Přehled smluvních podmínek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled smluvních podmínek"

Transkript

1 Přehled smluvních podmínek Tato smlouva (dále jen smlouva nebo popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vy nebo zákazník ) a právnickým subjektem Dell uvedeným na zákaznické faktuře. Nákupem služby Keep Your Hard Drive at Point of Need (Ponechejte si svůj pevný disk v místě potřeby), která je definována v tomto dokumentu ( služba KYHD ) od společnosti Dell, se zákazník zavazuje, že bude dodržovat všechny podmínky uvedené v této smlouvě. Zákazník bere na vědomí, že v souladu s touto smlouvou je služba KYHD pro podporované produkty službou jednorázovou (stejně jako poplatek). Přehled služby Služba KYHD umožňuje spotřebitelům a zákazníkům z řad malých a středních podniků ponechat si svůj pevný disk (standardní a SATA HDD) při výměně pevného disku v rámci oprávněné opravy. Oprávněná oprava zahrnuje opravu a/nebo výměnu v případě výrobních závad, které se vyskytly v průběhu omezené záruky na hardware vztahující se na podporovaný produkt zákazníka. Podporované produkty zákazníků zahrnují Dell PowerEdge, Dell PowerEdge SC, PowerConnect, Dell Equal Logic, Dell Compellent, vybrané systémy PowerVault a Dell EMC Enterprise Storage, které jsou ve standardní konfiguraci, a dále počítačové systémy OptiPlex, Precision, Latitude, Dimension, Vostro, XPS, Alienware, Adamo, Studio a Inspiron. Společnost Dell poskytne oprávněné výměny podporovaných produktů zákazníků pouze u produktů nakoupených přímo od společnosti Dell a instalovaných v systému Dell, s výjimkou položek nakoupených prostřednictvím skupiny pro software a periferní zařízení společnosti Dell, ať už v okamžiku zakoupení systému nebo v sadě Customer Kit, pro něž stále platíomezená záruka na hardware. Zákazník je povinen zaplatit společnosti Dell v okamžiku zakoupení poplatek za službu KYHD za každý podporovaný produkt zákazníka, u něhož si zákazník přeje ponechat vyměněný pevný disk. Služba KYHD nebude zákazníkovi k dispozici, dokud se produkt nestane způsobilým pro oprávněnou výměnu. Služba KYHD at Point of Need (Ponechejte si svůj pevný disk v místě potřeby) je zpoplatněna jednorázovým poplatkem a nakupuje se v okamžiku závady na pevném disku. Nelze ji zakoupit před tím, než dojde k závadě na pevném disku. Pro každý pevný disk, který si zákazník přeje ponechat, je třeba zakoupit samostatnou smlouvu na službu KYHD at Point of Need.

2 Smlouva na službu Keep Your Hard Drive at Point of Need nezahrnuje: Zničení nebo smazání dat. Obnovení, likvidaci a recyklaci. Uchování pevných disků, které mají být staženy z trhu z důvodu zdravotních a bezpečnostních rizik. Výměnu vadných pevných disků s podstatně vyšším počtem závad než je standard pro daný systém. Nestandardní pevné disky vyžádané v rámci služby Dell Custom Factory Integration. Podporu pro vadné/ponechané pevné disky. (Podpora je nadále poskytována výhradně na vyměněný pevný disk, a to v souladu s platnou smlouvou o poskytování služeb.) Jakékoli činnosti, které nejsou v tomto popisu služby výslovně uvedeny. Postupy podpory V okamžiku, kdy dojde k závadě nebo vznikne podezření na závadu podporovaného produktu zákazníka, je zákazník povinen kontaktovat technickou podporu společnosti Dell v souladu s omezenou zárukou na hardware nebo platnou smlouvou o poskytování služeb. Zákazníci obdrží podporu v souladu s jejich platnou omezenou zárukou na hardware nebo smlouvou o poskytování služeb. Stanoví-li technik, že pevný disk vyžaduje oprávněnou opravu, společnost Dell odešle náhradní pevný disk zákazníkovi v souladu s platnou omezenou zárukou na hardware nebo smlouvou o poskytování služeb. Zákazník je oprávněn buď zakoupit službu KYHD, nebo vrátit vadný produkt společnosti Dell v souladu s podmínkami platné omezené záruky na hardware nebo smlouvy o poskytování služeb. Povinnosti zákazníka Zálohování softwaru a dat. Zákazník si musí u podporovaných produktů zazálohovat veškerá data, software a programy dříve, než mu společnost Dell poskytne služby KYHD. SPOLEČNOST DELL NENESE ODPOVĚDNOST ZA ZTRÁTU NEBO OBNOVENÍ DAT ČI PROGRAMŮ NEBO ZTRÁTU MOŽNOSTI POUŽÍVAT SYSTÉMY V DŮSLEDKU POSKYTNUTÝCH SLUŽEB KYHD NEBO PODPORY, NEBO JAKÉKOLI ČINNOSTI ČI OPOMENUTÍ, VČETNĚ ZANEDBÁNÍ ZE STRANY SPOLEČNOSTI DELL NEBO EXTERNÍHO POSKYTOVATELE SLUŽEB. Oprávnění udělit přístup. Zákazník prohlašuje a zaručuje, že pro sebe i pro společnost Dell zajistil oprávnění k přístupu a užívání podporovaného produktu (včetně všech jeho hardwarových a softwarových komponent i dat v něm uložených) za účelem poskytování služeb KYHD. Nemá-li již zákazník tato oprávnění, je jeho povinností zajistit je na vlastní náklady, a to předtím, než zákazník požádá společnost Dell o poskytnutí služeb KYHD. Spolupráce s telefonickým analytikem a technikem přítomným na pracovišti zákazníka. Zákazník se zavazuje spolupracovat s telefonickým analytikem a s techniky společnosti Dell přítomnými na pracovišti zákazníka a dodržovat jejich pokyny. Zkušenosti dokazují, že většinu systémových potíží a chyb lze vyřešit spoluprací uživatele s analytikem či technikem přes telefon.

3 Oznámení závady pevného disku. Každý případ závady pevného disku oznamte oddělení podpory omezené záruky na hardware společnosti Dell, a to v souladu s podmínkami omezené záruky na hardware nebo se smlouvou o poskytování služeb. Služba na místě. Informujte technika, že pro podporovaný produkt zákazníka byla zakoupena služba KYHD. Fyzická kontrola. Zachovejte si fyzický dohled nad pevnými disky ze systémů krytých službami KYHD. Společnost Dell nenese odpovědnost za data obsažená na pevných discích, které jsou vráceny společnosti Dell. Likvidace. Likvidace nebo zničení vadného/ponechaného pevného disku a/nebo zajištění zničení citlivých, důvěrných či chráněných dat nebo zachování jejich důvěrnosti. Podporované verze. Zákazník musí udržovat software a podporované produkty na minimální úrovni aktualizace či konfigurace, jak společnost Dell specifikuje v systému PowerLink pro úložiště Dell EMC Storage nebo na stránkách pro podporované produkty. Zákazník musí dále zajistit instalaci potřebných náhradních dílů, oprav, aktualizací softwaru či následných verzí tak, jak bude společnost Dell požadovat za účelem zachování nároku podporovaných systémů na tuto službu KYHD. Záruky třetích stran. U těchto služeb KYHD může být nutné, aby měla společnost Dell přístup k hardwaru či softwaru, který nebyl vyroben společností Dell. Záruky některých výrobců mohou pozbýt platnosti, jestliže s příslušným hardwarem či softwarem manipuluje společnost Dell či kdokoli jiný než dotyčný výrobce. Je povinností zákazníka ujistit se, že poskytování služeb společností Dell nebude mít vliv na tyto záruky, a jestliže ano, musí se zákazník ujistit, že dopad bude pro něj přijatelný. SPOLEČNOST DELL NEODPOVÍDÁ ZA ZÁRUKY TŘETÍCH STRAN ANI ZA VLIV, KTERÝ NA TYTO ZÁRUKY MOHOU MÍT SLUŽBY KYHD POSKYTOVANÉ SPOLEČNOSTÍ DELL. Povinnosti na pracovišti. V případech, kdy služby KYHD vyžadují zásah na pracovišti, musí zákazník poskytnout volný, bezpečný a dostatečný přístup k zařízením zákazníka a k podporovaným produktům. Dostatečným přístupem se rozumí také dostatečný pracovní prostor, elektřina a místnítelefonní linka. Je třeba také poskytnout monitor nebo displej, myš (nebo ukazovací zařízení) a klávesnici (ZDARMA pro společnost Dell), jestliže systém tyto součásti neobsahuje. POZNÁ MKA: Pokud zákazník nesplnísvé povinnosti a podmínky uvedené v tomto popisu služby, společnost Dell není povinna službu KYHD poskytnout. Důležité doplňující informace Postoupení. Společnost Dell je oprávněna tuto službu KYHD a/nebo popis služby postoupit kvalifikovaným externím poskytovatelům služeb.

4 Zrušení. Nestanoví-li platné zákony jinak, je zákazník oprávněn vypovědět tuto službu KYHD ve lhůtě prvních deseti (10) dnů od přijetí náhradního pevného disku v rámci oprávněné opravy. V případě, že si zákazník přeje zrušit tuto smlouvu, je povinen kontaktovat společnost Dell na telefonním čísle , zrušit smlouvu a vrátit vadný pevný disk společnosti Dell v souladu s podmínkami omezené záruky na hardware nebo smlouvy o poskytování služeb. Pokud zákazník včas nevrátí vadný díl společnosti Dell v souladu s písemnými pokyny, které obdrží, podpora v rámci omezené záruky na hardware může být pozastavena nebo vám může být vystavena faktura či stržena platba z kreditní karty ve výši odpovídající standardní ceně společnosti Dell za daný díl v daném okamžiku. Pozastavení omezené záruky na hardware z důvodu nevrácení dílu neovlivní délku trvání omezené záruky na hardware, neboť platnost omezené záruky na hardware skončí v původně stanoveném termínu. Společnost Dell je oprávněna službu KYHD kdykoli z následujících důvodů zrušit: Zákazník neuhradí celou částku za tuto službu KYHD v souladu s fakturačními podmínkami. Zákazník odmítne spolupracovat s analytikem podpory nebo technikem na pracovišti. Zákazník se neřídí všemi podmínkami stanovenými v tomto popisu služby. Pokud společnost Dell tuto službu KYHD zruší, odešle zákazníkovi písemné oznámení o zrušení služby na adresu uvedenou na faktuře zákazníka. V tomto oznámení bude uveden důvod odstoupení od poskytování služby a datum, kdy odstoupení vstoupí v platnost, což bude nejméně deset (10) dní od data, kdy společnost Dell odešle oznámení o odstoupení od poskytování služby zákazníkovi, pokud zákon státu nevyžaduje jiná ustanovení o odstoupeníod poskytování služby, která nelze smluvně změnit. POKUD SPOLEČNOST DELL ODSTOUPÍ OD SLUŽBY KYHD V SOULADU S TÍMTO ODSTAVCEM, ZÁKAZNÍK NEMÁ NÁROK NA VRÁCENÍ PENĚZ ANI POPLATKŮ UHRAZENÝCH ČI SPLATNÝCH SPOLEČNOSTI DELL. Nároky na zachování důvěrnosti a vlastnických práv. Zákazník bere na vědomí, že veškeré informace nebo data poskytnuté nebo zaslané společnosti Dell, ať už telefonicky, v elektronické formě nebo jinak, nejsou důvěrnými ani chráněnými informacemi zákazníka. Smlouvy o poskytování služeb třetí stranou. Zákazník bere na vědomí, že služby pro podporované produkty mohou být k dispozici i od jiných prodejců podporovaných produktů a že služby v tomto popisu služby mohou být podobné nebo identické se službami dostupnými od těchto prodejců. Zákazník bere dále na vědomí, že, není-li výslovně stanoveno jinak, poskytnutí služeb dle tohoto popisu služeb společností Dell je činností samostatnou a odlišnou od služeb poskytovaných prodejcem podporovaných produktů. Rozhodné právo. STRANY SE DOHODLY, ŽE TATO SMLOUVA, PRODEJE USKUTEČNĚNÉ V JEJÍM SOULADU NEBO NÁ ROKY, SPORY ČI POLEMIKY (VYPLÝVAJÍCÍ ZE SMLOUVY, ÚMYSLNÉHO PORUŠENÍ PRÁVA ČI JINÝCH, EXISTUJÍCÍCH DŘÍVE, V SOUČASNOSTI ČI BUDOUCNOSTI, VČETNĚ NÁROKŮ ZÁKONNÝCH, DLE OBECNÉHO PRÁVA A PRÁVA EKVITY) MEZI ZÁKAZNÍKEM A SPOLEČNOSTÍ DELL vzniklé z popisu služby, jejího výkladu nebo porušení, ukončení nebo platnosti popisu či v jejich souvislosti, a dále vztahy vyplývající z popisu smlouvy, reklamní činnosti společnosti Dell nebo souvisejícího nákupu SE BUDOU V MAXIMÁ LNÍM MOŽNÉM ROZSAHU PŘÍPUSTNÉM PLATNÝMI ZÁKONY ŘÍDIT ZÁKONY STÁ TU TEXAS, A TO BEZ OHLEDU NA ROZPORY V PRÁVNÍCH PŘEDPISECH.

5 Závazné rozhodčí řízení. JAKÝKOLI NÁROK, SPOR NEBO POLEMIKA (VYPLÝVAJÍCÍ ZE SMLOUVY, ÚMYSLNÉHO PORUŠENÍ PRÁVA ČI JINÝCH, EXISTUJÍCÍ DŘÍVE, V SOUČASNOSTI NEBO V BUDOUCNOSTI A TÝKAJÍCÍ SE ZÁKONNÝCH NÁROKŮ, OCHRANY SPOTŘEBITELŮ, NÁROKŮ ZALOŽENÝCH NA ZVYKOVÉM PRÁVU NEBO PRÁVU EKVITY) MEZI ZÁKAZNÍKEM A SPOLEČNOSTÍ DELL, jejími zástupci, zaměstnanci, vedoucími pracovníky, nástupci, nabyvateli, pobočkami (společně pro účely tohoto odstavce jako společnost Dell ) vzniklé z tohoto popisu služby nebo v souvislosti s ním, s výkladem či porušením služby, ukončením nebo její platností, se vztahy, které z ní vyplývají (včetně vztahů se třetími stranami, které nejsou signatáři tohoto popisu služby, a to v maximálně možném zákonném rozsahu) nebo vyplývají z reklamy společnosti Dell či z jakéhokoli souvisejícího nákupu, BUDOU ROZHODNUTY VÝLUČNĚ A S KONEČNOU PLATNOSTÍ V ZÁVAZNÉM ROZHODČÍM ŘÍZENÍ VEDENÉM TRIBUNÁLEM NAF (NATIONAL ARBITRATION FORUM NÁ RODNÍ ROZHODČÍ TRIBUNÁL) podle jeho aktuálně platných procedurálních pravidel (která jsou k dispozici na internetové adrese nebo telefonicky na čísle ). Rozhodčí řízení bude omezeno výlučně na spory či polemiky mezi zákazníkem a společností Dell. ZÁKAZNÍK ANI SPOLEČNOST DELL NEMAJÍ NÁROK NA SLUČOVÁNÍ ČI KONSOLIDACI NÁROKŮ ZE STRANY JINÝCH ZÁKAZNÍKŮ NEBO VŮČI NIM ANI NA SMÍRČÍ VYJEDNÁNÍ JAKÉHOKOLI NÁROKU V ROLI ZÁ STUPCE V RÁMCI SKUPINOVÉ ŽALOBY ČI V ROLI SOUKROMÉHO PRÁ VNÍHO ZÁ STUPCE. Tato transakce zahrnuje mezistátní obchodní vztahy a toto ustanovení se řídí Federálním zákonem o rozhodčím řízení č. 9, 1-16 sbírky zákonů USA. Jakýkoli výrok rozhodců je finální a závazný pro všechny strany a může být zapsán jako rozsudek u jakéhokoli soudu příslušné jurisdikce. Společnost Dell uhradí poplatky za zahájení rozhodčího řízení a poplatky za přiznání slyšení v rozsahu, v jakém tyto poplatky překročí výši poplatku za zahájení řízení s předložením nároku před soud s obecnou příslušností ve státě trvalého pobytu zákazníka. Každá strana hradí své případné výlohy a náklady na právní zastupování. Jestliže jakákoli strana zvítězí v jakémkoli sporu, který vítězné straně přiřkne náhradu soudních výloh, nebo jestliže existuje písemná dohoda o úhradě výloh, může rozhodce určit vítězné straně úhradu přiměřených výloh podle pravidel pro přesun úhrad výloh uvedených v zákoně. Informace lze získat a žaloby je možné podat na adrese NAF P.O. Box 50191, Minneapolis, MN Žádné záruky. ZÁKAZNÍK BERE NA VĚDOMÍ A SOUHLASÍ, ŽE VZHLEDEM K POVAZE SLUŽBY JSOU TYTO SLUŽBY POSKYTOVÁNY TAK, JAK JSOU A SPOLEČNOST DELL NEPOSKYTUJE ŽÁDNÉ ZÁRUKY TÝKAJÍCÍ SE SLUŽBY NEBO DOPADŮ SLUŽBY. SPOLEČNOST DELL NENÍ ODPOVĚDNÁ ZA NEPOSKYTNUTÍ SLUŽBY ČI ZPOŽDĚNÍ V POSKYTNUTÍ SLUŽBY Z JAKÉHOKOLI DŮVODU, KTERÝ JE MIMO JEJÍ KONTROLU. Omezení odpovědnosti. JEDINÝM A VÝLUČNÝM OPRAVNÝM PROSTŘEDKEM ZÁKAZNÍKA A CELKOVOU A SOUHRNNOU ODPOVĚDNOSTÍ SPOLEČNOSTI DELL VYPLÝVAJÍCÍ ZE SMLOUVY, ÚMYSLNÉHO PORUŠENÍ PRÁVA NEBO JINAK DLE TOHOTO POPISU SLUŽBY, JE VRÁCENÍ POMĚRNÉ ČÁSTI ČÁSTEK ZAPLACENÝCH SPOLEČNOSTI DELL ZA SLUŽBU, KTERÁ JE ZÁ KLADEM NÁ ROKU. Různé. Jestliže je některé z ustanovení tohoto popisu služby neplatné nebo nevymahatelné, strany souhlasí s jeho vymazáním a s tím, že zbývající ustanovení zůstanou v platnosti.

6 Smluvní podmínky. Společnost Dell s potěšením poskytuje tyto služby v souladu s tímto popisem služby a standardními obchodními podmínkami společnosti Dell (viz Převod služby. Zákazník není oprávněn převést tuto službu KYHD. Dell PowerEdge, Dell PowerEdge SC, PowerConnect, Dell Compellent,Dell Equal Logic, vybrané systémy PowerVault a Dell EMC Enterprise Storage, OptiPlex, Precision, Latitude, Dimension, Vostro, XPS, Alienware, Adamo, Studio a Inspiron jsou ochranné známky společnosti Dell Inc.

Popis služby Služba On site Diagnosis

Popis služby Služba On site Diagnosis Popis služby Služba On site Diagnosis Přehled obchodních podmínek Tato smlouva (dále jen smlouva nebo popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vy nebo zákazník ) a právnickou osobou Dell, uvedenou

Více

Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge

Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge Položky služby Viz Dodatek A. Přehled služby Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge Tato služba zahrnuje instalaci jednoho nebo více (podle popisu položky) nových serverů

Více

Rozsah služby Health Check společnosti Compellent

Rozsah služby Health Check společnosti Compellent Popis služby Dell Compellent SAN Health Check Přehled služby Tento popis služby (dále jen popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vámi nebo zákazníkem ) a subjektem Dell uvedeným na faktuře

Více

Popis služby Basic Hardware Service

Popis služby Basic Hardware Service Popis služby Basic Hardware Service Přehled podmínek Tato smlouva (dále jen smlouva nebo popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vámi nebo zákazníkem ) a společností Dell.Zakoupením těchto

Více

Popis služby Instalace přepínače PowerConnect

Popis služby Instalace přepínače PowerConnect Popis služby Instalace přepínače PowerConnect Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje fyzickou instalaci jednoho ethernetového přepínače PowerConnect včetně instalace do podporovaného

Více

Popis služby Dell. Úvod. Rozsah služeb. Výjimky. Podpora pro jediný případ po vypršení záruky komerční zákazníci. Postupy služby

Popis služby Dell. Úvod. Rozsah služeb. Výjimky. Podpora pro jediný případ po vypršení záruky komerční zákazníci. Postupy služby Popis služby Dell Podpora pro jediný případ po vypršení záruky komerční zákazníci Úvod Společnost Dell je potěšena, že vám v souladu s tímto popisem služby (dále jako popis služby ) může nabídnout službu

Více

Popis služby Instalace racku Dell PowerEdge

Popis služby Instalace racku Dell PowerEdge Popis služby Instalace racku Dell PowerEdge Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje instalaci jednoho racku Dell PowerEdge na místě, včetně nasazení vyrovnávacích šroubů a stabilizačních

Více

Tato smlouva uvádí výstupy podpory poskytované společností Compellent za účelem podpory hardwarových a softwarových produktů Dell Compellent.

Tato smlouva uvádí výstupy podpory poskytované společností Compellent za účelem podpory hardwarových a softwarových produktů Dell Compellent. Popis služby Smluvní podmínky služby Copilot Support Přehled služby Tento popis služby (dále jen popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vámi nebo zákazníkem ) a subjektem Dell uvedeným na

Více

Popis služby Instalace páskové jednotky Dell PowerVault

Popis služby Instalace páskové jednotky Dell PowerVault Popis služby Instalace páskové jednotky Dell PowerVault Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje instalaci jedné páskové jednotky Dell PowerVault a připojení k hostiteli Dell PowerEdge

Více

Popis služby Instalace a kontrola serveru Dell PowerEdge

Popis služby Instalace a kontrola serveru Dell PowerEdge Popis služby Instalace a kontrola serveru Dell PowerEdge Položky služby Viz Dodatek A. Přehled služby Tato služba zahrnuje fyzickou instalaci, kontrolu a zapnutí jednoho nového serveru Dell PowerEdge (dále

Více

Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory)

Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory) Popis služby Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory) Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou konfiguraci jednoho zařízení Dell KACE řady K1000 pro

Více

Služba Dell Compellent Copilot Optimize Popis

Služba Dell Compellent Copilot Optimize Popis Služba Dell Compellent Copilot Optimize Popis Přehled služby Tento popis služby ( Popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vy nebo zákazník ) a společností Dell uvedenou na faktuře za nákup

Více

Popis služby. Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory) Úvod ke smlouvě o poskytování služby

Popis služby. Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory) Úvod ke smlouvě o poskytování služby Popis služby Vzdálená konfigurace zařízení Dell KACE K1000, (oddělení podpory) Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou konfiguraci jednoho zařízení Dell KACE řady K1000 pro

Více

Popis služby Basic Hardware Support

Popis služby Basic Hardware Support Přehled služby Společnost Dell je potěšena, že může poskytnout službu (Základní hardwarová podpora) (dále jen služba nebo základ ) v souladu s tímto dokumentem (dále jen popis služby ) a úrovní služby

Více

Vzdálená implementace replikace do zařízení NAS Dell Fluid File System

Vzdálená implementace replikace do zařízení NAS Dell Fluid File System Popis služby Vzdálená implementace replikace do zařízení NAS Dell Fluid File System Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou implementaci replikace zařízení NAS Dell Fluid File

Více

Vzdálená implementace dodatečného úložiště do a prostředí SAN a DAS

Vzdálená implementace dodatečného úložiště do a prostředí SAN a DAS Popis služby Vzdálená implementace dodatečného úložiště do a prostředí SAN a DAS Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou pomoc s instalací u zákazníka, konfigurací a integrací

Více

Popis služby Instalace a konfigurace diskového subsystému řady Dell PowerVault MD

Popis služby Instalace a konfigurace diskového subsystému řady Dell PowerVault MD Popis služby Instalace a konfigurace diskového subsystému řady Dell PowerVault MD Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje instalaci, konfiguraci a základní integraci jednoho externího

Více

Popis služby Služba Laptop Tracking, Recovery a Remote Data Delete

Popis služby Služba Laptop Tracking, Recovery a Remote Data Delete Popis služby Služba Laptop Tracking, Recovery a Remote Data Delete Přehled služby Společnost Dell si dovoluje poskytovat službu Laptop Tracking, Recovery a Remote Data Delete (dále jen Služba nebo Služby)

Více

Popis služby. Přehled služby. Oprávnění. zahrnuje: disku za účelem. zařízení do jiné. tento popis. právnickou. uvedeno na. uvedené.

Popis služby. Přehled služby. Oprávnění. zahrnuje: disku za účelem. zařízení do jiné. tento popis. právnickou. uvedeno na. uvedené. Popis služby Služba Hard Drive Data Recovery (Obnovení dat na pevném disku) Přehled služby Společnost Dell si dovoluje poskytovat službu Hard Drive Dataa Recovery (dále jen Služba či Služby) pro vybrané

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Popis služby Upgrade serveru Dell PowerEdge

Popis služby Upgrade serveru Dell PowerEdge Popis služby Upgrade serveru Dell PowerEdge Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje instalaci jedné sady PowerEdge Advanced System Upgrade do jednoho serveru PowerEdge na místě

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. "Poskytovatelem" se rozumí společnost Agentura PŘEKLADY A TLUMOČENÍ s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha, Česká republika, provozovna Washingtonova

Více

Konfigurace ISL ve smíšeném prostředí (přepínače FC Brocade a McData); nebo seskupení dvou přepínačů do jednoho prostředku infrastruktury.

Konfigurace ISL ve smíšeném prostředí (přepínače FC Brocade a McData); nebo seskupení dvou přepínačů do jednoho prostředku infrastruktury. Popis služby Vzdálená implementace přepínače Fibre Channel Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou pomoc s instalací u zákazníka, konfigurací a integrací jednoho přepínače

Více

Popis služby Dell. Služba diagnostiky na pracovišti. Úvod. Rozsah této služby

Popis služby Dell. Služba diagnostiky na pracovišti. Úvod. Rozsah této služby Popis služby Dell Služba diagnostiky na pracovišti Úvod Společnost Dell si vám v souladu s tímto popisem služby (dále jako popis služby ) dovoluje nabídnout službu diagnostiky na pracovišti (dále jako

Více

Popis služby Služba výměny baterie (BRS) pro zapouzdřené baterie

Popis služby Služba výměny baterie (BRS) pro zapouzdřené baterie Popis služby Služba výměny baterie (BRS) pro zapouzdřené baterie Přehled služby Služba výměny baterie pro zapouzdřené baterie ( Služba ) umožňuje vyměnit baterii v případě jistých problémů s výkonností

Více

Popis služby Instalace serveru Dell PowerEdge a operačního systému Microsoft Windows

Popis služby Instalace serveru Dell PowerEdge a operačního systému Microsoft Windows Popis služby Instalace serveru Dell PowerEdge a operačního systému Microsoft Windows Položky služby Viz Dodatek A Přehled služby Tato služba zahrnuje fyzickou instalaci jednoho nového serveru Dell PowerEdge

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

Popis služby Služba Dell ProSupport for IT

Popis služby Služba Dell ProSupport for IT Popis služby Služba Dell ProSupport for IT 1. PŘEHLED OBCHODNÍCH PODMÍNEK Tento popis služby (dále jen popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vámi nebo zákazníkem ) a stranou Dell uvedenou

Více

Popis služby Instalace serveru, úložiště nebo periferního zařízení Dell

Popis služby Instalace serveru, úložiště nebo periferního zařízení Dell Položky služby Viz Dodatek A. Přehled služby Popis služby Instalace serveru, úložiště nebo periferního zařízení Dell Tato služba zahrnuje fyzickou instalaci a zapnutí jednoho z následujících nových nebo

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Vzdálená implementace přepínače sítě Ethernet

Vzdálená implementace přepínače sítě Ethernet Popis služby Vzdálená implementace přepínače sítě Ethernet Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou pomoc s instalací u zákazníka, konfigurací a integrací jednoho přepínače

Více

Kontrola produktu Aktualizace a upgrady systému Až 4 hodiny pomoci/konzultací při konfiguraci podporovaného produktu

Kontrola produktu Aktualizace a upgrady systému Až 4 hodiny pomoci/konzultací při konfiguraci podporovaného produktu Popis služby Vzdálená implementace přístroje Dell KACE Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou implementaci samostatného přístroje Dell KACE řady K ( Podporovaný produkt nebo

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB ČÍSLO SMLOUVY : xxxxxx (VARIABILNÍ SYMBOL) Dodavatel Název NET2U s.r.o. IČ 27513858 DIČ CZ27513858 Sídlo Husova 393, 506 01 Jičín Bankovní spojení UniCredit Bank Czech

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Smluvní strany 1.1 Poskytovatel Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 1.2 Klient 2. Smluvní vztahy Předmět podnikání Předmětem podnikání

Více

1. Definice základních pojmů

1. Definice základních pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb společnosti iwebs s.r.o., IČ: 26977966, se sídlem Praha, Kunratice, Františka Šimáčka

Více

Popis služby Služba ProSupport pro koncové uživatele

Popis služby Služba ProSupport pro koncové uživatele Přehled služby Firma Dell je potěšena, že může poskytnout službu ProSupport pro koncové uživatele (dále jen služba nebo služby ) pro vybrané serverové a úložné systémy, stolní počítače, notebooky a tiskárny

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Tato smlouva upravuje vztah mezi provozovatelem

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatelem internetových stránek Rozzlobenimuzi.com je společnost Platinum Media, s.r.o., se sídlem Mezibranská 1579/4, Praha 1, 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Vzdálená implementace nástroje zálohování Dell PowerVault DL Backup na diskové zařízení

Vzdálená implementace nástroje zálohování Dell PowerVault DL Backup na diskové zařízení Popis služby Vzdálená implementace nástroje zálohování Dell PowerVault DL Backup na diskové zařízení Úvod ke smlouvě o poskytování služby Tato služba poskytuje vzdálenou konfiguraci nástroje zálohování

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

Popis služby. Pozáruční technická podpora. Úvod. Rozsah smlouvy o poskytování služeb

Popis služby. Pozáruční technická podpora. Úvod. Rozsah smlouvy o poskytování služeb Popis služby Pozáruční technická podpora Úvod Společnost Dell se zavazuje poskytovat pozáruční technickou podporu ( služby ) v souladu s tímto popisem služby ( popis služby ). Nabídka, formulář objednávky

Více

Popis služby. Služby Dell ProSupport Point of Need. Úvod. Rozsah služeb

Popis služby. Služby Dell ProSupport Point of Need. Úvod. Rozsah služeb Popis služby Služby Dell ProSupport Point of Need Úvod Společnost Dell s potěšením nabízí služby Dell ProSupport Point of Need (dále jen služby ) na základě tohoto popisu služeb (dále jen popis služeb

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GEOMINE a.s. NÁKUPNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky vydává obchodní společnost Geomine a.s. se sídlem Příbram VI, Husova 570, PSČ 261 02,

Více

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami.

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami. 1. Úvodní ustanovení Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem

Více

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné a obchodní podmínky a reklamační řád upravující poskytování služby prodeje vstupenek na kulturní a jiné akce společnosti Divadla Kladno s.r.o. (Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion) VŠEOBECNÉ

Více

Služba Dell Copilot Optimize Reporting

Služba Dell Copilot Optimize Reporting Služba Dell Copilot Optimize Reporting Úvod Společnost Dell si vám v souladu s tímto popisem služby (dále jako popis služby ) dovoluje nabídnout službu Dell Copilot Optimize Reporting (dále jako služba

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

Implementace Clusterové služby společnosti Microsoft (MSCS)

Implementace Clusterové služby společnosti Microsoft (MSCS) Popis služby Implementace Clusterové služby společnosti Microsoft (MSCS) Úvod Společnost Dell se zavazuje poskytovat implementaci Clusterové služby společnosti Microsoft (MSCS) ( služby ) v souladu s tímto

Více

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...]

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...] DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. A [...] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA VÝBORU PRO AUDIT OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA ČLENA

Více

Smlouva o účasti v elektronické aukci

Smlouva o účasti v elektronické aukci Smlouva o účasti v elektronické aukci uzavřená dle 1746 odst.2 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Aukční s.r.o., IČ: 06405193 se sídlem U Stadionu 570,

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PREAMBULE Společnost BEZREKLAMKY s.r.o. je provozovatelem unikátního a inovativního internetového inzertního portálu www.bezreklamky.cz. Na internetovém inzertním

Více

Popis služby. Základní hardwarová služba. Úvod. Rozsah smlouvy o poskytování služeb

Popis služby. Základní hardwarová služba. Úvod. Rozsah smlouvy o poskytování služeb Popis služby Základní hardwarová služba Úvod Společnost Dell si dovoluje nabídnout vám základní servisní službu pro hardware ( služba ) v souladu s tímto popisem služby ( popis služby ). Nabídka, formulář

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

Služba Dell Copilot Optimize

Služba Dell Copilot Optimize Služba Dell Copilot Optimize Úvod Společnost Dell si vám v souladu s tímto popisem služby (dále jako popis služby ) dovoluje nabídnout službu Dell Copilot Optimize (dále jako služba (služby) ). Nabídka,

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech

Více

TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION

TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION LICENČNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem webových stránek http://toolbox.brnoregion.com (dále jen Toolbox ) je JIC, zájmové sdružení právnických

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

Service Description ProSupport for Your Enterprise

Service Description ProSupport for Your Enterprise Přehled služby Firma Dell je potěšena, že může poskytnout službu ProSupport pro váš podnik (dále jen služba nebo služby ) pro vybrané serverové a úložné systémy, stolní počítače, notebooky a tiskárny (dále

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA. mezi. [Jméno budoucího prodávajícího] [Jméno budoucího kupujícího]

REZERVAČNÍ SMLOUVA. mezi. [Jméno budoucího prodávajícího] [Jméno budoucího kupujícího] Tato smlouva byla připravena advokáty z webu dostupnyadvokat.cz. Jedná se o obecný vzor a slouží pouze k informativním účelům. Každý právní případ je jedinečný, nedoporučujeme využívat tuto smlouvu bez

Více

Tento dokument obsahuje popis služby ( popis služby ) pro službu Basic Deployment pro podniky ( služba nebo služby ).

Tento dokument obsahuje popis služby ( popis služby ) pro službu Basic Deployment pro podniky ( služba nebo služby ). Popis služby Dell ProDeploy Enterprise Suite: Basic Deployment pro podniky Úvod Tento dokument obsahuje popis služby ( popis služby ) pro službu Basic Deployment pro podniky ( služba nebo služby ). Tato

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) a.. (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek,

Více

FOR-UM fotografů z.s. Obchodní podmínky pro prodej vstupenek. 1. Úvodní ustanovení. 2. Předmět smlouvy

FOR-UM fotografů z.s. Obchodní podmínky pro prodej vstupenek. 1. Úvodní ustanovení. 2. Předmět smlouvy FOR-UM fotografů z.s. sídlo: Družstevní 301, Litomyšl 570 01 Spolek je zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové v oddíle L, vložka 11120. IČ: 05753694, tel.: +420 728 159

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě.

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě. Obecná ustanovení Prodávající: je společnost SEVT, a. s., Pekařova 4, 181 06 Praha 8, IČ: 45274851, DIČ: CZ45274851, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1596;

Více

Popis služby Fast-Track Dispatch

Popis služby Fast-Track Dispatch PODMÍNKY SLUŽBY FAST-TRACK DISPATCH (FTD nebo program ) Vzhledem k níže uvedeným slibům se účastníci dohodli na tomto: Pro účely této dohody platí následující definice: Koncový uživatel znamená jednotlivce,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o.

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. www.laufen-cleanet.com je internetový obchod provozovaný společností LAUFEN CZ s.r.o., IČ: 257 58 691, se sídlem Praha, V Tůních 3/1637, PSČ

Více

18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA

18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA 18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. A MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. Odbytové družstvo ebioneta. Člen Odbytového družstva ebioneta - Dodavatel

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. Odbytové družstvo ebioneta. Člen Odbytového družstva ebioneta - Dodavatel SMLOUVA O SPOLUPRÁCI Odbytové družstvo ebioneta a Člen Odbytového družstva ebioneta - Dodavatel Tato SMLOUVA O SPOLUPRÁCI (dále jen Smlouva ) uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

SERVISNÍ SMLOUVA. uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Zhotovitel: Objednatel: Název: 4ISP s.r.o. Název: Adresa: Purkyňova 1805

Více

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) LICENČNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 (Firma či jméno a příjmení): sídlo či trvalé bydliště:

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky A/ Úvodní ustanovení: 1/ Firma Gravo Tech s.r.o., Platanová 665, 294 71 Benátky n. Jiz. II., IČO 25628992, DIČ CZ25628992 je založená na základě platných právních norem ČR,

Více

SMLOUVA O MLČENLIVOSTI

SMLOUVA O MLČENLIVOSTI SMLOUVA O MLČENLIVOSTI Tato SMLOUVA (dále jen Smlouva ) byla uzavřena v den uvedený níže na podpisové straně MEZI: (1) OLEO CHEMICAL, a.s., společností založenou a existující podle práva České republiky,

Více

Účastníky smluvního vztahu jsou:

Účastníky smluvního vztahu jsou: Účastníky smluvního vztahu jsou: a) společnost HistoryPark s.r.o., Ledčice č.p. 222, 277 08 Ledčice, IČ: 030 08 193 (dále jen společnost ) b) zákazník, kterým může být jak fyzická, tak právnická osoba

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Instalace síťového operačního systému do serveru Dell PowerEdge řady M

Instalace síťového operačního systému do serveru Dell PowerEdge řady M Popis služeb Instalace síťového operačního systému do serveru Dell PowerEdge řady M Úvod ke službě Tato služba zajišťuje instalaci síťových instalačních systémů ( NOS ) do serveru Dell PowerEdge (dále

Více

spisová značka: B vedená u Městského soudu v Praze IČ: , DIČ CZ

spisová značka: B vedená u Městského soudu v Praze IČ: , DIČ CZ Obchodní podmínky WIFCOM a.s. sídlo: Jestřebice 11, Heřmaničky, 257 89 Heřmaničky spisová značka: B 17735 vedená u Městského soudu v Praze IČ: 24192830, DIČ CZ24192830 tel.: +420 775 569 200 e mail: vstupenky@rancherskespeciality.cz

Více

Podmínky používání ViCare

Podmínky používání ViCare Strana 1 z 5 Podmínky používání ViCare Společnost Viessmann Werke GmbH & Co KG, Allendorf (Eder), Německo, jakožto výrobce a poskytovatel licence (dále jen Poskytovatel licence ) poskytuje vám jakožto

Více