CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT"

Transkript

1 CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o. IČ: DIČ: CZ se sídlem Benešov, kpt. Nálepky 1725, PSČ bankovní spojení: /0100, Komerční banka zapsaná v u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka Zákazník: VANEO cz, s.r.o. Kpt. Nálepky Benešov Tel.: (Ing. Milan Vaněček) info@vaneo.cz Vypracováno dne: Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši poptávku, na kterou Vám obratem zasíláme cenovou nabídku v profilové variantě. Strana 1 (celkem 8)

2 V naší společnosti je samozřejmostí, že obchodní zástupce zaměří rozměry oken a dveří, upřesní s Vámi veškeré technické náležitosti zakázky a poskytne Vám seriózní poradenství. Všechny pohledy otvorových výplní jsou zobrazeny z pohledu zevnitř, pokud není uvedeno jinak. Pol. Množství celkem Cena/ks bez DPH Sleva Cena/ks po slevě Cena celkově bez DPH (CZK) ks Okno 2kř. stulp - OL/OSP Série: IV68W Rám: okenní rám Křídlo: 2 * okenní křídlo Dřevina: smrk napojovaný Nátěr rámu: třešeň Nátěr křídla: třešeň Kování: otevíravé levé, otevíravé sklopné pravé Výplň: 2 * 4F/16Ar/4CGP Ug=1,1 Rw=32dB Rozměry: 1175mm x 940mm ks Okno 1kř. OSP Série: IV84W Rám: okenní rám Křídlo: okenní křídlo Dřevina: smrk fixní Nátěr rámu: oregon Nátěr křídla: oregon Kování: otevíravé sklopné pravé Výplň: 4CGP/12Ar/4F/12Ar/4CGP Ug=0,7 Rw=34dB Rozměry: 800mm x 1200mm ks Okno 2kř. stulp - OL/OSP Série: IV78W Rám: okenní rám Křídlo: 2 * okenní křídlo Dřevina: smrk napojovaný Nátěr rámu: borovice Nátěr křídla: borovice Kování: otevíravé levé, otevíravé sklopné pravé Výplň: 2 * 4F/16Ar/4CGP Ug=1,1 Rw=32dB Rozměry: 1300mm x 1020mm Strana 2 (celkem 8)

3 Pol. Množství celkem Cena/ks bez DPH Sleva Cena/ks po slevě Cena celkově bez DPH (CZK) ks dílný fix Série: IV78W Rám: okenní rám Křídlo: fix křídlová dráżka Dřevina: smrk napojovaný Nátěr rámu: borovice Nátěr křídla: borovice Kování: pevné zasklení Výplň: 4F/16Ar/4CGP Ug=1,1 Rw=32dB Rozměry: 420mm x 1020mm Strana 3 (celkem 8)

4 Cenové shrnutí Druh Před slevou Sleva Po slevě Výplně otvorů (okna, dveře) % Cena výrobků a služeb celkem bez DPH Cena po slevě celkem PRODEJNÍ CENA (CZK) Dopravné: Stanovuje se dle počtu kusů oken, popřípadě sazbou za ujeté km. Případné vícepráce: 350 Kč / 1 h, přičemž je účtována minimálně 0,5 h a každá započatá 0,5 h. Sazba DPH se řídí platnými předpisy. Snížená sazba:15 % Základní sazba: 21 % Dále Vám nabízíme montáž doplněnou o paropropustné fólie (tzn. zateplení spáry mezi oknem a zdivem). V případě požadavku a objednání tohoto doplňku se k ceně připočítá 50,- Kč/bm okna u fólie zevnitř a 100,- Kč/bm okna u fólie z obou stran. Euro 78 W jsou dřevěná okna o stavební šířce 78 mm vyrobená z třívrstvého nebo čtyřvrstvého lepeného hranolu. Lepený hranol PUR lepidlem zaručuje dokonalou pevnost a stálost materiálu. K výrobě používáme tzv. NAPOJOVANÝ materiál (CINK). nebo NENAPOJOVANÝ materiál (FIXNÍ). Tyto eurohranoly eliminiují kroucení, praskání a průhyb hranolu a zcela zabezpečují stabilitu a tvarovou stálost oken a dveří, zejména při rozdílných teplotách vnitřního a vnějšího prostředí. Strana 4 (celkem 8)

5 Použitelný materiál: Smrk Nejpoužívanější dřevina pro výrobu oken a dveří Smrkové dřevo je bez znatelného jádra, světle nažloutlé s výrazně barevně odlišnými vrstvami dřeva jarního a letního v letorkuhu Dřevo je lehké, pružné a pevné, pro své výborné fyzikálně-mechanické vlastnosti je pro výrobu oken těžko nahraditelné Borovice Vyšší obsah pryskyřice podporuje lepší odolnost vůči povětrnostním vlivům charakteristická je zvýrazněná struktura a kresba dřeva Vhodné pro většinu odstínů lazur a RAL, s vyjímkou bílé barvy a velmi světlých odstínů Důvodem vyššího obsahu pryskyřice, může dojít k pronikání smůly na povrch oken. Není předmětem reklamace Modřín vyniká svou odolností a pevností, má velmi znatelné jádro, proto není vhodné pro bílé barvy a velmi světlé odstíny. Jeho dřevo je středně tvrdé Jedná se o mastné dřevo s nižší nasákavostí, odolné vůči houbám a hnilobě. Typické jsou výrazné letokruhy, četné a malé suky Obsah pryskyřice je ve srovnání s borovicí nižší. Okna a dveře je možné vyrábět pouze ve fixním provedení. Dřevina svou životností a odolností spadá do třídy 3 Red grandis dřevina pochází z plantáží Uruguaye, z trvalých lesních porostů. Plantáže pro nové výsadby této dřeviny jsou zakládány na dříve nevyužité půdě, čímž těžená surovina ani její zpracování nepoškozují životní prostředí Po dosažení vhodných parametrů pro těžbu jsou stromy připraveny pro zpracování. Red Grandis je oceněn certifikačním systémem FSC, jež chrání mizející, ohrožené a devastované světové lesy. Je to materiál velmi odolný proti povětrnostním vlivům, houbám a plísním Eukalyptové dřevo je svými parametry i vzhledem zabarveným do červena skvělou náhradou modřínu nebo dubu. Blahovičník - eukalyptus grandis se povrchově velmi dobře opracovává a vyniká především barevnou stálostí. Okna z tohoto materiálu vyrábíme pouze ve fixním provedení Dub Velice tvrdý a houževnatý materiál k výrobě luxusních eurooken Vykazuje velmi velkou odolnost proti povětrnostním vlivům a v našich střídavých podmínkách patří mezi nejodolnější dřeviny. Strana 5 (celkem 8)

6 Těsnění: 1x středové, 1x dorazové v barvách bílá, hnědá, šedá. Okapnice: hliníková rámová Spree D s přerušeným tepelným mostem ochrana proti přimrzání křídla nebo promrzání křídlová hliníková okapnice Okenní kliky: Bezpečnostní kliky Secustic od firmy HOPPE, jsou automaticky součástí Vašich oken. Povrchová úprava: Povrchová úprava dřeva je v našich klimatických podmínkách velmi důležitá. Kvalitní lazury SIKKENS, na bázi vodou rozpustných pryskyřic, s vysokým UV-filtrem ve 13-ti základních odstínech a samozřejmě ve všech odstínech dle vzorníku RAL. Naše okna a dveře jsou ošetřena nadstandarním technologickým postupem, tzv. exkluzivní dílcovou metodou. Jedinečnou výhodou dílcové metody představuje impregnace každého dílu okna v rozloženém stavu ještě před samotným sklížením. Ochranná látka se vpije nejen do povrchové části materiálu, ale především do čepovaných spojů a ochrání tak hotový výrobek i v rozích. 1x bezbarvá hloubková impregnace - máčením DÍLCOVOU METODOU (proti plísním, zbarvení a škůdcům) 1x barevný základ (dle vzorkovníku)(s dodatečnou impregnací) 1x ošetření V-spáry a příčních řezů 1x vrchní nástřik silnovrstvé lazury 300 micronů s UV filtrem, nanášené vysokotlakým zařízením Pro životnost oken a dveří je velmi důležitá správná péče o povrch lazury na výrobku. K tomu je určena udržovací sada. Provedení této údržby ( 2-3 x ročně) výrazně prodlouží funkčnost a životnost povrchové úpravy a je podmínkou poskytnutí záruky na případné vady. Tepelná izolace: Součinitel prostupu celého okna Uw je vždy závislý na izolačním skle, uváděné hodnotou Ug. Max. hloubka pro zasklení je 36mm splňující hodnotu Ug 0,7 při standardním složení 4Pok /12+ar/4Fl/12+ar/4Pok Zvuková izolace: Třída zvukové neprůzvučnosti až do 42 db dle druhu zasklení. Kování Titan AF: Poskytuje dokonalý komfort při obsluze. Korozní ochrana díky osvědčené nanotechnologii od firmy SIGENIA-AUBI zabezpečuje vysoce hodnotný stříbrně lesklý vzhled. Okna Euro 78 W: Je možno osadit bezpečnostním izolačním sklem ve všech stupních bezpečnosti do P5A (ochrana proti vandalismu). Strana 6 (celkem 8)

7 Velkoplošné zasklívání: Cenová nabídka neobsahuje příplatek za manipulaci se zasklením s hmotností nad 100kg, která nelze zasklívat bez pomoci techniky a nároku na manipulaci. Příplatek bude stanoven ve SMLOUVĚ O DÍLO na základě prohlídky stavby obchodním zástupcem. Způsob platby: bankovním převodem na výše uvedený, variabilní symbol dle čísla smlouvy. Způsob dodání: Místo dodání: dle dohody s kupujícím / objednatelem. Dodací lhůta: : 6 až 12 týdnů, přičemž dodací lhůta 6 až 10 týdnů platí u standardních dřevin (smrk) se standardní lazurou a příslušenství, nebude-li dohodnuto jinak, dodací lhůta 6 až 12 týdnů platí u standardních dřevin (smrk) se nestandardní lazurou a příslušenství, nebude-li dohodnuto jinak, dodací lhůta 6 až 12 týdnů platí u nestandardních dřevin (borovice, dub) a příslušenství, nebude-li dohodnuto jinak, Dodací lhůta počíná běžet od účinnosti kupní smlouvy / smlouvy o dílo a od zaplacení zálohy na kupní cenu / cenu za dílo, přičemž obě tyto podmínky musí být splněny kumulativně. Údaje o právech z vadného plnění, jakož i o právech ze záruky a další podmínky pro uplatňování těchto práv: Podmínky pro uplatňování těchto práv se řídí Občanským zákoníkem, zákonem č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů a Reklamačním řádem, který je kupujícímu / objednateli k dispozici v obchodních prostorách prodávajícího / zhotovitele. Tato informace dle 1811 Občanského zákoníku se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem. Záruka za jakost poskytnutá prodávajícím / zhotovitelem: v případě kupní smlouvy; prodávající poskytuje kupujícímu záruku za jakost na předmět koupě na dobu 2 let; v případě smlouvy o dílo; zhotovitel poskytuje objednateli záruku za jakost na dílo na dobu 60 měsíců; to neplatí pro dále uvedené okenní a dveřní příslušenství; V případě kupní smlouvy i smlouvy o dílo se poskytuje záruka na okenní a dveřní příslušenství v délce 2 let, které je vydefinována v Reklamačním řádu, který je kupujícímu / objednateli k dispozici v obchodních prostorách prodávajícího / zhotovitele. Prodávající / zhotovitel dále upozorňuje kupujícího / objednatele, že přesné podmínky pro seřizování předmětu koupě / díla jsou stanoveny v kupní smlouvě/smlouvě o dílo. Doba trvání smlouvy: Smlouva je uzavřena na dobu neurčitou. Smluvní strany mohou odstoupit od smlouvy v případech, stanoví-li tak Občanský zákoník. Dle smlouvy je prodávající / zhotovitel oprávněn odstoupit v případě, že kupující / objednatel bude déle než 10 dní v prodlení s plněním peněžitých dluhů dle smlouvy. Tato informace dle 1811 Občanského zákoníku se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem. Platnost cenové nabídky: 30 dní. Nabídka byla zpracována na základě požadavků specifikovaných zákazníkem. Strana 7 (celkem 8)

8 Zveme Vás na osobní návštěvu naší obchodní a vzorkové kanceláře. kpt. Nálepky 1725, Benešov, info@vaneo.cz, tel.: Doufáme, že Vás naše nabídka zaujala a těšíme se na spolupráci s Vámi S přátelským pozdravem, za společnost VANEO cz, s.r.o. Hloušková Zuzana Mob.: Strana 8 (celkem 8)

CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT

CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o. IČ:

Více

CENOVÁ NABÍDKA č.: NA

CENOVÁ NABÍDKA č.: NA CENOVÁ NABÍDKA č.: NA166400198 Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o.

Více

Strana 1 (celkem 6) Číslo dokladu: NA

Strana 1 (celkem 6) Číslo dokladu: NA CENOVÁ NABÍDKA č.: NA166400197 Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o.

Více

Držitel certifikátu ISO 9001:2009

Držitel certifikátu ISO 9001:2009 CENOVÁ NABÍDKA č.: NA131600538 Zákazník: SVJ Michelská 8/27 Michelská 8/27 140 00 Praha 4 - Michle Tel.: +420 736 622 638 Jana Hrudková Fax.: Email:hrudkova28@seznam.cz Vážený zákazníku, Vypracováno dne:

Více

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE MATERIÁLY T Smrk - klasický nejběžnější materiál. Světlé dřevo s výraznými letokruhy. Dřevo je bez znatelného jádra, lehké, pružné a pevné. Svými vlastnostmi patří mezi měkčí dřeviny

Více

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE MATERIÁLY POVRCHOVÁ ÚPRAVA T Smrk - klasický nejběžnější materiál. Světlé dřevo s výraznými letokruhy. Dřevo je bez znatelného jádra, lehké, pružné a pevné. Svými vlastnostmi patří

Více

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10 SCHS STOLÁRNA S.R.O. Sídlo společnosti Biskupský dvůr 2095/8 110 00 Praha I - Nové Město IČ: 29193648 DIČ: CZ29193648 Provozovna Sv. Štěpán 61 763 31 Brumov-Bylnice obchod@schs-stolarna.cz tel.: +420 734

Více

Šplechnerova 808/1, 193 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 222713395/800185185 384 21 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz

Šplechnerova 808/1, 193 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 222713395/800185185 384 21 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz OTHERM Výroba plastových oken a dveří OTHERM PRAHA s.r.o. Šplechnerova 808/, 93 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 22273395/8008585 384 2 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz zákazník: SVJ Ruská 58 Ruská 58 0

Více

výplň : 4-16-4 Ug=1,1 tr

výplň : 4-16-4 Ug=1,1 tr JAKUB RUSEK dřevené výrobky GSM:+420/7350576 okna-dvere@centrum.cz 28..08, list: Lukáš Zicha zichalukas@seznam.cz 604 820 574 montáž: stavba neuvedena NABÍDKA: 8282 DŘEVĚNÁ EUROOKNA, DVEŘE SYSTÉM iv68

Více

Pro tisíce zákazníků je Vekra již 20 let JISTOTA SPRÁVNÉ VOLBY.

Pro tisíce zákazníků je Vekra již 20 let JISTOTA SPRÁVNÉ VOLBY. Cenová nabídka dřevěných eurooken a dveří. Číslo: 3209CBW3 Název: Zpracoval: Zábojník Marek Dne: 25.6.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova dřevo plast hliník Na e nabídka - D EVO Vážený zákazníku! Naše výrobky ze dřeva se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

STAR okna, s.r.o. Mahulenina 1856/16, 162 00 Praha 6

STAR okna, s.r.o. Mahulenina 1856/16, 162 00 Praha 6 STAR okna, s.r.o. Mahulenina 1856/16, 162 00 Praha 6 Zakázková kancelář Praha: Bělohorská 143 169 00 Praha 6 - Břevnov Tel./Fax: 220 517 319 602 661 363 e-mail: okna@star-okna.cz IČ 28900995 DIČ CZ28900995

Více

NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ EXPOL INDUSTRYspol.s.r.o., Telefon: 271 742 422, 602 727 658, fax: 271 742 422 Zákazník: Adresa: Telefon: 271 742 422 Fax: EXPOL INDUSTRY spol. s r.o. - "VÝPRODEJ" NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ Nabídka: N 8560

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Projekt: 13406 - byt.dům Fr.Křižíka 461/11

Projekt: 13406 - byt.dům Fr.Křižíka 461/11 Strana: 1 z 14 Datum: 16.8.2013 Sídlo: Bídov 463, 798 52 Konice, Olomoucký kraj Tel.: +420 582 396 717, Fax: +420 582 397 717 IČ: 27740358 DIČ : CZ27740358 E-mail: mrnka@mrnka.cz Web: www.mrnka.cz ZÁKAZNÍK:

Více

Eurohranoly pro výrobu eurooken

Eurohranoly pro výrobu eurooken Eurohranoly pro výrobu eurooken EUROHRANOL je základní polotovar pro výrobu EUROOKEN. Jedná se o třívrstvě lepený hranol, u kterého jsou krycí lamely vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu v radiálním

Více

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci:

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci: NABÍDKA Datum 5.12.2011 Obchodník: Telefon: Nabídku zpracoval: Telefon: SKLADOKN Skladová okna Telefon: Vaše kontaktní osoba Kontakt Stavba KT dodání Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN

Více

rámujeme ty nejkrásnější obrazy kalkulace a technická specifikace: G ze dne:

rámujeme ty nejkrásnější obrazy kalkulace a technická specifikace: G ze dne: kalkulace a technická specifikace: 1099-3G ze dne: 10.2.2017 poptávající: Jiří Martinek A: Slovinská 14, Praha T: 725 536 180 E: martinekj@rferl.org, zhotovitel: JANOŠÍK OKNA-DVEŘE s.r.o. obchodník: Miroslav

Více

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci:

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci: NABÍDKA Datum 12.9.2011 Obchodník: Telefon: Nabídku zpracoval: Telefon: SKLADOKN Skladová okna Telefon: Vaše kontaktní osoba Kontakt Stavba KT dodání Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN

Více

DŘEVĚNÁ EURO OKNA A DVEŘE WINSTAR

DŘEVĚNÁ EURO OKNA A DVEŘE WINSTAR DŘEVĚNÁ EURO OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA Dřevo je klasický materiál, který se používá celá staletí, má svou nenapodobitelnou krásu a vůni. Dřevěná okna a dveře dělají z domova útulný prostor v

Více

Vyřizuje Mobil E-Mail Tel Radka Šťávová +420 606 521 641 radka@oknasirer.cz +420 313 101 013

Vyřizuje Mobil E-Mail Tel Radka Šťávová +420 606 521 641 radka@oknasirer.cz +420 313 101 013 1297,8 592,3 1890 Miroslav Šírer Kublov 12 267 41 Kublov okres Beroun Tel: +420 311 585 207 Mob: +420 602 620 615 E-mail: info@oknasirer.cz Http: www.oknasirer.cz Radim Dohnal Družstvo Obora Telefon :

Více

------------------------------------------------------------------------------- AZ EKOTHERM spol. s r.o.

------------------------------------------------------------------------------- AZ EKOTHERM spol. s r.o. ------------------------------------------------------------------------------- AZ EKOTHERM spol. s r.o. Přátelství 207/00 04 00 Praha 0 - Uhříněves tel:267 7 399 fax:267 72 -------------------------------------------------------------------------------

Více

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE Jako první v České republice využívá naše firma nejmodernější technologie výroby eurooken a vchodových dveří. V lednu 2012 jsme zahájili výrobu na německém obráběcím

Více

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci:

Skladová okna. Telefon: Stavba. Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN a předkládáme Vám následující kalkulaci: NABÍDKA Datum 16.5.2011 Obchodník: Telefon: Nabídku zpracoval: Telefon: SKLADOKN Skladová okna Telefon: Vaše kontaktní osoba Kontakt Stavba KT dodání Děkujeme za Váš zájem o naše výrobky z profilu GEALAN

Více

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ Kontaktní adresa obchodního místa: Ing.Gajdoš Petr Stará 241 272 01 KLADNO Telefon: 312 250 525 E-mail: kladno@vorlicek-plast.cz Centra a.s. Tauchmann Jan Radlická 2000/3 152 00 PRAHA 5 725 915 715 Nabídka

Více

DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE JINÝ SVĚT ZA NOVÝMI OKNY WD CLASSIC 78 / 92 Zasklení trojsklem Zasklení trojskem Kování MACO Panty Výška rámu / křídla / pohledu Uf = 1,2 / 1,1 Uw = 0,88 / 0,78 Ug až 0,5 Rw

Více

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE. chrání vaše soukromí.

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE. chrání vaše soukromí. DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE chrání vaše soukromí. DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE chrání vaše soukromí. Dřevěná eurookna a dveře Winwood plní všechna náročná kritéria vysokou energetickou úsporu, kvalitní zvukovou

Více

Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.2013 číslo B2435/13

Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.2013 číslo B2435/13 Název: SVJ Michelská 8/27 Adresa:,, Telefon: 7662268 E-mail: hrudkova28@seznam.cz Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.20 číslo B245/ Při komunikaci s obchodními zástupci, prosíme, uvádějte číslo Vaší nabídky,

Více

Pozemní stavitelství VÝPLNĚ OTVORŮ. Okna Dveře Vrata. Ing. Jana Pexová 01/2009

Pozemní stavitelství VÝPLNĚ OTVORŮ. Okna Dveře Vrata. Ing. Jana Pexová 01/2009 Pozemní stavitelství VÝPLNĚ OTVORŮ Okna Dveře Vrata Ing. Jana Pexová 01/2009 Doporučená a použitá literatura Vyhlášky: vyhláška MMR č.137/1998 Sb. O obecných technických požadavcích na výstavbu www stránky:

Více

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE CZ Dřevěná eurookna a dveře Winwood plní všechna náročná kritéria vysokou energetickou úsporu, kvalitní zvukovou izolaci a dlouhou životnost. Liší se typem profilu, který jim dodává

Více

Přehled o standartně poskytovaných službách a bližší představu o našich výrobcích získáte z informací zpracovaných v nabídce.

Přehled o standartně poskytovaných službách a bližší představu o našich výrobcích získáte z informací zpracovaných v nabídce. Vážený zákazníku, Děkujeme za oslovení firmy Castle-okna s žádostí o zaslání cenové nabídky. Výběr nejvýhodnější nabídky není vůbec jednoduchou záležitostí. Zdánlivě nejlevnější nabídka nemusí být v konečném

Více

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy).

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy). technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Neo Neo Gold AL Okna, balkonové a terasové dveře, výklopně posuvná okna (PSK) 1 Název Šířka Počet komor 3 Parametry

Více

CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD

CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD BACHL, spol. s r.o. SKLAD Bohumilice divize OKNA A DVEŘE Bohumilice 70 384 81 Čkyně tel: +420 388 303 225 fax: +420 388 303 227 e-mail: okna@bachl.cz CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD Vyřizuje Mobil E-Mail Pavel Rychtař

Více

www.okna.eu e-mail: okna@okna.eu telefon: 773 360 000

www.okna.eu e-mail: okna@okna.eu telefon: 773 360 000 d ř e v ě n á o k n a Vrchlabí Mělník Mladá Boleslav Trutnov Kladno Praha 8 Stará Boleslav Praha 6 Praha 5 Praha 9 Český Brod Poděbrady Kolín Choceň Beroun Praha 4 Praha 10 Říčany Jesenice Uhlířské Janovice

Více

kovově šedá dopředu nebo spodem

kovově šedá dopředu nebo spodem Pan Luboš Haza Otročín 149 364 01 Otročín Tel:723 226 174 Fax: CENOVÁ NABÍDKA č.: SMO90342 ze dne: 26.10.2009 Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem a zasílám Vám předběžnou cenovou kalkulaci na

Více

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212 Obec Kolešovice, 270 02 Kolešovice č.p. 22 33 582 296 33 582 980 IČO: 00243884 DIČ: CZ 00243884 Česká spořitelna a.s., pobočka Rakovník č.u. 0540602379/0800 e-mail: obec@kolesovice.cz e-podatelna: podatelna@kolesovice.cz

Více

Dřevěná eurookna. Kus lesa u vás doma

Dřevěná eurookna. Kus lesa u vás doma Dřevěná eurookna Kus lesa u vás doma Dřevěná okna vám mohou vydržet přes 80 let, dají se opravovat, výborně izolují a dobře odolávají požáru. Navíc je dřevo ekologický obnovitelný materiál, který se na

Více

Příloha č. 1. Poz Kusů Popis 1 5. Vnější míra elementu Šířka: 1450 Výška:2560. Dělení rámu Výška:1:1

Příloha č. 1. Poz Kusů Popis 1 5. Vnější míra elementu Šířka: 1450 Výška:2560. Dělení rámu Výška:1:1 Příloha č. Technická specifikace dřevěných oken typu EURO - dřevěná okna typ EURO, minimální stavební hloubka 80 mm, materiál smrk nenapojovaný - povrchová úprava lak bílá/bílá, spoje v rozích ošetřené

Více

SVĚT OKEN, spol. s r. o. Jasenice 1254 Vsetín 755 01. Cenová nabídka Stavební objekt: Nachod 1576 Číslo nabídky: 131004-1576

SVĚT OKEN, spol. s r. o. Jasenice 1254 Vsetín 755 01. Cenová nabídka Stavební objekt: Nachod 1576 Číslo nabídky: 131004-1576 SVĚT OKEN, spol. s r. o. Jasenice 1254 Vsetín 755 01 Tel.: +420 571 478 107 Fax: +420 571 405 500 Datum:26.11.2013 Cenová nabídka Stavební objekt: Nachod 1576 Číslo nabídky: 131004-1576 Vážený zákazníku,

Více

NABÍDKA DŘEVĚNÝCH KASTLOVÝCH OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA DŘEVĚNÝCH KASTLOVÝCH OKEN A DVEŘÍ NABÍDKA DŘEVĚNÝCH KASTLOVÝCH OKEN A DVEŘÍ Nabídka číslo: 2N0058D Vyřizuje: Tomáš Rambousek tel.: +420 775 750 628 rambousek@windowpro.cz Zákazník: SVJ Pplk. Sochora 3 Paní Miroslava Vítková mirka@mivi.cz

Více

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA Ing.Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 19) říjen 2014 VÝPLNĚ OTVORŮ ( v TOP ) okna denní osvětlení, větrání vnitřních prostor dveře vstup osob, bezpečnost, ( denní osvětlení ) vrata

Více

Nabídka: Výprodej oken a dveří

Nabídka: Výprodej oken a dveří 660 ADRESA : SLAVNA,s.r.o. Stálkovská 258 378 8 Slavonice ČESKÁ REPUBLIKA Telefon : 384 493 400 Nabídka: Výprodej oken a dveří Zpracoval Mobil E-Mail Datum Matěj Svoboda +420 736 602 649 matej.svoboda@slavona.cz

Více

VÝPIS VÝPLNÍ OTVORŮ NA AKCI - DUBÍ ZELENÝ DŮM Datum: 12.1.2015

VÝPIS VÝPLNÍ OTVORŮ NA AKCI - DUBÍ ZELENÝ DŮM Datum: 12.1.2015 Stránka č. 1 z 5 VÝPIS VÝPLNÍ OTVORŮ NA AKCI - DUBÍ ZELENÝ DŮM Datum: 12.1.2015 PVC systém :Okna budou vyrobena z vysoce kvalitního 5-tikomorového a 6-tikomorového plastového profilu ( třídy A dle ČSN

Více

Nabídka na dodávku oken

Nabídka na dodávku oken Nabídka na dodávku oken - poptáváme výrobce plastových oken pro naší zakázku -varianta oboustranně šedá - minimální prostup celého okna Uw min., - použitý profil dle Vaší nabídky - jediné kritérium je

Více

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec VÝPIS DVEŘÍ ZMĚNY c b a DOPLNĚNÍ DVEŘÍ D/P, ÚPRAVA POČTU DVEŘÍ D/P ÚPRAVA SPECIFIKACE - ROZMĚRŮ, MATERIÁLU DVEŘÍ DOPLNĚNÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ - INTERIÉROVÉ ŽALUZIE /4 DATUM 4/6 Ing. Jana K. JAHODOVÁ /5 Ing.

Více

Dodavatel. Rám 65 mm 3k 2 * Křídlo 77mm fv. 3K EU-B Barva rámu: bílá Barva křídla:bílá. Otevíravě-sklopné P

Dodavatel. Rám 65 mm 3k 2 * Křídlo 77mm fv. 3K EU-B Barva rámu: bílá Barva křídla:bílá. Otevíravě-sklopné P Dodavatel Dynal s.r.o. Vrchlického nám. 13 270 34 Čistá IČ : 616 80 231 DIČ: CZ616 80 231 Zákazník Telefon : +420 313 549 413 E-mail : dynal@dynal.cz Web : www.dynal.cz Dynal s.r.o. Vrchlického ulice 13

Více

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO.

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO. Plastová okna jsou v dnešní době výhodným řešením pro Vaše bydlení. Plastová okna mají výborné izolační vlastnosti, díky nimž ušetříte na vytápění Vašeho domu či bytu. Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném

Více

Dveře HÖRMANN rozměry CZ

Dveře HÖRMANN rozměry CZ Dveře HÖRMANN rozměry CZ Obsah bez požární odolnosti rozměry CZ Popis Cena Vnitřní dveře ZK - rozměry CZ Strana Strana ZK-1 standard - výplň voština (výška 1970) 587, 595 252 ZK-2 standard - výplň voština

Více

Zvenku bezúdržbový hliník, zevnitř přirozený luxus dřeva

Zvenku bezúdržbový hliník, zevnitř přirozený luxus dřeva Dřevohliníková okna Zvenku bezúdržbový hliník, zevnitř přirozený luxus dřeva Rozhodujete se mezi hliníkovými a dřevěnými okny? Stále oblíbenější dřevohliníková okna v sobě spojují odolnost hliníku, o který

Více

PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA

PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA u PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA s.r.o. Svatopetrská /7, 617 BRNO tel.: +42 4 221 8, +42 4 2 ww.artokna.com obchod@artokna.com PRAHA BRNO - HRADEC KRÁLOVÉ OLOMOUC LIBEREC - ŽĎÁR nad SÁZAVOU

Více

Dřevěná okna a dveře k okamžitému odběru

Dřevěná okna a dveře k okamžitému odběru Dřevěná okna a dveře k okamžitému odběru V případě zájmu o okna k okamžitému odběru kontaktujte prosím Ing. Vladimíra Neubauera, vedoucího provozu Eurookna. Telefon: 602554093, e-mail: vladimir.neubauer@pks.cz

Více

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA Ing.Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 19) říjen 2016 VÝPLNĚ OTVORŮ ( v TOP ) okna denní osvětlení, větrání vnitřních prostor dveře vstup osob, bezpečnost, ( denní osvětlení ) vrata

Více

D 1 6 = 2 = D p 2 D 3 3 VCHoDoVÉ DVEŘE

D 1 6 = 2 = D p 2 D 3 3 VCHoDoVÉ DVEŘE VCHoDOVÉ DVEŘE VCHODOVÉ DVEŘE Dveře tvoří nedílnou součást našeho domova stejně tak jako jeho bezpečnost. Základní řada vchodových dveří firmy Stadler splňuje ty nejpřísnější nároky z hlediska bezpečnosti,

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

SPECIFIKACE NABÍDKY:

SPECIFIKACE NABÍDKY: Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši poptávku a zájem o naše výrobky. Naše firma působí na trhu s plastovými okny od roku 1994. Za tuto dobu jsme realizovali bezpočet výměn a montáží oken, dveří a doplňků

Více

VÝROBA A MONTÁŽ PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ V Praze dne 4. června C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova

VÝROBA A MONTÁŽ PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ V Praze dne 4. června C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši poptávku a tímto Vám předkládáme cenovou nabídku na námi vyráběné hliníkové výrobky z kvalitního profilového systému

Více

Tabulky oken SO 01. Před zahájením výroby oken je nutné veškeré rozměry a návaznosti na konstrukci ověřit na stavbě a znovu zaměřit!!!

Tabulky oken SO 01. Před zahájením výroby oken je nutné veškeré rozměry a návaznosti na konstrukci ověřit na stavbě a znovu zaměřit!!! V7 SO 0 (7) X Poznámky :. Uváděné rozměry oken jsou čistý stavební otvor při vnější straně okna, tedy na místě vybourání vnější špalety. Před zahájením výroby oken je nutné veškeré rozměry a návaznosti

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Nabídka na dodávku plasthliníkového systému PASSION KANTO s izolačním trojsklem 0,6 s nerez rámečkem, skryté panty u křídel

Nabídka na dodávku plasthliníkového systému PASSION KANTO s izolačním trojsklem 0,6 s nerez rámečkem, skryté panty u křídel s.r.o. Na Pískách 65 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.724 308 975 email: info@winlux.cz www.winlux.cz Vážený pan Jiří ŠVEJDA STAVBA : BEROUN ČESKO Číslo zákazníka: 284 Číslo nabídky: 20120001 Zpracovatel:

Více

Vyrobená okna se slevou 50%

Vyrobená okna se slevou 50% OKNO -TREND s.r.o. Maxe Švabinského 0/96 370 08 České Budějovice Tel./fax. 38724466 e-mail: okno-trend@seznam.cz Zapsaná v OR vedeného Krajským soudem v Č. Budějovicích oddíl C, vložka 5685 IČO: 63906546,

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

Plastová okna a dveře

Plastová okna a dveře Martin Musil Msit-okna Vyšehradská 74, 250 69 Vodochody IČ: 74827189 Plastová okna a dveře Návod k obsluze a údržbě Vážení zákazníci, děkujeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup plastových oken a dveří

Více

Pol. množství Popis cena/ks Kč bez DPH

Pol. množství Popis cena/ks Kč bez DPH ------------------------------------------------------------------------------ DYNAL s.r.o. Vrchlického nám. 3, 270 34 čistá, tel/fax: 33 54 93 89 -------------------------------------------------------------------------------

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Dřevěná okna a dveře. dokonalost přírody, pocitu a harmonie

Dřevěná okna a dveře. dokonalost přírody, pocitu a harmonie Dřevěná okna a dveře dokonalost přírody, pocitu a harmonie STÍNÍCÍ TECHNIKA / SUN PROTECTION SYSTEMS Dřevěná eurookna a dveře winwood Společnost ISOTRA a.s. působí na českém trhu od roku 1992 a řadí se

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Společenství vlastníků domu Poříčí 1537 / 6,8 Poříčí 6. 68 01 Blansko Telefon : 602 607 043

Společenství vlastníků domu Poříčí 1537 / 6,8 Poříčí 6. 68 01 Blansko Telefon : 602 607 043 Společenství vlastníků domu Poříčí 1537 / 6,8 Poříčí 6 e-mail:porici68@volny.cz 68 01 Blansko Telefon : 602 607 043 19.3.008 Po zaměření jsme obdrželi Cenovou nabídku na Výměnu dveří a oken ne chodbách

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

Cenová nabídka číslo:

Cenová nabídka číslo: PROPLAST K s r.o. Objednatel: x 1 Poč. str.: 6 Adresa: Adresa: IČO: DIČ: Polní 468 549 02 Nové Město nad Metují 25950231 CZ25950231 IČO/R.Č.: DIČ: Tel.: x Tel.: Fax.: 491 472 927 491 472 464 Fax: E-mail:

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali 1 / Izolační dvojsklo či trojsklo s inertním plynem (argon). 2 / Interiérové a exteriérové zasklívací těsnění. 3 / Zasklívací

Více

1.5.1 Popis profilového systému COMFORT duben 2012 1/7

1.5.1 Popis profilového systému COMFORT duben 2012 1/7 1.5.1 Popis profilového systému COMFORT duben 2012 1/7 1.5.1 Popis profilového systému COMFORT duben 2012 2/7 Plastová COMFORT jsou vyráběna z německého profilového systému VEKA Softline 70 MD. 1.5.1.1

Více

Poptávka okna Všenory Komárkovi

Poptávka okna Všenory Komárkovi Poptávka okna Všenory Komárkovi Dobrý den, prosíme o vypracování nabídky na výměnu oken v rodinném domě ve Všenorech ( středočeský kraj ). Primárně máme zájem o dřevěná smrková okna, tak aby jejich tepelně

Více

VEKRA VYDRŽÍ VÍC POŘIĎTE SI TAKÉ INTERIÉROVÉ DVEŘE A MODERNÍ STÍNÍCÍ TECHNIKU

VEKRA VYDRŽÍ VÍC POŘIĎTE SI TAKÉ INTERIÉROVÉ DVEŘE A MODERNÍ STÍNÍCÍ TECHNIKU Cenová nabídka 207SU8A Zpracoval : OZ - Zelená Kamila Datum 26.4.2018 Označení : Mohelnice BD Olomoucká 2 DODAVATEL: POPTÁVAJÍCÍ? Window Holding a.s. Hlavní 456 250 89 Lázně Toušeň IČO: 28436024 DIČ: CZ28436024

Více

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal Výrobky z hliníkových profilů Oproti plastovým systémům či prvkům z Euro hranolu je možné navrhovat větší rozměry a výplně s vyšší hmotností. Jejich použití je také vhodnější do budov se zvýšenou frekvencí

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

certifikátů ISO 9001:2001, ISO 14001:2005 NEJLEPŠÍ FIRMA okresu Příbram za rok 2007 Cenová nabídka číslo: O2907094 ze dne 23.01.

certifikátů ISO 9001:2001, ISO 14001:2005 NEJLEPŠÍ FIRMA okresu Příbram za rok 2007 Cenová nabídka číslo: O2907094 ze dne 23.01. Windoors Příbram s.r.o. Prodejna Benešov list č. 1 Benešov 256 01, Tyršova 2071 IčO 262 04 088 Tel/fax: 317 700 746 DIč CZ 262 04 088 Mobil: 724 895 702 číslo účtu: 207 998 947/0300 čsob a.s. VOLEJTE ZDARMA

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Cenová nabídka - rozpočet / projekt: LO / LO

Cenová nabídka - rozpočet / projekt: LO / LO Dodavatel: PVC OKNA s.r.o. se sídlem: Nová Ves 39, 739 Frýdlant nad Ostravicí provozovna: Školská čtvrť 354, 744 0 Frenštát pod Radhoštěm IČO: 684468 DIČ: CZ684468 tel: 739 359 985 e-mail: lukas@pvcokna.cz

Více

ID-5000. podkladový profil 30mm rozměry :860 x410 1.268,00 1.268,00

ID-5000. podkladový profil 30mm rozměry :860 x410 1.268,00 1.268,00 SKLADOVÁ OKNA Pol. množství Popis cena/ks celkově Kč Kč.00 ks 2-dílný prvek 2 720 66 66 232 262 ID-2000 rám 65mm 65 křídlo 77mm 77, křídlo 77mm 77 podkladni profil mm rozměry :720 x262 2.226,00 2.226,00

Více

OKNOTHERM spol. s r.o. Linecká 377 Kaplice 382 41 Obchodní zastoupení: Nádražní 414 256 01 Benešov Tel. +420 317 700 719 E-mail benesov@oknotherm.

OKNOTHERM spol. s r.o. Linecká 377 Kaplice 382 41 Obchodní zastoupení: Nádražní 414 256 01 Benešov Tel. +420 317 700 719 E-mail benesov@oknotherm. SMLOUVA O DÍLO číslo: ZA140900098 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva ) se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: 1. OKNOTHERM spol. s r.o. IČ: 46678352 DIČ: CZ46678352 se sídlem Kaplice, Linecká

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Cinogroup s.r.o. Nabídka číslo: 33011. 1 012 112,00 Kč. Součet: Obchodní zastoupení: Bohušovická 505 190 00, Praha 9

Cinogroup s.r.o. Nabídka číslo: 33011. 1 012 112,00 Kč. Součet: Obchodní zastoupení: Bohušovická 505 190 00, Praha 9 Obchodní zastoupení: Cinogroup s.r.o. Bohušovická 505 190 00, Praha 9 Tel./fax: +420 286 889 524 mobil: +420 602 692 913 vypracoval: Pavel Jackl Bankovní spojení: ČSOB Č. ú.: 195 875 607/0300 IČO: 272

Více

NABÍDKA PLASTOVÝCH BAZAROVÝCH OKEN

NABÍDKA PLASTOVÝCH BAZAROVÝCH OKEN EUROLEX Praha s.r.o. Adresa: Na Kocandě 47, 252 42 Jesenice u Prahy; nebo pobočka: Fritzova 2, 586 0 Jihlava IČ: 2566722 DIČ: CZ2566722 zapsán v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze odd.

Více

GOPLAST spol. s r. o. plastová okna - dveře - zimní zahrady Ruská 1120,47001 Česká Lípa Číslo nabídky: 6849

GOPLAST spol. s r. o. plastová okna - dveře - zimní zahrady Ruská 1120,47001 Česká Lípa Číslo nabídky: 6849 Telefon: +420487 525 152 Mobil 606 640 108 Zákaznik: Adresa: Telefon: 731 222 225 Fax: vaclav.havliktěsemam:cz Firma SPORT Česká Lípa. Barvířská 2690 ČESKÁ LÍPA 47001 Nabídka: 6849 ID: 5396 Objekt: akce:

Více

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier 10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier plastové okno fixní rozměr: 1010 x 570 barva: bílá oboustranně CENA 1 100,- Kč 15 Dvoukřídlé dřevohliníkové okno Unilux dřevohliníkové okno otvíravé, sklápěcí

Více

Dveře ocelové protipožární FRD III výplňové jednokřídlové EI 30, EW 45 DP1 EI 45, EW 60 DP1 EI 60 DP1 pozink základ nástřik pozink základ nástřik pozi

Dveře ocelové protipožární FRD III výplňové jednokřídlové EI 30, EW 45 DP1 EI 45, EW 60 DP1 EI 60 DP1 pozink základ nástřik pozink základ nástřik pozi CENÍK OCELOVÝCH POŽÁRNÍCH UZÁVĚRŮ Platnost ceníku od 1.1.2010 Ceny jsou v Kč a bez DPH Dveře ocelové bez požární odolnosti - Standard ZATEPLENÉ Bez PO 600/1970 3 900 700/1970 3 900 800/1970 4 100 900/1970

Více

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Původní domovinou této dřeviny je severní Amerika, v Evropě se pěstuje od 19. století. Jde o borovici, jejíž jádrové dřevo je žlutavě hnědé až červenohnědé,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

CENÍK POŽÁRNÍCH OCELOVÝCH DVEŘÍ

CENÍK POŽÁRNÍCH OCELOVÝCH DVEŘÍ CENÍK POŽÁRNÍCH OCELOVÝCH DVEŘÍ 1. Systém JANSEN 1. 1 JANSEN ECONOMY Jedná se systém ocelových profilů s hloubkou 50 resp. 60 mm pro neizolované dveře, okna a stěny. Jednoduché profily umožňují velmi rychle

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 8 zákona č. 17/006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o průběhu zadávacího řízení na veřejnou zakázku s názvem: Gymnázium Boženy Němcové,

Více

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f technický list Energetic Produktová skupina Třída Materiál Použití Energetic Gold PVC Okna, balkonové dveře, posuvná okna 1 Technický popis Profilový systém Název Rehau Euro 86 Šířka Počet komor 6 Parametry

Více

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou prodejních stánků a autobusových čekáren.

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou prodejních stánků a autobusových čekáren. DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská 411, 592 02 Svratka IČ: 150 50 611, DIČ: CZ 150 50 611 tel.: +420 566 662 215, tel./fax: +420 566 662 554 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/ Společnost

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Hradec Králové - výměna oken a balkónových dveří, oprava lodžií - ubytovna zaměstnanců Třebeš Demontáž a montáž zábradlí balkónu Práce zahrnuje demontáž a snesení zábradlí do vyhrazených

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více