ROK 1955 MNV. Jarní úklid. innost komisí. Akce M

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROK 1955 MNV. Jarní úklid. innost komisí. Akce M"

Transkript

1 ROK 1955 NF Poátkem nového roku konaly všechny složky NF výroní schze. Ve vedení složek nastaly osobní zmny. Tak pedsedou KS se stává po s. Antonínovi Kolákovi s. Jindich Kysuan, ed. školy, osvdený pracovník, který bude zárukou nového kurzu ve stran. MNV Práce MNV se opt zamuje na zvyšování zemdlské produkce a jich dodávek státu a na materiální i kulturní zvelebování obce. innost jednotlivých len MNV se hodnotilo podle tchto hledisek : a) jak plní len MNV jako zemdlec své dodávkové povinnosti b) jak pracuje len MNV ve svém volebním obvodu c) jak pracuje len MNV ve stálé komisi d) zda pomáhá zajišovat všecky úkoly uložené zasedáním MNV lenové MNV si stžovali, že je na n kladeno mnoho úkol : zajišování rzných akcí, dodávek, placení daní a poplatk, soupisy dobytka, uzavírání socialistických závazk s obany atd., a pi rozlehlosti volebních obvod jsou tyto práce spojeny s velikými potížemi. Pes tyto potíže byli lenové MNV se svými volii ve stálém styku a uložené úkoly ádn plnili. Jarní úklid 2. a 3. dubna 1955 byl MNV zorganisován jarní úklid. Všecky závazky k 1.máji a v akci (zhodnocení) pro úpravu a zvelebení obcí k X. výroí osvobození SR byly splnny. Nejlepším pracovníkm byly pedány odznaky Za krásu vlasti. Odznaky obdrželi tito obané : Blunek Jindich. 24, který odpracoval 60 hodin i s koským potahem, Janíek Josef. 188 za 60 hodin, Josef Vachun 241 za 40 hodin, Blunek Jaroslav. 16 za 30 hodin, Josef Vala 343 za 24 hodin, Josef Šíra 52 za 28 hodin, Kenek Antonín, který odpracoval 28 hodin brigádnických prací. V podzimní kampani bylo získáno 674 závazk od 202 zemdlc. innost komisí Ponvadž innost stálých komisí ochabovala vzali si na zodpovdnost tyto komise lenové rady MNV a zajišovali, by byly vypracovány tvrtletní plány innosti, aby byly vedeny zápisy o schzích atd. Akce M Akce M byla využita na opravy most a cest. Celkové náklady inily Ks, z toho Ks osobní a Ks vcné náklady. Hodnota práce na komunikacích inily Ks, a na pozemních stavbách Ks, celkem Ks.

2 Kulturní dm Ze všech složek byla ustavena komise pro stavbu osvtového a tlovýchovného domu. Obané jsou pipraveni pinést pro tuto akci obti, nebo v obci je naprostý nedostatek místnosti pro spolkový život. Socialisace vesnice MNV se vážn zamýšlí, jakým zpsobem provést socialisaci zemdlství v naší obci. Pedseda MNV navrhuje, aby poátek byl uinn tím, že s vojenskou správou bude jednáno o zrušení povinného nájmu pozemk v Knhyních a na nich bude zízen družstevní salaš pro chov ovcí. Zkušeného bau máme v osob Františka Paprskáe, který udržuje salašnický chov ovcí v ísle 215 nad Bacovem. Zemdlci prozatím odmítají platit i zemdlské dchodové pojištní. SM innost složek NF : Pedsedou SM se stává Jarmila Divínová z Knhy, jednatelem František Jureka. 28. Nábor lenstva této organisace za podpory zemdlsko technické školy v Rožnov ml pkný úspch. Bylo získáno pes 100 len. Pesto tato složka v innosti se nedostala kupedu. MJPO Tradiní lásku a píze vnují naši obané Místní jednot požární ochrany. Požární sbor ustavil 1 družstvo muž, 1 družstvo žen a 1 družstvo žák. Pedsedou je nadále br. František Chrbját, náelníkem br. Josef Krištof 314 a jednatelem Jan Dcký. Jednota má vyškolené 3bratry, kteí vykonali krajské školení. Jsou to br. Josef Krištof 314, Jindich Malé 157 a František Jurajda 323. Krom toho absolvoval krajské školení br. Pavel Petek 312, jehož na toto školení vyslal závod Tesla Rožnov. K plnní disciplín VP se pihlásili František Jurajda a Pavel Petek; Odznak VP obdrželi V msíci ervnu a ervenci byly proškoleny žové protipožární hlídky. Kult. prop. referent br. Pavel Petek a preventista František Jurajda provedli v íjnu t. r. školení požárník na téma : Jak zabráním požáru. Jednota provedla též preventivní protipožární školení oban v 6 místnostech zdejší obce. Krom toho bylo 5krát provedeno proškolení velitel protipožárních domovních hlídek, které provádl preventista br. František Jurajda. Družstvo muž, žen a žák zúastnila se 1. kola okrskové soutže, konané 22. kvtna v Prostední Bev a umístila se : družstvo žen jako první, družstvo muž jako druzí, družstvo žák jako tetí. V ervenci t. r. zúastnila se družstva muž a žen Okresního kola soutže v Rožnov p. R. Družstva muž, žen a žák zúastnila se v srpnu t. r. slavnosti otevení kulturního a požárního domu v Dolní Bev, kde se na požárním vystoupení estn umístila a získala hodnotné ceny, které jsou umístny v požárním dom.

3 Žové hlídky V dob žní konaly žové hlídky pohotovostní službu od srpna do záí, celkem 37 dní. Tak bylo vnováno státu k zajištní národních žní 204 hodiny. V msíci listopadu a prosinci provedly protipožární domovní hlídky, protipožární prohlídky obydlí, kterých se zúastnilo 16 požárník krom urených oban. lenové MJPO odpracovali na brigádách 964 hodin. MJPO spolupracuje s MNV a s místní skupinou CK. Vtšina len Jednoty jsou leny CK a 10 len jsou nositeli odznaku PZO. Rovnž v ostatních složkách pracují naši lenové. 30. ervna t. r. uspoádala MJPO slavnost 25. výroí trvání Požárního sboru v Prostední Bev. Jen velmi nepíznivé poasí zavinilo malou úast ostatních požárních sbor a oban. Skutenost, že nebylo v obci k disposici volného sálu zavinila, že Jednota utrpla finanní ztrátu. Zakládající lenové SDH Pi této píležitosti vdn vzpomínáme zakládajících len Sboru dobrovolných hasi. Jsou to : Michal Bernátek 194, Pavel Fiurášek, Rudolf Fiurášek, Josef Jurek, Rudolf Jureka, Florián Kenek, Josef Ondryáš, Josef Mikulenka 20, František Mikulenka 166, Michal Ondryáš, Josef Pastorek, Pavel Kubá, František Chrbját, Josef Vala, Jindich Malé. Sbor obtav z vlastních prostedk obstarával výstroj a výzbroj. Nejdíve byly zakoupeny 2 runí stíkaky berlovky, které byly umístny u J. Juíka a Michala Bíla 58. V r byla zakoupena vozová runí stíkaka, která byla umístna u obchodníka Mrázka, u J. Blažka v hotelu Beva a naposled v devné kln Františka Chrbjáta. Tam také bylo umístno auto s motorovou stíkakou, zakoupenou v roce V roce 1954 byl oteven požární dm, který nemá rovného na okrese. Sokol, Spartakiáda Starostou správn pedsedou DSO Sokola se stal Josef Ze, bývalý pedseda KS a MNV. To je zárukou, že tato složka se zaktivisuje. V lednu bylo zapoato s nácvikem Spartakiády. Pro nedostatek cviitel a místnosti bylo od nácviku Spartakiády upuštno. Jen v národní škole U mostu nacviily uitelky Chvapilová a Slováková, Zlatou bránu se žáky. Na základ podmínek omezila se innost Sokola na fotbal (kopanou) a šach. Fotbalových utkání bylo 9. Klub šachist zúastnil se okresní soutže. Emil Bernátek získal okresní pebor a pinesl si z krajské soutže vítzný pohár. DSO Sokol uspoádal celkem 26 podnik, mezi nimi také 1 divadelní pedstavení, 2 denní letní slavnost, 5 taneních zábav, motocyklové závody. Sokol má 61 len. Náelníkem je Leoš Vala. Pedsedou Svazarmu se stal Jaroslav Ondryáš. Tato složka nezaznamenává zvláštních podnik. VŽ Pedsedkyní výboru žen se stala Eliška Rohelová, manželka dentisty. Tato volba byla šastná, nebo nová pedsedkyn se piinila o aktivisaci složky. Výbor žen spolupracoval pi dtském karnevalu na Zavadilce v únoru, spolupracoval pi oslavách, zakoupil šicí stroj a uspoádal kurs šití, kterého se zúastnilo 32 žen, sehrál 1 divadelní hru, poádal besedu žen s filmem.

4 Valašský krúžek, Spartakiáda Soubor písní a tanc jinak kroužek lidové tvoivosti ( valašský krúžek ) zvolil za pedsedu Josefa Kištofa 97 a primášem cimbálové muziky ed. Jindicha Kysuana. 13. února t. r. zúastnil se okresní soutže v Rožnov p. R. V okrese se umístil jako tvrtý. Do krajské soutže byla vyhodnocena jako sólová zpvaka Štpánka Obraajová a Josef Vašek 235 jako lidový vyprav. Soubor vyslal 8 pár na I. celostátní Spartakiádu do Prahy. Tance nacvioval ed. Jindich Kysuan, který také soubor do Prahy vedl. Spartakiáda je celostátní masové tlovýchovné vystoupení. Navazuje se tu na slavné všesokolské slety z 1. republiky, které svou inposantností ješt pekonaly. Byla to mohutná pehlídka krásy a síly a pispla k utužení jednoty pracujících v naší vlasti. Lid tu dokázal, že souhlasí s politikou strany KS a vlády. Složky také konaly zájezdy autobusové, by zhlédly krásy naší vlasti. Kulturní život Duší kulturní práce je obecní knihovna, která ítá 400 svazk. Letos byla zvolena nová knihovnice, Milada Kysuanová, manželka editele školy. Tato je zárukou, že knihovna bude vedena dobe. Knihovna je umístna ve škole U mostu, kde je pro ni vyhražena zvláštní místnost. 6. bezna se konala oslava Mezinárodního dne žen. 10. výroí osvobození SR Zvláš dstojn probhla oslava 10. výroí osvobození SR Sovtskou armádou. Prvod s dechovou hudbou Bernátkovou vyšel od školy U mostu k Zavadilce, kde nad silnicí visely transparenty. V pkn vyzdobeném sále se shromáždily školní dti všech škol a v menším množství též obané. O významu výroí pronesl hodnotnou a výstižnou e ed. Kysuan. Program pipravily dti všech 3 škol a orchestr Osvtové besedy. Nesmíme zapomenout hrz koncentraních tábor a plán Hitlera na vysthování eského národa z tohoto prostoru. V listopadu byla vykonána oslava VR v sále na Zavadilce. Pednášková innost sl. ervený kíž poádal zdravotní pednášky, OB také zemdlské pednášky. Zvláš významná byla pednáška dr. Zacha, profesora zemdlského výzkumného ústavu v Brn o ošetování ovocných strom, rakovin brambor a jiných zemdlských otázkách. Úmrtí ídícího uitele Josefa Holáka Dne 16. dubna 1955 zemel v hranické nemocnici Josef Holák, editel školy v. v. z Knhy. Jmenovaný byl rodák z Velkých Karlovic. Vystudoval gymnásium ve Valašském Meziíí a byl pak zamstnán u finanní stráže. Pozdji se stal uitelem na Slovensku. Vzpomínával tch dob, kdy vyuoval jednotídku se 120 žáky. Posledn vyuoval na Slovensku v Prievidze, odkud, a oblíben, byl vyhnán jako ech pi vzniku Slovenského fašistického státu. Do Knhy pišel v roce 1940 a po dovršení 60 let odešel do dchodu 30. ervna Byl v naší obci významným kulturním i politickým pracovníkem. Ve všem byl solidní a dkladný. Byl vynikající zpvák,

5 divadelní režisér, eník. Znal 8 jazyk. Neobyejn miloval pírodu. Ml rád ptactvo, zvíectvo i zvláštní kvtenu ertových mlýn. Byl odborný znalec hub, vdecký spolupracovník profesora Smotlachy z Prahy, který mu také zasílal houby k urování. Uspoádal mnoho houbaských výstav ve škole v Knhyních i v okolí. Prostí lidé se divili, jaké gemby pán ídící jí. Ml v úmyslu, že zpracuje vdecké dílo Houby valašských les. Byl dtsky upímný, družný, estný, jemného spoleenského chování. Velká úast lidí na pohbu svdila o jeho oblib. Nad hrobem na Horní Bev promluvil ed. Josef Kysuan a uitel z Knhy František Maliák. V Knhyních zstává jeho manželka, rodem Slovenka a syn Antonín.

ROK 1952. Tídní boj. Výmna funkcioná

ROK 1952. Tídní boj. Výmna funkcioná ROK 1952 Tídní boj Rok 1952 poínáme ve znamení zvýšeného tídního boje. Náš hlavní cíl je socialisace vesnice. Lidé keovit lpí na starých tradicích, zvyklostech a formách, hledí nedviv ba odmítav na nový

Více

ROK 1957. Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace. Zlepšení životního prostedí. Volby

ROK 1957. Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace. Zlepšení životního prostedí. Volby ROK 1957 Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace V letošním roce opt byly provedeny volby do místního, okresního a krajského národního výboru. Zákon o národních výborech byl již v naší obci prodiskutován

Více

ROK 1964. Volby. Do ONV Vsetín jako poslanec Bohumil Zika, vedoucí ozdravovny Nový život.

ROK 1964. Volby. Do ONV Vsetín jako poslanec Bohumil Zika, vedoucí ozdravovny Nový život. ROK 1964 Volby Nejvtší události letošního roku byly volby do národních výbor a do Národního shromáždní. Naše obec byla rozdlena na 31 volebních obvod v nichž jako poslanci MNV byli voleni tito obané :

Více

ROK 1961. MNV, komise pro veejný poádek. Výkup mléka JZD

ROK 1961. MNV, komise pro veejný poádek. Výkup mléka JZD ROK 1961 MNV, komise pro veejný poádek V tomto roce nebylo ve složení MNV a komisí žádných zmn. Jen trestní komise byla pejmenována 29/9 1961 na komisi pro veejný poádek. Z 26 poslanc je 16 len KS a z

Více

ROK 1953 MNV. Osvtová beseda. Svazarm MHJ

ROK 1953 MNV. Osvtová beseda. Svazarm MHJ ROK 1953 MNV V letošním roce byl posílen MNV soudruhy zvláš agilními a horlivými jako Ze Josef, Židek Josef 158, Hruška Josef 315, Antonín Fiurášek 37, Juíková Filoména 243 aj. To je zárukou, že dosavadní

Více

ROK 1959 MNV. Výbor žen. Mateský odznak

ROK 1959 MNV. Výbor žen. Mateský odznak ROK 1959 Zapoal pod dojmem výboj dlouho lovenstva do vesmíru. SSSR vypustil 2. ledna raketu, která obhla kolem msíce a stala se obžnicí slunce. Epochální úspch lidstva znamená také zasažení msíce kosmickou

Více

ROK 1963. KS má 60 len. lenská schze koná nejmén 1krát msín, výborové týdn. Pedseda je František Vašut.

ROK 1963. KS má 60 len. lenská schze koná nejmén 1krát msín, výborové týdn. Pedseda je František Vašut. ROK 1963 Letošní rok je významný tím, že naplujeme usnesení XII. sjezdu KS a všem pipadá veliká úloha výchova socialistického lovka. V obci jsme mli letos 512 popisných ísel z toho 88 chat s 2 200 obyvateli.

Více

ROK 1967. Organisace obcí. Odpor proti zaazení. Hodnocení poslanc. Zrušení bacovské školy. Pemístní prodejny Bacov

ROK 1967. Organisace obcí. Odpor proti zaazení. Hodnocení poslanc. Zrušení bacovské školy. Pemístní prodejny Bacov ROK 1967 Organisace obcí Podle nové organisace obcí budou rozdleny obce na stediskové a spádové. Ve stediskových obcích bude soustedna výstavba škol, kulturních zaízení,zdravotní pée, služeb atd.; budou

Více

ROK 1962. Stav zemdlství

ROK 1962. Stav zemdlství ROK 1962 Stav zemdlství V letošním roce byla dodávka masa vymena 135 závodm, nesplnilo 72 závod. Vejce byly vymeny 168 závodm, nesplnilo 69 závod na 100%. Mléko bylo vymeno 126 závodm, nesplnilo 47 závod,

Více

ROK 1960. Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr.

ROK 1960. Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr. ROK 1960 Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr. Pomry hospodáské : A naše obec je vesnice, je obcí dlnickou a zemdlstvím se živí jen nepatrný díl našeho obyvatelstva.

Více

VI. Škola v letech

VI. Škola v letech VI. Škola v letech 7 - Ve školním roce 7/7 zstávaly v náhradních prostorách pouze dv. tídy. Zbývajících tíd bylo umístno v hlavní budov školy, i když stále ješt probíhaly drobné úpravy ped konenou kolaudací

Více

ROK 1965. 20. výroí Osvobození SR retrospektiva. Zemdlství. Zalesování. Zaazení obce

ROK 1965. 20. výroí Osvobození SR retrospektiva. Zemdlství. Zalesování. Zaazení obce ROK 1965 20. výroí Osvobození SR retrospektiva Je jubilejní rok v nmž oslavujeme 20. výroí osvobození SR Rudou armádou. Po revoluním národním výboru ujímá se vedení obce v r. 1946 volený orgán lidu, MNV,

Více

ROK 1946. Zapoal v celostátním mítku odstraováním ruin ze svtové války, obnovováním závod, osídlováním pohranií a hojením ran v každém smru života.

ROK 1946. Zapoal v celostátním mítku odstraováním ruin ze svtové války, obnovováním závod, osídlováním pohranií a hojením ran v každém smru života. ROK 1946 Zapoal v celostátním mítku odstraováním ruin ze svtové války, obnovováním závod, osídlováním pohranií a hojením ran v každém smru života. Místní osvtová rada Výnosem ministerstva školství a osvty

Více

ROK 1950. Politický život. ecké dti MNV

ROK 1950. Politický život. ecké dti MNV ROK 1950 Politický život Konec poloviny 20. století nás zastihuje v rušném vývoji spoleenského dní. Od r. 1948 jsou v obci 2 politické strany : sl. strana komunistická a sl. strana lidová. Pi slouení v

Více

ROK sl. strana lidová má 12 len a je bez innosti. Pedsedou je Olga Malinová. Národní fronta nevystupuje jako aktivní initel ve zdejší obci.

ROK sl. strana lidová má 12 len a je bez innosti. Pedsedou je Olga Malinová. Národní fronta nevystupuje jako aktivní initel ve zdejší obci. ROK 1958 KS Vesnická organisace KS ítá 51 len a 5 kandidát. Z toho je 26 dchodc, 18 dlník, 6 žen, 3 zemdlci, 3 uitelé a 2 ostatní. Prmrný vk se pohybuje kolem 50 let. Vesnití agitátoi zajišovali úast na

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Mnozí z Vás jste nedávno dle svých pedstav oslavili nástup nového tisíciletí a páli jste si navzájem vše nejlepší do nového roku i let píštích. To samé Vám peji i já

Více

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 17. 5. 2010 v kancelái

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009 Junák svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o. Na Stav

Více

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Strana 1 (celkem 7) 29.1.2007 Obsah: Základní údaje platné pro školní rok 2006/2007...3 Charakteristika školní družiny...3 Kde nás najdete...3 Vybavení

Více

Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu

Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu nestaíme ani na chvíli pozastavit. Ješt jsme se nestaili

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Opt uplynul rok a my se zde scházíme na Valné hromad, abychom zhodnotili innost našeho sboru za rok 2001. Díve mi však dovolte, abych Vám do nového roku popál vše nejlepší,

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010 Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o.

Více

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky K 1 000 K Píjmy: Da z píjmu fyz.osob.závislá innost 516 885,43 950,00 54,41% Da z píjmu fyz.osob

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku Právní pedpis hl. m. Prahy.23/2003 Obecn závazná vyhláška o místním poplatku ze ps Datum vydání: 27.11.2003 Datum úinnosti: 1.1.2004 Pozmovací vyhlášky/naízení 21.10.2004 -.18/2004 Obecn závazná vyhláška,

Více

ROK 1974. Úvod. Správa obce. Obyvatelé SOZ

ROK 1974. Úvod. Správa obce. Obyvatelé SOZ ROK 1974 Úvod Prostřední Bečva patří do okresu Vsetín a kraje Severomoravského. Má velmi dobré autobusové spojení s nejbližším městem Rožnov pod Radhoštěm i dalšími obcemi a městy. Rozlohou je velká 24

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou kvtnové íslo našeho zpravodaje, které je opt trochu tení než ísla minulá. To však neznamená, že by v nm nco chybí (alespo v to doufáme). Msíc erven je tradin msícem

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena Termín: Pátek 20.2.2009 od 19,35 hodin Místo : Žinkovy - Hotel U

Více

Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy

Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy . j.: ZŠMŠDM 84/16 Vydáno: 1. 10. 2016 Schváleno školskou radou: 6. 10. 2016 Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy Obsah 1. Základní údaje o škole 2. Pehled obor vzdlávání a poty žák 3. Údaje

Více

ROK 1966. ízení hospodáství

ROK 1966. ízení hospodáství ROK 1966 ízení hospodáství Nové ízení hospodáství. Ve dnech 9. 11. února 1966 svolala vláda SSR na pokyn UVKS celostátní konferenci pedsed krajských, okresních i mstských NV vetn tajemník strany KS. Jde

Více

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018 za rok 2018 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

POZNEJ SVŮJ KRAJ - po stopách husitské historie

POZNEJ SVŮJ KRAJ - po stopách husitské historie Dobrovolný svazek obcí severního Písecka a obec Kestřany vás zvou na cyklistickou akci NEDĚLE 4. 10. 2015 POZNEJ SVŮJ KRAJ - po stopách husitské historie Po stopách husitské historie < Prezentace účastníků

Více

VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 2 Škola obnovy venkova, o.p.s. se sídlem v Libšicích VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Základní údaje Název Používaná zkratka : Škola obnovy venkova, o.p.s. : ŠOV Právní forma : Obecn prospšná spolenost Sídlo

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 1 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 2, 3 2. Vzdlávací programy školy str. 4, 5 3. Údaje o zamstnancích školy str. 6, 7, 8, 9, 10 4. Údaje o zaazování žák str. 11, 12, 13 5. Výsledky vzdlávání žák str.

Více

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta.

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 7.3.2005 od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za rok 2004. 4. Rozpoet

Více

Uzávrka pihlášek na zájezdy již 8. ervence!

Uzávrka pihlášek na zájezdy již 8. ervence! (p.. 53) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 2/2008 erven Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

POŽÁRNÍ ÁD OBCE #l. 1 Úvodní ustanovení

POŽÁRNÍ ÁD OBCE #l. 1 Úvodní ustanovení Obecn závazná vyhláška.1/2003 Zastupitelstvo obce Sadov na svém zasedání dne 10.12.2003 se usneslo vydat na základ 29 odst. 1 písm. c) zákona ". 133/1985 Sb. o požární ochran, ve znní pozdjších p,edpis-,

Více

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Tato soutěž má za úkol motivovat všechny sbory dobrovolných hasičů, potažmo okrsky k zvýšení své aktivity v oblasti represe, prevence, ochrany obyvatelstva, činnosti

Více

tvrtletní zpráva o spolenosti k 30. 9. 2012

tvrtletní zpráva o spolenosti k 30. 9. 2012 tvrtletní zpráva o spolenosti k 30. 9. 2012 Základní údaje o spolenosti Název spolenosti: MAXIMA pojišovna, a. s. Právní forma: Akciová spolenost Adresa spolenosti: Na Dlouhém lánu 508/41, Praha 6 I: 613

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov.

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov. Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Bozkov za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě

Více

(p.. 62) íslo 2/2011 srpen

(p.. 62) íslo 2/2011 srpen (p.. 62) Redakce: J.Punochá íslo 2/2011 srpen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R VOLEBNÍ ÁD pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R razítko Spolenosti radiologických asistent R podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R (1) Voliem je každý ádný len SRLA

Více

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2010 od 18,00 hodin v Neurazech Martinská hospoda

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2010 od 18,00 hodin v Neurazech Martinská hospoda ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2010 od 18,00 hodin v Neurazech Martinská hospoda Termín: Sobota 20.2.2010 od 18,00 hodin Místo : Neurazy Martinská hospoda

Více

Zápis. 8. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009

Zápis. 8. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009 Zápis. 8 ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009 Pítomni: 16 len AS PF, dkan : prof. J. Ševík prodkani : prof. I. Frébort, prof. T. Opatrný, doc. J. Molnár tajemník : dr. P. Velecký hosté

Více

eský zahrádkáský svaz o.s.

eský zahrádkáský svaz o.s. eský zahrádkáský svaz o.s. Pehled o innosti ZO ZS za rok 2013 (stav k 31. 12.) vypl"ují základní organizace ZS 1.. ZO.........., název ZO................................................. 2. Poet platících

Více

ZPRAVODAJ (p.. 51) íslo 2/2007 záí

ZPRAVODAJ (p.. 51) íslo 2/2007 záí ZPRAVODAJ (p.. 51) Redakce: J.Punochá Náklad: 100 ks íslo 2/2007 záí Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Zpráva o innosti Rady mládeže VV KT oblasti Slezsko v roce 1998 a plán práce na rok 1999

Zpráva o innosti Rady mládeže VV KT oblasti Slezsko v roce 1998 a plán práce na rok 1999 Zpráva o innosti Rady mládeže VV KT oblasti Slezsko v roce 1998 a plán práce na rok 1999 1. Složení Rady mládeže Rada mládeže pracovala po celý rok 1998 v promnlivém složení podle náronosti jednotlivých

Více

(p.. 58) íslo 1/2010 bezen

(p.. 58) íslo 1/2010 bezen (p.. 58) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 1/2010 bezen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Smrnice upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty SMRNICE

Smrnice upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty SMRNICE SMRNICE sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len Strana 1 (celkem 6) S M R N I C E upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku p. Odvody 5) Zpráva hospodáře p. Kruml František 6) Zpráva strojníka p.

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Tak jsme se opt po roce sešli na Výroní valné hromad, pežili jsme svátky vánoní i oslavy Silvestra bez vtší úhony na zdraví a tak mi dovolte, abych vám popál do tohoto

Více

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, uplynulý msíc leden byl v mnohých organizacích msícem bilancování. Svoji innost hodnotili místní hasii i zdravotníci. Jedním z hlavních témat tchto hodnocení byla práce s mládeží. U hasi tato

Více

VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI

VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI Základní škola Fryovice, okres Frýdek Místek, píspvková organizace VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI za školní rok 2009/2010 podle zákona 561/2004 Sb., vyhlášky 15/2005 Sb. a zákona 106/1999 Sb. 1 Obsah : 1. Základní

Více

Základní údaje o spolenosti

Základní údaje o spolenosti tvrtletní zpráva o spolenosti k 30.9. 2010 Základní údaje o spolenosti Název spolenosti: MAXIMA pojišovna, a. s. Právní forma: Akciová spolenost Adresa spolenosti: Na Dlouhém lánu 508/41, Praha 6 I: 6132

Více

$$% *+, $$$%5/* $% */0!!" $%70 $$%)* %1%234 6%-%780 6%1%/( 6%6%9 6%:%*

$$% *+, $$$%5/* $% */0!! $%70 $$%)* %1%234 6%-%780 6%1%/( 6%6%9 6%:%* !!" # $% &'() $$% *+, %-%* % %./00 %1%234 $$$%5/* $% */0!!" 6%-%780 6% %',0 6%1%/( 6%6%9 6%:%* %,0;*< $%70 $$%)* $% &'() Vážené lenky spolku, náš milý spolek již existuje více jak jeden rok a pede mnou

Více

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku Sbor dobrovolných hasi Pustkovec, 708 00 Ostrava-Pustkovec Soutž O putovní pohár starostky mstského obvodu Pustkovec v požárním útoku zaazena do Extraligy R v požárním útoku Moravskoslezského poháru v

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

(Materiál pro jednání zastupitelstva obce Spojil dne 24. záí 2010)

(Materiál pro jednání zastupitelstva obce Spojil dne 24. záí 2010) (Materiál pro jednání zastupitelstva obce Spojil dne 24. záí 2010) V prbhu volebního období 2006 2010 stálo v ele obce Spojil devítilenné zastupitelstvo obce Spojil, které od ustavujícího zasedání dne

Více

ROK 2007. Úvod. Statistika obce. Události v obci

ROK 2007. Úvod. Statistika obce. Události v obci ROK 2007 Úvod Poasí. To pekvapilo nejvíce. Tak jako byla zima 2005-2006 extrémní množstvím snhu, tak byla zima 2007 extrémní na teploty. Vyznaovala se velkými výkyvy poasí, minimem srážek a vysokými teplotami.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006 Usnesení. 492 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15. 05. 2006 Usnesení. 493 Rada msta Vimperk bere na vdomí zprávu o aktivitách a zámrech

Více

Z kroniky obce Sedlec rok 1956

Z kroniky obce Sedlec rok 1956 Z kroniky obce Sedlec rok 1956 Z činnosti MNV. Rada MNV: s. František Hynk, předseda MNV s. Marie Pundová, tajemnice MNV s. Jaroslav Svoboda, člen rady Rada MNV zasedala pravidelně jednou týdně a na schůzích

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Tak jsme ve zdraví pežili letošní svátky vánoní, vtšina z nás se tší na oslavu Silvestra a na píchod nového roku 2003. Díve však, než tak uiníme, mli bychom dnes zhodnotit

Více

Předmět Začátek Místo konání

Předmět Začátek Místo konání Předmět Začátek Místo konání 2015 Ples ZŠ Závodní (papučový) 17.1.2015 sál Konference 17.1.2015 sál trénink PS Dance 21.1.2015 KD sál Tančírna 23.1.2015 sál Ples ZŠ Školní 246 24.1.2015 sál šlenská schůze

Více

3. Zpráva o hospodaení SRPŠ k 13.9.2012. viz píloha píjm a výdaj za rok 2011, II.pololetí 2011/2012

3. Zpráva o hospodaení SRPŠ k 13.9.2012. viz píloha píjm a výdaj za rok 2011, II.pololetí 2011/2012 Zpráva z Plenárního zasedání SRPŠ ze dne 13.9.2012 1. Zahájení zasedání- pí. Ivana Švejdová pivítala pítomné zástupce tíd a zástupce školy. V úvodu pronesla pár slov k bývalému editeli p. Sedlákovi a byl

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku

Více

ROK Kronika obce. Úvod

ROK Kronika obce. Úvod ROK 2006 Kronika obce Jmenuji se Pavla Kantorová. Na Prostední Bev bydlím od svých ty let. V souasné dob studuji pedagogickou fakultu na Univerzit v Hradci Králové. Vedení obecní kroniky jsem v tomto roce

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

OBDOBÍ V LETECH 1939 1945

OBDOBÍ V LETECH 1939 1945 OBDOBÍ V LETECH 1939 1945 Protektorát Je to období Protektorátu echy a Morava, období druhé svtové války. Nmci omezili svobodu tisku, svobodu shromáždní a zavedli vázané hospodáství. Pivedli Gestapo t.

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Rok 1999, kdy uplynulo 720 let od pravdpodobného vypálení Rouzen, jejíž likvidace se podle povstí stala impulsem k založení Vísky, zaal nepíliš

Rok 1999, kdy uplynulo 720 let od pravdpodobného vypálení Rouzen, jejíž likvidace se podle povstí stala impulsem k založení Vísky, zaal nepíliš Rok 1999, kdy uplynulo 720 let od pravdpodobného vypálení Rouzen, jejíž likvidace se podle povstí stala impulsem k založení Vísky, zaal nepíliš studeným lednem s minimálním množstvím snhu. Pravé zimní

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

M sto Kop ivnice. zdravemesto.koprivnice.org, Zpracovalo: Odd lení strategického plánování,

M sto Kop ivnice. zdravemesto.koprivnice.org,   Zpracovalo: Odd lení strategického plánování, M sto Kop ivnice zdravemesto.koprivnice.org, https://cs-cz.facebook.com/zdravemesto Zpracovalo: Odd lení strategického plánování, I. Zkvalitnní kategorií A, B 1 vize Obhájení kategorie B / dle celonárodních

Více

TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003

TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003 TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003 ERVEN 2003 Vážení spoluobané, jaro už je tu a s ním i další íslo Telnického zpravodaje. Od minulého ísla nastaly urité zmny. Toto i další ísla budete i nadále dostávat do svých

Více

110. výročí založení hasičského sboru v Brťově-Jenči

110. výročí založení hasičského sboru v Brťově-Jenči 1 110. výročí založení hasičského sboru v Brťově-Jenči Historie hasičských sborů se odvíjí od doby rakousko-uherské monarchie jejíž součástí byly naše země až do roku 1918. Profesionální sbor hasičů měla

Více

ROK 1972 VO KSČ. MNV stavební komise. Nová prodejna střed obce. Sokolovna

ROK 1972 VO KSČ. MNV stavební komise. Nová prodejna střed obce. Sokolovna ROK 1972 VO KSČ Jako vždy, i letos hlavní iniciátorkou všeho dění v obci je KSČ, která má 54 členů. Členové výboru jsou : Josef Zeť st., Richard Blanař 660, František Koláček, František Jurajda, Lubomír

Více

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN. ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN. ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001 MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001 Úplné znní organizaního ádu ŠZP Žabice ve znní Zmn a doplk.j. 104/2007-981 schválených Akademickým

Více

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem

Více

Požární ád msta Plesná

Požární ád msta Plesná MSTO PLESNÁ 5. kvtna 301, 351 35 Plesná Obecn závazná vyhláška íslo 3/2003 Požární ád msta Plesná Obecn závazná vyhláška msta Plesná íslo 3/2003 Požární ád msta Plesná Zastupitelstvo msta Plesná se usneslo

Více

Obecn závazná vyhláška. 2 / 2004

Obecn závazná vyhláška. 2 / 2004 Obec Chlístov Obecn závazná vyhláška. 2 / 2004 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Chlístov se na svém zasedání dne 13.5.2004 usneslo vydat na základ 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

Minimální plán primární prevence pro školní rok 2009/2010

Minimální plán primární prevence pro školní rok 2009/2010 Základní škola Ddina Žukovského 580 Praha 6 Liboc 161 00, www.zsdedina.cz tel.: 2 35 35 92 29 fax.: 2 35 35 51 85, dundera@zsdedina.cz Minimální plán primární prevence pro školní rok 2009/2010 Primární

Více

# Pítomné paní a dívky pistoupily k volb výboru spolku. Novými lenkami výboru byly navrženy tyto dámy: $ % * +, -',. / +.

# Pítomné paní a dívky pistoupily k volb výboru spolku. Novými lenkami výboru byly navrženy tyto dámy: $ % * +, -',. / +. 1. Zahájení 2. Seznámení s programem a jeho schválení 3. Pedstavení pípravného výboru a informace o registraci spolku 4. Volba výboru spolku 5. Projednání stanov Prvního libereckého spolku paní a dívek

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

ROK 1968. Jubilejní rok. Nákupní horeka

ROK 1968. Jubilejní rok. Nákupní horeka ROK 1968 Jubilejní rok Je jeden z nejbohatších rok na události v eských djinách. Letos slavíme 50 let trvání eskoslovenské republiky, 20 let od únorových událostí a letos vstoupila vojska varšavské smlouvy

Více

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 ASTRONAUTICKÁ SEKCE AS ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 lenská základna AS AS V roce 2007 pracovala Astronautická sekce AS již v konsolidovaném stavu. Ke konci roku 2007 mla AS AS celkem 23 len (nárst oproti

Více

ROK 1986. Úvod. Volby MNV

ROK 1986. Úvod. Volby MNV ROK 1986 Úvod Rok 1986 se vyznačoval závažnými vnitropolitickými událostmi především konáním sjezdu KS SSSR a ostatních socialistických států, u nás konáním 17. sjezdu KSČ ve dnech 24. 28. března v Praze.

Více

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. ministerstva vnitra eské socialistické republiky ze dne 24. íjna 1981 o ištní komín Ministerstvo vnitra eské socialistické republiky stanoví podle 30 odst. 3 zákona. 18/1958 Sb.,

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

Základní škola a Mateská škola eské Hemanice IO: , Adresa:. 50, eské Hemanice, Telefon: ZŠ , MŠ

Základní škola a Mateská škola eské Hemanice IO: , Adresa:. 50, eské Hemanice, Telefon: ZŠ , MŠ Základní škola a Mateská škola eské Hemanice IO: 70988811, Adresa:. 50, 565 52 eské Hemanice, Telefon: ZŠ 465 549 534, MŠ 465 549 655 Výroní zpráva o innosti školy za školní rok 2005-2006 podle vyhlášky

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Poslání Domova sv. Alžbty

Poslání Domova sv. Alžbty Výroní zpráva o prbhu poskytování sociálních služeb v Domov sv. Alžbty v Jablunkov v roce 2007 Poslání Domova sv. Alžbty Domov sv. Alžbty v Jablunkov je uren zejména seniorm, kteí pro svoji nepíznivou

Více

Kulturní akce Obce Šardice 2017

Kulturní akce Obce Šardice 2017 Kulturní akce Obce Šardice 2017 datum pořadatel název akce LEDEN 14.1.2017 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples, DH Šardičanka 21.1.2017 SRPŠ Společenský ples 22.1.2017 ZŠ T.G. Masaryka Šardice Dětský ples

Více

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K)

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K) Závrený úet hospodaení Venkovského mikroregionu Moravice za rok 2016 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Leden. 1 Pá Nový rok. 2 So 3 Ne 4 Po Zahájení vyu ování po váno ních. 5 Út Vývoz papíru 6 St

Leden. 1 Pá Nový rok. 2 So 3 Ne 4 Po Zahájení vyu ování po váno ních. 5 Út Vývoz papíru 6 St Leden 1 Pá Nový rok Den obnovy sam. eského státu 2 So 3 Ne 4 Po Zahájení vyuování po vánoních prázdninách 5 Út Vývoz papíru 6 St 7 t 8 Pá 9 So Výroní schze SDH Písená 10 Ne 11 Po 12 Út Vývoz popelnic a

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ROSIČKA

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ROSIČKA SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ROSIČKA Obec Rosička se nachází 9 km jihozápadně od okresního města Žďáru nad Sázavou. První písemná zmínka o Rosičce pochází z roku 1356, kdy patřila k panství Polná. Obec byla

Více

!"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $*

!#$%&#' () *'*#$% +!!, #$% &'%%% -. /0*1*#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $* !"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( " +,) - *(. - *( 3 " (/ 0(1 1 4 -) 2.3 4( 789 :) -< 47 V souvislosti s ustanoveními nového obanského zákoníku zaíná výbor pipravovat nové

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Požární ád obce Lubník

Požární ád obce Lubník Obecn závazná vyhláška obce Lubník.3/2002 Zastupitelstvo obce Lubník vydává podle 84 odst. 2 písm. i) a 10 písm.a) zák..128/2000 Sb. o obcích a podle 29 odst. 1 písm. o) zák.. 133/1985 Sb. o požární ochran,

Více

DOPADOVÁ STUDIE.18. Stav BOZP v zemdlství

DOPADOVÁ STUDIE.18. Stav BOZP v zemdlství DOPADOVÁ STUDIE.18 Studie. 18 Zpracoval: Institut vzdlávání v zemdlství o.p.s. SI, BOZP Ing. Hotový Jaroslav 1 Studie. 18 1. Úvod do problematiky BOZP, 2. souasný stav a specifika odvtví zemdlství v návaznosti

Více

FARNOST DOLNÍ LOUKY KOSTEL SV. MARTINA POAD BOHOSLUŽEB. Datum Den as Liturgické slavení / Intence Pozn.

FARNOST DOLNÍ LOUKY KOSTEL SV. MARTINA POAD BOHOSLUŽEB. Datum Den as Liturgické slavení / Intence Pozn. 29.12. NEDLE 9:00 Svátek Svaté Rodiny Ježíše, Marie a Josefa Za rodinu Synkovu a Neasovu Za Rženu Volgemutovu, celou rodinu a +++ 30.12. PONDLÍ 31.12. ÚTERÝ 15:30 1.1. 2014 STEDA 9:00 2.1. TVRTEK Sv. Silvestra

Více