Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12"

Transkript

1 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Č. j.: 334/2016/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 9 Nepřítomno a omluveno OZ: 0 Program: 1. Zahájení. 2. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích). 3. Kontrola usnesení z minulého zasedání zastupitelstva obce. 4. Schválení programu zasedání dle Jednacího řádu. 5. Záměr na pronájem části pozemku parc. č o velikosti 80 m2 v k. ú. Nespeky. 6. Žádost o stanovisko k výstavbě domácí ČOV na pozemku parc. č. 2537/30 a žádost o uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě na pozemek parc. č. 2536/1 vše k. ú. Nespeky. 7. Komunální vozidlo. 8. Vyhodnocení projektu Zpracování územního plánu obce Nespeky. 9. Vodovod a kanalizace. 10. Stížnost na zatékání vody z místní komunikace na pozemku parc. č. 2140/11 v k. ú. Nespeky. 11. Setkání seniorů. 12. Seniorské jaro SDH Čtyřkoly. 13. Informace. 14. Diskuse. 15. Návrh usnesení. 16. Závěr. 1. Zasedání zahájil v hod. starosta obce přivítáním přítomných zastupitelů a hostů Oznámení o konání schůze bylo vyvěšeno na úřední i elektronické desce dne Dne byla poslána pozvánka zastupitelstvu spolu s podklady pro zasedání zastupitelstva. 2. Určení zapisovatele zápisu Pan starosta navrhl zapisovatelem zápisu paní Hanu Kadeřábkovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy.

2 8 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. 3. Určení ověřovatelů zápisu Pan starosta navrhl ověřovateli zápisu paní Mgr. Lenku Hamajdovou a pana Jaroslava Basla. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. 8 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. 4. Kontrola usnesení ze zasedání konaného dne uzavření smlouvy na Garantovaný dozor Systém řízené bezpečnosti dětského hřiště se společností Tomovy parky servis s. r. o. do této smlouvy byl přidán servis na nově nainstalované prvky na dětském hřišti. Smlouva je připravena k podpisu. - uzavření kupní smlouvy se společností Loreta invest a. s. na koupi pozemku parc. č. 2416, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 214 m2 v k. ú. Nespeky za nabízenou cenu Kč smlouva podepsána, byl podán návrh na vklad. Nyní běží lhůta na převod pozemku. - uzavření bezplatné smlouvy o poskytování služeb internetového servisu se stavební spořitelnou Raiffeisen smlouva podepsána, službu obec již využívá. - uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Nespeky se spolkem Sdružení Ledce na rok 2016 ve výši Kč smlouva je připravena k podpisu. - uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Nespeky na akci Hránovický Vinnetou Run ve výši Kč panu T. T. smlouva podepsána, finanční prostředky zaslány. - schválení ČOV u Hotelu Lauřím včetně napojení na stávající dešťovou kanalizaci ve vlastnictví obce Nespeky vyjádření bylo předáno žadateli. - směna pozemků s panem J. Podroužkem pan starosta vyvolal jednání s panem J. Podroužkem. V hod. přišla JUDr. E. Jelínková. 5. Schválení programu zasedání dle Jednacího řádu Pan starosta seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou zaslanou členům zastupitelstva a v souladu s programem zveřejněným na úřední desce. K návrhu programu byl vznesen ze strany pana starosty návrh na doplnění oprava komunikace Dolská uzavření Smlouvy o právu provést stavbu, kdy investor je Středočeský kraj, který je zastoupený na základě plné moci společnosti Reinvest, spol. s r. o. Dále pan L. Siebert navrhl doplnit program zasedání o uvolnění finančního příspěvku z rozpočtu obce na pořádání dětského dne. o doplnění programu

3 o schválení programu 6. Záměr na pronájem části pozemku parc. č o výměře 80 m2 v k. ú. Nespeky Dne byl ukončen pronájem části pozemku parc. č o výměře 80 m2 před Starou Hospodou panu P. Kulhavému. Dne obec vyvěsila a dne sejmula záměr na pronájem této části. Na obec nebyly doručeny žádné nabídky. Pan starosta navrhl opětovně vyvěsit záměr na pronájem části pozemku parc. č o výměře 80 m2. Zastupitelstvo schvaluje záměr pronajmout část pozemku parc. č o výměře 80 m2 v k. ú. Nespeky. 7. Žádost o stanovisko k výstavbě domácí ČOV na pozemku parc. č. 2537/30 a žádost o uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě na pozemek parc. č. 2536/1 vše k. ú. Nespeky Na obecní úřad byla doručena žádost o stanovisko k výstavbě domácí ČOV na pozemku parcelní číslo 2537/30. jedná se o nemovitost v ulici Frágnerova v Nespekách, která je situována k řece. Žádost i projekt byl zastupitelstvu poslán v podkladech em. Zároveň z důvodu vypouštění přečištěné vody do řeky byla poslána Smlouva o smlouvě budoucí služebnosti - věcného břemene na pozemek parc. č. 2536/1. Tento pozemek je ve vlastnictví obce Nespeky. Pan starosta navrhl ve smlouvě upravit článek IV., kdy služebnost inženýrské sítě bude zřízena ne bezúplatně, ale za jednorázovou úplatu ve výši Kč. V této výši obec obvykle schvaluje zřízení služebnosti. Dále pan starosta upozornil na článek V., který říká, že geometrický plán pro vymezení služebnosti hradí budoucí oprávněná osoba. Pan starosta navrhl hlasovat o schválení Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě na pozemek parc. č. 2536/1 v k. ú. Nespeky za jednorázovou úplatu Kč. Zastupitelstvo schvaluje smlouvu o smlouvě budoucí služebnosti věcného břemene s paní Dohnalovou za jednorázovou úplatu Kč. Zastupitelstvo schvaluje výstavbu ČOV na pozemku parcelní číslo 2537/30.

4 8. Komunální vozidlo Zastupitelstvo se shodlo na tom, že by bylo potřeba pořídit komunální vozidlo Multicar, model M27 nebo tomuto modelu podobné vozidlo. Obec by vozidlo využívala ke svozu kontejnerů, na zimní údržbu místních komunikací a další práce. Úkol pro pana místostarostu zaslat zastupitelstvu cenové nabídky na koupi vozidla Multicar. 9. Vyhodnocení projektu na zpracování územního plánu /dále ÚP/ Hodnotící komise ve složení pan Drnec, paní Jelínková a pan Tyrner se dvakrát sešla na obecním úřadě k vyhodnocení došlých nabídek na zpracování územního plánu. Hodnotícími kritérii byla cena, počet vypracovaných územních plánů, přednášková činnost a doba vypracování územního plánu. Tabulka s výsledkem hodnocení nabídek je přílohou tohoto zápisu. Na základě kritérií hodnotící komise navrhuje vybrat nabídku č. 7 od Ing. arch. Františka Pospíšila, Ph.D. se sídlem Praha 4, Hlavní 1196/30. Pan starosta navrhl uzavřít Smlouvu o dílo na zpracování územního plánu obce Nespeky s Ing. arch. Františkem Pospíšilem za konečnou cenu Kč. Zastupitelstvo schvaluje zpracovatele ÚP Ing. arch. Františka Pospíšila a uzavření Smlouvy o dílo na zpracování územního plánu obce Nespeky za cenu Kč. 10. Vodovod a kanalizace V průběhu měsíce března pan starosta navštívil společnost Evex spol. s r. o. Na této schůzce byl předán projekt na vodovod a kanalizaci v obci Nespeky v elektronické podobě. Dlužná částka za tento projekt byla společnosti Evex spol. s r. o. zaplacena. Pan starosta navrhl udělat opětovný průzkum mezi obyvateli ve věci připojení se na vodovod a kanalizaci. Zastupitelstvo pověřuje JUDr. E. Jelínkovou vytvořením návrhu prospektu, který se bude dávat do schránek obyvatel ve věci nového připojení se na vodovod a kanalizaci v obci. 11. Stížnost na zatékání vody Dne byla na obec doručena stížnost od paní E. Z. na špatný sklon místní komunikace v Potočinách. Jedná se o sjezd z ulice Benešovská do ulice Potočiny. Voda z místní komunikace stéká na zahradu a do studny E. Z. Pan starosta navrhl tuto situaci vyřešit zabudováním odtokového kanálu do zeleného pruhu vedle místí komunikace ve tvaru U. Zastupitelstvo souhlasí s navrženou úpravou odvodnění komunikace. Zastupitelstvo bere na vědomí stížnost paní E. Z.

5 12. Setkání seniorů V letošním roce byla obnovena tradice blahopřání občanům při dožití významného jubilea. Od 75 let dáváme každému oslavenci blahopřání, u kulatých a půlkulatých narozenin chodí zástupce obce s dárkovým košem v hodnotě 500,-. Již na předchozí schůzi zastupitelstvo v diskusi řešilo, zda je toto dostatečné. Pan starosta navrhl v této tradici pokračovat a dále podal návrh každý rok uspořádat setkání místních seniorů. Nabízí se několik možností, kde toto setkání uspořádat (Stará Hospoda, Hotel Lauřím, Hospoda ve Mlejně a také klubovna na hřišti). Vzešel návrh tohoto setkání na září Obec bude hradit občerstvení a nealkoholické nápoje na tomto setkání. 13. Seniorské jaro SDH Čtyřkoly Na obec byla doručena žádost o možnou podporu soutěže Seniorské jaro, kterou pořádá SDH Čtyřkoly. Této akce se účastní také seniorské družstvo Nespek. Zastupitelstvo bere na vědomí žádost o příspěvek na Seniorské jaro Čtyřkoly. 14. Smlouva o právu provést stavbu Středočeský kraj hodlá opravovat ulici Dolská. Jedná se o tu část ulice, kde jsou položeny kostky. Na obec byla doručena Smlouva o právu provést stavbu, kdy investorem je Středočeský kraj a obec, jako vlastník pozemků parc. č. 2197/11, 2205/1, 2205/4, 3128, 3129/1 a 3132/1, musí dát souhlas s touto stavbou /opravou/. Po dobu opravy bude komunikace uzavřena a bude vyvěšena objízdná trasa. Místním občanům bude uzavírka s objízdnou trasou sdělena na úřední desce, em a SMS Infokanálem. Pan starosta navrhl schválit Smlouvu o právu provést stavbu se Středočeským krajem zastoupeným na základě plné moci společnosti REINVEST, spol. s r. o., K Novému dvoru 897/66, Praha 4. Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o právu provést stavbu se Středočeským krajem, se sídlem Zborovská 11, Praha 5 zastoupeným na základě plné moci společnosti Reinvest, spol. s r. o. se sídlem K Novému dvoru 897/66, Praha Finanční příspěvek z rozpočtu obce na pořádání Dětského dne TJ Sokol Nespeky ve spolupráci s obecním úřadem Nespeky opětovně zajišťuje pro děti Dětský den, který se bude konat dne od hodin na fotbalovém hřišti. V této souvislosti TJ Sokol Nespeky zastoupený Mgr. L. Siebertem požádal o finanční příspěvek z rozpočtu obce na nákup věcných cen a odměn pro děti. Zastupitelstvo schvaluje finanční příspěvek na pořádání Dětského dne ve výši Kč. 16. Informace Obec doplnila dětské hřiště dvěma novými herními prvky /prolézačku a houpačku s klouzačkou/. Dne proběhne soudní stání v Benešově se společností PP servis Plzeň s. r. o.

6 17. Návrh usnesení Ve hod. pan starosta Mgr. Michal Tyrner ukončil zasedání zastupitelstva obce Nespeky. Příští pravidelné zasedání zastupitelstva obce se bude konat od hod. Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Hana Kadeřábková Ověřovatelé: Mgr. Lenka Hamajdová Jaroslav Basl Mgr. Michal Tyrner starosta obce MgA. Michal Kuchař místostarosta obce Vyvěšeno: Sejmuto: El. vyvěšeno: El. sejmuto:

7 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 334/2016/OUNE Zastupitelstvo obce Nespeky po projednání: 1. Schvaluje - zapisovatelem zápisu paní Hanu Kadeřábkovou, - ověřovatele zápisu paní Mgr. Lenku Hamajdovou a pana Jaroslava Basla, - doplnění programu, - program zasedání dne , - záměr na pronájem části pozemku parc. č o výměře 80 m2 /prostor před Starou Hospodou/, - Smlouvu o smlouvě budoucí služebnosti věcného břemene s paní D. za jednorázovou úplatu Kč na pozemek parc. č. 2536/1 v k. ú. Nespeky, - výstavbu ČOV na pozemku parc. č. 2537/30 v k. ú. Nespeky, - zpracovatele územního plánu pana Ing. arch. Františka Pospíšila a Smlouvu o dílo na zpracování územního plánu obce Nespeky za cenu Kč, - úpravu místní komunikace v Potočinách u paní E. Z., - Smlouvu o právu provést stavbu se Středočeským krajem, se sídlem Zborovská 11, Praha 5 zastoupeným na základě plné moci společnosti Reinvest, spol. s r. o. se sídlem K Novému dvoru 897/66, Praha 4, - finanční příspěvek na pořádání Dětského dne ve výši Kč. 2. Pověřuje - pana místostarostu zasláním cenových nabídek zastupitelstvu na koupi vozidla Multicar, - JUDr. E. Jelínkovou vytvořením návrhu prospektu, který se bude dávat do schránek obyvatel ve věci nového připojení se na vodovod a kanalizaci v obci. 3. Bere na vědomí - stížnost paní E. Z., - žádost o příspěvek na Seniorské jaro Čtyřkoly.

8 Ověřovatelé: Mgr. Lenka Hamajdová Jaroslav Basl Mgr. Michal Tyrner starosta obce MgA. Michal Kuchař místostarosta obce Vyvěšeno: Sejmuto: El. vyvěšeno: El. sejmuto:

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 2. 3. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 14. 1. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 95/2014/OUNE Celkem přítomno: Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8 Nepřítomno

Více

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno.

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 5. 10. 2016 konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 14. 10. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 713/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 2. 11. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 4. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 279/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 11. 11. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j. : 880/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne 17. 1. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 27. 9. 2017 konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Č. j.: 831/2017/OUNE Celkem přítomno: 6 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 5 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 16. 9. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 634/2015/OUNE Celkem přítomno: 8 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 16. 12. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne 27. 6. 2018 na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 500/2018/OUNE Celkem přítomno: 0 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 6

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 1. 11. 2017 na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 870/2017/OUNE Celkem přítomno: 11 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 1. března 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 1. března 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 1. března 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 4. 2. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 161/2015/OUNE Celkem přítomno: 15 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 13. 6. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 476/2018/OUNE Celkem přítomno: 8 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 5. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 328/2015/OUNE Celkem přítomno: 11 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 21. 3. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 257/2018/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 9 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 29. 6. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 551/2016/OUNE Celkem přítomno: 5 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 4. 3. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 213/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 6. 2019 na Obecním úřadě v Nespekách Č. j.: 448/2019/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 6 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 2. 5. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 355/2018/OUNE Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 7. 9. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 771/2016/OUNE Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 18.11.2010 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 491/2010 Celkem přítomno:17 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 9 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 8. února 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 8. února 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 8. února 2017 konaného na obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 147/2017/OUNE Celkem přítomno: 11 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8 Nepřítomno

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 2. 9. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 596/2015/OUNE Celkem přítomno: 14 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 12.2.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zahájila v hod. starostka obce Miloslava Myslivcová přivítáním přítomných zastupitelů a hostů.

Zahájila v hod. starostka obce Miloslava Myslivcová přivítáním přítomných zastupitelů a hostů. Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 5. 1. 2012 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: Celkem přítomno: 20 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 9 Nepřítomno a omluveno

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 Přítomni: František Svátek, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva konaného dne 7. 2. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 135/2018/OUNE Celkem přítomno: 8 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8 Nepřítomno a

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 21.11.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 5.4.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Hana

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 19.9.2016 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 11 členů ZO Třanovice, 4 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 22.02. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 9 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír,

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 6. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne 29.1.2014 od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín 1)Pan starosta přivítal všechny přítomné členy OZ a schůzi zahájil v 19.hodin. Přítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka.

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka. Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 24. listopadu 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 9. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5 Zápis č. 7/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 11.10.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Edwin

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 20-2017 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 13. listopadu 2017 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (Roman Svoboda omluven), 6 občanů, 2 hosté.

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 4. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Omluveni: Hosté: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Ing. Stanislav

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 1. srpna 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (2/2015) obce Cotkytle konaného dne 24. 4. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (2/2015) obce Cotkytle konaného dne 24. 4. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (2/2015) obce Cotkytle konaného dne 24. 4. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 67. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 06.06.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 7. 4. 2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 23. 11. 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 23. 11. 2016 Čas jednání: zahájení:

Více

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 20. 7. 2016 v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více