smlouvu o převodu vlastnictví jednotky: (dále označeno jen smlouva )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "smlouvu o převodu vlastnictví jednotky: (dále označeno jen smlouva )"

Transkript

1 Příloha č. 4 SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY Statutární město Ostrava, Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz, se sídlem Ostrava- Moravská Ostrava, Prokešovo nám. 8, zastoupené Ing. Petrou Bernfeldovou, místostarostkou. Identifikační číslo , evidenční č. 02. Bankovní spojení Komerční banka, a. s., pobočka Ostrava, číslo účtu /0100, VS , KS 308 (jako převodce, na straně jedné) a 2. Ludmila Vaculíková Bankovní spojení: účet č. (jako nabyvatel, na straně druhé) uzavírají tuto smlouvu o převodu vlastnictví jednotky: (dále označeno jen smlouva ) I. Úvodní ustanovení Statutární město Ostrava je vlastníkem jednotky č. 497/12 v domě č. p. 497, Janovského 7 postaveném na pozemku parc. č. 2620/36 včetně podílu 8274/ na společných částech domu a podílu 8274/ pozemku parc. č. 2620/36 zastavěná plocha vše v k. ú. Moravská Ostrava, obec Ostrava. Na základě prohlášení vlastníka budovy dle ust. 4, zákona č. 72/1994 Sb., je vymezená jednotka č. 497/12 umístěná v 3. nadzemním podlaží. Převodce má podle čl. 8 odst. 2 obecně závazné vyhlášky č. 11/2000 města Ostravy, kterou se vydává Statut města Ostravy v platném znění k těmto nemovitostem práva a závazky vyplývající ze svěření městem Ostrava. O záměru obce převést vlastnictví jednotky v domě č. p. 497 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku rozhodlo Zastupitelstvo městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz na svém zasedání dne usnesením č. 359e/09. Rozhodnutí bylo vyvěšeno na úřední desce Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz od do Rada města Ostravy na svém zasedání dne vydala předchozí souhlas s převodem vlastnictví jednotky včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku. O převodu vlastnictví jednotky včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku rozhodlo Zastupitelstvo městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz dne. usnesením č..

2 Převodce převádí a nabyvatel nabývá: II. Předmět smlouvy bytovou jednotku č. 497/12 umístěnou v bytovém domě č.p. 497 postaveném na pozemku parc. č. 2620/36 /dále jen také jednotka/, spoluvlastnický podíl o velikosti 8274/ (tj. 394/5381) na společných částech bytového domu č.p. 497 (shora přesně specifikovaného), spoluvlastnický podíl o velikosti 8274/ (tj. 394/5381) na pozemku parc. č. 2620/36, zastavěná plocha a nádvoří, o výměře 367 m 2, vše zapsáno pro katastrálním území Moravská Ostrava, v obci Ostrava, části obce Moravská Ostrava, v Katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Ostrava, na LV č (resp. 7202) (dále jen Nemovitosti ). Bytová jednotka č. 497/12 byt 1+2 umístěný v 3. nadzemním podlaží domu č.p. 497 (shora přesně specifikovaném) /dále jen také dům/, má celkovou plochu s příslušenstvím: 82,74 m 2 Jednotka č. 497/12 se skládá z: Pokoj. 25,01 m 2 Pokoj. 16,15 m 2 Kuchyň. 15,55 m 2 Předsíň. 5,93 m 2 WC. 1,45 m 2 Koupelna. 2,70 m 2 sklep ,95 m 2 Vybavení jednotky: dle skutečnosti listovní schránka...1 ks zvonek u bytu...1 ks Součástí jednotky je veškerá vnitřní instalace (potrubní rozvody vody, plynu, vytápění, elektroinstalace apod.), kromě stoupacích vedení včetně uzavíracích ventilů. K vlastnictví jednotky dále patří: a) nenosné příčky b) vnitřní dveře a okna nacházející se uvnitř jednotky, jakož i vnitřní strany vstupních dveří a vnějších oken c) podlahová krytina 2. Spoluvlastnický podíl na společných částech domu v rozsahu 8274/ Společnými částmi domu podle ustanovení 4 odst. 2 písm. c) zákona č. 72/1994 sb. jsou: a) základy včetně izolací, obvodové a nosné zdivo, hlavní stěny, průčelí, balkony, fasáda venkovní omítky

3 b) střecha, klempířské prvky, zábradlí, komíny c) hlavní svislé a vodorovné konstrukce d) vchody, schodiště, chodby e) okna a dveře přímo přístupné ze společných částí f) 1. PP schodišťový prostor, chodby a sklepní prostory mimo vymezené jednotky (místnosti jednotek) g) 1. NP chodba se schodištěm vstupy h) 2. NP 3.NP chodba se schodištěm balkony i) podkroví prádelna, WC kabinet, půda j) schodišťový automat a rozvaděče bytové, osvětlovací tělesa schodišťová a vypínače schodišťové, zvonkový panel k) hromosvodné tyče a vedení l) rozvody vody, kanalizace, elektřiny, plynu, domovní elektroinstalace, kromě vnitřní instalace, která je součástí jednotky 3. Spoluvlastnický podíl k pozemku parc. č. 2620/36 o celkové výměře 367 m 2 v k. ú. Moravská Ostrava, obec Ostrava, na kterém je postaven dům uvedený v čl. I této smlouvy odpovídající velikosti spoluvlastnického podílu na společných částech domu, t. j. 8274/ III. Převodní cena a způsob jejího zaplacení 1. Převodní cena jednotky včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku se sjednává ve výši ,- Kč a převodní cena podílu na pozemku se sjednává ve výši 3 244,- Kč, t.j. celková převodní cena je stanovena ve výši ,- Kč. Účastníci této smlouvy se dále dohodli s ohledem na absolutní neplatnost Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky, zástavní smlouvy a smlouvy o věcném právu předkupním uzavřené dne mezi účastníky této smlouvy, že považují uhrazením kupní ceny, tj. za součást kupní ceny i uhrazené a vzájemně vyrovnané i veškeré nároky převodce vzniklé v souvislosti s užíváním bytové jednotky č. 497/12 (shora přesně specifikované) ze strany nabyvatele v mezidobí od 26. října 2005 do dne uzavření této smlouvy a že nájemní vztah k bytové jednotce č. 497/12 (shora přesně specifikované) zanikl ke dni 26. října Současně účastníci této smlouvy prohlašují, že považují veškeré jejich vzájemné závazky a pohledávky související s bytovou jednotkou č. 497/12 (shora přesně specifikovanou) za vyrovnané a že ke dni uzavření této smlouvy nemají vůči sobě žádné takové závazky a pohledávky. 2. Převodní cena byla nabyvatelem zaplacena v plné výši (tj. v částce ,-Kč, po ponížení sjednané kupní ceny ,-Kč o částku ve výši ,-Kč dle bodu 4 tohoto článku této smlouvy, z titulu poskytnutí slevy z kupní ceny z důvodu revitalizace domu č.p. 497) uhrazena před podpisem této smlouvy, což převodce stvrzuje jejím podpisem.

4 3. Terciální rozvody ( např. rozvody kabelové televize či telekomunikací) nejsou započteny do převodní ceny jednotky. 4. Prokáže-li nabyvatel jednotky, případně jeho právní nástupce, že v průběhu 5 let od právních účinků vkladu vlastnického práva ke všem bytovým jednotkám v domě na základě této smlouvy se Statutárním městem Ostrava, Městským obvodem Moravská Ostrava a Přívoz do katastru nemovitostí vynaložil náklady na obnovu některé z uvedených částí domu: - fasády - fasády a střechy - fasády a oken - fasády, střechy a oken bude mu na základě písemné smlouvy se Statutárním městem Ostrava, Městským obvodem Moravská Ostrava a Přívoz o podmínkách poskytnutí slevy z převodní ceny, která musí být uzavřena před provedením obnovy některé z výše uvedených částí domu, a kterou budou stanoveny bližší podmínky pro poskytnutí slevy poskytnuta sleva, případně náhrada ve výši prokázaných nákladů, nejvýše však 30 % z převodní ceny jednotky (CCJ) stanovené vzorcem dle "Zásad pro prodej domů, bytů, nebytových prostorů a souvisejících pozemků" z vlastnictví Statutárního města Ostravy, svěřených Městskému obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, (včetně případných slev, bez zhodnocení domu a ceny zařizovacích předmětů) t. j. max ,-Kč. IV. Práva a závazky, které přejdou s vlastnictvím jednotky na nabyvatele: Z dosavadního vlastníka domu přejdou vkladem vlastnického práva na základě této smlouvy do katastru nemovitostí na vlastníka jednotky tato práva a závazky týkající se domu, jeho společných částí a pozemku v podílu příslušejícím k jednotce: 1) Právo odebírat pitnou vodu z vodovodu a užívat kanalizaci na základě, uzavřené kupní smlouvy č ze dne s organizací Ostravské vodovody a kanalizace, a. s., Ostrava. Vlastník je povinen respektovat zákon č. 274/2001 Sb. v platném znění vč. prováděcích předpisů, upravující dodávku pitné vody a odvádění odpadních vod v platném znění. 2) Právo na odběr elektrické energie pro společné části domu na základě smlouvy uzavřené se SME, a.s., Ostrava. Vlastník je povinen respektovat zákon č. 458/2000 Sb. pro dodávku elektřiny v platném znění. 3) Strana kupující je povinna respektovat Obecně závaznou vyhlášku č. 6/2001, Statutárního města Ostrava, kterou se stanoví poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu. 4) Povinnost strpět právo vstupu do domu sjednané smlouvou s Kabelovou televizí Ostrava. s. r. o ze dne , na základě které je umožněn vstup KTO do domu za účelem zřízení Cabel TV. Tato povinnost přechází i na právní nástupce Kabelové televize Ostrava, s.r. o.

5 5) Sjednaná smlouva s firmou Instal Remona, spol. s r.o. ze dne na zajištění havarijní služby a stavebně montážních prací. 6) Sjednaná smlouva s firmou Lukáš Milan ze dne na pravidelné čištění komínových průduchů a pravidelné provádění revizí komínových cest. Zajišťování správy, údržby a oprav společných částí domu 1. Správu, provoz a opravy společných částí domu zajišťuje BYTASEN spol. s.r.o., se sídlem Kotěrova 1b, Brno, zastoupená Ing. Josefem Bauerem provozovna 28. října 116, Moravská Ostrava Správce vykonává správu do doby, dokud společenství vlastníků jednotek nerozhodne jinak. 2. Pravidla pro přispívání spoluvlastníků domu na výdaje spojené se správou, opravami a údržbou společných částí domu, popř. domu jako celku jsou součástí prohlášení vlastníka stejně jako pravidla pro správu společných částí domu, popř. domu jako celku. 3. Nabyvatel se v případě pojištění domu zavazuje přispívat podle velikosti spoluvlastnického podílu na pojištění domu podle uzavřených pojistných smluv. V. VI. Závazky váznoucí na předmětu smlouvy 1. Převodce prohlašuje, že na převáděné jednotce, společných částech domu a pozemku neváznou žádná další práva a že převáděná věc nemá právní vady, s výjimkou níže přesně specifikovaných. Převodce prohlašuje, že ke dni uzavření této smlouvy je k tíži Nemovitostí zapsáno zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši ,-Kč s příslušenstvím ve prospěch převodce /dále jen Zástavní právo/ a dále předkupní právo ve prospěch převodce /dále jen Předkupní právo/. Zástavní právo a Předkupní právo bude vymazáno na základě souhlasného prohlášení, jež účastníci této smlouvy učinili před uzavřením této smlouvy. 2. Nabyvatel prohlašuje, že mu je znám stav prodávané věci a tuto kupuje ve stavu v jakém se nacházela ke dni 26. října 2005 (tj. ke dni od kterého Nemovitosti výlučně užívá a o tyto sám pečuje s péčí řádného hospodáře, zajišťuje veškerou údržbu a hradí veškeré náklady s tím související) a tomto stavu ji také bez připomínek přejímá. VIII. Závěrečná ustanovení 1. Návrh na vklad vlastnického práva bude podán převodcem nejpozději do 7 dnů po uzavření této smlouvy. Správní poplatek (tj. kolkovou známku v hodnotě 500,-Kč) za podání návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva na příslušný katastrální úřad se

6 zavazuje uhradit převodce.daň z převodu nemovitosti hradí dle platné právní úpravy převodce. Na základě rozhodnutí o vkladu práva z této smlouvy Katastrální úřad pro Moravskoslezský kraj se sídlem v Opavě, katastrální pracoviště Ostrava zapíše jako vlastníka převáděné jednotky včetně spoluvlastnického podílu ke společným částem domu a pozemku nabyvatele. 2. Převodce upozorňuje nabyvatele, že Vyrozumění o provedení vkladu, které obdrží na Katastrálním úřadě pro Moravskoslezský kraj se sídlem v Opavě, katastrálním pracovišti Ostrava při převzetí této smlouvy, bude nutno předložit při zakládání právnické osoby - Společenství vlastníků z důvodu jednoznačného určení časového údaje, kdy byla doručena tato smlouva o převodu vlastnictví jednotky nabyvateli. 3. Účastníci smlouvy berou na vědomí, že vlastnické právo k předmětu převodu této smlouvy bude zapsáno do příslušného katastru nemovitostí na základě vkladu práva. 4. Účastníci smlouvy prohlašují, že si tuto před jejím podpisem přečetli, že byla uzavřena po předchozím projednání podle jejich pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, nikoli v tísni za nápadně nevýhodných podmínek. Autentičnost této smlouvy potvrzují svými podpisy. 5. V souladu s ust. 41 zákona č. 128/2000 Sb. převodce potvrzuje, že podmínky podmiňující platnost tohoto právního úkonu, t. j. zveřejnění záměru převodu vlastnictví a rozhodnutí Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz o převodu vlastnictví nemovitostí, které jsou předmětem této smlouvy, byly splněny. 6. Tato smlouva je vyhotovena v 6 stejnopisech, z nichž po jednom vyhotovení obdrží převodce a nabyvatel a ostatní budou k dispozici pro potřeby vkladu práv do katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj se sídlem v Opavě, katastrálního pracoviště Ostrava. V Ostravě dne... V Ostravě dne.... Ing. Petra Bernfeldová místostarostka Ludmila Vaculíková

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00EIPAX SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEBYTOVÉ JEDNOTKY uzavřená dle zák. č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena níže uvedeného dne, měsíce a roku Bytové družstvo IMOBILIEN sídlem družstva je : Hanychovská 886/16b, Liberec 3, 46010 IČ : 27291120 zapsané v

Více

S m l o u v a o převodu družstevní jednotky

S m l o u v a o převodu družstevní jednotky S m l o u v a o převodu družstevní jednotky I. Smluvní strany Střekovský domov, bytové družstvo, IČ 27331440, zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, odd. Dr., vložka 856, se sídlem v Ústí nad Labem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY

KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY uzavřená dle ust. 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ), mezi smluvními stranami Město Hodkovice

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Bc. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce čj.: MěÚO/S/201/2018/FO/Han KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce Smluvní strany: Město Odry Masarykovo náměstí 16/25, 742 35 Odry IČ: 00298221 zastoupené starostou Ing. Liborem HELISEM bankovní

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY

S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY I. Smluvní strany Převodce: Bytové družstvo Nevanova 1037-1042 IČ: 26140861, se sídlem Praha 6 Řepy I., Nevanova 1042/6 zapsán v OR MS v Praze v odd. Dr. vložka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE DBS města Písku V Písku dne: 12.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy NÁVRH USNESENÍ

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

SMLOUVA č. OM/ /2013

SMLOUVA č. OM/ /2013 SMLOUVA č. OM/ /2013 Smluvní strany: Město Břeclav, IČ: 283 061, se sídlem Břeclav, nám. T. G. Masaryka 42/3, PSČ 690 81, zastoupeno starostou města MUDr. Oldřichem Ryšavým, jako převádějící a prodávající

Více

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: 1. Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ S 2018 OSM SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ 1. Převodce: Městská část Praha 6, Čs. armády 23, 160 52 Praha 6 zastoupená: Mgr. Ondřejem Kolářem, starostou MČ Praha 6 IČ: 00063703 DIČ: CZ00063703 v předmětu

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

3 - v r! v r nabidka podle 22 zákona č. 72/ 1994 Sb., o vlastnictví bytů, přičemž nájemce tuto nabídku nepřijal.

3 - v r! v r nabidka podle 22 zákona č. 72/ 1994 Sb., o vlastnictví bytů, přičemž nájemce tuto nabídku nepřijal. Kupni smlouva Materiál č. 04/OM/05, příloha č. 6 Smluvni strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz náměstí Dr. E. Beneše 555/6, 729 29 Ostrava zastoupené Ing. Petrou Bernfeldovou,

Více

KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce

KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce čj.: MěÚO/S/205/2018/FO/Han spis čj.: MěÚO/08953/2018/03/FO/Han KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce Smluvní strany: Město Odry Masarykovo náměstí 16/25, 742 35 Odry IČ: 00298221 zastoupené starostou

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY Smluvní strany: SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY OBEC VELKÁ HLEĎSEBE Plzeňská 32, 353 01 Velká Hleďsebe, IČ:00572756 zastoupená starostou Bohumilem KOVAŘÍKEM na straně jedné jako prodávající

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Mgr. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené

Více

Návrh kupní smlouvy. xxxxxxxxxx. xxxxxxx. dále jen Prodávající

Návrh kupní smlouvy. xxxxxxxxxx. xxxxxxx. dále jen Prodávající Návrh kupní smlouvy Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz náměstí Dr. E. Beneše 555/6, 729 29 Ostrava zastoupené Ing. Petrou Bernfeldovou, starostkou IČ: 00845451

Více

Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením

Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Město Cheb, IČO 00253979, náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I.

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. Strana 1 (celkem 21) P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. VLASTNÍK Družstvo Něvská 687/688 IČ: 265 03 581

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle BZ

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle BZ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 1381/4, PSČ 150 22 IČ 00063631 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s., č. ú. 69024-2000857329/0800

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY Bytové družstvo Vratislavská čp. 390, 391, 392, Praha 8 IČO: 25089331 se sídlem Praha 8, Bohnice, Vratislavská 390/18, PSČ 181 00 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů mezi těmito

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Kupní smlouva Smluvní strany: JUDr. Ing. Helena Horová, se sídlem V Luhu 18, Praha 4, PSČ 140 00, Insolvenční správce BYDLENÍ SMETANKA, a.s., IČ 27235165, se sídlem Za Pivovarem 3, Dobříš, PSČ 263 01,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená starostou Mgr.Vladislavem

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA o vymezení jednotek podle zák. č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších změn a doplnění Obsah: 1. Popis budovy a pozemku 2. Vymezení jednotek v budově 3. Určení společných

Více

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany Níže uvedené smluvní strany Lidové bytové družstvo v Plzni, IČ: 00055891 se sídlem v Plzni, Prokopova 13/15, PSČ: 301 00 jednající. předsedou představenstva Ing. Miroslavem Šteffkem a členem představenstva

Více

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Materiál č. 04/OM/04, příloha č. 5 č. / /OM uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka budovy

Prohlášení vlastníka budovy Prohlášení vlastníka budovy Podle 5 zákona č.72/1994 Sb. Vlastník : Hlavní město Praha (IČ 00064581), se sídlem Mariánské náměstí 2/2, 110 01 Praha 1 Staré město Svěřená správa nemovitosti ve vlastnictví

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ S 00 2018 OSM MCP620180 SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ 1. Převodce: Městská část Praha 6, Čs. armády 23, 160 52 Praha 6 zastoupená: Mgr. Ondřejem Kolářem, starostou MČ Praha 6 IČ: 00063703 DIČ: CZ00063703

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Mgr. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru

SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru 1*i% SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru Smluvní strany Město Poděbrady Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady zastoupené starostou PhDr. Ladislavem Langrem fč: 00239640 bankovní spojení:

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a 7 SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a í H I. Smluvní strany Město Poděbrady Jiřího náměstí 0/1, 9 0 31 P o d ě b r a d y z a s t o u

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená starostou ing. Milanem

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Směrnice č. 2/2013 Zastupitelstva města Vlašimi Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Zastupitelstvo

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově Materiál číslo: 10 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.09.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o převodu vlastnictví jednotky

Smlouva o převodu vlastnictví jednotky Příloha č. 1 návrh smlouvy Smlouva o převodu vlastnictví jednotky uzavřená dále uvedeného dne, měsíce a roku dle 2079 a 2128 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění, takto: 1. Účastníci

Více

OBSAH : PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON

OBSAH : PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON OBSAH : A) Označení budovy B) Popis jednotek v budově C) Určení společných částí budovy D) Stanoní spoluvlastnických podílů

Více

KUPNÍ SMLOUVA. jméno / název: **** bytem / se sídlem **** r. č. / dat. nar./ IČ: **** (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. jméno / název: **** bytem / se sídlem **** r. č. / dat. nar./ IČ: **** (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA REZIDENCE NAD JEZEREM s.r.o. se sídlem Vězeňská 912/6, 110 00 Praha 1 Staré Město jejímž jménem jedná Michal Bouška, jednatel IČ: 24122394 č. ú. : **** (dále jen prodávající ) a jméno / název:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 71/2010 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 20 ze dne 8.12.2010 ke koupi nebytové jednotky č. 2404/36, dle zákona č. 72/1994 Sb., včetně spoluvlastnického podílu na společných

Více

KUPNÍ SMLOUVU. I. Předmět koupě

KUPNÍ SMLOUVU. I. Předmět koupě ip IS'WA ífs^o; Město Mohelnice, se sídlem U Brány č. p. 916/2, 789 85 Mohelnice, IČ: 00303038, zastoupené Ing. Pavlem Kubou, starostou, jako prodávající, a manželé Dana MIKULIČKOVÁ, nar. 1981, a Ladislav

Více

1. Vlastník budovy na stavební parcele číslo 2845 a na stavební parcele číslo 2846 v katastrálním území

1. Vlastník budovy na stavební parcele číslo 2845 a na stavební parcele číslo 2846 v katastrálním území VOLARIS Chrudim, Palackého třída 314, Psč 53701 lč~275t2877 zes36upe~a jednatelkou spolecnosti Marketou Mencovou I, předkládá: PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA ~ 4 zákona Č 72/1994 Sb v platném zněni Obsah: A) Popis

Více

PROHLÁŠENÍ O VZNIKU BYTOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ. učiněné v souladu s 1166 a násl. z.č. 89/2012, občanského zákoníku

PROHLÁŠENÍ O VZNIKU BYTOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ. učiněné v souladu s 1166 a násl. z.č. 89/2012, občanského zákoníku PROHLÁŠENÍ O VZNIKU BYTOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ učiněné v souladu s 1166 a násl. z.č. 89/2012, občanského zákoníku Rezidence Dukelská s.r.o. sídlo Michelská 107/41, Michle, 141 00 Praha 4 identifikační číslo

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů I. IDENTIFIKACE VLASTNÍKA BUDOVY Město Jesenice IČ: 00243825 se sídlem Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

2) Zdeňka Lerchová, r.č /1174, trvale bytem Holandská 115/18, Praha 10, PSČ

2) Zdeňka Lerchová, r.č /1174, trvale bytem Holandská 115/18, Praha 10, PSČ Prohlášení o změně prohlášení vlastníka budovy podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") a v souladu s Čl. 4, bodu 1.1 (písm. c) Pokynu č. 24 Českého úřadu zeměměřičského a katastrálního

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY Smluvní strany: SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY OBEC VELKÁ HLEĎSEBE Plzeňská 32, 353 01 Velká Hleďsebe, IČ:00572756 zastoupená starostou Bohumilem KOVAŘÍKEM na straně jedné jako prodávající

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky I. Účastníci smlouvy Blanka Švábová, r.č., státní občan ČR,, trvale pobytem, Praha 9, Střížkov, PSČ 190 00 (dále jen převádějící") Městská část Praha 9, se

Více

činí toto prohlášení o změně prohlášení vlastníka budovy dle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění.

činí toto prohlášení o změně prohlášení vlastníka budovy dle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění. Prohlášení o změně prohlášení vlastníka budovy podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") a v souladu s Čl. 4, bodu 1.1 (písm. c) Pokynu č. 24 Českého úřadu zeměměřičského a katastrálního

Více

V Z O R k výběrovému řízení č. 02/2008

V Z O R k výběrovému řízení č. 02/2008 V Z O R k výběrovému řízení č. 02/2008 K U P N Í S M L O U V A o převodu vlastnictví k jednotce, kterou podle ustanovení zák. č. 72/1994 Sb. a podle Občanského zákoníku v platném znění níže uvedeného dne,

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů mezi těmito

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II.

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II. Směnná smlouva se smlouvou o zřízení věcného břemene kterou uzavřeli podle 611 a 151n a násl. zákona č. 40/1964 Sb.,občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů její účastníci Statutární město Ostrava

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

Prodej bytu č. 10/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 10/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 16 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

V Z O R k výběrovému řízení č. 01/2008

V Z O R k výběrovému řízení č. 01/2008 V Z O R k výběrovému řízení č. 01/2008 K U P N Í S M L O U V A o převodu vlastnictví k jednotce, kterou podle ustanovení zák. č. 72/1994 Sb. a podle Občanského zákoníku v platném znění níže uvedeného dne,

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 240/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 212 ze dne 08.04.2015 Návrh vzorové kupní smlouvy k prodeji spoluvlastnických podílů k pozemku parc.č. 2535 v k.ú. Vinohrady, ulice

Více

Prodej bytu č. 9/1678 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 9/1678 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

11 PŘÍLLOHA: VZOR SMLOUVY O VÝSTAVBĚ

11 PŘÍLLOHA: VZOR SMLOUVY O VÝSTAVBĚ 11 PŘÍLLOHA: VZOR SMLOUVY O VÝSTAVBĚ Předmětem této smlouvy o výstavbě jsou stavební úpravy, jimiž se mění, respektive zvětšuje, velikost bytové jednotky na úkor společných částí domu a současně se těmito

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů, v souladu s

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů, v souladu s

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 1756 k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle NOZ

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle NOZ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 1381/4, PSČ 150 22 IČ 00063631 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s., č. ú. 69024-2000857329/0800

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA *MMOPP00DVX0J* uzavřená dle občanského zákoníku. Článek I.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA *MMOPP00DVX0J* uzavřená dle občanského zákoníku. Článek I. STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVX0J* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající: Se sídlem: Statutární město Opava Horní náměstí

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 6 k bodu č. 39 Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

kjednotkám ze dne správními účinky zápisu ke dni , prohlášení o rozdělení vlastnického práva knemovité věci na vlastnické právo

kjednotkám ze dne správními účinky zápisu ke dni , prohlášení o rozdělení vlastnického práva knemovité věci na vlastnické právo Statutární město Ostrava Smlouva Městský obvod Mariánské Hory a Hulváky KS č. 4/2017/OM lllllllllllilllllillillllllllilllllllllllllllilllilllllllllllll OUGGPGGSQTVC KUPNÍ SMLOUVA K JEDNOTCE A SMLOUVA o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 39/2010 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 45 ze dne 8.12.2010 k Prohlášení vlastníka dle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění, kterým jsou vymezeny jednotky dle shora

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Město Polná, IČ: 00286435, se sídlem Husovo náměstí 39, PSČ: 588 13, Polná, zastoupené panem Jindřichem Skočdopole, starostou města -dále též budoucí

Více