Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Rada hlavního města Prahy usnesením č ze dne schválila poskytnutí účelové neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z Ministerstva vnitra na projekt Integrace cizinců ze zemí mimo EU se specifickým zaměřením na integraci dětí a mládeže v MČ Praha 12 v roce 2015 s povinnou spoluúčastí MČ. Rozpočtová skladba: povinná spoluúčast na zajištění mzdových nákladů z 3113 (základní školy), pol (neinvestiční příspěvky zřízeným PO) Kč Finanční prostředky budou označeny UZ Poznámka: Finanční prostředky budou na základě rozpočtové změny č. 37 zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu osobních výdajů MČ spojených s realizací projektu Integrace cizinců ze zemí mimo EU se specifickým zaměřením na integraci dětí a mládeže v MČ Praha 12, a to 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč Finanční prostředky budou označeny UZ Poznámka: Finanční prostředky budou uvolněny z ORJ 0014 na základě rozpočtové změny č. 36 a zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ Strana 1 (celkem 12)

2 RZ č. 38 Posílení rozpočtu sociálního fondu ORJ 0022 o Kč v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) Kč UZ 810 Jedná se o finanční prostředky z pojistné události poškozené jímky u chaty Modřanka, Desná v Jizerských horách, která byla neprodleně opravena. Zdroj krytí: Příjmy roku ostatní nedaňové příjmy (příjmová položka 2322 přijaté pojistné náhrady) pojistné plnění Kooperativa pojišťovna, a.s., ze dne z pojistné události č RZ č. 39 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční projekt - Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12 Rozpočtová skladba: 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ , ORG projekt Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ , ORG projekt Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč Na základě usnesení Rady hl. m. Prahy č ze dne provedl odbor rozpočtu HMP navýšení rozpočtu MČ Praha 12 o investiční transfer poskytnutý v rámci Operačního programu Životního prostředí ve výši Kč. Uvedená částka je určena na projekt Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12. Zdroj krytí: Státní rozpočet - Strukturální fondy EU - Operační program Životního prostředí viz dopis čj. MHMP ROZ/215/2015 ze dne Strana 2 (celkem 12)

3 RZ č. 40 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč finanční prostředky z účelové neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z Ministerstva práce a sociálních věcí na úhradu nákladů souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně-právní ochrany dětí v roce 2015 ve smyslu ustanovení zákona č. 359/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů 4329 ostatní sociální péče a pomoc dětem a mládeži pol nákup ostatních služeb Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu výdajů na supervize zaměstnanců sociálněprávní ochrany dětí, úhradu nákladů spojených s poskytováním nebo zprostředkováním odborné poradenské pomoci pro děti, rodiče a jiné osoby odpovědné za výchovu dítěte a na úhrady za specifické zdravotní výkony provedené na základě žádosti orgánu sociálně-právní ochrany dětí. UZ ostatní sociální péče a pomoc dětem a mládeži pol věcné dary Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu výdajů na drobné věcné nebo potravinové dary pro děti v souvislosti s vykonáváním návštěv zaměstnanců sociálně-právní ochrany dětí u dětí v ústavních zařízeních nebo v zařízeních pro děti vyžadující okamžitou pomoc a dětí svěřených do náhradní rodinné péče.v letošním roce došlo k výraznému navýšení počtu těchto dětí. UZ Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP ROZ 2/203/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace je předmětem finančního vypořádání se státním rozpočtem za rok 2015 prostřednictvím hl. m. Prahy. RZ č. 41 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (dr. dl. hm. majetek) Kč 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu) Kč Finanční částka bude použita na zakoupení drobné výpočetní techniky, konkrétně 4 5 ks notebooků vč. příslušenství, a spotřebního materiálu. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/203/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok Strana 3 (celkem 12)

4 RZ č. 42 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu nákladů souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně-právní ochrany dětí v roce 2015, a to a) 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměs. v prac. pom.) Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč c) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na soc. zab.) Kč d) 6171 (činnost místní správy), pol (pov. poj. na zdrav. pojištění) Kč e) 6171 (činnost místní správy), pol (pov. poj. na úrazové pojištění) Kč f) 6171 (činnost místní správy), pol (náhrady mezd v době nemoci) Kč g) 6171 (činnost místní správy), pol (knihy, učební pomůcky a tisk) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup odborné literatury pro pracovníky OSV, podílející se na sociálně-právní ochraně dětí. h) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup kancelářských potřeb pro pracovníky OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. i) 6171 (činnost místní správy), pol (studená voda) Kč j) 6171 (činnost místní správy), pol (plyn) Kč k) 6171 (činnost místní správy), pol (elektrická energie) Kč Finanční prostředky položek 5151, 5153 a 5154 budou využity na úhradu energií v prostorách, využívaných pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. l) 6171 (činnost místní správy), pol (pohonné hmoty a maziva) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup pohonných hmot pro vozidlo OSV, využívané pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. m) 6171 (činnost místní správy), pol (služby telekom. a radiokom.) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu telefonních poplatků zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. n) 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) Kč Finanční prostředky budou použity na školení a další vzdělávání zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na sociálně-právní ochraně dětí. o) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu služeb souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně-právní ochrany dětí a také na očkování proti černému kašli pro pracovníky OSV, podílející se na sociálně-právní ochraně dětí. Strana 4 (celkem 12)

5 p) 6171 (činnost místní správy), pol (cestovné, tuzemské i zahraniční) Kč Finanční prostředky budou použity na cestovné pro zaměstnance OSV, kteří vykonávají agendu sociálně-právní ochrany dětí. q) 6171 (činnost místní správy), pol (účastnické popl. na konference) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu konferencí pro zaměstnance OSV, kteří vykonávají agendu sociálně-právní ochrany dětí. r) 6171 (činnost místní správy), pol (platby daní a popl. stát. rozp.) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu dálniční známky pro vozidlo OSV, využívané pracovníky sociálně-právní ochrany dětí. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/203/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace je předmětem finančního vypořádání se státním rozpočtem za rok 2015 prostřednictvím hl. m. Prahy. RZ č. 43 Posílení rozpočtu ORJ Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč. Jedná se o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z Ministerstva práce a sociálních věci na pokrytí výdajů souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně-právní ochrany dětí v roce Jedná se o vratku finančních prostředků, které poskytla za státní rozpočet MČ Praha 12 v roce Prostředky jsou vráceny do rezervy. Zdroj krytí: Státní rozpočet - viz dopis čj. MHMP ROZ 2/203/2015 ze dne Finanční prostředky nepodléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl.m.prahy. RZ č. 44 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč účelovou neinvestiční dotací, určenou na provoz jednotek Sboru dobrovolných hasičů (JSDH Cholupice /JPO III/) a) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (pohonné hm. a maziva) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu pohonných hmot hasičských vozidel. b) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (sl. školení a vzdělávání) Kč Finanční prostředky budou použity na školení dobrovolných hasičů. Strana 5 (celkem 12)

6 c) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (nákup ostatních služeb) Kč Finanční prostředky budou použity na revizi dýchacích přístrojů a technické kontroly hasičských vozidel. c) 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (opravy a udržování) Kč Finanční prostředky budou použity na opravy hasičského vozidla. Zdroj krytí: Hl. m. Praha - viz dopis čj. MHMP/ROZ2/209/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Výdaje ve výši Kč je nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. města Prahy za rok RZ č. 45 Posílení rozpočtu ORJ Majetek o Kč na vrácení pokuty společnosti LERYMED, spol. s.r.o. Rozpočtová skladba je následující: 3699 ostatní záležitosti bydlení, komunálních služeb a územního rozvoje pol ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené, ORG Kč Na základě rozsudku Městského soudu v Praze č.j. 6A 33/ s nabytím právní moci a následně dle rozhodnutí Magistrátu hl.m.prahy odboru stavebního řádu č.j. MHMP /2015 ze dne bylo zrušeno rozhodnutí Odboru výstavby Úřadu městské části Praha 12, Sp. zn. VYST/11491/2010/Te ze dne o správním deliktu společnosti LERYMED spol. s.r.o., a řízení bylo zastaveno. Z tohoto důvodu je třeba společnosti LERYMED spol. s.r.o vrátit uloženou pokutu ve výši Kč. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní. Rozpočtové úpravy RÚ č. 42 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč V následující rozpočtové skladbě: z 3745 (péče a vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3745 (péče a vzhled obcí a veř. zeleň), pol (opravy a udržování) Kč Strana 6 (celkem 12)

7 Finanční prostředky budou použity na opravy herních prvků a mobiliáře, opravy oplocení dětských hřišť a pískovišť, údržbu a opravy pěších komunikací ve veřejné zeleni. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 43 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6112 (členové zastupitelstva), pol (odměny členům zastupitelstva) na 6112 (členové zastupitelstva), pol (náhrady mezd v době nemoci) Kč Kč Z důvodu vzniku pracovní neschopnosti paní PhDr. Rázkové Daniely dne se přesouvají finanční prostředky z položky 5023 odměny členů zastupitelstva obcí a krajů na položku 5424 náhrady mezd v době nemoci. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 44 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce Kč z 4349 ostatní sociální péče a pomoc ostatním skupinám obyvatelstva pol pohoštění Kč z 4359 ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče pol věcné dary převést částky na 4349 ostatní sociální péče a pomoc ostatním skupinám obyvatelstva pol nákup ostatních služeb Kč Kč Finanční prostředky určené na povinnou spoluúčast městské části při podání žádosti o účelovou dotaci z rozpočtu hlavního města Prahy na projekty vycházející ze spolupráce městských částí Praha 1-57 a hlavního města Prahy pro rok 2015 v oblasti podpory procesů plánování sociálních služeb. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 7 (celkem 12)

8 RÚ č. 45 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) na 6171 (činnost místní správy), pol (zaplacená sankce) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na penále od ZPMV ČR, vzniklé z důvodu opožděné platby o 17 kalendářních dnů v roce Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 46 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce 400 Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) na 6171 (činnost místní správy), pol (zaplacená sankce) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na nedoplatek vzniklý porušením povinností našimi neuvolněnými zastupiteli, kteří v zákonem stanovené lhůtě zaměstnavateli nenahlásili změny v podstatných skutečnostech rozhodných pro odvod pojistného na zdravotní pojištění v roce Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 47 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12 Rozpočtová skladba: z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0610, ORG Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč na 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ , ORG Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč Strana 8 (celkem 12)

9 Částka Kč představuje výši spoluúčasti MČ Praha 12 na financování projektu Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12, na který byla přidělena dotace ze Strukturálních fondů EU Operační program Životní prostředí. Na základě smlouvy o spolufinancování je MČ Praha 12 povinna zajistit financování projektu do výše 10% z celkových uznatelných nákladů projektu. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 48 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 5512 (požární ochrana), pol (pohonné hmoty a maziva) z 5512 (požární ochrana), pol (služby školení a vzdělávání) na 5512 (požární ochrana), pol (opravy a udržování) Kč Kč Kč Finanční částka bude použita na výměnu garážových vrat u hasičské zbrojnice na adrese Podchýšská 109, Praha 12 - Cholupice. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 49 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (služby telekomunikací a radiokom.) Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (platby daní a popl. st. rozpočtu) Kč Finanční prostředky budou použity z důvodu výzvy finančního úřadu k úhradě nedoplatku na dani z nemovitosti z roku Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 9 (celkem 12)

10 RÚ č. 50 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč Rozpočtová skladba: z 3612 (bytové hospodářství), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213 ÚZ 0610, ORG Zateplení a svislá hydroizolace byt. domu č.p Nad Teplárnou Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Na Zvonici Kč Rozpočtová úprava se provádí v návaznosti na usnesení Rady MČ Praha 12 č. R , ze dne Usnesení ukládá zajistit předfinancování vybudování křížové cesty v souladu s harmonogramem projektu Areál na Zvonici z rozpočtu MČ Praha 12, přesunem finančních prostředků v rámci ORJ Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 51 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (Zpracování dat a služby související s informačními a komunikačními technologiemi) Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (programové vybavení) na 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) na 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) Kč Kč Kč Poznámka: Z důvodu rozšíření licencí informačního systému GINIS a plánovaného školení v rámci provozu nového datového úložiště, zálohování a provozu IS, žádáme o přesun finančních prostředků navýšení výše uvedených rozpočtových položek pro zajištění dostatečných finančních rezerv. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 10 (celkem 12)

11 RÚ č. 52 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč Rozpočtová skladba: z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Ráček Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Ráček Kč Na financování projektu Areál Ráček byla v roce 2015 přidělena dotace ze Strukturálních fondů EU Operační program Praha Konkurenceschopnost. V důsledku toho bylo projektu přiděleno i magistrátní ORG (organizace evidenční číslo projektu). Tato rozpočtová úprava zahrnuje jen doplnění magistrátní organizace. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 53 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura v částce Kč rozpočtová skladba: z 3419 (ostatní tělovýchovná činnost), ORJ 416 pol (ost. neinvest. transfery nezisk. a pod. org.) pol (ost. neinvest. transfery nezisk. a pod. org.), UZ Kč Kč na 3419 (ostatní tělovýchovná činnost), ORJ 416 a) pol (neinvestiční transfery spolkům) Kč b) pol (neinvest. transfery cizím PO) Kč pol (neinvest. transfery cizím PO), UZ Kč c) pol (neinv. transfery nefin. podnikatel. subj.) Kč V souladu se Zásadami partnerství městské části Praha 12 při pořádání akcí v oblasti sportu a volného času jsou rozděleny finanční prostředky na jednotlivé položky dle právní formy organizace. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 11 (celkem 12)

12 RÚ č. 54 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z 3745 (péče a vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) na 3745 (péče a vzhled obcí a veř. zeleň), pol (drobný hm.dl.majetek) na 3745 (péče a vzhled obcí a veř. zeleň), pol (stroje, přístroje a zařízení) Kč Kč Kč Finanční prostředky budou použity na nákup a instalaci herních a sportovních prvků na dětská hřiště a sportoviště. Převáděny jsou finanční prostředky, které nebyly v prvním čtvrtletí vyčerpány na zimní údržbu. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky Strana 12 (celkem 12)

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2013 2014 Návrh 2015 1341 Poplatek ze psů 44 43 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017 PŘÍJMY v tis. Kč Schválený Schválený Schválený rozpočet rozpočet rozpočet 1341 Poplatky ze psů 23 25 26 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 60 30 35 1351 Odvod výtěžku z provozování loterii

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2012 2013 Návrh 2014 1341 Poplatek ze psů 44 44 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019 Příjmy OdPa Pol TEXT Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019 v tis. Kč Schválený rozpočet 2019 1341 Poplatky ze psů 24 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2011 2012 Návrh 2013 1341 Poplatek ze psů 45 44 44 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu

Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Malá Morava Rozpočtové příjmy Par. Pol. Text návrh rozpočtu 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti a funk.pož. 1.500.000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu

Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava. Rozpočtové příjmy. Par. Pol. Text návrh rozpočtu Návrh rozpočtu na rok 2017 Obec Malá Morava Rozpočtové příjmy Par. Pol. Text návrh rozpočtu 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti a funk.pož. 1.700.000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze

Více

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Rozpočet -závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona

Více

Návrh rozpočtu I. Rozpočtové příjmy. Stránka 1. Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, , CZ, IČO:

Návrh rozpočtu I. Rozpočtové příjmy. Stránka 1. Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, , CZ, IČO: I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet 0000 - - Návrh rozpočtu 2016 Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, 252 68, CZ, IČO: 00241695 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 2 300 000

Více

Rozpočet výdajů na rok 2019

Rozpočet výdajů na rok 2019 Rozpočet výdajů na rok 2019 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 2 5165 Nájemné za půdu 6 5169 Nákup ostatních služeb

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpis rozpočtového opatření Obce Horní Maršov pro rok 2017 č.: 5

Rozpis rozpočtového opatření Obce Horní Maršov pro rok 2017 č.: 5 Rozpis rozpočtového opatření Obce Horní Maršov pro rok 2017 č.: 5 OdPa Pol. Popis Rozpočet pův. opatření Rozpočet upravený R o z p o č t o v é p ř í j m y 27 395 790 1 171 270 28 567 060 0000 1111 Daň

Více

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 PŘÍJMY Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 Daňové příjmy : 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 900 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze SVČ 27 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál.výnosů

Více

Podrobný přehled o plnění a čerpání rozpočtu za rok 2011 (příjmy a výdaje po konsolidaci) Příloha č. 1

Podrobný přehled o plnění a čerpání rozpočtu za rok 2011 (příjmy a výdaje po konsolidaci) Příloha č. 1 Podrobný přehled o plnění a čerpání za rok 2011 (příjmy a výdaje po konsolidaci) Příloha č. 1 (v Kč) Třída 1 - Daňové příjmy 4 183 076 000,00 4 174 312 640,00 4 013 758 451,74 96,15 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Tabulka č. 2b. Rozpočet města Kraslice na rok výdaje odvětvově (v tis. Kč) Skutečnost SR UR Návrh

Tabulka č. 2b. Rozpočet města Kraslice na rok výdaje odvětvově (v tis. Kč) Skutečnost SR UR Návrh Rozpočet města Kraslice na rok 2018- výdaje odvětvově (v tis. Kč) Par. Pol. Popis BĚŽNÉ VÝDAJE 2016 2017 2017 2018 Skutečnost SR UR Návrh 104 072,19 110 056,39 122 350,20 123 072,35 1014 Ozdravování hospodář.

Více

Město Bechyně Rozpočet města Bechyně na rok 2017

Město Bechyně Rozpočet města Bechyně na rok 2017 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 13 790 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 380 000,00 1113 Daň z příjmů fyzických osob vybíraná srážkou 1 390 000,00 1121 Daň

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Organizace Název položky Kč

Organizace Název položky Kč Město Bechyně Rozpočet na rok 2015 Paragraf PŘÍJMY Položk a Organizace Název položky Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 12 510 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-094-001-12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Org: , Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00 Org: ,00. Org: ,00

Org: , Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00 Org: ,00. Org: ,00 roku 2016 strana: 1 / 11 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 1 600 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO:

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO: Rozpočet 216 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, 252 17, CZ, IČO: 233871 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet a b - - 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 1 685 1112 Daň z příjmu

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK 2016 - PŘÍJMOVÁ ČÁST Tabulka č. 1 v Kč POLOŽKA SR 2015 UR 2015 SK 2015 NR 2016 Poznámka 1xxx Daňové příjmy 890 000,00 890 000,00 1 826 200,00 820 000,00 8 1341 Poplatek

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Hospodaření obce Spojil za rok 2010

Hospodaření obce Spojil za rok 2010 Hospodaření obce Spojil za rok 2010 Schválený rozpočet - po změnách (RO) Skutečnost Příjmy Paragraf Položka text částka v Kč částka v Kč % 0000 1111 Daň z příjmů fyzic. osob ze záv.činnosti 550 000 612

Více

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236

Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 Rozpočtové změny č. 3/2011 dle jednotlivých kapitol - navýšení - PŘÍJMY : 231,236 0000 1112 DAň z příjmu fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti -70.000 0000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapitálových výnosů

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 29 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis Rozpočet 8 Rozpočet 8 po Plnění 28 Návrh 29 schválený změnách 1341 Poplatek ze psů 22 22 267 514 27 1342 Poplatek za lázeňský

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2011 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2010 Návrh 2011 Pozn. 2212 5169 Nákup ostatních služeb 1 600 000 1 930 000 1 919 467 1 600 000 2212

Více

Návrh Rozpočtu na rok 201 obec Dešná Rekapitulace

Návrh Rozpočtu na rok 201 obec Dešná Rekapitulace Návrh Rozpočtu na rok 21 obec Dešná Rekapitulace Třída Položka Částka PŘÍJMY CELKEM 1+2+3+4 X 13 938 3 Kč z toho Daňové příjmy celkem 1 X 9 961 Kč Nedaňové příjmy celkem 2 X 2 916 3 Kč Kapitálové příjmy

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění)

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění) Kód:R51 Organizace:MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI Datum od 01.01.2018 Datum do 31.01.2018 IČ: 00025429 Jedn./Sum.: Sumární Kapitola:336, 1361 1611 1612 1614 1617 2111 2119 2131 2132 2133 2139 2141 2143 2151

Více

ROZPOČET OBCE OKNA NA ROK 2016.

ROZPOČET OBCE OKNA NA ROK 2016. ROZPOČET OBCE OKNA NA ROK 2016. PŘÍJMY č. jedn. OúO/341/2015 Daňové příjmy Kč 1111 Daň z příjmů FO ze záv. činnosti 770 000 1112 Daň z příjmů FO ze Svč. 10 000 1113 Daň z příjmů FO z kapit. výnosů 75 000

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady ,00 Org: ,00

Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady ,00 Org: ,00 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 3 020 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM Třída Daňové příjmy - položkový rozpis. I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY tis. Položka ORJ Text Rozpočet 2019 Rozpočet 2020 1361 Správní poplatky 160,00 160,00 917 OVS-ověřování 150,00 150,00 954 OSŽDP-rozh. 10,00

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00 strana: 1 / 6 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 120 000,00 1112 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00 1113

Více

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 OdPa Pol Popis Rozpočet 2017 0 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin 3 200 000,00 Kč 0 1112 Daň z příjmů

Více

Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č , Daň z příjmů fyz.osob z kapit.

Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č , Daň z příjmů fyz.osob z kapit. strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1 300 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 100 000,00

Více

Rozpočet příjmů na rok 2012

Rozpočet příjmů na rok 2012 Rozpočet příjmů na rok 2012, pol. Text Rozpočet 2012 v tis. Kč 1111 Daň z příjmů FO (závislá činnost) 4200 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 100 1113 Daň z příjmů FO z kapitálových výnosů 350 1121 Daň z příjmů

Více

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Název Schválený rozpočet a b text 1 Rozpočet po změnách 2 Výsledek od poč. roku 3 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 18 630 000,00 18 630 000,00 19 713 332,66

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2.

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2. MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ 2. v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2.

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok HČ 2. MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ 2. v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění)

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění) Kód:R51 Organizace:MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI Datum od 01.01.2017 Datum do 31.12.2017 IČ: 00025429 Jedn./Sum.: Sumární Kapitola:336, 1361 1611 1612 1614 1617 2111 2119 2131 2132 2133 2139 2141 2143 2151

Více

Příjmy celkem Daňové příjmy

Příjmy celkem Daňové příjmy Rozpočet rok 213 Obec Skapce Příjmy celkem 1 69 1 1 Daňové příjmy 1 222 2 1111 DPFO ze závislé činnosti 23 3 1112 DPFO OSVČ 3 4 1113 DPFO zvláštní sazba (srážková) 22 5 1121 DPPO 26 7 1211 DPH 45 8 133

Více

Daň ze závislé činnosti , Daň z příjmů fyz.osob z kapit.

Daň ze závislé činnosti , Daň z příjmů fyz.osob z kapit. 1 / 11 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň ze závislé činnosti 925 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 36 000,00 0000

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T roku: 2012. V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T roku: 2012. V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis strana : 1 1032 Podpora ostatních produkčních činností 1032 0000 5021 00000000 Ostatní osobní výdaje 1000.00 1032 0000 5139 00000000 Nákup materiálu jinde nezařaze 15000.00 1032 0000 5169 00000000 Nákup

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 350 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Daň z přidané hodnoty ,00

Daň z přidané hodnoty ,00 strana: 1 / 6 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 000 1111 0 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 350 000,00 000 1112 0 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 6 000,00 000 1113 0 000 Daň z příjmů

Více

Schválený rozpočet roku 2017 zpracováno strana: 1 / 10

Schválený rozpočet roku 2017 zpracováno strana: 1 / 10 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1 300 000,00 0000 000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob

Více

Schválený rozpočet 2015

Schválený rozpočet 2015 Schválený rozpočet 215 OBEC ZELENEČ REKAPITULACE Příjmy rozpočtu 42 855 Výdaje rozpočtu 23 95 Financování -18 95 Rozdíl I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet schválený a b 1 - - 1111 Daň

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků 8 000,00. Org: ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků 8 000,00. Org: ,00. Org: ,00 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 dan z prijmu 578 720,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 182 548,00 0000 0000

Více

Návrh rozpočtu obce Pustějov - 2015

Návrh rozpočtu obce Pustějov - 2015 PŘÍ J M Y - v tis. Kč Návrh rozpočtu obce Pustějov - 2015 Par Pol Návrh rozp. IIII Daň z příjmů fvz.osob ze záv.č. 1900 1112 Daň z příjmů fvz.osob ze sam.v 100 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapit. 230 1121

Více

Daň z příjmů fyz.osob z kapitá ,00

Daň z příjmů fyz.osob z kapitá ,00 roku 2017 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 350 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob

Více

REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK výdaje

REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK výdaje Pol Název příjmu Skutečnost Schválený rozpočet Vnitřní obchod, služby a cestovní ruch REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK 2013 - výdaje Plnění v % Rozpočet po změnách Plnění v % Rozdíl - upr.plnění 12

Více

Pol: Ostatní neinvestič.přijaté transfery ze stát.rozpočtu 5 318 300,00

Pol: Ostatní neinvestič.přijaté transfery ze stát.rozpočtu 5 318 300,00 roku 2015 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 900 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 730 000,00 1112 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00 1113

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2014 strana: 1 / 7

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2014 strana: 1 / 7 Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2014 zpracováno: 13.02.2014 strana: 1 / 7 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

CELKEM po zahrnutí financování : Zveřejněno : Příjmy Kč Sejmuto :

CELKEM po zahrnutí financování : Zveřejněno : Příjmy Kč Sejmuto : Návrh rozpočtu obce Horní Maršov pro rok 2019. Informace dle 5, odst.3), zák. 23/2017 / Očekávané plnění 2018 Popis Popis Rozpočet uprav. Položka R o z p o č t o v é p ř í j m y 23 015 520 Položka R o

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 PŘÍJMY Par Pol Popis Rozpočet Kč 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 280 000 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam výděl. činnosti 60 000 0000

Více

Celková rekapitulace rozpočtu Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad 2010 PŘÍJMY Nedaňové příjmy celkem 200 Celkový úhrn příjmů

Celková rekapitulace rozpočtu Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad 2010 PŘÍJMY Nedaňové příjmy celkem 200 Celkový úhrn příjmů Celková rekapitulace rozpočtu Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad 21 list 1_Rekapitulace 21 PŘÍJMY třída 4 - neinvestiční transfer z toho : Ústecký kraj Karlovarský kraj MMR 81 318 Celkem běžné

Více