Jednání a usnesení rady k zajištění oprav kanalizace v roce 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jednání a usnesení rady k zajištění oprav kanalizace v roce 2011"

Transkript

1 Jednání a usnesení rady k zajištění oprav kanalizace v roce zasedání rady města, které se konalo v pondělí dne Návrh postupu při nápravě stavu kanalizace v příměstských částech obce Předkládá: Ing. Josef Kutil, člen zastupitelstva města * Dr. Mikolanda oznámí Dr. Růnovi o výběrovém řízení, dále se spojí s firmou VCES a pokusí se s nimi jednat o možném řešení např. mimosoudním I. r o z h o d l a vyžádat od provozovatele investiční akce, VaK Nymburk, podrobnou, hodnotící technicko ekonomickou zprávu o stavu investice od data převzetí do trvalého resp. zkušebního provozu do současnosti, s uvedením všech zjištěných závad, nákladů na jejich odstranění, četnost jejich opakování, návrhy na zlepšení, soulad projektovaných parametrů a zjištěných skutečností II. III. IV. II. u k l á d á vedoucí odboru rozvoje a územního plánování zajistit u VaK Nymburk uvedenou zprávu a předložit ji s hodnotícím komentářem Radě města Poděbrady do III. r o z h o d l a zpracovat situační zprávu o současném stavu investice stav právní, situace na úseku odstraňování vad a nedodělků, uplatněné reklamace u dodavatele VCES a.s., přehled uplatněných penalizací, o provedení kompletace veškeré dokumentace o investici a korespondenci vedené v této věci od října 2007 do současnosti IV. u k l á d á vedoucí odboru rozvoje a územního plánování zpracovat uvedenou zprávu a předložit ji s hodnotícím komentářem Radě města Poděbrady do V. V. r o z h o d l a obnovit specializovanou právní službu k projednané vodohospodářské problematice s JUDr. Bohuslavem Růnou HRABA & CONSORTES, Říčany provedení inventury současného právního stavu, návrhy na další postup VI. VII. VIII. VI. p o v ě ř u j e RNDr. Miloše Mikolandu, 2. místostarostu přípravou této služby, kontaktem a zpracováním návrhu rozsahu této služby do VII. r o z h o d l a zpracovat aktualizaci technického auditu investiční akce, zpracovanou Konsorciem Ing. František Janoušek & Oldřich Krovoza v srpnu 2007 a lednu 2008, doplněnou o současný a úplný zjištěný soupis vad a nedodělků, podléhajících reklamačnímu řízení, rozšířený o dokumentaci aktuálně provedené kamerové prohlídky gravitační části kanalizace p o v ě ř u j e RNDr. Miloše Mikolandu, 2. místostarostu přípravou této služby, kontaktem a zpracováním návrhu rozsahu této služby do přípravou této služby, kontaktem a zpracováním návrhu rozsahu této služby. 2. zasedání rady města, které se konalo v pondělí dne * nabídka kanceláře HRABA & CONSORTES, Říčany na poskytnutí právních služeb, kancelář je obeznámena s vodohospodářskou problematikou, po konzultaci s RNDr. Mikolandou bylo radě doporučeno, aby nabídka byla akceptována a kancelář HRABA &

2 CONSORTES, Říčany byla pověřena zastupováním města ve věci stavby vodovodu a kanalizace v příměstských částech Poděbrad Návrh na přijetí informace o stavbě kanalizace Předkládá: Mgr. Hana Dočkalová, vedoucí odboru RUP MěÚ.Mgr. Dočkalová zajištění podrobné hodnotící zprávy u provozovatele kanalizace, zpracování rekapitulace Kanalizace Poděbrady napojení částí Polabec, Přední Lhota, Kluk a Velké Zboží, co nového v kanalizaci se událo od roku 2008 RNDr. Mikolanda materiál považuje v dané chvíli za postačující, jde o podklad pro zahájení technických zkoušek a materiál doporučuje RM ke schválení U s n e s e n í č. 44/2011: b e r e na v ě d o m í a) informaci ve věci zajištění podrobné hodnotící technicko ekonomické zprávy o stavu investice od provozovatele investiční akce, VaK Nymburk, a.s. b) předloženou rekapitulaci kanalizace zhotovenou odborem RUP, informaci o předání dokumentace na Ministerstvo zemědělství a přehled reklamovaných přípojek. 53. Návrh na zajištění provedení digitální inspekce a zkoušek vodotěsnosti kanalizačního systému v příměstských částech Kluk a Velké Zboží Pan místostarosta návrh uvedl, seznámil s jeho cíli a zodpověděl dotazy. Pan starosta doplnil informaci z ministerstva zemědělství a přečetl odpověď zpracovanou Ing. Kutilem. V aktuálních jednáních k dané problematice pokračuje Dr. Mikolanda s Ing. Kutilem. U s n e s e n í č. 87/2011: I. u k l á d á odboru rozvoje a územního plánování zajistit výběrové řízení na provedení digitální inspekce kanalizačního systému v příměstských částech Kluk a Velké Zboží II. u k l á d á odboru rozvoje a územního plánování zajistit výběrové řízení na provedení zkoušek vodotěsnosti kanalizačního systému v příměstských částech Kluk a Velké Zboží. 20. Návrh na výběr dodavatele (zkoušky vodotěsnosti gravitační splaškové kanalizace) Předkladatel návrh uvedl a ústně doplnil důvodovou zprávu i k bodu následujícímu (č. 21), který se rovněž týká gravitační splaškové kanalizace.

3 V souladu s diskusí (p. Votava, Mgr. Malovec, Dr. Mikolanda) byl upraven v obou návrzích na usnesení bod II. U s n e s e n í č. 183/2011: I. r o z h o d l a v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Zkoušky vodotěsnosti gravitační splaškové kanalizace Poděbrady vyloučit nabídky uchazeče : 1. Polstav s.r.o., Vestecká 2, Hodkovice, Zlatníky, IČ II. p o t v r z u j e pořadí uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Zkoušky vodotěsnosti gravitační splaškové kanalizace Poděbrady v celém rozsahu stavby Vodovod a kanalizace v příměstských částech Poděbrad realizovaných společností VCES, a.s. 1. Vratislav Lichtneger, Vodárenské služby, Buštěhradská 9/960, Praha 6, IČ , nabídková cena , Kč 90 III. r o z h o d l a o výběru nejvhodnější nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Zkoušky vodotěsnosti gravitační splaškové kanalizace Poděbrady takto : název uchazeče : Vratislav Lichtneger, Vodárenské služby sídlo uchazeče : Buštěhradská 9/960, PRAHA 6 IČ uchazeče : nabídková cena : ,00 Kč včetně 20% DPH IV. p o v ě ř u j e starostu města podpisem smlouvy o dílo s vybraným uchazečem. Hlasování: 9 pro (z 9 přítomných) 21. Návrh na výběr dodavatele (kamerové zkoušky gravitační splaškové kanalizace) U s n e s e n í č. 184/2011: I. r o z h o d l a v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Kamerové zkoušky gravitační splaškové kanalizace Poděbrady vyloučit nabídky uchazeče : 1. Polstav s.r.o., Vestecká 2, Hodkovice, Zlatníky, IČ Rekonstrukce potrubí REPO a.s., K Roztokům 34, Praha 6, IČ II. p o t v r z u j e pořadí uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Kamerové zkoušky gravitační splaškové kanalizace Poděbrady v celém rozsahu stavby Vodovod a kanalizace v příměstských částech Poděbrad realizovaných společností VCES, a.s.

4 1. Pražské vodovody a kanalizace a.s., Pařížská 11, Praha 1, IČ , nabídková cena , Kč, 2. CHJ spol. s r.o., Nevanova 18/1036, Praha 6, IČ , nabídková cena , Kč IV. r o z h o d l a o výběru nejvhodnější nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby Kamerové zkoušky gravitační splaškové kanalizace Poděbrady takto : název uchazeče : Pražské vodovody a kanalizace a.s sídlo uchazeče : Pařížská 11, Praha 1 IČ uchazeče : nabídková cena : ,00 Kč včetně 20% DPH IV. p o v ě ř u j e starostu města podpisem smlouvy o dílo s vybraným uchazečem. Hlasování: 9 pro (z 9 přítomných) 4. Informace o aktuálním stavu právního sporu se společností VCES a.s. Přizván: JUDr. Bohumil Růna, advokát Dr. Růna upozornil na důležité části předané písemné zprávy a navrhl další kroky. Zodpověděl dotazy Mgr. Malovce a Ing. Veberové. Mgr. Zíta stavba vozovek za peníze města bude se něco v tomto okruhu vymáhat od VCES Dr. Růna je promlčeno, byly zkráceny lhůty (36 měsíců), údajně se odstoupilo od samostatných smluv na výstavbu vozovek Dr. Mikolanda vyplývá z dopisu a vyjádření Dr. Růny VCES se aktivně hlásí k opravám vad a nedostatků, upozornil na nebezpečí, že by mohlo být deklarováno, že vady vznikly dodatečně K bodům č. 3 a č. 4 v Závěru (bod VI.) materiálu zpracovaného a předloženého kanceláří HRABA & CONSORTES radní Mgr. Zíta (č.3) a Dr. Mikolanda (č.4) doplní každý svou skupinu o další členy, mohou se i prolínat. U s n e s e n í č. 393/2011: b e r e n a v ě d o m í informaci o stavu právního sporu se společností VCES a.s. ve věci realizované investiční akce Výstavba vodovodu a kanalizace v příměstských částech Poděbrad poskytnutou zástupcem právní kanceláře HRABA & CONSORTES v.o.s., Kamlerova 795, Říčany, JUDr. Bohumilem Růnou, advokátem. 5. Návrh na realizaci oprav gravitačních kanalizačních stok na lokalitách Kluk a Velké Zboží U s n e s e n í č. 394/2011:

5 I. r o z h o d l a o realizaci nejnutnějších oprav těch částí gravitačních kanalizačních stok na lokalitách Kluk a Velké Zboží, které by bránily kolaudaci díla za předpokladu, že jednání o provedení těchto oprav dodavatelem díla, společností VCES a.s., v rámci reklamačního řízení nebudou úspěšná II. u k l á d á vedoucí odboru RUP připravit zadání těchto prací v návaznosti na výsledky kamerových prohlídek a zkoušek vodotěsnosti gravitačních stok, zajistit realizaci výběrového řízení na dodavatele prací a v koordinaci s finančním odborem zpracovat návrh způsobu jejich financování. 35. Návrh na jmenování pracovní skupiny pro zajištění kolaudace kanalizace U s n e s e n í č. 510/2011: j m e n u j e pracovní skupinu, která bude operativně jednat s Ministerstvem zemědělství ve věci konečného přiznání dotace na akci Výstavba vodovodu a kanalizace v příměstských částech Poděbrad ve složení: RNDr. Miloš Mikolanda, Ing. Marie Dvorská, Blanka Viktorová. RNDr. Mikolanda musí proběhnout kolaudace gravitační kanalizace, aby město nepřišlo o dotaci U s n e s e n í č. 522/2011: r o z h o d l a uložit odboru RUP vyhotovit žádost o vydání vodoprávního rozhodnutí, na základě kterého odbor ŽP zahájí správní řízení za účelem zkolaudování gravitační kanalizace. 37. Informace o současném stavu problematiky oprav gravitačních stok kanalizace U s n e s e n í č. 797/2011: I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu problematiky oprav gravitačních stok kanalizace v příměstských částech města, vybudované společností VCES, a.s. II. u k l á d á 1) odboru vnitřních věcí, oddělení investic urychleně podat vodoprávnímu úřadu žádost o zahájení kolaudačního řízení 2) vedení města bezodkladně podat žalobu na dodavatele stavby kanalizace o zaplacení smluvní pokuty za včas neodstraněné závady na díle. 24. zasedání rady města, které se konalo v pondělí dne Dr. Mikolanda:

6 seznámil s dopisem Dr. Růny, kterým vyzývá k podání další žaloby na VCES na odstranění vad kanalizace, termín do , stanovisko požaduje do Závěr: konečné rozhodnutí o podání další žaloby bude předloženo do Projednání podání žaloby na VCES, a.s. U s n e s e n í č. 905/2011: I. s o u h l a s í s podáním žaloby na společnost VCES a.s. z důvodu nebezpečí promlčení dosud neodstraněných závad na kanalizaci ohledem na blížící se konečný termín reklamací II. p o v ě ř u j e RNDr. Mikolandu, aby prostřednictvím právního zástupce JUDr. Růny ihned zajistil podání žaloby a současně osobně informoval vedení VCES, a.s., že tato žaloba bude z naší strany okamžitě stažena ve chvíli podpisu závazné dohody o narovnání všech nedostatků ve věci oprávněných reklamací kanalizace III. u k l á d á komisi pro kanalizaci vedené Mgr. Zítou připravit podklady pro vypracování souboru požadavků na odstranění závad jako podkladu pro návrh případné dohody, a to do Návrh na další postup v řešení nezkolaudované stavby gravitační kanalizace Předkládá: Mgr. Lubomír Zíta, člen rady města Dr. Mikolanda navrhl úpravu usnesení a podal jako protinávrh ponechat pouze bod I. předloženého usnesení a doplnit bod II. pověřuje starostu města vyvolat jednání se statutárními zástupci společnosti VCES s cílem upřesnění dalšího postupu směřujícího k realizaci nápravných opatření ve smyslu bodu I. do Mgr. Zíta předložil další protinávrh, a to ve znění původního návrhu doplněného o bod g) návrh Dr. Mikolandy. Hlasováním (7 pro 1 proti z 8 přítomných) byl protinávrh Mgr. Zíty přijat, tudíž o předcházejícím protinávrhu Dr. Mikolandy nebylo již dle zákona hlasováno. U s n e s e n í č. 1139/2011: I. b e r e n a v ě d o m í a) zprávu technické komise ve složení Ing. Tomáš Klír, Ing. Josef Kutil, Mgr. Lubomír Zíta b) tabulky protisklonů, které komise rozdělila do dvou kategorií

7 c) upozornění, že komise systematicky neevidovala závady jiného druhu, jako nedorazy hrdel, poškozené či odlepené kloboučky, poškozené vložky, atd. Tyto závady jsou popsané v příslušných protokolech PVK a.s., a dále v posudku Ing. Šejnohy. Rozsah těchto závad je nutné zrevidovat podle protokolů VCES a.s. z , protože malá část závad byla odstraněna firmou BMH. II. p o v ě ř u j e starostu města a) odstraněním všech závad do tak, aby mohla být tato stavba zkolaudovaná, b) prověřit financování celé akce( např. použité materiály, dodržování projektové dokumentace,..), c) zajistit předání projektové dokumentace skutečného provedení stavby Vodovodu a kanalizace v příměstských částech Poděbrad dodavatelem VCES, d) zajistit předání závěrečného vyúčtování stavby Vodovodu a kanalizace v příměstských částech Poděbrad dodavatelem VCES, e) koordinovat činnosti uvedené v bodu 2a 2d s právním zástupcem JUDr. Růnou, f) soustavně prověřovat a předkládat radě města výsledky právního zastoupení města vůči VCES, g) vyvolat jednání se statutárními zástupci společnosti VCES s cílem upřesnění dalšího postupu směřujícího k realizaci nápravných opatření ve smyslu bodu I. do Hlasování: 7 pro 1 proti (z 8 přítomných) Usnesení 1139/2011 nebylo splněné, plnění nebylo vyžadované od odpovědných pracovníků, usnesení nebylo zrušené.

Kandidát Mgr. Zíta Hlasování: 12 pro 11 proti 4 se zdrželi (z 27 přítomných)- návrh nebyl přijat

Kandidát Mgr. Zíta Hlasování: 12 pro 11 proti 4 se zdrželi (z 27 přítomných)- návrh nebyl přijat Informace ze zasedání zastupitelstva města, svolaného mimo roční termínový harmonogram, ze dne 16. listopadu 2007 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 20. 8. 2018 Začátek: 18.00 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová MUDr. Pavel Kleisner,

Více

Zápis č. 14/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 29. červena 2018 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 14/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 29. červena 2018 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 14/2018 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 29. červena 2018 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Karel Hloušek, Bc. Jan Macháček, Bc. Radek Šenkýř Tomáš Háp, Miloslav Hurych

Více

dne Zpráva se předkládá z důvodu : plnění rozpočtu města Zprávu vypracoval : Magda Šulcová dipl. tech.

dne Zpráva se předkládá z důvodu : plnění rozpočtu města Zprávu vypracoval : Magda Šulcová dipl. tech. Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá nad Labem dne 27. 01. 2015 Schválení uzavření dodatku č. 4 ke smlouvě o poskytnutí dotace OPŽP č. 09031411 Výstavba stokových systémů ve městě Lysá nad

Více

INŽENÝRSKÁ ČINOST SLUŽBY TDS

INŽENÝRSKÁ ČINOST SLUŽBY TDS PŘÍLOHA Č. 2 k Příkazní smlouvě INŽENÝRSKÁ ČINOST SLUŽBY TDS VÝKONOVÁ FÁZE Č. 5 PŘÍPRAVNÁ FÁZE - ZABEZPEČENÍ SMLUVNÍCH VZTAHŮ 1. Technická, odborná, kontrolní a organizační činnost při práci se všemi stupni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Čl. I. Úvodní ustanovení. Čl. II. Podmínky poskytování dotací

Čl. I. Úvodní ustanovení. Čl. II. Podmínky poskytování dotací Závazná metodika pro hodnocení žádostí a poskytování dotací z rozpočtu Libereckého kraje odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí na realizaci drobných vodohospodářských ekologických akcí

Více

M Ě S T O N Y M B U R K Městský úřad Nymburk Náměstí Přemyslovců 163, Nymburk

M Ě S T O N Y M B U R K Městský úřad Nymburk Náměstí Přemyslovců 163, Nymburk M Ě S T O N Y M B U R K Městský úřad Nymburk Náměstí Přemyslovců 163, Nymburk 288 28 č.j.: 010/48877/2012 V Nymburce dne 21.11.2012 Poskytnutí informace ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/4,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/4, V Brně dne 16.03.2015 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14.12. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král, Ing. Jiří Čvančara Omluven: - Hosté: Ing. Havelková

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení

Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení z 8. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 27. 5. 2015, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Verze 01-1A-2018 KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Určeno vlastníkům vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, kteří si zajišťují správu a provoz vlastním jménem a

Více

Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 14. 10. 2016 v 19 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr Prokýšek, Jan Malý,

Více

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic:

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic: Z Á P I S o průběhu 33. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 1. 7. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 33. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 5 / 2007/ 7 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 6.9.2007

Zápis č. 5 / 2007/ 7 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 6.9.2007 Zápis č. 5 / 2007/ 7 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 6.9.2007 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1 Schválení programu 7. zasedání. 1. Zvolení ověřovatele zápisu. 2. Zvolení

Více

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Čj.: MULA 4625/2014 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 53 2 Pokyn pro zadávání veřejných

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 06. zasedání zastupitelstva města dne: 23.06.2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: Městský obvod Liberec

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2011 Bod pořadu jednání: Převzetí stavby komunikace s příslušenstvím a s tím související majetkoprávní vypořádání

Více

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL:

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL: IČ:00300268 DIČ:CZ00300268 BANK.SPOJENÍ:KB Praha 8 ČÍSLO ÚČTU:15730-081/0100 TEL:266106111 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA PRAHA DNE SOŠ/Ř- 061/2009 Hampl / 565 5.8.2009 Věc: Výzva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 25. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.11.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Uhlíř J., Havránek V., Kotrba

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracovali: 19.02.2019 Mgr. Rudolf Salvetr, starosta města Ing. Vlček, Mgr. Šustrová Předmět zprávy: Dohoda o úpravě vzájemných

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky Obec Mackovice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Slezská univerzita v Opavě, se sídlem Na Rybníčku 626/1, 746 01 Opava, IČ: 47813059, si Vás dovoluji

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/ Židlochovice

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/ Židlochovice VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/11 ZÁPIS -č. 1/2009 z jednání valné hromady svazku Vodovody a kanalizace Židlochovicko, konaného dne 16.4.2009 v Židlochovicích Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 12. 2016 Bod programu: 31 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Mgr. Kateřina

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne 18.11.2015 Přítomni: Omluveni: Přítomní občané: Zapisovatel: Ověřovatelé: Tomáš Froněk, člen zastupitelstva Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka

Více

Zápis č. 22/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. října 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 22/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. října 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 22/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. října 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 22. zasedání Rady

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 04/2016 ze dne 20. 10. 2016 Usnesení č. 040/16-Z04 ze dne 20. 10. 2016: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Den konání jednání: 09. 09. 2014 Místo jednání: sál města, Husovo nám. 790, Sezemice Usnesení č. Z/33/3/2014

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 26. 3. 2019 Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatelku i ověřovatele zápisu. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zapisovatelka:

Více

Hlasování o programu Hlasování: ANO: 7 NE: 0 ZDRŽELO SE: 0 Program zasedání č. 5/2011 byl schválen

Hlasování o programu Hlasování: ANO: 7 NE: 0 ZDRŽELO SE: 0 Program zasedání č. 5/2011 byl schválen Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva Obce Velká Jesenice č. 5/2011 konaného dne 9.8.2011 od 20:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Velké Jesenici Přítomni: Jeništa, Kriegler,

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr Bk Nepřítomni omluveni: Mgr. Věra S, Jiří P,, Pavel Ch Nepřítomni neomluveni:

Více

Zápis č. 13 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 29. 6. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 13 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 29. 6. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 13 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 29. 6. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis č. 2/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 2/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 2/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 2. zasedání Rady města

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

. Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi:

. Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi: . Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi:, (dále Jen dárce«) na straně jedné Jako strana d a r ují c (dále Jen «darující «) a Obec Psáry, se sídlem Obecní úřad Psáry, Pražská 137, 25244 Psáry,

Více

L I B E R E C. MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního a kanalizačního řadu SVS a.s.

L I B E R E C. MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního a kanalizačního řadu SVS a.s. S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 04. 2015 Bod pořadu jednání: MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ17 konané dne 31. 05. 2011

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ17 konané dne 31. 05. 2011 Přítomni : Ověřovatel : Program jednání: dle prezenční listiny MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ17 konané dne 31. 05. 2011 radní - Karla Jakob Čechová 1. Taneční studio Style,

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

MCPNE 01658/2016 Zápis č. 21 z 18. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice

MCPNE 01658/2016 Zápis č. 21 z 18. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice MCPNE 01658/2016 Zápis č. 21 z 18. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 19.09.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Roman Karásek,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VZ Rekonstrukce ul. 28. října od Masarykova náměstí po Smetanovo náměstí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Specifikace

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 06-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 11-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne 26.11.2014, v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Bajerová Hana Čech Oldřich Kocková

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: UN! STAVEBNÍ s.r.o.

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: UN! STAVEBNÍ s.r.o. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: UN! STAVEBNÍ s.r.o. ič: 256 67271 Se sídlem Slezská 13, Praha 2, PSČ: 12000 Zapsaná v OR u MS Praha, oddíl C, vložka 59531 Jejímž jménem jedná Ing. Jaromír Stejskal,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DODAVATELE STAVBY

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DODAVATELE STAVBY 01. 10. 2008 1 (celkem 5) VŘ-K23-21952/0 Číslo: 2 1 9 5 2 Datum: 15.10.2009 Stavba / zakázka: Inženýrské sítě pro výstavbu RD Objekt: VODOVOD, DEŠŤOVÁ KANALIZACE, VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ, NN, SADOVÉ ÚPRAVY VÝBĚROVÉ

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 46/2017 ze dne 31. 10. 2017 Usnesení číslo 702/17-R46 ze dne 31. 10. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 46/2017 ze dne 31.10.2017, který je nedílnou součástí tohoto usnesení.

Více

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/ Vojkovice

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/ Vojkovice VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/8 ZÁPIS č. 30-1/2007 z jednání valné hromady DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko, konané dne 12.4.2007 ve Vojkovicích Přítomni: viz. prezenční listina (příloha

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00 Druhé zasedání zastupitelstva obce se konalo 25.3.2010 a hlavním bodem jednání bylo projední žádostí Ústavu sociální péče pro mentálně postižené Těchobuz a kraje Vysočina o pořízení změny územního plánu

Více

VH VaK Židlochovicko Zápis 25 4/2005 Strana 1/1 29.11.2005 Blučina

VH VaK Židlochovicko Zápis 25 4/2005 Strana 1/1 29.11.2005 Blučina VH VaK Židlochovicko Zápis 25 4/2005 Strana 1/1 ZÁPIS č. 25-4/2005 z jednání valné hromady svazku Vodovody a kanalizace Židlochovicko, konané dne 29.11.2005 v Blučině Přítomni: viz. prezenční listina 1

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek Vodárenská správa Písek, s. r. o. V Písku dne: 7.3.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.4.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Obslužná komunikace k ČOV Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Zasedání bylo zahájeno v 18.00 hod. starostou Ing. Jiřím Haramulem. Přítomní zastupitelé: dle

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Č. j. 14/03/2012 - ZO - Z Zápis Z 14. zasedání zastupitelstva obce Dolní Bečvy konaného dne 7. 3. 2012 v zasedací síni OÚ

Č. j. 14/03/2012 - ZO - Z Zápis Z 14. zasedání zastupitelstva obce Dolní Bečvy konaného dne 7. 3. 2012 v zasedací síni OÚ Program: Č. j. 14/03/2012 - ZO - Z Zápis Z 14. zasedání zastupitelstva obce Dolní Bečvy konaného dne 7. 3. 2012 v zasedací síni OÚ 1. Kupní smlouvy 2. Usnesení 3. Závěr Zasedání zastupitelstva obce bylo

Více

L I B E R E C. MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního a kanalizačního řadu SVS a.s.

L I B E R E C. MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního a kanalizačního řadu SVS a.s. S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 05. 2015 Bod pořadu jednání: MFRB přijetí daru pozemků a staveb v k.ú. Horní Hanychov a následný prodej vodovodního

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2. 9. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 61. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 2.12. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 07/2015 ze dne 10. 12. 2015 Usnesení číslo 052/15-Z07 ze dne 10. 12. 2015 Schvaluje zveřejněný program dnešního zasedání zastupitelstva města Jesenice: 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Věc: Plánovací smlouva - Bytová výstavba Polní Pavlovice Stručný obsah: Žadatel J. K.,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 16.3. 2017 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 12. 10. 2016 Informativní zpráva: Petice za odvolání ředitelky MŠ Mašinka Rada města na svém jednání dne 27.09. 2016 usnesením č. 244: I. b e r e n a v ě

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 10.4. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petra Ernestová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací podmínky veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací podmínky veřejné zakázky Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Dobrovolný svazek obcí Povaloví Sídlo zadavatele: Lobodice č.p. 39, PSČ 751 01 IČ zadavatele: 72549921 Kontaktní osoba zadavatele: Mgr. Jannis Isakidis předseda

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

Malování prostor školní kuchyně

Malování prostor školní kuchyně Střední průmyslová škola na Proseku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1531/2013 Haniš/286 028 366 24.5.2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu podle 12, odstavce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 06/2017 ze dne 09. 11. 2017 Usnesení č. 108/17-Z06 ze dne 09. 11. 2017: I. schvaluje doplnění bodu nazvaného Smlouva o partnerství a vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu Cyklostezka Vestec

Více

Odůvodnění veřejné zakázky VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODAVATELE STAVBY PRO PROJEKT: MOST PŘES METUJI NÁCHOD, BĚLOVES LÁZEŇSKÁ ULICE

Odůvodnění veřejné zakázky VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODAVATELE STAVBY PRO PROJEKT: MOST PŘES METUJI NÁCHOD, BĚLOVES LÁZEŇSKÁ ULICE Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODAVATELE STAVBY PRO PROJEKT: MOST PŘES METUJI NÁCHOD,

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne v hod. ve velkém sále úřadu městyse

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne v hod. ve velkém sále úřadu městyse Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 26. 1. 2015 v 18.00 hod. ve velkém sále úřadu městyse Tento zápis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny

Více