Sociální služby Pačlavice, příspěvková organizace Odlehčovací služby. Název zařízení a místo poskytování. Sociální služby Pačlavice, Pačlavice 6

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sociální služby Pačlavice, příspěvková organizace Odlehčovací služby. Název zařízení a místo poskytování. Sociální služby Pačlavice, Pačlavice 6"

Transkript

1 Popis realizace poskytování sociální služby k registraci sociální služby v souladu s 79 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Sociální služby Pačlavice, příspěvková organizace Odlehčovací služby pobytová Sociální služby Pačlavice, Pačlavice 6 Poslání Zajištění sociálních a ošetřovatelských služeb v době, kdy péči a podporu nemůže uživateli služby poskytnout jemu blízká osoba, která tuto péči soustavně běžně poskytuje. Služba je poskytována nejdéle na dobu 3 měsíců. Cílová skupina (okruh osob, pro které je služba určena a pro které určena není) Senioři Věková struktura: - mladší senioři (65 80 let) - starší senioři (nad 80 let) Zásady poskytování sociální služby - Psychická a morální podpora při odloučení z prostředí uživatele služby - Respektování návyků přinesených z domácího prostředí uživatele služby - Vytváření takových podmínek v domově, aby uživatelé služby mohli svá práva uplatňovat, aby se při veškeré činnosti uznávaly, respektovaly a podporovaly práva uživatelů služby. - Respektování volby uživatele. - Vytváření takových podmínek v domově, v nichž se uživatelé služby cítí důstojně. - Individualizace podpory individuální přístup ke každému uživateli, služba je přizpůsobena potřebám uživatelů, podpora samostatnosti a aktivizace, individuální komunikace (komunikace individuálně volenou formou s uživatelem služby, jeho rodinnými příslušníky a opatrovníky za účelem zjištění potřeb uživatele). - Nepřebírání nadměrné odpovědnosti za uživatele služby, pracuje se s riziky a respektuje se jejich přiměřená míra. - Služba se pružně přizpůsobuje potřebám uživatele, nikoli uživatel potřebám pracovníků. - Udržování kontaktů s rodinou a přáteli. - Poskytování služby odborně vyškoleným personálem.

2 Jednání se zájemcem o službu, vstup uživatele do služby Cílem jednání se zájemcem o službu je získání potřebných informací o zájemci a zároveň předání informací zájemci, aby se mohl rozhodnout, zda se bude o naše služby ucházet. Odlehčovací služba poskytuje sociální službu seniorům se sníženou soběstačností v péči o vlastní osobu. Tyto osoby jsou obvykle rodinní příslušníci, kterým tímto umožňujeme odlehčení. Služba je určena také pro ty, kteří ukončí pobyt ve zdravotnickém zařízení a dočasně se nemohou vrátit do svého domácího prostředí. Odlehčovací služba je poskytována po dobu 3 měsíců. Pobytovou odlehčovací službu lze čerpat i opakovaně v průběhu roku. Základní informace o druhu sociální služby mohou poskytovat všichni pracovníci DPS - tj. jaké služby DPS poskytuje, kapacita zařízení, kontaktní adresa a telefon pracovníků, kteří mají pro jednání se zájemcem kompetence a umožní mu prohlídku zařízení. Informace o poskytování základních činností sociální služby, které podává sociální pracovnice: - poskytnutí ubytování- prohlídka zařízení, pokoje - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy- možnost normální nebo dietní stravy, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutická činnost, - aktivizační činnost, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Informace o dalších činností k zajištění zdravotní péče: - zprostředkování lékařské služby, - poskytování zdravotní péče v rozsahu ambulantních služeb. Informace o ceně služby včetně fakultativní činnosti: - cena je tvořena cenou za stravu a ubytování dle platného ceníku sociální služby a vychází z platné legislativy, - cena se odvíjí od velikosti pokoje a množství odebrané stravy a výběrem případných fakultativních služeb. Informace o úhradě služby - úhrada je stanovena za kalendářní měsíc a je splatná do konce měsíce, za který náleží, - po úhradě stravy a ubytování musí uživateli zůstat 15% jeho příjmu, - součástí úhrady je i přiznaná částka příspěvku na péči na úhradu poskytované péče. Informace o Domácím řádu: - informace týkající se domácího řádu, který je zájemci o službu vždy předán. Informace o Smlouvě o poskytování sociální služby: - informace ohledně podoby smlouvy o poskytování sociální služby v Domově pro seniory- odlehčovací služba i v podobě fotoknihy.

3 Jednání se zájemcem o službu probíhá osobně, telefonicky či em, při všech druhů jednání se předávají vždy informace v písemné podobě i slovně. Před nástupem k poskytování sociální služby je provedeno sociální šetření před nástupem za přítomnosti sociální pracovnice, vedoucí služby a zdravotnického pracovníka, doma u žadatele nebo ve zdravotnickém zařízení. Sociální pracovník se prokáže žadateli průkazem totožnosti sociálního pracovníka. Cílem sociálního šetření je zjištění aktuálního zdravotního stavu, jeho potřeb a zvyklostí z jeho přirozeného sociálního prostředí. Pokud je žádost podána s předstihem z důvodu blokace daného termínu (plánovaná operace nebo dovolená pečující osoby) je žádost vedena v pořadníku odlehčovacích služeb a žadatel je o této skutečnosti písemně informován. Popis služby Naplnění základních činností ze zákona - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutická činnost, - aktivizační činnost, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Pravidla pro vyřizování stížností Pravidla pro vyřizování stížností upravuje standard č. 7. k dispozici na webových stránkách služby. Stížnost prověřuje a řeší vždy pracovník nadřízený tomu, proti kterému stížnost směřuje. Stížnost musí být prověřena v plném rozsahu. Přijatá stížnost se prověřuje vyslechnutím obou stran a svědků, kdy se zjišťují fakta a okolnosti. Provádí se studium dokumentace. Může dojít ke konfrontaci obou stran, pokud s tím stěžovatel souhlasí. Uživatel může konfrontaci odmítnout, pracovník nemůže. Provede se vyhodnocení důkazů, ze kterého vyplyne rozhodnutí. Přijme se opatření k nápravě toho, čeho se stížnost týkala. Stížnost může být hodnocena jako oprávněná, částečně oprávněná nebo neoprávněná. Toto rozhodnutí a opatření se projedná se stěžovatelem a předá se mu písemné sdělení. Písemné sdělení je dáno stěžovateli k podpisu jako důkaz toho, že s ním byl seznámen. Pokud stěžovatel odmítne písemné sdělení převzít, podepíše jej pracovnice, která stížnost šetřila a stěžovatele s ní seznamovala spolu s další pracovnicí na oddělení, která by byla k předání přizvána. S řešením anonymní stížnosti jsou seznamováni uživatelé služby na setkání s vedením zařízení, která se pořádá pravidelně 4x ročně. Rovněž je dáno písemné vyjádření přímo v knize stížností pod stížnost nebo na nástěnce je vyvěšeno opatření. Stěžovateli nevzniká nárok, aby na základě jeho stížnosti byly provedeny určité úkony, i když se jich domáhá. V případě potřeby je stěžovatel vhodně uvědoměn o důvodech, kvůli kterým mu nebylo vyhověno.

4 Pokud stížnost v zájmu uživatele podá jiná osoba, aniž by jím byla zmocněna k zastupování, je třeba daného uživatele, kterého se stížnost týká, o výsledku informovat. Podávající je informován pouze v nezbytném rozsahu, s ohledem na povinnost ochrany osobnosti a osobních údajů dotyčného. U opakovaných stížností je třeba se vždy přesvědčit, že trvá stav zjištěný předchozím šetřením. Je-li zřejmé, že obsah byl přešetřen a výsledek o šetření sdělen, není nutné se stížností dále zabývat. Stížnost se pouze zaznamená. Při vyřizování stížností bude respektováno soukromí a lidská práva stěžovatele. Stížnost není důvodem pro ukončení služby ani k diskriminujícímu jednání ze strany poskytovatele služeb. Na žádost stěžovatele je zachována mlčenlivost o jeho totožnosti. Pokud je to možné, příčina stížnosti je odstraněna ihned. Do 21 dnů dostane stěžovatel písemnou odpověď, která musí být srozumitelná adresátovi. Pokud není stěžovatel spokojen s řešením a vyřizováním stížnosti, nebo je-li stížnost namířena proti řediteli, je uživateli umožněno podat stížnost u zřizovatele nebo na další organizace, které sledují dodržování lidských práv (např. Krajský úřad ve Zlíně, Veřejný ochránce práv; Český helsinský výbor, Asociace občanských poraden apod. Pravidla pro ukončení služby Jestliže Uživatel nedodržuje podmínky smlouvy nebo narušuje opakovaně soužití mezi uživateli, bude postupováno následujícím způsobem: - projednání situace Uživatelem a vedoucí zdravotní a obslužné péče a sociální pracovnice se záznamem do Záznamu o průběhu služby, - projednání situace s Uživatelem a ředitelem zařízení za přítomnosti sociální pracovnice s písemným zápisem, který bude obsahovat poučení o možných následcích (ukončení pobytu), - Uživateli služby se ukončí pobyt. Smlouva může být ukončena právní událostí, dohodou nebo výpovědí, jak ze strany poskytovatele služby, tak ze strany příjemce služby a to na základě jasně stanovených pravidel. Uživatel a poskytovatel se mohou kdykoliv dohodnout na ukončení služby. Ukončení služby ze strany uživatele (odchod domů, do jiného zařízení, právní událost, úmrtí apod.) - Uživatel je oprávněn Smlouvu vypovědět kdykoliv i bez udání důvodu a tím ukončit poskytování sociální služby. Toto ukončení podává v písemné podobě 7 dnů před ukončením sociální služby sociální pracovnici. Službu lze ukončit i ústně, kdy písemnou formu za uživatele sepíše sociální pracovnice Uživatel je povinen ke dni ukončení služby v Domově vyrovnat všechny své závazky vůči Domovu. Ukončení služby ze strany poskytovatele - Domov může Smlouvu vypovědět, jestliže uživatel hrubě porušuje své povinnosti vyplývající ze Smlouvy či Domácího řádu. Za hrubé porušení Smlouvy či Domácího řádu se považuje zejména: nezaplacení úhrady za ubytování a stravu za dobu delší než 1 měsíc (u delšího odlehčovacího pobytu), pokud podle vyjádření ošetřujícího lékaře při vzniku nemoci u uživatele služby v průběhu poskytování služby není domov schopen zabezpečit odpovídající kvalitní a bezpečnou zdravotní péči vzhledem k diagnóze klienta,

5 opakované rušení klidu domova, opakované znečisťování domova, diskriminační chování vůči ostatním uživatelům a zaměstnancům z hlediska rasové, národnostní, etické, náboženské a osobnostní otázky, agresivní napadání (slovní i fyzické) uživatelů, personálu a třetích osob. V případě vypovězení smlouvy poskytovatelem je výpovědní lhůta 30 dnů před ukončením služby a počíná běžet prvním dnem po předání výpovědi uživateli služby. V případě návrhu na ukončení služby bude uživateli nabídnuto sociální poradenství, k řešení jeho situace službou následnou (Katalog poskytovatelů sociálních služeb apod.). Úhrady za služby, spoluúčast osoby blízké na úhradě Pro výpočet úhrady za pobyt se vychází z platné legislativy - zákon č. 108/12006 Sb., o sociálních službách, a vyhláška č. 505/2006 Sb. Cenu tvoří úhrada za stravu a ubytování. Na výši úhrady má vliv také výše přiznaného příspěvku na péči a skutečnost, na jakém pokoji je uživatel ubytován. Pokud uživatel příspěvek na péči nemá a tento mu vyřídí poskytovatel, celá finanční částka doplatku příspěvku na péči po dobu jeho pobytu náleží zpětně poskytovateli. Úhrada je stanovena za kalendářní měsíc nebo v případě kratšího pobytu než měsíc na požadovanou dobu. Úhrada je splatná v kalendářním měsíci, za který náleží. V případě kratšího pobytu v den ukončení poskytování služby. Za předem ohlášený pobyt mimo zařízení náleží uživateli vratka. Pokud uživatel nedoplácí z důvodu nízkého příjmu, je vyzvána osoba blízká ke spoluúčasti na úhradě. Tato spoluúčast je zcela dobrovolná na základě dohody. Další doplňující informace: Obchodní rejstřík: KS v Brně oddíl Pr, vložka 1554 Zřizovatel: obec Pačlavice IČO: Kapacita služby: Web: Zaměstnanci a kontakty: 2 lůžka Statutární zástupce ředitel - Ing. Radek Jaroš Tel.: Mobil: radek.jaros@obecpaclavice.cz Zástupce ředitele - Zuzana Kapounková zuzana.kapounkova@obecpaclavice.cz

6 Sociální pracovnice - Olga Dopitová olga.dopitova@obecpaclavice.cz Vedoucí zdravotní a obslužné péče - Dana Blašková dana.blaskova@obecpaclavice.cz Vedoucí domova pro seniory a OS - Irena Limberková socialni.sluzby@obecpaclavice.cz Vedoucí provozního oddělení - Ingrid Navrátilová ingrid.navratilova@obecpaclavice.cz Zpracoval: Ing. Radek Jaroš, ředitel Dne:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno: Bydliště: Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno : Bydliště Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb. Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb. Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812 Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812 Pravidla ke standardu č. 1 Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Centrum denních služeb

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Dům klidného stáří, spol. s r. o., Domově se zvláštním režimem Kraslická 26, 357 03 Svatava DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Domácí řád_zjednodušená forma Stránka 1 ÚVOD Domácí řád upravuje podmínky

Více

SMLOUVA. o poskytování Odlehčovacích služeb

SMLOUVA. o poskytování Odlehčovacích služeb uzavřená mezi: SMLOUVA o poskytování Odlehčovacích služeb Kostka Krásná Lípa p. o. Masarykova 1094/4 407 46 Krásná Lípa zastoupená ředitelkou Hanou Volfovou (dále poskytovatel) a Jméno, příjmení: Datum

Více

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby M ě s t o K r a s l i c e Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby Základní údaje Zřizovatel pečovatelské služby: MĚSTO KRASLICE Adresa: Městský úřad Kraslice, nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice

Více

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Obsah 1. Smysl dokumentu... 2 2. Seznámení zaměstnanců a klientů se Základním prohlášením... 2 3. Základní prohlášení Domova pro seniory Krč... 3 3.1. Poslání...

Více

Pravidla. Sociálně aktivizační služby pro seniory

Pravidla. Sociálně aktivizační služby pro seniory Pravidla Sociálně aktivizační služby pro seniory Sociálně aktivizační služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality, dle metodik, předpisů a vnitřních směrnic poskytovatele sociálních služeb.

Více

Informovanost o poskytované sociální službě

Informovanost o poskytované sociální službě Aktualizace předchozí verze z 1. 7. 2010 SQ 12 Informovanost o poskytované sociální službě Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dvořákova 1128, Kadaň Zřizovatel: Krajský úřad Ústeckého kraje Velká

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně uzavřená mezi 1) pan (paní)., nar... r.č..., trvalé., Mariánské Lázně 35301 v textu této smlouvy

Více

PRŮVODCE SLUŽBOU. Denní centrum služeb pro osoby ve středním a vyšším věku se zdravotním postižením. www.socsluzbykarvina.cz

PRŮVODCE SLUŽBOU. Denní centrum služeb pro osoby ve středním a vyšším věku se zdravotním postižením. www.socsluzbykarvina.cz SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná-Nové Město Středisko denních služeb Závodní 1667, 735 06 Karviná-Nové Město, PRŮVODCE SLUŽBOU Denní centrum služeb pro osoby

Více

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo SeniorCentrum Skuteč Smetanova 946, 539 73 Skuteč www.scskutec.cz Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo uzavřená v souladu se Zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zejména podle 48

Více

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb Pečovatelská služba, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 16/1812 Pravidla ke standardu č. 1 Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Pečovatelská služba je

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Sociálně terapeutická dílna Ambulantní forma

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. Druh služby domovy pro osoby se zdravotním postižením Identifikátor 3212835 Forma služby Pobytová

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009. Zřizovatelem služby je Český červený kříž oblastní

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Přílohy: Metodický pokyn č.1 Etický kodex zaměstnanců Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009.

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel sociální služby chráněné bydlení (identifikátor 9510127): Nalžovický zámek,

Více

Domov důchodců U Zlatého kohouta Zborovská 857, Hluboká nad Vltavou IČO: , e.mail: telefon:

Domov důchodců U Zlatého kohouta Zborovská 857, Hluboká nad Vltavou IČO: , e.mail: telefon: Domov důchodců U Zlatého kohouta IČO:62534424, e.mail: domov.duchodcu@hluboka.cz telefon: 387966160 číslo smlouvy: Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců U Zlatého kohouta Hluboká

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Jméno a příjmení: Datum narození: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Denní stacionář 6. Denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1. Základní údaje Poslání Posláním

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři. smlouvu o poskytnutí týdenní služby sociální péče podle 47 cit. zákona

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři. smlouvu o poskytnutí týdenní služby sociální péče podle 47 cit. zákona Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Paní Bydliště nar v textu této smlouvy dále jen Osoba a SENIOR Teplice, IČ 26598442, se sídlem

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Standard kvality č.1 Poskytovatel: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Smlouva č. Sociální služby Karviná, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná - Nové Město IČO: 709 97 136 zastoupený

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Uživatel služby: datum narození: bydliště: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel ) Zastoupený

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDP Sluníčko Komplexní domácí péče a terénní sociální Mgr. Lucie Brožková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY 1. Pan/paní: Rodné číslo: Bydliště: v textu této smlouvy dále jen klient 2. Organizace:

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, Karviná-Nové Město. středisko Služeb Závodní 1667, Karviná-Nové Město,

SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, Karviná-Nové Město. středisko Služeb Závodní 1667, Karviná-Nové Město, SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná-Nové Město středisko Služeb Závodní 1667, 735 06 Karviná-Nové Město, PRŮVODCE SLUŽBOU Denní centrum služeb www.socsluzbykarvina.cz

Více

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. pan (paní)... datum narození... rodné číslo.... č. OP..... bydliště.. zastoupený(á)..

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby č. 00/00/0.. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb.

Více

57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku.

57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku. POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY 57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku. Poskytovatel: CEDR komunitní centrum, občanské sdružení, Křižíkova 918/32,

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Jméno a příjmení: Datum narození: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby poskytované v domově pro seniory v Mariánských Lázních

Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby poskytované v domově pro seniory v Mariánských Lázních DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby poskytované v domově pro seniory v Mariánských Lázních č.

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé asistenční služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče :

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Denní stacionář Ledovec, z.s.

Smlouva o poskytování sociální služby Denní stacionář Ledovec, z.s. Smlouva o poskytování sociální služby Ledovec, z.s. Číslo smlouvy.. pan/paní: datum narození: trvalé bydliště: adresa současného pobytu: zastoupený/á opatrovníkem (jméno, příjmení, trvalé bydliště): (v

Více

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY dle 79 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel: Lístek, o.p.s. Kroupova 427/102a, 625 00 Brno - Starý Lískovec Název služby: Pečovatelská služba

Více

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce Seznamte se s výhodami státem registrované terénní sociální služby Společnosti Společně proti času o.p.s. Váš partner pro spokojené stáří ve Vašem domácím prostředí Společně s naší péči a pomocí při každodenních

Více

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s.

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s. Smlouva o poskytnutí sociálních služeb v DH Liberec, o.p.s. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku mezi Pan bydliště rodné číslo (dále jen Uživatel, jako oprávněná osoba ve smyslu zák.č.108/2006 Sb.,

Více

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Auxilium o.p.s. Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v denním stacionáři pro osoby se zdravotním postižením č.j. : xxx/xxxx/ds Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Pan (paní)... (jméno a příjmení), nar....

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj Popis realizace poskytování sociální služby k registraci sociální služby v souladu s 79 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Platnost od: 18.6.2014 Název poskytovatele

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, příspěvková organizace Za Humny 2292, 688 01, Uherský Brod Smlouva o poskytnutí sociální služby kterou uzavřely dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném

Více

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s.

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. Evidenční číslo smlouvy: Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. uzavřená mezi Ledax o.p.s. IČ: 280 68 955 se sídlem Riegrova 51, 370 01 České Budějovice jejímž jménem jedná [Doplnit] (dále

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA. vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, Klatovy 1

VNITŘNÍ PRAVIDLA. vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, Klatovy 1 VNITŘNÍ PRAVIDLA vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, 339 01 Klatovy 1 p l a t n o s t o d 1. 1.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady pro

Více

Centrum denních služeb Města Úpice

Centrum denních služeb Města Úpice Centrum denních služeb Města Úpice Národní 1109, 542 32 Úpice IČ: 00278386 mobil: 730 890 643 e-mail: hofmanova@upice.cz 1 POPIS REALIZACE CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Identifikátor služby - Zřizovatelem Centra

Více

STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název zařízení: Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 15 Poskytovaná služba: Domov se zvláštním režimem, identifikátor služby: 8568124

Více

30 Základní prohlášení organizace

30 Základní prohlášení organizace Domov pro seniory Havlíčkův Brod, p.o. 580 01 Havlíčkův Brod, Husova 2119 tel.569 333 150-161, e-mail: h.hlavackova@ddhb.cz Domov pro seniory Havlíčkův Brod, p. o. 30 Základní prohlášení organizace Domov

Více

Chráněné bydlení LONGEVITA

Chráněné bydlení LONGEVITA Chráněné bydlení LONGEVITA Poskytovatel chráněného bydlení LONGEVITA Na Jíkalce č. 5 a č. 7, Plzeň 301 00 Plzeň Křimice, Plzeňská 95/61, 322 00 Popis realizace Chráněné bydlení LONGEVITA Slovník pojmů:

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNĚ Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel

Více

INFORMACE O POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ

INFORMACE O POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ INFORMACE O POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ Název poskytované služby: Domovy pro osoby se zdravotním postižením identifikátor služby 3721104 Identifikační údaje organizace Název organizace: Sídlo organizace:

Více

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

Informace o pečovatelské službě

Informace o pečovatelské službě Informace o pečovatelské službě Dne 15. 5. 2003 byla podle 35a odst. 1, 84 odst. 2 písm. e) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v souladu s 24 a násl. zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních

Více

O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A. Domov pokojného stáří Libošovice

O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A. Domov pokojného stáří Libošovice O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A Domov pokojného stáří Libošovice Libošovice 39, 507 44 Tel./ fax: 493 571 156, e-mail: dps@sobotkacharita.cz, www.sobotkacharita.cz DPS US7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ

Více

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby Městský ústav sociálních služeb v Klatovech, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla Pečovatelské služby v Klatovech, Balbínova 59/I Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady pro zajištění poskytované

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i. v textu této smlouvy dále jen poskytovatel

Smlouva o poskytnutí sociální služby. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i. v textu této smlouvy dále jen poskytovatel Smlouva o poskytnutí sociální služby 1) pan/paní: nar.: rodné číslo: bytem: zastoupena: sídlem: Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i a 2) Domov se zvláštním režimem se sídlem: Čelakovského

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé pečovatelské služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Centrum Zdislava

Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Centrum Zdislava Smlouva č. Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Uzavřená na základě 91 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách a na základě 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi: Jméno a příjmení:

Více

Informace o poskytování služby P-B-P-D-01/

Informace o poskytování služby P-B-P-D-01/ Stránka 1/6 Informace o poskytování sociální služby 1) Základní údaje o poskytovateli MESADA, z. s. se sídlem: nábřeží 1. máje 2518, 397 01 Písek IČ: 265 87 955 Statutární zástupce: Mgr. Tamara Křivánková,

Více

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, 750 02 Přerov Realizace poskytování sociální služby DOMOV PRO SENIORY Domov pro seniory - poskytuje sociální službu seniorům od 60 let se sníženou soběstačností,

Více

Pan/paní: Narozen/a: Trvalé bydliště: Článek I. Rozsah poskytování odlehčovací služby SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

Pan/paní: Narozen/a: Trvalé bydliště: Článek I. Rozsah poskytování odlehčovací služby SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Evidenční číslo smlouvy... Pan/paní Narozen/a Trvalé bydliště zastoupený/ná opatrovníkem panem/paní "[Doplnit jméno a příjmení]" ustaveným rozhodnutím "[Doplnit

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č. 1 Poskytovatel: Domov seniorů Břeclav Druh poskytované služby: denní stacionář 46 Název a místo realizace poskytované sociální služby: Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Na Pěšině

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Příloha č. 1 Poskytovatel : Městská část Praha 20 Úřad městské části Jívanská 647/10 193 21 Praha 9 Druh sociální služby (dle zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ) : 40 pečovatelská služba POPIS

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Zastoupený/ná opatrovníkem: Narozen/ná: Trvale bytem: dále jen Uživatel a Poskytovatel: FOKUS Vysočina, z.ú. 5. května 356,

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY OSOBNÍ ASISTENCE

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY OSOBNÍ ASISTENCE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ MARTIN registrované na MV ČR pod č.j.: VS/1-1/43 483/00-R,, IČ: 70822301, DIČ: CZ70822301 sídlo: 163 00 Praha 6-Řepy, Bendova 5/1121, pobočka: 155 21 Praha 5 Zličín, Křivatcova 416 Bank.

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno Dokument P4/1 CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno Smlouva o poskytnutí sociální služby chráněného bydlení Pan/paní, narozen/a., dosud trvale bytem.., v textu této smlouvy dále jen uživatel,

Více

Popis realizace poskytované sociální služby Domov pro seniory Mládežnická 1753 Jirkov

Popis realizace poskytované sociální služby Domov pro seniory Mládežnická 1753 Jirkov Popis realizace poskytované sociální služby Domov pro seniory Mládežnická 1753 Jirkov Název: Městský ústav sociálních služeb Jirkov, p.o. Místo poskytované služby: Mládežnická 1753, 431 11 Jirkov IČO:

Více

Smlouva o poskytnutí služby podpory samostatného bydlení

Smlouva o poskytnutí služby podpory samostatného bydlení Smlouva o poskytnutí služby podpory samostatného bydlení Pan/paní: Jméno: Rodné číslo: Číslo OP: Opatrovník: Jméno: Rodné číslo: IČO: Číslo OP: Adresa: dále jen Příjemce služby a Poskytovatel: FOKUS Mladá

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením Domov bez hranic U Stadionu 1425/3, 408 01 Rumburk Rumburk Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 příspěvková organizace E-mail: vera.brslicova@domovrumburk.cz renata.grundzova@domovrumburk.cz www.domovrumburk.cz

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Smlouvu o poskytnutí sociální služby uzavřeli:

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby Č.j...

Smlouva o poskytnutí sociální služby Č.j... Smlouva o poskytnutí sociální služby Č.j... Sociální služby města Kroměříže, příspěvková organizace, Kroměříž, Riegrovo nám. 159, 767 01 Zastoupeny: Mgr. Ivo Vojtkem, ředitelem IČ 711 93430 Bankovní spojení:

Více

STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY STÍŽNOSTI NA KVALITU NEBO ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Obsah ÚVOD... 2 1. Vysvětlení základních pojmů... 2 2. Kdo může podnět, připomínku, stížnost podat... 2 3. Jak se dozvědět o možnosti podat

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB v Centru pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. uzavřená v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, podle 46 a 91 citovaného zákona

Více

1. Jednání se zájemcem o sociální službu

1. Jednání se zájemcem o sociální službu 1. Jednání se zájemcem o sociální službu První kontakt zájemce o sociální službu (jeho osoby blízké nebo opatrovníka) získání informací o podmínkách a možnostech poskytování sociální služby Na níže uvedených

Více

Standard č. 1. Cíle a způsoby poskytování Terénní odlehčovací služby

Standard č. 1. Cíle a způsoby poskytování Terénní odlehčovací služby Standard č. 1 Cíle a způsoby poskytování Terénní odlehčovací služby Terénní odlehčovací služba, jejímž zřizovatelem je Církevní střední zdravotnická škola s.r.o., Grohova 112/16, 602 00 Brno, má písemně

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory kterou uzavírají podle 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Sb. v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

II. Rozsah poskytování sociální služby

II. Rozsah poskytování sociální služby ADP SANCO, Vrahovická ul. 109, 798 11 Prostějov SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE uzavřená dle zákona č. 108/2006 Sb. v platném znění Uživatel: jméno a příjmení datum narození adresa bydliště kontaktní

Více

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 15

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 15 Vnitřní pravidla pro poskytování pobytových odlehčovacích služeb Definice pobytových odlehčovacích služeb podle zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění: Pobytová odlehčovací služba

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby Stáří nemusí být překážkou hezkého života INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby 1. Pro koho a proč jsme tady 2. Nabídka služeb shrnutí 3. Úhrada za poskytované služby 4. Návštěvy v Domově V

Více

Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková tel:

Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková  tel: Charitní pečovatelská služba PEČOVATELSKÁ SLUŽBA 40 IDENTIFIKÁTOR 8898081 FORMA POSKYTOVÁNÍ TERENNÍ Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková pecovatelky@charita.info, jana.jilkova@chnh.hk.caritas.cz tel: 733 161

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní):

Více

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

když už to doma nezvládáte

když už to doma nezvládáte Kontaktní adresa: Janouchova 670/1, 149 41 Praha 4 - Háje telefon: 267 990 151, e-mail: info@jmsoc.cz Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele: Jihoměstská sociální a.s. Druh služby:

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Druh služby: Sociálně terapeutické dílny Místo poskytování služby: Šunychelská 1159,Nový Bohumín, 735 81 Bohumín Registrace č. POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY VEŘEJNÝ ZÁVAZEK ORGANIZACE SOCIÁLNĚ

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem kterou uzavírají podle 50 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Směrnice č. 23/2012. Standardy kvality sociální služby Domov se zvláštním režimem. Standard č. 1 Cíle a způsoby poskytování služeb

Směrnice č. 23/2012. Standardy kvality sociální služby Domov se zvláštním režimem. Standard č. 1 Cíle a způsoby poskytování služeb Domov pro seniory Dobětice, příspěvková organizace Šrámkova 38/A ; Ústí nad Labem, PSČ 400 11 TELEFON: 472 772 902 BANKOVNÍ SPOJENÍ: 3783800277 / 0100 FAX: 472 778 878 IČO: 44555407 e-mail: info@dd-dobetice.cz

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB uzavřená dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a Občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami:

Více

Smlouva o poskytování sociální služby CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ

Smlouva o poskytování sociální služby CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Smlouva o poskytování sociální služby CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Pan / paní. datum narození.. bydliště v textu této smlouvy dále jen,,osoba zastoupený / á Pan / paní datum narození. bydliště a Centrum 83, poskytovatel

Více

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba -

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - Smluvní strany Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - 1. Paní: Datum narození: Bydliště: Zastoupen/a: zástupcem na základě plné moci ze dne paní/panem.trvalé bydliště

Více

Připomínkou je potom drobná kritika, pojmenování nedostatku či dílčí nespokojenost.

Připomínkou je potom drobná kritika, pojmenování nedostatku či dílčí nespokojenost. Metodický pokyn č. 7/2017 Stížnost na kvalitu nebo způsob poskytování služeb Služba: DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Organizace: Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace Vypracoval: sociální

Více