická řešení Connect Váš design, Vaše koupelna Kolekce Connect představuje kreativní design vyhovující praktickému řešení. Tato řada nabízí tři charakteristické tvary umyvadel, ze

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk ILBAGNOALESSI One ILBAGNOALESSI One KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk 81097.1 / Umyvadlo s integrovaným krytem na sifon 81397.1

Více

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz nábytek 157 koupelnový nábytek Výjimečné kvality koupelnového nábytku HOPA dosahujeme díky moderním technologiím i pečlivosti, které se při

Více

Historie. Koncept úspěchu

Historie. Koncept úspěchu RAVAK v roce 2016 Z pozice největšího českého výrobce vybavení do koupelen optimisticky hledíme do budoucnosti. Orientujeme se zejména na vlastní výrobu sprchových koutů a akrylátových výrobků jako jsou

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE

one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE one CHYTRÝ NÁKUP OBJEVTE DESIGNOVOU ŘADU VIGOUR ONE one CHYTRÝ NÁKUP Budoucnost je tady a jmenuje se: one. Serie one je vstupem do fascinujícího světa VIGOUR. Vany, keramika i armatury splňují vysoké nároky

Více

NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400

NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400 NOVINKA БЕЗРАМНЫЕ ДУШЕВЫЕ RADOST ОГРАЖДЕНИЯ ZE SPRCHOVÁNÍ С ПРИСТЕНОЧНЫМ ПРОФИЛЕМ SPRCHOVÉ KABINY MODUL 1400 Katalog 2015 MODUL 1400 je kompletní sprchová kabina doplněná dveřmi ze série TOP line. Mnohonásobnost

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Suzan Rosa Neo Termo Sprchy a příslušenství Kuchyňské baterie Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super design, nový design, unikátní design.

Více

Koncept Chrome 2014-2015. Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu. www.ravak.cz. Nově i se sanitární keramikou

Koncept Chrome 2014-2015. Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu. www.ravak.cz. Nově i se sanitární keramikou Koncept Chrome Kompletní a designově propojené řešení pro vaši koupelnu Nově i se sanitární keramikou 2014-2015 www.ravak.cz B Jen z dokonalých elementů může vzniknout dokonalý celek 1 Koncept Chrome Vany

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás WWW..CZ Sledujte nás WWW..SK Termostaty GROHTHERM 1000 100 % COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. Nový web optimalizovaný pro mobily, tablety a počítače. Více o termostatech najdete online na www.grohe.cz a www.grohe.sk

Více

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ TESI PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Novou kolekci vodovodních baterií TESI charakterizuje zdařilá kombinace přímek a ladných křivek. Jasný, nezaměnitelný design dodává této kolekci nadčasově moderní

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci luxusního provedení REZIDENCE nabízíme bez příplatku umyvadla a WC série LAUFEN PRO. Případně můžete zvolit příplatkové zařizovací předměty série CUBITO. Počet, typ a umístění

Více

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Termostaty Hansgrohe Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Komfortní, bezpečné a krásné: Nové termostaty Ecostat od Hansgrohe Při sprchování a koupání pociťujeme jako příjemný pouze velmi omezený teplotní

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč 2018 TESI T351001 umyvadlo nábytkové 60 45 3 680 Kč T350901 umyvadlo nábytkové 80 45 5 150 Kč T350801 umyvadlo nábytkové 100 45 8 820 Kč T0050OV skříňka pod umyvadlo bílá 60 cm 9 810 Kč T0051OV skříňka

Více

essence of purity nová dimenze světla

essence of purity nová dimenze světla essence of purity nová dimenze světla Ledino RETAIL indoor 2009.indd 9 4/12/2008 8:51:55 Představte si průzračné světlo, které vypadá a působí jemně a příjemně. Osvěžující světlo vytvářející tak přirozené

Více

Série REKORD. koupelny. Svěží moderní linie za atraktivní cenu. včetně cen s DPH

Série REKORD. koupelny. Svěží moderní linie za atraktivní cenu. včetně cen s DPH katalog Série REKORD včetně cen s DPH Svěží moderní linie za atraktivní cenu koupelny Série REKORD Svěží moderní linie za atraktivní cenu Rekord přináší do Vaší koupelny svěžest, originalitu a moderní

Více

Studio bulthaup rohan

Studio bulthaup rohan Značka bulthaup Kuchyně bulthaup jsou vytvořeny pro všechny, kteří požadují jednu zásadní věc: to nejlepší. Dávají neomezenou svobodu návrhu interiéru, kdy veškeré přání a potřeby mohou být splněny. Realizované

Více

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU unidrain GlassLine Řada unidrain GlassLine zahrnuje celoskleněné sprchové stěny a podlahy, které spolu s originálními unidrain podlahovými odtoky spojují individuální prvky do jednoho stylového, vodotěsného

Více

vybavení koupelen vany z litého mramoru

vybavení koupelen vany z litého mramoru vybavení koupelen vany Vany SANITY SWISS jsou vyráběny s maximálním důrazem na vysoce kvalitní materiály a konstruovány pro jednoduchou a rychlou instalaci. Při návrhu věnujeme pozornost každému detailu.

Více

Novinky 2012. SKCP4 Free SmartLine Pivot white/white GVS1-80 Sedátka OVO B Vana Vanda II, Campanula II, nové univerzální panely NewDay

Novinky 2012. SKCP4 Free SmartLine Pivot white/white GVS1-80 Sedátka OVO B Vana Vanda II, Campanula II, nové univerzální panely NewDay NOVINKY 2012 Novinky 2012 SKCP4 Free SmartLine Pivot white/white GVS1-80 Sedátka OVO B Vana Vanda II, Campanula II, nové univerzální panely NewDay Chromoterapie Umývátka + skříňka Classic Mini Dvojumyvadlo

Více

Sanitární keramika a nábytek

Sanitární keramika a nábytek Sanitární keramika a nábytek KOMPLETNÍ SORTIMENT 2019 / 2020 www.ravak.cz ravak.cz 1 Koupelnové vybavení RAVAK prochází rukama zkušených mistrů, kteří přetvářejí nejkvalitnější materiály do dokonalých

Více

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den.

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce Bezpečný sprchový box nejen pro seniory Montáž jen za 1 den Vysoká bezpečnost Vybavení Hansgrohe Shower for life My víme, na čem záleží Sprchové boxy Vinata Roth určuje

Více

SOFTMOOD UNIVERZÁLNÍ. ELEGANTNÍ. UNIKÁTNÍ. WWW.IDEALSTANDARD.CZ

SOFTMOOD UNIVERZÁLNÍ. ELEGANTNÍ. UNIKÁTNÍ. WWW.IDEALSTANDARD.CZ SOFTMOOD UNIVERZÁLNÍ. ELEGANTNÍ. UNIKÁTNÍ. WWW.IDEALSTANDARD.CZ OBSAH INSPIRACE 04 Široký výběr možností. PŘEHLED VÝROBKŮ 22 Speciální řešení a jedinečné výhody. KOMBINACE 30 Sestavte si ideální řešení

Více

Sanitární keramika KOMPLETNÍ SORTIMENT

Sanitární keramika KOMPLETNÍ SORTIMENT Sanitární keramika KOMPLETNÍ SORTIMENT 2017 www.ravak.cz 6 WC Uni Chrome 14 Bidet Uni Chrome 18 Umyvadla Chrome 22 Instalační systémy 28 Technické informace a ceník ravak.cz 3 Spojení přírodních surovin

Více

BYTY 1+KK, 2+KK, 3+KK A JEJICH SOUČÁSTI

BYTY 1+KK, 2+KK, 3+KK A JEJICH SOUČÁSTI STANDARDNÍ VYBAVENÍ BRNĚNSKÉ TERASY BRNO 1. POVRCHY STĚN BYTY 1+KK, 2+KK, 3+KK A JEJICH SOUČÁSTI KOUPELNA KERAMICKÝ OBKLAD DO VÝŠKY 210 CM, WC KERAMICKÝ OBKLAD DO VÝŠKY 210 CM KERAMICKÉ OBKLADY A DLAŽBY

Více

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál.

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. NOVINKA Série MY HÜPPE křídlové dveře Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. Série MY HÜPPE křídlové dveře Detaily produktu Rohový vstup křídlové dveře e s pevnými segmenty Rohový

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

LEDEN 2014 10 990 K. 90x90x215 cm. Výplň: 5mm bezpečnostní tvrzené přední woven sklo, 5mm bezpečnostní tvrzené zadní sklo šedé tónované

LEDEN 2014 10 990 K. 90x90x215 cm. Výplň: 5mm bezpečnostní tvrzené přední woven sklo, 5mm bezpečnostní tvrzené zadní sklo šedé tónované LEDEN 2014 www.arttec.cz ARTTEC s.r.o. Rosická 358, Tetčice 664 17 objednavka@arttec.cz +420 546 422 114 Tato nabídka platí do 15. 2. 2014 nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou vč. DPH. Tiskové chyby

Více

MIKE 80 MIKE 90. 3 990 Kč. 3 990 Kč SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411504 SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411511. rozměry: 80 80 195 cm

MIKE 80 MIKE 90. 3 990 Kč. 3 990 Kč SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411504 SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411511. rozměry: 80 80 195 cm KATALOG 2013/14 3 990 Kč 156 MIKE 80 SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411504 rozměry: 80 80 195 cm 3 990 Kč 156 MIKE 90 SPRCHOVÝ KOUT S VANIČKOU EAN: 8595176411511 rozměry: 90 90 195 cm šírka průchodu:

Více

TRAFFIC milujeme město!

TRAFFIC milujeme město! TRAFFIC milujeme město! Město... Pulsující životem a otevírající bezpočet nových možností. Plné energie a povzbuzující k činnosti. Práce, setkávání s přáteli, byt dle vlastních představ - každý den mnoho

Více

Newsletter Vydání č. 3 ročník V. 24. 4. 2013

Newsletter Vydání č. 3 ročník V. 24. 4. 2013 Newsletter Vydání č. 3 ročník V. 24. 4. 2013 Vážení a milí obchodní přátelé, před dvěma měsíci jsme na trh uvedli novou kolekci výrobků RAVAK, která kromě koupelnového konceptu Chrome zahrnuje i inovaci

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

Vodovodní baterie a doplňky (298-323)

Vodovodní baterie a doplňky (298-323) Opera Harmonie tvaru 300 Sonata Síla a půvab 304 Balletto Víc než zlatý střed 306 Vittoria Solidně a úsporně 312 Viking Sebevědomé mládí 314 Doplňky Hlavice, sprchové sady, hadice a další Vodovodní baterie

Více

260 let přicházíme s inovacemi

260 let přicházíme s inovacemi Koupelny a wellness 260 let přicházíme s inovacemi Inovativní materiál pro vany a sprchové vaničky Inovativní materiál pro vany a sprchové vaničky SLOŽENÍ A VÝROBA ČISTÝ KŘEMEN + AKRYLÁTOVÁ PRYSKYŘICE

Více

STRADA STVOŘENO PRO MODERNÍ BYDLENÍ WWW.IDEALSTANDARD.CZ

STRADA STVOŘENO PRO MODERNÍ BYDLENÍ WWW.IDEALSTANDARD.CZ STRADA STVOŘENO PRO MODERNÍ BYDLENÍ WWW.IDEALSTANDARD.CZ STRADA STRADA STVOŘENO PRO MODERNÍ BYDLENÍ Kolekce špičkové kvality STRADA vám nabízí široký výběr umyvadel, nábytku, sprchových vaniček, van a

Více

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE DODAVATEL Vzorkovna byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Každoročně

Více

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz Y SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY Sprchové zástěny HOPA se vyznačují velkou rozmanitostí nabídky, a to v možnosti výběru rozměrů, technických řešení i použitého materiálu. Kouty mají rámy jak v bílé barvě, tak i v leštěném

Více

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: ,

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: , BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, 466 01 Jablonec nad Nisou, telefon: +420 484847 931, servis@butterfly.cz, www.butterfly.cz Představuje exkluzivní kolekci skleněné mozaiky v barvách drahých kovů.

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega.

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. 2 Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. Barvy, světlo a zařízení propůjčují prostoru svoji tvář. Teprve však detaily mu dodají charakter. Takové detaily, jako ovládací desky Viega

Více

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí.

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION KVALITA JAKO ZHODNOCENÍ. Každý detail mluví sám za sebe. A za vás. Od vstupní haly po konferenční místnost, od květinové výzdoby po

Více

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud V koupelně se obracíme zády ke všednosti. Užíváme si zde vzácné, velmi osobní chvilky. Jen zřídka jsme si

Více

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika Umyvadla na straně 190 Umyvadla na desku na straně 195 Umyvadla zápustná pod desku na straně 198 Umývátka na straně 199 Bidety na straně 200 Klozety na straně 201 Zrcadla na straně 203 Elegantní, propracovaná

Více

Vodovodní baterie. Suzan Rosa Neo. Příslušenství

Vodovodní baterie. Suzan Rosa Neo. Příslušenství Vodovodní baterie KOMPLETNÍ sortiment NABídky Suzan Rosa Neo Termostat Sprchy Příslušenství Vodovodní baterie Elegantní, spolehlivé a dostupné Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super

Více

BEAUTY MODERN DŮM A2, A3, B PODLAHOVÉ KRYTINY INTERIÉROVÉ DVEŘE A KOVÁNÍ OBKLADY A DLAŽBY

BEAUTY MODERN DŮM A2, A3, B PODLAHOVÉ KRYTINY INTERIÉROVÉ DVEŘE A KOVÁNÍ OBKLADY A DLAŽBY BEAUTY MODERN DŮM A2, A3, B PODLAHOVÉ KRYTINY MIDLAND OAK 22929 VINYLOVÁ PODLAHA 1-pás, soklová lišta KP48 v příslušném dekoru obytné místnosti vč. KK, hala, chodba, schodiště, šatny, komora INTERIÉROVÉ

Více

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega.

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. 2 Vytvořte si nové prostory! S předstěnovou technikou firmy Viega. Individuální možnosti návrhu koupelny. Pro trh koupelnových instalací

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Naše systémy

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní baterie a doplňky KOMPLETNÍ SORTIMENT 2018 / 2019 www.ravak.cz 2 Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Termo 12 Duální sprchové systémy Termo 14 10 26 Chrome 36 Classic 40 Neo 44 Rosa 48 Suzan 52

Více

CUSTOMIZED PERFECTION. HighLine

CUSTOMIZED PERFECTION. HighLine CUSTOMIZED PERFECTION HighLine UNIDRAIN Na rozdíl od tradičního řešení podlahových odtoků ve sprchových koutech většinou uprostřed podlahy přichází Unidrain s umístěním odtoku u svislé stěny, umožňující

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

krycí list a obsah Stránka 1 Akce: Investor: Datum: 11.1.2011 Plníme Vaše sny o domově ve skutečnost www.ziveinteriery.

krycí list a obsah Stránka 1 Akce: Investor: Datum: 11.1.2011 Plníme Vaše sny o domově ve skutečnost www.ziveinteriery. krycí list a obsah Stránka 1 Akce: Investor: Datum: KO2011 001 REKONSTRUKCE KOUPELNY RD desing RAKO SAMBA, Rybníček 22 11.1.2011 Stránka 1 krycí list a obsah ŽIVÉ INTERIÉRY ZAKÁZKA KO2011-001 Stránka 2

Více

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL Designové otopné těleso Techno Designové otopné těleso Techno Otopné těleso BITHERM TECHNO je představitelem úspěšného spojení technického, estetického, funkčního a užitného pojetí

Více

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU 01 S1 / S2 SPRCHOVÁ NÁSTĚNNÁ BATERIE CHROM 150MM Sprchová nástěnná baterie bez sprchové sady, Provedení: chrom, výška: 120 mm, šířka: 180 mm, hloubka: 130 mm, záruka na těsnost kartuše: 5 let, typ: sprchová,

Více

ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK

ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY ZAŽÍVAJÍ BOOM Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Naše systémy

Více

NOVINKA. Koupelnová série

NOVINKA. Koupelnová série NOVINKA Koupelnová série Přehled sortimentu KERAMIKA NÁBYTEK Nabídku podomítkových modulů naleznete na straně 214. K sérii Tigo doporučujeme zrcadla Clear, které najdete na straně 197 a zrcadla Cubito,

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní baterie a doplňky KOMPLETNÍ SORTIMENT 2017 / 2018 www.ravak.cz 2 Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 10 18 Chrome 28 Termo 34 Duální sprchové systémy Termo 36 Classic 40 Neo 44 Rosa 48 Suzan 52

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní baterie a doplňky KOMPLETNÍ SORTIMENT 16 / 17 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 10 18 Chrome 8 Termo 34 Duální sprchové systémy Termo 36 Classic 40 Neo 44 Rosa 48 Suzan 5 Vanové

Více

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování Synergy Vstupte do nového světa sprchování Obsah 4 Stylové sprchování 8 Sprchové kouty 10 Čtvrtkruhové 11 Pivotové 14 Posuvné 17 Rohový vstup 18 Skládací 20 Wetroom 22 120 x 100 Wetroom vstup z obou stran

Více