SORTIMENT KABIN SCANIA. Širší výběr pro širší okruh použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SORTIMENT KABIN SCANIA. Širší výběr pro širší okruh použití"

Transkript

1 SORTIMENT KABIN SCANIA Širší výběr pro širší okruh použití

2 SORTIMENT KABIN SCANIA Vítejte doma. Cítit se na silnici jako doma není jen tak. A naším úkolem je v každém směru vám pomoci toho dosáhnout. V našem sortimentu kabin naleznete konkrétní řešení pro každou přepravní aplikaci, s širokou škálou možností, kterými lze uspokojit všechny podnikatelské potřeby a požadavky řidičů. Každá kabina Scania je postavena tak, aby byl život na silnici příjemný. Bez ohledu na to, kam silnice vede. SORTIMENT KABIN Cestu vpřed určujete vy Strany 4 5 KABINY V8. Na vrcholu světa Strany 6 7 Řada R Kombinace práce a potěšení Strany 8 9 Řada G Vynikající na dlouhé i krátké tratě Strany Řada G Postavena k dokonalosti Strany Řada P Připravena potěšit Strany INTERIÉR Je to životní styl Strany Pracoviště řidiče, bezpečnost, možnosti Řídíte to vy Strany Výhled, zrcátka, kamery Širší perspektiva Strany Sedadla, čalounění Udělejte si pohodlí Strany Topení, větrání, osvětlení Zdravé pracovní prostředí Strany 30 31

3 2-3 Varianty úložného prostoru Vše je na svém místě Strany Varianty lůžka Záruka odpočinku Strany EXTERIÉR Ve skvělé formě Strany Aerodynamika Neodolatelná síla přírody Strany Světla Světlo, které vede Strany Ergonomie, bezpečnostní kontrola Vždy k vašim službám Strany SPECIÁLNÍ KABINY Nízko položená kabina Snadný přístup Strany Kabiny pro posádku Když se počítá úplně všechno Strany TECHNICKÉ PARAMETRY Sortiment kabin O co jde především Strany Rozměry kabin Vyberte si kabinu Strany 54 55

4 SORTIMENT KABIN SCANIA

5 4-5 Jste součástí projektu. Při navrhování všech kabin Scania byla věnována péče detailům. Cílem je maximalizovat možnosti podnikání i potěšení, a to při jakékoli práci. A je mnoho řidičů, kteří sedadlo řidiče nákladního vozidla Scania považují za jedno z nejvytouženějších pracovišť na světě. Vše je vidět na první pohled, na dosah a snadno ovladatelné. Kabiny jsou vybaveny mnoha ochrannými a preventivními bezpečnostními prvky, mají inovativní aerodynamický tvar, díky čemuž lze dosáhnout nižší spotřeby paliva. Jde vskutku o komfortní zónu na každé úrovni. Sortiment kabin Scania tvoří řady P, G a R. Všechny jsou k dispozici v různých výškách a šířkách a náš jedinečný modulární systém nabízí téměř nekonečné možnosti, jak kabinu konfigurovat na míru podle vlastních potřeb. Pokud svůj nákladní vůz chcete ještě vylepšit, můžete si v katalogu příslušenství Scania vybrat navíc řadu doplňků. Jinými slovy, cestu určujete vy.

6 SCANIA V8 Na vrcholu světa. V8 je od firemního symbolu vpředu, přes černou mřížku chladiče a chromované boční lišty až po masivní koncovku výfuku na celém světě symbolem a měřítkem výkonného dopravního prostředku. A nikde to není poznat lépe než v kabině, kde máte podstatu inovací Scania přímo ve svých rukou. Na silnici model V8 také hodně říká o vašich ambicích a o tom, čeho jste zaslouženě dosáhli. Vypráví příběh úspěchu.

7 6-7

8 SCANIA ŘADA R Kombinace práce a potěšení. Řada R, která každým detailem vyjadřuje ryzí kvalitu, je postavena tak, aby vás život na silnici bavil. Kabina Topline zde nabízí nejvíce komfortu. Více než 220 cm od podlahy ke stropu uprostřed kabiny je zárukou jedinečného prostoru. Rovněž pracoviště řidiče a působivá úroveň výbavy z této kabiny vytvářejí skutečný domov pro každého, kdo je na nejdelších dálkových a mezinárodních cestách.

9 8-9

10 SCANIA ŘADA G Vynikající na dlouhé i krátké tratě. Všestranné dálkové nákladní vozy řady G představují špičkovou volbu, protože vynikajícím způsobem vyhovují potřebám široké škály různých způsobů použití, včetně těch, kdy je dobré mít mimořádně prostornou denní kabinu. Kabina Highline je největší spací kabina řady G. Je vybavena jedním nebo dvěma lůžky. V kabině je též dostatek prostoru pro stání, mnoho úložných skříněk a prostor pro příslušenství nad čelním sklem.

11 10-11

12 SCANIA ŘADA G Stvořena k dokonalosti. Řada G představuje dokonale vyvážený střed nabídky kabin Scania. Vynikající všestranný nákladní vůz pro různé způsoby použití. Tato denní kabina má snadný vstup a výstup, umožňuje snadný pohyb po kabině, vyznačuje se vynikajícím výhledem a množstvím úložného prostoru. Díky velkému vnitřnímu prostoru a pohodlí a kompaktnímu exteriéru je tato kabina mimořádně vhodná pro použití ve stavebnictví.

13 12-13

14 SCANIA ŘADA P Optimální pro krátké trasy. Při navrhování kabin řady P jsme mysleli na efektivitu, ať už jde o kabinu krátkou nebo spací. Pokud vaše práce spočívá v krátkých cestách, nastupování, vystupování, nakládání a vykládání zboží, je toto kabina pro vás jako stvořená. Nejmenší ze sortimentu denních kabin je postavena speciálně tak, aby představovala optimální pracoviště, pohodlné a produktivní. Má všechny podstatné detaily, aby mohla fungovat jako pojízdná kancelář, nebo třeba dvoustupňové schůdky, které zajišťují bezpečný a snadný přístup. Ideální volba pro distribuci s mnoha zastávkami v rušných městech. Využití ale najde i pro lehčí stavební úkoly.

15 14-15

16 SCANIA INTERIÉR

17 16-17 Je to životní styl. Na silnici, ať už vede kamkoli, představuje interiér kabiny Scania jedinou neměnnou jistotu pracoviště, k němuž se každý řidič rád denně vrací. Kabina je navržena tak, abyste mohli pracovat stylově. Každý interiér nabízí maximální bezpečí, pohodlí a kvalitu. Pracoviště řidiče se vyznačuje vysokou mírou nastavitelnosti a je vyvinuto tak, aby poskytovalo ergonomii světové třídy a špičkový dojem z řízení. Vše je vidět, na dosah a snadno ovladatelné. Inteligentní a flexibilní řešení lůžka a úložných prostor vám dají pocit domova, ve dne i v noci. K dispozici máte celou řadu volitelných možností a sortiment příslušenství, abyste si mohli vytvořit interiér, který odráží individuální vkus a osobnost. Zkrátka a dobře, interiéry Scania byly vyvinuty pro nejnáročnější řidiče na světě. Zbytek už je jen na vás.

18 SCANIA INTERIÉR Přístrojový panel se dodává ve dvou verzích, krátké a dlouhé. Krátká verze umožňuje větší mobilitu, zatímco dlouhá poskytuje důmyslnější pracoviště a prostor pro doplňkovou výbavu. Dlouhá je také k dispozici v různých povrchových úpravách. Povrchová úprava Treated udrží dlouho pěkný vzhled a snadno se čistí. Chcete-li však dosáhnout exkluzivního vzhledu, vybírejte úpravu Soft-touch s volitelným ozdobným proužkem. Řídíte to vy. Uvnitř kabiny Scania máte svět na dosah ruky. Obě ruce máte na volantu a přitom jste v kontaktu prakticky se všemi ovládacími prvky, které během jízdy potřebujete. Každý řidič je však jiný, takže je nutné mít možnost flexibilně nastavit prakticky jakoukoli polohu pro řízení. Možnost výběru se vztahuje i na volbu interiéru a materiálu. Sloupek řízení nabízí možnost plynulého nastavení, které je zárukou maximálního pohodlí. Ovládací prvky potřebné během řízení jsou integrovány do volantu. Uvnitř volantu naleznete také volitelný airbag, který poskytuje další bezpečí.

19 18-19 AH km k 14: C 20 C Sdružený přístroj se nabízí v několika různých úrovních. Základní varianta Basic (1) obsahuje všechny podstatné funkce a používá monochromatický displej o velikosti 3,8. Barevná varianta Colour (2) má speciální pole pro osobní nastavení, varianta Colour Plus (3) pak dvě pole. Tyto displeje jsou barevné a jsou také větší 4,1, resp. 6,5. Prvky pro ovládání nabídek na displeji jsou umístěny na přístrojovém panelu nebo na volantu. Černé dřevo Dřevo Černá kůže Hnědá kůže Základní

20 SCANIA INTERIÉR Vyjádřete svoji osobnost. Každá kabina Scania nabízí možnost výběru z různých variant interiéru, takže můžete vyjádřit vlastní styl a vkus. Vybírat můžete z pečlivě zvolených druhů kůže a čalounění. Můžete kombinovat mnoho různých barev a jemných materiálů. Můžete také zvolit obložení dle vlastního výběru tmavě šedé, tmavé chromované nebo dřevěné. Ozdobné obložení obepíná celou spodní část přístrojového panelu, vede od řidiče k spolujezdci a dále po horní straně spodního úložného prostoru. Další detaily, které jsou zdobeny dekorativním proužkem, jsou výdechy systému klimatizace na straně řidiče a ovládací tlačítka na volantu. Rádio, které je integrované do přístrojového panelu, inteligentně ladí se zvoleným designem. Rádio je vybaveno přehrávačem disků CD i skladeb ve formátu MP3. Díky konektoru pro externí vstup můžete k systému připojit osobní hudební přehrávače. Volitelně si můžete objednat větší rádio s navigací. Bez ohledu na váš výběr bude rádio představovat nedílnou součást příjemného pracovního prostředí. Ovládat je můžete z volantu. Volitelný systém bluetooth umožňuje telefonovat pomocí sady handsfree. Hlavici řadicí páky si můžete zvolit z různých materiálů. Standardní je plastová, ale je možné volit také z různých možností provedení z kůže či dřeva, aby se hodila k obložení přístrojového panelu či volantu.

21 20-21 Vnitřní panel dveří se dodává ve čtyřech variantách plastový, textilní, z hnědé kůže a z černé kůže. Některé možnosti volitelné výbavy jsou k dispozici i s praktickou loketní opěrkou. Základní plastová verze se nešpiní a výborně se čistí. Textilní verze má na dveřích tmavě šedou velurovou textilní výplň. Tato varianta se dodává také s loketní opěrkou, která je integrována do horní části vnitřního panelu dveří. Varianta s hnědou kůží má pískově zbarvenou koženou výplň, na které je vyražen emblém Scania. Loketní opěrka je též čalouněna pískově zbarvenou kůží. Varianta s černou kůží je k dispozici pouze pro model V8, je vyrobena z pravé kůže a má černé obložení. Další stylové prvky V8, které zde najdeme, je logo V8 na prahu dveří a úložný prostor ve dveřích. 1. Plast 2. Textil 3. Hnědá kůže 4. Černá kůže Na novém trakčním přístrojovém panelu Scania se nachází všechny ovládací prvky pro zámek diferenciálu, ovládání trakce a rozložení hmotnosti jsou intuitivně seskupeny do jediného panelu, který se nachází blízko ruky, kterou řadíte rychlosti. Dohromady tyto prvky nabízejí řidiči kompletní kontrolu a pohodlné umístění. Dosáhnete výrazně lepší trakce Systém Scania Opticruise zajišťuje inteligentní řazení, což vede k maximální ovladatelnosti vozu, nižší spotřebě paliva a především je zárukou pohodlí pro řidiče. Stačí drobné pohyby rukou, dotknout se páčky na pravé straně sloupku řízení a řídíte skvěle v horských podmínkách nebo manévrujete s milimetrovou přesností.

22 SCANIA INTERIÉR Širší perspektiva. S možností výhledu do všech úhlů uvidíte vše jinak. Kabina Scania nabízí díky velkým oknům a úzkým předním sloupkům panoramatický výhled doprava, doleva i doprostřed. Nastavitelná zrcátka a kamery kolem celé kabiny pomáhají mít neustále dobrý výhled dozadu, do stran i dopředu. Přibližovací zrcátko. Pomáhá při manévrech v těsných prostorech. Přední kamera, volitelný doplněk. Spojena s obrazovkou v kabině. Přední zrcátko. Umožňuje vidět přímo před vozidlo. Širokoúhlé zrcátko nabízí širší zorné pole a lepší výhled na stranách. Zpětné zrcátko.

23 22-23 Zpětná zrcátka se dodávají v aerodynamické úpravě nebo bez ní, záleží na vašich požadavcích. Aerodynamické pouzdro snižuje odpor vzduchu a hlučnost v blízkosti kabiny. Bez pouzdra je design jednoduchý a robustní, ideální pro stavební a distribuční aplikace, kde se zpětná zrcátka často poškodí. Zpětné a širokoúhlé zrcátko Přední zrcátko Přední kamera umožňuje vidět do slepých míst přímo před kabinou. Při připojování přívěsu nebo návěsu zadní kamera tuto činnost usnadní a pomůže předcházet nákladným nebo vážným nehodám. Přibližovací zrcátko Kamera Přední i zadní kamera je připojena ke speciální obrazovce v kabině. Obraz je ostrý a jasný.

24 SCANIA INTERIÉR Integrovaná protisluneční clona chrání z boku před přímými slunečními paprsky. Můžete si vybrat ze dvou vnitřních protislunečních clon k dispozici je skládací verze, která je upevněna na panelu nad dveřmi, nebo roleta upevněná ke dveřím, která nepřekáží při nastupování a vystupování. Roleta má šířku přes celé okno. Protisluneční clona instalovaná nad čelním sklem z vnější strany se dodává v rámci standardní výbavy. Upozornění na opuštění jízdního pruhu Aktivní přístup k bezpečnosti Scania se soustředí na předcházení nehodám a ne pouze na minimalizaci jejich následků. Nabízí proto celou řadu technologicky vyspělých pomocných systémů. Upozornění na opuštění jízdního pruhu upozorní řidiče, když jeho vozidlo směřuje k přejetí značení jízdních pruhů. Systém automaticky detekuje značení jízdních pruhů a řidiče upozorní, když se souprava dostane příliš blízko ke středovému nebo okrajovému značení na silnici. Adaptivní tempovat (ACC) Na dveřních oknech může být směrem od předního sloupku vedena černá kontrastní páska. Tato stylová varianta zdůrazňuje tvar kabiny. Spolu s mřížkou chladiče a čelním oknem dodává vozu jasně rozpoznatelný vzhled kabiny Scania. Páska rovněž zakrývá povrch v místě bočních oken, pokud tato okna nejsou ve specifikaci. Adaptivní tempomat pomáhá řidiči udržovat konstantní časový odstup od vozidel před ním. Je možné nastavit časové odstupy v pěti fázích a systém pak pomocí motoru, retardéru a provozní brzdy udržuje stanovený odstup. Pokud je vzdálenost od vozidla vpředu příliš malá, zobrazí se varování i v případě, že je tempomat vypnut.

25 24-25 Bezpečné a zdravé pracovní prostředí Okna kabiny Scania jsou navržena nejen pro maximální viditelnost, ale též pro komplexní ochranu. Izolace univerzálně minimalizuje hladinu hluku, který proniká zvenčí do kabiny, a zajišťuje, aby se okno v případě rozbití neroztříštilo. Vždy si navíc můžete vybírat z různých možností oken. Rovněž lze instalovat další okna na stranách a vzadu na kabině, což zlepšuje výhled a podporuje pocit prostornosti. Tónované čelní sklo. Čelní sklo je tónované do zelené barvy, která odráží teplo a brání oslnění řidiče. Jednoduché sklo. Kabina se dodává s dveřními okny s jednoduchým zasklením. Laminované sklo. Plastová fólie v případě rozbití nebo prasknutí skla drží sklo pohromadě. Dvojsklo. Dvě desky tvrzeného skla se vzduchovou mezivrstvou. Chrání proti horku, chladu a izoluje hluk. Velmi těžko se rozbíjí. Je instalováno ve dveřních oknech u řidiče i spolujezdce.

26 SCANIA INTERIÉR Udělejte si pohodlí. Na každé úrovni je k dispozici široká škála možností, takže v kabině Scania máte vždy pohodlí, jaké je k dispozici řidiči. Sedadla se dodávají různá, ale vždy s nekonečnými možnostmi seřizování a proměnlivým tlumením pérováním, což je zárukou maximálního pohodlí. Konečný dojem lze doladit výběrem čalounění z kvalitních materiálů. Takže se posaďte. A udělejte si pohodlí. Pevné sedadlo Základní sedadlo Luxusní sedadlo V8

27 V sedadle řidiče Sedadla se dodávají pevná, základní, střední či luxusní, v různých verzích, a to jak pro řidiče, tak spolujezdce. Každé sedadlo je možné různým způsobem naklánět, posouvat dozadu či vpřed, zvyšovat a snižovat. Dodávají se s nastavitelným opěradlem s integrovanou opěrkou hlavy a bezpečnostním pásem. Ještě vyššího pohodlí dosáhnete, zvolíte-li jako doplněk vyhřívací vložku s dvojím nastavením výkonu, a to jak pro sedák, tak pro opěradlo. Pevné sedadlo má celou řadu možností nastavení a je vhodné, pokud nechcete nebo nemůžete mít pružinové pérování. Praktické základní sedadlo má vzduchové odpružení s pevnou podpěrou pro záda a stehna tato možnost je ideální pro dosažení rovnováhy mezi vysokými nároky na pohodlí a úsporností. Střední sedadlo sdílí mnoho funkcí s luxusními sedadly, včetně širokých možností nastavení a bederní podpěry. Luxusní sedadlo je výlučně vybaveno dvoukloubově uchycenou opěrkou zad umožňující ještě vyšší pohodlí lepší podporou zad. Toto sedadlo nabízí nejvyšší míru pohodlí, bezpečnosti a praktičnosti. V kabině V8 je toto sedadlo standardem, a to s černým koženým čalouněním a bílým prošíváním Luxusní sedadlo Střední sedadlo Výběr čalounění pro sedadlo řidiče: 1. Kůže pískové barvy. Jasná barva dodává luxusní dojem. 2. Kůže pískové barvy a velur. Jasná barva, materiál je měkký a kvalitní. 3. Vinyl. Funkční a praktický materiál, vše v černé. 4. Vinyl a textil. Prošívaná látka s tmavě šedým vzorem, namáhané části z vinylu. 5. Černá kůže. Luxusní, trvanlivý materiál, který se snadno čistí. 6. Pletená tkanina. Prošívaná látka, tmavě šedý vzor. 7. Tkaná látka. Černá tkanina. 8. V8. Černá kůže s bílým prošíváním.

28 SCANIA INTERIÉR Ovládací prvky pro seřizování sedadla jsou opatřeny jasnými symboly, které je vidět shora. Jsou též tvarovány tak, že je řidič může rozeznat hmatem, takže může věnovat plnou pozornost silnici. Ještě větší pohodlí získáte, když sedadlo řidiče i spolujezdce vybavíte skládacími loketními opěrkami na obou stranách opěradla. Páčka vpředu umožňuje nastavit úhel sklonu loketních opěrek.

29 28-29 Volitelné doplňky zahrnují sklopné sedadlo, které šetří místo a lze jej přeměnit ve stolek. Toto sedadlo s nastavitelným opěradlem a opěrkou hlavy je možné instalovat pouze jako sedadlo spolujezdce. Když se složí, zajistí lepší možnost pohybu uvnitř kabiny. Bezpečnostní pás tohoto sedadla je upevněn ke stěně kabiny. Sedadlo pro spolujezdce v podobě lavice nabízí místo pro dvě osoby a dvojici bezpečnostních pásů. V zadní části opěradla je úložný prostor a v zadní části prostředního opěradla jsou stojany na nápoje. Toto sedadlo bylo vyvinuto pro denní a krátké kabiny Scania a je ideální pro použití všude tam, kde má řidič jednoho nebo dva pomocníky, například v popelářských vozech Stabilní kvalita na podlaze Na trvalé vodotěsné pryžové rohoži, která pokrývá podlahu kabiny, jsou v místě nohou a motorového tunelu umístěny ochranné rohože, které dotvářejí příjemné prostředí v kabině. Podlahové rohože jsou k dispozici celopryžové nebo s textilními vložkami. Motorový tunel modelu V8 má exkluzivní rohož z pravé černé kůže. Možnosti podlahových rohoží: 1. Pryž. Černá barva, vzor na povrchu brání sklouznutí a snadno se čistí. 2. Textil šedá barva. Horní strana z měkké trvanlivé tkaniny, která je příjemná a elegantní. 3. Textil písková barva. Světlá barva vytváří luxusní dojem a snadno se čistí.

30 SCANIA INTERIÉR Střešní okno zvyšuje pohodlí v kabině, protože vytváří další prostor a napomáhá lepšímu větrání. K dispozici je manuální nebo elektrická verze. Otvor lze otevírat dopředu, dozadu nebo přímo. Elektrické střešní okno je průhledné, takže do kabiny přivádí více světla, a je vybaveno záclonkou a síťkou proti hmyzu. Střešní okno se ovládá z prostoru řidiče nebo ze spodního lůžka. Příjemná atmosféra Osvětlení interiéru je klíčové pro pocit pohodlí. Základní osvětlovací prvky zahrnují vše podstatné: stropní lampy, lampy u lůžek a světelný spínač u řidiče. Exkluzivní výbava jde ještě dále: Stropní svítilny jsou opatřeny reflektory, čímž se dosahuje dokonalejšího šíření světla, a výbavu doplňují integrované stmívací lampičky, které na obou stranách usnadňují čtení za tmy. U lůžek jsou nastavitelné lampičky. Dalším prvkem z oblasti pohodlí je časové relé, které zajišťuje, že světla svítí ještě krátce po zavření dveří a rozsvítí se po vyjmutí klíče. Světlo je též přizpůsobeno různým typům kabiny. Exkluzivní zadní podsvícení zvyšuje pohodlí i bezpečnost. Červené lampy LED integrované do interiéru kabiny vytvářejí příjemné prostředí a mohou svítit i během jízdy. Měkké světlo v centrálním úložném prostoru usnadňuje přístup, když řídíte za tmy. V souladu s přírodou Klimatizace umožňuje rychle vychladit a odvlhčit vzduch v kabině. K dispozici jsou manuální i automatické systémy kontroly klimatu. Systémy nezávislého topení jsou určeny především pro vytápění kabiny, když je vypnutý motor, ale mohou zajistit také dohřívání vzduchu, když je vůz v pohybu. Dodávají se v celé řadě podob pro různé podmínky: Systém automatické klimatizace ovládá pomocí čidel teplotu, rychlost ventilátoru a distribuci vzduchu. Řidič musí pouze nastavit požadovanou teplotu. Standardní součástí je recirkulace a systém je možné kombinovat s klimatizací a všemi ostatními pomocnými topnými systémy. Všechny ovládací prvky jsou snadno dosažitelné. Topení pro krátké zastávky: Udržuje vzduch v kabině teplý, i když je motor vypnutý, a to po dobu až 1 hodiny a 45 minut. Cirkuluje chladicí kapalinu motoru přes vodní čerpadlo. Vzduchové vytápění kabiny: Cirkuluje vzduch v kabině přes topný systém. Je možné volit z výkonnostních úrovní 2 kw nebo 4 kw. Systém o výkonu 2 kw zajistí vytápění až do venkovní teploty 5 C v lůžkové kabině, nebo 20 C v krátké kabině. Systém o 4 kw dokáže vytopit i větší kabinu a to při okolní teplotě až 20 C. Ohřívač kabiny a motoru: Funguje do teploty 30 C, bez ohledu na velikost kabiny. Ohřívá chladicí kapalinu motoru pomocí samostatného dieselového hořáku.

31 30-31 Zdravé pracovní prostředí. V každé kabině Scania cítíte kvalitu. Jde o pohodlí a bezpečnost na pracovišti. Systémy vytápění a větrání všech kabin byly vyvinuty a navrženy tak, aby zajistily odmlžení a rovnoměrnou distribuci teploty. Systémy větrání dokážou zajistit velmi rychlou výměnu vzduchu dokonce i v největší kabině a zajišťují stabilní výměnu čerstvého vzduchu, aby řidič zůstal bdělý. Na silnici mohou navýšené větrací a topné kapacity zajistit lepší pohodlí v jakémkoli prostředí.

32 SCANIA INTERIÉR Vše je na svém místě. Ať už se v kabině Scania dostanete blízko nebo daleko od domova, je kabina postavena tak, aby vám na cestě umožnila pohodlný život. Intuitivní umístění úložných prostor kolem řidiče pomáhá udržovat vše potřebné na dosah, ale současně tak, aby nic nepřekáželo. Další úložné prostory je možné najít na různých místech kabiny a existují také různé varianty specifického uspořádání úložných prostor, aby vyhovovaly konkrétním potřebám od osobních předmětů po speciální výbavu či kuchyňské instalace. Vše je na svém místě a můžete se cítit jako doma.

33 32-33 Prostor pod lůžkem je možné využít jako úložný prostor nebo chladničku. Ve všech spacích kabinách řady R rozděluje odnímatelná příčka chladničku na mrazničku a chladničku, takže si s sebou můžete vzít veškeré pohodlí, jaké znáte z domova. Střešní panel nad čelním sklem nabízí výborný úložný prostor pro různé předměty. Velikost střešního panelu závisí na výšce kabiny. Výhradně u kabiny Topline je v tomto prostoru místo na kuchyňské vybavení zahrnující mikrovlnnou troubu, úložné skříňky, kávovar, 4litrovou nádobu na vodu s čerpadlem, 2 hrnky a držák na hrnky. Přirozená poloha palubní desky a dveřních kapes rovněž zajišťuje několik vhodných a dobře dostupných úložných možností. Držáky nápojů a lahví nabízejí bezpečná místa pro umístění nápojů během jízdy.

34 SCANIA INTERIÉR Prostor a pohodlí všude kolem V kabině jsou úložné prostory, kam se vejdou předměty, které mohou být užitečné. Prostor nade dveřmi nabízí místo pro úložné nádoby. U zadní stěny spací kabiny je úložný prostor se zásuvkami uprostřed pod lůžky. Ostatní oblasti pod lůžkem jsou dostupné po zdvihnutí lůžka nebo z vnějších úložných prostorů, je-li jimi kabina vybavena. Složením sedadla spolucestujícího získáte rovný noční stolek. Na přístrojovém panelu na straně spolujezdce je zavírací úložný prostor pro cestovní doklady a další nezbytnosti potřebné na cestě. Volitelný skládací stolek též nabízí rovný a pohotově připravený povrch pro práci či jídlo. Místo v prostoru nad čelním sklem může být kávovar umístěn také na straně spolujezdce.

35 34-35 Zavírací zásuvka, která je snadno přístupná z místa řidiče, se skvěle hodí pro úschovu všech osobních předmětů řidiče, například klíčů, peněženky či mobilního telefonu, neboť v ní budou v bezpečí a v případě potřeby pohotově po ruce. Denní kabiny Scania jsou rozměrově velmi štědré a poskytují řidiči dostatek místa. Skladovací prostory mezi sedadly a u zadní stěny umožňují uložit různé předměty osobní potřeby, které pak jsou přístupné přímo z oblasti místa řidiče. Každodenní práce za volantem klade vysoké nároky. Inteligentní úložné prostory a jejich praktické využívání pomáhají tuto náročnost snižovat. Volitelná chladnička s víkem představuje možnost, jak zajistit doplňování energie po celý pracovní den.

36 SCANIA INTERIÉR Záruka odpočinku. S kabinou Scania lze cestovat beze strachu z nevyspání. Dokonce mnozí o takové možnosti odpočinku sní. Důležitost důkladného odpočinku pro řidiče je známá. A vy můžete odpočívat v klidu. Nabízíme široký sortiment lůžek vyznačujících se prvotřídním pohodlím a kvalitou, která zajistí všem řidičům, co jsou daleko od domova, kvalitní spánek.

37 36-37 Nabídka lůžek zaručuje vynikající komfort. To platí jak pro standardní matrace, tak samozřejmě pro jedinečná rozkládací lůžka, která tvoří vrchol nabídky. Toto lůžko s pružinovou matrací vysokou 155 mm lze snadno nastavit na šířku až 90 cm a může klidně zůstat rozložené, dokud nepřijde čas na odpočinek. U spacích kabin řady R je možné jako doplněk pro spodní lůžko navíc objednat podložku pod matraci. Matraci je pak možné otáčet a využívat pro dvě různé funkce jedna strana je pohodlná na spaní, druhá chrání pružinovou matraci a je vhodná pro odpočinek. Horní lůžko se dodává jako volitelný doplněk kabin řady G a R. K dispozici je v různých šířkách. Šířka lůžka pro kabiny řady G v běžné výšce a v provedení Highline činí 600 mm. Kabina řady R v provedení Topline má širší lůžko, 700 mm, které je volitelné i pro kabiny řady R v provedení Highline. Délka horního lůžka činí téměř 2 m.

38 SCANIA INTERIÉR Žádné nedotažené detaily. I všechna lůžka nabízejí skvělý úložný prostor. Bezpečná síť brání předmětům v pádu během jízdy. Lampy u lůžka mají pružná ramena a jsou nastavitelná ve všech směrech. Volitelně mohou mít spodní lůžka dvě lampičky jedno v každém rohu u zadní stěny. Horní lůžko má jednu lampičku na straně řidiče. Široká nabídka možností lůžek, úprav a nastavení umožňuje vytvořit v kabině během cesty dokonalý domov. Obecně lze říci, že vše, co se v kabině nachází, slouží pro podporu pohodlí. Většinu regulačních prvků lze navíc ovládat, aniž byste se museli zvednout z lůžka. Vytápění či větrání, osvětlení či hudba ovládací panel je umístěn na zadní stěně kabiny, a proto máte celý svět ve svých rukou.

39 38-39 Jako volitelný doplněk pro čelní sklo a boční okna, lůžka a zadní okno jsou k dispozici závěsy. Všechny závěsy jsou vyrobeny z laminované textilie, vzor a barvy jsou buď šedé nebo pískové, sladěné s ostatními prvky v interiéru. Závěsy mají zašité jezdce, které se pohybují na lištách. Je snadné je sundat a lze je prát při teplotě do 40 C. Spací kabiny řady G a R umožňují jako volitelný doplněk dodatečně instalovat horní lůžko. Na zadní stěně jsou připraveny panty, které umožňují snadnou montáž. V případě, že lůžko instalováno není, lze panty využít jako věšáky nebo pro uchycení příslušenství. Kabina Topline s horním lůžkem se dodává s praktickým žebříkem. V denních kabinách zahrnuje volitelná odpočinková výbava skládací lůžko. Posunutím sedadla spolucestujícího dopředu a sklopením se lůžko otevře a poskytne vám dostatek místa pro pauzu a odpočinek.

40 SCANIA EXTERIÉR Ve skvělé formě. Při celkovém pohledu je jasně vidět, že funkce a forma zde jdou ruku v ruce. Každá linie, každá křivka má svůj důvod. Všechny kabiny jsou aerodynamicky ve shodě s pravidly přírody, jsou navrženy pro lepší životní prostředí, a to jak uvnitř, tak i zvenku. Díky mnoha různým světlům pro různé podmínky je kabina Scania na silnici vždy zářným příkladem. A s přirozeným ergonomickým přístupem do kabiny, k úložným prostorům a ke kontrolním bodům každodenních kontrol můžeme bezpečně tvrdit, že všechny detaily dohromady skládají něco skvělého. Skvělého na pohled. Něco skvělého, co můžete prožít. A všechno to má smysl. Co vidíte, to i máte kabina má dokonalý tvar a dokonale slouží. Ve dne i v noci.

41 40-41

42 SCANIA EXTERIÉR Neodolatelná síla přírody. Abychom se vypořádali s obtékáním vzduchu, je přední část ve srovnání se zadní částí užší. Klínovitý tvar snižuje odpor vzduchu. Plynulé, hladké a masivní křivky kolem kabiny mají za účel čelit bočnímu větru. Vzduchové deflektory na střeše a bocích účinně vedou vzduch podél boků vozidla a umožňují dosáhnout nižší spotřeby paliva a lepšího prostředí. Střešní vzduchové deflektory jsou k dispozici ve velikostech 7 cm a 27 cm. Boční vzduchové deflektory jsou k dispozici ve velikostech 13 cm, 43 cm a 51 cm. Boční vzduchové deflektory mohou být vybaveny také speciálními pryžovými lištami. Boční vzduchové deflektory o velikosti 43 cm a 51 cm mohou být opatřeny spodním rozšířením. Některé bočnice jsou k dispozici ve dvou verzích a ve výškách 58 nebo 73 cm.

43 42-43 Horní část střechy představuje vynikající prostor pro různé využití. Střešní kolejnice je možné upevnit na obou stranách a vedou zepředu dozadu jsou vynikající pro světlené majáky a další vybavení. Střešní zahrádka se montuje na kolejnice a je robustní, vyrobená z ocele a s nosností až 200 kg. Všechny vzduchové deflektory Scania jsou navrženy jako optimální aerodynamické řešení pro konkrétní kombinaci kabiny a návěsu. Na střeše jsou možné dvě verze střešních vzduchových deflektorů, 7 cm a 27 cm. Vyšší je různě nastavitelný, podle různého použití a účelu. V případě nižší kabiny a návěsu snižuje 7cm střešní vzduchový deflektor odpor vzduchu a umožňuje projet pod nižšími překážkami. Všechny nárazníky jsou v zájmu optimálních aerodynamických vlastností integrované. Obecně se vysoko namontovaný nárazník kombinuje s vyšším podvozkem, zatímco nízko namontovaný nárazník se používá s nízkým podvozkem. Zde jde o otázku bezpečnosti, protože je třeba zabránit podjetí nákladního automobilu osobním vozem v případě čelní srážky. K dispozici jsou nárazníky různé konstrukce. Vystupující nárazník je vhodný pro nákladní vozy, které potřebují dobře chráněný předek, například pro rozvážku či stavební aplikace. Tento nárazník je k dispozici s centrálním tažným zařízením, které se snadno odnímá a znovu instaluje.

44 SCANIA EXTERIÉR Pro další zlepšení výhledu je možné do oblasti vnější protisluneční clony nainstalovat dva obdélníkové bodové světlomety. Díky svému vysokému umístění osvětlují překážky na cestě, například vysoké nerovnosti. Směr, kterým svítí osvětlení střešní značky, záleží na výšce kabiny. U kabiny Topline svítí nahoru na velký prostor nad čelním sklem, kde tak vzniká vynikající pódium, kam můžete umístit a nasvítit své firemní logo. V případě nižších kabin míří světlo na střešní vzduchové deflektory. Trojice světel uprostřed protisluneční clony jsou identifikační světla, která indikují určitý typ vozidla na základě vnitrostátních předpisů například podle určité velikosti či výšky. Dva rotující výstražné majáky je možné umístit také na hliníkový nosník na střeše. To je užitečné zejména pro stavební aplikace. Vozidlo je pak dobře viditelné z jakéhokoli místa na stavbě. Reflektorová jednotka obsahuje směrová světla, obrysová světla a boční směrová světla umístěná u schůdků pro vstup do vozidla. Každý reflektor má standardní halogenovou žárovku H4 pro dálková a potkávací světla. Alternativně může být pro potkávací světla použita xenonová žárovka. Xenony zlepšují viditelnost za všech povětrnostních podmínek a vytvářejí silné světlo, které méně oslňuje. Nárazník má čtyři otvory pro instalaci světel. Bodová světla využívají vnitřní dvojici otvorů. Prodlužují zorné pole a je možné je používat pouze společně s dálkovými světlomety. Vnější dvojice otvorů je určena pro mlhovky. Snižují odraz za mlhy, silného deště či sněžení a je možné je používat i bez dálkových světel. Mlhovky je možné nahradit světly LED pro denní svícení, což umožňuje, aby bylo vozidlo ještě lépe viditelné při současném snížení provozních nákladů.

45 44-45 Světlo, které vede. Správné osvětlení je na silnici samozřejmě otázkou bezpečnosti. Bezpečnosti pro vás i pro ostatní. A všechny kabiny Scania jsou opatřeny světly, která vás dovedou všude, kam potřebujete. Současně vyjadřují určitou osobnost vozu. Je dobře vidět, jakými všemi způsoby kabina Scania vyniká. Střešní osvětlení značky Identifikační světla Světla označující vnější obrys Reflektorové jednotky zahrnují směrová a obrysová světla. Bodová světla Mlhovky Světla pro denní svícení

46 SCANIA EXTERIÉR Vždy k vašim službám. Kontrola vozidla před cestou je zárukou bezpečného pracovního prostředí. Když máte snadný přístup ke všem kontrolním bodům, je možné vnější kontroly provést kvalitně a v pohodlí. A když je řidič navíc obklopen vnějšími úložnými prostory a má snadný přístup do kabiny, je jeho pohodlí zcela zřejmé.

47 46-47 Celý přední panel je překvapivě lehký a snadno se zdvihá. Odsud je možné kontrolovat hladinu všech provozních kapalin a také je odsud snadný přístup ke vzduchovému filtru. Zevnitř kabiny je snadný přístup k elektrickým pojistkám a relé, kde jsou v bezpečí a chráněné před vlhkostí a nečistotami. Spodní přední mřížka chladiče se vyklápí tak, že vytváří stabilní plošinu, na které je možné stát a vyčistit čelní sklo, kameru a pomocná světla. Tato plošina, která představuje ve své třídě špičku, má u vyšších kabin také volitelný integrovaný a ergonomický skládací stupínek. Spací kabiny řady G a R nabízejí přístup z obou stran kabiny k velkému vnějšímu úložnému prostoru pod lůžkem. Ten poskytuje bezpečné místo pro uložení objemných předmětů, čisticích materiálů, nářadí nebo osobních věcí, které tak nepřekáží. V závislosti na výšce kabiny mají schůdky pro nastupování dva nebo tři stupně, přičemž spodní stupeň může být pevný nebo skládací. Každý stupeň má neklouzavý povrch a je umístěn tak, aby zajišťoval bezpečný a ergonomický vstup do kabiny. Schůdky pro nastupování jsou ve tmě nasvícené. Díky designu, umístění a barvě madel v kabině je nastupování i vystupování z kabiny snadné a bezpečné. Pro snadnou kontrolu prostoru za kabinou je možné v blízkosti klik obou dveří umístit stupátko. Tato varianta se dodává také s madly na střeše a na zadní části kabiny, což umožňuje dosáhnout maximálně pohodlného řešení.

48 SCANIA NÍZKO POLOŽENÁ KABINA Snadný přístup. Tato kabina je postavena za jasným účelem. Má vozit řidiče a posádku efektivně a bez ztrát na kvalitě a pohodlí, které nabízí větší kabina. Výsledkem je užitková kabina bez kompromisů. Kabina zahrnuje povrchovou úpravu interiéru vhodnou pro všechna roční období a spoustu prostoru pro ukládání výbavy a osobních předmětů všech členů posádky. Samozřejmě, že nízko položená kabina se dodává se dvěma důležitými stupínky, které pomáhají vykonat práci včas.

49 48-49 Bez kompromisu na kvalitě jízdy. Nízko položené kabiny jsou dobře vybavené, včetně plně seřiditelného sedala a sloupku řízení. Podlahu pokrývá trvale upevněná vodovzdorná pryžová rohož. Voda kapající z oděvu odteče odtokovými body. Interiér je proveden z pevného, snadno udržovatelného materiálu. Jde to jedna dvě. Dva stupínky pro nastupování a vystupování umožňují snadný vstup do této nízko položené kabiny.

50 SCANIA KABINA PRO POSÁDKU Když se počítá úplně všechno. Kabiny pro posádku jsou určené primárně pro užitková vozidla a vozidla záchranných složek, kde čas a prostor hrají zásadní úlohu. Existují dvě kabiny Scania pro posádky, do největší se vejde celkem až devět osob. Tyto kabiny mají za úkol přepravit maximální počet osob a speciálních nástrojů, když jde o každou sekundu. Přesto však nabízejí stejné pohodlí a plní stejné bezpečnostní normy jako jakákoli jiná kabina Scania. Jedinečné dveře u zadních sedadel umožňují vstup do speciálně vybaveného interiéru.

51 50-51 Kabina pro posádku čítající čtyři až šest osob má v zadní části lavici pro čtyři osoby. Dlouhá kabina pro posádku má za sedadlem řidiče a spolujezdce prostor pro umístění sedadel otočených proti směru jízdy. V obou kabinách mají zadní cestující vlastní dveře a skládací dvoustupňové schůdky na obou stranách, takže mohou rychle vystupovat. Kabiny pro posádku mají druhou řadu uzamykatelných skříněk pro cestující na zadních sedadlech. Ty mohou být přizpůsobeny pro převoz elektrického nářadí. Při použití v hasičských sborech zajišťují bezpečná madla ještě vyšší míru pohodlí a bezpečnosti ve vysoké rychlosti. Standardní systém vytápění a větrání je posílen tak, aby zajistil čerstvý vzduch všem uživatelům vozidla.

52 SCANIA TECHNICKÉ INFORMACE Krátké kabiny O co jde především. P Vysoké, nízké, krátké, denní a noční. Široký sortiment kabin Scania nabízí varianty, z kterých si vyberete přesně to, co potřebujete pro řízení, odpočinek, spánek a dokonalý prožitek života na cestách. Kabiny řady P jsou navrženy s ohledem na pohodlí a maximální využití a jsou ideální pro naprostou většinu způsobů použití v oblasti distribuce a lehčích prací ve stavebnictví. Kabiny řady G jsou prostorné a vybavené pro vnitrostátní dálkovou dopravu i pro stavební aplikace. Ještě více prostoru, úložného prostoru i vyšší interiér poskytují kabiny řady R, z nichž verze Topline nabízí nejvíce ze všech. G R Nízko položená kabina a kabina pro posádku Nízko položená kabina a kabina pro posádku jsou navrženy a vybaveny pro speciální úkoly. Primárně se používají pro užitková vozidla a vozidla záchranných složek a jsou určena pro přepravu osob, nákladu a vybavení. Platí pro ně samozřejmě stejně přísné bezpečnostní normy jako pro jiné kabiny Scania.

53 52-53 Denní kabiny Spací kabiny Nízká Běžná Highline Nízká Běžná Highline Nízká Běžná Highline Topline Nízko položené kabiny jsou k dispozici ve třech různých výškách střechy: nízká, běžná a vysoká. Kabiny pro posádku jsou k dispozici ve dvou různých výškách střechy. Další informace vám poskytne místní prodejce. Nízko položená kabina Kabina pro posádku Dlouhá kabina pro posádku

54 SCANIA TECHNICKÉ INFORMACE Prohlédněte si prostory, ověřte rozměry. Vyberte si kabinu. Krátké kabiny Krátká P Krátká G Denní kabiny Denní P Denní G Denní R Spací kabiny Nízká P Nízká G Nízká R Běžná P Běžná G Běžná R P Highline G Highline R Highline R Topline Nízko položená kabina a kabina pro posádku Nízko položená kabina běžná Kabina pro posádku Dlouhá kabina pro posádku 1. Celková výška 1) 2. Celková délka 3. Vzdálenost od podlahy u pedálů ke střeše 4. Vzdálenost od středu kabiny ke střeše 5. Výška podlahy, ve středu kabiny 6. Varianty lůžka 7. Stupně 8. Vnější schránky 1) Závisí na výšce podvozku a rozměru pneumatik.

55 mm 1710 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Ne 2 Ne 3030 mm 1710 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm Ne 3 Ne 2790 mm 1990 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 2) 2 Ne 3030 mm 1990 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 2) 3 Ne 3100 mm 1990 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 2) 3 Ne 2790 mm 2260 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 3) 2 Ne 3030 mm 2260 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 3) 3 Ano 4) 3100 mm 2260 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 3) 3 Ano 4) 3030 mm 2260 mm 1670 mm 1390 mm 460 mm 1 3) 2 Ne 3270 mm 2260 mm 1700 mm 1530 mm 310 mm 2 3) 3 Ano 4) 3340 mm 2260 mm 1700 mm 1690 mm 150 mm 2 3) 3 Ano 4) 3230 mm 2260 mm 1910 mm 1590 mm 460 mm 1 3) 2 Ne 3470 mm 2260 mm 1910 mm 1740 mm 310 mm 2 3) 3 Ano 4) 3540 mm 2260 mm 1910 mm 1900 mm 150 mm 2 3) 3 Ano 4) 3860 mm 2260 mm 2230 mm 2220 mm 150 mm 2 3) 3 Ano 4) 2970 mm 2260 mm 1680 mm 1570 mm 625 mm Ne 2 Ne 2800 mm 3120 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Ne 2 Ne 2800 mm 3420 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Ne 2 Ne 2) Volitelná odpočinková výbava Šířka odpočinkové palandy 500 mm 3) Šířka lůžka (horní lůžko volitelné): Řada P: spodní lůžko 700 mm. Řada G: spodní lůžko 700 mm, horní lůžko 600 mm Řada R: spodní lůžko 800 mm, rozkládací lůžko mm, horní lůžko 600 nebo 700 mm 4) Výška: 376 mm. Šířka: 600 mm. Objem: 426 l (řada G), 383 l (řada R)

56 Scania prosazuje aktivní politiku vývoje a zdokonalování svých výrobků. Z tohoto důvodu si společnost vyhrazuje právo provádět změny výrobků a jejich specifikací a čísel dílů bez předchozího upozornění. Dále z důvodu právních požadavků EU či jednotlivých států nemusí být některé příslušenství k dispozici na všech trzích. Máte-li zájem o další informace, kontaktujte prosím svého prodejce nebo navštivte stránky Vydání Scania Czech Republic, s.r.o.

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny Je možné objednat různé možnosti namontované vně kabiny. K dispozici jsou následující komponenty: Střešní kolejnice Střešní nosič Střešní spoiler Boční spoiler Vzduchový klakson Klimatizační systém Poznámka:

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava BUINE EXCLUIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOT ORIGINALITA KHMC Opava BUINE EXCLUIVE Prémiový model BUINE EXCLUIVE je stavěn přímo na zakázku, podle individuálních potřeb daného klienta. K výrobě je používáno

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Naložte všechno, co potřebujete.

Naložte všechno, co potřebujete. Fiat Ducato Naložte všechno, co potřebujete. Hliníkový rošt na náklad Pro Ducato s krátkým rozvorem. Středně vysoká a nízká střecha. Nosnost 100 kg. č. 50901488 Hliníkový rošt na náklad* Pro Ducato se

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014 TEAM CAB Prezentace produktu Ulm, Germany 6.0.04 Concept THE NEW MAGIRUS TEAM CAB KONCEPT VÝROBNÍ ZÁVOD KONSTRUKCE 50 LET ZKUŠENOSTÍ Raffaele Sperandeo Koncept: široká nabídka provedení VÝŠKY M L XL +5+BA

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

00: Produktové informace pro záchranné složky. cs-cz. Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S. Vydání 1. Scania CV AB 2016, Sweden

00: Produktové informace pro záchranné složky. cs-cz. Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S. Vydání 1. Scania CV AB 2016, Sweden 00:01-08 Vydání 1 cs-cz Produktové informace pro záchranné složky Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S Scania CV AB 2016, Sweden Před prostudováním informací... 3 Kapaliny ve vozidle... 4 Elektrický

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli N o v ý V A Š E C E S T A. S novým Stralisem Hi-Way nastavila společnost IVECO nové standardy designu, výkonu a technologie ve světě práce, a jedno po druhém překonává. Iveco Shop nyní přichází s řadou

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

V zdání se odpovědnosti

V zdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší Volvo XC90 Vaše konfigurace Exteriér Barva Kola 717 - černá Onyx Black Metallic 19" kola z lehké slitiny, 10 paprsků v provedení turbíny, stříbrná Turbine Silver, pneumatiky 235/55 Interiér

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk

Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk 9. května 2013 Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk Společnost Scania zdokonalila proudění vzduchu kolem přední části kabiny typu G a R i podél jejích boků, čímž dosáhla

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více