TJ SVĚTLÁ HORA TJ DOLNÍ LHOTA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TJ SVĚTLÁ HORA TJ DOLNÍ LHOTA"

Transkript

1 Fotbalová drbna Ročník 1. číslo 8. výtisk pouze na domácí utkání TJ SVĚTLÁ HORA TJ DOLNÍ LHOTA Sobota v hodin Tento výtisk je neprodejný Skrytý název pro toto číslo : HODNOCENÍ, STATISTIKY Omlouváme se předem za chyby ve výtisku..stránky zpravodaje připravili: Já, ty, on, ona, oni, ono, prostě všichni ti, kteří se nebojí zhodnotit výkony zúčastněných stran. Bez předsudků. Bez cenzury!!!!!!!!

2 Tak nám fanouškům, hráčům, funkcionářům a ostatním přátelům kopané začíná jarní část soutěžního ročníku 2005/2006 v 1.B třídě. Uvidíme, s jakým elánem naši hráči a celý realizační tým vstoupí do boje o zachování této soutěže pro další roky, protože umístění mužstva TJ Světlá Hora po podzimní části není vůbec lichotivé a dá se říct, že je přímo kritické až sestupové, což nás fanoušky vůbec netěší, a proto jsme v očekávání, jak bude hra vypadat po dlouhém zimním spánku. V minulých číslech Góólmánie jsme Vás informovali o názorech fanoušků, neboť co fanoušek to hlavní trenér mužstva. Po jednotlivých zápasech se objevilo mnoho názorů a některé Vám připomeneme v malém okénku, které nazveme : Hlasná trouba podzimní části tady uvádíme několik pohledů Vás fanoušků, které jste si pokládali v průběhu podzimní části soutěže po postupu do vyšší třídy a uvidíme po prvním zápase jarní části, jaké bude prvotní hodnocení aktérů na hřišti, které samozřejmě zhodnotíme a uveřejníme v dalším čísle našeho, vašeho časopisu. Jedná se v krátkosti o výběr nejčastějších připomínek, názorů fanoušků shrnutých v těchto bodech : 1. Možná by bylo lepší, kdyby si hráči vykopali postup z prvního místa sami, neboť výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

3 si toho vůbec neváží, že mohou hrát vyšší a kvalitnější třídu. Dosti častá připomínka, při sledování hry našeho týmu, kdy hráči byli bez nasazení. 2. Chceme doufat, že se dočkáme v jarní části lepších a kvalitnějších výsledků našeho týmu než předváděli na podzim! toto zbožné přání jsme v poslední době často slyšeli mezi fanoušky a uvidíme, jaké odpovědi se dočkáme při sledování samotných zápasů. 3. Zjistili jsme, že budeme tuto soutěž hrát se stejným kádrem (od podzimní části), jako v minulém ročníku (2004/2005), což se ukázalo jako špatná filosofie bývalého trenéra (stálo ho to místo) a také je třeba říct, že na tomto stavu do značné míry mělo svůj podíl i vedení oddílu kopané. Takto jsme to my fanoušci vnímali (a stále vnímáme). A tak jsme všichni zvědaví, jak na tomto problému doplnění, posílení kádru zapracovalo vedení oddílu společně s novým trenérem Ivo Bučkem. Všechny naše čtenáře můžeme ujistit, že se budeme zajímat o tuto problematiku a všechny informace, které se k našemu ušnímu boltci dostanou, budeme předávat dál prostřednictvím Naší, Vaší Góólmánie. výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

4 4. Myslíme si, že by výbor oddílu kopané měl (v současné době a také do budoucna), být více aktivnější v práci na posilování a doplňování mužstva, když se postoupí do vyšší soutěže nebo jestliže mužstvo má ambice se o tento postup poprat. Měli by na sebe vzít větší odpovědnost (a to ve spolupráci s trenérem). Tuto odpovědnost míníme tak, že jednotliví členové výboru by měli aktivněji dávat podněty či návrhy k doplnění kádru mužstva na určité hráčské posty a to třeba vzájemnou výměnou hráčů s jinými okolními oddíly a ne čekat, jak vše dopadne! A pak to vyřešit pouze odvoláním trenéra. Tato pasivita v minulosti již vyústila v to, že někteří fanoušci přestali pravidelně docházet sledovat naše utkání. Je třeba říct, že by nikdo neměl hazardovat s přízní diváků nebo dokonce sponzorů a to snad nikdo nechce. Pro koho by pak hráči na stadiónu hráli fotbal. 5. Velká kritika byla na mladé hráče, protože nemají zájem hrát kopanou za TJ Světlou Horu. Doufali jsme, že naše zjištění před jarní části soutěže bude takové, že se do zimní přípravy zapojí někteří odchovanci žákovského fotbalu ze Světlé Hory. Jen v krátkosti jsme zjišťovali tuto situaci a mrzí nás, že se nějak zvlášť nezměnila. (až na R.Hapku, který podle výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

5 získaných informacích absolvoval celou zimní přípravu s mužstvem). Touto problematikou jsme se zabývali v Góólmánii č.5, kde bylo ze strany výboru k nám vyneseno jasné a výstižné stanovisko. My nebudeme nikoho přesvědčovat a jestliže nebudou mít zájem hrát za Světlou Horu odchovanci ze Světlé, tak tady budou hrát odchovanci z jiných bruntálských oddílu. Při přípravě tohoto čísla Góólmánie nám nebyla známa soupiska mužstva pro jarní část soutěže, ale jsme zvědaví, jak se k výše uvedenému výroku postavil samotný výbor v zimní přestávce a uvidíme jakým směrem se rozhodl jít. A to buď shánění nových posil za finanční prostředky nebo zkusit mladé hráče přesvědčit a motivovat hrát kopanou. Uvidíme! V tomto směru musíme říct, že se měl stát případ, kdy jednomu mladému odchovanci nebylo umožněno trénovat v zimní přípravě za Světlou Horu s tím, že ho nepotřebují a byl poslán domů. Toto se budeme snažit prověřit více detailně a pak podáme informace v dalších číslech. Jak sami vidíte, tak příspěvky a podněty fanoušků směřovaly v minulosti různými směry a to hlavně k samotným hráčům, hlavnímu trenéru a také k práci a činnosti výboru oddílu kopané. výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

6 Ujišťujeme Vás, že se budeme snažit podle Vašich podnětů v tomto trendu pokračovat. Jak dobře všichni víte, tak v průběhu podzimní části došlo u našeho týmu k výměně trenéra J. Samsona, který viděl podle nás spasení našeho týmu pouze ve hře svého syna, ale zapomněl, že kopaná je kolektivní hra a tak jsme se ani nedivili, že po jeho odvolání odešel okamžitě i jeho syn. Nemůžeme tento hráčský odchod považovat za ztrátu pro náš tým, protože nepředváděl žádné oslnivé výkony, na kterých by stál výkon našeho mužstva. Na druhou stranu nás zarazilo a mrzí, že po odchodu trenéra přestal docházet na zápasy Martin Herman, který byl u nás na hostování za finanční náhradu. Chodilo se kolem něj po špičkách, neboť bez trénování vždy nastupovat v základní sestavě a stejně i přes tyto jeho privilegia se na náš fotbal vykašlal. Asi to pro něj bylo málo! Proto dáváme do placu tento podnět. Jestliže hráč půjde do budoucna k nám na hostování, za jakoukoliv finanční náhradu a po tuto dobu přestane docházet na zápasy, tak by jeho mateřský oddíl měl vrátit poměrnou finanční náhradu, protože s tímto hostováním souhlasil jak hráč tak i oddíl. Možná, že jsme naivní, ale bylo by to správné a doufáme, že dostaneme od výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

7 některého člena výboru odpověď k tomuto tématu, kterou otiskneme. Myslíme si, že žádný člověk není tak bohatý a nemávne jen rukou, jestliže si koupí zboží s dovozem a oni mu dopraví jen část. A proto by jsme se měli všichni zamyslet nad změnou při vyřizování přestupů a hostování za finanční náhrady do budoucnosti a to za předpokladu, jestliže se dáme cestou nákupu hotových hráčů. Obzvlášť funkcionáři tělovýchovy by se měli k finančním prostředkům chovat stejně, jako ke svým vlastním penězům, ba možná ještě ohleduplněji, protože hospodaří s finančními prostředky tělovýchovy a v neposlední míře samotných sponzorů, kdy oni sami dobře ví, jak je složité tyto prostředky od nich získat. Jak jsme již Vás informovali, tak novou roli trenéra převzal IVO BUČEK, kdy dostal od nás fanoušků hájení do konce podzimní části. V tuto chvíli snad všichni fanoušci jemu a celému týmu držíme palce, aby vykročili do druhé části soutěže s odhodláním se poprat o každý bod do tabulky pravdy. Jak dobře všichni víte, tak jsme se starali poslední tři domácí utkání o občerstvení Vás diváků, fanoušků, rozhodčích a samotných výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

8 hráčů, které již v této jarní části soutěži bude provádět nový provozovatel restaurace a doufáme, že tyto služby pozvedne na dostatečnou úroveň pro spokojenost diváků, hráčů atd., Na závěr Vám chceme popřát bohatý výběr občerstvení a kvalitní a rychlé obsluhování v restauračním zařízení při zápasech, kdy tyto služby budou pro Vás všechny jako bonbón ke kvalitnímu fotbalu. Pro domácí zápasy jsme pro Vás fanoušky, diváky připravili Tombolu a to ve stejné míře, jak tomu bylo v podzimních zápasech. Losy se budou prodávat za stejnou cenu ve výši 5.- Kč a v poločase budeme losovat jednotlivé výherce před vchodem do restaurace. Výhercům již nyní držíme palce. Zatím jsme se ještě nezabývali výkony rozhodčích a tak něco málo o nich : Na toto téma říká Charli alias Hofík, že by nedělal rozhodčího za žádné peníze, protože jakmile by jsme mu začali nadávat, jak to děláváme běžně, tak by zahodil píšťalku a šel ze hřiště, protože by na to neměl nervy. A tak něco malého pro Vaši informaci co se píše : Velká anketa v Brazílii před patnácti lety se snažila najít odpověď na otázku, jaký by měl být výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

9 ideální rozhodčí, kterého by si všichni vážili. Z tisícovek odpovědí vyšlo najevo, že by měl mít něco z hrdinů bájí. Měl by být moudrý jako sova, prohnaný jako liška, tvrdohlavý jako slon, opatrný jako antilopa a klidný jako želva Už před šedesáti lety známý anglický rozhodčí J. E. Howcroft radil svým kolegům, jak se vyhnout problémům na hřišti. Jeho rady je možné shrnout do desatera rozhodčího: 1. Buď fit tělesně i duševně. A v jídle buď střídmý. 2. Neboj se žádných chyb. 3. Neváhej je přiznat, třeba i gestem. 4. Pískni, kolikrát je potřeba, ne však často. 5. Nepochybuj o nejvyšších nárocích - hráčů i vlastních. 6. Vylučuj raději dřív, než bude pozdě. 7. Nebav se s žádným pořadatelem. 8. Važ si hráčů, aby si i oni mohli vážit tebe. 9. Měj hroší kůži. Zajisté jste si všimli, že toto desatero má jen devět přikázání. Desáté zní takto: Nedopusť, aby si se dostal do rukou divákům! Pro Vaši zajímavost na první domácí utkání je delegován jako HR Špičák Z. z Bruntálu, AR1 Jedlička J. z Bruntálu, AR2 rozhodčí od žáků. výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

10 HR mám v podzimní části pískal domácí utkání s Jindřichovým, které jsme vyhráli 3 : 1. Na druhé utkání zajíždíme do Strahovic, na které je delegován jako HR Šafařík P. z Opavy, AR1 Maruzsák S. z Opavy, AR2 rozhodčí od žáků. Tento hlavní rozhodčí zatím ještě v této soutěži nepískal a tak uvidíme, jak se zhostí této nevděčné funkce. Na tento zápas přijede delegát pan Ondračka M. z Ostravy Hrabůvky. Nyní Vám předložíme statistiky, které jsme převzali od Moravskoslezského fotbalového svazu. Začínáme s tabulkou po podzimní části 13-ti kol Poř. Družstvo Z V R P Skóre Body Body 1 Štěpánkovice : ( 14 ) 2 Chlebičov : ( 7 ) 3 Stěbořice : ( 6 ) 4 D. Lhota : ( 1 ) 5 Chomýž : ( 4 ) 6 Komárov : ( 1 ) 7 Chuchelná : ( 2 ) 8 Břidličná : ( -1 ) 9 Zlatníky : ( -4 ) 10 Strahovice : ( -6 ) 11 Jindřichov : ( -7 ) výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

11 12 Světlá Hora : ( -11 ) 13 Kr. Loučky : 22 8 ( -13 ) 14 H. Benešov : 47 8 ( -10 ) viz. Moravskoslezký fotbalovvý svaz Tabulka mužstev na hřišti soupeře : Poř. Družstvo Záp V R P Skóre Body 1 Štěpánkovice : Chlebičov : Stěbořice : Chuchelná : Komárov : Chomýž : Strahovice : D. Lhota : Břidličná : Zlatníky : Jindřichov : H. Benešov : Kr. Loučky : Světlá Hora : 20 0 Tabulka mužstev na domácím hřišti : Poř. Družstvo Záp V R P Skóre Body 1 Štěpánkovice : D. Lhota : Chomýž : Komárov : Břidličná : Chlebičov : Stěbořice : Zlatníky : Chuchelná : 7 11 výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

12 10 Světlá Hora : Strahovice : Kr. Loučky : Jindřichov : H. Benešov : 18 5 Předkládáme výsledky jarní části odehrané soutěže a dále soupis ostatních zápasů našeho mužstva: výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

13 Datum Kolo Soupeři Čas H. Benešov Zlatníky Světlá Hora D. Lhota Kr. Loučky Strahovice Stěbořice Chuchelná Chomýž Jindřichov Břidličná Štěpánkovice Chlebičov Komárov Chomýž H. Benešov Jindřichov Stěbořice D. Lhota Zlatníky Chuchelná Chlebičov Komárov Břidličná Štěpánkovice Kr. Loučky Strahovice Světlá Hora Světlá Hora Štěpánkovice Komárov Světlá Hora Světlá Hora Chuchelná H. Benešov Světlá Hora Jindřichov Světlá Hora Světlá Hora Chomýž Zlatníky Světlá Hora Stěbořice Světlá Hora Světlá Hora Chlebičov Břidličná Světlá Hora Světlá Hora Kr. Loučky viz. Moravskoslezký fotbalovvý svaz V této tabulce jsou hráči, kteří hráli v podzimní části za TJ Světlou Horu. Je zde uvedeno kolik výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

14 minut,zápasů každý odehrál, ke kolika zápasů byl nominován, včetně na střídačku. Dále je zde kolik obdržel žlutých a červených karet a kolik vstřelil branek. Jméno a příjmení Min Záp ŽK ČK B R Erik Belej Ivo Buček Luděk Bajgar Martin Vondra Lubomír Foltín Martin Svoboda Štěpán Chárník Tomáš Grosman Jiří Oravec Jaroslav Samson Juraj Ivan Gazsak Martin Herman Jan Šmatlák Roman Pavlík Vratislav Meluch Michal Sideras Luboš Kopec Vlastimil Čulík Michal Krajčovič Martin Kopinec Aleš Sviták Roman Bystroň 58 9 Jakmile jste se zadívali na tabulku po 13. kole, tak žádného fanouška TJ Světlé Hory tento výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

15 pohled nemůže potěšit. Hledali jsme proto hodnocení, kde by vyniklo naše mužstvo. Pro zajímavost se nám toto zdařilo a tak se s Vámi o tuto skutečnost chceme s Vámi podělit : Počet žlutých a červených karet : Mužstvo ČK ŽK Komárov 6 37 Světlá Hora 4 31 D. Lhota 3 39 Zlatníky 2 40 Kr. Loučky 2 31 H. Benešov 1 36 Chuchelná 1 35 Jindřichov 1 29 Strahovice 1 29 Chlebičov 1 28 Břidličná 1 25 Stěbořice 1 23 Štěpánkovice 1 19 Chomýž 0 19 Jak sami vidíte tato tabulka nás vynesla na pěkné 2. místo. Co bychom dali za umístění našeho mužstva v těchto patrech v celkovém bodovém hodnocení. Při důkladném pohledu je zřejmé, že čtyři hráči obdrželi ČK a tak jsme se rozhodli výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

16 Vás informovat, jakého trestu se dočkali tito naši červení žolíci od DK MS KFS : Svoboda Martin - zastavení činnosti na 2 SU podmínečně do Šmatlák Jan zastavení činnosti na 2 SU nepodmíněně od Kopec Luboš zastavení činnosti na 1 SU podmíněně do Doufejme, že Luboš ty 4. zápasy přežije bez větší újmy a tuto podmínku nepromění v delší fotbalový půst. Oravec Jiří zastavení činnosti na 3 SU nepodmíněně od Podle toho je zřejmé, že Jirka na jaře bude chybět ve 2. zápasech jarní části. Závěrem otiskujeme pro zajímavost změnu schválenou dne MS KFS jako informaci ke změně hřiště : Změna RS MS KFS článku 4/3: Mistrovská utkání v soutěžích MS KFS se hrají zásadně na hřištích, které kluby uvedly v přihláškách do soutěží jako hlavní a vedlejší hřiště, která musí být schválena STK MS KFS. a) Kluby, které mají uvedeno jako hlavní hřiště travnatou hrací plochu pro soutěže dospělých a mládeže, mohou odehrát mistrovská utkání v období od do (SŘ článek výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

17 28) i na náhradních (škvárových, umělých travnatých) hřištích, pokud tato byla schválena STK MS KFS. Utkání se přednostně odehrají na travnaté hrací ploše (zneužití této výhody se domácí klub vystavuje možnosti finančního postihu STK MS KFS dle RS MS KFS článku 49/1). V ostatních termínech rozhoduje o změně hrací plochy výhradně HR utkání (SŘ článek 27/2), který své rozhodnutí uvede povinně v zápise o utkání. Odmítne-li hostující družstvo odehrát mistrovské utkání na náhradní hrací ploše a poruší tím ustanovení SŘ článku 57 a 58, vystavuje se hernímu i pořádkovému postihu. Čekáme Vaše připomínky a podněty. Slovní přímo na samotném utkání i poté. Psané na jakémkoliv papíru, z kterého podnět, příspěvek půjde přečíst nebo na tuto adresu : golmaniesh@seznam.cz výkony všech zúčastněných stran. Bez cenzury!

18 výkony všech zúčastněných stran. Bez předsudků.

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 7. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 7. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 Ročník 3. Číslo 7. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 TJ SVĚTLÁ HORA TJ Sokol KRÁSNÉ LOUČKY Sobota 05.04.2008 v 15 30 hodin Pro fanynky P O Z V Á N K A V pátek dne 18.04.2008 od 18.00 hodin

Více

Góólmánie - Časopis TJ Světlé Hory www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 5. OKRESNÍ P EBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR

Góólmánie - Časopis TJ Světlé Hory www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 5. OKRESNÍ P EBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 5. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 TJ SVĚTLÁ HORA SOKOL TŘEMEŠNÁ A 6. kolo Sobota 10.09.2011 v 16 30 hodin Pro utkání dorostu

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2015-2016 Cena 5,- NEDĚLE 20. března 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO PŘEBORU

Více

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin Ročník 4 Číslo 6 OKRESNÍ PŘEBOR Soutěžní ročník 2008/2009 TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01112008 ve 14 00 hodin Po posledním zápase v Rudolticích bude v restauraci na hřišti ukončená Hráči

Více

Góólmánie - Časopis TJ Světlé Hory SOBOTA 15. 08. 2015 DOPRAVNÉ 30. Kč, důchodci a děti do 15 let 15,-Kč. FA ČR Při Msfks v Ostravě

Góólmánie - Časopis TJ Světlé Hory SOBOTA 15. 08. 2015 DOPRAVNÉ 30. Kč, důchodci a děti do 15 let 15,-Kč. FA ČR Při Msfks v Ostravě SOBOTA 5. 08. 205 DOPRAVNÉ 0. Kč, důchodci a děti do 5 let 5,-Kč Ročník. číslo 0. Krajská soutěž Třída I. B Sk A FA ČR Při Msfks v Ostravě Výsledky na webu: http://www.mskfs.cz/competitions/table/6 Tabulka

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

Soutěžní ročník 2014/2015

Soutěžní ročník 2014/2015 Ročník 10. číslo 24. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2014/2015 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz Delegace rozhodčích na toto utkání mužů: Hlavní rozhodčí:

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019 MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2018/ 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Fotbalová asociace České republiky Grassroots oddělení a Komise mládeže FAČR. Místo konání: oznámí organizátor utkání nejméně 14

Více

TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA

TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA Ročník 6. Číslo 4. OKRESNÍ PŘEBOR Soutěžní ročník 2010/2011 TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA Sobota 25.09.2010 v 16 30 hodin Hlavní rozhodčí pro žáky, dorost a muže: Zdeněk VIŠŇOVSKÝ z Krnova golmaniesh@seznam.cz,

Více

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru 1 Začíná jarní část fotbalové sezóny Fotbaloví fanoušci se dočkali. Po zimní přestávce se roztočí jarní kola krajského přeboru. Hráči našeho celku nastupují do jarní části jako patnáctý celek této soutěže.

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

LORD CUP 2016 RÝMAŘOV

LORD CUP 2016 RÝMAŘOV VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A PROPOZICE TURNAJE MLÁDEŽE LORD CUP 2016 RÝMAŘOV POŘÁDANÉHO VE DNECH 18.6. 19.6.2016 V RÝMAŘOVĚ Tento mládežnický turnaj je pořádán fotbalovým oddílem SK Jiskra Rýmařov a jeho hlavním

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena: 5 Kč Neděle 2.října 2016 Krajská soutěž dorostu 13:15 Fulnek Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR Šujan Stanislav

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5,- ČTVRTEK 11. srpna 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 FC IRP Český Těšín Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Okresní fotbalový svaz Bruntál Zahradní 1 792 01 Bruntál Sportovně-technická komise OFS Bruntál Zápis č. 29 ze dne 4. 6. 2014 - SR 2013-2014 1. STK OFS bere na vědomí:

Více

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice 2017-2018 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Vyhlašovatelem nemistrovských soutěží Okresní nemistrovská

Více

TJ Sokol Velké Heraltice

TJ Sokol Velké Heraltice FOTBALOVÉ 1 KOBEŘICE Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice Neděle 25. března 2018 Cena 5,-Kč Sezóna 2017-2018 HLAVNÍ UTKÁNÍ 15:00 16. kolo krajské soutěže I. A třídy sk. A TJ Sokol

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2016-2017 Zápis č. 34 ze dne 25.5.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice.

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. Mužstvo Štěpánkovic je účastníkem krajské soutěže I.B třídy. Po podzimní části fotbalové sezóny 2013-2014 je na 5. místě. Dosud

Více

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech 9. - 10. května 2018 sportovní areál HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: ve středu 9. 5. 2017 do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 13 ze dne 21.9.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

1) Propozice turnaje ročníků 2011

1) Propozice turnaje ročníků 2011 1) Propozice turnaje ročníků 2011 Místo turnaje: ZS Neratovice Termín konání: 8.6.2019 (8-19hod.) Vedení turnaje:ondřej Škaloud, Jan Szturcek, email: sdcamp@seznam.cz tel. 731160377,606 941 472, Rozlosování:

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od a platí pro sezónu JARO 2016

Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od a platí pro sezónu JARO 2016 Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od 1. 3. 2016 a platí pro sezónu JARO 2016 1/5 OBSAH : 1. Struktura soutěží:... 3 2. Hrací systém:...

Více

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Datum a čas: druhá srpnová sobota, tj. 9. 8. 2014 od 8:00 hodin prezentace od 7:30 hodin v místě konání zápasů jednotlivých

Více

Sportovně-technická komise

Sportovně-technická komise ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Moravskoslezský KFS Hornická 54 709 80 Ostrava Sportovně-technická komise Zápis č. 1 ze dne 6.8.2008 SR 2008-2009 Přítomni: pp. Koláček, Kondziolka, Kopia, Mižák, Šimek, Tichavský,

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016 ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016 1) Základní informace k soutěžím SCM U19, U17 a U16: a) struktura soutěže: v systému SCM 42 klubů (42 MŠMT, maximálně 4 KM FAČR) CL SCM U19 (20 klubů), ČL SCM U19 (18

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil , IČ )

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil ,   IČ ) Pořadatel Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, 434 01 Most (mobil 739 680 998, e-mail: ofsmost@centrum.cz, IČ 65660773) 7. ročník Memoriálu Josefa Košece Komise rozhodčích Most Termín 22. června

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 32 ze dne 17.5.2018 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší Propozice turnaje Místo turnaje: Termín konání: Vedení turnaje: Zimní stadion Rudolická 1700 434 01 Most 26.12.2017 úterý od 09:00 do 16:30 hodin Tauš David

Více

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 6. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA 5. kolo Sobota 17.09.2011 v 16 00 hodin Pro toto utkání

Více

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech 6. - 7. června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: úterý 6. 6. 2017 nejpozději v 12:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

Peněžité pokuty za provinění klubů a rozhodčích jsou stanoveny Pokutovým řádem OFS, který byl schválen řídícím orgánem soutěží OFS.

Peněžité pokuty za provinění klubů a rozhodčích jsou stanoveny Pokutovým řádem OFS, který byl schválen řídícím orgánem soutěží OFS. E. NÁLEŽITOSTI DISCIPLINÁRNÍHO ŘÍZENÍ Čl. 36 Disciplinární komise DK OFS DK projednává všechna disciplinární provinění v rámci soutěží OFS. DK posuzuje a ukládá svoje rozhodnutí podle Disciplinárního řádu

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

DOSPĚLÝCH. České Budějovice

DOSPĚLÝCH. České Budějovice JIHOČESKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ROZPIS JIHOČESKÉ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH 2018 2019 České Budějovice 13.05.2018 http://kuzelkakraj.webnode.cz/ 1 Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: Všechny soutěže

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 4. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 4. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 Ročník 3. Číslo 4. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 TJ SVĚTLÁ HORA SK Meteor Strahovice Sobota 13.10.2007 v 15 30 hodin Ostatní diváky Na úvod mám pro Vás smutnou zprávu pro některé fanoušky!

Více

FA ČR Při OFS BRUNTÁL. Soutěžní ročník 2013/2014

FA ČR Při OFS BRUNTÁL. Soutěžní ročník 2013/2014 Sobota 09. 11. 2013 Ročník 9. číslo 13. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2013/2014 FC Sl. STARÉ MĚSTO TJ SVĚTLÁ HORA Delegace rozhodčích na toto utkání: Hlavní rozhodčí: Vachik Yeghiazaryan

Více

I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.: II. Termín konání: sobota

I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.: II. Termín konání: sobota I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.:251 61 11 28 II. Termín konání: sobota 12.12.2009 III. Místo konání: hala ZŠ T.G.MASARYKA, RUZYNĚ, PRAHA 6 vchod ze Stochovské

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ 2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ pod patronací starosty městské části Praha 9 - Satalice SPARŤANKA CUP (pro hráčky narozené po 01.01.1998) Úvodní slovo Váţení sportovní přátelé, vítáme Vás na druhém ročníku

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU 23. ročník halového turnaje krajských výběrů starších žáků kategorie U-14 POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Boršická ulice 1313, Hluk okr. Uherské Hradiště 26. 1. 2018

Více

U 8 O POHÁR LESŮ ČR

U 8 O POHÁR LESŮ ČR U 8 O POHÁR LESŮ ČR 3. 2. 2018 KONTAKT U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FC TEMPO PRAHA BOHEMIANS

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

S centrum Cup 2011 2012

S centrum Cup 2011 2012 S centrum Cup 2011 2012 Propozice S trio Benešov ve spolupráci s S centrem Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2011 březen 2012 P R

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

Rozhodnutí č. 32/1617. Rozhodnutí

Rozhodnutí č. 32/1617. Rozhodnutí č. 32/1617 Disciplinární komise SF ČR ukládá Janu Kvapilovi (ID člena 89030475, MALIBU Mladá Boleslav) trest zastavení závodní činnosti na dvě soutěžní utkání. Disciplinární komise zahájila řízení s Janem

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední Soutěžní řád ČAST Soutěžní řád včetně aktualizace poslední 5. 5. 2016 Soutěžní řád je soubor předpisů pro organizování, řízení a vyhodnocování soutěží stolního tenisu. Obsah: 1. Všeobecná a technická ustanovení

Více

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S mistrovských fotbalových soutěží soutěžní ročník 2015 2016 Mistrovské fotbalové soutěže Okresního fotbalového

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 11. 6. 2017 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště fotbalový areál Studénka Věková

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

Hodnota Procent % Počet Trenér 84,6% 121. Hráč 4,9% 7. Žurnalista 4,9% 7. Funkcionář 5,6% 8 Celkem: 143. Hodnota Procent % Počet Ano 72,7% 104

Hodnota Procent % Počet Trenér 84,6% 121. Hráč 4,9% 7. Žurnalista 4,9% 7. Funkcionář 5,6% 8 Celkem: 143. Hodnota Procent % Počet Ano 72,7% 104 Souhrnná analýza - Reorganizace nejvyšších soutěží Reorganizace nejvyšších soutěží Řešení pro váš online výzkum www.click4survey.cz Dotazníkové šetření - Reorganizace soutěže, první část Dobrý den, jmenuji

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

Propozice turnaje mladší přípravky FK Bolatice

Propozice turnaje mladší přípravky FK Bolatice Fotbalový klub Bolatice, z.s. Opavská 131/45, 747 23 Bolatice web: fotbal.bolatice.cz, email: FK.Bolatice@seznam.cz Propozice turnaje mladší přípravky FK Bolatice Název akce: Termín akce: Zahájení akce:

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

SK Jince 1921 Zpravodaj kopané č. 01 Ročník I.

SK Jince 1921 Zpravodaj kopané č. 01 Ročník I. SK Jince 1921 Zpravodaj kopané č. 01 Ročník I. Vítejte na domácím utkání 14. hraného kola jarní části III. třídy sk. A Příbramského okresu v kopané ročníku 2007/2008. sobota 29.03.2008 v 15:00 SK JINCE

Více

TJ SVĚTLÁ HORA STARÉ MĚSTO

TJ SVĚTLÁ HORA STARÉ MĚSTO Ročník 10. číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2013/2014 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz Delegace rozhodčích na toto utkání mužů: Hlavní rozhodčí:

Více

Rozhodnutí č. 22/1617. Rozhodnutí

Rozhodnutí č. 22/1617. Rozhodnutí č. 22/1617 Zastavuje se disciplinární řízení s kluby WIZARDS DDM PRAHA 10 a FK KLADNO vedené z důvodu výtržností mezi diváky. Disciplinární komise zahájila řízení s výše uvedenými kluby dne 19.10.2016

Více

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele PROJEKT k žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory na zajištění podmínek pro sportovní činnost mládežnických mužstev fotbalového oddílu ČSK Uherský Brod Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016096807 Osoba: Bém Zdeněk (61090424) 6240671 Tělovýchovná jednota START VLASATICE 2016627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Rakšice Vlasatice,2016627A1A1205 STK provedla šetření ve věci

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U13 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2018175155 Osoba: Doleček Jakub (96030941) 6270341 - TJ Micmanice z.s. 2018627A2A Znojemské pivo III. třída skupina A Micmanice Přímětice B,2018627A2A0301 Hráč Doleček Jakub je vinen disciplinárním

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

PROPOZICE PŘEBORU SM OBLASTI

PROPOZICE PŘEBORU SM OBLASTI Svaz národní házené Severomoravská oblastní soutěžní komise Vítkovická 3083/1, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, sekretář Gřes Martin, Hlavní třída 853/46, 708 00 Ostrava-Poruba, tel. 724 434 262 (veškerou

Více

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v sobotu 31. srpna 2013 4. ročník turnaje Memoriál Bohumila Hejny v kategorii MPŘ ročník narození 2005 Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 4. ročník putovního

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 1.0 Přihláška a soupiska 1.1.0 Tým vstupující do AHL2011 musí splňovat všechny náležitosti, aby mohl nastoupit v následujícím ročníku AHL. 1.2.0 Odevzdána musí být

Více

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS info@ofsnymburk.cz www.ofsnymburk.cz aktiv klubů OFS 7.3.2018 Program aktivu: 18,30 zahájení aktivu 18,35 19,15 školení klubů soutěžní řád 19,15 19,25 přestávka 19,25 19,55 organizace soutěží v ročníku

Více

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 9. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008

Fotbalová drbna Góólmánie Časopis fanoušků a TJ Světlé Hory. Ročník 3. Číslo 9. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 Ročník 3. Číslo 9. I.B třída skupina A Soutěžní ročník 2007/2008 TJ SVĚTLÁ HORA SK Viktorie CHLEBIČOV Sobota 10.05.2008 v 16 30 hodin Pro Milana Šmatláka Vítáme Vás na dnešním fotbalovém utkáním. Obdrţeli

Více

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK TATRAN KADAŇ Datum: Sobota 28.05. 2011 Výkop: 10:15h Sezóna: 2010/2011 Soutěž: krajský přebor Kolo: 27 Rozhodčí: Zubr, Živnůstka, Zvonař Delegát: Kropáč

Více

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE III. TŘÍDA - 16. KOLO OPATOVICE VS. HABROVANY 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas@sendme.cz SOUPISKA TÝMU A : Kopáček Jiří (1963)

Více

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha Středočeský krajský kuželkářský svaz a Pražský kuželkářský svaz vydávají ROZPIS Divize AS 2018-2019 Poděbrady / Praha Všeobecná ustanovení 1. Řízení: Řídí Výkonné výbory SKKS a PKS prostřednictvím Sportovně-technické

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

FK Jablonec Občanské sdružení

FK Jablonec Občanské sdružení FK Jablonec Občanské sdružení pořádá v sobotu 11.2.2012 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2002 a mladší Účastníci turnaje: FA Petra Voříška Děčín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, SK

Více

Zápis o utkání z pohledu rozhodčího - krok za krokem

Zápis o utkání z pohledu rozhodčího - krok za krokem Zápis o utkání z pohledu rozhodčího - krok za krokem Důležité informace: 1) Rozhodčí a delegáty registruje do IS FAČR komise rozhodčích řídícího orgánu soutěže na základě zařazení na listinu rozhodčích/delegátů

Více