Město Hradec nad Moravicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení č. 17 RM ze dne K o n t r o l a u s n e s e n í a) T r v a l á usnesení , /RM/b) /RM, /RM b) D l o u h o d o b á usnesení /RM, /RM c,d) a) T r v á plnění usnesení /RM, /RM, /RMc), /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, d) S p l n ě n a usnesení /RM, P ř i j a t á u s n e s e n í /RM zprávu vedoucího oddělení Policie ČR v Hradci nad Moravicí pana npor. Ing. Radima Kotaly o bezpečnostní situaci u Obvodního oddělení PČR Hradec nad Moravicí v roce /RM a) výsledky hospodaření města k b) informace o stavu účtů města k Z: ved. OF T: /RM a doporučila ZM schválit návrh rozpočtu na rok 2008 podle předloženého a v materiálech pro 17. schůzi Rady města Hradce nad Moravicí založeného návrhu. b) u l o ž i l a ved. odboru financí zajistit vyvěšení návrhu rozpočtu na úřední desky a internet pod dobu 15 dnů a předložit jej k projednání na zasedání zastupitelstva města dne Z: ved. OF T: /RM skácení dvou kusů stromů lip na pozemku parc.č. 966/1 a pozemku parc.č. 778 v majetku města z důvodu usychání stromů. b) p o v ě ř i l a starostu města podáním žádosti o kácení stromů na Městský úřad Hradec nad Moravicí, odbor výstavby a územního plánování a investic.

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení č. 17 RM ze dne /RM žádost o umožnění rekonstrukce vodovodního řadu výkopové práce v ulici Na Tylovách v Hradci nad Moravicí na základě žádosti o Povolení zvláštního užití komunikace. b) žádost o umožnění rekonstrukce vodovodních řadů výkopové práce v ulicích Zahradní a Slezská v Hradci nad Moravicí na základě žádosti o Povolení zvláštního užití komunikace /RM žádost o umožnění realizace stavby pod označením SR1 na využití DK místo stavby 2B výkopové práce v Kajlovci na základě žádosti o Povolení zvláštního užití komunikace. b) žádost o umožnění realizace stavby pod označením SR1 na využití DK místo stavby 2C výkopové práce v Kajlovci na základě žádosti o Povolení zvláštního užití komunikace. b) n e žádost o umožnění realizace stavby pod označením SR 1 na využití DK místo stavby 2A výkopové práce v lokalitě ulice Podolská v Hradci nad Moravicí /RM informace ved. OVÚPI ve věci návrhu Smlouvy o dílo č DUR Lávka pro pěší a cyklisty přes řeku Moravici v obci Branka u Opavy /RM udělení výjimky ze stavební uzávěry stavebním úřadem při MěÚ Hradec nad Moravicí na akci: Změna účelu užívání garáže na pozemku parc.č. 397 v k.ú. Hradec nad Moravicí na autoelektrodílnu /RM návrh na realizaci motokrosové tratě na pozemcích parc. č. 1038/1 a 1072/1 v k.ú. Jakubčovice /RM udělení výjimky ze stavební uzávěry stavebním úřadem při MěÚ Hradec nad Moravicí na akci: Stavební úpravy a přístavba garáže na pozemku parc. č. 469 ul. Pod Hanuší u RD č.p /RM udělení výjimky ze stavební uzávěry stavebním úřadem při MěÚ Hradec nad Moravicí na akci: Přístavba a nástavba RD č.p. 174 v ul. Pod Kalvárií.

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení č. 17 RM ze dne /RM a) žádost o finanční příspěvek na vybudování inž. sítí k domu Opavská 223 v Hradci nad Moravicí. b) u l o ž i l a ved. OVÚPI zařadit požadavek mezi akce které nebylo možno zařadit z důvodu nedostatku finančních prostředků do rozpočtu města na rok 2008 s tím, že v případě projednávání změn rozpočtu bude k požadavku přihlédnuto /RM a) zprávu o situaci v odvádění dešťových vod, ve vedení splaškové kanalizace a řešení příjezdové komunikace v lokalitě Záhumenní v k.ú. Žimrovice. b) d o p o r u č i l a zastupitelstvu města, aby částka určená na zhotovení projektové dokumentace, kterou by byla výše uvedená problematika řešena, byla zahrnuta do rozpočtu na rok /RM tyto akce pro podání žádosti o finanční dotaci: 1. Výstavba ČOV a splaškové kanalizace Hradec nad Moravicí, Branka u Opavy. 2. Záchytný příkop Z2 Hradec nad Moravicí lokalita Pod Hanuší. 3. Zateplení a výměna oken budovy Mateřské školy, Smetanova 520 v Hradci nad Moravicí. 4. Cyklostezka Hradec nad Moravicí Žimrovice. 5. Pěší zóna Podolská ul. Hradec nad Moravicí. 6. Šatny TJ Žimrovice. 7. Rekonstrukce chodníků v Bohučovicích. 8. Restaurování plastiky sv. Jana Nepomuckého v Kapli na Podolské ul. v Hradci nad Moravicí. 9. Oprava kostelní zdi v Hradci nad Moravicí. 10. Oprava pomníků obětem I. Sv. války v areálu Základní školy Hradec nad Moravicí. 11. Česko-polské kulturně - sportovní setkání v Hradci nad Moravicí. 12. Významná výstava a výstavní aktivity Městské galerie Hradec nad Moravicí v roce Sympozium Jantarová cesta Hradec nad Moravicí Naučná stezka Hradec nad Moravicí /RM seznam staveb na které bude vypsáno výběrové řízení na zhotovitele stavby podle vnitřního předpisu: Záchytný příkop Z2 Hradec nad Moravicí v lokalitě Pod Hanuší. Cyklostezka Hradec nad Moravicí Žimrovice. Pěší zóna Podolská ul. Hradec nad Moravicí. Šatny TJ Žimrovice. Dokončení komunikací ul. Na vyhlídce v Hradci nad Moravicí. Úpravy u budovy Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Kanalizace + komunikace Žimrovice Záhumenní - PD. Rekonstrukce komunikace a dešťové kanalizace, úprava centra v Jakubčovicích PD. b) stavbu na kterou bude vypsáno výběrové řízení na zhotovitele stavby podle Zákona o veřejných zakázkách zjednodušené podlimitní řízení: Zateplení a výměna oken budovy Mateřské školy Smetanova 520 v Hradci nad Moravicí.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení č. 17 RM ze dne /RM j m e n o v a l a tyto členy komisí pro výběrové řízení na zhotovitele stavby: Ing. František Sonnek, Ing. Josef Štencel, Antonín Režnar, Stanislav Ovčačík, Jiří Kříž, Ing. Antonín Dulava, Ing. Jiří Pekárek, Jaromír Tělupil, Rostislav Římský. Obsazování jednotlivých komisí bude upřesňováno operativně v předstihu před vypsáním výběrového řízení zadavatelem /RM smlouvu o dílo uzavřenou mezi Městem Hradec nad Moravicí a Ing. Janem Žídkem, se sídlem U Švédské kaple 51, Opava (IČ: ) na zhotovení projektové dokumentace na investiční akci Šatny fotbalového klubu Žimrovice starostu (místostarostu) města k podpisu smlouvy o dílo podle části a) tohoto usnesení /RM smlouvu o dílo uzavřenou mezi Městem Hradec nad Moravicí a Studiem ARCHES, se sídlem Gagarinova 13, Opava (IČ: ) na zhotovení projektové dokumentace akce: Urbanistická studie SPORTOVNÍ AREÁL TJ Hradec nad Moravicí. starostu (místostarostu) města k podpisu smlouvy o dílo podle části a) tohoto usnesení /RM ceník reklamních ploch v Hradeckých novinách podle předloženého a v materiálech pro 17. schůzi rady města založeného návrhu. Redakční radu Hradeckých novin k udělování slev z ceníku reklamních ploch podle zpracovaných zásad /RM Smlouvu o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě na rok 2008 mezi Městem Hradec nad Moravicí a CONNEX Morava, se sídlem Vítkovická 3056/2, Ostrava, podle které město poskytne Connexu částku ve výši ,- Kč. starostu (místostarostu) města k podpisu smlouvy podle části a) tohoto usnesení /RM informace o žádosti RNDr. Tomáše Grima. Ph.D., kterou uplatňuje autorská práva na texty o historii Hradce po projednání s odborníkem JUDr. P. Holým. informace o údajné pohledávce obce Melč požadované platbě za žáky docházející do Melče z Domoradovic. návrh na řešení pronájmu koupaliště.

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení č. 17 RM ze dne /RM v souladu s ustanovením 102, odst. 2, písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., zákon o obcích, poskytování příspěvku z rozpočtu Základní školy Hradec nad Moravicí na lyžařský výcvik, aby se mohli účastnit i sociálně slabší žáci /RM a) výpověď z nájemní smlouvy č. 1/96 s tím, že nájemní vztah bude ukončen k b) r o z h o d l a uvedený objekt dílen dále nepronajímat a ponechat jej pro rozvoj činnosti příspěvkové organizace města Technické služby /RM a) výpověď z nájemní smlouvy na pronájem pozemku v lokalitě Záviliší. b) r o z h o d l a ukončit smlouvu o pronájmu pozemku tak, aby byla zrušena platba nájmu na rok /RM a) o d l o ž i l a projednání záměru pronájmu části pozemku parc.č. 1008/4 v k.ú. Domoradovice. b) u l o ž i l a projednat záměr pronájmu pozemku parc.č. 1008/4 v k.ú. Domoradovice ve stavební komisi za účelem řešení problematiky celého pozemku /RM a) zprávu tajemníka úřadu o postupu při zavádění paušálního poplatku za odvoz komunálního odpadu. b) počet žádostí o úlevy z plateb paušálního poplatku a důvody podání žádostí /RM informace tajemníka úřadu o nutnosti podání oznámení podle zákona č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů a vyhlášky č. 78/2006 Sb., kterou se stanoví formuláře pro podávání oznámení podle zákona o střetu zájmů. Zapsal: Ing. Václav Žampa v.r., Ověřil: Jan Chovanec v.r Za správnost : Poznámka: Ing. Václav Žampa Ing. Karel Hanák v.r. místostarosta města JUDr. Karel Valušek v.r. starosta města

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení č. 17 RM ze dne Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zák. č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 13 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne. v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, Branka u Opavy.

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne. v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, Branka u Opavy. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 3. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 16.02.2015 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u h

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. prosince 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 24.dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí,

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.července 2016 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 35. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 35. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 35. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 26.03.2014 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.01.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. září 2011 ve společenské místnosti v budově Městského úřadu v Hradci nad Moravicí, Opavská 265. Město Hradec

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Souhrn usnesení z 14. jednání rady města, konané dne 23.07.2018 v 16:30 hod. Kancelář starosty Přítomní: Radim Šimáně, Václav Grűnwald,

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 30.04.2014 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 19. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 05.11.2013 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.ledna 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14.03.2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Z Á P I S. P r o g r a m:

Z Á P I S. P r o g r a m: V Brně dne 31.10.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.května 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 16. 09. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 18.ze zasedání

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č.

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy, konaného dne 21.11.2016 ve společenské místnosti kulturního domu, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. Obec Branka

Více

U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově KRNOMK-31047/2019 koni Rada města KRNOVA SS 009/19/Ko U S N E S E N Í 9. schůze Rady města Krnova, konané dne 15. 4. 2019 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 386/9 419/9 Rozdělovník

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Krnov

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Krnov Rada města KRNOVA SS 028/16/Ko U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 6. 4. 2016 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Krnov čís. usn. 1021/28 1154/28 Rozdělovník - členové

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 20. června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/24/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

U S N E S E N Í 86. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

U S N E S E N Í 86. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích U S N E S E N Í 86. schůze Rady obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 173/2018 V Soběšovicích dne 9.8.2018 Zpracoval : Valošková Petra Přehled přijatých usnesení

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016 R M 1/ 40 / 16 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. 2. R M 2/ 40 / 16 u k l á d á starostce města prověřit možnost ukončení nájmu pozemků

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26. června 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26. června 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26. června 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

U S N E S E N Í. z 30. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

U S N E S E N Í. z 30. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 30. schůze Rady U S N E S E N Í z 30. schůze Rady, konané dne 26. 1. 2017 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 30. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 26. 1. 2017: 1.

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. června 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne 26. 8. 2008 Usnesení č. 47/0950/08 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne 29.4.2013 Číslo 1808 Zodpovídá: OdPVV Termín: 29.4.2013 program schůze dne 29.04.2013 Číslo 1809 Zodpovídá: FO Termín: 30.4.2013 zápis z jednání finančního

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 5. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.01.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více