Policové regály pro ruční manipulaci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Policové regály pro ruční manipulaci"

Transkript

1 Policové regály pro ruční manipulaci

2 Skladová řešení Policové regály pro ruční manipulaci Maximální bezpečnost Všechny výrobky jsou navrženy podle konstrukční evropské normy FEM a americké normy RMI, a současně jsou přizpůsobeny normám platným v jednotlivých zemích na celém světě. Technologická avantgarda Mecalux používá nejmodernější konstrukční programy na trhu pro výpočet a návrhy konstrukce regálových systémů. 40 let zkušeností Mecalux nabízí dlouhodobé zkušenosti při navrhování skladových řešení z více než 40-ti leté historie značky a své systémy dodává do velmi širokého spektra oborů skladování a výroby.

3 Kvalita především Mecalux uskutečnil více než 4000 testů proto, aby poznal skutečné vlastnosti a chování používaných materiálů. Získané certifikáty ISO 9001, ISO 14001, TÜV-GS Poprodejní servis Mecalux nabízí všem svým zákazníkům poprodejní servis za účelem následné kontroly systémů v provozu a nabízí své poradenství v případě modifikací, závad a rozšíření skladů.

4 Policové regály pro ruční manipulaci EasyWMS, informační systém řízení skladu EasyWMS je počítačový systém, určený pro řízení operačních činností skladu, který integruje systémy skladování a distribuce. Easy WMS se skládá z řady vzájemně propojených aplikací a informačních nástrojů, které spolu vzájemně spolupracují pomocí odpovídajících komunikačních protokolů.

5 Ucelené řízení skladových zásob a procesů, realizovaných ve skladu. Eliminace chyb během kompletace objednávek a zvýšení spolehlivosti dodávek. Urychlení procesů přípravy a odeslání objednávek. Možnost přizpůsobení individuálním požadavkům. Snížení nákladů v logistice. EasyWMS má šest shora určených standardních úrovní, které lze přizpůsobit konkrétním požadavkům každého klienta. Použití určité úrovně závisí na charakteristice skladu, procedur, operačních a přepravních činností. Jednotlivé úrovně splňují všechny požadované funkce obsluhy automatické identifikace zboží (čárové kódy, tagy RFID, systémy kompletace objednávek pick to light / put to light, hlasové systémy, atd.), automatického blízkého transportu (ukladače miniload, paletové ukladače, transferové vozíky, přenašeče, atd.) a řízení konvenčních skladů s využitím terminálů RF.

6 Policové regály pro ruční manipulaci Policové regály M3 Základní systém manuálního vychystávání určený pro lehké až středně těžké zboží. Různá příslušenství umožňují přizpůsobení a oddělení jednotlivých úrovní tak, že produkty mohou být skladovány jako archiv, složky či pořadače.

7 Možnost instalace ochozů pro snadný přístup k vyšším úrovním. Snadná montáž. Víceúčelové komponenty, které lze přizpůsobit veškerým požadavkům. Možnost realizace mobilních regálů pro archivaci a sklad. Verze pro kancelář mají provedení ladící s daným prostředím. Možnost instalace ochozů pro přístup do vyšších úrovní. 12 Komponenty 1) Sloup (5 typů) 2) Police (2 typy) 3) Uchycení police 4) Křížová výztuha 5) Spojení rámů 6) Patka Doplňkové prvky 7) Zadní stěna (plech nebo mřížka) 8) Čela a lišty 9) Svislé dělící příčky 10) Boxy/ Zásuvky 11) Dveře 12) Příslušenství pro zavěšování složek

8 Policové regály pro ruční manipulaci Pojízdné policové archivační regály Systém pro archivaci a skladování pomocí souborů regálů nebo pohyblivých skříňí, které se přemisťují po kolejích. Poskytuje větší využití prostoru a zaručuje pořádek a bezpečnost archivovaného materiálu.

9 Optimální využití prostoru. Mechanismus pohybu Pojistka ve dveřích chrání proti přístupu nepovolaných osob. Ideální řešení pro skladování veškerého druhu knih a dokumentů. Stěny regálů mohou být vyrobeny z kovu nebo ze dřeva v šedé barvě. Ruční posun Systém je navržen jako konstrukce s nízkou hmotností, který je vhodný zejména pro archivy, kanceláře, lehké materiály apod. Posun je prováděn manuálně pomocí držáků umístěných na vnější straně každé jednotky. Mechanicko-ruční mechanismus pojezdu Jedná se o mechanický hnací systém s řetězovými převody. Pohon pojezdového kola je prováděn manuálně otáčením hnacího kola se zalomenými rameny. Převody značně snižují sílu potřebnou k otáčení hnacím kolem. Automatický mechanismus pojezdu Regálová jednotka je uváděna do pohybu stisknutím elektrického tlačítka. Poté se regály automaticky přemístí a tak vytvoří přístupovou uličku. Pohonný systém se skládá z motoru s převodem, který nevyžaduje údržbu díky provedení se stálou náplní maziva Komponenty ) Pojízdná základna 2) Pojezdové kolejnice 3) Rámy M3 4) Křížová výztuha 5) Police 6) Uchycení police 7) Mechanismus pojezdu 8) Police na zavěšování složek

10 Policové regály pro ruční manipulaci Policové regály M7 Navrženo pro sklady, kde se zboží ukládá a vychystává ručně. Různé doplňky se přizpůsobují skladovaným produktům.

11 Ideální řešení pro různé druhy zboží s neucelenou rotací. Vhodné pro uskladnění objemného nebo těžkého zboží. Možnost instalace ochozů pro snadný přístup do vyšších úrovní Komponenty 1) Rámy 2) Nosníky 3) Panel police picking pozinkovaný 4) Police z dřevotřískové desky 5) Police z dřevotřískové desky laminovaná 6) Police z mřížky 7) Podpěra dřevotřískové desky 8) Podpěra police z mřížky 9) Spojení rámů 10) Příchytka police z dřevotřískové desky 11) Vyrovnávací podložky 12) Patka Moduly určené pro zavěšované výrobky Existují dvě řešení pro zavěšené oděvy nebo jiné zavěšované zboží; prvním jsou věšákové nosníky, u druhého jsou sloupy v úrovni polic spojeny podpěrami s věšákovými tyčemi. Policové regály s regálovým zakladačem Regály pro lehké, střední nebo těžké zatížení. Maximální využití výšky skladu. Skladované zboží je umisťováno do vyšších úrovní vysokozdvižnými vozíky.

12 Policové regály pro ruční manipulaci Vysoké policové skladování s použitím ochozů Tento systém umožňuje maximální využití výšky skladu, přístupné horní police přístupné buď mechanickými prostředky nebo z ochozů, umístěných mezi policovými úrovněmi.

13 Možnost instalace jednoho nebo několika ochozů k zpřístupnění vyšších úrovní. Dostupnost k různým úrovním pomocí schodiště. Umístění regálů s ochozy je možné aplikovat na jakýkoli typ regálové instalace. Komponenty 1) Schodiště 2) Zábradlí 3) Otočné bezpečnostní dveře Schodiště Schodiště navržená společností Mecalux jsou snadno smontovatelná, odolná a přizpůsobitelná různým výškám (to stejné schodiště může být použito pro různé výšky a to změnou úhlu sklonu). Navíc schodiště splňují normy pro budovy platné v celé Evropě. Zábradlí Ochranné zábradlí je tvořeno z kulatých a hranatých profilů spojených kloubovými spojkami. Ve spodní části je namontována ochranná lišta, která brání případnému propadnutí materiálu.

14 Policové regály pro ruční manipulaci Spádové policové regály Zboží se pohybuje po válečkových drahách a zaručuje tak dokonalý oběh produktů. Sklon plošiny umožňuje volný posun skladovaných výrobků působením gravitační síly.

15 Systém FIFO: první box na vstupu je prvním boxem na výstupu, zajišťuje dokonalou obrátku zboží. Vyšší číslo skladové jednotky se nachází na čelní straně regálů. Zkrácení doby potřebné k vychystávce objednávky Komponenty 1) Rámy a stojny 2) Nosníky 3) Standardní plošina 4) Standardní plošina s policí 5) Příchytka rámu plošiny PD3 6) Bezpečnostní pojistky 7) Kotvy 8) Vyrovnávací podložky 9) Minidráha 10) Brzda minidráhy PKD Zvýšení kapacity výrobků ve skladovém objektu Systém Pick to light Možnost instalace automatických zařízení z čelní strany regálů spojených se systémem řízení skladu. Tato zařízení informují operátora o místě odběru zboží a jeho množství při vyřizování objednávky bez nutnosti používání papírových dokladů. Tento systém zvyšuje výkon při vyřizování objednávek a eliminuje chyby.

16 Policové regály pro ruční manipulaci Automatizované sklady pro boxy Standardní systém automatizovaného skladování boxů, kde regály, strojní zařízení a software řízení skladu spolu tvoří jeden celek. Systém je založen na koncepci box k operátorovi. Dokonalé využití dostupného prostoru, rychlost a organizace skladu.

17 Automatizace operací na vstupu a výstupu. Stálá kontrola a aktualizace skladových zásob. Komponenty 1) Regály 2) Místo příjmu a výdeje zboží 3) Zakladač 4) Počítačový systém 1 Eliminace chyb způsobených manuálním řízením skladu. 3 Ideální systém pro skladování malých manipulačních jednotek. 2 4 Regály Regály jsou navrženy pro provoz zakladače a skladování boxů do výšky. Místo příjmu a výdeje Místo příjmu a výdeje zboží ve skladu (vychystávací a manipulační zóna) je situováno před nebo vedle regálů. Mechanická manipulace boxů probíhá k operátorovi nebo zakladači tak, aby bylo možno boxy odebírat ručně a následně je zpět umístit do skladu. Zakladač Zakladač zajišťuje odběr a uložení boxů do regálů a také jejich dopravu a složení v místě příjmu a výdeje zboží. Systém řízení Systém řízení skladu provádí veškeré skladové činnosti, optimalizuje délku úkonů a využití skladových prostor. Programové vybavení systému usnadňuje řízení procesů a umožňuje snadný a rychlý přístup k veškerým informacím.

18 Policové regály pro ruční manipulaci Nákladní výtahy a systémy pro přepravu beden Jsou sestaveny pro dosažení podstatně vyšší produktivity a k zajištění přepravy nákladu pomocí beden nebo jiných nosičů. Nákladní výtahy jsou zdokonalovány díky různým přepravním systémům, které jsou součástí zařízení a splňují zvýšené požadavky na funkčnost a frekvenci.

19 Nákladní výtahy jsou navrženy tak, aby dlouhodobě vydržely každodenní provoz. Kontrola a aktualizace řízení skladů. Jejich ergonomický a kompaktní design umožňuje interakci stroje s obsluhujícím pracovníkem. Zakladač 1) Podvozek 2) Sloupec 3) Horní vodicí sestava 4) Zdvihací vozík 5) Ovládací skříň 6) Pohon zdvihu 7) Pohon jízdy 8) Systém napájení pomocí kolejnicových vodičů 9) Žebřík Systémy transportu 10) Kolečkový přepravník 11) Pásový přepravník stoupající 12) Výhybka 13) Zatáčka 90o 14) Transferový modul 15) Výtah 16) Kompletační stanoviště 17) Pásový přepravník 18) Přepravník vstupu / výstupu Jsou charakteristické svou rychlostí a spolehlivostí při manipulaci. Přepravní systémy vyžadují nízký stupeň údržby a snadno plní příkazy. Obloukové přepravníky Rovné přepravníky Transferové moduly Výtahy Kyvadlový vozík

20 Policové regály pro ruční manipulaci Clasimat, Vertikální Skladový Systém Clasimat je automatizovaný sklad se systémem svislého skladování. Zakládání a vyjímání výrobků se děje automaticky pomocí člunkového zdvihacího a zakládacího mechanismu. Systém pracuje na principu produkt člověku, který je ideální pro vychystávání objednávek.

21 Počítačem ovládané řízení skladu. Šetří prostor využitím celkové výšky skladu. Šetří čas tím, že minimalizuje pohyb pracovníků při vychystávání objednávek. Zvyšuje bezpečnost produktů během skladování Komponenty 1) Nosná konstrukce 2) Police 3) Obslužné stanoviště 4) Pohon zvedání 5) Zakladač 6) Zesílený ozubený řemen 7) Pomocné ozubené soukolí 8) Svislé vedení 9) Vnitřní bezpečnostní zařízení 10) Řídící pult 11) Světelná signalizační závora 12) Vnější panely obložení 13) Zařízení pro umísťování ve výšce 14) Limit konce zdvihu 15) Senzor přítomnosti police 16) Měření aktuální výšky zboží na polici 17) Optická bezpečnostní závora 18) Tlačítko nouzového zastavení 19) Vnitřní dveře (volitelné) 20) Poziční čidlo (volitelné) Je ideální pro skladování jakýchkoliv produktů běžně skladovaných v krabicích

22 Policové regály pro ruční manipulaci Spinblock, horizontální otočný zásobník Je automatizovaný systém uskladnění, založený na principu produkt člověku, určený pro mnohonásobné aplikace a hlavně v případech, kdy je vyžadován vysoký stupeň produktivity při sběrných operacích /picking/.

23 Časová úspora: obsluhující pracovník se nemusí ze svého místa vzdálit, aby nastavil požadavek. Maximální produktivita. Komponenty 1) Základní konstrukce 2) Pohonná jednotka /motor/ 3) Řídící systém 4) Podpěrná kolejnice nosných modulů 5) Nosný modul Nosný modul 6) Vozík se dvěmi kluznicemi 7) Opěrná konstrukce 8) Detail montáže verze s plechem 9) Nastavitelné stojany, přechod 50 mm 10) Zapuštěné ozubení 11) Vnitřní podpěrný systém Stálá kontrola inventáře. 2 3 Snížení chybovosti o více než 90 % Spinblock je tvořen kompaktními moduly, které jsou mezi sebou spojeny a jsou zavěšeny na konstrukci s pojezdy, které opisují oválnou trajektorii. Uskladněný produkt je permanentně kontrolován prostřednictvím řídícího softwaru a kontroly integrované v systému. Jakmile je přijat příkaz, skupina modulů se automaticky posune do požadované pozice.

24 Policové regály pro ruční manipulaci Policové regály Simplos Optimální řešení pro sklady s malým a středně velkým zbožím, ve kterých jsou skladované produkty manipulovány ručně. Dostupná je široká škála příslušenství zvyšujícího funkčnost regálů: zásuvky, přepážky, boční stěny, zadní stěny, lišty apod.

25 Snadná a rychlá montáž, velká nosnost a dokonalá stabilita Komponenty Vynikající estetické provedení umožňuje instalaci do každého prostředí. Rozmanité kombinace prvků a provedení. Možnost úplného přizpůsobení pro daný prostor ) Nosné sloupy 2) Příčné nosníky 3) Křížová v ztuha 4) Boční stěna 5) Zadní stěna 6) Police 7) Příchytka police 8) Patka 9) Lišta 10) Sokl 11) Drážkovan panel 12) Zarážka 13) Dělící příčka PR 14) Zásuvky 15) Vodící lišty 16) Dveřní panely 17) Přepážka 18) Boční panel Víceúčelovost Systém Simplos má řadu použití. Může být využíván jak pro archivaci v malém rozsahu tak i v případě složitých průmyslových instalací. Podlahy Podlahy ochozů mohou být vyrobeny z dřevotřískových desek nebo z kovových prvků. Dřevotřísková deska Laminovaná dřevotřísková deska 38 MA/ML Žlábkovaný plech Perforovaný plech Hrubě perforovaný plech Rošt

26 Policové regály pro ruční manipulaci Regály Metal Point Regály Metal Point nacházejí rozmanité uplatnění ve skladech, kancelářích i v domácnosti. Pomáhají udržovat pořádek ve skladovaném zboží různého druhu.

27 Snadná montáž. Dokonalý vzhled díky použité epoxidové polyesterové barvě s minimální tloušťkou nátěru 50 až 75 mikronů. Možnost libovolného sestavení modulů. Jsou dostupné tři druhy regálů Metal Point : Regály na lehkou zátěžregály s dřevotřískovou deskou s maximální nosností 90 kg při rovnoměrně rozloženém zatížení na každé nosné úrovni. Regály na střední zátěžregály s dřevotřískovou deskou s maximální nosností 500 kg při rovnoměrně rozloženém zatížení na každé nosné úrovni. Regály na velkou zátěžregály s dřevotřískovou deskou s maximální nosností 960 kg při rovnoměrně rozloženém zatížení na každé nosné úrovni. 7 2 Elementy regálů pro lehká břemena 1) Příčný nosník 2) Úhelník MLUR 3) Příčný nosník MLPE 4) Umělohmotný klín P-25 5) Příčná podpěra poličky C-15 6) Kovový panel MBU 7) Surová dřevotřísková deska/ melaminová deska Víceúčelovost

28 Jednoduchý a ekonomický systém pro různá využití. Všestrannost. Snadná montáž, jednotlivé díly do sebe dokonale zapadají. Policové regály pro ruční manipulaci Policový regál šroubovaný Snadná montáž a demontáž umožňující různé modifikace do šířky či výšky. Vhodné pro malé zatížení. 3 Komponenty 1) Stojna 2) Police MS 3) Kovová patka 4) Držák police 5) Šrouby M8 6) Plastová patka

29 Nový kompaktní styl. vyjímečně snadná montáž, bez použití šroubů. Modulový systém umožňuje nespočet kombinací. Vyrobeno z galvanizovaného plechu, který poskytuje vysokou odolnost vůči korozi Kovové skříňky 7 Komponenty 1) Boční stěny 2) Zadní stěna 3) Police 4) Příčné nosníky 5) Věšáková tyč 6) Dveře 7) Přední noha 8) Zadní noha 9) Uzavírání na zámek Skříňky Mecalux představují novou koncepci kompaktního a estetického stylu, který harmonizuje s libovolným okolím jako jsou převlékárny, kanceláře, školy a mnoho dalších. Modulový systém umožňuje vytváření různých kombinací prvků i různých šířek sestav. Výška Hloubka Šířka Skříňky bez nožiček , 300 a 400 Skříňky s nožičkami , 300 a 400 Rozměry v mm

30 Regály pro skladování zboží na paletách Konvenční paletové regály Optimální řešení pro sklady s výrobky na paletách při velké rozmanitosti skladovaných položek. Umožňuje úplnou kontrolu skladových zásob, může být přizpůsoben jak pro každý prostor skladu, tak i pro hmotnost i rozměry. Movirack Regály jsou umístěny na pohyblivých základnách. Tento systém umožňuje maximální využití prostoru ve skladu odstraněním přístupových uliček. DRIVE-IN (vjezdové regály) Systém Drive-in je založen na skladování podle pravidla akumulace a umožňuje využít 85% dostupné skladovací plochy, což je možné díky eliminaci uliček mezi regály. Tento systém umožňuje nejúčinnější využití dostupného prostoru. Automatizované sklady palet Skladový systém, který spojuje regály a manipulační vysokozdvižná zařízení, která zajišťují veškerý pohyb ve skladu. Vysokozdvižná manipulační zařízení se řídí softwarem, který koordinuje veškerou manipulaci. Systémy transportu palet Projednávaná sestava komponentů je určena k transportu, akumulaci a/nebo distribuci zboží do logisticky určených skladových lokalizací.

31 další systémy Systém Radio-Shuttle Systém skladování palet umožňující maximální koncentraci skladovaných nákladů, zjednodušující nakládku a vykládku zboží prostřednictvím elektrického vozíku (Radio- Shuttle). Spádové paletové regály V tomto systému se palety přesouvají po válečkových tratích působením gravitační síly, což zajišťuje dokonalou obrátku produktů a tím také úsporu prostoru a času při manipulaci s paletami. Paletové regály Push-back Akumulační skladový systém umožňující skladování do čtyř palet na hloubku. Konzolové regály Velmi jednoduchý a odolný systém navržený pro skladování dlouhých břemen: tyčí, profilů, trubek, dřeva, atd. Možnost umístit úrovně na jedinou stranu nebo na obě strany konstrukce. Mezipodlaží Mezipatra nebo mezipodlaží maximálně využívají použitelnou výšku místnosti a zdvojnásobují nebo ztrojnásobují její plochu. Jde o snadno demontovatelný systém s velkou rozmanitostí konstrukčních prvků, což usnadňuje jeho přizpůsobení konkrétním požadavkům každého zákazníka. Bezpečnostní závěry Tvoří ochranný prostor v pracovní oblasti s automatickými instalacemi a výrobními zařízeními. Také udržují prostor bez spadaných zbytků materiálu působením strojů.

32 MECALUX ČESKÁ REPUBLIKA, S.R.O. PRAGUE - Tel.: (+420) Jankovcova 1595/ Praha 7 Fax: (+420)

33 Žádost o informace Přeji si, aby mě navštívil prodejce společnosti Mecalux. Přeji si informace o následujících výrobcích: Konvenční paletové regály Vysokokapacitní skladování na mobilních regálech - Movirack Vjezdové regály Systém Radio - Shuttle Spádové paletové regály Systém Push-back Samonosné sklady Automatizované skladování palet EasyWMS, informační systém řízení skladu Policové regály (picking) M3 Policové regály (picking) M7 Spádové policové regály Automatizované skladování pro boxy Clasimat, Modul Vertikálního Skladování (MVS) Spinblock, horizontální otočný zásobník Policový systém Movibloc Policové regály Simplos Regály Metal Point Policový regál šroubovaný Kovové šatní skříňky Mezipodlaží Cantilever - konzolové regály Regály pro cívky Osobní údaje Jméno a příjmení: Pozice: Firma: Předmět činnosti: Počet zaměstnanců: Ulice: PSČ: Kraj: Tel.: Fax: DIČ: č. p.: Obec: Zaškrtněte v tabulce X, pokud souhlasíte, abychom Vám zasílali reklamy prostřednictvím elektronické pošty. Ano, souhlasím se zasíláním reklamních informací o produktech a/nebo službách týkající se uskladnění, jeho součástí a podobného zboží, které nabízí Mecalux. Pokud si nepřejete dostávat informace o produktech a/nebo službách zasíláním elektronickou poštou, můžete tuto službu zrušit zasláním u na adresu: info@mecalux.com s uvedením hesla zrušení. Pokud požadujete jakékoliv další informace, kontaktujte naši obchodní kancelář nebo zašlete vyplněný formulář na nejbližší pobočku Mecaluxu. MECALUX ČESKÁ REPUBLIKA, S.R.O. Jankovcova 1595/ Praha 7 Tel: Fax: web: praha@mecalux.com M-x.xxx-06/11 - MECALUX, SA Abychom dodrželi nařízení Zákona o ochraně osobních údajů,informujeme Vás, že vyplněním tohoto formuláře a jeho odesláním na ovou adresu: praha@mecalux.com, nebo na fax souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje mohou být začleněny do kartotéky společnosti Mecalux, SA., jejíž cílem je správa zákazníků, stejně jako zasílání informací o výrobcích a službách této společnosti, které mohou vyplynout z Vašeho zájmu. Abyste mohli uskutečnit svá práva přístupu, opravy, zrušení a nesouhlasu předepsaná v Zákoně, můžete to provést písemnou formou na adresu Mecalux, Věc: Ochrana osobních údajů, Jankovcova 1595/14, Praha 7.

34 Navštivte naše internetové stránky

Regály pro skladování zboží na paletách

Regály pro skladování zboží na paletách Regály pro skladování zboží na paletách Skladová řešení Regály pro skladování zboží na paletách Maximální bezpečnost Všechny výrobky jsou navrženy podle konstrukční evropské normy FEM a americké normy

Více

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku Skladová řešení Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku 50 let nabízíme Skladová řešení 3 Působnost ve více než 70 zemích 3 11 výrobních závodů 3 4 technologická centra Maximální

Více

Regály pro skladování zboží na paletách

Regály pro skladování zboží na paletách Regály pro skladování zboží na paletách Skladová řešení Regály pro skladování zboží na paletách Maximální bezpečnost Všechny výrobky jsou navrženy podle konstrukční evropské normy FEM a americké normy

Více

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladová řešení Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladování palet Paletové regály 3 Optimální řešení pro sklady, ve kterých jsou uskladňovány rozmanité výrobky na paletách. 3 Bezprostřední

Více

06 EasyWMS, informační systém řízení 08 konvenční paletové regály 10 vjezdové paletové regály 12 spádové paletové regály

06 EasyWMS, informační systém řízení 08 konvenční paletové regály 10 vjezdové paletové regály 12 spádové paletové regály Obsah 06 EasyWMS, informační systém řízení systém integrující skladování a distribuci. 08 konvenční paletové regály jedná se o univerzální systém umožňující přímý přístup ke každé paletě. 10 vjezdové paletové

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

06 Easy WMS, informační systém řízení 08 konvenční paletové regály 10 vjezdové paletové regály 12 spádové paletové regály

06 Easy WMS, informační systém řízení 08 konvenční paletové regály 10 vjezdové paletové regály 12 spádové paletové regály Obsah 06 Easy WMS, informační systém řízení systém integrující skladování a distribuci. 08 konvenční paletové regály jedná se o univerzální systém umožňující přímý přístup ke každé paletě. 10 vjezdové

Více

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladová řešení Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladování palet Paletové regály Optimální řešení pro sklady, ve kterých jsou uskladňovány rozmanité výrobky na paletách. Bezprostřední

Více

2 PALET P O ALET VÉ O REGÁLY REGÁL

2 PALET P O ALET VÉ O REGÁLY REGÁL PALETOVÉ REGÁLY 2 PALETOVÉ REGÁLY 3 Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Paletové regály

Více

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Výhody. - Přizpůsobivost konkrétním potřebám klienta díky velké variabilitě dostupných velikostí, typů podlah, konstrukčních systémů, atd.

Výhody. - Přizpůsobivost konkrétním potřebám klienta díky velké variabilitě dostupných velikostí, typů podlah, konstrukčních systémů, atd. Skladová mezipatra Skladová mezipatra umožňují maximální využití objemu objektu, neboť znásobují původní podlahovou plochu. Mohou být použita v celém prostoru objektu, anebo pouze částečně využívat jeho

Více

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Obsah Skladové systémy

Obsah Skladové systémy Obsah Skladové systémy SKLADOVÁNÍ PALET 06 Konvenční paletové regály Jedná se o univerzální systém umožňující přímý přístup ke každé paletě. 08 Systém Movirack Vysokokapacitní skladování na mobilních regálech.

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

Kovové regály Metal Point

Kovové regály Metal Point Kovové regály Metal Point Regály Metal Point Procesy spojené se skladováním se staly klíčovým prvkem v řízení dodavatelského řetězce, a proto mají v činnosti firmy strategický význam. Provedení hloubkové

Více

Horizontální oběhové regály

Horizontální oběhové regály Horizontální oběhové regály Horizontální oběhové regály Spinblock jsou automatizovaným systémem skladování pracujícím na principu zboží k obsluze. Tento systém má široké použití, především v případě potřeby

Více

Možnosti perspektivních skladových technologií

Možnosti perspektivních skladových technologií Mendelova univerzita v Brně Provozně-ekonomická fakulta program: B-II Inženýrská informatika obor: Automatizace řízení a informatika [prezenční] III. ročník / semestr 1. Možnosti perspektivních skladových

Více

www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy

www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy Regálové systémy Toyota Material Handling V manipulaci s materiálem prosazuje Toyota Material Handling přístup zaměřený na optimální řešení. Proto po léta neustále

Více

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ CARTON LIVE STORAGE SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ Spádové regály pro kartony od Stow nabízí mnoho výhod při vychystávání zboží proces: Zkrácení tras pro skladníky Spádové regály pro kartony zaručují

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

JEŘÁBY. Dílenský mobilní hydraulický jeřábek. Sloupový otočný jeřáb. Konzolové jeřáby otočné a pojízdné

JEŘÁBY. Dílenský mobilní hydraulický jeřábek. Sloupový otočný jeřáb. Konzolové jeřáby otočné a pojízdné JEŘÁBY Dílenský mobilní hydraulický jeřábek Pro dílny a opravárenské provozy. Rameno zvedáno hydraulicky ručním čerpáním hydraulické kapaliny. Sloupový otočný jeřáb OTOČNÉ RAMENO SLOUP Sloupový jeřáb je

Více

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou LOGISTIKA Ing. Eva Skalická Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou AKTIVNÍ PRVKY LOGISTIKY VY_32_INOVACE_07_2_18_EK Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou VYMEZENÍ AKTIVNÍCH PRVKŮ Posláním aktivních prvků

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

PAL RACK. Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti.

PAL RACK. Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti. PAL RACK Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti. PALETOVÝ REGÁLOVÝ SYSTÉM Stow Pal Rack paletový regálový systém se skládá z širokého sortimentu základních součástí

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce.

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW PODLAŽNÍ SYSTEM The Mezza-Stow system byl vyvinutý pro realizaci vícepodlažních systémů. Na rozdíl od klasických ocelových konstrukcí ho lze

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

Skladové systémy CP_CZ2014_01Portada.indd 1 15/11/16 8:35

Skladové systémy CP_CZ2014_01Portada.indd 1 15/11/16 8:35 Skladové systémy Obsah Skladové systémy SKLADOVÁNÍ PALET 06 Konvenční paletové regály Jedná se o univerzální systém umožňující přímý přístup ke každé paletě. 08 Systém Movirack Vysokokapacitní skladování

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Záchranné a hasičské systémy

Záchranné a hasičské systémy Záchranné a hasičské systémy Vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou! katalog výstroje, výzbroje a zařízení nejen pro hasiče 3 02 00 000 Žebříky nastavovací 02 00 001 Žebřík nastavovací 4dílný dřevěný

Více

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ ESB ROZVADĚČE, a.s. K terminálu 7 619 00 Brno tel.: +420 515 502 111 fax: +420 515 502 101 www.esb-rozvadece.cz KATALOG ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ REOS 1. POUŽITÍ Rozvaděče

Více

23. Kladkostroje Použití přenosná zdvihadla pro zvedání zavěšených břemen jednoduchý stroj = kolo s (pro lano) Kladka kladka - F=G, #2 #3

23. Kladkostroje Použití přenosná zdvihadla pro zvedání zavěšených břemen jednoduchý stroj = kolo s (pro lano) Kladka kladka - F=G, #2 #3 zapis_dopravni_stroje_jeraby08/2012 STR Fb 1 z 5 23. Kladkostroje Použití přenosná zdvihadla pro zvedání zavěšených břemen jednoduchý stroj = kolo s (pro lano) #1 Kladka kladka - F=G, #2 #3 kladka - F=G/2

Více

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu!

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu! META BASIC program Základní program ových regálů Nahlédněte do našeho prospektu META FIX šroubované regály Příklady objednávek regálových kompletů. 80 Pro malé zatížení e. Police jsou přestavitelné ve

Více

Skladování ve Spádových Regálech

Skladování ve Spádových Regálech Skladování ve Spádových Regálech SKLADOVÁNÍ VE SPÁDOVÝCH REGÁLECH Spádové regály pro paletizované zboží tvoří kompaktní konstrukce zahrnující systém válečkové dráhy umístěný na mírně nakloněné rovině,

Více

Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku

Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku Stránka 1 z 12 Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídky Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku Číslo položky 1. Skříň policová Počet kusů 1 rozměry - výška 1900 až 2000

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení www.reca.cz Zásuvný systém pro sklad, dílny, provozy jednostranně použitelné, nastavitelné díky příčnému vyztužení Závěsné konzole pro rohové řešení zástrčný

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

Lešení s dvojitým zábradlím

Lešení s dvojitým zábradlím Platnost odbřezna Všechny předchozí verze jsou neplatné! SEZNAM ČÁSTÍ LEŠENÍ OBSAH Lešení s dvojitým zábradlím Systém lešení Schnellbau - pro rychlou výstavbu Alu lešení s dvojitým zábradlím Podlahy, Okopové

Více

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Nedcon je mezinárodní společnost zabývající se navrhováním, výrobou a instalací průmyslových regálových systémů. Slogan Storage meets inteligence, neboli

Více

Stavební výtahy, plošiny a lávky

Stavební výtahy, plošiny a lávky Stavební výtahy, plošiny a lávky STAVEBNÍ VÝTAHY Použití: doprava materiálu nebo i osob na stavbách vícepatrových objektů údržba a rekonstrukce výškových staveb doprava materiálu při práci na střechách

Více

RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady

RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady Je to systém poloautomatizovaných vjezdových paletových skladů, ve kterém jsou použity vozíky pro nezávislé přemisťování v oblasti regálů, bez

Více

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce

Více

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno Kit Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček Patentováno Scrigno Kit Scrigno Kit je montážní souprava stavebního pozdra pro sádrokartonové příčky, je snadno a rychle

Více

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATIZACE AUTOMATIZOVANÁ PŘEPRAVA DŮVODY PRO IMPLEMENTACI VÝHODY Z NASAZENÍ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY STÁVAJÍCÍCH PROCESŮ V LOGISTICE REDUKCE

Více

Automatizované sklady pro hutní materiál

Automatizované sklady pro hutní materiál Automatizované sklady pro hutní materiál schwab TLI Páternosterový sklad pro hutní a tyčový materiál Systémy schwab představují moderní a technicky dokonalé řešení logistických celků v oblasti skladování

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení Obecné informace : Firma DOBLER Metallbau s.r.o je výrobcem a dodavatelem tribunových systémů pro vnitřní i venkovní použití. Patentovaný systém skládání a rozkládání umožňuje ve velice krátkém čase a

Více

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství 12 www.ukb-gmbh.cz KVALITNÍ NÁSTROJE VELMI DOBŘE SKLADOVANÉ Skladování, zabezpečení a uspořádání s UKB-skříněmi pro ohraňovací nástroje..........

Více

MOBIPAL MOBIKANT. Dynamické skladovací systémy POJÍZDNÉ REGÁLY KREDIT

MOBIPAL MOBIKANT. Dynamické skladovací systémy POJÍZDNÉ REGÁLY KREDIT MOBIPAL MOBIKANT Dynamické skladovací systémy POJÍZDNÉ REGÁLY KREDIT MOBIPAL ojízdné regály Mobipal umožňují přesouvat jedinou P obslužnou uličku mezi regály. Regály jsou instalovány na podvozcích, které

Více

Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10

Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10 Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10 Svěrky s bezpečnostní pojistkou a pružinovými přepjetím. Snadné ovládání otočným excentrem. Otevřená i zavřená poloha je blokována. Otevření kleští při náhodném

Více

Folding scaffold. unit

Folding scaffold. unit Fahrgerüste zum Poklopemn Folding scaffold unit Pojízdná sklapovací lešení rychle připravena k použití, snadno se ovládají a jsou obzvláště bezpečná. Tato verze má výhodu v tom, že spodní patro lešení

Více

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství Rozváděčové skříně DSR Rozváděčové skříně DSR-EKO Datové

Více

NÁVRHY KOMBINACÍ. 4 Řada[e] 2P800 TAD 1P800 O 2P400 D4 1P400 O Dřevo (dub) Základna (BA)

NÁVRHY KOMBINACÍ. 4 Řada[e] 2P800 TAD 1P800 O 2P400 D4 1P400 O Dřevo (dub) Základna (BA) Řada[e] 2 Řada[e] Řada[e] Pokud jde o řadu Series[e], prakticky jediným omezením je vaše představivost. Multifunkční úložné jednotky lze použít ve většině prostředí; pro neplánované schůzky, jako sedací

Více

Kolejnicový šplhavý systém RCS Jako lešení pro bednění nebo ochranná stěna

Kolejnicový šplhavý systém RCS Jako lešení pro bednění nebo ochranná stěna Kolejnicový šplhavý systém RCS Jako lešení pro bednění nebo ochranná stěna Kolejnicový šplhavý systém RCS Stavebnicový systém pro výškové budovy s různými možnostmi využití Nový šplhavý systém PERI slučuje

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 h a n d b o o k A L F A 5 0 0 úvod ALFA 500 Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností,

Více

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ Rozváděčové skříně DSR-EKO Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování... 4 Rozváděčové skříně DSR-EKO, jednokřídlé dveře... 5 Rozváděčové

Více

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou Kamenice nad Lipou, ZVEDACÍ PLOŠINY Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova 9 70 Kamenice nad Lipou http://www.stskamenicenl.cz e-mail: info@stskamenicenl.cz tel: +0 6 960 Zvedací

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování...

Více

ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA

ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA Na českém trhu od roku 1996 www.beg.cz Projekty Dodávka Servis Revize Vlastní montážní týmy Poradenství

Více

Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku

Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku Příloha č.1a Technická specifikace dodávka nábytku Položka číslo 1 - skříň policová - 4 kusy rozměry - výška 1900 až 2000 mm, šířka 1000-1150 mm, hloubka 400-480 mm, skříň bude vyrobena z laminované dřevotřísky

Více

Zafiízení pro manipulaci se dfievem a dfiívím u dopravních vozíkû

Zafiízení pro manipulaci se dfievem a dfiívím u dopravních vozíkû ZPRACOVÁNÍ D EVA část 4, díl 4, str. 7 Časové využití vozíků se pohybuje mezi 40 až 60 % a počet vozíků určený z časového rozboru je q T T n T = až 1152 1728 Zafiízení pro manipulaci se dfievem a dfiívím

Více

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO BITO PROflow - a běží a běží... BITO PROflow: Dynamické skladování v celé své kráse! PROflow je název řady

Více

MEZIOPERAČNÍ DOPRAVA

MEZIOPERAČNÍ DOPRAVA MEZIOPERAČNÍ DOPRAVA Mezioperační doprava Velký vliv na úroveň organizace výrobního procesu Plní 2 základní funkce Plynulost zásobování Minimální spotřeba manipulačních časů Transportní systém vždy po

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

Vjezdové Paletové Regály

Vjezdové Paletové Regály Vjezdové Paletové Regály VJEZDOVÉ PALETOVÉ REGÁLY (Drive-in) Vjezdové regály jsou určeny pro skladování homogenních výrobků. Shromažduje se zde velké množství palet pro každou skladovanou jednotku. Tento

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

DRIVE IN. optimální využití skladovacích prostorů.

DRIVE IN. optimální využití skladovacích prostorů. DRIVE IN Utilisation Vysoce kvalitní optimale systém de pro l espace skladování palet umožňující optimální využití skladovacích prostorů. VJEZDOVÝ REGÁL Vjezdové regály jsou konstruované pro skladování

Více

Katalog č. C CT cz

Katalog č. C CT cz PREMIUM Katalog č. C CT cz 255 00 www.storevan.com STORE VAN PROFESIONALITA V P O H Y B U VESTAVBY DO UŽITKOVÝCH VOZIDEL Store Van, obchodní známka ze skupiny FAMI. Store Van je obchodní známkou pro vestavby

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora HLINÍKOVÝ KONSTRUKČNÍ SYSTÉM PRO ODVĚTRANÉ FASÁDY Hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, vláknocementových, kompaktních a ostatních desek na bázi dřeva, kovu

Více

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou CESAB S300 1.35-1.6 t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu Spojili jsme výkon s variabilitou Ideální řešení Vašich vysokých nároků Vhodný pro využití v těžkém provozu a při vysokém

Více

Thinking Ace Parking Smart

Thinking Ace Parking Smart Thinking Ace Parking Smart ACE PARKING řešení pro rozmístění střední velikosti ACE PARKING vícerozměrný mechanický systém typu výtahu, který rychle a bezpečně zaparkuje co nejvyšší počet vozidel na minimální

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 49 Snížené náklady na dopravu a skladování, snadná montáž i v místech s

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením Venkovní regály Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením 1 REGÁL PRO VELKÉ ZATÍŽENÍ SL100 Flexibilní systém nosníků pro vysoké zatížení s výškou regálů do 12 m, vhodný pro ruční

Více

Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor

Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor TFT monitor do 24 Ovládací skříňky pro stolní TFT monitory zaručují dlouhodobě bezporuchový provoz běžných kancelářských TFT monitorů i v náročném

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

PAL RACK. Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti.

PAL RACK. Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti. PAL RACK Vysoce kvalitní regálový systém pro skladování zboží různé velikosti a hmotnosti. PALETOVÝ REGÁLOVÝ SYSTÉM Stow Pal Rack paletový regálový systém se skládá z širokého sortimentu základních součástí

Více

GEWA - břemenová traverza, typ WTS

GEWA - břemenová traverza, typ WTS GEWA - břemenová traverza, typ WTS se 2 jistícími háky Tyto traverzy mají dva pevně umístěné jistící háky a uprostřed závěsné oko pasující na zátěžový hák dle DIN 15401. K dodání také s 2- pramenným úvazkem

Více

Vysokokapacitní skladování na mobilních regálech

Vysokokapacitní skladování na mobilních regálech Vysokokapacitní skladování na mobilních regálech Díky Moviracku je možné zmenšit plochu zabíranou regály a významně zvýšit skladovací kapacitu, hlavně paletového skladu, bez ztráty přímého přístupu ke

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

REGÁLOVÝ SYSTÉM. Tabulky rozměrů a nosnosti... 35. Sestava 373... 36. Sestava 475... 37. Sestava 577... 38. Posuvný regálový systém...

REGÁLOVÝ SYSTÉM. Tabulky rozměrů a nosnosti... 35. Sestava 373... 36. Sestava 475... 37. Sestava 577... 38. Posuvný regálový systém... Tabulky rozměrů a nosnosti... 35 Sestava 373... 36 Sestava 475... 37 Sestava... 38 Posuvný regálový systém... 40 Vzorové cenové kalkulace... 43 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 33 Rádi

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

POLICOVÉ REGÁLY SUPER ZERO A SUPER PRŮVODNÍ DOKUMENTACE. Charakteristika výrobků

POLICOVÉ REGÁLY SUPER ZERO A SUPER PRŮVODNÍ DOKUMENTACE. Charakteristika výrobků WEXTA s.r.o. Jednořadá 1051/53, Bubeneč 160 00 Praha 6 IČ: 06118461 DIČ: CZ06118461 Telefon: +420 608 116 996 E-mail: info@wexta.cz Web: www.wexta.cz POLICOVÉ REGÁLY SUPER ZERO A SUPER 1-2-3 Charakteristika

Více

Kovové policové regály SUPER ZERO A SUPER | Průvodní dokumentace | Charakteristika výrobků | Wexta.cz

Kovové policové regály SUPER ZERO A SUPER | Průvodní dokumentace | Charakteristika výrobků | Wexta.cz WEXTA s.r.o. Jednořadá 1051/53, Bubeneč 160 00 Praha 6 IČ: 06118461 DIČ: CZ06118461 Telefon: +420 608 116 996 E-mail: info@wexta.cz Web: www.wexta.cz POLICOVÉ REGÁLY SUPER ZERO A SUPER 1-2-3 Charakteristika

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště systém DESMO... 177 Systém Swing...178 Systém Basis...179 Příslušenství psacího stolu...

Více