Dům pionýrů a mládeže v Blatné - Dům dětí a mládeže v Blatné

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dům pionýrů a mládeže v Blatné - Dům dětí a mládeže v Blatné"

Transkript

1 Dům pionýrů a mládeže v Blatné - Dům dětí a mládeže v Blatné let Původně byly pro činnost vyčleněny 2 místnosti na zámku podzim - přidělena budova bývalého internátu zemědělského učiliště u zámku, kde činnost probíhala až do srpna září - Dům dětí a mládeže se přestěhoval do budovy bývalé MŠ u Tesly, v ulici Palackého č. 652, kde sídlí dosud. - Prvním ředitelem byl pan Josef Šindelář a pedagogickým pracovníkem paní Marie Oudránová. - Ustavením Domu pionýrů a mládeže vznikají první zájmové kroužky: akvaristický, kroužek dovedných rukou, kroužek leteckých modelářů, kroužek Jisker. - Vedle pravidelné zájmové činnosti DPM organizuje také různé závody, soutěže a turistické výlety /67 vznikají další nové kroužky : loutkový, filatelistický, historický, šachový a hlídky ochránců přírody /68- Začátkem šk. roku byla DPM přidělena budova bývalého internátu zemědělského učiliště, kde bylo 9 místností. Bylo zřízeno také nové oddělení tělesné výchovy a turistiky, jehož vedoucím byla jmenována paní Jiřina Medlínová. A vznikají také další nové kroužky: rybářský, gymnastika, pohybová výchova, atletika, turistický kroužek a kroužek odbíjené. -Pravidelná činnost v zájmových kroužkách přináší první úspěchy: Kamil Kropáček, žák 5. třídy vyhrál 1. místo na krajském přeboru leteckých a raketových modelářů v Jindřichově Hradci. Stanislav Motejzík se umístil na 4. místě. Velkou zásluhu na úspěchu modelářů má vedoucí kroužku pan Zdeněk Lusk. Rok 1968/69 - Rok 1968/1969 přinesl mnoho změn. V souvislosti se změnami v dětských a mládežnických organizacích Pionýr a Junák, byly Domy pionýrů a mládeže přejmenovány na Domy dětí a mládeže, a stávají se tak středisky pro mimoškolní výchovu, podléhající ministerstvu školství. - Činnosti v Domě dětí a mládeže se tak mohou účastnit Junáci, Pionýři a všechny děti, které nejsou organizované.

2 - vznikají nové kroužky. V DDM pracují 3 oddělení pod vedením p. Josefa Šindeláře, pí. Jiřiny Medlínové a pí. Marie Synkové Seznam kroužků v roce 1968/69: Oddělení přírodovědy a techniky: Radiotechnický kroužek - vedoucí p. Machovec Václav Fotografický kroužek - vedoucí: p. Šindelář Josef Modelářský - vedoucí p. Lusk Rybářský - vedoucí p. Vylita Přírodovědný klub - vedoucí p. Šindelář Oddělení masové činnosti a estetické výchovy: Filatelistický kroužek - vedoucí p. J. Medlín Loutkový kroužek - vedoucí pí. Marie Pavlíková Výtvarný kroužek - vedoucí pí. Marie Synková Kroužek dovedných rukou - vedoucí pí. M. Synková Dívčí klub - vedoucí pí. M. Synková Oddělení těleské výchovy a turisticky: Stolní tenis - vedoucí p. Pavel Mls Malá košíková - vedoucí pí. J. Medlínová Sportovní gymnastika I + II - vedoucí obou kroužků pí. J. Medlínová -Vedle pravidelné činnosti organizuje DDM také Závodivé hry pro děti z obou ZDŠ v Blatné, Rybářské závody pro děti, kterých se zúčastnilo 30 chlapců. -Velkým úspěchem přírodovědného klubu Delfín, bylo obsazení 3. místa v celostátní soutěži mladých ochránců přírody. Rok 1969/1970 -nastupuje na oddělení přírodovědy a techniky pí. Marie Šestáková. - Následující období přeje zahraničním táborům pod vedením ředitele domu p. Josefa Šindeláře a také různým závodům nebo akcím pro děti a mládež. Fotografie z kronik Domu pionýrů a mládeže, Domu dětí a mládeže a opět Domu pionýrů a mládeže a opět Domu dětí a mládeže v Blatné. Pan Josef Šindelář byl ředitelem Domu pionýrů a mládeže až do srpna roku 1985.

3

4

5

6

7 Turistika - přírodověda - chovatelství - sport - filatelie - radiotechnika - rybáři - vlaštovky - delfín atd.

8 Tak šel čas...a připravil několik zlomových období: Změna ředitele DPM Od byla ředitelkou jmenována paní Marie Šestáková -1986/87- Rekonstrukce celé budovy DPM na Příkopech proběhla v letech: V té době je zřizovatelem Městský úřad Blatná. -V DPM pracují 4 pedagogové na celý úvazek, uklízečka a údržbář po 0,5 úvazku. A kolem 20 vedoucích kroužků zasáhla budovu povodeň, která vznikla protržením hrází Veského a Podhájského rybníka na Lnářsku. Voda vnikla do sklepů. Současně byl také evakuován LT v Buzicích v počtu 45 osob Změna zřizovatele DDM: od roku 1991 je zřizovatelem Okresní úřad, odbor školství Strakonice. V této době je také budova DDM na Příkopech 183 vrácena v restituci původním majitelům Přechod do právní subjektivity od DDM je příspěvkovou organizací. V DDM pracují již jen 2 pedagogové na celý úvazek, na částečné úvazky uklízečka, údržbář a účetní Stěhování DDM do budovy bývalé MŠ u Tesly. V září Budova je v majetku města Blatná. OÚ Strakonice rozhodl o přestěhování DDM z důvodů neustále se zvyšujícího nájemného. Budova v Palackého 652, se v té době uvolnila po MŠ Tesly Blatná. -Stěhování bylo velmi náročné. Za pomoci rodičů, vedoucích kroužků, členů požárního sboru a rybářů bylo přemístěno celkem 16 krytých avií materiálu, 1 velký stěhovací vůz nábytku a nekonečně mnoho tranzitních aut při převozu počítačů a dražšího vybavení. -Přestěhováním se DDM vyhnul následkům velké povodně , kdy voda tekla až okny do budovy. Budovu Palackého 652 zasáhla pouze spodní voda ve sklepě Výměna topení v celé budově DDM Palackého 652. A zase stěhujeme a uklízíme. Rok Změna zřizovatele DDM: zřizovatelem je Krajský úřad Jihočeský kraj České Budějovice. Dům dětí a mládeže Blatná, Palackého 652 -příspěvková organizace s právní subjektivitou.

9 Pro informaci: Ve šk. roce 1996/97 bylo v zájmových kroužkách zapojeno 457 dětí, mládeže a dospělých.

10

11

12

13

14

15 Pan Václav Machovec působil 40 let v DDM jako vedoucí radiokroužku Rok 2010/11 - změna ředitele v roce Po odchodu do důchodu paní Marie Šestákové, byl KÚ - JČ jmenován pan Luboš Srb, který je ředitelem do současnosti.

16

17 Rok rokem 50-ti let trvání Domu dětí a mládeže Blatná. Rok bude rokem 20-ti let v budově Palackého 652 Blatná. Budova je v majetku města Blatná, kterému platí DDM nájem. Z nájemného jsou hrazeny veškeré opravy a údržba budovy. Za téměř dvacetileté působnosti DDM v budově č. 652, Palackého ulice, byla provedena výměna střešní krytiny na celé budově, včetně ploché střechy na tělocvičně. Nové podlahy ve všech místnostech, včetně dlažby ve sklepních prostorách, kde je zřízena keramická dílna, výměna oken, oprava a nátěr fasády na budově, vybudování zastřešení obou schodišť do budovy a v poslední řadě rekonstrukce umývárny a WC, tzn. nové sanitární vybavení a nové obklady. Velmi dobrou spoluprací s městem Blatná se vedení DDM snaží o vytváření co nejlepších prostorových podmínek pro práci zájmových kroužků, a tím o kvalitní a smysluplné využívání volného času dětí, mládeže i dospělých v našem městě. Hlavní úkoly Domu dětí a mládeže Blatná, Palackého 652. Činnost domu dětí a mládeže se uskutečňuje souhrnem pravidelné, příležitostné a spontánní činnosti, organizováním pobytových akcí, individuální prací, poskytování odborné a metodické pomoci, informatikou a prací s informacemi a případně i dalšími činnostmi. Vzhledem k velikosti, k podmínkám ve městě, kapacitě budovy a personálnímu zabezpečeníddm, je hlavní směr rozvoje činnosti převážně směřován k rozvoji pravidelné činnosti v zájmových útvarech a to tak, aby nabídka oblastí zájmů byla co nejpestřejší a dokázala tak oslovit co nejširší okruh dětí, mládeže i dospělých. V současné době pracují v DDM Blatná 3 pedagogové ve stálém pracovním poměru na 2,5 úvazku, a uklízečka, údržbář a účetní celkem 1,0 úvazku. Vedoucích kroužků je 30. Ve školním roce 2014/2015 všichni vedoucí absolvovali studium pedagogického minima a všichni vedoucí kroužků tedy splňují povinné pedagogické vzdělání. V roce 2014/2015 pracovalo v zájmových kroužkách 516 účastníků. Kromě pravidelné běžné činnosti uspořádala řada kroužků také přehlídky své činnosti i pro veřejnost nebo se děti zapojily do různých soutěží a uspořádaly jednodenní výlety. Výrobky vystavovaly tyto kroužky: kroužek paličkování, keramické kroužky, výtvarné kroužky, fotoklub BlaFo a kroužek Patchwork. Fotoklub BlaFo se zapojil do soutěží fotoklubů- Mapový okruh Český ráj, MO Blatenská růže a MO Vysočina s účastí 45-ti fotoklubů z celé ČR. Výstavy fotografií proběhly ve městech, která organizovala letošní kola fotosoutěží. Fotoklub BlaFo vystavoval své fotografie v rámci výstavy fotoklubu v prostorách KC Blatná. Samostatná výstava proběhla také v budově DDM. Kroužek Paličkování se také proslavil i v zahraničí a to díky své vedoucí paní Emilii Vrbové, která získala další ocenění v Itálii. Kroužek paličkování se také zapojil do III. Ročníku soutěžní přehlídky v oboru paličkovaná krajka Sedlice 2015.

18 Kroužky pohybové výchovy a Rodiče a děti uspořádaly tradiční maškarní bál. Kroužek Taneční školička uspořádal vystoupení pro rodiče na závěr školního roku. Taneční kroužek ze Sedlice vystupoval na slavnostech Sedlické krajky v Sedlici. Mnozí členové kroužků dosáhli také pěkných výsledků na soutěžích a přehlídkách. Kroužek stolního tenisu a kroužek kuželky uspořádali několik turnajů s místním významem. Například kroužek Florbalu uspořádal turnaj ve florbalu pro Blatnou a okolí. Kroužek Judo vítězí na mnohých turnajích v judu v rámci ČR např. v Prachaticích, Nepomuku, Týně nad Vltavou a pod. a také na účasti v turnaji v Rohbachu /Rohrbacher Erima Trophy 2015 Pavel Urban získal 2. místo, Jan Podlešák získal 1. místo a Ladislav Matějka 3. místo. Kroužek Juda byl také opět pořadatelem celorepublikového turnaje v Judu - Velká cena města Blatná 5. ročník. Děti z našeho kroužku vyhrály 5 druhých míst, a 3 třetí místa. Nejlepší umístění za posledních 10 let získal Jan Podlešák na Českém poháru v Hranicích, kde vyhrál 3. místo. Velmi pěknou a bohatou činnost měly oba hasičské kroužky. Mimo přípravu a účast v hasičských soutěžích uspořádaly také výlety do bazénu v Příbrami a v Horažďovicích, Mačkově a soustředění ve Vrbně. Rybářské kroužky sbíraly úspěchy na rybářských závodech pro děti, které pořádala MO ČRS Blatná, MO ČRS Rožmitál. Závodů se uskutečnilo celkem 5. Rybářských závodů v Rožmitále se zúčastnilo z našich kroužků celkem 10 dětí. Ze 40 závodníků obsadil David Červenka 4. m, a Václav Polanský 7. místo. Již tradiční akcí byla propagace činnosti na Rybářských slavnostech v Blatné.DDM Blatná ve spolupráci s MO ČRS uspořádal již 13.ročník závodů pro děti na rybníku Naděje. Nejlépe z našich rybářských kroužků se umístil ve st. kategorii Jan Polanský, ulovil 7 ks, celkem 221cm. Víkendové soustředění rybářských kroužků se konalo v rekreačním středisku Lučkovice. Velký rozvoj činnosti zaznamenal kroužek Šipky. Díky spolupráci se šipkařským klubem Šneci Bělčice se děti zapojili do významných soutěží na celorepublikové úrovni. Zvláště se vydařil turnaj - Mistrovství ČR v šipkách, který se konal přímo v Bělčicích. Činnost DDM je prezentována na internetových stránkách: s odkazy na další spolupracující organizace.

19

20

21

22

23

24

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2017 2018 zpracovala Bc. Eliška Ziková I. Identifikační údaje Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2013 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 Dům dětí a mládeže Nová Role, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Adresa:

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 112 103/99-11126 Signatura: ak1ls202 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Havlíčkův Brod INSPEKČNÍ ZPRÁVA Zařízení: Junior - dům dětí a mládeže,

Více

Schválené individuální dotace na r. 2017

Schválené individuální dotace na r. 2017 Schválené individuální Oblast kulturní a sportovní Údaje v Kč Střední odborné učiliště Blatná (1 žádost) Jízda zručnosti traktorem a vlekem - 7 000 Kč. Májový den se SOU Blatná - 6 000 Kč 13 000 Spolek

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2011 2012 Dům dětí a mládeže Nová Role, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Adresa:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY, PŘÍSPĚKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2016 7 Dům dětí a mládeže Nová Role, příspěvková organizace Adresa: Chodovská 236, 362

Více

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA Pedagogická rada projednala dne: 27. 09. 2012 Školská rada projednala dne: 11. 10. 2012 Mgr. Pavel Tomáš ředitel školy Charakteristika školy 6. základní

Více

DDM Třebechovice je příspěvkovou organizací města s právní subjektivitou. Právnická osoba byla zřízena na dobu neurčitou.

DDM Třebechovice je příspěvkovou organizací města s právní subjektivitou. Právnická osoba byla zřízena na dobu neurčitou. Výroční zpráva 2017/2018 1 Obsah: 1. Základní údaje o DDM 2 2. Charakteristika DDM 3 3. Zajištění činnosti DDM 3 4. Materiálně technické podmínky...4 5. Přehled činnosti DDM...4 6. Úspěchy.5 7. Přehled

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Dům dětí a mládeže Nová Role, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Adresa : Chodovská 236,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Hodnotící celoroční zpráva. ve školním roce 2009-2010

Hodnotící celoroční zpráva. ve školním roce 2009-2010 Dům dětí a mládeže Rokycany, Čechova 1155 Rokycany 337 01 Hodnotící celoroční zpráva ve školním roce 2009-2010 Dům dětí a mládeže Rokycany,Čechova 1155 Rokycany 337 01 Tel., fax.: 371 722 618 e.mail: ddmrokycany@seznam.cz

Více

Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016

Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016 Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016 1.Úvod DDM Slavkov u Brna je školské zařízení, které má právní subjektivitu od roku 2000. Zajišťuje výchovné, vzdělávací, zájmové, rekreační,osvětové

Více

PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU

PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU OBSAH 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika zařízení 3. Materiální podmínky 4. Personální podmínky 5. Ekonomické podmínky 6. Cíle vzdělávání 7. Formy a metody

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: skola@zstrmice.cz Webové stránky: www.zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena

Více

1. HISTORIE. 1978-1989 Okresní dům pionýrů a mládeže. 1989-1994 Dům dětí a mládeže. 1994 - Dům dětí a mládeže Kamarád

1. HISTORIE. 1978-1989 Okresní dům pionýrů a mládeže. 1989-1994 Dům dětí a mládeže. 1994 - Dům dětí a mládeže Kamarád P R E Z E N T A C E OBSAH 1. Historie 2. Současnost 3. Náhled na jednotlivá pracoviště 4. Hlavní náplň činnosti DDM a) pravidelná činnost b) příležitostná činnosti c) spontánní činnost d) metodická činnost

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ČESKÝ KRUMLOV ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ČESKÝ KRUMLOV ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ČESKÝ KRUMLOV ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 2014-2018 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI Název: Dům dětí a mládeže Český Krumlov Adresa 1): Linecká 67, 381 01 Český Krumlov centrální pracoviště

Více

DDM Třebechovice je příspěvkovou organizací města s právní subjektivitou. Právnická osoba byla zřízena na dobu neurčitou.

DDM Třebechovice je příspěvkovou organizací města s právní subjektivitou. Právnická osoba byla zřízena na dobu neurčitou. Výroční zpráva 2016/2017 1 Obsah: 1. Základní údaje o DDM 2 2. Charakteristika DDM 3 3. Zajištění činnosti DDM 3 4. Materiálně technické podmínky...4 5. Přehled činnosti DDM...4 6. Úspěchy.4 7. Přehled

Více

Veřejná finanční podpora v posledních třech letech

Veřejná finanční podpora v posledních třech letech Veřejná finanční podpora v posledních třech letech Sport 2009 2010 2011 TJ Lanškroun, fotbalový oddíl 606 250 566 250 531 000 v tom: sportovní činnost 370 000 330 000 351 000 údržba travnaté plochy 180

Více

Provozní řád Základní školy v Litvínově Hamru, Mládežnická 220

Provozní řád Základní školy v Litvínově Hamru, Mládežnická 220 Provozní řád Základní školy v Litvínově Hamru, Mládežnická 220 dle Zákona č. 410/2005 Sb. O ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů Předmět vymezení: základní škola I. Údaje o

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období 1.8. 2015 až 31. 7. 2016 Obsah 1. Základní data společnosti 2. Přehled činností vykonávaných v hospodářském a školním roce roce s uvedením vztahu k účelu

Více

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO)

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) šk. rok 2013-2014 ZŠ a MŠ Nerudova, České Budějovice V rámci EVVO bylo realizováno všestranné rozvíjení klíčových kompetencí v kontextu

Více

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok Hodnotící zpráva DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové školní rok 2016-17 Hodnotící zprávu předkládá SVČ: Příspěvková organizace Dům dětí a mládeže, Hradec Králové, Rautenkrancova 1241/1 500 03 IČ: 61222275

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace

Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace Informace o činnosti DDM za školní rok 2017/2018 KONTROLY A SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Výkon státní správy V tomto školním roce neproběhlo žádné rozhodnutí na základě

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ ROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ ROGRAM NÁZEV PROGRAMU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ ROGRAM PŘEDKLADATEL: NÁZEV ŠKOLSKÉHO ZAŘÍZENÍ Dům dětí a mládeže Stříbro ADRESA, KONTAKT ŘEDITEL ŠKOLSKÉHO ZAŘÍZENÍ Masarykovo náměstí 17, 349 01 Stříbro tel.: 374 622

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIC-218/16-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Dům dětí a mládeže,

Více

Výroční hodnotící celoroční zpráva. ve školním roce 2010-2011

Výroční hodnotící celoroční zpráva. ve školním roce 2010-2011 Dům dětí a mládeže Rokycany, Čechova 1155 Rokycany 337 01 Výroční hodnotící celoroční zpráva ve školním roce 2010-2011 Dům dětí a mládeže Rokycany,Čechova 1155 Rokycany 337 01 Tel., fax.: 371 722 618 e.mail:

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Štítary Plán práce školy na školní rok 2012/2013 Obsah : 1. Analýza výchovně vzdělávací práce ve školním roce 2011/2012 2. Úkoly ve školním roce 2012/2013 3. Minimální preventivní

Více

Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace. Školní rok

Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace. Školní rok Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace Hradská 888, 760 01 Zlín Školní rok 2017 2018 Zlín dne 3. 10. 2018 Blanka Kalendová, ředitelka školy Výroční zpráva o činnosti Plavecké

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín

Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín Základní škola Rumburk, U Nemocnice 1132/5, okres Děčín Minimálně preventivní program 2008/2009 Název: Minimalizace šikany Zpracovala: Mgr. Věra Ruttová metodička primární prevence 1. Popis současného

Více

Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace. Školní rok

Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace. Školní rok Výroční zpráva o činnosti Plavecké školy Zlín, příspěvkové organizace Hradská 888, 760 01 Zlín Školní rok 2016 2017 Zlín dne 15. 9. 2017 Blanka Kalendová, ředitelka školy Výroční zpráva o činnosti Plavecké

Více

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína 1. Základní informace K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína Tato kritéria schválená Radou města Kolína stanovují podmínky

Více

Školní vzdělávací program

Školní vzdělávací program Dům dětí a mládeže, Tachov, Školní 1638, 347 01 Tachov Čj. 20/2016 Školní vzdělávací program Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže, Tachov, Školní 1638 je vydán na základě zákona č. 561/2004 Sb.,

Více

Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, je školské zařízení pro zájmové vzdělávání. Činnost realizuje v době mimo vyučování, ve

Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, je školské zařízení pro zájmové vzdělávání. Činnost realizuje v době mimo vyučování, ve 1 Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, je školské zařízení pro zájmové vzdělávání. Činnost realizuje v době mimo vyučování, ve volných dnech, v době svátků a prázdnin. Naším cílem je,

Více

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO:

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO: Obec Drážov Plán rozvoje sportu obce Drážov na léta 2018-2028 Obec Drážov, Drážov 41, 38719 Čestice, IČO: 00251143 Obsah 1. Úvod 2. Základní východiska a pojmy 3. Obec Drážov 4. Současný stav podpory sportu

Více

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2014/2015

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Štítary Plán práce školy na školní rok 2014/2015 Obsah : 1. Analýza výchovně vzdělávací práce ve školním roce 2013/2014 2. Úkoly ve školním roce 2014/2015 3. Minimální preventivní

Více

Základní škola Pravlov škola rodinného typu

Základní škola Pravlov škola rodinného typu Základní škola Pravlov škola rodinného typu Kreativní škola V příjemném prostředí a tvořivé atmosféře, moderními metodami, kreativním vzděláváním rozvíjíme osobnost a schopnosti všech žáků na jejich maximální

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - n. N. dne 15. 02. Bod pořadu jednání: 11. 1. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ZÁKLADNÍ ŠKOLA POD SVATOU HOROU, PŘÍBRAM BALBÍNOVA 328 261 01 Příbram II Se změnami k 1. 9. 2017 V Příbrami dne

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Česká republika Česká školní inspekce Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Obránců míru 638, 438 01 Žatec Identifikátor školy: 600 029

Více

Oblastní pracoviště Plzeň. Inspekční zpráva. Dům dětí a mládeže Domažlice

Oblastní pracoviště Plzeň. Inspekční zpráva. Dům dětí a mládeže Domažlice ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Plzeň Inspekční zpráva Dům dětí a mládeže Domažlice Hradská ul. č. 94, 344 01 Domažlice Identifikátor: 600 028 437 Zřizovatel: Školský úřad Domažlice, Branská

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Mgr. Markéta Šmídová I. Identifikace školského zařízení Dům dětí a mládeže Pod střechou, Rokytnice nad Jizerou, okres

Více

P Klub vojenské historie VICTORIA NORD, o.s. B Příspěvek na činnost 2014 Josef Turek Speciální ZŠ a Praktická škola Šluknov

P Klub vojenské historie VICTORIA NORD, o.s. B Příspěvek na činnost 2014 Josef Turek Speciální ZŠ a Praktická škola Šluknov Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků z rozpočtu Města Šluknov na rok 2014 Název organizace Způsob úhrady Název akce Kontaktní osoba Telefon e-mail Požadovaný příspěvek (v Kč) Schválený příspěvek v

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 Dům dětí a mládeže Větrník, Riegrova 16, Liberec 1,tel/fax: 048/2713161, e-mail: jana.pavlikova@ddmliberec.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 V Liberci 4.5.2014 Vypracoval: Schválil: Předkládá:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2007-2008 za školní rok 1997 98 dle 10 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb. dle 17 e) odst. 2 zákona č. 564/90 Sb. ve znění platných novel Název školy: Základní

Více

Představení partnera projektu. SPOLEČNÉ PŘÍLEŽITOSTI pro město Most spolupráce při slaďování pracovního a rodinného života

Představení partnera projektu. SPOLEČNÉ PŘÍLEŽITOSTI pro město Most spolupráce při slaďování pracovního a rodinného života Představení partnera projektu SPOLEČNÉ PŘÍLEŽITOSTI pro město Most spolupráce při slaďování pracovního a rodinného života Partner projektu: Středisko volného času, Most, Maršála Rybalka 1020, příspěvková

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2013

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2013 Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2013 Obsah 1. Základní data společnosti 2. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení společnosti 3. Informace

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Opavská 265, 747 41 Zastupitelstvo Města na svém zasedání dne 27.2.2012 schválilo přidělení těchto grantů na kulturu a sport pro rok 2012 Grantový okruh č. 1 SPORT Grantový program 1.1. pravidelná

Více

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 02.03.2017 čís. 175/ZMOb-Svi/1418/20-183/ZMOb-Svi/1418/20 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více

HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ

HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ HISTORIE DRUŽEBNÍCH SETKÁNÍ Zborovice 1973 2013 Tesárske Mlyňany 1972 / 1973 1973 / 1974 zahájení družební spolupráce v prosinci roku 1972, dopisování kolektivů dětí 4 členové pedagogického sboru ze Zborovic

Více

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok 2013-14

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok 2013-14 Hodnotící zpráva DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové školní rok 2013-14 Hodnotící zprávu předkládá SVČ: Příspěvková organizace Dům dětí a mládeže, Hradec Králové, Rautenkrancova 1241/1 500 03 IČ: 61222275

Více

. Dětský domov, Nepomuk

. Dětský domov, Nepomuk . Dětský domov, Nepomuk Údaje za školní rok 2008/2009 1. Charakteristika školského zařízení 2. Název: Dětský domov, Nepomuk Adresa: Nepomuk 278, 335 01 Právní forma: příspěvková organizace IZO: 108005801

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-361/14-K. Havlíčkova 1286, Kraslice

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-361/14-K. Havlíčkova 1286, Kraslice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIK-361/14-K Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Dům dětí a mládeže Kraslice, okres Sokolov Havlíčkova 1286, 358 01 Kraslice

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-1213/15-U. Plešivecká 1863, Litoměřice

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-1213/15-U. Plešivecká 1863, Litoměřice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-1213/15-U Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 62 769 693 Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863 Plešivecká

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2015/2016

Výroční zpráva DDM školní rok 2015/2016 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002

Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002 Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002 Zastupitelstvo MČ dne 14.3.2002 rozhodlo usnesením č. 10/Z/2002 o přidělení grantů takto: 1) Oblast sociální péče a zdravotnictví: Svaz tělesně postižených,

Více

Dům dětí a mládeže Méďa, Krnov, Dobrovského 16

Dům dětí a mládeže Méďa, Krnov, Dobrovského 16 Dům dětí a mládeže Méďa, Krnov, Dobrovského 16 Výroční zpráva O činnosti a hospodaření DDM Méďa Krnov za rok 2004 dle Zásad Moravskoslezského kraje, rada kraje, část 6., článek 17 V Krnově 18.02.2005 Schváleno

Více

Nabídka zájmových útvarů

Nabídka zájmových útvarů Nabídka zájmových útvarů 2014-2015 Nabídka zájmových útvarů ve školním roce 2014-2015 Název ZÚ Programová náplň Věk Junior Ranger Anglická škola Studio Mandragora seznamování s prací informační a strážní

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE HOŘICE PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE HOŘICE PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 Dům dětí a mládeže Hořice je od roku 1994 státní školské zařízení s právní subjektivitou, jehož zřizovatelem je město Hořice. Zajišťujeme pravidelnou zájmovou činnost v zájmových útvarech (dále jen "kroužcích

Více

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 1 Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 PROVOZNÍ ŘÁD dle zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného

Více

Příloha I. Dům dětí mládeže Volňásek Klášterec nad Ohří

Příloha I. Dům dětí mládeže Volňásek Klášterec nad Ohří Příloha I Dům dětí mládeže Volňásek Klášterec nad Ohří PŘEHLED ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 Zájmový útvar Pedagog ZÚ Úplata PONDĚLÍ 9.30 11.30 Klub Rarášek V. Kvisová 20 Kč/ dop. 14.00 16.00

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014 GVČ-1/14 GVČ-2/14 GVČ-3/14 GVČ-4/14 GVČ-5/14 GVČ-6/14 GVČ-7/14 GVČ-8/14 KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec, Větrná 16/3 : 227924 Pohybové aktivity KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec,

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Ústí nad Labem Inspekční zpráva Dům dětí a mládeže Rumburk, U stadionu 1133 Adresa U stadionu 1133, 408 01 Rumburk Identifikátor: 600 028 941 Zřizovatel: Školský

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

o činnosti školy za školní rok 1999/2000

o činnosti školy za školní rok 1999/2000 o činnosti školy za školní rok 1999/2000 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 1999/2000 dle 3, odst.1 zákona č.139/95 Sb. 1. Charakteristika školy Základní škola G. A. Lindnera Rožďalovice, okres

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže Rokycany

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže Rokycany ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Dům dětí a mládeže Rokycany Dukelská 195, 337 01 Rokycany Identifikátor školy: 600 028 755 Termín konání

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 Dům dětí a mládeže Větrník, Riegrova 16, Liberec 1,tel/fax: 048/2713161, e-mail: jana.pavlikova@ddmliberec.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 V Liberci 3.5.2013 Vypracoval: Schválil: Předkládá:

Více

Školní vzdělávací program

Školní vzdělávací program Dům dětí a mládeže Bludiště Chodov okres Sokolov, příspěvková organizace Husova 263 357 35 Chodov, okr Sokolov IČO: 709 76 350 Tel: 352 352 280-1, 602 944 989 e-mail: ddm-chodov@mybox.cz www:ddmchodov.cz

Více

Středisko Trávníky. Provozní náklady DDM. Počet účastníků v ZÚ

Středisko Trávníky. Provozní náklady DDM. Počet účastníků v ZÚ 1 Středisko Trávníky v ZÚ na 102 Combat 900 Kč 7 6 300 0 7 0 Trávníky 1,5 75 3937,5 4200 2 100 300 103 Deskovky 800 Kč 5 4 000 0 5 0 Trávníky 2,5 75 6562,5 4200-200 -40 106 Dramatická výchova 750 Kč 5

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

Centrum volného času Kravaře, příspěvková organizace. Sídlo Kravaře, Náměstí 419/20

Centrum volného času Kravaře, příspěvková organizace. Sídlo Kravaře, Náměstí 419/20 1 Základní údaje o zařízení Název zařízení Centrum volného času Kravaře, příspěvková organizace Sídlo 747 21 Kravaře, Náměstí 419/20 IČO 75080362 Telefon 553 671 283 E-mail Webová stránka cvc@cvckravare.cz

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013 Dům dětí a mládeže Větrník, Riegrova 16, Liberec 1,tel/fax: 048/2713161, e-mail: jana.pavlikova@ddmliberec.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013 V Liberci 30.4.2014 Vypracoval: Schválil: Předkládá:

Více

Název bodu programu. Návrh na usnesení

Název bodu programu. Návrh na usnesení 5. Město V Třešti dne 11. 2. 2015 Městský úřad Zastupitelstvo města 4. zasedání dne 23. 2. 2015 bodu programu Schválení příspěvku pro TJ Slavoj z Grantového programu města 2015 Návrh na usnesení Zastupitelstvo

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Zpráva o činnosti v roce 2017

Zpráva o činnosti v roce 2017 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2017 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

Sportovní hala v Polance nad Odrou

Sportovní hala v Polance nad Odrou Sportovní hala v Polance nad Odrou Zpráva o využití a hospodaření za rok 2012 Využití: Sportovní hala v Polance nad Odrou byla využívána průběžně po celý rok 2012. Halu využívala ZŠ Heleny Salichové k

Více

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Nabídka zájmových útvarů na školní rok 2012-2013 Ing. Eva Švidrnochová 604 910 648 571 665

Více

Školní rok 2012-2013. - Škola pokračovala v realizaci řady grantů. Projekt UNIV 2, UNIV 3. Rozvoj dalšího vzdělávání v oblasti dílčích kvalifikací

Školní rok 2012-2013. - Škola pokračovala v realizaci řady grantů. Projekt UNIV 2, UNIV 3. Rozvoj dalšího vzdělávání v oblasti dílčích kvalifikací Školní rok 2012-2013 - v únoru 2013 byla Českou školní inspekcí provedena komplexní inspekční kontrola. Ve všech sled - Škola pokračovala v realizaci řady grantů Projekt UNIV 2, UNIV 3 Rozvoj dalšího vzdělávání

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ CO ZDOBÍ TĚLESNOU VÝCHOVU NA GJVJ? Velké množství sportovních kurzů a akcí ve velmi zajímavých destinacích, jak v ČR tak i v cizině Mnoho úspěchů na meziškolníchsoutěžích, jak na

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 216 A) na činnost Evidenční číslo DVČ-1/16 Český rybářský svaz, z.s. místní organizace Přerov U Rybníka 134/13, Přerov

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY PLÁN ROZVOJE SPORTU Říjen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Zpracovatel: Obec Bukovany Bukovany 40 262 72 Březnice IČO: 00662771 Tel.: 318 695 153 Email: bukovanypb@seznam.cz www.bukovanypb.cz statutární

Více

Blatenská růže. Mapový okruh celostátní fotografické soutěže fotoklubů České republiky 37. ročník ( )

Blatenská růže. Mapový okruh celostátní fotografické soutěže fotoklubů České republiky 37. ročník ( ) Blatenská růže Mapový okruh celostátní fotografické soutěže fotoklubů České republiky 37. ročník (2018-2019) Umění fotografie se podobá hraní na housle. Musíte denně cvičit, abyste dosáhli virtuozity,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za škol. rok 2017/2018

VÝROČNÍ ZPRÁVA za škol. rok 2017/2018 Dětský domov, Nepomuk U Daliborky 278 335 01 Nepomuk VÝROČNÍ ZPRÁVA za škol. rok 2017/2018 Č.j.: Spisový znak Skartační znak 14/2018/19 106-No A5 Vypracoval: Mgr. Věra Nováková, ředitelka DD Schválil:

Více

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012.

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Předána na MÚ Aš OŠKS dne 10.10.2012 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017

Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017 Tisková informace JIHOČESKÉ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŠKOLNÍCH NOVIN A ČASOPISŮ dne 2. května 2017 V pátek 28. dubna 2017 se opět po roce zcela zaplnil sál Zastupitelstva Jihočeského kraje žáky, studenty a

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2014/2015

Výroční zpráva DDM školní rok 2014/2015 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

Dům dětí a mládeže Ždánice

Dům dětí a mládeže Ždánice Dům dětí a mládeže Ždánice Sokolská 525, Ždánice 696 32, IČO: 27716422 WWW.ddmzdanice.cz Hodnotící zpráva o činnosti střediska volného času za rok 2018 1. Základní údaje o DDM Název: Dům dětí a mládeže

Více